Inkább kösd le magad a Ministry of Time (El ministerio del tiempo) sorozattal, ne a faszpináról fantáziálj :D
Mibazmeg hülyevagy mészteámapicsába lófaszt hátazértmá' nehogymá', ennyi erővel nyissuk ki a gázt tényleg, az jobb, áááá. Még hogy én... ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel." xD Erre kicsit furcsán nézett anyám, hogy min is kaptam fel ennyire a vizet.
Jaja, ez az. Gondolom most Golda kiabált valami hasonlót. :)
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Egyszerűbb ha a szádba hánysz és visszanyeled. Én így szoktam.
Ezt nyjem értyem
ahol nincs, ott is egyértelmű, mert sneciról és a faszpinás szerelméről szólnak a videók.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Végig sem tudtam olvasni. Esküszöm hogy 10 éve még visítva röhögtem volna ilyeneken. Időnként felnézek read-only módban, hogy ne nagyon veszítsem el a fonalat... De egy brutális true crime doku nem sokkol ennyire. A blahán csövezés már komolyan szintlépés lenne ennek, pedig anno ezt jósoltuk a gödör aljának. Még egy kannásboros csövesbe is több méltóság szorult.
Tehát neki a piacon kapható legdurvább adag faszmerevítő készítmény kell ahhoz, hogy baszni tudjon. Ez szerintem shiker.
Egyben hatalmas siker a Sildenafilnak is.
Egy buzi, pedofil faszát is képesek felállítani aki éppen egy tranyót készül összegecizni nem pedig a napi rutin szerinti fehér négyzetekre kiverni.
Csodaszer.
Jajmár, biztos elnegyedeli a 100mg-os tablettát az aktus előtt (pr).
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
NSZKSZ az észrevételt. Ez a részlet bizony az átirazozó stábnak kimaradt, picit most így utólag is a számba hánytam.
miközben merciek rohad le a lába és bomló dög szaga van.
sodi azt nyalogatja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tibor aggódik a lakás csütörtöki állapotfelmérése miatt.
Gyagya lelkiekben már arra készül, hogy felmondják a lakás szerződését.
Ha ez megtörténik, azért úgy gondolom, az a minimum hogy a bérbeadó cégtől valamelyik Hansjürgen ír egy köszönőlevelet a tanszéknek. Elég sokszor figyelmeztettük őket, és még úgy ahogy meg tudják menteni a lakástulajdonukat, mert különben nélkülünk csak arra eszméltek volna, amikor már rég hiroshimai állapotok vannak.
pestilence, lamb of good, ad hominem, behexen, six feet under,
grand belial's key, stb)))))))))))))
Dupla kávé
🕎Endigame🕎
ugyse fányom ki az ebédet)))))))))))))))
az mi?????????????????
Itt azért megint kérdés ottmaradnak-e csütörtökig az ágyipoloskák, illetve hogy a maradásukkal vagy a távozásukkal okoznának nagyobb károkat. Én nagyon bízok Lyudkában.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
annak olyan mindent átható szaga van, hogy nem tudom egyáltalán hogy lehelt életet a pitonba. gusztustalan egy féreg vagy te Endre
Nem lehet, hogy anno 15 éve valójában tényleg Kaffka Tibi volt mandy lane nicknév alatt? Sokminden értelmet nyerne.
Nem csak az üszkösödő láb, hanem a magát nőnek kiadó férfi is (írták is anno a tonncateladta fórumon, amikor valaki próbált vele privátban chatelni, hogy ő se tudja pontosan, vajon egy csaj van a túloldalon, vagy egy 100 kilós bőrfejű), a snecihez fűződő ellentmondásos viszony. És évtizedek egymást kerülgetése után most végre összeforrtak a szerelmesek.
Régi trollok közül el tudja valaki mondani, mandy lane személyisége hogyan és mikor lepleződött le? Anno erről lemaradtam.
Andi, te tényleg nő vagy :)
Én nem asszociáltam erre. Vagy, csak nem figyelek eléggé :)
Azért kellett a kád egyből felállt a pitonsz :)
A víz az bűzzáró réteg, ezért is van a szifon a mosdóknál, vagy hajlított U cső mint amcsiban, ezért áll a víz is a wc csészében :) hogy ne érezd a csatorna szagot. Elég redva lehet már az a láb :)
Felnőtt vagy gyerek az ilyen sokkoló részletek nem élő embernek valók.
Jó kis kojak nyalókák.
Bár sodi sztem a calippo-t szerette inkább szopogatni.
A kád a forró vízzel és a felszálló gőzzel a szauna hangulatának megteremtéséhez kellett, ahol az osztrák faszokat nézegeti. Sodi előtte is buznyák volt, mielőtt a tibi inverz pöcsébe nyomta volna petyhüdt gyíkját, ez legfeljebb egy plusz megerősítés.
mint amikor öt-nullra vezet egy csapat, aztán lefújás előtt bevarrnak egy hatodikat is.
nem oszt-nem szoroz, csak a hányingert növeli
hoty... hotyhotyhoty...
Ammég semmi! Majd amikor én fogom Sodit megbaszni, lesz olyan is!
:DD
erről ez jutott eszembe:
youtu.be/mT1uO26qCXY
kb. 03:50-től a lényeg
hehe
szerintem már volt))))))))))))))))
Ő harmadik nemű!:D
albániában van ilyen vagy hol harmadik nem se nő se férfi:D
régebben ment egy sorozat a Tabu cimmel a natgeo-n ott volt egy ilyen rész
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
na ez is egy buta fasz, meg soha nem låttam.
mår svedorszågban is megkulönböztetik a harmadik nemet.
hon a nö
han a ferfi
es hän a harmadik meghatåroztalna nemu.
szerintem ez nem olyan, mintha a szarodat ennnéd, azért. én is nyeltem már visszas.
pedig a vén kurva is szeszkózik
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
neg szexel is.
szegzel is?
A prof és sodi anyukája között elég sok közös dolog van, nem lehet hogy testvérek?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
miről beszél ez az ember amúgy?
hehe
Hiszem, hogy egy pedofil, látensbuzi, elmebeteg torzszülött és egy erőszakos, alkoholista, csöves transzvesztita is megtalálhatja a boldogságot egymás mellett!
ez olyan szép
tudom, prof, nekem is volt már benne részem, bár inkább annak a híve vagyok, hogy ami menni akar, az menjen, nem tartom vissza, de mindenesetre azért nagy mentés volt élő adásban!
hehe
én a nőiben rejzőzködök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is!!!!
barbi hányhatta volna a számba!!!!!!!!!!!!!!!
Itt még mennyivel fiatalabbnak néz ki a gyagyás. :D
Még mindig nem hiszem el hova jutott, szerintem ez az ember az egyetlen aki IT-ban dolgozik (gányol) elmegy nyugatra és ekkora anyagi csődöt hozott össze :D
de azért megleesem, ki , ki jön be, nehogy valami hölgyúr féle legyen.
Látszik, mennyire buta, primitív maradt Púpos, ha emociókról van szó. Az eq nála nulla, nem veszi észre, hogy továbbra is normális emberi interakcióktól mentesen él. Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Az egyedüllétet meg lehet tölteni sokmindennel, nagyon sok ember él introvertáltan, mégis teljes az élete, feltalálja-megtalálja magát. Magányos lehet párkapcsolatban is, sőt, ott a leginkább... De ez hülye, ezért semmi felismerést nem várok tőle, pedig megette a kenyere javát. Negyven múlt, a vén szar!
vålasztåson indult jelöltkent es a programjårol kerdezte a riportercsaj. ugye nem kell leforditanom? :-))
jo kerdes, nem tudom.
ebben merci is bizonytalan, ezért szarik a járdára
Kilóg a kanóc, bazmeg
www.youtube.com/watch?v=rCLoJeXbcR4&ab_channel=G%C3%A1borCserna
2:45-nél a megoldás!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
barbiszar.
A Sneciológia nem egyszerű szak.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
És még biztosan van valami undorító részlet, amit nem is sejtünk...
Mifaaaaaaaaaaaan
Lehet, hogy testvérek, Sodinak Habsburg álla van femina.hu/ezo/habsburg-all/
Persze, hogy minden kicsorgott. Ha egy nőnek ORGAZMUST okoz egy férfi, a ritmikus összehúzódás hatására a legtöbb ondó a méhbe "felpumpálódik", ezáltal elősegítve a megtermékenyülést. Amennyiben tényleg gyermekáldás a cél, erre szoktak még rásegíteni a NŐK, hogy aktus után felhúzzák a két lábukat és megemelve tartják a medencéjüket. Ez tisztán fiziológia és biológia.
Namármost, Kaffka "Férfikurva" Tibornak nincs méhe, amiről még a rómaiak sem tehetnek, ezért a volt pénisze befordított bőréről minden kifolyik, de nem gond, mert púpos gnóm kinyalta belőle, mert annyira vakmeleg buzi és tudatlan, hogy észre sem veszi a különbséget. Nem gond, a lovak kérődznek tovább...
félig keményet, hahó!
hoty... hotyhotyhoty...
broniszar
Jóvanna! :) Tudom, miről beszélek, és sem vagyok mai csirke. Csak elborította a szar az agyam, pedig csak hogyvoltot olvastam.
Nagyon szépen köszönöm a kollégának, nem lehet könnyű neki.
pezsgőfürdőre tippelek, szerintem a káddal csak hetyetyézik és valójában a pezsgőfürdőben gyakorolta a letámadást a floppy bajonettjével tibcédesz közlegényen.
Ásó27
(
x68)
Feb 28, 2022 14:23:18
x68)
Ne legyél ilyen Viktorsz, hiszen a Jutkának is folyton faszos képeket küldesz!
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
Feb 28, 2022 14:24:41
x57)
én amúgy ha spectate módban vissza tudnék menni az időben bárhova, bárhogyan akkor lehet vállalnám
ofc úgy, hogy tudok visszajönni, máshova menni, stb és teljes spectate mód (tehát mintha csak szellem lennék úgy tudnék menni ide-oda, semmivel nem tudnék interakcióba lépni és velem se senki)
ofc úgy, hogy tudok visszajönni, máshova menni, stb és teljes spectate mód (tehát mintha csak szellem lennék úgy tudnék menni ide-oda, semmivel nem tudnék interakcióba lépni és velem se senki)
Inkább kösd le magad a Ministry of Time (El ministerio del tiempo) sorozattal, ne a faszpináról fantáziálj :D
Recskás Endi
Feb 28, 2022 14:27:18
Recskaboy! Anyád egy értelmiségi, hiszen diplomája, doktori címe és tanult budai barátai (Rocskaiék) vannak. Te most komolyan azt akarod, hogy egy zsidó értelmiségi úriasszony egy 8 osztályt végzett szarszagú transzvesztita csövessel haverkodjon, aki élőonline drogozik, piál, veri az asszonyait? MÉSZTEÁMAPICSÁBA a félcigány Tiboroddal együtt!!! HOGYGONDOLODEZT, te lumpenproli???
(Mit is kiabált pontosan az érettségizett proli Goldának, amikor az operátori állást talált a Gyagyás kisfiának?)
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
(Mit is kiabált pontosan az érettségizett proli Goldának, amikor az operátori állást talált a Gyagyás kisfiának?)
Feb 28, 2022 14:27:18
tyodika
Feb 28, 2022 14:29:19
Recskaboy! Anyád egy értelmiségi, hiszen diplomája, doktori címe és tanult budai barátai (Rocskaiék) vannak. Te most komolyan azt akarod, hogy egy zsidó értelmiségi úriasszony egy 8 osztályt végzett szarszagú transzvesztita csövessel haverkodjon, aki élőonline drogozik, piál, veri az asszonyait? MÉSZTEÁMAPICSÁBA a félcigány Tiboroddal együtt!!! HOGYGONDOLODEZT, te lumpenproli???
Mibazmeg hülyevagy mészteámapicsába lófaszt hátazértmá' nehogymá', ennyi erővel nyissuk ki a gázt tényleg, az jobb, áááá. Még hogy én... ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel." xD Erre kicsit furcsán nézett anyám, hogy min is kaptam fel ennyire a vizet.
Feb 28, 2022 14:29:19
Recskás Endi
Feb 28, 2022 14:30:03
Jaja, ez az. Gondolom most Golda kiabált valami hasonlót. :)
Feb 28, 2022 14:30:03
trolléga
(
x30)
Feb 28, 2022 14:33:20
x30)
Gyagya néha azért remélem elgondolkodsz azon mennyivel szebb életed lenne ha elfogadod anno az operátori állást. Lenne született pinás asszonyod, talán még gyerekek is. Nem ósztriában kéne azon aggódni mikor basznak ki melócsából, a lakásból, vagy épp mikor hajt el a guruló tranyócica a Mazdával. Bár mint kiderült te ezt is leszarod. Nincs semmi szégyenérzeted, hogy 100 kiküldött masniCV-re jut 1-2 próbafeladat. Mi értelme az életednek? Elrettentő példa max másoknak, hogy így ne.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
p00p
(
x2)
Feb 28, 2022 14:37:43
x2)
Szerintem most már anyád is egyetért, hogy ki kellene nyitni azt a gázt.
Kilóg a kanóc, bazmeg
auti_pancél
Feb 28, 2022 14:44:54
Kicsit megkésve bár, de törve nem (dehogynem :( )
szeretnék gratulálni sodinak, hogy férfivé érett! Nincs is szebb a férfiszerelemnél, már a görögök is művelték, a sok pederaszta nagy megbecsülésnek örvendett (itt hibádzik kissé a sztori, mert Sodit max leköpik vagy megverik)
Mindenesetre bár nem vagyok híve a PCnek meg a többi balos lózungnak, legközelebb rakjatok már ki egy trigger warningot az ilyen részleteket ecsetelős videó elé, mert fél óráig takarítottam a falról a sugárbahányásom eredményét...
szeretnék gratulálni sodinak, hogy férfivé érett! Nincs is szebb a férfiszerelemnél, már a görögök is művelték, a sok pederaszta nagy megbecsülésnek örvendett (itt hibádzik kissé a sztori, mert Sodit max leköpik vagy megverik)
Mindenesetre bár nem vagyok híve a PCnek meg a többi balos lózungnak, legközelebb rakjatok már ki egy trigger warningot az ilyen részleteket ecsetelős videó elé, mert fél óráig takarítottam a falról a sugárbahányásom eredményét...
Feb 28, 2022 14:44:54
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 28, 2022 14:51:05
x7)
Endre! A heti tagvideóban mutasd már be, hogy milyen eszközökkel és hogyan borotválkozol.
Ez egészen elképesztő hogy szinte minden héten sebes a vekni, tudni akarom ezt a technikát.
le vagy tiltva, kurva anyád
Ez egészen elképesztő hogy szinte minden héten sebes a vekni, tudni akarom ezt a technikát.
habos babafos
(
x3)
Feb 28, 2022 14:51:25
x3)
...mert fél óráig takarítottam a falról a sugárbahányásom eredményét...
xray
(
x21)
Feb 28, 2022 14:54:19
x21)
Kicsit megkésve bár, de törve nem (dehogynem :( )
ki van írva, hogy felnőtt tartalom!szeretnék gratulálni sodinak, hogy férfivé érett! Nincs is szebb a férfiszerelemnél, már a görögök is művelték, a sok pederaszta nagy megbecsülésnek örvendett (itt hibádzik kissé a sztori, mert Sodit max leköpik vagy megverik)
ahol nincs, ott is egyértelmű, mert sneciról és a faszpinás szerelméről szólnak a videók.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 28, 2022 14:57:48
x37)
Elsiklottunk afölött a tény fölött, hogy Snecinek 50 mg szildenafil nem elég a kemény faszhoz, ahhoz neki 100 mg-t kell bevennie.
"Sildenafil is available in three different dosages: 25mg, 50mg and 100mg"
Tehát neki a piacon kapható legdurvább adag faszmerevítő készítmény kell ahhoz, hogy baszni tudjon. Ez szerintem shiker.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 28, 2022 15:00:38
x37)
Sőt, a legmagasabb ajánlott napi dózis a 100 mg, nem a kapható legdurvább tabletta. Akkor ez még nagyobb shiker. Ha egyszer ettől sem fog felporcosodni a gyík, akkor ott a vége, onnan már a kémia sem segít.
Tenerife
Feb 28, 2022 15:00:50
Maffka Merci végső tiszttázós live
trashvod.com/w/gamJQDb2P6o4ArBaf3maut
trashvod.com/w/gamJQDb2P6o4ArBaf3maut
Végig sem tudtam olvasni. Esküszöm hogy 10 éve még visítva röhögtem volna ilyeneken. Időnként felnézek read-only módban, hogy ne nagyon veszítsem el a fonalat... De egy brutális true crime doku nem sokkol ennyire. A blahán csövezés már komolyan szintlépés lenne ennek, pedig anno ezt jósoltuk a gödör aljának. Még egy kannásboros csövesbe is több méltóság szorult.
Feb 28, 2022 15:00:50
echelon mérnök
Feb 28, 2022 15:01:43
Egyben hatalmas siker a Sildenafilnak is.
Egy buzi, pedofil faszát is képesek felállítani aki éppen egy tranyót készül összegecizni nem pedig a napi rutin szerinti fehér négyzetekre kiverni.
Csodaszer.
Feb 28, 2022 15:01:43
Andi
(
x13)
Feb 28, 2022 15:02:32
x13)
Az eltitkolt fontos részletek és közben az ujjával az állán lecsorgó "valami" bemutatása Mercikének szól, aki ezt a nagyon fontos részletet kifelejtette a beszámolóból.
Mint tudjuk, Gyagyás nem olyan, hogy kikotyogna egy boldog szájbaélvezést, ő csak megerősíti a már felszínre került dolgokat.
trashvod.com/w/qAyD3s3dE23vGurw6A7CUH?start=28m20s
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mint tudjuk, Gyagyás nem olyan, hogy kikotyogna egy boldog szájbaélvezést, ő csak megerősíti a már felszínre került dolgokat.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 28, 2022 15:03:27
x13)
Elsiklottunk afölött a tény fölött, hogy Snecinek 50 mg szildenafil nem elég a kemény faszhoz, ahhoz neki 100 mg-t kell bevennie.
Jajmár, biztos elnegyedeli a 100mg-os tablettát az aktus előtt (pr).
a hotyfoltozós troll
Feb 28, 2022 15:07:56
Az eltitkolt fontos részletek és közben az ujjával az állán lecsorgó "valami" bemutatása Mercikének szól, aki ezt a nagyon fontos részletet kifelejtette a beszámolóból.
NSZKSZ az észrevételt. Ez a részlet bizony az átirazozó stábnak kimaradt, picit most így utólag is a számba hánytam.
Feb 28, 2022 15:07:56
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 28, 2022 15:08:39
x7)
Nem bírsz baszni Endre!! Nagyon röhögök rajtad, a melóból is kibasztak, a zsidó zugügyvéd kurva anyád is rühell, a két csöves meg a maradék pénzt még kiveri az ATM-ből,(és nem a szamárfaszt!!) mi ez ha nem shiker?
A jó portás csak baszik!
trolléga
(
x30)
Feb 28, 2022 15:09:11
x30)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 28, 2022 15:23:56
x2)
elég szürreális lehetett amúgy, ahogy a púpos gnóm a viagrától is csak félkemény pitont heherészve gyömöszölte a hínárhajú gumicsöcsös kőműves gyulladt műpinájába, miközben fejben minden erejével twinkiboyokra koncentrált, hogy el tudjon durranni :DD ez az egész kegyetlen undorító, de nevetnem kell rajta, ahogy elképzelem. :D bárcsak lenne róla egy biztonsági felvétel
amúgy, ha kádban csinálták, akkor hogy kerülhetett geci a padlóra?
amúgy, ha kádban csinálták, akkor hogy kerülhetett geci a padlóra?
-
Feb 28, 2022 15:25:29
trashvod.com/w/iwnZ2wpxyE7WMMSLvBP7hn
már decemberben is egy roszabb karban lévő 50-esnek nézett ki gyagya, de hihetetlen hogy ebben a pár hónapban is megint mennyit öregedett. őszül, kopaszodik. mi ez ha nem shiker?
már decemberben is egy roszabb karban lévő 50-esnek nézett ki gyagya, de hihetetlen hogy ebben a pár hónapban is megint mennyit öregedett. őszül, kopaszodik. mi ez ha nem shiker?
Feb 28, 2022 15:25:29
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 15:34:41
x45)
sodi azt nyalogatja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 28, 2022 15:35:38
x16)
Tibor aggódik a lakás csütörtöki állapotfelmérése miatt.
Gyagya lelkiekben már arra készül, hogy felmondják a lakás szerződését.
Ha ez megtörténik, azért úgy gondolom, az a minimum hogy a bérbeadó cégtől valamelyik Hansjürgen ír egy köszönőlevelet a tanszéknek. Elég sokszor figyelmeztettük őket, és még úgy ahogy meg tudják menteni a lakástulajdonukat, mert különben nélkülünk csak arra eszméltek volna, amikor már rég hiroshimai állapotok vannak.
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 15:37:33
Tibci rohadó lábujjára azt hitte a gyagyás, hogy kólás nyalóka!
Feb 28, 2022 15:37:33
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 15:40:05
x45)
broni prof:
Mondjon kérem pár kedvenc zenekart!
Feldobnám a rádiót napiműsorral és kell a zenei blokkokhoz némi útmutatás.
Köszönöm.
Mondjon kérem pár kedvenc zenekart!
Feldobnám a rádiót napiműsorral és kell a zenei blokkokhoz némi útmutatás.
Köszönöm.
Penzmento
(
x6)
Feb 28, 2022 15:41:08
x6)
Dupla kávé
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 15:41:09
x45)
ugyse fányom ki az ebédet)))))))))))))))
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 15:41:30
x45)
Dupla kávé
az mi?????????????????
trolléga
(
x30)
Feb 28, 2022 15:42:06
x30)
Itt azért megint kérdés ottmaradnak-e csütörtökig az ágyipoloskák, illetve hogy a maradásukkal vagy a távozásukkal okoznának nagyobb károkat. Én nagyon bízok Lyudkában.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 28, 2022 15:46:54
x2)
annak olyan mindent átható szaga van, hogy nem tudom egyáltalán hogy lehelt életet a pitonba. gusztustalan egy féreg vagy te Endre
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 28, 2022 15:50:02
x16)
Visszatér faláb mandy?
Nem lehet, hogy anno 15 éve valójában tényleg Kaffka Tibi volt mandy lane nicknév alatt? Sokminden értelmet nyerne.
Nem csak az üszkösödő láb, hanem a magát nőnek kiadó férfi is (írták is anno a tonncateladta fórumon, amikor valaki próbált vele privátban chatelni, hogy ő se tudja pontosan, vajon egy csaj van a túloldalon, vagy egy 100 kilós bőrfejű), a snecihez fűződő ellentmondásos viszony. És évtizedek egymást kerülgetése után most végre összeforrtak a szerelmesek.
Régi trollok közül el tudja valaki mondani, mandy lane személyisége hogyan és mikor lepleződött le? Anno erről lemaradtam.
xray
(
x21)
Feb 28, 2022 15:50:39
x21)
Feb 28, 2022 15:50:39
tibor közlegény meg félkézzel felemelt vasalódeszkát bassza a parkettára. Feb 28, 2022 15:50:39
miért
Feb 28, 2022 15:53:27
Andi, te tényleg nő vagy :)
Én nem asszociáltam erre. Vagy, csak nem figyelek eléggé :)
Feb 28, 2022 15:53:27
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 15:55:40
x45)
index.hu/kulfold/2022/02/28/oroszorszag-amerika-orosz-ukran-haboru-konfliktus-vlagyimir-putyin-joe-biden-usa/brutalis-raketazapor-zudult-harkivra/
igaza volt a németeknek, hogy a muszkák rabszolga nép.
igaza volt a németeknek, hogy a muszkák rabszolga nép.
miért
Feb 28, 2022 16:02:46
Azért kellett a kád egyből felállt a pitonsz :)
A víz az bűzzáró réteg, ezért is van a szifon a mosdóknál, vagy hajlított U cső mint amcsiban, ezért áll a víz is a wc csészében :) hogy ne érezd a csatorna szagot. Elég redva lehet már az a láb :)
Feb 28, 2022 16:02:46
auti_pancél
Feb 28, 2022 16:02:49
ki van írva, hogy felnőtt tartalom!
Felnőtt vagy gyerek az ilyen sokkoló részletek nem élő embernek valók.
Feb 28, 2022 16:02:49
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 28, 2022 16:06:56
x19)
Jó kis kojak nyalókák.
Bár sodi sztem a calippo-t szerette inkább szopogatni.
Zegernye
(
x2)
Feb 28, 2022 16:07:51
x2)
Azért kellett a kád
A kád a forró vízzel és a felszálló gőzzel a szauna hangulatának megteremtéséhez kellett, ahol az osztrák faszokat nézegeti. Sodi előtte is buznyák volt, mielőtt a tibi inverz pöcsébe nyomta volna petyhüdt gyíkját, ez legfeljebb egy plusz megerősítés.
mint amikor öt-nullra vezet egy csapat, aztán lefújás előtt bevarrnak egy hatodikat is.
nem oszt-nem szoroz, csak a hányingert növeli
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 16:15:38
x45)
sodi megbaszott egy faszt. meg se lepődöm.
hejneken
(
x3)
Feb 28, 2022 16:18:14
x3)
Baszás pipa
indulhat a brazil béranya projekt
Halvány lila gőzöm nincs, hogy hova eszkalálódhat még ez a helyzet.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
indulhat a brazil béranya projekt
Halvány lila gőzöm nincs, hogy hova eszkalálódhat még ez a helyzet.
fasz
Feb 28, 2022 16:18:16
sodi megbaszott egy faszt. meg se lepődöm.
Feb 28, 2022 16:18:16
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 16:21:40
ha a tranyónak tényleg rohad a lábujja, és ugye bűzös is akkor ez csak nedves üszkösödés lehet amit BEKTÉRIUMOK okoznak!
Nagy egészségügyisek, ugyhogy tudniuk kell hogy abba bele is halhat forrás wikipédia
gyagyás ha olvasod ezt a hozzászólást akkor lefkozelebb mikor jól kiázik az a fekete, szürkés, barnás rothadás akkor NYOMD KI!!!!!!!!!!
Nagy egészségügyisek, ugyhogy tudniuk kell hogy abba bele is halhat forrás wikipédia
gyagyás ha olvasod ezt a hozzászólást akkor lefkozelebb mikor jól kiázik az a fekete, szürkés, barnás rothadás akkor NYOMD KI!!!!!!!!!!
Feb 28, 2022 16:21:40
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 28, 2022 16:22:19
x11)
Meddig kellene éhezni, hogy valaki megegyen egy tányér ételt, amibe KaffTibi hajszála belehullott?
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 28, 2022 16:22:26
x7)
erről ez jutott eszembe:
youtu.be/mT1uO26qCXY
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 16:25:18
x45)
szerintem már volt))))))))))))))))
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 28, 2022 16:29:57
x11)
Kaffka Tibor férfikurva!
Tudom, hogy olvassa a fórumot, úgyhogy Kaffka Tibor férfikurva!
Abból is a legocsmányabb, aki mindenkinek hazudik. Mást mond lájvban, mást mond privátban, mást mond a "rajongóinak", mást mond a púpos, hombárfejű, szörnyszülött "szerelmének", mást mond a cigány felszopóinak. Férfinak seggdugasz 160 centis mitugrász volt, nő soha nem lesz, akármit műtenek rá, megrekedt két identetitás között, hozzá nem tesz semmihez, vele is csak többen vagyunk...
Abból is a legocsmányabb, aki mindenkinek hazudik. Mást mond lájvban, mást mond privátban, mást mond a "rajongóinak", mást mond a púpos, hombárfejű, szörnyszülött "szerelmének", mást mond a cigány felszopóinak. Férfinak seggdugasz 160 centis mitugrász volt, nő soha nem lesz, akármit műtenek rá, megrekedt két identetitás között, hozzá nem tesz semmihez, vele is csak többen vagyunk...
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 16:34:03
Kaffka Tibor férfikurva!
Férfinak seggdugasz 160 centis mitugrász volt, nő soha nem lesz, akármit műtenek rá, megrekedt két identetitás között, hozzá nem tesz semmihez, vele is csak többen vagyunk...
Férfinak seggdugasz 160 centis mitugrász volt, nő soha nem lesz, akármit műtenek rá, megrekedt két identetitás között, hozzá nem tesz semmihez, vele is csak többen vagyunk...
Feb 28, 2022 16:34:03
Örebro
(
x17)
Feb 28, 2022 16:37:18
x17)
erről ez jutott eszembe:
youtu.be/mT1uO26qCXY
erről ez jutott eszembe:
youtu.be/mT1uO26qCXY
verebvagy
Feb 28, 2022 16:38:55
Reggeli flokkban úgy hangzott el hogy ő soha nem és nem is csinálná seggbe, és soha nem engedte senkinek!
Magyarul simán seggbedurranthatták kiskorában :D
Magyarul simán seggbedurranthatták kiskorában :D
Feb 28, 2022 16:38:55
Örebro
(
x17)
Feb 28, 2022 16:40:13
x17)
hon a nö
han a ferfi
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 16:40:55
x45)
erről ez jutott eszembe:
youtu.be/mT1uO26qCXY
erről ez jutott eszembe:
youtu.be/mT1uO26qCXY
szerintem ez nem olyan, mintha a szarodat ennnéd, azért. én is nyeltem már visszas.
csicskovics
Feb 28, 2022 16:41:48
Lehet, csak nekem volt újdonság, de eléggé árulkodó volt az Addaboy-Golda beszélgetésben, hogy a recskás apjától is a pia miatt vált el. Apa, fia.
Feb 28, 2022 16:41:48
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 28, 2022 16:44:18
x13)
Lehet, csak nekem volt újdonság, de eléggé árulkodó volt az Addaboy-Golda beszélgetésben, hogy a recskás apjától is a pia miatt vált el. Apa, fia.
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 16:45:11
x45)
fasznak nem dobnak már az amcsik egy mini-atomot putyinra, ugys tudják, hol van.
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 16:45:39
x45)
neg szexel is.
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 16:46:29
neg szexel is.
szegzel is?
Feb 28, 2022 16:46:29
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 28, 2022 16:48:18
x13)
neg szexel is.
A prof és sodi anyukája között elég sok közös dolog van, nem lehet hogy testvérek?
xray
(
x21)
Feb 28, 2022 16:54:46
x21)
hon a nö
han a ferfi
és azok melyik wc-t használják? hon a nö
han a ferfi
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 28, 2022 16:54:49
x7)
Darth Tibor
(
x8)
Feb 28, 2022 16:55:14
x8)
Én továbbra is drukkolok nektek Endre!
Minden kapcsolatban előfordul, hogy a feleknek eleinte még össze kell csiszolódniuk.
Ne add fel! Hiszem, hogy egy pedofil, látensbuzi, elmebeteg torzszülött és egy erőszakos, alkoholista, csöves transzvesztita is megtalálhatja a boldogságot egymás mellett!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Minden kapcsolatban előfordul, hogy a feleknek eleinte még össze kell csiszolódniuk.
Ne add fel! Hiszem, hogy egy pedofil, látensbuzi, elmebeteg torzszülött és egy erőszakos, alkoholista, csöves transzvesztita is megtalálhatja a boldogságot egymás mellett!
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 16:57:13
x45)
Hiszem, hogy egy pedofil, látensbuzi, elmebeteg torzszülött és egy erőszakos, alkoholista, csöves transzvesztita is megtalálhatja a boldogságot egymás mellett!
ez olyan szép
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 28, 2022 16:57:32
x7)
tudom, prof, nekem is volt már benne részem, bár inkább annak a híve vagyok, hogy ami menni akar, az menjen, nem tartom vissza, de mindenesetre azért nagy mentés volt élő adásban!
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 16:58:44
x45)
és azok melyik wc-t használják?
Kaffka Tibor
Feb 28, 2022 17:01:05
Én is!!!!
Feb 28, 2022 17:01:05
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 17:02:10
Feb 28, 2022 17:02:10
SyntaxError
(
x24)
Feb 28, 2022 17:02:38
x24)
Azért akár még egy éve sem gondolta volna senki, hogy Sodi, ilyen rövid idő alatt, ilyen mélyre süllyed.
Az én véleményem szerint most épp azt láthatjuk, ahogy az évtizedes szexuális perverziói gyűrik maguk alá. "Minden jobb, mint a magány."
A következő felvonás pedig az lesz, hogy a szintén évtizedes hitelkártyavár fog ráomlani. Majd pedig az alkoholizmus és a drog függőség teszi meg az utolsó lökést a koporsó felé.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az én véleményem szerint most épp azt láthatjuk, ahogy az évtizedes szexuális perverziói gyűrik maguk alá. "Minden jobb, mint a magány."
A következő felvonás pedig az lesz, hogy a szintén évtizedes hitelkártyavár fog ráomlani. Majd pedig az alkoholizmus és a drog függőség teszi meg az utolsó lökést a koporsó felé.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 28, 2022 17:06:06
x7)
Átlag pár posztja 32-25 évesen:
Összeházasodtunk xy-al. Ide megyünk nászútra.
Sodiék posztja 40 évesen:
Háromszor beleélveztem aztán csorgott a geci a pinájából, a padlón elkentem a zoknimmal. Nemsokára pedig fájni fog az ukrán szar menekült béranya pinája.
|__o__|
Háromszor beleélveztem aztán csorgott a geci a pinájából, a padlón elkentem a zoknimmal. Nemsokára pedig fájni fog az ukrán szar menekült béranya pinája.
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 17:08:55
x45)
barbi hányhatta volna a számba!!!!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 28, 2022 17:10:02
x37)
Endre, ugye most nagyon elégedett vagy magaddal? Sikerült basznod, ebben az évtizedben elôször. Mivel még csak 2022 van, ezért ez bizony átütô shiker. Te nyomorult.
xray
(
x21)
Feb 28, 2022 17:10:55
x21)
Feb 28, 2022 17:10:55
csalódtam volna, ha nem ott lennél. :) Feb 28, 2022 17:10:55
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 28, 2022 17:11:29
x13)
Itt még mennyivel fiatalabbnak néz ki a gyagyás. :D
Még mindig nem hiszem el hova jutott, szerintem ez az ember az egyetlen aki IT-ban dolgozik (gányol) elmegy nyugatra és ekkora anyagi csődöt hozott össze :D
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 17:12:17
x45)
csalódtam volna, ha nem ott lennél. :)
de azért megleesem, ki , ki jön be, nehogy valami hölgyúr féle legyen.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 28, 2022 17:15:35
x11)
Azért akár még egy éve sem gondolta volna senki, hogy Sodi, ilyen rövid idő alatt, ilyen mélyre süllyed.
Látszik, mennyire buta, primitív maradt Púpos, ha emociókról van szó. Az eq nála nulla, nem veszi észre, hogy továbbra is normális emberi interakcióktól mentesen él. Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Az egyedüllétet meg lehet tölteni sokmindennel, nagyon sok ember él introvertáltan, mégis teljes az élete, feltalálja-megtalálja magát. Magányos lehet párkapcsolatban is, sőt, ott a leginkább... De ez hülye, ezért semmi felismerést nem várok tőle, pedig megette a kenyere javát. Negyven múlt, a vén szar!
Örebro
(
x17)
Feb 28, 2022 17:18:21
x17)
vålasztåson indult jelöltkent es a programjårol kerdezte a riportercsaj. ugye nem kell leforditanom? :-))
Örebro
(
x17)
Feb 28, 2022 17:18:54
x17)
jo kerdes, nem tudom.
p00p
(
x2)
Feb 28, 2022 17:26:49
x2)
ebben merci is bizonytalan, ezért szarik a járdára
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 17:27:40
ma vajon lesz lájv?
Feb 28, 2022 17:27:40
xray
(
x21)
Feb 28, 2022 17:27:51
x21)
Feb 28, 2022 17:27:51
jo kerdes, nem tudom.
a south parkban volt egy rész erről. eric cartman kitalálta, hogy transznemű és az iskolával csináltatott egy, csak általa használható wc-t. :) Feb 28, 2022 17:27:51
halászlé
(
x24)
Feb 28, 2022 17:29:29
x24)
www.youtube.com/watch?v=rCLoJeXbcR4&ab_channel=G%C3%A1borCserna
2:45-nél a megoldás!
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 17:50:27
Feb 28, 2022 17:50:27
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 17:52:24
x45)
valaki irjan valamit!!!
trashvod.com/w/o26EjgjwAgudrcZ5qybpSm
trashvod.com/w/o26EjgjwAgudrcZ5qybpSm
barbiszar.
Ásó27
(
x68)
Feb 28, 2022 17:54:14
x68)
Most akkor asodi tényleg a félig puha slagját gyömöszölte a tranyó sebébe???
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Feb 28, 2022 17:55:53
x15)
Ásó27
(
x68)
Feb 28, 2022 17:57:30
x68)
És még biztosan van valami undorító részlet, amit nem is sejtünk...
bolyhoskaja
(
x1)
Feb 28, 2022 17:59:57
x1)
Lehet, hogy testvérek, Sodinak Habsburg álla van femina.hu/ezo/habsburg-all/
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 18:01:26
Feb 28, 2022 18:01:26
broni
(
x45)
Feb 28, 2022 18:01:35
x45)
it a tavasz, dagad a fasz.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 28, 2022 18:02:12
x11)
Átlag pár posztja 32-25 évesen:
Persze, hogy minden kicsorgott. Ha egy nőnek ORGAZMUST okoz egy férfi, a ritmikus összehúzódás hatására a legtöbb ondó a méhbe "felpumpálódik", ezáltal elősegítve a megtermékenyülést. Amennyiben tényleg gyermekáldás a cél, erre szoktak még rásegíteni a NŐK, hogy aktus után felhúzzák a két lábukat és megemelve tartják a medencéjüket. Ez tisztán fiziológia és biológia.
Namármost, Kaffka "Férfikurva" Tibornak nincs méhe, amiről még a rómaiak sem tehetnek, ezért a volt pénisze befordított bőréről minden kifolyik, de nem gond, mert púpos gnóm kinyalta belőle, mert annyira vakmeleg buzi és tudatlan, hogy észre sem veszi a különbséget. Nem gond, a lovak kérődznek tovább...
xray
(
x21)
Feb 28, 2022 18:04:57
x21)
[quote=Nemkarmolszteszar]......Negyven múlt, a vén szar!
ez biztos betalált. xd
ez biztos betalált. xd
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 18:08:28
arról van archivum amikor tibcédesz a terdiknél volt?
Feb 28, 2022 18:08:28
Zegernye
(
x2)
Feb 28, 2022 18:14:33
x2)
félig keményet, hahó!
Sodi retkes szemüvege
Feb 28, 2022 18:14:37
egyetlen egy trash nem kommentálja azt ami múlt héten történt linzbe? mindegyik hallgat... ez nekem nagyon furcsa
Feb 28, 2022 18:14:37
barbi
Feb 28, 2022 18:14:51
barbiszar.
broniszar
Feb 28, 2022 18:14:51
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 28, 2022 18:17:53
x11)
[quote=Nemkarmolszteszar]......Negyven múlt, a vén szar!
ez biztos betalált. xd
ez biztos betalált. xd
Jóvanna! :) Tudom, miről beszélek, és sem vagyok mai csirke. Csak elborította a szar az agyam, pedig csak hogyvoltot olvastam.
Nagyon szépen köszönöm a kollégának, nem lehet könnyű neki.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 28, 2022 18:26:27
x37)
Sneci, ahhoz képest, hogy egy hétig Soha Többé Nem Ittál, a tegnapi lájvban olyan mocsok részeg voltál, hogy összeakadt a nyelved, te szar.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 28, 2022 18:29:49
x37)
Vajon baszóhinta van Sneci munkahelyén, vagy mi lehet az a dolog, amiről nem mer beszélni, csak mindig "az a dolog"-ként utal rá, sejtelmesen mosolyogva?
40_éves_junior
(
x6)
Feb 28, 2022 18:33:46
x6)
Vajon baszóhinta van Sneci munkahelyén, vagy mi lehet az a dolog, amiről nem mer beszélni, csak mindig "az a dolog"-ként utal rá, sejtelmesen mosolyogva?
pezsgőfürdőre tippelek, szerintem a káddal csak hetyetyézik és valójában a pezsgőfürdőben gyakorolta a letámadást a floppy bajonettjével tibcédesz közlegényen.
Hahó
(
x136)
Feb 28, 2022 18:35:10
x136)
egyszerűen a hideg kiráz ha arra gondolok, hogy hogy lehet megbaszni egy ilyen mocskos, hínárhajú herélt férfit, mint tibcédesz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

óvszerben gondoltuk Hahó!