« 9654 9655 9656 9657 9658 9659 9660 9661 9662 9663 »
1733257 komment.

Szerző: DirtDiver Jun 04, 2022 13:48:30
Válasz
(-3)
Betöjt Laptop
Rossz emberbe akarsz bele állni barátom :)

Szerintem.

Vikrorz töbd skillel is rendelkezik, amivel egyikünk sem!

-Tojás
-Színes por (talán antrax)
-Sör
-Közelharc

Ezeket mind a gyagyás ellen vetette , be...

"Te meg üljél le és gondolkodj"

Ezek közül melyik is magyaráz meg bármit a jelen helyzettel kapcsolatban?
Mindenki esendő, és vannak gyengéi.
Nem logikus az sem, hogy éjszaka nem az volt a tanácsa, hogy vitessék be a detoxba, ahol csak várni kellett volna, hogy mikor sétál ki.
DirtDiver
Jun 04, 2022 13:48:30

Szerző: - Jun 04, 2022 13:50:01
Válasz
(2)
Betöjt Laptop
Rossz emberbe akarsz bele állni barátom :)

Szerintem.

Vikrorz töbd skillel is rendelkezik, amivel egyikünk sem!

-Tojás
-Színes por (talán antrax)
-Sör
-Közelharc

Ezeket mind a gyagyás ellen vetette , be...

Hát azért valljuk be hogy a színes por meg a sör elég ártatlan kis gyerekcsíny. A karácsonyi felvételek meg a pofon jelentőségét ettől függetlenül nem vitatom el. De ez a mostani történet szvsz eddig eléggé félrement. Aztán ki tudja, ha mégis valami napok múlva csattanó mesterterv, akkor emelem majd kipám. Ha meg nem...
Jun 04, 2022 13:50:01

Szerző: - Jun 04, 2022 13:50:35
Válasz
(1)
Azt már kitalálta a tanszék, hogy mi legyen Viktorsz büntetése amiért visszatartotta a detox infót?
Jun 04, 2022 13:50:35

Szerző: . Jun 04, 2022 13:51:32
Válasz
(0)
-
Azt már kitalálta a tanszék, hogy mi legyen Viktorsz büntetése amiért visszatartotta a detox infót?

Detox?!
Jun 04, 2022 13:51:32

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jun 04, 2022 13:52:20
Válasz
(12)
MagyarVictor
:D

Lehet neked viccnek tűnik meg trollkodásnak mikor gamer székeket meg random modikat dobálsz csöcsös csajoknak, de másoknak inkább cringe.
Plusszba meg a csajok is letiltanak...

Maradjunk annyiban, hogy megosztó személyiség vagy. És nem basztatásból mondom.
Jun 04, 2022 13:52:20

Szerző: vagy nem Jun 04, 2022 13:52:24
Válasz
(0)
-

Nyugalom-nyugalom. A háttérben minden formálódik, alakul.
Jun 04, 2022 13:52:24

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jun 04, 2022 13:52:58
Válasz
(4)
MagyarVictor
Kizárt hogy ilyenre szorulna...
(azért sztem látszik a környezetéből, hogy nem pár szorul pár ezer forintokra)

ha jól értem azzal érvelsz amellett h nem prosti, hogy televan pénzzel és jó kecója van...hát, hogy is mondjam? :DDDD

de ha le akarod állítgatni a találgatásokat és gyanúsítgatásokat, de egyelőre nem oszthatsz meg publikus infókat, az lenne a legegyszerűbb ha egy főproffal megosztanál valami érdemi dolgot és akkor ő beír ide hogy "higgadjunk le a picsába és várjunk türelmesen!"
Jun 04, 2022 13:52:58

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Jun 04, 2022 13:53:09
Válasz
(1)
Próbálom tartani a lépést, de képtelen vagyok rá. Ki ez a Laura? Hogy jött a képbe?
Jun 04, 2022 13:53:09

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Jun 04, 2022 13:53:30
Válasz
(0)
DirtDiver
Ezek közül melyik is magyaráz meg bármit a jelen helyzettel kapcsolatban?
Mindenki esendő, és vannak gyengéi.
Nem logikus az sem, hogy éjszaka nem az volt a tanácsa, hogy vitessék be a detoxba, ahol csak várni kellett volna, hogy mikor sétál ki.

Mit feszeng a semmin ?

Mit látsz a mostani helyzetből te látnok? Oszt meg velünk szerencsétlen, tudatlan pondrókkal.
Kérlek.

Fogalmad sincs , hogy mi történik.

Később, meg vagy vissza menőleg okoskodsz, vagy lapítasz majd.

Nem értelek, mit szeretnél...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jun 04, 2022 13:53:30

Szerző: trashlégy Jun 04, 2022 13:54:05
Válasz
(6)
Tehát állítólag a hölgy májas viktor beépített embere, még is a gyagyás jókat elröhögészett rajta itt a fórumon is, most pedig nála töltötte az éjszakát Szegeden, hát ez nem éppen májas szava felé hajtja a vizet.

A másik meg, hogy ha valóban troll a csaj, hol vannak a felvételek? Ha troll a csaj miért nem tudjuk hogy hol voltak tegnap este, hogy hol vannak most? Ha troll lenne akkor tegnap este amíg a gyagyás részegen támolygott elcsepegtethette volna májasnak hogy hol vannak, de májas is még tippelni se tudott a trash csoportos posztja alapján.

Több sebből vérzik ez a dolog, na meg főleg, hogy még közösen be is lájvoltak.. egyáltalán nem trollnak tűnik a csaj.

És igen sajnos ha nő kerül a képbe akkor májas átmegy full simpbe így nehéz tisztán látni ez ügyben
Jun 04, 2022 13:54:05

Szerző: Megfejtés Jun 04, 2022 13:54:35
Válasz
(2)
Szerintem összeraktam, hogy mi történt.

Szerdán első nap kibaszták a recskást az új melócsából. Hacsak nem egy kokainfüggő pszichopata a főnöke, ez valószínűleg nem az alkalmatlansága miatt volt (ahhoz túl gyors volt) hanem vagy felismerte egy magyar a cégben(nem feltétlenül fórumozó!) vagy beszéltek a vitalakademie-vel valamiért (rutinból esetleg azért mert rágugliztak sodi nevére). Valószínűleg pár napig, vagy akár hó végéig még állományban tartják, különben már segélyen lenne és nem mehetne külföldre (és az AMS-hez is be kellett volna mennie, amire szerintem nem volt ideje pénteken)

Amikor először belépett a főbérlője nélkül a január végéig kivett bécsi albérletébe már munkanélküli volt. Elképzelhetetitek az lelki állapotát, ezt hallhattuk a gammeres telefonbeszélgetésben is.

Szerda este vagy csütörtökön elkezdett egyre többet loopolni Laurának. Ezért nem volt csütörtök esti lájv sem, mert Laurával egyeztette a pénteki utat (péntek munkanap ausztriában, hahó!).

A legerősebb bizonyíték a kirúgásra viszont számomra épp Laura. A recskást pár manifeszt elmebetegen (tajgi, kisboros) és pár sérült, rendkívül magányos vagy bántalmazó környezetben élő, fogyatékossággal határosan buta emberen kívül mindenki lenézi egy bizonyos fokig.

Van egy csomó thraslégy, aki szívesen fotózkodik vele, odakiabálja neki, hogy "Sodi-Merci, két szerelmes pár!", de távol áll tőle bármilyen igazi trollkodás - de ők sem lógnának vele szívesen egy egész hétvégét a saját lakásukban.

Laurának ráadásul, legyen bármilyen undorító kacsaszája és birkózó válla, azért feltehetően bőven van lehetősége felületes ismeretségeket kötni, esti programokat szervezni - az pedig nyilván paródiarovat, hogy szexuális kívánta meg a baltaarcú púpos rémet. Tehát minek kellett neki sodi? Miért fogadta be, miért takarított utána?

Mit szokott csinálni a recskás, ha kétségbe van esve? A kapualjban fekvős lájvhoz hasonló műsírós hangon magyarázhatta Laurának, hogy ő most öngyilkos lesz. Dunának megy, villamos elé ugrik, stb. Laura pedig elhitte.

Laura egy idióta thraslégy, fogalma sincs arról, hogy a recskás gonosz és pedofil, valószínűleg egy közepesen balfasz, butuska (és emiatt ártalmatlan!) thrasvloggernek tartja - aki most krízishelyzetben van és öngyilkos akar lenni.

Elhitte, hogy a recskás szándékai tényleg komolyak, innentől kezdve pedig a project nem a saját szórakozásáról, hanem a korcs életének megmentéséről szólt. Amikor meghallotta, hogy a kirúgott piktata szájentiszt a villamos elé akarja vetni magát, előbb megpróbálta lebeszélni és lelket önteni belé, de a korcs csak jobban mondta, hogy hányféle okból nincs értelme az életének tovább.

Laura ekkor dönthetett a beavatkozás mellett és meghívta magához - ez az egyik legjobb dolog, amit egy öngyilkosjelölttel tenni lehet. Társaságot nyújtani neki, hogy ne legyen egyedül és elfoglalni, hogy eltereljük a gondolatait.

Az is érdekes, hogy megsérült a keze, beverték az orrát, takarítani is kellett utána és a jelek szerint ennek ellenére marad még egy napot. Ez is arra utal, hogy Laura egy krízisben lévő emberként tekint a korcsra, nem tudja, hogy az ilyen krízisek nála 2-3 havonta ismétlődnek nála és hogy annyira agresszív ilyenkor, hogy rendőrségi eljárás megy ellene nőverés miatt.

Szóval ez az én elméletem a történtekről, kíváncsi vagyok, hogy igazolják-e az elkövetkezendő napok.
Jun 04, 2022 13:54:35

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Jun 04, 2022 13:54:50
Válasz
(2)
MagyarVictor
Kizárt hogy ilyenre szorulna...
(azért sztem látszik a környezetéből, hogy nem pár szorul pár ezer forintokra)

Full korrekt csajszi!
(értem, hogy megy a spekulálás... de naaaa)
Viktor, nem az a baj hogy le akarja húzni(mert azért ez nyílt titok volt), az a baj hogy ha ez figyelemkurvulással is párosul.

Érted?

Ha én nő lennék(trollexcel hahó!), nincs az a pénz, amiért egy liveban szerepelnék a gyagyással, még akkor is, ha tudom hogy büntetlenül lehúzhatnám ahogy tudnám.

Laura mennyire ismeri a sodiverzumot? Nem csak a tranyó évadból áll a sodiverzum, hanem sokkal régebbről indult az egész, te tudod a legjobban! :)

De legyünk optimisták, és sikerüljön ez az egész! :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jun 04, 2022 13:54:50

Szerző: - Jun 04, 2022 13:55:15
Válasz
(-7)
Trash csopisok plíízz ez még mindig a Sodi fóruma, csináljatok Viktornak saját fórumot neki ha jajongani akartok.

NSZKSZ
Jun 04, 2022 13:55:15

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jun 04, 2022 13:55:41
Válasz
(2)
elkapták már sodit szegeden???????????????
Jun 04, 2022 13:55:41

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Jun 04, 2022 13:56:20
Válasz
(-1)
-
Trash csopisok plíízz ez még mindig a Sodi fóruma, csináljatok Viktornak saját fórumot neki ha jajongani akartok.

NSZKSZ

Amen!
Jun 04, 2022 13:56:20

Szerző: . Jun 04, 2022 13:56:29
Válasz
(1)
szerintem az a legtisztább dolog, ha májas minden belsős infót megoszt a sokcsillagos ős snecológusokkal, legalább ők tudják mi a pontos haditerv :D

talán van is egy telegramm vagy discord csoport erre a célra
Jun 04, 2022 13:56:29

Szerző: tigris (Snecológus-pontszám: 2493x1) Jun 04, 2022 13:57:25
Válasz
(1)
kibaszott jó , hogy a recskás többet utazik, mint willi fogg! ez a barom, azt se tudja mi van vele, esik kell, bebaszva örjöng, betöri az orrát. óriási !
Jun 04, 2022 13:57:25

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Jun 04, 2022 13:57:30
Válasz
(1)
sittessanyi
ha jól értem azzal érvelsz amellett h nem prosti, hogy televan pénzzel és jó kecója van...hát, hogy is mondjam? :DDDD

de ha le akarod állítgatni a találgatásokat és gyanúsítgatásokat, de egyelőre nem oszthatsz meg publikus infókat, az lenne a legegyszerűbb ha egy főproffal megosztanál valami érdemi dolgot és akkor ő beír ide hogy "higgadjunk le a picsába és várjunk türelmesen!"

Valahol érthetö is ha nem oszt meg semmit, végtére is el kell ültetni a gyagyásban a gyanútlanság palántáját, a növekedéshez pedig idő kell. Nekem akkor is sánta a sztori, de most az egyszer kívánom, hogy ne legyen igazam (ami született pinásként nehezemre esik xD).
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Jun 04, 2022 13:57:30

Szerző: Félek vállalni a nickem Jun 04, 2022 14:00:13
Válasz
(3)
-

NSZKSZ

Bezzeg mikor valaki monitort, bitcoint, porszívót akar venni akkor kérhet tanácsot itt. Akkor nincs beszari, nick nélküli beszólogatás.
Jun 04, 2022 14:00:13

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 04, 2022 14:01:59
Válasz
(12)
Egyelőre amit látunk: A recskás itt van belföldön és egyelőre egész jól érzi magát, nem látom a lekonyuló picsaszájt meg a sírásra álló malac szemeket. Ez a része nagyon zavar, főleg, hogy szeretett Pol Pot megyém földjét szennyezi mocskos testével a náci féreg.

És azt is, hogy most sajnos nem lehetek ott.

Tegyük fel, hogy létezik egy "TERV"... Remélem nem abból fog állni, hogy lesz róla pár kép ahol például okádik vagy fetreng részegen. Ennél ezerszer durvább dolgokat tol random lájvokban ez a szégyentelen fasz... Ha csak ennyi van a "TERV"-ben, akkor az már besült és nagyon szánalmas próbálkozás. De hátha nem...

De ez eddig tényleg kurva gyenge, semmi értelmét nem látom az egésznek. Inkább tűnik egy besült petárdának és nem egy atombombának.

Hallottunk már nagy ígéreteket Gayzatól, Anyagostól stb.. lehetne sorolgatni ezeket, ehhez képest eddig pl a Goldás hangfelvételeket se ők szivárogtatták ki.

Szóval vagy húzzatok bele vagy adjátok át a terepet profiknak. Ha netán a "TERV" mégis egy atombomba, akkor a fenti sorok tárgytalanok.

A jó portás csak baszik!
Jun 04, 2022 14:01:59

Szerző: - Jun 04, 2022 14:03:13
Válasz
(-3)
Félek vállalni a nickem
Bezzeg mikor valaki monitort, bitcoint, porszívót akar venni akkor kérhet tanácsot itt. Akkor nincs beszari, nick nélküli beszólogatás.

Bagoly mondja TAOT
Jun 04, 2022 14:03:13

Szerző: DirtDiver Jun 04, 2022 14:03:23
Válasz
(-2)
Dörpepúp
Valahol érthetö is ha nem oszt meg semmit, végtére is el kell ültetni a gyagyásban a gyanútlanság palántáját, a növekedéshez pedig idő kell. Nekem akkor is sánta a sztori, de most az egyszer kívánom, hogy ne legyen igazam (ami született pinásként nehezemre esik xD).

Igen, de ebben az esetben a mentegetőzését sem kellene ide beírni, mert a gyagyásnak az is információ.
Ha valóban jó felé halad az ügy, akkor csendben kellene lennie az 'előadás' végéig, és akkor meghajolni a közönseg előtt.
DirtDiver
Jun 04, 2022 14:03:23

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 04, 2022 14:03:54
Válasz
(2)
Annyi azért vigasztal, hogy a kártyákat azért pörgeti rendesen valószínűleg, de azokat pörgetné enélkül is.
A jó portás csak baszik!
Jun 04, 2022 14:03:54

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) Jun 04, 2022 14:04:51
Válasz
(0)
de ha egy trollnak asodival szemben kicsit kiméletesebbnek is kell tűnnie ahhoz hogy egy jó trashlegyet megfektethessen, szerintem az étyhető.
Miskolci alvósejt
Jun 04, 2022 14:04:51

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Jun 04, 2022 14:05:32
Válasz
(0)
Az vigasztaljon mindenkit, hogy valószínű, a pedofilnak már nincs munkája.
Jun 04, 2022 14:05:32

Szerző: Unpopular opinion Jun 04, 2022 14:06:22
Válasz
(-9)
-

NSZKSZ

Ez itt már rég a forum.trashcsoportka.org , kedves barátaim
Jun 04, 2022 14:06:22

Szerző: - Jun 04, 2022 14:08:25
Válasz
(2)
Unpopular opinion
Ez itt már rég a forum.trashcsoportka.org , kedves barátaim

Mert asodi önmagában a magyar trash legalja. alfa és omega. összeért, ami összetartozik. szerintyem ez értyhetyő.
Jun 04, 2022 14:08:25

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jun 04, 2022 14:08:35
Válasz
(-2)
trashlégy
Tehát állítólag a hölgy májas viktor beépített embere, még is a gyagyás jókat elröhögészett rajta itt a fórumon is, most pedig nála töltötte az éjszakát Szegeden, hát ez nem éppen májas szava felé hajtja a vizet.

A másik meg, hogy ha valóban troll a csaj, hol vannak a felvételek? Ha troll a csaj miért nem tudjuk hogy hol voltak tegnap este, hogy hol vannak most? Ha troll lenne akkor tegnap este amíg a gyagyás részegen támolygott elcsepegtethette volna májasnak hogy hol vannak, de májas is még tippelni se tudott a trash csoportos posztja alapján.

Több sebből vérzik ez a dolog, na meg főleg, hogy még közösen be is lájvoltak.. egyáltalán nem trollnak tűnik a csaj.

És igen sajnos ha nő kerül a képbe akkor májas átmegy full simpbe így nehéz tisztán látni ez ügyben

Akkor hazudok, sőt elbuktam, mint snecológus... ez van! Ki lettem tagadva! Így jártam!

* ásít *
Soha többet nem írok ide
* ásít *

HeTe!
Jun 04, 2022 14:08:35

Szerző: DirtDiver Jun 04, 2022 14:09:46
Válasz
(0)
Streamer Koldus
Az vigasztaljon mindenkit, hogy valószínű, a pedofilnak már nincs munkája.

Úgy legyen!
Mondjuk azt mondta a gyagyas is, hogy addig nem lájv, amíg veszélyeztetheti a munkáját vele... hát van lajv... :-)
DirtDiver
Jun 04, 2022 14:09:46

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Jun 04, 2022 14:13:07
Válasz
(0)
MagyarVictor
Akkor hazudok, sőt elbuktam, mint snecológus... ez van! Ki lettem tagadva! Így jártam!

Mondjuk azt nem értem, hogy ezt miért itt kell megbeszélni, amikor a pedofil olvassa és látja. Ha van is egy beépitett embered, ki az az idióta, aki a nyilvánosság előtt erről beszél? Hahó...Elvileg a beépitett ember feladata az lenne, hogy titkokat tudjon meg és később kifecsegje azokat, amiket a gyagyás ellen lehet majd használni. Namost ha nyilvánosan a fórumon el lett ismérve, hogy a szöszi az beépített ember, Sodi ezt olvassa, akkor szerintetek elfog valamit is árulni?

* ásít *
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Jun 04, 2022 14:13:07

Szerző: Európai Egyesült Államok Jun 04, 2022 14:13:18
Válasz
(-10)
5000 Ft vonat + 4890 Ft nyúl+ 1100 Ft sör + 10 Ft borravaló
Jun 04, 2022 14:13:18

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Jun 04, 2022 14:14:24
Válasz
(2)
Ha a csaj beépített ember, akkor miért a nyilvánosság előtt kell kitárgyalni? Ennek semmi értelme, mivel a pedofil olvassa a fórumot.
Jun 04, 2022 14:14:24

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) Jun 04, 2022 14:15:47
Válasz
(0)
azért ne essünk már át a ló túloldalára, hogy világoskék nickek számonkérik a viktort és a hitelességét vitatják

annak idején nekem is voltak kételyeim viktorszal, azóta többször bizonyított mindneki számára, persze ez nem zárja ki azt, hogy tévedhet laurával kapcsolatban, de erősen túl van lihegve a téma, tessék lenyugodni a picsába! :)
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Jun 04, 2022 14:15:47

Szerző: - Jun 04, 2022 14:16:02
Válasz
(1)
Várjuk ki a végét,emlékezzünk milyen jól érezte magát a nem beépített faszpinással az első napon.
Jun 04, 2022 14:16:02

Szerző: Megfejtés Jun 04, 2022 14:16:06
Válasz
(4)
MagyarVictor

* ásít *
Soha többet nem írok ide
* ásít *

Ne menjetek már egymásnak, most írtam le, hogy mi a sztori szerintem - mind a két félnek igaza van.

Abszolút hihető, hogy te bemutattad Laurának a retardált korcsot, aki ki is röhögte. Viszont amikor a kirúgás után a korcs neki loopolta, hogy öngyilkos lesz, meg hogy mennyire magányos megsajnálta és úgy érezte, hogy tulajdonképpen rajta múlik a korcs élete. Azt hiheti, hogy ha ő most nem lépne, az ő felelőssége lenne a korcs halála.

A púpos tulajdonképpen manipulálta Laurát, aki egy balfasz, vicces, hülye, de életveszélyben lévő emberként tekint rá, ezért segít neki.

Laura viselkedése normális emberi viselkedés - két kapitális hibát követett el. Az egyik az, hogy nem elég kiművelt snecológiából ahhoz, hogy tudja, hogy a korcs nélkül mennyivel szebb hely lenne a világ. A másik pedig az, hogy elhitte a korcs hisztijét, miközben az ilyen kifakadások nála mindig manipulációs célúak még akkor is, ha valós kétségbeesés van mögötte.
Jun 04, 2022 14:16:06

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 04, 2022 14:16:18
Válasz
(6)
Ha a Laura mégis atom lesz a recskásnak, fizetek neki egy szájfeltöltést!
A jó portás csak baszik!
Jun 04, 2022 14:16:18

Szerző: Sodi erettsegije Jun 04, 2022 14:17:22
Válasz
(0)
A Trollegakat megkernem, hogy ne mergelodjenek, hanem elvezzuk az adast! Ugye senkit sem kell hogy emlekeztessek, hogy az utanozhatatlan Sodirol van szo, aki kepes barmit elbaszni. Ha talalna egy husz kilos aranyrogot, abbol is csak ujabb huszezer euros adossagot csinalna.

A Laura-ugy reszletei is kiderulnek majd idovel es biztosra veszem, hogy konnyesre rohogjuk majd magunkat a reszleteken.

Sodi nem azert az, aki, hogy barkivel nehany oranal tovabb egy legterben maradjon. Ha foltesszuk, hogy Laura vakamilyen onzetlen okbol latja vendegul, akkor is lassuk be, az elso este eszmeletlenre itta magat, osszetorte a berendezest es osszehanyt mindent. Ezek azok a reszletek, amiket ismerunk. Parades epizod varhato, amint Laura radobben, kit engedett be magahoz. Utana amikor rajon, hogy a recskagnomtol nem lehet csak ugy megszabadulni.
Jun 04, 2022 14:17:22

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jun 04, 2022 14:17:51
Válasz
(1)
Gyerekek, aki barmit akar menjen szegedre, elobb utobb elindul a pedofil.
Vagy figyeljen pesten.
Palyaudvarokat tessek csekkolni.
Irkalni mindenki tud meg a masikat kurogatni, tessek megmozdulni.
Jun 04, 2022 14:17:51

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 04, 2022 14:19:02
Válasz
(3)
Trollz, ami ezer százalék, dugás itt nem lesz. Amiatt ne aggódjatok.
Jun 04, 2022 14:19:02

Szerző: Tamáskodó Troll Jun 04, 2022 14:19:15
Válasz
(0)
Sodi erettsegije
A Trollegakat megkernem, hogy ne mergelodjenek, hanem elvezzuk az adast!

Ne haragudj, de ez jelenleg teljesen élvezhetetlen.
Jun 04, 2022 14:19:15

Szerző: . Jun 04, 2022 14:19:47
Válasz
(1)
Streamer Koldus
Ha a csaj beépített ember, akkor miért a nyilvánosság előtt kell kitárgyalni? Ennek semmi értelme, mivel a pedofil olvassa a fórumot.

Jogos de akkor már legalább az ős snecologusok legyenek beavatva, mert kb ők is csak pislognak és találgatnak
Jun 04, 2022 14:19:47

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 04, 2022 14:20:43
Válasz
(1)
Minden egy folyamat. Várjuk ki a végét.
Jun 04, 2022 14:20:43

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271973x135) Jun 04, 2022 14:20:54
Válasz
(8)
számviteli szempontból, a veszteség oldaláról megközelítve: utazási költség, 200 euró + 25 % kamat.

én már elégedett vagyok.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jun 04, 2022 14:20:54

Szerző: DirtDiver Jun 04, 2022 14:21:15
Válasz
(-4)
Sanyibacsi
Gyerekek, aki barmit akar menjen szegedre, elobb utobb elindul a pedofil.
Vagy figyeljen pesten.
Palyaudvarokat tessek csekkolni.
Irkalni mindenki tud meg a masikat kurogatni, tessek megmozdulni.

Jogos, de minderre nem lenne szükség ha a már bizonyítottan prosti laura valóban mv-nak dolgozna. Sok időt és energiát megspórolna.
Na de egyes emberek, és szakmák arra épülnek, hogy ki fizet többet.
DirtDiver
Jun 04, 2022 14:21:15

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 04, 2022 14:21:21
Válasz
(1)
Amúgy Endre legalább jól bemutattad Laurának,hogy milyen egy primitív véglény vagy,most nézem végig a friss videód és elképesztő. Milyen már hogy első alkalommal lemegyek valakihez vendégségbe és esek kelek összetöröm a poharakat olyan részére iszom magam,ja és még a detoxba is majdnem bekellett vitetni, szégyen vagy bazdmeg,jól bemutattad magad, egy normális nő már rég kibaszott volna a házából.
Jun 04, 2022 14:21:21

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Jun 04, 2022 14:21:22
Válasz
(5)
púpospúp
azért ne essünk már át a ló túloldalára, hogy világoskék nickek számonkérik a viktort és a hitelességét vitatják

annak idején nekem is voltak kételyeim viktorszal, azóta többször bizonyított mindneki számára, persze ez nem zárja ki azt, hogy tévedhet laurával kapcsolatban, de erősen túl van lihegve a téma, tessék lenyugodni a picsába! :)

Hát márpedig én számonkérem, ugyanis ha igaz, hogy a szöszi beépített, akkor már el lett baszva az egész. Hahó...egy beépített ember dolga az lenne, hogy titkokat tudjon meg és azt majd később a gyagyás ellen lehessen használni. Na már most ha itt ki lett fecsegve, hogy beépített ember és a pedo olvassa a fórumot, akkor szerintetek el fog árulni bármit is?
Jun 04, 2022 14:21:22

Szerző: Tamáskodó Troll Jun 04, 2022 14:21:29
Válasz
(1)
púpospúp

annak idején nekem is voltak kételyeim viktorszal, azóta többször bizonyított mindneki számára

Az anyagos is szafarizott tajgihoz, stb.
Jun 04, 2022 14:21:29

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 04, 2022 14:23:28
Válasz
(3)
DirtDiver
Jogos, de minderre nem lenne szükség ha a már bizonyítottan prosti laura valóban mv-nak dolgozna. Sok időt és energiát megspórolna.
Na de egyes emberek, és szakmák arra épülnek, hogy ki fizet többet.

Bizonyítottan prosti a lófaszt.
Jun 04, 2022 14:23:28

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271973x135) Jun 04, 2022 14:23:29
Válasz
(2)
Hahó
számviteli szempontból, a veszteség oldaláról megközelítve: utazási költség, 200 euró + 25 % kamat.

én már elégedett vagyok.

hozzá tenném, hogy a tranyóval is úgy indult, hogy ilyen aprópénzeket költött rá.
Jun 04, 2022 14:23:29

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 04, 2022 14:25:29
Válasz
(5)
Most megnéztem a Laurás bejelentkezést, elképesztő loopolós időszaka van most, stresszes minden miatt is és nagyon hálás most azért, hogy "meghallgatják". A csajnak mit össze panaszkodhatott már azóta XD Ha nem lenne beépítve, akkor is gyűlölni fogja pár órán belül, egyszerűen képtelenség ezt a barmot még pénzért is elviselni. Remélem a melócsát is elmondtad neki, mert akkor borítékolható, hogy nemsokára közkincs lesz.
A jó portás csak baszik!
Jun 04, 2022 14:25:29

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jun 04, 2022 14:25:53
Válasz
(1)
Streamer Koldus

Kulcsszó: figyelemkurvulás
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jun 04, 2022 14:25:53

Szerző: Sodi erettsegi bizonyitv Jun 04, 2022 14:27:14
Válasz
(0)
Tamáskodó Troll
Ne haragudj, de ez jelenleg teljesen élvezhetetlen.

Negyven eves koraban eleteben eloszor folhivta magahoz egy no, ottalvasra. Mire ugy bebaszik, hogy osszehany mindent es szettori a betendezest? Ez pedig egy torolmetszett Sodi-show.
Merci egy igazi finom hölgy!
Jun 04, 2022 14:27:14

Szerző: Váci kalauz Jun 04, 2022 14:27:17
Válasz
(0)
A púposnak nem fog felállni a pitonsz egy nőre. A Viktor akkor lenne a sodi mellet hogyha a privát Szabinával hozta volna össze. Sodi egy ratyi hahó! Neki csak férfiakra áll fel a pitonsz.
Jun 04, 2022 14:27:17

Szerző: Statisztikus Sanyi (Snecológus-pontszám: 4441x2) Jun 04, 2022 14:28:12
Válasz
(10)
Betöjt Laptop

(...)

Gyagyásnál mi ez a dokumentáció fixáltság ?
IT szektorban hogy meg ez ?
Akinek van energiája kérem írjon pár sort , hogy képben legyek.

Ty

Ez a híres 50 eurós projektünkben is felmerült, ott kifogásként használta arra 2 nappal a határidő után (amit egyébként ő tűzött ki) hogy miért nincs még kész a meló :D

Amúgy jó nagy faszság volt ez, pár évvel később a programozástanulásom elején (amikor ezt a bizonyos dolgot megcsináltam csak úgy kíváncsiságból, gyakorlásképp) jöttem rá, hogy mennyire át lettem baszva.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Jun 04, 2022 14:28:12

Szerző: DirtDiver Jun 04, 2022 14:29:24
Válasz
(-3)
banshee
Bizonyítottan prosti a lófaszt.

Értem... ja nem.
Nem hasraütés után mondtam, hanem vizsgálódtam egy keveset.
De a te észérved meggyőzött... ja nem.
DirtDiver
Jun 04, 2022 14:29:24

Szerző: Tamáskodó Troll Jun 04, 2022 14:31:27
Válasz
(0)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
Most megnéztem a Laurás bejelentkezést, elképesztő loopolós időszaka van most, stresszes minden miatt is és nagyon hálás most azért, hogy "meghallgatják". A csajnak mit össze panaszkodhatott már azóta XD Ha nem lenne beépítve, akkor is gyűlölni fogja pár órán belül, egyszerűen képtelenség ezt a barmot még pénzért is elviselni. Remélem a melócsát is elmondtad neki, mert akkor borítékolható, hogy nemsokára közkincs lesz.

Szerintem a leg gázabb az egész helyzetben az, hogy a csaj (akár troll, akár trashlégy) egy ilyen stresszhelyzetben segít neki, akárcsak társasággal is. Holott anno még karácsonyi fórumzár is volt annak érdekében hogy elősegítse a magányos Depi Dezső felbukkanását ugye.
Jun 04, 2022 14:31:27

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Jun 04, 2022 14:32:06
Válasz
(2)
Statisztikus Sanyi
Ez a híres 50 eurós projektünkben is felmerült, ott kifogásként használta arra 2 nappal a határidő után (amit egyébként ő tűzött ki) hogy miért nincs még kész a meló :D

Amúgy jó nagy faszság volt ez, pár évvel később a programozástanulásom elején (amikor ezt a bizonyos dolgot megcsináltam csak úgy kíváncsiságból, gyakorlásképp) jöttem rá, hogy mennyire át lettem baszva.

Ohh, ismét némi tudás anyag ! Hálásan köszönöm !
Jun 04, 2022 14:32:06

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 04, 2022 14:32:26
Válasz
(4)
Még egy utolsó gondolat a Laurás téma kapcsán, nem tudom, hogy mennyire számolt azzal a hölgy, hogy gyakorlatilag Andi 3.0 lett belőle. És ennek minden következményével...
A jó portás csak baszik!
Jun 04, 2022 14:32:26

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jun 04, 2022 14:32:30
Válasz
(11)
Baj van Endre, a tranyó átírta a második csatornájának a nevét is, úgyhogy már többé nem Kaffka Mercizhetsz!!!

Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 04, 2022 14:32:30

Szerző: - Jun 04, 2022 14:32:43
Válasz
(1)
Váci kalauz
A púposnak nem fog felállni a pitonsz egy nőre. A Viktor akkor lenne a sodi mellet hogyha a privát Szabinával hozta volna össze. Sodi egy ratyi hahó! Neki csak férfiakra áll fel a pitonsz.

Engedjük már el ezt a feláll e a fasz vagy nem témát. Köztudott hogy a sodi egy pedofil szatít akinek csak viagrával működik. Ugorjunk.
Jun 04, 2022 14:32:43

Szerző: - Jun 04, 2022 14:33:59
Válasz
(1)
Már csak azért se basztassátok most Viktort, mert ahogy hallom, a déli lájv elején pont azt akarja elérni korcs, hogy azt higyjük, hogy Viktor vele van a fórummal szemben.
Jun 04, 2022 14:33:59

Szerző: Túltöltött Tejhabosító (Snecológus-pontszám: 11345x5) Jun 04, 2022 14:36:37
Válasz
(5)
Elkepeszto mennyire turelmetlen itt nehany trollega es golya. En alig par eve kovetem az esemenyeket, de azt megfigyeltem, hogy a tanszek sosem volt hive az elkapkodott, elhamarkodott akcioknak. En turelemre intek mindenkit, a legnagyobb pofaraeseseket mindig alapos elokeszites elozi meg.
A vekni igy vagy ugy de ra fog baszni, ebben biztos vagyok.
Na tejhabosítás, csá.
Jun 04, 2022 14:36:37

Szerző: Okjs Snecologus (Snecológus-pontszám: 3295x1) Jun 04, 2022 14:37:43
Válasz
(1)
MagyarVictor

* ásít *
Soha többet nem írok ide
* ásít *

a csorda meghozta a ítéletet, ki vagy tagadva az xy kerületből XD ne törődj velük májasom, tökéletes alvállalkozó
szutyok
Jun 04, 2022 14:37:43

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Jun 04, 2022 14:39:09
Válasz
(7)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jun 04, 2022 14:39:09

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jun 04, 2022 14:40:55
Válasz
(4)
kedves Laurából hány nap/hét alatt lesz büdös kurva?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 04, 2022 14:40:55

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 04, 2022 14:41:36
Válasz
(0)
Pár költői kérdés:

-Tudjuk mi lesz ebből a Laura dologból?
(Tudjuk)

-Tudjuk mennyibe fog ez a gyagyásnak fájni?
(Tudjuk)

-Tudjuk, hogy sírás lesz belőle?
(Tudjuk)

-Álló fasszal várjuk?
(Igen)

Akkor mi itt a probléma? ... Nyem éjtem.

Az én hiányérzetem maximum annyi, hogy jöhetne pár exkluzív felvétel Laura sötét hajú barátnőjéről. A többit leszarom. A púpos úgyis rábaszik, Laura meg majd tanul a a dologból. Legközelebb jobban figyel.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jun 04, 2022 14:41:36

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 04, 2022 14:42:39
Válasz
(2)
DirtDiver
Értem... ja nem.
Nem hasraütés után mondtam, hanem vizsgálódtam egy keveset.
De a te észérved meggyőzött... ja nem.

Rákerestél a rosszlányokon és találtál egy hasonlót. A prostin hol a destinys alkartetkó? Mert nem látni.
Jun 04, 2022 14:42:39

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Jun 04, 2022 14:42:56
Válasz
(1)
-
Már csak azért se basztassátok most Viktort, mert ahogy hallom, a déli lájv elején pont azt akarja elérni korcs, hogy azt higyjük, hogy Viktor vele van a fórummal szemben.
Hiába próbálkozna ezzel. Viták, összetűzések mindig lesznek, de itt egy közös mindig lesz: utálat a gyagyás irányába, bármi(!) is történjen!
Jun 04, 2022 14:42:56

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Jun 04, 2022 14:44:01
Válasz
(0)
Statisztikus Sanyi

Ha jól értem " dokumentációban a hagyomágyostól eltérő alkalmazás módok" vannak részletezve?

Mi szüksége hetekre, egy színyor programozónak, aki év tizedek óta programoz, hogy ennyit olvasson utánna.

Értem azt is , hogy sok program nyelv van, sok hasonló és mások a logikai felépítések.

Viszont! Más szakmákból ,munkákból kiindulva, a friss tudás anyag beolvasztása a már meglévő tudásba... nem hiszem , hogy hetekig tart egy valid programozónak.

És persze a fenn maradó hiányokat munka közben is lehet valóban pótolni, kollégáktól segítséget kérni.

Itt bukik ki a gányoló professzor Sodrák.
Sem a kollégákkal nem tud kommunikálni , sem magától nem képes utána járni az ismeretlen részeknek.

A dokumentáció olvasás még lehetne egy menekülési út (előre).
De azt sem olvassa.

Semmire kellő Sodi a Sodi. A programozás mankó kereke...
Ha nincs más elő kell venni, de nem lehet el jutni vele messzire, azt is lassan...

Jun 04, 2022 14:44:01

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 04, 2022 14:44:26
Válasz
(1)
A másik ilyen dolog, hogy az igazi faszerdő ritkán sprint, többnyire maraton. Adjuk meg neki az időt, ne rögtön várjunk eredményeket. Hadd érezze úgy a pedofil hogy fent van az egekben, annál nagyobbat fog esni pofára.
Jun 04, 2022 14:44:26

Szerző: DirtDiver Jun 04, 2022 14:45:01
Válasz
(-5)
banshee
Rákerestél a rosszlányokon és találtál egy hasonlót. A prostin hol a destinys alkartetkó? Mert nem látni.

Nálad ennyiből állna a leinformálás, és egy határozott vélemény kialakítása?
Nálam nem. De ha szerinted ez ilyen egyszerűen működik, akkor ezen a területen nem vagyunk egyenlő rangú vitapartnerek.
DirtDiver
Jun 04, 2022 14:45:01

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Jun 04, 2022 14:45:27
Válasz
(1)
sörösterv

Fasz gyagyás úgy akar békülni, hogy ő áll bele mindenkibe...

Nyeméjtyem ?!?!!??!
Jun 04, 2022 14:45:27

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jun 04, 2022 14:45:36
Válasz
(2)
Én az exkluzív felvételt várom ahol ellaposodik gyagyás kilincs orra.Remélem a szilveszteri bakiparádéba bekerül.
Jun 04, 2022 14:45:36

Szerző: Csalódtam a Viktorszban ? Jun 04, 2022 14:46:30
Válasz
(1)
Gyanús vagy nekem Viktorszom, az Endre a mai videójában megköszönte,hogy milyen rendes voltál és nem éltél vissza a helyzetével,lehet néha ide is játszol meg oda is ? Itt a népszerűség és a figyelem miatt lennél,ott meg a hallgatásodért információ visszatartásáért kapott pénzért ?
Jun 04, 2022 14:46:30

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 04, 2022 14:46:31
Válasz
(1)
A púpos helyében csak arra figyelnék, hogy a Laurának vannak-e és mennyi kigyúrt BMW-s haverjai.

Mert ezek meg sem fognak állni Linzig, ha zaklatni fogja.

Úgyhogy várjuk csak ki a végét. Én itt - ha ne atombombát - de egy jókora mélyütés szagot érzek.

És a vicc az egészben pont az, hogy még Laura jószándéka ellenére is be fog következni. Mert a gyagyás az nem véletlenül gyagyás.

Másfél millióból is szűkölködő, hajléktalan életformát folytató sztárprogramozó.

Azért ezt a tényt ízlelgessük, amikor arra gondolunk, hogy most kifogta a recskarém az aranyhalat...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jun 04, 2022 14:46:31

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Jun 04, 2022 14:46:38
Válasz
(8)
A snecológia mostanra eljutott arra a pontra, hogy Endrének nincs visszaút, a rendszer önjáró, az alkotó pihen, a gép forog.

Ha valaki pofánvágja a Recskást, tök jó. Ha sikerül széttörni egy tojást a fején, fasza. Ha megvan a melóhelye, és mennek az intervenciók, parádés. De ha csak ülünk és röhögünk, akkor se vakarja ki magát soha abból a szartengerből, amibe az évek alatt belenavigáltuk.

Tudom, hogy van itt sok új ember, aki gyors, hirtelen eredményeket vár, de ez a fórum egy évtizedes türelemjáték. Megnéztük a Titok című filmet, az Univerzum teszi a dolgát, no para. Egymást gyepálni meg aztán tényleg tök felesleges. Mindegy, hogy ez a Laura trashlégy, vagy beépített troll, Endre úgyis hülyét csinál magából a végén, mi meg majd röhögünk.
Jun 04, 2022 14:46:38

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 04, 2022 14:50:12
Válasz
(1)
DirtDiver
Nálad ennyiből állna a leinformálás, és egy határozott vélemény kialakítása?
Nálam nem. De ha szerinted ez ilyen egyszerűen működik, akkor ezen a területen nem vagyunk egyenlő rangú vitapartnerek.

Nem vitatkozom, csak a kételyeimet közöltem.

Másik ilyen, csak a vita kedvéért.

Ha prosti, akkor nem szopathatja meg a gyagyást?
Jun 04, 2022 14:50:12

Szerző: DirtDiver Jun 04, 2022 14:52:09
Válasz
(-2)
banshee
Nem vitatkozom, csak a kételyeimet közöltem.

Másik ilyen, csak a vita kedvéért.

Ha prosti, akkor nem szopathatja meg a gyagyást?

De igen, csak mint jeleztem korábban, aki valószínűleg afelé hajlik ahonnan több penzt várhat, az nem megbízható.
DirtDiver
Jun 04, 2022 14:52:09

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 04, 2022 14:52:32
Válasz
(7)
Laura miután lehúzta a recskás kártyáit

A jó portás csak baszik!
Jun 04, 2022 14:52:32

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Jun 04, 2022 14:52:39
Válasz
(0)
Elmebeteg aljas korcs, majd ha ennek a kalandnak vége lesz, nézz rá majd a számláidra, hogy mennyi pénzed maradt...

Hadd örüljünk mi is! :DDDDD
Jun 04, 2022 14:52:39

Szerző: Laura barátnője Jun 04, 2022 14:52:41
Válasz
(4)
SyntaxError
Az én hiányérzetem maximum annyi, hogy jöhetne pár exkluzív felvétel Laura sötét hajú barátnőjéről. A többit leszarom. A púpos úgyis rábaszik, Laura meg majd tanul a a dologból. Legközelebb jobban figyel.

Bocsi, de nekem innen a fórumról az a helyes, határozott román faszi tetszik inkább. Nem tudod a számát?
Jun 04, 2022 14:52:41

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 04, 2022 14:52:52
Válasz
(0)
Csalódtam a Viktorszban ?
Gyanús vagy nekem Viktorszom, az Endre a mai videójában megköszönte,hogy milyen rendes voltál és nem éltél vissza a helyzetével,lehet néha ide is játszol meg oda is ? Itt a népszerűség és a figyelem miatt lennél,ott meg a hallgatásodért információ visszatartásáért kapott pénzért ?

Az kb ez lehetett.

- Te Viktorsz, ez úgy bebaszott hogy eltört négy poharat, összehányta a folyosót, most meg elájult és nem tér magához. Hívjuk a mentőket?
- Lófaszt, ez minden nap hasonlóképpen bebaszik, full alkesz a faszi, reggelre jobban lesz.
Jun 04, 2022 14:52:52

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jun 04, 2022 14:53:47
Válasz
(1)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
Laura miután lehúzta a recskás kártyáit

endre fejen durvan latszik a diszkomfort :)
Jun 04, 2022 14:53:47

Szerző: Tyodika on the top Jun 04, 2022 14:54:14
Válasz
(0)
Nya mosty ki jöhög tjolszok hö-hö, a kajiejem jobog,a hityel kájcsákon maximajizálva vany a lyimity, és letty ety fullyos bajátnőm is,mi ez ha nyem sikej. Szájnyalok minty ety főnyiksz, háty est jelentyi a jobbsorsja éjdemesség. Nya mosty máj työbbet tyénylek nyem íjok igye,mejt máj mindenyem mek fan. Viszláty júzerek. Ja és máj a s22 sem faty le…
Jun 04, 2022 14:54:14

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 04, 2022 14:54:23
Válasz
(1)
DirtDiver
De igen, csak mint jeleztem korábban, aki valószínűleg afelé hajlik ahonnan több penzt várhat, az nem megbízható.

Tibi is húzhatta volna még és ő is baszik pénzért.
Jun 04, 2022 14:54:23

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 04, 2022 14:54:25
Válasz
(2)
Laura barátnője
Bocsi, de nekem innen a fórumról az a helyes, határozott román faszi tetszik inkább. Nem tudod a számát?

Ha némi szart is beviszel a kapcsolatba, nyeregbe vagy nála!! Oaarrrggh
A jó portás csak baszik!
Jun 04, 2022 14:54:25

Szerző: P. Barbara Jun 04, 2022 14:54:31
Válasz
(7)
Laura barátnője

A pasimról leszállsz te szutyok!
Jun 04, 2022 14:54:31

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jun 04, 2022 14:55:16
Válasz
(0)
Laura barátnője
Reni?
Jun 04, 2022 14:55:16

Szerző: Sodi erettsegije Jun 04, 2022 14:55:24
Válasz
(3)
Érdeklődő

akkor se vakarja ki magát soha abból a szartengerből, amibe az évek alatt belenavigáltuk.

Oszinten szolva a forumot visszaolvasva mar tiz evvel ezelott is alapvetoen ertelmes tanacsokat adtak itt Endrenek. A helyzetebe o navigalta sajat magat a snecologusok minden igyekezete ellenere.
Jun 04, 2022 14:55:24

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 04, 2022 14:59:06
Válasz
(1)
Endre, remélem, hogy végre úriemberként viselkedsz és mindent fizetsz oda vissza! Vidd el Laurát a Bistorántba és hagyj rendes borravalót a kedves személyzetnél!

Utáma elmehettek a Kőrössy halászcsárdába is, romantikus tiszaparti program, ne a szobában rohadjatok!

Este pedig irány a Sing, ha gond lenne onnan egy sarok a Csillagbörtön ott még pedofil játszópajtások is vannak! Csak nyerhesz endi! A lényeg, hogy költs rendesen, a hölgyek megérdemlik! Nem csak akkor, ha férfinak születtek!!
A jó portás csak baszik!
Jun 04, 2022 14:59:06

Szerző: NiggerBerger Jun 04, 2022 14:59:33
Válasz
(2)
Eltűnök pár napra hogy rendbe hozzam az életem erre a recskás becsajozik?! Mi a szar? :D

Szegény lány, nem tudja mibe keveredett bele. Lelki szemeim előtt sokmillió fütyibe fog kerülni neki a hölgy, majd a hitelkártyák halála után egy fókaüvöltéses comedown közben viperával fogja agyonverni a recskást egy szar 10 éves törökországból hozott széthajtott BMW mellett egy nonfiguratív tetkókkal tarkított strigó. Mert zaklató szar. Szegény sneci, kecidrága lesz ez a kapcsolatfüggőség.

Ki fogtok röhögni, de én vágyok arra hogy videón lássam ahogy a recskás megpróbálja megbaszni a lányt. Látom a könnyeket csordulni a veknin miközben egyik kezében az osmo, másik ezével meg fel alá gyúrja a pitonszt, de nincs eredménye. Eközben laura a hátán fekve narancsbőrös combjait széttárva unott fejjel és üveges szemekkel néz a kamerába. fatászpika.mp4
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Jun 04, 2022 14:59:33

Szerző: auti_pancél Jun 04, 2022 14:59:41
Válasz
(1)
Betöjt Laptop
Ha jól értem " dokumentációban a hagyomágyostól eltérő alkalmazás módok" vannak részletezve?

Mi szüksége hetekre, egy színyor programozónak, aki év tizedek óta programoz, hogy ennyit olvasson utánna.

Értem azt is , hogy sok program nyelv van, sok hasonló és mások a logikai felépítések.

Viszont! Más szakmákból ,munkákból kiindulva, a friss tudás anyag beolvasztása a már meglévő tudásba... nem hiszem , hogy hetekig tart egy valid programozónak.

És persze a fenn maradó hiányokat munka közben is lehet valóban pótolni, kollégáktól segítséget kérni.

Itt bukik ki a gányoló professzor Sodrák.
Sem a kollégákkal nem tud kommunikálni , sem magától nem képes utána járni az ismeretlen részeknek.

A dokumentáció olvasás még lehetne egy menekülési út (előre).
De azt sem olvassa.

Semmire kellő Sodi a Sodi. A programozás mankó kereke...
Ha nincs más elő kell venni, de nem lehet el jutni vele messzire, azt is lassan...

Nekem max 2 het egy teljesen uj programozasi nyelv elsajatitasa, bar en mar kb a 3. naptol el is kezdem hasznalni, nem szeretek doksikat olvasni. Mondjuk engem nem is basztak meg ki soha egyetlen melobol se az elmult 12 ev alatt :)
Jun 04, 2022 14:59:41

Szerző: Oknyomozó riporter Jun 04, 2022 14:59:51
Válasz
(0)
Ez a Laura nem 25-26 év körüli ?
Jun 04, 2022 14:59:51

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Jun 04, 2022 14:59:57
Válasz
(0)
Sodi erettsegije
Oszinten szolva a forumot visszaolvasva mar tiz evvel ezelott is alapvetoen ertelmes tanacsokat adtak itt Endrenek. A helyzetebe o navigalta sajat magat a snecologusok minden igyekezete ellenere.

Nyilván, de csak azért, mert pontosan tudtuk mindig, hogy nemhogy nem fogja megfogadni őket, de egyenesen az ellenkezőjét fogja csinálni. Így még nagyobb volt a dologban a fun-factor.

Akkor még nem volt köztudott, hogy Endre pedofil, de az világos volt, hogy egy élősködő, rosszindulatú náci. Hidd el, senki sem szerette itt a fórumon, és senki sem akart segíteni rajta.
Jun 04, 2022 14:59:57

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jun 04, 2022 15:02:03
Válasz
(0)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
Endre, remélem, hogy végre úriemberként viselkedsz és mindent fizetsz oda vissza! Vidd el Laurát a Bistorántba és hagyj rendes borravalót a kedves személyzetnél!

Utáma elmehettek a Kőrössy halászcsárdába is, romantikus tiszaparti program, ne a szobában rohadjatok!

Este pedig irány a Sing, ha gond lenne onnan egy sarok a Csillagbörtön ott még pedofil játszópajtások is vannak! Csak nyerhesz endi! A lényeg, hogy költs rendesen, a hölgyek megérdemlik! Nem csak akkor, ha férfinak születtek!!
Szigorúan 50% felett.Mégiscsak egy eredeti rossz dőlésszögű.
Jun 04, 2022 15:02:03

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 04, 2022 15:03:40
Válasz
(0)
Endre!

Laura már elnevezte valahogy az autiloop jelenséget?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jun 04, 2022 15:03:40

Szerző: bizonytalan Jun 04, 2022 15:04:26
Válasz
(0)
De őszintén milyen trollkodás lehet ez májas részéről? A gyagyásnak már így is sikerült okozni pár jó napot , fellegekbe érezheti magát még ha csak pár nap erejéig is, volt kinek loopolnia volt kivel ellennie ha ezután még a csaj valóban ki is dobja akkor is többet kapott mintha magányosan tengődne bécsben/linzben mercin loopolva meg rettegve hogy mikor azonosítják be az új vackát
Jun 04, 2022 15:04:26

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271973x135) Jun 04, 2022 15:05:34
Válasz
(2)
Viktorsz kérlek beszélj laurával a számokról. Mondjon egy összeget a melócsáért. Ha valid infót ad, a paypalodra összedobjuk a pénzt, te meg odaadod laurának.

Ha megszerzi az infó tőlem lehet trashlégy is.
Jun 04, 2022 15:05:34

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Jun 04, 2022 15:05:46
Válasz
(0)
Sodi erettsegije

" Bárkinek is lenne kétsége, mi lesz a történet vége, emlékeztetném:

Ez a gyagyás SoDi ! Hahó.

Soha semmi nem történt eddig az életében, ami nem volt nagy beszopódás ! "

Ez néhány hónap Snecológia után, ezek a dolgok már axiómák.
Jun 04, 2022 15:05:46

Szerző: fegoje4 Jun 04, 2022 15:06:35
Válasz
(0)
NiggerBerger
Eltűnök pár napra hogy rendbe hozzam az életem erre a recskás becsajozik?! Mi a szar? :D

Szegény lány, nem tudja mibe keveredett bele. Lelki szemeim előtt sokmillió fütyibe fog kerülni neki a hölgy, majd a hitelkártyák halála után egy fókaüvöltéses comedown közben viperával fogja agyonverni a recskást egy szar 10 éves törökországból hozott széthajtott BMW mellett egy nonfiguratív tetkókkal tarkított strigó. Mert zaklató szar. Szegény sneci, kecidrága lesz ez a kapcsolatfüggőség.

Ki fogtok röhögni, de én vágyok arra hogy videón lássam ahogy a recskás megpróbálja megbaszni a lányt. Látom a könnyeket csordulni a veknin miközben egyik kezében az osmo, másik ezével meg fel alá gyúrja a pitonszt, de nincs eredménye. Eközben laura a hátán fekve narancsbőrös combjait széttárva unott fejjel és üveges szemekkel néz a kamerába. fatászpika.mp4

Ez a lány pontosan tudja, hogy ki ez a Púp. Nagy móka neki, hogy hülyíti, miközben élvezi, hogy rengeteg pénzt költ rá a Sodi. Tökéletes bizonyíték erre, hogy amikor találkoztak, rögtön 2 barátnőjével volt. Ne legyél naiv, látszik a csajon is, hogy ismeri, és nem érdekli az egész, sem a tartozások, sem semmi, csak költsön rá a Púpos.
Jun 04, 2022 15:06:35
« 9654 9655 9656 9657 9658 9659 9660 9661 9662 9663 »
1733257 komment.

147 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™