Nye gonyoszkogyál mány vejem! Megmonjalak anyukamnak! Asztany mjeg letyiltajak a ghecibe!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Neked nem kérte Iron Gnome regisztrációkor? :O
Az. Piszony!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
De, el is küldtem snecimanónak. Szerintem ez érthető. Viszont melócsához? Ha át akarnak világítani, azt megteszik okosba a szerveknél, ahhoz se kell semmit küldeni. Amit eddig kértek, az maximum egy erkölcsi bizonyítvány.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem akarom védeni... de ez streamlabs bug, néha frissítéskor előjön és automata mute-al kezdi a streamet a program...
Az nem bug, festure, vahúr kérésére került bele
Ez nekem is eszembe jutott, valszeg akkor kapott volna utoljára erkölcsit is
Isten munkáját csinálod na bejj
irodalmi szófordulatokkal beszél
"I work in Chip Design.
I hold a Master's degree in Computer Engineering and Master's Degree in Electrical Engineering."
Lehet hogy "híreket mond" csak, viszont ha ezeket elvégezte már fényévekkel előrébb van mint Fifi
A recskás csak a balga csokis krémet szereti, érlelve a’la Tiborsz
NEAAAHH
Angliában van két fokozatu security clerance amikor az ember pl. kormányzati szervnek akar dolgozni (pl. job center:) vagy a hadseregnek.
www.gov.uk/government/publications/united-kingdom-security-vetting-clearance-levels/national-security-vetting-clearance-levels
Ha olyasmi jellegű melója lenne akkor oda kérhetik bár az rohadt vicces lesz ha egy ilyen procedurába belefolyik.
visszakuldte, de nala se lehetett volna.
a kollegam elmagyarazta a hivatkozott torvenyeket, az, ha te barki mas rendelkezesere bocsatod a kartyad, ami a te neveden van, penzmosas. ugyanaz, mintha nyitsz a sajat nevedre egy bankszamlat es mas hasznalja.
ha ez parosul olyannal, hogy peldaul csalard modon szerezte valaki a hitelkeretet (esetleg munkanelkulikent millio futyis fizetesdt hazudik maganak), vagy olyannak adta tudatosan (tehat nem elloptak tole) aki visszaelt vele, vagy esetleg olyan rendelkezesere bocsatotta akinek a bank alapbol nem adott volna hitelt (mint pl egy random pesti csoves tranyo) akkor az meg csalas meg penzugyi tevekenyseggel valo visszaeles.
Fifi, jo lenne a coming out meg a buziszex gyakorlasa, mert Sittes Sanyi 3 orszagban var allo fasszal :)
anschluss
Az kurvára meglepne ha a púpos valamilyen állami melócsához jutna. A magyar viszonyokkal szemben, külföldön a közszférának még van valamiféle megbecsülése, éppen ezért nem kell lepkehálóval fogniuk az embert, és hát azért valljuk be, a púposnál csak jobbat találhatnak.

Már akkor is a hitelből fogyasztás..
Endre!
Én a helyedben paráznék ettől a Trolltól.
Nem elég, hogy banki-zsidó és olyan kacifántosakat ír ide, hogy nem éjted de tuti, hogy Illuminátus Echelon Mérnök is az arc!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Trutymó is beverte a tizenkettes remingtonszt a befordított faszba és ráadásul milliókat sem kellett érte fizetni, mint a balek endrének.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
ha ez parosul olyannal, hogy peldaul csalard modon szerezte valaki a hitelkeretet (esetleg munkanelkulikent millio futyis fizetesdt hazudik maganak), vagy olyannak adta tudatosan (tehat nem elloptak tole) aki visszaelt vele, vagy esetleg olyan rendelkezesere bocsatotta akinek a bank alapbol nem adott volna hitelt (mint pl egy random pesti csoves tranyo) akkor az meg csalas meg penzugyi tevekenyseggel valo visszaeles.
ACHTUNG!
Trolléga tájékoztatni kéne a bankokat arról hogy a hitelkereteket tovább hitelezte Kovács Márknak, a Dörrpének meg a többinek. Vannak live-ok fent tutira ilyen loopolásokról meg excellekről.
VALAKI DOBJON LÉGYSZI LINKEKET!
Ugye ezt is mondtuk sokat hogy ő nem bank és nem hitelezhet... de leszarta.
Még jobb lenne a krém így :)
Továbbra sem értem, hogy hogy lehet olyan mélyre süllyedni, hogy Tibit valaki nőnek nézze és nőként kezelje. Ha valaki sittes retard az még nem jelenti azt, hogy idáig kelljen süllyednie, az ilyeneknek is fent van tartva egy bizonyos női réteg.
Ingatkanügyek
Na ja..
A sok csaladapa (Gammer, Geza, stb), es kozben egy faszit baszogatnak..
Hihetetlen.
Trutymó nagyon az alján kaparászott ... évekig hírdette magát a CIGÁNY TÁRSKERESŐben azzal hogy családcentrikus férfi olyan barátnőt keres aki hamar hozzá is költözik komoly kapcsolatra, kisgyerek nem probléma. Na ez tipikusan az hogy hamar kiszolgáltatott legyen a nő neki.
Félnek a saját nem-hetero vágyaiktól, és egy nyelftanyilag nőt (azaz valójában férfit) megkúrni úgy interpretálják, hogy nem buzis.
en nem zsido bankban dolgozom, mi pont az ellenkezojet csinaljuk :) nem mi adunk penzt, hanem a gazdag zsidok adjak ide a penzuket hogy befektessuk :)
igen Endre, GAZDAG emberek (te se ember, se gazdag nem leszel) es a SAJAT PENZUKET (ami neked nincs)
anschluss
Délután ,balhé nélkül, 20 perce a lájfszba.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
meg volt emlitve, de lathatoan nem foglalkoznak vele. jogasz kollegam szerint azert, mert megfoghatatlan hogy pontosan mibol hitelez. mondhatja hogy a hitelt a fizetesebol adta, ebbol meg elt.
jogosulatlan penzugyi tevekenysegert lehetne max feljelenteni, de ez is nehez, mert ausztriaban el, onnan van bevetele es magyaroknak adott kolcson. en ebbe nem megyek mar bele, nekem eleg a kartyacsa.
ha valakinek van kedve, erre ramehet egy magyar feljelentessel, de szerintem jo sokszor elutasitjak majd meg hianypoltasokat kernek meg tologatjak.
annyit azert tettem mikor felidegesitett, hogy az anyjat feljelentettem a NAV-nal a youtube bevetelek meg a hiteltorlesztesek miatt. ha nekik van hozza affinitasuk, ok is tovabb vihetik a tortenetet
anschluss
Sajna még nincs info róla, de réméljük most a nagy magányba bebaszik jól a buzigőzbe és szétbassza megint a fejét de most úgy hogy ottmarad
Mész feladni magad????
Mifaaaaaaaaaaaan
nem buziszaunázik?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Az igazi finom hölgy. Éppen azt jegyezte meg mennyi húgy jött ki belőle meddig elfolyt.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Sodi még a szaros hugyos segge alá is betenné a vekni képét közben!
Álmodjatok Rémeket!

Még mindig nem szobatiszta a cica
Álmodjatok Rémeket!
Mejszi (ha tudna németül): "ich hocke mich über dich, und lasse es langsam laufen...."
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
El kéne törölni őket az életből is. Mocskos utolsó aljas tapló állatok. És egy ilyen undormánynak szagolta a gyagyás a fostos segglukát miközben a hugyos hentes terméket nyalogatta.
Es akkor visszaalakithato lesz Tibivé is? If you know how I mean…
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
persze, majd a combjában hordja a dildót, mint a robotzsaru a puskát!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
És sneci ezt a színvonalat tartja követendőnek, és akarja alulról beelözni! Hajrá gyagyás, a pokol alján is lehet még egy ásónyomot ütni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
ezért is.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 04, 2022 16:42:17
x5)
Endre remélem alkoholmentes Heinekent ittál,láttam az előző lájvod. Nem megbeszéltük,hogy nem csellengsz az utcán össze-vissza közben a telefonodhoz magyarázva. Jelenteni fogom a feletteseimnek.
Kanos Aggastyán
May 04, 2022 16:43:15
Egészen művészi az utolsó fél perc!
Záródó ajtó és a lépcsőház visszhangja - mint akire hosszú rémült menekülés után rázárják végül a börtöncella ajtaját.
Amúgy Géza netán Nike Air cipőben jár? Nem szabad venni ilyet, minden második lépés közben hallani a nyikorgó hangot. :D
trashvod.com/w/bYWSVC3j65eHYQVqeqgRTG
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Záródó ajtó és a lépcsőház visszhangja - mint akire hosszú rémült menekülés után rázárják végül a börtöncella ajtaját.
Amúgy Géza netán Nike Air cipőben jár? Nem szabad venni ilyet, minden második lépés közben hallani a nyikorgó hangot. :D
trashvod.com/w/bYWSVC3j65eHYQVqeqgRTG
May 04, 2022 16:43:15
Trash csoportos haver
(
x19)
May 04, 2022 16:44:11
x19)
Ams-nek azért kellene szólni a levelező tagozatnak, hogy a púpos hazautazik.
Figyelni kell a jelekre mikor gyanús, hogy nincs már ausztriában :)
Figyelni kell a jelekre mikor gyanús, hogy nincs már ausztriában :)
trolléga
(
x30)
May 04, 2022 16:44:42
x30)
Az utóbbi pár napban mintha tényleg visszább fogott volna az alkoholfogyasztásból, de remélem a mai trollok feletti "győzelmét" méltó módon megünepli.
Kurvára remélem hogy nem megy át az átvilágításon, hát Merciék nélkül is voltak már nála a rendőrök. Ostoba fasz.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kurvára remélem hogy nem megy át az átvilágításon, hát Merciék nélkül is voltak már nála a rendőrök. Ostoba fasz.
Tyodika
May 04, 2022 16:47:46
Endre remélem alkoholmentes Heinekent ittál,láttam az előző lájvod. Nem megbeszéltük,hogy nem csellengsz az utcán össze-vissza közben a telefonodhoz magyarázva. Jelenteni fogom a feletteseimnek.
Nye gonyoszkogyál mány vejem! Megmonjalak anyukamnak! Asztany mjeg letyiltajak a ghecibe!
May 04, 2022 16:47:46
xray
(
x21)
May 04, 2022 16:48:19
x21)
May 04, 2022 16:48:19
Pesten vagyok gyagyås, ne szard magad szåjba, ird meg mikor es hol szeretnel leulni velem szemben face to face es megbeszelni a megbeszelni vlokat. te ajånlottad en igazitom hozzåd a programomat,tehåt egy dåtum, mikor es hol?
állva kell pofánbaszni, nem ülve. :) May 04, 2022 16:48:19
Kanos Aggastyán
May 04, 2022 16:54:54
Endre élete gyakorlatilag a "köszfetyítyés" körül forog, gyakorlatilag bármit képes feláldozni érte.
Gyerekkorában le lett passzolva, a suliban sem volt igazán elismert vagy sikeres. Aztán jött a felsőoktatás, de ott sem lelte a helyét a közösségben.
Viszont ekkor kezdődtek a retardtüntetések és ott, életében először lehetett valaki! Végighallgatták, figyeltek rá, foglalkoztak vele - csak sajnos ezek mind minőségtelen emberek voltak.
De ez volt Endre életének fénypontja, ezért beszél róla ilyen nosztalgiával. Manapság már nincsen Kossuth téri vizelés és utcai óbégatás, így Fifi teljesen random irányokba próbál menni. Semmi sem számít neki, sem az egzisztenciája, sem az élete.
Úgy érzem, Endre esetében a videózás-nézettség iránti beteges és irracionális vonzalma okozza a problémákat.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Gyerekkorában le lett passzolva, a suliban sem volt igazán elismert vagy sikeres. Aztán jött a felsőoktatás, de ott sem lelte a helyét a közösségben.
Viszont ekkor kezdődtek a retardtüntetések és ott, életében először lehetett valaki! Végighallgatták, figyeltek rá, foglalkoztak vele - csak sajnos ezek mind minőségtelen emberek voltak.
De ez volt Endre életének fénypontja, ezért beszél róla ilyen nosztalgiával. Manapság már nincsen Kossuth téri vizelés és utcai óbégatás, így Fifi teljesen random irányokba próbál menni. Semmi sem számít neki, sem az egzisztenciája, sem az élete.
Úgy érzem, Endre esetében a videózás-nézettség iránti beteges és irracionális vonzalma okozza a problémákat.
May 04, 2022 16:54:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 04, 2022 16:56:08
x38)
Nem lehet, hogy a születési az a kékeknek kell? Soha életemben nem kellett még semmihez...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Trollul Madár
(
x15)
May 04, 2022 16:58:03
x15)
Endre!
Most néztem meg a streamedet a trashvod-on és valahogy a nagy törvénytiszteletedről ez ugrott be nekem:

Most néztem meg a streamedet a trashvod-on és valahogy a nagy törvénytiszteletedről ez ugrott be nekem:

Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
May 04, 2022 16:58:09
x1)
Ennyi idő után, hogy a gecibe nem tud amúgy úgy liveot indítani ez a nyomorult, hogy ne lenne lemuteolva?
Átlagos alienpörkölt élvező
Tajgi
May 04, 2022 16:59:15
Nem lehet, hogy a születési az a kékeknek kell? Soha életemben nem kellett még semmihez...
May 04, 2022 16:59:15
Hackwork
May 04, 2022 16:59:26
Lenne egy kérdésem lenne gyagyás!
- mi a bánatért becézgeted magad sodikának?-buzi vagy?
May 04, 2022 16:59:26
Trollul Madár
(
x15)
May 04, 2022 16:59:48
x15)
Lenne egy kérdésem lenne gyagyás!
Az. Piszony!
xray
(
x21)
May 04, 2022 17:01:22
x21)
May 04, 2022 17:01:22
tajgi, te kivétel vagy, neked kötelező. May 04, 2022 17:01:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 04, 2022 17:03:36
x38)
De, el is küldtem snecimanónak. Szerintem ez érthető. Viszont melócsához? Ha át akarnak világítani, azt megteszik okosba a szerveknél, ahhoz se kell semmit küldeni. Amit eddig kértek, az maximum egy erkölcsi bizonyítvány.
streamlabs bug
May 04, 2022 17:03:53
Ennyi idő után, hogy a gecibe nem tud amúgy úgy liveot indítani ez a nyomorult, hogy ne lenne lemuteolva?
Nem akarom védeni... de ez streamlabs bug, néha frissítéskor előjön és automata mute-al kezdi a streamet a program...
May 04, 2022 17:03:53
balek
(
x10)
May 04, 2022 17:04:08
x10)
A plakátozó trollok buliztak meg üvöltöztek éjfélkor, őket vitték el pityeregve bilincsben a rendőrök.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kíváncsi
May 04, 2022 17:05:21
tajgi, te kivétel vagy, neked kötelező.
és sodinak? neki még azt is bizonyítania kell hogy zsidó? :) May 04, 2022 17:05:21
xray
(
x21)
May 04, 2022 17:05:30
x21)
May 04, 2022 17:05:30
lehet, hogy ez az ökör összekeverte a kettőt. May 04, 2022 17:05:30
MaxPayne
(
x24)
May 04, 2022 17:06:09
x24)
Szoval a finanzrechner szerint az eves 66ezer € brutto, az havi 2893€-t jelent. 40 eves szenyor (gyagyas ejti igy a seniort) pikk data felhomernoki fizunak, nyugaton, en keveslem.
Jonciii
(
x8)
May 04, 2022 17:06:16
x8)
Az nem bug, festure, vahúr kérésére került bele
Jonciii
(
x8)
May 04, 2022 17:07:32
x8)
lehet, hogy ez az ökör összekeverte a kettőt.
Ez nekem is eszembe jutott, valszeg akkor kapott volna utoljára erkölcsit is
xray
(
x21)
May 04, 2022 17:08:05
x21)
May 04, 2022 17:08:05
és sodinak? neki még azt is bizonyítania kell hogy zsidó? :)
aki a judaika múzeumba akar rendszergazda lenni és menórát modellez, annak nem kell. May 04, 2022 17:08:05
xray
(
x21)
May 04, 2022 17:09:02
x21)
May 04, 2022 17:09:02
aki a judaika múzeumba akar rendszergazda lenni és menórát modellez, annak nem kell.
ja és komoly pénzzel szállt bele az üzletbe. May 04, 2022 17:09:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 04, 2022 17:09:44
x38)
Mindegy, mert azt se küldik ki neki máshova, csak a bejelentett lakcímére, vagy a postára, szóval mindenképp haza kell másznia a púposnak, és az AMS akkor péklapáttal lapítja ki a faszát.
Ásó27
(
x68)
May 04, 2022 17:12:56
x68)
Jó vicc ez a Linz még mindig.
Mifaaaaaaaaaaaan
SnecológusHallgató
(
x4)
May 04, 2022 17:17:20
x4)
Tőlem is csak erkölcsit kértek, holott állami szektor. De piaci melócsáknál se kértek ennél többet soha. Szóval sántít itt valami elég szépen. Hacsak nem nemzetbiztonsági átvilágításon vesz részt, mert ott a vagyoni helyzettől kezdve mindent átnéznek, mindennek is utánajárnak. Ez viszont Gémeskútországra igaz, sógoroknál nem tudom, hogy megy. De mivel az is EU, gondolom sok különbség nincs ezzel az átvilágítós dologgal kapcsolatban.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Anschluss
(
x4)
May 04, 2022 17:23:03
x4)
Tegnap erkezett valasz a tenyfeltarasra az egyik nemet banktol, csak atsiklottam felette. Lenyeg, hogy ma a nemetes kollegam atnezte es elmagyarazta nekem.
Valami vergeci jogasz lehet akinel van az ugy, mert a kollegam szerint ugy sikerult megoldania a valaszadast es a kerdezgetest, hogy egyaltalan nem sertette meg a banktitkot, tehat Kiss Endre Farkas szoba sem kerul a levelben.
A lenyeg az, hogy vegig a BANK ALTAL KIBOCSATOTT BANKKARTYAROL van szo, ami a bank tulajdona.
- elso kerdes az volt, hogy honnan van meg a kartya szama es adatai, ide irt egy hivatkozast a bank szabalyzatabol, ami kimondja hogy ez erzekeny adat es a bankkartya hasznalo nem oszthatja meg masokkal.
- kovetkezokben arrol kerdez hogy milyen informaciom van arrol, hogy a kartyat nem az hasznalta, akinek a reszere kibocsatottak es ezt tudom-e bizonyitani. Itt kaptam tobb torvenyi hivatkozast, ment a hetyetye penzmosasrol meg jogtalan penzugyi szolgaltatasrol meg vagy 2-3 fele csalasrol
- amennyiben barmi mas informaciom van az ugyben, akkor azt is hozzam a tudomasukra az esetleges bizonyitekokkal, itt hetyetye a bankfelugyeletrol, meg a banktitokrol meg a szemelyes adatok vedelmerol (gondolom hogy veletlenul se ugy tunjon hogy arra biztatnak hogy valami olyat irjak amit elvileg nem tudhatnek).
- aztan volt a vegen valami hetyetye arrol hogyha a fentieken tul buncselekmenyrol van tudomasom, akkor az be kell jelentenem es a bizonyitekokat at kell adnom a hatosagoknak, ide ket hivatkozas kerult, egy penzugyi felugyelet egy meg a rendorseg gazdasagi szerve
Endre, szerinted a bank most azt kesziti elo hogy engem, mint jogkoveto bejelentot basszanak meg, vagy esetleg megint ellened fognak eljarast inditani, immar nemetorszagban is?
Valoszinuleg nem veletlen, hogy a nemet lakcimmel es munkahellyel valo visszaeles nem kerult elo, mert azt ok is konnyen meg tudjak allapitani egy egyszeru adatkeressel a nemet hatosagoktol. Valoszinuleg arra mennek ra, hogy ezt a patkanyt meg fel is lehessen jelenteni a visszaelesekert amiket elkovetett.
Fifi, mukodnek meg a nemet kartyaid, tobben kerdezik? :) Es milyen hetyetye fog menni majd a berlini gazdasagi rendorsegen mikor kihallgatnak gyanusitottkent? A trollok igenyeltek a hitelkartyakat es ok vasaroltak vele? A trollok felejtettek el kozolni a bankkal hogy mar evek ota nem elsz nemetorszagban, nincs ottani melod es nem is jartal ott? Es ugye a trollok hoztak nyilvanossagra a kartyad adatai, illetve ok adtak oda hajlektalanoknak, hogy vasarolgassanak vele?
Na, zsido bankokkal levelezes, csa!
anschluss
Valami vergeci jogasz lehet akinel van az ugy, mert a kollegam szerint ugy sikerult megoldania a valaszadast es a kerdezgetest, hogy egyaltalan nem sertette meg a banktitkot, tehat Kiss Endre Farkas szoba sem kerul a levelben.
A lenyeg az, hogy vegig a BANK ALTAL KIBOCSATOTT BANKKARTYAROL van szo, ami a bank tulajdona.
- elso kerdes az volt, hogy honnan van meg a kartya szama es adatai, ide irt egy hivatkozast a bank szabalyzatabol, ami kimondja hogy ez erzekeny adat es a bankkartya hasznalo nem oszthatja meg masokkal.
- kovetkezokben arrol kerdez hogy milyen informaciom van arrol, hogy a kartyat nem az hasznalta, akinek a reszere kibocsatottak es ezt tudom-e bizonyitani. Itt kaptam tobb torvenyi hivatkozast, ment a hetyetye penzmosasrol meg jogtalan penzugyi szolgaltatasrol meg vagy 2-3 fele csalasrol
- amennyiben barmi mas informaciom van az ugyben, akkor azt is hozzam a tudomasukra az esetleges bizonyitekokkal, itt hetyetye a bankfelugyeletrol, meg a banktitokrol meg a szemelyes adatok vedelmerol (gondolom hogy veletlenul se ugy tunjon hogy arra biztatnak hogy valami olyat irjak amit elvileg nem tudhatnek).
- aztan volt a vegen valami hetyetye arrol hogyha a fentieken tul buncselekmenyrol van tudomasom, akkor az be kell jelentenem es a bizonyitekokat at kell adnom a hatosagoknak, ide ket hivatkozas kerult, egy penzugyi felugyelet egy meg a rendorseg gazdasagi szerve
Endre, szerinted a bank most azt kesziti elo hogy engem, mint jogkoveto bejelentot basszanak meg, vagy esetleg megint ellened fognak eljarast inditani, immar nemetorszagban is?
Valoszinuleg nem veletlen, hogy a nemet lakcimmel es munkahellyel valo visszaeles nem kerult elo, mert azt ok is konnyen meg tudjak allapitani egy egyszeru adatkeressel a nemet hatosagoktol. Valoszinuleg arra mennek ra, hogy ezt a patkanyt meg fel is lehessen jelenteni a visszaelesekert amiket elkovetett.
Fifi, mukodnek meg a nemet kartyaid, tobben kerdezik? :) Es milyen hetyetye fog menni majd a berlini gazdasagi rendorsegen mikor kihallgatnak gyanusitottkent? A trollok igenyeltek a hitelkartyakat es ok vasaroltak vele? A trollok felejtettek el kozolni a bankkal hogy mar evek ota nem elsz nemetorszagban, nincs ottani melod es nem is jartal ott? Es ugye a trollok hoztak nyilvanossagra a kartyad adatai, illetve ok adtak oda hajlektalanoknak, hogy vasarolgassanak vele?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 04, 2022 17:23:15
x38)
Biztos, hogy valami sunyulás van a dologban, mert a kampós Golda kurva bőven lefotózhatná és elküldhetné snecinek, szóval ha valahol eredeti példányt kérnek, az valami más dolog lesz.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 04, 2022 17:26:34
x38)
Anschluss, te melyik londoni cukrászdában dolgozol, ha egy troll véletlenül arra jár, egy fagyit biztos elnyalna veled. Ilyen fincsi krémet készíteni snecinek, óóóóarghhh!
nabejj
(
x3)
May 04, 2022 17:27:46
x3)
Tegnap erkezett valasz a tenyfeltarasra az egyik nemet banktol, csak atsiklottam felette. Lenyeg, hogy ma a nemetes kollegam atnezte es elmagyarazta nekem.
Isten munkáját csinálod na bejj
tyodika
May 04, 2022 17:29:24
Majd megírom a banknak, hogy ne gonoszkodjanak, a csatornám letörlésével már megbűnhődtem.
May 04, 2022 17:29:24
linzi fapóleon
(
x8)
May 04, 2022 17:31:18
x8)
A helyzetet súlyosbítja, hogy ez a csaj is igen messze van a tetejétől:
az összes videója mások által megalkotott találmányokról szóló kaffogás, okoskodás.
Ez pontosan olyan, mint egy szar esszé diplomadolgozat - saját tervezés helyett!
És mindezek ellenére lesöpri Fifit. Ez shiker!
Vajon mennyit iszik hozzá ez a csaj? :D
az összes videója mások által megalkotott találmányokról szóló kaffogás, okoskodás.
Ez pontosan olyan, mint egy szar esszé diplomadolgozat - saját tervezés helyett!
És mindezek ellenére lesöpri Fifit. Ez shiker!
Vajon mennyit iszik hozzá ez a csaj? :D
"I work in Chip Design.
I hold a Master's degree in Computer Engineering and Master's Degree in Electrical Engineering."
Lehet hogy "híreket mond" csak, viszont ha ezeket elvégezte már fényévekkel előrébb van mint Fifi
halászlé
(
x24)
May 04, 2022 17:32:41
x24)
rájöttem mire kell az anyakönyvi....házasság!!! XXDD
sörösterv
(
x4)
May 04, 2022 17:32:52
x4)
Na gyagyás, nem mondhatod azt hogy nincs témád a mercin kívűl :)
Majd ha végzel a buziszaunával, erről a kártyacsáról is beszélsz majd ugye? :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Majd ha végzel a buziszaunával, erről a kártyacsáról is beszélsz majd ugye? :D
xray
(
x21)
May 04, 2022 17:37:08
x21)
és mi van a faszpinásnál lévő kártyával? visszaadta már gyagyásnak?
Jonciii
(
x8)
May 04, 2022 17:38:09
x8)
Anschluss, te melyik londoni cukrászdában dolgozol, ha egy troll véletlenül arra jár, egy fagyit biztos elnyalna veled. Ilyen fincsi krémet készíteni snecinek, óóóóarghhh!
A recskás csak a balga csokis krémet szereti, érlelve a’la Tiborsz
verebvagy
May 04, 2022 17:39:50
Loholj egyből szerintem buzigőz után az atmhez és vegyél fel mindent amit tudsz és irány Thaiföld!
Bebaszós street lájvok mehetnének biztos lenne pár nőnek kinéző egyed aki veled tartana haza pár ezer forcsi lehuzása után. Az a neked való vidék gyagyás! Soknak megvan még a fasza
Bebaszós street lájvok mehetnének biztos lenne pár nőnek kinéző egyed aki veled tartana haza pár ezer forcsi lehuzása után. Az a neked való vidék gyagyás! Soknak megvan még a fasza
May 04, 2022 17:39:50
Basom_Assad
May 04, 2022 17:40:19
A plakátozó trollok buliztak meg üvöltöztek éjfélkor, őket vitték el pityeregve bilincsben a rendőrök.
ez csak egy taktikai művelet hogy a börtönbe is kerüljenek plakátok ott úgyis szeretik a pedofilokat! May 04, 2022 17:40:19
linzi fapóleon
(
x8)
May 04, 2022 17:40:33
x8)
rájöttem mire kell az anyakönyvi....házasság!!! XXDD
Angliában van két fokozatu security clerance amikor az ember pl. kormányzati szervnek akar dolgozni (pl. job center:) vagy a hadseregnek.
www.gov.uk/government/publications/united-kingdom-security-vetting-clearance-levels/national-security-vetting-clearance-levels
Ha olyasmi jellegű melója lenne akkor oda kérhetik bár az rohadt vicces lesz ha egy ilyen procedurába belefolyik.
Anschluss
(
x4)
May 04, 2022 17:44:46
x4)
és mi van a faszpinásnál lévő kártyával? visszaadta már gyagyásnak?
visszakuldte, de nala se lehetett volna.
a kollegam elmagyarazta a hivatkozott torvenyeket, az, ha te barki mas rendelkezesere bocsatod a kartyad, ami a te neveden van, penzmosas. ugyanaz, mintha nyitsz a sajat nevedre egy bankszamlat es mas hasznalja.
Fifi, jo lenne a coming out meg a buziszex gyakorlasa, mert Sittes Sanyi 3 orszagban var allo fasszal :)
MaxPayne
(
x24)
May 04, 2022 17:45:06
x24)
Sodrak! Ez a 3000€ alatti havi netto biztos eleg lesz arra, hogy ne omoljon rad a hitelspiral?
Sört is csak venni kellene 10-15 doboz/nap, ha mar nem akarsz sporolni egy sajat sörcsappal.
Meselj mar Pedo, hogy lesz ez? Onlyfansra menekulsz majd buzipornot csinalni?
Sört is csak venni kellene 10-15 doboz/nap, ha mar nem akarsz sporolni egy sajat sörcsappal.
Meselj mar Pedo, hogy lesz ez? Onlyfansra menekulsz majd buzipornot csinalni?
A.C.A.B
May 04, 2022 17:47:00
Endre ha kérhetem hozzám a szöszit küldjék tudod aki többször is járt nálad
May 04, 2022 17:47:00
Ásó27
(
x68)
May 04, 2022 17:47:44
x68)
Meddig van kikapcsolva a bevételszerzés Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
JohnCramer
(
x1)
May 04, 2022 17:48:31
x1)
Elképzelem, ahogy meglátják az utcán ezt a magában beszélő autista koboldot Thomas és Jürgen, és összesúgnak a háta mögött: Guck mal, dort ist Snezi. Wer hat einen Kopf wie ein Laibkopf... Akkor lennék igazán boldog ha a kezén csattanna a bilincs! Pedofil szar! Olyan országokban jártam egész életem során már ahol fele ennyiért mint ez megcsinált, már kivonták volna a forgalomból, és egy korrekt átnevelő táborban kéne ledolgoznia legalább a fele kárt amit már okozott!
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
verebvagy
May 04, 2022 17:54:07
Tranyó live
May 04, 2022 17:54:07
40_éves_junior
(
x6)
May 04, 2022 17:54:43
x6)
gov.uk/government/publications/united-kingdom-security-vetting-clearance-levels/national-security-vetting-clearance-levels
gov.uk/government/publications/united-kingdom-security-vetting-clearance-levels/national-security-vetting-clearance-levels
Az kurvára meglepne ha a púpos valamilyen állami melócsához jutna. A magyar viszonyokkal szemben, külföldön a közszférának még van valamiféle megbecsülése, éppen ezért nem kell lepkehálóval fogniuk az embert, és hát azért valljuk be, a púposnál csak jobbat találhatnak.
consumidiota
May 04, 2022 17:56:36

Már akkor is a hitelből fogyasztás..
May 04, 2022 17:56:36
Trollul Madár
(
x15)
May 04, 2022 17:57:17
x15)
Endre!
Nem elég, hogy banki-zsidó és olyan kacifántosakat ír ide, hogy nem éjted de tuti, hogy Illuminátus Echelon Mérnök is az arc!
linzi fapóleon
(
x8)
May 04, 2022 17:57:34
x8)
Recskás csak emlékeztetőnek ... minek jöttél ide?
Ez Mejci Turbóval akibe VALÓBAN bele volt zúgva NAGYON.
Volt amikor szerelmes üzeneteket loopolt neki live-ban.
NEKED MIKOR TETT ILYET?
NEKED MIKOR TETT ILYET?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 04, 2022 18:01:25
x13)
NEKED MIKOR TETT ILYET?
NEKED MIKOR TETT ILYET?
Trutymó is beverte a tizenkettes remingtonszt a befordított faszba és ráadásul milliókat sem kellett érte fizetni, mint a balek endrének.
linzi fapóleon
(
x8)
May 04, 2022 18:02:30
x8)
ACHTUNG!
Trolléga tájékoztatni kéne a bankokat arról hogy a hitelkereteket tovább hitelezte Kovács Márknak, a Dörrpének meg a többinek. Vannak live-ok fent tutira ilyen loopolásokról meg excellekről.
verebvagy
May 04, 2022 18:02:44
Jól ráment a kábítószerre a cicád Endre ! Mikor koncentrál valamire csalogatja feszt a száját :DD Lehet ezért nem tetszett neki Linz.. nemvolt a parkba kristály csak kokó
May 04, 2022 18:02:44
seymour schwartz
(
x6)
May 04, 2022 18:04:43
x6)
NEKED MIKOR TETT ILYET?
NEKED MIKOR TETT ILYET?
Továbbra sem értem, hogy hogy lehet olyan mélyre süllyedni, hogy Tibit valaki nőnek nézze és nőként kezelje. Ha valaki sittes retard az még nem jelenti azt, hogy idáig kelljen süllyednie, az ilyeneknek is fent van tartva egy bizonyos női réteg.
Norina
(
x2)
May 04, 2022 18:06:01
x2)
Na ja..
A sok csaladapa (Gammer, Geza, stb), es kozben egy faszit baszogatnak..
Hihetetlen.
linzi fapóleon
(
x8)
May 04, 2022 18:07:23
x8)
Trutymó nagyon az alján kaparászott ... évekig hírdette magát a CIGÁNY TÁRSKERESŐben azzal hogy családcentrikus férfi olyan barátnőt keres aki hamar hozzá is költözik komoly kapcsolatra, kisgyerek nem probléma. Na ez tipikusan az hogy hamar kiszolgáltatott legyen a nő neki.
verebvagy
May 04, 2022 18:08:39
Mennyi tag meg donés gagyás neked negyed év alatt nincs ennyi
May 04, 2022 18:08:39
Ondófoltos linzi lakás
May 04, 2022 18:09:54
Félnek a saját nem-hetero vágyaiktól, és egy nyelftanyilag nőt (azaz valójában férfit) megkúrni úgy interpretálják, hogy nem buzis.
May 04, 2022 18:09:54
Jonciii
(
x8)
May 04, 2022 18:15:54
x8)
500 néző sneci, valamit nem jól másolsz
linzi fapóleon
(
x8)
May 04, 2022 18:16:04
x8)
Sodinál valami olyasmi lehet az autinyelvtan a nembuzisággal hogy ő a videókon a férfiak faszához vonzódik nem a férfihoz így ő buzi nem lehet. Ha az lenne akkor a férfihoz vonzódna.
Anschluss
(
x4)
May 04, 2022 18:16:13
x4)
Anschluss
Endre!
Endre!
en nem zsido bankban dolgozom, mi pont az ellenkezojet csinaljuk :) nem mi adunk penzt, hanem a gazdag zsidok adjak ide a penzuket hogy befektessuk :)
igen Endre, GAZDAG emberek (te se ember, se gazdag nem leszel) es a SAJAT PENZUKET (ami neked nincs)
broni
(
x45)
May 04, 2022 18:16:30
x45)
megjötttem, , meghalt sodi?????????????vany tibi
Betöjt Laptop
(
x39)
May 04, 2022 18:17:32
x39)
500 néző sneci, valamit nem jól másolsz
Délután ,balhé nélkül, 20 perce a lájfszba.
kripli figyelő
(
x12)
May 04, 2022 18:18:54
x12)
Gyagyás emlékszel még amikor tranyó chatjén minden második hozzászólás rólad szólt?Ma már meg sem említenek,elfelejtettek mint egy rossz emléket.
Anschluss
(
x4)
May 04, 2022 18:19:45
x4)
Anschluss
ACHTUNG!
ACHTUNG!
meg volt emlitve, de lathatoan nem foglalkoznak vele. jogasz kollegam szerint azert, mert megfoghatatlan hogy pontosan mibol hitelez. mondhatja hogy a hitelt a fizetesebol adta, ebbol meg elt.
jogosulatlan penzugyi tevekenysegert lehetne max feljelenteni, de ez is nehez, mert ausztriaban el, onnan van bevetele es magyaroknak adott kolcson. en ebbe nem megyek mar bele, nekem eleg a kartyacsa.
ha valakinek van kedve, erre ramehet egy magyar feljelentessel, de szerintem jo sokszor elutasitjak majd meg hianypoltasokat kernek meg tologatjak.
annyit azert tettem mikor felidegesitett, hogy az anyjat feljelentettem a NAV-nal a youtube bevetelek meg a hiteltorlesztesek miatt. ha nekik van hozza affinitasuk, ok is tovabb vihetik a tortenetet
Andi
(
x13)
May 04, 2022 18:20:30
x13)
trafólájv
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Trollok harca
(
x5)
May 04, 2022 18:22:05
x5)
Viktorsz az új ellenség
Miskolci alvósejt
Jonciii
(
x8)
May 04, 2022 18:22:11
x8)
Lebukott a Viktorsz, beméri a Tiboraz telefonját
verebvagy
May 04, 2022 18:22:41
megjötttem, , meghalt sodi?????????????vany tibi
Sajna még nincs info róla, de réméljük most a nagy magányba bebaszik jól a buzigőzbe és szétbassza megint a fejét de most úgy hogy ottmarad
May 04, 2022 18:22:41
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 04, 2022 18:23:31
x5)
Endre azonnal gyere ki a szaunából, nem megbeszéltük,hogy neked bevételt kell termelned,úgyhogy menj haza és lájvozz. Jelenteni fogom a feletteseimnek. Utóirat rossz hírem van Endre,a tinderen csak 18-éven felettieket lehet felszedni szóval nem fog neked tetszeni.
verebvagy
May 04, 2022 18:29:47
Info info buzisodi lenne egy tranyó aki akar szopni és hajléktalan
May 04, 2022 18:29:47
Erkelyszimulator
(
x2)
May 04, 2022 18:31:06
x2)
Óheló, készitsed az ágynemütartót Endi!
Ásó27
(
x68)
May 04, 2022 18:34:06
x68)
Óheló, készitsed az ágynemütartót Endi!
Mész feladni magad????
Kafffka
May 04, 2022 18:39:12
Szotyi Sotyi? Itt vagyunk az Andrássy uton , gyere hozz pár sörikét ityunk kicsit....
May 04, 2022 18:39:12
Linzi börtön
May 04, 2022 18:40:39
Várlak benneteket trollszok!
May 04, 2022 18:40:39
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 04, 2022 18:41:31
x10)
Örülhetünk? 50 perce megy a tibi live és még nem jelent meg a recskás.
Álmodjatok Rémeket!
Kriptozsidó
(
x6)
May 04, 2022 18:42:46
x6)
Örülhetünk? 50 perce megy a tibi live és még nem jelent meg a recskás.
nem buziszaunázik?
halászlé
(
x24)
May 04, 2022 18:42:48
x24)
Mergánál fingás, majd hugyozás tutorial...XD
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 04, 2022 18:42:57
x5)
Endre, most néztem bele életed szerelmének a lájvjába és pont abban a pillanatban fingott egy akkorát,hogy még telón keresztül is éreztem. Jelenteni fogom a feletteseimnek.
Trollok harca
(
x5)
May 04, 2022 18:45:29
x5)
na ezeket már az utcáról is kidobták..
Miskolci alvósejt
Púpszászi napelem
(
x13)
May 04, 2022 18:46:35
x13)
Azért a két hajléktalant is szájba rugdosnám amikor nekik áll fentebb hogy miért nem csövezhetnek jobb fajta éttermek előtt.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Andi
(
x13)
May 04, 2022 18:47:24
x13)
Szeretnék abban az étteremben enni, aminek az ablaka elé hugyozik a cica.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Kriptozsidó
(
x6)
May 04, 2022 18:48:55
x6)
Mergánál fingás, majd hugyozás tutorial...XD
Az igazi finom hölgy. Éppen azt jegyezte meg mennyi húgy jött ki belőle meddig elfolyt.
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 04, 2022 18:49:16
x10)
Szeretnék abban az étteremben enni, aminek az ablaka elé hugyozik a cica.
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 04, 2022 18:51:16
x10)

A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 04, 2022 18:52:16
x5)
Valaki hívja a katasztrófa védelmet, a mercica olyat hugyozott,hogy elárasztott egy egész utcát. És ez a te szerelmed Endre. Csak nehogy őket is hozzám tegyék és ők is a gondnokoltjaim legyenek. Jelenteni fogom a feletteseimnek.
halászlé
(
x24)
May 04, 2022 18:52:39
x24)
Mejszi (ha tudna németül): "ich hocke mich über dich, und lasse es langsam laufen...."
Ondófoltos linzi lakás
May 04, 2022 18:55:15
El kéne törölni őket az életből is. Mocskos utolsó aljas tapló állatok. És egy ilyen undormánynak szagolta a gyagyás a fostos segglukát miközben a hugyos hentes terméket nyalogatta.
May 04, 2022 18:55:15
halászlé
(
x24)
May 04, 2022 18:56:15
x24)
Merci: "...jelentkeztem, hogy az arcomból formálják robotok arcát, 65 milliót fizetnek érte..." - XXXXXDDDDDD
halászlé
(
x24)
May 04, 2022 18:56:52
x24)
na készülhet a Mejszi szexrobot Sodráknak XXXDD
MaxPayne
(
x24)
May 04, 2022 18:58:53
x24)
na készülhet a Mejszi szexrobot Sodráknak XXXDD
halászlé
(
x24)
May 04, 2022 18:59:55
x24)
persze, majd a combjában hordja a dildót, mint a robotzsaru a puskát!
verebvagy
May 04, 2022 19:00:39
Bele harap a pékáruba majd visszateszi igazi hölgy
May 04, 2022 19:00:39
MaxPayne
(
x24)
May 04, 2022 19:07:16
x24)
May 04, 2022 19:07:16
Ezert mondjuk felrugnam a faszba. May 04, 2022 19:07:16
verebvagy
May 04, 2022 19:22:01
Nagyon csendbe vagy pedofil tudjuk hogy sörözöl és lurkolsz az öltözőbe. Talán segített a buziságod felvállalásában a tanácsadód a zsekáknál és volt merszed leszólítani valamelyik idős hapsit és most nyálazod a kupakját?
May 04, 2022 19:22:01
Darth Tibor
(
x7)
May 04, 2022 19:22:24
x7)
És sneci ezt a színvonalat tartja követendőnek, és akarja alulról beelözni! Hajrá gyagyás, a pokol alján is lehet még egy ásónyomot ütni!
halászlé
(
x24)
May 04, 2022 19:23:46
x24)
na mikor indul a Mejszi elemzős lájfsz?
Púpszászi napelem
(
x13)
May 04, 2022 19:24:19
x13)
Ezert mondjuk felrugnam a faszba.
ezért is.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 04, 2022 19:26:00
x13)
én már csak azt várom hogy ez a két hajléktalan geci is fagyjon halálra, a pedofillal együtt
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Azokat nem tudod behazudni.
Lehet, hogy azért kérik a születési anyakönyvet, mert nem hiszik el, hogy a Földön született