nem :)
ezzel csak arra akartam utalni, hogy ami egykoron unpopular opinion volt, az válhat popularrá, de köszi hogy aggódsz, minden ok a seggemmel
De ki nem szarja ezt le? Takarodjál már el a maci berregő faszára a seggfájásoddal együtt nszksz.
A csövese is.
Az anyja is.
Igazábol fifi egy inas npc a saját életében.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nagyházba sem mehet be'!
Köcsög Endre, valami komment?
Áso27 letiltotta aforumrol. Hahó!
Kérdeztél, én meg válaszoltam. Nem értem a felháborodást. Amúgy a maci berregő faszától jövök, de eluntam a várakozást, kurva nagy volt a sor, retardok pörögnek rajta nonstop.
De akkor visszamegyek és várok türelmesen.
Közöd?
Igen ezért mondtam hogy mindig nagy az atomozás de soha nem derül ki semmi
Londonban a Big Ban, elütötte a 10-et.
Tessék szépen lenyugodni. Ha ütött a kilincsorron, akkor tudni fogjuk. Ha nem, akkor volt egy sikertelen kísérlet, nem számít, hogy mi volt. Most nem volt semmi ígéret, csak valaki társakat keresett egy intervencióhoz.
sodi már rég ki van baszva (alias felmondási idejét tölti)
Mert többször mondta, hogy a cégnek új irodája nyílt Bécsben és oda várták, sőt azt is mondta, hogy még a toronynál is felismerhetőbb helyen van. Az álmot egy flokkban mesélte el, szerintem ha elszólás lett volna, felveszi újra és nem rakja ki az eredetit. De persze lehet keresni bárhol, több szem többet lát.
Mindenesetre gondolom, hogy az irodai munkaállomása milyen. Biztos kényelmetlenebb, mint a hugyos macskaól lefingott hokedlije :D
Sodi eljutott arra a szintre az alkoholizmusában, hogy leszarja csak a fejében lévő démonok kényszere miatt csinálja a flokkokat. felveszi és egyből feltölti, nem nézi meg. Nem fordít már egyáltalán energiát a flokkolásra
khm pocsánat, de a 8-at. :)
O és K együtt OK és minden OK!!
Jogos, elsodikáztam, de ugye ott vannak nem messze a Kanári-szigetek, ez zavart meg!
Akkor takarodj és tegyél valami hasznosat
Hasonlóan gondolom én is, mióta haza patkánykodott a macskaólba, a hugyos matracra, naponta többször is spontán felnevetek.
A pláne az egészben, hogy még a faszpinát is hajkurássza :DD
Az meg szanaszét szopatja a balekot.
Azon gondolkodtam ma este, futás közben, a Blaháná a meki előtt a csövesbalhét nézve, hogy a fikazabáló a túlélésért küzd, napi szinten, retteg, hogy mikor rúgják ki, az anyja veri végig az udvaron, remeg mint a nyárfalévél, full impotens és még a csöves is a nyakába lett akasztva.
15 éve, ha ezt valaki látta volna előre, 0-24-ben nevetett volna a balekon.
Mindig, mikor el van tűnve, tudom hogy retteg.
Szerintem február környékén, megvolt a nagybetűs "ÖRÜLHETTE!"
Majd legközelebb szépen beírod a felhívásra az email címed és megtudod. A faszvakaráson és a hangulatkeltésen kívül semmi dolgod, más ügyesen szervezkedik a pedofil szoptatásán, hogy neked tényleg csak pár kattintás legyen a feladatod, de még arra is lusta vagy. Persze nem kötelező, viszont ahhoz kurva vastag arcbőr kell, hogy ezek után még te méltatlankodj.
Most pedig válts át a kék nickedre, tegyél úgy, mintha mi sem történt volna és írogass be teljesen felesleges faszságokat.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Amint csökkenti az MNB a kamatokat és megint bedől a HUF, rakétaként fog kilőni fifi HUF-ban mért adóssága.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Eddigi legjobb iniciálé!
A kódexbe mehet majd az S betűhöz
Egy szofisztikált több lépcsőből álló trollkodás titkosszolgálati módszerek bevetésével. Utóbbiból következően nem lehet elárulni mi volt az. Lehet csak hetek, hónapok múlva derül ki az eredménye.
Az a néhány troll aki részt vett benne pontosan tudja ezt. Fel volt kínálva a lehetőség mindenkinek.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jó jó jó eszt nye nye nye. Havi 1 millió fütyi, anyukámat lehúzom a rezsivel és fél adag étellel. Ilyen feltételekkel már csak 6 év ezen a munkahelyen és vissza tudom fizetni minden adósságomat. Már 4 hónapot ledolgoztam a jelenlegi helyen, a munkám miatt pedig sehonnan nem rúgtak még ki. Optimista vagyok.
Na faszpina bújtatás a macskaólban, csá!
Amíg külföldről kapja a lóvét addig sajna ez irreleváns nem? IT-sként Magyarországon nem venné fel senki. Elég lenne csak ránézni. Főleg ha még be is kéne járnia. Neki sem cél amúgy.
Biztos. A loopolásért cserébe viszont vannak irdatlan nagy lángosok, orbitrágó-eltávolítások + olyan csicskáztatás, megalázás, amit még a perverz működésű autipajzs se nagyon bír ki, azaz lesz ott annyi erőszakosabb fajta vicces színű keményfasz-szopás, ami még a buzeráns asodinak is sok lesz.
Ez persze nem szentírás, 1 az hogy nem a fekete delfinbe kerülne be, 2 az hogy szerencsére nincs saját tapasztalat, csak amit közelebbről-távolabbról elhallok, azért nagy összegben mernék arra fogadni, hogy igen szar világ jönne a világ főbalekjára. (Mózes adja, hogy valami megyeibe kerüljön be egyszer, szerintem utána azonosíthatatlanná vert veknijű zsodi lesz azsodi)
Igyunk egy sörtöt, he
Elofizetest nem mondunk le Soha! Ugye.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Biztos. A börtöntől valami istonyatos módon retteg. Ez igaz amúgy, hogy ott kb semmi olyan nem történne, amit most nem csinál, meg nem élvezne, de ettől nagy félelme van.
...milyen jó is lenne most egy mise 🙏
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szarok a trollkodási kísérletre, ha nem adtok fórumos karkötőt, amitől kigyúrt leszek, le is mondom.
szíjjel lesztek bombázva
A legrosszabb hír amit kaphattam reggelre, azt hittem már meghalt ez a féreg.
A jó portás csak baszik!
Baszhatod, Púpfal police nagyon engedékeny lett.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Mit vicceskedsz te vén buzi?
Neked amúgy is mindegy, hogy milyen napok vannak! Csak a sörtöt bírja a vekni pofád%
Álmodjatok Rémeket!
Pontosan, vegig reportoltam a pupfalat es nem serti a community standardokat.
Minden a te hibad Endre, minden!
Tényleg, büszkén újságolta, hogy milyen közelről nézte az aktust. 😀😀😀
Minden O és K
Kár ... pedig olyan szépen indult a napom.
KURVArangy
Na, akkor malac végül csak el tudta valakinek adni :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Angyalszárny kategória. Most egy jó darabig nem fog kilépni a húgyos macskaól mélyéről.
Ingatkanügyek
Azért ide még tudod küldeni az adományt!
youtu.be/g55vnG1D6ts
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Még mindig kérdeznek olyan faszságokat, hogy mennyi lehet a holtjáték a kuplungon? Vagy már frissítették a 20 évvel ezelőtti valósághoz legalább?
A video alatt az 1. kommentre reagál Sittesné Kiss Rolinda. Szerintem nem kamuprofil, de akkor vagy én vagyok hülye a gyűlölködése megértéséhez, vagy tényleg már az agyára ment a sok sperma.
Igyunk egy sörtöt, he
rgl keresztYény tényfeltáró megerősítette, hogy tajgi mentális állapota sokat romlott a börtönben elszenvedett nemi erőszak miatt.
vérdíj target nr. 1
Ilyenkor hol van a baloldali véleményterror a facebookon? Erről nyíg folyamatosan minden megafonos retard, de amikor ezt a pedofil gecit kéne arcon baszni banhummer-rel akkor meg semmi nincs!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Fifi! Te mikor leszel kapcsolatban Dancsó PÉTERREL?
Mc Isti Ebben is jobb nálad!
Álmodjatok Rémeket!
pedig fhosna egy bortonevad :D belenezhetnenk a zarkameno pedofil mindennapjaiba,a tibi a faszpinaban csempeszne be az alsopolcos sorikeket XD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
A börtönben majd megverik, megalázzák és megerőszakolják a vicces színűek. Szerintem éppen ezért az a célja hogy odakerüljön. Lehet hogy asodi szopat minket?
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
"Nők" mellől szokta nézni mc ananászt , titkon biztos ő az álompasija ! Már írogat neki a szerelmes Sneci ! Tibi ajjaj, nem elég már Endinek egy faszpina ,egy igazi fasz kell neki !
Hát azért hetyetye... A gazdám erősebb szóban, mint ökölben...
Na 5 centis de kemény 'kupakos' pusztító simogatás, csá
Hergel a korcs, mára már csak ennyi maradt neki. Valszeg annyi élet sem költözik a pitonszba , hogy fütyizhessen. Az impotens emberek haragszanak a világra.
KURVArangy
100% egyetértek. Ráadásul az autikörmondatokról átállt a valóságtagadás minden formájára a pedofil köcsögje. Szerencsére engem már ritkán basz fel, átlátok a hergelés szitáján, már csak azért is, mert ilyen a világon nincs, hogy 1 púpos balfasz pl. arra legyen büszke, hogy pedofil is meg impotens is. A másik barom arra büszke, hogy az anyja tartja el, a harmadiknak képzeletbeli luxusvillája van magánhadsereggel, stb. Elmebeteg tetű banda, a végén a dögkút hátha nem veti ki magából őket.
Igyunk egy sörtöt, he
Szerintem ugyanaz mint régen. 14 évesen csináltam a mopedet, az animációkon kívül kb semmi nem változott. Ja de: bekerült pár trike meg quados kérdés.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Számomra ez hihetetlen, hogy 15 évvel később a robin még mindig jeladóra kéreget.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Hát, egyszer már bevált, dolgozni emg büdös lenne...
pitonsz
Azt hittem a tini ninja teknőcök már felnőttek, de látom tévedtem.
KURVArangy
Hova kell küldenem a kaparós sorsjegyet? Nem találom a címet!
Én is pont így gondolom.
érdemes megfigyelni h a robin nevű retardált is ugyanolyan teátrális gesztusokkal beszél, ripacskodik mint a gyagyás (vagy éppen a malacz régen)
látványosan emelgeti a szemöldödkét, tágra nyitja a szemét majd összecsukja szűkre, színpadias, ripacskodó hanglejtés stb.
ez tuti valami tudatalatti retardáció
ez pontosan így van.
régi retard körökből jött ma a hír, hogy a fikás megkereste a dificást (https://www.facebook.com/attila.hajdu.10297), hogy beköltöznének tibivel a vidéki házába (aka balatoni nyaraló), és lelakják a tartozást.
kémeim valószínűsítették, hogy ott vannak. nem tudom pontosan a település nevét, de régen voltak képek a házról. somogyi(?) zsákfalu tele cigókkal.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 05, 2023 23:35:22
x45)
Azonnal követem, hogy kisboros a hajával zsírozza be a nyikorgó újszászi kaput.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
saját nick
Jul 05, 2023 23:40:08
Ez ilyen legkomolyabb jogvédett seggfájás, igaz?
nem :)
ezzel csak arra akartam utalni, hogy ami egykoron unpopular opinion volt, az válhat popularrá, de köszi hogy aggódsz, minden ok a seggemmel
Jul 05, 2023 23:40:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 05, 2023 23:47:19
x37)
seggfájás
De ki nem szarja ezt le? Takarodjál már el a maci berregő faszára a seggfájásoddal együtt nszksz.
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 23:52:07
x77)
Zavar, hogy nem tudod mi történt 21:00-kor, Endre?!
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 23:53:04
x77)
A tranyó csövesed korlátoz, te csicska nímand!:)))
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2023 23:58:47
x39)
A tranyó csövesed korlátoz, te csicska nímand!:)))
A csövese is.
Az anyja is.
linziasztal01
(
x77)
Jul 06, 2023 00:00:47
x77)
A csövese is.
Az anyja is.
Az anyja is.
Nagyházba sem mehet be'!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 06, 2023 00:01:51
x39)
Nagyházba sem mehet be'!
Áso27 letiltotta aforumrol. Hahó!
saját nick
Jul 06, 2023 00:03:26
Kérdeztél, én meg válaszoltam. Nem értem a felháborodást. Amúgy a maci berregő faszától jövök, de eluntam a várakozást, kurva nagy volt a sor, retardok pörögnek rajta nonstop.
De akkor visszamegyek és várok türelmesen.
Jul 06, 2023 00:03:26
-
Jul 06, 2023 00:11:42
Anschluss, téged nem bannoltak már korábban?
Közöd?
Jul 06, 2023 00:11:42
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 06, 2023 00:13:23
x5)
sodikurva hol vagy most? mondtam hogy nem szabad elzavarni a macskaólból.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
-
Jul 06, 2023 00:26:44
Tulajdonképpen 9-kor mi történt?
Jul 06, 2023 00:26:44
unpopular opinion
Jul 06, 2023 00:27:55
Jul 06, 2023 00:27:55
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 06, 2023 00:30:08
x39)
ascites
(
x57)
Jul 06, 2023 00:33:05
x57)
Tessék szépen lenyugodni. Ha ütött a kilincsorron, akkor tudni fogjuk. Ha nem, akkor volt egy sikertelen kísérlet, nem számít, hogy mi volt. Most nem volt semmi ígéret, csak valaki társakat keresett egy intervencióhoz.
Balázs Padre
(
x13)
Jul 06, 2023 00:37:31
x13)
Padre padrissimo a béke üzenetét küldi néktek.
Igyatok így késő iccakán egy jó pohár bort.
Térjetek nyugovóra.
Térjetek nyugovóra.
unpopular opinion
Jul 06, 2023 00:38:04
Sodi egyik flokkjában mondta, hogy egyik álmában a bécs melletti kis faluban járt ahol bement az irodába. Szerintem itt elszólta magát, hogy nem bécsben van az iroda hanem valamelyik agglomerációs területen. De mindig csak bécsben megy a melócsá keresés
Jul 06, 2023 00:38:04
-
Jul 06, 2023 00:42:07
Sodi egyik flokkjában mondta, hogy egyik álmában a bécs melletti kis faluban járt ahol bement az irodába. Szerintem itt elszólta magát, hogy nem bécsben van az iroda hanem valamelyik agglomerációs területen. De mindig csak bécsben megy a melócsá keresés
sodi már rég ki van baszva (alias felmondási idejét tölti)
Jul 06, 2023 00:42:07
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 06, 2023 00:44:15
x37)
Akik itt mindenkin minden trollkodást számon kérnek, azok mégis mi a jó kurva anyjukra számítanak? Arra, hogy 30-as 40-es, munkával, családdal, egzisztenciával rendelkező embereknek nincs jobb dolguk, mint az ő bosszúvágyukat kiszolgálni, és napi 8 órában parancsra trollkodni Snecit?
Segítek, kis faszszopók: a fórum nélkületek is kurva jól működött, és ha eltakarodtok a faszba, akkor is működni fog.
Segítek, kis faszszopók: a fórum nélkületek is kurva jól működött, és ha eltakarodtok a faszba, akkor is működni fog.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 06, 2023 00:47:47
x39)
Tudom, hogy nem egy elfogadott módszer, de én figyelembe szoktam venni, a kiszámíthatatlant is.
Megérzések... benyomások...
Ez itt a hajnali időjárás előrejelzés.
Szerintem a korcs Pesten van, vagy lesz a korai órákban.

Megérzések... benyomások...
Ez itt a hajnali időjárás előrejelzés.
Szerintem a korcs Pesten van, vagy lesz a korai órákban.

ascites
(
x57)
Jul 06, 2023 00:52:20
x57)
Mert többször mondta, hogy a cégnek új irodája nyílt Bécsben és oda várták, sőt azt is mondta, hogy még a toronynál is felismerhetőbb helyen van. Az álmot egy flokkban mesélte el, szerintem ha elszólás lett volna, felveszi újra és nem rakja ki az eredetit. De persze lehet keresni bárhol, több szem többet lát.
Mindenesetre gondolom, hogy az irodai munkaállomása milyen. Biztos kényelmetlenebb, mint a hugyos macskaól lefingott hokedlije :D
Balázs Padre
(
x13)
Jul 06, 2023 00:56:07
x13)
Lassú víz partot mos elve alapján előbb vagy utóbb kiderülnek a dolgok.
Sodi szokás szerint elbasz valamit vagy lebukik valahol,valamelyik jó cimborája dalolni kezd.
Az eredmény biztos, az időpont kérdéses.
Sodi szokás szerint elbasz valamit vagy lebukik valahol,valamelyik jó cimborája dalolni kezd.
Az eredmény biztos, az időpont kérdéses.
unpopular opinion
Jul 06, 2023 00:58:13
Sodi eljutott arra a szintre az alkoholizmusában, hogy leszarja csak a fejében lévő démonok kényszere miatt csinálja a flokkokat. felveszi és egyből feltölti, nem nézi meg. Nem fordít már egyáltalán energiát a flokkolásra
Jul 06, 2023 00:58:13
Golda csiklója
(
x8)
Jul 06, 2023 01:05:16
x8)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 06, 2023 01:08:57
x39)
Jogos, elsodikáztam, de ugye ott vannak nem messze a Kanári-szigetek, ez zavart meg!
Balázs Padre
(
x13)
Jul 06, 2023 01:10:32
x13)
Sodinak már minden ösvény a szakadék irányába vezet.
Jó gyorsan seggen-hason csúszik lefelé, még ha nem is olyan látványos.
Sodrák még kapaszkodna, elbújik előlünk,de neki eddig volt az út.
Jó gyorsan seggen-hason csúszik lefelé, még ha nem is olyan látványos.
Sodrák még kapaszkodna, elbújik előlünk,de neki eddig volt az út.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 06, 2023 01:13:49
x37)
A trolloknak már csak a kávét kell kikérni. Snecivel ha már nem csinálunk semmit, akkor is tönkre van téve, meg van semmisülve. Olyan mértékű az alkoholizmusa, ami már kizárja a stabil munkaviszonyt és a megélhetést. Tudjátok, hány ilyen történet ért véget az utcán? Olyan embereké is, akik nem tartoznak 60.000 Euróval, és kezdetben támogató, szerető családjuk volt, nem úgy, mint Snecinek? Ez a kávé lefőtt, ez a hajó elúszott, Endre. Neked véged van, ez már az utolsó fejezet. Villantsál még egy nagyot utoljára, mielőtt elvisz a májad vagy egy tüdőgyulladás egy hajléktalanszállón.
unpopular opinion
Jul 06, 2023 01:19:56
Most hiába is ütjük snecit nem fog rajta mert már annyira valóságtagadásban él, hogy nem foglalkozik semmivel. A férjét Tibort kell ütni arra harap nagyon sneci. Ha a tranyó háborog akkor jobban pörög a kártyen és jobban dagad a vekni
Jul 06, 2023 01:19:56
-
Jul 06, 2023 01:24:27
Akkor takarodj és tegyél valami hasznosat
Jul 06, 2023 01:24:27
Púplidérc
Jul 06, 2023 01:27:19
Jul 06, 2023 01:27:19
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 06, 2023 01:29:33
x39)
A trolloknak már csak a kávét kell kikérni. Snecivel ha már nem csinálunk semmit, akkor is tönkre van téve, meg van semmisülve. Olyan mértékű az alkoholizmusa, ami már kizárja a stabil munkaviszonyt és a megélhetést. Tudjátok, hány ilyen történet ért véget az utcán? Olyan embereké is, akik nem tartoznak 60.000 Euróval, és kezdetben támogató, szerető családjuk volt, nem úgy, mint Snecinek? Ez a kávé lefőtt, ez a hajó elúszott, Endre. Neked véged van, ez már az utolsó fejezet. Villantsál még egy nagyot utoljára, mielőtt elvisz a májad vagy egy tüdőgyulladás egy hajléktalanszállón.
Hasonlóan gondolom én is, mióta haza patkánykodott a macskaólba, a hugyos matracra, naponta többször is spontán felnevetek.
A pláne az egészben, hogy még a faszpinát is hajkurássza :DD
Az meg szanaszét szopatja a balekot.
Azon gondolkodtam ma este, futás közben, a Blaháná a meki előtt a csövesbalhét nézve, hogy a fikazabáló a túlélésért küzd, napi szinten, retteg, hogy mikor rúgják ki, az anyja veri végig az udvaron, remeg mint a nyárfalévél, full impotens és még a csöves is a nyakába lett akasztva.
15 éve, ha ezt valaki látta volna előre, 0-24-ben nevetett volna a balekon.
Mindig, mikor el van tűnve, tudom hogy retteg.
Szerintem február környékén, megvolt a nagybetűs "ÖRÜLHETTE!"
Balázs Padre
(
x13)
Jul 06, 2023 01:35:51
x13)
Fifike, ha olvasod!
Tudom,hogy olvasod.
Nézz rá jól a kártyenre.Meg van? OK
Adóságod, ami már lehet hogy 60000 euro flé kúszott, az tudod mi????
EZ A TE HALÁLOS ÍTÉLETED
Nagyot futottál, de eddig volt neked a pálya.
Tudom,hogy olvasod.
EZ A TE HALÁLOS ÍTÉLETED
max5enutálnak
(
x47)
Jul 06, 2023 01:44:49
x47)
Majd legközelebb szépen beírod a felhívásra az email címed és megtudod. A faszvakaráson és a hangulatkeltésen kívül semmi dolgod, más ügyesen szervezkedik a pedofil szoptatásán, hogy neked tényleg csak pár kattintás legyen a feladatod, de még arra is lusta vagy. Persze nem kötelező, viszont ahhoz kurva vastag arcbőr kell, hogy ezek után még te méltatlankodj.
Most pedig válts át a kék nickedre, tegyél úgy, mintha mi sem történt volna és írogass be teljesen felesleges faszságokat.
SyntaxError
(
x24)
Jul 06, 2023 01:47:38
x24)
Fifike, ha olvasod!
Tudom,hogy olvasod.
EZ A TE HALÁLOS ÍTÉLETED
Tudom,hogy olvasod.
EZ A TE HALÁLOS ÍTÉLETED
Amint csökkenti az MNB a kamatokat és megint bedől a HUF, rakétaként fog kilőni fifi HUF-ban mért adóssága.
tibi2435645
(
x2)
Jul 06, 2023 02:30:48
x2)
10/10
Csicsó_VOD
(
x4)
Jul 06, 2023 02:37:27
x4)
Én imádom Hahót, mert ő a macskaólban lévő szakadt függöny mögötti sikoly, akitől a gyagyás mindig becsokizik, és akiről soha nem tudja hogy, csak egy árnyék a függöny mögött, vagy valami ami le is csap rá.
Amúgy meg kit érdekel ha néha nem jön be az atom, max egy jót röhögünk a balfaszon, ahogyan eddig.. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Amúgy meg kit érdekel ha néha nem jön be az atom, max egy jót röhögünk a balfaszon, ahogyan eddig.. :D
Golda csiklója
(
x8)
Jul 06, 2023 03:41:51
x8)
Eddigi legjobb iniciálé!
Golda csiklója
(
x8)
Jul 06, 2023 03:45:32
x8)
Eddigi legjobb iniciálé!
A kódexbe mehet majd az S betűhöz
Hahó
(
x136)
Jul 06, 2023 06:45:29
x136)
Egy szofisztikált több lépcsőből álló trollkodás titkosszolgálati módszerek bevetésével. Utóbbiból következően nem lehet elárulni mi volt az. Lehet csak hetek, hónapok múlva derül ki az eredménye.
Az a néhány troll aki részt vett benne pontosan tudja ezt. Fel volt kínálva a lehetőség mindenkinek.
Hahó
(
x136)
Jul 06, 2023 07:00:04
x136)
www.portfolio.hu/uzlet/20230704/lecsapott-a-nav-inkasszoztak-egy-revolutos-szamlajat-625973
Hamarosan a navos trollkodás is be fog érni. Rámegy a nav a külföldi végrehajtásra.
Egy revolutos Facebook-csoportban azonban megjelent egy felhasználó, aki jelezte, hogy a Németországból kapott eurós fizetését inkasszózták a revolutos számláján. A terhelés szerint a „A Litván Köztársaság Pénzügyminisztériuma alá tartozó Állami Adófelügyelet” zárolt összeget a számláján a magyar adhatóság kérésére."
Hamarosan a navos trollkodás is be fog érni. Rámegy a nav a külföldi végrehajtásra.
Egy revolutos Facebook-csoportban azonban megjelent egy felhasználó, aki jelezte, hogy a Németországból kapott eurós fizetését inkasszózták a revolutos számláján. A terhelés szerint a „A Litván Köztársaság Pénzügyminisztériuma alá tartozó Állami Adófelügyelet” zárolt összeget a számláján a magyar adhatóság kérésére."
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 06, 2023 07:28:43
x6)
Shower thought: biztos jó ha Fikás böribe megy? Van tiszta ágy, meleg étel, és soksok kemény fasz.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
tyodika
Jul 06, 2023 07:46:36
Fifike, ha olvasod!
Tudom,hogy olvasod.
EZ A TE HALÁLOS ÍTÉLETED
Tudom,hogy olvasod.
EZ A TE HALÁLOS ÍTÉLETED
Jó jó jó eszt nye nye nye. Havi 1 millió fütyi, anyukámat lehúzom a rezsivel és fél adag étellel. Ilyen feltételekkel már csak 6 év ezen a munkahelyen és vissza tudom fizetni minden adósságomat. Már 4 hónapot ledolgoztam a jelenlegi helyen, a munkám miatt pedig sehonnan nem rúgtak még ki. Optimista vagyok.
Na faszpina bújtatás a macskaólban, csá!
Jul 06, 2023 07:46:36
Optimo Principi
Jul 06, 2023 08:07:29
Amíg külföldről kapja a lóvét addig sajna ez irreleváns nem? IT-sként Magyarországon nem venné fel senki. Elég lenne csak ránézni. Főleg ha még be is kéne járnia. Neki sem cél amúgy.
Jul 06, 2023 08:07:29
Ásó27
(
x68)
Jul 06, 2023 08:21:22
x68)
Ha nem tetszik, hogy nem derül ki minden trollkodás(i kísérlet), akkor tessék szépen lemondani a fórumos előfizetést.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ténfép
(
x5)
Jul 06, 2023 08:22:09
x5)
Shower thought: biztos jó ha Fikás böribe megy? Van tiszta ágy, meleg étel, és soksok kemény fasz.
Biztos. A loopolásért cserébe viszont vannak irdatlan nagy lángosok, orbitrágó-eltávolítások + olyan csicskáztatás, megalázás, amit még a perverz működésű autipajzs se nagyon bír ki, azaz lesz ott annyi erőszakosabb fajta vicces színű keményfasz-szopás, ami még a buzeráns asodinak is sok lesz.
Ez persze nem szentírás, 1 az hogy nem a fekete delfinbe kerülne be, 2 az hogy szerencsére nincs saját tapasztalat, csak amit közelebbről-távolabbról elhallok, azért nagy összegben mernék arra fogadni, hogy igen szar világ jönne a világ főbalekjára. (Mózes adja, hogy valami megyeibe kerüljön be egyszer, szerintem utána azonosíthatatlanná vert veknijű zsodi lesz azsodi)
noikabatgomb
(
x10)
Jul 06, 2023 08:24:39
x10)
Ha nem tetszik, hogy nem derül ki minden trollkodás(i kísérlet), akkor tessék szépen lemondani a fórumos előfizetést.
Elofizetest nem mondunk le Soha! Ugye.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 06, 2023 08:31:09
x16)
Biztos. A börtöntől valami istonyatos módon retteg. Ez igaz amúgy, hogy ott kb semmi olyan nem történne, amit most nem csinál, meg nem élvezne, de ettől nagy félelme van.
halászlé
(
x24)
Jul 06, 2023 08:50:45
x24)
Padre padrissimo a béke üzenetét küldi néktek.
Térjetek nyugovóra.
Térjetek nyugovóra.
...milyen jó is lenne most egy mise 🙏
Kovi
(
x2)
Jul 06, 2023 08:56:23
x2)
Megmozdult a púpfal. Még él a korcs.
fantomgolyók
Jul 06, 2023 08:56:47
Szarok a trollkodási kísérletre, ha nem adtok fórumos karkötőt, amitől kigyúrt leszek, le is mondom.
Jul 06, 2023 08:56:47
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 06, 2023 09:00:33
x7)
A legrosszabb hír amit kaphattam reggelre, azt hittem már meghalt ez a féreg.
Darth Tibor
(
x7)
Jul 06, 2023 09:21:07
x7)
Erre ment a jelentés, hátha lesz egy kis púpfacsá.
[img src= files.catbox.moe/4vkxaw.jpeg]
[img src= files.catbox.moe/4vkxaw.jpeg]
Darth Tibor
(
x7)
Jul 06, 2023 09:22:07
x7)
Pocsánat!
Kakaspina
(
x24)
Jul 06, 2023 09:24:23
x24)
Pocsánat!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 06, 2023 09:37:01
x10)
Pocsánat!
Mit vicceskedsz te vén buzi?
Neked amúgy is mindegy, hogy milyen napok vannak! Csak a sörtöt bírja a vekni pofád%
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jul 06, 2023 09:46:02
x2)
Mémelgeted a migránsokat de az nem zavar, amikor az arab taxis kefélte a farkatlan férjedet.. Még rángattad is rá a halott pitont, te rossz buzeráns.
Puncicája van a cicának.
Erkelyszimulator
(
x2)
Jul 06, 2023 09:52:23
x2)
Pontosan, vegig reportoltam a pupfalat es nem serti a community standardokat.
Minden a te hibad Endre, minden!
Ásó27
(
x68)
Jul 06, 2023 10:01:19
x68)
Lediplomáztál már, Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 06, 2023 10:03:54
x3)
Mémelgeted a migránsokat de az nem zavar, amikor az arab taxis kefélte a farkatlan férjedet.. Még rángattad is rá a halott pitont, te rossz buzeráns.
Tényleg, büszkén újságolta, hogy milyen közelről nézte az aktust. 😀😀😀
mikedp
(
x9)
Jul 06, 2023 10:16:06
x9)
Kár ... pedig olyan szépen indult a napom.
Kötőjel
(
x12)
Jul 06, 2023 10:22:45
x12)
újabb nap, újabb hergelés, pimaszkodás a tüdőcskétől. most épp a francia emberek szenvedésén viccelődik a sodi.
vérdíj target nr. 1
D_Dezső
(
x29)
Jul 06, 2023 10:33:34
x29)
bolgár jeti
(
x30)
Jul 06, 2023 10:37:31
x30)
seymour schwartz
(
x6)
Jul 06, 2023 10:44:18
x6)
Angyalszárny kategória. Most egy jó darabig nem fog kilépni a húgyos macskaól mélyéről.
Hahó
(
x136)
Jul 06, 2023 10:44:38
x136)
youtu.be/g55vnG1D6ts
trolléga
(
x30)
Jul 06, 2023 10:47:26
x30)
Endiii! Shikeres nagymotor KRESZ vizsga így 2 héttel beiratkozás után. Kettőt rontottam, B-s jogsim 10+ éve van, nekünk is ugyanúgy 55 kérdés volt. 3 órát töltöttem a tananyaggal. Retardált sodi asodi hogy még a 75 óra sem volt elég neki?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
bolgár jeti
(
x30)
Jul 06, 2023 10:51:23
x30)
youtu.be/g55vnG1D6ts
youtu.be/g55vnG1D6ts
bolgár jeti
(
x30)
Jul 06, 2023 10:53:52
x30)
Endiii! Shikeres nagymotor KRESZ vizsga így 2 héttel beiratkozás után. Kettőt rontottam, B-s jogsim 10+ éve van, nekünk is ugyanúgy 55 kérdés volt. 3 órát töltöttem a tananyaggal. Retardált sodi asodi hogy még a 75 óra sem volt elég neki?
Még mindig kérdeznek olyan faszságokat, hogy mennyi lehet a holtjáték a kuplungon? Vagy már frissítették a 20 évvel ezelőtti valósághoz legalább?
Ténfép
(
x5)
Jul 06, 2023 10:55:37
x5)
youtu.be/g55vnG1D6ts
youtu.be/g55vnG1D6ts
A video alatt az 1. kommentre reagál Sittesné Kiss Rolinda. Szerintem nem kamuprofil, de akkor vagy én vagyok hülye a gyűlölködése megértéséhez, vagy tényleg már az agyára ment a sok sperma.
Kötőjel
(
x12)
Jul 06, 2023 11:27:22
x12)
rgl keresztYény tényfeltáró megerősítette, hogy tajgi mentális állapota sokat romlott a börtönben elszenvedett nemi erőszak miatt.
halászlé
(
x24)
Jul 06, 2023 11:29:53
x24)
mc pesta legújabb élő lájvjában bejelentette, hogy gond van sodival, de majd kifejti! (illetékeseket megkérem, h mentsék a csidejót, mert úgyis letörli....)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Darth Tibor
(
x7)
Jul 06, 2023 11:31:38
x7)
Ilyenkor hol van a baloldali véleményterror a facebookon? Erről nyíg folyamatosan minden megafonos retard, de amikor ezt a pedofil gecit kéne arcon baszni banhummer-rel akkor meg semmi nincs!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 06, 2023 11:36:25
x10)
mc pesta legújabb élő lájvjában bejelentette, hogy gond van sodival, de majd kifejti! (illetékeseket megkérem, h mentsék a csidejót, mert úgyis letörli....)
Fifi! Te mikor leszel kapcsolatban Dancsó PÉTERREL?
Mc Isti Ebben is jobb nálad!
koszos
(
x11)
Jul 06, 2023 11:45:26
x11)
pedig fhosna egy bortonevad :D belenezhetnenk a zarkameno pedofil mindennapjaiba,a tibi a faszpinaban csempeszne be az alsopolcos sorikeket XD
Szteppen
(
x3)
Jul 06, 2023 11:52:12
x3)
A külföldi csöves kéregető koldus dagadék MC Isti éppen most üzent a Púposnak, hogy ne írogasson neki. Látta mekkorát kapott Kozmától, de tőle nagyobbat fog.
Ez ety fosh!
Zsibuci
(
x5)
Jul 06, 2023 11:53:13
x5)
A börtönben majd megverik, megalázzák és megerőszakolják a vicces színűek. Szerintem éppen ezért az a célja hogy odakerüljön. Lehet hogy asodi szopat minket?
Mercis Hambi
(
x3)
Jul 06, 2023 12:05:30
x3)
A külföldi csöves kéregető koldus dagadék MC Isti éppen most üzent a Púposnak, hogy ne írogasson neki. Látta mekkorát kapott Kozmától, de tőle nagyobbat fog.
"Nők" mellől szokta nézni mc ananászt , titkon biztos ő az álompasija ! Már írogat neki a szerelmes Sneci ! Tibi ajjaj, nem elég már Endinek egy faszpina ,egy igazi fasz kell neki !
hejneken
(
x3)
Jul 06, 2023 12:06:48
x3)
Endre nagyon szereti a kőkemény hajléktalan faszt.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 06, 2023 12:07:18
x21)
Unatkozol Fikás?

Pistike jobb és bal keze
Jul 06, 2023 12:07:39
Hát azért hetyetye... A gazdám erősebb szóban, mint ökölben...
Na 5 centis de kemény 'kupakos' pusztító simogatás, csá
Jul 06, 2023 12:07:39
mikedp
(
x9)
Jul 06, 2023 12:11:02
x9)
Unatkozol Fikás?
Hergel a korcs, mára már csak ennyi maradt neki. Valszeg annyi élet sem költözik a pitonszba , hogy fütyizhessen. Az impotens emberek haragszanak a világra.
Golda csiklója
(
x8)
Jul 06, 2023 12:26:47
x8)
Sztem. együtt vannak tibivel valahol vidéken és ezerrel megy a csatornapatkánykodás. Ha Pesten lenne a tranyó, akkor már spottolta volna valaki...
seymour schwartz
(
x6)
Jul 06, 2023 12:30:17
x6)
Gyerünk Gyagya, flokkoljál! Már csak azért is, mert úgy is előrángatunk, akár a macskaól legmélyéről is!
Ingatkanügyek
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jul 06, 2023 12:32:50
x2)
Gyagyás azért egy jó 3000 eur-os kosarat még össze tudsz rakni? Mai napig röhögök, ha eszembe jut, h csak egy táska lett belőle.
Hetyetye
Hitelkártyavár
Jul 06, 2023 12:33:15
Endi! Most hány forint az adósságod? :)
Jul 06, 2023 12:33:15
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 06, 2023 12:34:57
x37)
Ez csak a szokásos hergelés. Fogalma sincs a tanárok helyzetéről, a tanárok terheiről, a törvény szövegéről, semmiről. Tudja, hogy sokan támogatják a tanárokat, ergo neki bele kell állnia ebbe az ellenoldalon, hogy minél több embernek tudjon (múló) fájdalmat okozni. Az egész élete erről szól. Csak ellenvéleménye van, de az mindenről.
Endre, jóból mondom, hogy ez az interneten még elmegy, tele van a világ edgy 12 éves faszszopókkal. De egy kocsmában ezért már kőkeményen szájbabasznak.
Endre, jóból mondom, hogy ez az interneten még elmegy, tele van a világ edgy 12 éves faszszopókkal. De egy kocsmában ezért már kőkeményen szájbabasznak.
Golda csiklója
(
x8)
Jul 06, 2023 12:41:23
x8)
Géza te szélhámos geci! Még mielőtt bebasznak a hűvösre a dögevő cigánnyal igazán bedobhatnád minden mocskos dolgot a pedofil haverodról, amit alá is tudsz támasztani.! Az se baj, ha régi. Fizetni úgy sem fizetsz neki, faszra húzni meg nem fog. Lehet egy centit is nőnél a szememben.
Ténfép
(
x5)
Jul 06, 2023 12:52:41
x5)
Ez csak a szokásos hergelés.
100% egyetértek. Ráadásul az autikörmondatokról átállt a valóságtagadás minden formájára a pedofil köcsögje. Szerencsére engem már ritkán basz fel, átlátok a hergelés szitáján, már csak azért is, mert ilyen a világon nincs, hogy 1 púpos balfasz pl. arra legyen büszke, hogy pedofil is meg impotens is. A másik barom arra büszke, hogy az anyja tartja el, a harmadiknak képzeletbeli luxusvillája van magánhadsereggel, stb. Elmebeteg tetű banda, a végén a dögkút hátha nem veti ki magából őket.
trolléga
(
x30)
Jul 06, 2023 12:59:25
x30)
Szerintem ugyanaz mint régen. 14 évesen csináltam a mopedet, az animációkon kívül kb semmi nem változott. Ja de: bekerült pár trike meg quados kérdés.
Ásó27
(
x68)
Jul 06, 2023 13:07:10
x68)
Endre véleménye semmilyen témában nem számít, senki sem kíváncsi rá, ne is reagáljunk semmit ezekre. Tessék szépen fellőni a liveot, ha reakciót akar. De a legjobb az lenne, ha inkább felkötnéd magad pedofil!
Mifaaaaaaaaaaaan
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 06, 2023 13:19:39
x45)
youtu.be/g55vnG1D6ts
youtu.be/g55vnG1D6ts
Számomra ez hihetetlen, hogy 15 évvel később a robin még mindig jeladóra kéreget.
zsidovagyokdetenyleg
Jul 06, 2023 13:25:12
Hát, egyszer már bevált, dolgozni emg büdös lenne...
Jul 06, 2023 13:25:12
mikedp
(
x9)
Jul 06, 2023 13:45:20
x9)
Azt hittem a tini ninja teknőcök már felnőttek, de látom tévedtem.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 06, 2023 13:51:14
x7)
Számolja valaki pontosan menni ideje tart a lájv embargó? (STNLI, Soha Többé Nem Lájvolok Ide)
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Darth Tibor
(
x7)
Jul 06, 2023 13:51:30
x7)
Hova kell küldenem a kaparós sorsjegyet? Nem találom a címet!
ascites
(
x57)
Jul 06, 2023 13:52:48
x57)
Én már azt várom nagyon, hogy miután a történelem megismétli önmagát és Kiss Endre karjaiban kimúlik a Tibor nevű drogos csövese, végre elkezdődjön az Élet, amit a korcs már oly régen megálmodott magának. A púpszászi Fecskében támasztja majd a pultot és meséli, hogy milyen képzeletbeli kalandokat élt át a berlini ogrelukban, a részeg pszichózisokban pedig azzal szórakoztatja majd a többi lecsúszott lumpent, hogy hogyan kamerázta a kölköket a buziszaunákban és vagánykodik, hogy sosem kapták el.
Igaz, azt nem biztos, hogy megéli, hogy kortárs társaság legyen a kocsmában, mert még 8-10 év kell a mai 40-eseknek, hogy a kocsma legyen az egyetlen életterük, de legalább valamiben nem 20 éves lemaradásban van a korcs.
Igaz, azt nem biztos, hogy megéli, hogy kortárs társaság legyen a kocsmában, mert még 8-10 év kell a mai 40-eseknek, hogy a kocsma legyen az egyetlen életterük, de legalább valamiben nem 20 éves lemaradásban van a korcs.
Soditorottszemuvege
Jul 06, 2023 13:59:08
Sztem. együtt vannak tibivel valahol vidéken és ezerrel megy a csatornapatkánykodás. Ha Pesten lenne a tranyó, akkor már spottolta volna valaki...
Én is pont így gondolom.
Jul 06, 2023 13:59:08
sittessanyi
(
x7)
Jul 06, 2023 14:04:35
x7)
youtu.be/g55vnG1D6ts
youtu.be/g55vnG1D6ts
érdemes megfigyelni h a robin nevű retardált is ugyanolyan teátrális gesztusokkal beszél, ripacskodik mint a gyagyás (vagy éppen a malacz régen)
látványosan emelgeti a szemöldödkét, tágra nyitja a szemét majd összecsukja szűkre, színpadias, ripacskodó hanglejtés stb.
ez tuti valami tudatalatti retardáció
Hahó
(
x136)
Jul 06, 2023 14:08:01
x136)
ez pontosan így van.
régi retard körökből jött ma a hír, hogy a fikás megkereste a dificást (https://www.facebook.com/attila.hajdu.10297), hogy beköltöznének tibivel a vidéki házába (aka balatoni nyaraló), és lelakják a tartozást.
kémeim valószínűsítették, hogy ott vannak. nem tudom pontosan a település nevét, de régen voltak képek a házról. somogyi(?) zsákfalu tele cigókkal.
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Úgy kell itt trollkodásokat és szopatást szervezni, hogy nem tudod, hogy ki az aki komolyan is gondolja és mellé még a gyagyás itt lóg egész nap.
Így igen is van helye a "kamu atombombáknak", mivel ezek nem a többi user szórakoztatására vannak, hanem hogy a gyagyás beszarjon, összerezzenjen. Hahó és még sokan mások tettek már le annyit az asztalra, hogy akárcsak a trollkodás említésére is elkezd a háta mögé nézegetni a buzija, és sosem tudja, hogy mi és mikor jön.