Hehe, erről a 20 éves lemaradásról épp a napokban jött szembe velem egy régi (2014) komment (a kontextus: Andi mennyire megváltoztatta az életét):
„Az egész arról szól, hogy egy 12-13 éves embernek el kellene keserednie, amikor hirtelen azt tapasztalja, hogy egészen addig nagyjából szót értett a kortársakkal, ám a serdülőkortól kezdve hirtelen elveszítette velük a közös hangot.
Én ehelyett akkor egyszerűen nyugodtan elkönyveltem, hogy jó, ez van, ilyen vagyok, ezt dobta a gép.
20 évnek kellett eltelni, és egy berlini meghívásnak kellett történnie ahhoz, az, aminek 20 évvel ezelőtt fel kellett volna idegesítenie, felidegesítsen, és amire 20 évvel ezelőtt el kellett volna kezdenem keresni a megoldást, arra most végre tényleg elkezdjem.”
A folytatása is érdekes. Szokása szerint a fórumot használta, hogy picsogjon és átgondolja a dolgot:
„Az emlékeim nem arról szólnak, hogy én megváltoztam. Arról szólnak, hogy én továbbra is ugyanaz a vidám, társaságkedvelő ember próbáltam lenni, aki korábban is voltam, de hirtelen serdülő kortárs környezetben elmaradtak az elfogadó reakciók a környezettől, én pedig valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nem szomorodtam el, és nem lettem frusztrált ettől, ami normális lett volna, hanem szépen - egészen máig - elkönyveltem, hogy ez van, mint ahogy a nap is feljön reggel, és kész.”
Aztán a kommenthaverok hatására megtörtént a felismerés:
„Egyébként a megoldás annyi, és ezt valaki megállapította, és magamba nézve igaznak találtam, hogy nem különösebben érdekelnek az emberek. Pedig ha van érdeklődés, minden van.
Tehát az emberek iránti érdeklődés lelki igényét kell kifejlesztenem magamnak. Csak még nem tudom, hogyan. :)”
Végül megszületett a megoldás (= a kommenteken keresztül szajkózott új autiszabály):
„Igen, ezt [=nem érdeklik az npc-k] kell leküzdenem, ez a megoldás. :)
És már a megfelelő módszertant is megtaláltam hozzá.
Szociológiai gyűjtőmunkának kell felfogni minden napot.
Mintha ez lenne a melóm. Szerintem segíteni fog.
Már holnaptól igyekszem alkalmazni :)”
Megjegyzem azokra, akik a valóban rajta vannak a spektrumon, nem jellemző, hogy a serdülőkorban maradnak el a kortársaktól, mert kisebb korban sem tudnak ilyen kapcsolatokat kialakítani. Fifi itt egyszerűen bevallotta, mintha egy semmiség lenne, hogy az emberi természet legfontosabb alaptulajdonsága, a társas igény hiányzik belőle.
Ezeket a kommenteket a magányos berlini karácsony követte és az idegösszeroppanás, ami miatt Rocsakiéknak haza kellett menekíteniük. A felismerésből következő megoldás implementálása, a „szociológiai gyűjtőmunka” természetesen elsodikázódott, a minden elsöprő szerelem Márkkal csak évekkel később jött.
(Innentől olvasható a tanulságos beszélgetés: forum.sodika.org/?pageNo=3103&highlight=319212#comment-319212)
ezt mindenképpen kiemelném. van a távolabbi rokonságomban is egy ilyen szerencsétlen. nevezzük béluskának. őt tutujgatták nagyjából a serdülőkor kezdetéig (már előtte is gyűlölték a kortársai, de ezt ő még nem vette észre akkor), utána pedig olyan szinten szétszopatta a többi tini, hogy az valami leírhatatlan. soha nem szedte össze magát, mert ő ahhoz volt szokva, hogy mindent jól csinál, mindenben ő a legjobb, anyja is mindig védte, sztárolta a többi gyerekkel szemben, hogy a béluska milyen ügyes stb.
aztán jött valóság vilmos, és úgy pofán baszta béluskát, hogy abból a mai napig nem tért magához. a sodi is ilyen béluska. nem tudom, hogy ki táplálta bele ezt az elbaszott felsőbbrendűségi tudatot (valszeg sodibá'), de ez az egész életét végigkísérte.
vérdíj target nr. 1
Sodibá biztosan, tudod a kávézás meg a gombnyomogatás a háborúban miközben az átlagos emberek meghalnak, meg a 8 értelmiségi nagyszülő meg anyám picsája. Imádtam azt a vlogot, amikor 35+ évesen ezt tudta felmutatni.
“A pénz igenis illúzió, de hiába őrült a világ, hogy felülemelkedj rajta, ahhoz első lépésként úgy kell játszani, mintha tetszenének a szabályok, és hinnél bennük.”
Jól játszol Endi!!!!
Minden O és K
jaja azon jót röhögtem anno is, háttérben teázgatunk, kezeljük a technikát. :)) aztán mocskos féreg alkoholista lett mindkettő.
vérdíj target nr. 1
Addig illúzió amíg más pénzét baszod el baromságokra, amikor pedig visszakérik a kamatokkal együtt akkor anyád macskaóljában búcsócskázol 41 évesen, újabb kedvezőtlen hitelekért és uzsoráért könyörögve német és osztrák intézeteknek.
Tündérmeseország nem mindenkié, Endre!
Sodibá a gulyáskommunizmusban nőtt fel, ott a seregben (pláne a backoffice-ban) nem volt kizáró tényező az alkoholizmus, sőt. De vajon a sodi miért szocializálódott ugyanakkor és ugyanúgy?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hát nem tudom, nekem inkább olyan magára hagyott, farkasként felnőtt pincsikutyának tűnik a korcs. Bizonyos szempontból tényleg el van kényeztetve (pl. egyáltalán nem képes gondoskodni magáról), de lelkileg inkább el volt hanyagolva. Ide-oda passzolták kiskorában, semmilyen állandóság nem volt az életében. Ebből, és az évek óta folyamatosan megfigyelhető viselkedésmintázatából nekem inkább az következik, hogy csak rosszalkodással és hisztivel tudott figyelmet kicsikarni, ezért basztatta a nagyanyját azzal, hogy a sínekre megy játszani, és ezért természetes neki, ha üvöltenek vele (a rikácsolás egyenlő neki a figyelemmel).
Az ovit még Pesten kezdte, de 4-5 éves korában Füzitőn fejezte be. 6 éves korában egyetlen iskolaévre felvitték Pestre, aztán visszabaszták Franci nénihez, ahol 10-11 éves koráig volt. Bár a korábbi kommentek alapján ő úgy gondolja, hogy itt még oké volt, valójában távolról sem mondható, hogy jól integrálódott volna a közegbe, nem véletlenül jelent meg a Sodi személyiség ilyen korán.
Aki ismerte kisiskolás korában, azt mesélte, hogy alapvetően nem voltak állandó barátai, sőt minden szart megcsinált, csak hogy figyeljenek rá (brék Endi, fűevés). Már ekkor is egyetlen fegyvere volt, amivel szó szerint meg tudta vásárolni a kortársak figyelmét: a relatív jómódúsága és a számítógépe. Ezen kívül a közelben voltak az unokatestvérei, akik valamilyen szinten állandó társaságot jelentettek neki, mert nem tehették meg azt, amit az osztálytársai, nevezetesen hogy elkerülik a gecibe. A nagyanyjával már úgy beszélt, mint a szeméttel, mondjuk a nagyi úgy is élt, ahogy most a fikás: hulladékok között. Ő inkább kiszolgáló-típusú nevelő lehetett: biztosított mindent, ami ahhoz kellett, hogy a kis fikás testileg fejlődhessen, de amúgy nem volt türelme/energiája rá. Ráadásul az 50-70-es években óvodában dolgozott, ahol végül igazgató is volt, szóval kétlem, hogy babusgatós fajta lett volna. Meg tudta volna nevelni a pimaszkodó korcsot, de valamiért inkább szart rá, így a púposka rosszalkodott, hogy figyelmet csikarjon ki.
A 6. osztályt a mama halála után már Pesten kezdte, ekkor 11-12 éves volt és az apja innentől kezdhette csak el az ideológiai nevelését. Az elmondása alapján ez volt az a pont, amikor már képtelen volt egy újabb helyre „beilleszkedni”. Gondolom bement az iskolába, ahogy szokott és úgy volt vele, hogy ezek is olyan npc-k, mint a másik helyen, aztán nem értette, hogy miért nem haverkodnak vele a szociálisan már alaposan kiforrott osztály menősrácai. Mert tudtán kívül a menősrácokhoz törleszkedett, ezt írta erről az elidegenedési pillanatról egyszer: „Egészen konkrét emlékem is van. Valami táborozás volt valami balatoni helyen, asszem zánkán, és pár srác kiült a folyosóra kevés itallal pihenni, bennem meg teljesen természetesen működött a "Rómában mint a rómaiak" ösztön, ezért fogtam én is egy széket, de az hangzott el egyikük részéről, hogy én inkább ne menjek oda melléjük, és nem vitatkoztam.”
Vagyis a 3-12 év közti tök szenzitív életkorban alig volt állandóság az életében, ráadásul a leginkább folyamatos szereplő, a nagyanyja meg is halt közben. Kiszolgálták, de lelkileg és mentálisan elhanyagolták, soha nem tanítottak neki empátiát, nem támogatták, hogy megtanuljon gondolkodni, egyszerűen le volt baszva a számítógép elé, amire ő utólag úgy emlékszik, hogy azért azzal foglalkozott, mert az volt (és azzal tudott vagizni) és nem azért, mert különösebben érdekelte. Mikor végre az apjához került, úgy szívta be a férfi mintát, mint a kiszáradt szivacs a poshadt vizet, de akkor már menthetetlenül egy érzéketlen pszichopata volt.
Minden adott ahhoz, hogy teljesen torz kötődési mintákat alakítson ki: az emberek többségét leszarja (mert úgyis jönnek-mennek az életében), egy-egy személyhez viszont fojtogatóan ragaszkodik és teljesen dependens (mert kétségbeesetten keres valami állandóságot és tudja, hogy egyedül életképtelen).
Understatement of the century :)
Szerintem konkrétan ütötte-verte.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem eleget, ahogy nézem...
Épp ellenkezőleg, nyilván segíteni kellett volna neki...
Abszolút előttem van a kép, ahogy az eleve ritka pillanatok egyikében, amikor együtt van a család, például mert autóval mennek valahova, a 6 éves korcs lát valami érdekeset az ablakból és mint minden kisgyerek, megkérdezi a szüleit, hogy mi az.
De ahelyett, hogy kapna valamilyen választ, a szülei csak tovább üvöltöznek egymással és teljesen ignorálják a kérdést újra és újra feltevő gyereket egészen addig, amíg az el nem kezdi rugdalni az előtte lévő széket. Erre végre megkapja az áhított figyelmet és kórusban basszák le.
Valahogy így képzelem el azt a nevelést, ami egy ilyen sodiéhoz hasonló, torz jellemet eredményez.
Masodik generacios, szarbol lévö realértelmiségiként kifejezetten megnyugtat, hogy Sodi ott van, ahol xd
Kíváncsi vagyok csatlakozik-e a club 47-höz :D
Ez, én is valahogy így képzelem el.
Plusz vannak azok a beszélgetések, amikor apuka/anyuka ül a pici gyerek mellett és együtt értelmezik a világot. Pl. felszáll valaki a buszra és elesik. A kölök azt mondja „milyen buta a néni”, mire a szülő azt válaszolja, hogy „nem buta a néni, csak tele volt a keze és csak a kisujjával kapaszkodott, a busz pedig gyorsan indult el. Ezért nagyon fontos, hogy mindig rendesen kapaszkodjál.” – Na az ilyenek full hiányozhattak a korcs életéből.
Emiatt nem képes levonni tök logikus következtetéseket egyszerű helyzetekből, ért félre mindent és gondolja úgy, hogy minden egyes valóságértelmezés egyenrangú. Egyszerűen nem tanította senki gondolkodni, értelmezni az embereket, a világot. Egy magasabb intellektusú és/vagy a környezetére figyelmes ember megtanulta volna, ha máshogy nem, a saját hibáiból, de a púpos leszar mindent, mert a saját világában isten és nem zavarja, hogy néha autistának tűnően elnéz a lényeg mellett.
Sajnos világos vagyok.
[email protected] jöhet a meghívó! Mit vigyek?
[email protected]
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Reménykedsz a telefonos opcióban, mester? :D
;)
Hahó
Látod Gyagya, kiköpött apád vagy. Neked is ugyanúgy van mérnöki diplomád. Oh, wait....
Ingatkanügyek
Lord and Commander (of) Israel?
Ingatkanügyek
Tegyél be néhány képet a nagy fütyidről, egy maszti party-s fiteót és egy képet a homo office-odról.
Bim-ban-bum sötét lehetsz!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Na na naa, előbb a Lego busz!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nickem (nyilván ékezet nélkül), aztán kukac és proton.me
Ha éppen úton leszek, akkor nem tudok csatlakozni, de egy próbát megér.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Endre női faszokról álmodik és be is vonzotta
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
what női farok?esetleg origami phasz
Gecis hányós lavór
Erről majd az MRI dönt
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Korábban említették itt a "hússzelep" kifejezést, szerintem is találó.
A trolltali szokás szerint a 3. Kerületi trofeában lesz, és arról ismerjük meg egymást, hogy a sertéspulthoz senki sem nyúlhat.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Helyet foglalhatna már a lobotómia is, bár azt inkább a gyagyáson kéne alkalmazni, hogy például a jogosítvány gondolata se párologjon a kifacsart agyából.. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ajjajj Endi! Csak bevonzod a tényleges hajléktalanságot?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hegyes csecsekkel várjuk!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
meg álló pecekkel!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mindez 2023-ban:
A rocskai fashion ruha még azt az 1 pontot is elviszi.
Nullapontos sodi asodi.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
ez az 1 pont megmérettetett egy született pinás által, aki gammert felvállalta boyfriend-nek, de gyagyásnál még a dugást sem.
így szerintem konszezus lesz abban, hogy sneci max 0-ás pontszámon áll jelenleg. max!
-1 pont a csóróság!
Gecis hányós lavór
már bocs, de ki zaklatja a sodit??
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Maximum a buzidémon, de annak meg már régen engedett.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mióta lett a bájos Bata Gyöngyi Golda mama? 2013-ban még leánykori nevén volt hivatkozva a fórumon....
Endre egy pedofil!
Sodika szokott zaklatni másokat hahó!
De leginkább az anyját, akinek még az ételét is eltulajdonítja.
Beszarás, hogy megpróbálta a tranyót az ólban elrejteni, hátha a mama az autiködben majd nem veszi észre, jaj pedofil..:D
Lesz még 1-2 ilyen akciód, és pöröghet a macskaköves lájfsz
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A berregő maci fasza arra van
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Le lehet gurulni egy lankás dombról.
Kritikát nyugodtan nyomjad saját nick alatt. :)
Így még mindig inkább Hahó mint valami szürke, amúgy találó név...
Achtung!!
Azért 90 százalékban mindig kiderül, hogy volt valóságalapja annak, amit beírt ide (ez egyúttal hitelesíti a maradék 10 százalékot is), és az elmúlt x hónapban messze neki volt a legtöbb leakje.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
ment a plusz!
Elég legyen a dezinformációs kampányból! Állítsuk meg Hahót!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nagyon vicces, Zsodráknak SEMMIFÉLE elegánsabbnak mondható öltözékhez nincs hozzáférése. Annak örüljön, ha az anyja odaadja neki az egynadrágját.
Ingatkanügyek
Kissé későn szálltam be, de szerintem egy esetben sikerrel jártam.
Mára ennyi.
Ez az öltöny simán a 90-es évekből maradt goldánál amikor rocskai otthagyta az egyik kefélés alkalmával.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Még az 1931-es forgatásról maradt nála. A kellékest azóta már kirúgtuk.
Egyébként általában ilyenkor az szokott következni, hogy kedves anyuka befenyíti az eltévelyedett kisfiát, aki egy kevés "ráhatás" (üvöltözés és testi fenyítés) hatására megjavul és kicsit depressziósabban, de mindenképp több realitásérzékkel néz szembe a világgal a "terápia" végén. Viszont mivel itt Sodiról van szó, ezért továbbra is történhet bármi is.
Ingatkanügyek
nszksz a dezinformációt!
Mink má csak ilyenek vagyunk.
anno én is lettem ilyenért kiminuszolva, mikor még az egész fórum májas lázban égett, én meg megkritizáltam... szürke nickel ofkorsz :D
és hol van most májas? nem mindenki egyforma sebességgel eszmél ;)
na lankásdombrólberregőmacifaszáraguruláscsá
szerintem csak egyszerűen túl buta vagy, h értsd, mi történik.
lásd púpszászi "kerítés" esete.
illetve nem ismered a korai (trashkorszak előtti) snecológiát és abban hahó munkásságát és módszereit.
kényszeresen a májashoz akarod viszonyítani azokat az arcokat, akik régen a hájführert szopatták. súlyos aránytévesztésekben vagy.
Na ebből annyi jött át, hogy Hahó-felszopó vagy.
Érdekes, hogy mindig csak a múltbéli nagy tetteire van hivatkozás, mostanában meg semmi, de a stockholm-szindrómás követői csak nyomogatják rá a pluszt, akkor is ha csak egy "a" betűt beír ide.
Hahó, túszulejtette a forumot?
Zulu, sörhöz odaférsz?
amúgy ha már ingert érzel hogy el kezdj szerepelni a fórumon, meg számonkérj másokat, az jelzi is hogy nem érzed te ezt az egészet, el kell engedni
csak jóbul
Mehh, legalább történik valami. Amúgy meg Hahó veszi a fáradságot hogy legépeljen egy A4-es oldalt, valakinek csak el kell küldeni. Ez már magában nem rossz. Csak pár hónapja követem a fórumot, de ezalatt őt és Kakaspinát láttam komolyabban intézkedni.
* ásít *
Ez ilyen legkomolyabb jogvédett seggfájás, igaz?
Anschluss, téged nem bannoltak már korábban?
Az angol csúcsbankárok nem tudnak leakadni a fórumról
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
hejneken
(
x3)
Jul 05, 2023 14:06:32
x3)
Endre az a szerencséd, hogy már hajléktalan vagy. Így nyelftanilag nem tudnak házkutatást tartani nálad höhö.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
SyntaxError
(
x24)
Jul 05, 2023 14:06:41
x24)
Tapasztaltabb - alkoholisták között nevelkedett - ember már a mozgásából is megmondja, hogy ki alkoholista.
A szag, ami belőlük árad pedig csak még árulkodóbb.
Ráadásul az alkoholizmusból nincs kiút.
Ha Endre nem lenne alapból fogyatékos, akkor is, ez a függősége önmagában garantálja a Blahát.
A szag, ami belőlük árad pedig csak még árulkodóbb.
Ráadásul az alkoholizmusból nincs kiút.
Ha Endre nem lenne alapból fogyatékos, akkor is, ez a függősége önmagában garantálja a Blahát.
Kötőjel
(
x12)
Jul 05, 2023 14:13:30
x12)
a sodi, én is őszfasz vén faszként tettem le a jogosítványt, holnap megyek a kormányablakba kiváltani. te hogy haladsz a gyakorlati oktatással? száguldozó senna a sodi??
a sodi.
vérdíj target nr. 1
a sodi.
ascites
(
x57)
Jul 05, 2023 14:19:59
x57)
Ráadásul ostoba is, képtelen új dolgokat tanulni, az élet minden területén egy 20-25 éves lemaradásban van, pláne bármely nemű tudásban.
Hehe, erről a 20 éves lemaradásról épp a napokban jött szembe velem egy régi (2014) komment (a kontextus: Andi mennyire megváltoztatta az életét):
„Az egész arról szól, hogy egy 12-13 éves embernek el kellene keserednie, amikor hirtelen azt tapasztalja, hogy egészen addig nagyjából szót értett a kortársakkal, ám a serdülőkortól kezdve hirtelen elveszítette velük a közös hangot.
Én ehelyett akkor egyszerűen nyugodtan elkönyveltem, hogy jó, ez van, ilyen vagyok, ezt dobta a gép.
20 évnek kellett eltelni, és egy berlini meghívásnak kellett történnie ahhoz, az, aminek 20 évvel ezelőtt fel kellett volna idegesítenie, felidegesítsen, és amire 20 évvel ezelőtt el kellett volna kezdenem keresni a megoldást, arra most végre tényleg elkezdjem.”
A folytatása is érdekes. Szokása szerint a fórumot használta, hogy picsogjon és átgondolja a dolgot:
„Az emlékeim nem arról szólnak, hogy én megváltoztam. Arról szólnak, hogy én továbbra is ugyanaz a vidám, társaságkedvelő ember próbáltam lenni, aki korábban is voltam, de hirtelen serdülő kortárs környezetben elmaradtak az elfogadó reakciók a környezettől, én pedig valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nem szomorodtam el, és nem lettem frusztrált ettől, ami normális lett volna, hanem szépen - egészen máig - elkönyveltem, hogy ez van, mint ahogy a nap is feljön reggel, és kész.”
Aztán a kommenthaverok hatására megtörtént a felismerés:
„Egyébként a megoldás annyi, és ezt valaki megállapította, és magamba nézve igaznak találtam, hogy nem különösebben érdekelnek az emberek. Pedig ha van érdeklődés, minden van.
Tehát az emberek iránti érdeklődés lelki igényét kell kifejlesztenem magamnak. Csak még nem tudom, hogyan. :)”
Végül megszületett a megoldás (= a kommenteken keresztül szajkózott új autiszabály):
„Igen, ezt [=nem érdeklik az npc-k] kell leküzdenem, ez a megoldás. :)
És már a megfelelő módszertant is megtaláltam hozzá.
Szociológiai gyűjtőmunkának kell felfogni minden napot.
Mintha ez lenne a melóm. Szerintem segíteni fog.
Már holnaptól igyekszem alkalmazni :)”
Megjegyzem azokra, akik a valóban rajta vannak a spektrumon, nem jellemző, hogy a serdülőkorban maradnak el a kortársaktól, mert kisebb korban sem tudnak ilyen kapcsolatokat kialakítani. Fifi itt egyszerűen bevallotta, mintha egy semmiség lenne, hogy az emberi természet legfontosabb alaptulajdonsága, a társas igény hiányzik belőle.
Ezeket a kommenteket a magányos berlini karácsony követte és az idegösszeroppanás, ami miatt Rocsakiéknak haza kellett menekíteniük. A felismerésből következő megoldás implementálása, a „szociológiai gyűjtőmunka” természetesen elsodikázódott, a minden elsöprő szerelem Márkkal csak évekkel később jött.
(Innentől olvasható a tanulságos beszélgetés: forum.sodika.org/?pageNo=3103&highlight=319212#comment-319212)
Kötőjel
(
x12)
Jul 05, 2023 14:31:01
x12)
„Az emlékeim nem arról szólnak, hogy én megváltoztam. Arról szólnak, hogy én továbbra is ugyanaz a vidám, társaságkedvelő ember próbáltam lenni, aki korábban is voltam, de hirtelen serdülő kortárs környezetben elmaradtak az elfogadó reakciók a környezettől
ezt mindenképpen kiemelném. van a távolabbi rokonságomban is egy ilyen szerencsétlen. nevezzük béluskának. őt tutujgatták nagyjából a serdülőkor kezdetéig (már előtte is gyűlölték a kortársai, de ezt ő még nem vette észre akkor), utána pedig olyan szinten szétszopatta a többi tini, hogy az valami leírhatatlan. soha nem szedte össze magát, mert ő ahhoz volt szokva, hogy mindent jól csinál, mindenben ő a legjobb, anyja is mindig védte, sztárolta a többi gyerekkel szemben, hogy a béluska milyen ügyes stb.
aztán jött valóság vilmos, és úgy pofán baszta béluskát, hogy abból a mai napig nem tért magához. a sodi is ilyen béluska. nem tudom, hogy ki táplálta bele ezt az elbaszott felsőbbrendűségi tudatot (valszeg sodibá'), de ez az egész életét végigkísérte.
KicsiNéző
(
x13)
Jul 05, 2023 15:08:31
x13)
nem tudom, hogy ki táplálta bele ezt az elbaszott felsőbbrendűségi tudatot (valszeg sodibá'), de ez az egész életét végigkísérte.
Sodibá biztosan, tudod a kávézás meg a gombnyomogatás a háborúban miközben az átlagos emberek meghalnak, meg a 8 értelmiségi nagyszülő meg anyám picsája. Imádtam azt a vlogot, amikor 35+ évesen ezt tudta felmutatni.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 05, 2023 15:10:34
x3)
Hehe, erről a 20 éves lemaradásról épp a napokban jött szembe velem egy régi (2014) komment …
“A pénz igenis illúzió, de hiába őrült a világ, hogy felülemelkedj rajta, ahhoz első lépésként úgy kell játszani, mintha tetszenének a szabályok, és hinnél bennük.”
Jól játszol Endi!!!!
Kötőjel
(
x12)
Jul 05, 2023 15:17:05
x12)
jaja azon jót röhögtem anno is, háttérben teázgatunk, kezeljük a technikát. :)) aztán mocskos féreg alkoholista lett mindkettő.
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 15:26:08
x77)
Jól játszol Endi!!!!
Jól játszol Endi!!!!
Addig illúzió amíg más pénzét baszod el baromságokra, amikor pedig visszakérik a kamatokkal együtt akkor anyád macskaóljában búcsócskázol 41 évesen, újabb kedvezőtlen hitelekért és uzsoráért könyörögve német és osztrák intézeteknek.
Tündérmeseország nem mindenkié, Endre!
bolgár jeti
(
x30)
Jul 05, 2023 15:27:57
x30)
Sodibá a gulyáskommunizmusban nőtt fel, ott a seregben (pláne a backoffice-ban) nem volt kizáró tényező az alkoholizmus, sőt. De vajon a sodi miért szocializálódott ugyanakkor és ugyanúgy?
sittessanyi
(
x7)
Jul 05, 2023 15:34:11
x7)
szerintem elég egyértelmű hogy itt az érzelmi intelligencia kóros alulfejlettége játszotta a főszerepet (egyébként a vén geci apja is pszichopatának tűnik a beszámolók alapján, csak neki jobbak voltak a képességei mint a genetikia hulladéknak akit nemzett)
a kis gyagyás képtelen volt kapcsolódni emberekhez, képtelen volt az empátiára, és a korcs apjától azt tanulta, hogy a vagyonnal és felmenőkkel kell hencegni, az önképet arra építeni.
ilyen kórosan alacsony EQ egyébként nem ritka a tinik között, jellemzően ezek kötnek ki a szélsőséges eszméknél, emlékezzünk csak, hogy a malacz is ilyen volt és -mint a pszichopaták között a legtehetségesebb - ilyen sérültekből épített kvázi sereget. ezek egy része egy később valamennyire normálisabb emberré válik, de nem mind.
a gyagyás a szélsőséges nárcisztikussága és rossz nevelése miatt egész egyszerűen képtelen az önreflexióra és bármi fejlődésre (bár el tud lesni viselkedéseket amit beépít a manipulációs eszköztárába).
ezért van az hogy egy férfit baszó csövesként még mindig valami nemzeti értelmiséginek képzeli magát, őszintén.
a kis gyagyás képtelen volt kapcsolódni emberekhez, képtelen volt az empátiára, és a korcs apjától azt tanulta, hogy a vagyonnal és felmenőkkel kell hencegni, az önképet arra építeni.
ilyen kórosan alacsony EQ egyébként nem ritka a tinik között, jellemzően ezek kötnek ki a szélsőséges eszméknél, emlékezzünk csak, hogy a malacz is ilyen volt és -mint a pszichopaták között a legtehetségesebb - ilyen sérültekből épített kvázi sereget. ezek egy része egy később valamennyire normálisabb emberré válik, de nem mind.
a gyagyás a szélsőséges nárcisztikussága és rossz nevelése miatt egész egyszerűen képtelen az önreflexióra és bármi fejlődésre (bár el tud lesni viselkedéseket amit beépít a manipulációs eszköztárába).
ezért van az hogy egy férfit baszó csövesként még mindig valami nemzeti értelmiséginek képzeli magát, őszintén.
Golda csiklója
(
x8)
Jul 05, 2023 15:44:00
x8)
De hisz krokko az apja!
O és K együtt OK és minden OK!!
ascites
(
x57)
Jul 05, 2023 15:51:30
x57)
[...] tutujgatták nagyjából a serdülőkor kezdetéig
Hát nem tudom, nekem inkább olyan magára hagyott, farkasként felnőtt pincsikutyának tűnik a korcs. Bizonyos szempontból tényleg el van kényeztetve (pl. egyáltalán nem képes gondoskodni magáról), de lelkileg inkább el volt hanyagolva. Ide-oda passzolták kiskorában, semmilyen állandóság nem volt az életében. Ebből, és az évek óta folyamatosan megfigyelhető viselkedésmintázatából nekem inkább az következik, hogy csak rosszalkodással és hisztivel tudott figyelmet kicsikarni, ezért basztatta a nagyanyját azzal, hogy a sínekre megy játszani, és ezért természetes neki, ha üvöltenek vele (a rikácsolás egyenlő neki a figyelemmel).
Az ovit még Pesten kezdte, de 4-5 éves korában Füzitőn fejezte be. 6 éves korában egyetlen iskolaévre felvitték Pestre, aztán visszabaszták Franci nénihez, ahol 10-11 éves koráig volt. Bár a korábbi kommentek alapján ő úgy gondolja, hogy itt még oké volt, valójában távolról sem mondható, hogy jól integrálódott volna a közegbe, nem véletlenül jelent meg a Sodi személyiség ilyen korán.
Aki ismerte kisiskolás korában, azt mesélte, hogy alapvetően nem voltak állandó barátai, sőt minden szart megcsinált, csak hogy figyeljenek rá (brék Endi, fűevés). Már ekkor is egyetlen fegyvere volt, amivel szó szerint meg tudta vásárolni a kortársak figyelmét: a relatív jómódúsága és a számítógépe. Ezen kívül a közelben voltak az unokatestvérei, akik valamilyen szinten állandó társaságot jelentettek neki, mert nem tehették meg azt, amit az osztálytársai, nevezetesen hogy elkerülik a gecibe. A nagyanyjával már úgy beszélt, mint a szeméttel, mondjuk a nagyi úgy is élt, ahogy most a fikás: hulladékok között. Ő inkább kiszolgáló-típusú nevelő lehetett: biztosított mindent, ami ahhoz kellett, hogy a kis fikás testileg fejlődhessen, de amúgy nem volt türelme/energiája rá. Ráadásul az 50-70-es években óvodában dolgozott, ahol végül igazgató is volt, szóval kétlem, hogy babusgatós fajta lett volna. Meg tudta volna nevelni a pimaszkodó korcsot, de valamiért inkább szart rá, így a púposka rosszalkodott, hogy figyelmet csikarjon ki.
A 6. osztályt a mama halála után már Pesten kezdte, ekkor 11-12 éves volt és az apja innentől kezdhette csak el az ideológiai nevelését. Az elmondása alapján ez volt az a pont, amikor már képtelen volt egy újabb helyre „beilleszkedni”. Gondolom bement az iskolába, ahogy szokott és úgy volt vele, hogy ezek is olyan npc-k, mint a másik helyen, aztán nem értette, hogy miért nem haverkodnak vele a szociálisan már alaposan kiforrott osztály menősrácai. Mert tudtán kívül a menősrácokhoz törleszkedett, ezt írta erről az elidegenedési pillanatról egyszer: „Egészen konkrét emlékem is van. Valami táborozás volt valami balatoni helyen, asszem zánkán, és pár srác kiült a folyosóra kevés itallal pihenni, bennem meg teljesen természetesen működött a "Rómában mint a rómaiak" ösztön, ezért fogtam én is egy széket, de az hangzott el egyikük részéről, hogy én inkább ne menjek oda melléjük, és nem vitatkoztam.”
Vagyis a 3-12 év közti tök szenzitív életkorban alig volt állandóság az életében, ráadásul a leginkább folyamatos szereplő, a nagyanyja meg is halt közben. Kiszolgálták, de lelkileg és mentálisan elhanyagolták, soha nem tanítottak neki empátiát, nem támogatták, hogy megtanuljon gondolkodni, egyszerűen le volt baszva a számítógép elé, amire ő utólag úgy emlékszik, hogy azért azzal foglalkozott, mert az volt (és azzal tudott vagizni) és nem azért, mert különösebben érdekelte. Mikor végre az apjához került, úgy szívta be a férfi mintát, mint a kiszáradt szivacs a poshadt vizet, de akkor már menthetetlenül egy érzéketlen pszichopata volt.
Minden adott ahhoz, hogy teljesen torz kötődési mintákat alakítson ki: az emberek többségét leszarja (mert úgyis jönnek-mennek az életében), egy-egy személyhez viszont fojtogatóan ragaszkodik és teljesen dependens (mert kétségbeesetten keres valami állandóságot és tudja, hogy egyedül életképtelen).
bolgár jeti
(
x30)
Jul 05, 2023 16:01:20
x30)
Ráadásul az 50-70-es években óvodában dolgozott, ahol végül igazgató is volt, szóval kétlem, hogy babusgatós fajta lett volna.
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 16:02:28
x77)
bolgár jeti
(
x30)
Jul 05, 2023 16:03:53
x30)
Épp ellenkezőleg, nyilván segíteni kellett volna neki...
-
Jul 05, 2023 16:04:25
Hát nem tudom, nekem inkább olyan magára hagyott, farkasként felnőtt pincsikutyának tűnik a korcs.
Abszolút előttem van a kép, ahogy az eleve ritka pillanatok egyikében, amikor együtt van a család, például mert autóval mennek valahova, a 6 éves korcs lát valami érdekeset az ablakból és mint minden kisgyerek, megkérdezi a szüleit, hogy mi az.
De ahelyett, hogy kapna valamilyen választ, a szülei csak tovább üvöltöznek egymással és teljesen ignorálják a kérdést újra és újra feltevő gyereket egészen addig, amíg az el nem kezdi rugdalni az előtte lévő széket. Erre végre megkapja az áhított figyelmet és kórusban basszák le.
Valahogy így képzelem el azt a nevelést, ami egy ilyen sodiéhoz hasonló, torz jellemet eredményez.
Jul 05, 2023 16:04:25
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 16:05:56
x77)
Mikor végre az apjához került, úgy szívta be a férfi mintát, mint a kiszáradt szivacs a poshadt vizet, de akkor már menthetetlenül egy érzéketlen pszichopata volt.
Erkelyszimulator
(
x2)
Jul 05, 2023 16:12:10
x2)
Masodik generacios, szarbol lévö realértelmiségiként kifejezetten megnyugtat, hogy Sodi ott van, ahol xd
Hahó
(
x136)
Jul 05, 2023 16:14:38
x136)
Ma esti online trollkodáshoz keresek önként jelentkező hardcore sötetkék nickes trollokat.
Pontban 9-kor indulunk, akit érdekel fél 9-ig írja be ide az alkalmi mailcímét, és 9-kor álljon készenlétben. 15 perc alatt megleszünk. Utána nagy nevetés lesz.
Pontban 9-kor indulunk, akit érdekel fél 9-ig írja be ide az alkalmi mailcímét, és 9-kor álljon készenlétben. 15 perc alatt megleszünk. Utána nagy nevetés lesz.
-
Jul 05, 2023 16:14:56
Hehe, erről a 20 éves lemaradásról
Kíváncsi vagyok csatlakozik-e a club 47-höz :D
Jul 05, 2023 16:14:56
ascites
(
x57)
Jul 05, 2023 16:18:57
x57)
Abszolút előttem van a kép, ahogy...
Ez, én is valahogy így képzelem el.
Plusz vannak azok a beszélgetések, amikor apuka/anyuka ül a pici gyerek mellett és együtt értelmezik a világot. Pl. felszáll valaki a buszra és elesik. A kölök azt mondja „milyen buta a néni”, mire a szülő azt válaszolja, hogy „nem buta a néni, csak tele volt a keze és csak a kisujjával kapaszkodott, a busz pedig gyorsan indult el. Ezért nagyon fontos, hogy mindig rendesen kapaszkodjál.” – Na az ilyenek full hiányozhattak a korcs életéből.
Emiatt nem képes levonni tök logikus következtetéseket egyszerű helyzetekből, ért félre mindent és gondolja úgy, hogy minden egyes valóságértelmezés egyenrangú. Egyszerűen nem tanította senki gondolkodni, értelmezni az embereket, a világot. Egy magasabb intellektusú és/vagy a környezetére figyelmes ember megtanulta volna, ha máshogy nem, a saját hibáiból, de a púpos leszar mindent, mert a saját világában isten és nem zavarja, hogy néha autistának tűnően elnéz a lényeg mellett.
Balogh
(
x1)
Jul 05, 2023 16:19:14
x1)
Ma esti online trollkodáshoz keresek önként jelentkező hardcore sötetkék nickes trollokat.
Sajnos világos vagyok.
sötétkék vagyok
Jul 05, 2023 16:36:21
[email protected] jöhet a meghívó! Mit vigyek?
Jul 05, 2023 16:36:21
Kakaspina
(
x24)
Jul 05, 2023 16:37:36
x24)
[email protected]
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 16:44:04
x77)
Klohek
(
x12)
Jul 05, 2023 16:46:46
x12)
Cipőfűzőt kötni, azért megtaníthatták volna...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kakaspina
(
x24)
Jul 05, 2023 16:47:30
x24)
;)
Prolihergelés rovat
Jul 05, 2023 17:00:45
Jól van, elhisszük egyébként hogy minden oké veled, de ülj már le te is kicsit magadnak.
Hahó
Jul 05, 2023 17:00:45
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 17:28:04
x77)
Endre, nem is mondtad, hogy este 9-kor anyád tisztázós-betelefonálós műsort csinál?!
seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2023 17:44:11
x6)
Látod Gyagya, kiköpött apád vagy. Neked is ugyanúgy van mérnöki diplomád. Oh, wait....
LaCI
Jul 05, 2023 17:45:42
Ismerem azt a fórumhavert, akinek [email protected] a mailcíme, megbízható, senkinek nem lehet SEMMI OKA AZT FELTÉTELEZNI, hogy Sodi pártján állna.
Aki a fent említettek objektív valóságának tekintetének ismeretében is nyilvánvalóan kételkedik a megbízhatóság módszerességében, az egy idióta.
Aki a fent említettek objektív valóságának tekintetének ismeretében is nyilvánvalóan kételkedik a megbízhatóság módszerességében, az egy idióta.
Jul 05, 2023 17:45:42
seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2023 18:09:46
x6)
Lord and Commander (of) Israel?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2023 18:13:40
x39)
Sajnos világos vagyok.
Tegyél be néhány képet a nagy fütyidről, egy maszti party-s fiteót és egy képet a homo office-odról.
Bim-ban-bum sötét lehetsz!
seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2023 18:16:53
x6)
Egyébként pedig egyértelmű, hogy LaCI-t is fel kell venni a titkos levelezőlistára, el kell árulni neki a trolltali helyszínét és meg kell mutatni neki a titkos kézfogást, amiről megismerjük egymást.
Ingatkanügyek
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2023 18:20:19
x39)
Egy régebbi videóban, Endrének szegezték a kérdést:
-"álmodtál-e férfi faszról?"
Endre nonverbális reakciója:
a szája kitátása...
Profilképnek is vihető.

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
a szája kitátása...
Profilképnek is vihető.

trolléga
(
x30)
Jul 05, 2023 18:36:23
x30)
youtu.be/GCnMmYLOiu8
Endiii! Ez egy jel, mindenki lakóautót épít.
Legkomolyabb dekopirral amputálások, flex-szel szem kibaszások mehetnének.
xray
(
x21)
Jul 05, 2023 18:37:52
x21)
youtu.be/GCnMmYLOiu8
be sem tudná kapcsolni. Endiii! Ez egy jel, mindenki lakóautót épít.
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 18:45:54
x77)
youtu.be/GCnMmYLOiu8
Eazy
(
x11)
Jul 05, 2023 19:19:55
x11)
Hallod Endre, ha majd hosszútávú csöves pályára lépsz, és már macskaól se lesz, hogy végezd a remote melót, akkor hogy fogod fenntartani az elektronikai cuccaid?
Látogasd meg a lagzi Lajcsit hátha tud pár tippet adni azon kívül hogy száz ampernak ötven a fele, ha pedig megbuksz, akkor lesz időd megpályázni a muszájkabátot is
Látogasd meg a lagzi Lajcsit hátha tud pár tippet adni azon kívül hogy száz ampernak ötven a fele, ha pedig megbuksz, akkor lesz időd megpályázni a muszájkabátot is
trolléga
(
x30)
Jul 05, 2023 19:20:06
x30)
Jul 05, 2023 19:20:06
Bevonzó költekezésecske, hahó! Plusz kiváló műsor lenne ahogy tranyó -aki a Corsán nem tudta a tükröt maga lecserélni- anyázva szerel, fifi meg a gaymer szekben ülve röhögve sörözik. Jul 05, 2023 19:20:06
max5enutálnak
(
x47)
Jul 05, 2023 19:20:56
x47)
nickem (nyilván ékezet nélkül), aztán kukac és proton.me
Ha éppen úton leszek, akkor nem tudok csatlakozni, de egy próbát megér.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jul 05, 2023 19:49:44
x3)
Egy régebbi videóban, Endrének szegezték a kérdést:
a szája kitátása...
Profilképnek is vihető.
a szája kitátása...
Profilképnek is vihető.
Sörike
(
x3)
Jul 05, 2023 19:59:46
x3)
what női farok?esetleg origami phasz
sittessanyi
(
x7)
Jul 05, 2023 20:18:54
x7)
A szoksás módon eszméletlen jó elemzéshez csak egy kiegészítés.
Az SF nevű uncsitesója az konkrétan egy molnárf kategóriás elmebeteg volt.
Ordított róla, hogy látens buzi és ennek ellenére kőkemény náci dumát nyomott.
Ő is komoly hatással volt eme szörnyszülött létrejöttében.
...Ezen kívül a közelben voltak az unokatestvérei, akik valamilyen szinten állandó társaságot jelentettek neki...
Az SF nevű uncsitesója az konkrétan egy molnárf kategóriás elmebeteg volt.
Ordított róla, hogy látens buzi és ennek ellenére kőkemény náci dumát nyomott.
Ő is komoly hatással volt eme szörnyszülött létrejöttében.
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jul 05, 2023 20:22:13
x1)
Most Tibornak női fasza, vagy férfi pinája, vagy férfi faszpinája van? Mi a helyes terminus technicus?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jul 05, 2023 20:24:47
x3)
Most Tibornak női fasza, vagy férfi pinája, vagy férfi faszpinája van? Mi a helyes terminus technicus?
Erről majd az MRI dönt
linziasztal01
(
x77)
Jul 05, 2023 20:29:37
x77)
Korábban említették itt a "hússzelep" kifejezést, szerintem is találó.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 05, 2023 20:33:44
x45)
Egyébként pedig egyértelmű, hogy LaCI-t is fel kell venni a titkos levelezőlistára, el kell árulni neki a trolltali helyszínét és meg kell mutatni neki a titkos kézfogást, amiről megismerjük egymást.
A trolltali szokás szerint a 3. Kerületi trofeában lesz, és arról ismerjük meg egymást, hogy a sertéspulthoz senki sem nyúlhat.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 05, 2023 20:41:37
x3)
Tyodika melyik előfizetést nem mondtad még vissza?
Minden O és K
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 05, 2023 20:58:56
x45)
Oral Jellyt bekajálva, álló fasszal várjuk Hahó produkcióját.
Éjféli ebéd
Jul 05, 2023 21:01:52
Fikás, izgulsz már?
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Jul 05, 2023 21:01:52
Eazy
(
x11)
Jul 05, 2023 21:03:17
x11)
Erről majd az MRI dönt
Helyet foglalhatna már a lobotómia is, bár azt inkább a gyagyáson kéne alkalmazni, hogy például a jogosítvány gondolata se párologjon a kifacsart agyából.. :D
Hahó
(
x136)
Jul 05, 2023 21:08:56
x136)
a barátunk elküldte a mailt.
támadás!
támadás!
trolléga
(
x30)
Jul 05, 2023 21:11:55
x30)
támadás!
támadás!
Ajjajj Endi! Csak bevonzod a tényleges hajléktalanságot?
halászlé
(
x24)
Jul 05, 2023 21:13:20
x24)
akkor várható még ma egy Hahó-flokk?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 05, 2023 21:18:45
x7)
akkor várható még ma egy Hahó-flokk?
Balogh
(
x1)
Jul 05, 2023 21:18:58
x1)
fikás! Mielőtt elindulsz, a gatyádra tegyél madzagot nehogy elhagyd futás közben. Kerítés mellett se menjél. Csak szigorúan az út közepén!
halászlé
(
x24)
Jul 05, 2023 21:28:26
x24)
meg álló pecekkel!
Lenin atomjégtörő
Jul 05, 2023 21:28:59
Endre, saját megítélésed szerint jelenleg hány pontnál tartasz?
2011. augusztus 14. 21:03 -> link
"Sneci, te hány pontosnak érzed magad férfiban?"
Nézzük csak...
nem vagyok kövér, sem alacsony: +1
nem vagyok cigány: +1
normális hajjal és ruhában normálisan nézek ki: +1
átlagon felüli intim tulajdonság és megfelelő teljesítőképesség: +1
értelmiségi munka, okosan tudok, társalogni: +1
fiatal vagyok erőm teljében: +1
Vagyis jelenleg 6.
Vizuálisan is érzékelhetően szálkásra gyúrva 7 lennék (ez már idén ősszel teljesül), megfelelő egzisztenciával pedig 8 (ez 2-3 év max.).
Mindez 2023-ban:
Kövér disznó vagy hatalmas hordóhassal: -1
Erősen kopaszodó, ősz pedofil frizura: -1
Impotencia, visszataszító lógó papiherék: -1
Okos társalgás helyett elmeroggyant loopolás: -1
Vén szar vagy egy 80 éves HIV-páciens erejével: -1
Endre, akárhogy is nézem, ez a saját szempontrendszered szerint is csak 1 pont. Az is csak azért, mert nem vagy cigány. Mármint etnikailag, mert amúgy a legalja lumpen fehércigány szar vagy. 1 pont, Endre. Ez shiker?
2011. augusztus 14. 21:03 -> link
"Sneci, te hány pontosnak érzed magad férfiban?"
Nézzük csak...
nem vagyok kövér, sem alacsony: +1
nem vagyok cigány: +1
normális hajjal és ruhában normálisan nézek ki: +1
átlagon felüli intim tulajdonság és megfelelő teljesítőképesség: +1
értelmiségi munka, okosan tudok, társalogni: +1
fiatal vagyok erőm teljében: +1
Vagyis jelenleg 6.
Vizuálisan is érzékelhetően szálkásra gyúrva 7 lennék (ez már idén ősszel teljesül), megfelelő egzisztenciával pedig 8 (ez 2-3 év max.).
Mindez 2023-ban:
Kövér disznó vagy hatalmas hordóhassal: -1
Erősen kopaszodó, ősz pedofil frizura: -1
Impotencia, visszataszító lógó papiherék: -1
Okos társalgás helyett elmeroggyant loopolás: -1
Vén szar vagy egy 80 éves HIV-páciens erejével: -1
Endre, akárhogy is nézem, ez a saját szempontrendszered szerint is csak 1 pont. Az is csak azért, mert nem vagy cigány. Mármint etnikailag, mert amúgy a legalja lumpen fehércigány szar vagy. 1 pont, Endre. Ez shiker?
Jul 05, 2023 21:28:59
Dörpepúp
(
x7)
Jul 05, 2023 21:36:31
x7)
Mindez 2023-ban:
A rocskai fashion ruha még azt az 1 pontot is elviszi.
Nullapontos sodi asodi.
sittessanyi
(
x7)
Jul 05, 2023 21:43:04
x7)
ez a saját szempontrendszered szerint is csak 1 pont. Az is csak azért, mert nem vagy cigány.
ez az 1 pont megmérettetett egy született pinás által, aki gammert felvállalta boyfriend-nek, de gyagyásnál még a dugást sem.
így szerintem konszezus lesz abban, hogy sneci max 0-ás pontszámon áll jelenleg. max!
Sörike
(
x3)
Jul 05, 2023 21:46:05
x3)
-1 pont a csóróság!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 05, 2023 21:46:14
x8)
Nem Sodit kell zaklatni. Most annak lenne a legnagyobb eredménye, ha a Tranyó lenne basztatva. Annak egyenes következménye lenne, hogy megdagasztaná a Veknit.
Heki a traki
Hahó
(
x136)
Jul 05, 2023 21:49:03
x136)
Nem Sodit kell zaklatni. Most annak lenne a legnagyobb eredménye, ha a Tranyó lenne basztatva. Annak egyenes következménye lenne, hogy megdagasztaná a Veknit.
SyntaxError
(
x24)
Jul 05, 2023 21:54:17
x24)
Maximum a buzidémon, de annak meg már régen engedett.
technikai_proba
(
x1)
Jul 05, 2023 21:54:21
x1)
ez már a végjáték? vagy golda titkos szidóaranya megmenti újra a jobb sorsra érdemes fiatalembert?
trolléga
(
x30)
Jul 05, 2023 21:57:48
x30)
Golda mama indítsd a betelefonálósat!
buniBanki
(
x2)
Jul 05, 2023 22:07:34
x2)
Golda mama indítsd a betelefonálósat!
Mióta lett a bájos Bata Gyöngyi Golda mama? 2013-ban még leánykori nevén volt hivatkozva a fórumon....
sittessanyi
(
x7)
Jul 05, 2023 22:07:40
x7)
Nem Sodit kell zaklatni...
Eazy
(
x11)
Jul 05, 2023 22:09:17
x11)
Sodika szokott zaklatni másokat hahó!
De leginkább az anyját, akinek még az ételét is eltulajdonítja.
Beszarás, hogy megpróbálta a tranyót az ólban elrejteni, hátha a mama az autiködben majd nem veszi észre, jaj pedofil..:D
Lesz még 1-2 ilyen akciód, és pöröghet a macskaköves lájfsz
seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2023 22:10:26
x6)
Gyagya, egyébként most tényleg kicsit irigy vagyok rád, mert ezen a forró nyári estén a szerelmeddel kettesben csövezhetsz a Duna-parton, a szabad ég alatt. Ketten vagytok, ha másotok nincs is ott vagytok egymásnak, ketten a világ ellen. Ja, bocs, a macskaólban rejszolsz egyedül a hugyos matracon.
Ingatkanügyek
SyntaxError
(
x24)
Jul 05, 2023 22:21:22
x24)
Szerintem Endre volt. Berlin és Blaha után a Washington DC-ben töltik a mézesheteket a sziszával.
unpopular opinion
Jul 05, 2023 22:22:06
Szerintem ezek a Hahó féle "atombombák" kezdenek olyanok lenni mint a májas atombombái. Hahó egyre jobban kezd a májasra hasonlítani. Bedob valamit, megy a hype majd nem tudunk meg semmit vagy ha igen akkor is félre megy
Jul 05, 2023 22:22:06
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 05, 2023 22:23:38
x13)
Szerintem ezek a Hahó féle "atombombák" kezdenek olyanok lenni mint a májas atombombái. Hahó egyre jobban kezd a májasra hasonlítani. Bedob valamit, megy a hype majd nem tudunk meg semmit vagy ha igen akkor is félre megy
A berregő maci fasza arra van
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 05, 2023 22:24:39
x37)
Le lehet gurulni egy lankás dombról.
tranyókiller
(
x2)
Jul 05, 2023 22:25:29
x2)
Karib
(
x10)
Jul 05, 2023 22:25:45
x10)
Azért 90 százalékban mindig kiderül, hogy volt valóságalapja annak, amit beírt ide (ez egyúttal hitelesíti a maradék 10 százalékot is), és az elmúlt x hónapban messze neki volt a legtöbb leakje.
Hahó
(
x136)
Jul 05, 2023 22:26:58
x136)
ment a plusz!
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2023 22:27:20
x68)
ment a plusz!
Elég legyen a dezinformációs kampányból! Állítsuk meg Hahót!!!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 05, 2023 22:32:07
x45)
Eközben a 3. Kerületi trófea portáján, elhangzott egy hangos TAOT, majd a következő kép került rögzítésre:

seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2023 22:34:39
x6)
Eközben a 3. Kerületi trófea portáján, elhangzott egy hangos TAOT, majd a következő kép került rögzítésre:
Nagyon vicces, Zsodráknak SEMMIFÉLE elegánsabbnak mondható öltözékhez nincs hozzáférése. Annak örüljön, ha az anyja odaadja neki az egynadrágját.
Kakaspina
(
x24)
Jul 05, 2023 22:35:00
x24)
támadás!
támadás!
Mára ennyi.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 05, 2023 22:37:05
x45)
Ez az öltöny simán a 90-es évekből maradt goldánál amikor rocskai otthagyta az egyik kefélés alkalmával.
SyntaxError
(
x24)
Jul 05, 2023 22:41:29
x24)
Még az 1931-es forgatásról maradt nála. A kellékest azóta már kirúgtuk.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2023 22:44:36
x6)
ez már a végjáték? vagy golda titkos szidóaranya megmenti újra a jobb sorsra érdemes fiatalembert?
Egyébként általában ilyenkor az szokott következni, hogy kedves anyuka befenyíti az eltévelyedett kisfiát, aki egy kevés "ráhatás" (üvöltözés és testi fenyítés) hatására megjavul és kicsit depressziósabban, de mindenképp több realitásérzékkel néz szembe a világgal a "terápia" végén. Viszont mivel itt Sodiról van szó, ezért továbbra is történhet bármi is.
Hahó
(
x136)
Jul 05, 2023 22:47:45
x136)
Mára ennyi.
Mára ennyi.
nszksz a dezinformációt!
Kakaspina
(
x24)
Jul 05, 2023 22:51:31
x24)
nszksz a dezinformációt!
Mink má csak ilyenek vagyunk.
saját nick
Jul 05, 2023 22:57:07
anno én is lettem ilyenért kiminuszolva, mikor még az egész fórum májas lázban égett, én meg megkritizáltam... szürke nickel ofkorsz :D
Jul 05, 2023 22:57:07
Púp Pinata
Jul 05, 2023 23:04:40
Az atombomba olyan, hogy neha nem talal, megesik. De legalabb le lett dobva. Majas csak Putin styleba igergette mindig.
Jul 05, 2023 23:04:40
sittessanyi
(
x7)
Jul 05, 2023 23:11:40
x7)
illetve nem ismered a korai (trashkorszak előtti) snecológiát és abban hahó munkásságát és módszereit.
kényszeresen a májashoz akarod viszonyítani azokat az arcokat, akik régen a hájführert szopatták. súlyos aránytévesztésekben vagy.
unpopular opinion
Jul 05, 2023 23:17:05
Érdekes, hogy mindig csak a múltbéli nagy tetteire van hivatkozás, mostanában meg semmi, de a stockholm-szindrómás követői csak nyomogatják rá a pluszt, akkor is ha csak egy "a" betűt beír ide.
Jul 05, 2023 23:17:05
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 05, 2023 23:19:57
x45)
…. mostanában meg semmi, de a stockholm-szindrómás követői
Hahó, túszulejtette a forumot?
Zulu, sörhöz odaférsz?
SyntaxError
(
x24)
Jul 05, 2023 23:26:00
x24)
Tessék szépen kibékülni. Ne hagyjuk hogy fifi nevessen a végén!
Alienpörkölt
Jul 05, 2023 23:26:18
amúgy ha már ingert érzel hogy el kezdj szerepelni a fórumon, meg számonkérj másokat, az jelzi is hogy nem érzed te ezt az egészet, el kell engedni
csak jóbul
Jul 05, 2023 23:26:18
Optimo Principi
Jul 05, 2023 23:27:42
Mehh, legalább történik valami. Amúgy meg Hahó veszi a fáradságot hogy legépeljen egy A4-es oldalt, valakinek csak el kell küldeni. Ez már magában nem rossz. Csak pár hónapja követem a fórumot, de ezalatt őt és Kakaspinát láttam komolyabban intézkedni.
* ásít *
Jul 05, 2023 23:27:42
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 05, 2023 23:27:43
x37)
Ez ilyen legkomolyabb jogvédett seggfájás, igaz?
-
Jul 05, 2023 23:31:29
*nyígás*
Jul 05, 2023 23:31:29
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 05, 2023 23:33:38
x13)
Az angol csúcsbankárok nem tudnak leakadni a fórumról
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Iszik.
Aztán fogat mos, szájvíz és parfűm.
Voltál te már testközelben alkesszal ? ott nem a friss alkoholszagot lehet érezni, hanem a pórusaiból párolog ki a lenyelt alkohol.
Egyik ismert Magyar zenésszel dolgoztam együtt, full igényes cucc, márkás parfüm, mentolos cukorka a szájba. Mindez kevés volt hozzá , simán lehetett érezni hogy alkoholista.
Egy oktató nem vállalja be , hogy kiviszi a forgalomba. Mivel a lenyelt szesz alaposan megtépázta az amúgy is gyenge idegrendszerét, képtelen dönteni egy adott szituációban, remegve a pia után sóvárogva.