Már abból is látni hogy kamu mert Full Stack Developer vagyok, a többi nagyjából helyes....
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
A szégyentelen! De legközelebb majd odafigyel erre is. :)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Lemaradt, hogy pedofil. Csak annyi derul ki, hogy buzi.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
sok rossz ratyeeee :)
anschluss
ejekció nélküli minisztej!
Alig tűnik ki ebből a csapatból. Az asztaltársaság többsége szinte csak annyiban különbözik tőle, hogy van diplomájuk.
Mondjuk Semjénnek csak valami teológia szar, úgyhogy az nem biztos hogy számít.
De a vagyonnyilatkozatuk alapján az OGY képviselők többsége, köztük a MINIszterelnök úr, csóró, mint a templom egere.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jaj a Gyagyas:D Perfect.
De a vagyonnyilatkozatuk alapján az OGY képviselők többsége, köztük a MINIszterelnök úr, csóró, mint a templom egere.
/cc targobank, vehetnének csöveseknek mazdákokat
Ezt igénylik a szavazópolgárok, ne dőljél be, ha nem érdekel a show :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ha mar ilyen csoro az Orban klan, Sodi igazan adhatna egy limitnelkuli hitelkartyak Orban Gasparnak, az ugyis buzi, meg fiatal is, biztos halas lenne :)
anschluss
csinalhatna rola videot is, allo fasszal varna a fel orszag :)
anschluss
ráadásul idiótázza meg elküldi a picsába a nézőit, a fórumozókat, utána meg könyrög, hogy íratkozzunk fel, meg küldjünk pézt...küldjön a faszom...majd ha lesz crossdressing/hajfestés/kozmetika esetleg hajlandó leszek elgondolkodni rajta...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nekem 1 mp-ig sem jut eszembe gyagyásnak pénzt küldeni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ezen szerintem nincs mit gondolkodni. Mióta felvilágosítottak itt, hogy SOdi tenyleg egy pedofil szatir, nem erdemel semmi fele tamogatast.
szerintem mar most is elegge le van aljasodva, de megsem jon a donate. egyeduli lehetoseg, hogy videokkal penzt keressen az, ha keres maga melle valakit, aki veri, uvoltozik vele, csinalja a balhekat, mint Tibiek. egyedul pusztitoan unalmas es nezhetetlen.
anschluss
Üdvözlettel:
Kaffkáné Endre Farkas
inkabb ha legkozelebb Pesten jarsz jelents fel mindenkit IS hogy pedofilnak hivnak es majd a birosag jol megallapitja, hogy tenyleg pedofil vagy :)
anschluss
nem gondoltam komolyan - de mivel állandóan itt lóg a fórumon és olvassa; hátha tényleg beöltözik egyszer, aztán lenne min röhögni meg lehetne terjeszteni XD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Egészen hihetetlen és kib@szottul indorító!!!
Ha meg műtenek úgy kell összekalapozni a vért....!
Nem a felesleget adják el!!
ebből baj lenne, mert édes, FRISS péksütemény nélkül fizikailag síkideg sodi lesz a sodi. lehet rátámadna a pék setupjára, aki emiatt a sodrófával egyenesítené ki a sodi púpját.
vérdíj target nr. 1
Én támogatnám a temetését.
Nothing's better than cheddar!
ugy erted a szanszot, aminek kereteben ejjel ekaparjak a temeto keritesen kivul, ott, ahova a kutyakat hordjak szarni es hugyozni? azt enis tamogatnam :)
anschluss
Már a bocsánatkérése is hazugság lenne.
Amnesztiáról meg annyit, hogy ha ő ajánlaná fel, ő lenne az első aki megszegné.
Mert sunyi aljas pitiáner geci sodi a sodi.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
lenyegtelen meger tiz ev sittet siman.
contains language which some may find offensive
Tajgi integet :D
Csak ha férfiként tudsz viselkedni mint én annak idején.
netibizzel kejlek
takajitos hajfestos tinder lajfsz lesz.
na bej
Endre!
A trashlegyek se szeretik a kamu részegséget. Be kell basznod igazán, hogy visszajöjjenek.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
hatalmas otyletyem tyamatyt. veszek egy satyraty es lekoltyozok a nudi strandja :P
I am THE SoDI...nszksz
Nem mer berúgni sem már liveban, mert akkor mindenkit fenyegetne, jönne egy újabb bánópénz kör, ezért inkább megjátssza.
Gyáva szar sodi a sodi.
Mifaaaaaaaaaaaan
megint volt "ne tibizz" boomerpoén hang bejátszás 500x? félelmetesen ostoba a sodi. nem képes felfogni a rothadt agyú, hogy a tibizés a "ne tibizz" hangfelvétel lejátszásával is megvalósul. de majd mindjárt idejön a sodi a kommenthaverokhoz és megmatyarázza, hogy miért is lovagias dolog lejátszani ezt a hangfelvételt a herélt kandúrka számára.
vérdíj target nr. 1
Dehogy jön ide, most pár napig még abban van hogy a cicát érdekli írogat-e ide a sneci. Gyagyás fasz! Tibcédesz le se szar téged. Csak te vagy rápörögve, visszafelé ez nincs meg. Idióta.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Még a sátrat is megveheti a Viktorsztól a szentélyhez
Ha Tibi vele van, vagy éppen van reménye a visszaporszívózásra: Pozitív üzenetekkel bombázza
Ha éppen depresszív időszaka van, mert Merga elérhetetlen ismét neki, de másnak válaszolgat: Besározó kampány beindul, mehet a tibizés, a szaros csövesezés, a sikkasztási vádak, az áldozathibáztatás minden fronton, ilyenkor az ellensége.
0 - 1
fekete - fehér
De a fókuszban még jó darabig a Merga lesz, minden gondolata erről szól, érthető is, hiszen vele vesztette el a 40 éves szűz.
Szerencsére ennyire hülye, igen
Lehet, hogy Benke Tibire gondolt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hat menj mar a picsaba, akkor mar inkabb a Duna es a halal!
Na ez viccen kívül foshná. Az igen-nem mondjuk már megy neki a kibaszott angolnázásával. Bár egy csapda van: "nyem feltétlenül nyem". Meg mostanában mit szokott hetyetyézni a Gézás felkérdezésre? "Ez most irreleváns"?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezért nem fogja soha csinálni :) Szerencsére
Oh wait..... Nem is beszélnek egymással!
Vagy csak közvetítőn keresztül beszélnek, amilyen jó viszonyban vannak :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Az iOS, iPadOS, macOS mar egy ideje csinalja is ezt, amennyiben az iCloudban aktivalva van a Photos es a Messages. Lehet Snecike ezert ragaszkodik az androidhoz?
Mire abból lesz valami, pláne beépítve az országok jogrendszerébe az minimum 2-3 év. Addigra sodi megfullad részegen a saját hányásában, szóval ez már nem érinti.
Remélem élőlive lesz :)
Mai nap is hazajött, azért nincs műsor. Vagy angolozik *pr* *ásít*

,,Akinek ez (*) nem jön be az buzi!" - Sodi, a Linzben (sajnos még) élő meleg pedofil.
*: (a gumicsöccsel felszerelt lény)
,,Akinek ez (*) nem jön be az buzi!" - Sodi, a Linzben (sajnos még) élő meleg pedofil.

:D Tenyleg hasonlitanak. Csak ez picit azert szebb.
amugy a tibor tenyleg ugy nez ki eloben is, mint aki mar par napja halott.
Annak milyen szaga lehet?!
frans timmermans is megmondta, ket het utan nem erzed mar a szagod ;D
Sodronyka
(
x4)
May 11, 2022 22:23:58
x4)
A fasz ezt sem tudta titokban tartani.
Kiszivárgott a Tinder profilja.
Már abból is látni hogy kamu mert Full Stack Developer vagyok, a többi nagyjából helyes....
xray
(
x21)
May 11, 2022 22:24:37
x21)
ez a nyomorék nem szégyell semmit, sőt még büszke is rá.
SyntaxError
(
x24)
May 11, 2022 22:24:58
x24)
A szégyentelen! De legközelebb majd odafigyel erre is. :)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 11, 2022 22:33:27
x8)
Gyagyás, mivel a tranyoék beköltöztek egy sátorba, költözz be te is a roller táskába, azt közvetíts.
Foschná:-DD
Foschná:-DD
MaxPayne
(
x24)
May 11, 2022 22:39:08
x24)
Lemaradt, hogy pedofil. Csak annyi derul ki, hogy buzi.
gobesug
(
x30)
May 11, 2022 22:41:54
x30)
Mikor megtudjátok a haverokkal, hogy Kiss Endre Farkas túlárazott, hitelre vett S22 ultrája az első melegebb májusi napon feladta a szolgálatot élő adásban:

Anschluss
(
x4)
May 11, 2022 22:50:54
x4)
Mikor megtudjátok a haverokkal, hogy Kiss Endre Farkas túlárazott, hitelre vett S22 ultrája az első melegebb májusi napon feladta a szolgálatot élő adásban:
sok rossz ratyeeee :)
bolgár jeti
(
x30)
May 11, 2022 22:52:25
x30)
Arcod amikor tranyóügyi-tárcanélküli miniszter leszel
gobesug
(
x30)
May 11, 2022 22:54:15
x30)
ejekció nélküli minisztej!
SyntaxError
(
x24)
May 11, 2022 22:57:34
x24)
Alig tűnik ki ebből a csapatból. Az asztaltársaság többsége szinte csak annyiban különbözik tőle, hogy van diplomájuk.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 11, 2022 22:57:49
x7)
- Cicám, nem érzed, hogy mennyi hely van a Mazda előtt amikor parkolsz és megtöröd?
- Nem, mert elhitetted velem a 16 centire, hogy az 23 centi!
|__o__|
- Nem, mert elhitetted velem a 16 centire, hogy az 23 centi!
Norina
(
x2)
May 11, 2022 22:58:24
x2)
Jaj a Gyagyas:D Perfect.
gobesug
(
x30)
May 11, 2022 22:58:42
x30)
/cc targobank, vehetnének csöveseknek mazdákokat
bolgár jeti
(
x30)
May 11, 2022 23:14:26
x30)
Ezt igénylik a szavazópolgárok, ne dőljél be, ha nem érdekel a show :D
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
May 11, 2022 23:45:22
x1)
Látod sneci a cicáék előbb költöznek be Viktor legyes sátrába az erdő közepén, mint a te szobakonyhádba. Ennyire gyűlölnek, hogy inkább ez csak ne kelljen téged elviselni.
Átlagos alienpörkölt élvező
Anschluss
(
x4)
May 11, 2022 23:46:10
x4)
bolgár jetiArcod amikor tranyóügyi-tárcanélküli miniszter leszel
ha mar ilyen csoro az Orban klan, Sodi igazan adhatna egy limitnelkuli hitelkartyak Orban Gasparnak, az ugyis buzi, meg fiatal is, biztos halas lenne :)
Pitonverő
(
x2)
May 12, 2022 00:07:51
x2)
Részt vennél Orbán Gáspárral egy keresztény masztipartyn? Válaszolj, Recsi!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
tyodika
May 12, 2022 00:14:06
jészt
May 12, 2022 00:14:06
Anschluss
(
x4)
May 12, 2022 00:32:52
x4)
csinalhatna rola videot is, allo fasszal varna a fel orszag :)
KicsiNéző
(
x13)
May 12, 2022 00:54:10
x13)
Egyébként az a durva, hogy mindenki jelzi neki, hogy milyen content kellene.
A hajfestős/tinderezős/egyéb balfaszkodós biztosan hozna nézőket.
Erre mi megy? "Mászkálós" liveok, meg "takarítós" liveok, Mercivel fűszerezve.
Literally inkább nézném ahogy szárad a festék, mint ezt Sneci, de muszáj, mert kemény dolog a snecológia.
Egyszerűen hihetetlen mennyire nem fogod fel, mit kellene csinálni - aztán megy a nyávogás meg az üvöltözés, hogy senki nem néz téged - jogosan.
Literally inkább nézném ahogy szárad a festék, mint ezt Sneci, de muszáj, mert kemény dolog a snecológia.
Egyszerűen hihetetlen mennyire nem fogod fel, mit kellene csinálni - aztán megy a nyávogás meg az üvöltözés, hogy senki nem néz téged - jogosan.
Viktrollsz
May 12, 2022 02:49:45
via trashcsopi!

Molnár F. elvette Viktorsz munkáját! :D

Molnár F. elvette Viktorsz munkáját! :D
May 12, 2022 02:49:45
tyodika
May 12, 2022 06:13:42
Én nem loopolok. Én nem loopolok. Én nem loopolok.
May 12, 2022 06:13:42
tyodika
May 12, 2022 06:14:04
Hol loopoltam? Hol loopoltam? Hol loopoltam?
May 12, 2022 06:14:04
tyodika
May 12, 2022 06:14:29
Te loopolsz. Te loopolsz. Te loopolsz. Te loopolsz. Te loopolsz.
May 12, 2022 06:14:29
halászlé
(
x24)
May 12, 2022 07:44:39
x24)
Egyébként az a durva, hogy mindenki jelzi neki, hogy milyen content kellene.
ráadásul idiótázza meg elküldi a picsába a nézőit, a fórumozókat, utána meg könyrög, hogy íratkozzunk fel, meg küldjünk pézt...küldjön a faszom...majd ha lesz crossdressing/hajfestés/kozmetika esetleg hajlandó leszek elgondolkodni rajta...
Anschluss
(
x4)
May 12, 2022 07:51:21
x4)
Fifi, itt az uj tagja a valosagtagado klubodnak, rogton egy hazaspar, raadasul nemzethy erzelmuek is:
telex.hu/belfold/2022/05/11/bayerne-valasz-online-orszagos-verellato-szolgalat-per
Idezem: Bayerne feljelentett egy ujsagirot, tobbek kozott kifogasolta, hogy Bayerne-kent hivatkoztak ra a cikkben. A birosag megallapitotta hogy a kifogas nem jogos, ugyanis valoban Bayerne-nek hivjak :)
nagyon rohogok hogy itt tart ma Magyarorszag. Amugy igazad van Endre, legjobb lesz ha szepen visszakoltozol Pestre, legalabb kozelben lesz a tobbi elmebeteg is, akiknek szinten biztositanak platformot arra, vergodjon :)
anschluss
telex.hu/belfold/2022/05/11/bayerne-valasz-online-orszagos-verellato-szolgalat-per
Idezem: Bayerne feljelentett egy ujsagirot, tobbek kozott kifogasolta, hogy Bayerne-kent hivatkoztak ra a cikkben. A birosag megallapitotta hogy a kifogas nem jogos, ugyanis valoban Bayerne-nek hivjak :)
nagyon rohogok hogy itt tart ma Magyarorszag. Amugy igazad van Endre, legjobb lesz ha szepen visszakoltozol Pestre, legalabb kozelben lesz a tobbi elmebeteg is, akiknek szinten biztositanak platformot arra, vergodjon :)
xray
(
x21)
May 12, 2022 07:55:30
x21)
nekem 1 mp-ig sem jut eszembe gyagyásnak pénzt küldeni.
MaxPayne
(
x24)
May 12, 2022 07:57:27
x24)
Ezen szerintem nincs mit gondolkodni. Mióta felvilágosítottak itt, hogy SOdi tenyleg egy pedofil szatir, nem erdemel semmi fele tamogatast.
-
May 12, 2022 08:00:28
Ha lenne egy csepp esze, elengedné az egész nem trash vonalat, és teljesen lealjasodna.
Nézd meg sodi Nikocado Avocado-t, nézd meg miket csinál, aztán nézz utána ő mennyit keres.
Persze te még a trashhez is túl buta vagy, nem véletlenül gyagyás a beceneved.
Nézd meg sodi Nikocado Avocado-t, nézd meg miket csinál, aztán nézz utána ő mennyit keres.
May 12, 2022 08:00:28
Anschluss
(
x4)
May 12, 2022 08:02:03
x4)
Ha lenne egy csepp esze, elengedné az egész nem trash vonalat, és teljesen lealjasodna.
szerintem mar most is elegge le van aljasodva, de megsem jon a donate. egyeduli lehetoseg, hogy videokkal penzt keressen az, ha keres maga melle valakit, aki veri, uvoltozik vele, csinalja a balhekat, mint Tibiek. egyedul pusztitoan unalmas es nezhetetlen.
KEF
May 12, 2022 08:07:22
Fifi, itt az uj tagja a valosagtagado klubodnak, rogton egy hazaspar, raadasul nemzethy erzelmuek is:
Engem sem hivhattok Tibinének.telex.hu/belfold/2022/05/11/bayerne-valasz-online-orszagos-verellato-szolgalat-per
Üdvözlettel:
Kaffkáné Endre Farkas
May 12, 2022 08:07:22
Anschluss
(
x4)
May 12, 2022 08:08:34
x4)
AnschlussFifi, itt az uj tagja a valosagtagado klubodnak, rogton egy hazaspar, raadasul nemzethy erzelmuek is:
nagyon rohogok hogy itt tart ma Magyarorszag. Amugy igazad van Endre, legjobb lesz ha szepen visszakoltozol Pestre, legalabb kozelben lesz a tobbi elmebeteg is, akiknek szinten biztositanak platformot arra, vergodjon :)Engem sem hivhattok Tibinének.
Üdvözlettel:
Kaffkáné Endre Farkas
nagyon rohogok hogy itt tart ma Magyarorszag. Amugy igazad van Endre, legjobb lesz ha szepen visszakoltozol Pestre, legalabb kozelben lesz a tobbi elmebeteg is, akiknek szinten biztositanak platformot arra, vergodjon :)Engem sem hivhattok Tibinének.
Üdvözlettel:
Kaffkáné Endre Farkas
inkabb ha legkozelebb Pesten jarsz jelents fel mindenkit IS hogy pedofilnak hivnak es majd a birosag jol megallapitja, hogy tenyleg pedofil vagy :)
Megbocsátroll
May 12, 2022 08:26:27
Endre, hajlandó vagyok minden mocsokságodat elfelejteni, és amnesztiát adni, amennyiben:
- Hivatalos segítséget kérsz a rendőrségtől és pszichológustól, pszichiátertől a pedofiliád miatt
- bocsánatot kérsz, amiért nyilvános helyeken (nudistrand) és nyilvános videókba szatírkodtál fiatalkorú közönség előtt
- nyilvános videóban ígéred meg, hogy soha többet nem töltesz le képeket, amin meztelen gyerekek szerepelnek, az ilyen képeket haladéktalanul törlöd minden adathordozódról.
Ezek teljesen ésszerű a megbocsátás alapfeltételeit jelentő dolgok, remélem mielőbb sort kerítesz rá.
- Hivatalos segítséget kérsz a rendőrségtől és pszichológustól, pszichiátertől a pedofiliád miatt
- bocsánatot kérsz, amiért nyilvános helyeken (nudistrand) és nyilvános videókba szatírkodtál fiatalkorú közönség előtt
- nyilvános videóban ígéred meg, hogy soha többet nem töltesz le képeket, amin meztelen gyerekek szerepelnek, az ilyen képeket haladéktalanul törlöd minden adathordozódról.
Ezek teljesen ésszerű a megbocsátás alapfeltételeit jelentő dolgok, remélem mielőbb sort kerítesz rá.
May 12, 2022 08:26:27
Megbocsátroll
May 12, 2022 08:28:28
Amennyiben ezek elmaradnak, végérvényesen bizonyítod, hogy pedofil vagy, és mindenki teljesen jogosan hívhat pedofilnak!
May 12, 2022 08:28:28
halászlé
(
x24)
May 12, 2022 08:28:55
x24)
nem gondoltam komolyan - de mivel állandóan itt lóg a fórumon és olvassa; hátha tényleg beöltözik egyszer, aztán lenne min röhögni meg lehetne terjeszteni XD
Sanyibacsi
(
x6)
May 12, 2022 08:31:20
x6)
Fifi te idióta, átpörgettem a tegnapi mászkálós fosaidat, és az alábbi észrevételeim vannak:
- a Mergának üzengetős vekniflokkok nem hatékonyak, mert NEM NÉZ EGYÁLTALÁN.
- Miért várod el, hogy feliratkozzanak rád, ha a beigért tartalmakat rendszeresen elszabotálod? Te hányszor mennél vissza a sarki pékhez, aki megigéri holnapra lesz kakaóscsiga, de 3 hete direkt nem süt csak pogácsát? Na ugye.
- Amikor valaki számon merészeli kérni rajtad a megigért tartalmat jön a zsigeri reakciód: hazudod, hogy holnap. Annyira gáz egy férfitől, ha csak igérget, de nem lehet adni a szavára, ezért hagytak el a csövik is.
- “Majd te eldöntöd” mi legyen a kontent. OK Fifi, nincs ezzel gond, csak ne hazudj a nézőknek, hogy más kontentre is képes vagy, mint a mániás és a depresszív időszakokban IS a Merga loopok.
Na, takarodj hajfestékért, basszál be istenesen, és baszassuk a grindr feliratkozást, szervezzed le az első randit!
Te nyomorult gyáva pedofil buzeráns vén elmebeteg.
- a Mergának üzengetős vekniflokkok nem hatékonyak, mert NEM NÉZ EGYÁLTALÁN.
- Miért várod el, hogy feliratkozzanak rád, ha a beigért tartalmakat rendszeresen elszabotálod? Te hányszor mennél vissza a sarki pékhez, aki megigéri holnapra lesz kakaóscsiga, de 3 hete direkt nem süt csak pogácsát? Na ugye.
- Amikor valaki számon merészeli kérni rajtad a megigért tartalmat jön a zsigeri reakciód: hazudod, hogy holnap. Annyira gáz egy férfitől, ha csak igérget, de nem lehet adni a szavára, ezért hagytak el a csövik is.
- “Majd te eldöntöd” mi legyen a kontent. OK Fifi, nincs ezzel gond, csak ne hazudj a nézőknek, hogy más kontentre is képes vagy, mint a mániás és a depresszív időszakokban IS a Merga loopok.
Na, takarodj hajfestékért, basszál be istenesen, és baszassuk a grindr feliratkozást, szervezzed le az első randit!
Te nyomorult gyáva pedofil buzeráns vén elmebeteg.
Optimusz
May 12, 2022 08:40:13
Egészen hihetetlen és kib@szottul indorító!!!
Ha meg műtenek úgy kell összekalapozni a vért....!
Nem a felesleget adják el!!
May 12, 2022 08:40:13
buniBanki
(
x2)
May 12, 2022 08:41:34
x2)
szuper 2000-es évek második fele nosztalgia trip :
Sodi blogot olvasni, spotifyon Irie maffia radiot indítani, könnygázt leslukkolni
Endre egy pedofil!
Sodi blogot olvasni, spotifyon Irie maffia radiot indítani, könnygázt leslukkolni
Kötőjel
(
x12)
May 12, 2022 08:41:54
x12)
Te hányszor mennél vissza a sarki pékhez, aki megigéri holnapra lesz kakaóscsiga, de 3 hete direkt nem süt csak pogácsát? Na ugye.
ebből baj lenne, mert édes, FRISS péksütemény nélkül fizikailag síkideg sodi lesz a sodi. lehet rátámadna a pék setupjára, aki emiatt a sodrófával egyenesítené ki a sodi púpját.
CheddarGoblin
(
x2)
May 12, 2022 08:45:51
x2)
Anschluss
(
x4)
May 12, 2022 08:48:34
x4)
MaxPayneEzen szerintem nincs mit gondolkodni. Mióta felvilágosítottak itt, hogy SOdi tenyleg egy pedofil szatir, nem erdemel semmi fele tamogatast.
ugy erted a szanszot, aminek kereteben ejjel ekaparjak a temeto keritesen kivul, ott, ahova a kutyakat hordjak szarni es hugyozni? azt enis tamogatnam :)
sörösterv
(
x4)
May 12, 2022 08:50:10
x4)
Endre, hajlandó vagyok minden mocsokságodat elfelejteni, és amnesztiát adni, amennyiben:
Felesleges.- Hivatalos segítséget kérsz a rendőrségtől és pszichológustól, pszichiátertől a pedofiliád miatt
Már a bocsánatkérése is hazugság lenne.
Amnesztiáról meg annyit, hogy ha ő ajánlaná fel, ő lenne az első aki megszegné.
Mert sunyi aljas pitiáner geci sodi a sodi.
dilomalo
(
x1)
May 12, 2022 09:01:57
x1)
hát recskás már megint annyi digitális szemetet gyártottál szombat óta, hogy most értem a fórum végére, az összes videódat nem nézem meg, itt a kollégák részletesen tájékoztattak róla amit ezúttal is köszönök.
De őszintén nem bánnám, ha eltűnnél az internetről, mert mocsok unalmas vagy, azt viszont érdekes olvasni és tudni róla, hogy egy ember mennyire képes valóságtagadásban élni és mennyire életképtelen tud lenni, ez motivál arra, hogy kövesselek vagyis a fórumot és a trashvod-ot kövessem
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
De őszintén nem bánnám, ha eltűnnél az internetről, mert mocsok unalmas vagy, azt viszont érdekes olvasni és tudni róla, hogy egy ember mennyire képes valóságtagadásban élni és mennyire életképtelen tud lenni, ez motivál arra, hogy kövesselek vagyis a fórumot és a trashvod-ot kövessem
Trollul Madár
(
x15)
May 12, 2022 09:12:45
x15)
Endre!
Meddig tiltott le a Tibi a komment haverokról?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Meddig tiltott le a Tibi a komment haverokról?
trolléga
(
x30)
May 12, 2022 09:16:19
x30)
T-40 perc a púpfal feloldásig, ha megint egy hetet kapott
MaxPayne
(
x24)
May 12, 2022 09:26:06
x24)
Mi lehetne a maximalis buntetesi tetele, ha Magyarorszagon jarva elkabitanam a Recsakast es amig eszmeletlen a homlokara tetovaltatnam, hogy PEDOFIL (vagy angolul, hogy nemzetközibb legyen) ?
bolgár jeti
(
x30)
May 12, 2022 09:30:15
x30)
Mi lehetne a maximalis buntetesi tetele, ha Magyarorszagon jarva elkabitanam a Recsakast es amig eszmeletlen a homlokara tetovaltatnam, hogy PEDOFIL (vagy angolul, hogy nemzetközibb legyen) ?
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 12, 2022 09:34:38
x5)
Jonciii
(
x8)
May 12, 2022 09:36:42
x8)
Jonciii
(
x8)
May 12, 2022 09:36:47
x8)
Tajgi
May 12, 2022 09:36:59
May 12, 2022 09:36:59
Tajgi
May 12, 2022 09:37:07
May 12, 2022 09:37:07
Ásó27
(
x68)
May 12, 2022 09:51:50
x68)
Mára milyen tartalmat hazudsz Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
sotyika
May 12, 2022 09:53:08
netibizzel kejlek
takajitos hajfestos tinder lajfsz lesz.
na bej
May 12, 2022 09:53:08
Trollul Madár
(
x15)
May 12, 2022 09:55:55
x15)
Endre!
A trashlegyek se szeretik a kamu részegséget. Be kell basznod igazán, hogy visszajöjjenek.
gyagyas
May 12, 2022 09:56:23
hatalmas otyletyem tyamatyt. veszek egy satyraty es lekoltyozok a nudi strandja :P
May 12, 2022 09:56:23
Ásó27
(
x68)
May 12, 2022 09:57:59
x68)
Miután minden egyes nap hazudsz a tartalmat illetően, szerinted mennyi idő lesz, mire a trashlegyek is rájönnek, hogy te nem mondasz mindig igazat????
Mifaaaaaaaaaaaan
banshee
(
x24)
May 12, 2022 10:01:36
x24)
I am THE SoDI...nszksz
Ásó27
(
x68)
May 12, 2022 10:02:13
x68)
Nem mer berúgni sem már liveban, mert akkor mindenkit fenyegetne, jönne egy újabb bánópénz kör, ezért inkább megjátssza.
Gyáva szar sodi a sodi.
Ásó27
(
x68)
May 12, 2022 10:04:04
x68)
Tranyónál streamlabs donés felolvasás reakció:
Jutka: A KURVA ANYÁD ELMÉSZ TE A PICSÁBA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MERCI ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sodinál streamlabs donés felolvasás reakció:
SoDI: hö hö biztos nem értettem mi ez valami muslica jófan hö hö
Érted már a problémát?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jutka: A KURVA ANYÁD ELMÉSZ TE A PICSÁBA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MERCI ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sodinál streamlabs donés felolvasás reakció:
SoDI: hö hö biztos nem értettem mi ez valami muslica jófan hö hö
Érted már a problémát?
Jonciii
(
x8)
May 12, 2022 10:08:43
x8)
Annyira röhögök, hogy megdöglik a tiborszért, kepeszt, hogy hogyan kaphatná vissza, és közben pölö beállítja a donéshangnak, hogy ne tibizz. És nem is érti, hogy mennyire ássa el magát
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 12, 2022 10:12:19
x5)
egyebkent az osszes tarhalos gurulkalehuzo takarodjon.
belertve. dogevo sotyerakot meg tibcedeszt is.
szeretnem megerni amikor majd a celebsznek kell fizetnie (nem a felszerelesert) a musorszolgaltatasert.
tudom szaktarsak elrugaszkodott gondolat de mar lavorba hanyok lassan az osszes onjelolt keregeto rohambuzitol.
contains language which some may find offensive
belertve. dogevo sotyerakot meg tibcedeszt is.
szeretnem megerni amikor majd a celebsznek kell fizetnie (nem a felszerelesert) a musorszolgaltatasert.
tudom szaktarsak elrugaszkodott gondolat de mar lavorba hanyok lassan az osszes onjelolt keregeto rohambuzitol.
Kötőjel
(
x12)
May 12, 2022 10:14:29
x12)
Annyira röhögök, hogy megdöglik a tiborszért, kepeszt, hogy hogyan kaphatná vissza, és közben pölö beállítja a donéshangnak, hogy ne tibizz. És nem is érti, hogy mennyire ássa el magát
megint volt "ne tibizz" boomerpoén hang bejátszás 500x? félelmetesen ostoba a sodi. nem képes felfogni a rothadt agyú, hogy a tibizés a "ne tibizz" hangfelvétel lejátszásával is megvalósul. de majd mindjárt idejön a sodi a kommenthaverokhoz és megmatyarázza, hogy miért is lovagias dolog lejátszani ezt a hangfelvételt a herélt kandúrka számára.
Zsidró Tamás
May 12, 2022 10:17:01
Endre!
A zölddel jelölt bohókásan hosszúra hagyott pepifolt nem tudja már kompenzálni a mellette és mögötte megfigyelhető és feltűnően virító hajhiányod.
A lilával jelölt területen erősen beindult időskori kopaszodás jeleit tapasztalom.
Endre, ez már súlyos és fizikailag visszafordíthatatlan a te életkorodban.
A nőkben (és a fiúkban is) ez visszatetszést kelt, a jellemedről árulkodik, hogy valamit rejtegetni próbálsz, ez ilyen tudat alatti üzenet hidd el, ezért sincsen shikered!
a) Én elgondolkodnék egy hajbeültetésen a helyedben, ez csak rosszabb lesz!
b) A veknit kopaszra borotválnám, mert így spórolnál a hajfestéken is, és férfias benyomást kelt a kopasz és ápolt fejbőr.
Addig is, míg meghozod a döntésed ebben a súlyos, a kinézetedet alapvetően befolyásoló kérdésben, kérlek engedd meg, hogy javasoljam, MINDENKÉPPEN festesd be -vagy ha éppen meg vagy szorulva- fesd be te magad a hajadat, mert erre a veknidíszre nem fognak matchelni a társkereső appokban.
Sincereli: A Zsid(r)ó
A zölddel jelölt bohókásan hosszúra hagyott pepifolt nem tudja már kompenzálni a mellette és mögötte megfigyelhető és feltűnően virító hajhiányod.
A lilával jelölt területen erősen beindult időskori kopaszodás jeleit tapasztalom.
Endre, ez már súlyos és fizikailag visszafordíthatatlan a te életkorodban.
A nőkben (és a fiúkban is) ez visszatetszést kelt, a jellemedről árulkodik, hogy valamit rejtegetni próbálsz, ez ilyen tudat alatti üzenet hidd el, ezért sincsen shikered!
a) Én elgondolkodnék egy hajbeültetésen a helyedben, ez csak rosszabb lesz!
b) A veknit kopaszra borotválnám, mert így spórolnál a hajfestéken is, és férfias benyomást kelt a kopasz és ápolt fejbőr.
Addig is, míg meghozod a döntésed ebben a súlyos, a kinézetedet alapvetően befolyásoló kérdésben, kérlek engedd meg, hogy javasoljam, MINDENKÉPPEN festesd be -vagy ha éppen meg vagy szorulva- fesd be te magad a hajadat, mert erre a veknidíszre nem fognak matchelni a társkereső appokban.
Sincereli: A Zsid(r)ó
May 12, 2022 10:17:01
Hahó
(
x136)
May 12, 2022 10:21:33
x136)
Ne foglalkozz a zsidó zsidróval, sneci. Egyszerűen csak fesd be hajfestékkel a kopasz foltot. Vagy ha nem fogja be, akkor filccel.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
trolléga
(
x30)
May 12, 2022 10:23:19
x30)
Dehogy jön ide, most pár napig még abban van hogy a cicát érdekli írogat-e ide a sneci. Gyagyás fasz! Tibcédesz le se szar téged. Csak te vagy rápörögve, visszafelé ez nincs meg. Idióta.
kripli figyelő
(
x12)
May 12, 2022 10:26:10
x12)
Gyagyás fasz már javasoltam hogy készíttess a faszpinásról életnagyságú kartonpapírbábút.Mindenhova vihetnéd és amikor belájvolsz mindig ott lenne a háttérben.Egyéni kontented amúgy sincs és rád sem kíváncsi senki.Az egy szobádban kialakíthatnál egy kis szentélyt ahol sírhatnál minden nap,odarakod a bábút és körberagasztod faszpinás képekkel,a szaros boxer gatyáját meg a leborotvált arcszőrét berakod középre és buzifényekkel megvilágítod.
Jonciii
(
x8)
May 12, 2022 10:28:11
x8)
Gyagyás fasz már javasoltam hogy készíttess a faszpinásról életnagyságú kartonpapírbábút.Mindenhova vihetnéd és amikor belájvolsz mindig ott lenne a háttérben.Egyéni kontented amúgy sincs és rád sem kíváncsi senki.Az egy szobádban kialakíthatnál egy kis szentélyt ahol sírhatnál minden nap,odarakod a bábút és körberagasztod faszpinás képekkel,a szaros boxer gatyáját meg a leborotvált arcszőrét berakod középre és buzifényekkel megvilágítod.
Még a sátrat is megveheti a Viktorsztól a szentélyhez
Ásó27
(
x68)
May 12, 2022 10:29:41
x68)
Nyelvtanilag nem ő nyomja be, hogy "Ne Tibiiiizzz", hanem a donételő, mivel donésnél játssza le a hangot
Mifaaaaaaaaaaaan
Sanyibacsi
(
x6)
May 12, 2022 10:31:06
x6)
A gyagyás valójában 1 bites gondolkodásra képes csak az elmebetegsége és a személyiségtorzulásai miatt.Ha Tibi vele van, vagy éppen van reménye a visszaporszívózásra: Pozitív üzenetekkel bombázza
Ha éppen depresszív időszaka van, mert Merga elérhetetlen ismét neki, de másnak válaszolgat: Besározó kampány beindul, mehet a tibizés, a szaros csövesezés, a sikkasztási vádak, az áldozathibáztatás minden fronton, ilyenkor az ellensége.
0 - 1
fekete - fehér
De a fókuszban még jó darabig a Merga lesz, minden gondolata erről szól, érthető is, hiszen vele vesztette el a 40 éves szűz.
Jonciii
(
x8)
May 12, 2022 10:31:24
x8)
Nyelvtanilag nem ő nyomja be, hogy "Ne Tibiiiizzz", hanem a donételő, mivel donésnél játssza le a hangot
Ásó27
(
x68)
May 12, 2022 10:32:23
x68)
Lehet, hogy Benke Tibire gondolt!
xray
(
x21)
May 12, 2022 10:32:33
x21)
gyagyás, kérdezz meg egy fodrászt, milyen nehéz az ősz hajat festeni és azonnal elfelejted az egészet. nagyon fogunk röhögni a végeredményen, az biztos. xd
MaxPayne
(
x24)
May 12, 2022 10:33:44
x24)
Jaszhatnal a nezökkel fekete-feher, igen-nem, Merci-Jutka jatekot! Foshna ahogy a betelefonalok 5 masodpercenkent gyöznenek le, mikozben te süsüzve loopolod, hogy ez egy buta jatek.
bolgár jeti
(
x30)
May 12, 2022 10:34:05
x30)
hosszú haj kell a sodinak
Darth Tibor
(
x7)
May 12, 2022 10:37:41
x7)
Endre, szerintem elég lenne csak az ősz foltokat befestened. Sokkal könnyebb, gyorsabb lenne. Nem venne el annyi időt a sörvedelésből.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
xray
(
x21)
May 12, 2022 10:40:25
x21)
a társkeresős képen úgy néz ki, mint Ványadt Ványadtovics Vinyov. :)
tyodika
May 12, 2022 10:52:57
hosszú haj kell a sodinak
Hat menj mar a picsaba, akkor mar inkabb a Duna es a halal!
May 12, 2022 10:52:57
trolléga
(
x30)
May 12, 2022 10:54:10
x30)
Jaszhatnal a nezökkel fekete-feher, igen-nem, Merci-Jutka jatekot! Foshna ahogy a betelefonalok 5 masodpercenkent gyöznenek le, mikozben te süsüzve loopolod, hogy ez egy buta jatek.
Na ez viccen kívül foshná. Az igen-nem mondjuk már megy neki a kibaszott angolnázásával. Bár egy csapda van: "nyem feltétlenül nyem". Meg mostanában mit szokott hetyetyézni a Gézás felkérdezésre? "Ez most irreleváns"?
bolgár jeti
(
x30)
May 12, 2022 11:03:08
x30)
Na ez viccen kívül foshná.
Ezért nem fogja soha csinálni :) Szerencsére
sörösterv
(
x4)
May 12, 2022 11:03:16
x4)
Ezt magyarázza meg a Tibornak amikor legközelebb beszélnek egymással.Oh wait..... Nem is beszélnek egymással!
Vagy csak közvetítőn keresztül beszélnek, amilyen jó viszonyban vannak :D
MaxPayne
(
x24)
May 12, 2022 11:03:33
x24)
Mielött a Púp felreertene, ezek azok a szavak, amiket az adott jatekidon belül tilos kimondani: fekete-feher, igen-nem, Merci-Jutka
No Sneci! Vallalod a kihivast?
Ahanyszor te nyersz, vagyis a betelefonaló mondja ki a tiltott szavak egyiket, neked innod kell egy jó adag sört, de addig nem!
Ha te mondod ki a tiltott szavak egyiket, vagyis veszitesz, akkor le kell húznod egy feles vodkat!
A jatekidö/betelefonaló 90masodperc. Döntetlen eseten, a sörböl es a vodkabol is innod kell.
No Sneci! Vallalod a kihivast?
Ahanyszor te nyersz, vagyis a betelefonaló mondja ki a tiltott szavak egyiket, neked innod kell egy jó adag sört, de addig nem!
Ha te mondod ki a tiltott szavak egyiket, vagyis veszitesz, akkor le kell húznod egy feles vodkat!
A jatekidö/betelefonaló 90masodperc. Döntetlen eseten, a sörböl es a vodkabol is innod kell.
gobesug
(
x30)
May 12, 2022 11:16:28
x30)
"The European Commission (“EC”) published a draft law yesterday that gives lawmakers the ability to monitor and scan EU citizens’ text messages and images to “combat child sex abuse”. "
AJJAJ SODI!
AJJAJ SODI!
MaxPayne
(
x24)
May 12, 2022 11:19:38
x24)
"The European Commission (“EC”) published a draft law yesterday that gives lawmakers the ability to monitor and scan EU citizens’ text messages and images to “combat child sex abuse”. "
AJJAJ SODI!
AJJAJ SODI!
Az iOS, iPadOS, macOS mar egy ideje csinalja is ezt, amennyiben az iCloudban aktivalva van a Photos es a Messages. Lehet Snecike ezert ragaszkodik az androidhoz?
bolgár jeti
(
x30)
May 12, 2022 11:20:00
x30)
AJJAJ SODI!
AJJAJ SODI!
Mire abból lesz valami, pláne beépítve az országok jogrendszerébe az minimum 2-3 év. Addigra sodi megfullad részegen a saját hányásában, szóval ez már nem érinti.
Remélem élőlive lesz :)
Ásó27
(
x68)
May 12, 2022 11:37:26
x68)
Engedd el Endre, úgysem tudod felállítani azt a sátrat :)
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
May 12, 2022 11:38:33
x30)
Engedd el Endre, úgysem tudod felállítani azt a sátrat :)
Mai nap is hazajött, azért nincs műsor. Vagy angolozik *pr* *ásít*
broni
(
x45)
May 12, 2022 11:48:45
x45)
sodi, menjél a pajor sátor-táborba
xray
(
x21)
May 12, 2022 11:49:14
x21)
gyagyás, mi van az új állással? nagyon kussolsz róla.
broni
(
x45)
May 12, 2022 11:51:05
x45)
100 látogató, lendítek
Dr Tájfel
May 12, 2022 11:54:49

May 12, 2022 11:54:49
gobesug
(
x30)
May 12, 2022 12:08:31
x30)

Norina
(
x2)
May 12, 2022 12:10:49
x2)
gobesug
(
x30)
May 12, 2022 12:11:54
x30)
MaxPayne
(
x24)
May 12, 2022 12:13:07
x24)
gobesug
(
x30)
May 12, 2022 12:14:21
x30)
frans timmermans is megmondta, ket het utan nem erzed mar a szagod ;D
Ásó27
(
x68)
May 12, 2022 12:15:15
x68)
Ne bántsátok igazságos Mátyás királyt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Norina
(
x2)
May 12, 2022 12:17:29
x2)
Pupos, indulhatunk? Most pont raerek.
Hahó
(
x136)
May 12, 2022 12:17:44
x136)
Sneci indítsd a tranyózós lájvot, takarítani nem is kell.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem hiszem el, hogy ekkora balfasz balek vagy :D