Mivel Laura nem szereti a rivaldafényt, ezért semmilyen show-ra nem lehet számítani
hát azért hetyetye, nem tűnik annyira lámpalázasnak
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Ne értsd félre amit írtam. Nem azt írtam, hogy soha nem szerepel az interneten és azt se, hogy egy visszahúzódó, szerepléstől félő ember.
Azt írtam, hogy nem fogja kilájvolni az életét a korccsal. Nem lesz random esti singes lájv. Nem lesz házibulis, kokós lájv. Nem lesz két órás rant arról, hogy mit művelt sodika az előző hétvégén. Egy szóval: Nem lesz műsor. Tiktkolózás lesz, ahogy most is az van. A korcs még azt se mondta el, hogy elhagyja Linzet, a valóságban pedig már úton van Szeged felé, ha éppen meg nem érkezett már.
Majd kapunk a korcstól egy-két nap múlva a keletiből egy videót (amit csak akkor tölt fel, amikor már elhagyta hegyeshalmot), amin önelégült fejjel magyaráz, hogy "megint jól sikerült a hétvége" és ennyi.
Egy dolog, hogy a legjobb életviteli tanácsokat kapja a gyagyás a fórumon, de hogy az ilyen elemzések se jutnak el az alkoholista agyáig, elég hihetetlen.. Lehet csak egy tökömtudja mekkora csavar az egész élete és amúgy a hitel helyett a titkos senior főprogramozó melócsájából él és tényleg csak röhög mindenkin. Visszaolvasva nem, ez kizárt
heló
Azért mekkora féregnek kell lenni tényleg, hogy azt hazudd, hogy meghalt a lányod... az a lányod aki látni se akar, mert szégyenli az apját!? És ilyen indokkal több száz-ezer eurót kicsalni? Gézánál aljasabb trasht nem is ismerek szerintem!
Azért az elég vicces, hogy eddig csak az 50-es, 60-as nőket sikerült olyan szépen manipulálnia, mint a tiktok ribit.
A szexnagyiknak legalább megvolt az a mentségük, hogy fingjuk nem volt róla hogy ki a korcs és mit művel az interneten, ráadásul a nemrég kirepült gyerekek által hagyott űrt próbálták betölteni.
A trashlégy ellenben pontosan tudja, hogy a korcs pedofil és nőgyűlölő, csak nem hiszi el. Pont ilyet keres a gyagyás, mondogatta is, hogy fél, hogy ha bárkivel kapcsolatba kerül, akkor a trollok őt is trollá teszik. Laurának viszont megvan a rinocéroszbőre a valóság ellen és ezért ideális szexnagyi. Trollból lett púpsimogató, ilyen még nem volt.
tökéletes levezetés. ilyet még nem láttak a trollok. ez most némileg win a buzeráns púprémnek (némileg, mert laura sem lesz ingyen, azért ennyi biztos), de éltet a remény, hogy lesz még tüzijáték később.
ha nem, akkor majd a következő körben esik pofára a sodi. hiába nyer meg egy-két jelentéktelen csatát a púpszörny, a háború a trollok végleges győzelmével fog véget érni.
vérdíj target nr. 1
Az anyagos nem volt olyan régen azért.
Nothing's better than cheddar!
Ó, csuldigung, teljesen igaz. Ő ráadásul úgy lett szexnagyi, hogy született férfi.
Valakinek magasabb az EQ-ja mint az IQ-ja (Laura), valakinek magasabb az IQ-ja mint az EQ-ja, (mérnökök egy része) és van akinek mindkettő alacsony (Sodi), meg van egy-két ember akinek mindkettő magas.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
De Endre azt mondta, hogy mi jó sávban megyünk és ez a sok ember aki jön velünk szembe ez mind hülye.
40 éves, a jogosítványát gondolom nem tegnap szerezte, szóval biztos van bőven vezetési tapasztalata!
42:00-töl nyilatkozik több témában, addaboy-nak. Ligetben van Fórizst védi, már bántani akarják, az uram-hölgyet.
trashvod.com/w/kYHj9tHvE8L1oLPLazMSsR
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ez egy tavalyi felvétel. Azóta jogi öngyilkosságba keveredett. És ezzel még a mátészalkai troll is egyetért.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Lezárul egy tajgi?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dehogyis! Úgy döntött, hogy éveken át tartó troll szórakoztatásba kezd, bírósági lájvokkal, bánópénzekkel.
Rögtön észrevette a piaci rést, amint lelépett a púpos pedofil gnóm
Utána pedig az én szórakozásomba fog fogni!
Tegnapi videó tanulsága: légkondi nélküli a recskaodú. Télen oké nem kell fűteni,de nyáron azért nem a legjobb, mi recskás?
Magyar átlag környékén keresek, de még nekünk is van otthon klíma. Lúzer BALEK.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerintem csak simán hagyni kellene a picsába.
Egyértelműen élvezi, hogy emberek tudják ki ők, meg foglalkoznak vele. Egy kis híresség.
Nem véletlenül tolja továbbra is a TikTokot.
El kell felejteni, menjen vissza a 20 látogatóra.
Depis szakasz van, ez teljesen általános a korcsnál, minden évben van ilyen időszak. Emiatt hajtogattuk télen és tavasszal, hogy nemsokára könnyebben követhető lesz a snecológia. Ha beáll a depi, akkor kussol, a háttérben loopol valakinek, meg nyüglődik. Sokáig tartott, de végre megérkezett Dezső. Ilyenkor van idő levonni az előző évad tanulságait.
Mert letiltotta abüdös ribanc, pedig csak pár órát akart loopolni neki naponta
Nem az a lényeg, hogy ő mit élvez meg mitől szenved. Az a lényeg, hogy a korcsnak jó, ha pátyolgatja a trashlégy.
Szerintem lehet gyakni a csajt nyugodtan. Ha bedurcizik és mélyebb torokra veszi a pedót, akkor egyre keményebbeket fog kapni. Az eddigi púpsimogatók többnyire lumpen férgek voltak, akiknek nem volt mit veszteniük. Akinek van, az egy idő után betérdel, még az a kis pszichopata genyagyerek is lepattant a korcsról, pedig az egy berszerker volt.
Endre?
Óóóó nem is tudtam. :...((
Akkor már csak Merci akar téged Endre, ez nem lehet véletlen!
Annyi közös van bennetek és már éltetek is együtt.
A hibáitokból okulva alkothatnátok!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ebben van valami, de nem nagyon van más eszközünk. Egyszer csak felfogja a tiktokon leépült agyával is, hogy a korcs bajjal jár.
Egyébként pedig biztosan magyarországon van és laurához készül (vagy már ott is van), írta Viktorsz tegnap.

Sneci Szegeden vagy? Nézd mit találtam a szekrényben!
Már lejárt, de tudom, hogy örülni fogsz neki!
Theficás, Márky, Dörp hogy törleszt? Sok lesz az a tanulópénz!
Ingatkanügyek
Mind a háromra ugyanaz a válasz. Laura semmit nem akar a recskástól, nem hiányzik neki, nem akarja bemutatni a barátainak, pláne nem akarja őket lecserélni egy pedofil korcsra.
Laura egyszerűen megszánta a hazudós korcsot. Beette az egyetlen működő manipulációs technikáját: A jobb sorsra érdemes, elesett srácot.
A 2 perces videójában maga Laura írta, hogy sírt(!) amikor a trollok helyette kidobták sodikát, annyira sajnálta. Hol letiltja, hol engedélyezi, de nem akarja, hogy a púpos miatta legyen öngyilkos (ha eddig esetleg nem került elő ez a kártya, akkor rövidesen elő fog)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Te egy akkora szélkakas vagy, hogy arra szavak nincsenek. Először elmondtad Viktorszt mindennek a Laurás trollkodás miatt. Majd ment az elnézéskérés meg a Jauja egekig magasztalása és simpelése. Most meg hogy okosan, mert a csaj csak figyelemre éhes white trash. Troll trollnak nem farkasa, de amit te csinálsz, az néha nagyon szánalmas.

De tényleg,most azért ne menjen Laurának faszerdő, mert Viktor pajtásod szerelmes belé? Retard retardnak párja.
jajj mikbe faty! ne is viccelődjünk ilyennel, mert a végén tényleg elhiszi, hogy _azért_ akar vele találkozni Laura. :DD mindjárt meg is osztja púpfalon az Edda dalt. romantikus lélek az endre, no.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Vagy csak szimplán nem tudod mik mennek a háttérbe... akkor majd légyszives akkor is kérj bocsánatot, ok!? NSZKSZ
Semmi nem megy a háttérben. Ami megy, annak meg biztos nem árt egy rakás pizza, taxi esetleg gyors kiszállítású trágya, ingyen elvihető vashulladék.
Igen, a háttérben mennek az atombomba készületek.
Ezt már hallottuk.
Na ne vicceskedjunk már..
az szerintem jött amúgy :D columbo hadnagy emlékezetem szerint két fontosat is írt
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Van konkrét hírünk? Tartózkodasi hely, utazgatások, üzengetések, bármi ami megosztható? Nszksz.
Lófasz semegy a háttérbe, Viktor kúrja a fogyatékos Laurát, a többi belsőkörös meg tartja a gyertyát és recskázik. Nekünk meg el kellene hinni hogy atombomba lesz meg nagy bejelentések.
Nem lett :D
Bécsben sokkal több a zsanér, türelem.
Marad a feléledt anyai ösztönök a jobb sorsra érdemes fiatalember iránt, de sneci ezt ahogy szokta, el fogja baszni inkább előbb, mint utóbb.
szegeny vera neni az isten nyugosztalja.
Rájöttél! Lebuktunk és akkor most jujj milesz!? GET LIFE!
Hihetetlen, hogy páraknak tényleg ennyire nincs élete és csak a recskás nyomorának örülnek?! Tény azért vagyunk, hogy keresztbe tegyünk neki akár egyénileg, akár közösen... épp ezért miért kell azt basztatni aki próbál is tenni szemben azzal, aki csak a pöcsét veri, hogy ő bezzeg nagyobbat ütött volna rá!? Hány alkalom lett volna, amikor fix infok voltak!? Pl. most is és még se indulsz meg!? annyira szánalmas! és aki tett ellene se flexelt vele sztem, hogy én most mekkorát ütöttem az autipajszon... a lényeg az hogy betalált! Minden más mellékes, hogy ki volt az, stb.
A biztonság kedvéért inkább anyád csöngessen!
Eltévedtél?
Sodipédián van összefoglalás az előző napokról (nem történt sok). Ma pedig egyes hírek szerint szegeden szülinapozik a tiktokretardinával.
Sajnos a púpfal alapján délelőtt 10-ig még nem ütötte agyon Golda a menórával.
Miért? Te semmi másnak nem tudsz örülni? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jó, a belső körös seggfájás is szórakoztat.
Ha a Goethe strassen járok, felfogok csöngetni, de nem várom meg, hogy felvegye a kaputelefont, hanem elszaladok.
Lehet ebből jogi problémám? Még csak 12 éves vagyok.
Ha endre utolér megbasz kb ennyi
contains language which some may find offensive
RIPSZ my brádersz. Szerettük, hiányozni fog!
Remélem a kettes csatorna is ilyen minőségű lesz!
Iratkozzék fel mindenki, aki nem pedofil!
www.youtube.com/channel/UCnE5lBhT8jz9Nc6b0CtTPkw
A mai naptól erre készülhettek. Egyesével fogom mindegyőtöket megbaszni. Külön-külön!
RIPSZ Kevinke!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
RIP! Endre, ezért a kínok kínjának a kínjával halsz meg.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Itt mindenki SoDi
contains language which some may find offensive
Ripsz. Kiváló műsorok voltak, a 2-esem folytatjuk
:(
Egy linket kérhetek?
Tényleg minőségibb adások voltak mint a "kamu" csatin
Mindenre IS jó a snecologia. Én is általa ismertem meg addig 2 ismeretlen tranyot.
szerintem a púp egyik lehetséges munkahelye volt az
Mifaaaaaaaaaaaan
púpospúp
(
x2)
Jun 27, 2022 12:38:32
x2)
Mivel Laura nem szereti a rivaldafényt, ezért semmilyen show-ra nem lehet számítani
victroll
Jun 27, 2022 12:42:49
Sodinak Szandikával lett volna esélye valami normálisnak mondható életre... (az ő szemszögéből normális, hogy egy lelkisérült lány még úgymond érdeklődött is iránta - csak ő totál leszarta) de mivel nem tekint rá társként, csak biodíszletként + csőbúza, így csak Tibi megoldás neki!
Laura megunja a loopjait: érdekes Viktorral vidáman lájvozott & amikor meg Géjzával ment megfenyegetni, akkor nem volt róla semmi - nem tudott vele dicsekedni, mert a csajnak kellemetlen volt az egész szituáció (már most unja szerintem bőven és offolná endrét csak mániákusan üldözi ugyebár)...
Jutka meghal rövid időn beül, így a bécsi évad létre jöhet simán Tibivel hamarosan és az foshná amúgy! A ticcsól - karak ól csak ez a hülye nem veszi észre hogy a Laurás körrel semmi esélye, a Tibivel meg még van esélye egy kört futni, míg nem lsez totálisan munkanélküli és elfogy minden hitelkártya - hitelkeret, stb. Púpszászi hazamenekülés + blahás csövezések! :D
Mondjuk a közös csövezést a blahán tibivel adnám... de akkor azt jutka is húzza ki addig és nyomják trióba! tibi-sodi-jutka a blaha aluljáróba verik egymást és lájvozzák, amolyan helyi látványosság lenne! :DDDDD
Laura megunja a loopjait: érdekes Viktorral vidáman lájvozott & amikor meg Géjzával ment megfenyegetni, akkor nem volt róla semmi - nem tudott vele dicsekedni, mert a csajnak kellemetlen volt az egész szituáció (már most unja szerintem bőven és offolná endrét csak mániákusan üldözi ugyebár)...
Jutka meghal rövid időn beül, így a bécsi évad létre jöhet simán Tibivel hamarosan és az foshná amúgy! A ticcsól - karak ól csak ez a hülye nem veszi észre hogy a Laurás körrel semmi esélye, a Tibivel meg még van esélye egy kört futni, míg nem lsez totálisan munkanélküli és elfogy minden hitelkártya - hitelkeret, stb. Púpszászi hazamenekülés + blahás csövezések! :D
Mondjuk a közös csövezést a blahán tibivel adnám... de akkor azt jutka is húzza ki addig és nyomják trióba! tibi-sodi-jutka a blaha aluljáróba verik egymást és lájvozzák, amolyan helyi látványosság lenne! :DDDDD
Jun 27, 2022 12:42:49
Intervencionista troll
Jun 27, 2022 12:43:28
Ne értsd félre amit írtam. Nem azt írtam, hogy soha nem szerepel az interneten és azt se, hogy egy visszahúzódó, szerepléstől félő ember.
Azt írtam, hogy nem fogja kilájvolni az életét a korccsal. Nem lesz random esti singes lájv. Nem lesz házibulis, kokós lájv. Nem lesz két órás rant arról, hogy mit művelt sodika az előző hétvégén. Egy szóval: Nem lesz műsor. Tiktkolózás lesz, ahogy most is az van. A korcs még azt se mondta el, hogy elhagyja Linzet, a valóságban pedig már úton van Szeged felé, ha éppen meg nem érkezett már.
Majd kapunk a korcstól egy-két nap múlva a keletiből egy videót (amit csak akkor tölt fel, amikor már elhagyta hegyeshalmot), amin önelégült fejjel magyaráz, hogy "megint jól sikerült a hétvége" és ennyi.
Jun 27, 2022 12:43:28
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 27, 2022 12:46:13
x7)
Ne felejtsük azért el azt a "kis" részletet, hogy minden utazás, minden szar sör, minden értelmetlen költés a még éppen működő kártyákat terheli az anyagi csőd közelében. Ennek azért örülhetünk! Gayza halott/feltámadott lánya is örül!
A jó portás csak baszik!
Rufus
Jun 27, 2022 12:48:43
Sodinak Szandikával lett volna esélye valami normálisnak mondható életre... (az ő szemszögéből normális, hogy egy lelkisérült lány még úgymond érdeklődött is iránta - csak ő totál leszarta) de mivel nem tekint rá társként, csak biodíszletként + csőbúza, így csak Tibi megoldás neki!
Egy dolog, hogy a legjobb életviteli tanácsokat kapja a gyagyás a fórumon, de hogy az ilyen elemzések se jutnak el az alkoholista agyáig, elég hihetetlen.. Lehet csak egy tökömtudja mekkora csavar az egész élete és amúgy a hitel helyett a titkos senior főprogramozó melócsájából él és tényleg csak röhög mindenkin. Visszaolvasva nem, ez kizárt
Jun 27, 2022 12:48:43
féreg géjza
Jun 27, 2022 12:49:30
Ne felejtsük azért el azt a "kis" részletet, hogy minden utazás, minden szar sör, minden értelmetlen költés a még éppen működő kártyákat terheli az anyagi csőd közelében. Ennek azért örülhetünk! Gayza halott/feltámadott lánya is örül!
Azért mekkora féregnek kell lenni tényleg, hogy azt hazudd, hogy meghalt a lányod... az a lányod aki látni se akar, mert szégyenli az apját!? És ilyen indokkal több száz-ezer eurót kicsalni? Gézánál aljasabb trasht nem is ismerek szerintem!
Jun 27, 2022 12:49:30
ascites
(
x57)
Jun 27, 2022 12:54:36
x57)
a púpszörny nagyon jól tudja, hogy a nők empatikusak, erős bennük a sajnálat az elesettek, gyengék, nyomorékok iránt. ezt használja ki a sodi.
Azért az elég vicces, hogy eddig csak az 50-es, 60-as nőket sikerült olyan szépen manipulálnia, mint a tiktok ribit.
A szexnagyiknak legalább megvolt az a mentségük, hogy fingjuk nem volt róla hogy ki a korcs és mit művel az interneten, ráadásul a nemrég kirepült gyerekek által hagyott űrt próbálták betölteni.
A trashlégy ellenben pontosan tudja, hogy a korcs pedofil és nőgyűlölő, csak nem hiszi el. Pont ilyet keres a gyagyás, mondogatta is, hogy fél, hogy ha bárkivel kapcsolatba kerül, akkor a trollok őt is trollá teszik. Laurának viszont megvan a rinocéroszbőre a valóság ellen és ezért ideális szexnagyi. Trollból lett púpsimogató, ilyen még nem volt.
monstersodi
Jun 27, 2022 12:58:59
SODI emlékezz mit mondott rád a főnököd:
SZÖRNYETEG VAGY!
SZÖRNYETEG VAGY!
Jun 27, 2022 12:58:59
Kötőjel
(
x12)
Jun 27, 2022 13:03:00
x12)
Trollból lett púpsimogató, ilyen még nem volt.
tökéletes levezetés. ilyet még nem láttak a trollok. ez most némileg win a buzeráns púprémnek (némileg, mert laura sem lesz ingyen, azért ennyi biztos), de éltet a remény, hogy lesz még tüzijáték később.
ha nem, akkor majd a következő körben esik pofára a sodi. hiába nyer meg egy-két jelentéktelen csatát a púpszörny, a háború a trollok végleges győzelmével fog véget érni.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 27, 2022 13:05:29
x7)
Endre mikor nyúltál utoljára a kütyüdombhoz?
Az évek alatt megvetted a sok flokkereszközt, nincs semmi kontent és biztos vagyok benne, hogy az értékes tagjaid is leszarod, akik a sörödet finanszírozzák.
Betelefonálós liveot a népnek, te gennyes!
le vagy tiltva, kurva anyád
Az évek alatt megvetted a sok flokkereszközt, nincs semmi kontent és biztos vagyok benne, hogy az értékes tagjaid is leszarod, akik a sörödet finanszírozzák.
Betelefonálós liveot a népnek, te gennyes!
Trollul Madár
(
x15)
Jun 27, 2022 13:08:29
x15)
Endre!
Itt vagyunk a nyár közepén.
A Trollok köszönik jól vannak.
Vagy nyaralnak vagy mennek nem sokára, akár kétszer is.
Nincsenek hitelspirálban és viagrát se nyelnek naponta egy levéllel.
Élvezik életet és tervezgetik, hogy szabadidejükben hogyan fingassanak meg.
Veled mi van recskás?
Egy légkondi nélküli bűzlő vonat wc-ben recskázol éppen Laurára vagy Tibire?
Szánalmas kis gyökér vagy te Endre.
Itt vagyunk a nyár közepén.
A Trollok köszönik jól vannak.
Vagy nyaralnak vagy mennek nem sokára, akár kétszer is.
Nincsenek hitelspirálban és viagrát se nyelnek naponta egy levéllel.
Élvezik életet és tervezgetik, hogy szabadidejükben hogyan fingassanak meg.
Veled mi van recskás?
Szánalmas kis gyökér vagy te Endre.
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 27, 2022 13:09:43
x2)
Trollból lett púpsimogató, ilyen még nem volt.
ascites
(
x57)
Jun 27, 2022 13:13:15
x57)
Ó, csuldigung, teljesen igaz. Ő ráadásul úgy lett szexnagyi, hogy született férfi.
Hahó
(
x136)
Jun 27, 2022 13:21:51
x136)
mi van veled seggbekúrt? nagyon el vagy tűnve! csak nincs valami baj? megvagy szeppenve? anyád befenyített és elzárt a nettől amikor meglátta a levélkét?
jó hírem van számodra. hamarosan kirándulhatsz a reptérre.
Ő már NEM HAGYHAT EL!!!
Jun 27, 2022 13:30:41
Szevasz pszichopatám! Mennyire kattantál már meg? Hogy viseled a nők folyamatos visszautasítását?!
Hétvégén rakodtunk a pincében és nézd, találtam egy ilyet! Egyből te jutottál eszembe:

Jelképes hu-hu-húszezerért odaadom. Ezzel jól kibírod kötni a büdös kurváját, a végén lévő kampóval való operálásnak meg csak a képzeleted szabhat határt.
Ez biztosabb módja a függőségi viszony kiépítésének mint a Mazda és nem is kerül annyiba.
Na, mit szólsz?! Nyilatkozz!
Hétvégén rakodtunk a pincében és nézd, találtam egy ilyet! Egyből te jutottál eszembe:

Jelképes hu-hu-húszezerért odaadom. Ezzel jól kibírod kötni a büdös kurváját, a végén lévő kampóval való operálásnak meg csak a képzeleted szabhat határt.
Ez biztosabb módja a függőségi viszony kiépítésének mint a Mazda és nem is kerül annyiba.
Na, mit szólsz?! Nyilatkozz!
Jun 27, 2022 13:30:41
Kötőjel
(
x12)
Jun 27, 2022 13:33:32
x12)
tényleg, ott volt még az anyagos is, ráadásul ő még csak le sem húzta a púpost. a legbalfaszabb balfasz. minden figyelmeztetés és intő jel ellenére próbál rajta segíteni újra és újra.
de a sodin nem lehet, mert ilyen sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
de a sodin nem lehet, mert ilyen sodi a sodi.
szegedi pizzafutár
Jun 27, 2022 13:33:51
Üdvözlet, Mayer Laura itthon van?
Hoztam az extra csípős pizzát, amit a férje Kiss Endre Farkas rendelt.
Hoztam az extra csípős pizzát, amit a férje Kiss Endre Farkas rendelt.
Jun 27, 2022 13:33:51
sörösterv
(
x4)
Jun 27, 2022 13:39:27
x4)
Az is egy speciális fajta retardált lehet, aki tudja hogy okkal vannak trolljai a púpnak és ennek ellenére a gyagyás oldalára áll
De hiába nyer valaki a trollok ellen csatákat
A háborút soha nem nyerhetik meg
Végül is, nem a trollok fenygetőztek családkiírtással és felgyújtással :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 27, 2022 13:41:21
x21)
Az is egy speciális fajta retardált lehet, aki tudja hogy okkal vannak
Valakinek magasabb az EQ-ja mint az IQ-ja (Laura), valakinek magasabb az IQ-ja mint az EQ-ja, (mérnökök egy része) és van akinek mindkettő alacsony (Sodi), meg van egy-két ember akinek mindkettő magas.
Laura
Jun 27, 2022 13:43:26
Az is egy speciális fajta retardált lehet, aki tudja hogy okkal vannak trolljai a púpnak és ennek ellenére a gyagyás oldalára áll
De Endre azt mondta, hogy mi jó sávban megyünk és ez a sok ember aki jön velünk szembe ez mind hülye.
40 éves, a jogosítványát gondolom nem tegnap szerezte, szóval biztos van bőven vezetési tapasztalata!
Jun 27, 2022 13:43:26
SyntaxError
(
x24)
Jun 27, 2022 13:47:12
x24)
Endre ideje lenne valami ajándékot venni Laurának, Euróért, lehetőleg hitelre, jó drágán, hogy erősödjön a Forint.
Különben a Forint gyengülés is a te hibád lesz, hahó.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Különben a Forint gyengülés is a te hibád lesz, hahó.
Klohek
(
x12)
Jun 27, 2022 13:49:40
x12)
mi van veled seggbekúrt? nagyon el vagy tűnve! csak nincs valami baj? megvagy szeppenve? anyád befenyített és elzárt a nettől amikor meglátta a levélkét?
42:00-töl nyilatkozik több témában, addaboy-nak. Ligetben van Fórizst védi, már bántani akarják, az uram-hölgyet.
Hahó
(
x136)
Jun 27, 2022 13:52:07
x136)
Ez egy tavalyi felvétel. Azóta jogi öngyilkosságba keveredett. És ezzel még a mátészalkai troll is egyetért.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 27, 2022 13:54:18
x47)
Lezárul egy tajgi?
Hahó
(
x136)
Jun 27, 2022 13:57:58
x136)
Lezárul egy tajgi?
Dehogyis! Úgy döntött, hogy éveken át tartó troll szórakoztatásba kezd, bírósági lájvokkal, bánópénzekkel.
seymour schwartz
(
x6)
Jun 27, 2022 13:58:36
x6)
Bazmeg Zsodrák, nem adnád már fel végre ezt a társkeresősdit? Neked sosem lesz társad, max D.Dezső. Fogadd el. Melócsá hogy áll? Hitelek? Költözés? Médiabirodalom? Játékok? Senkit nem érdekel a nyomorult magánéleted, úgy is tudjuk, hogy milyen körökben mozogsz és hogy ők milyenek. Ez unalmas, mert mindig ugyanúgy végződik, hogy még a végstádiumban lévő alkoholista hajléktalan is elhajt két megdöglés között. Valami újat mutass már!
Ingatkanügyek
max5enutálnak
(
x47)
Jun 27, 2022 13:59:27
x47)
Rögtön észrevette a piaci rést, amint lelépett a púpos pedofil gnóm
Sittes Sanyi
Jun 27, 2022 13:59:33
Utána pedig az én szórakozásomba fog fogni!
Jun 27, 2022 13:59:33
Hahó
(
x136)
Jun 27, 2022 14:00:43
x136)
Szerintem ilyenkor amikor bajba kerül, az anyja elzárja előle a netet, és talán ki sem engedi a gyerekszobából, hogy ne tudjon embereket zaklatni.
Ezért aztán kisrühes ott árválkodik egyedül a trollvadász oldalán.
Ezért aztán kisrühes ott árválkodik egyedül a trollvadász oldalán.
trolléga
(
x30)
Jun 27, 2022 14:07:48
x30)
Tegnapi videó tanulsága: légkondi nélküli a recskaodú. Télen oké nem kell fűteni,de nyáron azért nem a legjobb, mi recskás?
Magyar átlag környékén keresek, de még nekünk is van otthon klíma. Lúzer BALEK.
linziasztal
(
x3)
Jun 27, 2022 14:08:59
x3)
Endre!
Ma már hívott a főnök úr, hogy mi a khurva anyádat csináltál eddig?
Ma már hívott a főnök úr, hogy mi a khurva anyádat csináltál eddig?
Hahó
(
x136)
Jun 27, 2022 14:09:43
x136)
Seggbekúrt figyelj oda a határidőkre! Még nem árulom el hány millió fütyit fogsz fizetni, de az örökségtől búcsúzz el.
Azt tudod mennyi most a késedelmi kamat? 14 % körül van. Ha pl. 5 évig nem fizetsz, 70 %-kal nő a tartozásod.
Goldold át a provident kölcsönt, vagy pedig kérd el anyádtól, ami az orvosokra van neki félretéve.
Azt tudod mennyi most a késedelmi kamat? 14 % körül van. Ha pl. 5 évig nem fizetsz, 70 %-kal nő a tartozásod.
Goldold át a provident kölcsönt, vagy pedig kérd el anyádtól, ami az orvosokra van neki félretéve.
KicsiNéző
(
x13)
Jun 27, 2022 14:12:39
x13)
Fura nekem, hogy ennyire nem csinál semmit.
Ez az a csávó, aki mániákusan gyártja a videókat, amit senki se néz, és mutogatja magát.
Aki elmondja, hogy barátnőben is a legfontosabb az, hogy támogassa a legfontosabb dolgot az életében, a videózást.
Ehhez képest hetek óta alig van bármi.
Ez az a csávó, aki mániákusan gyártja a videókat, amit senki se néz, és mutogatja magát.
Aki elmondja, hogy barátnőben is a legfontosabb az, hogy támogassa a legfontosabb dolgot az életében, a videózást.
sittessanyi
(
x7)
Jun 27, 2022 14:14:03
x7)
laura trollkodásával szerintem legyünk okosak. ilyen klasszikus white trashnak néz ki, akinek nincsenek elvei, max annyi számít neki h jól mutasson a tiktokon a ribanctesói mellet, meg legyen a kokó a szombati bulira.
viszont az ilyenek arra is hajlamosak, hogy belelovalják magukat a "mindenki/világ ellenem van, én majd megmutatom nekik" gangszta-proli coelhos életérzésbe. (pl arcoskdott is h nyugodtan ki lehet rakni rosszlanyok.hu-ra)
ha ok-okozat nélkül trollkodásokat kap, akkor lehet hogy kivagyokiságból csak azért is újra elhívja bulizni a gyagyást.
szóval a trollkodást én csak akkor vetném be nevelőcélzattal ha tényleg visszafogadja a pedot, jelenleg úgy tudjuk ugye h le van tiltva nála és nem akar bármi kontaktust a korcshoz(púp úgyis el fog vele dicsekedni előbb-utóbb ha ez változik)
viszont az ilyenek arra is hajlamosak, hogy belelovalják magukat a "mindenki/világ ellenem van, én majd megmutatom nekik" gangszta-proli coelhos életérzésbe. (pl arcoskdott is h nyugodtan ki lehet rakni rosszlanyok.hu-ra)
ha ok-okozat nélkül trollkodásokat kap, akkor lehet hogy kivagyokiságból csak azért is újra elhívja bulizni a gyagyást.
szóval a trollkodást én csak akkor vetném be nevelőcélzattal ha tényleg visszafogadja a pedot, jelenleg úgy tudjuk ugye h le van tiltva nála és nem akar bármi kontaktust a korcshoz(púp úgyis el fog vele dicsekedni előbb-utóbb ha ez változik)
KicsiNéző
(
x13)
Jun 27, 2022 14:16:40
x13)
laura trollkodásával szerintem legyünk okosak. ilyen klasszikus white trashnak néz ki, akinek nincsenek elvei, max annyi számít neki h jól mutasson a tiktokon a ribanctesói mellet, meg legyen a kokó a szombati bulira.
Egyértelműen élvezi, hogy emberek tudják ki ők, meg foglalkoznak vele. Egy kis híresség.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 27, 2022 14:20:42
x15)
Endre!
Laurával már megbeszélted, hogy mi okból is rakattad fel a napiszar.com-ra?
ascites
(
x57)
Jun 27, 2022 14:32:13
x57)
Fura nekem, hogy ennyire nem csinál semmit.
Depis szakasz van, ez teljesen általános a korcsnál, minden évben van ilyen időszak. Emiatt hajtogattuk télen és tavasszal, hogy nemsokára könnyebben követhető lesz a snecológia. Ha beáll a depi, akkor kussol, a háttérben loopol valakinek, meg nyüglődik. Sokáig tartott, de végre megérkezett Dezső. Ilyenkor van idő levonni az előző évad tanulságait.
JohnCramer
(
x1)
Jun 27, 2022 14:35:29
x1)
Nagyon megvan az a benyomásom veled kapcsolatban Fifikém, hogy ha a Keletiben 10 kopaszra nyírt puncijú (bér) nőstény kergetne és üldözne a szerelmével, hogy csak egyet tegyél közülük magáévá, mind a kegyeidért (meg persze a pénzért) Pamela Anderson adottságokkal is ostromolna, akkor is sírva szaladva menekülnél. Tudod miért? Mert egy pedofil korcs vagy azért! Te vagy az, akitől mi, normál szülők a gyerekeinket féltjük, és téged vagy 10 évre rács mögé akarunk baszatni, teljes korrekciós intézkedések mellett! Nekem a kínai modell tetszene a legjobban veled kapcsolatban: kémiai sterilizáció, akarom mondani kasztráció! Na meló, csá
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Jonciii
(
x8)
Jun 27, 2022 14:37:20
x8)
Endre!
ascites
(
x57)
Jun 27, 2022 14:40:28
x57)
Nem az a lényeg, hogy ő mit élvez meg mitől szenved. Az a lényeg, hogy a korcsnak jó, ha pátyolgatja a trashlégy.
Szerintem lehet gyakni a csajt nyugodtan. Ha bedurcizik és mélyebb torokra veszi a pedót, akkor egyre keményebbeket fog kapni. Az eddigi púpsimogatók többnyire lumpen férgek voltak, akiknek nem volt mit veszteniük. Akinek van, az egy idő után betérdel, még az a kis pszichopata genyagyerek is lepattant a korcsról, pedig az egy berszerker volt.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 27, 2022 14:48:02
x15)
Endre?
Óóóó nem is tudtam. :...((
Akkor már csak Merci akar téged Endre, ez nem lehet véletlen!
Annyi közös van bennetek és már éltetek is együtt.
A hibáitokból okulva alkothatnátok!
-
Jun 27, 2022 14:51:34
ha ok-okozat nélkül trollkodásokat kap, akkor lehet hogy kivagyokiságból csak azért is újra elhívja bulizni a gyagyást
ha ok-okozat nélkül trollkodásokat kap, akkor lehet hogy kivagyokiságból csak azért is újra elhívja bulizni a gyagyást
Ebben van valami, de nem nagyon van más eszközünk. Egyszer csak felfogja a tiktokon leépült agyával is, hogy a korcs bajjal jár.
Egyébként pedig biztosan magyarországon van és laurához készül (vagy már ott is van), írta Viktorsz tegnap.
Jun 27, 2022 14:51:34
linziasztal
(
x3)
Jun 27, 2022 14:53:24
x3)
Faszóni fogsz Lajura!
bécsitrollsz
Jun 27, 2022 14:54:18
Én Újszász környékén körülnéznék az állomás és az anyja lakása környékén. valószínűleg ott bújkál még épp most!
(este meg vagy Szeged vagy Pest felé vissza Linz épp Laura válaszol-e neki úgy ahogy az autista agya elfogadja - sztem beszart hogy tudjuk hogy itt van és visszakúszik Linzbe szokás szerint - max. amikor már elhagyta a határt akkor be mer lájvozni - videót feltölteni, hogy amúgy itt járt - már olyan kiszámítható ez a alkoholista szar)
(este meg vagy Szeged vagy Pest felé vissza Linz épp Laura válaszol-e neki úgy ahogy az autista agya elfogadja - sztem beszart hogy tudjuk hogy itt van és visszakúszik Linzbe szokás szerint - max. amikor már elhagyta a határt akkor be mer lájvozni - videót feltölteni, hogy amúgy itt járt - már olyan kiszámítható ez a alkoholista szar)
Jun 27, 2022 14:54:18
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 27, 2022 14:55:33
x2)

Sneci Szegeden vagy? Nézd mit találtam a szekrényben!
Már lejárt, de tudom, hogy örülni fogsz neki!
Kötőjel
(
x12)
Jun 27, 2022 14:55:42
x12)
laurának az Univerzum előbb-utóbb a tudtára adja, hogy a sodival nem a baj van, a sodi maga a baj.
vérdíj target nr. 1
banshee
(
x24)
Jun 27, 2022 15:09:13
x24)
Trollz, mielőtt nagyon beleélitek magatokat abba hogy púp és Laura, gondolkodjatok.
1. Laurának mint egészséges szexualitású fiatal nőnek azért szüksége van arra hogy időnként félájultra legyen baszva. Snecinek ez angyalszárny.
2. Megjelenni valahol snecivel. Szépség és a szörnyeteg...felejtős.
3. Sneci mint beszélgetőpartner. Dettó.
Marad a feléledt anyai ösztönök a jobb sorsra érdemes fiatalember iránt, de sneci ezt ahogy szokta, el fogja baszni inkább előbb, mint utóbb.
1. Laurának mint egészséges szexualitású fiatal nőnek azért szüksége van arra hogy időnként félájultra legyen baszva. Snecinek ez angyalszárny.
seymour schwartz
(
x6)
Jun 27, 2022 15:12:47
x6)
Endre mikor nyúltál utoljára a kütyüdombhoz?
Theficás, Márky, Dörp hogy törleszt? Sok lesz az a tanulópénz!
féregnyulvány
(
x7)
Jun 27, 2022 15:13:02
x7)
szerintem ezt a lajura szalat folosleges tovabb gondolni, nemlesz folytatasa, sneci meg néha loopolni fog ezen de ennyi
Intervencionista troll
Jun 27, 2022 15:17:36
Trollz, mielőtt nagyon beleélitek magatokat abba hogy púp és Laura, gondolkodjatok.
Mind a háromra ugyanaz a válasz. Laura semmit nem akar a recskástól, nem hiányzik neki, nem akarja bemutatni a barátainak, pláne nem akarja őket lecserélni egy pedofil korcsra.
Laura egyszerűen megszánta a hazudós korcsot. Beette az egyetlen működő manipulációs technikáját: A jobb sorsra érdemes, elesett srácot.
A 2 perces videójában maga Laura írta, hogy sírt(!) amikor a trollok helyette kidobták sodikát, annyira sajnálta. Hol letiltja, hol engedélyezi, de nem akarja, hogy a púpos miatta legyen öngyilkos (ha eddig esetleg nem került elő ez a kártya, akkor rövidesen elő fog)
Jun 27, 2022 15:17:36
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 27, 2022 15:20:38
x10)
Mondjuk a férfiak se pinával he!
Nem baj, tudjuk, hogy rossz ratyee asodi.
Álmodjatok Rémeket!
Nem baj, tudjuk, hogy rossz ratyee asodi.
Ásó27
(
x68)
Jun 27, 2022 15:21:21
x68)
Laura legalább a miért utálja mindenki sodi-t videót nézd meg, ha már sodipediat nem tudsz olvasni Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Jun 27, 2022 15:25:02
x15)
rBali
(
x24)
Jun 27, 2022 15:31:35
x24)
Endre, nem lenne egyszerűbb beülni a saját autódba, minthogy a buzicsillagos bőröndödet cibáljad a megállók között mint valami alja proli szar?
Nem telik egy fostos superbére? Cég sem ad még egy Octavia-t sem?
Mi vagy te, valami szürkeegér?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
-
Jun 27, 2022 15:31:53
laura trollkodásával szerintem legyünk okosak.
Te egy akkora szélkakas vagy, hogy arra szavak nincsenek. Először elmondtad Viktorszt mindennek a Laurás trollkodás miatt. Majd ment az elnézéskérés meg a Jauja egekig magasztalása és simpelése. Most meg hogy okosan, mert a csaj csak figyelemre éhes white trash. Troll trollnak nem farkasa, de amit te csinálsz, az néha nagyon szánalmas.
Jun 27, 2022 15:31:53
-
Jun 27, 2022 15:32:31

Jun 27, 2022 15:32:31
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 27, 2022 15:37:06
x5)
Endre ha ma késő délután Bécsből elindulnál sunyi módon a Laurához akkor ez a dal még illene is hozzá:
Éjjel érkezem, száraz, kiégett aggyal,
De a testem gyönyörû, fáradt lázban ég.
Hozzád bújok tiszta égõ, forró testtel;
Kérlek feküdj nyugodtan, csak én mozdulok,
Csak én mozdulok, csak én mozdulok.
Õstõl örökölt a tûz, amivel átölellek,
Õstõl örökölt a tûz, amivel követellek.
Vágyom, hogy érezd a szerelmemet,
Vágyom, hogy érezd, hogy szeretlek, hogy érezd.
Nekem nem kell más, csak téged akarlak.
Ha volt is más, feledem, csak téged akarlak.
Te nem érzed ezt a kínt, nem voltál féltékeny soha
Nincs benned semmi küszködés, ha egy másik ér elõbb oda.
Ahol én voltam a szívedben, a lelkedben.
Látom a nappal, ahogy létezel,
Idegen szemek kívánnak, érintenek.
Éhes világ, és csak mosolyognának rajtam,
Fájdalmam üvölteném, de elrejtem, el kell rejtenem.
Ha akartam valaki lenni, csak érted volt,
Próbáltam mást keresni, csak bosszúból.
Mit akarsz tõlem? Csak nézlek, csak nézlek.
Vagy mondd meg, hogy tûnjek el, tûnjek el végleg!
De a testem gyönyörû, fáradt lázban ég.
Hozzád bújok tiszta égõ, forró testtel;
Kérlek feküdj nyugodtan, csak én mozdulok,
Csak én mozdulok, csak én mozdulok.
Õstõl örökölt a tûz, amivel átölellek,
Õstõl örökölt a tûz, amivel követellek.
Vágyom, hogy érezd a szerelmemet,
Vágyom, hogy érezd, hogy szeretlek, hogy érezd.
Nekem nem kell más, csak téged akarlak.
Ha volt is más, feledem, csak téged akarlak.
Te nem érzed ezt a kínt, nem voltál féltékeny soha
Nincs benned semmi küszködés, ha egy másik ér elõbb oda.
Ahol én voltam a szívedben, a lelkedben.
Látom a nappal, ahogy létezel,
Idegen szemek kívánnak, érintenek.
Éhes világ, és csak mosolyognának rajtam,
Fájdalmam üvölteném, de elrejtem, el kell rejtenem.
Ha akartam valaki lenni, csak érted volt,
Próbáltam mást keresni, csak bosszúból.
Mit akarsz tõlem? Csak nézlek, csak nézlek.
Vagy mondd meg, hogy tûnjek el, tûnjek el végleg!
--
Jun 27, 2022 15:38:16
De tényleg,most azért ne menjen Laurának faszerdő, mert Viktor pajtásod szerelmes belé? Retard retardnak párja.
Jun 27, 2022 15:38:16
trolléga
(
x30)
Jun 27, 2022 15:41:16
x30)
Endre ha ma késő délután Bécsből elindulnál sunyi módon a Laurához akkor ez a dal még illene is hozzá:
jajj mikbe faty! ne is viccelődjünk ilyennel, mert a végén tényleg elhiszi, hogy _azért_ akar vele találkozni Laura. :DD mindjárt meg is osztja púpfalon az Edda dalt. romantikus lélek az endre, no.
-_-
Jun 27, 2022 15:42:27
Vagy csak szimplán nem tudod mik mennek a háttérbe... akkor majd légyszives akkor is kérj bocsánatot, ok!? NSZKSZ
Jun 27, 2022 15:42:27
Endre
Jun 27, 2022 15:43:57
Csak azért vergődtök mert itt én vagyok az egyetlen aki ma este kopulálni fog!
Jun 27, 2022 15:43:57
Jövőbelátó troll
Jun 27, 2022 15:44:14
Semmi nem megy a háttérben. Ami megy, annak meg biztos nem árt egy rakás pizza, taxi esetleg gyors kiszállítású trágya, ingyen elvihető vashulladék.
Jun 27, 2022 15:44:14
Norina
(
x2)
Jun 27, 2022 15:50:19
x2)
Igen, a háttérben mennek az atombomba készületek.
Ezt már hallottuk.
Na ne vicceskedjunk már..
foteltroll
Jun 27, 2022 15:51:52
Tényleg, egyik nap be volt írva, hogy 5-6 óra között érkezik az atombomba. Azzal mi lett?
Jun 27, 2022 15:51:52
vladrl
(
x8)
Jun 27, 2022 15:54:09
x8)
Tényleg, egyik nap be volt írva, hogy 5-6 óra között érkezik az atombomba. Azzal mi lett?
az szerintem jött amúgy :D columbo hadnagy emlékezetem szerint két fontosat is írt
trolléga
(
x30)
Jun 27, 2022 15:56:45
x30)
mára befejeztem
Hahó
(
x136)
Jun 27, 2022 15:59:18
x136)
Endre, nem lenne egyszerűbb beülni a saját autódba, minthogy a buzicsillagos bőröndödet cibáljad a megállók között mint valami alja proli szar?
Van konkrét hírünk? Tartózkodasi hely, utazgatások, üzengetések, bármi ami megosztható? Nszksz.
--
Jun 27, 2022 16:04:18
Lófasz semegy a háttérbe, Viktor kúrja a fogyatékos Laurát, a többi belsőkörös meg tartja a gyertyát és recskázik. Nekünk meg el kellene hinni hogy atombomba lesz meg nagy bejelentések.
Jun 27, 2022 16:04:18
Jonciii
(
x8)
Jun 27, 2022 16:11:58
x8)
Nem lett :D
Hahó
(
x136)
Jun 27, 2022 16:16:20
x136)
Bécsben sokkal több a zsanér, türelem.
Rosszcsont troll
Jun 27, 2022 16:17:27
Nem nagyzásból mondom, de a hétvégén linzbe megyek anyukámmal és hatalmas atombombával készülök a pedofilnak.
Ha a Goethe strassen járok, felfogok csöngetni, de nem várom meg, hogy felvegye a kaputelefont, hanem elszaladok.
Jun 27, 2022 16:17:27
Örebro
(
x17)
Jun 27, 2022 16:19:32
x17)
szegeny vera neni az isten nyugosztalja.
lifetroll
Jun 27, 2022 16:24:40
Rájöttél! Lebuktunk és akkor most jujj milesz!? GET LIFE!
Hihetetlen, hogy páraknak tényleg ennyire nincs élete és csak a recskás nyomorának örülnek?! Tény azért vagyunk, hogy keresztbe tegyünk neki akár egyénileg, akár közösen... épp ezért miért kell azt basztatni aki próbál is tenni szemben azzal, aki csak a pöcsét veri, hogy ő bezzeg nagyobbat ütött volna rá!? Hány alkalom lett volna, amikor fix infok voltak!? Pl. most is és még se indulsz meg!? annyira szánalmas! és aki tett ellene se flexelt vele sztem, hogy én most mekkorát ütöttem az autipajszon... a lényeg az hogy betalált! Minden más mellékes, hogy ki volt az, stb.
Jun 27, 2022 16:24:40
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 27, 2022 16:24:51
x2)
Nem nagyzásból mondom, de a hétvégén linzbe megyek anyukámmal és hatalmas atombombával készülök a pedofilnak.
A biztonság kedvéért inkább anyád csöngessen!
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 27, 2022 16:25:31
x2)
Hihetetlen, hogy páraknak tényleg ennyire nincs élete és csak a recskás nyomorának örülnek?!
Eltévedtél?
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 27, 2022 16:27:52
x23)
Sodi, tranyo évad hány új trollt,trash legyet hozott neked? Én is idén év elején figyeltem fel rád újra kb 2010 után. Most meg ezt olvasom pupfaladon, "ezt a köztes időt nem követtem, a jobbikosokhoz való dörgölőzés megvolt, utána már az jött nekem, hogy egy pasiba szerelmes.
Köszi az életrajz kiegészítését"
UI : Nem teszed meg a kedvünkért, hogy kiteszed a fórumodat a púpfalra rögzített bejegyzésbe?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Köszi az életrajz kiegészítését"
UI : Nem teszed meg a kedvünkért, hogy kiteszed a fórumodat a púpfalra rögzített bejegyzésbe?
D_Dezső
(
x29)
Jun 27, 2022 16:29:39
x29)
3 napig ittunk Siófokon egy trollégával. Történt valami a hétvégén? Él még a fiatal fatászpika még egyáltalán? Vagy elpusztult végkimerülésben?
linziasztal
(
x3)
Jun 27, 2022 16:30:09
x3)
Gyere, Sneci!
Letelt a munkaidő és induljunk meg!
Vannak itt dolgok, amiket nem ártana tisztázni!
Letelt a munkaidő és induljunk meg!
Vannak itt dolgok, amiket nem ártana tisztázni!
-
Jun 27, 2022 16:31:22
3 napig ittunk Siófokon egy trollégával. Történt valami a hétvégén? Él még a fiatal fatászpika még egyáltalán? Vagy elpusztult végkimerülésben?
Sodipédián van összefoglalás az előző napokról (nem történt sok). Ma pedig egyes hírek szerint szegeden szülinapozik a tiktokretardinával.
Jun 27, 2022 16:31:22
ascites
(
x57)
Jun 27, 2022 16:34:42
x57)
Sajnos a púpfal alapján délelőtt 10-ig még nem ütötte agyon Golda a menórával.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 27, 2022 16:35:44
x30)
Eltévedtél?
Sodi birodalma
Jun 27, 2022 16:36:19
Elesett az eredeti sodi birodalma csatorna. Nyugodjék békében.
Jun 27, 2022 16:36:19
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 27, 2022 16:37:36
x2)
Jó, a belső körös seggfájás is szórakoztat.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 27, 2022 16:41:23
x5)
Ha endre utolér megbasz kb ennyi
broni
(
x45)
Jun 27, 2022 16:42:40
x45)
sodi bánytóba fulladt
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 27, 2022 16:44:58
x2)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 27, 2022 16:51:45
x47)
RIPSZ my brádersz. Szerettük, hiányozni fog!
Remélem a kettes csatorna is ilyen minőségű lesz!
Iratkozzék fel mindenki, aki nem pedofil!
www.youtube.com/channel/UCnE5lBhT8jz9Nc6b0CtTPkw
Endre
Jun 27, 2022 16:54:45
A mai naptól erre készülhettek. Egyesével fogom mindegyőtöket megbaszni. Külön-külön!
Jun 27, 2022 16:54:45
linziasztal
(
x3)
Jun 27, 2022 16:55:32
x3)
RIPSZ Kevinke!
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 27, 2022 16:58:51
x23)
RIP! Endre, ezért a kínok kínjának a kínjával halsz meg.
Sodika angolnázása
Jun 27, 2022 17:02:29
Az ember várja,hogy jöjjön az atombomba aztán erre kiderül,hogy Viktorsz csak kúrni akar,nem tudtam,hogy a snecológia már erre is jó..
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
Jun 27, 2022 17:02:29
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 27, 2022 17:04:52
x5)
Az ember jó..
Itt mindenki SoDi
Jonciii
(
x8)
Jun 27, 2022 17:05:06
x8)
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 27, 2022 17:06:41
x2)
:(
Egy linket kérhetek?
Tényleg minőségibb adások voltak mint a "kamu" csatin
Endre
Jun 27, 2022 17:08:00
Laura!
Látod micsoda csatákat nyerek?! Így már azért elég férfias vagyok, igaz?!
Hogy tetszik a te kis főnixmadarad?!
SZERETLEK, új erőt adtál nekem, ezért ÖRÖKRE HÁLÁS LESZEK NEKED!!
Látod micsoda csatákat nyerek?! Így már azért elég férfias vagyok, igaz?!
Hogy tetszik a te kis főnixmadarad?!
SZERETLEK, új erőt adtál nekem, ezért ÖRÖKRE HÁLÁS LESZEK NEKED!!
Jun 27, 2022 17:08:00
Tranyo Stalker
Jun 27, 2022 17:10:45
Az ember várja,hogy jöjjön az atombomba aztán erre kiderül,hogy Viktorsz csak kúrni akar,nem tudtam,hogy a snecológia már erre is jó..
Mindenre IS jó a snecologia. Én is általa ismertem meg addig 2 ismeretlen tranyot.
Jun 27, 2022 17:10:45
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 27, 2022 17:13:50
x5)
Mennyi rossz hír egy napra ezt már nem bírom, elesett az igazi Sodi birodalma az a rohadt kamus képnélküli meg még mindig üzemel és erre még ez euro is 404 Ft. Az Oktogonnál a pénzváltós meg azt mondta,hogy lesz az 420 is nyár végére, na mindegy akkor megyek osztrákba melózni úgy hallottam,hogy a bécsi generali biztosítónál jó munkalehetőségek vannak,igaz púpos…
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 27, 2022 17:16:59
x5)
Lendüljünk ellentámadásba,mindenki jelentse a Sodi birodalmát,hogy nem teljesíti a tagmód feltételeit és nincsenek tartalmak (bár igaz azok eddig se voltak), a YouTubenál észreveszik ha sokan hivatkoznak ugyanarra az indokra és elveszik a tagmód lehetőséget a púpostól.
Ásó27
(
x68)
Jun 27, 2022 17:17:12
x68)
szerintem a púp egyik lehetséges munkahelye volt az
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Engem az zavar jobban, hogy Laura miatt dobta Tibit és sajnos minden esély megvan rá, hogy a lehúzós gayzát is jegelni fogja. Marad neki Laura lelki szemetesládának, aki még csak le se húzza cserébe, csak majd néha elmondja tiktokon, hogy kurvára idegesíti a korcs, de annyira sajnálja.
a púpszörny nagyon jól tudja, hogy a nők empatikusak, erős bennük a sajnálat az elesettek, gyengék, nyomorékok iránt. ezt használja ki a sodi. a sodi persze azt is tudja, hogy tibiben ezek nincsenek meg, mert valójában férfi. ezzel a sodi hallgatólagosan beismeri, hogy egy férfival baszott. a sodi. a buzi. mindegy.
ami mindenképpen negatív laurában, hogy ő nem egy drogos, nimfomán, agresszív anarchista picsa, mint andi, aki az eleinte kedves, csengő hangú, bolondos tekintetű lányból átalakult "ha meglátlak, megöllek, addig verem a fejed a betonba, amíg szétloccsan" északi boszorkává. emiatt fennáll a veszélye, hogy sokáig fogja szipolyozni érzelmileg a púpos, mielőtt laura rexitet hajt végre. (ha képes erre egyáltalán)