ha jól értem, valakik végrehajtottak egy sikeres intervenciót és most faszmérgeteés keretében meg akarják szabni ki lehet snecológus és ki nem
Vegyél vissza ebből a stílusból, de nem csak te, hanem a mátkád is!
Ez megint olyan dolog, hogy szoba kerult. mint Golda szegedi koltozese, Endre hitelfelveteli probalkozasa, stb
azzal, hogy ide kiirjuk, hogy mit hallottun, mi az info, segitjuk azt, hogy mas is gondolkodjon rajta, megossza velunk, hogy esetleg mit gondolt, hallott rola.
nagyon sok dolgot (eddig) ezert irtak ki ide, hogy teszteljek Endret vag megtudjak, hogy ki mit gondol rola, valid-e vagy nem. elvileg es is a forum lenyege
de ha ti itt moderator modjara mindenkinek nekiestek hogy fals info meg miert erekes ez meg nem erdemes beszelni rola, akkor ez nem fog mukodni.
tudtommal meg nem ti hatarozzatok meg a forum tartalmat es tematikajat, tehat felesleges lehurrogni a masikat ha arra hasznalja, amire valo: infromacio aramlasra
anschluss
+1 de csak virtuálisan. Feketét nem -olok és nem +olok :)
Én aztán nem kérdőjezem meg, h toxikus vagyok. xD Ők direkt erre utaznak, én meg vevő vagyok rá. Ez abszolút így van.
A probléma az, hogy folyamatosan kavarják a szart a háttérben , és a belső kör erre vevő tagjaival szervezetten hazudoznak, mínuszolnak, dezinformálnak.
Pontosan úgy, ahogy adda is tette anno a csapatával, és mint mondtam, nem véletlen, h jelentős személyi átfedés van.
Akkor Zulu közbelépett, és nagyon remélem, hogy most is így lesz. Én legalábbis megkértem őt erre az előbb, hogy ezek az emberek legyenek kitiltva innen.
Mi nem látjuk értelmét tovább fórumozni így, és most nem kettő emberről beszélek.
Addig is, további hasonló "sikeres intervenciókat" kívánok.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A luxemburgi koltozes szoba kerult, mint lehetseges jovo. Miert baj az ha valaki ezt bedobta? miert baj ha elkezdunk ezen gondolkodni es beszelgetni?
nem az a baj inkabb, hogy nagy mellennyel, felhaborodva rarontani az emberre hogy fals info, minek ezzel foglalkozni? mint ahogy enis megkaptam tegnap Golda azeladasa kapcsan hogy hulyeseg mert hitel..
anschluss
Menthetetlen vagy. Belsőkör, haha ahova csillaggal bárki beléphet. :) Ezt te se gondolod komolyan.
ertem, szoval mar azt is te hataroznad meg, hogy ki irhat ide meg ki legyen tiltva. hamar eljutottunk ide :)
anschluss
en mar ezt kertem, sot, tettem is ezert. ennek ellenere mindig hergeles van. ugyanugy ahogy hergeltek Viktor ellen, most a "belso kor" ellen teszik. de majd jol ki leszunk innen tiltva :)
anschluss
valaki kerdezze mar meg Endret, hogy hany hitelkartyaja mukodik most? :)
anschluss
Kicsit visszás szokott lenni mindkét tábortól, hogy ha jön egy atombomba, akkor bönyállal szopikázni kell öket különben durci van. De én a szent cél érdekében el tudok ettöl vonatkoztatni. Fél-intervencionistaként most úgy érzem egyik oldalon sem szeretnék kiteljesedni teljes intervencionistává.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
en sosem irtam ki sehova semmifele atombombat :) ha irtam valamit, az azert volt, hogy Endret hergeljem.
ezert volt pl a nagy kutyu koltes is (asszem 3000 euro azutan, hogy bedobtam, ki fogjak offolni a kartyait), ami miatt mostmar egy hitelkartyaja sem mukodik :)
most erre mit mondjak? :)
anschluss
Bocsanat, en tokre lemaradtam itt a kommentekben, de honnan tudjuk, hogy egyik sem müködik? Ez örvendetes hír!
Na bumm.
Endre panaszkodott tobbeknek, hogy nincs kartya csak kp van. Mindearon hitelt akar intezni, akar kulfoldon hitelt osszevonva vagy az anyjanal jelzalogot (bar ez mondjuk szobeszed, itt irjak tipusuak, de lehet benne valami)
anschluss
Köszi! :) Finom a krém ENdre?
Na bumm.
Jajj mikbe fatytok! Természetesen kezelem. Működnek, pont mint a fütyim.
A baszó helyett te lehetnél a fosó :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nem fog sokaig tartani. le kell adni a ceges szetapot meg felvenni a kilepo papirokat.
odds hogy mennyire fogjak szornyetegnek nevezni? :)
anschluss
ott lesz tex meg sodi is!!!!!!!!!!!!!!!!sőt, csikkes varga.
A zsidó kurva anyja se annyira hülye hogy a fasz fiacskája miatt zálogosítja a házát...
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
enis ezt mondtam. meg ugye nyuggernek max 5 evre adnak hitelt, es 80-100 ezres nyugdijra nem fognak neki meg egy milliot se adni. sot, semennyit mert a torleszto utani maradekbol konkretan nem elne meg
anschluss
es meg megse neztuk a luxemburgi lakasarakat :) barmi is a szint, nem az osztrak segelyhez valo :)
anschluss
máglya????????????????)))))))))))
Nem éri meg megnézni prof.
Nothing's better than cheddar!
Van Bata púpszászon, nem ritka név.
az összes részt látttam, a végét csasak meg akarom nézni.....
Jaj abba a drónos liveban volt, hogy vmi random rendőr autó arra kanyarodott épp és asodi azt hitte a trollok küldték rá a zsarukat. Ennyire be van fosva itthon a fadászpika. XD
Pedig ez volt vagy 2 éve, most mi lehet... :)
Este akkorát élveztem rá, hogy 400 ember látta a hatalmas fütyimet (potenciálisan fiatalkorúak is), hogy bőven megérte azt a párszázezer forintot amit a csatorna hozott!
Figyelj csak ide tetyó, nem a seggedből rángattál elő! Na elindulok A-ból B-be.
Mifaaaaaaaaaaaan
most kiirtás lesz, bikás téren seggbebassza kevinkét vagy mi? :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Melyik csatornán? V facebook?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Itt ülök, mesélem a sok szar prolinak, hogy mekkora ember vagyok!
Büdös parasztok csak tátják itt a szájukat a másfél milliós fizetésem hallatán! Látnátok a bamba pofájukat ahogy lebegtetem előttük a 20 ezrest!
Le vagy tiltva a gecibe, szevasz szevaaasz!
ezt most ne, ne, ne, ne, ne, ne
Ez aztán a szélsőjobbos program,a Kárpátiával az élen.XD Lezárult egy fórum . Jöhet a mínusz...
te egyszer nem bejelentetted, hogy soha többet nem írsz ide? ennek mégis mi a fasz értelme volt, hogy ezt ideböfögted? :D
Gyere te is, meglásd jól fogod érezni magad!
Várunk mindenkit nagy szeretettel, este lesz cigányégetés is!
És buzigyógyítás?
nem az én sorozatom, de szerintem ezen a linken megnézhető a két utolsó rész is.
online-filmek.me/sorozat/8758-stranger-things-4-evad
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
nszksz, megprobálom
ezekkel nekem elindul.
8.
filmvilag.me/get/sorozat/6400785
9.
filmvilag.me/get/sorozat/6400786
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Kisboros és tajgi modit kap.
engem sprortfogadási oldalakra visz
Nekem jó, azlső snittben a kislány , lefojt sminkben nézi a bezáruló faszpinát.
Itt a profnál lesz a hiba!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Így próbálja, prof:
8.
cache44.vidoza.net/nvl4czym4yeuieno3xtahxnlo6oj6fsodvibzoppyg2z47kawzg4oymgsaeq/v.mp4
9.
cache58.vidoza.net/nvl4cyam4yeuieno3xtahbx2ougoyqsfmqyqngndtvawizx22o65tpompuwq/v.mp4
again mine the access
Csak nem a totómágus keze van a dologban??
Azokat még hajnalban karóba húzzuk! Gyere Endre, látogasd meg a régi haverokat!
Juhúú.
Újabb jól öregedő komment.
Holnap már Linzben megy a seggbe baszósdi?
Nem. Nem. Anál. Soha. Nem. Fújj. Seggbe. Kizárt.
Hogyne! Kozvetlen a hajfestos lajvsz utan.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nah azt majd a tranyesz el dönti ! Jó?
Ez már rég óta várt esemény volt, online tér helyett a kocsma levegőjét rontja a pedofil. Arra kíváncsi lennék, hogy a helyi anonimok mit lépnénej egy pedó tényfeltárásra...
Endre egy pedofil!
I kezelem!
Köszi! Elküldtem nekik a fütyimről a képeket, reméljük ráharapnak!
Remélem értenek magyarul is mert angolul nem bírtam leírni mennyire szerelmes vagyok beléjük.
Ha Sodi kap munkát akkor már csak hitelt kell felvenni, hogy ki tudja fizetni a lakhatást. xD Ja, munkaszerződés nélkül nincs lakás. Se bankszámla.
Plusz csak ügynökségen keresztül tudsz bérelni és az ügynöki díjat te fizeted, ami egy havi lakbér. Plusz 2-3 havi kaució. Szóval egy laza 10.000 eurós rajtolás. Menni fog sneci?! xDDDDDD
Miért hitelt adnak munkaszerződés nélkül? Mármint ami komoly és nem ilyen Provident vagy uzsora. Plusz el kell telnie pár hónapnak az új helyen is nem?
Vagy nemtom, hogy van ez kint, mondjuk az itthoni viszonyokról se tudok sokat. Csak kérdezem...
sittessanyi
(
x7)
Jul 03, 2022 16:52:07
x7)
Emberek! Trollegak! Hat mi van itt?
?
?
ha jól értem, valakik végrehajtottak egy sikeres intervenciót és most faszmérgeteés keretében meg akarják szabni ki lehet snecológus és ki nem
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
x7)
a retardált aljas söpredékezés és, hogy mindenki sötét mint az éjszaka, némiképp ellentmond a toxikusság megkérdöjelezésének.
elvileg javarészt felnött emberek vagyunk, ne beszéljünk már úgy mint a genyamama szintü gyereknácik, függetlenül attól, hogy ki kinek szimpatikus. (nem circlejerk, senkivel nem szoktam privatolni es altalaban leszarom ki kire kopkod de mar nem ugy tunik hogy sok van hatra egymas anyazasaig)
inkabb oruljunk hogy ma tibor is kapott egyet es talan keszul a kovetkezo osztrak evad
le vagy tiltva, kurva anyád
elvileg javarészt felnött emberek vagyunk, ne beszéljünk már úgy mint a genyamama szintü gyereknácik, függetlenül attól, hogy ki kinek szimpatikus. (nem circlejerk, senkivel nem szoktam privatolni es altalaban leszarom ki kire kopkod de mar nem ugy tunik hogy sok van hatra egymas anyazasaig)
inkabb oruljunk hogy ma tibor is kapott egyet es talan keszul a kovetkezo osztrak evad
Biztatási kár
(
x10)
x10)
Utoljára mondom el te szerencsétlen balfasz, hogy a luxemburgi költözésre írta.
Észérvek, az. Egészen elképesztő, hogy milyen vastag bőr van a képeteken.
Vegyél vissza ebből a stílusból, de nem csak te, hanem a mátkád is!
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 16:53:51
x4)
Anschlussilletve toled meg nem hallottuk a magyarazatot arra a fals infora, hogy Golda hitel miatt nem tudja eladni a hazat :)
Ez megint olyan dolog, hogy szoba kerult. mint Golda szegedi koltozese, Endre hitelfelveteli probalkozasa, stb
azzal, hogy ide kiirjuk, hogy mit hallottun, mi az info, segitjuk azt, hogy mas is gondolkodjon rajta, megossza velunk, hogy esetleg mit gondolt, hallott rola.
nagyon sok dolgot (eddig) ezert irtak ki ide, hogy teszteljek Endret vag megtudjak, hogy ki mit gondol rola, valid-e vagy nem. elvileg es is a forum lenyege
de ha ti itt moderator modjara mindenkinek nekiestek hogy fals info meg miert erekes ez meg nem erdemes beszelni rola, akkor ez nem fog mukodni.
tudtommal meg nem ti hatarozzatok meg a forum tartalmat es tematikajat, tehat felesleges lehurrogni a masikat ha arra hasznalja, amire valo: infromacio aramlasra
tyodika
Jul 03, 2022 16:54:19
Nem tudom miről van szó, de nagy a fütyim.
Jul 03, 2022 16:54:19
Szteppen
(
x3)
Jul 03, 2022 16:56:00
x3)
A jelenlegi vitának annyira van értelme, mint hogy minden nap beírjam mennyi ideig fostam.
Chill
Ez ety fosh!
Chill
Twiccs Chat
(
x5)
Jul 03, 2022 16:56:19
x5)
Jó lenne ha a fórum adminja , üzemeltetője és tulaja bizonyos Kiss Endre Farkas alias Sodi, jönne azt rendet rakna...
#50euro + kamatok
Biztatási kár
(
x10)
Jul 03, 2022 16:56:54
x10)
Nem tudom miről van szó, de nagy a fütyim.
+1 de csak virtuálisan. Feketét nem -olok és nem +olok :)
Endre
Jul 03, 2022 16:57:19
Ahogy azt mar szamtalanszor bizonyitottam, most is kezelem a helyzetet. A forum bedontese is vegig a terv resze volt, ami mar szinten folyamatban van a beepitett fizetett ugynokeimnek hala.
Na, faszasag van, csá.
Na, faszasag van, csá.
Jul 03, 2022 16:57:19
Karib
(
x10)
Jul 03, 2022 17:00:22
x10)
a retardált aljas söpredékezés és, hogy mindenki sötét mint az éjszaka, némiképp ellentmond a toxikusság megkérdöjelezésének.
Én aztán nem kérdőjezem meg, h toxikus vagyok. xD Ők direkt erre utaznak, én meg vevő vagyok rá. Ez abszolút így van.
A probléma az, hogy folyamatosan kavarják a szart a háttérben , és a belső kör erre vevő tagjaival szervezetten hazudoznak, mínuszolnak, dezinformálnak.
Pontosan úgy, ahogy adda is tette anno a csapatával, és mint mondtam, nem véletlen, h jelentős személyi átfedés van.
Akkor Zulu közbelépett, és nagyon remélem, hogy most is így lesz. Én legalábbis megkértem őt erre az előbb, hogy ezek az emberek legyenek kitiltva innen.
Mi nem látjuk értelmét tovább fórumozni így, és most nem kettő emberről beszélek.
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:03:30
x4)
Senkit nem érdekel, h szerinted ki a snecológus és ki nem az. Ti nem trollok vagytok, hanem mellékretardok. Persze tudom h a szarkavarás után kényelmes számotokra gyáva módon az ilyen frázisok mögé bújni. Ha nem akarsz / akartok vitát, akkor azzal kellene kezdeni, hogy nem csináltok ügyet a semmiből, nem forgatjátok ki más szavait és főleg nem hazudoztok. Be kell szépen ismerni, hogy félreértés történt, mert semmi másról nem volt szó, mint a luxemburgi költözésről. Úgyhogy most nyugodtan bizonyíthatjátok akkor, hogy tovább tudunk-e lépni, vagy folytatjátok azt, amit eddig is.
A luxemburgi koltozes szoba kerult, mint lehetseges jovo. Miert baj az ha valaki ezt bedobta? miert baj ha elkezdunk ezen gondolkodni es beszelgetni?
nem az a baj inkabb, hogy nagy mellennyel, felhaborodva rarontani az emberre hogy fals info, minek ezzel foglalkozni? mint ahogy enis megkaptam tegnap Golda azeladasa kapcsan hogy hulyeseg mert hitel..
Biztatási kár
(
x10)
Jul 03, 2022 17:04:29
x10)
Menthetetlen vagy. Belsőkör, haha ahova csillaggal bárki beléphet. :) Ezt te se gondolod komolyan.
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:04:54
x4)
hugykoszagu pinaszora retardált aljas söpredékezés és, hogy mindenki sötét mint az éjszaka, némiképp ellentmond a toxikusság megkérdöjelezésének.
ertem, szoval mar azt is te hataroznad meg, hogy ki irhat ide meg ki legyen tiltva. hamar eljutottunk ide :)
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2022 17:06:46
x68)
Nem csak nekem kéne az a pajor tábor...
Mifaaaaaaaaaaaan
Dörpepúp
(
x7)
Jul 03, 2022 17:08:29
x7)
Értem én, hogy min megy a vita, de nem lehetne ezt telegramon? Nem szeretem, amikor szimpatikus emberböl hirtelen retard lesz, meg fordítva. Nem bírja a lelkecske.
Péküjjünkki?
Péküjjünkki?
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:10:50
x4)
Értem én, hogy min megy a vita, de nem lehetne ezt telegramon? Nem szeretem, amikor szimpatikus emberböl hirtelen retard lesz, meg fordítva. Nem bírja a lelkecske.
Péküjjünkki?
Péküjjünkki?
en mar ezt kertem, sot, tettem is ezert. ennek ellenere mindig hergeles van. ugyanugy ahogy hergeltek Viktor ellen, most a "belso kor" ellen teszik. de majd jol ki leszunk innen tiltva :)
-
Jul 03, 2022 17:12:49
Egyik oldalt van egy X-netes kamuzás.
Másik oldalon meg a hitelkártyacsá vetítés.
Nem lehetne, hogy mindkét tábor visszavesz az arcából inkább?
Jul 03, 2022 17:12:49
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:14:09
x4)
Egyik oldalt van egy X-netes kamuzás.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 03, 2022 17:15:03
x47)
Eközben Tibor a facebookon hivatalosan is bejelentette, hogy csatornáját elvitte a szisza :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dörpepúp
(
x7)
Jul 03, 2022 17:19:44
x7)
Kicsit visszás szokott lenni mindkét tábortól, hogy ha jön egy atombomba, akkor bönyállal szopikázni kell öket különben durci van. De én a szent cél érdekében el tudok ettöl vonatkoztatni. Fél-intervencionistaként most úgy érzem egyik oldalon sem szeretnék kiteljesedni teljes intervencionistává.
vladrl
(
x8)
Jul 03, 2022 17:21:14
x8)
Endrenek ma par kinkeserves nap utan van egy kis boldogsaga.
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:21:29
x4)
Anschlussen mar ezt kertem, sot, tettem is ezert. ennek ellenere mindig hergeles van. ugyanugy ahogy hergeltek Viktor ellen, most a "belso kor" ellen teszik. de majd jol ki leszunk innen tiltva :)
en sosem irtam ki sehova semmifele atombombat :) ha irtam valamit, az azert volt, hogy Endret hergeljem.
ezert volt pl a nagy kutyu koltes is (asszem 3000 euro azutan, hogy bedobtam, ki fogjak offolni a kartyait), ami miatt mostmar egy hitelkartyaja sem mukodik :)
MegintKezded
(
x6)
Jul 03, 2022 17:23:31
x6)
Bocsanat, en tokre lemaradtam itt a kommentekben, de honnan tudjuk, hogy egyik sem müködik? Ez örvendetes hír!
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:25:53
x4)
Anschlussen sosem irtam ki sehova semmifele atombombat :) ha irtam valamit, az azert volt, hogy Endret hergeljem.
Endre panaszkodott tobbeknek, hogy nincs kartya csak kp van. Mindearon hitelt akar intezni, akar kulfoldon hitelt osszevonva vagy az anyjanal jelzalogot (bar ez mondjuk szobeszed, itt irjak tipusuak, de lehet benne valami)
MegintKezded
(
x6)
Jul 03, 2022 17:27:01
x6)
Köszi! :) Finom a krém ENdre?
Andi
(
x13)
Jul 03, 2022 17:31:23
x13)
Endre, lesz ma Just Dance?
tyodika
Jul 03, 2022 17:31:29
Jajj mikbe fatytok! Természetesen kezelem. Működnek, pont mint a fütyim.
Jul 03, 2022 17:31:29
Dörpepúp
(
x7)
Jul 03, 2022 17:32:21
x7)
Egyébként egy púpszász környéki főhadiszállást meleg pogácsával és finom limonádéval fel tudok ajánlani az akciócsoportnak!
bolgár jeti
(
x30)
Jul 03, 2022 17:33:40
x30)
A jelenlegi vitának annyira van értelme, mint hogy minden nap beírjam mennyi ideig fostam.
Chill
Chill
A baszó helyett te lehetnél a fosó :)
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:35:12
x4)
Endrenek ma par kinkeserves nap utan van egy kis boldogsaga.
nem fog sokaig tartani. le kell adni a ceges szetapot meg felvenni a kilepo papirokat.
odds hogy mennyire fogjak szornyetegnek nevezni? :)
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 17:39:59
x45)
Nem csak nekem kéne az a pajor tábor...
ott lesz tex meg sodi is!!!!!!!!!!!!!!!!sőt, csikkes varga.
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 03, 2022 17:40:46
x6)
A zsidó kurva anyja se annyira hülye hogy a fasz fiacskája miatt zálogosítja a házát...
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:42:20
x4)
AnschlussEndre panaszkodott tobbeknek, hogy nincs kartya csak kp van. Mindearon hitelt akar intezni, akar kulfoldon hitelt osszevonva vagy az anyjanal jelzalogot (bar ez mondjuk szobeszed, itt irjak tipusuak, de lehet benne valami)
enis ezt mondtam. meg ugye nyuggernek max 5 evre adnak hitelt, es 80-100 ezres nyugdijra nem fognak neki meg egy milliot se adni. sot, semennyit mert a torleszto utani maradekbol konkretan nem elne meg
tyodika
Jul 03, 2022 17:43:44
Én már csak egy levél viagrát kérek.
Jul 03, 2022 17:43:44
Jonciii
(
x8)
Jul 03, 2022 17:45:06
x8)
Vajon mennyit utalt a gyagyás a varangynak, hogy bemenjen meztelenül?
-
Jul 03, 2022 17:48:06
Hamar máglyára küldtük a júni 29-i hősöket.
Linzből bécsbe nem tudott átköltözni 3 hónap alatt és ti luxemburgon vitáztok?:D
Linzből bécsbe nem tudott átköltözni 3 hónap alatt és ti luxemburgon vitáztok?:D
Jul 03, 2022 17:48:06
Anschluss
(
x4)
Jul 03, 2022 17:48:56
x4)
es meg megse neztuk a luxemburgi lakasarakat :) barmi is a szint, nem az osztrak segelyhez valo :)
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 17:52:44
x45)
hejj sturmast!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 17:53:45
x45)
máglya????????????????)))))))))))
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 03, 2022 18:00:50
x2)
a stranger things utolsó 2 részéhez nincs valami stream link, amik 2 napja jöttek ki
Maffiózó
(
x1)
Jul 03, 2022 18:03:10
x1)
Lehet nem jól emlékszem, de mintha lett volna egy újszászi drónozos video amiben sodi nagybátyja(?) is szerepelt és mintha fifi azt mondta volna, hogy a rokon is Újszászon lakik.
De a személyes meggyőzödésem, hogy azért Újszász az új Bata hq mert ott van az Orczy kastélyban Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona.
Golda szerintem úgy logikázott, hogy ő nem fog órákat utazni a fiához kényelmesen akarja intézni a jövőbeli látogatásokat, pár perc sétával bármikor meglátogathatja majd az ápolt fiacskáját.
Endre remélem készül már a "Nem basztam seggbe Tibit" matyarázós videó, egyszerű triggernek tűnik de amíg nem cáfolod mindenki tényként fogja kezelni....
De a személyes meggyőzödésem, hogy azért Újszász az új Bata hq mert ott van az Orczy kastélyban Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona.
Golda szerintem úgy logikázott, hogy ő nem fog órákat utazni a fiához kényelmesen akarja intézni a jövőbeli látogatásokat, pár perc sétával bármikor meglátogathatja majd az ápolt fiacskáját.
Endre remélem készül már a "Nem basztam seggbe Tibit" matyarázós videó, egyszerű triggernek tűnik de amíg nem cáfolod mindenki tényként fogja kezelni....
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 03, 2022 18:03:49
x2)
Örömmel olvasom, hogy hamarabb jön a blahás évad, mint gondoltam. Nem is jók azok a sorozatok, amiket túl sokáig húznak
(pl. stranger things ha már szóba került)
Nothing's better than cheddar!
(pl. stranger things ha már szóba került)
Trollul Madár
(
x15)
Jul 03, 2022 18:04:34
x15)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Sodika angolnázása
Jul 03, 2022 18:12:31
Trollégák!
Még mindig felesleges egymásra licitálni sneci szopatásban,egyrészt unalmas másrészt sok esetben nem is úgy történt,ahogy egyesek előhozakodnak vele:)
Illetve ne legyen senki megsértődve,hogy ha nagy szájjal belengeti,hogy atombomba méretű szopatás érkezik,aztán semmi se történik(Lásd Viktorsz-t,aki csajozási segédletként alkalmazza a fórumot)és megszólják.
Ádám mobilszt idézve:písz béke töltőgáz
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
Még mindig felesleges egymásra licitálni sneci szopatásban,egyrészt unalmas másrészt sok esetben nem is úgy történt,ahogy egyesek előhozakodnak vele:)
Illetve ne legyen senki megsértődve,hogy ha nagy szájjal belengeti,hogy atombomba méretű szopatás érkezik,aztán semmi se történik(Lásd Viktorsz-t,aki csajozási segédletként alkalmazza a fórumot)és megszólják.
Ádám mobilszt idézve:písz béke töltőgáz
Jul 03, 2022 18:12:31
50 ezres
Jul 03, 2022 18:18:00
Lehet nem jól emlékszem, de mintha lett volna egy újszászi drónozos video amiben sodi nagybátyja(?) is szerepelt és mintha fifi azt mondta volna, hogy a rokon is Újszászon lakik.
Van Bata púpszászon, nem ritka név.
Jul 03, 2022 18:18:00
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 18:23:41
x45)
max5enutálnak
(
x47)
Jul 03, 2022 18:24:36
x47)
endre, van munkahelyed? IGEN/NEM IGEN/NEM?!?!!
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2022 18:25:19
x68)
Simán eléldegélhetnél az eredeti csatorna bevételein púpszászon, de neked meg kellett mutatnod a faszodat minden áron. Így jártál!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 03, 2022 18:27:10
x19)
Jaj abba a drónos liveban volt, hogy vmi random rendőr autó arra kanyarodott épp és asodi azt hitte a trollok küldték rá a zsarukat. Ennyire be van fosva itthon a fadászpika. XD
Pedig ez volt vagy 2 éve, most mi lehet... :)
Endre
Jul 03, 2022 18:29:16
Simán eléldegélhetnél az eredeti csatorna bevételein púpszászon, de neked meg kellett mutatnod a faszodat minden áron. Így jártál!
Este akkorát élveztem rá, hogy 400 ember látta a hatalmas fütyimet (potenciálisan fiatalkorúak is), hogy bőven megérte azt a párszázezer forintot amit a csatorna hozott!
Jul 03, 2022 18:29:16
púpospúp
(
x2)
Jul 03, 2022 18:35:10
x2)
azt esetleg lehetne, hogy az online emberkedést meghagyjuk a cigány és fehér cigány trasheknek?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
-
Jul 03, 2022 18:43:20
Endre éppen a púpszászi vasútállomás melletti kocsmában támasztja a pultot és hangosan fenyegeti Gézát meg a családját.
Valaki nincs a közelben?
Valaki nincs a közelben?
Jul 03, 2022 18:43:20
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2022 18:47:00
x68)
azt esetleg lehetne, hogy az online emberkedést meghagyjuk a cigány és fehér cigány trasheknek?
Figyelj csak ide tetyó, nem a seggedből rángattál elő! Na elindulok A-ból B-be.
vladrl
(
x8)
Jul 03, 2022 18:47:06
x8)
Endre éppen a púpszászi vasútállomás melletti kocsmában támasztja a pultot és hangosan fenyegeti Gézát meg a családját.
Valaki nincs a közelben?
Valaki nincs a közelben?
most kiirtás lesz, bikás téren seggbebassza kevinkét vagy mi? :D
bolgár jeti
(
x30)
Jul 03, 2022 18:50:34
x30)
Valaki nincs a közelben?
Valaki nincs a közelben?
Melyik csatornán? V facebook?
Endre
Jul 03, 2022 18:51:35
Valaki nincs a közelben?
Valaki nincs a közelben?
Itt ülök, mesélem a sok szar prolinak, hogy mekkora ember vagyok!
Büdös parasztok csak tátják itt a szájukat a másfél milliós fizetésem hallatán! Látnátok a bamba pofájukat ahogy lebegtetem előttük a 20 ezrest!
Jul 03, 2022 18:51:35
max5enutálnak
(
x47)
Jul 03, 2022 18:52:33
x47)
Mennyi most a fizud + a YouTube bevétel?
tyodika
Jul 03, 2022 18:53:03
Le vagy tiltva a gecibe, szevasz szevaaasz!
Jul 03, 2022 18:53:03
gyagyás
Jul 03, 2022 19:03:40
ezt most ne, ne, ne, ne, ne, ne
Jul 03, 2022 19:03:40
Belzebub
Jul 03, 2022 19:07:07
Ez aztán a szélsőjobbos program,a Kárpátiával az élen.XD Lezárult egy fórum . Jöhet a mínusz...
Jul 03, 2022 19:07:07
vladrl
(
x8)
Jul 03, 2022 19:09:22
x8)
te egyszer nem bejelentetted, hogy soha többet nem írsz ide? ennek mégis mi a fasz értelme volt, hogy ezt ideböfögted? :D
Toró
Jul 03, 2022 19:11:52
Jul 03, 2022 19:11:52
Ondófoltos linzi lakás
Jul 03, 2022 19:25:29
És buzigyógyítás?
Jul 03, 2022 19:25:29
Andi
(
x13)
Jul 03, 2022 19:37:31
x13)
nem az én sorozatom, de szerintem ezen a linken megnézhető a két utolsó rész is.
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 19:42:46
x45)
nszksz, megprobálom
dilomalo
(
x1)
Jul 03, 2022 19:45:50
x1)
Endre ne azt figyelgesd, hogy a trolljaid épp veszekednek valami hülyeségen, inkább nézd azt, hogy miért vagy buzi
ezt figyeld:
trashvod.com/w/dBjmofJJFzsvMHitLLUXXP?start=26m27s
a pasid állandóan fingik lájfszban és milyen jókat nevet rajta mint az átlag férfiak
a nők nem finganak hangosan ja és nem mellesleg nem néznek ki öreg alkesz férfi kőművesnek
Érted már miért vagy buzi? ebbe a férfi fingóba tetted te be a döglött pitonszt
Nagyon nevetek :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
ezt figyeld:
trashvod.com/w/dBjmofJJFzsvMHitLLUXXP?start=26m27s
a pasid állandóan fingik lájfszban és milyen jókat nevet rajta mint az átlag férfiak
a nők nem finganak hangosan ja és nem mellesleg nem néznek ki öreg alkesz férfi kőművesnek
Érted már miért vagy buzi? ebbe a férfi fingóba tetted te be a döglött pitonszt
Nagyon nevetek :D
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 19:45:52
x45)
ez csak kamu reklámoldalara vissz....
Andi
(
x13)
Jul 03, 2022 19:47:38
x13)
nszksz, megprobálom
ezekkel nekem elindul.
8.
9.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 03, 2022 19:55:54
x19)
Azt hiszem elérte a fórum a mèlypontot. Innen már nincs visszaút...
Broni st linket kért... Nem valami lefejezett hullákról vagy szájbaszaró nőkről kér linket hanem egy mainstream sorozatról... Nincsenek már hejj currling üdvözlèsek, éjszakai baszó se ír már... Mi jöhet még?
Ez fájóbb mint a majd 800 forintos kenyér amit tegnap vettem...
Broni st linket kért... Nem valami lefejezett hullákról vagy szájbaszaró nőkről kér linket hanem egy mainstream sorozatról... Nincsenek már hejj currling üdvözlèsek, éjszakai baszó se ír már... Mi jöhet még?
Pedagógus
Jul 03, 2022 19:58:14
Geci nagy bajban vagy Endre!
A tanszék már egymásnak esett, mert mindenki magának követeli a jogot, hogy az utolsó rúgást bevihesse a veknibe.
Én kimaradnék a veszekedésből, inkább bemutatom neked Bélát:
kepkuldes.com/image/UwplaN
Csütörtökön anyád az ő nyomait pucolta le a kertkapuról.
Gondold el, ha a lemez behorpadt, mi kárt fog ez rendezni a hombár fejedben!
És a szaga is gyilkos, szóval nincs sok esélyed a túlélésre.
Meg a faszom...
A tanszék már egymásnak esett, mert mindenki magának követeli a jogot, hogy az utolsó rúgást bevihesse a veknibe.
Én kimaradnék a veszekedésből, inkább bemutatom neked Bélát:
kepkuldes.com/image/UwplaN
Csütörtökön anyád az ő nyomait pucolta le a kertkapuról.
Gondold el, ha a lemez behorpadt, mi kárt fog ez rendezni a hombár fejedben!
És a szaga is gyilkos, szóval nincs sok esélyed a túlélésre.
Jul 03, 2022 19:58:14
Andi
(
x13)
Jul 03, 2022 19:59:41
x13)
Azt hiszem elérte a fórum a mèlypontot. Innen már nincs visszaút...
Kisboros és tajgi modit kap.
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 20:00:02
x45)
ezekkel nekem elindul.
8.
9.
8.
9.
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 20:00:25
x45)
de mégegyszer nszksz
Andi
(
x13)
Jul 03, 2022 20:01:11
x13)
Jul 03, 2022 20:01:11
Le kell blokkolni vagy ki kell ikszelni a reklámokat. Ha nem megy, Sodi megadja a netflixes kódját. Jul 03, 2022 20:01:11
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2022 20:02:52
x39)
ezekkel nekem elindul.
8.
9.
8.
9.
Nekem jó, azlső snittben a kislány , lefojt sminkben nézi a bezáruló faszpinát.
Itt a profnál lesz a hiba!
broni
(
x45)
Jul 03, 2022 20:03:49
x45)
Sodito
Jul 03, 2022 20:04:18
Így próbálja, prof:
8.
cache44.vidoza.net/nvl4czym4yeuieno3xtahxnlo6oj6fsodvibzoppyg2z47kawzg4oymgsaeq/v.mp4
9.
cache58.vidoza.net/nvl4cyam4yeuieno3xtahbx2ougoyqsfmqyqngndtvawizx22o65tpompuwq/v.mp4
Jul 03, 2022 20:04:18
Konteos karcsi
Jul 03, 2022 20:07:46
Csak nem a totómágus keze van a dologban??
Jul 03, 2022 20:07:46
Toró
Jul 03, 2022 20:07:53
És buzigyógyítás?
Azokat még hajnalban karóba húzzuk! Gyere Endre, látogasd meg a régi haverokat!
Jul 03, 2022 20:07:53
Andi
(
x13)
Jul 03, 2022 20:08:43
x13)
sorozat.eu/stranger-things/stranger-things-4-evad-08-resz
találtam jót.
találtam jót.
Juhúú.
sittessanyi
(
x7)
Jul 03, 2022 20:11:52
x7)
valaki nem tudja véletlen, hogy melyiyk volt az a videó amiben a gyagyás kiröhögte azokat a "barátait" akik fostak a trolloktól, mondva h ártalmatlanok vagyunk?
össze kéne vágni a kapitulációs videóval :D
egyébként ezt most találtam, imádat:
Dörpepúp
(
x7)
Jul 03, 2022 20:13:23
x7)
valaki nem tudja véletlen, hogy melyiyk volt az a videó amiben a gyagyás kiröhögte azokat a "barátait" akik fostak a trolloktól, mondva h ártalmatlanok vagyunk?
Újabb jól öregedő komment.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2022 20:15:03
x39)
Vissza az elmélkedéshez !
Vajon azzal, hogy a varangy le bannoltatta a tranyesz csatiját, vajon ez lesz most a töréspont?
Vagy a buta faszpinás folytatja a valóság tagadást és megint fantomokat fog fenyegetni halálosan napokig?
Egyébként ebben komoly pénz van, ha meg tudnám érteni, hogyan képes a gyagyás és a tranyó mindig másokat hibáztatni, az általuk elkövetett szarságokért, dehidratálnám az esszenciát és tablettaként árulnám, kedélyjavítóként.
Mennyi az esélye, hogy jövőhéten már együtt lesznek a szerelmesek?
Vajon azzal, hogy a varangy le bannoltatta a tranyesz csatiját, vajon ez lesz most a töréspont?
Vagy a buta faszpinás folytatja a valóság tagadást és megint fantomokat fog fenyegetni halálosan napokig?
Egyébként ebben komoly pénz van, ha meg tudnám érteni, hogyan képes a gyagyás és a tranyó mindig másokat hibáztatni, az általuk elkövetett szarságokért, dehidratálnám az esszenciát és tablettaként árulnám, kedélyjavítóként.
Mennyi az esélye, hogy jövőhéten már együtt lesznek a szerelmesek?
sodifingszagúhálózsákja
Jul 03, 2022 20:16:23
Mario lesz ma?
Jul 03, 2022 20:16:23
tyodika
Jul 03, 2022 20:19:15
Jul 03, 2022 20:19:15
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 03, 2022 20:19:21
x17)
Ahogy látom úgy mint Endre karrierje a csoport is kezd a vége felé közeledni.Ahogy jön a katarzis úgy omlik össze minden.
Punszisza a lekjopp!
MaxPayne
(
x24)
Jul 03, 2022 20:20:09
x24)
Mario lesz ma?
Hogyne! Kozvetlen a hajfestos lajvsz utan.
Megérdemlek5PercetLaura
Jul 03, 2022 20:20:33
Közös a cél, sodi tűnjön el az internetről és a világból is, ez a belső bomlasztás nem tesz jót a fórumnak. Régóta olvasom a fórumot, ez a széthúzás nem kell ide. Ne viselkedjetek már úgy mint az 5 évesek. Nem kell istent játszani senkinek se, közös az érdek. Nem csináltam volna ökkántot ha ez a harc nem indult volna meg. Azt akarjátok hogy sodi jól jöjjön ki ebből? Vagy valamelyik retard? Szépen kérlek titeket ezt ne csináljátok. Legyen mindenkinek további szép vasárnap estéje. Sodinak ne legyen, ő SZENVEDJEN CSAK A KURVA ANYJÁVAL EGYÜTT
Péküljünki
Jul 03, 2022 20:20:33
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2022 20:21:38
x39)
Nah azt majd a tranyesz el dönti ! Jó?
buniBanki
(
x2)
Jul 03, 2022 20:28:48
x2)
Valaki nincs a közelben?
Valaki nincs a közelben?
Ez már rég óta várt esemény volt, online tér helyett a kocsma levegőjét rontja a pedofil. Arra kíváncsi lennék, hogy a helyi anonimok mit lépnénej egy pedó tényfeltárásra...
Andi
(
x13)
Jul 03, 2022 20:33:44
x13)
Endre, megtaláltam Lauráék hasonmásait. Biztos meghívnak magukhoz, ha megtudják, hogy te is híres jutúber vagy.
youtu.be/p8zLsKTGK1A?t=288
tyodika
Jul 03, 2022 20:34:50
Ahogy látom úgy mint Endre karrierje a csoport is kezd a vége felé közeledni.Ahogy jön a katarzis úgy omlik össze minden.
I kezelem!
Jul 03, 2022 20:34:50
Endre
Jul 03, 2022 20:37:16
Endre, megtaláltam Lauráék hasonmásait. Biztos meghívnak magukhoz, ha megtudják, hogy te is híres jutúber vagy.
Köszi! Elküldtem nekik a fütyimről a képeket, reméljük ráharapnak!
Remélem értenek magyarul is mert angolul nem bírtam leírni mennyire szerelmes vagyok beléjük.
Jul 03, 2022 20:37:16
Luxembourgi troll
Jul 03, 2022 20:48:57
Ha Sodi kap munkát akkor már csak hitelt kell felvenni, hogy ki tudja fizetni a lakhatást. xD Ja, munkaszerződés nélkül nincs lakás. Se bankszámla.
Plusz csak ügynökségen keresztül tudsz bérelni és az ügynöki díjat te fizeted, ami egy havi lakbér. Plusz 2-3 havi kaució. Szóval egy laza 10.000 eurós rajtolás. Menni fog sneci?! xDDDDDD
Jul 03, 2022 20:48:57
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 03, 2022 21:00:18
x19)
Miért hitelt adnak munkaszerződés nélkül? Mármint ami komoly és nem ilyen Provident vagy uzsora. Plusz el kell telnie pár hónapnak az új helyen is nem?
Vagy nemtom, hogy van ez kint, mondjuk az itthoni viszonyokról se tudok sokat. Csak kérdezem...
sodika halálvágya
(
x11)
Jul 03, 2022 21:01:38
x11)
Itt most azért megy a cicaharc, hogy kire fogják rámondani, hogy jó gyerek a Gipsz Jakab, ő baszatta ki recskást az aktuális melócsából?
Nem az volt, hogy itt mindenki sodi?
Egy a nemzet, egy a haza, egy a cél. A többi kurvamindegy.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Nem az volt, hogy itt mindenki sodi?
Egy a nemzet, egy a haza, egy a cél. A többi kurvamindegy.
MegintKezded
(
x6)
Jul 03, 2022 21:02:03
x6)
3 honap folyamatos munkaviszony elött nem fog kapni hitelt. Semennyit, még egy olcsó kocsi árát sem.
Na bumm.
kramalon
(
x8)
Jul 03, 2022 21:05:11
x8)
A kurvaistenit már, hát tessenek eltakarodni innen a forum.kinekhosszabbafasza.org oldalra, vagy be lehet fejezni a műsor!
Kisboros, ez mind a te hibád, úgyhogy ahány mínuszos komment születik, annyiszor leszel pofánbaszva!
Faszom
Kisboros, ez mind a te hibád, úgyhogy ahány mínuszos komment születik, annyiszor leszel pofánbaszva!
145 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vagy lemaradtam a reggeli memorol, es ezzel akarjatok a Snecit idecsalogatni?
Jojjon karorvendeni, hogy semmit sem kellett csinaljon es magabaroskad a forum?
Hat huzzatok mar a picsaba!
A pupos pedofilt kell utni ahol csak lehet, nem egymast! Mi a fasz folyik itt?