Na ezert nem vagy szakember.
Te nem tanulsz semmit. Foltozgatsz, toldozgatsz.
Lattuk a spagettikodjaidat es Juliatol is tudjuk mennyire keptelen vagy az absztrakt gondolkodasra.
Sajnos az a joleti rendszer, amit egyebkent allandoan sarazol, kepes teged meg mindig a felszinen tartani. Keleti orszagokban mar reg foldonfuto lennel, vagy kinyirtak volna.
De a nyugatnak is tele lesz veled a toke. Hamarosan.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Állásinterjú második feladatánál is tanult.
Itt felbasztatok egyetlen oktatót azzal, hogy miért fotózgatták őt az emberek. Ezt úgy kezelem, hogy előre felkészítettem a következőt arra, hogy ilyen előfordulhat, mert az utcán felismernek, és csak így vállaljon.
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nagyon nevetek, Tibinek köszönhetően havi fél misi megy alsó hangon a bankoknak az meg van pocsájtva, de fülzsír havi 10 ezer forint bánópénzei azok nem nem nem, a tőkét azt nem :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerinted csak a sok HDMI kábel és blueray film vásárlása miatt alakult úgy hogy Berlin belvárosa helyett egy macskaolban élsz?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
mennyit utaltál most a gézának? válaszolj az anyád picsáját!
De sikerült?
Nem.
Elhajtott az is.
Kár volt 10 órát kifizetni, kezded újra.
Hogy kezeli majd azuj oktato es az iskola, mikor veled hozzak oket osszefuggesbe?
Egy “varos”-i autosiskola pedofilt oktat.
Novero szatirt kepeznek autosiskolaba.
Szerinted mennyi ido alatt baszatunk ki barmelyik sulibol?
De. Nyugi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Biztos nagy karrier lesz.
Mit mondott, amikor felsoroltad bűneid??
Mi teljesen nyugodtak vagyunk es vigyorogva nezzuk a vegnapjaidat. :)
A kovetkezo akkor zsigerből elküld a zsidó kurva anyádba.Elmondod neki h rajongoid vannak.Rád keres az interneten hogy megis mi a kurva anyádért vagy ismert.A google meg ki is dob.És bumm..Mehetsz is a budos kurva anyádba
Punszisza a lekjopp!
Már elmondta büszkén , hogy nem 380 ért veszik a sört, hanem 500 felett a helyi kisboltban :)
Tényleg Endre, ha van sufni akkor miért nem rendeltek tálcásan ahogy megigerted?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Najo de a luxulo 4 tagú családnak van 260 méter HDMI kábele?
Naugye troll…
Az is egy rejtély egyébként, hogy mi került azon 400 ezerbe, de ugye a legjobb, hogy a HDMI kabeleknek vette a sufnit is, tehát nem csak 400 hanem még a sufnik ára is :)
Amíg lóg, én se vele.
Arra is felkészíted őket, hogy egy debil, alkoholista, pedofil.... vagy?
Levelezö tagozat, ne csak az iskolának menjenek a levelek. Az oktatoknak is akik talán vállalkozóként dolgoznak be az iskoláknak.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hirtelen meggyógyult a leendő oktatód a halálos betegségéből? A fotózgatás egy dolog. A tényfeltárásokra is felkészíted (fehér négyzetek, nőverés)? *ásít*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Egyrészt neki mennyi feliratkozója van? :D
Másrészt, gondolom van lakcím, ami Endre esetében nincs. Minden egyes ausztriai munkával foglalkozó oldal őgy kezdődik, hogy legyen lakcím.
Endre ezt sem érti már, annyira elitta az agyát.
Ki és mikor takarítja le a lehugyozott kaput?
Ott volt tegnap, miért nem beszéltétek meg?
Te mindenkinek csicskulsz ahogy tudsz, tegnap ki se mertél jönni az ólból, pedig volt rá lehetőséged
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
ez tuti egy gonosz terv része, folyton utalsz neki péküjjünkipénzt, és utána kurva anyázás van, hogy tartozik
Ebben a helyzetében havi 250 ezres deficit az kb végzetes, ami jó.
Hat igazabol neki semennyi..A dolog pikantériája,hogy az én céges lakásomban lakunk.Nekem a munkaba lemenni kb az ajtótól 10 másodperc neki mivel a szomszédba dolgozik 20 másodperc
Punszisza a lekjopp!
Ennél nagyobb dohányos a Tiborunk, már linszben is napi 10-20 eurócsát spórolt meg asodinak
irodalmi szófordulatokkal beszél
A buzi labancoknak hála kb 2 évig eltartották a segged (ams), kamu melócsák, a büdös kurva anyád, nem tudod jó dolgodban miről hetyetyézel.
Nem egyszerűen a standard cigit szívja, amikor teheti a gloo készülékébe is vásárol "töltetet", ami szintén annyi mint egy doboz cigi, szóval megint rábasztál Endre.
Ebben az a legszebb, hogy mivel tibi bevallása szerint már több mint egy hónapja nem volt fajtalankodás, így te nem azért fizetsz, hanem hogy ne legyél egyedül és legyen kinek loopolni esténként.
Zseniális.
Nincs pénz bolti cigire. Lájvokban mindig sodor. Szerintem az a bolti cigi fele kb.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Másrészt, gondolom van lakcím, ami Endre esetében nincs. Minden egyes ausztriai munkával foglalkozó oldal őgy kezdődik, hogy legyen lakcím.
Sajna bármelyik arab, török ad neki egy "levelezési címet" 50-100 euróért havonta
Ne felejtsük ki a macskaól befektetési vásárlásokat.
Tibi mondta, hogy vettek elektromos törölköző szárítót, vízforralót, Endre leszaggatta a zuhanyfüggönyt, napi tekercs wc papír és tusfürdő stb. :D
Nincs rá PÉNSZ!
1.150.000 a bevétel, tehát havi 250 ezer mínuszban van.
Kb. egy tibornyi pénz.
Ennyi volt anno Tibcédesz bevétele is a youtube-ból. Az lenne az egyetlen lehetősége bevételszerzésre mivel normális munkahelyre a videós múltja miatt 100% hogy nem veszik fel vagy nem marad meg. Helyette inkább a macskaólból óbégat és kifogásokat keres, hogy ne kelljen dolgozni és már a youtube/tiktok karriert is hanyagolja mivel van aki kifizesse helyette. Az pedig, hogy a trollok lelövetik a trashcsatornát természetes, de ilyenkor érdekes módon az összes többi trash tud csinálni egy új csatornát amit napokon belül felfuttat bevételszerzős szintre a felszopók miatt.
Endre amíg nem kényszeríted rá a tranyót, hogy elmenjen dolgozni addig rajtad fog élősködni.
kissendrevagyok
És mit csinálsz vele majd? Azt amit tegnap, hogy remegsz az ágynemű tartóba? Meg gyártod majd a 5:01 hosszu dögunalmas flokkokat a 6 négyzetméteres prutriba?
Elmebeteg tegnap leírtam neked mit kell csinálnod "megindulsz Bea asszonyhoz meg Kevinkéhez és bekiabálod nekik, hogy gyertek ki csicskáim. Miközben tibi glettel egyet a bejárati kapu elé.
De mivel egy beszari,híkomat,csicska vagy, ezért ilyen úgyse lesz, ugyanúgy ahogy pénz se lesz Gézától.
Es a havi kannabisz+meth koltsegek?
Endrenek a kokain?
Mi a kurva anyádnak kell neked három sufni? Ez valami fétis nálatok?
Az mondjuk "baj", mert legutóbb télen vett fel első döbbenetben uzsorát 8 évre, az havi 80-85 euróval törlesztgeti most.
Kelleni fog még egy ilyen, akkor viszont havi 160-170 ejró már szép kis uzsorapénz lesz.
Golda ül a bittner pénzen :DD nagyon nevetek. Te gyagya, az a népviseleti ruha eddig is megvolt az öreglánynak? Nem véletlen abból a pénzből vette? :DD nehogy meglepje magát közbe közbe ezzel-azzal. Az neki JÁR, hahó!
Ogre netjét azért még fizeted, ugye? Kvarclámpa hol van, te csicska?
Tibitől tanulta, hogy a teljesen felesleges limlomokat érdemes tízezrekért parkoltatni valahol. Nyugati raktárba is havi 20 ezerért tárol ruhákat + porzsákos porszívót és konyhai kisgépeket. (Eleve mi a fasznak tárol ruhákat amikor ugyanabban a 2-3 ruhában van egész évben ?????)
kissendrevagyok
van minden évszakra külön szettje :D
le vagy tiltva, kurva anyád
És ebből 27% az ÁFA 🤣🤣🤣🤣🤣
81 ezer forcsival támogatod csak a pia/cigivel a magyar államot Endre!
Nem azt mondtad, hogy nem akarsz lölőnek fizetni ?
kissendrevagyok
De egy beszari csicska vagy te, Sodi! Tegnap ment el hozzad a Geza es hugyozta le az ajtodat. Erre azon hetyetyezel, hogy mar tavasszal megbocsajtottal neki?
Tudod mit, inkabb kerj tole te elnezest, amiert osszemocskolta az ajtodat!
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Fillérek
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy hetet toltottel Geza es a csaladja fenyegetesevel. Arra miert nem voltal lusta? Majd tiz perced nem akadt kimenni es inasba rakni az elszemtelenedett adosodat? Edesanyad es a csajod fule hallatara fenyegetett teged!
A cigi minimum 60k neki egy hónapra. 2000 ft felett van már minden doboz cigi. Én nem nagyon látom a tranyót, hogy töltögetné, minek is tenné?! Jól keres az ura :)
Plusz jövedéki adó.
De ugye az áfa és a jövedéki adó alanya az nem a fogyasztó, hanem a vállalkozó.
Fikás életében nem fizetett áfát az államkincstárnak.
Minden lájvban sodorja a cigit. 5. Balázsnál is otthagyta a szettet.
Nincs pénz bolti cigire.
Több, mint 9000 feliratkozója van "Pistikének".
Endre, neked mennyi is?
6000-et sem éri el, te balek.
Hazug féreg, vajon miért nem fogadják el a bocsánatkérésed?
Mifaaaaaaaaaaaan
Plusz szerintem a kaja is több neki mint 3k.
Folyamatosan zabál a transzfesztita. Fözni nem tudnak a macskaólban, szóval amit éppen meglát a boltban azt zabálja be meg gondolom mennek a gyorskaják
Endre ha otmilliardot nyerne a lotton, fel ev mulva mar ujra minuszban lenne, ugy hogy kozben donert evett es also pokcos sort ivott.
910 ezer ment csak el a suffnikra meg a költözésre? Baszd meg gyagyás abból már szigeteltetheted volna a 6 négyzetméteres recskaólat, meg talán a tetőt is lecseréltetheted volna rajta belőle.
Majdnem 1 milliót költöttél a 100.000 forintos kacatjaid miatt, miközben télen rátok dől majd a putritok.
Tötös’ cigiben nem vagyok expert de szerintem az sem jön ki neki havi 30-ból.
Nyugalom, érkezem.
Sokat segít, hogy a kifingott eresz mellett van az áramkábel.
Puszi-puszi!
Dee Bejliinn, hát mit nem éresszz komolyan, iddiótakeci, ha faszt nem értesszz?
Tehat Geza tartozott neked es torlesztes helyett meg te fizettel neki? Balek Sodi a Sodi.
Nagyobb mínuszban van havi szinten az anyjánál, mint 2 lakással Ausztriában.
Mifaaaaaaaaaaaan
A Gyagyás saját bevallása szerint is már a megvétel másnapján stabil szarszag volt a Mazdában.
De majd a lakóautóban biztos friss levendula illat lesz ... :)
Tegnap szemelyesen hozta a penzedet, megsem mentel ki atvenni.
Józsi kifugázná Goldát, ő bemehetne a nagyházba:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 10:50:56
x24)
Nem kell.
Ha felmerül a probléma, rákeresel.
Így meló közben tanulsz.
Így meló közben tanulsz.
Na ezert nem vagy szakember.
Te nem tanulsz semmit. Foltozgatsz, toldozgatsz.
Lattuk a spagettikodjaidat es Juliatol is tudjuk mennyire keptelen vagy az absztrakt gondolkodasra.
Sajnos az a joleti rendszer, amit egyebkent allandoan sarazol, kepes teged meg mindig a felszinen tartani. Keleti orszagokban mar reg foldonfuto lennel, vagy kinyirtak volna.
De a nyugatnak is tele lesz veled a toke. Hamarosan.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 10:51:04
x44)
Esetleg titkon a bitner pénz arra van “félretéve” hogy a “lakóautó” abból legyen nagyrészt?
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 10:51:09
x77)
Ugyanmár, te is tudod és mindenki tudja hogy te nem tanulsz és csak kiguglizod a megoldást, de ugye ezzel egyszer elvéreztél volna egy állásinterjún :)))))))
Állásinterjú második feladatánál is tanult.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 10:51:51
x48)
Endre még mindig nem fogod fel, hogy a tranyó miatt vagy folyamatosan mínuszba. Az osztrákoknál is 3 albérletből sikerült kibaszatnia, teljesen lemerítette a hitelkeretedet a sok cigi és pia számla. Amikor pedig beütött a szar mindig ott hagyott egyedül a picsába és leszarta, hogy mi van veled. Addig fog rajtad élősködni amíg hagyod magad.
kissendrevagyok
Lezárult Ausztria
Aug 27, 2023 10:51:59
* integet *
Aug 27, 2023 10:51:59
sodika
Aug 27, 2023 10:53:03
És Púpszászon? :))
Itt felbasztatok egyetlen oktatót azzal, hogy miért fotózgatták őt az emberek. Ezt úgy kezelem, hogy előre felkészítettem a következőt arra, hogy ilyen előfordulhat, mert az utcán felismernek, és csak így vállaljon.
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 27, 2023 10:53:03
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 10:53:39
x30)
1 millió 150 ezer nettó.
El is folyik, több is sajnos, de most ez van.
Sok embert mocskolhatnék minden nap, amiért miattuk horrorkamatokat kell napi szinten nyögnöm, de pont a békesség kedvéért döntöttem el, hogy azzal nem mennék semmire.
A tőkét viszint nem hagyom.
El is folyik, több is sajnos, de most ez van.
Sok embert mocskolhatnék minden nap, amiért miattuk horrorkamatokat kell napi szinten nyögnöm, de pont a békesség kedvéért döntöttem el, hogy azzal nem mennék semmire.
A tőkét viszint nem hagyom.
Nagyon nevetek, Tibinek köszönhetően havi fél misi megy alsó hangon a bankoknak az meg van pocsájtva, de fülzsír havi 10 ezer forint bánópénzei azok nem nem nem, a tőkét azt nem :DD
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 10:54:12
x44)
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Szerinted csak a sok HDMI kábel és blueray film vásárlása miatt alakult úgy hogy Berlin belvárosa helyett egy macskaolban élsz?
bojlertestű piton
(
x1)
Aug 27, 2023 10:54:14
x1)
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
mennyit utaltál most a gézának? válaszolj az anyád picsáját!
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 10:54:18
x77)
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
De sikerült?
Nem.
Elhajtott az is.
Kár volt 10 órát kifizetni, kezded újra.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 10:54:50
x24)
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Hogy kezeli majd azuj oktato es az iskola, mikor veled hozzak oket osszefuggesbe?
Egy “varos”-i autosiskola pedofilt oktat.
Novero szatirt kepeznek autosiskolaba.
Szerinted mennyi ido alatt baszatunk ki barmelyik sulibol?
sodika
Aug 27, 2023 10:55:08
De sikerült?
Nem.
Elhajtott az is.
Nem.
Elhajtott az is.
De. Nyugi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 27, 2023 10:55:08
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 10:55:19
x44)
Mennyire ilyesztő, hogy a 25 millió hitelpénz mellet, kb az elmúlt 6 évben, 30-40 millió forint fizetést amit kaptál, szinten nyom nélkül feléltél?
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 10:55:27
x77)
De. Nyugi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Biztos nagy karrier lesz.
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 10:55:54
x77)
De. Nyugi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mit mondott, amikor felsoroltad bűneid??
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 10:56:08
x24)
De. Nyugi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mi teljesen nyugodtak vagyunk es vigyorogva nezzuk a vegnapjaidat. :)
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 10:56:35
x77)
Téli hónapokban csúszik az ipartelep, Endre!
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 10:57:17
x44)
Mikor lesz leszokás a sörröl? Volt egy terv, de Golda most azt mondta simán megvan még mindig a napi 8-10
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 27, 2023 10:57:22
x17)
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
A kovetkezo akkor zsigerből elküld a zsidó kurva anyádba.Elmondod neki h rajongoid vannak.Rád keres az interneten hogy megis mi a kurva anyádért vagy ismert.A google meg ki is dob.És bumm..Mehetsz is a budos kurva anyádba
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 10:57:46
x135)
Havi tibor költség:
Napi 3000 kaja, 90.000.
Napi 1000 dohány, 30.000
Napi 8 sör, 90.000
Országbérlet 19.000
Luxushelyek: 60.000
Egyéb kiadás 10.000
Ez havi 300 ezer.
Napi 3000 kaja, 90.000.
Napi 1000 dohány, 30.000
Napi 8 sör, 90.000
Országbérlet 19.000
Egyéb kiadás 10.000
Ez havi 300 ezer.
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 10:59:18
x77)
Havi 1millió 150 ezerből egy négytagú család úgy él, hogy kifizet mindent és még bőven rak is félre. Ja és eljárnak luxol' helyekre is.
Te ennyiből nem jössz ki a tranyóddal úgy, hogy anyádnál laksz és nem fizetsz semmiért havi szinten.
Bravó!
Te ennyiből nem jössz ki a tranyóddal úgy, hogy anyádnál laksz és nem fizetsz semmiért havi szinten.
Bravó!
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 10:59:34
x48)
Endre amióta kibaszták a sziszát a melóból hány állásinterjúra ment el ?
A térdfájás elég szar kifogás, mert mindenki látja hogy kilométereket képes gyalogolni és támasz nélkül felugrik a járdáról térdrögzítő nélkül.
kissendrevagyok
A térdfájás elég szar kifogás, mert mindenki látja hogy kilométereket képes gyalogolni és támasz nélkül felugrik a járdáról térdrögzítő nélkül.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 10:59:51
x44)
Havi tibor költség:
Napi 3000 kaja, 90.000.
Napi 1000 dohány, 30.000
Napi 8 sör, 90.000
Országbérlet 19.000
Egyéb kiadás 10.000
Ez havi 300 ezer.
Napi 3000 kaja, 90.000.
Napi 1000 dohány, 30.000
Napi 8 sör, 90.000
Országbérlet 19.000
Egyéb kiadás 10.000
Ez havi 300 ezer.
Már elmondta büszkén , hogy nem 380 ért veszik a sört, hanem 500 felett a helyi kisboltban :)
Tényleg Endre, ha van sufni akkor miért nem rendeltek tálcásan ahogy megigerted?
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 11:00:55
x44)
Havi 1millió 150 ezerből egy négytagú család úgy él, hogy kifizet mindent és még bőven rak is félre. Ja és eljárnak luxol' helyekre is.
Bravó!
Bravó!
Najo de a luxulo 4 tagú családnak van 260 méter HDMI kábele?
Naugye troll…
Balszerencse
Aug 27, 2023 11:01:01
Egy pénzügyi csalódás vagy, recskás. Ennyi pénzt összegányolsz valahogy, és mégis elmegy minden. Ketten vagy azzal a piócával. 0 félretett pénzed van. A kurva anyádat.
Aug 27, 2023 11:01:01
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:01:02
x77)
Több, mint 400 ezerért hozattál haza kb 50 ezres értéket.
Ezért (is) vagy a legnagyobb balek a világon!
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 11:02:27
x44)
Több, mint 400 ezerért hozattál haza kb 50 ezres értéket.
Az is egy rejtély egyébként, hogy mi került azon 400 ezerbe, de ugye a legjobb, hogy a HDMI kabeleknek vette a sufnit is, tehát nem csak 400 hanem még a sufnik ára is :)
Trollok harca
(
x5)
Aug 27, 2023 11:03:13
x5)
drágább a macskaól mint az albi..
Miskolci alvósejt
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 27, 2023 11:04:15
x17)
Páromat elbocsajtották a gyárból 3 het után leépités miatt.Másnap bementem egy echte osztrák családi vállalkozáshoz,és elmondtam,hogy nem beszél németül de szorgalmas.Rá még 1 napra már próbamunkán is volt és 2 hónapja ott dolgozik.Ennyi megkapni egy munkát te buzeráns patkány.Nyílván párom fiatal,csinos,és normális..Valószínűleg ha az alkesz buzikurvádra ránéznek egy ilyen próbanap során akkor a környékről is kitíltják a bajszos patkány gecit
Punszisza a lekjopp!
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:04:45
x77)
Ringathatod itt magad abban az "álomban", hogy vége van, de Géza azt mondta még nem végzett veled.
Várjuk a fejleményeket, addig is rettegj csak.
Várjuk a fejleményeket, addig is rettegj csak.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 27, 2023 11:06:39
x17)
Ja és ami a legszebb..Nekem sem az én sem az ő főnökeinél nem kellett bekamuzni,hogy egy heteró nő..Te meg szégyelled mindenki előtt hogy egy herélt köcsög kurvával vagy.:D
Punszisza a lekjopp!
sodika
Aug 27, 2023 11:06:47
Ringathatod itt magad abban az "álomban", hogy vége van, de Géza azt mondta még nem végzett veled.
Amíg lóg, én se vele.
Aug 27, 2023 11:06:47
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 27, 2023 11:06:50
x23)
Arra is felkészíted őket, hogy egy debil, alkoholista, pedofil.... vagy?
Levelezö tagozat, ne csak az iskolának menjenek a levelek. Az oktatoknak is akik talán vállalkozóként dolgoznak be az iskoláknak.
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 11:07:02
x30)
De. Nyugi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Hirtelen meggyógyult a leendő oktatód a halálos betegségéből? A fotózgatás egy dolog. A tényfeltárásokra is felkészíted (fehér négyzetek, nőverés)? *ásít*
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:07:17
x77)
Páromat elbocsajtották a gyárból 3 het után leépités miatt.Másnap bementem egy echte osztrák családi vállalkozáshoz,és elmondtam,hogy nem beszél németül de szorgalmas.Rá még 1 napra már próbamunkán is volt és 2 hónapja ott dolgozik.Ennyi megkapni egy munkát te buzeráns patkány.Nyílván párom fiatal,csinos,és normális..Valószínűleg ha az alkesz buzikurvádra ránéznek egy ilyen próbanap során akkor a környékről is kitíltják a bajszos patkány gecit
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 11:07:37
x44)
Amíg lóg, én se vele.
Ki és mikor takarítja le a lehugyozott kaput?
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:07:47
x77)
Amíg lóg, én se vele.
Ott volt tegnap, miért nem beszéltétek meg?
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:07:57
x135)
Így néz ki most az excel szerintem:
400 ezer hitel, kártyen
300 ezer tibor
180 ezer sör
100 ezer kaja
100 ezer előfizetések
200 ezer sufni, költözés átlagban
50 ezer jogsi
60 ezer luxus helyek
Ez 1,4 millió havonta
Kb. egy tibornyi pénz.
400 ezer hitel, kártyen
300 ezer tibor
180 ezer sör
100 ezer kaja
100 ezer előfizetések
50 ezer jogsi
60 ezer luxus helyek
Ez 1,4 millió havonta
Kb. egy tibornyi pénz.
rezsidémon
(
x8)
Aug 27, 2023 11:08:18
x8)
Amíg lóg, én se vele.
Hagyjad már magad.Te mindenkinek csicskulsz ahogy tudsz, tegnap ki se mertél jönni az ólból, pedig volt rá lehetőséged
bojlertestű piton
(
x1)
Aug 27, 2023 11:08:44
x1)
Amíg lóg, én se vele.
ez tuti egy gonosz terv része, folyton utalsz neki péküjjünkipénzt, és utána kurva anyázás van, hogy tartozik
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:09:07
x77)
400 ezer hitel, kártyen
300 ezer tibor
180 ezer sör
100 ezer kaja
100 ezer előfizetések
50 ezer jogsi
60 ezer luxus helyek
Ez 1,4 millió havonta
Kb. egy tibornyi pénz.
400 ezer hitel, kártyen
300 ezer tibor
180 ezer sör
100 ezer kaja
100 ezer előfizetések
50 ezer jogsi
60 ezer luxus helyek
Ez 1,4 millió havonta
Kb. egy tibornyi pénz.
Ebben a helyzetében havi 250 ezres deficit az kb végzetes, ami jó.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 11:09:17
x48)
Endre rakjál már ki egy excelt, utoljára január 14-én volt.
kissendrevagyok
verebvagy
Aug 27, 2023 11:10:48
Pedofil te a heti 40 órán kivűl hány órát gányolsz pluszba hogy meg üsd az alsó junior szintet?
Aug 27, 2023 11:10:48
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 27, 2023 11:10:58
x17)
Hat igazabol neki semennyi..A dolog pikantériája,hogy az én céges lakásomban lakunk.Nekem a munkaba lemenni kb az ajtótól 10 másodperc neki mivel a szomszédba dolgozik 20 másodperc
nabejj
(
x3)
Aug 27, 2023 11:11:06
x3)
Havi tibor költség:
Napi 1000 dohány, 30.000
Napi 1000 dohány, 30.000
Ennél nagyobb dohányos a Tiborunk, már linszben is napi 10-20 eurócsát spórolt meg asodinak
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:11:19
x77)
Milyen jó, hogy elsírtad a Balázs-ügyet Gézának, biztos nem fogja leakelni a helyzetet, ugye?
Ugye nem?
Ugye nem?
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 11:13:08
x30)
Ausztriát nem bánom a németet megoldjuk a lakóautóval.
A buzi labancoknak hála kb 2 évig eltartották a segged (ams), kamu melócsák, a büdös kurva anyád, nem tudod jó dolgodban miről hetyetyézel.
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:13:17
x77)
Nem egyszerűen a standard cigit szívja, amikor teheti a gloo készülékébe is vásárol "töltetet", ami szintén annyi mint egy doboz cigi, szóval megint rábasztál Endre.
Ebben az a legszebb, hogy mivel tibi bevallása szerint már több mint egy hónapja nem volt fajtalankodás, így te nem azért fizetsz, hanem hogy ne legyél egyedül és legyen kinek loopolni esténként.
Zseniális.
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:13:36
x135)
Nincs pénz bolti cigire. Lájvokban mindig sodor. Szerintem az a bolti cigi fele kb.
verebvagy
Aug 27, 2023 11:14:03
Sajna bármelyik arab, török ad neki egy "levelezési címet" 50-100 euróért havonta
Aug 27, 2023 11:14:03
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:15:16
x77)
Ne felejtsük ki a macskaól befektetési vásárlásokat.
Tibi mondta, hogy vettek elektromos törölköző szárítót, vízforralót, Endre leszaggatta a zuhanyfüggönyt, napi tekercs wc papír és tusfürdő stb. :D
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:15:34
x77)
Nincs rá PÉNSZ!
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 11:15:35
x48)
Kb. egy tibornyi pénz.
Ennyi volt anno Tibcédesz bevétele is a youtube-ból. Az lenne az egyetlen lehetősége bevételszerzésre mivel normális munkahelyre a videós múltja miatt 100% hogy nem veszik fel vagy nem marad meg. Helyette inkább a macskaólból óbégat és kifogásokat keres, hogy ne kelljen dolgozni és már a youtube/tiktok karriert is hanyagolja mivel van aki kifizesse helyette. Az pedig, hogy a trollok lelövetik a trashcsatornát természetes, de ilyenkor érdekes módon az összes többi trash tud csinálni egy új csatornát amit napokon belül felfuttat bevételszerzős szintre a felszopók miatt.
Endre amíg nem kényszeríted rá a tranyót, hogy elmenjen dolgozni addig rajtad fog élősködni.
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:16:00
x135)
Fikás jól számolom, hogy az elmúlt 4-5 hónapban kb. 1 millióval növekedett a kártyen tartozásod?
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 27, 2023 11:16:14
x23)
Amíg lóg, én se vele.
És mit csinálsz vele majd? Azt amit tegnap, hogy remegsz az ágynemű tartóba? Meg gyártod majd a 5:01 hosszu dögunalmas flokkokat a 6 négyzetméteres prutriba?
Elmebeteg tegnap leírtam neked mit kell csinálnod "megindulsz Bea asszonyhoz meg Kevinkéhez és bekiabálod nekik, hogy gyertek ki csicskáim. Miközben tibi glettel egyet a bejárati kapu elé.
De mivel egy beszari,híkomat,csicska vagy, ezért ilyen úgyse lesz, ugyanúgy ahogy pénz se lesz Gézától.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 11:16:28
x24)
Es a havi kannabisz+meth koltsegek?
Endrenek a kokain?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 27, 2023 11:16:57
x37)
160 ezres sufni.
80 ezres sufni.
230 ezres sufni.
50 ezres költözés a kicsit raktárból.
390 ezres költözés a nagy raktárból.
80 ezres sufni.
230 ezres sufni.
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:19:03
x77)
Fikás jól számolom, hogy az elmúlt 4-5 hónapban kb. 1 millióval növekedett a kártyen tartozásod?
Az mondjuk "baj", mert legutóbb télen vett fel első döbbenetben uzsorát 8 évre, az havi 80-85 euróval törlesztgeti most.
Kelleni fog még egy ilyen, akkor viszont havi 160-170 ejró már szép kis uzsorapénz lesz.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 27, 2023 11:19:42
x4)
Ez gyatya Endre, véged van. Nem jössz ki többet a macskaólból, adj hálát az istennek hogy csak 1-2 évet kell már vergődnöd ezen a világon.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 11:20:15
x30)
Miközben bizonytalanok a kártyák, mert mindig történhet baleset, biztonságosabb ha egyelőre ő őrzi.
Ezen még gondolkodom inkább.
Ezen még gondolkodom inkább.
Golda ül a bittner pénzen :DD nagyon nevetek. Te gyagya, az a népviseleti ruha eddig is megvolt az öreglánynak? Nem véletlen abból a pénzből vette? :DD nehogy meglepje magát közbe közbe ezzel-azzal. Az neki JÁR, hahó!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 27, 2023 11:21:24
x37)
Pont a havi rendszeres kiadásokat igyekszem csökkenteni.
Nagy nehezen lemondtam a bécsi kondit.
Utána a kisebbik raktárat.
Utána a nagyobbik raktárat.
Holnap az osztrák mobilelőfizetést.
Játékelőfizetéseim (PS Plus-on kívül) már nincs.
Egyedül a mozi, a ChatGPT, és a német mobilelőfizetésemhez ragaszkodom.
Nagy nehezen lemondtam a bécsi kondit.
Utána a kisebbik raktárat.
Utána a nagyobbik raktárat.
Holnap az osztrák mobilelőfizetést.
Játékelőfizetéseim (PS Plus-on kívül) már nincs.
Egyedül a mozi, a ChatGPT, és a német mobilelőfizetésemhez ragaszkodom.
Ogre netjét azért még fizeted, ugye? Kvarclámpa hol van, te csicska?
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:21:50
x135)
Fikás az megvan, hogy tiborral elisztok/elcigiztek havi 300 ezret?
A fizetésed negyede erre megy el.:)
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 11:22:03
x48)
Tibitől tanulta, hogy a teljesen felesleges limlomokat érdemes tízezrekért parkoltatni valahol. Nyugati raktárba is havi 20 ezerért tárol ruhákat + porzsákos porszívót és konyhai kisgépeket. (Eleve mi a fasznak tárol ruhákat amikor ugyanabban a 2-3 ruhában van egész évben ?????)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 27, 2023 11:23:22
x7)
(Eleve mi a fasznak tárol ruhákat amikor ugyanabban a 2-3 ruhában van egész évben ?????)
van minden évszakra külön szettje :D
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 11:29:58
x48)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 27, 2023 11:30:01
x1)
Az van, hogy konkrétan időben azután kezdett el vergődni, hogy előtte itt a fórumon vagy ötször bocsánatot kértem.
Ez pedig innentől műbalhé.
Ha valaki a bocsánatkérés UTÁN kezd el őrjöngeni, az komolytalan.
Ez pedig innentől műbalhé.
Ha valaki a bocsánatkérés UTÁN kezd el őrjöngeni, az komolytalan.
De egy beszari csicska vagy te, Sodi! Tegnap ment el hozzad a Geza es hugyozta le az ajtodat. Erre azon hetyetyezel, hogy mar tavasszal megbocsajtottal neki?
Tudod mit, inkabb kerj tole te elnezest, amiert osszemocskolta az ajtodat!
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:31:31
x135)
Fikás elmondom neked mi a nyomod 3 biztos alappillére:
1. A hiteleid
2. Az alkoholizmusod
3. A tiborod
Ezek elviszik a fizetésed 80-90 %-át.
A trollok csak egy kávét kérnek, és kacagnak a nyomorodon.
1. A hiteleid
2. Az alkoholizmusod
3. A tiborod
Ezek elviszik a fizetésed 80-90 %-át.
A trollok csak egy kávét kérnek, és kacagnak a nyomorodon.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:32:28
x68)
Fillérek
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:32:54
x68)
Már lemondta a pléjsztésün előfizetést, úgyhogy belefér havi 400 ezer a tranyóra.
Mifaaaaaaaaaaaan
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 27, 2023 11:33:18
x1)
Csak lusta, mert minek veszekedni.
De idén ezzel már senki nem élhet vissza.
Én is tanulok.
Ennyi.
De idén ezzel már senki nem élhet vissza.
Én is tanulok.
Ennyi.
Egy hetet toltottel Geza es a csaladja fenyegetesevel. Arra miert nem voltal lusta? Majd tiz perced nem akadt kimenni es inasba rakni az elszemtelenedett adosodat? Edesanyad es a csajod fule hallatara fenyegetett teged!
D_Dezső
(
x29)
Aug 27, 2023 11:33:40
x29)
Havi tibor költség:
Napi 3000 kaja, 90.000.
Napi 1000 dohány, 30.000
Napi 8 sör, 90.000
Országbérlet 19.000
Egyéb kiadás 10.000
Ez havi 300 ezer.
Napi 3000 kaja, 90.000.
Napi 1000 dohány, 30.000
Napi 8 sör, 90.000
Országbérlet 19.000
Egyéb kiadás 10.000
Ez havi 300 ezer.
A cigi minimum 60k neki egy hónapra. 2000 ft felett van már minden doboz cigi. Én nem nagyon látom a tranyót, hogy töltögetné, minek is tenné?! Jól keres az ura :)
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:34:12
x135)
Plusz jövedéki adó.
De ugye az áfa és a jövedéki adó alanya az nem a fogyasztó, hanem a vállalkozó.
Fikás életében nem fizetett áfát az államkincstárnak.
Szotyika
Aug 27, 2023 11:34:26
Elekem ffan, állandóaann enni akalsz, meg cigi meg minnten.
Irányy a konyha, mint minten rendess tranyónő, hihhetetlen.
Nincs is konyhányk, fhasszoom!
Jaaa, ténylek, höhhöhh!
Irányy a konyha, mint minten rendess tranyónő, hihhetetlen.
Nincs is konyhányk, fhasszoom!
Jaaa, ténylek, höhhöhh!
Aug 27, 2023 11:34:26
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:34:27
x68)
MC Isti sokkal több feliratkozóval ingyen utazgat Európában, te meg 1 millióból nyomorogsz Púpszászon :))))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:35:48
x68)
Endre amíg gondolkozol, hogy mit csinálj a bittner pénzzel, addig kvázi annyi kamatot ki is fizetsz a bankok felé. Hatalmas nagy balek vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:36:24
x135)
Nincs pénz bolti cigire.
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:36:34
x77)
MC Isti sokkal több feliratkozóval ingyen utazgat Európában, te meg 1 millióból nyomorogsz Púpszászon :))))))
Több, mint 9000 feliratkozója van "Pistikének".
Endre, neked mennyi is?
6000-et sem éri el, te balek.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:36:35
x68)
Ja, szeptember végén lejár a felmondási idő.
Hazug féreg, vajon miért nem fogadják el a bocsánatkérésed?
D_Dezső
(
x29)
Aug 27, 2023 11:37:08
x29)
Plusz szerintem a kaja is több neki mint 3k.
Folyamatosan zabál a transzfesztita. Fözni nem tudnak a macskaólban, szóval amit éppen meglát a boltban azt zabálja be meg gondolom mennek a gyorskaják
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:37:22
x68)
Pityukának van hogy 50 ezret utalnak, balek Endre életében nem vett ki annyi pénzt jutyubról.
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 11:37:34
x24)
A gamer setupra es gamer elofizetesekre mennyit baszott el ugy, hogy utal jatszani es mar evek ota nem is jatszott?
Amugy imadom ahogy a regi jatszos videokban susuzik es meg a menuben is elteved :D
Amugy imadom ahogy a regi jatszos videokban susuzik es meg a menuben is elteved :D
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 27, 2023 11:37:54
x1)
Lolbazmeg még anyádnál lakva sem tudsz kijönni a fizetésedből?
Hitelből élsz így is?
Nagyon nevetek. Tedd ki az excelt.
Hitelből élsz így is?
Nagyon nevetek. Tedd ki az excelt.
Endre ha otmilliardot nyerne a lotton, fel ev mulva mar ujra minuszban lenne, ugy hogy kozben donert evett es also pokcos sort ivott.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 27, 2023 11:38:05
x23)
160 ezres sufni.
80 ezres sufni.
230 ezres sufni.
80 ezres sufni.
230 ezres sufni.
910 ezer ment csak el a suffnikra meg a költözésre? Baszd meg gyagyás abból már szigeteltetheted volna a 6 négyzetméteres recskaólat, meg talán a tetőt is lecseréltetheted volna rajta belőle.
Majdnem 1 milliót költöttél a 100.000 forintos kacatjaid miatt, miközben télen rátok dől majd a putritok.
D_Dezső
(
x29)
Aug 27, 2023 11:38:36
x29)
Nincs pénz bolti cigire.
Nincs pénz bolti cigire.
Tötös’ cigiben nem vagyok expert de szerintem az sem jön ki neki havi 30-ból.
démondémon
(
x2)
Aug 27, 2023 11:38:48
x2)
Fikas, beszarok rajtad, h beirod az 1mill150ezres fizudat, aztan reszletezed, hogy mennyibe kerultek a SUFNIK, amelyekkben LAKSZ :D
Vilag legnagyobb eletkeptelen balfasza vagy :D nyomorult
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Vilag legnagyobb eletkeptelen balfasza vagy :D nyomorult
TélvízIdeje
Aug 27, 2023 11:39:19
Nyugalom, érkezem.
Sokat segít, hogy a kifingott eresz mellett van az áramkábel.
Puszi-puszi!
Aug 27, 2023 11:39:19
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 11:39:32
x30)
De miért segítünk a fedopilnak? Hát ne hergeljük már Tibi ellen. Saját bevallása szerint már hetek óta nem volt fajtalankodás, Endre viszont továbbra is szórja rá az 1 millió fütyi maradékát, loopol neki, 6 négyzetméteren üvöltöznek egymással, tuti néha el is veri a tranyó. Abszolút a trollok győztek.
Én már csak egy kávét kérek. Ja és puszi-puszi Gyöngyi néni hogy befogadta ezeket a retkeket. A következő plakátoláson azért majd ne nagyon lepődjön meg.
Én már csak egy kávét kérek. Ja és puszi-puszi Gyöngyi néni hogy befogadta ezeket a retkeket. A következő plakátoláson azért majd ne nagyon lepődjön meg.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:39:55
x68)
Szóval most az az álom, hogy a húgyszagú macskaólból átköltözöl egy szarszagú lakóautóba, ahol még kevesebb lesz a hely? Hány éves vagy? 18?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szotyika
Aug 27, 2023 11:40:49
Szóval most az az álom, hogy a húgyszagú macskaólból átköltözöl egy szarszagú lakóautóba, ahol még kevesebb lesz a hely? Hány éves vagy? 18?
Dee Bejliinn, hát mit nem éresszz komolyan, iddiótakeci, ha faszt nem értesszz?
Aug 27, 2023 11:40:49
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 27, 2023 11:41:08
x1)
Bocsánat: azt továbbra is fenntartom, hogy abban kivételesen igaza volt, és az ilyen videó túlzás. Azért kapott is pénzt.
Az más.
Egészen más.
Az más.
Egészen más.
Tehat Geza tartozott neked es torlesztes helyett meg te fizettel neki? Balek Sodi a Sodi.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 11:41:31
x48)
Endre valld be őszintén!
Még fizeted a John Harris bérletet ?
kissendrevagyok
Még fizeted a John Harris bérletet ?
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:41:32
x135)
Én mesüge még aggódtam, hogy majd anyádnál lakva összeszeded magad anyagilag.
Néha elfelejtem, hogy egy debil vagy.
Néha elfelejtem, hogy egy debil vagy.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:42:14
x68)
Én mesüge még aggódtam, hogy majd anyádnál lakva összeszeded magad anyagilag.
Nagyobb mínuszban van havi szinten az anyjánál, mint 2 lakással Ausztriában.
D_Dezső
(
x29)
Aug 27, 2023 11:43:09
x29)
A Gyagyás saját bevallása szerint is már a megvétel másnapján stabil szarszag volt a Mazdában.
De majd a lakóautóban biztos friss levendula illat lesz ... :)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 27, 2023 11:43:15
x1)
Amíg lóg, én se vele.
Tegnap szemelyesen hozta a penzedet, megsem mentel ki atvenni.
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:44:24
x77)
Endre, állandóan fizetned kell tibinek amit akar, különben Viktorszhoz megy megint, csak majd nem titokban, mint legutóbb.
Jogsi van, hajlam van, megbassza majd helyetted is.
Jogsi van, hajlam van, megbassza majd helyetted is.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 11:46:12
x68)
Szerintem az a megoldás, hogy Jutkáék beköltöznek az egyik sufniba.
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:47:08
x77)
Ölesd meg Józsival anyádat, az ingatlan Tibié lesz ahonnan majd Judka megint az utcára rak.
Mintázatok, hahó!
Mintázatok, hahó!
nabejj
(
x3)
Aug 27, 2023 11:47:45
x3)
Szerintem az a megoldás, hogy Jutkáék beköltöznek az egyik sufniba.
Józsi kifugázná Goldát, ő bemehetne a nagyházba:))
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Így meló közben tanulsz.