nszksz a szolgálatért!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Amikor a veknit intervenció éri, mindig eszembe jut ez a komment, amiben a sodi a terhes Andi halálát kívánja és nagyon megnyugszok, miszerint működik az Univerzum törvénye.
Büdös csatornapatkányként bújkáló sodi lett a sodi, bizony!
vérdíj target nr. 1
Ne szomorkodj sodi, mi örülni fogunk, amikor megdöglesz végre, és minden trolll lelkigyakorlatának a része lesz, hogy évente elzarándokol az árokpartra, ahová a göthös kurvaanyád elkapartad, és rituálisan odafosunk.
Így halálod után is ugyanolyan szar leszel, mint életedben.
Csak esztétikusabb.
hoty... hotyhotyhoty...
Dehogy jon. Megmondta hogy ezen a heten megy haza, es kp-ba oda adja a puposnak..Persze ez annyira igaz,mint ahogy utalt eddig..
Addig álljak fél lábon. :D No de ne legyen igazam, és elnézést kelljen kérnem. Viszont ennek annyi a valószínűsége, mint hogy SoDI tőlünk kér elnézést, mert igazunk lett megint, és ennek ellenére is meghazudtolt minket. Illetve két trollkolléga videóját bevágta engedély nélkül a vekni flokkba (mert ők erre is érzékenyek ugye...). Bár azok a vágások olyan kifinomultak, mint amikor acélvágó ollóval akar az ember petrezselymet aprítani...
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Nekem sepával cointőzsdéről a délelőtti utalás 17:30 körül érkezett. Szerintem az union kívüli.
Még egy papírpohár kellett volna mellé, és tökéletes kép lett volna 2023 nyaráról :D
Nekem el akarta kérni az id cardomat hogy lefényképezhesse és vihesse a rendőrségre a buzi :D Amikor nincs más eszköz a kezében akkor az általa megvetett rendőrbácsikhoz szalad.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Igen, ez esélyes. Kedves fogatlan gyárimunkás trollégák, aki ráér, sétálgasson már a Rákóczi úton, nehogy ez a fasz nyugodtan élvezhesse a budapesti tartózkodását. NSZKSZ!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem az még kacifántosabb ügy lesz.
Szoktak jelentést küldeni a rendőrségnek hogy hogy ment,és meglátásuk szerint szükséges-e még több lépés az ügyben.
Szerintem ha odamegy, elkezd hetyetyézni, azonnal viszik a zárt osztályra.
szegény varangy.. nem adatott meg neki, hogy gyereke lehessen erre vénségére most kap egy ilyen félnótást
megvan már a második autó amivel kirándulni járnak? Vagy zoltán hazudott?
Hazudott. Nem kap semmifele kocsit a tranyo henn zoltantol
Arról nincs info. Tegnap este még elhagyatott volt a mazda, oda nem mentek vissza tudtommal.
De alapvetésnek szerintem sanszos, hogy Zolibá hazudozik.
Tovabba:
- Tibor eloadja a "lemegyek amazdaval *insert random helyseg here* es mindenkit agyonverek
- TE ROOOOSSZZZZ RATYEEEE
- Vahur megtudja, hogy Sodi pesten van, live-ot indit a 19-es csatornan, majd kozli hogy elindul felpofozni. Eloszor rossz villamosra szall, majd megallitja egy piroslampa
- Gejza halalos kozlekedesi balesetet szenved es meghal ezert nem lesz visszafizetes. Este liveban kozli, hogy mar felgyogyult a szilankos koponyatoresbol es holnap biztosan atvalt a roman szamlajarol olasz lirat nemet markaba, amibol egy moszkvai bankon keresztul eurot konvertal es elutalja egyben sodinak.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Rénszarvasfej, szamárfasz, tevepúp, pókujj, malacszem, pinaszáj, tyúkmell
Leírom százszor, legközelebb erre is fityelek

php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
nem baj, jól van az úgy, ha már ők is unják a műsort, akkor muszáj lesz valamit újítania
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Pedig elég lenne a Rocskai Gergő utolsó levelét elolvasnia annak, aki nem tudja, milyen gusztustalan egy féreg ez a sodika (és az olvasás sem az erőssége). Rövid, tömör, velős kórkép erről az autista, igénytelen nyomorékról. Az, hogy most rajta élősködnek... karma, univerzum, nevezzük bárhogy. De megérdemli minden percét.
Elképzelem hogy bemegy majd kér egy sört mert ideges. Aztán keresztbe tett lábakkal leül a faplettel és hangosan anyázni kezd a kommentekre.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Annyira tipikusak ezek a “józsefnék” meg “marikák”.
Semmit sem hisznek el, öket nem lehet átbaszni … de persze azt, hogy bechippelik öket az oltással meg, hogy az ukránok támadták meg az oroszokat, na azt nagy kanállal zabálják a mindentudasegyeteme.eu-ról.
Úgy néz ki a Gyagyás megújult minőségi tartalma megtalálta a minőségi nézőközönséget :)
1 órával a tréning előtt már red bullozik csak! Nem alkoholista!
Mifaaaaaaaaaaaan
A vonat is az övé, mint tudjuk, egykutya :))))
le vagy tiltva, kurva anyád
Aztán elkezdi ordibálva mutatni a foglalkozás vezetőnek az itteni kommenteket.
Ingyen pénz, lol, ezt pont a sneci féle pénzügyi nyomorékok szokták ingyen pénznek hívni, aztán utána természetesen ezreket fizetnek ki euróban kamatra :D "fool and his money are easily parted" ahogy azt szokták mondani.
Natyon szívesen megnéznék egy éves kimutatást a hitelkártyákról, tippre minimum 1000 euró elcsúszik évente a kamatokra, kp felvételes büntetőkamatokra stb, ezért nincs még egy fagyira való kp-ja sem a korcsnak 40 évesen, rend van na!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
kisz krumpli
kártyen
Ha nem lesznek olyan meglepetés kérdések, hogy pl. mivel foglalkozik a youtube csatornád, akkor nem lesz gond!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha mész egy random utcán, és látsz egy random csövest - na, valószínűleg az is megrakta már Tibit legalább egyszer. Bárkivel összefekszik egy fél keserűért. Az öreg Kiss biztos mindig mondta szegény debil Úszónak, hogy "fiam, kurvából lesz a legjobb feleség", azért akarja elvenni ezt a filléres prostit.
Ez lehet, hogy furcsa lesz így leírva, de szerintem Tibire még a legalja Gammer gibbon sem fanyalodna rá...
Szerintem a design miatt.
🕎Endigame🕎
A jelenlegi szárának a vége sem jut el a füle mögé, ezért csúszkál előre mindig.
Nem volt pénz normális szemüvegre, mert kellett a flokk kamera, tudjátok, ami mindig lemerül, vagy túlmelegszik 5 perc használat után.
Azt is pisztos alaposan riszörcsölte mielőtt megvette volna.
Ne ítéljük ezért el a gyagyás ruppótlan cickányfasz töcskölő hajláktalan fifit.
Ő mindent jól csinált!
BALEK :D
Ez ugyanaz a szemüveg. Nem a fülén van hanem a veknire van ráfeszülve, csak most takarja az a lenőtt, zsíros, őszes csöves haj.
Kicsit rendelt belőle neten, de lusta/hülye volt visszaküldeni, úgyhogy ezt hordja.
Ami külön gusztustalan, hogy folyamatosan olyan zsíros-retkes az üvege, hogy erősebb fényben kajak homályos a lencse. Mint egy üveg dohányzóasztal gyerek zsúr után.
Én se érte, hogy lehet így létezni, mármint ilyen mocskos szemüveggel. Én is szemüveges vagyok, naponta többször törlöm, mert nem látok át rajta, porolódik, rácsapódik valami, akármi, ez meg szerintem hónapok óta le se vette, nem hogy megtörölte. Az állapota alapján valószínűleg benne alszik egyébként. (Nekem ilyen utoljára kb 8 éves koromban volt.)
Egy szakember már a testbeszédét látva írja a jelentést a jagellóknak.
"szorongásos antiszociális pedofil"
Nincs semmi meglepő ezen.
A mocskos pinaszáját nem mossa.
Az semmi, de milyen kis csinos ez a csaj. Látod Endre, még a homeless RGL is felszed egy ilyen nőt, neked meg maradnak a faszpinások :D
Mi ez ha nem shiker?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jogász XD
Sodi te fasznyaló, azt hangoztatod magadról, hogy jogi végzettséged van?
Te mocskos aluliskolázott proli, minden szavad hazugság.
micsoda süsüzések mehetnek, hogy RGL lecsapta a kezéről Szandikát :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezt a hazug kis férget. Az, hogy itt a fórumon a valóban jogász, vagy jogi/HR területen dolgozó trollok leírják, miért vagy hülye jogi dolgokban nem szaktudás. Csak bizonyítéka annak, hogy mindenhez is inkompetens vagy. Kapsz még a pofádba dolgokat ezért, ne félj!
"Te vagy a jogász, SoDI!" xD
Jogász meg a faszom. Agyalágyult púpos fasz.
És a rossz dőlèsszög?
Hajtogatott faszpina az igazi neki. De ahogy halad 1-2 év és azzal is megelégszik ha hátracsapja a lába közé a faszt a pasija és dughatja seggbe. Az is született nő lesz a sérült fejében.
vladrl
(
x8)
Mar 28, 2022 01:54:22
x8)
Endre, csak mondom hogy nemrég ért haza az intervencionista alakulat. Pár perces mozgásokkal a Mazda, hotel, keleti Szentháromság összes ki és bejáratát monitoroztuk. Elég elszánt fickókat láttam, ez innentől egyre nehezebb lesz neked Gyagyás! Keserves életed lesz ha itt ragadsz, ez biztos
A trollok ott lesznek, egy kurva másodperc nyugalmat nem érdemelsz egészen addig amíg el nem pusztulsz.
Jó éjszakát és le a kalapsszal az éjjeli járatnak!
A trollok ott lesznek, egy kurva másodperc nyugalmat nem érdemelsz egészen addig amíg el nem pusztulsz.
nszksz a szolgálatért!
tyodika
Mar 28, 2022 03:17:56
Endre, csak mondom hogy nemrég ért haza az intervencionista alakulat. Pár perces mozgásokkal a Mazda, hotel, keleti Szentháromság összes ki és bejáratát monitoroztuk. Elég elszánt fickókat láttam, ez innentől egyre nehezebb lesz neked Gyagyás! Keserves életed lesz ha itt ragadsz, ez biztos
7 éve még mekkora pofája volt, amikor egy alacsony, vékony nőt zaklatott az incel... Az univerzum teszi a dolgát, azóta sodi bújkál csatornapatkányként.A trollok ott lesznek, egy kurva másodperc nyugalmat nem érdemelsz egészen addig amíg el nem pusztulsz.
Mar 28, 2022 03:17:56
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2022 07:25:56
x19)
Sodi te beszari patkány, hát bujkálsz a trollbácsik és nénik elől? :)
Hol a nagy pofád ilyenkor te buzi, pedofil hm?
Rettegj csak :)
Hol a nagy pofád ilyenkor te buzi, pedofil hm?
Rettegj csak :)
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 28, 2022 07:43:37
x7)
Előre elnézést, nem akarom szóba hozni, de flashbackjeim vannak, és olykor beugrik, ahogy a tranyó ráhelyezi a szaros seggét sneci orrára, amitől rendesen kifordul a gyomrom, múltkor ráadásul pont kaja előtt villant be. Nem tudom, hogy meddig fog ez még tartani, de remélem, hogy idővel elhalványul majd.
hehe
Púp pinnyátához
Mar 28, 2022 07:47:10
A tojásolást legközelebb minden figyelmeztetés nélkül. Ha lehet csoportosan és közelről a veknit.
Mar 28, 2022 07:47:10
trolléga
(
x30)
Mar 28, 2022 07:47:39
x30)
Milyen érzés volt este csatornapatkány módjára hazaosonni te nőverő szharrr? Jó reggelt a kurva anyád. Remélem tranyónak van esze és nem adja vissza a kártyákat
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2022 07:55:49
x68)
Nagy nap a mai, ma jön meg Géjza utalása
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Mar 28, 2022 08:05:10
x12)
Reménykedtem, hogy van női áldozat, de a hír végére elszomorodtam.
Amikor a veknit intervenció éri, mindig eszembe jut ez a komment, amiben a sodi a terhes Andi halálát kívánja és nagyon megnyugszok, miszerint működik az Univerzum törvénye.
Büdös csatornapatkányként bújkáló sodi lett a sodi, bizony!
Zegernye
(
x2)
Mar 28, 2022 08:16:10
x2)
Reménykedtem, hogy van női áldozat, de a hír végére elszomorodtam.
Ne szomorkodj sodi, mi örülni fogunk, amikor megdöglesz végre, és minden trolll lelkigyakorlatának a része lesz, hogy évente elzarándokol az árokpartra, ahová a göthös kurvaanyád elkapartad, és rituálisan odafosunk.
Így halálod után is ugyanolyan szar leszel, mint életedben.
Csak esztétikusabb.
Zegernye
(
x2)
Mar 28, 2022 08:16:58
x2)
jav.:
elkapartad=elkapart
hoty... hotyhotyhoty...
elkapartad=elkapart
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2022 08:17:06
x19)
Vége a szerelemnek. Marad a recska kisfiúkra és idős bácsikra
Rossz ratyeee
Mar 28, 2022 08:20:27
Dehogy jon. Megmondta hogy ezen a heten megy haza, es kp-ba oda adja a puposnak..Persze ez annyira igaz,mint ahogy utalt eddig..
Mar 28, 2022 08:20:27
trolléga
(
x30)
Mar 28, 2022 08:21:56
x30)
Az emberek hozzászoktak a Kaffka-Benke-Vahúr-Fullfing műbalhékhoz, azt hiszik ez a műsor is megrendezett. Senki nem akarja elhinni, hogy valaki ekkora BALEK lehet

gyagya a trollok megint viccesebbek nálad. hogy lehet ez? amúgy meg arról volt szó tiltod őket a púpfalról. csak nem megint szájba szartad magad? * ásít *

gyagya a trollok megint viccesebbek nálad. hogy lehet ez? amúgy meg arról volt szó tiltod őket a púpfalról. csak nem megint szájba szartad magad? * ásít *
Kaffka Tiborné
(
x2)
Mar 28, 2022 08:24:08
x2)
Akkor a nap legfontosabb kérdése gyagyás szemszögéből, hogy gézának jött-e a tippmixe a hétvégén. Ha nem, akkor várható hogy 4. szer is ki kell fizetnie az átiratást :D
Jonciii
(
x8)
Mar 28, 2022 08:28:33
x8)
Ha valaki beszél Tibcédesszel, mondja neki, hogy a recskás nem feltétlenül nem hagyott semmit az autónál :D
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 28, 2022 08:30:04
x4)
Addig álljak fél lábon. :D No de ne legyen igazam, és elnézést kelljen kérnem. Viszont ennek annyi a valószínűsége, mint hogy SoDI tőlünk kér elnézést, mert igazunk lett megint, és ennek ellenére is meghazudtolt minket. Illetve két trollkolléga videóját bevágta engedély nélkül a vekni flokkba (mert ők erre is érzékenyek ugye...). Bár azok a vágások olyan kifinomultak, mint amikor acélvágó ollóval akar az ember petrezselymet aprítani...
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 28, 2022 08:31:48
x8)
Gyagyásbalfasz,ebben a pillanatban utaltam haza saját magamnak,eurot.
Holnap irom a dátumot mikor megérkezik:-D
BRÉK,balek Balfasz:-D
Jonciii
(
x8)
Mar 28, 2022 08:34:50
x8)
Gyagyásbalfasz,ebben a pillanatban utaltam haza saját magamnak,eurot.
Nekem sepával cointőzsdéről a délelőtti utalás 17:30 körül érkezett. Szerintem az union kívüli.
hotyfolt
Mar 28, 2022 08:35:07
Merci védelmében - Szerintem nem az autópénzt sikkasztják
trashvod.com/w/5Cn51TaXr3a8nTkx6vNMtR
Páran úgy golják hogy a cica lájvban gyagya pénzét költi
190 lett felvéve eddig az autóra :D
Tegnap elindult a vonatra, azt hitte keletiben az első rendőrkapitányságon ugranak a kedvéért, és kinyomozzák mi a helyzet
Messengeren cica átküldött neki egy képet, kicsapta az asztalra, azt számolgatjuk
Akad az adás ismét
Azért indította az adást, hogy megvédje a Tibort
Épp élőben van a transzformer
Háttérben tranyó, varangy üvötlés
Buzdítja a népeket, írjon be neki mindenki
Iszonyatos pókujjas gépelés, megy a komment: sikkasztással rágalmazzák, mutassa meg a pénzt élőben
Most aztán mindenki meg fog semmisülni, pofára fog esni
Leszart róka a fatászpika
Kp-re vett piát: ne hülyéskedj sodikám, az a saját pénzemből ment.
Csetről moderátorok törlik a kommentjét :DD
Tranyó kinyomja a lájvot :D
A trollok aljas gecit, rágalmazók, majd ő bebizonyítja
Pókujjas gépelések, könyörög a fatászpika, hogy mutassa be a pénzt a tranyó
Bűncselekményről hetyetyézik
Szar, szemét trollok, hazug gecik
Mindjárt megkapjuk a képet a 158 ezer forintról
A délelőtti videóhoz trashvod.com/w/tW5NgbEaCbKgp7vowZ4RJM képest meglett beszélve hogy sörre mégiscsak költhet a kocsipénzből * ásít * ezért csak 158 ezer
Egy hitelkártyát villant gyagya, aggódva egyből elfordítja a kamerát imgur.com/yOmAqwU imgur.com/7BkqLl2 i.ibb.co/pJBJd22/kartya.jpg
Visszanézzük. "Na mindegy, faszom.. Mindegy..."
Mérezernyolvanpé, héthúszpében nézzük vissza
Szemüveg le, pókujjas képernyő bökködés imgur.com/a/nyILwJs
"najó, szerintem nem látszódik a kártyaszám, úgyhogy hagyjuk"
Hazug, szar gecik vagyunk * ásít *
Messenger üzenetek, látszódik a név. Pereskedésre felkészül: P. Dominik, Sz. Fruzsina imgur.com/a/15LHjZM
Kikezdhetetlen autilogika: tegnap megvolt a 158k akkor ma is meg kell lennie
Beolvassa a kommentet, ő aztán nem mutatja * ásít *
Nem derülhet ki a kártyaszám, mert megnézte és "kibaszott szar minőségű" - a saját lájvja :DD
Nem jut el cicáékhoz az üzenet
A retardok lázadoznak a cseten
174 ezer az a 158
El van keseredve a gyagya, hülyének nevezi a trollégákat
AKadozik ez a fos, 2 literes kőbambót szlopál
Számlatörténet áttekintés: tegnapelőtt vette le utoljára a fehér kártyáról
A kártyákat nem használja a cica, de biztos nem a kp-ból költ a tranyó. Valami itt nem kerek gyagya :DD
Hangüzenet, némítás * ásít *
Kiderül, hogy ebből a kommentből indult az egész :D imgur.com/a/YUPXJPp
Valószínűleg fórumozott a cica és megijedt a BTK 372 paragrafustól? Vagy csak sneci nagyítja fel a problémát?
Többen írják, hogy valójában csak ő kíváncsi arra hogy mennyi van még meg a felvett összegből :D
Mindenki pofára fog esni és a Merci bocsánatáért fog esedezni
Hangüzenetekben zaklatja a tranyóékat
Szaros orr, halállal fenyegetőzés * ásít *
Vad pókujjas gépelések
Nem sikerült elérni hogy a cica bemutassa lájvban a pénzt, ezért nagyon szomorú
Gézáról akar hetyetyézni valamit, pont megakad az adás
Kedden viszi neki linzbe a pénzt Fullfing, 2 pofont is megígért neki
Erőszaktraining kedden
Nem olvassa a Messengert, úgyhogy SMS-ben is zaklatja a tranyót
Kóté Lili - Borkais csajt követi a gyagya
Hangüzenet bejátszás: gyagya állja a költségeket, de csak az autóra, a többit kéri vissza (implikálni, hogy marad belőle bármi is)
Autista korcs azt hiszi a nézőknek is mindent tízszer el kel ismételni, hangüzenet bejátszás loop
Autiexcelbe vezetné melyik címletből mennyi van a tranyónál :DD
Tranyótól is játszik be hangüzenetet, ordibál benn a cica :D
A keletibe menetelre volt egy másik ajánlata: "se rendőrség, se..."
Jutkánál 10Ft nem lehet, tranyónál legyen a pénz
Némítgatás ismét
Újabb hangüzenet tranyónak, milyen jó lenne ha lefényképezné a pénzt, akkor aztán jól megmutatnák a geci trolloknak
Fulladásocska
Fórumot olvasgat
50. percnél a majdnem 2 órás műsorból lelépne, folytatná a Tinder filmet imgur.com/i6WOeLH
Csetet olvasgat, retard kérdések ismét: "Mi az hogy meglopnak? Nem lopnak meg senkit."
Írogat a cica más írja a cicáról: mentsége arra miért nem tudja összeszámolni: mert részeg
Fél perc csend, belekezdene a mondandójába nyilván akkor akad meg a lájfsz
Nem jött be gyagya terve sajnos
A max hangerőn csipogó Messenger hangért még kapni fogsz a Ducatoban gyagya
A nagy showman diktálja a menetrendet: cáfolni kéne trollokat, indítsatok lájvot, mutassátok a pénzt.
Valószínűleg Lyudgával csetel, "ilyenkor jobb ha nem mutatja. Mert részeg".
Nézze meg a mai műsort. Gyagya: 43 perc. linkeld timekóddal a lényeget.
Kurva szádat gyagya, én többszörösét szenvedem végig
Messenger: Engedd el ezt a 2 dolgot
Nézze az első perctől
trashvod.com/w/5sy59eiw1DHVjSSjNW8GR9
Elindítja ezt a videót
"Eléggé szét van esve: se fodrász, se fésű, se kozmetikus" mondja a millió fütyis fatászpika, aki nem néz ki különbül
imgur.com/a/GDZqDT3
"Ez ami a képen van, ezt akarom-e? NEM"
"Kaukció" nagyon okos cica
Benke Tibivel beszélt, nem a varanggyal
Mennek közösen bulizni :D fotózzák le majd akkor a pénzt
Nyilván nem gyagya pénzéből vették ki a hotelt
Rákóczi u 30 alatt tanyáznak a csövesek forum.sodika.org/?pageNo=9133&highlight=928606#comment-928606
Ha a 158 ezerbe beleköltöttek a tranyóék akkor azt már negatív előjelként értékeli gyagya
"Mit 174? jójó értelek, de maradj már"
"konzervatívan számolok"
cset: megengedted hogy költsenek "én nem engedtem meg á-á á-á á-á"
150-ből kocsira költhetnek, de a többit kéri vissza
Tranyó lájv visszatér, "na most megmutatja a pénzt Merci"
narrátor: nem mutatta meg
Vad pókujjas gépelések
Több profilról is zargatja a tranyót, tiltva van nála :DD
A nézőket bújtja fel hogy zargassák Tibcédeszt
"valamiért nem fontos neki hogy megmutassa" :D
Tranyó lelövi ismét a lájfszot
Nem lesznek kibaszva a szállásról, mert tulaj tényleg ismeri Tiborékat
Volt gyagyának egy koncepciója ami most megsemmisült :D
Púpszászi idill i.ibb.co/ZNcCd5b/453-D044-C-169-D-4-A87-92-A5-4353-DD468-C7-A.jpg
Idill utáni Depi Dezső i.ibb.co/PYwWGFV/510-D780-C-5788-4-CBC-ADD7-10-EBA2-BB5-E69.jpg
Montázs képek Lemegyek_a_Mazdával trollégától
Cset: - jól áll a borosta sneci: -köszönyöm, cekci fatyok
Első betelefonáló Adda:
poénkodik, Goldát el akarta venni, gyagyát gondnokság alá akarta vetetni
Gyagya kérje a fórum segítségét, mert nem lesz ennek jó vége
Elterül a retkes kanapén imgur.com/cIoq7B8
Mejci azt mondta lájvban összesen van 2500 forintja :D
Teknyikaji pjobjémák, lefittyed az Osmo, mint a fütyi
Hangüzenetek, verandán ravatalos lájfsz
Elindult a rendőrségre, csak a pénzről készült kép miatt fordult vissza.
Csetüzenetekre nyökögés, pénzen loopolás
Lyudga: holnap intézik a szélvédőt, visszapillantót
Felpüffedt vekni i.ibb.co/Sd0NYqt/3-FA68-D7-B-7-DC7-422-D-AFE2-F98-B51-C9-C925.jpg
"Visszaadom a pénzt, írja valaki"
Millió fütyis fatászpika a decemberi négyszer feleslegesen megvett Jutka vonatjegy után kesereg
Még nem segélyen lévő, de már munkanélküli embernek hívja magát :D
Cica gyakori szavajárása, hogy a saját hírnevét védi, ennek ellenére nem készült kép a pénzről
Pisiszünet, addig nézzük a púpszászi életképet: gondozatlan kert, haldokló növények az előkertben mindenütt
Délután még pizsamában császkál a fatászpika
Egyelőre nem megyünk el sehova
2 órája várja a bizonyítást tranyótól
Vad gépelések ismét
Fél óra után ismét felnéz a csetre
Cica photoshop tanfolyamon vesz részt :DD
Cset: -Tibi rendbeteszi a pénzügyeket Sneci -Hát igen, ez volt a cél. (Most akkor mégis ismer Tibit?)
Terdiknek pénzre volt szüksége, a saját pénzéből küldött neki a cica
Cset: Mi a terv, mi a véleménye? Válasz: hetyetye, fénykép loop
Trashvod Kaffka Merci beporzása videó nézés trashvod.com/w/9iC1TCpgtXXrPDtANF89db Most már igazán utalhatnál a tressvúdos fiúknak, sneci
"Arról volt szó hogy a kocsiban alszanak" így bánik a millió fütyis programozó afelesé férjével
Munkanélküli emberrel szemben pofátlanság, hogy az ő pénzéből buliznak, hoteleznek.
Rendőrségre elindultam, 2 ígérettel visszafordultam loop
Tovább a képre nem vár, hanem... fél perc hatásszünet, nagyon megerőlteti magát, gondolkodni próbál gyagya *pr*
A feltételek nem tűnnek betartottnak :DD
Nagyon őrlődik a gyagya, fejben legszívesebben szerintem már ordibálna, valószínűleg Golda rászólt hogy nem kéne
"Hogy ebből mi következik azt majd meglátjuk"
Mennyi az idő?
Sziasztoook
Folyt. köv
trashvod.com/w/5Cn51TaXr3a8nTkx6vNMtR
Páran úgy golják hogy a cica lájvban gyagya pénzét költi
190 lett felvéve eddig az autóra :D
Tegnap elindult a vonatra, azt hitte keletiben az első rendőrkapitányságon ugranak a kedvéért, és kinyomozzák mi a helyzet
Messengeren cica átküldött neki egy képet, kicsapta az asztalra, azt számolgatjuk
Akad az adás ismét
Azért indította az adást, hogy megvédje a Tibort
Épp élőben van a transzformer
Háttérben tranyó, varangy üvötlés
Buzdítja a népeket, írjon be neki mindenki
Iszonyatos pókujjas gépelés, megy a komment: sikkasztással rágalmazzák, mutassa meg a pénzt élőben
Most aztán mindenki meg fog semmisülni, pofára fog esni
Leszart róka a fatászpika
Kp-re vett piát: ne hülyéskedj sodikám, az a saját pénzemből ment.
Csetről moderátorok törlik a kommentjét :DD
Tranyó kinyomja a lájvot :D
A trollok aljas gecit, rágalmazók, majd ő bebizonyítja
Pókujjas gépelések, könyörög a fatászpika, hogy mutassa be a pénzt a tranyó
Bűncselekményről hetyetyézik
Szar, szemét trollok, hazug gecik
Mindjárt megkapjuk a képet a 158 ezer forintról
A délelőtti videóhoz trashvod.com/w/tW5NgbEaCbKgp7vowZ4RJM képest meglett beszélve hogy sörre mégiscsak költhet a kocsipénzből * ásít * ezért csak 158 ezer
Egy hitelkártyát villant gyagya, aggódva egyből elfordítja a kamerát imgur.com/yOmAqwU imgur.com/7BkqLl2 i.ibb.co/pJBJd22/kartya.jpg
Visszanézzük. "Na mindegy, faszom.. Mindegy..."
Mérezernyolvanpé, héthúszpében nézzük vissza
Szemüveg le, pókujjas képernyő bökködés imgur.com/a/nyILwJs
"najó, szerintem nem látszódik a kártyaszám, úgyhogy hagyjuk"
Hazug, szar gecik vagyunk * ásít *
Messenger üzenetek, látszódik a név. Pereskedésre felkészül: P. Dominik, Sz. Fruzsina imgur.com/a/15LHjZM
Kikezdhetetlen autilogika: tegnap megvolt a 158k akkor ma is meg kell lennie
Beolvassa a kommentet, ő aztán nem mutatja * ásít *
Nem derülhet ki a kártyaszám, mert megnézte és "kibaszott szar minőségű" - a saját lájvja :DD
Nem jut el cicáékhoz az üzenet
A retardok lázadoznak a cseten
174 ezer az a 158
El van keseredve a gyagya, hülyének nevezi a trollégákat
AKadozik ez a fos, 2 literes kőbambót szlopál
Számlatörténet áttekintés: tegnapelőtt vette le utoljára a fehér kártyáról
A kártyákat nem használja a cica, de biztos nem a kp-ból költ a tranyó. Valami itt nem kerek gyagya :DD
Hangüzenet, némítás * ásít *
Kiderül, hogy ebből a kommentből indult az egész :D imgur.com/a/YUPXJPp
Valószínűleg fórumozott a cica és megijedt a BTK 372 paragrafustól? Vagy csak sneci nagyítja fel a problémát?
Többen írják, hogy valójában csak ő kíváncsi arra hogy mennyi van még meg a felvett összegből :D
Mindenki pofára fog esni és a Merci bocsánatáért fog esedezni
Hangüzenetekben zaklatja a tranyóékat
Szaros orr, halállal fenyegetőzés * ásít *
Vad pókujjas gépelések
Nem sikerült elérni hogy a cica bemutassa lájvban a pénzt, ezért nagyon szomorú
Gézáról akar hetyetyézni valamit, pont megakad az adás
Kedden viszi neki linzbe a pénzt Fullfing, 2 pofont is megígért neki
Erőszaktraining kedden
Nem olvassa a Messengert, úgyhogy SMS-ben is zaklatja a tranyót
Kóté Lili - Borkais csajt követi a gyagya
Hangüzenet bejátszás: gyagya állja a költségeket, de csak az autóra, a többit kéri vissza (implikálni, hogy marad belőle bármi is)
Autista korcs azt hiszi a nézőknek is mindent tízszer el kel ismételni, hangüzenet bejátszás loop
Autiexcelbe vezetné melyik címletből mennyi van a tranyónál :DD
Tranyótól is játszik be hangüzenetet, ordibál benn a cica :D
A keletibe menetelre volt egy másik ajánlata: "se rendőrség, se..."
Jutkánál 10Ft nem lehet, tranyónál legyen a pénz
Némítgatás ismét
Újabb hangüzenet tranyónak, milyen jó lenne ha lefényképezné a pénzt, akkor aztán jól megmutatnák a geci trolloknak
Fulladásocska
Fórumot olvasgat
50. percnél a majdnem 2 órás műsorból lelépne, folytatná a Tinder filmet imgur.com/i6WOeLH
Csetet olvasgat, retard kérdések ismét: "Mi az hogy meglopnak? Nem lopnak meg senkit."
Fél perc csend, belekezdene a mondandójába nyilván akkor akad meg a lájfsz
Nem jött be gyagya terve sajnos
A max hangerőn csipogó Messenger hangért még kapni fogsz a Ducatoban gyagya
A nagy showman diktálja a menetrendet: cáfolni kéne trollokat, indítsatok lájvot, mutassátok a pénzt.
Valószínűleg Lyudgával csetel, "ilyenkor jobb ha nem mutatja. Mert részeg".
Nézze meg a mai műsort. Gyagya: 43 perc. linkeld timekóddal a lényeget.
Kurva szádat gyagya, én többszörösét szenvedem végig
Messenger: Engedd el ezt a 2 dolgot
Nézze az első perctől
trashvod.com/w/5sy59eiw1DHVjSSjNW8GR9
Elindítja ezt a videót
"Eléggé szét van esve: se fodrász, se fésű, se kozmetikus" mondja a millió fütyis fatászpika, aki nem néz ki különbül
imgur.com/a/GDZqDT3
"Ez ami a képen van, ezt akarom-e? NEM"
"Kaukció" nagyon okos cica
Benke Tibivel beszélt, nem a varanggyal
Mennek közösen bulizni :D fotózzák le majd akkor a pénzt
Nyilván nem gyagya pénzéből vették ki a hotelt
Rákóczi u 30 alatt tanyáznak a csövesek forum.sodika.org/?pageNo=9133&highlight=928606#comment-928606
Ha a 158 ezerbe beleköltöttek a tranyóék akkor azt már negatív előjelként értékeli gyagya
"Mit 174? jójó értelek, de maradj már"
"konzervatívan számolok"
cset: megengedted hogy költsenek "én nem engedtem meg á-á á-á á-á"
150-ből kocsira költhetnek, de a többit kéri vissza
Tranyó lájv visszatér, "na most megmutatja a pénzt Merci"
narrátor: nem mutatta meg
Vad pókujjas gépelések
Több profilról is zargatja a tranyót, tiltva van nála :DD
A nézőket bújtja fel hogy zargassák Tibcédeszt
"valamiért nem fontos neki hogy megmutassa" :D
Tranyó lelövi ismét a lájfszot
Nem lesznek kibaszva a szállásról, mert tulaj tényleg ismeri Tiborékat
Volt gyagyának egy koncepciója ami most megsemmisült :D
Púpszászi idill i.ibb.co/ZNcCd5b/453-D044-C-169-D-4-A87-92-A5-4353-DD468-C7-A.jpg
Idill utáni Depi Dezső i.ibb.co/PYwWGFV/510-D780-C-5788-4-CBC-ADD7-10-EBA2-BB5-E69.jpg
Montázs képek Lemegyek_a_Mazdával trollégától
Cset: - jól áll a borosta sneci: -köszönyöm, cekci fatyok
Első betelefonáló Adda:
poénkodik, Goldát el akarta venni, gyagyát gondnokság alá akarta vetetni
Gyagya kérje a fórum segítségét, mert nem lesz ennek jó vége
Elterül a retkes kanapén imgur.com/cIoq7B8
Mejci azt mondta lájvban összesen van 2500 forintja :D
Teknyikaji pjobjémák, lefittyed az Osmo, mint a fütyi
Hangüzenetek, verandán ravatalos lájfsz
Elindult a rendőrségre, csak a pénzről készült kép miatt fordult vissza.
Csetüzenetekre nyökögés, pénzen loopolás
Lyudga: holnap intézik a szélvédőt, visszapillantót
Felpüffedt vekni i.ibb.co/Sd0NYqt/3-FA68-D7-B-7-DC7-422-D-AFE2-F98-B51-C9-C925.jpg
"Visszaadom a pénzt, írja valaki"
Millió fütyis fatászpika a decemberi négyszer feleslegesen megvett Jutka vonatjegy után kesereg
Még nem segélyen lévő, de már munkanélküli embernek hívja magát :D
Cica gyakori szavajárása, hogy a saját hírnevét védi, ennek ellenére nem készült kép a pénzről
Pisiszünet, addig nézzük a púpszászi életképet: gondozatlan kert, haldokló növények az előkertben mindenütt
Délután még pizsamában császkál a fatászpika
Egyelőre nem megyünk el sehova
2 órája várja a bizonyítást tranyótól
Vad gépelések ismét
Fél óra után ismét felnéz a csetre
Cica photoshop tanfolyamon vesz részt :DD
Cset: -Tibi rendbeteszi a pénzügyeket Sneci -Hát igen, ez volt a cél. (Most akkor mégis ismer Tibit?)
Terdiknek pénzre volt szüksége, a saját pénzéből küldött neki a cica
Cset: Mi a terv, mi a véleménye? Válasz: hetyetye, fénykép loop
Trashvod Kaffka Merci beporzása videó nézés trashvod.com/w/9iC1TCpgtXXrPDtANF89db Most már igazán utalhatnál a tressvúdos fiúknak, sneci
"Arról volt szó hogy a kocsiban alszanak" így bánik a millió fütyis programozó a
Munkanélküli emberrel szemben pofátlanság, hogy az ő pénzéből buliznak, hoteleznek.
Rendőrségre elindultam, 2 ígérettel visszafordultam loop
Tovább a képre nem vár, hanem... fél perc hatásszünet, nagyon megerőlteti magát, gondolkodni próbál gyagya *pr*
A feltételek nem tűnnek betartottnak :DD
Nagyon őrlődik a gyagya, fejben legszívesebben szerintem már ordibálna, valószínűleg Golda rászólt hogy nem kéne
"Hogy ebből mi következik azt majd meglátjuk"
Mennyi az idő?
Sziasztoook
Folyt. köv
Mar 28, 2022 08:35:07
vladrl
(
x8)
Mar 28, 2022 08:54:20
x8)
Endre, mit szolsz ahhoz, hogy a fideszes mediaportalokat feltortek, es tobbek kozott zsery igeretfigyelos kepet is kiraktak? :d te meg a blahan csovezel. Meg mindig felette allsz? *pr*
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Faszaság van
(
x2)
Mar 28, 2022 08:55:36
x2)
gyagyás, jóból mondom, ebben a sztoriban te fogsz a legjobban rábaszni! Pár hónap, és örülni fogsz, ha egy flakon Koccintósra lesz elég apród! Az utcán fogsz megdögleni, nincstelen gnómként, piszony! Ízlik a fincsi krém, recskás?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Vasaltheréspatkány
Mar 28, 2022 08:58:23
gyagyás, jóból mondom, ebben a sztoriban te fogsz a legjobban rábaszni! Pár hónap, és örülni fogsz, ha egy flakon Koccintósra lesz elég apród! Az utcán fogsz megdögleni, nincstelen gnómként, piszony! Ízlik a fincsi krém, recskás?
Hetyetye Hetyetye lesz majd pong is, Hetyetye mindenkit levadászok majd, amúgy is a kujva anyátokat. Mar 28, 2022 08:58:23
Jonciii
(
x8)
Mar 28, 2022 09:00:39
x8)
Endre, mit szolsz ahhoz, hogy a fideszes mediaportalokat feltortek, es tobbek kozott zsery igeretfigyelos kepet is kiraktak? :d te meg a blahan csovezel. Meg mindig felette allsz? *pr*
Még egy papírpohár kellett volna mellé, és tökéletes kép lett volna 2023 nyaráról :D
hotyfolt
Mar 28, 2022 09:01:48
Most én kérek mindent vissza (pénzt, kártyát)
trashvod.com/w/cUrYj3Aj1xT1PbfKiWq4cy
Előző lájv végén nagyon megörült gyagyás, hogy még csak 4 óra van, így felkerekedett pestre, cica- és kártyavadászatra
Millió fütyiből az öltözködési és a közerkölcsi szabályokra fittyet hányvarocskai fashion anyja turkálós pulóverében hódította meg a székesfővárost.
Troll különítmények várták, a hotel volt az első állomása: imgur.com/jXA6g3u
Tranyóval idegesen telefonozott trashvod.com/w/36zxbex5RgVHKCD67iRLFH
Rendőrkapitányság előtt is fotózkodott forum.sodika.org/?pageNo=9137&highlight=929035#comment-929035
Tojást is kapott a képébe trashvod.com/w/jfLAF8KfioAapP4mjQ4Dgf
Keletiben bújkált egy darabig, majd felosont a púpszászi vonatra, innen indul jelen lájvunk
Az eseményről még lesz egy rövid flokk, abban pisztosak lehetünk
Sörike cisszen, beteríti a fél fülkét imgur.com/1wpy19e
Fél percnyi autista hatásszünetek
Depisnek tűnik a vekni, túl sok mindent nem akar mondani
Érkezése előtt 1,5-2 órája írt tranyóéknak hogy jön :DD
Írt nekik, hogy azonnal követeli vissza a hitelkártyákat, kp-t, lakáskulcsokat
Fulladásocska
Sneci minőség, jó ha 144p megvan imgur.com/fTRCDm8
Fehér kátyát még így is náluk akarta hagyni, 70 ezres egyszeri kp felvételt engedélyezett volna nekik :DD
Holnapi nap érkezik vissza Linszbe, lehet hogy nem fog tudni bejutni a lakásba
Bement a rendőrségre, állítása szerint kapott segítséget
Még hangfelvételt is készített (kérdés engedélyt kapott-e rá? hahó)
Mejszi pár dolgot válaszolt neki, 5 perccel érkezése előtt *megszakad a lájf*
A rendőr mondott neki pár dolgot, mikre kérdezzen rá cicától Messengeren
Felolvas csetüzenetet, pont megakad a lájfsz
Hangüzenet, némítás
Válasz üzenet: "jó éjszakát, nem vagyok vele együtt, kár összevonnod vele, jó éjt." Gézának ment vajon? :DD
Jegykezelés, nem feltétlen nem perelném be kalauz úr helyében imgur.com/O9k9zte
Pénz, kártya Mercinél legyen loop
Lyudga üzente: majd visszaadja a pénz :D úgy hogy nem is lehetne nála
Állítólag kidobták cicáékat a szállásról, mire gyagya odaért
Pontosan tudja, hogy még a hotelben vannak. Telefonra telepített nyomkövető megerősítve? Vagy mégiscsak használják a kártyát, költekeznek tranyóék?
Harmadik dolog amiben átbaszták, már mutatóban sincs meg a tisztelet
Komoly dolog, nem engedte nekik felvenni a 160 ezret, azonnal kéri vissza * ásít *
Holnap ha kocsit intéznek már ne a 160-ból tegyék. (Te jó ég, mit kavar gyagyás)
Cica bűnözik, sikkaszt ha költött a 160-ból
Már nagyon helyesen írták be a trollok a BTK paragrafust * ásít *
Délután még meg akarta alázni a trollokat ezért
Este még lesz flokk
Reggel lehet megint rendőrségen kezd
Folytatja a Tinder-csaló sorozatot
Szürke kártyát véglegesen kéri vissza, lakáskulcsot ideiglenesen, csak a pár napra, hogy hazamehessen, illetve a 160-at kéri, mert úgy tűnik másra is költik. Továbbra sem mer a cica ellen fordulni :DD
Potyára ment Pestre
20 perces beszélgetés volt a kapitányságon
Taktikázásról, stratégiáról hetyetyézik *pr*
Állítása szerint kivédte a tojást, fenti videó alapján mindenki eldöntheti kinek hisz
Adja vissza a pénzt, ha ezer forint is hiányzik az bűncselekmény
Szevasztok, helló
folyt. köv
trashvod.com/w/cUrYj3Aj1xT1PbfKiWq4cy
Előző lájv végén nagyon megörült gyagyás, hogy még csak 4 óra van, így felkerekedett pestre, cica- és kártyavadászatra
Millió fütyiből az öltözködési és a közerkölcsi szabályokra fittyet hányva
Troll különítmények várták, a hotel volt az első állomása: imgur.com/jXA6g3u
Tranyóval idegesen telefonozott trashvod.com/w/36zxbex5RgVHKCD67iRLFH
Rendőrkapitányság előtt is fotózkodott forum.sodika.org/?pageNo=9137&highlight=929035#comment-929035
Tojást is kapott a képébe trashvod.com/w/jfLAF8KfioAapP4mjQ4Dgf
Keletiben bújkált egy darabig, majd felosont a púpszászi vonatra, innen indul jelen lájvunk
Az eseményről még lesz egy rövid flokk, abban pisztosak lehetünk
Sörike cisszen, beteríti a fél fülkét imgur.com/1wpy19e
Fél percnyi autista hatásszünetek
Depisnek tűnik a vekni, túl sok mindent nem akar mondani
Érkezése előtt 1,5-2 órája írt tranyóéknak hogy jön :DD
Írt nekik, hogy azonnal követeli vissza a hitelkártyákat, kp-t, lakáskulcsokat
Fulladásocska
Sneci minőség, jó ha 144p megvan imgur.com/fTRCDm8
Fehér kátyát még így is náluk akarta hagyni, 70 ezres egyszeri kp felvételt engedélyezett volna nekik :DD
Holnapi nap érkezik vissza Linszbe, lehet hogy nem fog tudni bejutni a lakásba
Bement a rendőrségre, állítása szerint kapott segítséget
Még hangfelvételt is készített (kérdés engedélyt kapott-e rá? hahó)
Mejszi pár dolgot válaszolt neki, 5 perccel érkezése előtt *megszakad a lájf*
A rendőr mondott neki pár dolgot, mikre kérdezzen rá cicától Messengeren
Felolvas csetüzenetet, pont megakad a lájfsz
Hangüzenet, némítás
Válasz üzenet: "jó éjszakát, nem vagyok vele együtt, kár összevonnod vele, jó éjt." Gézának ment vajon? :DD
Jegykezelés, nem feltétlen nem perelném be kalauz úr helyében imgur.com/O9k9zte
Pénz, kártya Mercinél legyen loop
Lyudga üzente: majd visszaadja a pénz :D úgy hogy nem is lehetne nála
Állítólag kidobták cicáékat a szállásról, mire gyagya odaért
Pontosan tudja, hogy még a hotelben vannak. Telefonra telepített nyomkövető megerősítve? Vagy mégiscsak használják a kártyát, költekeznek tranyóék?
Harmadik dolog amiben átbaszták, már mutatóban sincs meg a tisztelet
Komoly dolog, nem engedte nekik felvenni a 160 ezret, azonnal kéri vissza * ásít *
Holnap ha kocsit intéznek már ne a 160-ból tegyék. (Te jó ég, mit kavar gyagyás)
Cica bűnözik, sikkaszt ha költött a 160-ból
Már nagyon helyesen írták be a trollok a BTK paragrafust * ásít *
Délután még meg akarta alázni a trollokat ezért
Este még lesz flokk
Reggel lehet megint rendőrségen kezd
Folytatja a Tinder-csaló sorozatot
Szürke kártyát véglegesen kéri vissza, lakáskulcsot ideiglenesen, csak a pár napra, hogy hazamehessen, illetve a 160-at kéri, mert úgy tűnik másra is költik. Továbbra sem mer a cica ellen fordulni :DD
Potyára ment Pestre
20 perces beszélgetés volt a kapitányságon
Taktikázásról, stratégiáról hetyetyézik *pr*
Állítása szerint kivédte a tojást, fenti videó alapján mindenki eldöntheti kinek hisz
Adja vissza a pénzt, ha ezer forint is hiányzik az bűncselekmény
Szevasztok, helló
folyt. köv
Mar 28, 2022 09:01:48
Jonciii
(
x8)
Mar 28, 2022 09:10:56
x8)
Trollul Madár
(
x15)
Mar 28, 2022 09:13:24
x15)
Endre!
Olyan fontosnak tűnik, hogy mások ígéreteit számon kérd.
Akkor te is tarts meg amiket te ígérsz:
Ezekkel jössz nekünk, így első kőren a többit utánna:
1) Örülhettek bejegyzés.
2) Kafka Merci sikkasztott bejegyzés.
nszksz
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Olyan fontosnak tűnik, hogy mások ígéreteit számon kérd.
Akkor te is tarts meg amiket te ígérsz:
Ezekkel jössz nekünk, így első kőren a többit utánna:
1) Örülhettek bejegyzés.
2) Kafka Merci sikkasztott bejegyzés.
nszksz
hotyfolt
Mar 28, 2022 09:22:44
158 ezer forintot és hitelkártyát vadászó pesti kaland
trashvod.com/w/pA7QDQ58vb2FfVueuvAEFN
Helyszín: púpszászi haszienda
Nahát
Esti vonatozás után mászkál a lakásban
Sikkasztás loop
Vajon sikerült-e visszaszerezni a kártyát és kp-t?
Pesti felvételek:
"Nahát megérkeztem a keletibe" :DD
Kéri vissza a szürke kártyát, a fehér maradhat náluk, ha akarnak levenni róla, akkor előtte kérjék endre Nagyságos Úr engedélyét előtte
Legideálisabb flokk helyszín: metró mozgólépcső
Nahát
Sneci a cicahotel előtt
Nahát
Megint eltévedt
Lyudkával kommunikál: részeg a cica
Nahát
Csak meglett a hotel
Hotel előtti felvételek, bejelenti megpróbálja felhívni őket
Depis/morcos vekni imgur.com/5FkI1sJ
Trollok által készített képeket vág be
Ignorálva van a cicáék által
Hunyadi sörike szlopálás
8 percet kaptak hogy kijöjjenek aterroristák tranyóék
Tágra nyitott szem, malacorr, pinaszáj, lenin jégtörő imgur.com/hIzI7EE
Titkosszolgálati videófelvételt használ fel trashvod.com/w/36zxbex5RgVHKCD67iRLFH
Szigorúan Golda tanácsára elindul a rendőrségre
Elmondja az igazat a kapitányságon *pr*
Nahát
Irány a kerületi kapitányság
Még 5 perc gondolkozási időt kapnak tranyóék a kapitányság előtt
Rendőr: "hogy került hozzá?"
Sneci: "ez lehet, hogy hiba volt, de engedélyeztem neki, ez rendben van mert engedtem neki, ezt az engedélyt én most szeretném valahogy visszavonni és nem tudom elérni őt"
Nahát
Rendőrrel együtt nézték miket válaszolt a tranyó, milyen hangüzeneteket küld. Pisztos nem volt belőle röhögés :DD
*stratégiai okból kihagyott részlet ;)*
rögtön intézkedett
Tojás videó bevágás trashvod.com/w/jfLAF8KfioAapP4mjQ4Dgf
Vissza Púpszászra
Náluk van az egyetlen lakáskulcs, másik rendőröknél, gyagya nem bízik benn hogy odaadják neki (nem biztos hogy benn az ügyintéző), valójában valószínűleg ezt is csak ürügyként akarta felhasználni a találkozóra
Nap folyamán sokadjára basszák át, de a fehér kártyáról továbbra is engedett volna nekik egy utolsó kp felvételt :D
Mit mondott a rendőr? Reménykeltő volt, támogató volt... Pihenés, de reggel lehet ismét nála kezd.
Utolsó kétségbeesett próbálkozás a tranyót elérni telefonon :DD nyilván nem veszi fel
Megyünk haza, semmi befejezés, lezárás
Vége
trashvod.com/w/pA7QDQ58vb2FfVueuvAEFN
Helyszín: púpszászi haszienda
Nahát
Esti vonatozás után mászkál a lakásban
Sikkasztás loop
Vajon sikerült-e visszaszerezni a kártyát és kp-t?
Pesti felvételek:
"Nahát megérkeztem a keletibe" :DD
Kéri vissza a szürke kártyát, a fehér maradhat náluk, ha akarnak levenni róla, akkor előtte kérjék endre Nagyságos Úr engedélyét előtte
Legideálisabb flokk helyszín: metró mozgólépcső
Nahát
Sneci a cicahotel előtt
Nahát
Megint eltévedt
Lyudkával kommunikál: részeg a cica
Nahát
Csak meglett a hotel
Hotel előtti felvételek, bejelenti megpróbálja felhívni őket
Depis/morcos vekni imgur.com/5FkI1sJ
Trollok által készített képeket vág be
Ignorálva van a cicáék által
Hunyadi sörike szlopálás
8 percet kaptak hogy kijöjjenek a
Tágra nyitott szem, malacorr, pinaszáj, lenin jégtörő imgur.com/hIzI7EE
Titkosszolgálati videófelvételt használ fel trashvod.com/w/36zxbex5RgVHKCD67iRLFH
Szigorúan Golda tanácsára elindul a rendőrségre
Elmondja az igazat a kapitányságon *pr*
Nahát
Irány a kerületi kapitányság
Még 5 perc gondolkozási időt kapnak tranyóék a kapitányság előtt
Rendőr: "hogy került hozzá?"
Sneci: "ez lehet, hogy hiba volt, de engedélyeztem neki, ez rendben van mert engedtem neki, ezt az engedélyt én most szeretném valahogy visszavonni és nem tudom elérni őt"
Nahát
Rendőrrel együtt nézték miket válaszolt a tranyó, milyen hangüzeneteket küld. Pisztos nem volt belőle röhögés :DD
*stratégiai okból kihagyott részlet ;)*
rögtön intézkedett
Tojás videó bevágás trashvod.com/w/jfLAF8KfioAapP4mjQ4Dgf
Vissza Púpszászra
Náluk van az egyetlen lakáskulcs, másik rendőröknél, gyagya nem bízik benn hogy odaadják neki (nem biztos hogy benn az ügyintéző), valójában valószínűleg ezt is csak ürügyként akarta felhasználni a találkozóra
Nap folyamán sokadjára basszák át, de a fehér kártyáról továbbra is engedett volna nekik egy utolsó kp felvételt :D
Mit mondott a rendőr? Reménykeltő volt, támogató volt... Pihenés, de reggel lehet ismét nála kezd.
Utolsó kétségbeesett próbálkozás a tranyót elérni telefonon :DD nyilván nem veszi fel
Megyünk haza, semmi befejezés, lezárás
Vége
Mar 28, 2022 09:22:44
Dr Tájfel
Mar 28, 2022 09:25:21
Annyira tudnék örülni egy örjöngős ordibálós és/vagy egy sírós péküjjünk ki videónak a kedvenc pedofil buzinktól.
Mar 28, 2022 09:25:21
trolléga
(
x30)
Mar 28, 2022 09:37:01
x30)
Gyagya hát a szegény cica nem tudja eldönteni hogy mit akarsz. Tegnapelőtt még vehetett sört a 160-ból, tegnap délelőtt már csak az autóra használhatta, estére meg már kérted vola tőle vissza? Hát milyen Tekintetes Úr vagy te, a kurva anyád? xD
Szerinted a 2 csöves miből fizette a szállást, te nagyon ostoba? Remélem lekésed a linzi dühkezelési terápiát :D
Szerinted a 2 csöves miből fizette a szállást, te nagyon ostoba? Remélem lekésed a linzi dühkezelési terápiát :D
xray
(
x21)
Mar 28, 2022 09:39:12
x21)
gyagyás, nemsokára a diliház következik, készülj!
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2022 09:45:57
x68)
Pedig meg lett beszélve :(
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2022 09:53:05
x68)
Fifi legendás érdekérvényesítő képessége: megyek sírni a rendőröknek, ha nem írnak vissza messengeren
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Mar 28, 2022 09:57:59
x24)
A gyagyás minden bizonnyal már úton lehet Budapestre, mert fel kell kutatni a cicáékat legalább a lakáskulcs miatt, mert a balfasz haza sem tudna menni az albérletébe. Hatalmas bajban érezhette magát, hogy már feljött könyörögni tegnap is.
Darabokban hever az auti páncél.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
rBali
(
x24)
Mar 28, 2022 09:59:29
x24)
Fifi legendás érdekérvényesítő képessége: megyek sírni a rendőröknek, ha nem írnak vissza messengeren
Nekem el akarta kérni az id cardomat hogy lefényképezhesse és vihesse a rendőrségre a buzi :D Amikor nincs más eszköz a kezében akkor az általa megvetett rendőrbácsikhoz szalad.
linzicsibe
(
x2)
Mar 28, 2022 10:00:38
x2)
A gyagyás minden bizonnyal már úton lehet Budapestre, mert fel kell kutatni a cicáékat legalább a lakáskulcs miatt, mert a balfasz haza sem tudna menni az albérletébe. Hatalmas bajban érezhette magát, hogy már feljött könyörögni tegnap is.
Igen, ez esélyes. Kedves fogatlan gyárimunkás trollégák, aki ráér, sétálgasson már a Rákóczi úton, nehogy ez a fasz nyugodtan élvezhesse a budapesti tartózkodását. NSZKSZ!
xray
(
x21)
Mar 28, 2022 10:02:09
x21)
ha a tanfolyamot is kihagyja, jön az 5000 eurós büntetés. és amilyen marha, elintézi magának.Darabokban hever az auti páncél.
-
Mar 28, 2022 10:04:13
Gyagya ne is foglalkozz senkivel, 2 fontos kérdésre válaszolj:
- Géza utalt már?
- mikor lesz Mario stream?
BALEK :DD
- Géza utalt már?
- mikor lesz Mario stream?
BALEK :DD
Mar 28, 2022 10:04:13
Jonciii
(
x8)
Mar 28, 2022 10:07:51
x8)
Ez egy háromtagú család!
A régnemlátott buzidémon
Mar 28, 2022 10:08:01
ha a tanfolyamot is kihagyja, jön az 5000 eurós büntetés. és amilyen marha, elintézi magának.
Szoktak jelentést küldeni a rendőrségnek hogy hogy ment,és meglátásuk szerint szükséges-e még több lépés az ügyben.
Mar 28, 2022 10:08:01
linzicsibe
(
x2)
Mar 28, 2022 10:08:50
x2)
púp a hátára
Mar 28, 2022 10:12:09
Ez egy háromtagú család!
szegény varangy.. nem adatott meg neki, hogy gyereke lehessen erre vénségére most kap egy ilyen félnótást
Mar 28, 2022 10:12:09
broni
(
x45)
Mar 28, 2022 10:14:01
x45)
sodi meghalt az éjjel
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 28, 2022 10:14:05
x2)
Ez egy háromtagú család!
Rossz ratyeee
Mar 28, 2022 10:15:38
Hazudott. Nem kap semmifele kocsit a tranyo henn zoltantol
Mar 28, 2022 10:15:38
Jonciii
(
x8)
Mar 28, 2022 10:16:47
x8)
Arról nincs info. Tegnap este még elhagyatott volt a mazda, oda nem mentek vissza tudtommal.
De alapvetésnek szerintem sanszos, hogy Zolibá hazudozik.
-
Mar 28, 2022 10:18:08
figyeled a visszajelzéseket, gyagya? a nézők szerint unalmas az évad, újítani kéne valamit. felkészül a Blaha :D

Mar 28, 2022 10:18:08
rBali
(
x24)
Mar 28, 2022 10:22:13
x24)
A mai nap a jó forgatókönyv szerint, kronológiailag:
- Fifi idegeskedve ordibál a hotel előtt, állkapcsát metsző állapotba helyezve, érthetetlenül motyogva és nyüszítve csapkodja a vásárlás utáni napon elavult tabletet. Bűze elviselhetetlen, látványa még a környékhez képest is feltűnően förtelmes. Rajta a napok óta hordott 20 éves kipelyhesedett műszálas pulóver, körülötte szétdobálva prémium minőségi Hunyadi sörös dobozok. Tojásolás történik, ekkor a púpos a gyerek szemüvegét nyomkodja vissza a veknire, zavartan nyomkodja a google mapset kiutat keresve magának és azt motyogja a kellemetlen felkérdezésre, hogy az ő édesanyja amúgy jogász. Esetleg elkezd könyörögni a trolloknak, hogy vigyék el a cicához.
- Tibicicáék bejelentkeznek lájfszban valakitől akinél vendégségben vannak az agglomerációban, hogy fifinek esélye se legyen odáig megtervezni egy google útvonalat, emiatt feladja és bosszús videóüzenetet tölt fel a facebook oldalára. Szája szélén idegnyál, pislog a zsíros szemüveg lencséken keresztül és tágra nyitja a malac szemeit, hogy komolyan vegyék a követeléseit.
- Miután kudarcot vallott hazautazik a púpszászi macskaólba csak azért, mert a balfasz otthon felejtette a cuccait, majd újra visszajön Budapestre, hogy kártyák nélkül, újabb 200.000 fütyivel a bankoknak tartozva, lakáskulcs nélkül elindulhasson Linzbe, a remény városába. Mivel a lakásából ki lett zárva a hajléktalan galeri és a rendőrség által ezért a mama muh hotelben kell megszállnia munkanélküli eladósodott alkoholistaként újabb 60 euróért, a vonatjegyet nem is számolva. Plusz sörikék és redbull, hogy elviselhető legyen ez a tortúra számára, amiről csak ő tehet. Depis bejelentkezés a hotelből, hazudozás arról, hogy faszaság van és két körtés rakéta elfogyasztása után álomba sírás.
Csá
- Fifi idegeskedve ordibál a hotel előtt, állkapcsát metsző állapotba helyezve, érthetetlenül motyogva és nyüszítve csapkodja a vásárlás utáni napon elavult tabletet. Bűze elviselhetetlen, látványa még a környékhez képest is feltűnően förtelmes. Rajta a napok óta hordott 20 éves kipelyhesedett műszálas pulóver, körülötte szétdobálva prémium minőségi Hunyadi sörös dobozok. Tojásolás történik, ekkor a púpos a gyerek szemüvegét nyomkodja vissza a veknire, zavartan nyomkodja a google mapset kiutat keresve magának és azt motyogja a kellemetlen felkérdezésre, hogy az ő édesanyja amúgy jogász. Esetleg elkezd könyörögni a trolloknak, hogy vigyék el a cicához.
- Tibicicáék bejelentkeznek lájfszban valakitől akinél vendégségben vannak az agglomerációban, hogy fifinek esélye se legyen odáig megtervezni egy google útvonalat, emiatt feladja és bosszús videóüzenetet tölt fel a facebook oldalára. Szája szélén idegnyál, pislog a zsíros szemüveg lencséken keresztül és tágra nyitja a malac szemeit, hogy komolyan vegyék a követeléseit.
- Miután kudarcot vallott hazautazik a púpszászi macskaólba csak azért, mert a balfasz otthon felejtette a cuccait, majd újra visszajön Budapestre, hogy kártyák nélkül, újabb 200.000 fütyivel a bankoknak tartozva, lakáskulcs nélkül elindulhasson Linzbe, a remény városába. Mivel a lakásából ki lett zárva a hajléktalan galeri és a rendőrség által ezért a mama muh hotelben kell megszállnia munkanélküli eladósodott alkoholistaként újabb 60 euróért, a vonatjegyet nem is számolva. Plusz sörikék és redbull, hogy elviselhető legyen ez a tortúra számára, amiről csak ő tehet. Depis bejelentkezés a hotelből, hazudozás arról, hogy faszaság van és két körtés rakéta elfogyasztása után álomba sírás.
Csá
pupszi
(
x1)
Mar 28, 2022 10:37:54
x1)
A mai nap a jó forgatókönyv szerint, kronológiailag:
Tovabba:
- Tibor eloadja a "lemegyek a
- TE ROOOOSSZZZZ RATYEEEE
- Vahur megtudja, hogy Sodi pesten van, live-ot indit a 19-es csatornan, majd kozli hogy elindul felpofozni. Eloszor rossz villamosra szall, majd megallitja egy piroslampa
- Gejza halalos kozlekedesi balesetet szenved es meghal ezert nem lesz visszafizetes. Este liveban kozli, hogy mar felgyogyult a szilankos koponyatoresbol es holnap biztosan atvalt a roman szamlajarol olasz lirat nemet markaba, amibol egy moszkvai bankon keresztul eurot konvertal es elutalja egyben sodinak.
-
Mar 28, 2022 10:38:50
Mar 28, 2022 10:38:50
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2022 10:39:37
x19)
Endre, 1-10es skálán mennyire fogsz becsicskulni az indulatkezelèsi trèningen?
Remélem vmi 25 év körüli, egyetemet végzett okos csajszi fog téged kioktatni és asszonyoznod kelljen a kegyelemèrt :)
Remélem vmi 25 év körüli, egyetemet végzett okos csajszi fog téged kioktatni és asszonyoznod kelljen a kegyelemèrt :)
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2022 10:39:51
x68)
Who did it better?
1.

2.
Mifaaaaaaaaaaaan
1.

2.
xray
(
x21)
Mar 28, 2022 10:42:22
x21)
Mar 28, 2022 10:42:22
figyeled a visszajelzéseket, gyagya? a nézők szerint unalmas az évad, újítani kéne valamit. felkészül a Blaha :D
ezek az okoskodók jó ha 6 osztályt végeztek. Mar 28, 2022 10:42:22
+
Mar 28, 2022 10:45:48
img.sodika.dk/imgur.com/JgSzawF.png
Hozzászólásra elsőként válaszolónak(agyaglag beteg vagy) nem ártana egy kis sodipédia olvasás, nagyon szokta védeni a sodit img.sodika.dk/imgur.com/JgSzawF.png
Mar 28, 2022 10:45:48
a hotyfoltozós troll
Mar 28, 2022 10:48:10
Tágra nyitott szem, malacorr, pinaszáj, lenin jégtörő
Leírom százszor, legközelebb erre is fityelek
Mar 28, 2022 10:48:10
-
Mar 28, 2022 10:49:09

Mar 28, 2022 10:49:09
balek
(
x10)
Mar 28, 2022 10:49:24
x10)
Mar 28, 2022 10:49:24
... ekkor a púpos a gyerek szemüvegét nyomkodja vissza a veknire...
Nagyon nevetek a tűpontos leíráson, te is nevetsz velünk a koszos gyerekszemüveg mögül sneci? Ne legyel besavanyodott, záptojásos fasz Mar 28, 2022 10:49:24
púpospúp
(
x2)
Mar 28, 2022 10:50:05
x2)
ezek az okoskodók jó ha 6 osztályt végeztek.
nem baj, jól van az úgy, ha már ők is unják a műsort, akkor muszáj lesz valamit újítania
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 28, 2022 10:50:48
x4)
Hozzászólásra elsőként válaszolónak(agyaglag beteg vagy) nem ártana egy kis sodipédia olvasás, nagyon szokta védeni a sodit
Pedig elég lenne a Rocskai Gergő utolsó levelét elolvasnia annak, aki nem tudja, milyen gusztustalan egy féreg ez a sodika (és az olvasás sem az erőssége). Rövid, tömör, velős kórkép erről az autista, igénytelen nyomorékról. Az, hogy most rajta élősködnek... karma, univerzum, nevezzük bárhogy. De megérdemli minden percét.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 28, 2022 10:56:13
x15)
Endre!
Benne vagy még az "ingyen pénzben" vagy várható egy kis bug a 30 napos dolgot illetőleg?

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Benne vagy még az "ingyen pénzben" vagy várható egy kis bug a 30 napos dolgot illetőleg?

Kriptozsidó
(
x6)
Mar 28, 2022 10:56:27
x6)
Elképzelem hogy bemegy majd kér egy sört mert ideges. Aztán keresztbe tett lábakkal leül a faplettel és hangosan anyázni kezd a kommentekre.
D_Dezső
(
x29)
Mar 28, 2022 10:57:17
x29)
ezek az okoskodók jó ha 6 osztályt végeztek.
Semmit sem hisznek el, öket nem lehet átbaszni … de persze azt, hogy bechippelik öket az oltással meg, hogy az ukránok támadták meg az oroszokat, na azt nagy kanállal zabálják a mindentudasegyeteme.eu-ról.
Úgy néz ki a Gyagyás megújult minőségi tartalma megtalálta a minőségi nézőközönséget :)
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2022 10:57:29
x68)
1 órával a tréning előtt már red bullozik csak! Nem alkoholista!
Hahó
(
x136)
Mar 28, 2022 11:01:44
x136)
Sneci ma beülsz a mazdádba és csapatás linzbe? De jó, hogy van egy kocsid, így nem kell proliskodni a vonaton. Ugye? :))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
xray
(
x21)
Mar 28, 2022 11:04:10
x21)
legalább a helyesírás ellenőrzőt bekapcsolnának, de az méltóságon aluli luxus. de az is lehet, hogy erről ismerik fel egymást. :) Semmit sem hisznek el, öket nem lehet átbaszni … de persze azt, hogy bechippelik öket az oltással meg, hogy az ukránok támadták meg az oroszokat, na azt nagy kanállal zabálják a mindentudasegyeteme.eu-ról.
nemet mondtak
(
x4)
Mar 28, 2022 11:04:29
x4)
Bocsánat, elnézést, de én nem értem mostanában ezt a gyerekszemüvegezést...
Ez a féreg kifejezetten nagy, még a vekninél is szélesebb szemüvegeket hord, amik pont rásegítenek az undorító, pedofil öregember kinézetére.
Persze emlékszem én is, hogy néha volt rajta olyan, aminek a szára nem ért el a füle végéig, de ez annyira ritkán lehetett, hogy nem is találtam meg a régi videók bélyegképein.
Vagy ha nem a mérete miatt, akkor miért gyerekszemüveg?
Ez a féreg kifejezetten nagy, még a vekninél is szélesebb szemüvegeket hord, amik pont rásegítenek az undorító, pedofil öregember kinézetére.
Persze emlékszem én is, hogy néha volt rajta olyan, aminek a szára nem ért el a füle végéig, de ez annyira ritkán lehetett, hogy nem is találtam meg a régi videók bélyegképein.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 28, 2022 11:08:27
x7)
Sneci ma beülsz a mazdádba és csapatás linzbe? De jó, hogy van egy kocsid, így nem kell proliskodni a vonaton. Ugye? :))
A vonat is az övé, mint tudjuk, egykutya :))))
A régnemlátott buzidémon
Mar 28, 2022 11:12:56
Aztán elkezdi ordibálva mutatni a foglalkozás vezetőnek az itteni kommenteket.
Mar 28, 2022 11:12:56
gobesug
(
x30)
Mar 28, 2022 11:13:21
x30)
tuti nem fog elmenni, ha mégis, kizárt hogy a tréner bármikor is azt jelentse a polizeinak hogy sikeres volt a dühkezelés
5000 euró csá
5000 euró csá
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 28, 2022 11:15:01
x13)
Endre! Benne vagy még az "ingyen pénzben" vagy várható egy kis bug a 30 napos dolgot illetőleg?
Ingyen pénz, lol, ezt pont a sneci féle pénzügyi nyomorékok szokták ingyen pénznek hívni, aztán utána természetesen ezreket fizetnek ki euróban kamatra :D "fool and his money are easily parted" ahogy azt szokták mondani.
Natyon szívesen megnéznék egy éves kimutatást a hitelkártyákról, tippre minimum 1000 euró elcsúszik évente a kamatokra, kp felvételes büntetőkamatokra stb, ezért nincs még egy fagyira való kp-ja sem a korcsnak 40 évesen, rend van na!
xray
(
x21)
Mar 28, 2022 11:15:22
x21)
tuti nem fog elmenni, ha mégis, kizárt hogy a tréner bármikor is azt jelentse a polizeinak hogy sikeres volt a dühkezelés
5000 euró csá
németül mit fog belőle érteni? szerintem semmit. 5000 euró csá
xray
(
x21)
Mar 28, 2022 11:23:52
x21)
Mar 28, 2022 11:23:52
németül mit fog belőle érteni? szerintem semmit.
szituációs gyakorlatként judkát kellene bevinni. :) Mar 28, 2022 11:23:52
gobesug
(
x30)
Mar 28, 2022 11:25:05
x30)
kisz krumpli
kártyen
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2022 11:30:13
x68)
Ha nem lesznek olyan meglepetés kérdések, hogy pl. mivel foglalkozik a youtube csatornád, akkor nem lesz gond!
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 28, 2022 11:31:50
x6)
Gyagyás, lesz ma flokk?
Hallottad, hogy gammercé is meghúzta tibit?
Lyuksógor lettél egy tolvaj cickánnyal, ez már shiker!
Nem feltétlenül nem mennék el a bőr és nemibeteg gondozóba ezek után, ja várj, fizeted te a TB-t?
BALEK
Nem feltétlenül nem mennék el a bőr és nemibeteg gondozóba ezek után, ja várj, fizeted te a TB-t?
BALEK
Érdeklődő
(
x6)
Mar 28, 2022 11:36:02
x6)
Gyagyás, lesz ma flokk?
BALEK
BALEK
Ha mész egy random utcán, és látsz egy random csövest - na, valószínűleg az is megrakta már Tibit legalább egyszer. Bárkivel összefekszik egy fél keserűért. Az öreg Kiss biztos mindig mondta szegény debil Úszónak, hogy "fiam, kurvából lesz a legjobb feleség", azért akarja elvenni ezt a filléres prostit.
Alpár Pál
Mar 28, 2022 11:36:16
Gyagyás, lesz ma flokk?
BALEK
BALEK
Ez lehet, hogy furcsa lesz így leírva, de szerintem Tibire még a legalja Gammer gibbon sem fanyalodna rá...
Mar 28, 2022 11:36:16
Penzmento
(
x6)
Mar 28, 2022 11:36:28
x6)
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 28, 2022 11:41:34
x6)
A jelenlegi szárának a vége sem jut el a füle mögé, ezért csúszkál előre mindig.
Nem volt pénz normális szemüvegre, mert kellett a flokk kamera, tudjátok, ami mindig lemerül, vagy túlmelegszik 5 perc használat után.
Azt is pisztos alaposan riszörcsölte mielőtt megvette volna.
Ne ítéljük ezért el a gyagyás ruppótlan cickányfasz töcskölő hajláktalan fifit.
Ő mindent jól csinált!
BALEK :D
Jonciii
(
x8)
Mar 28, 2022 11:45:37
x8)
Szerintem a Tibivel a szex önmagában büntetés, hogy ezért még fizet is a recskás, ráadásul hitelből, szerintem priceless.
papucsos törpe
Mar 28, 2022 11:49:34
SoDI, befizetnél engem is egy körre a cicáknál? Már nagyon rég voltam nővel és hiányzik!
Mar 28, 2022 11:49:34
D_Dezső
(
x29)
Mar 28, 2022 11:50:51
x29)
Ez ugyanaz a szemüveg. Nem a fülén van hanem a veknire van ráfeszülve, csak most takarja az a lenőtt, zsíros, őszes csöves haj.
Kicsit rendelt belőle neten, de lusta/hülye volt visszaküldeni, úgyhogy ezt hordja.
Ami külön gusztustalan, hogy folyamatosan olyan zsíros-retkes az üvege, hogy erősebb fényben kajak homályos a lencse. Mint egy üveg dohányzóasztal gyerek zsúr után.
linzicsibe
(
x2)
Mar 28, 2022 11:54:26
x2)
Én se érte, hogy lehet így létezni, mármint ilyen mocskos szemüveggel. Én is szemüveges vagyok, naponta többször törlöm, mert nem látok át rajta, porolódik, rácsapódik valami, akármi, ez meg szerintem hónapok óta le se vette, nem hogy megtörölte. Az állapota alapján valószínűleg benne alszik egyébként. (Nekem ilyen utoljára kb 8 éves koromban volt.)
hejneken
(
x3)
Mar 28, 2022 11:54:59
x3)
Kéne egy dealer troll aki eladna Tibinek majorannát meg egy kis sütőport borsos áron. Fosná mekkora lájfsz lenne belőle.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
A régnemlátott buzidémon
Mar 28, 2022 11:56:19
5000 euró csá
5000 euró csá
Egy szakember már a testbeszédét látva írja a jelentést a jagellóknak.
"szorongásos antiszociális pedofil"
Mar 28, 2022 11:56:19
Púpfalról loptam
Mar 28, 2022 11:57:09
Mar 28, 2022 11:57:09
A régnemlátott buzidémon
Mar 28, 2022 11:57:42
Nincs semmi meglepő ezen.
A mocskos pinaszáját nem mossa.
Mar 28, 2022 11:57:42
balek
(
x10)
Mar 28, 2022 12:04:38
x10)
Mekkora egy féreg vagy te sodi. Remélem megkapod az univerzumtól amit érdemelsz.
trashvod.com/w/hY4aET5NMnChmzgVHezBaR
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
SyntaxError
(
x24)
Mar 28, 2022 12:07:13
x24)
Mekkora egy féreg vagy te sodi. Remélem megkapod az univerzumtól amit érdemelsz.
Az semmi, de milyen kis csinos ez a csaj. Látod Endre, még a homeless RGL is felszed egy ilyen nőt, neked meg maradnak a faszpinások :D
Mi ez ha nem shiker?!
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2022 12:09:46
x19)
Jogász XD
Sodi te fasznyaló, azt hangoztatod magadról, hogy jogi végzettséged van?
Te mocskos aluliskolázott proli, minden szavad hazugság.
trolléga
(
x30)
Mar 28, 2022 12:11:43
x30)
micsoda süsüzések mehetnek, hogy RGL lecsapta a kezéről Szandikát :D
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2022 12:14:00
x68)
A régi sodi már csinálná a reakcióvideót, az új sajnos nem ér rá, mert a faszpináról álmodozik.
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 28, 2022 12:14:20
x13)
Akárhogy is nézem szandika nem idegesítő, nem loopol úgy mint a faszpinás és értelmesebben is beszél. Igénysebbnek is tűnik és valószínüleg igazi pina van alatta. Hát sodi tényleg jobban jártál Tibivel és a varangyal
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 28, 2022 12:14:29
x4)
Ezt a hazug kis férget. Az, hogy itt a fórumon a valóban jogász, vagy jogi/HR területen dolgozó trollok leírják, miért vagy hülye jogi dolgokban nem szaktudás. Csak bizonyítéka annak, hogy mindenhez is inkompetens vagy. Kapsz még a pofádba dolgokat ezért, ne félj!
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2022 12:16:04
x68)
A rendőrségen amúgy kért engedélyt a gyagyás, hogy felvehesse a zsaru hangját? Lehet rá kéne kérdezni a kapitányságnál.
Mifaaaaaaaaaaaan
nonsense
(
x1)
Mar 28, 2022 12:16:42
x1)
"Te vagy a jogász, SoDI!" xD
Jogász meg a faszom. Agyalágyult púpos fasz.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 28, 2022 12:16:44
x19)
Akárhogy is nézem szandika nem idegesítő, nem loopol úgy mint a faszpinás és értelmesebben is beszél. Igénysebbnek is tűnik és valószínüleg igazi pina van alatta. Hát sodi tényleg jobban jártál Tibivel és a varangyal
És a rossz dőlèsszög?
Hajtogatott faszpina az igazi neki. De ahogy halad 1-2 év és azzal is megelégszik ha hátracsapja a lába közé a faszt a pasija és dughatja seggbe. Az is született nő lesz a sérült fejében.
tyodika
Mar 28, 2022 12:18:41
Fújj ez egy született nő, vérzéssel.
Vérzés nem, nem nem nem nemnemnemnem. Vérzés nem, soha, sohasem. Nem. Azt soha, úgy akarok meghalni, hogy ilyen vérzőpinájú nővel sosem volt dolgom. Mert azt nem, nem, nem és nem.
Vérzés nem, nem nem nem nemnemnemnem. Vérzés nem, soha, sohasem. Nem. Azt soha, úgy akarok meghalni, hogy ilyen vérzőpinájú nővel sosem volt dolgom. Mert azt nem, nem, nem és nem.
Mar 28, 2022 12:18:41
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 28, 2022 12:23:55
x7)
Endre, te ócska proli szar, miért nem csinálsz valamilyen politikai témában flokkot? Senkit se érdekel a tyúkszaros, filléres nyomorod! Választási hét van, hahó! A "forradalmár" flokkert, már ez sem hozba lázba? Tényleg egy fogyatékos lmtb aktivista lettél... Pedig a buzi jobber flokker karrier foshná! Nézd meg a retard milot... te lehetnél a magyar milo! XD
A jó portás csak baszik!
fujimi
Mar 28, 2022 12:24:17
judka merci nyugatiban
Mar 28, 2022 12:24:17
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™