Jól van, haggyál már a hülyeségeiddel, júniustól havi másfélmillió fütyit kereső sodi lesz asodi, piszony.
Nem csak cserélte, hanem nőtt az összes adóssága, és közben csökkent a kintlévősége is, és ami a lényeg, hogy havi 300 euró kamatteher jött hozzá.
Sokkal szarabb lett az anyagi helyzete mint linzbe költözéskor volt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
De többet is keres, úgy rémlik
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Akkor ebben az évben két hosszú "betanulási időszak" várható, természetesen eredmény nélkül.
Eredménytelenül eredményes év lesz az idei!
Ajjaj, Endre!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Többet keres 300 euróval, de ezt elviszi a kamat. Ha drágábban fog bérelni, akkor a havi 500 hiány megmarad még yt bevétellel is. Vagyis év végére 25-28 ezer körül lesz a kártyákon.
Ha nem vesz fel addig új kölcsönt. Bár szerencsére az osztrák bankok úgy néz nem nagyon adnak
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."

Ha csak ezt az egyet lemondta volna azon a héten, akkor beljebb lenne 1500 euróval :)

Trashlegyek, lehet feliratkozni :)
Ha csak ezt az egyet lemondta volna azon a héten, akkor beljebb lenne 1500 euróval :)
Minden ami "prémium" és fizetős az őt érdekli. Lehet vele villogni. Mondjuk nem tudom kinek meg mikor. CsöviCsabit és RezesTónit amúgy sem érdeklik az efféle úri huncutságok. Lassan elkezdheted a blaha akcentus gyakorlását.
Pl: Hajjakmeg', nem tudom mennyi az idő, testrészem.
Trashlegyek, lehet feliratkozni :)van még valaki akit ez még érdekel?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
*Narrátor:
De nem lett.
Jól fan, legközelebb fityelek erre is.
6 hónapos folyamatos munkaviszony kell a kölcsönhöz. Az leghamarabb december közepén jöhet.
Azzal már 1200 körül lesz a havi törlesztője. Vagyis 3100 a havi állandó kiadása. Sör és kütyük nélkül.
De ne gondoljuk már, hogy lesz 6 havi munkaviszonya. Sorozatos kirúgások jönnek.
Az más.
* ásít *
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ez érdekes...
Rajong bárki egy pedofil vén szatírért?
Hisz bárki egy hazug korcsnak?
Fanatikusokat ismerek, ezek mi lennénk, de nem gondolom bárki közülünk előfizetne erre.
Ez ismét el lett baszva, mint a hajfestés.
Mennyit gondolkodhatott ezen, hogy jó és tűpontos legyen.
Mondjuk nem sikerült ez sem, de az részletkérdés végülis, ugye Endre? Nyelftanilag ez milyen? Hajfesték közben lamentálj ezen, szharházi.
Ma mit sodikázunk el?
Ajjaj, Endre!
Nekem ez van meg:
Mifaaaaaaaaaaaan
Volt egy stream amit egy üveg "Galló" borral kezdett meg :)
Fordított Midász királyunk a salamoni döntés előtt.
A plénum őrjöng. in vinum veritas
/utólag színezett/
ez mikor lehetett kb?
a háttérből kiindulva itt még rend van; kb. mikor a cicáék elmentek?
Nem stream, flokk volt.

Ebből is majdnem mindent betartott, lemondta a linkedint, amazont...
Nem mellesleg buzi is, no meg elmebeteg is mint endre, kiválóan összeillenek.
Zsák a foltját he!
Január közepén mentettem le a képet, gondolom akkor volt a stream is
Mifaaaaaaaaaaaan
2021 január eleje! köszi, keresem!
remélem akkor már volt trashvod és nem veszett el a műsor gyagyás csatornájával együtt örökre xd
az viszont félelmetes, hogy mindent sablonok szerint csinál az autista fejével.. még azt is, hogy minden január második teliholdjánál iszik egy üveg bort
xD
Mehetne mellé az albiba bécsben, bár az a baj nem tudnák egymást megbaszni mert mind a kettő egy impotens buzi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
RGL IMEI SZODOMIZÁCIÓ RGL IMEI IMEI RGL RGL RÁCS RÁCS RGL IMEI SZODOMIZÁCIÓ RGL RÁCS RGL IMEI MEI SZOLMIZÁCIÓ RGL RÁCS IMEI
De SoDI! Nem én csinálom, ők kérdezik! Csak azért mondom el. RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI NEM ENGEM!!!
Jajj rémlik, asszem a linszi "rajongótól" kapta, kivételesen valami jóféle bor volt. Lehet akkor valami fekete öves trollsz volt a plüss pitonsz adományozója, segített fenntartani a kontinuitást :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szépen mélyül a defektus...
Ő már egy Isten.
Bár, szerintem is, a fanatikus nagyobb merítés. Dehát, szolid sodi a sodi.
Endre!
A MirrorTrollszoknak ez nem számít, hanem leginkább csak segítség nekik.
Szarsz te az összes chat üzenetre Tajgi meg mindenki letilt.
A mirrorkon voszont vidám csevegés folyik.
A népnek aktivitás kell az mozgatja őket.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ahogy Ásó27 Trollága mondta nincs olyan szexvideó ami egy órás technikai próbával kezdődik. :)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Világosan elmondtam már többször is, hogy nem egyeztethető össze a keresztény-konzervatív értékrendemmel!
Bezzeg a webkamerás futtatása Mejsziszának! Na az full keresztény-konzervatív dolog :DDD *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Abban az esetben nem én lennék a kamera előtt és nem tudnák konkrétan rámbizonyítani, hogy én kényszerítem bele.
Ha nincs bizonyíték akkor se a bíróságnak, se Jézus Krisztusnak nincs vele problémája.
te mikbe vagy?
eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX%3A02004R0805-20081204
bármelyik eu-s országban keletkezett tartozásról szóló határozatot bármelyik országban végre lehet hajtani.
ezen én is csodálkoztam, EU van, német behajtó brumi keze miért ne érne el ósztriáig?
elvileg igen. de eleg annyi, hogy ha nem tiszta a lakcime, pl magyar lakcime van de ausztriaban dolgozik, vagy forditva.
a kollegam dolgozott nemet bankban, ha nem hatalmas osszegekrol volt szo, el se kezdtek az ilyen eljarasokat, mert borzaszto konnyu kibujni alola meg huzni halasztani az egeszet
anschluss
tehát egyszer beszéltél egy emberrel aki hallott valamit. maradjunk annyiban, hogy külön iparág van már erre. nem a targo bank fogja vinni az ügyet, hanem eladja egy csomagban, és egy követelésbehajtó megbíz egy ügyvédi irodát, aki elvégzi a munkát.
sneci tartozását én fogom megvenni végül. és előlem aztán nem menekülhet.
gondolod az anyja elofizetne ra ?:D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Amennyiszej a diopjás VR-szemüvegem. De majd rendelni kell még hozzá valamit. Kujva távijányítóm sincs meg, szerintem édesanyukám elapkojhatta valahova. Ezé' faszulni fogsz, mama.
nem azt mondom hogy lehetetlen, de nem ugy megy hogy most nem fizeti ki, vagy jon a kartyacsa, es akkor egy ket honap vagy akar fel ev mulva mar tiltjak a fizetesebol.
bonyolult, koltseges, es a bank mindenkepp bukik rajta. ez a pupos geci meg 1-2 evig meg vigan eldegel, mert majd csak akkor kezd el porogni ezen, ha mar kopognak a penzert. ha egyaltalan.
anschluss
deja vum van :D a diákhitelt is a trollo kintézték el neki ha jól tudom, szerintem most is lesz 1-2 "segítő" szándékú kommenthaver aki szól a bankoknak :D
szerencsére az anyján kívül nem igazán mehet máshová, nincsen már rocskai bunker vagy hasonló
szutyok
coub.com/view/2nqo5u
hat az meg azert benne van hogy ha minden borul, felveszi az osszes hitelpenzt, hazakoltozik Pupszaszra, Golda lapit egy bt-t, aztan majd home officebol ganyol magyar sufnicegeknek
ebben annyi lesz az elony, hogy tovabbra is minden energiajat es penzet a tranyo uldozesre fogja kolteni, es a trollok szamara pupszaszon barmikor megtalalhato lesz
anschluss
Ez annyira szép! Troll könnyem csordul amikor ebbe belegondolok!
Eskű, hogy én is dobok bele majd akkor úgy, hogy nem tartok igényt semmire, csak arra, hogy szétszedd teljesen a púpot Trolléga.
De azért a technikai eszközeihez nem nyúlsz, ugye? :D
Szegény Juci is hogy járt...
Rituálisan kéne az összes technikai cuccán ugrálni, amíg ki van kötözve valami székhez. Öröm lenne nézni közben a fejét :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Zukkerbert rabbi bannúta'.
1 hónap pihi
Hahó!
Kb. 12 éve ez a nickem!
Amúgy ez is sokat elárul Endre jellemtelenségéről.
Fontosabb neki valami fröccsöntött vacak épsége mint egy ember épsége (ha szereti valaki, ha nem).
Ha valaki esetleg, feltéve de nem megengedve, gumibottal ütné a púpot akkor úgy tegye, hogy nehogy károsodjon a gumibot, mert az többet ér mint a púp!
Ha eltörne a púpon, hogy lenne a fenyítőeszköz újrefelhasználva a veknihez?
Ez most a propaganda helye: www.youtube.com/user/vagatlan/community
ezzel a szakállal mint valami elbaszott perverz csöves-zsidó télapó úgy nézett ki, de legalább valami emberi formája volt.
most már esélye sincs megnöveszteni a szakállát, a táskás szemekkel, a sárgulással a cégek egyből levágnák hogy egy masszív alkoholistával van dolguk
Mielőtt a faptopot rituálisan felgyújtjuk Golda körömlakk lemosójával, előtte megnézetjük a rendőrökkel a tartalmát. Hátha találnak valamit...

tajgi, megint jönnél hajbókolni?
El vagyok tévedve. Ő nem a
dögtetem seggluk destruktor?
Szegény gayza egyedül akkor tud túljutni a dohánybolton, ha snecihez megy bánópénzért
Tajgi melyik musort nezi? :) en meg trollt nem lattam patkanykent menekulni vonatallomosokon es aluljarokban :) es a trollok nem kaptak meg tojast meg lisztet.
anschluss
NEMBASZTAKSEGGBEEEEEE AZ A RÁCS VOOOOOOLT
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Zárkamenő voltam kisfiam.
*Szerkesztve
Anyáddal azért átolvastattad és kijavította, mielőtt nyomtál egy entert?
Zárkamenő= Kedvenc (ánusz)rózsája voltál a zárkának.
Azt tudtad,hogy a banán segit a hasmenés ellen?
Csak nem szabad kihúzni:-DD
álló fasszal várja mindenki az új melócsáról szóló lájvokat.
Na pattogjál csak, csá
Sneci, próbáld majd ki a Jutka-verésre a hazugságot, amit elmulasztottál a vitalakademienél! Tudod, hogy már 1 éve történt az eset!
Majd mondja a főnök, hogy Az más.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tuti hinni fognak neked.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Ő maga is többször mondta, amikor összeomlásocska volt, hogy erre készült. Ha jól emlékszem, akkor a Reich után is komolyan fontolgatta (de most nincs időm visszakeresni). Egy időben 1000 euró készpénzt is tartott otthon, hogy ha gáz van és menni kell, akkor legyen azonnal.
Egy percig nem gondolta komolyan, hogy ezt vissza fogja fizetni. Lehet, hogy nem minden nap gondol arra, hogy nem fogja visszafizetni, de az sincs az avas dió fejében, hogy ez egy kényszer. Most még penget, hogy a felszínen maradhasson, de ha elmerül, akkor azonnal kivesz minden pénzt, amihez hozzá tud jutni és szalad Púpszászra kütyüket vásárolni belőle.
Adott a jávorszarvas feje, a malacszemek, pókujjak, a kenguruzseb, a dromedáréhoz hasonló púpja... Szóval nem tudom, lehetséges :D
Hát azért hetyetyetyetye
tyodika
May 26, 2022 11:21:24
21 hónapot töltöttél linzben, ez alatt törlesztettél a személyi hiteleden 12600 eurót. Miközben a hitelkártya adósságod 15000-rel nőtt.
Vagyis 2400 euróval nőtt az adósságod, miközben a kintlévőségeid csökkentek.
Még mindig nem világos, hogy lefelé tartó spirálban vagy?
Jól van, haggyál már a hülyeségeiddel, júniustól havi másfélmillió fütyit kereső sodi lesz asodi, piszony.
May 26, 2022 11:21:24
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 11:22:41
x135)
Csak a szokásos, nem? Minden hónapban kb 500 euróval költ többet Berlin óta.
Meg visszafizetett a személyi kölcsönökből 12000 eurót (mondjuk tőke 10000), tehát simán csak magasabb kamatozású hitelkártya-tartozásra cserélte.
Meg visszafizetett a személyi kölcsönökből 12000 eurót (mondjuk tőke 10000), tehát simán csak magasabb kamatozású hitelkártya-tartozásra cserélte.
Nem csak cserélte, hanem nőtt az összes adóssága, és közben csökkent a kintlévősége is, és ami a lényeg, hogy havi 300 euró kamatteher jött hozzá.
bolgár jeti
(
x30)
May 26, 2022 11:23:53
x30)
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 11:25:55
x135)
Ha bécsben is kirúgják legalább kétszer még év végéig, és lesz 2 hónap munkanélküliség, akkor a következő állomás púpszász lesz. Onnan már nem fog tudni felállni.
A cél tehát adott, trollégák.
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 11:28:39
x3)
Ha bécsben is kirúgják legalább kétszer még év végéig, és lesz 2 hónap munkanélküliség, akkor a következő állomás púpszász lesz. Onnan már nem fog tudni felállni.
Akkor ebben az évben két hosszú "betanulási időszak" várható, természetesen eredmény nélkül.
Eredménytelenül eredményes év lesz az idei!
Ajjaj, Endre!
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 11:30:18
x135)
Többet keres 300 euróval, de ezt elviszi a kamat. Ha drágábban fog bérelni, akkor a havi 500 hiány megmarad még yt bevétellel is. Vagyis év végére 25-28 ezer körül lesz a kártyákon.
bolgár jeti
(
x30)
May 26, 2022 11:31:44
x30)
Ha nem vesz fel addig új kölcsönt. Bár szerencsére az osztrák bankok úgy néz nem nagyon adnak
xray
(
x21)
May 26, 2022 11:33:30
x21)
gyagyás, neked nem gayzát kellene lefizetni, hanem hahónak fizetni, hogy tudjad mennyi az adósságod. a pénzügyi tanácsadásért szintén neki fizethetnél.
bolgár jeti
(
x30)
May 26, 2022 11:33:32
x30)

Hahó
(
x135)
May 26, 2022 11:35:28
x135)
Nem tudom mennyi lehet most a tényleges minusz a kártyákon. Múltkor már 16 ezret ismert el. Most visszatett egy ezrest ha az anyja hozta a pénzt.
De most a költözéssel és az 1600 eurós segéllyel durva hónap hónap következik.
Szóval mire megkapja az első fizetést, addigra 22 ezer körüli mínuszra számítok.
De most a költözéssel és az 1600 eurós segéllyel durva hónap hónap következik.
Szóval mire megkapja az első fizetést, addigra 22 ezer körüli mínuszra számítok.
bolgár jeti
(
x30)
May 26, 2022 11:35:37
x30)

linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 11:36:51
x3)
Minden ami "prémium" és fizetős az őt érdekli. Lehet vele villogni. Mondjuk nem tudom kinek meg mikor. CsöviCsabit és RezesTónit amúgy sem érdeklik az efféle úri huncutságok. Lassan elkezdheted a blaha akcentus gyakorlását.
Pl: Hajjakmeg', nem tudom mennyi az idő, testrészem.
xray
(
x21)
May 26, 2022 11:37:45
x21)
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 11:37:54
x3)
*Narrátor:
De nem lett.
tyodika
May 26, 2022 11:38:15
Jól fan, legközelebb fityelek erre is.
May 26, 2022 11:38:15
Ásó27
(
x68)
May 26, 2022 11:38:43
x68)
Csatornatagság fokozatai: Rajongó - Fanatikus - Hívő
Nem a legnagyobbnak kéne lennie a fanatikusnak te agyalágyult?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 11:39:27
x135)
6 hónapos folyamatos munkaviszony kell a kölcsönhöz. Az leghamarabb december közepén jöhet.
Azzal már 1200 körül lesz a havi törlesztője. Vagyis 3100 a havi állandó kiadása. Sör és kütyük nélkül.
De ne gondoljuk már, hogy lesz 6 havi munkaviszonya. Sorozatos kirúgások jönnek.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 26, 2022 11:39:37
x39)
Az más.
* ásít *
Sanyibacsi
(
x6)
May 26, 2022 11:42:10
x6)
Ez érdekes...
Hisz bárki egy hazug korcsnak?
Fanatikusokat ismerek, ezek mi lennénk, de nem gondolom bárki közülünk előfizetne erre.
Ez ismét el lett baszva, mint a hajfestés.
memegenerator
May 26, 2022 11:42:11
valaki emlékszik mikor lehetett olyan, hogy sodi egy palack bort fog a kezében és nézi (mintha olvasná mi van ráírva)?
egyszer még mikor merciék ott voltak volt egy adás amikor volt egy üveg bor az asztalon de nem emlékszem kontaktba került volna vele
egyszer meg talán púpszászon itta meg golda borát
próbálom keresni de ez a büdös gyagyás geci csak a proli sört issza folyton
egyszer még mikor merciék ott voltak volt egy adás amikor volt egy üveg bor az asztalon de nem emlékszem kontaktba került volna vele
May 26, 2022 11:42:11
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 11:44:14
x3)
Mennyit gondolkodhatott ezen, hogy jó és tűpontos legyen.
Mondjuk nem sikerült ez sem, de az részletkérdés végülis, ugye Endre? Nyelftanilag ez milyen? Hajfesték közben lamentálj ezen, szharházi.
Ma mit sodikázunk el?
Ajjaj, Endre!
Ásó27
(
x68)
May 26, 2022 11:46:23
x68)
Nekem ez van meg:
trolléga
(
x30)
May 26, 2022 11:47:11
x30)
600 Ft még a rajongó is? Teljesen nem normális. Senki nem fog ennyit fizetni neki havonta. Eddig is csak azért voltak tagok, mert 200Ft-ot megért a gurulkáknak hogy cseten alázhassák.
(a vérbeli trollszok meg mirrort néznek)
bolgár jeti
(
x30)
May 26, 2022 11:48:12
x30)
valaki emlékszik mikor lehetett olyan, hogy sodi egy palack bort fog a kezében és nézi (mintha olvasná mi van ráírva)?
halászlé
(
x24)
May 26, 2022 11:48:25
x24)
Sodronyom, Szabina asszony minnyá eléri a 8e feliratkozót....kikapcsolta a tagmódot is...a hajfestés lesz az első lépés, utána pilla, köröm...mikor indulunk???
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 11:48:40
x3)
Nekem ez van meg:
Fordított Midász királyunk a salamoni döntés előtt.
A plénum őrjöng. in vinum veritas
/utólag színezett/
xray
(
x21)
May 26, 2022 11:49:26
x21)
600 Ft még a rajongó is? Teljesen nem normális. Senki nem fog ennyit fizetni neki havonta. Eddig is csak azért voltak tagok, mert 200Ft-ot megért a gurulkáknak hogy cseten alázhassák.
és akkor még ott van a sittes, aki mindenkit letilt. (a vérbeli trollszok meg mirrort néznek)
memegenerator
May 26, 2022 11:53:48
ez mikor lehetett kb?
Nekem ez van meg:
May 26, 2022 11:53:48
bolgár jeti
(
x30)
May 26, 2022 11:54:19
x30)
Nem stream, flokk volt.

Sanyibacsi
(
x6)
May 26, 2022 11:54:34
x6)
és akkor még ott van a sittes, aki mindenkit letilt.
Tajgi megbízhatóan abuzálja és tiltogatja a csetelőket.Nem mellesleg buzi is, no meg elmebeteg is mint endre, kiválóan összeillenek.
Zsák a foltját he!
Ásó27
(
x68)
May 26, 2022 11:55:38
x68)
memegenerator
May 26, 2022 12:01:23
Nem stream, flokk volt.
2021 január eleje! köszi, keresem!
remélem akkor már volt trashvod és nem veszett el a műsor gyagyás csatornájával együtt örökre xd
az viszont félelmetes, hogy mindent sablonok szerint csinál az autista fejével.. még azt is, hogy minden január második teliholdjánál iszik egy üveg bort
xD
May 26, 2022 12:01:23
Púpszászi napelem
(
x13)
May 26, 2022 12:13:11
x13)
Tajgi megbízhatóan abuzálja és tiltogatja a csetelőket.
Zsák a foltját he!
Zsák a foltját he!
Mehetne mellé az albiba bécsben, bár az a baj nem tudnák egymást megbaszni mert mind a kettő egy impotens buzi
Roland
May 26, 2022 12:15:33
Tajgi megbízhatóan abuzálja és tiltogatja a csetelőket.
Zsák a foltját he!
Zsák a foltját he!
RGL IMEI SZODOMIZÁCIÓ RGL IMEI IMEI RGL RGL RÁCS RÁCS RGL IMEI SZODOMIZÁCIÓ RGL RÁCS RGL IMEI MEI SZOLMIZÁCIÓ RGL RÁCS IMEI
De SoDI! Nem én csinálom, ők kérdezik! Csak azért mondom el. RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI RGL RÁCS IMEI IMEI NEM ENGEM!!!
May 26, 2022 12:15:33
xray
(
x21)
May 26, 2022 12:18:45
x21)
tajgi, munkaidőben netezel? szerencsétlen anyád jól meg van áldva az 50 éves fiával.
trolléga
(
x30)
May 26, 2022 12:19:20
x30)
xD
xD
Jajj rémlik, asszem a linszi "rajongótól" kapta, kivételesen valami jóféle bor volt. Lehet akkor valami fekete öves trollsz volt a plüss pitonsz adományozója, segített fenntartani a kontinuitást :DD
sörösterv
(
x4)
May 26, 2022 12:20:27
x4)
Korcs, csak hogy tisztában legyél pár dologgal:
[b]A következő szinttől: Rajongó[/i]
Külön élő csevegők
Gyorsabb válasz a hozzászólásokra
- kihalt chat, 5-8 lézengő tag, percenként 3 hozzászólás
- te leszarod a tagjaidat, noszogatni kell hogy válaszolj
A következő szinttől: Fanatikus
Előzetes hozzáférés az új videókhoz
Néven szólítás
Fotók és beszámolók a legújabb fejleményekről
Exkluzív, csak tagoknak szóló videók
Tagoknak szóló élő közvetítések
- milyen új videók? Az is régebbi megmaradt felvétel volt az: trashvod.com/w/2jGsyGnUFLEVu46K7mRkPo
- ez is hazugság, a Rolandot és a "barátaidat" leszámítva te néven szólítottál bárkit is akinek válaszoltál?
- te olyat nem csinálsz
- 1 DARAB volt, azóta te szartál bele szokás szerint, + a trashvodon 1 órán belül lehetett nézni INGYEN
trashvod.com/w/2jGsyGnUFLEVu46K7mRkPo
- Ezt felejtsük is el
Hívő szintű tagság
Kapcsolat közösségi hálózaton
Havi egy névre szóló videó kérése
- nem kell tagság ahhoz hogy bárki bejelöljön facebookon
- te olyat nem csinálsz, azaz bőven kimeríti a hazugság fogalmát
Korcs, szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy valamelyik rajongód betelefonáljon sírva, hogy megint hülyének nézed őket?
És tudod nagyon jól, hogy ezzel semmire nem mész a tagsággal, mert leszarod a rajongóidat. :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
[b]A következő szinttől: Rajongó[/i]
Külön élő csevegők
Gyorsabb válasz a hozzászólásokra
- kihalt chat, 5-8 lézengő tag, percenként 3 hozzászólás
- te leszarod a tagjaidat, noszogatni kell hogy válaszolj
A következő szinttől: Fanatikus
Előzetes hozzáférés az új videókhoz
Néven szólítás
Fotók és beszámolók a legújabb fejleményekről
Exkluzív, csak tagoknak szóló videók
Tagoknak szóló élő közvetítések
- milyen új videók? Az is régebbi megmaradt felvétel volt az: trashvod.com/w/2jGsyGnUFLEVu46K7mRkPo
- ez is hazugság, a Rolandot és a "barátaidat" leszámítva te néven szólítottál bárkit is akinek válaszoltál?
- te olyat nem csinálsz
- 1 DARAB volt, azóta te szartál bele szokás szerint, + a trashvodon 1 órán belül lehetett nézni INGYEN
trashvod.com/w/2jGsyGnUFLEVu46K7mRkPo
- Ezt felejtsük is el
Hívő szintű tagság
Kapcsolat közösségi hálózaton
Havi egy névre szóló videó kérése
- nem kell tagság ahhoz hogy bárki bejelöljön facebookon
- te olyat nem csinálsz, azaz bőven kimeríti a hazugság fogalmát
Korcs, szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy valamelyik rajongód betelefonáljon sírva, hogy megint hülyének nézed őket?
És tudod nagyon jól, hogy ezzel semmire nem mész a tagsággal, mert leszarod a rajongóidat. :D
Optimusz
May 26, 2022 12:30:57
Szépen mélyül a defektus...
Ő már egy Isten.
Bár, szerintem is, a fanatikus nagyobb merítés. Dehát, szolid sodi a sodi.
May 26, 2022 12:30:57
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 26, 2022 12:33:13
x21)
Onlyfanst indítsál már te nyomorult, abból még pénzed is lehetne.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Trollul Madár
(
x15)
May 26, 2022 12:34:43
x15)
Endre!
A MirrorTrollszoknak ez nem számít, hanem leginkább csak segítség nekik.
Szarsz te az összes chat üzenetre Tajgi meg mindenki letilt.
A mirrorkon voszont vidám csevegés folyik.
A népnek aktivitás kell az mozgatja őket.
Trollul Madár
(
x15)
May 26, 2022 12:35:53
x15)
Ahogy Ásó27 Trollága mondta nincs olyan szexvideó ami egy órás technikai próbával kezdődik. :)
Endre
May 26, 2022 12:58:36
Világosan elmondtam már többször is, hogy nem egyeztethető össze a keresztény-konzervatív értékrendemmel!
May 26, 2022 12:58:36
Anschluss
(
x4)
May 26, 2022 13:02:11
x4)
Egy dolgot hozzatennek Endre adossagaihoz:
itt mindenki ugy szamol, hogy mennyi minuszban van es elkonyveljuk adossagkent. valojaban Endrenek esze agaban sincs visszafizetni ezek egy reszet.
eloszor is, ha osszejon az osszes nemet kartyacsa, akkor lesz vagy 20-30 ezer euro tartozasa, de azt a bankok nem fogjak tudni behajtani, max akkor, hogyha lesz nemet melocsaja. az osztrak vagy magyar berekbol eselytelen tiltatni a nemet tartozast.
masreszt, nem azert fizetget be 1000 eurokat, meg mozgat penzeket a kartyak kozott, mert annyira vissza akarja adni a bank penzet, vagy mert "rosszul nez ki", hanem csak es kizarolag azert, hogy a tobbi nemet kartya es hitelkeret a rendelkezesere alljon.
kartyacsa eseten le fogja szarni az egeszet, pont ugy, mint anno a diakhitel tartozasat. azt is azert kezdte most el fizetni, mert nagyobb osszeg van kilatasban neki es nem akarja elbukni.
annyit erunk el vele, hogy kevesebb lesz a rendelkezesre allo hitelkeret, es marad a sovany osztrak hitelkartyacska meg folyoszamlahitel, illetve a fizetes. a nemet bankoknak meg egy nagy halom behajthatatlan veszteseg. max a pofaja lesz igy kisebb Fifinek ha mar nem lesz annyi penz, meg kozelebb kerul a Blahahoz
anschluss
itt mindenki ugy szamol, hogy mennyi minuszban van es elkonyveljuk adossagkent. valojaban Endrenek esze agaban sincs visszafizetni ezek egy reszet.
eloszor is, ha osszejon az osszes nemet kartyacsa, akkor lesz vagy 20-30 ezer euro tartozasa, de azt a bankok nem fogjak tudni behajtani, max akkor, hogyha lesz nemet melocsaja. az osztrak vagy magyar berekbol eselytelen tiltatni a nemet tartozast.
masreszt, nem azert fizetget be 1000 eurokat, meg mozgat penzeket a kartyak kozott, mert annyira vissza akarja adni a bank penzet, vagy mert "rosszul nez ki", hanem csak es kizarolag azert, hogy a tobbi nemet kartya es hitelkeret a rendelkezesere alljon.
kartyacsa eseten le fogja szarni az egeszet, pont ugy, mint anno a diakhitel tartozasat. azt is azert kezdte most el fizetni, mert nagyobb osszeg van kilatasban neki es nem akarja elbukni.
annyit erunk el vele, hogy kevesebb lesz a rendelkezesre allo hitelkeret, es marad a sovany osztrak hitelkartyacska meg folyoszamlahitel, illetve a fizetes. a nemet bankoknak meg egy nagy halom behajthatatlan veszteseg. max a pofaja lesz igy kisebb Fifinek ha mar nem lesz annyi penz, meg kozelebb kerul a Blahahoz
trolléga
(
x30)
May 26, 2022 13:03:41
x30)
Bezzeg a webkamerás futtatása Mejsziszának! Na az full keresztény-konzervatív dolog :DDD *pr*
Endre
May 26, 2022 13:08:21
Abban az esetben nem én lennék a kamera előtt és nem tudnák konkrétan rámbizonyítani, hogy én kényszerítem bele.
Ha nincs bizonyíték akkor se a bíróságnak, se Jézus Krisztusnak nincs vele problémája.
May 26, 2022 13:08:21
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 13:09:29
x135)
az osztrak vagy magyar berekbol eselytelen tiltatni a nemet tartozast.
te mikbe vagy?
bármelyik eu-s országban keletkezett tartozásról szóló határozatot bármelyik országban végre lehet hajtani.
trolléga
(
x30)
May 26, 2022 13:12:52
x30)
te mikbe vagy?
ezen én is csodálkoztam, EU van, német behajtó brumi keze miért ne érne el ósztriáig?
Anschluss
(
x4)
May 26, 2022 13:13:41
x4)
Anschlussaz osztrak vagy magyar berekbol eselytelen tiltatni a nemet tartozast.
te mikbe vagy?
te mikbe vagy?
elvileg igen. de eleg annyi, hogy ha nem tiszta a lakcime, pl magyar lakcime van de ausztriaban dolgozik, vagy forditva.
a kollegam dolgozott nemet bankban, ha nem hatalmas osszegekrol volt szo, el se kezdtek az ilyen eljarasokat, mert borzaszto konnyu kibujni alola meg huzni halasztani az egeszet
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 13:23:36
x135)
tehát egyszer beszéltél egy emberrel aki hallott valamit. maradjunk annyiban, hogy külön iparág van már erre. nem a targo bank fogja vinni az ügyet, hanem eladja egy csomagban, és egy követelésbehajtó megbíz egy ügyvédi irodát, aki elvégzi a munkát.
koszos
(
x11)
May 26, 2022 13:24:02
x11)
gondolod az anyja elofizetne ra ?:D
Ásó27
(
x68)
May 26, 2022 13:27:34
x68)
Endre, hányszor használtad az új PS5 fülest???
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 13:29:00
x3)
Endre, hányszor használtad az új PS5 fülest???
Amennyiszej a diopjás VR-szemüvegem. De majd rendelni kell még hozzá valamit. Kujva távijányítóm sincs meg, szerintem édesanyukám elapkojhatta valahova. Ezé' faszulni fogsz, mama.
Anschluss
(
x4)
May 26, 2022 13:30:00
x4)
Anschlusselvileg igen. de eleg annyi, hogy ha nem tiszta a lakcime, pl magyar lakcime van de ausztriaban dolgozik, vagy forditva.
nem azt mondom hogy lehetetlen, de nem ugy megy hogy most nem fizeti ki, vagy jon a kartyacsa, es akkor egy ket honap vagy akar fel ev mulva mar tiltjak a fizetesebol.
bonyolult, koltseges, es a bank mindenkepp bukik rajta. ez a pupos geci meg 1-2 evig meg vigan eldegel, mert majd csak akkor kezd el porogni ezen, ha mar kopognak a penzert. ha egyaltalan.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 26, 2022 13:34:50
x13)
Ha a trollokon múlik biztos hogy fognak kopogtatni a pénzért
Okjs Snecologus
(
x1)
May 26, 2022 13:36:48
x1)
nem azt mondom hogy lehetetlen, de nem ugy megy hogy most nem fizeti ki
deja vum van :D a diákhitelt is a trollo kintézték el neki ha jól tudom, szerintem most is lesz 1-2 "segítő" szándékú kommenthaver aki szól a bankoknak :D
szerencsére az anyján kívül nem igazán mehet máshová, nincsen már rocskai bunker vagy hasonló
gobesug
(
x30)
May 26, 2022 13:36:49
x30)
Nem stream, flokk volt.
coub.com/view/2nqo5u
SyntaxError
(
x24)
May 26, 2022 13:39:28
x24)
A púpos egyetlen esélye, ha beszámíthatatlannak nyilvánítják.
Erre a most futó rendőrségi ügyében még jó esélye volt, de ha itt kihetyetyézi magát (ami minden bizonnyal esélyes), akkor a következő ügyénél már nehezebb lesz megkapna a flepnis jelzőt, tekintve, hogy már lesz egy szakvéleménye, hogy beszámítható.
Úgyhogy vissza fogja még sírni a most kirendelt gyámját és az agyturkász nénit / bácsit..., hogy adjanak neki egy értelmi fogyatékos jellemzést, de az a vonat épp most megy el.
Ebben eddig lehetett eljutni.
A következő megálló a Behajtó Brumik és a Blaha.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Erre a most futó rendőrségi ügyében még jó esélye volt, de ha itt kihetyetyézi magát (ami minden bizonnyal esélyes), akkor a következő ügyénél már nehezebb lesz megkapna a flepnis jelzőt, tekintve, hogy már lesz egy szakvéleménye, hogy beszámítható.
Úgyhogy vissza fogja még sírni a most kirendelt gyámját és az agyturkász nénit / bácsit..., hogy adjanak neki egy értelmi fogyatékos jellemzést, de az a vonat épp most megy el.
Anschluss
(
x4)
May 26, 2022 13:45:51
x4)
A púpos egyetlen esélye, ha beszámíthatatlannak nyilvánítják.
hat az meg azert benne van hogy ha minden borul, felveszi az osszes hitelpenzt, hazakoltozik Pupszaszra, Golda lapit egy bt-t, aztan majd home officebol ganyol magyar sufnicegeknek
ebben annyi lesz az elony, hogy tovabbra is minden energiajat es penzet a tranyo uldozesre fogja kolteni, es a trollok szamara pupszaszon barmikor megtalalhato lesz
Trollul Madár
(
x15)
May 26, 2022 13:51:05
x15)
Eskű, hogy én is dobok bele majd akkor úgy, hogy nem tartok igényt semmire, csak arra, hogy szétszedd teljesen a púpot Trolléga.
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 13:55:25
x3)
Púpszászi napelem
(
x13)
May 26, 2022 13:57:11
x13)
Rituálisan kéne az összes technikai cuccán ugrálni, amíg ki van kötözve valami székhez. Öröm lenne nézni közben a fejét :D
seymour schwartz
(
x6)
May 26, 2022 13:57:59
x6)
Ki van tiltva a púpfalról vagy csak kussol?
Ingatkanügyek
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 13:58:22
x3)
Zukkerbert rabbi bannúta'.
trolléga
(
x30)
May 26, 2022 13:59:02
x30)
1 hónap pihi
Sodilegnagyobbrajongója
May 26, 2022 13:59:08
Ez érdekes...
Hahó!
Kb. 12 éve ez a nickem!
May 26, 2022 13:59:08
Trollul Madár
(
x15)
May 26, 2022 13:59:12
x15)
Amúgy ez is sokat elárul Endre jellemtelenségéről.
Fontosabb neki valami fröccsöntött vacak épsége mint egy ember épsége (ha szereti valaki, ha nem).
Ha valaki esetleg, feltéve de nem megengedve, gumibottal ütné a púpot akkor úgy tegye, hogy nehogy károsodjon a gumibot, mert az többet ér mint a púp!
Ha eltörne a púpon, hogy lenne a fenyítőeszköz újrefelhasználva a veknihez?
Trollul Madár
(
x15)
May 26, 2022 14:00:37
x15)
Ez most a propaganda helye: www.youtube.com/user/vagatlan/community
trolléga
(
x30)
May 26, 2022 14:01:10
x30)
coub.com/view/2nqo5u
ezzel a szakállal mint valami elbaszott perverz csöves-zsidó télapó úgy nézett ki, de legalább valami emberi formája volt.
most már esélye sincs megnöveszteni a szakállát, a táskás szemekkel, a sárgulással a cégek egyből levágnák hogy egy masszív alkoholistával van dolguk
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 14:04:39
x3)
Mielőtt a faptopot rituálisan felgyújtjuk Golda körömlakk lemosójával, előtte megnézetjük a rendőrökkel a tartalmát. Hátha találnak valamit...
trolléga
(
x30)
May 26, 2022 14:05:41
x30)
két kérdés korcs:
- anyád fogja befesteni a hajad vagy már eltakarodott?
- hétvégére Bécsbe elengedett? tudod, kandúrt kergetni
- anyád fogja befesteni a hajad vagy már eltakarodott?
- hétvégére Bécsbe elengedett? tudod, kandúrt kergetni
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 14:12:33
x135)
akkor géza megint csak a dohányboltig jutott? ki gondolta volna, hogy se gammert se kozmát nem fogja felkérdezni?
senci, csak nehogy emiatt is neked kelljen bánópénzt fizetned.
Seggbekúrt krónikák
May 26, 2022 14:13:07

May 26, 2022 14:13:07
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 14:14:30
x135)
sörösterv
(
x4)
May 26, 2022 14:14:41
x4)
Remélem tajgi a tagos liveban mindenkit elkezd kitiltani.
Hiszen pont sodi mondta hogy leszarja mindenki az IMEI-s ügyét, ami tajginak egyfajta mérföldkő az életében.
Úgyhogy tajgi, ideje bosszút állnod sodin! Tiltsd ki a tagokat a sodi csatornáján!
Hogy képzeli ez a púpos, csak úgy leszarhatja az érzéseidet? Hát nem!
Hiszen pont sodi mondta hogy leszarja mindenki az IMEI-s ügyét, ami tajginak egyfajta mérföldkő az életében.
Úgyhogy tajgi, ideje bosszút állnod sodin! Tiltsd ki a tagokat a sodi csatornáján!
Hogy képzeli ez a púpos, csak úgy leszarhatja az érzéseidet? Hát nem!
Ondófoltos linzi lakás
May 26, 2022 14:17:34
El vagyok tévedve. Ő nem a
dögtetem seggluk destruktor?
May 26, 2022 14:17:34
Jonciii
(
x8)
May 26, 2022 14:21:56
x8)
akkor géza megint csak a dohányboltig jutott? ki gondolta volna, hogy se gammert se kozmát nem fogja felkérdezni?
Szegény gayza egyedül akkor tud túljutni a dohánybolton, ha snecihez megy bánópénzért
Maffiózó
(
x1)
May 26, 2022 14:23:46
x1)
Nekem van most egy spanyol dba csapattagom aki a brexitet úgy képzelte el, hogy 3 banknál az szinte az összes létező hitelt felvette majd lelépett UK-ből és idejött Belgiumba.
Az első fizetését megkapta, azóta pedig a szorgalmasan kényszer vonják az itteni fizetéséből a tartozását + rávertek még egy halom kezelési költséget és bűntető kamatot.
Ha recskás nem fizetne őt is megtalálnák. De ő fizetni fog, túl sokszor találkozott olyan emberrel akitől elvettek mindent és nem maradt semmi reménye az életre.
Szerintem annyi lesz neki a "jobban odafigyelni való", hogy nem vesz fel újabb hitel a "nagyobb fizura", inkább vállalja a büntető kamatokat és a hitel spirált.
Az első fizetését megkapta, azóta pedig a szorgalmasan kényszer vonják az itteni fizetéséből a tartozását + rávertek még egy halom kezelési költséget és bűntető kamatot.
Ha recskás nem fizetne őt is megtalálnák. De ő fizetni fog, túl sokszor találkozott olyan emberrel akitől elvettek mindent és nem maradt semmi reménye az életre.
Szerintem annyi lesz neki a "jobban odafigyelni való", hogy nem vesz fel újabb hitel a "nagyobb fizura", inkább vállalja a büntető kamatokat és a hitel spirált.
Anschluss
(
x4)
May 26, 2022 14:24:44
x4)
Seggbekúrt krónikák
Tajgi melyik musort nezi? :) en meg trollt nem lattam patkanykent menekulni vonatallomosokon es aluljarokban :) es a trollok nem kaptak meg tojast meg lisztet.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 26, 2022 14:26:36
x5)
Endre, én a helyedben nem dicsekednék azzal,hogy a Tibcédeszből kinyaltál mindenféle nedved “előváladékot”, ugyanis orvosilag bizonyított,hogy a férfiak és a nők nemi nedve és váladéka teljesen különbözik ezt ph teszteken is bizonyították,és hiába műtenek át valakit más neművé attól még a saját eredeti nemiszervéből alakítják ki/át az új nemiszervet,így a nemi nedvek és váladékok úgyanúgy az eredeti alap nemének a ph értékével lesz azonos. Röviden,tehát a te esetedben az amit kinyalogattál a cicából azok férfi nedvek és váladékok bizonyítottan csak transz emberek esetében egy kis beszáradt ammónia is kerül ezekbe az ínycsiklandozó nemi nedvekbe váladékokba. Most már egészen hozzászokhattál a férfi előváladékhoz és nedvekhez…
Ásó27
(
x68)
May 26, 2022 14:29:04
x68)
Ne hallgass senkire Tajgi, minden tagos live alatt terjeszd az IMEI krónikádat!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Túlmelegedett S22
May 26, 2022 14:32:28
herezacskót szopkodtál sodi. nem volt olyan hosszú zacskó mint a tied de azért jó izzadt volt. jó fincsi volt mi?
May 26, 2022 14:32:28
vladrl
(
x8)
May 26, 2022 14:32:29
x8)
Ne hallgass senkire Tajgi, minden tagos live alatt terjeszd az IMEI krónikádat!!!!
NEMBASZTAKSEGGBEEEEEE AZ A RÁCS VOOOOOOLT
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 14:34:07
x3)
Összeszorított segglyukkal fogsz fenyegetni, Tajgi? Aranyos vagy.
Tajgi
May 26, 2022 14:35:29
Összeszorított segglyukkal fogsz fenyegetni, Tajgi? Aranyos vagy.
May 26, 2022 14:35:29
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 14:36:09
x135)
tajgi nagyon szomorú dolog, hogy január óta nem írtál a blogodra. tessék szépen folytatni, és szórakoztatni a trollokat!
vigyazattroll.blogspot.com/
vigyazattroll.blogspot.com/
linziasztal
(
x3)
May 26, 2022 14:37:06
x3)
*Szerkesztve
Anyáddal azért átolvastattad és kijavította, mielőtt nyomtál egy entert?
Zárkamenő= Kedvenc (ánusz)rózsája voltál a zárkának.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 26, 2022 14:37:08
x8)
Azt tudtad,hogy a banán segit a hasmenés ellen?
Csak nem szabad kihúzni:-DD
Trollul Madár
(
x15)
May 26, 2022 14:42:03
x15)
Endre!
Egyszer azt mondtad lájfban, hogy embert barátjáról.
Hát Tajgi barátod sokat elárul rólad.
Egyszer azt mondtad lájfban, hogy embert barátjáról.
Hát Tajgi barátod sokat elárul rólad.
Túlmelegedett S22
May 26, 2022 14:46:16
sodi neked is egy baseball sapka allna jol mint a majviktornak. nem tudom o kopaszodik vagy sem de te kopaszodsz. vegyél egy szép baseballsapkat, de valami divatosat, Mercedesz-es vicces lenne. hamar belul nincs semmi akkor kivul legalabb jol nezzen ki az a buta fejed.
May 26, 2022 14:46:16
kérdések
May 26, 2022 14:54:23
Sneci, felkészültél már, hogy mi lesz a csuldigung válasz ha az új Herr Boss szerint a dokumentációk olvasgatása, nem megfelelő metodika az új kihívások elsajátításához?
May 26, 2022 14:54:23
broni
(
x45)
May 26, 2022 14:55:28
x45)
sodi szörnyszülött??????????????
Hahó
(
x135)
May 26, 2022 14:56:31
x135)
Sneci, felkészültél már, hogy mi lesz a csuldigung válasz ha az új Herr Boss szerint a dokumentációk olvasgatása, nem megfelelő metodika az új kihívások elsajátításához?
Sittes Sándor
May 26, 2022 14:58:14
Zárkanő voltál.Na pattogjál csak, csá
May 26, 2022 14:58:14
Ásó27
(
x68)
May 26, 2022 14:58:56
x68)
Sneci, próbáld majd ki a Jutka-verésre a hazugságot, amit elmulasztottál a vitalakademienél! Tudod, hogy már 1 éve történt az eset!
sörösterv
(
x4)
May 26, 2022 15:00:32
x4)
Majd mondd azt sneci, hogy valójában démont vertél.Majd mondja a főnök, hogy Az más.
Tuti hinni fognak neked.
ascites
(
x57)
May 26, 2022 15:03:20
x57)
Ő maga is többször mondta, amikor összeomlásocska volt, hogy erre készült. Ha jól emlékszem, akkor a Reich után is komolyan fontolgatta (de most nincs időm visszakeresni). Egy időben 1000 euró készpénzt is tartott otthon, hogy ha gáz van és menni kell, akkor legyen azonnal.
Egy percig nem gondolta komolyan, hogy ezt vissza fogja fizetni. Lehet, hogy nem minden nap gondol arra, hogy nem fogja visszafizetni, de az sincs az avas dió fejében, hogy ez egy kényszer. Most még penget, hogy a felszínen maradhasson, de ha elmerül, akkor azonnal kivesz minden pénzt, amihez hozzá tud jutni és szalad Púpszászra kütyüket vásárolni belőle.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 26, 2022 15:04:42
x38)
Ez az utolsó kütyüroham is erről szólt. Ha lesz meló, akkor jó, ha nem, akkor Púpszászra menekül előre a zsidóbankok pénzéből vett kütyükkel.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
May 26, 2022 15:04:54
x68)
Hogy lesz egy újabb tranyóévad, ha a kis kuckóból egy kotorékba költözöl????
Mifaaaaaaaaaaaan
Vadászbika
May 26, 2022 15:06:08
sodi szörnyszülött??????????????
Adott a jávorszarvas feje, a malacszemek, pókujjak, a kenguruzseb, a dromedáréhoz hasonló púpja... Szóval nem tudom, lehetséges :D
May 26, 2022 15:06:08
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™