Jutkát nem akarom felmenteni a bűnei alól semmennyire, tudom hogy nem éppen úgy viselkedik mint egy tisztességes nő.
De ő az egyetlen, aki nő "biológiailag", a papíroson is az van rajta hogy "frau Szedunka". És a sneci csak nála gyengébbet vert.
De a megnevezés csak javaslat.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Nem kúrtak seggbe a sitten!
Ennyi. Ez tény. Nincs mit megmagyarázni és min csámcsogni.
Ha tovább nyomod ezt a szöveget az biztos, hogy letiltalak téged meg a - haverodat a SoDI csatornáján.
a csicskulás az egyetlen képesség, amit el tudott sajátítani.
hoty... hotyhotyhoty...
de azt valljuk be hogy mesterien csinálja, senki nem tud olyan elánnal csicskulni, mint asodi
Na te is feliratkozhatsz a listára!
Nem értem, hogy embereknek miben vannak, miért nem jut el az agyukig, hogy az egészet azért csináltam, hogy a youtube bevételem pörögjön. Elmondtam? Pörgött? Igen.
Nekem ebből annyi pénzem van mint MagyarVictornak egy hónapban és csak pát órát streameltem. Ember miben vagy te?
Kíváncsi vagyok, milyen lehetett a középiskolában és előtte, de gyanítom, minden egyes nap meg lett verve, hiába váltogatta az iskolákat.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Erzsébet téri ideggörcs hahó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az igazságot nem lehet letiltani, Tajgikám. :)
Milyen haverról beszélsz? A pedofil haverod a SoDI, nem tudod?
"-" haverodról. Nagyon idegesít már.
SoDI meg nem pedofil engem nem kúrtak seggbe a sitten!
írta egy trolléga, hogy rendszeresen megalázták, szóval, ha nem is verték, de mindenképpen megszégyenítették, udvari bolondként tartották
hehe
igen, az az egyik kedvenc jelenetem tőle, de úgy gondoltam rá mindig, hogy csak egy alkalmi ideggörcs volt, mint a többi, de a tegnapi leírások alapján ez így vonul végig az utcán
rettentően kínos nézni is, ahogy a vonaton ennyi ember között kellemetlenkedik egy petpalackos sörrel a kezében, ráadásul büdös is az ember, kibaszottul durván szekunderszégyenem van
hehe
Ennyire elorehaladott idegroncs nem volt, a szegyentelenseg meg a csicskulas viszont regen sem volt maskepp.
A munka nem megoldás.
Sot, igazabol az idegbaj az egyetlen ami valtozott. Pontosan ugyan akkora csicska mint ami mindig is volt, csak azert lathatunk tole esetenkent nemi agressziot mert mar teljesen lerobbant az idegrendszere es keptelen fekezni magat. Ja, meg alkoholista lett, bar azzal is kacsintgatott mar jo ideje.
A munka nem megoldás.
btw: Amikor krétaporosan hazaérkezik részegen hajnalban az egy szobás púpszászi putriba akkor a zsidó Golda vajon mit érezhet?
ilyenkor szerintem megkönnyebbül, hogy nem hagyott el újabb százezreket út közben.
egy fogyatékos anyjaként megtanulod értékelni a kevésbé gáz dolgokat
golda nem érez semmit, golda a sodiverzumnak az egyetlen szereplője akinek a képessége és a lehetőségei is meglennének ahhoz hogy a púpos faszarcú hülyegyerekét megfékezze az internetes ámokfutásában, de inkább nem teszi hanem a saját seggét védi és hagyja hogy fifi magára gyújtsa a világot.
Mit érezhetett, mikor a kezébe adták az 1 kilós veknifejű kisbabát?
Gézának menjen az infó!
Boldog Vekni
Ne feledd hogy egy teljes napot volt a csövesekkel egy kis autóban, átveszi a szagot.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
falhoz csapta.
Heheh, olyan? Olyan nincsen, pizony!
oh, hogy ez még a liveban volt, nszksz
belökni a dunába egy sziklával a lábára kótve
még itt a lehetőség
Előtte azért jól meg kellene agyalni a veknit. Hadd legyenek komoly fájdalmai a végső pillanatban.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Másképp nincs Kozmapofon, csak ha elmegy érte az ember
Pontosan. Kozma eltervezte az egészet, a kamerát beállította a megfelelő helyre. Nagyon jó alvállalkozónk a vahúr kutya.
Minden trash átveszi a tanszéki terminus technikusokat.
Loopolás, hetyetyézés, gyagyás stb.
Néha nekem is az volt az érzésem, hogy Kozma troll. Broni?!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
*Nekem is néha
Pátyi grammar strikes again
Nem volt bekenve szarral.
Igaz, meg Barbi sem volt a lakásban, amikor Sodi körülnézett
Mondjuk lehetetett volna, éppen kakált.
Ilyen sprayre gondoltam.
www.nomadsport.eu/termek-106106/ballistol-paprika-spray-jet-50-ml/
Jet vagy foam spray, fog NE!
Szembemenni a púpossal és lefújni kb fél méterről.
Víz nem mossa le, szóval a púpos kb háromnegyed óráig vakon fog szűkölni. Taknya-nyála egybefolyó zsidó lesz. Piszony.
Teljesen, egyébként a lájvszokon kívűl pár mondatot váltottunk vele, kifejezetten értékelte a sneci fenyítést, valami rövid közös videót is szeretett volna, asszem a "maszkos" troll a hangját adta is hozzá kb 1 percig, de ennyi. Ez azért is vicces így utólag sneci szempontjából, mert szerintem védelmi pénzt fizetett neki, amikor a Westendnél baszták a rezet XD Egyelőre jó besorolású alvállalkozója a tanszéknek azt gondolom én is.
Kedvencem mondatom tőle az este: "Sodi, ezek most kitapossák a beled, jóból mondom XD" Lomis cigányok, nagyon jót nevettek ezen.
A jó portás csak baszik!
Régen azért sokkal meghunyászkodóbb meg modorosan túl udvariaskodó volt. Ez az utcán ordítozás magában azért sokat elárul mennyit romlott mentálisan a Gyagyás. Régebben egész napokat állt a kamera mögött full kussban a kilakoltatásokon, és kb. összerezzent ha valaki hozzászólt.
Most már a nem troll, csak útjába eső “NPC-kel” is úgy beszél mint a trashlegyekkel telefonban. Szerintem a folyamatos vedelés plusz a csövesekkel együtt élés miatt már egyáltalán nem tudja elválasztani, hogy mi a “műsor” és mi a valóság.
Azért is hiszi magát ekkora ketrecharcosnak mert az elmúlt pár hétben folyamatosan verte Judkát, Tibi meg őt. Szóval pár saller annyira már nem hatja meg.
Az mindenkit meg akar, de egyedül a nyomorult recskás sikerült eddig.
sodi meg tibi nem mutatkozhatnak egyutt, majd ha kozma megtalalja tibit akkor adnak egymasnak ket puszit, ha ottlett volna tibi tuti ment volna az obegatas, es meg ois a sodit verte volna de direkt nem mutatkoznak együtt :DD tavoltartasi!!!!!
Vesén. Lerúgni neki.
Boldog Vekni
Imgurra töltsd fel és a linket rakd be ide. Pontos hely is kell illetve az hogy mikor fotóztál.
Tedd fel imgurra.
csak arra tudok gondolni, hogy felkínálja őket kiütésre. a párbajhelyzet egyfajta snecis értelmezése.
Szerintem kicsit túl gondolod, gyámoltalan kis buzi a Gyagyás.
Tegnap csak azért hisztériázott a vonaton mert tele volt a kocsi, tudta, hogy ott úgy sem verik Viktorszék szarrá.
Neki meg ugye az a fő skillje, hogy nincs szégyenérzete, simán elkezd rikoltozni meg vergődni egy fullon lévő vonatkocsiban. Láttuk ezt már amikor sírva-őrjöngve fetrengett a vonat wc előtt mert Tibi elbújt előle.
Fizikai veszély egészséges férfire de nőre sem jelent. Tegnap is meg a Judkás videókban is láttuk, hogy tartja az ökleit. Hamisítatlan köcsög-buzi box :) Nem is tud ütni csak kopogtat a másik fején … A kurta lábait sem tudja felemelni 20 centinél feljebb, szóval tényleg csak az az egyetlen fegyvere, hogy nem szívesen kerül vele senki közeli kontaktba.
Kitudja mit kapsz el tőle? Aki ilyen beszarós csövesekkel alszik együtt … Fojj bazmeg.
Amit írtál, hogy a setup-ot szemüveget kell támadni, teljesen valid. Megedződött már a Tibi verésben a Gyagyás lepattog az autipáncélról, csak az anyagi károkozás fáj a szégyentelen zsidónak.
Már a leöntésekkel is úgy vagyok, hogy tök fölösleges. Nézzétek meg, hogy milyen ruhában járkált ez tegnap Pesten. Mint egy alja részeg hajléktalan a Blaháról. Szerintetek érdekli, hogy koszos lesz a ruhája vagy büdös? Amikor egésznap 2 szarszagú csövessel él 25 nm-en.
A szemüveget kell támadni vagy ha valaki nagy Jet Li-nek érzi magát akkor az Orbit rágókat :)
Mivel patkány sodi a sodi, ezért nem meglepő
úgy tartja az öklét, mint egy 8 éves kislány, aki a barbie babáját akarja püfölni.
Láttam, akkor nyílt ki a pofája, amikor az a srác közéjük állt. A fő fegyvere ez, hogy ordít mint akinek a faszára léptek, hogy hátha valaki segít neki.
Azért mondtam a gyomrost/tököst. Illetve a sprays támadás után ordíthat, a támadó trollsz akkor már min. 5-10 méterre lesz tőle.
erős volt a fény a vonaton, gondolta az majd kifehéríti
vagy harapni akart, de akkor kiesne az összes "foga"
...használhatatlan
A lényeg lemaradt trolléga. Ha valamit beküld akkor ne teaseljen minket. nszksz
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
gézának jó lesz ha van hozzá cím.
ja, mert Géza pont olyan, hogy elindul egy random ugyanolyan szinű verdáért :D
ezzel nem is kell foglalkozni. ha vérben fetrengene, akkor is azt mondaná, hogy éppen legyilkolta volna az ellenfelet, csak meg akarta kímélni.
Így van, irreleváns, hogy a valóságtorzító generátora éppen milyen kimenetet ad, a lényeg, hogy pár órát volt még csak az országban, és mégis sorozatos csicskítások érték.
Balek sodi a sodi.
Majd megint settenkedhet titokban vissza Linzbe.
Már, ha visszamegy....
hoty... hotyhotyhoty...
Evidenciákat ne kelljen már matyarászni!
sodipedia.sodika.org/index.php?title=SoDI_el%C3%A9rhet%C5%91s%C3%A9gei
Ül is valaki a kocsiban nem?
Micsoda bizalom van itt a leendő házastársak között haha :)
Én se szoktam megkérdezni a feleségemet hol bújkál amikor egy 120 kilós vadparaszt üldözi. Hát még a végén rám fogná, hogy én kotyogtam el :)
Geci szánalmasak vagytok Gyagyás :)
Lol paszki tényleg. Ezé' repül az egyes a leckekönyvembe.
Nem feltétlenül nem
Szerző:
40_éves_junior
(
x6)
Mar 19, 2022 09:23:45
Válasz
(5)
x6)
Válasz
(5)
komoly flokkerteljesítmény volt ez a tegnapi gyagyás, rekordsebességgel csicskultál
sörösterv
(
x4)
Mar 19, 2022 09:26:07
x4)
Akkor mar inkabb idegbeteg pedofil szatir, vagy valami. Jutka pont annyira no, mint sneci programozo.
Jutkát nem akarom felmenteni a bűnei alól semmennyire, tudom hogy nem éppen úgy viselkedik mint egy tisztességes nő.
De ő az egyetlen, aki nő "biológiailag", a papíroson is az van rajta hogy "frau Szedunka". És a sneci csak nála gyengébbet vert.
De a megnevezés csak javaslat.
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 19, 2022 09:26:25
x4)
A szellem embere két literes habos kőbambival a vonaton, tróger mindenben.
Tajgi
Mar 19, 2022 09:26:31
Hiába mondogatod, hiába vagy modi a pedofil haverodnál, hiába tiltasz le, akkor is tény marad hogy élvezted a gondoskodásomat :)
Ismerd el hogy ez volt életed fénypontja :)
Ismerd el hogy ez volt életed fénypontja :)
Ha tovább nyomod ezt a szöveget az biztos, hogy letiltalak téged meg a - haverodat a SoDI csatornáján.
Zegernye
(
x2)
x2)
komoly flokkerteljesítmény volt ez a tegnapi gyagyás, rekordsebességgel csicskultál
halászlé
(
x24)
Mar 19, 2022 09:27:36
x24)
ő beszél erkölcsről meg férfiasságról - Kozma gyakorlatilag kib@aszta a lakásból, ő meg nem hajlnadó elmenni..tényleg erkölcsös, van benne tartás bőven! (pfejj)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
40_éves_junior
(
x6)
Mar 19, 2022 09:28:03
x6)
de azt valljuk be hogy mesterien csinálja, senki nem tud olyan elánnal csicskulni, mint asodi
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 19, 2022 09:29:32
x7)
Endre régen is ilyen volt, hogy az utcán meg mindenhol üvöltözött egymagában, vagy csak az elmúlt időszakban vesztette el ennyire a szégyenérzetét?
hehe
tyodika
Mar 19, 2022 09:32:42
Na te is feliratkozhatsz a listára!
Nem értem, hogy embereknek miben vannak, miért nem jut el az agyukig, hogy az egészet azért csináltam, hogy a youtube bevételem pörögjön. Elmondtam? Pörgött? Igen.
Nekem ebből annyi pénzem van mint MagyarVictornak egy hónapban és csak pát órát streameltem. Ember miben vagy te?
Mar 19, 2022 09:32:42
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 19, 2022 09:33:14
x4)
Endre régen is ilyen volt, hogy az utcán meg mindenhol üvöltözött egymagában, vagy csak az elmúlt időszakban vesztette el ennyire a szégyenérzetét?
Kíváncsi vagyok, milyen lehetett a középiskolában és előtte, de gyanítom, minden egyes nap meg lett verve, hiába váltogatta az iskolákat.
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 09:33:21
x136)
Sittes Sándor
Mar 19, 2022 09:34:29
Mar 19, 2022 09:34:29
Tajgi
Mar 19, 2022 09:38:48
"-" haverodról. Nagyon idegesít már.
SoDI meg nem pedofil engem nem kúrtak seggbe a sitten!
Mar 19, 2022 09:38:48
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 19, 2022 09:41:25
x7)
írta egy trolléga, hogy rendszeresen megalázták, szóval, ha nem is verték, de mindenképpen megszégyenítették, udvari bolondként tartották
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 19, 2022 09:44:19
x7)
igen, az az egyik kedvenc jelenetem tőle, de úgy gondoltam rá mindig, hogy csak egy alkalmi ideggörcs volt, mint a többi, de a tegnapi leírások alapján ez így vonul végig az utcán
rettentően kínos nézni is, ahogy a vonaton ennyi ember között kellemetlenkedik egy petpalackos sörrel a kezében, ráadásul büdös is az ember, kibaszottul durván szekunderszégyenem van
miskolcigány
(
x5)
Mar 19, 2022 09:49:58
x5)
Ennyire elorehaladott idegroncs nem volt, a szegyentelenseg meg a csicskulas viszont regen sem volt maskepp.
miskolcigány
(
x5)
Mar 19, 2022 09:52:34
x5)
Sot, igazabol az idegbaj az egyetlen ami valtozott. Pontosan ugyan akkora csicska mint ami mindig is volt, csak azert lathatunk tole esetenkent nemi agressziot mert mar teljesen lerobbant az idegrendszere es keptelen fekezni magat. Ja, meg alkoholista lett, bar azzal is kacsintgatott mar jo ideje.
sittessanyi
(
x7)
Mar 19, 2022 09:57:50
x7)
gyönyörű volt a műsor. sírok :DDD
mondjuk Victor ott a lépcsőfordulóban simán leteríthetted volna egy jó kis maflással. ott már nem voltak ott az utasok
mondjuk Victor ott a lépcsőfordulóban simán leteríthetted volna egy jó kis maflással. ott már nem voltak ott az utasok
BodiTesok
(
x1)
Mar 19, 2022 09:58:32
x1)
Ripsz Kozma és Victor, a nemzethy hős Kiss úr megvédte a haza becsületét.
btw: Amikor krétaporosan hazaérkezik részegen hajnalban az egy szobás púpszászi putriba akkor a zsidó Golda vajon mit érezhet?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 19, 2022 10:00:08
x1)
Merci és Judka Szigetszentmiklóson a spárnál bujkálnak.
Boldog Vekni
sittessanyi
(
x7)
Mar 19, 2022 10:00:28
x7)
ilyenkor szerintem megkönnyebbül, hogy nem hagyott el újabb százezreket út közben.
egy fogyatékos anyjaként megtanulod értékelni a kevésbé gáz dolgokat
50 ezres
Mar 19, 2022 10:01:21
Miért gejza írja alá a szerződést amikor a testvére nevén van, ő csak üzembentartó. Esetleg okirathamisítás történik nagy nyilvánosság előtt?
Mar 19, 2022 10:01:21
40_éves_junior
(
x6)
Mar 19, 2022 10:01:54
x6)
golda nem érez semmit, golda a sodiverzumnak az egyetlen szereplője akinek a képessége és a lehetőségei is meglennének ahhoz hogy a púpos faszarcú hülyegyerekét megfékezze az internetes ámokfutásában, de inkább nem teszi hanem a saját seggét védi és hagyja hogy fifi magára gyújtsa a világot.
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 19, 2022 10:08:32
x4)
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 10:09:01
x136)
Merci és Judka Szigetszentmiklóson a spárnál bujkálnak.
Gézának menjen az infó!
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 19, 2022 10:13:09
x1)
Mar 19, 2022 10:13:09
Gézának menjen az infó!
próbálok oda érni képet lőni Mar 19, 2022 10:13:09
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 19, 2022 10:13:51
x2)
trashvod.com/w/qaxWoYVzLcLJcH9dkL71JX
Kurva jó ez a mexikói patthelyzet, ahogy mind a 3-an egymást mutogatják a telefonjukon :DDDD
Putyputyputy HALLO
Kurva jó ez a mexikói patthelyzet, ahogy mind a 3-an egymást mutogatják a telefonjukon :DDDD
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 19, 2022 10:17:03
x6)
Jó reggelt kollégák! Maximális tisztelet Viktorsznak és az intervencionalista tagozatnak!
Akkor megdőlt az is, hogy sneci nem büdös? Pedig tavaly még többen állították hogy nincs bűz aurája, de úgy tűnik azóta a csövesektől ezt is átvette. Nem volt melegvíz a Mama Muh-ban te szhar?
Akkor megdőlt az is, hogy sneci nem büdös? Pedig tavaly még többen állították hogy nincs bűz aurája, de úgy tűnik azóta a csövesektől ezt is átvette. Nem volt melegvíz a Mama Muh-ban te szhar?
Ne feledd hogy egy teljes napot volt a csövesekkel egy kis autóban, átveszi a szagot.
broni
(
x45)
Mar 19, 2022 10:18:12
x45)
falhoz csapta.
Hafré
(
x9)
Mar 19, 2022 10:19:08
x9)
Endre! Elmentél vahurhoz, pofánbaszott aztán kidobott. Saját elmondásod szerint győztél. Keletiben Viktor pofánbaszkodott - elmondásod szerint győztél. Kifejtenéd pár mondatban milyen az amikor veszítesz?
lépek ki mert hülyék vagytok
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 19, 2022 10:19:24
x1)
Már megléptek istenem ez a Kaffka házaspár mindig csatornapátkányként bujkál Magyarországon hát méltó ez egy nyemzety hőshöz?
Boldog Vekni
tyodika
Mar 19, 2022 10:21:29
Endre! Elmentél vahurhoz, pofánbaszott aztán kidobott. Saját elmondásod szerint győztél. Keletiben Viktor pofánbaszkodott - elmondásod szerint győztél. Kifejtenéd pár mondatban milyen az amikor veszítesz?
Heheh, olyan? Olyan nincsen, pizony!
Mar 19, 2022 10:21:29
Bejlin
(
x8)
Mar 19, 2022 10:29:10
x8)
Kozma csupán nyitott tenyérrel ütötte meg, tehát ez olyan határeset hogy inkább a nem felé hajlik, de előnytelen jelként már értelmezhető.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
féregnyulvány
(
x7)
Mar 19, 2022 10:29:49
x7)
Keletiböl Pupszászi konyhába.
youtube.com/watch?v=PLVufw1_b9g
youtube.com/watch?v=PLVufw1_b9g
oh, hogy ez még a liveban volt, nszksz
broni
(
x45)
Mar 19, 2022 10:33:25
x45)
sodit alá kelllett volna dobni a vonatnak
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 10:36:22
x136)
féregnyulvány
(
x7)
Mar 19, 2022 10:36:39
x7)
sodit alá kelllett volna dobni a vonatnak
broni
(
x45)
Mar 19, 2022 10:38:58
x45)
még itt a lehetőség
Púp pinnyátához
Mar 19, 2022 10:40:35
Jótanács intervencionista trollszoknak
1. Büntetéskor a telefonokat hagyjátok a kocsiban, amit a tetthelytől távolabb rakjátok le. Ne legyen cellainfo.
2. Játszós, sötét színű ruha legyen, amit nem sajnáltok, ha adott esetben el kell égetni a rajta lévő DNS-nyomokkal együtt. Kapucnis pulóver, maszk, sötét napszemüveg alap.
3. Ha meg akarjátok verni, akkor legyetek 3-an. Kettő kétoldalt lefogja, egy veri. Először tök vagy gyomorszáj, hogy elfúljon a lélegzete, utána lehet ütni a veknit.
4. Orbitrágó eltávolításhoz szükségboxer. Kerticsap réz tekerője, ami kör alakú. Garantáltan törnek az orbitrágók.
5. Magányos trollsznak paprikaspray. Közelről a veknibe. Olyan kell, ami sugarat vagy habot spriccel. Aztán nem elfutva, de gyorsan elmenni. Öltözet mint fent.
6. A fő célpont legyen a szetáp. Útpadkához vagy falhoz letámaszt és rátapos.
7. 10 másodpercnél tovább ne tartson.
Büntesd a pedot, ahogy éred
A gyerekeket ezzel véded
1. Büntetéskor a telefonokat hagyjátok a kocsiban, amit a tetthelytől távolabb rakjátok le. Ne legyen cellainfo.
2. Játszós, sötét színű ruha legyen, amit nem sajnáltok, ha adott esetben el kell égetni a rajta lévő DNS-nyomokkal együtt. Kapucnis pulóver, maszk, sötét napszemüveg alap.
3. Ha meg akarjátok verni, akkor legyetek 3-an. Kettő kétoldalt lefogja, egy veri. Először tök vagy gyomorszáj, hogy elfúljon a lélegzete, utána lehet ütni a veknit.
4. Orbitrágó eltávolításhoz szükségboxer. Kerticsap réz tekerője, ami kör alakú. Garantáltan törnek az orbitrágók.
5. Magányos trollsznak paprikaspray. Közelről a veknibe. Olyan kell, ami sugarat vagy habot spriccel. Aztán nem elfutva, de gyorsan elmenni. Öltözet mint fent.
A gyerekeket ezzel véded
Mar 19, 2022 10:40:35
Karib
(
x10)
Mar 19, 2022 10:44:20
x10)
Előtte azért jól meg kellene agyalni a veknit. Hadd legyenek komoly fájdalmai a végső pillanatban.
Endi
Mar 19, 2022 10:48:37
Tegnap nem nem voltam net közelben, sajnos lemaradtam a világi felkérdezésekről.
Nagyjából felzárkóztam, de azt nem tudom hogy került púpos a kozmához?
Házhoz ment a pofonért?
Előre is NSZKSZ!
Ennyit tudok elmondani…
Házhoz ment a pofonért?
Előre is NSZKSZ!
Mar 19, 2022 10:48:37
Jonciii
(
x8)
Mar 19, 2022 10:50:27
x8)
Tegnap nem nem voltam net közelben, sajnos lemaradtam a világi felkérdezésekről.
Házhoz ment a pofonért?
Előre is NSZKSZ!
Házhoz ment a pofonért?
Előre is NSZKSZ!
Másképp nincs Kozmapofon, csak ha elmegy érte az ember
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 10:50:56
x136)
Házhoz ment a pofonért?
Előre is NSZKSZ!
Házhoz ment a pofonért?
Előre is NSZKSZ!
Pontosan. Kozma eltervezte az egészet, a kamerát beállította a megfelelő helyre. Nagyon jó alvállalkozónk a vahúr kutya.
banshee
(
x24)
Mar 19, 2022 10:53:50
x24)
És micsoda snecológiai terminus technicusokat használt! Pl. ne hetyetyézz...
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 10:54:09
x136)
Kozmával veretjük snecit, gézával veretjük a tranyót, judgát meg veri sneci, judga pedig feljelenti snecit a labanc rendőröknél.
Hibátlan a rendszerünk.
Hibátlan a rendszerünk.
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 10:55:42
x136)
Minden trash átveszi a tanszéki terminus technikusokat.
Loopolás, hetyetyézés, gyagyás stb.
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 10:55:58
x7)
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 10:56:23
x7)
*Nekem is néha
Pátyi grammar strikes again
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 10:56:56
x136)
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 10:57:26
x7)
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 10:58:14
x136)
Mondjuk lehetetett volna, éppen kakált.
Púp pinnyátához
Mar 19, 2022 10:59:00
A gyerekeket ezzel véded
A gyerekeket ezzel véded
Ilyen sprayre gondoltam.
www.nomadsport.eu/termek-106106/ballistol-paprika-spray-jet-50-ml/
Jet vagy foam spray, fog NE!
Szembemenni a púpossal és lefújni kb fél méterről.
Víz nem mossa le, szóval a púpos kb háromnegyed óráig vakon fog szűkölni. Taknya-nyála egybefolyó zsidó lesz. Piszony.
Mar 19, 2022 10:59:00
Darth Tibor
(
x8)
Mar 19, 2022 10:59:23
x8)
Endre mi a mai program? Ma hogyan fogod legyőzni a trollszokat?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:01:46
x136)
Párbajhelyzetben most már lehet hátba rúgni snecit. Azzal van a legkevesebb gond. Nekifutásból. Elfekszik, a földön megrugdosni, 10 másodperc az egész.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 19, 2022 11:04:14
x7)
Teljesen, egyébként a lájvszokon kívűl pár mondatot váltottunk vele, kifejezetten értékelte a sneci fenyítést, valami rövid közös videót is szeretett volna, asszem a "maszkos" troll a hangját adta is hozzá kb 1 percig, de ennyi. Ez azért is vicces így utólag sneci szempontjából, mert szerintem védelmi pénzt fizetett neki, amikor a Westendnél baszták a rezet XD Egyelőre jó besorolású alvállalkozója a tanszéknek azt gondolom én is.
Kedvencem mondatom tőle az este: "Sodi, ezek most kitapossák a beled, jóból mondom XD" Lomis cigányok, nagyon jót nevettek ezen.
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:05:00
x136)
Sneci jelentsd be mikor érkezel ma pestre. Ha nem jelented be, azzal beismered, hogy félsz a trolloktól. Azaz becsicskultál.
Viktorsz készül a második menetre hahó!
Viktorsz készül a második menetre hahó!
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:08:32
x136)
Géza nem fogja megtalálni a tranyóékat. Neki is csapdát kellett volna állítani mint kozmának.
Kozma egyébként a tranyót is meg akarta csapni.
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:13:10
x136)
Púpfal:
"Vállig erősködött"
Váltig helyett. Te ostoba műveletlen tahó.:)))
"Vállig erősködött"
Váltig helyett. Te ostoba műveletlen tahó.:)))
D_Dezső
(
x29)
Mar 19, 2022 11:13:32
x29)
Régen azért sokkal meghunyászkodóbb meg modorosan túl udvariaskodó volt. Ez az utcán ordítozás magában azért sokat elárul mennyit romlott mentálisan a Gyagyás. Régebben egész napokat állt a kamera mögött full kussban a kilakoltatásokon, és kb. összerezzent ha valaki hozzászólt.
Most már a nem troll, csak útjába eső “NPC-kel” is úgy beszél mint a trashlegyekkel telefonban. Szerintem a folyamatos vedelés plusz a csövesekkel együtt élés miatt már egyáltalán nem tudja elválasztani, hogy mi a “műsor” és mi a valóság.
Azért is hiszi magát ekkora ketrecharcosnak mert az elmúlt pár hétben folyamatosan verte Judkát, Tibi meg őt. Szóval pár saller annyira már nem hatja meg.
Jonciii
(
x8)
Mar 19, 2022 11:13:50
x8)
Géza nem fogja megtalálni a tranyóékat. Neki is csapdát kellett volna állítani mint kozmának.
Az mindenkit meg akar, de egyedül a nyomorult recskás sikerült eddig.
MaxPayne
(
x24)
Mar 19, 2022 11:14:18
x24)
Javasolnam a linzi pupos kobold rendszertani besorolasanak elkesziteset es a sodipediara valo feltolteset.
Valahogy igy kepzelem: pedofilus snecicus
gerinctelenek altorzs, laposfergek torzs.
Persze a fentebbi csak egy pelda, nem a konkret javaslat.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Valahogy igy kepzelem: pedofilus snecicus
gerinctelenek altorzs, laposfergek torzs.
Persze a fentebbi csak egy pelda, nem a konkret javaslat.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 19, 2022 11:14:56
x7)
sodi meg tibi nem mutatkozhatnak egyutt, majd ha kozma megtalalja tibit akkor adnak egymasnak ket puszit, ha ottlett volna tibi tuti ment volna az obegatas, es meg ois a sodit verte volna de direkt nem mutatkoznak együtt :DD tavoltartasi!!!!!
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:15:06
x136)
Most nézi vissza a trashvodon a troll felvételeket.
Viktorsz videóját nem osztotta meg. Vajon miért?:)))
Viktorsz videóját nem osztotta meg. Vajon miért?:)))
Púp pinnyátához
Mar 19, 2022 11:15:13
Párbajhelyzetben most már lehet hátba rúgni snecit. Azzal van a legkevesebb gond. Nekifutásból. Elfekszik, a földön megrugdosni, 10 másodperc az egész.
Vesén. Lerúgni neki.
Mar 19, 2022 11:15:13
sörösterv
(
x4)
Mar 19, 2022 11:15:57
x4)
Mi a baj SoDI? Nem tetszik hogy más is felvételt készít? Ez volt a baja a Tibinek is gyagyás.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 19, 2022 11:17:48
x4)
Endi, ha pénzért lehetne ütni a vekni pofádat, szénné keresnéd magad.
rBali
(
x24)
Mar 19, 2022 11:17:50
x24)
Endre!
Neked meg van tiltva, hogy ilyeneket mondj, hiszen mindenkiről felvételeket csinálsz.
Kész, ebbe nem tudsz belekötni :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Neked meg van tiltva, hogy ilyeneket mondj, hiszen mindenkiről felvételeket csinálsz.
Kész, ebbe nem tudsz belekötni :)
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 19, 2022 11:21:10
x1)
Szigetszentmiklóson vannak ha megmondod h kell képet berakni berakom Kozma egyébként a tranyót is meg akarta csapni.
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:23:34
x136)
Szigetszentmiklóson vannak ha megmondod h kell képet berakni berakom
Imgurra töltsd fel és a linket rakd be ide. Pontos hely is kell illetve az hogy mikor fotóztál.
banshee
(
x24)
Mar 19, 2022 11:23:43
x24)
Szigetszentmiklóson vannak ha megmondod h kell képet berakni berakom
Tedd fel imgurra.
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 11:25:48
x7)
banshee
(
x24)
Mar 19, 2022 11:29:06
x24)
Orbitrágókat miért mereszti ki?
Azokkal is támadni akar?
Azokkal is támadni akar?
banshee
(
x24)
Mar 19, 2022 11:30:12
x24)
Ahogy a kezét tartja, még az ő erejével is kézközépcsont törése lenne, ha véletlenül betalálna...
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:30:21
x136)
Azokkal is támadni akar?
Azokkal is támadni akar?
csak arra tudok gondolni, hogy felkínálja őket kiütésre. a párbajhelyzet egyfajta snecis értelmezése.
D_Dezső
(
x29)
Mar 19, 2022 11:30:52
x29)
Tegnap csak azért hisztériázott a vonaton mert tele volt a kocsi, tudta, hogy ott úgy sem verik Viktorszék szarrá.
Neki meg ugye az a fő skillje, hogy nincs szégyenérzete, simán elkezd rikoltozni meg vergődni egy fullon lévő vonatkocsiban. Láttuk ezt már amikor sírva-őrjöngve fetrengett a vonat wc előtt mert Tibi elbújt előle.
Fizikai veszély egészséges férfire de nőre sem jelent. Tegnap is meg a Judkás videókban is láttuk, hogy tartja az ökleit. Hamisítatlan köcsög-buzi box :) Nem is tud ütni csak kopogtat a másik fején … A kurta lábait sem tudja felemelni 20 centinél feljebb, szóval tényleg csak az az egyetlen fegyvere, hogy nem szívesen kerül vele senki közeli kontaktba.
Kitudja mit kapsz el tőle? Aki ilyen beszarós csövesekkel alszik együtt … Fojj bazmeg.
Amit írtál, hogy a setup-ot szemüveget kell támadni, teljesen valid. Megedződött már a Tibi verésben a Gyagyás lepattog az autipáncélról, csak az anyagi károkozás fáj a szégyentelen zsidónak.
Már a leöntésekkel is úgy vagyok, hogy tök fölösleges. Nézzétek meg, hogy milyen ruhában járkált ez tegnap Pesten. Mint egy alja részeg hajléktalan a Blaháról. Szerintetek érdekli, hogy koszos lesz a ruhája vagy büdös? Amikor egésznap 2 szarszagú csövessel él 25 nm-en.
A szemüveget kell támadni vagy ha valaki nagy Jet Li-nek érzi magát akkor az Orbit rágókat :)
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 11:31:02
x7)
Azokkal is támadni akar?
Azokkal is támadni akar?
Mivel patkány sodi a sodi, ezért nem meglepő
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:31:26
x136)
Ahogy a kezét tartja, még az ő erejével is kézközépcsont törése lenne, ha véletlenül betalálna...
úgy tartja az öklét, mint egy 8 éves kislány, aki a barbie babáját akarja püfölni.
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 19, 2022 11:32:18
Viktorom, Te hős, hát folyik a könnyem a röhögéstől. :DDD Sajnos nem tudtam élőben követni az eseményeket (Kozma csicskalángos még megvolt), de az az 1 perces videó amit készítettél, minden pénzt megér.
Sneci meg mikben van, hogy ő győzött khétszer is? * ásít *
Nem feltétlenül nem
Sneci meg mikben van, hogy ő győzött khétszer is? * ásít *
Mar 19, 2022 11:32:18
Púp pinnyátához
Mar 19, 2022 11:34:36
Láttam, akkor nyílt ki a pofája, amikor az a srác közéjük állt. A fő fegyvere ez, hogy ordít mint akinek a faszára léptek, hogy hátha valaki segít neki.
Azért mondtam a gyomrost/tököst. Illetve a sprays támadás után ordíthat, a támadó trollsz akkor már min. 5-10 méterre lesz tőle.
Mar 19, 2022 11:34:36
féregnyulvány
(
x7)
Mar 19, 2022 11:34:40
x7)
Azokkal is támadni akar?
Azokkal is támadni akar?
erős volt a fény a vonaton, gondolta az majd kifehéríti
vagy harapni akart, de akkor kiesne az összes "foga"
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:37:22
x136)
ez minden helyzetben várható, hogy magát hirdeti ki győztesnek. ez volt akkor is amikor a malacz megfejelte, vagy más esetben, amikor czenki néninek kárpit kellett fizetni, akkor is azt mondta, ő győzött.
ezzel nem is kell foglalkozni. ha vérben fetrengene, akkor is azt mondaná, hogy éppen legyilkolta volna az ellenfelet, csak meg akarta kímélni.
full beteg az ember, mindig az ellenkezőjét mondja mint ami éppen történik.
ütni kell ahányszor csak lehet, és nem foglalkozni azzal, hogy nem ismeri be a vereségeit.
full beteg az ember, mindig az ellenkezőjét mondja mint ami éppen történik.
ütni kell ahányszor csak lehet, és nem foglalkozni azzal, hogy nem ismeri be a vereségeit.
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 11:38:19
x7)
imgur.com/a/GxgLrgp
...használhatatlan
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:38:38
x136)
hol van ez pontosan?
rBali
(
x24)
Mar 19, 2022 11:39:52
x24)
imgur.com/a/GxgLrgp
A lényeg lemaradt trolléga. Ha valamit beküld akkor ne teaseljen minket. nszksz
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:40:04
x136)
...használhatatlan
féregnyulvány
(
x7)
Mar 19, 2022 11:40:50
x7)
rendszám?
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 11:41:41
x7)
ja, mert Géza pont olyan, hogy elindul egy random ugyanolyan szinű verdáért :D
Zegernye
(
x2)
Mar 19, 2022 11:42:48
x2)
Így van, irreleváns, hogy a valóságtorzító generátora éppen milyen kimenetet ad, a lényeg, hogy pár órát volt még csak az országban, és mégis sorozatos csicskítások érték.
Balek sodi a sodi.
Majd megint settenkedhet titokban vissza Linzbe.
Már, ha visszamegy....
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 11:45:10
x7)
imgur.com/a/dkEhpUt
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 11:45:53
x7)
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 19, 2022 11:45:54
A púpszászi címet tudja valaki? Oda is mehetne a környékre egy troll alakulat, elvégre előbb-utóbb el kell hagyni a házat, hogy sörikét vegyen. Vagy épp meginduljon oda, ahol a Cica van.
Nem feltétlenül nem
Mar 19, 2022 11:45:54
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:46:01
x136)
motorháztető alapján stimmel.
mi a cím?
[https://img.sodika.dk/imgur.com/0NIRUyk.jpeg]
mi a cím?
Hahó
(
x136)
Mar 19, 2022 11:47:14
x136)
motorháztető alapján stimmel, mondom.
Puha Slag
(
x7)
Mar 19, 2022 11:47:24
x7)
A púpszászi címet tudja valaki? Oda is mehetne a környékre egy troll alakulat, elvégre előbb-utóbb el kell hagyni a házat, hogy sörikét vegyen. Vagy épp meginduljon oda, ahol a Cica van.
Baxi
(
x2)
Mar 19, 2022 11:47:47
x2)
motorháztető alapján stimmel.
mi a cím?
mi a cím?
Ül is valaki a kocsiban nem?
D_Dezső
(
x29)
Mar 19, 2022 11:51:25
x29)
Micsoda bizalom van itt a leendő házastársak között haha :)
Én se szoktam megkérdezni a feleségemet hol bújkál amikor egy 120 kilós vadparaszt üldözi. Hát még a végén rám fogná, hogy én kotyogtam el :)
Geci szánalmasak vagytok Gyagyás :)
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 19, 2022 11:51:31
x1)
Hárman vannak a kocsiban egy nő van velük, más is láttam oda menni sz.miklóson vannak ifjúság útja.
Boldog Vekni
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 19, 2022 11:53:06
Lol paszki tényleg. Ezé' repül az egyes a leckekönyvembe.
Mar 19, 2022 11:53:06
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™