Nagyon nevetek. Hátha rávall snecire.:))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ezek a dolgok mindig elhúzódnak, majd jövőre lesz belőle valami. Addig meg izzad tovább a guruló baconos chips és bosszúból tovább szopatja snecit. Szerintem ennél szebb nem is lehetne!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Törlesztős videókat forgat asodinak.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Vezetés közben kapta a hírt, hogy meghalt a lánya, ettől rákos lett és meghalt autóbalesetben :(
Erről ez ugrott be, linkelni csak félve merem, de lesz, ami lesz.
Egy életem, egy halálom.
Van minden a majmoknál, hálistennek nem grófó szól, attól jobb az ízlésük. :)
www.youtube.com/watch?v=QtXby3twMmI
Az RTL Klub az egy liberális fertő! Én felette állok mindenféle tekintetben annak a posványnak!
De hát te vagy az egyik legnagyobb liberalis, LMBTQ propagandista, tranyobaszo, buzi podofil, hahó!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hallgassuk akkor most meg mit gondol erről a Nemzet Hőse, Kiss Endre Farkas, SoDI!
Baaaaaby shark too-doo doo do, Baby shark too-doo doo do,
Maaaaama shark too-doo doo do, Maaaaama shark too-doo doo do,
Daaady sha...
- Sziasztok! Szia Anikó!
- Szia SoDI! Hívhatlak így?! SoDI!
- Persze, Kedves! Amilyen gyönyörű vagy úgy hívsz ahogy csak szeretnél!
- Jaj, köszönöm! De ne mondj ilyet, mert elpirulok és amúgy is még nem tudod ki van a fal másik oldalán!
- Na! Andi? Bocsánatot kér végre?! HOL A 20 EURÓM, HE?!
- Neeem SoDI, a másik szerelmed! Induljon a fal!
Nana! Kivétel erősíti a szabályt!
egyébként a márk meg a sunkafejű a mónika showban ugyanúgy néznek ki kb. ez ilyen sodit beindító arcszerkezet.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Épp én is a Játékos Endre sorozatot pörgetem, ez a hülye konkrétan a devizás tüntetésre volt képes kimenni VR tesztet csinálni, mert Golda kibaszta otthonról :D egyszerűen döbbenet mennyire nincs benne valóságérzet :D :D
Ez nem is szabadna kerdesnek lennie!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Rá küldjem a rendőrséget púpra? Esetleg a tolvaj tranyóra? xD
Remélem már úton vannak!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Igen! Én egyértelműen a tranyóra koncentrálnék, tudjuk, hogy irtózik a kékektől, németül nem tud, csak összeszorult ánusszal várja mi lesz, utána leveri a Púposon. :)
:DDD
Egy járőrkocsit minimum!
Vagy gyerekekről készült strandolós fotókkal
2 napig csicskultam.
Te láttad a depi flokkokat? Sneci több tucat beismerő vallomását? Öngyilkosságról rinyálását?
Meg amúgy is hogy dolgozna, egy hete csak utazgat és tranyózik.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Arra gondoltál, hogy ez csak a színjáték volt, amíg a polizei rá nem szorít a töködre?
Íty van, én csak felfelé tudok bukni! Na tranyólefetyelés, csá!
Én most azt nem értem egészen pontosan, hogy ez a levél miért neked jön? Én úgy vélekedem erről, hogy te vagy bajban, nem hiába téged keresnek, te jelentetted azt, hogy nálad van az ellopott laptop. (Ha mindenre jól emlékszem) Endre ebből miért jönne ki rosszul?
Nem gondoltam rá, mivel totális hülyeségnek tartom.
- a rendőrség nem úgy működik, hogy színjáték, meg egyebek
- miért kezdenének nyomozásba annyi infóval, hogy valaki talált egy laptopot?
- miért vonnák be pont az atost / az atos miért menne bele egy ilyenbe önként?
- az atosos főnökúr miért csak sneciről kérdezett és miért nem hozta szóba sem a laptopot?
- sneci miért produkált volna olyan összetett és hiteles színjátékot, mint még korábban soha? őt is bevonta a bécsi polizei?
Stb.
Snecit kirúgták, ezt ne kelljen már bizonygatni, mikor ő maga megerősítette 100 alkalommal és ismét az öngyilkosságról ábrándozott .
a gyagyåst hodegen hagyja a nyigdij, mert annyi penzt, ertekpapirt es ingatlant gyujt össze, hogy jo ållampolgårkent lemond a köz javåra a fillerekröl amit nyigdijkent kapna.
fedett nyomozás? Atos feljelentés alapján mert valaki visszaélt a tulajdonukban lévő eszközzel?
Ezt ideteszem, hátha segít...
A levél azért nekem jön, mivel én írtam az e-maileket a cégeknek.
Ennek semmi köze az atoshoz, gondolom valamelyik másik cég, a több száz közül, szólt a rendőröknek.
Mivel nem vagyok retardált, sem analfabéta a joghoz, sem amatőr troll, én nem fogok ebből rosszul kijönni. Miért is jönnék? Ha akarom, megírhatom h az egész egy vicc volt egy interneten talált képpel, és bumm, vége a dalnak. Nyilván ki lehet még találni 1000 másik hasonlóan komoly horderejű szöveget.
Hogy endre hogyan jöhet ki rosszul a dologból, az már eggyel fogósabb kérdés, de vannak ötleteim. Börtönbe nyilván nem fog menni, de egy napját el lehet rontani ezzel :)
Ha jobban belegondolok, ez sem elképzelhetetlen, de értem nem kell aggódni, köszönöm.
Ez az egyetlen logikus magyarázat. Vagy az Atos keres, mert mókoltál a laptopjukkal, vagy egy másik cég dobott fel phishing miatt. Ennek snecihez semmi köze nincs. Vigyázz magadra!
nem érted aggódunk hanem azon hogy Endrét ki se rúgták és ezért van mit a tejbe tranyóznia :D
Nem hülye a cég, Sodi egy balfasz a szakmájához. Ideig-óráig lehet dokumentációt olvasni, de alkotni is kellett volna. De nem véletlenül depizett az anyjánál a halál faszán Linz vagy Bécs helyett...
Őszintén szólva azt én is nehezen hiszem el, hogy akár az ATOS, akár másik cég feljelentésére gyártanak egy ilyen halványlila történetet egy öregek otthonáról. Azt, hogy sodikát megkérik, hogy hazudjon ezt vagy azt a nyomozás érdekében, meg pláne nem tudom elhinni (bár az nincs teljesen kizárva, hogy napokig teljesen biztos volt benne, hogy kirúgják, aztán végül megkegyelmeztek rajta, de saját kútfőből azt találta ki, hogy tovább terjeszti, hogy kirúgták, hátha akkor nem találják be újra a céget)
A fenti levél viszont nem is ilyennek tűnik. Kérdés, hogy rendőrségi címről jött-e. Ha nem, akkor egy túlbuzgó alkalmazott, vagy egy másik szélhámos működése, semmi figyelmet nem érdemel. Ebben az esetben tuti, hogy nincs köze az ATOS-hoz, ott eszkalálták az ügyet, biztosan hivatalos úton intézik el a dolgokat.
Ha viszont legitim címről érkezett, akkor valóban a rendőrség és akkor valóban pishingre, vagy valamilyen hasonló bűncselekményre gyanakszanak. Bármelyik cég tehetett feljelentést, amelyiknek van valami köze egy öregek otthonához, emiatt pont az ATOS számomra nem valószínű - az persze szintén nincs kizárva, hogy tett az öregek otthonás cég feljelentést és az ATOS is, de taktikai okokból csak az előbbit akarja említeni a rendőr először.
IANAL, de én nem nagyon látom, hogy hogy lenne bűncselekmény, amit Karib csinált. Ha ez egy céges kezdeményezésre indult rendőrségi eljárást látunk, akkor vagy más bűncselekmény előkészítését sejtik a pishing mögött, vagy félreértik a helyzetet (pl. azt hiszik, hogy hozzá került illegálisan egy laptop)
1 percre sem tudja eljátszani, hogy élvez egy számítós játékot LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Teljesen biztos, hogy rettegett és kétségbe volt esve az első napokban. Ezt nem tudja eljátszani, mert egy szociopata kobold.
Sajnos a kirúgásról expliciten csak később beszélt - akkor kicsit gyanúsan expliciten is és azt is írásban. Szóval ahogy írtam, azt nem lehet teljesen kizárni, hogy néhány napnyi totális kétségbeesés után számára kedvező fordulat történt az ATOS-nál ügyében, ő pedig ekkor kezdte irogatni, hogy kirúgták, hátha akkor nem világosítják fel a tévedéseiről az ATOS-t.
Ez tény. Viszont én személy szerint látok változást a viselkedését illetően.
És lehet, hogy ha tényleg rá van kényszerítve, akkor összeszedni magát ezt illetően.
De mondom, ez valószínű csak az én fejemben fordult meg.
Valaki megkereste a Atost hogy nála van a cég gépe, amiről kiderült hogy végig annál az embernél volt, akinek a cég odaadta. Instant feljelentés visszaéles miatt.
Nem az a lehetetlen, hogy az ATOS feljelentette. Csak azt nem tartom életszerűnek, hogy akár az ATOS, akár a rendőrség, valami öregek otthonás színjátékba fog azért, hogy kicsikarjanak egy random külföldi emailbetyárból.
Konkrétan azt írtam, hogy ha az ATOS feljelentette, akkor nem egyedül jelentette fel, és van valami legitim köze az ügynek egy öregek otthonához.
Pedig pont igy működik egy rendőrségi nyomozás ahol egy arctalan emailhuszárt kell előcsalni
Ha Golda jelentette volna fel nem menne ilyen gyorsan. Nagy cég jogászokkal, tökéletes német nyelven tette, erre utal hogy ilyen hamar nyomoznak.
A melócsá pedig lehet hogy félrement, túl sok volt a Goldánál töltött idö, az alatt mehetett a kavarás is, Golda meg fogta otthon amig az Atos intézkedik. Most is úgy költ mintha muszáj lenne, biztos nem a segélyböl.
Attól függ melyik egyetemen és kinek. Mert amit a Sodi egyetemi félévek alatt művelt, az valóban nem munka.
Sok - normális - egyetemen viszont keményen meg kell dolgozni a vizsgák és a diplomamunka sikeres teljesítéséért.
Csupa-csupa olyan dolog, amiről Sodinak fingja sincs.
Ha ugyanis lenne, nem kellene a masni CV, bele lehetne írva az IT-s diploma, és nem csak junior állásokra pályázhatna a fatászpika.
De hát, ahogy tudjuk, az ősi dakota közmondás is megmondta: ebben eddig lehetett eljutni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az jó, csak el ne felejtsd a kamionosgecit kilefetyelni a Tibi befordított faszából.
Két döner között neked pont megfelelő proteinforrás.
?? Nem kamionos vagyok, hanem informatikus!
Nevetni fogsz, de néha igen. És ezzel még bécigány is egyetért.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
NEAAAHH
Otto Wagner platzon foglalkoznak a külföldiek által elkövetett bűncselekményekkel, ott beszélnek több nyelven a nyomozók
Egyik a másik alvállalkozása!
A feladó eldönti. Bár lehetne hamisítani, a választ már nem kapná meg, tehát nem túlságosan hasznos most.
Szóval amit én csinálnék:
1. Feladó domain ellenőrzése. Ha rendőrségre utal, akkor weboldal felkeresése, whois, stb.-vel annak eldöntése, hogy legitim, vagy kamu.
2. Ha kamu, akkor akár sodika is lehet mögötte. Akár egy másik szélhámos. Az tuti, hogy nem az ATOS küld a rendőrség nevében hamis emaileket, sodika pedig szerintem túl ostoba és főleg lusta egy ilyen trükkhöz is, szóval ignorálni is lehet.
3. Ha valóban rendőrség, akkor 99%, hogy egy másik cég tett feljelentést valamiért, egy olyan, amelyiknek köze van egy öregek otthonához. 1% viszont, hogy sodika keze van a dologban, például odaadta a laptopot a tranyónak (aki ugye büszkén mesélte nemrég, hogy új gépet fog kapni) és azt hazudta a cégnek, hogy Karib ellopta. Ezért a nyomozás. Erre lehetett motivációja, tudjuk, hogy bosszúálló, ha szerinte igazságtalanul rúgja ki egy cég. Karib helyében én ezzel a lehetséges forgatókönyvvel a fejemben írnék vissza a rendőrségnek (ha mégsem kamu).
NEAAAHH
Teljesen világos hogy az Atos tett feljelentést a laptoppal való kavarás miatt. Endre nem merné megtartani a gépet, hamar lebukna.
Még ez sem biztos. Utalnak arra jelek hogy Endre dolgozik és csak eljátszotta a nagyhalált.
Vagy csak úgy reagált az egyik melócsás telefonra, mint valamelyik linzi streamben, hogy "jajbasszameg ki fognak rúgni, faszom", aztán csak egy kis kellemetlenség volt a laptoppal.
Hagyjuk már, ehhez minimum egy színészóriásnak kéne lenni. Ez a szerencsétlen teljesen életképtelen ehhez. Főként, hogy az elmúlt hetekben láthatóan egy percet nem dolgozott.
Ezelött sem dolgozott, ide oda mászkált (Szeged, hahó). Egy videót láttunk tőle, amikor képlékeny volt mi lesz vele, utána csak irásban adta elő magát.
Az miaz a gayza link video?
Állítólag Géza vádlott lett.
Elvileg itt lesz: youtube.com/watch?v=whkgpIPtniE
talán Rugós Beke? szerint 9-kor a leírásban a nem lennék a Géza helyében videó.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
hát így vagy úgy, de majd futtatja a jutúbsztárt....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kiváncsi leszek, lesz-e érdemi dolog
Remélem vádalkuban feldob valami pedofil állatot
Ez az erkélykobold
ÁÁáá. Azt a retardot nem követtem soha, mert valahogy nem nagy a Snecológiai értéke.
Így is valódi kínszevedés és tortúra ezt a sok szart meghallgatni egy-egy infó morzsáért. :(
Szerintem minden sínen van.
Kávét valakinek?
Én Sodival ellentétben, már álló fasszal várom a folytatást.
Sodimamánál van szerintem Púpszászon, különben miért fenyegetné a gnómot azzal, hogy ráküldi Goldát?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Azt nem hiszem, hogy beengedné golda a házba, még a macskaólba se szerintem. Max telefonon beszélnek.
Jó az ott, járt lukat járatlanért ugye :D
Régi púpszászi közmondás
Ropja a prof is!
www.youtube.com/watch?v=DpB3hgjwY4g&ab_channel=KritikusHelyzet
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Hahó
(
x135)
Jul 14, 2022 15:32:53
x135)
Benke új videója: youtube.com/watch?v=whkgpIPtniE
Rendkívüli Hírek ! Géza gyanúsított lett !!! Hamarosan link a leírásban lesz
Nagyon nevetek. Hátha rávall snecire.:))
max5enutálnak
(
x47)
Jul 14, 2022 15:36:43
x47)
Fifi kiírta már az örömködését? Vagy épp pityereg, mert bevonul a mentora?
Snecológia szempontjából mondjuk annyira nem örvendetes hír, a zsírdisznó is húzogatta azért sneci bankkártyáit.
Snecológia szempontjából mondjuk annyira nem örvendetes hír, a zsírdisznó is húzogatta azért sneci bankkártyáit.
Ezek a dolgok mindig elhúzódnak, majd jövőre lesz belőle valami. Addig meg izzad tovább a guruló baconos chips és bosszúból tovább szopatja snecit. Szerintem ennél szebb nem is lehetne!
max5enutálnak
(
x47)
Jul 14, 2022 15:38:29
x47)
Gayzaaa! Add el a bírónak a pendriveod és menjetek el együtt bulizni! Hallod, Gayza??
Trollul Madár
(
x15)
Jul 14, 2022 15:39:06
x15)
rég hallotunk a dörppéről, felfordult?????????????
Törlesztős videókat forgat asodinak.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 14, 2022 15:40:42
x47)
kár, hogy sodi nem vót a mónika sóban!!!!!!!!!!!!!
Vezetés közben kapta a hírt, hogy meghalt a lánya, ettől rákos lett és meghalt autóbalesetben :(
broni
(
x45)
Jul 14, 2022 15:41:17
x45)
az mindenkit érdekel.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 14, 2022 15:42:21
x11)
valamelyiknek kis mini hangfala is van, oszt szól grófó vagy ilyesmi))))))))))
Erről ez ugrott be, linkelni csak félve merem, de lesz, ami lesz.
Egy életem, egy halálom.
Van minden a majmoknál, hálistennek nem grófó szól, attól jobb az ízlésük. :)
www.youtube.com/watch?v=QtXby3twMmI
Endre
Jul 14, 2022 15:43:29
kár, hogy sodi nem vót a mónika sóban!!!!!!!!!!!!!
Az RTL Klub az egy liberális fertő! Én felette állok mindenféle tekintetben annak a posványnak!
Jul 14, 2022 15:43:29
Ásó27
(
x68)
Jul 14, 2022 15:46:30
x68)
Márk meg Anikónál volt!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
Jul 14, 2022 15:52:13
x24)
De hát te vagy az egyik legnagyobb liberalis, LMBTQ propagandista, tranyobaszo, buzi podofil, hahó!
Dörpepúp
(
x7)
Jul 14, 2022 15:53:56
x7)
A webrádión jó a műsor, diszlexiás loop. Mosáshoz meg kovászos uborka sikáláshoz ajánlom mindenkinek.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Anikó show
Jul 14, 2022 15:56:10
Hallgassuk akkor most meg mit gondol erről a Nemzet Hőse, Kiss Endre Farkas, SoDI!
Baaaaaby shark too-doo doo do, Baby shark too-doo doo do,
Maaaaama shark too-doo doo do, Maaaaama shark too-doo doo do,
Daaady sha...
- Sziasztok! Szia Anikó!
- Szia SoDI! Hívhatlak így?! SoDI!
- Persze, Kedves! Amilyen gyönyörű vagy úgy hívsz ahogy csak szeretnél!
- Jaj, köszönöm! De ne mondj ilyet, mert elpirulok és amúgy is még nem tudod ki van a fal másik oldalán!
- Na! Andi? Bocsánatot kér végre?! HOL A 20 EURÓM, HE?!
- Neeem SoDI, a másik szerelmed! Induljon a fal!
Jul 14, 2022 15:56:10
Endre
Jul 14, 2022 15:56:40
Nana! Kivétel erősíti a szabályt!
Jul 14, 2022 15:56:40
vladrl
(
x8)
Jul 14, 2022 15:57:06
x8)
egyébként a márk meg a sunkafejű a mónika showban ugyanúgy néznek ki kb. ez ilyen sodit beindító arcszerkezet.
Alpár Pál
Jul 14, 2022 15:57:12
Endre! Tudod te melyik az a bevételi forma, amiből bizosan, életed végéig vonni tudják majd a felhalmozott és vissza nem fizetett hiteleidet? Hát a nyugdíj.
Jul 14, 2022 15:57:12
40_éves_junior
(
x6)
Jul 14, 2022 15:57:52
x6)
Sírva röhögök Sneci színészi képességein. Nem feltétlenül nem vagyok abban biztos, hogy így kellene eljátszani azt, hogy valaki fél mondjuk...
youtube.com/watch?v=hYUCuGF_XiI
youtube.com/watch?v=hYUCuGF_XiI
Épp én is a Játékos Endre sorozatot pörgetem, ez a hülye konkrétan a devizás tüntetésre volt képes kimenni VR tesztet csinálni, mert Golda kibaszta otthonról :D egyszerűen döbbenet mennyire nincs benne valóságérzet :D :D
koszos
(
x11)
Jul 14, 2022 16:04:31
x11)
viktorsz itt az ido!!!! a laura uta Neked kell lepned es el kell csabitanod a tibiket,hogy elinduljon ismet valami szamunka klassz dolog XD
szal ne habozz :D minden koltseget allok !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
szal ne habozz :D minden koltseget allok !
Karib
(
x10)
Jul 14, 2022 16:15:59
x10)
Az Atos lelepleződése után ugye már egy cégnek sem válaszoltam a levelére a megtalált laptoppal kapcsolatban. (Azóta is jönnek a válaszok.)
Valamelyik azonban eszkalálta a dolgot..

(ne kérdezzétek, hogy jön szóba az idősek otthona...)

MaxPayne
(
x24)
Jul 14, 2022 16:19:24
x24)
Ráküldjem a rendőrséget púpra? Esetleg a tolvaj tranyóra? xD
Ez nem is szabadna kerdesnek lennie!
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 14, 2022 16:21:33
x13)
Remélem már úton vannak!
Ásó27
(
x68)
Jul 14, 2022 16:23:48
x68)
Remélem nem írod meg, hogy droggal akart érte fizetni Endre és a tranyó...
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 14, 2022 16:28:49
x11)
Az Atos lelepleződése után ugye már egy cégnek sem válaszoltam a levelére a megtalált laptoppal kapcsolatban. (Azóta is jönnek a válaszok.)
Igen! Én egyértelműen a tranyóra koncentrálnék, tudjuk, hogy irtózik a kékektől, németül nem tud, csak összeszorult ánusszal várja mi lesz, utána leveri a Púposon. :)
Szkeptikus troll
Jul 14, 2022 16:30:22
Lehet, hogy akkor nem is rúgták ki Endrét az ATOS-tól (eleve nem is dolgozott ott?), hanem a rendőrség számára szerettek volna információt gyűjteni? Tisztázós lájv kéne!!!
Jul 14, 2022 16:30:22
linziasztal
(
x3)
Jul 14, 2022 16:32:04
x3)
Süsüzés... 3...2...1
Jöhet megint egy videó arról, hogy nem is vagy videós és hattyunkmá' békén..
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Jöhet megint egy videó arról, hogy nem is vagy videós és hattyunkmá' békén..
linziasztal
(
x3)
Jul 14, 2022 16:35:41
x3)
max5enutálnak
(
x47)
Jul 14, 2022 16:36:40
x47)
:DDD
Egy járőrkocsit minimum!
Klohek
(
x12)
Jul 14, 2022 16:41:10
x12)
endre, géyza megígérte, hogy az esedékes 15.-i aktuális részletnek, mind az összes 10 cent-jét XD megfogod kapni, majd máskor nem szemtelenkedsz!:)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Gólya
(
x2)
Jul 14, 2022 16:48:08
x2)
Remélem nem írod meg, hogy droggal akart érte fizetni Endre és a tranyó...
Vagy gyerekekről készült strandolós fotókkal
Karib
(
x10)
Jul 14, 2022 16:51:49
x10)
Lehet, hogy akkor nem is rúgták ki Endrét az ATOS-tól (eleve nem is dolgozott ott?), hanem a rendőrség számára szerettek volna információt gyűjteni? Tisztázós lájv kéne!!!
Te láttad a depi flokkokat? Sneci több tucat beismerő vallomását? Öngyilkosságról rinyálását?
confirmed
Jul 14, 2022 16:54:40
Arra gondoltál, hogy ez csak a színjáték volt, amíg a polizei rá nem szorít a töködre?
Jul 14, 2022 16:54:40
Ásó27
(
x68)
Jul 14, 2022 16:55:04
x68)
Snecit előléptették, nem kirúgták!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
tyodika
Jul 14, 2022 16:56:06
Snecit előléptették, nem kirúgták!!!
Íty van, én csak felfelé tudok bukni! Na tranyólefetyelés, csá!
Jul 14, 2022 16:56:06
Szkeptikus troll
Jul 14, 2022 17:00:14
Én most azt nem értem egészen pontosan, hogy ez a levél miért neked jön? Én úgy vélekedem erről, hogy te vagy bajban, nem hiába téged keresnek, te jelentetted azt, hogy nálad van az ellopott laptop. (Ha mindenre jól emlékszem) Endre ebből miért jönne ki rosszul?
Jul 14, 2022 17:00:14
Karib
(
x10)
Jul 14, 2022 17:01:43
x10)
- az atosos főnökúr miért csak sneciről kérdezett és miért nem hozta szóba sem a laptopot?
- sneci miért produkált volna olyan összetett és hiteles színjátékot, mint még korábban soha? őt is bevonta a bécsi polizei?
Stb.
Snecit kirúgták, ezt ne kelljen már bizonygatni, mikor ő maga megerősítette 100 alkalommal és ismét az öngyilkosságról ábrándozott .
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 14, 2022 17:03:25
x11)
Visszanézésben vagyok.
"Ha tehetném, melyik városba utaznék el? Hmmm. Vagy Vancouver...
Vagy izé, mi Új Zélandnak a fővárosa? Oda! Vagy Ausztráliába. Mi Ausztráliának a fővárosa? Assetudombasszameg... Sidney vagy nem Sidney? Vagy Brazilba. Vagy Argentinába. Ennyi."
Idióta FÉRFI kurva! Mehettél volna akárhová, ha legalább angolul beszélnél. Mivel magyarul is csak makogsz, egyre öregebb és pocsékabb vagy, fogadd el, hogy valami bokor alján fogsz megdögleni. Azt is lehet méltósággal, mint F. Villon, de te attól nagyon távol állsz.
Púpost faszául letiltottad mindenről, igazi férfi-nő vagy, Sodi meg buzi.
"Ha tehetném, melyik városba utaznék el? Hmmm. Vagy Vancouver...
Vagy izé, mi Új Zélandnak a fővárosa? Oda! Vagy Ausztráliába. Mi Ausztráliának a fővárosa? Assetudombasszameg... Sidney vagy nem Sidney? Vagy Brazilba. Vagy Argentinába. Ennyi."
Idióta FÉRFI kurva! Mehettél volna akárhová, ha legalább angolul beszélnél. Mivel magyarul is csak makogsz, egyre öregebb és pocsékabb vagy, fogadd el, hogy valami bokor alján fogsz megdögleni. Azt is lehet méltósággal, mint F. Villon, de te attól nagyon távol állsz.
Púpost faszául letiltottad mindenről, igazi férfi-nő vagy, Sodi meg buzi.
Örebro
(
x17)
Jul 14, 2022 17:03:26
x17)
Endre! Tudod te melyik az a bevételi forma, amiből bizosan, életed végéig vonni tudják majd a felhalmozott és vissza nem fizetett hiteleidet? Hát a nyugdíj.
a gyagyåst hodegen hagyja a nyigdij, mert annyi penzt, ertekpapirt es ingatlant gyujt össze, hogy jo ållampolgårkent lemond a köz javåra a fillerekröl amit nyigdijkent kapna.
HenrySpotter
Jul 14, 2022 17:04:45
/off:
Kövezzetek meg, de nekem bejön ez a Vanilliás...
/on:
Hol a vasárnapi kereszt már évek óta? Lesz vasárnapikereszt, Sóder, többen kérdezik?
Kövezzetek meg, de nekem bejön ez a Vanilliás...
/on:
Hol a vasárnapi kereszt már évek óta? Lesz vasárnapikereszt, Sóder, többen kérdezik?
Jul 14, 2022 17:04:45
-
Jul 14, 2022 17:06:05
confirmedArra gondoltál, hogy ez csak a színjáték volt, amíg a polizei rá nem szorít a töködre?
Stb.
Stb.
fedett nyomozás? Atos feljelentés alapján mert valaki visszaélt a tulajdonukban lévő eszközzel?
Jul 14, 2022 17:06:05
broni
(
x45)
Jul 14, 2022 17:06:09
x45)
sodi, ne szarcsimbokos seggel menjél szaunába!!!!!!!!!!!!!
confirmed
Jul 14, 2022 17:07:03
Ezt ideteszem, hátha segít...
Jul 14, 2022 17:07:03
Karib
(
x10)
Jul 14, 2022 17:07:05
x10)
A levél azért nekem jön, mivel én írtam az e-maileket a cégeknek.
Ennek semmi köze az atoshoz, gondolom valamelyik másik cég, a több száz közül, szólt a rendőröknek.
Mivel nem vagyok retardált, sem analfabéta a joghoz, sem amatőr troll, én nem fogok ebből rosszul kijönni. Miért is jönnék? Ha akarom, megírhatom h az egész egy vicc volt egy interneten talált képpel, és bumm, vége a dalnak. Nyilván ki lehet még találni 1000 másik hasonlóan komoly horderejű szöveget.
Hogy endre hogyan jöhet ki rosszul a dologból, az már eggyel fogósabb kérdés, de vannak ötleteim. Börtönbe nyilván nem fog menni, de egy napját el lehet rontani ezzel :)
Karib
(
x10)
Jul 14, 2022 17:11:08
x10)
Ha jobban belegondolok, ez sem elképzelhetetlen, de értem nem kell aggódni, köszönöm.
confirmed
Jul 14, 2022 17:13:17
Ez az egyetlen logikus magyarázat. Vagy az Atos keres, mert mókoltál a laptopjukkal, vagy egy másik cég dobott fel phishing miatt. Ennek snecihez semmi köze nincs. Vigyázz magadra!
Jul 14, 2022 17:13:17
-
Jul 14, 2022 17:14:07
-fedett nyomozás? Atos feljelentés alapján mert valaki visszaélt a tulajdonukban lévő eszközzel?
nem érted aggódunk hanem azon hogy Endrét ki se rúgták és ezért van mit a tejbe tranyóznia :D
Jul 14, 2022 17:14:07
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jul 14, 2022 17:24:44
x2)
Nem hülye a cég, Sodi egy balfasz a szakmájához. Ideig-óráig lehet dokumentációt olvasni, de alkotni is kellett volna. De nem véletlenül depizett az anyjánál a halál faszán Linz vagy Bécs helyett...
-
Jul 14, 2022 17:29:14
Őszintén szólva azt én is nehezen hiszem el, hogy akár az ATOS, akár másik cég feljelentésére gyártanak egy ilyen halványlila történetet egy öregek otthonáról. Azt, hogy sodikát megkérik, hogy hazudjon ezt vagy azt a nyomozás érdekében, meg pláne nem tudom elhinni (bár az nincs teljesen kizárva, hogy napokig teljesen biztos volt benne, hogy kirúgják, aztán végül megkegyelmeztek rajta, de saját kútfőből azt találta ki, hogy tovább terjeszti, hogy kirúgták, hátha akkor nem találják be újra a céget)
A fenti levél viszont nem is ilyennek tűnik. Kérdés, hogy rendőrségi címről jött-e. Ha nem, akkor egy túlbuzgó alkalmazott, vagy egy másik szélhámos működése, semmi figyelmet nem érdemel. Ebben az esetben tuti, hogy nincs köze az ATOS-hoz, ott eszkalálták az ügyet, biztosan hivatalos úton intézik el a dolgokat.
Ha viszont legitim címről érkezett, akkor valóban a rendőrség és akkor valóban pishingre, vagy valamilyen hasonló bűncselekményre gyanakszanak. Bármelyik cég tehetett feljelentést, amelyiknek van valami köze egy öregek otthonához, emiatt pont az ATOS számomra nem valószínű - az persze szintén nincs kizárva, hogy tett az öregek otthonás cég feljelentést és az ATOS is, de taktikai okokból csak az előbbit akarja említeni a rendőr először.
IANAL, de én nem nagyon látom, hogy hogy lenne bűncselekmény, amit Karib csinált. Ha ez egy céges kezdeményezésre indult rendőrségi eljárást látunk, akkor vagy más bűncselekmény előkészítését sejtik a pishing mögött, vagy félreértik a helyzetet (pl. azt hiszik, hogy hozzá került illegálisan egy laptop)
Jul 14, 2022 17:29:14
Norina
(
x2)
Jul 14, 2022 17:30:05
x2)
Amúgy nekem is eszembe jutott hogy mi van ha az öregasszony rászólt hogy játssza el ezt a dolgot.. bár talán ennyire nem jó színész, nem tudom.
Ásó27
(
x68)
Jul 14, 2022 17:31:31
x68)
Amúgy nekem is eszembe jutott hogy mi van ha az öregasszony rászólt hogy játssza el ezt a dolgot.. bár talán ennyire nem jó színész, nem tudom.
1 percre sem tudja eljátszani, hogy élvez egy számítós játékot LOL
-
Jul 14, 2022 17:34:13
Teljesen biztos, hogy rettegett és kétségbe volt esve az első napokban. Ezt nem tudja eljátszani, mert egy szociopata kobold.
Sajnos a kirúgásról expliciten csak később beszélt - akkor kicsit gyanúsan expliciten is és azt is írásban. Szóval ahogy írtam, azt nem lehet teljesen kizárni, hogy néhány napnyi totális kétségbeesés után számára kedvező fordulat történt az ATOS-nál ügyében, ő pedig ekkor kezdte irogatni, hogy kirúgták, hátha akkor nem világosítják fel a tévedéseiről az ATOS-t.
Jul 14, 2022 17:34:13
Norina
(
x2)
Jul 14, 2022 17:35:14
x2)
1 percre sem tudja eljátszani,
hogy élvez egy számítós játékot LOL
hogy élvez egy számítós játékot LOL
Ez tény. Viszont én személy szerint látok változást a viselkedését illetően.
És lehet, hogy ha tényleg rá van kényszerítve, akkor összeszedni magát ezt illetően.
De mondom, ez valószínű csak az én fejemben fordult meg.
-
Jul 14, 2022 17:36:08
confirmedEz az egyetlen logikus magyarázat. Vagy az Atos keres, mert mókoltál a laptopjukkal, vagy egy másik cég dobott fel phishing miatt. Ennek snecihez semmi köze nincs. Vigyázz magadra!
Valaki megkereste a Atost hogy nála van a cég gépe, amiről kiderült hogy végig annál az embernél volt, akinek a cég odaadta. Instant feljelentés visszaéles miatt.
Jul 14, 2022 17:36:08
-
Jul 14, 2022 17:38:36
Nem az a lehetetlen, hogy az ATOS feljelentette. Csak azt nem tartom életszerűnek, hogy akár az ATOS, akár a rendőrség, valami öregek otthonás színjátékba fog azért, hogy kicsikarjanak egy random külföldi emailbetyárból.
Konkrétan azt írtam, hogy ha az ATOS feljelentette, akkor nem egyedül jelentette fel, és van valami legitim köze az ügynek egy öregek otthonához.
Jul 14, 2022 17:38:36
-
Jul 14, 2022 17:42:25
-Valaki megkereste a Atost hogy nála van a cég gépe, amiről kiderült hogy végig annál az embernél volt, akinek a cég odaadta. Instant feljelentés visszaéles miatt.
Pedig pont igy működik egy rendőrségi nyomozás ahol egy arctalan emailhuszárt kell előcsalni
Jul 14, 2022 17:42:25
Karib
(
x10)
Jul 14, 2022 17:43:57
x10)
Az engem nem érdekel, hogy az atos / bármelyik másik cég feljelentett-e, jelentéktelen ügy, semmi nem lesz belőle.
Ami viszont igen, az a melócsá. Ha mást nem is hittek el, azt hitelt érdemlően bizonyítani tudtam, h céges dolgokat fecsegett ki (meddig tart a próbaideje). Azt is tudjuk, hogy néztek a trashvodot és olvasták a fórumot, illetve a sodipediát.
És ahogy a főnökúr is elmondta, gyorsan kellett lépniük, mivel két nap volt hátra a határozott időre szóló periódusból, kvázi próbaidőből.
Mindezeket és sneci viselkedését figyelembe véve, eléggé kicsinek látom rá az esélyt, h minden borult és csak sneci folytatta a színjátékot.
Az arcoskodásának kezdete pontosan azzal esett egy időbe, hogy visszament hozzá a tranyó. Előtte lapult, mint szar a fűben ("nyem fatyok työbbé fidejós").1
Ami viszont igen, az a melócsá. Ha mást nem is hittek el, azt hitelt érdemlően bizonyítani tudtam, h céges dolgokat fecsegett ki (meddig tart a próbaideje). Azt is tudjuk, hogy néztek a trashvodot és olvasták a fórumot, illetve a sodipediát.
És ahogy a főnökúr is elmondta, gyorsan kellett lépniük, mivel két nap volt hátra a határozott időre szóló periódusból, kvázi próbaidőből.
Mindezeket és sneci viselkedését figyelembe véve, eléggé kicsinek látom rá az esélyt, h minden borult és csak sneci folytatta a színjátékot.
Az arcoskodásának kezdete pontosan azzal esett egy időbe, hogy visszament hozzá a tranyó. Előtte lapult, mint szar a fűben ("nyem fatyok työbbé fidejós").1
SyntaxError
(
x24)
Jul 14, 2022 17:50:28
x24)
Én Golda mama bosszújára gyanakszom. Gézát félnek feljelenteni, Márk cica rendszeresen törleszti a havi 2 Euro-t, Laurába pedig szejelmes a kobold.
Így maradt a laptopos troll. Őt lövik most Golda mama katyusái.
Csak nehogy egy M142 HIMARS válaszoljon a púpszászi tüzérségre, mert abból nem lesz jó more.
Csak nehogy egy M142 HIMARS válaszoljon a púpszászi tüzérségre, mert abból nem lesz jó more.
Trollok harca
(
x5)
Jul 14, 2022 17:54:38
x5)
az etyetemi lébecolás nem munka.
Miskolci alvósejt
-
Jul 14, 2022 17:58:53
Én Golda mama bosszújára gyanakszom. Gézát félnek feljelenteni, Márk cica rendszeresen törleszti a havi 2 Euro-t, Laurába pedig szejelmes a kobold.
Ha Golda jelentette volna fel nem menne ilyen gyorsan. Nagy cég jogászokkal, tökéletes német nyelven tette, erre utal hogy ilyen hamar nyomoznak.
A melócsá pedig lehet hogy félrement, túl sok volt a Goldánál töltött idö, az alatt mehetett a kavarás is, Golda meg fogta otthon amig az Atos intézkedik. Most is úgy költ mintha muszáj lenne, biztos nem a segélyböl.
Jul 14, 2022 17:58:53
SyntaxError
(
x24)
Jul 14, 2022 18:00:16
x24)
az etyetemi lébecolás nem munka.
Attól függ melyik egyetemen és kinek. Mert amit a Sodi egyetemi félévek alatt művelt, az valóban nem munka.
Sok - normális - egyetemen viszont keményen meg kell dolgozni a vizsgák és a diplomamunka sikeres teljesítéséért.
Csupa-csupa olyan dolog, amiről Sodinak fingja sincs.
Ha ugyanis lenne, nem kellene a masni CV, bele lehetne írva az IT-s diploma, és nem csak junior állásokra pályázhatna a fatászpika.
De hát, ahogy tudjuk, az ősi dakota közmondás is megmondta: ebben eddig lehetett eljutni.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 14, 2022 18:01:49
x47)
Na és mi lenne a laptopos troll ellen a vád? Erőszakos tényfeltárás? Notórius e-mail küldés?
Endre
Jul 14, 2022 18:02:51
Anyámtól hoztam el az adósaim pénzeit és most azt mulatjuk el az én kincsemmel.
Afféle utolsóvacsora tranyóbaszás jelleggel.
Afféle utolsó
Jul 14, 2022 18:02:51
Ásó27
(
x68)
Jul 14, 2022 18:04:18
x68)
Az atosnál életükben nem láttak ilyen jó dokumentum olvasót, ezért minden ellenére megtartották!
Mifaaaaaaaaaaaan
SyntaxError
(
x24)
Jul 14, 2022 18:04:47
x24)
Anyámtól hoztam el az adósaim pénzeit és most azt mulatjuk el az én kincsemmel.
Afféle utolsó vacsora tranyóbaszás jelleggel.
Afféle utolsó vacsora tranyóbaszás jelleggel.
Az jó, csak el ne felejtsd a kamionosgecit kilefetyelni a Tibi befordított faszából.
Endre
Jul 14, 2022 18:07:09
?? Nem kamionos vagyok, hanem informatikus!
Jul 14, 2022 18:07:09
Hahó
(
x135)
Jul 14, 2022 18:07:18
x135)
Nevetni fogsz, de néha igen. És ezzel még bécigány is egyetért.
Magdika
Jul 14, 2022 18:45:02
Az Endre azért egy hős mert egyszemélyes hadseregként küzd a világ ellen!
Kitartás! Ne add fel, aranyom!
Kitartás! Ne add fel, aranyom!
Jul 14, 2022 18:45:02
Ásó27
(
x68)
Jul 14, 2022 18:50:09
x68)
Endre, a délutáni IBM és Samsung komment után nagyon elcsendesültél, ugye nincs baj?
Mifaaaaaaaaaaaan
Basom_Assad
Jul 14, 2022 19:05:03
azért az is érdekes hogy az Otto Wagneri örsről ír mit keres benne a Stadtkommando Josefstadt ami megint másik hely és az Inspektionstelle megint más székhelyen van.
Jul 14, 2022 19:05:03
-
Jul 14, 2022 19:11:24
Karib azért az is érdekes hogy az Otto Wagneri örsről ír mit keres benne a Stadtkommando Josefstadt ami megint másik hely és az Inspektionstelle megint más székhelyen van.
Otto Wagner platzon foglalkoznak a külföldiek által elkövetett bűncselekményekkel, ott beszélnek több nyelven a nyomozók
Jul 14, 2022 19:11:24
Borilaci
Jul 14, 2022 19:12:11
azért az is érdekes hogy az Otto Wagneri örsről ír mit keres benne a Stadtkommando Josefstadt ami megint másik hely és az Inspektionstelle megint más székhelyen van.
Egyik a másik alvállalkozása!
Jul 14, 2022 19:12:11
-
Jul 14, 2022 19:20:13
A feladó eldönti. Bár lehetne hamisítani, a választ már nem kapná meg, tehát nem túlságosan hasznos most.
1. Feladó domain ellenőrzése. Ha rendőrségre utal, akkor weboldal felkeresése, whois, stb.-vel annak eldöntése, hogy legitim, vagy kamu.
2. Ha kamu, akkor akár sodika is lehet mögötte. Akár egy másik szélhámos. Az tuti, hogy nem az ATOS küld a rendőrség nevében hamis emaileket, sodika pedig szerintem túl ostoba és főleg lusta egy ilyen trükkhöz is, szóval ignorálni is lehet.
3. Ha valóban rendőrség, akkor 99%, hogy egy másik cég tett feljelentést valamiért, egy olyan, amelyiknek köze van egy öregek otthonához. 1% viszont, hogy sodika keze van a dologban, például odaadta a laptopot a tranyónak (aki ugye büszkén mesélte nemrég, hogy új gépet fog kapni) és azt hazudta a cégnek, hogy Karib ellopta. Ezért a nyomozás. Erre lehetett motivációja, tudjuk, hogy bosszúálló, ha szerinte igazságtalanul rúgja ki egy cég. Karib helyében én ezzel a lehetséges forgatókönyvvel a fejemben írnék vissza a rendőrségnek (ha mégsem kamu).
Jul 14, 2022 19:20:13
Basom_Assad
Jul 14, 2022 19:31:02
ha az Inspektion Stelle küldte akkor ez még oké is de a Stadtkommando Josefstadt hogy jött oda nekem zavaros de a felettem lévő emberke 3. Pontjára szavazok Jul 14, 2022 19:31:02
-
Jul 14, 2022 19:31:03
Basom_Assadazért az is érdekes hogy az Otto Wagneri örsről ír mit keres benne a Stadtkommando Josefstadt ami megint másik hely és az Inspektionstelle megint más székhelyen van.
Teljesen világos hogy az Atos tett feljelentést a laptoppal való kavarás miatt. Endre nem merné megtartani a gépet, hamar lebukna.
Jul 14, 2022 19:31:03
foteltroll
Jul 14, 2022 19:33:42
Kell az atosnak a faszerdő?
Itt szórakozhattak a fórumon munkaidőbe + nézhették a trashvodot, ahova gondolom nem is donéseltek és akkor feljelentés a hála?
Arról ne is beszéljünk, hogy megmentettük a cégüket egy nőverő pedofil buzitól.
Itt szórakozhattak a fórumon munkaidőbe + nézhették a trashvodot, ahova gondolom nem is donéseltek és akkor feljelentés a hála?
Jul 14, 2022 19:33:42
-
Jul 14, 2022 19:36:13
Kell az atosnak a faszerdő?
Még ez sem biztos. Utalnak arra jelek hogy Endre dolgozik és csak eljátszotta a nagyhalált.
Jul 14, 2022 19:36:13
-
Jul 14, 2022 19:40:44
Vagy csak úgy reagált az egyik melócsás telefonra, mint valamelyik linzi streamben, hogy "jajbasszameg ki fognak rúgni, faszom", aztán csak egy kis kellemetlenség volt a laptoppal.
Jul 14, 2022 19:40:44
exterminátor
Jul 14, 2022 19:41:50
Hagyjuk már, ehhez minimum egy színészóriásnak kéne lenni. Ez a szerencsétlen teljesen életképtelen ehhez. Főként, hogy az elmúlt hetekben láthatóan egy percet nem dolgozott.
Jul 14, 2022 19:41:50
foteltroll
Jul 14, 2022 19:42:45
Ha ez a geci dolgozik, akkor a vas megyei tysonnal kézenfogva beállok programozónak.
Jul 14, 2022 19:42:45
Trollul Madár
(
x15)
Jul 14, 2022 19:43:36
x15)
Valamelyik retard (nem tom ki) az mondja a gammermirror-on, hogy kirakja a Géza link videót a GammerMirrorLive után, vagy este 9kor.
Valamiért SoDI nevét is emlegette de pont akkor kapcsolatm oda, nem tudom milyen kontextusban.
Azt is mondta, hogy nem lenne Géza helyében.
Valamiért SoDI nevét is emlegette de pont akkor kapcsolatm oda, nem tudom milyen kontextusban.
Trollok harca
(
x5)
Jul 14, 2022 19:44:25
x5)
az a mesterterv hogy VR Merci gameplay ből fognak éldegélni ketten?
Miskolci alvósejt
-
Jul 14, 2022 19:46:05
-Még ez sem biztos. Utalnak arra jelek hogy Endre dolgozik és csak eljátszotta a nagyhalált.
Ezelött sem dolgozott, ide oda mászkált (Szeged, hahó). Egy videót láttunk tőle, amikor képlékeny volt mi lesz vele, utána csak irásban adta elő magát.
Jul 14, 2022 19:46:05
Jonciii
(
x8)
Jul 14, 2022 19:46:21
x8)
Valamelyik retard (nem tom ki) az mondja a gammermirror-on, hogy kirakja a Géza link videót a GammerMirrorLive után, vagy este 9kor.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 14, 2022 19:49:57
x15)
Állítólag Géza vádlott lett.
Benke új videója: youtube.com/watch?v=whkgpIPtniE
halászlé
(
x24)
Jul 14, 2022 19:52:15
x24)
az a mesterterv hogy VR Merci gameplay ből fognak éldegélni ketten?
hát így vagy úgy, de majd futtatja a jutúbsztárt....
Jonciii
(
x8)
Jul 14, 2022 19:52:59
x8)
Kiváncsi leszek, lesz-e érdemi dolog
Remélem vádalkuban feldob valami pedofil állatot
Jonciii
(
x8)
Jul 14, 2022 19:53:58
x8)
Ez az erkélykobold
Trollul Madár
(
x15)
Jul 14, 2022 19:56:36
x15)
Ez az erkélykobold
ÁÁáá. Azt a retardot nem követtem soha, mert valahogy nem nagy a Snecológiai értéke.
Így is valódi kínszevedés és tortúra ezt a sok szart meghallgatni egy-egy infó morzsáért. :(
broni
(
x45)
Jul 14, 2022 19:56:47
x45)
szex, vér, erőszak.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 14, 2022 20:06:19
x39)
Kizártnak tartom, hogy megtartotta volna a céges gépet.
Amennyiben egy külsős cég kezeli, karbantartja ezeket a gépeket, biztos vagyok benne, hogy értenek is hozzá.
A beugrós takarítónő is jobban ért a biztonságtechnikához mint gyagyás.
Műszakilag is teljesen hülye.
Képtelen lenne kijátszani a szoftveres és hardveres biztonsági megoldásokat.
Kicsit azt érzem megint a semmin pörög a társaság.
Karibnak nem kell fogni a kezét, ha pedig konzultációra van szüksége, vagy segítségre, biztosan meg vannak a csatornái.
Még csak 10 nap telt el sodika "meghalása" óta. Hagyjuk, had fuldokoljon a saját kis fos tengerében.
Én láttam a pofáját a tegnapi sörözős vidiben. Az bizony keményen picsaszáj volt, depi dezső is ott volt vele!
A tranyó sokba kerül neki, ez pont jó. 1 hét alatt minimum 500 euró.
Idő kérdése és a gyagyás úgyis pofára esik megint.
Addig meg had pénzelje traynó tibit.
Kávét valakinek?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Amennyiben egy külsős cég kezeli, karbantartja ezeket a gépeket, biztos vagyok benne, hogy értenek is hozzá.
A beugrós takarítónő is jobban ért a biztonságtechnikához mint gyagyás.
Műszakilag is teljesen hülye.
Képtelen lenne kijátszani a szoftveres és hardveres biztonsági megoldásokat.
Kicsit azt érzem megint a semmin pörög a társaság.
Karibnak nem kell fogni a kezét, ha pedig konzultációra van szüksége, vagy segítségre, biztosan meg vannak a csatornái.
Még csak 10 nap telt el sodika "meghalása" óta. Hagyjuk, had fuldokoljon a saját kis fos tengerében.
Én láttam a pofáját a tegnapi sörözős vidiben. Az bizony keményen picsaszáj volt, depi dezső is ott volt vele!
A tranyó sokba kerül neki, ez pont jó. 1 hét alatt minimum 500 euró.
Idő kérdése és a gyagyás úgyis pofára esik megint.
Addig meg had pénzelje traynó tibit.
Kávét valakinek?
SyntaxError
(
x24)
Jul 14, 2022 20:15:17
x24)
Kávét valakinek?
Én Sodival ellentétben, már álló fasszal várom a folytatást.
linziasztal
(
x3)
Jul 14, 2022 20:16:33
x3)
Úgy még Tibor közlegény segglyukában sem fog neki felállni, ha folyamatosan arra gondol, hogy khurva sokba kerül neki Tibi azért, hogy ne legyen egyedül. Egyre közelebb a cshőd. SHiker!
foteltroll
Jul 14, 2022 20:21:37
Varangy hogy bírja ennyi ideig Tibi nélkül?
Terdiknél háziasszonykodik + elrakja a napi 4 ezer távoltartási díjat? Mást nem tudok elképzelni.
Terdiknél háziasszonykodik + elrakja a napi 4 ezer távoltartási díjat? Mást nem tudok elképzelni.
Jul 14, 2022 20:21:37
Puha Slag
(
x7)
Jul 14, 2022 20:26:12
x7)
Varangy hogy bírja ennyi ideig Tibi nélkül?
Sodimamánál van szerintem Púpszászon, különben miért fenyegetné a gnómot azzal, hogy ráküldi Goldát?
Jonciii
(
x8)
Jul 14, 2022 20:28:02
x8)
Azt nem hiszem, hogy beengedné golda a házba, még a macskaólba se szerintem. Max telefonon beszélnek.
sittessanyi
(
x7)
Jul 14, 2022 20:30:52
x7)
mindig akard pár gólya, aki túlbecsüli a gyagyás képességeit, és olyat feltételez róla, hogy az mesteri khonspiráció és színészkedés keretében felültett 200 profi trollt. azokat, akik minden gondolatát ismerik , minden rezdülését olvassák a púposnak és évtizedek óta szopatják taknyosra a gyagyást, többek között azért mert az alany elképesztően debil. (tanszéki termis technicus-szal élve: balek.)
a haseo kiváló doktori munkájára (sodi fő bűnei) adott reakciójában könnyen megfigyelhető, hogy milyen arcot vág a kobold mikor hazudik. ott kb 2-3 tucat témában hazudozott, gyors egymás utánban. tökéletes tananyag.
na azt az arcot kell összehasonlítani a púpszászi meghaltam flokkal. ég és föld!
a haseo kiváló doktori munkájára (sodi fő bűnei) adott reakciójában könnyen megfigyelhető, hogy milyen arcot vág a kobold mikor hazudik. ott kb 2-3 tucat témában hazudozott, gyors egymás utánban. tökéletes tananyag.
na azt az arcot kell összehasonlítani a púpszászi meghaltam flokkal. ég és föld!
broni
(
x45)
Jul 14, 2022 20:31:40
x45)
free rape az erzsébet hídon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anschluss
(
x4)
Jul 14, 2022 20:35:12
x4)
Endre!
mit olvasok? nagyon nevetek, lassan kiderul hogy egy labanc oregek otthonaban voltal felszopo? :)
jo kis projekt munka, biztos Hans bacsi szerezte neked a buzigozbol, halabol amiert nem fogaztad le :)
tranyo hogy szerepel? faszpinat megtalaltad mar vagy meg mindig feldoglotten a seggebe gyomoszolod a pitont? :)
anschluss
mit olvasok? nagyon nevetek, lassan kiderul hogy egy labanc oregek otthonaban voltal felszopo? :)
jo kis projekt munka, biztos Hans bacsi szerezte neked a buzigozbol, halabol amiert nem fogaztad le :)
tranyo hogy szerepel? faszpinat megtalaltad mar vagy meg mindig feldoglotten a seggebe gyomoszolod a pitont? :)
Jonciii
(
x8)
Jul 14, 2022 20:37:53
x8)
Endre!
Jó az ott, járt lukat járatlanért ugye :D
Régi púpszászi közmondás
rBali
(
x24)
Jul 14, 2022 20:40:50
x24)
free rape az erzsébet hídon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ropja a prof is!
www.youtube.com/watch?v=DpB3hgjwY4g&ab_channel=KritikusHelyzet
Trollul Madár
(
x15)
Jul 14, 2022 20:43:47
x15)
Átbaszás a Géza videó.
121 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Fifi kiírta már az örömködését? Vagy épp pityereg, mert bevonul a mentora?