Lyudka vette fel, hogy ő legyen a fotón.
Tibi költi el :D
Kártya kezelési költségként levonta Jutkától az ő részét (kb 99,9%-át) a maradék részét ami marad abból pedig kapott egy zsömlét a varangy
Tegnap elszólta magát gyagya, hogy már goldának kell fizetnie.
Nekem is rémlik, de nem most hanem az első linzi karácsony után.
Konkrétan (majdnem) elindult tegnap a rendőrségre. Biztos Golda tartotta vissza.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Menjen csak. Legalább a rendőrök is röhögnek egy jót. XD
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Semennyire, ezt csak egy retard írta be tegnap. Készpénzt vitt el az anyjától karácsonykor, hogy a hitelkártyákat nullázza
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.

Legyen nyoma. Tehát tegnap valóban a tranyóék miatt ment a siránkozás
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nagyon vicces, hogy őt lopták meg, és mégis Tibi diktálja a tempót, a korcsnak csak arról szabad beszélni, amit a faszpinás nem akar titkolni :DD
Nem neztem az ejszakai musort.. mi volt az a nagy titok? csak nem tibci levert penzt a kartyarol? :D
lehet hogy en vagyok paranoias, meg tul sokat nezek ki ezekbol, de nem lehet hogy ez a penzfelvetel egy ujabb aljas huzas Judga ellen?
gondoljunk bele, mar ket hete emlegetve vannak folyamatosan a kartyak, tobbszor felmerult mar itt a chaten, eloszoban is ertesiteni kellene a hatosagokat es a bankokat. Sneci pontosan tudja hogy jogtalanul adta at a kartyakat, lehet Tibi is rajott hogy rajta is el lehet verni a balhet emiatt es megoldottak ugy hogy ratoltak Judgara.
mert akarmi is tortent, ha Judga vett fel penzt a kartyarol, az instant buncselekmeny. ezt mar tenyleg nem lehet kihetyetyezni. es ott a megdonthetetlen bizonyitek, a bankomat kameraja, az nem olyan mint egy bolt hogy vagy van vagy nincs, vagy latszik vagy nem.
egy kihallgatas igy nezne ki:
R.: Magae a bankkartya amirol penzt vett fel?
J: Nem. Kiss Endre Farkase.
R: Kiss Endre Farkas adta maganak a bankkartyat hogy vegyen fel vele keszpenzt?
J: Nem, az elettarsam, a Kaffka Mercedesz adta ide.
R: A PIN kodot honnan tudta?
J: Kaffka Mercedesznel volt felirva, az o taskajabol vettem el.
Az minusz fokban autoban otthagyas utan nem lennek meglepve ha ez a ket fered igy talalt volna ki. Ahogy azon sem, ha Sneci ezt hasznalna fel Judga ellen a labanc novero ugyben, marmint ravenne hogy valtoztassa meg a vallomast vagy ilyesmi. Beteg allat ez mind
anschluss
kártyát odaadta pinkóddal, innentől Sodrák hibája, mehet vele, ahová akar. a megoldás az ő kezében lett volna; egyszerűen tiltani kéne és kész; de mivel Tiborsz rendszeres fajtalankodással hitegei, így nehéz lépni...
Jutka elpusztításának tervével kapcsolatban remélhetőleg megtelt a linzi polizei mappája, és álló f@asszal várják a tárgyalásra...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
az volna mókás, ha levennék a Géza törlesztőjét is; átutalnák Gézának, az meg Sodráknak XD (bár ki tudja, lehet ez már meg is történt...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ez szerintem is sanszos.
Mondjuk, ha a Fradi ultrák legalább nem olyanok, mint a Vahúr. Nem állítja meg őket a lámpa, meg nem is olyan erőtlen csicskalángosokkal operálnak :D
Az fáj neki a legjobban ebben, hogy ő tényleg bármennyit költene a szerelmére, csupán annyit akar kierőszakolni cserébe, hogy néha a faszpinás is kezdeményezzen valamilyen kommunikációt (hívja fel előtte), hogy úgy tűnjön, mintha érdekelné a recskás, de még ezt se tudja elérni a szerencsétlen papucs :DD
ez azert jogilag nem igy van. nyilvan ha bemesz egy rendorkapitanysagra, ez lesz az elso amivel megprobalnak elhajtani, hogy ne kelljen ilyen dolgokkal foglalkozni, de:
1. azert mert Sneci atadta a kartyakat mar megbaszhatjak oket. A zsido bankok fele ezt semmivel nem lehet kimagyarazni, ez szerzodesszeges, megpedig sulyos, es a hitel es folyoszamla szerzodes felbontasa a kovetkezmeny
2. hatosagi eljarasban az, hogy Tibi hasznalta a kartyakat meg kihetyetyezheto, de az is kerdes mennyire allna meg. Sneci mondhatna, hogy szobeli szerelmi szerzodes alapjan adta oda oket, hogy az elettarsa, Tibi fedezze belole a kiadasait
3. az, hogy Judgahoz hogy es mikent kerult a kartya mar jogilag semmivel sem vedheto. egyreszt sosem kerult szoba hogy Sneci odaadtad volna Judganak a kartyat vagy elmondta volna a pin kodot, mindig Mercirol volt szo. es arrol is van tobb videos bizonyitek hogy a keszpenzfelvetelt kifejezetten tiltja roluk. milyen erdekes, mikor megis lett keszpenz felveve, pont Judga vette fel
En ezt ugy tudom elkepzelni, hogyha hatosag ele kerul az ugy, ket valasztas van:
egyik hogy Tibi elmondja, hogy a Snecitol kapott kartyakat o adta at PIN koddal egyutt Judganak, es akkor ot basszak meg
a masik, amit eddig is mindig csinalt, hogy o nem latott semmit es nem tud semmirol, arrol meg foleg nem hogy kerult a kartya meg a kodok Judgahoz es akkor Judgat basszak meg de ugy istenesen
szerintem aki kapcsolatban van Judgaval ertesithetne, hogy ez a ket fereg mibe huzta bele, szerintem a musor szempontjabol is hasznos lenne
anschluss
max magánvádasban foglalkoznak vele, azt is elhúzzák.
Sodrony meg az anyja nem fog ezért ügyvédet fizetni, ebben meg szinte biztos vagyok. ha el is jut behajtásig, mit hajtanak be? majd Merga kifizeti természetben? XD
ez a hatalyos jogaszabalyok szerint kozvadas ugy. elkovetesi magatartastol fuggoen informacios rendszer felhasznalasaval elkovetett csalas (Btk 375) vagy keszpenzhelyettesito fizetoeszkozzel valo visszaeles (Btk 393). es nem az a lenyeg, hogy kin lehet behajtani, hanem hogy ezzel tudjak zsarolni a Judgat
anschluss
Tegnap még nem arról volt szó hogy ő nem foglalkozik a sneci-kafftibiékkel többet? :DD * ásít *
Judga mondhat barmit, a hatosagnak abbol kell kiindulni hogy meg Tibinel sem lehetnenek a kartyak. Sodi meg nem csak mondhatja, hanem mutogathatja a tucat videot amiben kihangsulyozza hogy Mercinel van a kartya meg a kod, es hogy kifejezetten tiltja a kp felvetelt.
peldaul, ha neked van egy ceges kartyad, es olyan koltesed van rola amit a ceg nem engedelyez, vagy kifejezetten tilt, hiaba van nalad, es tudod a pin kodot, az buncselekmeny.
Sodit valoszinuleg egy dolog tartotta vissza a feljelentestol es Judga megszivatasatol, es az Golda. Az oregasszony pontosan tudja hogy ha ezt igy most bejelenti Sneci, ugorhat az egyik vagy az osszes nemet kartya. es uj igenylesnel, mivel mar volt visszaeles, negativabban indul, esetleg lesz uj background check es kiderul hogy mar Ausztriaban el es munkaja sincs.
szerintem ezt ugy oldotta meg, hogy kert egy masik kartyat, azt meg is kapta raadasul a torleszto eloelete miatt magasabb hitelkerettel (ez lehet az 1 millas plusz hitelkeret amit emlegetett tegnap) es ezutan a Tibinel levo kartya mar mehet a levesbe. ki van ez talalva, Golda amekkora zsido szervezett mar ennel nagyobb aljassagokat is zugugyved koraban
anschluss
Osztom a véleményt, ez a pénzlehúzás szerintem is hatalmas terelés. A pedofilt eddig se érdekelte különösebben, mennyivel és hogyan húzza a faszpinás cica. 2k ide vagy oda, az semmi, 4 ötvenezres hal a szájba. Hát mi az egy milliófütyis programozónak? semmi!
Hogyne érdekelné?? Hát még a szaros 60k-s telefonon is órákig loopolt.
Hat.. arrol is szo volt, hogy gejza utalt puposnak.. de ma ismet elszolta magat, hogy majd jovo heten megy haza, es akkor oda adja kp-ba sodinak :D
ebben igazad van, es ezert is mondtam hogy az elso alkalommal elkuldik a kapitanysagrol, ha megy feljelenteni. de, jogilag tok mas a tenyallas, lehet hogy nehezkes, de ha valaki veri az asztalt akkor ki fogjak vizsgalni es elmennek majd a falig. vagyis Tibivel es Judgaval a borton falig.
pontosan tudja mindenki hogy milyen a rendorseg munkamoralja, es azt is hogy senkinek, se az ugyesznek, se rendorsegnek, se a birosagnak nem hianyzik a sokadik hajlektalan sokadik ugye.
de, az megjobban nem hianyzik senkinek hogy egy raero, nyugdijas zugugyved, vagyis Golda verje az asztalt, panaszolgasson be rendort, ugyeszt, birot es plusz munkaorakat generaljon. pontosan tudom hogy az ilyenre kulon odafigyelnek, mindent tupontosan es precizen megcsinalnak, leirnak, kinyomoznak, nehogy egy ilyen raero jogvegzett kekeckedo barmibe is belekothessen.
es meg egyszer, itt nem az a lenyeg hogy kit buntetnek meg vagy kin hajtjak be, hanem hogy most van valami Judga ellen, es ugye tudjuk hogy Judga a demon, a foellenseg Snecinek
anschluss
Korábban arra hivatkoztak, hogy csak utalás hoyg legyen nyoma! Szóval a lehúzás csak kp-ba, hogy ne legyen nyoma, a törelsztés meg csak utalás, hogy jogilag legyen nyoma! :D
a linzi ügynek kell drukkolni, ott nagyon meghúzkodják bántalmazásért, és azon a ponton, ahol legjobban fáj neki: anyagialag...ha kiutasítják, nem tud az osztrák rendszeren tovább élősködni. ok, hogy tud menni tovább, de már lesz priusza.
itthoni fizuból meg ekkora adósságot nem lehet törleszteni + megálni.
Nem is nagyon érdekli a pénz ő csak számokat lát amiből sörikét meg kütyüket lehet venni és cicát lehet vele tartani. Most már megtanulta az is,hogy zsarolni lehet vele.A gyenge hitvány jellemét és a torz testét pénzel probálja kompenzálni mint az igazi incel balfaszok. Érdekes,hogy a géjza 350 euróján eltud vergödik miközben a két csöves 300.000-el lehúzta és ezzel kizárólag csak az a baja,hogy nem kérte szépen a cicuska. Egyébként meg egy átmütetett férfiről és egy totál leépült hajléktalan boszokányról beszlünk. Egyszerűen mindig képes vagyok elképedni,hogy létezik ilyen embere a világon mint a sodi.
Kp-ba se fogja megkapni gyagyas a penzt :D fullfing egy csalo...
szerintem az lesz hogy iratnak Judgaval egy levelet hogy nem is ugy volt meg nem emlekezett meg alkoholista, meg ilyenek. es megmondjak neki hogy az eljaras vegeig be ne tegye a labat Ausztriaba. kulonben feljelentik a penzfelvetel miatt
innentol Judga elerhetetlen lesz az osztrakoknak, mivel nincs se magyar se osztrak lakcime. Sertetti tanut meg nem fognak a magyar rendorseggel kerestetni. Majd a birosag ertekeli a vallomasat meg az levelet amiben visszavonja. es ugy fogja ertekelni hogy a tanu szavahihetetlen.
Sneci meg szepen mutogatja a videokat ahol Tibi veri Judgat, stb. Mivel arrol a serulesrol amirol a latlelet keszult, nincs videos bizonyitek csak a szavavhihetetlen Judga vallomasai, igy Sneci kap par szaz euro birsagot meg mehet a duhkezelesi treningre.
ne legyen igazam, de amilyen fereg a Sneci ezt az anyjaval mar regne eltervezhette, lehet ezert is "voltak abban" hogy meg Golda is azt mondta hogy csak korlatozza a kartyakat ne tiltsa le es minderrol raadasul jo sok video is van
anschluss
dejó, hogy ezt nem lefekvés előtt láttam, tuti nem tudtam volna aludni
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Elvileg az egy 100-aska volt, nem sok :D
60 ezerert, es ugy allitotta be hogy jucinak vette..de kiderult hogy sajat reszre
Ja hogy azt. Azt hittem azon felül megint vett egy újat.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ez talan meg is allna, de ne felejtsuk el az alabbi tenyeket:
- Sodi kb 20 videoban hangsulyozta, hogy MINDEN PENZ KOZOS (tehat Tibor, Jutka es Gyagyas penze kozos )
- Sodi szinten sokszor loopolta, hogy barmennyit kolthet a kartyarol a "szerelme"
- Elmondta, hogy ezek a koltesek a kozos eletuket es a SHOW-t fedezik
- Azt is loopolta, hogy BARMIT megvehet a kartyarol (lasd swarovski), csak elotte hivja fel
Meglatasom szerint, most minden utokartya Tiborsznal van.
- Bizonyitani tudja (videok alapjan), hogy a kartyat Gyagyastol kapta
- Bizonyitani tudja, hogy Gyagyas engedelyezett neki minden koltest a kozos eletukkel kapcsolatban
Az egyeduli felelem a bank, aki retteg chargeback-tol ( AFAIK, hitelkartyanal ez hosszabb ido mint debit card-nal ) ezert ha tudomasara jut, hogy barki olyan hasznalta a kartya ( vagy megvan a lehetosege hogy hasznalja ) aki nincs pontosan megnevezve a szerzodesben, akkor instant letiltas.
Ilyenkor viszont jo eselye van, hogy felkerdezik Gyagyast, zaroljak a hitelkeretet es egyosszegben visszakerik a sok millio futyit.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Nem,csak egyet vett 60k ertekben :)
igen, Mercinek engedelyezte, kulon megtiltva a kp felvetelt. Judgarol szo sem volt.
anschluss
annyira tudtam hogy ez lesz, az autista kör- és félmondataiból rakd össze mi is történt, persze. akik 20 éve követnek nem jöttek rá, te ostoba fasz. mire számítasz?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
párban járnak, egymást előbb bevédik, mintsem tranyó hátat fordítson judgának. szerintem. felesleges is ezen a pereskedésen elmélkedni. gyagya inkább kifizeti a kétszobás lakást. varangy nélkül nincs show
Ezt el is felejtettem, hogy, ha új kártyát kérne, nem is kapná meg. Zseniális:D Balek sodi a sodi.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Tipp:
Feliratozott videós bizonyítékkal küldje.
És lehet az sem utolsó szempont ha rávilágít, hogy kiss endre balek már nem németországban él, a címváltozását nem jelentette be.
Szerző:
NINCSSEMMID
Mar 27, 2022 03:23:35
Válasz
(1)
Tibor az előbb említettek ellenére letol még egykét táncit
Mar 27, 2022 03:23:35
törölt emlék
Mar 27, 2022 03:26:29
kajak khizökkent a tibikeh. az orkoknak is lesz telefonja sodiphénzbhől
Mar 27, 2022 03:26:29
Debil felügyelő
Mar 27, 2022 03:34:15
Ma este a körút bebaszik az ekearcú jóvoltából by makkpina.fasza...
A jövő pinája a fasz...
Mar 27, 2022 03:34:15
balek
(
x10)
Mar 27, 2022 03:52:58
x10)
Engem minden egyes alkalommal meg tud lepni, hogy a Merci milyen önfeledten el tudja engedni magát, ha a sneci nincs a közelében.
Nyoma sincs az idegeskedésnek a loopolásnak, csak boldogan énekel és táncol, szabadon, a görcsös pókujjak szorítása nélkül.
Bárcsak mindig ilyen boldog lehetne a cica az INCEL sodi zaklatása és manipulációja nélkül...
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nyoma sincs az idegeskedésnek a loopolásnak, csak boldogan énekel és táncol, szabadon, a görcsös pókujjak szorítása nélkül.
Bárcsak mindig ilyen boldog lehetne a cica az INCEL sodi zaklatása és manipulációja nélkül...
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 27, 2022 04:03:00
x7)
hajnali műsor:
le vagy tiltva, kurva anyád
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 27, 2022 04:04:25
x11)
Gyagya, a faszidat most fűzik be és viszik szobára, de te csak szundizz tovább!
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 27, 2022 04:11:11
x39)
Jozsef körut 86 - es kapu csengő
Nem 21 Bartucz. jah nem 22.
Jahvárj ! 23
A buzi tibi meg végig nyomkodja mindet :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem 21 Bartucz. jah nem 22.
Jahvárj ! 23
A buzi tibi meg végig nyomkodja mindet :D
Sodi lankadt pitonsza
Mar 27, 2022 04:13:13
Ez az a Bartucz Jani volt akinél voltak is fent a varanggyal? :D
Mar 27, 2022 04:13:13
Sörike
(
x3)
Mar 27, 2022 04:17:17
x3)
Tibi villog a kp-val min 10k van nála milyen nagylelkű sodi asodi
Gecis hányós lavór
sodi pénz
Mar 27, 2022 04:19:16
Tibi már sodi pénzével flexel, akkor mégse a jutka vette fel a 160k-t? :D
Mar 27, 2022 04:19:16
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 27, 2022 04:19:56
x6)
Lyudka vette fel, hogy ő legyen a fotón.
Tibi költi el :D
Sodi lankadt pitonsza
Mar 27, 2022 04:30:47
Kártya kezelési költségként levonta Jutkától az ő részét (kb 99,9%-át) a maradék részét ami marad abból pedig kapott egy zsömlét a varangy
Mar 27, 2022 04:30:47
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 27, 2022 04:56:26
x2)
Na Fullzsír félig elszólta magát, mert azt mondja hogy "becsületből, vissza adja, ha a Sodi már adta". Tehát nem volt semmilyen papír és megint bemondásra hitelezett a Recskagnóm nem tanulva az esetekből. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
50 ezres
Mar 27, 2022 06:35:16
Na Fullzsír félig elszólta magát, mert azt mondja hogy "becsületből, vissza adja, ha a Sodi már adta". Tehát nem volt semmilyen papír és megint bemondásra hitelezett a Recskagnóm nem tanulva az esetekből. :D
Tegnap elszólta magát gyagya, hogy már goldának kell fizetnie.
Mar 27, 2022 06:35:16
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 27, 2022 06:37:38
x4)
Tranyómobil átíratási mátrix tovább lett bontva, de legalább most már tisztán látni az egészet.
Tehát az illető leadta az adásvételit, majd az átíratás nem történt meg időben, ezért hivatalból kivonták a forgalomból+bírságot is kapott a járműre kirótt adósság miatt (ez nem feltétlenül a gyorshajtás, hanem az adás-vételi szerződés elmaradása okán). A hivatalból kivonás egyébként minden esetben az adósság terhére történik+annak rendezéséig elidegenítési tilalmat jegyeznek be a járműre (mint pl. amikor a hiteles autót nem fizetsz be X ideig a banknak). Ez Fullzsír simlije egyértelműen, mivel nem tisztázta a jármű tulajdonjogi kérdéseit. Majd az adósság rendezését követően pedig az ő nevére került volna, ekkor lép képbe a köztes adás-vételi szerződés, amikor is továbbruházta volna a varangyra/insert random cégre a tulajdonjogot a hegesztőzseni. Ezáltal az is bizonyosságot nyert számomra, erre az emberre egy karéj kenyeret nem bíznék rá, és ez a trollszokhoz való közeledése is egy álca.
Vagyis, gyagyásnak ez az autó anyagi oldalról olyan, mintha a Dunába öntötte volna azt a rengeteg pénzt, amit erre a guruló szerhalmazra költött. Sneci! Nekünk is kéne egy hitelkártya karácsonyra! Na, légyszi, ha már erre az értelmetlenségre is adtál pénzt, nekünk is adhatnál!
Tehát az illető leadta az adásvételit, majd az átíratás nem történt meg időben, ezért hivatalból kivonták a forgalomból+bírságot is kapott a járműre kirótt adósság miatt (ez nem feltétlenül a gyorshajtás, hanem az adás-vételi szerződés elmaradása okán). A hivatalból kivonás egyébként minden esetben az adósság terhére történik+annak rendezéséig elidegenítési tilalmat jegyeznek be a járműre (mint pl. amikor a hiteles autót nem fizetsz be X ideig a banknak). Ez Fullzsír simlije egyértelműen, mivel nem tisztázta a jármű tulajdonjogi kérdéseit. Majd az adósság rendezését követően pedig az ő nevére került volna, ekkor lép képbe a köztes adás-vételi szerződés, amikor is továbbruházta volna a varangyra/insert random cégre a tulajdonjogot a hegesztőzseni. Ezáltal az is bizonyosságot nyert számomra, erre az emberre egy karéj kenyeret nem bíznék rá, és ez a trollszokhoz való közeledése is egy álca.
Vagyis, gyagyásnak ez az autó anyagi oldalról olyan, mintha a Dunába öntötte volna azt a rengeteg pénzt, amit erre a guruló szerhalmazra költött. Sneci! Nekünk is kéne egy hitelkártya karácsonyra! Na, légyszi, ha már erre az értelmetlenségre is adtál pénzt, nekünk is adhatnál!
buniBanki
(
x2)
Mar 27, 2022 06:48:53
x2)
Az mennyire valid, hogy az anyja karácsonyra hitelt adott át incel pedókorcsnak?
Endre egy pedofil!
Andi
(
x13)
Mar 27, 2022 07:05:21
x13)
Azért a mulatás végén nem feledkezett meg a szponzoráról, egyetlen szerelméről.
"Sodi nyilván nem tud adni műsort. Mert csak azt a műsort tudja adni, hogy rólunk pofázik."
youtu.be/rbw1KmRqc08?t=7700
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
"Sodi nyilván nem tud adni műsort. Mert csak azt a műsort tudja adni, hogy rólunk pofázik."
youtu.be/rbw1KmRqc08?t=7700
50 ezres
Mar 27, 2022 07:08:55
Az mennyire valid, hogy az anyja karácsonyra hitelt adott át incel pedókorcsnak?
Nekem is rémlik, de nem most hanem az első linzi karácsony után.
Mar 27, 2022 07:08:55
MaxPayne
(
x24)
Mar 27, 2022 07:19:47
x24)
Pupfalt neztetek? :DD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Andi
(
x13)
Mar 27, 2022 07:20:00
x13)
Beszarok Mercin, megkönnyeztem ezt a részt.
Az autót szinte lehetetlen újra forgalomba helyezni, viszont tud segíteni alkatrésznek eladni "jártas vagyok ebben". "Adjanak érte százhuszat, még akkor is nagyon jó volt."
Az autót szinte lehetetlen újra forgalomba helyezni, viszont tud segíteni alkatrésznek eladni "jártas vagyok ebben". "Adjanak érte százhuszat, még akkor is nagyon jó volt."
Andi
(
x13)
Mar 27, 2022 07:21:59
x13)
Pupfalt neztetek? :DD
Konkrétan (majdnem) elindult tegnap a rendőrségre. Biztos Golda tartotta vissza.
Andi
(
x13)
Mar 27, 2022 07:27:05
x13)
Új kifejezést is tanultam, és tényleg ez a legerősebb. A kocsinak vége, a mazdának befellegzett, a lezárult egy cicamobil helyett csak annyit mondott, hogy "ennek kányá-munyi".
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 27, 2022 07:31:02
x19)
Ez a fasz rendőrségre akart menni azért mert odaadta a kártyáit, pin kóddal együtt másoknak, hogy használják nyugodtan? XD
50 ezres
Mar 27, 2022 07:33:04
Ő adta a pinkódot és a kártyát, mit akart mondani a rendőröknek, hogy nem hívta fel telefonon előtte? Tuti golda beszélte le, rosszul tette, kár volt elrontania a rendőrök napját. Egy kis vidámságot ők is megérdemelnek.
Mar 27, 2022 07:33:04
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 27, 2022 07:33:21
x4)
Ez a fasz rendőrségre akart menni azért mert odaadta a kártyáit, pin kóddal együtt másoknak, hogy használják nyugodtan? XD
Menjen csak. Legalább a rendőrök is röhögnek egy jót. XD
Andi
(
x13)
Mar 27, 2022 07:34:54
x13)
Ha lenne szerszám, meg egy fedett hely, már rég szétbontotta volna a mazdát. "Darabokra kaptam volna, mint a Legót".
Ha a mazda még kihúzott volna egy évet, amíg van rajta vizsga, akkor simán visszahozta volna az árát, mert mászkáltak volna vele ide meg oda. Szerintem ez érthető.
Ha a mazda még kihúzott volna egy évet, amíg van rajta vizsga, akkor simán visszahozta volna az árát, mert mászkáltak volna vele ide meg oda. Szerintem ez érthető.
Andi
(
x13)
Mar 27, 2022 07:40:16
x13)
- Szia, mennyibe került a mazda?
- Háromszázötven, plusz hatvanöt és sokszor nyolcvan, de nyugi van, mert Merci szerint százhúszért eladhatjuk.
- Háromszázötven, plusz hatvanöt és sokszor nyolcvan, de nyugi van, mert Merci szerint százhúszért eladhatjuk.
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 27, 2022 07:43:27
x4)
Tibcédesz: A kurva meg ott állt a sarkon geci.
A cigarettát a dohányboltban lehet vásárolni, a kenyeret a boltban. A kurva pedig azért sarki kurva, mert a sarkon áll. Fhú, ez fájt picit...
Mindeközben grindcore scream-szerű üvöltözés és lalalázás. Teljesen agyzsibbasztó egy lájfsz ez így reggelre...
A cigarettát a dohányboltban lehet vásárolni, a kenyeret a boltban. A kurva pedig azért sarki kurva, mert a sarkon áll. Fhú, ez fájt picit...
Mindeközben grindcore scream-szerű üvöltözés és lalalázás. Teljesen agyzsibbasztó egy lájfsz ez így reggelre...
Nemfatyle
(
x7)
Mar 27, 2022 08:06:54
x7)
Semennyire, ezt csak egy retard írta be tegnap. Készpénzt vitt el az anyjától karácsonykor, hogy a hitelkártyákat nullázza
Trollok harca
(
x5)
Mar 27, 2022 08:11:05
x5)
Merci mégse tudta ezúttal annulálni az utolsó előtti strike -ot a főcsatornáján igy az legközelebb már a bontóban végzi
Miskolci alvósejt
trolléga
(
x30)
Mar 27, 2022 08:22:37
x30)

Nemfatyle
(
x7)
Mar 27, 2022 08:23:57
x7)
Nagyon vicces, hogy őt lopták meg, és mégis Tibi diktálja a tempót, a korcsnak csak arról szabad beszélni, amit a faszpinás nem akar titkolni :DD
Rossz ratyeee
Mar 27, 2022 08:30:46
Nem neztem az ejszakai musort.. mi volt az a nagy titok? csak nem tibci levert penzt a kartyarol? :D
Mar 27, 2022 08:30:46
Anschluss
(
x4)
Mar 27, 2022 08:44:21
x4)
lehet hogy en vagyok paranoias, meg tul sokat nezek ki ezekbol, de nem lehet hogy ez a penzfelvetel egy ujabb aljas huzas Judga ellen?
gondoljunk bele, mar ket hete emlegetve vannak folyamatosan a kartyak, tobbszor felmerult mar itt a chaten, eloszoban is ertesiteni kellene a hatosagokat es a bankokat. Sneci pontosan tudja hogy jogtalanul adta at a kartyakat, lehet Tibi is rajott hogy rajta is el lehet verni a balhet emiatt es megoldottak ugy hogy ratoltak Judgara.
mert akarmi is tortent, ha Judga vett fel penzt a kartyarol, az instant buncselekmeny. ezt mar tenyleg nem lehet kihetyetyezni. es ott a megdonthetetlen bizonyitek, a bankomat kameraja, az nem olyan mint egy bolt hogy vagy van vagy nincs, vagy latszik vagy nem.
egy kihallgatas igy nezne ki:
R.: Magae a bankkartya amirol penzt vett fel?
J: Nem. Kiss Endre Farkase.
R: Kiss Endre Farkas adta maganak a bankkartyat hogy vegyen fel vele keszpenzt?
J: Nem, az elettarsam, a Kaffka Mercedesz adta ide.
R: A PIN kodot honnan tudta?
J: Kaffka Mercedesznel volt felirva, az o taskajabol vettem el.
Az minusz fokban autoban otthagyas utan nem lennek meglepve ha ez a ket fered igy talalt volna ki. Ahogy azon sem, ha Sneci ezt hasznalna fel Judga ellen a labanc novero ugyben, marmint ravenne hogy valtoztassa meg a vallomast vagy ilyesmi. Beteg allat ez mind
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 27, 2022 08:58:11
x19)
Remélem ma is levesz 200at a mercica :)
És minden hátralévő nap ameddig teljesen le nem nullázza a pedofilt.
halászlé
(
x24)
Mar 27, 2022 08:59:44
x24)
kártyát odaadta pinkóddal, innentől Sodrák hibája, mehet vele, ahová akar. a megoldás az ő kezében lett volna; egyszerűen tiltani kéne és kész; de mivel Tiborsz rendszeres fajtalankodással hitegei, így nehéz lépni...
Jutka elpusztításának tervével kapcsolatban remélhetőleg megtelt a linzi polizei mappája, és álló f@asszal várják a tárgyalásra...
MacY2
(
x1)
Mar 27, 2022 09:00:25
x1)
Vagy mehetne a mediamarkt-ba, vehetne ps-t,meg tv-t. Folytathatná a pókembert jutkával. 2 óra elteltével nem 3%-ig jutna mint a pedofil. És minden hátralévő nap ameddig teljesen le nem nullázza a pedofilt.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 27, 2022 09:00:35
x11)
Tyűűűű! Nagyon le vagyok maradva, majd visszaolvasok-nézek főzés közben, de annyit "vágok", hogy zajlik az élet a csöves háromszögben.
Normális embernek gondolom magam, és nagyon szégyellném, ha így élnék. És ez nem pénzkérdés. :)
Endre, még közmunkás bérből is lehet tisztességesen, másokat tisztelve, csendesen, nem a világot hibáztatva (hanem jobbat keresve) élni. Ezt üzenném a másik két csövesnek is! :)
Éppen KaffTibi halandzsa nyelven (abban perfekt) előadott éneklése szól, annyira nőies, hogy én is beleszeretnék, ha xy kromoszómám lenne.(Ja, nem!)
Púpos, igaza van Lyudgának, egy rossz buzi (ratyee) vagy, aki egy manust dug. Amit levágtak lent, azt berakták a mellkasába, oszt csókolom. Soha nem volt, és soha nem lesz "Mercédesz". Egyébként is, hogy találta ki magának ezt a nevet? Miért nem Bori, vagy Mari, vagy Lujza?? :DD
Elbaszott egy "család" vagytok! :))
Normális embernek gondolom magam, és nagyon szégyellném, ha így élnék. És ez nem pénzkérdés. :)
Endre, még közmunkás bérből is lehet tisztességesen, másokat tisztelve, csendesen, nem a világot hibáztatva (hanem jobbat keresve) élni. Ezt üzenném a másik két csövesnek is! :)
Éppen KaffTibi halandzsa nyelven (abban perfekt) előadott éneklése szól, annyira nőies, hogy én is beleszeretnék, ha xy kromoszómám lenne.(Ja, nem!)
Púpos, igaza van Lyudgának, egy rossz buzi (ratyee) vagy, aki egy manust dug. Amit levágtak lent, azt berakták a mellkasába, oszt csókolom. Soha nem volt, és soha nem lesz "Mercédesz". Egyébként is, hogy találta ki magának ezt a nevet? Miért nem Bori, vagy Mari, vagy Lujza?? :DD
Elbaszott egy "család" vagytok! :))
halászlé
(
x24)
Mar 27, 2022 09:00:55
x24)
az volna mókás, ha levennék a Géza törlesztőjét is; átutalnák Gézának, az meg Sodráknak XD (bár ki tudja, lehet ez már meg is történt...
Trollul Madár
(
x15)
Mar 27, 2022 09:11:01
x15)
Nekem áll össze az, hogy a pénzlehúzástól volt kiborulva Endre is és Golda is.
Azt mondja a történt a dolog kívül esik a fantáziáján és ahogy átjön Golda fantáziáján is, mert nem ordított, hanem lefagyott és megrémült ahogy elmeséli.
Ha Endre nem is számított pénzlehúzásra attól még Golda igen, tehát mi okból fagyott volna le Golda is?

Ráadásul ha azzal hencegett, hogy ha kell akkor Tibinek vesz Swarovski ékszert is akkor az a pénz nem is olyan kiakasztó az Endre veknijében még meglévő pár agysejt számára. Maximum este részegen loopolt volna, hogy őt bizony nem hívta fel a cica, hogy erre-arra kéne pénz.
Elhangzik, hogy van két olyan állítás amit három percen belül cáfolt. A pénzlehúzásban hol van két állítás?
Azt is mondja, hogy nemzeti sporttá vált a sodi hülyének nézés. Ha nemzeti sport és mindenki teszi, akkor az megint nem a pénzlehúzás mert akkor nem mások, hanem Tibor teszi és nem nemzeti sport.
Elárulja, hogy szerinte az illető a körmét rágva várja, hogy tesz-e utalást arról, hogy miről van szó. Tibor ennyire izgulna? Nem gondolom.
Azt állítja, hogy az elhangzottaknak nem a tartalma a nagyon gáz, hanem a környezete. Ez se pénzlehúzásra utal.
Szerintem az Anonymous videón és az abból fakadó emaileken akadtak ki és most terel.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Azt mondja a történt a dolog kívül esik a fantáziáján és ahogy átjön Golda fantáziáján is, mert nem ordított, hanem lefagyott és megrémült ahogy elmeséli.
Ha Endre nem is számított pénzlehúzásra attól még Golda igen, tehát mi okból fagyott volna le Golda is?

Ráadásul ha azzal hencegett, hogy ha kell akkor Tibinek vesz Swarovski ékszert is akkor az a pénz nem is olyan kiakasztó az Endre veknijében még meglévő pár agysejt számára. Maximum este részegen loopolt volna, hogy őt bizony nem hívta fel a cica, hogy erre-arra kéne pénz.
Elhangzik, hogy van két olyan állítás amit három percen belül cáfolt. A pénzlehúzásban hol van két állítás?
Azt is mondja, hogy nemzeti sporttá vált a sodi hülyének nézés. Ha nemzeti sport és mindenki teszi, akkor az megint nem a pénzlehúzás mert akkor nem mások, hanem Tibor teszi és nem nemzeti sport.
Elárulja, hogy szerinte az illető a körmét rágva várja, hogy tesz-e utalást arról, hogy miről van szó. Tibor ennyire izgulna? Nem gondolom.
Azt állítja, hogy az elhangzottaknak nem a tartalma a nagyon gáz, hanem a környezete. Ez se pénzlehúzásra utal.
Szerintem az Anonymous videón és az abból fakadó emaileken akadtak ki és most terel.
trolléga
(
x30)
Mar 27, 2022 09:18:54
x30)
nagyon röhögök, ha tényleg 200k-n akadtak ki. dehát gyagya, az a cicáék heti üzemben tartási költsége. meg kell mondani Tibornak: ennyi és ne tovább. légy férfi, állj a sarkadra! *pr* egyértelműen Tiborsz felbújtására emelte le varangy a pénzt.
kíváncsi vagyok recskás mire beszél le találkozót velük? vagy a kártya visszakérése felérne egy szakítással? nem fogja meglépni? elvileg valami 1 hónapig itthon maradnának a cicáék, akkor lehetne valamit intézni a Mazdával. bár így az elveszett rendszám fényében, meg Tibcédesz lelkesedése is megcsappant, kétlem hogy lesz ügyintézés :D
Tibi még csinálhatna 1-2 ilyen balhét, hátha itthon marad keddig sneci :DD
kíváncsi vagyok recskás mire beszél le találkozót velük? vagy a kártya visszakérése felérne egy szakítással? nem fogja meglépni? elvileg valami 1 hónapig itthon maradnának a cicáék, akkor lehetne valamit intézni a Mazdával. bár így az elveszett rendszám fényében, meg Tibcédesz lelkesedése is megcsappant, kétlem hogy lesz ügyintézés :D
Tibi még csinálhatna 1-2 ilyen balhét, hátha itthon marad keddig sneci :DD
kripli figyelő
(
x12)
Mar 27, 2022 09:19:11
x12)
Már tegnap szétfeszítette a veknit amiért nem loopolhat faszpinásról.A csavar az lenne ha varangy ma felvenné a dupláját ezért az újabb nagy titok miatt nem loopolhatna gyagyás órákig.
Jonciii
(
x8)
Mar 27, 2022 09:21:55
x8)
Ez szerintem is sanszos.
Mondjuk, ha a Fradi ultrák legalább nem olyanok, mint a Vahúr. Nem állítja meg őket a lámpa, meg nem is olyan erőtlen csicskalángosokkal operálnak :D
Nemfatyle
(
x7)
Mar 27, 2022 09:26:11
x7)
nagyon röhögök, ha tényleg 200k-n akadtak ki. dehát gyagya, az a cicáék heti üzemben tartási költsége.
Az fáj neki a legjobban ebben, hogy ő tényleg bármennyit költene a szerelmére, csupán annyit akar kierőszakolni cserébe, hogy néha a faszpinás is kezdeményezzen valamilyen kommunikációt (hívja fel előtte), hogy úgy tűnjön, mintha érdekelné a recskás, de még ezt se tudja elérni a szerencsétlen papucs :DD
Anschluss
(
x4)
Mar 27, 2022 09:28:50
x4)
Anschlusslehet hogy en vagyok paranoias, meg tul sokat nezek ki ezekbol, de nem lehet hogy ez a penzfelvetel egy ujabb aljas huzas Judga ellen?
ez azert jogilag nem igy van. nyilvan ha bemesz egy rendorkapitanysagra, ez lesz az elso amivel megprobalnak elhajtani, hogy ne kelljen ilyen dolgokkal foglalkozni, de:
1. azert mert Sneci atadta a kartyakat mar megbaszhatjak oket. A zsido bankok fele ezt semmivel nem lehet kimagyarazni, ez szerzodesszeges, megpedig sulyos, es a hitel es folyoszamla szerzodes felbontasa a kovetkezmeny
2. hatosagi eljarasban az, hogy Tibi hasznalta a kartyakat meg kihetyetyezheto, de az is kerdes mennyire allna meg. Sneci mondhatna, hogy szobeli szerelmi szerzodes alapjan adta oda oket, hogy az elettarsa, Tibi fedezze belole a kiadasait
3. az, hogy Judgahoz hogy es mikent kerult a kartya mar jogilag semmivel sem vedheto. egyreszt sosem kerult szoba hogy Sneci odaadtad volna Judganak a kartyat vagy elmondta volna a pin kodot, mindig Mercirol volt szo. es arrol is van tobb videos bizonyitek hogy a keszpenzfelvetelt kifejezetten tiltja roluk. milyen erdekes, mikor megis lett keszpenz felveve, pont Judga vette fel
En ezt ugy tudom elkepzelni, hogyha hatosag ele kerul az ugy, ket valasztas van:
egyik hogy Tibi elmondja, hogy a Snecitol kapott kartyakat o adta at PIN koddal egyutt Judganak, es akkor ot basszak meg
a masik, amit eddig is mindig csinalt, hogy o nem latott semmit es nem tud semmirol, arrol meg foleg nem hogy kerult a kartya meg a kodok Judgahoz es akkor Judgat basszak meg de ugy istenesen
szerintem aki kapcsolatban van Judgaval ertesithetne, hogy ez a ket fereg mibe huzta bele, szerintem a musor szempontjabol is hasznos lenne
halászlé
(
x24)
Mar 27, 2022 09:32:45
x24)
ez azert jogilag nem igy van. nyilvan ha bemesz egy rendorkapitanysagra, ez lesz az elso amivel megprobalnak elhajtani, hogy ne kelljen ilyen dolgokkal foglalkozni, de....
Sodrony meg az anyja nem fog ezért ügyvédet fizetni, ebben meg szinte biztos vagyok. ha el is jut behajtásig, mit hajtanak be? majd Merga kifizeti természetben? XD
Anschluss
(
x4)
Mar 27, 2022 09:40:32
x4)
Anschlussez azert jogilag nem igy van. nyilvan ha bemesz egy rendorkapitanysagra, ez lesz az elso amivel megprobalnak elhajtani, hogy ne kelljen ilyen dolgokkal foglalkozni, de....
ez a hatalyos jogaszabalyok szerint kozvadas ugy. elkovetesi magatartastol fuggoen informacios rendszer felhasznalasaval elkovetett csalas (Btk 375) vagy keszpenzhelyettesito fizetoeszkozzel valo visszaeles (Btk 393). es nem az a lenyeg, hogy kin lehet behajtani, hanem hogy ezzel tudjak zsarolni a Judgat
Fakenguru
(
x5)
Mar 27, 2022 09:43:25
x5)
Judganak erre annyit kell mondania, hogy nekik(!) adta oda asodi a kártyát, és nekik(!) mondta el a pin kódot, és kész. Asodi nyilván erre hevesen rázná a fejét, de ezen kívül sokat nem tehetne.
Hát azért hetyetye.
sodi hitelkártyája vagyok
Mar 27, 2022 09:46:07
Ez a hitelkártya odaadós feljelentés esetén csak sodi húzná a rövidebbet, mind rendőrség és mind banki szempontból!
mert ő adta oda önként, nem ellopták! pin kódostul minden van csomó videós bizonyíték ezen állításaira
Feljelentés vagy bármi esetén az lesz a rendőrség első kérdése, hogy ok jogtalan használat, de akkor miért nem tiltatta le? szóval ez minden oldalról bukott ügy, talán az anyjának volt annyi esze hogy felvilágosítsa erről
mert ő adta oda önként, nem ellopták! pin kódostul minden van csomó videós bizonyíték ezen állításaira
Feljelentés vagy bármi esetén az lesz a rendőrség első kérdése, hogy ok jogtalan használat, de akkor miért nem tiltatta le? szóval ez minden oldalról bukott ügy, talán az anyjának volt annyi esze hogy felvilágosítsa erről
Mar 27, 2022 09:46:07
-
Mar 27, 2022 09:49:13
Gejza lajf
youtu.be/pHabknAq_VE
youtu.be/pHabknAq_VE
Tegnap még nem arról volt szó hogy ő nem foglalkozik a sneci-kafftibiékkel többet? :DD * ásít *
Mar 27, 2022 09:49:13
Anschluss
(
x4)
Mar 27, 2022 09:50:54
x4)
Judganak erre annyit kell mondania, hogy nekik(!) adta oda asodi a kártyát, és nekik(!) mondta el a pin kódot, és kész. Asodi nyilván erre hevesen rázná a fejét, de ezen kívül sokat nem tehetne.
Judga mondhat barmit, a hatosagnak abbol kell kiindulni hogy meg Tibinel sem lehetnenek a kartyak. Sodi meg nem csak mondhatja, hanem mutogathatja a tucat videot amiben kihangsulyozza hogy Mercinel van a kartya meg a kod, es hogy kifejezetten tiltja a kp felvetelt.
peldaul, ha neked van egy ceges kartyad, es olyan koltesed van rola amit a ceg nem engedelyez, vagy kifejezetten tilt, hiaba van nalad, es tudod a pin kodot, az buncselekmeny.
Sodit valoszinuleg egy dolog tartotta vissza a feljelentestol es Judga megszivatasatol, es az Golda. Az oregasszony pontosan tudja hogy ha ezt igy most bejelenti Sneci, ugorhat az egyik vagy az osszes nemet kartya. es uj igenylesnel, mivel mar volt visszaeles, negativabban indul, esetleg lesz uj background check es kiderul hogy mar Ausztriaban el es munkaja sincs.
szerintem ezt ugy oldotta meg, hogy kert egy masik kartyat, azt meg is kapta raadasul a torleszto eloelete miatt magasabb hitelkerettel (ez lehet az 1 millas plusz hitelkeret amit emlegetett tegnap) es ezutan a Tibinel levo kartya mar mehet a levesbe. ki van ez talalva, Golda amekkora zsido szervezett mar ennel nagyobb aljassagokat is zugugyved koraban
exterminátor
Mar 27, 2022 09:51:05
Osztom a véleményt, ez a pénzlehúzás szerintem is hatalmas terelés. A pedofilt eddig se érdekelte különösebben, mennyivel és hogyan húzza a faszpinás cica. 2k ide vagy oda, az semmi, 4 ötvenezres hal a szájba. Hát mi az egy milliófütyis programozónak? semmi!
Mar 27, 2022 09:51:05
halászlé
(
x24)
Mar 27, 2022 09:53:51
x24)
Anschluss, nem tudom, hogy MO-n élsz-e, de itthon ezek az ügyek nagyon nehézkesek....pláne ilyen Kaffka félékkel, gyakorlatilag széllel szemben pisi, mert nem tudsz tőle semmit behajtani; ha leültetik, akkor is a mi adóforintunkból megy....
Nemfatyle
(
x7)
Mar 27, 2022 09:55:47
x7)
Hogyne érdekelné?? Hát még a szaros 60k-s telefonon is órákig loopolt.
Rossz ratyeee
Mar 27, 2022 10:03:51
Hat.. arrol is szo volt, hogy gejza utalt puposnak.. de ma ismet elszolta magat, hogy majd jovo heten megy haza, es akkor oda adja kp-ba sodinak :D
Mar 27, 2022 10:03:51
Anschluss
(
x4)
Mar 27, 2022 10:05:02
x4)
Anschluss, nem tudom, hogy MO-n élsz-e, de itthon ezek az ügyek nagyon nehézkesek....pláne ilyen Kaffka félékkel, gyakorlatilag széllel szemben pisi, mert nem tudsz tőle semmit behajtani; ha leültetik, akkor is a mi adóforintunkból megy....
ebben igazad van, es ezert is mondtam hogy az elso alkalommal elkuldik a kapitanysagrol, ha megy feljelenteni. de, jogilag tok mas a tenyallas, lehet hogy nehezkes, de ha valaki veri az asztalt akkor ki fogjak vizsgalni es elmennek majd a falig. vagyis Tibivel es Judgaval a borton falig.
pontosan tudja mindenki hogy milyen a rendorseg munkamoralja, es azt is hogy senkinek, se az ugyesznek, se rendorsegnek, se a birosagnak nem hianyzik a sokadik hajlektalan sokadik ugye.
de, az megjobban nem hianyzik senkinek hogy egy raero, nyugdijas zugugyved, vagyis Golda verje az asztalt, panaszolgasson be rendort, ugyeszt, birot es plusz munkaorakat generaljon. pontosan tudom hogy az ilyenre kulon odafigyelnek, mindent tupontosan es precizen megcsinalnak, leirnak, kinyomoznak, nehogy egy ilyen raero jogvegzett kekeckedo barmibe is belekothessen.
es meg egyszer, itt nem az a lenyeg hogy kit buntetnek meg vagy kin hajtjak be, hanem hogy most van valami Judga ellen, es ugye tudjuk hogy Judga a demon, a foellenseg Snecinek
BecsületesenTörlesztGéjza
Mar 27, 2022 10:07:33
Korábban arra hivatkoztak, hogy csak utalás hoyg legyen nyoma! Szóval a lehúzás csak kp-ba, hogy ne legyen nyoma, a törelsztés meg csak utalás, hogy jogilag legyen nyoma! :D
Mar 27, 2022 10:07:33
xray
(
x21)
Mar 27, 2022 10:09:52
x21)
most már tudod, h miért hívnak gyagyásnak, te elmebeteg sneci? anyád nem véletlenül kapott rohamot, amikor kiderült, h mekkora isten barma vagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
halászlé
(
x24)
Mar 27, 2022 10:13:40
x24)
a linzi ügynek kell drukkolni, ott nagyon meghúzkodják bántalmazásért, és azon a ponton, ahol legjobban fáj neki: anyagialag...ha kiutasítják, nem tud az osztrák rendszeren tovább élősködni. ok, hogy tud menni tovább, de már lesz priusza.
cucksodi
(
x3)
Mar 27, 2022 10:13:59
x3)
sneci mekkora barom vagy:D ha nem a sajátszememmel követtem volna végig ezt a sztorit el se hinném. Csodára méltó, hogy eddig nem kerültél utcára te semmirekellő hülye
puskapoj
halászlé
(
x24)
Mar 27, 2022 10:14:11
x24)
*megélni, bocs.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 27, 2022 10:14:21
x1)
Nem is nagyon érdekli a pénz ő csak számokat lát amiből sörikét meg kütyüket lehet venni és cicát lehet vele tartani. Most már megtanulta az is,hogy zsarolni lehet vele.A gyenge hitvány jellemét és a torz testét pénzel probálja kompenzálni mint az igazi incel balfaszok. Érdekes,hogy a géjza 350 euróján eltud vergödik miközben a két csöves 300.000-el lehúzta és ezzel kizárólag csak az a baja,hogy nem kérte szépen a cicuska. Egyébként meg egy átmütetett férfiről és egy totál leépült hajléktalan boszokányról beszlünk. Egyszerűen mindig képes vagyok elképedni,hogy létezik ilyen embere a világon mint a sodi.
Rossz ratyeee
Mar 27, 2022 10:14:41
Kp-ba se fogja megkapni gyagyas a penzt :D fullfing egy csalo...
Mar 27, 2022 10:14:41
broni
(
x45)
Mar 27, 2022 10:29:28
x45)
hány óra van???????????????????égethetek már?????????????
Anschluss
(
x4)
Mar 27, 2022 10:30:20
x4)
Anschlussebben igazad van, es ezert is mondtam hogy az elso alkalommal elkuldik a kapitanysagrol, ha megy feljelenteni. de, jogilag tok mas a tenyallas, lehet hogy nehezkes, de ha valaki veri az asztalt akkor ki fogjak vizsgalni es elmennek majd a falig. vagyis Tibivel es Judgaval a borton falig.
szerintem az lesz hogy iratnak Judgaval egy levelet hogy nem is ugy volt meg nem emlekezett meg alkoholista, meg ilyenek. es megmondjak neki hogy az eljaras vegeig be ne tegye a labat Ausztriaba. kulonben feljelentik a penzfelvetel miatt
innentol Judga elerhetetlen lesz az osztrakoknak, mivel nincs se magyar se osztrak lakcime. Sertetti tanut meg nem fognak a magyar rendorseggel kerestetni. Majd a birosag ertekeli a vallomasat meg az levelet amiben visszavonja. es ugy fogja ertekelni hogy a tanu szavahihetetlen.
Sneci meg szepen mutogatja a videokat ahol Tibi veri Judgat, stb. Mivel arrol a serulesrol amirol a latlelet keszult, nincs videos bizonyitek csak a szavavhihetetlen Judga vallomasai, igy Sneci kap par szaz euro birsagot meg mehet a duhkezelesi treningre.
ne legyen igazam, de amilyen fereg a Sneci ezt az anyjaval mar regne eltervezhette, lehet ezert is "voltak abban" hogy meg Golda is azt mondta hogy csak korlatozza a kartyakat ne tiltsa le es minderrol raadasul jo sok video is van
dilomalo
(
x1)
Mar 27, 2022 10:32:34
x1)
hajnali műsor:
dejó, hogy ezt nem lefekvés előtt láttam, tuti nem tudtam volna aludni
Hahó
(
x136)
Mar 27, 2022 10:48:50
x136)
A tranyó vett egy új telefont sneci pénzéből? Mennyiért?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 27, 2022 10:49:31
x6)
Elvileg az egy 100-aska volt, nem sok :D
Rossz ratyeee
Mar 27, 2022 10:50:00
60 ezerert, es ugy allitotta be hogy jucinak vette..de kiderult hogy sajat reszre
Mar 27, 2022 10:50:00
seymour schwartz
(
x6)
Mar 27, 2022 10:52:27
x6)
Egyébként ez is milyen érdekes helyzet már, ilyen is csak a Snecológiában fordulhat elő. Ha az embernél nincs nála a bankkártyája, akkor automatikusan pánikol, keresi, ha meg elhagyta akkor rohan tiltatni meg a rendőrségre. Itt meg konkrétan arról van szó, hogy a Gyagya teljes lelki nyugalommal adta át a bankkártyáit két hajléktalannak. Beszarás.
Ingatkanügyek
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 27, 2022 10:53:57
x6)
youtu.be/J1BKwUx7xHk
Tisztázós flokk.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Tisztázós flokk.
Hahó
(
x136)
Mar 27, 2022 10:54:37
x136)
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 27, 2022 10:55:19
x6)
Inkább itt nézzük:
trashvod.com/w/tW5NgbEaCbKgp7vowZ4RJM
trashvod.com/w/tW5NgbEaCbKgp7vowZ4RJM
Sodi lankadt pitonsza
Mar 27, 2022 10:55:27
Kint van gyagyás videója
Mar 27, 2022 10:55:27
Nemfatyle
(
x7)
Mar 27, 2022 10:58:19
x7)
Rögtön egy hazugsággal indul, azt mondja, hogy tegnap fél órán keresztül beszélt arról, hogy min borult ki, mégse jött rá a hallgatóság, hogy mi volt az
pupszi
(
x1)
Mar 27, 2022 10:58:49
x1)
- Sodi kb 20 videoban hangsulyozta, hogy MINDEN PENZ KOZOS (tehat Tibor, Jutka es Gyagyas penze kozos )
- Sodi szinten sokszor loopolta, hogy barmennyit kolthet a kartyarol a "szerelme"
- Azt is loopolta, hogy BARMIT megvehet a kartyarol (lasd swarovski), csak elotte hivja fel
- Bizonyitani tudja, hogy Gyagyas engedelyezett neki minden koltest a kozos eletukkel kapcsolatban
Az egyeduli felelem a bank, aki retteg chargeback-tol ( AFAIK, hitelkartyanal ez hosszabb ido mint debit card-nal ) ezert ha tudomasara jut, hogy barki olyan hasznalta a kartya ( vagy megvan a lehetosege hogy hasznalja ) aki nincs pontosan megnevezve a szerzodesben, akkor instant letiltas.
Ilyenkor viszont jo eselye van, hogy felkerdezik Gyagyast, zaroljak a hitelkeretet es egyosszegben visszakerik a sok millio futyit.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 27, 2022 11:00:14
x13)
Golda torkaszakadtából üvölt a nyomorék kisfiának a kártyahasználattal kapcsolatban, priceless.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
rBali
(
x24)
Mar 27, 2022 11:01:24
x24)
Endre megint meglepődött, hogy a trolloknak van igazuk.
*ásít*
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
*ásít*
Kaffka Tiborné
(
x2)
Mar 27, 2022 11:02:49
x2)
Mindenféle következmény nélkül
Úgy basszák át a gyagyást ahogy tudják :D
Úgy basszák át a gyagyást ahogy tudják :D
xray
(
x21)
Mar 27, 2022 11:03:12
x21)
akárhonnan nézzük ezt gyagyás rettenetesen beszopta.
megérdemelten, ezt tegyük hozzá.
megérdemelten, ezt tegyük hozzá.
Rossz ratyeee
Mar 27, 2022 11:03:18
Nem,csak egyet vett 60k ertekben :)
Mar 27, 2022 11:03:18
Nemfatyle
(
x7)
Mar 27, 2022 11:03:39
x7)
4:57-nél hogy visítozik Golda, hogy a tranyó adja vissza a hitelkártyát :DD
trashvod.com/w/tW5NgbEaCbKgp7vowZ4RJM?start=5m
trashvod.com/w/tW5NgbEaCbKgp7vowZ4RJM?start=5m
Anschluss
(
x4)
Mar 27, 2022 11:03:45
x4)
AnschlussJudga mondhat barmit, a hatosagnak abbol kell kiindulni hogy meg Tibinel sem lehetnenek a kartyak. Sodi meg nem csak mondhatja, hanem mutogathatja a tucat videot amiben kihangsulyozza hogy Mercinel van a kartya meg a kod, es hogy kifejezetten tiltja a kp felvetelt.
igen, Mercinek engedelyezte, kulon megtiltva a kp felvetelt. Judgarol szo sem volt.
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 27, 2022 11:05:18
x6)
Lassan annyiban lesz a Mazda mint egy 7es BMW. B a l e k !
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
A régnemlátott buzidémon
Mar 27, 2022 11:05:35
Azért álljunk meg egy szóra.
1.A gyagyás és a golda nem egy kibaszott mastermind,nincs semmiféle komolyan vehető tervük.
2.Az osztrákoknak nem kell már judkától semmi,a trashvodos videók meg a kiérkező jagellók jelentése elég.Ott komolyan veszik a kapcsolaton belüli/nők elleni erőszakot.
3.A kobold még letiltatni se tudja a kártyákat mert a cserekártyákat az ogrénak küldenék.
1.A gyagyás és a golda nem egy kibaszott mastermind,nincs semmiféle komolyan vehető tervük.
2.Az osztrákoknak nem kell már judkától semmi,a trashvodos videók meg a kiérkező jagellók jelentése elég.Ott komolyan veszik a kapcsolaton belüli/nők elleni erőszakot.
3.A kobold még letiltatni se tudja a kártyákat mert a cserekártyákat az ogrénak küldenék.
Mar 27, 2022 11:05:35
trolléga
(
x30)
Mar 27, 2022 11:05:58
x30)
Rögtön egy hazugsággal indul, azt mondja, hogy tegnap fél órán keresztül beszélt arról, hogy min borult ki, mégse jött rá a hallgatóság, hogy mi volt az
annyira tudtam hogy ez lesz, az autista kör- és félmondataiból rakd össze mi is történt, persze. akik 20 éve követnek nem jöttek rá, te ostoba fasz. mire számítasz?
xray
(
x21)
Mar 27, 2022 11:06:06
x21)
nem kellenek ide trollok, rosszindulat, se semmi, gyagyás magát csinálja ki, mi meg sátáni kacajjal hahotázunk. xd
Kaffka Tiborné
(
x2)
Mar 27, 2022 11:06:34
x2)
Gyagyás, az lett a megoldás hogy megint nem csináltál semmit, megint átbasztak
Te meg mosolyogsz hozzá, és megy minden tovább:D
Te meg mosolyogsz hozzá, és megy minden tovább:D
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 27, 2022 11:06:35
x1)
Sodika arra készülj fel,hogy ez egy videósoroztat lesz :DD
Természetesen az fel sem merült,hogy visszakérje a kártyát mert hát ugye akkor nem tudná mivel magához láncolni a cicát. Lesznek itt még mokás percek csak goldának váltsa ki valaki a xanaxot :D
Egyszerűen nem létezhet ilyen ember mint a sodi kiégtem.
Természetesen az fel sem merült,hogy visszakérje a kártyát mert hát ugye akkor nem tudná mivel magához láncolni a cicát. Lesznek itt még mokás percek csak goldának váltsa ki valaki a xanaxot :D
Egyszerűen nem létezhet ilyen ember mint a sodi kiégtem.
trolléga
(
x30)
Mar 27, 2022 11:07:01
x30)
párban járnak, egymást előbb bevédik, mintsem tranyó hátat fordítson judgának. szerintem. felesleges is ezen a pereskedésen elmélkedni. gyagya inkább kifizeti a kétszobás lakást. varangy nélkül nincs show
Trollok harca
(
x5)
Mar 27, 2022 11:07:14
x5)
autóra vették fel bulizós lájv előtt nyilván
Miskolci alvósejt
danieldobai
Mar 27, 2022 11:07:25
Azért álljunk meg egy szóra.
Ezt el is felejtettem, hogy, ha új kártyát kérne, nem is kapná meg. Zseniális:D Balek sodi a sodi.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Mar 27, 2022 11:07:25
Kaffka Tiborné
(
x2)
Mar 27, 2022 11:08:26
x2)
MIlyen indokkal mennél be a rendőrseégre? Hogy ÖNKÉNT nekikadtad a kártyáidat és mondtad hogy használják? Nagy show lenne
sörösterv
(
x4)
Mar 27, 2022 11:08:32
x4)
Mar 27, 2022 11:08:32
Igazi balfasz ez, aki most nézi először ezt az idiótát, az se tudja miről van szó, aki meg régóta, annak meg nem kell magyarázni kiről is van szó :D Mar 27, 2022 11:08:32
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 27, 2022 11:09:06
x6)
Ha valaki mégis szeretné tudatni a zsidóbankkal, hogy kiss endre balek kártyája egy harmadik személynél van pin kóddal, az itt tudja megtenni:
[email protected]
0211 - 900 20 444
www.targobank.de/de/kontakt/index.html
[email protected]
0211 - 900 20 444
www.targobank.de/de/kontakt/index.html
A régnemlátott buzidémon
Mar 27, 2022 11:10:27
Ha valaki mégis szeretné tudatni a zsidóbankkal, hogy kiss endre balek kártyája egy harmadik személynél van pin kóddal, az itt tudja megtenni:
[email protected]
0211 - 900 20 444
targobank.de/de/kontakt/index.html
[email protected]
0211 - 900 20 444
targobank.de/de/kontakt/index.html
Tipp:
Mar 27, 2022 11:10:27
hotyfolt
Mar 27, 2022 11:10:48
Óda a betört szélvédőhöz
trashvod.com/w/sEKH6AAAagzQGKnSTygxq6
Amit sneci mond az törvényszerűleg megtörténik
Reggel-délben-este állapotok loop
Sörike cisszen
5 órás lájvból kivágott anyag loop
Nem érdekli már ki mit küldözget a rendőrségnek
Mélyrepülés, felfoghatatlan dolgok
Bécs, kádárkocka, sok minden játszik * ásít *
Merci valami hölgyet loopol lájvban
2 szobás lakás KELL
Szolnokra mentek Goldával, kábelvásárlás enyhített gyagya depresszióján
osztrák hatóságok annyira együttműködőek, hogy mindenhonnan elküldték :DD
Csetes retardok kérdéseire válaszolgat, pusztító unalom
Reggel túltolt mindent
Szegény cica a saját kártyáját kényszerült használni
Megint mindent kipofázik: nem tudták használni a kártyákat
Goldára akarja kenni épp a saját balfaszságát
Felolvasott üzenet alapján megint a varangyon keresztül beszélget a cicával
Csicskulás, kamera takarás Goldának
Nem tudják cicáék egyik kártyát sem használni loop
Valami olyat csinált ami miatt nem működik a kártya
Sörike kézben, szürcsölgeti
Eléggé sírásra áll a picsaszáj
Cicáékat elvágni a pénztől szándékosan nem akarta
Golda a háttérből: van saját pénze, nem?
Azon a kártyán (fehér) 6500 euró szabad keret van
Szürke kártyán 2000 eur (átszámítja, 750k HUF) keret van
Összeadja őket, 6500 + 750 :DDD (Amúgy minek?) teljesen be van baszva
Autista nyökögések, messenger hangüzenet, némítás
Nagyon vicces az üzenet, azt magát nem de a választ bejátssza
"mobiltelefon után volt egy tábák meg egy ósön"
pénzfelvét 0-ra állítva
Faplet képernyőt mutat, melócsá kereséssel lebukás, autiexcel is pörög a kidásokról img.sodika.dk/imgur.com/tPgSOBv.jpeg
Közös limit beállítás a csettel * ásít * minőségi műsor
"Lezárult egy cicamobil?" Belenéz a tranyó közvetítésébe
Ekkor hívták a rendőröket, a kocsit szidják, rendszámot ekkor tépte le Tiborsz, bemondják hogy a kocsi ottmarad ahol áll, varangy szerint nem éri meg többet költeni rá :DD
Sneci nagyon fancsali képet vág, hogy a szerelmi zálogról így beszélnek
Youtube reklám * ásít *
Állítólag rendőr mondta nekik hogy szedjék le, adják le a rendszámot
Gyagya trashvod használatra buzdítja a nézőket
Minőségi műsor: ha már privátban nem áll szóba vele a tranyó a közvetítéshez beszél sneci
Cset: mi a véleményed? Gyagya: "mi a véleményem? nézek egy szétcsúszott részeg embert, akiben a világ legérdekesebb kihívásai közé tartozik a nőiességet felfedezni" :DD
"nagyon részeg" - mondja sneci miközben ő is sörikét hörpint :D
Megint időjárás-jelentés miközben tranyó szidja épp
Sneci Goldának "ez most történik. én magam is el vagyok borzadva ezt látva"
Goldát zavarja a csövesek óbégatása, kiköltözünk a konyhába
Gyagyás fejtegeti: "olyan finom, ha nőies... " Háttérben Golda meg küzd a TBC-vel es éppen felköhögi a maradék tüdejét.
Nyomokban nőiességet tartalmazhat loop
"Emiatt baszódott szét az életem" - mondja gyagyás
"Emiatt szétbaszódott minden: munka, egzisztencia, bűntetetlen előélet"
Rádiót akar hallgatni a cica, gyagya lájfsz lelőve
Sziasztok
trashvod.com/w/sEKH6AAAagzQGKnSTygxq6
Amit sneci mond az törvényszerűleg megtörténik
Reggel-délben-este állapotok loop
Sörike cisszen
5 órás lájvból kivágott anyag loop
Nem érdekli már ki mit küldözget a rendőrségnek
Mélyrepülés, felfoghatatlan dolgok
Bécs, kádárkocka, sok minden játszik * ásít *
Merci valami hölgyet loopol lájvban
2 szobás lakás KELL
Szolnokra mentek Goldával, kábelvásárlás enyhített gyagya depresszióján
osztrák hatóságok annyira együttműködőek, hogy mindenhonnan elküldték :DD
Csetes retardok kérdéseire válaszolgat, pusztító unalom
Reggel túltolt mindent
Szegény cica a saját kártyáját kényszerült használni
Megint mindent kipofázik: nem tudták használni a kártyákat
Goldára akarja kenni épp a saját balfaszságát
Felolvasott üzenet alapján megint a varangyon keresztül beszélget a cicával
Csicskulás, kamera takarás Goldának
Nem tudják cicáék egyik kártyát sem használni loop
Valami olyat csinált ami miatt nem működik a kártya
Sörike kézben, szürcsölgeti
Eléggé sírásra áll a picsaszáj
Cicáékat elvágni a pénztől szándékosan nem akarta
Golda a háttérből: van saját pénze, nem?
Azon a kártyán (fehér) 6500 euró szabad keret van
Szürke kártyán 2000 eur (átszámítja, 750k HUF) keret van
Összeadja őket, 6500 + 750 :DDD (Amúgy minek?) teljesen be van baszva
Autista nyökögések, messenger hangüzenet, némítás
Nagyon vicces az üzenet, azt magát nem de a választ bejátssza
"mobiltelefon után volt egy tábák meg egy ósön"
pénzfelvét 0-ra állítva
Faplet képernyőt mutat, melócsá kereséssel lebukás, autiexcel is pörög a kidásokról img.sodika.dk/imgur.com/tPgSOBv.jpeg
Közös limit beállítás a csettel * ásít * minőségi műsor
"Lezárult egy cicamobil?" Belenéz a tranyó közvetítésébe
Ekkor hívták a rendőröket, a kocsit szidják, rendszámot ekkor tépte le Tiborsz, bemondják hogy a kocsi ottmarad ahol áll, varangy szerint nem éri meg többet költeni rá :DD
Sneci nagyon fancsali képet vág, hogy a szerelmi zálogról így beszélnek
Youtube reklám * ásít *
Állítólag rendőr mondta nekik hogy szedjék le, adják le a rendszámot
Gyagya trashvod használatra buzdítja a nézőket
Minőségi műsor: ha már privátban nem áll szóba vele a tranyó a közvetítéshez beszél sneci
Cset: mi a véleményed? Gyagya: "mi a véleményem? nézek egy szétcsúszott részeg embert, akiben a világ legérdekesebb kihívásai közé tartozik a nőiességet felfedezni" :DD
"nagyon részeg" - mondja sneci miközben ő is sörikét hörpint :D
Megint időjárás-jelentés miközben tranyó szidja épp
Sneci Goldának "ez most történik. én magam is el vagyok borzadva ezt látva"
Goldát zavarja a csövesek óbégatása, kiköltözünk a konyhába
Gyagyás fejtegeti: "olyan finom, ha nőies... " Háttérben Golda meg küzd a TBC-vel es éppen felköhögi a maradék tüdejét.
Nyomokban nőiességet tartalmazhat loop
"Emiatt baszódott szét az életem" - mondja gyagyás
"Emiatt szétbaszódott minden: munka, egzisztencia, bűntetetlen előélet"
Rádiót akar hallgatni a cica, gyagya lájfsz lelőve
Sziasztok
Mar 27, 2022 11:10:48
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 27, 2022 11:11:12
x6)
Tipp:
És lehet az sem utolsó szempont ha rávilágít, hogy kiss endre balek már nem németországban él, a címváltozását nem jelentette be.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 27, 2022 11:12:40
x13)
Ez teljesen hülye.
"Ha már egyszer így alakult, legyen az autóra költve"
Te teljesen hülye vagy Gyagyás. Értem, hogy az elméd így próbálja ezt befogadni, meg feldolgozni, de érted, hogy az történik, hogy két alkoholista csöves lop tőled, miközben 15 millió adósságod (16?) van és munkanélküli vagy.
Még az év vége előtt Blaha lesz ebből.
"Ha már egyszer így alakult, legyen az autóra költve"
Te teljesen hülye vagy Gyagyás. Értem, hogy az elméd így próbálja ezt befogadni, meg feldolgozni, de érted, hogy az történik, hogy két alkoholista csöves lop tőled, miközben 15 millió adósságod (16?) van és munkanélküli vagy.
Még az év vége előtt Blaha lesz ebből.
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™