Ha Jutka feljelentést tett volna, akkor nem ússza meg sneci ennyivel a dolgot.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Sodi szerintem csak azóta veri ki rá, hogy Elliot.
pitonsz
hergel a púprém, minden "jaj lesz a magyaroknak" hírt megoszt, hisz ő nem gémeskútországban él. azt akarja sugallni, hogy neki milyen jó, miközben másoknak milyen szar.
mindig ezt csinálja a sodi. hergel, idegesít. már a nagyanyján megtanulta, hogy ezzel lehet bántani másokat.
vérdíj target nr. 1
Majd a nyakába lehet akasztani egy táblát kartondobozból, hogy "ebben eddig lehetett eljutni" xD
Nem hinném magam sem, hogy teremne még babér akár rövid távon is neki Kolbászkerítésországban. Eléggé "kimaxolta".
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Intézni kell a raktárat.
Szerintem holnap is itt lesznek és csak délután mennek vissza.
Pont rá érek :) remélem kiszúrja a tranyót valaki a köki környékén.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ugyanúgy megoszt hanyatló nyugatos bejegyzéseket is. Szerintem mindegy neki kit, csak valakit tudjon hergelni.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
A kerítéselemekkel vajon mit csinálhatott "Tibor és Juci"?
Lájvon kívül azzal gyilkolták egymást?
ez egy fake szórólap volt, hogy felkeltse a vicces bőrszínű emberek érdeklődését facebook csoportokban, de az utolsó pillanatig nem volt biztos, hogy egyáltalán meg lesz tartva ez a szar mert előző nap még pesten kívül baszták a rezet, így sajnos az eredeti célját nem tudta teljesíteni ez a hirdetmény
le vagy tiltva, kurva anyád
ma sem rakott ki keresztet!
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ma mást jelent a szabadság, mint az NDK-s időkben. Akkor elég lázadó volt fürdőruha nélkül strandolni, ma már a meztelenségben semmi nincs. Orrba-szájba baszni idegenekkel a buzigőzben (esetleg gyerekekkel vagy mellettük) - ma már ez kell ahhoz, hogy valami a lázadás legyen és érezhessék, hogy ők szabadok.
És még ez az egész megbocsátható lenne, ha nem lenne ilyen átkozottul nagypojájú és lenéző (persze gondolom nem személyesen), ennyire eredendően gonosz,önző,rosszindulatú és nem utolsó sorban ilyen aberrált elmebeteg pedofil szarhalom.
Szóval egyetértek fifikutyánál a küllem tükrözi a beltartalmat abszolut.
eurosexscene.com/fkk-germany-what-to-expect-at-a-sauna-club/
Itt egy leírás ami szerint a német FKK Sauna clubok teljesen konkrétan és legálisan bordélyházként üzemelnek.
A leghíresebb a linkelt cikk szerint a berlini Artemis. Ebben volt valamikor sodika? Emlékszik rá valaki?
Márpedig ha igaz az állítás, hogy ő sohasem fizetett a szexért akkor bizony neki fizettek.
Nyugdíjas házaspárok szexuális életét feldobó hímringyó sodi a sodi, piszony!
Sodi régi kedvenc helyéről, a ludwigsfeldei kristallról azt írják a joyclub.de (beszélő név!) kommentelők, hogy a szex nincs megengedve, de sutyiban azért csinálják néha. Ezért újabban a csókolózó párokra is rászólnak. A kurvákat senki nem említi, ezért ez valószínűleg nem kupiként működik, hanem elvben szexmentes FKK saunaként, a gyakorlatban viszont egy rakás perverz látogatja. Mint például sodi.
www.joyclub.de/groups/berlin_swinger/forum/t303860.kristall_therme_ludwigsfelde.html
Majd ha Tibi otthagyja jönnek a péküjjünk ki fidejók!
Nem, nem bírja jól :D
Egyébként, ha jól számolom, 2-3 naponta jön valami vergődéssel...
Tuti csinálja a kis flokkjait, csak nem bassza nyilvánosra.
Majd egyszer csak egyben fossa a világr.
A kis pondró.
Fújj. :(
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Erre van már aduásza. A fütyi meg van szeppenve, ezért nem áll fel.
Sakk-matt trollok
Hihetetlen baszki, valahányszor felnézek ide mindig valami újabb ocsmányság derül ki a recskásról. Ludfigszfelsi fürcsi, mi? Te rossz buzi! Hát azért a snecológiának is van ám mélysége, avagy a lófasznak is van ám vége sneci.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerintem most tartunk virtuálisan a Mariana-ároknál, innen meg majd még fúrja lejjebb folyamatosan.
Imádom ezt a mazda-loopot.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
de Jonci legyen ez eladó, mert ha Sodronyt vagy Mergát meglátják a vevők, visszafordulnak az üzlet ajtajából....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
remélhetőleg vezetési tréningekre azért nem fogják alkalmazni, lehet, hogy az "arra megy az autó, amerre nézel" elv nem fog működni.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Kicsit túlértékeled a falusi potrohost
🕎Endigame🕎
lehetne már egyszer dead is a retkes cigány
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Útközben súlyos autóbalesetet szenvedett, meghalt mégis túlélte
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
volt, feltámadt
most 8374673napja nem iszik, tiszta!
Igazából az lenne jó, ha az az ocsmány felesége végleg kidobná a lakásból.
sneci befogadná hogy hármasba kúrják tibit
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Pedig teljesen bevettem, hogy az utolsó kívánsága az volt, hogy a felesége indítson egy lájvot az emlékére!
mergának is egy nadrágja van; sőt! 1 felsője! kiegészítik egymást!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
cvigány, neked nem inkább a kínai kurváddal és a fattyaiddal kéne foglalkoznod a fórumozás helyett? soha többé ne írj ide.
vérdíj target nr. 1
Najó, de Merci nem szenjor felhőmérnök uraság, csak egy törékeny kis hölgy, akit fel kell karolni az utcáról.
Ingatkanügyek
Ez nekem is szemet szúrt.
Abban az egynadrágban volt látható egész tavasszal amiben futott a púpszászi késdobálóból és csúszott le a kengurubendőjéről. Mert egy szájbakúrt övet hordani nincs esze...
Az az összehányt, szétgecizett, isetentudjamitátélt "NYC" mintás mindenhol szakadt egypólója is megér egy misét...
Igazából az egynadrág egy idegen űrlény.
Minden bolygót úgy hódítanak meg, hogy felveszik az ottani legértelmesebb életforma alakját, majd évek alatt beépülnek a bolygó irányító hatalmai közé, és a kedvükre alakítják a folyamatokat.
Na, meghérkezett a Földre is az űrlény, és hát mivel az eligazítás előtt bebaszott, mint állat, csak arra emlékezett, hogy a Föld legértelmesebb lénye két lábon jár. Pechére először Sodival találkozott, és pillanatok alatt megállapította, hogy ez a szerencsétlen akármi biztos valami háziállat lehet csak, így kizárásos alapon a nadrágja a célpont. Fel is vette az alakját, aztán amikor rájött, hogy elbaszta, már nem maradt elég bioplazma az újabb átalakításhoz, így most nadrág képében él szimbiózisban sodival, és próbálja irányítani, de a telepatikus képességeit nem ilyen kőagyú gyagyáshoz készítették, így a sugalmazott dolgokat Endre mind rosszul hajtja végig. Más magyarázata nem lehet, hogy egy keresztény hazaffy miért üzekedik egy kifordított pöcsű prolival külhonban.
hoty... hotyhotyhoty...
Hetekig??? Mikor volt a Kolossy tér? 2008 körül? Ez az Egynadrág lassan 15 éves!!!!
Ingatkanügyek
Egy orrfújós pulcsi mind felett!
Nagyon röhögtem, sajnos upvote-olni nem tudom
Az már reinkarnálódott egy másikba, még Németországban.
"Hát úgyis pont akkor akarta kimosni" xD
Ilyen visszataszító egy állatot de komolyan
Talán, de csak talán, ez is valami mentális defektus lehet.
Talán a depressziója teszi ennyire igénytelenné, nemtörődömmé.
Úgy sincsenek baráta, úgy általában emberek, akikkel találkozna. Leszámítva dönerest és a Sparos eladót.
De mivel nem csak németül, hanem úgy általában is leküzdhetetlen akadály számára a hétköznapi kommunikáció, teljesen értelmét veszti, az öltözködés.
Ahogy a fodrász is.
Egy normális szemüveg.
Egy fogorvos. (mondjuk ott éves bérletet kéne váltania)
Az is lehet, hogy a korábbi felvetésem, az alkohol a ludas. Talán már sokkal régebben vannak komoly gondjai az itallal, csak titkolja. Ezért van annyira lemaradva.
De ha villám kérdésre, villám választ kéne adnom, akkor csak a szokásos.
Ne feledjük, ez a gyagyás sodi.
Hetente?? Fürdéseként egy tusfürdő, szarásonként egy guriga wc papír!
Duplacsavar, hahó!
Depressziós, de kényszer beteg is :D
Csőstül jön az áldás a génhulladék gyagyás gecire.
Mert megérdemli!
Aki depressziós és elhanyagolja magát, az teljesen elhanyagolja magát, Gyagyás pedig elvileg hetente elhasznál egy flakon tusfürdőt, annyira "kényes",
A tranyó azt mondta minden zuhanyzás 1 flakon
Tehát:
Heti 1 fürdés = 1 flakon tusfürdő xD
tipikus alkesz. nézd meg a poloskát , nő akart lenni, azt egy full piás féreggé vált. nem vagyok nő, de naponta megmosom a hajam , ez a szerencsétlen meg már zsírral formázza.
KURVArangy
Nyelftanilag pontos :D
Amúgy rengeteget jár a buzigőzbe, papikat szopkodni, ott ingyen fürdik.
Mert egy hülye retard. A szarás meg a zuhany csak véletlen akadt be neki
Szerintem a fogmosás, edukáció kérdése. Gyagyást leszarták. Anyuka is apuka is. Gondolom észrevették, hogy ez most nem sikerült.
Ezért nem mos fogat.
Ezért nem ismeri a wc-kefét sem.
stb...
És ez a fizikai-szellemi nyomoronc tényleg azt várja a sohabenemkövetkező hajfestéstől, hogy majd 0-nál több nő áll vele szóba?
Elmenne egy bordélyházba, sikítva menekülnének a sokatlátott kurvák is.
Szerintem azért vágyik annyira Párizsba a púpos rém, mert hazavágyik a Notre-Dame-ba.
Tárgyaltuk, a kurvázós vonalat, mikor kikerültek a számok az első tranyó baszásról.
3 millából igen minőségi hölgyeket lehetett volna hetekig minden résen gyömöszölni.
De néhány dolog miatt inkább a tranyóra lett költve a della.
Nem is részletezném ismét.
Szerintem a gyagyásnak is el jutott a tudatáig, hogy tranyesz is felső polcos neki. (csak neki)
Tranyó is csicskítja folyamatosan és nagy pénzekért hajlandó csak fajtalankodni púpossal.
De ilyen amikor 40 évesen baszol először.
A földön nincs olyan prosti, aki az aberrált balfaszt nem a taknyán csúszva baszná ki. A kapuban pedig még a stricitől is kapna a púpjára a szörnyeteg.
Egy millió fütyis fizetés ide, egy millió fütyi oda, ebben eddig lehet eljutni.
Nem véletlenül baszták ki a swinger bárból is.
Pedig aztán ahova ezt a nyomorultat beengedik, ott azért nem épp a színvonal lehet a lényeg. De még így sikerült repülnie a helyről.
Undorító vagy Endre. Kár lenne tagadni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
MEEEERCIIIII!!! Könyörögöm, fizetek mindent, ne menj el!! Könyörgöm!!!!!
(ajaj, ez nem működik)
Merci, ha elmész tőlem akkor soha többet nem fizetek neked semmit. Pokollá teszem az életed. Ha rajtam múlik meg is öllek. De a rendőrségnek biztos feladlak.
(ajaj, ez se működik, most még mérgesebb lett)
KÖNYÖRGÖM!! Merci én szeretlek!!!
Heaven Hair and Beauty Salon, de én sem találom...
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Karib
(
x10)
Jul 31, 2022 12:08:27
x10)
nem csuknak itt le senkit; az osztákok is kint voltak minden este, aztán sose vitték el, csak akkor lett valami ügy, amikor Juci a lila foltjait mutogatta...de annek sincs semmi következménye....
Ha Jutka feljelentést tett volna, akkor nem ússza meg sneci ennyivel a dolgot.
zsidovagyokdetenyleg
Jul 31, 2022 12:35:13
Köszönöm a kimerítő válaszokat. Ha már témában vagyunk, mennyire buzi az, aki kiverte Eliot Pagere, amikor még Elen volt? Tudom, hogy annyira nem ide illő kérdések, de a Pedókorcs és ura mostanában elég lapos műsort biztosít csak
Sodi szerintem csak azóta veri ki rá, hogy Elliot.
Jul 31, 2022 12:35:13
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 31, 2022 13:04:22
x17)
Púpfal aktív.Most gazember loop megy.Mindenki gazember kivéve a Sodi
Punszisza a lekjopp!
vladrl
(
x8)
Jul 31, 2022 13:11:56
x8)
15p alatt 8 poszt, valami baj van, recskás? :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 13:13:40
x10)
Csak tudnám mi a kurva anyját okoskodik a recskagnóm a púpfalon a magyar politikáról mikor:
1: nem is itt él
2: olyan segghülye balfasz hogy már az ovodában is megbukott játszásból
Vagy ennyire készülsz már a Blahára púpom?
xray
(
x21)
Jul 31, 2022 13:29:05
x21)
a blahán politizáló koldus lesz.
Kötőjel
(
x12)
Jul 31, 2022 13:30:48
x12)
Csak tudnám mi a kurva anyját okoskodik a recskagnóm a púpfalon a magyar politikáról mikor:
hergel a púprém, minden "jaj lesz a magyaroknak" hírt megoszt, hisz ő nem gémeskútországban él. azt akarja sugallni, hogy neki milyen jó, miközben másoknak milyen szar.
mindig ezt csinálja a sodi. hergel, idegesít. már a nagyanyján megtanulta, hogy ezzel lehet bántani másokat.
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 13:37:36
x10)
a blahán politizáló koldus lesz.
Majd a nyakába lehet akasztani egy táblát kartondobozból, hogy "ebben eddig lehetett eljutni" xD
Nem hinném magam sem, hogy teremne még babér akár rövid távon is neki Kolbászkerítésországban. Eléggé "kimaxolta".
xray
(
x21)
Jul 31, 2022 13:42:58
x21)
gyagyás, nagyanyád elhibázta vasútitöltésről tiltásodat. inkább küldeni kellett volna.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 13:46:35
x39)
Gémeskút országban lennének? Meg sem lepődnék *ásít*
Intézni kell a raktárat.
Szerintem holnap is itt lesznek és csak délután mennek vissza.
Pont rá érek :) remélem kiszúrja a tranyót valaki a köki környékén.
Ásó27
(
x68)
Jul 31, 2022 13:50:10
x68)
Mi is a híres raktár címe pontosan? Hátha valakinek jól jön
Mifaaaaaaaaaaaan
Darth Tibor
(
x7)
Jul 31, 2022 13:50:40
x7)
Ugyanúgy megoszt hanyatló nyugatos bejegyzéseket is. Szerintem mindegy neki kit, csak valakit tudjon hergelni.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jul 31, 2022 13:51:51
x7)
le vagy tiltva, kurva anyád
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 14:10:04
x10)
i.imgur.com/ecbxxw4.jpeg
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jul 31, 2022 14:18:53
x7)
ez egy fake szórólap volt, hogy felkeltse a vicces bőrszínű emberek érdeklődését facebook csoportokban, de az utolsó pillanatig nem volt biztos, hogy egyáltalán meg lesz tartva ez a szar mert előző nap még pesten kívül baszták a rezet, így sajnos az eredeti célját nem tudta teljesíteni ez a hirdetmény
Reddit troll
Jul 31, 2022 16:12:41
Nézegetem a redditet és látom, hogy egy német kurva AMA-t(Ask Me Anything) tart.
Ez nem lenne túl érdekes snecológiai szempontból, de szemet szúrt a bemutatkozása:
www.reddit.com/user/DancerKimberly/
Ich bin eine Hure. Ich arbeite in Bordellen namens FKK Clubs (manche sagen auch Sauna Clubs). Gerne könnt ihr mich anschreiben wenn Euch mein Job interessiert.
Azaz naturisa, másnéven FKK, vagy Sauna kluboknak nevezett bordélyházakban dolgozik. Írja a profiljáról elérhető kommentekben is, hogy az ilyen helyekre a vendégek egy része eleve baszni jár.
Ez egy született nő, tehát sodikát nem érdekli, a lényeg ugyanakkor az, hogy megerősíti, hogy a nudiszaunák egy része igazából bordélyház.
Ez nem lenne túl érdekes snecológiai szempontból, de szemet szúrt a bemutatkozása:
www.reddit.com/user/DancerKimberly/
Ich bin eine Hure. Ich arbeite in Bordellen namens FKK Clubs (manche sagen auch Sauna Clubs). Gerne könnt ihr mich anschreiben wenn Euch mein Job interessiert.
Azaz naturisa, másnéven FKK, vagy Sauna kluboknak nevezett bordélyházakban dolgozik. Írja a profiljáról elérhető kommentekben is, hogy az ilyen helyekre a vendégek egy része eleve baszni jár.
Ez egy született nő, tehát sodikát nem érdekli, a lényeg ugyanakkor az, hogy megerősíti, hogy a nudiszaunák egy része igazából bordélyház.
Jul 31, 2022 16:12:41
xray
(
x21)
Jul 31, 2022 16:23:13
x21)
gyagyás csak ilyen helyekre jár, a zsinagógákat és templomokat nagy ívben elkerüli.
Ásó27
(
x68)
Jul 31, 2022 16:29:29
x68)
gyagyás csak ilyen helyekre jár, a zsinagógákat és templomokat nagy ívben elkerüli.
xray
(
x21)
Jul 31, 2022 16:34:21
x21)
Jul 31, 2022 16:34:21
perverz pogány disznó, pokolra fog jutni. Jul 31, 2022 16:34:21
broni
(
x45)
Jul 31, 2022 16:57:47
x45)
meg kell égetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ascites
(
x57)
Jul 31, 2022 16:58:19
x57)
Ma mást jelent a szabadság, mint az NDK-s időkben. Akkor elég lázadó volt fürdőruha nélkül strandolni, ma már a meztelenségben semmi nincs. Orrba-szájba baszni idegenekkel a buzigőzben (esetleg gyerekekkel vagy mellettük) - ma már ez kell ahhoz, hogy valami a lázadás legyen és érezhessék, hogy ők szabadok.
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 31, 2022 17:02:17
x6)
A Sauna Klubok gyakorlatilag kupik. Bemész, felveszel egy köpenyt és lehet "ismerkedni", akikkel elvonulsz dugni egy szobába és fizetsz neki (vagy a belépőben benne van)
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
halászlé
(
x24)
Jul 31, 2022 17:22:20
x24)
a boldog békeidőkben szaunákban ismerkedtek a melegek...szerintem megtartották jó szokásukat, ugye, Sodi? :o)
koszos
(
x11)
Jul 31, 2022 17:28:00
x11)
az egyik videoban,hogy ugattal egy betelefonalonak,hogy mennyire primitiv lehet a kinezete alapjan :D hat endre !
aki rad nez szerinted mit gondol ?:DDDD egy okadek taposnivalo balek vagy akit siman le lehet huzni barmikor :D
kivancsi vagyok amikor dorogot vettel miket kaphattal,bele sem merek gondolni te szhar :D
szerinted ez a degeneralt trafo is miert van veled ?:D mert lehuzott mint a picsa es siman megteszi ujra es ujra(mert ilyen sodi a sodi) hisz neki mindegy,hogy egy ilyen nyomorek elvez bele abba a pocegodorbe amit "Pinank" hiv(evvel megsertve minden szuletett not) vagy akarmelyik masik csoves akikkel kefelt az elete soran egy uveg sorert vagy egy szal cigiert:D edes istenem :D buszke lehetsz magadra te nyomorek :D gratulalok annak budos kurva anyadnak is! remelem a macskaolban rohadtok el mind
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
aki rad nez szerinted mit gondol ?:DDDD egy okadek taposnivalo balek vagy akit siman le lehet huzni barmikor :D
kivancsi vagyok amikor dorogot vettel miket kaphattal,bele sem merek gondolni te szhar :D
szerinted ez a degeneralt trafo is miert van veled ?:D mert lehuzott mint a picsa es siman megteszi ujra es ujra(mert ilyen sodi a sodi) hisz neki mindegy,hogy egy ilyen nyomorek elvez bele abba a pocegodorbe amit "Pinank" hiv(evvel megsertve minden szuletett not) vagy akarmelyik masik csoves akikkel kefelt az elete soran egy uveg sorert vagy egy szal cigiert:D edes istenem :D buszke lehetsz magadra te nyomorek :D gratulalok annak budos kurva anyadnak is! remelem a macskaolban rohadtok el mind
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 17:36:51
x10)
az egyik videoban,hogy ugattal egy betelefonalonak,hogy mennyire primitiv lehet a kinezete alapjan :D hat endre !
És még ez az egész megbocsátható lenne, ha nem lenne ilyen átkozottul nagypojájú és lenéző (persze gondolom nem személyesen), ennyire eredendően gonosz,önző,rosszindulatú és nem utolsó sorban ilyen aberrált elmebeteg pedofil szarhalom.
Szóval egyetértek fifikutyánál a küllem tükrözi a beltartalmat abszolut.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 31, 2022 18:05:30
x15)
Endre!
Kurvára leépültél.
Neked innen már nincs visszaút.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kurvára leépültél.
Neked innen már nincs visszaút.
Reddit troll
Jul 31, 2022 18:39:29
Nézegetem a redditet és látom, hogy egy német kurva AMA-t(Ask Me Anything) tart.
reddit.com/user/DancerKimberly/
reddit.com/user/DancerKimberly/
Itt egy leírás ami szerint a német FKK Sauna clubok teljesen konkrétan és legálisan bordélyházként üzemelnek.
A leghíresebb a linkelt cikk szerint a berlini Artemis. Ebben volt valamikor sodika? Emlékszik rá valaki?
Jul 31, 2022 18:39:29
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2022 18:43:10
x21)
Endre, mikor lesz GTA V RP live a cicával?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nonsense
(
x1)
Jul 31, 2022 18:49:03
x1)
Márpedig ha igaz az állítás, hogy ő sohasem fizetett a szexért akkor bizony neki fizettek.
Nyugdíjas házaspárok szexuális életét feldobó hímringyó sodi a sodi, piszony!
Reddit troll
Jul 31, 2022 18:57:11
Sodi régi kedvenc helyéről, a ludwigsfeldei kristallról azt írják a joyclub.de (beszélő név!) kommentelők, hogy a szex nincs megengedve, de sutyiban azért csinálják néha. Ezért újabban a csókolózó párokra is rászólnak. A kurvákat senki nem említi, ezért ez valószínűleg nem kupiként működik, hanem elvben szexmentes FKK saunaként, a gyakorlatban viszont egy rakás perverz látogatja. Mint például sodi.
www.joyclub.de/groups/berlin_swinger/forum/t303860.kristall_therme_ludwigsfelde.html
Jul 31, 2022 18:57:11
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 31, 2022 18:58:39
x17)
Azért jól bírja a korcs a lájvsz nélküli nyugit..vajon mikor fog bedurrantani egy lájvszal??
Punszisza a lekjopp!
nonsense
(
x1)
Jul 31, 2022 19:01:40
x1)
Azért jól bírja a korcs a lájvsz nélküli nyugit..vajon mikor fog bedurrantani egy lájvszal??
Majd ha Tibi otthagyja jönnek a péküjjünk ki fidejók!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 19:05:44
x39)
Nem, nem bírja jól :D
Egyébként, ha jól számolom, 2-3 naponta jön valami vergődéssel...
Tuti csinálja a kis flokkjait, csak nem bassza nyilvánosra.
Majd egyszer csak egyben fossa a világr.
A kis pondró.
broni
(
x45)
Jul 31, 2022 19:07:10
x45)
sodi fasza petyhüdt, a szaunába csak mutogatja, ugyse tud baszni
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2022 19:09:45
x21)
Endre, ha már van fütyikamera, akkor nyomhatnál Onlyfansra egy olyan kontetot, ahol bepizonyítod, hogy te szház szházalékosan heteroszexuális vaty. A TV néző gyerekek küldenének neked hetero pornót (nénik soloban, nénik egymással, néni meg bácsi), és néznénk a fütyid reakcióját.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Trollul Madár
(
x15)
Jul 31, 2022 19:11:22
x15)
Endre, ha már van fütyikamera, akkor nyomhatnál Onlyfansra egy olyan kontetot, ahol bepizonyítod, hogy te szház szházalékosan heteroszexuális vaty. A TV néző gyerekek küldenének neked hetero pornót (nénik soloban, nénik egymással, néni meg bácsi), és néznénk a fütyid reakcióját.
Fújj. :(
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 31, 2022 19:21:30
x19)
Erre van már aduásza. A fütyi meg van szeppenve, ezért nem áll fel.
Sakk-matt trollok
trolléga
(
x30)
Jul 31, 2022 19:25:38
x30)
joyclub.de/groups/berlin_swinger/forum/t303860.kristall_therme_ludwigsfelde.html
joyclub.de/groups/berlin_swinger/forum/t303860.kristall_therme_ludwigsfelde.html
Hihetetlen baszki, valahányszor felnézek ide mindig valami újabb ocsmányság derül ki a recskásról. Ludfigszfelsi fürcsi, mi? Te rossz buzi! Hát azért a snecológiának is van ám mélysége, avagy a lófasznak is van ám vége sneci.
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2022 19:42:59
x24)
Hihetetlen, hogy annyi esze sincs, hogy vegyen egy szexbabát és azt kúrogassa. A kutyát sem érdekelné, amíg a négy fal között csinálja és nem mondjuk egy parkban fújja fel és esik neki a kókadt szamárfasszal.
De ez a gyökér provokálni akar. Minden rezdülése az egészséges emberek hergeléséről szól.
Ezért nem elégszik meg azzal, hogy otthon kiverje a farkát... neki hajléktalan transzvesztita kell, hogy azt mutogassa, és arab fiúk pénisze, ahogy dugják a pasiját.
Undorító vagy Endre. Egy gusztustalan állat. Mondták már?
Többen kérdezik.
De ez a gyökér provokálni akar. Minden rezdülése az egészséges emberek hergeléséről szól.
Ezért nem elégszik meg azzal, hogy otthon kiverje a farkát... neki hajléktalan transzvesztita kell, hogy azt mutogassa, és arab fiúk pénisze, ahogy dugják a pasiját.
Undorító vagy Endre. Egy gusztustalan állat. Mondták már?
Többen kérdezik.
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 19:43:40
x10)
Hát azért a snecológiának is van ám mélysége, avagy a lófasznak is van ám vége sneci.
Szerintem most tartunk virtuálisan a Mariana-ároknál, innen meg majd még fúrja lejjebb folyamatosan.
Ásó27
(
x68)
Jul 31, 2022 20:07:48
x68)
Közben az egyik legjobb Géjzázós stream megy premierben: www.youtube.com/watch?v=fkQ5mBckJso
Mifaaaaaaaaaaaan
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2022 20:15:28
x24)
Endre, egy kis esti fütyizés előtti olvasnivaló:
qz.com/967554/the-five-universal-laws-of-human-stupidity/
Segítségül, elhelyeztelek téged, a pasid, a nagytestű apukád, és a trollokat az ábrán:
Segítségül, elhelyeztelek téged, a pasid, a nagytestű apukád, és a trollokat az ábrán:
Dörpepúp
(
x7)
Jul 31, 2022 20:15:30
x7)
Közben az egyik legjobb Géjzázós stream megy premierben: youtube.com/watch?v=fkQ5mBckJso
Imádom ezt a mazda-loopot.
linziasztal
(
x3)
Jul 31, 2022 20:18:22
x3)
Endre!
Nem akartok nyitni a férjeddel egy használtautó kereskedést?
Szerintem foshná!
"Pár százezret tuti ki tudnátok húzni a sok hülyéből..."
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Szerintem foshná!
halászlé
(
x24)
Jul 31, 2022 20:21:21
x24)
Endre!
Szerintem foshná!
Szerintem foshná!
de Jonci legyen ez eladó, mert ha Sodronyt vagy Mergát meglátják a vevők, visszafordulnak az üzlet ajtajából....
koszos
(
x11)
Jul 31, 2022 20:26:49
x11)
a mazda az egyik legjobb pelda ra,hogy mekkora balek is vagy :D
tudjuk amugy,hogy nem azert vetted annak az "embernek" mert szereted,csupan evvel akartad magadhoz lancolni :D sikerult :D geza keresett rajtad vagy 3500 eureot minimum a mazda cuccain kivul :D gratulalok :D plusz a hitelkartyad is mazda cimszo alatt hotelezgette a ket igenytelen alkesz csoves,de ez nem baj,hisz van kibe belelvezni :D inkabb egy kecskebe vernem mint abba az igenytelen okadekba !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
tudjuk amugy,hogy nem azert vetted annak az "embernek" mert szereted,csupan evvel akartad magadhoz lancolni :D sikerult :D geza keresett rajtad vagy 3500 eureot minimum a mazda cuccain kivul :D gratulalok :D plusz a hitelkartyad is mazda cimszo alatt hotelezgette a ket igenytelen alkesz csoves,de ez nem baj,hisz van kibe belelvezni :D inkabb egy kecskebe vernem mint abba az igenytelen okadekba !
Értetlen
(
x1)
Jul 31, 2022 20:34:12
x1)
Mai forma-1-et nezve szerintem eldolt, honnan van penze Gyagyanak. Ferrarinak ad taktikai tanacsokat futamok kozben. Valoszinuleg az idennyel indult, iden meg az elmult 14 evben lathato szintet is tobbszorosen alulteljesitik.
vladrl
(
x8)
Jul 31, 2022 20:40:57
x8)
Mai forma-1-et nezve szerintem eldolt, honnan van penze Gyagyanak. Ferrarinak ad taktikai tanacsokat futamok kozben. Valoszinuleg az idennyel indult, iden meg az elmult 14 evben lathato szintet is tobbszorosen alulteljesitik.
remélhetőleg vezetési tréningekre azért nem fogják alkalmazni, lehet, hogy az "arra megy az autó, amerre nézel" elv nem fog működni.
féregnyulvány
(
x7)
Jul 31, 2022 20:50:14
x7)
kammer cigany live mar megint
Penzmento
(
x6)
Jul 31, 2022 20:50:43
x6)
Endre, egy kis esti fütyizés előtti olvasnivaló:
Kicsit túlértékeled a falusi potrohost
Félcsöcs
Jul 31, 2022 20:53:27
Gézu tervezett szegedi kiruccanásának lett folytatása?
Jul 31, 2022 20:53:27
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 31, 2022 20:55:53
x13)
kammer cigany live mar megint
dilomalo
(
x1)
Jul 31, 2022 21:06:46
x1)
Gézu tervezett szegedi kiruccanásának lett folytatása?
Útközben súlyos autóbalesetet szenvedett, meghalt mégis túlélte
féregnyulvány
(
x7)
Jul 31, 2022 21:10:00
x7)
volt, feltámadt
Karib
(
x10)
Jul 31, 2022 21:10:31
x10)
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 31, 2022 21:12:20
x13)
sneci befogadná hogy hármasba kúrják tibit
Okjs Snecologus
(
x1)
Jul 31, 2022 21:13:15
x1)
sodi gammernál
szutyok
Okjs Snecologus
(
x1)
Jul 31, 2022 21:13:41
x1)
"minden rendbe van" nem verte meg a merci XDD
szutyok
Karib
(
x10)
Jul 31, 2022 21:21:48
x10)
volt, feltámadt
Pedig teljesen bevettem, hogy az utolsó kívánsága az volt, hogy a felesége indítson egy lájvot az emlékére!
seymour schwartz
(
x6)
Jul 31, 2022 21:23:02
x6)
Bazmeg Zsodrák, most néztem bele abba az elmebajba, amit Graz-ban forgattál. Mikor volt? 3 hónapja? Na mindegy. Feltűnt, hogy továbbra is EGY NADRÁGOD VAN! MÉG MINDIG!!! Hogy a büdös zsidó komcsi kurva anyádba tudsz így létezni? És ez az az egynadrág, amit Veja nyényi vett neked és a Kolossy tér óta megvan. Ilyen a világon nincs! Szegény Veja nyényi forog a sírjában, bár ha így folytatod az a nadrág téged is túl fog élni, sőt az egész retard-társaságot és amikor mindegyikőtök felfordul, akkor öntudatra ébred és idejön fórumra ő is trollnak, mivel eleget szenvedett. Sodi! Azonnal beszámolsz róla, hogy az elmúlt pár hónapban vettél-e új nadrágot! MOST!!!!
Ingatkanügyek
halászlé
(
x24)
Jul 31, 2022 21:35:45
x24)
Bazmeg Zsodrák, most néztem bele abba az elmebajba, amit Graz-ban forgattál. Mikor volt? 3 hónapja? Na mindegy. Feltűnt, hogy továbbra is EGY NADRÁGOD VAN! MÉG MINDIG!!! Hogy a büdös zsidó komcsi kurva anyádba tudsz így létezni? És ez az az egynadrág, amit Veja nyényi vett neked és a Kolossy tér óta megvan. Ilyen a világon nincs! Szegény Veja nyényi forog a sírjában, bár ha így folytatod az a nadrág téged is túl fog élni, sőt az egész retard-társaságot és amikor mindegyikőtök felfordul, akkor öntudatra ébred és idejön fórumra ő is trollnak, mivel eleget szenvedett. Sodi! Azonnal beszámolsz róla, hogy az elmúlt pár hónapban vettél-e új nadrágot! MOST!!!!
Kosovo
Jul 31, 2022 21:35:53
Dobro veče!
A Koszovói Köztársaság hallott Kiss Endre Farkas alias Sodi űrdiplomata diplomata munkásságáról, és a Koszovói Köztársaság szeretné felkerni Mr. Kiss-t annak érdekében, hogy bevetni híres diplomatikus képességeit tárgyalni a békéről Szerbiával.
A Koszovói Köztársaság hallott Kiss Endre Farkas alias Sodi űrdiplomata diplomata munkásságáról, és a Koszovói Köztársaság szeretné felkerni Mr. Kiss-t annak érdekében, hogy bevetni híres diplomatikus képességeit tárgyalni a békéről Szerbiával.
Jul 31, 2022 21:35:53
Kötőjel
(
x12)
Jul 31, 2022 21:47:19
x12)
Dobro veče!
cvigány, neked nem inkább a kínai kurváddal és a fattyaiddal kéne foglalkoznod a fórumozás helyett? soha többé ne írj ide.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 31, 2022 21:49:17
x6)
Najó, de Merci nem szenjor felhőmérnök uraság, csak egy törékeny kis hölgy, akit fel kell karolni az utcáról.
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 21:56:50
x10)
Feltűnt, hogy továbbra is EGY NADRÁGOD VAN! MÉG MINDIG!!! Hogy a büdös zsidó komcsi kurva anyádba tudsz így létezni?
Abban az egynadrágban volt látható egész tavasszal amiben futott a púpszászi késdobálóból és csúszott le a kengurubendőjéről. Mert egy szájbakúrt övet hordani nincs esze...
Az az összehányt, szétgecizett, isetentudjamitátélt "NYC" mintás mindenhol szakadt egypólója is megér egy misét...
Zegernye
(
x2)
Jul 31, 2022 21:57:08
x2)
Bazmeg Zsodrák, most néztem bele abba az elmebajba, amit Graz-ban forgattál. Mikor volt? 3 hónapja? Na mindegy. Feltűnt, hogy továbbra is EGY NADRÁGOD VAN! MÉG MINDIG!!! Hogy a büdös zsidó komcsi kurva anyádba tudsz így létezni? És ez az az egynadrág, amit Veja nyényi vett neked és a Kolossy tér óta megvan.
Igazából az egynadrág egy idegen űrlény.
Minden bolygót úgy hódítanak meg, hogy felveszik az ottani legértelmesebb életforma alakját, majd évek alatt beépülnek a bolygó irányító hatalmai közé, és a kedvükre alakítják a folyamatokat.
Na, meghérkezett a Földre is az űrlény, és hát mivel az eligazítás előtt bebaszott, mint állat, csak arra emlékezett, hogy a Föld legértelmesebb lénye két lábon jár. Pechére először Sodival találkozott, és pillanatok alatt megállapította, hogy ez a szerencsétlen akármi biztos valami háziállat lehet csak, így kizárásos alapon a nadrágja a célpont. Fel is vette az alakját, aztán amikor rájött, hogy elbaszta, már nem maradt elég bioplazma az újabb átalakításhoz, így most nadrág képében él szimbiózisban sodival, és próbálja irányítani, de a telepatikus képességeit nem ilyen kőagyú gyagyáshoz készítették, így a sugalmazott dolgokat Endre mind rosszul hajtja végig. Más magyarázata nem lehet, hogy egy keresztény hazaffy miért üzekedik egy kifordított pöcsű prolival külhonban.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2022 22:00:45
x21)
Hogy a kurva anyádba vagy képes egy nadrágot hordani HETEKIG?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
seymour schwartz
(
x6)
Jul 31, 2022 22:02:22
x6)
Hogy a kurva anyádba vagy képes egy nadrágot hordani HETEKIG?
Hetekig??? Mikor volt a Kolossy tér? 2008 körül? Ez az Egynadrág lassan 15 éves!!!!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 22:02:38
x39)
Értetlen
(
x1)
Jul 31, 2022 22:03:53
x1)
Igazából az egynadrág egy idegen űrlény. (...)
Nagyon röhögtem, sajnos upvote-olni nem tudom
Csak egy olvasó
(
x9)
Jul 31, 2022 22:04:14
x9)
Az már reinkarnálódott egy másikba, még Németországban.
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 22:06:15
x10)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 22:15:48
x39)
Talán, de csak talán, ez is valami mentális defektus lehet.
Úgy sincsenek baráta, úgy általában emberek, akikkel találkozna. Leszámítva dönerest és a Sparos eladót.
De mivel nem csak németül, hanem úgy általában is leküzdhetetlen akadály számára a hétköznapi kommunikáció, teljesen értelmét veszti, az öltözködés.
Ahogy a fodrász is.
Egy normális szemüveg.
Egy fogorvos. (mondjuk ott éves bérletet kéne váltania)
Az is lehet, hogy a korábbi felvetésem, az alkohol a ludas. Talán már sokkal régebben vannak komoly gondjai az itallal, csak titkolja. Ezért van annyira lemaradva.
De ha villám kérdésre, villám választ kéne adnom, akkor csak a szokásos.
Ne feledjük, ez a gyagyás sodi.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2022 22:17:28
x21)
[quote=Betöjt Laptop]Talán, de csak talán, ez is valami mentális defektus lehet.
/quote]
Aki depressziós és elhanyagolja magát, az teljesen elhanyagolja magát, Gyagyás pedig elvileg hetente elhasznál egy flakon tusfürdőt, annyira "kényes", ellenben simán belefújja az orrát a pulcsiba. Itt szerintem inkább az alkohol a ludas.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
/quote]
Aki depressziós és elhanyagolja magát, az teljesen elhanyagolja magát, Gyagyás pedig elvileg hetente elhasznál egy flakon tusfürdőt, annyira "kényes", ellenben simán belefújja az orrát a pulcsiba. Itt szerintem inkább az alkohol a ludas.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 31, 2022 22:19:16
x13)
[quote=Betöjt Laptop]Talán, de csak talán, ez is valami mentális defektus lehet.
/quote]
/quote]
Hetente?? Fürdéseként egy tusfürdő, szarásonként egy guriga wc papír!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 22:19:18
x39)
/quote]
/quote]
Duplacsavar, hahó!
Depressziós, de kényszer beteg is :D
Csőstül jön az áldás a génhulladék gyagyás gecire.
Mert megérdemli!
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 22:20:23
x10)
Aki depressziós és elhanyagolja magát, az teljesen elhanyagolja magát, Gyagyás pedig elvileg hetente elhasznál egy flakon tusfürdőt, annyira "kényes",
Tehát:
mikedp
(
x9)
Jul 31, 2022 22:21:12
x9)
/quote]
/quote]
tipikus alkesz. nézd meg a poloskát , nő akart lenni, azt egy full piás féreggé vált. nem vagyok nő, de naponta megmosom a hajam , ez a szerencsétlen meg már zsírral formázza.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 22:22:26
x39)
Tehát:
Tehát:
Nyelftanilag pontos :D
Amúgy rengeteget jár a buzigőzbe, papikat szopkodni, ott ingyen fürdik.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2022 22:24:50
x21)
Amúgy nem értem a Sodi logikáját. Ha a fürdésre ennyire kínosan ügyel, a fogmosást miért hanyagolta el? Kb. 5 perces művelet maximum, viszont az sokkal undorítóbb, ha az étel/söröcske/gecimaradékokon élősködő baktériumok a foga felületén kiszarnak magukból melléktermékkent egyfajta savat, ami folyamat marja a fogzománcot. NYAMI
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 31, 2022 22:26:19
x13)
Amúgy nem értem a Sodi logikáját. Ha a fürdésre ennyire kínosan ügyel, a fogmosást miért hanyagolta el? Kb. 5 perces művelet maximum, viszont az sokkal undorítóbb, ha az étel/söröcske/gecimaradékokon élősködő baktériumok a foga felületén kiszarnak magukból melléktermékkent egyfajta savat, ami folyamat marja a fogzománcot. NYAMI
Mert egy hülye retard. A szarás meg a zuhany csak véletlen akadt be neki
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 22:27:17
x39)
Szerintem a fogmosás, edukáció kérdése. Gyagyást leszarták. Anyuka is apuka is. Gondolom észrevették, hogy ez most nem sikerült.
Ezért nem mos fogat.
stb...
egynadrág
(
x2)
Jul 31, 2022 22:35:06
x2)
[quote=Zegernye]
Jó, lebuktam végre!
Könyörgöm, vigyetek a vezéretek elé, én ezt már nem bírom!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Jó, lebuktam végre!
Könyörgöm, vigyetek a vezéretek elé, én ezt már nem bírom!
horgász
(
x10)
Jul 31, 2022 22:36:45
x10)
Ezért nem mos fogat.
stb...
Ezért nem mos fogat.
stb...
És ez a fizikai-szellemi nyomoronc tényleg azt várja a sohabenemkövetkező hajfestéstől, hogy majd 0-nál több nő áll vele szóba?
Szerintem azért vágyik annyira Párizsba a púpos rém, mert hazavágyik a Notre-Dame-ba.
JohnCramer
(
x1)
Jul 31, 2022 22:42:13
x1)
Remélem január 4-el neked se lesz hajlék a fejed felett, nem csak a Jucifernek, pedofil Gyagyás, te nemzeti oldal szégyene, bebukott pedofil szar
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 22:43:21
x39)
Tárgyaltuk, a kurvázós vonalat, mikor kikerültek a számok az első tranyó baszásról.
3 millából igen minőségi hölgyeket lehetett volna hetekig minden résen gyömöszölni.
Szerintem a gyagyásnak is el jutott a tudatáig, hogy tranyesz is felső polcos neki. (csak neki)
Tranyó is csicskítja folyamatosan és nagy pénzekért hajlandó csak fajtalankodni púpossal.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 31, 2022 22:46:40
x39)
Mellesleg a tranyó tarifája másoknak 1 doboz sör vagy egy szál cigi...
Elgondolkodtató ez is.
Gyagyás abból főz amiből tud. Csak ugye nem tud főzni...
Elgondolkodtató ez is.
Gyagyás abból főz amiből tud. Csak ugye nem tud főzni...
Ásó27
(
x68)
Jul 31, 2022 23:15:57
x68)
3 milla, és így is külön alszanak
Mifaaaaaaaaaaaan
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2022 23:27:56
x24)
A földön nincs olyan prosti, aki az aberrált balfaszt nem a taknyán csúszva baszná ki. A kapuban pedig még a stricitől is kapna a púpjára a szörnyeteg.
Egy millió fütyis fizetés ide, egy millió fütyi oda, ebben eddig lehet eljutni.
Nem véletlenül baszták ki a swinger bárból is.
Pedig aztán ahova ezt a nyomorultat beengedik, ott azért nem épp a színvonal lehet a lényeg. De még így sikerült repülnie a helyről.
Undorító vagy Endre. Kár lenne tagadni.
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 01, 2022 00:52:58
x1)
Ajaaj a tranyó budapesten keresi judkát! Sodi bazdmeg ha olaj sejk lennél se bírna téged senki elviselni.
Boldog Vekni
balazs3
Aug 01, 2022 00:53:13
Éjszakai műszak felkészül...
Tranyó live
Tranyó live
Aug 01, 2022 00:53:13
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 01, 2022 00:53:41
x1)
Tranyó live budapestről!
Boldog Vekni
Karib
(
x10)
Aug 01, 2022 00:55:28
x10)
Akkor sneci ezek szerint egyedül szomorkodik a bécsi odúban.
hejneken
(
x3)
Aug 01, 2022 00:55:53
x3)
Cica keresős lájv lesz?
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Karib
(
x10)
Aug 01, 2022 00:58:59
x10)
A tranyó következetesen nem válaszol a fifivel kapcsolatos kérdésekre. Gondolom, úgy készül, hogy talán még visszamegy hozzá élősködni Bécsbe. Na de nekem ennyi volt mára.
ascites
(
x57)
Aug 01, 2022 01:04:02
x57)
Akkor azért volt két napig kussban a korcs, mert egyfolytában rimánkodott Mercinek, hogy ne lépjen le :D
Jelenetek bécsből
Aug 01, 2022 01:07:59
Akkor azért volt két napig kussban a korcs, mert egyfolytában rimánkodott Mercinek, hogy ne lépjen le :D
MEEEERCIIIII!!! Könyörögöm, fizetek mindent, ne menj el!! Könyörgöm!!!!!
(ajaj, ez nem működik)
Merci, ha elmész tőlem akkor soha többet nem fizetek neked semmit. Pokollá teszem az életed. Ha rajtam múlik meg is öllek. De a rendőrségnek biztos feladlak.
(ajaj, ez se működik, most még mérgesebb lett)
KÖNYÖRGÖM!! Merci én szeretlek!!!
Aug 01, 2022 01:07:59
Sörike
(
x3)
Aug 01, 2022 01:08:22
x3)
Szerintem a raktárat intézi most a trafó, próbáltam be háromszögelni de nem jártam sikerrel
Gecis hányós lavór
Sodronyka
(
x4)
Aug 01, 2022 01:11:05
x4)
Szerintem a raktárat intézi most a trafó, próbáltam be háromszögelni de nem jártam sikerrel
Heaven Hair and Beauty Salon, de én sem találom...
164 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gémeskút országban lennének? Meg sem lepődnék *ásít*