nem gyalázott meg még elég játékot?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A Gran Turismo legelső feladatánál megbukott amit gyakorlatilag a 9 éves unokaöcsém is megbírt csinálni.
Egy általános iskola harmadik osztályos gyerek is képes rá.
Szuperjó logikai képességekkel rendelkező programozó jogászisten meg a kicsi faszom.
Nem arról veszi, hanem amire a fizetése jön kártyáról.
dárga Professzor urak! ne feledjük, hogy a fenntarthatóság kedvéért minden címben szerepleni kell a "Merci" szónak!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
szerintem ilyen száraz hámló borostás bőr, mint egy összeégett fejbőr, olyan felülete lehet
hehe
Hidd el a kamu posztjain visítok. Az én töppedt piskótáim legalább eredetiek lennének :)
Unka-bunga
a szakértő igazán válaszolhatna rá. gyagya szólhatna mondjuk erről a mai podcast, lyudha amúgy is pinaborotválós műsort akart xD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Így is jó, az azon lévő mínuszt már a hitelkártyákról pótolja ki recskaboj!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Azok is csak addig lesznek amig van tranyo show mert a drama kell nekik, a gyagyasnak pedig alapvetoen nincs sem erdekes tartalma amirol tudna beszelni, sem barmifele emberi tulajdonsaga amiert erdemes lenne szoba allni vele (a tranyoval a maga modjan el lehet beszelgetni ha valakinek erre van igenye). A recskassal lehetetlen ertelmesen beszelni, mert egy rosszindulatu autista randomgenerator, amint elmennek a hajlekonyok ujbol csak mi leszunk neki. Na meg az alkohol :)
A munka nem megoldás.
én ledöbbentem azon a napokban, hogy gyagyást mennyire ignorálja mind a két menekült, próbál mondani valamit és egyik se figyel rá, de kitartó és elmondja ugyan azt kb 50x, de akkor se reagál rá egyik se. Aztán jön egy betelefonáló és ahelyett, hogy meghallgatná és végre szóba tudna állni valakivel, egyből rábassza a telefont mert "troll" pedig csak annyit mondott, hogy "hálló", "hallasz" vagy pl "na hogy vagytok"
próbáltam ebbe valami értelmet keresni, kb annyira jutottam, hogy annyira egoista nagyképű barom, hogy fel sem fogja, hogy most még jobban egyedül van, mint amikor nem voltak ott a poloskák, és ő most társaságban érzi magát, pedig ennél magányosabb még szerintem életében nem volt
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
- csak róluk fog loopolni hónapokig
- pestre fog utazgatni, hogy visszaszerezze a cicát
- lefizeti a trasheket, hogy segítsenek neki
- zaklatni fogja a tranyóékat
- és mindezekről fog loopolni
a dráma még hónapokig fenn fog állni, onnantól, hogy a tranyóék minden csatornán letiltják. ez az év erről fog szólni. tehát még sokáig lesz nézettsége.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ez is abból következhet, hogy az anyjáék lepasszolták annak idején
nem bírja elviselni, hogy "nem kell"
khmm-khmm buzigyógyító tünti..
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Erre a legjobban Géjza vár
Mifaaaaaaaaaaaan
(•̀ᴗ•́)و ̑̑ Na meg Depi Dezső!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
próbáltam ebbe valami értelmet keresni, kb annyira jutottam, hogy annyira egoista nagyképű barom
Kb ennyi az ertelem az egeszben, Endre keptelen barki mast emberszamba venni, neki ottvan sajat maga, Az Ember, meg a sok NPC korulotte. Abszolut keptelen egy masik szemely szemszogebol nezni, merlegelni dolgokat. Jo pelda erre, hogy barmit kerdez tole valaki a korcs elvarja, hogy az illeto kepben legyen a teljes eletevel, az utolso faszom vlogban elhangzott hetyetere is emlekezzen, barmennyire is eletszerutlen ez. Vagy ottvan az Andis excel, amikor levezette, hogy mely cselekedetevel mi baja lehetett Andinak ("a vallara tettem a kezem, amitol megijedhetett"), ez is inkabb egy autista technikai dokumentacio mintsem oszinte kiserlet arra hogy megertse mit gondol, mit erezhet egy masik ember az adott helyzetben.
Ebbol ered az is, hogy az interperszonalis helyzetfelismero kepessege (biztos van erre jobb kifejezes...) is nulla, amennyire egy manupulativ fereg olyannyira nem erti mit szeretne hallani a masik, mit kell valakinek egy adott helyzetben mondani ahhoz, hogy elerd a celodat. A csovesekre is folyton szemelytelen modon hivatkozik ("ez a ket ember"), sertegeti a tranyo noiesseget (parodiarovat, de tibornak ez nyilvan fontos), ha az egy kis csendet akar akkor tovabb loopol neki, egyaltalan nem fogja fel hogy amit/ahogyan mond az milyen erzest valthat ki a masikbol. Amikor erre megis kiserletet tesz azt is betanulva, mechanikusan teszi, amirol ordit hogy nem oszinte. Nem csoda, hogy senki sem szereti.
Lehetne ezt meg fejtegetni karacsonyig, de a lenyeg hogy Endre azert maganyos (es marad is amig fel nem mond a szervezete), mert szamara sosem letezett masik ember, csak is sajat maga.
A munka nem megoldás.
tranyó nevére kitöltött adásvételi szerződés van. nem lesz nehéz lehúzni róla.
miért fog az AI fellázadni n+1 rész. hú bakker, ezzel aztán megszenvedhetett rendesen a bjútifilter
ezt most állította át? :)
Igen
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
HÖHÖ! Mondta már hogy egy rendes átalakított tranzit kéne nekik
Linket kérek szépen. NSZKSZ.
Unka-bunga
arra tippelnék, hogy hazautazós kedvében van a tranyó. szeretne már a pesti utcán viribülni és lájvozni.
www.facebook.com/nora.kovacs.73744801
Először Linz volt kiírva, aztán kb. 3 perccel később lett átváltva Linz-ről Budapestre
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Akkor vagy megtörtént a nagy szakítás, vagy a cica (fejben legalábbis) már az indulásra készül. Esetleg csak a borderline, de ezt vessük el egy pillanatra :D
Első harag, igaz gyagya? Szórjál még rá pár száz eurót, hátha marad! Meg kellett volna venni az S22-t, mi megmondtuk, hahó!
kattog a borderline
Nem fotosop, á dehogy :D
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Nah, hát ez mindennek a teteje! Tudtam, hogy régen, használta ezt a semmitmondó nevet, dehogy van pofája ezt használni még most is... pfff... Egy senki vagy tranyó, egy nagy büdös senki. Hozod az Anna akna-i múltadat. Megérdemled! Lett volna lehetőséged arra, hogy normálisan élj, de elbasztad. Nem kicsit! Nagyon! Pfejjj...
Unka-bunga
Nagyon helyes, hozom is ki a kabriót a parkolóházból :)
A show meg must go on :)
kapcsolatban, 2021. július 28. óta
Kire gondolt itt a költő?
Unka-bunga
Még így is randa.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
És 120% filter után is borzasztóan torz az a SZEMÖLDÖK!!!!!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ha IRL is így nézne ki azért már-már fenhető lenne, dehát...
Illetve ez csak a feje, azok a gumicsöcsök csak gyagya meglátása szerint orvosi műremekek.
látod recskaboy, megkellett volna venni ezt a helikoptert :(
szutyok
ezt kifejtenéd bővebben?
hehe
Úristen mi az a fej
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Sátán.:)))
látom már régen is sok értelme volt az életének
Azt miért nem rakja ki, mikor folyik, taknya, nyála, véres a luka, hányik össze meg vissza és vicsorog mint apuka, anyuka?
Unka-bunga
ezt hogy érted? :D kirakja, csak másik platformra :D
"Lesz még más is!"
"Jól van... jól van"
Endre lehetnének retro esték ahol reagálsz a régi videókra :DDD
hova gondolsz, az tartalom lenne, gyagya olyat már nem csinál, alámerült a trashnek :D
Jóvannah. Értsd jól :)
Unka-bunga
Franciskaa tevagyaz ? :D
Húgeci, ökölbe szorult azért a kezem. Ugyanezt csinálja, sőt maga is hasonlóan igénytelenné vált. Arra persze nincs tekintettel, hogy a linzi szomszédokat zavarja esetleg a "rendőrségért rimánkodófelesége élettársa fejét széklábbal laptoptöltővel csépelő" ura.
különbség talán csak annyi ebben a sztoriban, hogy ott a fater a diákhiteles számlát durrantotta le, itt meg a tranyó veszegeti le a fizus számlát, de gyerek híján ugye Endre csak így tudta megoldani ezt a teljes szerepmásolást
böri
Manapság láthatóan már az is baj, ha az ember ódivatú, ezért még a nőket szereti. :)
ezek szerint azért lett buzi, mert haladó szellemiség :D
Sajnos nem :)
Unka-bunga
igazán kitagadhatná golda, aztán meglenne a teljes körforgás.
vagy épp a főbérlő kipenderíthette volna, volt itt számolgatás, hogy egy bécsbe költözés is már angyalszárny kategória gyagyának.
Tekintve, hogy egy albérletet sem tud magának elintézni, ha az öreglány elvágná vele a kapcsolatot végleg, az nagy szög lenne a koporsóba Endinek, mert már a kimenekítés sem lenne opció többet púpszászra. Természetesen erre is csak utólag jönne rá, első haragban mindenféle mocsok kurvának lenne elhordva a drága mama :D
böri
No comment:DD
Fogadalmak
- Heti két kondi (nem szauna, hanem karizom), mert leépülnek az izmai az „életkorból fakadóan”.
- A dentális holokauszt rehabilitációja folytatódik.
- Az anyagi egyensúly megtalálása. Idén év végéig még Galló havi 150 eurót perkál neki, de aztán vége az ingyenpénznek. [Golda szavai visszhangoznak az idei nagy spórolási terveit leírva.]
- A német tudásának fejlesztése. Valamit hadovál, hogy gond van a nyelvtudásával, mert „hétköznapi élet témáiról” nem tud beszélni. [Vajon kivel beszélt mostanában németül „hétköznap témákról”? Hát a rendőrökkel.] Mesterterv: 1. Megpróbál majd beszélgetni a munkatársaival, nem csak melóról. 2. német nyelvű csibe, 3. és ez a nagy dobás: alig várja már, hogy a februári kötelező oltásról hergelhessen. Németül csinál majd videót feliratozva és így majd rengeteg új értékes ismerőse lesz Ausztriában is.
- Dancsó-mód
eltelt az évből 2 hónap, ez is remekül halad :)
ezért megérte beidézni az egészet
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja.
rohadt genyes buzi

Boldog nőnapot minden telibebaszott betyárkurvának itt a fórumon is!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
elképzelve is elfog az émelygés, hogy két ilyen véglény egymáshoz simul
A faszpinás már 40 éves, nem akar bulizni menni - mármint asodival
Mifaaaaaaaaaaaan
van sajpapír mellé a szerelmi viszonyról, amely a tulajdonjogot garantálja :DDDD beszarok, hogy ennek a balfasznak még egy ilyet is alá kell kapartatnia pusztán azért, hogy egy lepukkant tranyó legalább egy kicsit úgy tegyen, mintha kapcsolatban lennének
hehe
Előtte szerintem jussanak el odáig, hogy a tibi nem parázik, amikor sodi megérinti őt :) Múltkor is nagyon örült a fizikai konktaktnak :)
bejött a jövendülés
puskapoj
Köszönöm szépen! :)
Unka-bunga
ilyenkor pihenik ki a nap fáradalmait....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Amikor a Nagysándorban lájvoztak még hajlandó voltam ébren maradni. Ma már inkább a trashvod-on nézem vissza. Köszönet érte! :)
Unka-bunga
azt a szerelmi ajándékozási szerződést inkább hagyjuk. a jogilag kőbuta bejlinyi ütyféd nem igazán érti, hogy ha géza eladta a tranyónak a kocsit, akkor nincs mit elajándékozni, mert az sosem volt az övé, hiszen a tranyó megvette gézától.
Jó isten gyere le, ez a szartartály még a PS-t is elbarmolta, nem kompatibilis a két szemöldök. Ahogy valaki írta, a faszával együtt a felső ajkát is levágták, bár egyszer live-ban monda, hogy azt feltölteti. Szuper lesz kacsapicsa szájjal ez a gyönyörűség.
Private Szabina nyomdokaiba lép, az is egy rettentő elbaszott teremtmény
böri
Ma meghitt, gyertyafényes vacsora lesz, mert drága az áram.
Az örök világosság fényeskedjen nékik! Ámen!
Lassú tánc úgy is elképzelhetetlen. Tibor csak egyfajta - jogvédett - táncot tud, amolyan karral kaszabolóst, de azt bármilyen zenére. Még a Lyudka által folyamatosan benyomott együtt táncikálós, koreográfiára alapuló zenéné l is a sajátját nyomta, hiába szólot neki a varangy, hogy azt nem úgy kell. Még a Gogolban volt.
Pontosan. Milyen ajándékot vettél a ”hölgyeknek”?
az Greta Thunberg, környezetvédelmi aktivista, ezért van az a poszteren, ami. amúgy nyilván nem vicces, csak a pedofil buzi meg a szexnagyik höhöhöznek ezen.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Tudom ki a lány, egy kislány, a szöveg a kezében meg undorító, csak az ilyen véglények tudnak ezen röhögni.
Szerző:
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Mar 08, 2022 12:38:52
Válasz
(2)
x1)
Válasz
(2)
márió mikor lesz?
Nyemééééétyeeem
xray
(
x21)
Mar 08, 2022 12:47:50
x21)
márió mikor lesz?
nem gyalázott meg még elég játékot?
még az is nehéz neki
Mar 08, 2022 12:53:27
márió mikor lesz?
A Gran Turismo legelső feladatánál megbukott amit gyakorlatilag a 9 éves unokaöcsém is megbírt csinálni.
Egy általános iskola harmadik osztályos gyerek is képes rá.
Szuperjó logikai képességekkel rendelkező programozó jogászisten meg a kicsi faszom.
Mar 08, 2022 12:53:27
mifaaan
(
x1)
Mar 08, 2022 13:04:51
x1)
KP-t a levágott faszú nyomorult csöves ugye hitelkártyáról vesz le folyamatosan? Endre, szeretni fogod amikor meglátod majd a kamatokat? Ezeket, hogy a zsidó kurva anyádba értelmezi az autipáncél?
halászlé
(
x24)
Mar 08, 2022 13:05:47
x24)
+2 téma:
-250 euróval lehúzott a cica, ennek ellenére miért nem fatyok balek
-miért nem videózhatok a saját bérleményemben
-250 euróval lehúzott a cica, ennek ellenére miért nem fatyok balek
-miért nem videózhatok a saját bérleményemben
dárga Professzor urak! ne feledjük, hogy a fenntarthatóság kedvéért minden címben szerepleni kell a "Merci" szónak!
Ásó27
(
x68)
Mar 08, 2022 13:06:55
x68)
De most akkor a faszpinában segg van?????
Mifaaaaaaaaaaaan
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 08, 2022 13:12:31
x7)
szerintem ilyen száraz hámló borostás bőr, mint egy összeégett fejbőr, olyan felülete lehet
MrsLipton
Mar 08, 2022 13:14:20
Az is kisebb csoda, h Juci naprol-napra osszehozza ezeket a kamu posztokat. Ilyenen, h helyesiras, nem erdemes felakadni.
Hidd el a kamu posztjain visítok. Az én töppedt piskótáim legalább eredetiek lennének :)
Mar 08, 2022 13:14:20
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 13:14:32
x30)
a szakértő igazán válaszolhatna rá. gyagya szólhatna mondjuk erről a mai podcast, lyudha amúgy is pinaborotválós műsort akart xD
Faszaság van
(
x2)
Mar 08, 2022 13:14:48
x2)
Így is jó, az azon lévő mínuszt már a hitelkártyákról pótolja ki recskaboj!
miskolcigány
(
x5)
Mar 08, 2022 13:15:18
x5)
és akkor gondoljunk bele mennyire szarul érezheti magát magányosan, hogy inkább elviseli ezeket, csak egyedül ne legyen :)
ezért is kéne valamit kezdeni a retard tagokkal meg a felszopó betelefonálókkal, előbb-utóbb merci nagyon elveri snecit és elmennek tőle, de ezek a figyelemhiányos retardok ott lesznek neki, én a blaha előtt azért megnéznék egy irgalmatlanul kemény depi dezső időszakot
ezért is kéne valamit kezdeni a retard tagokkal meg a felszopó betelefonálókkal, előbb-utóbb merci nagyon elveri snecit és elmennek tőle, de ezek a figyelemhiányos retardok ott lesznek neki, én a blaha előtt azért megnéznék egy irgalmatlanul kemény depi dezső időszakot
Azok is csak addig lesznek amig van tranyo show mert a drama kell nekik, a gyagyasnak pedig alapvetoen nincs sem erdekes tartalma amirol tudna beszelni, sem barmifele emberi tulajdonsaga amiert erdemes lenne szoba allni vele (a tranyoval a maga modjan el lehet beszelgetni ha valakinek erre van igenye). A recskassal lehetetlen ertelmesen beszelni, mert egy rosszindulatu autista randomgenerator, amint elmennek a hajlekonyok ujbol csak mi leszunk neki. Na meg az alkohol :)
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 13:33:19
x30)
de tényleg, mi ez a rengeteg szexuális "poén", gyagya? bezabáltad az egész levél viagrát, te fhasz?
dilomalo
(
x1)
Mar 08, 2022 13:33:26
x1)
én ledöbbentem azon a napokban, hogy gyagyást mennyire ignorálja mind a két menekült, próbál mondani valamit és egyik se figyel rá, de kitartó és elmondja ugyan azt kb 50x, de akkor se reagál rá egyik se. Aztán jön egy betelefonáló és ahelyett, hogy meghallgatná és végre szóba tudna állni valakivel, egyből rábassza a telefont mert "troll" pedig csak annyit mondott, hogy "hálló", "hallasz" vagy pl "na hogy vagytok"
próbáltam ebbe valami értelmet keresni, kb annyira jutottam, hogy annyira egoista nagyképű barom, hogy fel sem fogja, hogy most még jobban egyedül van, mint amikor nem voltak ott a poloskák, és ő most társaságban érzi magát, pedig ennél magányosabb még szerintem életében nem volt
Hahó
(
x136)
Mar 08, 2022 13:34:51
x136)
amint elmennek a hajlekonyok
a dráma még hónapokig fenn fog állni, onnantól, hogy a tranyóék minden csatornán letiltják. ez az év erről fog szólni. tehát még sokáig lesz nézettsége.
Ásó27
(
x68)
Mar 08, 2022 13:35:58
x68)
Megmondta, hogy ha elhagyja a tranyó, akkor fizetni fog embereknek, hogy zaklassák őt
Mifaaaaaaaaaaaan
verebvagy
Mar 08, 2022 13:38:54
Belenéztem a twitteredbe gyagya így hogy már a linkelt videók aktuálisak xd
@sodika
Dec 31, 2013
Mennyire szánalmas annak az élete, aki irigyli, ha valaki a programozóként megkeresett pénzét arra költi, hogy jobban lássa a kódsorokat? :)
@sodika
Sep 21, 2012
Tessék konkrét példát hozni, hogy valaha elítéltem volna olyasvalamit, amit az életem során bármikor is gyakoroltam. Egyetlen példa megteszi
@sodika
Jun 2, 2012
Reggel úgy gondoltam saját magamra, mint a kisangyal, aki békességet hoz a haraggal teli szívekbe. Aztán hamar kiderült, hogy nem hoz. :-)
@sodika
Dec 31, 2013
Mennyire szánalmas annak az élete, aki irigyli, ha valaki a programozóként megkeresett pénzét arra költi, hogy jobban lássa a kódsorokat? :)
@sodika
Sep 21, 2012
Tessék konkrét példát hozni, hogy valaha elítéltem volna olyasvalamit, amit az életem során bármikor is gyakoroltam. Egyetlen példa megteszi
@sodika
Jun 2, 2012
Reggel úgy gondoltam saját magamra, mint a kisangyal, aki békességet hoz a haraggal teli szívekbe. Aztán hamar kiderült, hogy nem hoz. :-)
Mar 08, 2022 13:38:54
sodi, a 40 éves romhalom
Mar 08, 2022 13:45:44
ez is abból következhet, hogy az anyjáék lepasszolták annak idején
nem bírja elviselni, hogy "nem kell"
Mar 08, 2022 13:45:44
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 13:46:00
x30)
Belenéztem a twitteredbe gyagya így hogy már a linkelt videók aktuálisak xd
@sodika
Sep 21, 2012
@sodika
Sep 21, 2012
khmm-khmm buzigyógyító tünti..
Hahó
(
x136)
Mar 08, 2022 13:49:10
x136)
szerintem már mindenki arra vár, hogy a tranyóék lelépjenek a mazdával, és elkezdődjön a hárcz linz és pest között napi oda-visszavágós lájvokkal, sneci váratlan, sokba kerülő felbukkanásaival pesten.
Hahó
(
x136)
Mar 08, 2022 13:54:48
x136)
hétvégétől már stabil 15 fokok lesznek, 3 hét múlva pedig 20 fokot ír, hajnalban 7-8 fokkal. esély sincs rá, hogy a tranyó akár még egy hónapot maradjon linzben. feltölti a tartalékokat lopott 50-100 eurókkal, és meg fog indulni.
Ásó27
(
x68)
Mar 08, 2022 13:56:09
x68)
szerintem már mindenki arra vár, hogy a tranyóék lelépjenek a mazdával, és elkezdődjön a hárcz linz és pest között napi oda-visszavágós lájvokkal, sneci váratlan, sokba kerülő felbukkanásaival pesten.
Erre a legjobban Géjza vár
Trollul Madár
(
x15)
Mar 08, 2022 13:56:21
x15)
..... Na meg az alkohol :)
(•̀ᴗ•́)و ̑̑ Na meg Depi Dezső!
verebvagy
Mar 08, 2022 14:00:59
Endre azthiszi a kocsival sakkba tudja tartani őket ők meg szerintem arra próbálnak rájönni hogy tudnák hivatalosan is lehúzni róla azt is. Nagyon remélem hogy a varangy szólása beteljesül és tényleg kipakolják a lakást meg lehúznakk a kártyákról amit tudnak :D
Elengedted őket ezen a szép napon randizni gyagyás? És ha igen sört szorongatva püfölöd az f5öt a netbankon ?
Elengedted őket ezen a szép napon randizni gyagyás? És ha igen sört szorongatva püfölöd az f5öt a netbankon ?
Mar 08, 2022 14:00:59
miskolcigány
(
x5)
Mar 08, 2022 14:04:02
x5)
próbáltam ebbe valami értelmet keresni, kb annyira jutottam, hogy annyira egoista nagyképű barom
Kb ennyi az ertelem az egeszben, Endre keptelen barki mast emberszamba venni, neki ottvan sajat maga, Az Ember, meg a sok NPC korulotte. Abszolut keptelen egy masik szemely szemszogebol nezni, merlegelni dolgokat. Jo pelda erre, hogy barmit kerdez tole valaki a korcs elvarja, hogy az illeto kepben legyen a teljes eletevel, az utolso faszom vlogban elhangzott hetyetere is emlekezzen, barmennyire is eletszerutlen ez. Vagy ottvan az Andis excel, amikor levezette, hogy mely cselekedetevel mi baja lehetett Andinak ("a vallara tettem a kezem, amitol megijedhetett"), ez is inkabb egy autista technikai dokumentacio mintsem oszinte kiserlet arra hogy megertse mit gondol, mit erezhet egy masik ember az adott helyzetben.
Ebbol ered az is, hogy az interperszonalis helyzetfelismero kepessege (biztos van erre jobb kifejezes...) is nulla, amennyire egy manupulativ fereg olyannyira nem erti mit szeretne hallani a masik, mit kell valakinek egy adott helyzetben mondani ahhoz, hogy elerd a celodat. A csovesekre is folyton szemelytelen modon hivatkozik ("ez a ket ember"), sertegeti a tranyo noiesseget (parodiarovat, de tibornak ez nyilvan fontos), ha az egy kis csendet akar akkor tovabb loopol neki, egyaltalan nem fogja fel hogy amit/ahogyan mond az milyen erzest valthat ki a masikbol. Amikor erre megis kiserletet tesz azt is betanulva, mechanikusan teszi, amirol ordit hogy nem oszinte. Nem csoda, hogy senki sem szereti.
Lehetne ezt meg fejtegetni karacsonyig, de a lenyeg hogy Endre azert maganyos (es marad is amig fel nem mond a szervezete), mert szamara sosem letezett masik ember, csak is sajat maga.
sörösterv
(
x4)
Mar 08, 2022 14:04:45
x4)
Linz az új lakhely + új profilkép is van
sörösterv
(
x4)
Mar 08, 2022 14:07:34
x4)
verebvagy
Mar 08, 2022 14:08:49
Jó ez a PS így mégjobban kijön bal szeme fölötti tumor
Mar 08, 2022 14:08:49
Merci!
Mar 08, 2022 14:09:12
Ha Jutkával bedöntitek a kártyavárat és a nyomorba taszítjátok ezt a púpos gnómot én eskü veszek nektek egy ilyet (max 300k-ért):
www.hasznaltauto.hu/lakokocsi/adria/adria_hobby-18023192
Ha lehúzzátok a gyagyásról a Mazdát akkor még húzkodni is tudjátok a lakóhelyeteket ide-oda! Gondold el mekkora show lenne minden héten más országban üvöltözni, piálni! Foshná! Igazi modernkori vándorcirkusz!
www.hasznaltauto.hu/lakokocsi/adria/adria_hobby-18023192
Ha lehúzzátok a gyagyásról a Mazdát akkor még húzkodni is tudjátok a lakóhelyeteket ide-oda! Gondold el mekkora show lenne minden héten más országban üvöltözni, piálni! Foshná! Igazi modernkori vándorcirkusz!
Mar 08, 2022 14:09:12
Hahó
(
x136)
Mar 08, 2022 14:09:18
x136)
Endre azthiszi a kocsival sakkba tudja tartani őket ők meg szerintem arra próbálnak rájönni hogy tudnák hivatalosan is lehúzni róla azt is.
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 14:09:55
x30)
miért fog az AI fellázadni n+1 rész. hú bakker, ezzel aztán megszenvedhetett rendesen a bjútifilter
Hahó
(
x136)
Mar 08, 2022 14:12:25
x136)
Vagy mégse? :D
sörösterv
(
x4)
Mar 08, 2022 14:13:54
x4)
Igen
verebvagy
Mar 08, 2022 14:14:42
HÖHÖ! Mondta már hogy egy rendes átalakított tranzit kéne nekik
Mar 08, 2022 14:14:42
MrsLipton
Mar 08, 2022 14:15:03
Igen
Mar 08, 2022 14:15:03
Hahó
(
x136)
Mar 08, 2022 14:15:47
x136)
Igen
arra tippelnék, hogy hazautazós kedvében van a tranyó. szeretne már a pesti utcán viribülni és lájvozni.
sörösterv
(
x4)
Mar 08, 2022 14:16:34
x4)
Először Linz volt kiírva, aztán kb. 3 perccel később lett átváltva Linz-ről Budapestre
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 14:17:27
x30)
Igen
Igen
Akkor vagy megtörtént a nagy szakítás, vagy a cica (fejben legalábbis) már az indulásra készül. Esetleg csak a borderline, de ezt vessük el egy pillanatra :D
Első harag, igaz gyagya? Szórjál még rá pár száz eurót, hátha marad! Meg kellett volna venni az S22-t, mi megmondtuk, hahó!
szerelmi hullámvasút
Mar 08, 2022 14:23:30
kattog a borderline
Mar 08, 2022 14:23:30
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Mar 08, 2022 14:23:35
x2)
MrsLipton
Mar 08, 2022 14:24:31
Nah, hát ez mindennek a teteje! Tudtam, hogy régen, használta ezt a semmitmondó nevet, dehogy van pofája ezt használni még most is... pfff... Egy senki vagy tranyó, egy nagy büdös senki. Hozod az Anna akna-i múltadat. Megérdemled! Lett volna lehetőséged arra, hogy normálisan élj, de elbasztad. Nem kicsit! Nagyon! Pfejjj...
Mar 08, 2022 14:24:31
Jonciii
(
x8)
Mar 08, 2022 14:34:40
x8)
hétvégétől már stabil 15 fokok lesznek, 3 hét múlva pedig 20 fokot ír, hajnalban 7-8 fokkal. esély sincs rá, hogy a tranyó akár még egy hónapot maradjon linzben. feltölti a tartalékokat lopott 50-100 eurókkal, és meg fog indulni.
Nagyon helyes, hozom is ki a kabriót a parkolóházból :)
A show meg must go on :)
MrsLipton
Mar 08, 2022 14:37:59
kapcsolatban, 2021. július 28. óta
Kire gondolt itt a költő?
Mar 08, 2022 14:37:59
Klohek
(
x12)
Mar 08, 2022 14:40:23
x12)
[quote=Statisztikus Sanyi]Nem fotosop, á dehogy :D
Bevett, egy havi adag divigélt a tibi, egyszerre...XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Bevett, egy havi adag divigélt a tibi, egyszerre...XD
Trollul Madár
(
x15)
Mar 08, 2022 14:40:53
x15)
Még így is randa.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 08, 2022 14:47:48
x39)
És 120% filter után is borzasztóan torz az a SZEMÖLDÖK!!!!!
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 08, 2022 14:49:02
x1)
szutyok
Transzikedvelő
Mar 08, 2022 14:50:01
Még így is randa.
Ha IRL is így nézne ki azért már-már fenhető lenne, dehát...
Illetve ez csak a feje, azok a gumicsöcsök csak gyagya meglátása szerint orvosi műremekek.
Mar 08, 2022 14:50:01
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 08, 2022 14:50:11
x1)
www.youtube.com/watch?v=4J8TDBmPnP0
retro vekni
retro vekni
látod recskaboy, megkellett volna venni ezt a helikoptert :(
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 08, 2022 14:51:16
x7)
ezt kifejtenéd bővebben?
Bejlin
(
x8)
Mar 08, 2022 14:51:36
x8)
retro vekni
retro vekni
Úristen mi az a fej
Hahó
(
x136)
Mar 08, 2022 14:55:38
x136)
retro vekni
retro vekni
pointlessness
Mar 08, 2022 15:02:09
retro vekni
retro vekni
látom már régen is sok értelme volt az életének
Mar 08, 2022 15:02:09
MrsLipton
Mar 08, 2022 15:02:11
Azt miért nem rakja ki, mikor folyik, taknya, nyála, véres a luka, hányik össze meg vissza és vicsorog mint apuka, anyuka?
Mar 08, 2022 15:02:11
dilomalo
(
x1)
Mar 08, 2022 15:04:05
x1)
echelon mérnök
Mar 08, 2022 15:05:23
"Lesz még más is!"
"Jól van... jól van"
Mar 08, 2022 15:05:23
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 15:07:32
x30)
"Lesz még más is!"
"Jól van... jól van"
"Jól van... jól van"
hova gondolsz, az tartalom lenne, gyagya olyat már nem csinál, alámerült a trashnek :D
MrsLipton
Mar 08, 2022 15:07:51
Jóvannah. Értsd jól :)
Mar 08, 2022 15:07:51
verebvagy
Mar 08, 2022 15:13:59
Mar 08, 2022 15:13:59
Örülhettek
(
x1)
Mar 08, 2022 15:18:38
x1)
2011. december 27., kedd
Ha valaki még nem ismerne
Kiss Endre Farkas, alias SoDI vagyok. 29 éves, a magyarság és az ezeréves értékek védelme iránt elkötelezett ember, ugyanakkor nem vagyok tagja semmilyen szervezetnek.
A választásokon a kezdetektől fogva mindig a radikális jobboldalra szavaztam.
2003-ben azok között voltam, akik sikeresen zavarták meg a drogos liberálsok legelső nyilvános kender-rendezvényét.
Sokan támadnak engem amiatt, hogy szüleimnek túl sok pénzébe került a taníttatásom, mégsem végeztem el az egyetemeket. Ennek oka az, hogy pont a 2008-as válság idején zuhant hirtelen a mélybe az addig ingatlanjogászként tevékenykedő édesanyám jövedelme (megcsappant az ingatlanpiac), és fogytak el emellett az államilag finanszírozott féléveim. A lakásmaffia- (lásd alább) valamint a 2006-os büntetőügyem túl nagy lelki terhet jelentettek, ezért miattuk kicsit megcsúsztam a 2003-ban, OKJ tanfolyamaim befejezése után elkezdett egyetemi tanulmányaimmal, és ez lett a vége.
Támadnak engem azzal, hogy nem támogatom eléggé édesanyámat. Ezzel szemben az igazság az, hogy az utóbbi időben a webprogramozóként éppen bruttó 100 ezer forint feletti mozgó (ámde folyamatosan növekvő összegű) bevételemet 80% fölötti havi arányban adtam oda neki. Ez lehet hogy még így is kevés, mostanában éppen ezért - főként édesanyámra tekintettel - próbálok egyre szorgalmasabban dolgozni.
Támadnak amiatt, mert néhány éve a szomódi nyaralónkba küldtem le édesapámat. Ennek oka az volt, hogy bár vele személyesen soha semmilyen konfliktusom nem volt, azonban drogos (értsd: heronista, magukat szemem előtt belövő), hajléktalan (értsd: utcán kódorgó és ápolatlan), alkoholista (értsd: miközben az egyetemi beadandómat írom, a szobám ajtajában nekem rendőrségért rimánkodó felesége fejét széklábbal csépelő) embereket hordott haza társaságként.
Legvégül támadnak engem amiatt, mert napokon belül 30 éves emberként egy harmincas évei vége felé járó hölggyel ápolok egészen közeli, meghitt, de nem feltétlenül napi kapcsolatot. Manapság láthatóan már az is baj, ha az ember ódivatú, ezért még a nőket szereti. :)
Endre, olyan jó végigolvasni a régi bejegyzéseidet, szinte semmit nem változtál! :)
böri
Kiss Endre Farkas, alias SoDI vagyok. 29 éves, a magyarság és az ezeréves értékek védelme iránt elkötelezett ember, ugyanakkor nem vagyok tagja semmilyen szervezetnek.
2003-ben azok között voltam, akik sikeresen zavarták meg a drogos liberálsok legelső nyilvános kender-rendezvényét.
Sokan támadnak engem amiatt, hogy szüleimnek túl sok pénzébe került a taníttatásom, mégsem végeztem el az egyetemeket. Ennek oka az, hogy pont a 2008-as válság idején zuhant hirtelen a mélybe az addig ingatlanjogászként tevékenykedő édesanyám jövedelme (megcsappant az ingatlanpiac), és fogytak el emellett az államilag finanszírozott féléveim. A lakásmaffia- (lásd alább) valamint a 2006-os büntetőügyem túl nagy lelki terhet jelentettek, ezért miattuk kicsit megcsúsztam a 2003-ban, OKJ tanfolyamaim befejezése után elkezdett egyetemi tanulmányaimmal, és ez lett a vége.
Támadnak engem azzal, hogy nem támogatom eléggé édesanyámat. Ezzel szemben az igazság az, hogy az utóbbi időben a webprogramozóként éppen bruttó 100 ezer forint feletti mozgó (ámde folyamatosan növekvő összegű) bevételemet 80% fölötti havi arányban adtam oda neki. Ez lehet hogy még így is kevés, mostanában éppen ezért - főként édesanyámra tekintettel - próbálok egyre szorgalmasabban dolgozni.
Támadnak amiatt, mert néhány éve a szomódi nyaralónkba küldtem le édesapámat. Ennek oka az volt, hogy bár vele személyesen soha semmilyen konfliktusom nem volt, azonban drogos (értsd: heronista, magukat szemem előtt belövő), hajléktalan (értsd: utcán kódorgó és ápolatlan), alkoholista (értsd: miközben az egyetemi beadandómat írom, a szobám ajtajában nekem rendőrségért rimánkodó felesége fejét széklábbal csépelő) embereket hordott haza társaságként.
Legvégül támadnak engem amiatt, mert napokon belül 30 éves emberként egy harmincas évei vége felé járó hölggyel ápolok egészen közeli, meghitt, de nem feltétlenül napi kapcsolatot. Manapság láthatóan már az is baj, ha az ember ódivatú, ezért még a nőket szereti. :)
Endre, olyan jó végigolvasni a régi bejegyzéseidet, szinte semmit nem változtál! :)
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 15:24:30
x30)
Húgeci, ökölbe szorult azért a kezem. Ugyanezt csinálja, sőt maga is hasonlóan igénytelenné vált. Arra persze nincs tekintettel, hogy a linzi szomszédokat zavarja esetleg a "rendőrségért rimánkodó
Örülhettek
(
x1)
Mar 08, 2022 15:26:50
x1)
Húgeci, ökölbe szorult azért a kezem. Ugyanezt csinálja, sőt maga is hasonlóan igénytelenné vált. Arra persze nincs tekintettel, hogy a linzi szomszédokat zavarja esetleg a "rendőrségért rimánkodó felesége élettársa fejét széklábbal laptoptöltővel csépelő" ura.
különbség talán csak annyi ebben a sztoriban, hogy ott a fater a diákhiteles számlát durrantotta le, itt meg a tranyó veszegeti le a fizus számlát, de gyerek híján ugye Endre csak így tudta megoldani ezt a teljes szerepmásolást
dilomalo
(
x1)
Mar 08, 2022 15:26:56
x1)
Manapság láthatóan már az is baj, ha az ember ódivatú, ezért még a nőket szereti. :)
ezek szerint azért lett buzi, mert haladó szellemiség :D
MrsLipton
Mar 08, 2022 15:27:41
Sajnos nem :)
Mar 08, 2022 15:27:41
Ásó27
(
x68)
Mar 08, 2022 15:30:18
x68)
Ezekkel hogy állsz Endre?

1.) lassan 2 hónapja nem volt flokk, szóval ez nincs meg
2.) folyamatosan hagyod ki a munkanapokat, vagy nem figyelsz, mert a tranyó éppen indulni készül minden másnap
Ez shiker, a szétesés jól megy!
Mifaaaaaaaaaaaan

1.) lassan 2 hónapja nem volt flokk, szóval ez nincs meg
2.) folyamatosan hagyod ki a munkanapokat, vagy nem figyelsz, mert a tranyó éppen indulni készül minden másnap
Ez shiker, a szétesés jól megy!
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 15:30:23
x30)
vagy épp a főbérlő kipenderíthette volna, volt itt számolgatás, hogy egy bécsbe költözés is már angyalszárny kategória gyagyának.
Örülhettek
(
x1)
Mar 08, 2022 15:35:42
x1)
Tekintve, hogy egy albérletet sem tud magának elintézni, ha az öreglány elvágná vele a kapcsolatot végleg, az nagy szög lenne a koporsóba Endinek, mert már a kimenekítés sem lenne opció többet púpszászra. Természetesen erre is csak utólag jönne rá, első haragban mindenféle mocsok kurvának lenne elhordva a drága mama :D
Norina
(
x2)
Mar 08, 2022 15:37:14
x2)
2011. december 27., kedd
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2022 15:40:08
x30)
Fogadalmak
- Heti két kondi (nem szauna, hanem karizom), mert leépülnek az izmai az „életkorból fakadóan”.
- A dentális holokauszt rehabilitációja folytatódik.
- Az anyagi egyensúly megtalálása. Idén év végéig még Galló havi 150 eurót perkál neki, de aztán vége az ingyenpénznek. [Golda szavai visszhangoznak az idei nagy spórolási terveit leírva.]
- A német tudásának fejlesztése. Valamit hadovál, hogy gond van a nyelvtudásával, mert „hétköznapi élet témáiról” nem tud beszélni. [Vajon kivel beszélt mostanában németül „hétköznap témákról”? Hát a rendőrökkel.] Mesterterv: 1. Megpróbál majd beszélgetni a munkatársaival, nem csak melóról. 2. német nyelvű csibe, 3. és ez a nagy dobás: alig várja már, hogy a februári kötelező oltásról hergelhessen. Németül csinál majd videót feliratozva és így majd rengeteg új értékes ismerőse lesz Ausztriában is.
- Dancsó-mód
eltelt az évből 2 hónap, ez is remekül halad :)
Ásó27
(
x68)
Mar 08, 2022 15:41:29
x68)
Norina
(
x2)
Mar 08, 2022 15:42:36
x2)
Ja.
doktorur
Mar 08, 2022 15:48:33
Trafó ott bassza még az eget recskásnál? Semmi hír az utolsó lájvsz óta.
Mar 08, 2022 15:48:33
broni
(
x45)
Mar 08, 2022 16:00:55
x45)
rohadt genyes buzi
elmebeteg sodi asodi
Mar 08, 2022 16:10:22
A fentiek tekintetében ez annyira jó, a pofádba dörgölöm én is:

Apádat megfigyelve azt is megtanultad hogyan baszd szét az életedet piával meg alkoholista csövesekkel.
És akkor ezt elolvasva reakciód: "Rosszindulatú gecik vagytok, ezért nem járok ide."
MIÉRT BASZD MEG, NEM EZT CSINÁLOD ÉPPEN? Gyagyabarom.

Apádat megfigyelve azt is megtanultad hogyan baszd szét az életedet piával meg alkoholista csövesekkel.
És akkor ezt elolvasva reakciód: "Rosszindulatú gecik vagytok, ezért nem járok ide."
MIÉRT BASZD MEG, NEM EZT CSINÁLOD ÉPPEN? Gyagyabarom.
Mar 08, 2022 16:10:22
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 08, 2022 16:51:57
x3)

xray
(
x21)
Mar 08, 2022 16:53:22
x21)
gyagyás, mikor viszed a faszpinást dicskóba egy lis táncikálásba? arról mindenképpen legyen videó, amikor lassúzol tibivel! elképzelve is nagyon röhögök.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
dilomalo
(
x1)
Mar 08, 2022 17:05:22
x1)
gyagyás, mikor viszed a faszpinást dicskóba egy lis táncikálásba? arról mindenképpen legyen videó, amikor lassúzol tibivel! elképzelve is nagyon röhögök.
elképzelve is elfog az émelygés, hogy két ilyen véglény egymáshoz simul
Ásó27
(
x68)
Mar 08, 2022 17:10:12
x68)
A faszpinás már 40 éves, nem akar bulizni menni - mármint asodival
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 08, 2022 17:11:24
x7)
van sajpapír mellé a szerelmi viszonyról, amely a tulajdonjogot garantálja :DDDD beszarok, hogy ennek a balfasznak még egy ilyet is alá kell kapartatnia pusztán azért, hogy egy lepukkant tranyó legalább egy kicsit úgy tegyen, mintha kapcsolatban lennének
sörösterv
(
x4)
Mar 08, 2022 17:12:49
x4)
Előtte szerintem jussanak el odáig, hogy a tibi nem parázik, amikor sodi megérinti őt :) Múltkor is nagyon örült a fizikai konktaktnak :)
cucksodi
(
x3)
Mar 08, 2022 17:21:22
x3)
retro vekni
retro vekni
bejött a jövendülés
MrsLipton
Mar 08, 2022 17:22:44
Köszönöm szépen! :)
Mar 08, 2022 17:22:44
Optimusz
Mar 08, 2022 17:27:10
Beszarás. tranyóék donétből, meg trutyubból élnek, éltek eddig, és nincs lájv...
Ilyenkor több jönne öszze szerencsétlenek. Este alszunk mert meló van reggel, vagy iskola....
Ilyenkor több jönne öszze szerencsétlenek. Este alszunk mert meló van reggel, vagy iskola....
Mar 08, 2022 17:27:10
halászlé
(
x24)
Mar 08, 2022 17:38:38
x24)
Beszarás. tranyóék donétből, meg trutyubból élnek, éltek eddig, és nincs lájv...
ilyenkor pihenik ki a nap fáradalmait....
MrsLipton
Mar 08, 2022 17:43:58
Amikor a Nagysándorban lájvoztak még hajlandó voltam ébren maradni. Ma már inkább a trashvod-on nézem vissza. Köszönet érte! :)
Mar 08, 2022 17:43:58
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 08, 2022 17:48:22
x2)
új tablet meg van már véve gyagyás?
Ásó27
(
x68)
Mar 08, 2022 17:52:18
x68)
Törött tablet és törött mobil? Mi vagy te Endre, egy rossz proli???
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Mar 08, 2022 17:52:58
x136)
azt a szerelmi ajándékozási szerződést inkább hagyjuk. a jogilag kőbuta bejlinyi ütyféd nem igazán érti, hogy ha géza eladta a tranyónak a kocsit, akkor nincs mit elajándékozni, mert az sosem volt az övé, hiszen a tranyó megvette gézától.
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 08, 2022 17:59:04
x1)
Jó isten gyere le, ez a szartartály még a PS-t is elbarmolta, nem kompatibilis a két szemöldök. Ahogy valaki írta, a faszával együtt a felső ajkát is levágták, bár egyszer live-ban monda, hogy azt feltölteti. Szuper lesz kacsapicsa szájjal ez a gyönyörűség.
Örülhettek
(
x1)
Mar 08, 2022 18:02:40
x1)
Szuper lesz kacsapicsa szájjal ez a gyönyörűség.
Private Szabina nyomdokaiba lép, az is egy rettentő elbaszott teremtmény
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 08, 2022 18:06:24
x1)
Lehet, hogy nagyon off, de kérem, hogy régi fórumozó írjon rám a [email protected], a fórum használatával kapcsolatban lenne kérdésem. nszksz
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 08, 2022 18:12:45
x11)
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 08, 2022 18:34:23
x1)
Lassú tánc úgy is elképzelhetetlen. Tibor csak egyfajta - jogvédett - táncot tud, amolyan karral kaszabolóst, de azt bármilyen zenére. Még a Lyudka által folyamatosan benyomott együtt táncikálós, koreográfiára alapuló zenéné l is a sajátját nyomta, hiába szólot neki a varangy, hogy azt nem úgy kell. Még a Gogolban volt.
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 08, 2022 18:42:05
x1)
Most jelentettem a face-nak ezt a geci pedofilt. Egy kislány kezében lévő posztert osztott meg, sajnos képet nem tudok berakni, de fent van 5 órája a púpfalon. Remélem letiltják egy időre a rohadékot. Gusztustalan féreg.
vladrl
(
x8)
Mar 08, 2022 18:48:48
x8)
Endre, te fasz, mehetne most inkább a nőnapi live a púpfalazgatás helyett!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Optimusz
Mar 08, 2022 18:50:30
Endre, te fasz, mehetne most inkább a nőnapi live a púpfalazgatás helyett!
Pontosan. Milyen ajándékot vettél a ”hölgyeknek”?
Mar 08, 2022 18:50:30
vladrl
(
x8)
Mar 08, 2022 18:50:43
x8)
Most jelentettem a face-nak ezt a geci pedofilt. Egy kislány kezében lévő posztert osztott meg, sajnos képet nem tudok berakni, de fent van 5 órája a púpfalon. Remélem letiltják egy időre a rohadékot. Gusztustalan féreg.
az Greta Thunberg, környezetvédelmi aktivista, ezért van az a poszteren, ami. amúgy nyilván nem vicces, csak a pedofil buzi meg a szexnagyik höhöhöznek ezen.
SyntaxError
(
x24)
Mar 08, 2022 18:50:56
x24)
Gyagya, vettél új tabletet? De nem csak magadnak ám..., a cicáknak is egyet-egyet. Így nem tudnák a tiéd összetörni. Spórolhatnál.
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e ennyi eszed.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e ennyi eszed.
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 08, 2022 18:58:13
x1)
Tudom ki a lány, egy kislány, a szöveg a kezében meg undorító, csak az ilyen véglények tudnak ezen röhögni.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 08, 2022 19:01:06
x15)
Endre!
Te mit kaptál nőnapra?
Te mit kaptál nőnapra?
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 08, 2022 19:03:37
x2)
1-2 év és Sodi is olyan cigánycsicska-kifutófiú kocsmatöltelék lesz, mint a dagadt szemüveges fószer a videóban.
Boldog Nőnapot annak a telibebaszott rozzant zugügyvéd vén zsidó kurva anyádnak! :D
www.youtube.com/watch?v=7uNWbmHMBUg
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Boldog Nőnapot annak a telibebaszott rozzant zugügyvéd vén zsidó kurva anyádnak! :D
www.youtube.com/watch?v=7uNWbmHMBUg
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™