Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A miniszterelnök szerint "betonszilárdságú biztonságunk van, Magyarországot baj nem érheti."
*Radioaktív fallout integet Kárpát-Medence, Magyarország környékén*
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó, ő nem egy mocskos NPC, ő Sodi, az űrdiplomata lény. Nyelvtanilag igaza van.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
DJ Lifedanger - Miről álmodik a teknős?
Elérhető a Youtubeon és a Spotifyon!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
annál inkább bronicsalogató
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
444.hu/2022/03/04/orban-viktor-nem-tudom-mi-a-joistent-csinalnak-brusszelben-meg-hogy-mire-varnak-meg-mikor-adnak-penzt
tök jók ezek a hotyfoltok, majdnem sneci-szintű valóságtorzítója van a főninek xd
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
aSoDI mindig felfele bukik! :)
én meg azt nem hiszem el, hogy még mindig alkalmazzák...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Büdibácsi,ma se játszunk kukist,ma is fáj a popim:(
Zsidómamáéknál nincs szőrös kuki,jobb ott lenni!
Megvan ennek is a miertje. Egyreszt egy elkeseredett haboru kozepen nyilvan nem az oltony lesz a legfontosabb, masrest inspiraloan hat a nepre, hogy a vezetoiket atlag emberkent latjak, nem pedig tokeletes oltonyben porognek a szinpadon mig alattuk emberek halnak meg. Az ukran elnol ezt peldaul jol csinalja, sajtotajekoztatokon is csak levag egy szeket a podium melle aztan mackonadragban beszelget.
A munka nem megoldás.
Hülye faty! Asodi 4000 eurót keres, az automatás sör 2.5 eur, Február 28 napos, ergo napi 57 sör is beleférne. De asodi maximum napi 3at iszik. Lyutka vodkázik, így az 0. A cicának felét állja a sodi, számoljunk nála is napi 3-mal. Tehát 6*2,5*28, azaz legfeljebb 420 eurót költ asodi tyopronyira. Havi 3580 eur spórolás. Zsidók vagytok. Medencés iroda, Superb itt jöfök.
Majd ha mar kijott egy ujabb jatek es a legeslegujabb uton van, majd akkor 1 ora tyeknykkaji pjoba es varangyveres, divigelre nyaladzas, autiloopolas utan ranez. Foszabaly szerint nem szabad relevans dolgok fonatkozasaban tevekenykedni, mert akkor nezo is lenne.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ha magyar-roman haboru lenne, akkor a dak kepviselet szarral bekenve jelenne meg, es ez igy is van rendjen.
Mi történik, ha Romániában leesik a bomba? Felcsap a szar. Régi mondás, de aktuális :D
Szóval ezért látták a napokban szemészeten?
broni ♥
Kibaszott igénytelen szar vagy te is,hogy nem követeled meg tőle,hogy szedje a kibaszott hormonokat.
Erre kivételesen válaszolok: literálisan fosik tőle a cica. Endre főméltóság engedélyezte neki, hogy ne feltétlenül kenegesse magát. Egy kis műköröm, aztán máris nőies lesz a cica. Na makknyalás, csá.
beültették neki az amerikai űrháborús műholdakat célra vezérlő lézert kibocsátó robotszemet, FLIR éjjellátó funkcióval. Evidenciákat.
Nem figyelsz. A sodi csak akkor vesz már új játékot, ha egy régit végigtolt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Valami jót főzött????
Mifaaaaaaaaaaaan
Mindig tesz ki képet jó kajakrol, de kamuk, Ok üres tésztát esznek állandóan.
Tyodika irtózik az internacionalizmusoktól, ilyet biztosan nem használna, hogy "literálisan". A kommunista kurva anyja miatt kádárkori szókincse van, még a számítástechnikai iparágban (!) is kényesen ügyel arra, hogy undorítóan modoros, mogyorósított szakkifejezésekkel éljen. Legközelebb figyelj erre is.
🕎Endigame🕎
A cigány származású, átműtött, személyiségzavaros - vagyis halmozottan hátrányos helyzetű - Tibor is zsidógyűlölő, hahó!
Amikor bejelentette egy lájvban, a púpos korcsnak majdnem felált a piton (csak hát ugye impotens), úgy rebegte, hogy "most csak még jobban szeretlek".
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Jó de ez csak a Műsor és amúgyis hajléktalan idomítás van éppen.
Meg hát mit monddana Merci? "Lelépek mert zsidó vagy" ?
A kérdés inkább az, hogy miért pont Mercinek vallaná be, mikor évtizedek óta tagadja? Nincs rá semmi oka.
Ráadásul most méginkább elhatárolódik Goldától, mert a kandúr riválist lát benne, márpedig a púpos eleve ellene lázadt a zsidótagadással.
Felhívnám a figyelmed hogy lakik velük egy fedél alatt egy radikális muszlim.Az azeri baltásgyilkos ügye megvan?
Az foshná lájfszban.
Done.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Én úgy tudom az anyja már nem él, a testvérének van háza amihez viszont semmi köze sincs.
Nehezen képzelem el Jucuról, hogy van tulajdonjoga egy ingatlan felett és inkább az utcán fagyoskodik csak mert a testvére nem engedi be a saját házába.
Állítólag a nagymamája el meg a Mátrában.
Jucu 53 éves, ha az anyja 20 évesen szülte az öregannya meg 20 évesen az anyját akkor az már 94 éves. Nem mondom, hogy lehetetlen, de..
90+ a vénasszony, már mondták
Az öreg leveli! Ott brekeg valahol Mátraházán!
Nagyi a tulaj,és jutka a haszonélvezője, ha jól tudom.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Dehogynem, csak meg kellett volna váltani a jogot. De kérjenek tanácsot Soditól, neki van gyakorlata abban, hogy kell valakit lemondatni a haszonélvezetről!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
A vége is érdekes. Merci szemmel követi a gyagyást, aztán rá is mozdul, de végül úgy dönt, hogy nem torolja meg.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Én itt egy férfit látok aki nem szedi a hormonokat tehát Kiss Endre Farkas egy férfival létesit szexuális kapcsolatot akiben nincsenek női hormonok. Amivel amúgy nincs baj csak hiányzik a comming out.
Micsoda szexistennő!
Képzeljétek el ahogy így megjelennek a kurucinfó találkozón és elkezdi hetyetyézni, hogy Tibi az nő.
recska, minden csupa keci lesz!!!!!!!!!!!!!!!!
Hitlernek se mert szólni senki a zsidó felesége miatt!
Barmok vagytok.
Mármint hogy endre lesz tűsarkúban, miniben ugye? Elvégre ő a nő a kapcsolatban
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nem tibi??????????????én féle voltam tájékoztatva.
megszállták az orosz trollszok a fórumot! dezinformálnak! barbi nem is két órája, hanem most szart!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaja, végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melyik csoport az pontosan? Szeretnék belépni, hogy láthassak főtt rizst és "kecsöppös" spagettiket.

|__o__|
www.youtube.com/watch?v=Pg8GlYeCWuM
Remélem készen áll broni honvéd!!!!
Pontosan így. Nem tudom egyébként,hogy mi a fasz értelme volt a pöcslevegásnak ha igazából nem is annyira akarja ezt a tranyóságot. Egy nővel él együtt a lyudka hormonokat nem szedd tehát férfias hang férfias testalkat. Nem tudom minek kellett ez az egész kasztrálás annyira.
Az orosz csapatok legalább túljutottak a tutorialon Hahó!
Dolgozom egy hasonlón, nem pont így de kellemetlen módon, nem biztos a siker, ezért nem árulnék el részleteket.
De rajta vagyok.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
MRI kép van arról, hogy a tranyó retard.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!egyik kedvenc nem metal dalom.
Professzor úr, azt hittem, hogy ha valaki, Ön tudja, hogy ők képezték ki a mieinket.
60 vagy hány százalékra van leszázalékolva. Elvileg csak az agya 50 XD
Bár lenne de még az sincs. Endre konkrétan egy férfira izgúl. Egy ilyen évtizedes trashnek más tök mind1 lenne ha bevallja,hogy a férfiakra izgul.
hát a kurva anyjukat
Azt hittem az a Horthy Miklos katonája vagyok a prof szerint. Vagy az csak a második?
a tranyó buzizza sneci, szerintem ez elegendő bizonyíték.
ezen kívül buzizza őt gammer (aki szerint sneci anyja is buzizza), kozma és géza is.
nem shikerült átvinnie a trashek között azt az álláspontot, hogy a tranyó egy nő, ő pedig hetero.
Norina
(
x2)
Mar 04, 2022 12:25:54
x2)
Nem hiszem el, hogy tényleg maradhat a lakásban… mindig makja van..
Ásó27
(
x68)
Mar 04, 2022 12:25:58
x68)
Az eredeti tervek szerint VV Zsolti miatt kellett Mercica, hogy ne mondhassa Endrére, hogy náczi. Erre meg kiderül, hogy ő is nő akar lenni...
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Mar 04, 2022 12:26:29
x21)
Na, kezdhetünk aggódni...
A miniszterelnök szerint "betonszilárdságú biztonságunk van, Magyarországot baj nem érheti."
Ez pont olyan beton, mint ASODI melójában.
köhög a bolha. A miniszterelnök szerint "betonszilárdságú biztonságunk van, Magyarországot baj nem érheti."
xray
(
x21)
Mar 04, 2022 12:30:31
x21)
ennek a brigantinak nyalja a seggét a csuti fárajó:
telex.hu/assets/images/20220303/[email protected]
telex.hu/assets/images/20220303/[email protected]
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 04, 2022 12:31:24
x21)
*Radioaktív fallout integet Kárpát-Medence, Magyarország környékén*
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 04, 2022 12:39:42
x37)
Úgy értesültünk, hogy az éjszaka elesett ukrán atomerőmű védelmét egy két kardot lengető köpcös figura irányította, egy bizonyos Ali Abdul Aziz. Senki sem tudja, honnan érkezett a frontra, de beszámolók szerint folyékonyan beszélt franciául, angolul, pastuul és ukránul is. Egyből átvette az irányítást a szedett-vedett, túlnyomórészt civilekből, az atomerőmű dolgozóiból álló védelmi erők felett, és kis híján sikerre vezette őket a nyomasztó orosz túlerő ellenében. Az összecsapás végén sehol nem találták, eltűnt valahol az éjszakában. Talán fogságba esett, talán csak visszavonult, hogy máshol folytassa egyszemélyes büntetőhadjáratát a megszállók ellen. A lapunknak nyilatkozó több szúrt sebből vérző orosz kiskatona szemmel láthatólag sokkhatás alatt volt. Kitágult szemekkel, remegő hangon mesélte, hogy ez az idegen óriás kis híján egymaga megfordította a csata kimenetelét. Csak nehéztüzérség bevetésével tudták végül menekülésre késztetni, de még akkor is azt üvöltötte ördögi nyelvén, hogy "TEZSVÉREM, A LÉGIÓBAN ÉN NEM ILYEN SPRÉKET ÉLTEM ÁT!", és "TEDD A SZÁMBA, HALLOD? TEDD A SZÁMBA!" (fonetikus átírás).
Ásó27
(
x68)
Mar 04, 2022 12:42:36
x68)
Buzigyógyítási kísérlet:
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Mar 04, 2022 12:43:25
x15)
Endre!
Jut eszembe a tegnap lájról.
Aki tíz után kiabál az nem ember.
Akkor sem ha "kiss" betűkkel kezdődik a neve.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 04, 2022 12:44:27
x21)
Endre!
Hahó, ő nem egy mocskos NPC, ő Sodi, az űrdiplomata lény. Nyelvtanilag igaza van.
Puha Slag
(
x7)
Mar 04, 2022 12:44:37
x7)
Ez olyan mintha egy remix lenne, álmom álmom álmomból :D
DJ Lifedanger - Miről álmodik a teknős?
Elérhető a Youtubeon és a Spotifyon!
púpospúp
(
x2)
Mar 04, 2022 12:44:48
x2)
Buzigyógyítási kísérlet:
annál inkább bronicsalogató
Lyudga
Mar 04, 2022 12:46:32
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy nyaljátok ki a picsámat! Segítsetek! Nem segít senki! Az van, hogy engem ezek itt széjjel vertek, tiszta vér mindenem! Három napja enni sem tudtam, küldjetek segítséget. Na hoszni mubarak, csá.
Mar 04, 2022 12:46:32
a hotyfoltozós troll
Mar 04, 2022 12:51:54
Pár napja szerettem volna kommentelni, hogy már-már elfonási tüneteim vannak, szívesen átiratoznék valamit. De ezt a tegnapi 4 órás rettenetet én ugyan vissza nem nézem, pont elég a trollégák írásos beszámolója. Aki esetleg szeretné az kivonatolhatja. NSZKSZ
Mar 04, 2022 12:51:54
trolléga
(
x30)
Mar 04, 2022 12:52:08
x30)
Na, kezdhetünk aggódni...
444.hu/2022/03/04/orban-viktor-nem-tudom-mi-a-joistent-csinalnak-brusszelben-meg-hogy-mire-varnak-meg-mikor-adnak-penzt
tök jók ezek a hotyfoltok, majdnem sneci-szintű valóságtorzítója van a főninek xd
Ásó27
(
x68)
Mar 04, 2022 12:53:31
x68)
Szerintem egy-két hét, és Jutkára kenik, hogy minden hónap végén mínuszban vannak. Miközben veszik a 900 forintos sört.
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre Nagyúr
Mar 04, 2022 12:53:39
aSoDI mindig felfele bukik! :)
Mar 04, 2022 12:53:39
halászlé
(
x24)
Mar 04, 2022 12:57:33
x24)
én meg azt nem hiszem el, hogy még mindig alkalmazzák...
GT7
Mar 04, 2022 12:58:28
Gran Turismot lehet ketten is játszani.
Mivel úriember vagy a Merci lehet kormánnyal te meg mész kontrollerrel!
A játékot meg már most kezdd el letölteni te gyagyás fasz, mert 100 giga.
Mar 04, 2022 12:58:28
A régnemlátott buzidémon
Mar 04, 2022 13:01:03
Popsiba nem soha nem nem nem soha nem
Büdibácsi,ma se játszunk kukist,ma is fáj a popim:(
Zsidómamáéknál nincs szőrös kuki,jobb ott lenni!
Mar 04, 2022 13:01:03
miskolcigány
(
x5)
Mar 04, 2022 13:01:59
x5)
Sodi már fel sem tűnne az orosz-ukrán béketárgyalásokon a Rocskaitól örökölt ruháival és az egynagyrággal, mert az ukrán fél úgy öltözött, mint ha valami fatelepről jöttek volna meló után, mellényben, baseball sapkában stb. Az oroszok legalább egy kurva öltönyt fel tudtak venni egy protokoláris eseményre. Lehet te inspiráltad az ukránokat Sodi, mi ez ha nem siker? :D
Megvan ennek is a miertje. Egyreszt egy elkeseredett haboru kozepen nyilvan nem az oltony lesz a legfontosabb, masrest inspiraloan hat a nepre, hogy a vezetoiket atlag emberkent latjak, nem pedig tokeletes oltonyben porognek a szinpadon mig alattuk emberek halnak meg. Az ukran elnol ezt peldaul jol csinalja, sajtotajekoztatokon is csak levag egy szeket a podium melle aztan mackonadragban beszelget.
tyodika
Mar 04, 2022 13:02:03
Szerintem egy-két hét, és Jutkára kenik, hogy minden hónap végén mínuszban vannak. Miközben veszik a 900 forintos sört.
Hülye faty! Asodi 4000 eurót keres, az automatás sör 2.5 eur, Február 28 napos, ergo napi 57 sör is beleférne. De asodi maximum napi 3at iszik. Lyutka vodkázik, így az 0. A cicának felét állja a sodi, számoljunk nála is napi 3-mal. Tehát 6*2,5*28, azaz legfeljebb 420 eurót költ asodi tyopronyira. Havi 3580 eur spórolás. Zsidók vagytok. Medencés iroda, Superb itt jöfök.
Mar 04, 2022 13:02:03
vladrl
(
x8)
Mar 04, 2022 13:02:47
x8)
Gran Turismot lehet ketten is játszani.
Majd ha mar kijott egy ujabb jatek es a legeslegujabb uton van, majd akkor 1 ora tyeknykkaji pjoba es varangyveres, divigelre nyaladzas, autiloopolas utan ranez. Foszabaly szerint nem szabad relevans dolgok fonatkozasaban tevekenykedni, mert akkor nezo is lenne.
vladrl
(
x8)
Mar 04, 2022 13:03:59
x8)
Ha magyar-roman haboru lenne, akkor a dak kepviselet szarral bekenve jelenne meg, es ez igy is van rendjen.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 04, 2022 13:05:49
x15)
Endre!
Tényleg divigél!
Nem válaszoltál, pedig sokan kérdezik:
Kened már a divigélt a veknire?
Tényleg divigél!
Nem válaszoltál, pedig sokan kérdezik:
Kened már a divigélt a veknire?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 04, 2022 13:06:56
x37)
Mi történik, ha Romániában leesik a bomba? Felcsap a szar. Régi mondás, de aktuális :D
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 04, 2022 13:10:09
x1)
Ahogy hallgatom vissza ezt a bohóc társulatot egyre jobban feltünt,hogy Kaffka mercinek mennyire tibor hangja és alkata van ami azért van mert már hónapok óta nem szedi a hormonokat már pedig egy tanyónak minden hónapban szednie kell a hormont,hogy ne alakuljon vissza.
Endre te egy férfivel élsz együtt aki már csak nevében nő.
Kibaszott igénytelen szar vagy te is,hogy nem követeled meg tőle,hogy szedje a kibaszott hormonokat.
Endre te egy férfivel élsz együtt aki már csak nevében nő.
JuDKa
(
x1)
Mar 04, 2022 13:10:56
x1)
Úgy értesültünk, hogy az éjszaka elesett ukrán atomerőmű védelmét egy két kardot lengető köpcös figura irányította, egy bizonyos Ali Abdul Aziz. Senki sem tudja, honnan érkezett a frontra, de beszámolók szerint folyékonyan beszélt franciául, angolul, pastuul és ukránul is. Egyből átvette az irányítást a szedett-vedett, túlnyomórészt civilekből, az atomerőmű dolgozóiból álló védelmi erők felett, és kis híján sikerre vezette őket a nyomasztó orosz túlerő ellenében. Az összecsapás végén sehol nem találták, eltűnt valahol az éjszakában. Talán fogságba esett, talán csak visszavonult, hogy máshol folytassa egyszemélyes büntetőhadjáratát a megszállók ellen. A lapunknak nyilatkozó több szúrt sebből vérző orosz kiskatona szemmel láthatólag sokkhatás alatt volt. Kitágult szemekkel, remegő hangon mesélte, hogy ez az idegen óriás kis híján egymaga megfordította a csata kimenetelét. Csak nehéztüzérség bevetésével tudták végül menekülésre késztetni, de még akkor is azt üvöltötte ördögi nyelvén, hogy "TEZSVÉREM, A LÉGIÓBAN ÉN NEM ILYEN SPRÉKET ÉLTEM ÁT!", és "TEDD A SZÁMBA, HALLOD? TEDD A SZÁMBA!" (fonetikus átírás).
Hahó
(
x135)
Mar 04, 2022 13:18:04
x135)
70 euró a játék a mediamartkban. úgy spórol mintha nem lenne holnap.
tyodika
Mar 04, 2022 13:20:20
Erre kivételesen válaszolok: literálisan fosik tőle a cica. Endre főméltóság engedélyezte neki, hogy ne feltétlenül kenegesse magát. Egy kis műköröm, aztán máris nőies lesz a cica. Na makknyalás, csá.
Mar 04, 2022 13:20:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 04, 2022 13:21:38
x37)
beültették neki az amerikai űrháborús műholdakat célra vezérlő lézert kibocsátó robotszemet, FLIR éjjellátó funkcióval. Evidenciákat.
Ásó27
(
x68)
Mar 04, 2022 13:42:15
x68)
70 euró a játék a mediamartkban. úgy spórol mintha nem lenne holnap.
Nem figyelsz. A sodi csak akkor vesz már új játékot, ha egy régit végigtolt.
vladrl
(
x8)
Mar 04, 2022 13:43:11
x8)
Judga a mit fozek csoportban jo reggelt kommentarral rakott ki kepet fel oraja, ugy tunik, hosszura nyult az ejszaka
Ásó27
(
x68)
Mar 04, 2022 13:43:50
x68)
Judga a mit fozek csoportban jo reggelt kommentarral rakott ki kepet fel oraja, ugy tunik, hosszura nyult az ejszaka
Valami jót főzött????
bolgár jeti
(
x30)
Mar 04, 2022 13:43:59
x30)
Jók ezek a dobozos játékok pedofil. Az üres DVD tokokat miért nem küldöd el Peruba, hogy malac ügynök "barátja" el tudjon belőle utazni marcipánföldre?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Norina
(
x2)
Mar 04, 2022 13:46:10
x2)
Valami jót főzött????
Mindig tesz ki képet jó kajakrol, de kamuk, Ok üres tésztát esznek állandóan.
Penzmento
(
x6)
Mar 04, 2022 13:46:33
x6)
Tyodika irtózik az internacionalizmusoktól, ilyet biztosan nem használna, hogy "literálisan". A kommunista kurva anyja miatt kádárkori szókincse van, még a számítástechnikai iparágban (!) is kényesen ügyel arra, hogy undorítóan modoros, mogyorósított szakkifejezésekkel éljen. Legközelebb figyelj erre is.
echelon mérnök
Mar 04, 2022 14:03:56
Nem tudok napirendre térni afölött, hogy Endre milyen vehemesen tagadja a zsidóságát Mercica előtt.
Amikor nagy hazaffy volt akkor érthető volt, próbált beilleszkedni az "alfák" közé hátha összejön a nácikkal közös maszti.
De amióta nagy LMBTQ+ aktivista lett, mi oka van letagadni a nyilvánvalót?
Endre mikor tolsz egy 23andme.eu géntesztet és az eredményről egy lájvot?
Amikor nagy hazaffy volt akkor érthető volt, próbált beilleszkedni az "alfák" közé hátha összejön a nácikkal közös maszti.
Mar 04, 2022 14:03:56
ascites
(
x57)
Mar 04, 2022 14:14:38
x57)
Nem tudok napirendre térni afölött, hogy Endre milyen vehemesen tagadja a zsidóságát Mercica előtt. [...] De amióta nagy LMBTQ+ aktivista lett, mi oka van letagadni a nyilvánvalót?
A cigány származású, átműtött, személyiségzavaros - vagyis halmozottan hátrányos helyzetű - Tibor is zsidógyűlölő, hahó!
Amikor bejelentette egy lájvban, a púpos korcsnak majdnem felált a piton (csak hát ugye impotens), úgy rebegte, hogy "most csak még jobban szeretlek".
hejneken
(
x3)
Mar 04, 2022 14:14:51
x3)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 04, 2022 14:16:26
x3)
Buzigyógyítási kísérlet:
Recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Callahan
Mar 04, 2022 14:21:23
Sziasztok!
Mostanában nem követem minden percét a freakshownak, mert gusztustalan ez a kialakult buja szerelem a púpos és a tranyó közt, a lájfsz is kevés, de képben vagyok a történésekkel nagyjából.
Viszont a Judga folyamatos bántalmazása és kiszolgáltatott helyzete már szemet szúr.
Vannak terveim, amit élvezni fog a tranyó és a púpos is, mert a recskaodúra szeretném ha emiatt lecsapnának valakik akiket nem nevezek meg, ne tudjon felkészülni rá, mint a bérdeadó cég látogatására.(Azt még nem zártuk le Sodika, lesz folytatás)
Kellene pár információ nekem. Fél szemmel láttam itt, hogy a Judga korábban vett egy házat amiben most egy rokona, de talán az anyja lakik. Kérdes, hogy ez confirmed? És van e valami következtetés arra, hogy ki fogja azt majd örökölni? Ki a tulajdonosa a háznak? Esetleg a Judga a tulajdonos és élethosszig tartó haszonélvezeti joggal terhelt az anyuka javára?
Mostanában nem követem minden percét a freakshownak, mert gusztustalan ez a kialakult buja szerelem a púpos és a tranyó közt, a lájfsz is kevés, de képben vagyok a történésekkel nagyjából.
Viszont a Judga folyamatos bántalmazása és kiszolgáltatott helyzete már szemet szúr.
Vannak terveim, amit élvezni fog a tranyó és a púpos is, mert a recskaodúra szeretném ha emiatt lecsapnának valakik akiket nem nevezek meg, ne tudjon felkészülni rá, mint a bérdeadó cég látogatására.(Azt még nem zártuk le Sodika, lesz folytatás)
Kellene pár információ nekem. Fél szemmel láttam itt, hogy a Judga korábban vett egy házat amiben most egy rokona, de talán az anyja lakik. Kérdes, hogy ez confirmed? És van e valami következtetés arra, hogy ki fogja azt majd örökölni? Ki a tulajdonosa a háznak? Esetleg a Judga a tulajdonos és élethosszig tartó haszonélvezeti joggal terhelt az anyuka javára?
Mar 04, 2022 14:21:23
Ásó27
(
x68)
Mar 04, 2022 14:24:25
x68)
Menjen már egy mass report az undorító nőverő buzi livejára! Jucus pináját is eltávolították végül, ez se termelje neki a pénzt!
Ide mehet a report "Erőszakos vagy visszataszító artalom > Verekedő felnőttek" miatt:
www.youtube.com/watch?v=Vj2euqEknTk&t=9855s
Ide pedig "Gyűlölködő vagy sértő tartalom > Gyűlöletet vagy erőszakot kelt"
www.youtube.com/watch?v=Vj2euqEknTk&t=10475s
Mifaaaaaaaaaaaan
Ide mehet a report "Erőszakos vagy visszataszító artalom > Verekedő felnőttek" miatt:
www.youtube.com/watch?v=Vj2euqEknTk&t=9855s
www.youtube.com/watch?v=Vj2euqEknTk&t=10475s
Ásó27
(
x68)
Mar 04, 2022 14:28:15
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
echelon mérnök
Mar 04, 2022 14:29:55
Mar 04, 2022 14:29:55
Jonciii
(
x8)
Mar 04, 2022 14:32:01
x8)
Inkább úgy tűnik, a hajléktalanok idomítják a recskást.
Sodi retkes szemüvege
Mar 04, 2022 14:33:32
Szedunka jutka legalább megint kikapott. de azt birom, hogy szinte kéééri az ütést a hajléktalan
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
Mar 04, 2022 14:33:32
xray
(
x21)
Mar 04, 2022 14:33:49
x21)
a tegnapi műsor megviselt, még nem pihentem ki.
gyagyás, mindhármótokat beraknám a mazdába és az autóbontóban simán megnyomnám a présgép indítógombját.
gyagyás, mindhármótokat beraknám a mazdába és az autóbontóban simán megnyomnám a présgép indítógombját.
ascites
(
x57)
Mar 04, 2022 14:36:58
x57)
A kérdés inkább az, hogy miért pont Mercinek vallaná be, mikor évtizedek óta tagadja? Nincs rá semmi oka.
Ráadásul most méginkább elhatárolódik Goldától, mert a kandúr riválist lát benne, márpedig a púpos eleve ellene lázadt a zsidótagadással.
A régnemlátott buzidémon
Mar 04, 2022 14:38:28
Nem tudok napirendre térni afölött, hogy Endre milyen vehemesen tagadja a zsidóságát Mercica előtt.
Felhívnám a figyelmed hogy lakik velük egy fedél alatt egy radikális muszlim.Az azeri baltásgyilkos ügye megvan?
Mar 04, 2022 14:38:28
Jonciii
(
x8)
Mar 04, 2022 14:40:02
x8)
a tegnapi műsor megviselt, még nem pihentem ki.
Az foshná lájfszban.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 04, 2022 14:45:04
x15)
Menjen már egy mass report az undorító nőverő buzi livejára! Jucus pináját is eltávolították végül, ez se termelje neki a pénzt!
youtube.com/watch?v=Vj2euqEknTk&t=9855s
youtube.com/watch?v=Vj2euqEknTk&t=10475s
youtube.com/watch?v=Vj2euqEknTk&t=9855s
youtube.com/watch?v=Vj2euqEknTk&t=10475s
Done.
nonsense
(
x1)
Mar 04, 2022 14:46:08
x1)
Én úgy tudom az anyja már nem él, a testvérének van háza amihez viszont semmi köze sincs.
Nehezen képzelem el Jucuról, hogy van tulajdonjoga egy ingatlan felett és inkább az utcán fagyoskodik csak mert a testvére nem engedi be a saját házába.
Norina
(
x2)
Mar 04, 2022 14:52:48
x2)
pupszi
(
x1)
Mar 04, 2022 14:54:00
x1)
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
nonsense
(
x1)
Mar 04, 2022 14:55:31
x1)
Jucu 53 éves, ha az anyja 20 évesen szülte az öregannya meg 20 évesen az anyját akkor az már 94 éves. Nem mondom, hogy lehetetlen, de..
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 04, 2022 14:57:07
x3)
Norina
(
x2)
Mar 04, 2022 14:58:23
x2)
Voltak nála most télen, de nem engedte be oket, félt a “vírustól”.
Varangyológus
Mar 04, 2022 15:00:01
Az öreg leveli! Ott brekeg valahol Mátraházán!
Mar 04, 2022 15:00:01
Callahan
Mar 04, 2022 15:01:30
Mátrai ház dereng nekem is egy öregasszonnyal. A tulajdonosi jogviszonyok egy esetleges öröklés miatt érdekelne.
Mar 04, 2022 15:01:30
Klohek
(
x12)
Mar 04, 2022 15:02:06
x12)
Esetleg a Judga a tulajdonos és élethosszig tartó haszonélvezeti joggal terhelt az anyuka javára?
Nagyi a tulaj,és jutka a haszonélvezője, ha jól tudom.
már ott brekegne
Mar 04, 2022 15:04:19
Viszont ha haszonélvező akkor nem tudták volna kirakni.
Mar 04, 2022 15:04:19
Gyagyás Tódor
Mar 04, 2022 15:05:00
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy csíra gecik! Te rossz ratyi! Kedves nézőink, kérlek segítsetek. Egész héten nem ettem, ezek nem adnak enni, csak isznak. Te hülye köcsög! Na jasszer arafat, csá.
Mar 04, 2022 15:05:00
Puha Slag
(
x7)
Mar 04, 2022 15:05:02
x7)
Viszont ha haszonélvező akkor nem tudták volna kirakni.
Dehogynem, csak meg kellett volna váltani a jogot. De kérjenek tanácsot Soditól, neki van gyakorlata abban, hogy kell valakit lemondatni a haszonélvezetről!
Andi
(
x13)
Mar 04, 2022 15:05:22
x13)
trashvod.com/w/x1FGkRhBEvqLji554ToYoh?start=2h44m16s
X-net approves!
(Pedo okollel sorozza Jutkat)
X-net approves!
(Pedo okollel sorozza Jutkat)
A vége is érdekes. Merci szemmel követi a gyagyást, aztán rá is mozdul, de végül úgy dönt, hogy nem torolja meg.
xray
(
x21)
Mar 04, 2022 15:07:12
x21)
Mar 04, 2022 15:07:12
Voltak nála most télen, de nem engedte be oket, félt a “vírustól”.
a néninek több esze van, mint ezeknek a háborodott alkoholistáknak. Mar 04, 2022 15:07:12
tibike
Mar 04, 2022 15:07:32
Mar 04, 2022 15:07:32
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 04, 2022 15:10:07
x1)
Én itt egy férfit látok aki nem szedi a hormonokat tehát Kiss Endre Farkas egy férfival létesit szexuális kapcsolatot akiben nincsenek női hormonok. Amivel amúgy nincs baj csak hiányzik a comming out.
Penzmento
(
x6)
Mar 04, 2022 15:10:47
x6)
Tybor of House Targaryen
🕎Endigame🕎
Ez már igen!
Mar 04, 2022 15:11:33
Micsoda szexistennő!
Mar 04, 2022 15:11:33
xray
(
x21)
Mar 04, 2022 15:14:47
x21)
képzeljétek el tűsarkuban, miniszoknyában kézenfogva gyagyással!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 04, 2022 15:15:07
x37)
Ebben a szerkóban Tiborsz hátulról kimondottan férfias benyomást keltett tegnap. Ezen mondjuk nem segít a kőműves járása meg az érces baritonja sem. Úgy néz ki, mint egy kiélt arcú rocker.
xray
(
x21)
Mar 04, 2022 15:15:40
x21)
Mar 04, 2022 15:15:40
van aki hányás nélkül megtette? Mar 04, 2022 15:15:40
régi haverok
Mar 04, 2022 15:18:40
Képzeljétek el ahogy így megjelennek a kurucinfó találkozón és elkezdi hetyetyézni, hogy Tibi az nő.
Mar 04, 2022 15:18:40
broni
(
x45)
Mar 04, 2022 15:20:01
x45)
Buzigyógyítási kísérlet:
recska, minden csupa keci lesz!!!!!!!!!!!!!!!!
Endre Főméltóságos Úr
Mar 04, 2022 15:20:38
Hitlernek se mert szólni senki a zsidó felesége miatt!
Barmok vagytok.
Mar 04, 2022 15:20:38
xray
(
x21)
Mar 04, 2022 15:22:04
x21)
Mar 04, 2022 15:22:04
a zenekar meg játsza a "tibi tebitangó" című számot. Mar 04, 2022 15:22:04
trolléga
(
x30)
Mar 04, 2022 15:23:16
x30)
broni
(
x45)
Mar 04, 2022 15:25:58
x45)
broni
(
x45)
Mar 04, 2022 15:30:33
x45)
vladrl
(
x8)
Mar 04, 2022 15:33:44
x8)
megszállták az orosz trollszok a fórumot! dezinformálnak! barbi nem is két órája, hanem most szart!
broni
(
x45)
Mar 04, 2022 15:36:04
x45)
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 04, 2022 15:37:40
x1)
Melyik csoport az pontosan? Szeretnék belépni, hogy láthassak főtt rizst és "kecsöppös" spagettiket.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 04, 2022 15:37:50
x7)

fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 04, 2022 15:42:29
x3)
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 04, 2022 15:42:30
x1)
Ebben a szerkóban Tiborsz hátulról kimondottan férfias benyomást keltett tegnap. Ezen mondjuk nem segít a kőműves járása meg az érces baritonja sem. Úgy néz ki, mint egy kiélt arcú rocker.
Pontosan így. Nem tudom egyébként,hogy mi a fasz értelme volt a pöcslevegásnak ha igazából nem is annyira akarja ezt a tranyóságot. Egy nővel él együtt a lyudka hormonokat nem szedd tehát férfias hang férfias testalkat. Nem tudom minek kellett ez az egész kasztrálás annyira.
mifaaan
(
x1)
Mar 04, 2022 15:43:35
x1)
Az orosz csapatok legalább túljutottak a tutorialon Hahó!
Trollul Madár
(
x15)
Mar 04, 2022 15:43:44
x15)
Dolgozom egy hasonlón, nem pont így de kellemetlen módon, nem biztos a siker, ezért nem árulnék el részleteket.
De rajta vagyok.
xray
(
x21)
Mar 04, 2022 15:43:55
x21)
Mar 04, 2022 15:43:55
retard Mar 04, 2022 15:43:55
Hahó
(
x135)
Mar 04, 2022 15:45:43
x135)
retard
broni
(
x45)
Mar 04, 2022 15:48:09
x45)
Hiába küld videókat a lebombázott Harkivról a 25 éves Olekszandra az Oroszországban élő anyjának, így is képtelen meggyőzni a szüleit arról, hogy milyen veszélyben van. „Nem akartam megijeszteni a szüleimet, de elkezdtem őszintén elmondani nekik, hogy civilek és gyerekek halnak meg” – mondta Olekszandra a BBC riportjában. Szerinte a szülei aggódnak érte, de
„még mindig azt mondják, hogy ez valószínűleg csak véletlenül történik, hogy az orosz hadsereg soha nem célozna meg civileket. Hogy az ukránok azok, akik a saját népüket ölik”.
Olekszandra azt mondja, hogy édesanyja azokat a narratívákat ismétli, amelyeket az orosz állami televízióban hall.
muszkáknál is van fidesz???????????????
„még mindig azt mondják, hogy ez valószínűleg csak véletlenül történik, hogy az orosz hadsereg soha nem célozna meg civileket. Hogy az ukránok azok, akik a saját népüket ölik”.
Olekszandra azt mondja, hogy édesanyja azokat a narratívákat ismétli, amelyeket az orosz állami televízióban hall.
broni
(
x45)
Mar 04, 2022 15:49:53
x45)
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!egyik kedvenc nem metal dalom.
-
Mar 04, 2022 15:51:22
Professzor úr, azt hittem, hogy ha valaki, Ön tudja, hogy ők képezték ki a mieinket.
Mar 04, 2022 15:51:22
vladrl
(
x8)
Mar 04, 2022 15:52:03
x8)
60 vagy hány százalékra van leszázalékolva. Elvileg csak az agya 50 XD
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 04, 2022 15:53:45
x19)
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 04, 2022 15:53:52
x1)
Bár lenne de még az sincs. Endre konkrétan egy férfira izgúl. Egy ilyen évtizedes trashnek más tök mind1 lenne ha bevallja,hogy a férfiakra izgul.
broni
(
x45)
Mar 04, 2022 15:56:54
x45)
youtu.be/wJ4fVE4JTWg
van aki ezt nem ismeri, legjobb magyar dal!!!!!!!!!!!!!!!!nem vicc!!!!!!!!!!!!!!!
van aki ezt nem ismeri, legjobb magyar dal!!!!!!!!!!!!!!!!nem vicc!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Mar 04, 2022 15:57:31
x45)
hát a kurva anyjukat
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 04, 2022 16:00:16
x1)
youtu.be/wJ4fVE4JTWg
Azt hittem az a Horthy Miklos katonája vagyok a prof szerint. Vagy az csak a második?
Hahó
(
x135)
Mar 04, 2022 16:01:01
x135)
Endre konkrétan egy férfira izgúl. Egy ilyen évtizedes trashnek más tök mind1 lenne ha bevallja,hogy a férfiakra izgul.
a tranyó buzizza sneci, szerintem ez elegendő bizonyíték.
ezen kívül buzizza őt gammer (aki szerint sneci anyja is buzizza), kozma és géza is.
nem shikerült átvinnie a trashek között azt az álláspontot, hogy a tranyó egy nő, ő pedig hetero.
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™