Amikor a munkanélküli hajléktalan viccelődik a munkanélküli hajléktalannal.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tranyó atombombára is számíthatunk, endre? :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"

Így kell csinálni recskás. Ne aggódj amiatt a pár kiesett hónap miatt. A nőverés meg? Megmondod hogy Gémeskútországban így szokták csinálni. Tudod, vak komondor, meg ilyenek. Bízunk benned, várjuk a mielőbbi melócsát ahonnan kirugathatunk.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kiderült, hogy benzinnel megy, amit asodi már nem tud fizetni
Mifaaaaaaaaaaaan
mudafuka aint payin no respect to dead hoes. damn, you is cold nigga, we cant have no more a worker like you at a bling-bling office of vitalakademie.
you disrespect the linz hood, the linz hood spit you out like fried chicken nigga, weak ass punk bitch liquor slave nigga.
Mit freundlichen Grüßen,
Rosi
HR Lead
Vitalakademie
Mennyibe is van a Mazda? Múltkor számolgatva volt, a 700 ezer csak meglett, nem? És még mindig Géjza testvérének nevén van és marad is? Írhatom azt hogy kurvára röhögök, vagy provokációnak vennéd te alkesz szharrr? :D
Mit panaszkodik a tranyó amúgy? Be kellett mennie eredetvizsgára, utána kormányablak. Fizetni úgyis sneci (zsidóbankok) fizet mindent :DD Szerintem ez megint csak ilyen első harag, gyagya talán rábeszéli az átiratásra, de úgyis az árok szélén fog elrohadni a tranyómobil. Pisztos a Vivaróra ácsingózik már
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
fizesse a targo bank Hahó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sose lesz átiratva, én már azt se értettem minek az autó: sokba kerül, azt mind piára lehet költeni, ráadásul mindig részegek és sose kell menniük sehova :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
hogy hogy minek? aludni benne, és lájvozgatni belőle. nem ezért vette nekik sneci?
A trollok természetesen ezt is előre megmondták hogy egyrészt balfaszok az átíráshoz (hahó, Márknak pisztos lettek volna kapcsolatai a gyorsított ügyintézéshez, nem kellett volna 3* kifizetni az átírást) másrész a fenntartása angyalszárny kategória. Dehát gyagya ezt is jobban tudta.
Tiborsz: motorháztetőt azért megjavíttattad, ugye? *pr*
közben rájöttem, hogy ott direkt van akkora rés, mert a turbónak kell a plusz hűtés.
Tenyleg nem az osztrak tranyoval beszelt tegnap. Hulyeseg aki kitalalta, hogy vele..
A részing mazda mind a 65 lóerejével.
A pedofil azért vette, hogy a cicamanó és a cicautánfutómanó tudjon ide oda menni, mert Linz-et már kimaxolták (mindhárom Billából ki lettek tiltva, vagy ilyesmi). Jól elköltött pénz volt :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nem fog ez fára mászni, ki is törné a nyakát
játszótér mellől bokorból fog fütyizni a gyerekekre, vagy kamerás napszemüveggel strandon készít fotókat aztán este veri véresre a faszát a felvételekre
szerintem marad linzben, mert maga is mondta, hogy az 5 éves szerződés oda köti. nincs kibaszva az albérletből, de valami van a lakással, talán a felújítást kell fizetnie.
most még nincs priusza, tehát tud munkát vállalni.
berlinben amúgy jóval magasabbak a bérleti díjak, szerintem egy garzon az 800 euró+rezsinél kezdődik, vagyis. zsebbenyúlós sztori.
Nincs mibü jelenleg.
Most Merga nagyon tartja magát, hogy ő végleg végzett sodmánnyal. De tudjuk, hogy ez csak amiatt a párszázezer forint miatt van amit a napokban a Youtube kifizetett neki.
Egy hetet, max. másfelet adok és már újra megy majd a púposhoz pénzért. Addigra legurul a torkukon az összes videósmanióka LUL
Ha van kedved megcsinálhatod, lehet hogy később megírom, de tegnap kivételesen néztem élőben.
Na majd megnézhetjük, hogy mi lesz akkor, mert ott a leggányabb sör is 8 euro körül van.
Svájc?
Oda ha jól emlékszem megbízható "kezes" kell meg hasonlovak.
Nem sittes cigányok.
judga jól megtorolta ezt a geciséget. automatikusan megszopatta snecit a linzi rendőrséggel.
Létezéssel provokált!
elpusztíthatatlan egy csótány ez
Jól van, hagyjál most a hülyeségeiddel. Nem feltétlenül nincs lájfdéndzsör épp
az volt a terve, hogy egyszerűen lelép a lakásból, és otthagyja a nekik a kauciót. azt hiszi ez így elintézhető. pedig most már biztos, hogy több lesz a felújítás plusz az egyéb kár, mint a kaució összege, szóval számíthatna egy perre ha csak úgy lelépne.
Amekkora kibaszott nagy gyökér simán.
Elmegy Németországba viszi Tibit Lyudgával, fizeti az oszták albit.
Németországban tovább bántalmazzák Lyudgát, mert "drága lenne Vámosmikola" holott az árát se tudja és azt se, hogyan lehetne máshogy megoldani, de mellette fizeti a linzi albit aminek az ára jóval többszöröse az otthon áránál.
Simán kinézem belőle ezt a kegyetlenséget.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Milyen kérdés ez?
Mikbe vagy?
Idióta. :)
Na csövezés anyámnál, csá
judgának március 26-ára van időpontja a nyírőbe. ha oda nem megy be, akkor más elvonóra sem fog önszántából bemenni.
Szerintem a Lyudgadémont képtelenség már leválasztani a Tibcédeszről, megőrülne tőle, még ennél is jobban.
Az nem az én gondom, vagy felelősségem, vagy lehetőségem.
Én csak annyit szeretnék elérni, hogy megkapja az esélyt.
Az esélyhez az kell, hogy Endre felemelje a kagylót és a veknihez rakja.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Erről van bármi bizonyíték? Az egyik utolsó közös live-ban a pedofil is emlegette, de rögtön ment rá a hetyetye.
itt emlegette, én onnan tudom. írd be a keresőbe, hogy március.
Havi 500 euró azért még a felesleges előfizetések mellett is látható összeg.
Kérdés mivel fog zárulni a rendőrségi ügy, dehát ugye mindig felfelé bukik...
Viccen kívül: a havi 200k-s Youtube bevétellel jön csak mindig, a mérleg másik oldalát nem nézi: cicáék húzkodták a hitelkártyát, veszélyben a lakhatás, lezárult egy melócsá, napi 100 euró volt a kaja, mégegyszer ennyi piára. Teljesen elmebeteg ha abban van hogy ez megéri/megérte neki.
Ha együtt maradnak akkor Endre vagy agyonveri, vagy megnyomorítja vagy az utcára rakja miközben azon őrjöng, hogy nem tudja hova rakni. Pedig tudja hova rakni.
A leválasztás a púpszászi recskagnóm gondja.
á, kizárt dolog, hogy az ogre befogadná a hármukat. vagy ha igen, akkor 2 nap után mennének a nyitott tenyeresek a tranyónak.

"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Aztán majd néztek amikor Jutka bemegy a nyírőbe, kijön tisztán. Meggyógyítatja az arcát és közben lefogy meg gyúr egy kicsit, megcsináltatja a csöcsöket és 50-es MILFként Onlyfanson rommá keresi magát azzal hogy twinkboyok kúrják.
Sneci lesz a kameraman, Tranyó meg a szekurutis.
Oh wait.. JÓ REGGELT!
Lenne három szexrabszolgája.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.

Soha nem lesztek olyan viccesek mint a trollok, gyagya.
Az tiszta sor, hozy így kéne.
De túl erős párhuzamot vélek felfedezni Gollanm és az egy gyűrű és Lyuddga és Tibi vonatkozásban. Kb öntudatlanságig leszedálva lehetne távoltartani Tibitől.
Miért, Géza él még? Sneci azt mondta megöli és ő soha sem hazudik.
Nem feltétlenül nem
Mondjuk, ha állandóan feltámad, akkor csak jelzésértékű megölni :D
Szerintem csak a pedofilt etették ezzel, hogy csak március végéig (amikor már jó az idő a hajléktalankodáshoz) kell kibírni Jutkával és utána turbékolhatnak kettesben.
lehet, de judgától is hallottam lájvban nov-dec környékén.
Csak a tudomány miatt: Amikor a kádárkori öltönyben feszített a Macbookkal, az melyik cég volt? Az lehetett a kérdéses köztes cég valamelyik X-es? Vagy ez már kiderült biztosan, hogy melyik gányoldától kapta?
azt az ebconttól kapta.
Egy lehetőség van, ami hosszútávú munkalehetőség lehet neki. Ha talál egy gányoldát ahol ő az egyedüli fejlesztő, mert bárhol megjelenik egy szakmáját kicsit is értő informatikus, sneci azonnal akkora nyomás alá kerül hogy képtelen lesz tartani a pofáját, és elszólja magát.
A mese szerint, Judka Március 26(?)-ra kapott időpontot az elvonóra. Persze ezt csak Judka elmondása alapján vette 100%-ra a pedofil.
Persze mindenki tudhatta a Gyagyáson kívül, hogy full kamu. Annak a roncsnak még azt sem sikerül sokszor megugrania, hogy ne a kocsiba szarjon be, hanem legalább a kocsi mögé a bokorba. De majd biztos szerez magának időpontot az ország legtelítettebb elvonójára, előtte elmegy pszichiáterhez ajánlásért, és a gyógyulása érdekében túllendül rajta, hogy a púpos addig szabadon fajtalankodhat a szerelmével amíg ő bent van.
Bonbonsz mejcicának!
NSZKSZ, tényleg összezavarodok néha a melócsák sűrűjében...
Elképesztő, hogy mennyi felesleges energia tud egy ilyen váltásnál elmenni, újra papírozni mindent, interjúk, új rendszerek megértése,egyeztetések stb.. csodálkozom, hogy nem adta még fel. Ezt a felesleges energia égetést rongyos 2000-3000 euró nettóért 40 évesen az IT-ban... :) Imádom a műsort endre, gyere már fel kicsit a fórumra, meséld el, hogy Júlia miket mondott még neked!!
A jó portás csak baszik!
Persze, a pedofil is írta ezt már decemberben, de semmit nem ér egy elvonó ha az alany nem akarja. Szerintem kamu, akkor is ha tényleg van időpontja akkor.
Meglátjuk Jövő héten :)
evidencia, hogy nem fog bemenni.
nem is a pia a legnagyobb függősége, hanem a tranyó.
Kétoldalú levelezés van, Ferrarit fog kapni úgy tudjuk
Tuti szar a scripted sajnos.
Kizárt, hogy broni csak 3780 upvote-ot kapjon egy hét alatt :D
Nem lehetséges.
A probléma ugyan az amibe én belefutottam csúnyán.
A futó script oldalaként szedi le a kommenteket, de közben egy régebbi oldal alatt megjelennek az új hozzászólások az "n+1 új komment érkezett" mezőben ami linkként megnyitható.
Ráadásul néha többször "loopoja" ugyan azon kommenteket ugyan ide.
Ekkor a script az is beolvassa és és elszámolja. Minél többet megyünk vissza az időben ez annál inkább többszörös elszámolást jelent.
Így sikerült nekem is 4000+ sodika kommentet összeszámolnom januárban.
Igen, sajnos igazad van, a pontokra teljesen máshonnan nyeli be az adatot. Nszksz a feedbacket!
Na quickfixcsá!
Hát azért hetyetye ... szerintem az ilyen egy fős "fejlesztői környezetben" bukna ki legjobban az inkompetenciája. Az a nem fejlesztő főnökúrnak is gyorsan feltűnik, hogy semmi sem működik, vagy ha működik is rosszul. Ráadásul pont az ilyen egy fejlesztőt foglalkoztató cégeknél kell a programozónak "svájci bicskának" lenni, a Gyagyás meg a rosszminőségű php gányoláson kívül nagyon nem ért semmihez.
Miután Hamburgot elhagyta nagyon lelkes volt, hogy megtudta, hogy van backend meg frontend fejlesztő külön is (ekkor már 5 éve "dolgozott" a szakmában). Azért is kezdte magát backend developernek hazudni, mert a frontend-nél még a nem szakmabelieknek is egyértelműen lejön, hogy egy tehetségtelen gánymester.
Tudjuk mi volt neki a hosszútávú lehetősége. Az espresto-nál, ultra toleránsak voltak, és miután kiderült nekik, hogy a Gyagyás nem fogja megtanulni azokat a szükséges programozási nyelveket amiket behazudott/beígért, szépen átrakták automatizált testeket futtatni. Betanították neki mint a majomnak, aztán elszüttyögött vele napi 8 órában, amíg a normális fejlesztők tudtak haladni a komoly dolgokkal.
Érdemes szétnézni kisebb webshopok körül hogy mekkora gányolások vannak a háttérben, egy ilyen helyen simán átmegy az egy html-be belesűrített js szarjaival. "Működik vagy nem működik?", ezzel fog érvelni, és nyerni is fog ezzel az érveléssel, mert nem lesz ott egy technikai ember aki challengelni tudja. És azért egy webshopot egyben tartani, vagy összerakni pl drupal template-ből nem egy rakétatudomány, még egy sneci féle szarzsák is képes összeollózni stackoverflowról.
no de az 1 millijó fütyis kérdés: mit lehet ezzel keresni?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
hát a 4000 euros bruttót simán ki lehet hisztizni német nyelvterületen(ugyanis 4000 euroért juniorok meg tanúsítvány nélküli manuális tesztelők dolgoznak)
sajnálatos...de ugye eddig sem volt elég neki a millió fütyi; + most költözni kell + büntik stb.
yt-t meg hagyjuk, mert kb. nézhetetlen. betelefonáloson jót lehetne röhögni, de mindenkire, aki jól indul, ráb@ssza a telefont...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Inkább nyissuk ki a gázt.
Na felelősség elől menekvés, szürkeegérkedés, csá.
A vitalnál volt végig. Nem volt közte másik melócsá.
Elmondtam elégszer már. Én eddig ebből és Youtube-ből szereztem pénzt. Miért ne értenék a programozáshoz?
Miben vagy te? Nem kell masniznom és ha munka kész akkor működik. Ez ilyen egyszerű.
Szerző:
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:12:15
Válasz
(3)
x136)
Válasz
(3)
nyomjad az összefoglaló lájvot a tegnapi napról. szisszenjen a sörike.
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2022 09:15:06
x68)
sneci pimaszkodik a vádlott társával, a tranyóval:
Farkas Endre Kiss
Én is csatlakoznék azokhoz, akik veled együtt gyászolják a két napodat, ami alatt kiestél a melóból.
Farkas Endre Kiss
Én is csatlakoznék azokhoz, akik veled együtt gyászolják a két napodat, ami alatt kiestél a melóból.
Amikor a munkanélküli hajléktalan viccelődik a munkanélküli hajléktalannal.
sörösterv
(
x4)
Mar 23, 2022 09:15:09
x4)
sneci pimaszkodik a vádlott társával, a tranyóval:
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
Tranyó atombombára is számíthatunk, endre? :)
trolléga
(
x30)
Mar 23, 2022 09:17:33
x30)

Így kell csinálni recskás. Ne aggódj amiatt a pár kiesett hónap miatt. A nőverés meg? Megmondod hogy Gémeskútországban így szokták csinálni. Tudod, vak komondor, meg ilyenek. Bízunk benned, várjuk a mielőbbi melócsát ahonnan kirugathatunk.
halászlé
(
x24)
Mar 23, 2022 09:17:50
x24)
úllátom, lezárult egy esküvő..
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:20:26
x136)
de most mi az új probléma a kocsival? nem is géza nevén volt?
Lemegyek_a_Mazdával
De azért Mario stream ugye lesz, Fifi?
Nem feltétlenül nem
Ásó27
(
x68)
Mar 23, 2022 09:21:19
x68)
Ganxsta Döglégy Rosi
Mar 23, 2022 09:21:48
Ezekre kivételesen válaszolok. Ti mikben vagytok amúgy? Miért kellene kimennem bármelyikük sírjához, he? Apám ha akar valamit tőlem megtalál.
Na csövesidomítás, csá.
Na csövesidomítás, csá.
mudafuka aint payin no respect to dead hoes. damn, you is cold nigga, we cant have no more a worker like you at a bling-bling office of vitalakademie.
you disrespect the linz hood, the linz hood spit you out like fried chicken nigga, weak ass punk bitch liquor slave nigga.
Mit freundlichen Grüßen,
Rosi
HR Lead
Vitalakademie
Mar 23, 2022 09:21:48
trolléga
(
x30)
Mar 23, 2022 09:22:12
x30)
Mercédesz Kaffka
Úgy döntöttem kiszállok az autós históriából! Elég sok minden nyilvánvaló lett ma! Illetve hatalmas pofára esés,és itt a forgalom kivonás a legkisebb gond lett van más is! Én befejeztem a dolgot úgy döntöttem. Elba....tam 2 teljes napot a semmire! Negyed évet fizethetek a semmire! Úgy hogy elég volt itt telt be a pohár!!! - ajjjaj, mit muveltel, sneci?
Úgy döntöttem kiszállok az autós históriából! Elég sok minden nyilvánvaló lett ma! Illetve hatalmas pofára esés,és itt a forgalom kivonás a legkisebb gond lett van más is! Én befejeztem a dolgot úgy döntöttem. Elba....tam 2 teljes napot a semmire! Negyed évet fizethetek a semmire! Úgy hogy elég volt itt telt be a pohár!!! - ajjjaj, mit muveltel, sneci?
Mennyibe is van a Mazda? Múltkor számolgatva volt, a 700 ezer csak meglett, nem? És még mindig Géjza testvérének nevén van és marad is? Írhatom azt hogy kurvára röhögök, vagy provokációnak vennéd te alkesz szharrr? :D
Mit panaszkodik a tranyó amúgy? Be kellett mennie eredetvizsgára, utána kormányablak. Fizetni úgyis sneci (zsidóbankok) fizet mindent :DD Szerintem ez megint csak ilyen első harag, gyagya talán rábeszéli az átiratásra, de úgyis az árok szélén fog elrohadni a tranyómobil. Pisztos a Vivaróra ácsingózik már
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:22:18
x136)
fizesse a targo bank Hahó!
-
Mar 23, 2022 09:24:57
Hiába pontozgattok le minket, nem a privát szabinával telefonált tegnap :D
Mar 23, 2022 09:24:57
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2022 09:25:01
x30)
Sose lesz átiratva, én már azt se értettem minek az autó: sokba kerül, azt mind piára lehet költeni, ráadásul mindig részegek és sose kell menniük sehova :)
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:25:45
x136)
sneci mikor mész a linzi rendőrségre, hogy elmondd nekik, mi a geci van a trashvoddal?
a trashvoddal.
a trashvoddal.
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:28:11
x136)
hogy hogy minek? aludni benne, és lájvozgatni belőle. nem ezért vette nekik sneci?
trolléga
(
x30)
Mar 23, 2022 09:29:54
x30)
A trollok természetesen ezt is előre megmondták hogy egyrészt balfaszok az átíráshoz (hahó, Márknak pisztos lettek volna kapcsolatai a gyorsított ügyintézéshez, nem kellett volna 3* kifizetni az átírást) másrész a fenntartása angyalszárny kategória. Dehát gyagya ezt is jobban tudta.
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:30:25
x136)
sneci, poénból nem csinálod meg a ticketet hibátlanra, hogy kibasszál a büdös kurva júliával? mutasd meg neki, hogy te nagyon jó programozó vagy. hiszen ezt megmondta neked a főnök úr a rejszben, amikor elment a nagy ügyfél Hahó!
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:32:25
x136)
közben rájöttem, hogy ott direkt van akkora rés, mert a turbónak kell a plusz hűtés.
Rossz ratyeee
Mar 23, 2022 09:36:14
Hiába pontozgattok le minket, nem a privát szabinával telefonált tegnap :D
Tenyleg nem az osztrak tranyoval beszelt tegnap. Hulyeseg aki kitalalta, hogy vele..
Mar 23, 2022 09:36:14
danieldobai
Mar 23, 2022 09:41:20
A részing mazda mind a 65 lóerejével.
Mar 23, 2022 09:41:20
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:42:09
x136)
Ha a tranyónak nem kell a mazda, az egyben azt is jelenti, hogy nem megy dombóvárra sem?
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2022 09:46:51
x30)
A pedofil azért vette, hogy a cicamanó és a cicautánfutómanó tudjon ide oda menni, mert Linz-et már kimaxolták (mindhárom Billából ki lettek tiltva, vagy ilyesmi). Jól elköltött pénz volt :)
sneci szexualitása
Mar 23, 2022 09:48:07
jövőd gyagya:
nem fog ez fára mászni, ki is törné a nyakát
játszótér mellől bokorból fog fütyizni a gyerekekre, vagy kamerás napszemüveggel strandon készít fotókat aztán este veri véresre a faszát a felvételekre
Mar 23, 2022 09:48:07
trolléga
(
x30)
Mar 23, 2022 09:49:50
x30)
Kérdés ha valóban Bejlinbe megy vissza a gyagya akkor tranty vele tart-e, vagy az is unalmas város? Illetve Jutka? Az mondjuk KALAND lenne ha ez a három még egy albérletet lelakna, még egy országból kitiltatná magát. Szorítok.
trolléga
(
x30)
Mar 23, 2022 09:50:30
x30)
Még egy ilyen lakóközösséget kizárt hogy találni fog, ahol eltűrik a 0-24 ordibálásukat
seymour schwartz
(
x6)
Mar 23, 2022 09:50:32
x6)
Van hotyfolt erről a másfél órás vekniflokkról?
Ingatkanügyek
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 09:53:51
x136)
Kérdés ha valóban Bejlinbe megy vissza a gyagya akkor tranty vele tart-e, vagy az is unalmas város? Illetve Jutka? Az mondjuk KALAND lenne ha ez a három még egy albérletet lelakna, még egy országból kitiltatná magát. Szorítok.
szerintem marad linzben, mert maga is mondta, hogy az 5 éves szerződés oda köti. nincs kibaszva az albérletből, de valami van a lakással, talán a felújítást kell fizetnie.
most még nincs priusza, tehát tud munkát vállalni.
berlinben amúgy jóval magasabbak a bérleti díjak, szerintem egy garzon az 800 euró+rezsinél kezdődik, vagyis. zsebbenyúlós sztori.
A régnemlátott buzidémon
Mar 23, 2022 09:54:03
Nincs mibü jelenleg.
Mar 23, 2022 09:54:03
nonsense
(
x1)
Mar 23, 2022 09:54:52
x1)
Most Merga nagyon tartja magát, hogy ő végleg végzett sodmánnyal. De tudjuk, hogy ez csak amiatt a párszázezer forint miatt van amit a napokban a Youtube kifizetett neki.
Egy hetet, max. másfelet adok és már újra megy majd a púposhoz pénzért. Addigra legurul a torkukon az összes videósmanióka LUL
a hotyfoltozós troll
Mar 23, 2022 09:55:00
Van hotyfolt erről a másfél órás vekniflokkról?
Ha van kedved megcsinálhatod, lehet hogy később megírom, de tegnap kivételesen néztem élőben.
Mar 23, 2022 09:55:00
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2022 09:57:35
x30)
Jutka nem mehet
buniBanki
(
x2)
Mar 23, 2022 09:57:41
x2)
Hahó! Ha Osztrákiában megmérik a púpot, akkor az EU-ban mindenhol priusza van. Szerintem Svájc lesz az új célország...
Endre egy pedofil!
broni
(
x45)
Mar 23, 2022 09:59:35
x45)
még él sodi????????????,,
danieldobai
Mar 23, 2022 09:59:37
Hahó! Ha Osztrákiában megmérik a púpot, akkor az EU-ban mindenhol priusza van. Szerintem Svájc lesz az új célország...
Na majd megnézhetjük, hogy mi lesz akkor, mert ott a leggányabb sör is 8 euro körül van.
Mar 23, 2022 09:59:37
A régnemlátott buzidémon
Mar 23, 2022 09:59:40
Svájc?
Oda ha jól emlékszem megbízható "kezes" kell meg hasonlovak.
Nem sittes cigányok.
Mar 23, 2022 09:59:40
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 10:01:20
x136)
Jutka nem mehet
judga jól megtorolta ezt a geciséget. automatikusan megszopatta snecit a linzi rendőrséggel.
A régnemlátott buzidémon
Mar 23, 2022 10:01:52
Létezéssel provokált!
Mar 23, 2022 10:01:52
pest control
Mar 23, 2022 10:03:16
még él sodi????????????,,
elpusztíthatatlan egy csótány ez
Mar 23, 2022 10:03:16
40_éves_junior
(
x6)
Mar 23, 2022 10:08:50
x6)
Gyagyás! Többen kérdezik, hogy áll a napi 3 sörös kvótád?
Rossz_Ratyeee
Mar 23, 2022 10:10:52
Létezik, hogy azt tervezi elmegy Németországba dolgozni, közben még 5 évig fizeti az 500 eurót a linzi lakásra? :D
Így volt vagy nem így volt?!
Mar 23, 2022 10:10:52
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 23, 2022 10:15:30
x13)
Endre, többen kérdezik, hogy akkor te most életképes vagy-e, vagy sem a saját definíciód alapján? (munkanélküli hajléktalan alkoholistaként)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
tyodika
Mar 23, 2022 10:16:35
Gyagyás! Többen kérdezik, hogy áll a napi 3 sörös kvótád?
Jól van, hagyjál most a hülyeségeiddel. Nem feltétlenül nincs lájfdéndzsör épp
Mar 23, 2022 10:16:35
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 10:17:56
x136)
Létezik, hogy azt tervezi elmegy Németországba dolgozni, közben még 5 évig fizeti az 500 eurót a linzi lakásra? :D
az volt a terve, hogy egyszerűen lelép a lakásból, és otthagyja a nekik a kauciót. azt hiszi ez így elintézhető. pedig most már biztos, hogy több lesz a felújítás plusz az egyéb kár, mint a kaució összege, szóval számíthatna egy perre ha csak úgy lelépne.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 23, 2022 10:18:51
x15)
Németországban tovább bántalmazzák Lyudgát, mert "drága lenne Vámosmikola" holott az árát se tudja és azt se, hogyan lehetne máshogy megoldani, de mellette fizeti a linzi albit aminek az ára jóval többszöröse az otthon áránál.
tyodika
Mar 23, 2022 10:19:20
Endre, többen kérdezik, hogy akkor te most életképes vagy-e, vagy sem a saját definíciód alapján? (munkanélküli hajléktalan alkoholistaként)
Milyen kérdés ez?
Mikbe vagy?
Idióta. :)
Na csövezés anyámnál, csá
Mar 23, 2022 10:19:20
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 10:20:43
x136)
judgának március 26-ára van időpontja a nyírőbe. ha oda nem megy be, akkor más elvonóra sem fog önszántából bemenni.
Jonciii
(
x8)
Mar 23, 2022 10:23:34
x8)
Szerintem a Lyudgadémont képtelenség már leválasztani a Tibcédeszről, megőrülne tőle, még ennél is jobban.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 23, 2022 10:23:58
x15)
Az nem az én gondom, vagy felelősségem, vagy lehetőségem.
Én csak annyit szeretnék elérni, hogy megkapja az esélyt.
Az esélyhez az kell, hogy Endre felemelje a kagylót és a veknihez rakja.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2022 10:24:10
x30)
Erről van bármi bizonyíték? Az egyik utolsó közös live-ban a pedofil is emlegette, de rögtön ment rá a hetyetye.
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 10:24:47
x136)
sneci ez az igazi szabadság, nem? nem kell izgulni, hogy mi lesz ticketekkel és meetingekkel hétfőtől. végre stressznélküli nyugi van. csak be kell jelentkezned az ams-be, kapod a segélykét, és egész nap mehet a sörözés, lájvozás, viagrával faszverés.
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 10:25:45
x136)
trolléga
(
x30)
Mar 23, 2022 10:25:57
x30)
Havi 500 euró azért még a felesleges előfizetések mellett is látható összeg.
Kérdés mivel fog zárulni a rendőrségi ügy, dehát ugye mindig felfelé bukik...
Viccen kívül: a havi 200k-s Youtube bevétellel jön csak mindig, a mérleg másik oldalát nem nézi: cicáék húzkodták a hitelkártyát, veszélyben a lakhatás, lezárult egy melócsá, napi 100 euró volt a kaja, mégegyszer ennyi piára. Teljesen elmebeteg ha abban van hogy ez megéri/megérte neki.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 23, 2022 10:26:25
x15)
Ha együtt maradnak akkor Endre vagy agyonveri, vagy megnyomorítja vagy az utcára rakja miközben azon őrjöng, hogy nem tudja hova rakni. Pedig tudja hova rakni.
echelon mérnök
Mar 23, 2022 10:27:21
Endre vannak fejlemények?
Miből lesz pénzed ha nem streamelsz nonstop? Csak tisztázni kellene ezt az autó ügyet, nagyon úgy néz ki, hogy megint át lettél baszva...
Miből lesz pénzed ha nem streamelsz nonstop? Csak tisztázni kellene ezt az autó ügyet, nagyon úgy néz ki, hogy megint át lettél baszva...
Mar 23, 2022 10:27:21
Bejlin
(
x8)
Mar 23, 2022 10:29:22
x8)
Azért az mekkora csavar lenne már a storyban ha Endre fogná a tranyót meg Jutkát és visszaköltözne velük az Ogrehoz Berlinbe. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 10:30:53
x136)
Azért az mekkora csavar lenne már a storyban ha Endre fogná a tranyót meg Jutkát és visszaköltözne velük az Ogrehoz Berlinbe. :D
á, kizárt dolog, hogy az ogre befogadná a hármukat. vagy ha igen, akkor 2 nap után mennének a nyitott tenyeresek a tranyónak.
p00pfal
Mar 23, 2022 10:32:13

Mar 23, 2022 10:32:13
sörösterv
(
x4)
Mar 23, 2022 10:35:23
x4)
Mar 23, 2022 10:35:23
Nem feltétlen nem lenne nagy műsor ebből :) Mar 23, 2022 10:35:23
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 23, 2022 10:36:26
x8)
Aztán majd néztek amikor Jutka bemegy a nyírőbe, kijön tisztán. Meggyógyítatja az arcát és közben lefogy meg gyúr egy kicsit, megcsináltatja a csöcsöket és 50-es MILFként Onlyfanson rommá keresi magát azzal hogy twinkboyok kúrják.
Sneci lesz a kameraman, Tranyó meg a szekurutis.
Oh wait.. JÓ REGGELT!
Sodipatkány
(
x1)
Mar 23, 2022 10:36:30
x1)
Lenne három szexrabszolgája.
tranyófal
Mar 23, 2022 10:37:04

Soha nem lesztek olyan viccesek mint a trollok, gyagya.
Mar 23, 2022 10:37:04
Jonciii
(
x8)
Mar 23, 2022 10:37:15
x8)
Az tiszta sor, hozy így kéne.
De túl erős párhuzamot vélek felfedezni Gollanm és az egy gyűrű és Lyuddga és Tibi vonatkozásban. Kb öntudatlanságig leszedálva lehetne távoltartani Tibitől.
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 23, 2022 10:39:59
x8)
Ausztriában nem kérnek referenciát az utolsó lakás bérbeadótól? Angliában így megy... igazi szopás ha valaki rendezetlenül lép le.
Faszaság van
(
x2)
Mar 23, 2022 10:40:13
x2)
Na, sneci, mikor lesz újra 50 ezres hal a szájban?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 10:40:35
x136)
tényleg, elvileg holnap van a tranyó-bűnöző zoli csúcstalálkozó a vivaro ügyében.
karib+féregnyúlvány! kaphatunk egy tényfeltárást, hogy mi a helyzet?
valami olyasmi volt, hogy lófaszt lesz itt 2-3 milliós vivaro, azt csak sneci hazudta.
valami olyasmi volt, hogy lófaszt lesz itt 2-3 milliós vivaro, azt csak sneci hazudta.
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 23, 2022 10:43:33
x6)
Még mindig nagyon nevetek azon, hogy mennyit balfaszkodnak a Mazdával, pedig csak be kellett volna menni az első murvás cigány nepperhez és vesznek ennyiért egy hasonló bontószökevényt, de cserébe a papírok rendben lennének... még ott is...
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
40_éves_junior
(
x6)
Mar 23, 2022 10:46:40
x6)
Vajon gayza hanyadik helyre került a halállistán? És vajon gayza megbaszása az az ügyfélkapus troll előtt vagy utánra várható?
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 23, 2022 10:52:31
Vajon gayza hanyadik helyre került a halállistán? És vajon gayza megbaszása az az ügyfélkapus troll előtt vagy utánra várható?
Mar 23, 2022 10:52:31
Jonciii
(
x8)
Mar 23, 2022 10:53:49
x8)
Mondjuk, ha állandóan feltámad, akkor csak jelzésértékű megölni :D
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2022 10:55:06
x30)
Szerintem csak a pedofilt etették ezzel, hogy csak március végéig (amikor már jó az idő a hajléktalankodáshoz) kell kibírni Jutkával és utána turbékolhatnak kettesben.
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 11:07:49
x136)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 23, 2022 11:09:02
x7)
Én még mindig azon nevetek, hogy milyen körülmények között derült ki a melócsá :))
Az alapos és részletes nyomozásból egy nagyszerű troll adatbázis jött létre, a vitalos cég mégis rejtve maradt...
Sneci nem is érezte a vesztét, pedig biztos vagyok benne, hogy folyamatosan monitorozta a fórumot, ha más nem hát ezért.
Aztán jött a zsírfejű önjelölt Dredd bíró, aki ráadásul meg volt kenve és borított mindent. Maga a pedofil jelentette ki, hogy zsarolhatta volna vele.. ez döbbenet számomra. Tényleg teljesen párhuzamos világban él ez a nyomorult, totálisan fals világképpel.
Csak a tudomány miatt: Amikor a kádárkori öltönyben feszített a Macbookkal, az melyik cég volt? Az lehetett a kérdéses köztes cég valamelyik X-es? Vagy ez már kiderült biztosan, hogy melyik gányoldától kapta?
Itt egy kicsit elvesztettem a fonalat, annyi cég merült fel.
Egyébként szerintem marad ezen a vonalon, vagyis, hogy nem IT céghez adja be a jelentkezést (annak már amúgy se lenne értelme...), hanem általános cégekhez akiknek épp kell egy gányoló. 444 meg a Mérce is keresett saját fejlesztőt a belső szarjaik foltozgatására, szóval a németnyelv területen is akad majd bőven lehetőség ilyenekbe belefutni, akár a munkaközvetítőn keresztül.
Így a keresési spektrum ugyan kibővül, de ilyen alvállalkozók mellett esélye sincs bármilyen titkot megtartani, mert előbb vagy utóbb mégis köpnek, vagy valamilyen filléres "elszámolás" vagy valamilyen személyes sértettség "csak egy lakatos geci vagy" miatt.
A jó portás csak baszik!
Az alapos és részletes nyomozásból egy nagyszerű troll adatbázis jött létre, a vitalos cég mégis rejtve maradt...
Sneci nem is érezte a vesztét, pedig biztos vagyok benne, hogy folyamatosan monitorozta a fórumot, ha más nem hát ezért.
Aztán jött a zsírfejű önjelölt Dredd bíró, aki ráadásul meg volt kenve és borított mindent. Maga a pedofil jelentette ki, hogy zsarolhatta volna vele.. ez döbbenet számomra. Tényleg teljesen párhuzamos világban él ez a nyomorult, totálisan fals világképpel.
Itt egy kicsit elvesztettem a fonalat, annyi cég merült fel.
Egyébként szerintem marad ezen a vonalon, vagyis, hogy nem IT céghez adja be a jelentkezést (annak már amúgy se lenne értelme...), hanem általános cégekhez akiknek épp kell egy gányoló. 444 meg a Mérce is keresett saját fejlesztőt a belső szarjaik foltozgatására, szóval a németnyelv területen is akad majd bőven lehetőség ilyenekbe belefutni, akár a munkaközvetítőn keresztül.
Így a keresési spektrum ugyan kibővül, de ilyen alvállalkozók mellett esélye sincs bármilyen titkot megtartani, mert előbb vagy utóbb mégis köpnek, vagy valamilyen filléres "elszámolás" vagy valamilyen személyes sértettség "csak egy lakatos geci vagy" miatt.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 23, 2022 11:10:43
x7)
A másik dolog ami kiderült sokadjára: A pedofil mindig hazudik. Az alvállakozók viszont aránylag pontosan tudósítanak. Leszámítva Tibit, azt nem tudom, hogy direkt csinálja vagy mert egy alkesz szar elmbeteg, de annak a szava is 0 ft-ot ért eddig.
A jó portás csak baszik!
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 11:12:00
x136)
azt az ebconttól kapta.
40_éves_junior
(
x6)
Mar 23, 2022 11:13:31
x6)
...
Egyébként szerintem marad ezen a vonalon, vagyis, hogy nem IT céghez adja be a jelentkezést (annak már amúgy se lenne értelme...) ...
Egyébként szerintem marad ezen a vonalon, vagyis, hogy nem IT céghez adja be a jelentkezést (annak már amúgy se lenne értelme...) ...
Egy lehetőség van, ami hosszútávú munkalehetőség lehet neki. Ha talál egy gányoldát ahol ő az egyedüli fejlesztő, mert bárhol megjelenik egy szakmáját kicsit is értő informatikus, sneci azonnal akkora nyomás alá kerül hogy képtelen lesz tartani a pofáját, és elszólja magát.
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 11:14:13
x136)
abban van már tudományos álláspont, hogy a vitalakademie és az ebcont között volt még egy melócsá, vagy január 10. óta a vitalakademie foglalkoztatta?
broni
(
x45)
Mar 23, 2022 11:14:29
x45)
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2022 11:14:41
x29)
A mese szerint, Judka Március 26(?)-ra kapott időpontot az elvonóra. Persze ezt csak Judka elmondása alapján vette 100%-ra a pedofil.
Persze mindenki tudhatta a Gyagyáson kívül, hogy full kamu. Annak a roncsnak még azt sem sikerül sokszor megugrania, hogy ne a kocsiba szarjon be, hanem legalább a kocsi mögé a bokorba. De majd biztos szerez magának időpontot az ország legtelítettebb elvonójára, előtte elmegy pszichiáterhez ajánlásért, és a gyógyulása érdekében túllendül rajta, hogy a púpos addig szabadon fajtalankodhat a szerelmével amíg ő bent van.
Python-idomár
Mar 23, 2022 11:17:29
Ismételten a fórumhoz fordulok egy kérdéssel!
Sikerült összeraknom egy olyan python scriptet, ami egy sqlite3 adatbázisba húzza le a fórumból a kommenteket.
Kíváncsiságból próbálgatok lekérdezéseket arra fonatkozóan, hogy pl. egy adott hét vagy időintervallum alatt mely regisztrált userek szerzik kommentjeikre összesen a legtöbb pontot. Március 7. 00:00:00-tól 14. 00:00:00-ig a következő eredményt kaptam a top 5-re.:
('NÉV', összesen gyűjtött pont mennyisége)
-----------------------------------------
('Hahó', 7808)
('töppedt buzigolyók', 4752)
('broni', 3780)
('Ásó27', 3423)
('xray', 1760)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez lehet tényleges vagy helyes adat? Tényleg lehetséges az, hogy 1 hét alatt 3-7 ezer pontot gyűjt össze valaki?
Sikerült összeraknom egy olyan python scriptet, ami egy sqlite3 adatbázisba húzza le a fórumból a kommenteket.
Kíváncsiságból próbálgatok lekérdezéseket arra fonatkozóan, hogy pl. egy adott hét vagy időintervallum alatt mely regisztrált userek szerzik kommentjeikre összesen a legtöbb pontot. Március 7. 00:00:00-tól 14. 00:00:00-ig a következő eredményt kaptam a top 5-re.:
('Hahó', 7808)
('broni', 3780)
('Ásó27', 3423)
('xray', 1760)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez lehet tényleges vagy helyes adat? Tényleg lehetséges az, hogy 1 hét alatt 3-7 ezer pontot gyűjt össze valaki?
Mar 23, 2022 11:17:29
Tyodika
Mar 23, 2022 11:17:33
Annak a roncsnak még azt sem sikerül sokszor megugrania, hogy ne a kocsiba szarjon be, hanem legalább a kocsi mögé a bokorba.
Bonbonsz mejcicának!
Mar 23, 2022 11:17:33
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 23, 2022 11:17:37
x7)
azt az ebconttól kapta.
NSZKSZ, tényleg összezavarodok néha a melócsák sűrűjében...
Elképesztő, hogy mennyi felesleges energia tud egy ilyen váltásnál elmenni, újra papírozni mindent, interjúk, új rendszerek megértése,egyeztetések stb.. csodálkozom, hogy nem adta még fel. Ezt a felesleges energia égetést rongyos 2000-3000 euró nettóért 40 évesen az IT-ban... :) Imádom a műsort endre, gyere már fel kicsit a fórumra, meséld el, hogy Júlia miket mondott még neked!!
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2022 11:19:20
x30)
Persze, a pedofil is írta ezt már decemberben, de semmit nem ér egy elvonó ha az alany nem akarja. Szerintem kamu, akkor is ha tényleg van időpontja akkor.
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 11:20:51
x136)
evidencia, hogy nem fog bemenni.
nem is a pia a legnagyobb függősége, hanem a tranyó.
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 11:21:43
x136)
nem hallgattam a tegnap esti lájvot, de az kiderült, hogy mire és mennyit költöttek a cicák a kártyáról?
álkarib
Mar 23, 2022 11:22:34
tényleg, elvileg holnap van a tranyó-bűnöző zoli csúcstalálkozó a vivaro ügyében.
Kétoldalú levelezés van, Ferrarit fog kapni úgy tudjuk
Mar 23, 2022 11:22:34
Karib
(
x10)
Mar 23, 2022 11:22:53
x10)
@Hahó
1. Zoli mondta, hogy semmilyen Vivaro nincs képben, ahogy írországi kiruccanás sem. Csak sneci találta ki féltékenységből. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy poénkodtak vele előtte, vagy hasonló.
2. Szerintem elég valószínű, hogy lezárult egy albérlet és nem csak felújításról van szó. Pár nap múlva úgyis kiderül. De elég egyértelmű elszólások voltak.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
1. Zoli mondta, hogy semmilyen Vivaro nincs képben, ahogy írországi kiruccanás sem. Csak sneci találta ki féltékenységből. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy poénkodtak vele előtte, vagy hasonló.
2. Szerintem elég valószínű, hogy lezárult egy albérlet és nem csak felújításról van szó. Pár nap múlva úgyis kiderül. De elég egyértelmű elszólások voltak.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 23, 2022 11:24:26
x30)
Ismételten a fórumhoz fordulok egy kérdéssel!
('Hahó', 7808)
('broni', 3780)
('Ásó27', 3423)
('xray', 1760)
('Hahó', 7808)
('broni', 3780)
('Ásó27', 3423)
('xray', 1760)
BigDataTroll
Mar 23, 2022 11:27:28
Ismételten a fórumhoz fordulok
Nem lehetséges.
A probléma ugyan az amibe én belefutottam csúnyán.
A futó script oldalaként szedi le a kommenteket, de közben egy régebbi oldal alatt megjelennek az új hozzászólások az "n+1 új komment érkezett" mezőben ami linkként megnyitható.
Ráadásul néha többször "loopoja" ugyan azon kommenteket ugyan ide.
Ekkor a script az is beolvassa és és elszámolja. Minél többet megyünk vissza az időben ez annál inkább többszörös elszámolást jelent.
Így sikerült nekem is 4000+ sodika kommentet összeszámolnom januárban.
Mar 23, 2022 11:27:28
Python-idomár
Mar 23, 2022 11:27:29
Igen, sajnos igazad van, a pontokra teljesen máshonnan nyeli be az adatot. Nszksz a feedbacket!
Na quickfixcsá!
Mar 23, 2022 11:27:29
D_Dezső
(
x29)
Mar 23, 2022 11:30:11
x29)
Egy lehetőség van, ami hosszútávú munkalehetőség lehet neki. Ha talál egy gányoldát ahol ő az egyedüli fejlesztő
Hát azért hetyetye ... szerintem az ilyen egy fős "fejlesztői környezetben" bukna ki legjobban az inkompetenciája. Az a nem fejlesztő főnökúrnak is gyorsan feltűnik, hogy semmi sem működik, vagy ha működik is rosszul. Ráadásul pont az ilyen egy fejlesztőt foglalkoztató cégeknél kell a programozónak "svájci bicskának" lenni, a Gyagyás meg a rosszminőségű php gányoláson kívül nagyon nem ért semmihez.
Miután Hamburgot elhagyta nagyon lelkes volt, hogy megtudta, hogy van backend meg frontend fejlesztő külön is (ekkor már 5 éve "dolgozott" a szakmában). Azért is kezdte magát backend developernek hazudni, mert a frontend-nél még a nem szakmabelieknek is egyértelműen lejön, hogy egy tehetségtelen gánymester.
Tudjuk mi volt neki a hosszútávú lehetősége. Az espresto-nál, ultra toleránsak voltak, és miután kiderült nekik, hogy a Gyagyás nem fogja megtanulni azokat a szükséges programozási nyelveket amiket behazudott/beígért, szépen átrakták automatizált testeket futtatni. Betanították neki mint a majomnak, aztán elszüttyögött vele napi 8 órában, amíg a normális fejlesztők tudtak haladni a komoly dolgokkal.
kripli figyelő
(
x12)
Mar 23, 2022 11:31:20
x12)
Mar 23, 2022 11:31:20
Szerintem elég valószínű, hogy lezárult egy albérlet és nem csak felújításról van szó. Pár nap múlva úgyis kiderül. De elég egyértelmű elszólások voltak.
Csak lerakják a parkettát a télikertben :D Mar 23, 2022 11:31:20
40_éves_junior
(
x6)
Mar 23, 2022 11:35:47
x6)
Érdemes szétnézni kisebb webshopok körül hogy mekkora gányolások vannak a háttérben, egy ilyen helyen simán átmegy az egy html-be belesűrített js szarjaival. "Működik vagy nem működik?", ezzel fog érvelni, és nyerni is fog ezzel az érveléssel, mert nem lesz ott egy technikai ember aki challengelni tudja. És azért egy webshopot egyben tartani, vagy összerakni pl drupal template-ből nem egy rakétatudomány, még egy sneci féle szarzsák is képes összeollózni stackoverflowról.
halászlé
(
x24)
Mar 23, 2022 11:39:40
x24)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 23, 2022 11:45:03
x10)
Minden vég, egy új kezdete.
Endre, a blaha tárt karokkal vár!
KALAND!
Álmodjatok Rémeket!
Endre, a blaha tárt karokkal vár!
KALAND!
40_éves_junior
(
x6)
Mar 23, 2022 11:46:03
x6)
hát a 4000 euros bruttót simán ki lehet hisztizni német nyelvterületen(ugyanis 4000 euroért juniorok meg tanúsítvány nélküli manuális tesztelők dolgoznak)
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2022 11:46:20
x136)
sneci, mi lenne ha ezúttal teljesen máshogy kezdenél az álláskereséshez?
1. írj egy őszinte cv-t
2. ne használd fel a kamu ajánlásaidat
3. ha tesztfeladat lesz, ne gugliból dolgozzál
4. mielőtt felvesznek, mutasd meg a főnök úrnak a fórumot, a sodipédiát, a judgaverős videókat, számolj be a rendőrségi ügyedről őszintén, szóval tárd fel a teljes valóságot masnik nélkül
5. mondd el a főnök úrnak, hogy 300 troll üldöz, és innen is megpróbálnak kirúgatni, trollkodni fogják a melócsát, trollfelárral legyen kalkulálva a fizetésed
és innentől biztonságban lesz a melócsá.
1. írj egy őszinte cv-t
4. mielőtt felvesznek, mutasd meg a főnök úrnak a fórumot, a sodipédiát, a judgaverős videókat, számolj be a rendőrségi ügyedről őszintén, szóval tárd fel a teljes valóságot masnik nélkül
5. mondd el a főnök úrnak, hogy 300 troll üldöz, és innen is megpróbálnak kirúgatni, trollkodni fogják a melócsát, trollfelárral legyen kalkulálva a fizetésed
halászlé
(
x24)
Mar 23, 2022 11:51:17
x24)
sajnálatos...de ugye eddig sem volt elég neki a millió fütyi; + most költözni kell + büntik stb.
yt-t meg hagyjuk, mert kb. nézhetetlen. betelefonáloson jót lehetne röhögni, de mindenkire, aki jól indul, ráb@ssza a telefont...
tyodika
Mar 23, 2022 11:53:19
1. írj egy őszinte cv-t
1. írj egy őszinte cv-t
Inkább nyissuk ki a gázt.
Na felelősség elől menekvés, szürkeegérkedés, csá.
Mar 23, 2022 11:53:19
Tranyómobil
Mar 23, 2022 11:55:11
abban van már tudományos álláspont, hogy a vitalakademie és az ebcont között volt még egy melócsá, vagy január 10. óta a vitalakademie foglalkoztatta?
A vitalnál volt végig. Nem volt közte másik melócsá.
Mar 23, 2022 11:55:11
tyodika
Mar 23, 2022 11:55:39
1. írj egy őszinte cv-t
1. írj egy őszinte cv-t
Elmondtam elégszer már. Én eddig ebből és Youtube-ből szereztem pénzt. Miért ne értenék a programozáshoz?
Miben vagy te? Nem kell masniznom és ha munka kész akkor működik. Ez ilyen egyszerű.
Mar 23, 2022 11:55:39
162 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™