Terelés. Most örül, hogy elterelte a figyelmünket ezzel a csonttal. A szokottnál is mesterkéltebb az egész. Jómagam nem tekintem kánonnak ezt a lájfszot amíg evidenciák elő nem kerülnek.
ugyan már, hát szánalmas az egész. egy eladósodott alkoholista idiótát látunk egy olcsó hotelben, amit azért kellett kivennie, mert az általa befogadott és etetett, itatott csövesek kitiltatták a saját bérleményéből. pluszban még meg is próbálja elhitetni, hogy baszott egy befelé fordított faszú férfival (életében harmadjára, 40 évesen).
nehezen tudok elképzelni ennél trébb, szánalmasabb, nevetségesebb helyzetet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Csak szarabb lett azóta a helyzet.. De tajginak maga a kánaán, 100 méteres körzetében, két lottózó, és 6 italkimérő helyiség van!XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
erre gondoltam én is, kétlem hogy elég rafinált lenne ahhoz, hogy liveként lejátsszon egy korábbi videót amit csalinak vett fel, de ha az is lenne képtelen lenne lebukás nélkül összehozni, nincs live ahol ne bénázna és baszna el valamit
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
igazad van, ezek objektív tények, ilyen alapon már régóa senkit sem idegesítene, mert az egész élete egy csőd. Én inkább arra gondolok ilyenkor, ami az autista köddel elborított fejében van, hogy ő mekkora király
hehe
kb 1 éve pedig a mezőutcás lebukás volt :D basszus, hogy eltelt ez az egy év. tisztán emlékszem arra a napra, amikor itt loopolt a gyagyás XDDX
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Egyébként mindenkinek javaslom megnézni ezt az időszakot, hatalmas nagyon. Csak annyit mondok felső zár-gate, akkor még legalább estére bemehetett a szobájába :)
De van minden, frizura:

Még egész jól kinéző, "csak gecifoltos" laptop

és jól öregedő kommentek sora

meg persze egy csomó tűpontos troll jóslás, újra- és újra felbukkanó dolgok
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
a plafonról lógó sörnyitó is itt volt, nem?
mikor először láttam nem akartam elhinni
le vagy tiltva, kurva anyád
Jogsi nélküli vezetésért jelentették fel egy nyíregyházi rendőrségen Névtelen bejelentés volt, de kért szembesítést és majd meglesz a troll. Volt még sok fenyegetőzés, amit kb. minden lájvban elugat a nikotinsárga konyhai függöny előtt. "Arctalan kurvák, megmondtam, hogy meg fogok egy troll és anyját baszom meg a hátán. Meg talpbélést" stbstb.
Ennek az asszott herezacskóarcúnak nem ez az első ügye a jogsi nélküli vezetésért.
Szerintem még 1 hétig nem mehet oda a gyaggyant.
03.26-án, szombat reggelig nem közelítheti meg az odút.
Unka-bunga
Az tuti, hogy volt jogsija. Pár hónapja van csak az, hogy a nője furikázza. De előtte mindenhová kocsival járkált. Ezek szerint eltiltották a vezetéstől. :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A cica jövő hétig pisztos marad gémeskútországban, állítólag akkor kapja meg a Vivarot.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
meg persze egy csomó tűpontos troll jóslás
Btw, szerintem a nyertes:
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az csodás lenne, a retardok úgy se tanulnak semmiböl, ugyanúgy fog menni az üvöltözés és így hogy volt ügye már a púposnak vastagabban fog majd a labanc toll, nagyobbat csattan sógorék ostora.
puskapoj
Biztos a tek védte a helyszínt is, milyen sikeresek voltak a múltkor is
Ref:
24.hu/belfold/2022/01/07/szabo-balint-emmanuel-macron-tek-v4-csucs-budapest-szelfi/
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jó te szar, majd lesz az is... Jövő héten!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
De miért akarna másnak látszani? Legalább ezt az egyet felvállalja, ha már a zsidó és ratyi mivoltát folyamatosan tagadja a tények ellenére :D
Aksjkdlk
folyamatosan hazudik, az egész élete egy hazugság.. de ha ezt elismerné akkor az egész eddig életének, a létének veszne el az értelme (ami valójában sose volt) és akkor egy olyan üresség keletkezne amivel nem lehet mit kezdeni
ezért fog még akkor is hazudni mikor verik a fejét, hogy hagyja már abba.. 35 éve ebben a kreált valóságban van, még ha akarna se bírna már kilépni belőle; se motiváció, se akaraterő nincs hozzá
Jó hogy elérhetővé tette Gyagya sok gamer videóját, látható mennyire balfasz és nem véletlenül nem nézte a kutya sem. Tyeknyikai próbák, amivel a stream fele vagy egésze elment, ha pedig ment minden akkor a játék volt élvezhetetlen mert egy 6 éves tovább jutna mindenben. Ott volt 50 nézője a faszpinással van 500-800.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Erkélyszimulátor kolléga pont egy hálflájf elix sztrímből született.
Halkan jegyzem meg hogy Zsozé kőműves végzettségű, érettségi nélkül.Szóval kocsmája van,millió fütyi feletti havi bevétele+eredeti műtetlen csibéje.
Nyilván a Gyagyással egy lapon nem említhető. Ez tény, de mondjuk ettől függetlenül sem fogom megérteni, miért nézi bárki is. Meg a többi jutubos köcsögöt. Igaz én boomer vagyok az ilyen tartalmakhoz, elnézést.
és már gyereke/gyerekei is
hehe
Őszintén szólva pont ő az akinek még nem kúrnám ketté a fejét idegemben,mert legalább tróger.A többi kis faszszopó buzi videósról ez nem mondható el.
én viszonylag sok "műsorát" megnéztem, engem szórakoztattak a GTA RP-k meg a Sea of Thieves fejezetek, nem mondom, hogy nem volt néha sok a sok faszos meg seggbebaszós humorizálás, de tudtam sokszor őszintén nevetni. Már azon is gondolkoztam, hogy aki ennyit viccelődik ezekkel, az valahol látens buzi, de ez más lapra tartozik.
Én azért néztem, mert ritka, aki ennyire képes magát elengedni és ügyesen improvizál, jó kis szituk kerekednek ki belőle.
hehe
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
fiúk?
elég amit itt olvasok)))))))))))))))
Merci még eldöntheti, hogy lecseréli-e a szart fosra, de akkor herby 2 lesz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Súlyos vahúritiszban szenved sajnos
Mifaaaaaaaaaaaan
Mondjuk a halsütős video, az olyan, hogy látni kell
hazug geci az is, péntek-szombat hogy előadta, meg tényleg még a varangynak is be lett tanítva, hogy akkor itt és most sneci a főellenség, órákon át azon loppolt hogy mennek pestre, aztán vissza soha többet...
mondjuk ha több millió fütyi elköltése után a három a magyar igazságból tényleg nem lett semmi, akkor kurvára röhögök :D porondra, gyagya! hetyetyézz egy sort miért fizeted a szállást, miért nem inkább a csövesek takarodnak el "ügyet intézni"?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ki van rakva a csap mellé egy alkarnyi rózsaszin dildó
🕎Endigame🕎
Ha műtetlen akkor az még beteg! Enyém egészséges!
ezek a rövid bejelentkezések... szerintem kurva nagy műsornak hiszi, örül hogy azt hiszi megvezethet minket. de csak hátra kell dőlni, aztán élvezni a műsort. eddig is minden faszerdőt magának ültetett. szarban van ahaza
Mazda, lakhatás, melócsá veszélyben, ez már tényleg a végjáték.
Ha nem is ott tartani akarja őket ezzel, de azt szeretné szerintem elérni, hogy ne vigye el a Merga a Mazdát.
most féltékennyé akarja tenni a cicát, mintha valami más nővel lenne, vagy mi lehet ez a színjáték? :D
hehe
Nem feltétlenül nem így van ahogy állítod :)
Persze még mindig nem megy át az autipajzson, hogy a faszpinás lefossa mit vergődik, kurvára érdektelen NPC csak a Tiborsz játékában.
Asszem a sötét paraszt szerepét kapta, amire azért -lássuk be- tökéletesen alkalmas.
él, de már Géza neve szerepel benne
Mifaaaaaaaaaaaan
vagy lyudkáé
Vagy Géza előadta, hogy ez pénzbe kerül neki, meg szabályt is sért (képzeld el hogy ma délután egy terrorista elköti a parkolóból az át nem iratott, de eladott kocsidat, kit vesznek elő azonnal?
Minden épeszű ember azonnal vagy legfeljebb másnap online beküldi az adásvételit, aki pedig nem iratja át 2 héten belül az simlizik valamit, ez teljesen egyértelmű.
Pedofil, mennyit kér Fullzsír tőled havonta amíg át nem iratod? P rendszámot nem ajánlott még?
mifaaan
(
x1)
Mar 16, 2022 23:31:49
x1)
Nekem nagyon átlátszó ez a fasz nyalással büszkélkedés.
Az is geci gyanús, hogy egyetlen hívás sem jön a trash legyektől, pedig máskor folyamatosan csörgetik.
Kommentekre sem válaszol (ok, ez sokat nem jelent).
Azt nem tudjuk, hogy Keddről-Szerdára az irodában aludt-e. Ahogy a gusztustalan begyógyult veknit nézem, szerintem ez reggeli/hajnali felvétel. Magához képest tök józan nem dadog meg nyökög. Kétlem, hogy ne baszna be mint az állat ha tudja, hogy a cica megy hozzá este.
Szóval vagy egy kamu "live-ot" láthattunk és a csatornapatkány már rég Újszászon van.
Vagy ha igazi live akkor meg faszom tudja mi volt vele a cél ...
Az is geci gyanús, hogy egyetlen hívás sem jön a trash legyektől, pedig máskor folyamatosan csörgetik.
Kommentekre sem válaszol (ok, ez sokat nem jelent).
Azt nem tudjuk, hogy Keddről-Szerdára az irodában aludt-e. Ahogy a gusztustalan begyógyult veknit nézem, szerintem ez reggeli/hajnali felvétel. Magához képest tök józan nem dadog meg nyökög. Kétlem, hogy ne baszna be mint az állat ha tudja, hogy a cica megy hozzá este.
Szóval vagy egy kamu "live-ot" láthattunk és a csatornapatkány már rég Újszászon van.
Vagy ha igazi live akkor meg faszom tudja mi volt vele a cél ...
Terelés. Most örül, hogy elterelte a figyelmünket ezzel a csonttal. A szokottnál is mesterkéltebb az egész. Jómagam nem tekintem kánonnak ezt a lájfszot amíg evidenciák elő nem kerülnek.
Hahó
(
x135)
Mar 16, 2022 23:33:53
x135)
mondjuk az érdekes, hogy furcsán tekintget félre a szobába, illetve 08:40-nél nem tudom eldönteni, hogy a tüdeje sípol, vagy a tranyó ásít a sarokban
mindenesetre kegyetlenül vágnám ilyenkor szájon azt az önelégült fejét
mindenesetre kegyetlenül vágnám ilyenkor szájon azt az önelégült fejét
ugyan már, hát szánalmas az egész. egy eladósodott alkoholista idiótát látunk egy olcsó hotelben, amit azért kellett kivennie, mert az általa befogadott és etetett, itatott csövesek kitiltatták a saját bérleményéből. pluszban még meg is próbálja elhitetni, hogy baszott egy befelé fordított faszú férfival (életében harmadjára, 40 évesen).
Ásó27
(
x68)
Mar 16, 2022 23:37:59
x68)
Hát de live volt, nem premier
Mifaaaaaaaaaaaan
gobesug
(
x30)
Mar 16, 2022 23:40:06
x30)
utcapatkány!
Klohek
(
x12)
Mar 16, 2022 23:40:39
x12)
newcastle things. egyik jóbarátom lakott egy ideig tajgi szomszédjában, hát az a pár sor panel ott a molnár viktor utcai megállónál.. hát miskolc avas 2002..
az a seggbekúrt fogyatékos totál beleillik.
az a seggbekúrt fogyatékos totál beleillik.
Csak szarabb lett azóta a helyzet.. De tajginak maga a kánaán, 100 méteres körzetében, két lottózó, és 6 italkimérő helyiség van!XD
Trollul Madár
(
x15)
Mar 16, 2022 23:41:06
x15)
Én a következőre jutottam így a végére ide érve. (Respekt a 66másodpercesháromszögelésestrolloknak).
6:55-nél nem Tibi beszél és nem azt mondja, hogy "fejezd már be".
Itt van kicsit feljavítva:
v3.fastupload.co/file/15241
Lyudga hangja sincs ott a háttérben egyszer sem.
Az említett hang az egész videó alatt megjelenik és nem magyarul beszél. PL: 6:35-6:40
v3.fastupload.co/file/15242
De itt is jelen van a fickó hangja:
4:45
5:10-5:15
Én azt gondolom, hogy nincs ott Tibi, mert akkor nem engedné a veknit lájfozni.
Talán Tibi épp Endre albijában loopol épp a mazdán.
Az egész arról szól, hogy Endre most aztán majd jól becsapja a Trollokat, de még végiggondolni is lusta az egészet a sörgőzős agymaradványával.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
6:55-nél nem Tibi beszél és nem azt mondja, hogy "fejezd már be".
Itt van kicsit feljavítva:
v3.fastupload.co/file/15241
Lyudga hangja sincs ott a háttérben egyszer sem.
Az említett hang az egész videó alatt megjelenik és nem magyarul beszél. PL: 6:35-6:40
v3.fastupload.co/file/15242
De itt is jelen van a fickó hangja:
4:45
5:10-5:15
Én azt gondolom, hogy nincs ott Tibi, mert akkor nem engedné a veknit lájfozni.
Talán Tibi épp Endre albijában loopol épp a mazdán.
Az egész arról szól, hogy Endre most aztán majd jól becsapja a Trollokat, de még végiggondolni is lusta az egészet a sörgőzős agymaradványával.
púpospúp
(
x2)
Mar 16, 2022 23:41:35
x2)
Hát de live volt, nem premier
erre gondoltam én is, kétlem hogy elég rafinált lenne ahhoz, hogy liveként lejátsszon egy korábbi videót amit csalinak vett fel, de ha az is lenne képtelen lenne lebukás nélkül összehozni, nincs live ahol ne bénázna és baszna el valamit
gobesug
(
x30)
Mar 16, 2022 23:42:01
x30)
vége endre

Sanyibacsi
(
x6)
Mar 16, 2022 23:43:50
x6)
A mi szempontunkból a lényeg szvsz:
- Nem sikerült visszavonatni a távoltartásit, ami "majd lejár"
- plusz költésbe kerül mama tehén vendégszeretete
- faszpinásék továbbra is héderelnek a recskaodúban fifi költségére
- Golda mama is jól lebaszta ismét, mert egy újabb dolgot nem tudott elintézni (vajon van a gépén el_nem_intezett_dolgaim.xlsx ? több 100 Mb lehet már Hahó!)
- Szabadságot is ki kellett vegyen, ami nagyon remélem, hogy fizetés nélküli.
- Nem sikerült visszavonatni a távoltartásit, ami "majd lejár"
- plusz költésbe kerül mama tehén vendégszeretete
- faszpinásék továbbra is héderelnek a recskaodúban fifi költségére
- Golda mama is jól lebaszta ismét, mert egy újabb dolgot nem tudott elintézni (vajon van a gépén el_nem_intezett_dolgaim.xlsx ? több 100 Mb lehet már Hahó!)
- Szabadságot is ki kellett vegyen, ami nagyon remélem, hogy fizetés nélküli.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 16, 2022 23:50:36
x7)
igazad van, ezek objektív tények, ilyen alapon már régóa senkit sem idegesítene, mert az egész élete egy csőd. Én inkább arra gondolok ilyenkor, ami az autista köddel elborított fejében van, hogy ő mekkora király
Dr Golda
Mar 17, 2022 00:38:39
Endre.
A mai naphoz nem fogok commentárt fűzni, mivel ahogyan látom, MÁR MEGINT KEZDED!
Egy hasonlóan művelt és képzett könyvvizsgáló barátnőmmel beszéltem, és arra jutottunk, hogy a tartozásaid managelése nem igazán fenntartható pályán mozog.
Nagy szerencséd, hogy most sokat kell dolgoznom, de a hétvégén jelentkezem, pár észrevétellel.
Még szerencse,hogy megvettem neked a turiban, a VAUDE kabátot, különben megfagytál volna a Blahán.
Szóval, csak jóból mondom. Anyád.
A mai naphoz nem fogok commentárt fűzni, mivel ahogyan látom, MÁR MEGINT KEZDED!
Egy hasonlóan művelt és képzett könyvvizsgáló barátnőmmel beszéltem, és arra jutottunk, hogy a tartozásaid managelése nem igazán fenntartható pályán mozog.
Nagy szerencséd, hogy most sokat kell dolgoznom, de a hétvégén jelentkezem, pár észrevétellel.
Még szerencse,hogy megvettem neked a turiban, a VAUDE kabátot, különben megfagytál volna a Blahán.
Szóval, csak jóból mondom. Anyád.
Mar 17, 2022 00:38:39
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 17, 2022 01:16:07
x1)
Olyan kibaszott nevetséges ahogy titokzatoskodni próbálsz meg megint felsőbbrendűsködni... Az egész videónak az égegyadta világon semmi értelme nincs azon kívül, hogy most megveregetted megint a vállad, hogy mennyire megvezettél mindenkit....
A "lehet, hogy egyedül vagyok" dumát meg senki nem hiszi el, mást se hallgattunk idáig, hogy nem akarsz egyedül lenni.
Az meg különösen undorító ahogy kinézel, és szopkodod a sört.
A "lehet, hogy egyedül vagyok" dumát meg senki nem hiszi el, mást se hallgattunk idáig, hogy nem akarsz egyedül lenni.
Az meg különösen undorító ahogy kinézel, és szopkodod a sört.
nszksz
Mar 17, 2022 01:19:58
Siker?
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Mar 17, 2022 01:19:58
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2022 01:34:53
x30)
2 éve ilyenkor...
vladrl
(
x8)
Mar 17, 2022 01:37:47
x8)
2 éve ilyenkor...
kb 1 éve pedig a mezőutcás lebukás volt :D basszus, hogy eltelt ez az egy év. tisztán emlékszem arra a napra, amikor itt loopolt a gyagyás XDDX
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2022 02:21:58
x30)
2 éve ilyenkor...
Egyébként mindenkinek javaslom megnézni ezt az időszakot, hatalmas nagyon. Csak annyit mondok felső zár-gate, akkor még legalább estére bemehetett a szobájába :)
De van minden, frizura:

Még egész jól kinéző, "csak gecifoltos" laptop

és jól öregedő kommentek sora

meg persze egy csomó tűpontos troll jóslás, újra- és újra felbukkanó dolgok
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 17, 2022 03:32:03
x7)
Egyébként mindenkinek javaslom megnézni ezt az időszakot, hatalmas nagyon.
a plafonról lógó sörnyitó is itt volt, nem?
mikor először láttam nem akartam elhinni
Vagyok
Mar 17, 2022 04:10:20
A tegnapi bolhás live-ban, azt mondta a majom, hogy egy hét szabit kapott, és egy hotelba van jelen pillanataban!
A hétvégére meg hívta a bolhás, egy kis sétával egybekötött Italaozásra, amire a majom rá bólintott!
Valószínű, hogy a szombati, vagy vasárnapi napot Pesten fogja tőlteni!
(Vagyis ezt hetyetyézte)
A hétvégére meg hívta a bolhás, egy kis sétával egybekötött Italaozásra, amire a majom rá bólintott!
Valószínű, hogy a szombati, vagy vasárnapi napot Pesten fogja tőlteni!
(Vagyis ezt hetyetyézte)
Mar 17, 2022 04:10:20
Kovi
(
x2)
Mar 17, 2022 04:16:53
x2)
kozmának valami ügye van a nyíregyi rendőrségen.
Jogsi nélküli vezetésért jelentették fel egy nyíregyházi rendőrségen Névtelen bejelentés volt, de kért szembesítést és majd meglesz a troll. Volt még sok fenyegetőzés, amit kb. minden lájvban elugat a nikotinsárga konyhai függöny előtt. "Arctalan kurvák, megmondtam, hogy meg fogok egy troll és anyját baszom meg a hátán. Meg talpbélést" stbstb.
Ennek az asszott herezacskóarcúnak nem ez az első ügye a jogsi nélküli vezetésért.
Hackwork
Mar 17, 2022 05:11:01
Akkor a vahur liveból jól értettük, hogy a gyagyás a linzi hotelben van,és a tranyóék pedig intézik Pesten a kocsi átíratását, majd hétvégén együtt térnek vissza a recskaodúba?
Mar 17, 2022 05:11:01
neked ez tiltva van
Mar 17, 2022 06:48:12
Akkor a vahur liveból jól értettük, hogy a gyagyás a linzi hotelben van,és a tranyóék pedig intézik Pesten a kocsi átíratását, majd hétvégén együtt térnek vissza a recskaodúba?
Mar 17, 2022 06:48:12
Örebro
(
x17)
Mar 17, 2022 06:49:49
x17)
elnezve az utolso videodat te fasz…….nagykepuen fkszel az ågyban, es lebegteted, hogy a trollok nem tudjåk hol vagy es kivel. erre mi törtenik, egy perc es a hely beazonositva. geci buta vagy gyagyås!
MrsLipton
Mar 17, 2022 07:12:08
03.26-án, szombat reggelig nem közelítheti meg az odút.
Mar 17, 2022 07:12:08
Karib
(
x10)
Mar 17, 2022 07:28:03
x10)
Az tuti, hogy volt jogsija. Pár hónapja van csak az, hogy a nője furikázza. De előtte mindenhová kocsival járkált. Ezek szerint eltiltották a vezetéstől. :)
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 07:41:26
x30)
A cica jövő hétig pisztos marad gémeskútországban, állítólag akkor kapja meg a Vivarot.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2022 07:45:16
x30)
meg persze egy csomó tűpontos troll jóslás
Btw, szerintem a nyertes:
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 17, 2022 08:14:58
x8)
Csak a reggeli kávé mellé egy címlap fotó a facebook hírfolyamból:

cucksodi
(
x3)
Mar 17, 2022 08:20:41
x3)
Az csodás lenne, a retardok úgy se tanulnak semmiböl, ugyanúgy fog menni az üvöltözés és így hogy volt ügye már a púposnak vastagabban fog majd a labanc toll, nagyobbat csattan sógorék ostora.
nemet mondtak
(
x4)
Mar 17, 2022 08:23:58
x4)
Szerencsére már nem sárga a szemeid körül a bőr, ez megnyugtató! :D
Ezek szerint semmi baj a májadnak, faszaság van!!!
CSak így tovább! ;)
Ezek szerint semmi baj a májadnak, faszaság van!!!
CSak így tovább! ;)
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 08:24:47
x30)
Gyagya hol a reggeli diadalittas púpfal poszt, hogy te most aztán jól megmutattad a trolloknak, le lettek győzve, meg lettünk alázva, sárba lettünk tiporva, véres cipellővel nyakon ugrálás, stb?
Ja várjunk, maximum magadon röhöghetnél, hogy megintcsak meglett a Mamma Muh hotel (ahova már egyszer foglaltál a cicáéknak, te retardált, hát tényleg elittad az utolsó agysejtedet is, nem emlékszel már semmire). The szharrr!
Ja várjunk, maximum magadon röhöghetnél, hogy megintcsak meglett a Mamma Muh hotel (ahova már egyszer foglaltál a cicáéknak, te retardált, hát tényleg elittad az utolsó agysejtedet is, nem emlékszel már semmire). The szharrr!
Norina
(
x2)
Mar 17, 2022 08:25:48
x2)
Mondjuk én nem nagyon hinnem el, amit a Gyagyas mond…
Múltkor is hazudott, hogy az anyja van nála, közben a tranyot apolhatta.
sörösterv
(
x4)
Mar 17, 2022 08:37:25
x4)
Csak a reggeli kávé mellé egy címlap fotó a facebook hírfolyamból:
img.sodika.dk/imgur.com/IMg1jPP.png
img.sodika.dk/imgur.com/IMg1jPP.png
Biztos a tek védte a helyszínt is, milyen sikeresek voltak a múltkor is
Ref:
24.hu/belfold/2022/01/07/szabo-balint-emmanuel-macron-tek-v4-csucs-budapest-szelfi/
trashvod
(
x6)
Mar 17, 2022 08:45:46
x6)
Endre, már megint részeg vagy?
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Ondófoltos linzi lakás
Mar 17, 2022 08:54:08
Nézve ezt a sok sodis hajat azon csodálkozom, hogy miért nem fogott eddig egy hajnyírót meg hozzá egy felpattintható 1-2 centis fésűt és tolja le körbe úgy azt a megnyúlt veknit. Sokat nem javítana rajta, viszont kevésbé keltené egy utolsó alkesz csöves látszatát.
Mar 17, 2022 08:54:08
rBali
(
x24)
Mar 17, 2022 09:01:47
x24)
Nézve ezt a sok sodis hajat azon csodálkozom, hogy miért nem fogott eddig egy hajnyírót meg hozzá egy felpattintható 1-2 centis fésűt és tolja le körbe úgy azt a megnyúlt veknit. Sokat nem javítana rajta, viszont kevésbé keltené egy utolsó alkesz csöves látszatát.
Jó te szar, majd lesz az is... Jövő héten!
Mérnemhagyodabba
Mar 17, 2022 09:10:03
kevésbé keltené egy utolsó alkesz csöves látszatát.
De miért akarna másnak látszani? Legalább ezt az egyet felvállalja, ha már a zsidó és ratyi mivoltát folyamatosan tagadja a tények ellenére :D
Mar 17, 2022 09:10:03
kreált valóság
Mar 17, 2022 09:17:54
Mondjuk én nem nagyon hinnem el, amit a Gyagyas mond…
folyamatosan hazudik, az egész élete egy hazugság.. de ha ezt elismerné akkor az egész eddig életének, a létének veszne el az értelme (ami valójában sose volt) és akkor egy olyan üresség keletkezne amivel nem lehet mit kezdeni
ezért fog még akkor is hazudni mikor verik a fejét, hogy hagyja már abba.. 35 éve ebben a kreált valóságban van, még ha akarna se bírna már kilépni belőle; se motiváció, se akaraterő nincs hozzá
Mar 17, 2022 09:17:54
-
Mar 17, 2022 09:18:14
Gyagya már megint lehagytak a fiatalok közül. Hogy lehetséges ez?

Azt akarod mondani több millió forint elköltése után sincs meg a TheVR minőség? Zsozénak is 35 évesen korcsmája van. Te mit tudsz felmutatni a faszpinán kívül?

Azt akarod mondani több millió forint elköltése után sincs meg a TheVR minőség? Zsozénak is 35 évesen korcsmája van. Te mit tudsz felmutatni a faszpinán kívül?
Mar 17, 2022 09:18:14
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 17, 2022 09:31:32
x6)
Jó hogy elérhetővé tette Gyagya sok gamer videóját, látható mennyire balfasz és nem véletlenül nem nézte a kutya sem. Tyeknyikai próbák, amivel a stream fele vagy egésze elment, ha pedig ment minden akkor a játék volt élvezhetetlen mert egy 6 éves tovább jutna mindenben. Ott volt 50 nézője a faszpinással van 500-800.
A régnemlátott buzidémon
Mar 17, 2022 09:33:38
Erkélyszimulátor kolléga pont egy hálflájf elix sztrímből született.
Mar 17, 2022 09:33:38
A régnemlátott buzidémon
Mar 17, 2022 09:37:07
Halkan jegyzem meg hogy Zsozé kőműves végzettségű, érettségi nélkül.Szóval kocsmája van,millió fütyi feletti havi bevétele+eredeti műtetlen csibéje.
Mar 17, 2022 09:37:07
exterminátor
Mar 17, 2022 09:40:47
Nyilván a Gyagyással egy lapon nem említhető. Ez tény, de mondjuk ettől függetlenül sem fogom megérteni, miért nézi bárki is. Meg a többi jutubos köcsögöt. Igaz én boomer vagyok az ilyen tartalmakhoz, elnézést.
Mar 17, 2022 09:40:47
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 17, 2022 09:41:46
x7)
A régnemlátott buzidémon
Mar 17, 2022 09:44:50
Őszintén szólva pont ő az akinek még nem kúrnám ketté a fejét idegemben,mert legalább tróger.A többi kis faszszopó buzi videósról ez nem mondható el.
Mar 17, 2022 09:44:50
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 17, 2022 09:46:54
x7)
de nem baj, majd Mercica lenyomja zsozét, ha végre elkezd GTA RP-zni
hehe
hotyfolt
Mar 17, 2022 09:50:00
Map Napról 10 Percben
trashvod.com/w/gxhZ92ZawUpNNV3hnWBVXP
Mondat közepén indítja a lájvot
Sör a pinaszájba
Ágyban fetreng a recskás, szemüveg nélkül, igénytelenül, borostásan
Ez egy teszt, egyedül van-e, hol van, melyik orszgában
A trollok stílusosan, 66 másodperc alatt kiderítették, hogy a Mama Muh hotelben van forum.sodika.org/?pageNo=9031&highlight=918414#comment-918414 * ásít *
Nem árul el semmit, de azért néhány dolgot mégis elárul
Próbált egyeztetni Goldával: ha olyan nagyon okos akkor mondja meg az ostoba fiacskájának, hogy mit csináljon (Jutka elhelyezése).
Szépvok imgur.com/pPFrlwK Lenin jégtörő áll
Mi lehet vajon a boldogságának az oka? Tranyóval fajtalankodás pedzegetés
Rejtélyeskedni próbál a retard, de nagyon rosszul áll neki.
Csetet olvasgat, úgyhogy nem régebbi felvétel ez, mint ahogy tböben pedzegették.
"A rossznak tűnő dologból is kisülnek nagyon jó dolgok"
Kaufmann tanárúr hetyetye, olyan helyeken ahol okos embereknek kéne dolgozni miért dolgoznak buta emberek... Ezek szerint nem sikerült visszafoglalni a recskaodút a hivatali úton.
Lehet hogy a cica boxba ment, lehet hogy csak örül a hirtelen jött nyugalomnak.
"a következő napokban azt fogjátok látni hogy egyre kipihentebb leszek" - ezt tegyük el későbbre.
Kurva unalmas és kínos a műsor ezzel a rejtélyeskedéssel
Inkább szemezgetek a kommentek közül. Több trolléga fejtegeti, hogy sneci sikere a következőkből áll: szerdától szabadnapot vett ki, ám a csövesek még mindig a recskafészekben tanyáznak, így magának szállást kellett hogy foglaljon, mivel a szabadság alatt nem tartózkodhat az iroda rekreációs helyiségében.
Golda tudja hogy mi van, ezért lebaszásocska is járt. Kérdezte az öreg lány mi van a lakással, sneci: "nem mindegy, úgyis lejár"
Büszke magára, hogy semmi fontos fejleményt nem árult el
Picit sem mániásan, kereken 10:00-nál kinyomja
trashvod.com/w/gxhZ92ZawUpNNV3hnWBVXP
Mondat közepén indítja a lájvot
Sör a pinaszájba
Ágyban fetreng a recskás, szemüveg nélkül, igénytelenül, borostásan
Ez egy teszt, egyedül van-e, hol van, melyik orszgában
A trollok stílusosan, 66 másodperc alatt kiderítették, hogy a Mama Muh hotelben van forum.sodika.org/?pageNo=9031&highlight=918414#comment-918414 * ásít *
Nem árul el semmit, de azért néhány dolgot mégis elárul
Próbált egyeztetni Goldával: ha olyan nagyon okos akkor mondja meg az ostoba fiacskájának, hogy mit csináljon (Jutka elhelyezése).
Szépvok imgur.com/pPFrlwK Lenin jégtörő áll
Mi lehet vajon a boldogságának az oka? Tranyóval fajtalankodás pedzegetés
Rejtélyeskedni próbál a retard, de nagyon rosszul áll neki.
Csetet olvasgat, úgyhogy nem régebbi felvétel ez, mint ahogy tböben pedzegették.
"A rossznak tűnő dologból is kisülnek nagyon jó dolgok"
Kaufmann tanárúr hetyetye, olyan helyeken ahol okos embereknek kéne dolgozni miért dolgoznak buta emberek... Ezek szerint nem sikerült visszafoglalni a recskaodút a hivatali úton.
Lehet hogy a cica boxba ment, lehet hogy csak örül a hirtelen jött nyugalomnak.
"a következő napokban azt fogjátok látni hogy egyre kipihentebb leszek" - ezt tegyük el későbbre.
Kurva unalmas és kínos a műsor ezzel a rejtélyeskedéssel
Inkább szemezgetek a kommentek közül. Több trolléga fejtegeti, hogy sneci sikere a következőkből áll: szerdától szabadnapot vett ki, ám a csövesek még mindig a recskafészekben tanyáznak, így magának szállást kellett hogy foglaljon, mivel a szabadság alatt nem tartózkodhat az iroda rekreációs helyiségében.
Golda tudja hogy mi van, ezért lebaszásocska is járt. Kérdezte az öreg lány mi van a lakással, sneci: "nem mindegy, úgyis lejár"
Büszke magára, hogy semmi fontos fejleményt nem árult el
Picit sem mániásan, kereken 10:00-nál kinyomja
Mar 17, 2022 09:50:00
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 17, 2022 09:50:15
x7)
én viszonylag sok "műsorát" megnéztem, engem szórakoztattak a GTA RP-k meg a Sea of Thieves fejezetek, nem mondom, hogy nem volt néha sok a sok faszos meg seggbebaszós humorizálás, de tudtam sokszor őszintén nevetni. Már azon is gondolkoztam, hogy aki ennyit viccelődik ezekkel, az valahol látens buzi, de ez más lapra tartozik.
Én azért néztem, mert ritka, aki ennyire képes magát elengedni és ügyesen improvizál, jó kis szituk kerekednek ki belőle.
broni
(
x45)
Mar 17, 2022 10:05:23
x45)
én sose nézek sodit, ritka taszító jelenség.
xray
(
x21)
Mar 17, 2022 10:08:13
x21)
Mar 17, 2022 10:08:13
én sose nézek sodit, ritka taszító jelenség.
sok nevetéstől fosztod meg magadat. Mar 17, 2022 10:08:13
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 10:16:21
x68)
Hát de Jutka elhelyezése rég meg van oldva, miért hazudsz korcs?
Ja és ez az új taktika, hogy "ha annyira okos vagy, csináld meg te"?? Mondjuk a végén kiderül mindig, hogy megcsinálják, amit te nem tudsz, mert nálad mindenki okosabb.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja és ez az új taktika, hogy "ha annyira okos vagy, csináld meg te"?? Mondjuk a végén kiderül mindig, hogy megcsinálják, amit te nem tudsz, mert nálad mindenki okosabb.
Hahó
(
x135)
Mar 17, 2022 10:18:31
x135)
Indítsd a lájvot, amiben elmondod, hogy milyen jó neked a 60 eurós szállodai szobában a bérleményedtől 3 km-re, ahova nem mehetsz.
Majd lejár.:)))
Majd lejár.:)))
tyodika
Mar 17, 2022 10:18:50
fiúk?
Mar 17, 2022 10:18:50
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 10:19:24
x68)
Jó is a szabadság egy szar hotelban.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Mar 17, 2022 10:20:25
x135)
És ez az egész azért van, mert a tranyónak nincs kedve megindulni.
broni
(
x45)
Mar 17, 2022 10:25:29
x45)
sok nevetéstől fosztod meg magadat.
xray
(
x21)
Mar 17, 2022 10:27:53
x21)
Hát de Jutka elhelyezése rég meg van oldva, miért hazudsz korcs?
én úgy látom, h a bonnie és clyde párost nem lehet szétszedni, együtt mennek a pokolba. Ja és ez az új taktika, hogy "ha annyira okos vagy, csináld meg te"?? Mondjuk a végén kiderül mindig, hogy megcsinálják, amit te nem tudsz, mert nálad mindenki okosabb.
Penzmento
(
x6)
Mar 17, 2022 10:29:09
x6)
Mi van, Tibi elment fodrászhoz, és szemüveges lett?
444.hu/2022/03/17/a-kossuth-radio-volt-csatornaigazgatoja-lesz-az-indamedia-tartalomfejlesztesi-vezetoje
🕎Endigame🕎
444.hu/2022/03/17/a-kossuth-radio-volt-csatornaigazgatoja-lesz-az-indamedia-tartalomfejlesztesi-vezetoje
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 10:30:08
x68)
én úgy látom, h a bonnie és clyde párost nem lehet szétszedni, együtt mennek a pokolba.
Merci még eldöntheti, hogy lecseréli-e a szart fosra, de akkor herby 2 lesz.
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 10:30:20
x68)
Súlyos vahúritiszban szenved sajnos
Jonciii
(
x8)
Mar 17, 2022 10:30:41
x8)
Mondjuk a halsütős video, az olyan, hogy látni kell
Hahó
(
x135)
Mar 17, 2022 10:32:03
x135)
Időnként felröhögök ha arra gondolok, hogy sneci napi 20 ezret fizet, miközben a csövesek a lakásában héderelnek, és az ő pénzén piálnak.
tyodika
Mar 17, 2022 10:32:15
Én is járok kocsmába, te utolsó aljas geci. Na ezért nem írok ide soha. Azt akarod mondani több millió forint elköltése után sincs meg a TheVR minőség? Zsozénak is 35 évesen korcsmája van. Te mit tudsz felmutatni a faszpinán kívül?
Mar 17, 2022 10:32:15
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 10:34:02
x30)
hazug geci az is, péntek-szombat hogy előadta, meg tényleg még a varangynak is be lett tanítva, hogy akkor itt és most sneci a főellenség, órákon át azon loppolt hogy mennek pestre, aztán vissza soha többet...
mondjuk ha több millió fütyi elköltése után a három a magyar igazságból tényleg nem lett semmi, akkor kurvára röhögök :D porondra, gyagya! hetyetyézz egy sort miért fizeted a szállást, miért nem inkább a csövesek takarodnak el "ügyet intézni"?
rBali
(
x24)
Mar 17, 2022 10:35:38
x24)
Egyperces korcs:
www.youtube.com/watch?v=nf5X4BmR37E
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
www.youtube.com/watch?v=nf5X4BmR37E
trashvod
(
x6)
Mar 17, 2022 10:35:41
x6)
Ratyi vlogja, ma reggeli: trashvod.com/w/pJUgZTznEzPdYRVH1vnupS
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
halászlé
(
x24)
Mar 17, 2022 10:37:19
x24)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 17, 2022 10:37:48
x6)
Miről beszél ez a fasz? Mit kavart a Géza? Hisz forgalomban van a kocsi. (De ha nem lenne, ott az AV)
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
balek
(
x10)
Mar 17, 2022 10:38:15
x10)
Még ebben is hazudsz a kurva anyádat, 1 perc 1 másodperces!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 17, 2022 10:38:40
x13)
Természetesen sörrel kezdi a napot az egyáltalán nem színalkoholista nyomorék:
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Norina
(
x2)
Mar 17, 2022 10:39:58
x2)
Egyébként már az is eszembe jutott, hogy ez valójában csak elterelés..
Az is lehet , hogy Merciek már Pesten vannak, csak nem akarjak, hogy tudják..
Az is lehet , hogy Merciek már Pesten vannak, csak nem akarjak, hogy tudják..
hejneken
(
x3)
Mar 17, 2022 10:40:46
x3)
Gyagya! Vidd el a Tibit az NBER Bár-ba. Ott lehet lájfszozni és még csak ki sem basz a hülye pultos picsa.
Talán még a GTA RP karrierjét is sikerülhet beindítani.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Talán még a GTA RP karrierjét is sikerülhet beindítani.
rBali
(
x24)
Mar 17, 2022 10:43:14
x24)
Hazudik a korcs, még forgalomban van a jármű:

Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 10:43:18
x68)
Na itt már lehet kombinálni, ez nem live volt
Mifaaaaaaaaaaaan
hotyfolt
Mar 17, 2022 10:43:49
Rövid reggeli ébredős egyperces
trashvod.com/w/pJUgZTznEzPdYRVH1vnupS
Mama muh lebukás beismerés, millió fütyis kilátás: imgur.com/a/maxSsTE pont mint egy szanatóriumból.
"Nem ez volt a terv, hogy még itt leszünk linzben"
Sörözik a 10 órakor ébredező fatászpika imgur.com/2v6vMDS
"Nem ez volt a terv hogy a szerdai indulásból valami más kerekedik"
Mazdával van gond természetesen, azért nem indultak meg
Bekavart a Géza
Nagy sóhajtozások
Vége
trashvod.com/w/pJUgZTznEzPdYRVH1vnupS
Mama muh lebukás beismerés, millió fütyis kilátás: imgur.com/a/maxSsTE pont mint egy szanatóriumból.
"Nem ez volt a terv, hogy még itt leszünk linzben"
Sörözik a 10 órakor ébredező fatászpika imgur.com/2v6vMDS
"Nem ez volt a terv hogy a szerdai indulásból valami más kerekedik"
Mazdával van gond természetesen, azért nem indultak meg
Bekavart a Géza
Nagy sóhajtozások
Vége
Mar 17, 2022 10:43:49
40_éves_junior
(
x6)
Mar 17, 2022 10:44:21
x6)
poop, többen kérdezik, mennyi bánópénzt kellett fizetned gézának hogy elindítsa a kivonást a mazdára hogy linzhez kösd az ágyipoloskáidat?
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 10:45:00
x30)
40. másodperc környékén miért fordul vissza hirtelen? Meg miért néz be a fürdőbe, mikor valszeg egyedül van? Paranoiás vagy, gyagya?
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 10:45:07
x68)
Ha jól értem a fatászpika megvette drágapénzen a mazdát, fizetett háromszor az átíratásért, de még mindig be tud kavarni Géza? :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Penzmento
(
x6)
Mar 17, 2022 10:46:30
x6)
40. másodperc környékén miért fordul vissza hirtelen? Meg miért néz be a fürdőbe, mikor valszeg egyedül van? Paranoiás vagy, gyagya?
Ki van rakva a csap mellé egy alkarnyi rózsaszin dildó
rBali
(
x24)
Mar 17, 2022 10:46:53
x24)
A biztonság kedvéért elküldöm Tibornak és Jutkának is, hogy a jármű forgalomban van és tudnának menni vele, ha esetleg a korcs ezzel próbálja meg ott tartani őket. :)
bite
Mar 17, 2022 10:47:10
ezzel a vitézi anikóval vagy kivel lehet szerintem
Mar 17, 2022 10:47:10
Endre
Mar 17, 2022 10:47:11
Ha műtetlen akkor az még beteg! Enyém egészséges!
Mar 17, 2022 10:47:11
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 10:48:02
x30)
Ha jól értem a fatászpika megvette drágapénzen a mazdát, fizetett háromszor az átíratásért, de még mindig be tud kavarni Géza? :)
ezek a rövid bejelentkezések... szerintem kurva nagy műsornak hiszi, örül hogy azt hiszi megvezethet minket. de csak hátra kell dőlni, aztán élvezni a műsort. eddig is minden faszerdőt magának ültetett. szarban van a
Mazda, lakhatás, melócsá veszélyben, ez már tényleg a végjáték.
rBali
(
x24)
Mar 17, 2022 10:48:07
x24)
Sőt:

Szerintem erről lehet szó, hogy Endre előadta, hogy géza betett nekik. Géza pedig komoly pénzeket kaphat ezért a színjátékért

Szerintem erről lehet szó, hogy Endre előadta, hogy géza betett nekik. Géza pedig komoly pénzeket kaphat ezért a színjátékért
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 17, 2022 10:48:13
x6)
Nem a Géza kavar itt hanem a Tibi.
Ezt nyilván beismerni nem lehet, Mejszisza még berágna, hogy megint elpofázza az ő titkos életét, és mivel recskás egy becsicskított torz eunuch - szépen beáll a sorba.
De mivel van neki egy ilyen fura közléskényszere, hát valamit azért hazudik reggel, amit a trollok -nyilván- azonnal átlátnak.
Milyen boldogság sugárzik a szemedből recskás, csak úgy sugárzik, ja nem.
Többen kérdezik, hogy mikor lesz normális lájv a tagoknak.
Ezt nyilván beismerni nem lehet, Mejszisza még berágna, hogy megint elpofázza az ő titkos életét, és mivel recskás egy becsicskított torz eunuch - szépen beáll a sorba.
De mivel van neki egy ilyen fura közléskényszere, hát valamit azért hazudik reggel, amit a trollok -nyilván- azonnal átlátnak.
nonsense
(
x1)
Mar 17, 2022 10:48:23
x1)
A biztonság kedvéért elküldöm Tibornak és Jutkának is, hogy a jármű forgalomban van és tudnának menni vele, ha esetleg a korcs ezzel próbálja meg ott tartani őket. :)
Ha nem is ott tartani akarja őket ezzel, de azt szeretné szerintem elérni, hogy ne vigye el a Merga a Mazdát.
xray
(
x21)
Mar 17, 2022 10:48:36
x21)
Mar 17, 2022 10:48:36
a rendszámot nem vette le "valaki"? Mar 17, 2022 10:48:36
40_éves_junior
(
x6)
Mar 17, 2022 10:49:42
x6)
:D az nem lehet hogy a linzi közteresek elszállították?
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 17, 2022 10:49:56
x7)
Nem a Géza kavar itt hanem a Tibi.
most féltékennyé akarja tenni a cicát, mintha valami más nővel lenne, vagy mi lehet ez a színjáték? :D
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 17, 2022 10:50:11
x1)
Küldjétek el a mergának de olyan akitől meg is kapja mondjuk viktorsz. A lehető leghamarabb indulni kellene amig nem frissitik.
xray
(
x21)
Mar 17, 2022 10:55:00
x21)
gyagyás, él még a szerelmi szerződés?
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 17, 2022 10:55:27
x6)
Nem feltétlenül nem így van ahogy állítod :)
Persze még mindig nem megy át az autipajzson, hogy a faszpinás lefossa mit vergődik, kurvára érdektelen NPC csak a Tiborsz játékában.
Asszem a sötét paraszt szerepét kapta, amire azért -lássuk be- tökéletesen alkalmas.
Ásó27
(
x68)
x68)
gyagyás, él még a szerelmi szerződés?
40_éves_junior
(
x6)
Mar 17, 2022 10:56:00
x6)
vagy lyudkáé
sörösterv
(
x4)
Mar 17, 2022 10:57:04
x4)
Korcs, mikor fogod fel hogy NEM TUDSZ HAZUDNI NEKÜNK?
Tegnap kiderült hol vagy, ma kiderült hogy megint hazudsz.
Játszhatod a hülyét, de nem érdemes :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Tegnap kiderült hol vagy, ma kiderült hogy megint hazudsz.
Játszhatod a hülyét, de nem érdemes :)
rBali
(
x24)
Mar 17, 2022 10:57:34
x24)
Hmmm...
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2022 10:57:43
x30)
Sőt:
Vagy Géza előadta, hogy ez pénzbe kerül neki, meg szabályt is sért (képzeld el hogy ma délután egy terrorista elköti a parkolóból az át nem iratott, de eladott kocsidat, kit vesznek elő azonnal?
Minden épeszű ember azonnal vagy legfeljebb másnap online beküldi az adásvételit, aki pedig nem iratja át 2 héten belül az simlizik valamit, ez teljesen egyértelmű.
Pedofil, mennyit kér Fullzsír tőled havonta amíg át nem iratod? P rendszámot nem ajánlott még?
rBali
(
x24)
Mar 17, 2022 10:58:15
x24)
Megint nem jött össze a terved SoDI? :))
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 11:00:14
x68)
Mercica megmondta, hogy a héten felesleges, hiszen a rövid héten SEMMIT NEM LEHET ELINTÉZNI.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 17, 2022 11:02:00
x11)
KaffTibi nem fog megindulni, mert még nem jött meg a jutyúb pénze. A negyedét sem szabad elhinni annak, amit mond. Az édesanyját (Horváth Magdolna, th-val) megbaszná két forintért. Egy szardarab, nem ember!
138 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezzel terelek a pedofíliáról. Még ez is jobb.