Azért ez nem teljesen igaz, hiszen asodi a trolloknak akar megfelelni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Anyád.
Objektív okok miatt van máshogy a terv.
Faszaság lesz úgy érzem.
Majd a Rittenhouse flokk után.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Beteg fasz ez.
A legbetegebb, hogy élvezi azt ami most van vele.
Elgondolom, hogy egy tényleges életfogytiglan közben az intézménytől kapott hörcsögnek büszkélkedne, hogy mennyire kibaszott a Trollokkal, most aztán nem tudnak neki pizzát rendelni hahó!
Endre!
A biztonság kedvéért megyek utánna kérdezek, hogy telefonáltát-e vagy sem. Szerintem mindannyian tudjuk a választ.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
a sodinak nincsen érdekérvényesítő képessége, a sodi tehát a saját definíciója szerint isszarból van nő. nemváltoztató műtét hamarosan, egyelőre fannikáhra való recskamaratonok zajlanak 'felkészülés' gyanánt.
vérdíj target nr. 1
Nekem folyamatosan az van. Pontosan 0%-ban nézem őket, a faszpinást és Jutkát is beleértve, egyszerűen nézhetetlen, elviselhetetlen számomra ez az emberalatti lét és a folyamatos állatias üvöltözés. Én nem értem, hogy aki folyamatosan ezeken csüng, hogy nincsen még gumiszobában a fejében is ordibáló hangoktól.
Sodit nézném, ha emészthető hosszúságú streamjei lennének, de az sincs, így nem nézem. Egyedül a fórumról tájékozódok, hogy mi történik lájvban. Szerencsére folyamatosan kommentáljátok itt, úgyhogy gyakorlatilag naprakészen generálódik a hotyfolt.
Még ha 1-1 alkalomkor rögtön 2000 komment keletkezik is a fórumon, de hát ez úgy látom, most már ilyen műfajjá vált. Effan...
Jól sejtem, hogy fifi nem akarta konstruktívan megoldani a Lyudka dolgát és baszott telefonálni?
Sok sikert a telefonálgatásokhoz trolléga!
Te mi a faszt keresel itt? Takarodj csövezni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
nem tán megvágták a mhazdát mert rossz helyen parkolta le a cica?
Ezért nem kéne hajléktalan alkoholista nőket verni. Legközelebb figyelj oda erre is!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Kivételesen ez eszedbe jutott? Meg vagyok lepődve :)
Amúgy meg rekordidő alatt kiderült hogy hol henyélsz, nem illene legalább azt írnod, hogy "Örülhettek"?
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
És mi volt? Amikor felvette, beleüvöltöttél, hogy: “Troll vagy, tiltalak a gecibe!”, és kinyomtad?
sztem Juci elhelyezésére gondol a kolléga az otthonban, de mivel ez neked nem érdeked, gyanítom elmaradt a hívás.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szerintem igen, csak az autistának nem tűnik fel, hogy a beszélgetés kontextusta Jutka idősek otthonás története volt, nem az Ő dühkezelési terápiája.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nézd el neki, már elitta az agyát.
Mifaaaaaaaaaaaan
Vámosmikolára?
Mi okból kaptál volna 5000 euró bírságot?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Két malomban őrölünk fifi.
Te megint csak a saját problémádról beszélsz ami itt senkit nem érdekel.
Mi a Lyudka elhelyezése iránt érdeklődünk, ő nem NPC és sokkal jobban érvényesíti az érdekeit mint te fifike.
Tanulhatnál Lyudkától, jóból mondom gyagya.
mi a fasz van, hogy itt lurkolsz? Mégsem vagy nyeregben annyira?
hehe
Ja értem, félreértettelek.
Endre, telefonáltál Vámosmikolára?
Én valóban Jutka elhelyezéséről loopolok neked egy ideje.
Az neked semmi!!! Csak a szokásos havi hetyetye...
Álmodjatok Rémeket!
Senkit nem érdekel. Úgyse fogsz elmenni rá. Be lesz fizetve az az 5000 is. Mert balek sodi asodi
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem érdekel senkit, te miről beszélsz. Nem te fogod megszabni a témát. Ha a trollok a Judga elhelyezéséről akarnak beszélni, akkor arról fogsz, vagy mehetsz szipogni a sarokba.
hoty... hotyhotyhoty...
megint magányos vagy púp?
Fifi, ezek szerint megint hazudtál és valójában neked volt dolgod Linzben.
Alkohol elvonási tréningekre, nem kellene járnod?
Álmodjatok Rémeket!
Tudjuk, hogy miről beszélsz, de senki sem beszélt erről. Ennyire elittad az agyadat?
Mifaaaaaaaaaaaan
Senkit nem érdekel a nyomorod fifi.
Azt kapod amit megérdemelsz.
Sokan kérdezik, hogy most akkor hivatalossá vált, hogy nőverő agresszív elmebeteg vagy?
Ugye minden sajtpapír erre utal?
Shiker!
Csak nem időpontot kell kérni oda is?
De lásd be, mindannyian tudjuk hogy nem fogsz te odamenni, mert akarathiányos idióta vagy.
Amúgy meg mit kaptál még a polizeitól a fegyverviselés és vásárlás tiltásán kívűl? Meséld csak.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
én a faszom ma regggel 2-szer vertem ki.
Mikor lesz az első dühkezelési tréning?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Miért lenne kevesebb? Most kezd izgalmas lenni a sztori.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Főleg ha nem telefonáltál Jutka ügyében.
Ez már a Blaha évad? Azt mondjuk valóban álló fasszal várjuk.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ahhoz nem kell tagság te agyhalott. Semmi tagos tartalmat nem töltesz fel, csak tagos chatet nem olvasod. Ha meg mégis felszarsz valamit a tagoknak 1 órán belül már trashvodon van
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Mit tervez a Púpos Ügyvédje? :P
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ne menj el, SoDI! Ezeknek a szemét labancoknak biztos bevett taktikájuk van már rá hogyan csinálják ki az embert.
Biztos a katona szomszéd troll aktivizálta a kapcsolatait és most azért kezdtek el geciskedni!
Mi lesz ha kiderül, hogy totál elmebeteg vagy?! Ezek mindenféle papírok alapján ott fognak tartani, legyógyszereznek és soha nem jöhetünk ki onnan!
Irány Svájc! Pár balek lmbtq nyugati céget ott is átverhetünk a kamu szaktudásunkkal!
Azért, mert nincs tagos videó, leszarod a tagos chatet is
Mifaaaaaaaaaaaan
Bizonyítsd. Van imgur, töltsd fel hogy hány tagod van és linkeld. Addig csak hazudsz.
már 2010 óta azt várjuk hogy izgalmas legyen a sztori, te meg mindig a jó, kiszámítható gyagyást hozod a szokásos mintázataiddal.
Soha senki halálát nem kvántam, de ha a zsidó rabló anyád megmurdál, akkor mi a helyzet fifike? Kádárkockát viszik majd Behajtó Brumi-ék, de nem is az a lényeg hanem neked onnantól SENKID sincs. Ő találta neked a recskaodót is, mert a 40 éves fogykos fia erre képtelen, ileltve mindig ő kapar ki a dzsuvából, és kapar össze amikor a földön vagy.
Ha a a haláláig nem is kerülsz utcára, utána szerintem maximum a 4. hónap végén már a Blaha hideg kövét fogod élvezni. Alig várom már, h lássam azt a kegyetlen leépülést. Megígérem ha majd akkor a Blaha felé járok nem rúglak fejbe (hisz egy hikomat szar vagy), de le foglak pisálni.
Hetyetye
Én ismerek egy román úriembert aki velem ugyanígy van.
Én ingyen is lefoslak.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
dehát annak aki vonatokat szarik nincs olyan hogy horrorpénz.
Mit ersz a TB tamogatassal, ha egyik csovesnek sincs egeszsegbiztositasi jogviszonya?
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Megmondták, hogy olcsó az, amit írtak neked te fogyatékos. Nektek Jutka kell, különben Herby 2.
Mifaaaaaaaaaaaan
Most úgy is jönnek a meleg hónapok, szerzek rutint a nyáron és az első telemet már kisujjból kirázom! Majd Mercike segít!
Hetyetye, hetyetye, majd Geza jo penzert segit rairatni Tiborra! Kell egy biztos pont, egy ba'zis a gurulo cicaknak is!
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
A napi 100 euró költőpénz, ingyen szállás, törött szetápy rendőrségi ügy nem horror? Nagyon ostoba vagy gyagya. Anyád is megmondta baszd ki őket a lakásból.
Endre,
Ha egyről beszélünk:
1)
Egyáltalán tudod a lehetőségeket, megkérdezted?
2)
Üzentem neked egy facebookaccuntostroll-al amit elolvastál és abban is vannak infók.
Ez ilyen egyszerű.
Ennyire buta te sem lehetsz. Olvass vissza és nézd meg ki kérdezett a dühkezelésről. Spoiler alert: SENKI.
Na? Mi lesz? Dühös már a sodi? Vagy csörgesselek meg? Beleordítod a telefonba, hogy "MIT AKARSZ?" Esetleg 800 eurós tabletet még jobban összeverni? Vagy triggereljelek az impotencia témával, esetleg a pedofíliáddal?
Tisztázz, szabi/felmondási idő alatt van idő lájvozni, csak fosol hogy megint elszólod magad és tibi ezt határátlépésnek veszi..
Masnis CV-be belekerült már a legutolsó projektmunka vége?
Már van egy gyorshajtás? Helyes, gyerünk-gyerünk! Csak nehogy a végén el is csapjanak valakit.
Ingatkanügyek
a csekket csak Géza és Kozma látta
Mifaaaaaaaaaaaan
Tehát agybajos fasz vagy aki még a rendőrök jelenlétében is üvölt (van róla videó, nézd vissza) aki miatt a szomszédok nem bírnak pihenni és még elvárod, hogy az állam finanszírozza azt a 35 év kezeletlen traumahalmot amit folyamatosan építesz egymásra már több mint három évtizede.
xD
kurva anyádat
Kozma az olyan mint Szauron! Mindent is lát!
Álmodjatok Rémeket!
ezért retardok :D
hoty... hotyhotyhoty...
meggyöztel :-)
Igen, sajnos pont videó chatelt Géjzával, ezért nincs meg neki fotón, de ha meglenne, akkor sem mutatná meg, mert nincs feljogosítva. Egyébként először az utóbbit mondta kifogásként, de aztán közben kitalálta a video chatet.
Mifaaaaaaaaaaaan
valami erthetetlen okbol kifolyolag nem akar kontaktålni velem.
Szerintem tranyónál is vehetjük alapvetésnek, hogy az ellenkezője igaz annak amit mond.
:(
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez egy leveli béka
🕎Endigame🕎
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 11:04:12
x30)
Gyagya alap, hogy hazudik, Gayza is hazudik, Tranyó is hazudik. Itt mindenki hazudik? Itt? Mindenki.
Jonciii
(
x8)
Mar 17, 2022 11:04:15
x8)
Nem is értem, miért indulna meg a guruló dragqueen bárhova is.
Fűtött lakás, sört szaró kártyák, a recskás kitiltva a bunkiból.
Csövesmennyország.
Fűtött lakás, sört szaró kártyák, a recskás kitiltva a bunkiból.
Csövesmennyország.
Bejlin
(
x8)
Mar 17, 2022 11:04:22
x8)
Azért ebbe az 1 perces vlogba belefért volna egy: "Kivételesen már megint igazatok volt, jaj de jó nektek."
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 11:04:51
x68)
Szerintem verd meg Jutkát, mert kikotyogta, hogy hazudsz
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Mar 17, 2022 11:15:59
x15)
Ez az egész semi másról nem szól minthogy bizonygassa, hogy hol van.
Miért lenne fontos bizonygatnia, hogy hol van?
Ha ott lenne ahol van keresztbe leszarná a korcs, hogy mit gondolunk.
Ez az egész csak snecimanóskodás, semmi más.
Miért lenne fontos bizonygatnia, hogy hol van?
Ez az egész csak snecimanóskodás, semmi más.
balek
(
x10)
Mar 17, 2022 11:19:38
x10)
Ilyenkor jönne jól egy linzi gyorsreagálású trollhadtest, aki felkeresné a púpos korcsot és kipofozná belőle az "Örülhettek" kommentet.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 17, 2022 11:19:55
x16)
A Sodipedia megint látnoki volt. Nagyon röhögök :D
sodipedia.sodika.org/wiki/A_linzi_%C3%A1gyi_polosk%C3%A1k
"A folyamatos balhé miatt a páros hajléktalanná vált, ám - a trollok biztatására - Endréhez fordultak, aki végül beutaztatta és befogadta őket linzi otthonába. Innentől pedig már csak idő kérdése, hogy a lakásba befészkelődött ágyi poloskák mintájára mikor túrják ki saját lakásából SoDI-t."
sodipedia.sodika.org/wiki/A_linzi_%C3%A1gyi_polosk%C3%A1k
"A folyamatos balhé miatt a páros hajléktalanná vált, ám - a trollok biztatására - Endréhez fordultak, aki végül beutaztatta és befogadta őket linzi otthonába. Innentől pedig már csak idő kérdése, hogy a lakásba befészkelődött ágyi poloskák mintájára mikor túrják ki saját lakásából SoDI-t."
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2022 11:20:02
x21)
Kurva anyádat Gyagyás, várjuk a következő vlogokat:
- Pedagógussztrájk országszerte,
- Budaházy György 17 éves börtöne,
- 2022-es ogy. választások
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 11:23:47
x68)
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 17, 2022 11:24:04
x6)
"Nem ez volt a terv"
Te figyelj már fifi, anyira büszke voltál az érdekérvényesítő képességedre, ami a nőknek nyilván nincs neked meg van.
Ismerd be végre, hogy csicska vagy, és addig kell ott maradnod a 4 négyzetméteres bérelt tehénodúban (a kilátás tényleg fasza... nc.) ameddig a környezeted úgy kívánja.
Nincs ráhatásod semmire és senkire.
Huszadrangú NPC vagy, aki bomlott elmével körbe-körbe jár egy kis lukban és loopolja, hogy mennyire faszaság van.
Na, de majd a Jövő héten...
Te figyelj már fifi, anyira büszke voltál az érdekérvényesítő képességedre, ami a nőknek nyilván nincs neked meg van.
Ismerd be végre, hogy csicska vagy, és addig kell ott maradnod a 4 négyzetméteres bérelt tehénodúban (a kilátás tényleg fasza... nc.) ameddig a környezeted úgy kívánja.
Huszadrangú NPC vagy, aki bomlott elmével körbe-körbe jár egy kis lukban és loopolja, hogy mennyire faszaság van.
tyodika
Mar 17, 2022 11:24:38
Azért ebbe az 1 perces vlogba belefért volna egy: "Kivételesen már megint igazatok volt, jaj de jó nektek."
Anyád.
Objektív okok miatt van máshogy a terv.
Faszaság lesz úgy érzem.
Mar 17, 2022 11:24:38
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 17, 2022 11:26:41
x6)
Kurva anyádat Gyagyás, várjuk a következő vlogokat:
Majd a Rittenhouse flokk után.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 17, 2022 11:30:20
x10)
Remélem mielőtt a cicáék ellépnek a recskabarlangból, szétvernek mindent, a hitelkeretedet túllépik, a maradék kp-t meg elviszik! Illetve leakelnek a gépedről, minden pedofil tartalmat!
Álmodjatok Rémeket!
Trollul Madár
(
x15)
Mar 17, 2022 11:32:44
x15)
Beteg fasz ez.
A legbetegebb, hogy élvezi azt ami most van vele.
Elgondolom, hogy egy tényleges életfogytiglan közben az intézménytől kapott hörcsögnek büszkélkedne, hogy mennyire kibaszott a Trollokkal, most aztán nem tudnak neki pizzát rendelni hahó!
Endre!
A biztonság kedvéért megyek utánna kérdezek, hogy telefonáltát-e vagy sem. Szerintem mindannyian tudjuk a választ.
Kötőjel
(
x12)
Mar 17, 2022 11:33:23
x12)
"Nem ez volt a terv"
a sodinak nincsen érdekérvényesítő képessége, a sodi tehát a saját definíciója szerint is
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 17, 2022 11:35:20
x16)
OFF: Másnak nincs néha hányingere ezektől a trashektől? Már érzem, hogy kicsit túltoltam a tartalomfogyasztást, konkrétan felfordul a gyomrom Judkától, de valahogy mégsem tudom kiikszelni a streamet, mert valamiért nézem, szabályos FOMO tüneteim vannak, ha nem tudom nézni az aktuális élőt, de tudatosan tudom, hogy egy nagy nulla az egész "show".
Nekem folyamatosan az van. Pontosan 0%-ban nézem őket, a faszpinást és Jutkát is beleértve, egyszerűen nézhetetlen, elviselhetetlen számomra ez az emberalatti lét és a folyamatos állatias üvöltözés. Én nem értem, hogy aki folyamatosan ezeken csüng, hogy nincsen még gumiszobában a fejében is ordibáló hangoktól.
Sodit nézném, ha emészthető hosszúságú streamjei lennének, de az sincs, így nem nézem. Egyedül a fórumról tájékozódok, hogy mi történik lájvban. Szerencsére folyamatosan kommentáljátok itt, úgyhogy gyakorlatilag naprakészen generálódik a hotyfolt.
Még ha 1-1 alkalomkor rögtön 2000 komment keletkezik is a fórumon, de hát ez úgy látom, most már ilyen műfajjá vált. Effan...
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 11:35:30
x68)
A legnagyobb faszú nő lehetnél Endre! Ne hagyd ki, várnak a címlapok!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Mar 17, 2022 11:37:58
x15)
Endre!
Tényleg jut eszembe erről:
Minden esetre jól járnál gondold végig:
Most nem rohangálhatsz mindenféle farok után, mert heterónak mondod magadat.
De ha lenne egy MRI-s eszmefuttatásod és nem átalakító műtéted akkor azt gondolnád, hogy nő vagy, mert az MRI.
Ezek után már nyugodtan caplathatnál a pasik után csöves, mert az autilogikád szerint hetero maradnál.
Na hajrá! Foglalj időpontot ameddig én telefonálgatok.
nszksz
Tényleg jut eszembe erről:
..... nemváltoztató műtét hamarosan .....
Minden esetre jól járnál gondold végig:
Most nem rohangálhatsz mindenféle farok után, mert heterónak mondod magadat.
De ha lenne egy MRI-s eszmefuttatásod és nem átalakító műtéted akkor azt gondolnád, hogy nő vagy, mert az MRI.
Ezek után már nyugodtan caplathatnál a pasik után csöves, mert az autilogikád szerint hetero maradnál.
nszksz
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 17, 2022 11:41:00
x6)
Endre!
nszksz
nszksz
Jól sejtem, hogy fifi nem akarta konstruktívan megoldani a Lyudka dolgát és baszott telefonálni?
Sok sikert a telefonálgatásokhoz trolléga!
sodika
Mar 17, 2022 11:47:35
Ha szerdán nem telefonáltam volna, az kapásból 5000 euró bírság.
Mar 17, 2022 11:47:35
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2022 11:47:53
x21)
Ha lenne esze ennek a fasznak, keresne valami femboy / twinkboyt valamelyik ismerkedős oldalon, aztán szépen beállna mögé Daddynek, és finanszírozna neki mindent. Sokkal jobb élménye lenne, mint egy bionicle csövessel
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 17, 2022 11:48:38
x13)
Te mi a faszt keresel itt? Takarodj csövezni
40_éves_junior
(
x6)
Mar 17, 2022 11:49:36
x6)
nem tán megvágták a mhazdát mert rossz helyen parkolta le a cica?
rBali
(
x24)
Mar 17, 2022 11:50:10
x24)
Ezért nem kéne hajléktalan alkoholista nőket verni. Legközelebb figyelj oda erre is!
sörösterv
(
x4)
Mar 17, 2022 11:50:13
x4)
Kivételesen ez eszedbe jutott? Meg vagyok lepődve :)
Amúgy meg rekordidő alatt kiderült hogy hol henyélsz, nem illene legalább azt írnod, hogy "Örülhettek"?
Jonciii
(
x8)
Mar 17, 2022 11:50:32
x8)
És mi volt? Amikor felvette, beleüvöltöttél, hogy: “Troll vagy, tiltalak a gecibe!”, és kinyomtad?
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 11:51:54
x30)
Hova kellett telefonálnia? A dühkezelési trainingről van szó?
halászlé
(
x24)
Mar 17, 2022 11:52:23
x24)
sztem Juci elhelyezésére gondol a kolléga az otthonban, de mivel ez neked nem érdeked, gyanítom elmaradt a hívás.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2022 11:52:48
x21)
Hova kellett telefonálnia? A dühkezelési trainingről van szó?
Szerintem igen, csak az autistának nem tűnik fel, hogy a beszélgetés kontextusta Jutka idősek otthonás története volt, nem az Ő dühkezelési terápiája.
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 11:54:17
x68)
Nézd el neki, már elitta az agyát.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 17, 2022 11:55:27
x15)
Vámosmikolára?
Mi okból kaptál volna 5000 euró bírságot?
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 17, 2022 11:56:01
x6)
Két malomban őrölünk fifi.
Te megint csak a saját problémádról beszélsz ami itt senkit nem érdekel.
Mi a Lyudka elhelyezése iránt érdeklődünk, ő nem NPC és sokkal jobban érvényesíti az érdekeit mint te fifike.
Tanulhatnál Lyudkától, jóból mondom gyagya.
Zegernye
(
x2)
Mar 17, 2022 11:57:36
x2)
A szexuális irányultságok és devianciák, a testi és lelki fogyatékosságok olyan széles skáláját vonultatja fel sodi, hogy garantáltan egy betegséget, vagy egy betegségcsoportot fognak elnevezni róla.
Képzeljétek a jelenetet, amikor az anyja picsájából előhúznak egy ilyen gnómot, majd a szülész elsápad, és az mondja, sajnálom anyuka, az ön gyermekének sodija van. De szerencsére a törvények szerint a sodis magzatok abortusza a Föld minden országában engedélyezett, sőt, kötelező, egészen a szülés harmincezredik napjáig, azaz a megszületett korcs 82.-ik évéig. Ez biztonsági rátartás, ugyanis eddig még szerencsére egy sodi sem érte meg a 41 évet.
A biztonság kedvéért minden közeli rokont sterilizáltatni kell, nehogy ez a génkombináció ismét összejöjjön.
hoty... hotyhotyhoty...
Képzeljétek a jelenetet, amikor az anyja picsájából előhúznak egy ilyen gnómot, majd a szülész elsápad, és az mondja, sajnálom anyuka, az ön gyermekének sodija van. De szerencsére a törvények szerint a sodis magzatok abortusza a Föld minden országában engedélyezett, sőt, kötelező, egészen a szülés harmincezredik napjáig, azaz a megszületett korcs 82.-ik évéig. Ez biztonsági rátartás, ugyanis eddig még szerencsére egy sodi sem érte meg a 41 évet.
A biztonság kedvéért minden közeli rokont sterilizáltatni kell, nehogy ez a génkombináció ismét összejöjjön.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 17, 2022 11:59:03
x7)
mi a fasz van, hogy itt lurkolsz? Mégsem vagy nyeregben annyira?
Trollul Madár
(
x15)
Mar 17, 2022 11:59:07
x15)
Ja értem, félreértettelek.
Endre, telefonáltál Vámosmikolára?
Én valóban Jutka elhelyezéséről loopolok neked egy ideje.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 17, 2022 12:00:00
x10)
Az neked semmi!!! Csak a szokásos havi hetyetye...
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 12:03:49
x30)
A Mazda néven van már gyagya?
Poloskák eltűntetve a lakásból?
Amíg ezek nem történtek meg mindenki joggal röhög ki és vet meg. (mondjuk utána is)
Poloskák eltűntetve a lakásból?
Amíg ezek nem történtek meg mindenki joggal röhög ki és vet meg. (mondjuk utána is)
sodika
Mar 17, 2022 12:04:39
Nem, én az erőszaktréningesekről beszélek. Ha őket nem nem hívtam volna fel még tegnap se, az lenne 5000 euró.
Mar 17, 2022 12:04:39
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 12:06:01
x30)
Nem, én az erőszaktréningesekről beszélek. Ha őket nem nem hívtam volna fel még tegnap se, az lenne 5000 euró.
Senkit nem érdekel. Úgyse fogsz elmenni rá. Be lesz fizetve az az 5000 is. Mert balek sodi asodi
Zegernye
(
x2)
Mar 17, 2022 12:06:52
x2)
Nem, én az erőszaktréningesekről beszélek.
Nem érdekel senkit, te miről beszélsz. Nem te fogod megszabni a témát. Ha a trollok a Judga elhelyezéséről akarnak beszélni, akkor arról fogsz, vagy mehetsz szipogni a sarokba.
40_éves_junior
(
x6)
Mar 17, 2022 12:06:56
x6)
megint magányos vagy púp?
ascites
(
x57)
Mar 17, 2022 12:07:21
x57)
Fifi, ezek szerint megint hazudtál és valójában neked volt dolgod Linzben.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 17, 2022 12:07:54
x10)
Alkohol elvonási tréningekre, nem kellene járnod?
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:08:04
x68)
Tudjuk, hogy miről beszélsz, de senki sem beszélt erről. Ennyire elittad az agyadat?
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 17, 2022 12:08:31
x6)
Senkit nem érdekel a nyomorod fifi.
Azt kapod amit megérdemelsz.
Sokan kérdezik, hogy most akkor hivatalossá vált, hogy nőverő agresszív elmebeteg vagy?
Ugye minden sajtpapír erre utal?
Shiker!
sörösterv
(
x4)
Mar 17, 2022 12:08:48
x4)
Csak nem időpontot kell kérni oda is?
De lásd be, mindannyian tudjuk hogy nem fogsz te odamenni, mert akarathiányos idióta vagy.
Amúgy meg mit kaptál még a polizeitól a fegyverviselés és vásárlás tiltásán kívűl? Meséld csak.
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:09:02
x68)
jajj ne, szegény sodi minden nap veri Jutkát, ezért elküldik erőszaktréningre :(((((((
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:09:14
x68)
hányan mondták már le a tagságukat? mennyivel van kevesebb?
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Mar 17, 2022 12:10:24
x45)
meghalt héder barna
broni
(
x45)
Mar 17, 2022 12:11:33
x45)
jajj ne, szegény sodi minden nap veri Jutkát, ezért elküldik erőszaktréningre :(((((((
én a faszom ma regggel 2-szer vertem ki.
Puha Slag
(
x7)
Mar 17, 2022 12:11:56
x7)
Mikor lesz az első dühkezelési tréning?
sodika
Mar 17, 2022 12:15:29
hányan mondták már le a tagságukat? mennyivel van kevesebb?
Mar 17, 2022 12:15:29
Trollul Madár
(
x15)
Mar 17, 2022 12:16:24
x15)
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 12:16:46
x30)
Ez már a Blaha évad? Azt mondjuk valóban álló fasszal várjuk.
Bejlin
(
x8)
Mar 17, 2022 12:17:03
x8)
Azért jól rájár a rúd a recskásra. Egész életében mindenki lefenyítette és a lábát törölte bele, és soha senkit nem ért ezért a legcsekélyebb intervenció sem. Ő meg életében egyszer meglegyintett valakit és a hatóságok egyből hajléktalanná tették valamint dühkezelési tréningre kötelezték. Rend van na. :D
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 17, 2022 12:17:16
x13)
Ahhoz nem kell tagság te agyhalott. Semmi tagos tartalmat nem töltesz fel, csak tagos chatet nem olvasod. Ha meg mégis felszarsz valamit a tagoknak 1 órán belül már trashvodon van
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2022 12:17:28
x21)
Mit tervez a Púpos Ügyvédje? :P
Endre
Mar 17, 2022 12:17:42
Ne menj el, SoDI! Ezeknek a szemét labancoknak biztos bevett taktikájuk van már rá hogyan csinálják ki az embert.
Biztos a katona szomszéd troll aktivizálta a kapcsolatait és most azért kezdtek el geciskedni!
Mi lesz ha kiderül, hogy totál elmebeteg vagy?! Ezek mindenféle papírok alapján ott fognak tartani, legyógyszereznek és soha nem jöhetünk ki onnan!
Irány Svájc! Pár balek lmbtq nyugati céget ott is átverhetünk a kamu szaktudásunkkal!
Mar 17, 2022 12:17:42
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:17:59
x68)
Azért, mert nincs tagos videó, leszarod a tagos chatet is
broni
(
x45)
Mar 17, 2022 12:20:01
x45)
van női troll vajon???????????????????????
sörösterv
(
x4)
Mar 17, 2022 12:21:19
x4)
Bizonyítsd. Van imgur, töltsd fel hogy hány tagod van és linkeld. Addig csak hazudsz.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2022 12:21:52
x21)
Csinálj OnlyFanst és öltözz be femboynak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
40_éves_junior
(
x6)
Mar 17, 2022 12:22:43
x6)
már 2010 óta azt várjuk hogy izgalmas legyen a sztori, te meg mindig a jó, kiszámítható gyagyást hozod a szokásos mintázataiddal.
MaxPayne
(
x24)
Mar 17, 2022 12:24:16
x24)
Amugy zsenialis! Egyre lejebb csuszik a maga által telepitett fekáliatengerbe es ezt éli meg sikernek. Meg csak most kezd erdekes lenni a story… pup, mar allo fasszal varom az ending feliratot!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
D_Dezső
(
x29)
Mar 17, 2022 12:24:41
x29)
Szerintem néhányan túlkombinálják’ a hugyos csövesek gondolkodását.
Nem hiába lettek ezek hajléktalanok, Vagy is most már nem azok csak Sodika :) Szóval ami egy kicsit is komfort zónán kívül van azt leszarják, nem csinálják.
A tranyó most jól el van, bejött a saját megoldás, passzív jövedelem, ingyen kéró. Nem hiányzik neki, hogy levezessen 6 órát józanul az őrjöngő Judkával meg a loopoló Gyagyással, hogy aztán megint a szar szagú Mazdában dögöljenek napokig. Live-ot sem tol, mert minek, van pénz anélkül is.
A Gyagyás meg rájuk van gyógyulva, mint a kullancs úgy követi a cicát, nem fog elindulni egyedül vonattal inkább fizeti a hotelt.
Már Kedden amikor a Gézás live kiment, hogy kivonták a kocsit megírta több troll, hogy ettől függetlenül az adásvételivel mehetnének. Ha tegnap elindulnak ahogy megvolt beszélve már az átírást is elintézhették volna.
Szarik a Tibi a világba az az igazság, ez a gyökér utánfutója meg még azt is megköszöni ha az úrhölgy méltóztatik a szájába turházni.
Ide jutottál Sodika 40 éves vénségedre. Világ balekja vagy.
Nem hiába lettek ezek hajléktalanok, Vagy is most már nem azok csak Sodika :) Szóval ami egy kicsit is komfort zónán kívül van azt leszarják, nem csinálják.
A tranyó most jól el van, bejött a saját megoldás, passzív jövedelem, ingyen kéró. Nem hiányzik neki, hogy levezessen 6 órát józanul az őrjöngő Judkával meg a loopoló Gyagyással, hogy aztán megint a szar szagú Mazdában dögöljenek napokig. Live-ot sem tol, mert minek, van pénz anélkül is.
A Gyagyás meg rájuk van gyógyulva, mint a kullancs úgy követi a cicát, nem fog elindulni egyedül vonattal inkább fizeti a hotelt.
Már Kedden amikor a Gézás live kiment, hogy kivonták a kocsit megírta több troll, hogy ettől függetlenül az adásvételivel mehetnének. Ha tegnap elindulnak ahogy megvolt beszélve már az átírást is elintézhették volna.
Szarik a Tibi a világba az az igazság, ez a gyökér utánfutója meg még azt is megköszöni ha az úrhölgy méltóztatik a szájába turházni.
Ide jutottál Sodika 40 éves vénségedre. Világ balekja vagy.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 17, 2022 12:25:05
x10)
A tréningen is befogod mutatni, "a nézd fehér, odateszem piros" játékot?
Álmodjatok Rémeket!
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 17, 2022 12:25:53
x2)
Soha senki halálát nem kvántam, de ha a zsidó rabló anyád megmurdál, akkor mi a helyzet fifike? Kádárkockát viszik majd Behajtó Brumi-ék, de nem is az a lényeg hanem neked onnantól SENKID sincs. Ő találta neked a recskaodót is, mert a 40 éves fogykos fia erre képtelen, ileltve mindig ő kapar ki a dzsuvából, és kapar össze amikor a földön vagy.
Ha a a haláláig nem is kerülsz utcára, utána szerintem maximum a 4. hónap végén már a Blaha hideg kövét fogod élvezni. Alig várom már, h lássam azt a kegyetlen leépülést. Megígérem ha majd akkor a Blaha felé járok nem rúglak fejbe (hisz egy hikomat szar vagy), de le foglak pisálni.
sodika
Mar 17, 2022 12:27:21
Egyébként nekünk TB támogatott megoldás kell. Privát dolgot horror fizetni.
Mar 17, 2022 12:27:21
Palvin Szarbi
Mar 17, 2022 12:27:28
ez a gyökér utánfutója meg még azt is megköszöni ha az úrhölgy méltóztatik a szájába turházni.
Én ismerek egy román úriembert aki velem ugyanígy van.
Mar 17, 2022 12:27:28
MaxPayne
(
x24)
Mar 17, 2022 12:28:05
x24)
Én ingyen is lefoslak.
40_éves_junior
(
x6)
Mar 17, 2022 12:28:37
x6)
dehát annak aki vonatokat szarik nincs olyan hogy horrorpénz.
seymour schwartz
(
x6)
Mar 17, 2022 12:28:54
x6)
Mer minek neked TB meg doki? Megint döglődik az egyik poloska? Vagy te döglődsz már végre?
Ingatkanügyek
pupszi
(
x1)
Mar 17, 2022 12:28:55
x1)
Mit ersz a TB tamogatassal, ha egyik csovesnek sincs egeszsegbiztositasi jogviszonya?
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:29:30
x68)
Megmondták, hogy olcsó az, amit írtak neked te fogyatékos. Nektek Jutka kell, különben Herby 2.
SoDI Kalandos Élete
Mar 17, 2022 12:29:38
a Blaha hideg kövét fogod élvezni.
Most úgy is jönnek a meleg hónapok, szerzek rutint a nyáron és az első telemet már kisujjból kirázom! Majd Mercike segít!
Mar 17, 2022 12:29:38
pupszi
(
x1)
Mar 17, 2022 12:30:18
x1)
SKádárkockát viszik majd Behajtó Brumi-ék
Hetyetye, hetyetye, majd Geza jo penzert segit rairatni Tiborra! Kell egy biztos pont, egy ba'zis a gurulo cicaknak is!
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:30:22
x68)
De jó lenne Jutka nélkül: sodi liveozhatná, ahogy merci liveol, csak alig lenne balhé, lesnének a kamerába, merci beszélne a nézőkkel, sodi meg percenként megkérdezni, hogy NAVANMÉGKÉRDÉS?
Mifaaaaaaaaaaaan
Rossz_Ratyeee
Mar 17, 2022 12:30:40
Azt mondja a Fullfing, hogy elfelejti leadni az adás-vételit 8 napig. De ez totál baromság, ha van egy adás-vételid, 15 napod van arra hogy VAGY te mint vevő, VAGY az eladó jelezze, hogy eladta/megvette az autót, ha elfelejti de a vevő helyette leadja az ugyanannyira szabályos. Ebből is látszik, hogy ez a Géza nincs tisztában az autó eladás menetével, csak generálja a feszültséget, hátha jobban le tudja húzni a gyagyást. Ha meg jön egy 80ezres csekk, tudja jelezni, hogy az adásvételi már papíron rég megtörtént amikor a gyorshajtás történt...ez a Fullfing minden hájjal megkent egy tróger, és ezt a gyagyásék be is veszik, mélytorokkal.
Így volt vagy nem így volt?!
Mar 17, 2022 12:30:40
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 12:30:49
x30)
A napi 100 euró költőpénz, ingyen szállás, törött szetápy rendőrségi ügy nem horror? Nagyon ostoba vagy gyagya. Anyád is megmondta baszd ki őket a lakásból.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 17, 2022 12:32:31
x15)
Endre,
Ha egyről beszélünk:
1)
Egyáltalán tudod a lehetőségeket, megkérdezted?
2)
Üzentem neked egy facebookaccuntostroll-al amit elolvastál és abban is vannak infók.
Ez ilyen egyszerű.
mifaaan
(
x1)
Mar 17, 2022 12:33:28
x1)
Ennyire buta te sem lehetsz. Olvass vissza és nézd meg ki kérdezett a dühkezelésről. Spoiler alert: SENKI.
Na? Mi lesz? Dühös már a sodi? Vagy csörgesselek meg? Beleordítod a telefonba, hogy "MIT AKARSZ?" Esetleg 800 eurós tabletet még jobban összeverni? Vagy triggereljelek az impotencia témával, esetleg a pedofíliáddal?
Tisztázz, szabi/felmondási idő alatt van idő lájvozni, csak fosol hogy megint elszólod magad és tibi ezt határátlépésnek veszi..
Masnis CV-be belekerült már a legutolsó projektmunka vége?
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:33:35
x68)
napi sör + vodka + puding kombóból kijönne az a hely 100%
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Mar 17, 2022 12:34:03
x6)
rég megtörtént amikor a gyorshajtás történt..
Már van egy gyorshajtás? Helyes, gyerünk-gyerünk! Csak nehogy a végén el is csapjanak valakit.
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:34:26
x68)
vonulj szanatóriumba
Mar 17, 2022 12:35:34
Tehát agybajos fasz vagy aki még a rendőrök jelenlétében is üvölt (van róla videó, nézd vissza) aki miatt a szomszédok nem bírnak pihenni és még elvárod, hogy az állam finanszírozza azt a 35 év kezeletlen traumahalmot amit folyamatosan építesz egymásra már több mint három évtizede.
xD
kurva anyádat
Mar 17, 2022 12:35:34
Örebro
(
x17)
Mar 17, 2022 12:36:03
x17)
ez a geza legalåbb akkora hazudozo mint a gyagyås, ezek a retardok mind ennyire linkek?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 17, 2022 12:36:29
x10)
Zegernye
(
x2)
Mar 17, 2022 12:37:38
x2)
ez a geza legalåbb akkora hazudozo mint a gyagyås, ezek a retardok mind ennyire linkek?
Örebro
(
x17)
Mar 17, 2022 12:38:18
x17)
meggyöztel :-)
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:38:38
x68)
Igen, sajnos pont videó chatelt Géjzával, ezért nincs meg neki fotón, de ha meglenne, akkor sem mutatná meg, mert nincs feljogosítva. Egyébként először az utóbbit mondta kifogásként, de aztán közben kitalálta a video chatet.
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:38:55
x68)
Örebro, a dőrpéről tudsz valamit??? Hiányzik...
Mifaaaaaaaaaaaan
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 17, 2022 12:40:49
x10)
Igazmondó Géjza, azt mondta pár napja liveban, hogy kivonatta a mazdát...
Álmodjatok Rémeket!
Örebro
(
x17)
Mar 17, 2022 12:41:10
x17)
Örebro, a dőrpéről tudsz valamit??? Hiányzik...
mifaaan
(
x1)
Mar 17, 2022 12:41:11
x1)
Labancokbál nem értesítik a munkáltatót hivatalból ilyen esetben, mint a snecinél?
Mindenesetre ha a tréning után is maradnak a kirohanások (ami biztos), akkor lehet értesíteni a megfelelő szerveket. Hallod Endre? Odafigyelni ám és tanulni!
Mindenesetre ha a tréning után is maradnak a kirohanások (ami biztos), akkor lehet értesíteni a megfelelő szerveket. Hallod Endre? Odafigyelni ám és tanulni!
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2022 12:41:17
x30)
Szerintem tranyónál is vehetjük alapvetésnek, hogy az ellenkezője igaz annak amit mond.
Bejlin
(
x8)
Mar 17, 2022 12:43:03
x8)
Fullfing nem cska minden hájjal megkent hazudozó, hanem ugyanolyan pióca is mint Sneci. Soha nem fogják tudni levakarni magukról. Valami mindig lesz ami miatt úgy érzi muszáj neki is szerepelnie miközben 600x-or elmondja ő már nem akar velük foglalkozni és lezárja ezt az egészet.
Becsületes Géza
Mar 17, 2022 12:43:21
Sodi! Most kaptam egy csekket, hogy Merciék 130 helyett 280-nal mentek az autópályán Ausztriában, ami 3000 EUR. Légyszi utald át!
Mar 17, 2022 12:43:21
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2022 12:43:52
x68)
Penzmento
(
x6)
Mar 17, 2022 12:46:23
x6)
Ez egy leveli béka
95 látogató online.