vidéki ház, berlini kétszobás lakás + vivaro. Ha ez megvan, akkor szerelmes lesz a cica Endrébe!
Mifaaaaaaaaaaaan
hahó, akkor nincs meg a heti három mélytorok!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nyelvtanilag. De kitudja mit csinál Endre a buzigőzben?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Vedd mar föl te szerencsejáték függő dagadt disznó aki szarik a családjára.
Bocsánat ha rosszul idéztem, nem találtam meg a videó kivágást az esetről:)
ki fanyalodik Endrére ott?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Endre kire fanyalodik?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Valószínűleg nem ismered a mondást, hogy; "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek."
ki engedné Endrét?
Egy részeg, bemindenezett, popperstől bűzlő hasonló csöves.
Hahó!
hulyek vagytok mind! volt legalabb 2 pillanat amikor kedvesen mosolygott!!!!!
Soha többet nem írok ide
envagyokaz, nem ismersz meg?
Bezzeg ha férfi kért volna 3000 eurót valami kutyaólra akkor adtál volna mert mekkora remek ötlet.
Te hülye kis buzi. :)
Márpedig vagy törlesztenek vagy életbe lép a végső megoldás, és véres torkokon ugrálás lesz.
NEM BASZTAK SEGGBE, NEM ÉRTED MEG?!?!?!?!?! BETÖRÖM A FEJEDET!
Intéztem neki rovarirtót hahó!
Fájt?
De, seggbebasztak. A gazdám volt, és azt mondta, úgy nyüszítettél mint egy kiskutya. Te rossz buzi!
Anyáknapjára meg odaküldtem a fejhallgatós haveromat.
Szerintem a Dörpe. :D
Max a pitonszt pofozza fel
Ameddig a tejecskédet ihatom úgyse haragszol rám!
Azt mondta, hogy jelenleg nincs kéktablettája . Anélkül nem tudja. Puhaslag sodi asodi.
Álmodjatok Rémeket!
ezt tudtuk eddig is te pedofil geci
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Ő taszított el 5 évesen. Ez a jussa!
Azért pofozza :D
Geyza gondolom nem engedte meg az asszonyának a félrekúrást.
Nem nagyon szokták kérni :D
nyemerted a lenyeget... 40 evesen mar nem tudod megvaltoztatni az embert... arrol nem beszelve, hogy a faszt meg amugy is kivanom, csak nem merem felvallalni, ezert ha a beforditott faszt nyalom amit valami masik legalja csoves telegecizett, akkor ha a cica nem furdik 1-2 hetig, lehetosegem nyilik megizlelni mas ferfiak ondojat, es ekozben az auti kodnek koszonhetoen, meg tudom gyozni magam arrol, hogy en csak a noket szeretem!
envagyokaz, nem ismersz meg?
ezen nagyon röhögök uram!!!!!!!!!!!!!!!
De ugye előtte még beadja, egy HPA, vagy HTG ceghez kezelesre.
Egy lefosott alap modellel csak a prolik jarnak.
:-DD
ez az egy gif egyébként tökéletesen elengedő bármilyen leendő melócsá elijesztésére :)
hetyetye nélküli, sallangmentes, kendőzetlen valóság egyenes a gyagyás púpos előadásában :D
Azt egyébként vágjátok, hogy valószínűleg az ilyen videók miatt vágta le a haját ilyen drasztikusan furcsán? Hogy ha a melócsában látják a videót, ne legyen annyira egyértelmű, hogy ez bizony az újdonsült büdös migri kolléga a sarokból.
Megkapja az EREST, nem kell rajta aggódnia!
Csak az a baj, hogy nem volt vér az eresben, amikor megkapta, és így nem kapta meg annyira amennyire szerette volna :D
Szerintem semmi koncepció, csak ebben eddig lehetett eljutni.
Dugnád az Apróunokát, Endre?
Szerintem inkább hatott az autista agyában a mondás és a Feri kell neki. Milyen Feri? ...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
biztos mennek valakihez az ingyenért
Deutsch lernen is be van likeolva közben németül sem tud
Aksjkdlk
Nyilván azért tanulom. Logikus!
HÁROMSZOR IS! :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Erről majd beszélünk, Endre!
Nekem medencés BMW kell!
Broninál voltak :D
ott vannak/voltak. fél órája rakta ki róluk képet a trash csoportba
Oltár, sírok :DDDDDDD
Minden egy folyamat
Endre, ez az első lépés a coming out felé?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
6. perctől mondja a tervét.
Most a sodifórumosoktól akart pénzt kérni egy sodipofozós felvételért. De nagylelkűen utána bulit rendez a pénzből és mindenkit meghív.
ezt amúgy a börtönben tanították neked géza, hogy "add" mindenkinek amit szeretne aztán lépj le a lóvéval xD
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
valamire nagyon gyűjt
inni én még nem láttam.. vagy elszerencsejátékozza az egészet?
iszik is, meg játszik is
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
akkor most már fixre vehetjük, hogy gézát kirúgta a felesége. ugyanis azt mondja, hogy a nagy bajban ami most történt az a kicsi jó, hogy lekerült a válláról a hitelfizetés terhe. gondolom géza otthagyta a házat, és vele együtt a házon lévő hitelt az asszonynak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nyilván minden snecológus nagyon várja már a bulit egy hazug, sittes trash-sel.
úgy látom gézánk nagyon megrészegült attól, hogy néhány troll szóba állt vele.
náczi laci bácsi, jóból mondom, tegyél rendet, mert géza nem tudja merre van előre.
Kapna a pofájába rendesen!
Szeged a paprikaváros, véletlen? Aligha..
sztem pofon helyett vigyél egy kis keserűt, hátha van valami kis szaftos infója Sodrákról...
Ha berakod imgurban, akkor más megcsinálja, ezen ne múljon!
Mifaaaaaaaaaaaan
Maradjál már, szerintem tök helyeske.
Áthidalnám. ;)
A poén az egészbe, hogy ez egy régi trash neve. Valós :D
nemétyeeem
A trollról én nem tudok semmit, de Náczi László az Nagylaci (régebbi elborult youtube trash) és az id. Náczi László az ő faterja aki próbálta a helyes útra terelni a csibész fiát.
Id.Náczi Laszlo Bp-n a 11.kerben lakik, a tetenyi uton..marmint az igazi
Id. Náczi László, az Náczi László apja, aki Nagy Laci-ként ismerhető ős-trash! A Tétényi úti kifingott panelba csinált gyűlölködő lájvokat a trollok ellen ~2éve, az apja meg próbálta jobb belátásra bírni pl. morzsaszívóval elhallgattatni vagy lekapcsolni a villanyt, miközbe a fia lájvozott - illetve jobbnál jobb aranyköpések származnak tőle:
"Megint kezded a megfelelősdit"
"Dől a mocsok a szádból"
www.youtube.com/watch?v=nKU5so1ojQc
"Éljen száz évig - Nem fogok"
coub.com/view/21z5vm
"Nagy laci apja lenyúlja a bort"
coub.com/view/2b70co
"Nem vagyok kcsg, apja: dehogynem"
coub.com/view/2awcrm
"Valószínőleg trollkodás történt"
coub.com/view/1x77zb
"Bazdmeg dolgoztam, segédmunkáztam, építőiparoztam, szórólapoztam bzdmeg"
coub.com/view/23qwl2
"Azért is iszom"
coub.com/view/21z4sc
"megbszlak fsz nélkül Viktor"
coub.com/view/2ck6yg
Csóri család valódi családi neve ez, hogy: NÁCZI! Laci ezért vett fel az interneten egy alteregót NAGY LACI néven, mivel valami beteg dolog miatt imádott a cigányokkal haverkodni... innen is van egy történet, hogy a halott anyja örökségét (egy normál pesti lakást), egy c-type öregasszonyra iratta! Eskü! Ő is ilyen 30-40éves papahoteles munkanélkül! (pontosabban míg jó volt a lába, eljárt szórólapozni)
Bocs a kitérőkért, de legjobb trash volt ~2-3éve rohadt jókat röhötünk rajta és a szánalmas dolgain!
Bocs a kitérőért, de hasonszőrű, mint sodika
Lehet a SoDI is szorolapozni fog vagy ehen doglik a digitalis segedmunkas.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Piszony!
Fifi elmehet szórólapozni a "fiatal" "demokraták" nyárspolgári szövetséghez!
Már börtönviselt, épp a zártosztályról jövő cigánybűnözök képezik a nemzet nagyjait. AZ értelmiség sehol már.
A mélyvidéki analfabéta söpredék kitűnő közeg Endre számára.
Ha SoDI belehúz egy kicsit és mégjobban lejáratja magát, négy év múlva a Birkamenet első sorában fog recskázni!
Egy szép karrier kezdete!
Fosná!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Piszony!
Már börtönviselt, épp a zártosztályról jövő cigánybűnözök képezik a nemzet nagyjait. AZ értelmiség sehol már.
Ha SoDI belehúz egy kicsit és mégjobban lejáratja magát, négy év múlva a Birkamenet első sorában fog recskázni!
Fosná!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Ásó27
(
x68)
Apr 07, 2022 11:56:16
x68)
a legjobb, ha a cica kap egy házat meg egy autót, Endre meg elhúz a picsába, én így értem :D
vidéki ház, berlini kétszobás lakás + vivaro. Ha ez megvan, akkor szerelmes lesz a cica Endrébe!
JuDKa
(
x1)
Apr 07, 2022 11:57:03
x1)
Endre!
Most beszéltem a cicáddal, azt mondta, hogy egy AUDI RS6 kell neki. Ugye nem csóró a SoDi?
broni ♥
Most beszéltem a cicáddal, azt mondta, hogy egy AUDI RS6 kell neki. Ugye nem csóró a SoDi?
Szteppen
(
x3)
Apr 07, 2022 11:58:48
x3)
Gézában a tökéletes családmodellt látja a Púpos.
Megkeresi külföldön a nagy pénzeket, míg az asszony otthon kotlik a gyerekkel.
Pár hetente hazajár az asszonyhoz és a családfenntartó szerepében tetszeleg.
Ezt akarja Púp is a cicával.
Ez ety fosh!
trolléga
(
x30)
Apr 07, 2022 11:59:16
x30)
Ezért jársz ide gyagya? Szereted ha megaláznak? Pedig mi csak a saját mondataidat, gondolataidat böfögjük vissza
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
halászlé
(
x24)
Apr 07, 2022 12:00:41
x24)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 07, 2022 12:02:29
x15)
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 07, 2022 12:03:50
x19)
Vedd mar föl te szerencsejáték függő dagadt disznó aki szarik a családjára.
Bocsánat ha rosszul idéztem, nem találtam meg a videó kivágást az esetről:)
halászlé
(
x24)
Apr 07, 2022 12:05:44
x24)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 07, 2022 12:06:29
x15)
Endre kire fanyalodik?
Endre Főméltóságos Úr
Apr 07, 2022 12:07:00
Nézem a tegnapi lájvot, egyszerűen parádés ahogy:
1. kijelenti hogy a fenyegetés az olyan gáz
2. majd fenyegetőzik hogy mostantól majd figyelmeztetés nélkül fog mindenkit megbaszni
Közröhely hogy képtelen vagy abbahagyni saját magad szájbaszarását púp.
2. majd fenyegetőzik hogy mostantól majd figyelmeztetés nélkül fog mindenkit megbaszni
Valószínűleg nem ismered a mondást, hogy; "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek."
Apr 07, 2022 12:07:00
halászlé
(
x24)
Apr 07, 2022 12:07:19
x24)
Endre kire fanyalodik?
ki engedné Endrét?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 07, 2022 12:08:56
x7)
Az öreg Dezső hatalmas erővel csapott le a tegnap este folyamán. A mekis, teljesen érdektelen lájvban jelezte, hogy nem fog este még egy lájvot indítani, de a szorongató magány erősebbnek bizonyult. Visszatért a kommenthaverokhoz, azokhoz akik kirúgatják, porral vagy tojással dobálják, üldözik ahol csak tehetik. A legviccesebb vagy szánalmasabb, hogy ezen a platformon, ebben a közegben, próbál fenyegetőzni és önigazolást nyerni, totálisan nevetséges. Úszik az adósságban és a depresszióban, melócsá esélytelen és erre még állítólag kéregetnek tőle privátban a trashlegyek :) Biztos vagyok benne, hogy a "rajongói" egy része a nem létező pénzére utazik, hiszen ezek a tudatlan prolik ha máshoz nem értenek, de az ingyenpénzt azt mindegyik szereti és csak ezt látják a trashshow-ban, hogy lehúzzák az emberek. Nagyon jó a műsor!!
A jó portás csak baszik!
Trollul Madár
(
x15)
Apr 07, 2022 12:09:05
x15)
ki engedné Endrét?
Egy részeg, bemindenezett, popperstől bűzlő hasonló csöves.
envagyokaz
(
x1)
Apr 07, 2022 12:11:33
x1)
Nagyon sok nőt láttam, aki milliókért elviselt gusztustalan férfiakat. A csövesek 500 forintért meg bármit elviselnek. De olyat még soha életemben nem láttam/hallottam, hogy egy csöves ne viselt volna el bármit milliókért. Ilyen szerintem a világon nem fordult még elő. Hogy lehet valaki szellemileg annyira gusztustalan, hogy egy csöves milliókért cserébe se akarjon vele időt tölteni? Pedig nem válogatós, 500ért szopja a faszt és 16 éve él együtt Jutkával.
endre, bizonyított tény, hogy te vagy a legtaszítóbb ember a bolygón! Nagyon ügyes vagy!
endre, bizonyított tény, hogy te vagy a legtaszítóbb ember a bolygón! Nagyon ügyes vagy!
Hahó!
hulyek vagytok mind! volt legalabb 2 pillanat amikor kedvesen mosolygott!!!!!
Soha többet nem írok ide
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 07, 2022 12:14:00
x19)
Nem igazán, mert általában kezelni szoktam a dolgokat.
Tegnap is órákon át könyörgött valami nő, hogy jaj, csak 120 eurót, mert villany vagy mi a faszom, és egyedül van mellette a purdé, de nemet mondtam.
Soha többé senkinek semmit.
De mindenkitől kegyetlenül vissza mindent.
Tegnap is órákon át könyörgött valami nő, hogy jaj, csak 120 eurót, mert villany vagy mi a faszom, és egyedül van mellette a purdé, de nemet mondtam.
Soha többé senkinek semmit.
De mindenkitől kegyetlenül vissza mindent.
Bezzeg ha férfi kért volna 3000 eurót valami kutyaólra akkor adtál volna mert mekkora remek ötlet.
Te hülye kis buzi. :)
trolléga
(
x30)
Apr 07, 2022 12:19:33
x30)
Legszebb hogy a hosszú jelszavak éjszakáján kiderült továbbra is küldözgetsz Miskolci Márknak. Decemberben jött Golda és az anyagiak rendezése *pr* el lettél tiltva a költekezéstől, br lett jelentve hogy minden adós faszra lesz húzva már akkor is.
Erre kiderült, hogy az idei évben is ugyanúgy küldözgettél még neki.
És ezek után van képed fenyegetőzni meg követelőzni? Lófaszt fognak törleszteni az adósaid, hát senki nem vesz komolyan fogd már fel!
És ezek után van képed fenyegetőzni meg követelőzni? Lófaszt fognak törleszteni az adósaid, hát senki nem vesz komolyan fogd már fel!
D_Dezső
(
x29)
Apr 07, 2022 12:24:54
x29)
Tegnap 3 igazi tippmiksz’ gyilkos meccs volt a BL-ben.
A mai napra egy elementáris méretű Géza hisztit jósolok. Nagy ideges lesz a pedofilra mert … mert csak. Ez természetesen kárpótlásba fog kerülni a Gyagyásnak.
A mai napra egy elementáris méretű Géza hisztit jósolok. Nagy ideges lesz a pedofilra mert … mert csak. Ez természetesen kárpótlásba fog kerülni a Gyagyásnak.
Endre
Apr 07, 2022 12:25:43
Legszebb hogy a hosszú jelszavak éjszakáján kiderült továbbra is küldözgetsz Miskolci Márknak. Decemberben jött Golda és az anyagiak rendezése *pr* el lettél tiltva a költekezéstől, br lett jelentve hogy minden adós faszra lesz húzva már akkor is.
Márpedig vagy törlesztenek vagy életbe lép a végső megoldás, és véres torkokon ugrálás lesz.
Apr 07, 2022 12:25:43
Tajgi
Apr 07, 2022 12:26:45
Tegnap 3 igazi tippmiksz’ gyilkos meccs volt a BL-ben.
Apr 07, 2022 12:26:45
trolléga
(
x30)
Apr 07, 2022 12:31:12
x30)
Tényleg én csak most rakom össze: édesanyád hogy nem kapott szívbajt a történtek után... Decemberben úgy hagyott ott hogy ne merészelj többet költeni annál amit megkeresel. Ehhez képest jött a 3 misi tranyóra, 300k Mazda, 200 (ami inkább 300k, mindegy) hitelkártya kirablás.
És lófaszt se kapott tőled karácsonyra. Te szörnyeteg!
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 07, 2022 12:33:09
x19)
Tajgi mama
Apr 07, 2022 12:33:18
Fejezd már be Roland! Van már munkád? Menj dolgozni ahelyett hogy a sárkányt iszod és ne trollozgatsz! Apr 07, 2022 12:33:18
tyodika
Apr 07, 2022 12:34:02
Tényleg én csak most rakom össze: édesanyád hogy nem kapott szívbajt a történtek után... Decemberben úgy hagyott ott hogy ne merészelj többet költeni annál amit megkeresel. Ehhez képest jött a 3 misi tranyóra, 300k Mazda, 200 (ami inkább 300k, mindegy) hitelkártya kirablás.
Apr 07, 2022 12:34:02
sarokülőgarnitúra
Apr 07, 2022 12:34:59
Fájt?
Apr 07, 2022 12:34:59
Golda
Apr 07, 2022 12:35:27
A rovarirtó nem ajándék te hülye Apr 07, 2022 12:35:27
Sittes Sanyi Sapkája
Apr 07, 2022 12:35:55
De, seggbebasztak. A gazdám volt, és azt mondta, úgy nyüszítettél mint egy kiskutya. Te rossz buzi!
Apr 07, 2022 12:35:55
tyodika
Apr 07, 2022 12:37:23
A rovarirtó nem ajándék te hülye
Apr 07, 2022 12:37:23
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 07, 2022 12:41:16
x10)
Nah Sneci, ma ki lesz a következő?
Kit fogsz befenyíteni, hogy fizessen?
Álmodjatok Rémeket!
Trollul Madár
(
x15)
Apr 07, 2022 12:42:08
x15)
Szerintem a Dörpe. :D
Ásó27
(
x68)
Apr 07, 2022 12:42:15
x68)
Mikor adtál utoljára pénzt bárkinek is Endre? Mennyi az annyi?
Mifaaaaaaaaaaaan
Golda
Apr 07, 2022 12:43:48
Az nem ajándék hogy hozzám küldted, te nem vagy tisztában az ajándék fogalmával fiam. Örülj hogy nem tagadtalak ki azok után amiket te műveltél! Apr 07, 2022 12:43:48
Jonciii
(
x8)
Apr 07, 2022 12:44:16
x8)
tyodika
Apr 07, 2022 12:45:09
Az nem ajándék hogy hozzám küldted, te nem vagy tisztában az ajándék fogalmával fiam. Örülj hogy nem tagadtalak ki azok után amiket te műveltél!
Apr 07, 2022 12:45:09
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 07, 2022 12:46:58
x10)
Azt mondta, hogy jelenleg nincs kéktablettája . Anélkül nem tudja. Puhaslag sodi asodi.
hejneken
(
x3)
Apr 07, 2022 12:49:08
x3)
buzi vagyok, imádom a faszt
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
ezt tudtuk eddig is te pedofil geci
Endre
Apr 07, 2022 12:49:54
Ő taszított el 5 évesen. Ez a jussa!
Apr 07, 2022 12:49:54
Jonciii
(
x8)
Apr 07, 2022 12:51:55
x8)
Azért pofozza :D
Golda
Apr 07, 2022 12:53:18
Addig pimaszkodjál csak, amíg le nem kapcsolom az albérletednél a villanyt innen Újszászról! Apr 07, 2022 12:53:18
banshee
(
x24)
Apr 07, 2022 13:02:16
x24)
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Apr 07, 2022 13:22:54
x1)
Tranyó előbb vonul be önkéntesen az elmegyógyra mint, hogy veled legyen endrú milyen kalandozásokról beszélsz te???
Átlagos alienpörkölt élvező
Jonciii
(
x8)
Apr 07, 2022 13:23:58
x8)
Nem nagyon szokták kérni :D
envagyokaz
(
x1)
Apr 07, 2022 13:24:14
x1)
nyemerted a lenyeget... 40 evesen mar nem tudod megvaltoztatni az embert... arrol nem beszelve, hogy a faszt meg amugy is kivanom, csak nem merem felvallalni, ezert ha a beforditott faszt nyalom amit valami masik legalja csoves telegecizett, akkor ha a cica nem furdik 1-2 hetig, lehetosegem nyilik megizlelni mas ferfiak ondojat, es ekozben az auti kodnek koszonhetoen, meg tudom gyozni magam arrol, hogy en csak a noket szeretem!
broni
(
x45)
Apr 07, 2022 13:29:57
x45)
ezen nagyon röhögök uram!!!!!!!!!!!!!!!
PerpillStatikusCica
Apr 07, 2022 13:34:59
Endre!
De ugye előtte még beadja, egy HPA, vagy HTG ceghez kezelesre.
Egy lefosott alap modellel csak a prolik jarnak.
:-DD
Apr 07, 2022 13:34:59
Alpár Pál
Apr 07, 2022 13:41:21
ez az egy gif egyébként tökéletesen elengedő bármilyen leendő melócsá elijesztésére :)
hetyetye nélküli, sallangmentes, kendőzetlen valóság egyenes a gyagyás púpos előadásában :D
Azt egyébként vágjátok, hogy valószínűleg az ilyen videók miatt vágta le a haját ilyen drasztikusan furcsán? Hogy ha a melócsában látják a videót, ne legyen annyira egyértelmű, hogy ez bizony az újdonsült büdös migri kolléga a sarokból.
Apr 07, 2022 13:41:21
Endre
Apr 07, 2022 13:41:26
Endre!
Apr 07, 2022 13:41:26
Jonciii
(
x8)
Apr 07, 2022 13:45:33
x8)
Csak az a baj, hogy nem volt vér az eresben, amikor megkapta, és így nem kapta meg annyira amennyire szerette volna :D
Jonciii
(
x8)
Apr 07, 2022 13:46:47
x8)
Szerintem semmi koncepció, csak ebben eddig lehetett eljutni.
snecifigyelő
Apr 07, 2022 13:48:20
Apr 07, 2022 13:48:20
szexis idősödő hölgyek
Apr 07, 2022 13:50:22
Apr 07, 2022 13:50:22
hit és erkölcs huh
Apr 07, 2022 13:58:43
Minek lájkolod mikor azt se tudod mi van benne?! xD
Hülye fasz!
Hülye fasz!
Apr 07, 2022 13:58:43
SyntaxError
(
x24)
Apr 07, 2022 13:59:33
x24)
Szerintem inkább hatott az autista agyában a mondás és a Feri kell neki. Milyen Feri? ...
Ásó27
(
x68)
Apr 07, 2022 14:04:59
x68)
Milyen kapcsolatról osztogatsz meg itt dolgokat Endre? Életedben nem volt egy éves kapcsolatod!

Egyébként ti vagy Jutkán és a liveokon keresztül, vagy így dumáltatok egymással:
Mifaaaaaaaaaaaan

Egyébként ti vagy Jutkán és a liveokon keresztül, vagy így dumáltatok egymással:
gobesug
(
x30)
Apr 07, 2022 14:13:54
x30)
korcs, jövő csütörtökön Tibor nap, én készülnék valami ajcsyval
vladrl
(
x8)
Apr 07, 2022 14:19:41
x8)
Tresscsopi alapjan: a poloskak szegeden vannak az allomason.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
adjatok segélyt pls
Apr 07, 2022 14:23:50
Tresscsopi alapjan: a poloskak szegeden vannak az allomason.
biztos mennek valakihez az ingyenért
Apr 07, 2022 14:23:50
Mérnemhagyodabba
Apr 07, 2022 14:27:15
Hülye fasz!
Hülye fasz!
Apr 07, 2022 14:27:15
Endre
Apr 07, 2022 14:29:47
Nyilván azért tanulom. Logikus!
Apr 07, 2022 14:29:47
trolléga
(
x30)
Apr 07, 2022 14:30:22
x30)
HÁROMSZOR IS! :DD
Schwartz rabbi
Apr 07, 2022 14:36:25
Hülye fasz!
Hülye fasz!
Erről majd beszélünk, Endre!
Apr 07, 2022 14:36:25
Tyitya
Apr 07, 2022 14:39:12
Endre!
Nekem medencés BMW kell!
Apr 07, 2022 14:39:12
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 07, 2022 14:44:45
x39)
Géjza most mondja, hogy Tranyedliék szeged vasút állomáson vannak.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jonciii
(
x8)
Apr 07, 2022 14:47:06
x8)
Broninál voltak :D
Rossz ratyeee
Apr 07, 2022 14:50:28
tudja vki fullzsir lakcimet?
Apr 07, 2022 14:50:28
ratykó
Apr 07, 2022 14:53:49
ott vannak/voltak. fél órája rakta ki róluk képet a trash csoportba
Apr 07, 2022 14:53:49
GreenDevil
Apr 07, 2022 15:12:51
Oltár, sírok :DDDDDDD
Apr 07, 2022 15:12:51
trashvod
(
x6)
Apr 07, 2022 15:23:19
x6)
Az ügyvéd (Géza live): Szeged 2022.04.07.
trashvod.com/w/vy29NA6fFoA23GwHfUPEbv
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Kóser Szalonna
Apr 07, 2022 15:23:50
Endre, ez az első lépés a coming out felé?
Apr 07, 2022 15:23:50
xray
(
x21)
Apr 07, 2022 15:49:10
x21)
Apr 07, 2022 15:49:10
ezek a nyomorultak megfogadták, hogy tele hányják és szarják az országot? Apr 07, 2022 15:49:10
masterplan
Apr 07, 2022 15:51:05
Most a sodifórumosoktól akart pénzt kérni egy sodipofozós felvételért. De nagylelkűen utána bulit rendez a pénzből és mindenkit meghív.
ezt amúgy a börtönben tanították neked géza, hogy "add" mindenkinek amit szeretne aztán lépj le a lóvéval xD
Apr 07, 2022 15:51:05
sörösterv
(
x4)
Apr 07, 2022 15:54:58
x4)
Most a sodifórumosoktól akart pénzt kérni egy sodipofozós felvételért. De nagylelkűen utána bulit rendez a pénzből és mindenkit meghív
Jaj, már megint nincsen pénze a géjzának? * ásít *Most a sodifórumosoktól akart pénzt kérni egy sodipofozós felvételért. De nagylelkűen utána bulit rendez a pénzből és mindenkit meghív
Ábel bábel
Apr 07, 2022 15:55:28
Elindulhatok egy kis Merci safarira a városba. Ha nem húzták el a belüket ma, akkor simán felbukkanhatnak valahol az álllomás (ahol a hajléktalan szálló is van) és a belváros között.
Apr 07, 2022 15:55:28
mit akar ez venni
Apr 07, 2022 15:57:07
Jaj, már megint nincsen pénze a géjzának? * ásít *
valamire nagyon gyűjt
Apr 07, 2022 15:57:07
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 07, 2022 15:57:28
x13)
valamire nagyon gyűjt
iszik is, meg játszik is
Hahó
(
x135)
Apr 07, 2022 15:59:41
x135)
akkor most már fixre vehetjük, hogy gézát kirúgta a felesége. ugyanis azt mondja, hogy a nagy bajban ami most történt az a kicsi jó, hogy lekerült a válláról a hitelfizetés terhe. gondolom géza otthagyta a házat, és vele együtt a házon lévő hitelt az asszonynak.
Hahó
(
x135)
Apr 07, 2022 16:04:19
x135)
valaki nem tud infózni egy kicsit mezőkövesden, hogy mi van a háttérben? új kan, vagy csak megunta az asszony géza linkelését?
azt mondta most hétvégén lájvban, hogy 6 hétig nem látta a családját. gondolom nem önszántából nem ment haza, hanem távoltartási végzést bocsátott ki az asszony, most meg gyerekláthatáson volt.
valaki azt is mondta, hogy amíg itthon van, a tesójánál lakik.
azt mondta most hétvégén lájvban, hogy 6 hétig nem látta a családját. gondolom nem önszántából nem ment haza, hanem távoltartási végzést bocsátott ki az asszony, most meg gyerekláthatáson volt.
valaki azt is mondta, hogy amíg itthon van, a tesójánál lakik.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 07, 2022 16:06:55
x7)
Endre, a tranyóék szegedig menekültek előled, annyira utálnak téged.
A jó portás csak baszik!
Hahó
(
x135)
Apr 07, 2022 16:09:21
x135)
nyilván minden snecológus nagyon várja már a bulit egy hazug, sittes trash-sel.
úgy látom gézánk nagyon megrészegült attól, hogy néhány troll szóba állt vele.
náczi laci bácsi, jóból mondom, tegyél rendet, mert géza nem tudja merre van előre.
Szegedi troll
Apr 07, 2022 16:10:20
Endre, gyere a tranyó után szegedre, hidd el jó lesz.
Apr 07, 2022 16:10:20
Ábel bábel
Apr 07, 2022 16:11:25
Endre, gyere a tranyó után szegedre, hidd el jó lesz.
Apr 07, 2022 16:11:25
Szegedi troll
Apr 07, 2022 16:12:28
Szeged a paprikaváros, véletlen? Aligha..
Apr 07, 2022 16:12:28
halászlé
(
x24)
Apr 07, 2022 16:16:50
x24)
Elindulhatok egy kis Merci safarira a városba. Ha nem húzták el a belüket ma, akkor simán felbukkanhatnak valahol az álllomás (ahol a hajléktalan szálló is van) és a belváros között.
sztem pofon helyett vigyél egy kis keserűt, hátha van valami kis szaftos infója Sodrákról...
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 07, 2022 16:18:04
x4)
Most ismételte a radio.sodikereso.info/ oldalon található SoDI Rádió a Mi folyik itt Kabulban vlogodat Gyagyás!
Reflexióm rá (mivel azt nagyon szereted):
Költözz oda, ha annyira jó ott lakni, veknifejű!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Reflexióm rá (mivel azt nagyon szereted):
Költözz oda, ha annyira jó ott lakni, veknifejű!
cucksodi
(
x3)
Apr 07, 2022 16:24:11
x3)
hitelekben és német bankokkal több tapasztalattal rendelkező trollegákhoz: mennyi ideig hagyják a recskást élni a zsidóbankok mielőtt elosztják egymást között ki melyik belső szervét viszi? (annak tudta nélkül, hogy egyik sem ér semmit mert a balfasz tönkreteszi magát)
puskapoj
Ábel bábel
Apr 07, 2022 16:35:27
Elindultam a safaria. Addig valaki elmagyarázná, hogy kell ide képet feltölteni?
Apr 07, 2022 16:35:27
Ásó27
(
x68)
Apr 07, 2022 16:39:16
x68)
Elindultam a safaria. Addig valaki elmagyarázná, hogy kell ide képet feltölteni?
Ha berakod imgurban, akkor más megcsinálja, ezen ne múljon!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 07, 2022 16:39:26
x7)
Endre, Vas Megyei Tyson-al mit beszéltél? Azt mondja beszélt veled és nagyon gyűlöl. Egy igazi sittes kannibál cigány, pénzt kért már??
A jó portás csak baszik!
Tyodika
Apr 07, 2022 16:41:24
Endre, Vas Megyei Tyson-al mit beszéltél? Azt mondja beszélt veled és nagyon gyűlöl. Egy igazi sittes kannibál cigány, pénzt kért már??
Maradjál már, szerintem tök helyeske.
Áthidalnám. ;)
Apr 07, 2022 16:41:24
MaxPayne
(
x24)
Apr 07, 2022 16:41:29
x24)
Id. Náczi László gondolom egy troll név - en elkepzelni sem tudom, hogy lehetne egy ilyen csaladnevvel elni - de erdekelne, hogy mit lehet rola tudni, azonkivul, hogy remekul beszel a retardokkal. Valaki informalna?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tápkábel
Apr 07, 2022 16:43:06
Id. Náczi László gondolom egy troll név - en elkepzelni sem tudom, hogy lehetne egy ilyen csaladnevvel elni - de erdekelne, hogy mit lehet rola tudni, azonkivul, hogy remekul beszel a retardokkal. Valaki informalna?
A poén az egészbe, hogy ez egy régi trash neve. Valós :D
Apr 07, 2022 16:43:06
trashológia
Apr 07, 2022 16:49:11
A trollról én nem tudok semmit, de Náczi László az Nagylaci (régebbi elborult youtube trash) és az id. Náczi László az ő faterja aki próbálta a helyes útra terelni a csibész fiát.
Apr 07, 2022 16:49:11
Rossz ratyeee
Apr 07, 2022 16:53:33
Id.Náczi Laszlo Bp-n a 11.kerben lakik, a tetenyi uton..marmint az igazi
Apr 07, 2022 16:53:33
tétényi úti nagylaci
Apr 07, 2022 17:13:34
Id. Náczi László, az Náczi László apja, aki Nagy Laci-ként ismerhető ős-trash! A Tétényi úti kifingott panelba csinált gyűlölködő lájvokat a trollok ellen ~2éve, az apja meg próbálta jobb belátásra bírni pl. morzsaszívóval elhallgattatni vagy lekapcsolni a villanyt, miközbe a fia lájvozott - illetve jobbnál jobb aranyköpések származnak tőle:
"Megint kezded a megfelelősdit"
"Dől a mocsok a szádból"
www.youtube.com/watch?v=nKU5so1ojQc
"Éljen száz évig - Nem fogok"
coub.com/view/21z5vm
"Nagy laci apja lenyúlja a bort"
coub.com/view/2b70co
"Nem vagyok kcsg, apja: dehogynem"
coub.com/view/2awcrm
"Valószínőleg trollkodás történt"
coub.com/view/1x77zb
"Bazdmeg dolgoztam, segédmunkáztam, építőiparoztam, szórólapoztam bzdmeg"
coub.com/view/23qwl2
"Azért is iszom"
coub.com/view/21z4sc
"megbszlak fsz nélkül Viktor"
coub.com/view/2ck6yg
Csóri család valódi családi neve ez, hogy: NÁCZI! Laci ezért vett fel az interneten egy alteregót NAGY LACI néven, mivel valami beteg dolog miatt imádott a cigányokkal haverkodni... innen is van egy történet, hogy a halott anyja örökségét (egy normál pesti lakást), egy c-type öregasszonyra iratta! Eskü! Ő is ilyen 30-40éves papahoteles munkanélkül! (pontosabban míg jó volt a lába, eljárt szórólapozni)
Bocs a kitérőkért, de legjobb trash volt ~2-3éve rohadt jókat röhötünk rajta és a szánalmas dolgain!
Bocs a kitérőért, de hasonszőrű, mint sodika
Apr 07, 2022 17:13:34
Trollok harca
(
x5)
Apr 07, 2022 17:13:39
x5)
Gézával közölték az orvosok hogy már csak hónapjai vannak hátra egy végzetes autóbalesetig..
Miskolci alvósejt
BodiTesok
(
x1)
Apr 07, 2022 17:15:16
x1)
(pontosabban míg jó volt a lába, eljárt szórólapozni)
Darth Tibor
(
x7)
Apr 07, 2022 17:18:27
x7)
Szegény Gézu többször hal meg, mint Kenny a South Parkban.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Kanos Aggastyán
Apr 07, 2022 17:26:27
Piszony!
Fosná!
Apr 07, 2022 17:26:27
broni
(
x45)
Apr 07, 2022 17:26:34
x45)
éljenek az elit trollok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kanos Aggastyán
Apr 07, 2022 17:31:34
Piszony!
Fosná!
Apr 07, 2022 17:31:34
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™