Amúgy nekem ebben az a legbicskanyitogatóbb, hogy közben a szarházi, saját bevallása szerint is, egy fillért nem ad a rezsibe, plusz még az anyja menüjének a felét is lezabálja.
Cserébe havi 3-4 kilót költ a szarszagú herélt köcsögére. Meg bádog kunyhós favellát épít a kertbe a kacatjainak.
Amúgy Gyagyás, szerinted a kütyüjeidnek mennyire tesz jót, hogy egy fűtetlen, szeles, alapvetően szerszámos bódéban vannak most a 40 fokban, télen meg majd a mínuszokban?
Golda is felszámolja a trollkodási felárat a bittner pénzből.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én arra tippelek, hogy az öreglány jogászkodott és az eddigi szívességi lakáshasználatot törölte és átváltott lakbér szerződésre. Egész egyszerűen nem tudom elképzelni máshogy, hogy Golda a mellette levő szobában megtűrje a buzikurvát is.
kissendrevagyok
Remek, akkor ebben a formában a bitner pénz is el lett tranyózva :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
De o nem hivatalos dokumentaciot googlizik, hanem kesz kodreszleteket, haho!
Stackoverflow lekerdezesek jelentos reszet a pedofil generalja.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Siman lehet, hogy a teljes bittner penzert cserebe lehetnek ott a tranyoval. Rafkos a ven kurva.
+ 5 ezres ételhordó
Mifaaaaaaaaaaaan
Hallottam már, hogy szegénynek lenni drága dolog, de hogy havi másfél millió legyen, az már sok!
Mifaaaaaaaaaaaan
Emlekszem mikor nehany eve egy szaros type conversion hiban egy EGESZ NAPOT mergelodott itt mire vegre rajott mi a baj :D
A munka nem megoldás.
+ elektromos törölközőszárító
Olyan 320 korul van a magyar median netto fizetes. A dolgozok fele kevesebbet keres egy honapban, mint amit ez a hajlektalan fogyaszt. Hogy a fenebe alakit ki valaki szo szerint nulla bevetelre ilyen draga eletvitelt?
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Parazita
Mifaaaaaaaaaaaan
Melyikre gondolsz?
A mydate-esre?
a probléma nem a guglizással van, hanem azzal, hogy a gyagyásnak fogalma sincs arról, hogy a kódrészlet, amit éppen másolni készül mit miért és hogyan csinál. Dokumentációt meg garantáltan nem olvas, mert csak magyarul tud, azt se túl jól. A myDates példája anno kurva jól ábrázolta, hogy nem képes megérteni a kódot
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Grat, 320k-ert vettem 3*3 as fahazat, 50 k-ert lazurt, 32k-ert bitumenes zsindelylemezt, ket hetvege alatt kesz lett.
Idiota vagy fikas.
Pontosan!
Szerintem egy egyszeru, fel-le pattogo labdat sem tudna megirni javascriptben chatgpt, vagy google nelkul, pedig azt meg css-ben is siman meg lehet csinalni.
En folyamatosan kepzem magam, nem reg fejeztem be a sulit, peldaul most a python alapjaival ismerkedem. Mellette meg folyamatosan kovetem az MS technologia ujitasait, ami a C#-ot es a .NET-et illeti.
most elképzeltem, ahogy sikítva rugdos meg csapkod a géjza felé :D
Ezeket tuti, hogy Golda mondatta le vele. A gyagyás szar magától semmilyen előfizetést nem mondana le, úgy kapaszkodik ezekbe, mint a Berlinhez és Linzhez kötő utolsó fűszálakhoz.
Tuti nagy sipákolás és csapkodás lett az eredménye, talin néhány nyitott tenyeres pofon is elcsattant, de a zsidó vénasszony nem engedett, szóval a gyagyásnak mintha a fogát húznák, de kénytelen volt engedelmeskedni.
Írták már itt neki többen a 3x5-ös lemezgarázst, 200 ezer a másodosztályú, a földre lebasznak valami takarófoliát, meg 6db betonkocka alá aztán kész. De ez a balek inkább 1 millióért vett 3 darab 2x1es fáskamrát, nagyon nevetek.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jozsii Busák
Pedig láttam már olyat :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Azért írtad tegnap, hogy szeptemberig vársz a hitelfelvétellel, mi?
Retard, ha kirúgtak volna, mert végre rájönnek, hogy egy kártevö vagy, akkor egy percet nem dolgoznál, mert nem engednének újra a kódbázishoz + ajvékolnál, hogy sehol nem voltak olyan szemetek veled, hogy ledolgoztatták a felmondási idöt.
Lesüllyedtél a 4 általánost végzett csövesed szintjére. Eddig is pocsékul hazudtál, de ez már Tibi szintje, akit nem is érdekel, hogy elhiszik-e, amit vakerál.
Gyógyszertárban én is voltam olyan pimasz, hogy kérdezni mertem, egyből előkerült a telefon :D
"kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét..." Köszi!
Bár Endréhez nem kell google, ahányszor élőben láttam, sütött róla, hogy többszörös személyiségzavaros, papíros futóbolond.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Aztán súlyos beteg lett :D
Jó, hát hányféle gyógyszer van, ki tudja fejből mindet? :) Pont olyan, mint aki azt hiszi hogy egy "jó" programozó nem használ google-t :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jo, hat en is lattam mar alufoliasityakban megjeleno orvost, aki szerint az 5G-vel aktivaljak a covid oltasokban talalhato csippeket, vagy orvosnot, aki szerint a homeopatias cukorkagolyocskak a valodi gyogyszerek.
Tardok mindenhol vannak.
Sajnos.
Végülis ki ne kapna agydaganatot Gyagya mellett, huzamosabb ideig?
Tibor kivétel, mert agydaganathoz agy is kell.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Énblog: Az én háziorvosom kvázi egy kuruzsló. A saját betegeire próbálja tukmálni a természetgyógyászati, 15 ezer forintos gyógylekvárját meg kurkumás vitaminjait, ami mindenre IS jó, emellé fényterápia meg hasonló baromságok, közben egyik rokonom szívinfarktusát sikerült neki félrekezelni..
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Marpedig egy jo programozo max a hivatalos doksik megtalalasahoz hasznal googlet, nem a feladat megoldasahoz szukseges forraskod utan kutakszik.
A gyogyszertarban en meg sosem lattam olyan, hogy googlizna a kerdeseimre. A penztargep nem is alkalmas bongeszesre.
Igaz en Ausztriaban elek, lehet Magyarorszagon ez maskep van.
Lett feljelentes teve a doki ellen?
Pocek rendszeresen vadasznak az ilyenekre.
Szerinted Andi mit gondol rólad, ha mostanában rád keres a neten?
Akkor csak a náculásaid meg a farokverő videóid voltak fent, amik épp eléggé gázok, de valamit még tudtál róla angolnázni. Most meg? Pedofilia, nőverés, perverz LGTVUHD+ propaganda öntése mindenki nyakába, hitelbűnözés, nyomor, hajléktalanság.
Szerinted Andi mekkora elégtételt érez, hogy ide jutottál?
Úgyis tudjuk hogy ez lehetetlen verzió, alkoholizmus megmarad, faszpina kell mert született neked nem jut, májacska pedig szépen lassan megadja magát végre, és jöhet a zsidótánc a púpszászi lak előtt
Es ebben a NAV tartozas/diakhitel, a rendszeres drogfogyasztas is benne van?
Tudsz mondani egy példát? Kire gondolsz aki szerinte jó programozó?
És czenki néni is benne van, sztem ő az aki a végén kíséri a lányt.
Ő picsázta el a fikást a bíróságon.
Lófaszt, így is alig van háziorvos, betegjogi képviselet vidéken meg egyenlő a nullával. Jelenleg ott tartok, hogyha van valami bajom, WebMD, majd telefonálok neki, hogy írjon ki gyógyszert vagy adjon beutalót XY helyre.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Aki a divatos MATCH szatyorral ment ?
kissendrevagyok
Boldog Vekni
Szerintem szerinte csak ő a jo programozo. A tobbiek npc csicskak.
ÉN neki? xD
beteg vagy?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Linzben is fizettél.
2. Pont egy papíros elmebeteg kérdezi?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Itt egyedul te vagy beteg es neked errol papirod is van.
Mindig mindenkinek fizetsz, mert egy balek csicska vagy.
Minden a te hibad. Minden!
Tedd ki az augusztusi excelt te púpos korcs!!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
szerinteD, csak elbasztam :) sodi véleménye, mint kívülállóé miért érdekelne?
EDdig hányszor adtál neki pénzt és mennyit?
Ki a beteg?
Márpedig fizetni fogsz korcs, mint a katonatiszt. Kevinkézés, Simon Beázás. Fizetsz majd neki is pont mint ahogy a tranyónak. Mert egy ostoba balek gyagyás fhasz vagy.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szépen dolgozik a karma. Pont ezt mondtam annak idején: a gyerek fogja megutálni, azzal meg bem tud mit kezdeni a bírósagon.
Rend van, na.
Márktól hogy tervezel behajtani? Tavaly többet utaltál vissza neki, mint amennyit visszafizetett, te balfasz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Paranoid fhasz. Felvételt készít, minden találkozásról, hátha van benne 2 szó amit ki tud forgatni és a bíróságon bele tudna bármit magyarázni.
Közben meg Czenki mama, taknyosra szopatja, minden tárgyalási napon, a jogvédő pedofilt.
Ennyi jutott neki, 60 év alatt. egy lány, ami egy darab szarnak se nézi. Nem véletlenül.
Eszközként próbálja használni a saját gyerekét, csak hogy az exének árthasson.
Megnyomorítja egy életre és még eredménye sincs.
Igazi szociopata barom, remélem sokáig fog még az életében szenvedni.
Nagyon nevetek és tényleg Czenki mama faszultatja a gyagyás után Krokkót is. Rend van, na.
Nem gondolkodtam azon, miert erdekelne, csak valaszoltam. :)
Szerintem azok, akik a programnyelveket es a fejlesztoi eszkozoket fejlesztik.
A csucs nalam azok, akik assemblyben programoznak, kernelt irnak, vadi uj dolgokat talalnak fel es alkalmaznak.
Lehet ez egyszeruen naiv, ostoba hozzaallas, vagy gondolat, de jelenleg igy gondolom.
Biztos mas temaban fejleszto programozok is kivallo szakemberek, akiknek elofordulhat, hogy szukseguk van idonkent ragooglizni egy-egy feladat megoldasara, de en itt kifejezetten a pupot akartam oltani, hogy ne abbol induljon mar ki, amit o nevez programozasnak.
Fizettél neki Linzben, Bécsben, Budapesten, Szegeden és még ki tudja mikor.
Kvázi a semmire, eredmény nélkül.
Amióta ismer, te pénzeled, időről-időre.
Ezért mondja, hogy balek vagy.
Balek vagy.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
A csucs nalam azok, akik assemblyben programoznak, kernelt irnak
Kicsit lemaradtál, de ja :)
Szóval, név?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nincs neki ágya, heverő lesz az.
Mifaaaaaaaaaaaan
Az is Goldáé.
Ez kurvajó, az elmúlt években milliókat adott mindenféle jöttment retardnak, aztán kvázi semmit nem kapott vissza, de fizeti a kamatokat :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
tomket nagyon ügyes programozó
elegánsan crashelnie kell a programoknak
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy linket beraknál kérlek, a gyengébbek kedvéért.
Köszönöm.
D_Dezső
(
x29)
Aug 27, 2023 11:48:15
x29)
Én mesüge még aggódtam, hogy majd anyádnál lakva összeszeded magad anyagilag.
Néha elfelejtem, hogy egy debil vagy.
Néha elfelejtem, hogy egy debil vagy.
Amúgy nekem ebben az a legbicskanyitogatóbb, hogy közben a szarházi, saját bevallása szerint is, egy fillért nem ad a rezsibe, plusz még az anyja menüjének a felét is lezabálja.
Cserébe havi 3-4 kilót költ a szarszagú herélt köcsögére. Meg bádog kunyhós favellát épít a kertbe a kacatjainak.
Amúgy Gyagyás, szerinted a kütyüjeidnek mennyire tesz jót, hogy egy fűtetlen, szeles, alapvetően szerszámos bódéban vannak most a 40 fokban, télen meg majd a mínuszokban?
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 11:50:08
x77)
Tibor által leakelt kártyenadatok miatt mire ment el 80 valamennyi €?
Kinyomoztad? Miért nem?
Kinyomoztad? Miért nem?
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 11:50:31
x44)
Egyébként csak a korrektség okán, egyáltalán nem arról van szó, hogy a gyagya valami stratégiai okból tartja a bitner penzt az anyagánál.
Golda a sok zaklatás és tranyo ostrom okán túszul ejtette a penzt, és majd akkor kapja meg Endre ha elhúzott a faszba
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Golda a sok zaklatás és tranyo ostrom okán túszul ejtette a penzt, és majd akkor kapja meg Endre ha elhúzott a faszba
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 11:52:02
x135)
Egyébként csak a korrektség okán, egyáltalán nem arról van szó, hogy a gyagya valami stratégiai okból tartja a bitner penzt az anyagánál.
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 11:54:04
x30)
Kibaszott nagy féreg vagy gyagyás. 5.Balázs általi leak miatt szaros 30 eurócsá után feljelented, közben meg a tranyó 100 ezreket vett le a szürke kártyáról amit kifejezetten megtiltottál neki, őt meg eteted-itatod.
Bejlinyi esküvő mikor lesz? Közvetlen az iPhone és a lízingelt BMW után?
Bejlinyi esküvő mikor lesz? Közvetlen az iPhone és a lízingelt BMW után?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 11:58:05
x48)
Én arra tippelek, hogy az öreglány jogászkodott és az eddigi szívességi lakáshasználatot törölte és átváltott lakbér szerződésre. Egész egyszerűen nem tudom elképzelni máshogy, hogy Golda a mellette levő szobában megtűrje a buzikurvát is.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 27, 2023 11:59:09
x44)
Remek, akkor ebben a formában a bitner pénz is el lett tranyózva :)
sztárprogramozó
(
x2)
Aug 27, 2023 12:01:41
x2)
A munka közbeni guglizáshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy "a jó programozók akik nem gugliznak" is néha kénytelenek guglizni (releváns dolumentáció részlet megtalálása és az alapján való gyakorlati megvalósítása), ha az adott részfeladat vagy részfunkció megvalósitása kívül esik az addigi megszokott és rutin megvalósításokon. Viszont nyilván nem szüttyögnek el vele heteket még chatgptvel sem, mint a gyagyás.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 27, 2023 12:02:43
x23)
Tényleg gyagyás, hogy akarod bizonyitani hogy Ötödik Balázs és nem mondjuk a Trashribanc vagy a dögevő leakelte a kártya adatokat?
Nem félsz, hogy Ötödik Balázs nem csak lopás miatt, lásd tibi hangfelvétel leak, hanem rágalmazás miatt is indít ellened majd egy eljárást?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nem félsz, hogy Ötödik Balázs nem csak lopás miatt, lásd tibi hangfelvétel leak, hanem rágalmazás miatt is indít ellened majd egy eljárást?
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 12:03:19
x24)
Hova lettel pedofil?
Csak nem ganyolnod kell vasarnap is?
Vagy buzifurcsibe mentek az uraddal?
Miert nem a haz korul csinaltok rendet ti retkek?
Csak nem ganyolnod kell vasarnap is?
Vagy buzifurcsibe mentek az uraddal?
Miert nem a haz korul csinaltok rendet ti retkek?
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 12:05:04
x24)
A munka közbeni guglizáshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy "a jó programozók akik nem gugliznak" is néha kénytelenek guglizni (releváns dolumentáció részlet megtalálása és az alapján való gyakorlati megvalósítása), ha az adott részfeladat vagy részfunkció megvalósitása kívül esik az addigi megszokott és rutin megvalósításokon. Viszont nyilván nem szüttyögnek el vele heteket még chatgptvel sem, mint a gyagyás.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 12:06:50
x24)
Siman lehet, hogy a teljes bittner penzert cserebe lehetnek ott a tranyoval. Rafkos a ven kurva.
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 12:10:14
x77)
Atos-os Fülöp faszult már, Endre?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 12:10:15
x48)
Aki levelezett a púpszászi jegyzővel kapott már azóta új választ ? A bejelentéstől számított 5 munkanapon belül kell megtörténnie a helyi vizsgálatnak. A tegnapi gayza videónál látható, hogy a mai napig is elhanyagolt, gazos, parlagfüves az egész nyomortelep.
kissendrevagyok
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 12:38:51
x77)
Tibi megérkezett az éthordókkal, Endre?
vladrl
(
x8)
Aug 27, 2023 12:41:39
x8)
Endre, akkor igazabol mondhatjuk, hogy ez a vilag legdragabb nyomorgasa, amit te csinalsz?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 12:41:41
x68)
160 ezres sufni.
80 ezres sufni.
230 ezres sufni.
50 ezres költözés a kicsit raktárból.
390 ezres költözés a nagy raktárból.
80 ezres sufni.
230 ezres sufni.
50 ezres költözés a kicsit raktárból.
390 ezres költözés a nagy raktárból.
+ 5 ezres ételhordó
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 12:42:26
x68)
Endre, akkor igazabol mondhatjuk, hogy ez a vilag legdragabb nyomorgasa, amit te csinalsz?
Hallottam már, hogy szegénynek lenni drága dolog, de hogy havi másfél millió legyen, az már sok!
miskolcigány
(
x5)
Aug 27, 2023 12:42:29
x5)
Emlekszem mikor nehany eve egy szaros type conversion hiban egy EGESZ NAPOT mergelodott itt mire vegre rajott mi a baj :D
linziasztal01
(
x77)
Aug 27, 2023 12:45:54
x77)
+ 5 ezres ételhordó
+ elektromos törölközőszárító
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 27, 2023 12:46:05
x1)
Mindegy andi ez csak ilyen nagyságrendi becslés, hogy havi 300 ezerbe van neki tibor.
Lehet 320 vagy 280 is, de ezzel kb lehet számolni ha meg akarjuk becsülni az excelt.
Minden egy folyamat, de a lényeg, hogy bár fikás havi 240 ezret törleszt a személyi hitelbe, de közben havi 250 ezerrel meg növekszik a kártyen a mai adatok alapján.
Fél év alatt semmit nem javult a helyzete.
Lehet 320 vagy 280 is, de ezzel kb lehet számolni ha meg akarjuk becsülni az excelt.
Minden egy folyamat, de a lényeg, hogy bár fikás havi 240 ezret törleszt a személyi hitelbe, de közben havi 250 ezerrel meg növekszik a kártyen a mai adatok alapján.
Olyan 320 korul van a magyar median netto fizetes. A dolgozok fele kevesebbet keres egy honapban, mint amit ez a hajlektalan fogyaszt. Hogy a fenebe alakit ki valaki szo szerint nulla bevetelre ilyen draga eletvitelt?
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 12:46:52
x68)
Hogy a fenebe alakit ki valaki szo szerint nulla bevetelre ilyen draga eletvitelt?
Parazita
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 12:48:53
x24)
Melyikre gondolsz?
A mydate-esre?
púpospúp
(
x2)
Aug 27, 2023 12:51:14
x2)
a probléma nem a guglizással van, hanem azzal, hogy a gyagyásnak fogalma sincs arról, hogy a kódrészlet, amit éppen másolni készül mit miért és hogyan csinál. Dokumentációt meg garantáltan nem olvas, mert csak magyarul tud, azt se túl jól. A myDates példája anno kurva jól ábrázolta, hogy nem képes megérteni a kódot
Erkelyszimulator
(
x2)
Aug 27, 2023 12:58:31
x2)
Tehát csak a sufnik, hogy a macskaólban lehessen lenni 1 millió volt. Emellett csak a leterhelt hitelkártyák havi kamatterhei 150 ezer forintot jelentenek havonta, nulla forint tőketörlesztés mellett.
Grat, 320k-ert vettem 3*3 as fahazat, 50 k-ert lazurt, 32k-ert bitumenes zsindelylemezt, ket hetvege alatt kesz lett.
Idiota vagy fikas.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 12:58:36
x24)
Pontosan!
Szerintem egy egyszeru, fel-le pattogo labdat sem tudna megirni javascriptben chatgpt, vagy google nelkul, pedig azt meg css-ben is siman meg lehet csinalni.
En folyamatosan kepzem magam, nem reg fejeztem be a sulit, peldaul most a python alapjaival ismerkedem. Mellette meg folyamatosan kovetem az MS technologia ujitasait, ami a C#-ot es a .NET-et illeti.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 13:00:02
x48)
sneci annyira beszart Gayzától, hogy letöltötte a Lindát 🤣
kissendrevagyok
bojlertestű piton
(
x1)
Aug 27, 2023 13:07:28
x1)
sneci annyira beszart Gayzától, hogy letöltötte a Lindát 🤣
most elképzeltem, ahogy sikítva rugdos meg csapkod a géjza felé :D
Trollok harca
(
x5)
Aug 27, 2023 13:09:05
x5)
1 milliós luxus-macskaól
Miskolci alvósejt
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 13:10:34
x24)
Felek, hogy nem azert toltotte le a Lindat, mert attol akarna magat rambonak erezni.
Gorbe Nora fius megjelenese es hangja lehet a hatterben. Kuzd a buzidemon es a pedofildemon ellen, de nem megy neki.
Gorbe Nora fius megjelenese es hangja lehet a hatterben. Kuzd a buzidemon es a pedofildemon ellen, de nem megy neki.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 27, 2023 13:10:57
x16)
Pont a havi rendszeres kiadásokat igyekszem csökkenteni.
Nagy nehezen lemondtam a bécsi kondit.
Utána a kisebbik raktárat.
Utána a nagyobbik raktárat.
Holnap az osztrák mobilelőfizetést.
Játékelőfizetéseim (PS Plus-on kívül) már nincs.
Egyedül a mozi, a ChatGPT, és a német mobilelőfizetésemhez ragaszkodom.
Nagy nehezen lemondtam a bécsi kondit.
Utána a kisebbik raktárat.
Utána a nagyobbik raktárat.
Holnap az osztrák mobilelőfizetést.
Játékelőfizetéseim (PS Plus-on kívül) már nincs.
Egyedül a mozi, a ChatGPT, és a német mobilelőfizetésemhez ragaszkodom.
Ezeket tuti, hogy Golda mondatta le vele. A gyagyás szar magától semmilyen előfizetést nem mondana le, úgy kapaszkodik ezekbe, mint a Berlinhez és Linzhez kötő utolsó fűszálakhoz.
Tuti nagy sipákolás és csapkodás lett az eredménye, talin néhány nyitott tenyeres pofon is elcsattant, de a zsidó vénasszony nem engedett, szóval a gyagyásnak mintha a fogát húznák, de kénytelen volt engedelmeskedni.
cucksodi
(
x3)
Aug 27, 2023 13:11:08
x3)
Micsoda biznisz modell:D
1. géjza tartozik a fikagépnek
2. Fikás neki áll beszólogatni a média birodalmon keresztül
3. Géjza megelégeli, fenyegetözések indulnak terhelö bizonyitékokkal stb
4. Fikás bánópénzeket fizet
5. Jump to step 1.
puskapoj
1. géjza tartozik a fikagépnek
2. Fikás neki áll beszólogatni a média birodalmon keresztül
3. Géjza megelégeli, fenyegetözések indulnak terhelö bizonyitékokkal stb
4. Fikás bánópénzeket fizet
5. Jump to step 1.
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 13:11:33
x30)
Idiota vagy fikas.
Idiota vagy fikas.
Írták már itt neki többen a 3x5-ös lemezgarázst, 200 ezer a másodosztályú, a földre lebasznak valami takarófoliát, meg 6db betonkocka alá aztán kész. De ez a balek inkább 1 millióért vett 3 darab 2x1es fáskamrát, nagyon nevetek.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 13:18:24
x48)
Endre már a véső úti strandfürdőnél pancsoltok ? 🤔
kissendrevagyok
Jozsii Busák
(
x5)
Aug 27, 2023 13:20:12
x5)
Itt felbasztatok egyetlen oktatót azzal, hogy miért fotózgatták őt az emberek. Ezt úgy kezelem, hogy előre felkészítettem a következőt arra, hogy ilyen előfordulhat, mert az utcán felismernek, és csak így vállaljon.
Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Azt is említetted neki hogy HOMOKOS PEDOFIL PATKÁNY vagy? Ne szólva lesz neki te szerencsètlen balek! Minden kezelhető.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Fatászpika
(
x2)
Aug 27, 2023 13:21:35
x2)
Endre bazdmeg külön azért nevetséges a helyzeted, mert az ogrelakból anno még te basztattad a devizás havert hogy egy általános iskolás ki tudja számolni hogy hogy éri meg neki kimenni dolgozni.
Erre te ekkora balfasz vagy, de segítek egy kicsit a matekban az elcsöppentett információk alapján, hogy lásd, mennyire szar helyzetben vagy
Az számítás alap adatai:
Nettó fizu: 1 150 000 fütyi
A hitel törlesztés (csak kamat): 400 000 forint
A hitel nagysága: kb 60 ezer euró (kb 23 000 000 forint)
A havi szükségletek: ez igazából csak kaja lehet, mert lakbért nem fizetsz, de a kaját is megkérdőjelezem mert ugye anyád adagját felezitek meg, de hahó számítása szerint havi 90 000 forint
Luxus: Mivel alkoholista vagy, így havi 180 000 megintcsak hahó számítása alapján ledönt a picsaszáj
Faszpina: Kb 300 000 forint
Jogsi: 50 000 forint
Előfizetés: 100 000 forint
Ha minden baromságot beleszámolunk, ami teljesen felesleges, és ebben ugye nincsen semmi váratlan költség a havi költésed 1 120 000 Forint, a havi törlesztésre fennmaradó összeg 30 000 forint, ami ha nem nő a kamat, 63 év alatt tudnád kifizetni a hitelkét
Ha lecsökkentjük azzal, hogy elhajtod a szaros seggű hapsikurvádat, valami csoda folytán leszoksz a piáról, lemondasz a jogsiról, amire esélyed nem volt sose, és az előfizetéseidet lekurtítod a felére, úgy a havi költésed 540 000 forint lesz, durván a fizud fele, így marad a törlesztésre 610 000 Forint, amivel megintcsak ha annyi marad a hitel mint most, kb 3 év alat tudnád kifizetni a hitelkét
A legdurvább az, hogyha nem költesz semmire, és tényleg semmire, még úgy is 2 évig tartana kifizetni minden tartozást
Úgyis tudjuk hogy ez lehetetlen verzió, alkoholizmus megmarad, faszpina kell mert született neked nem jut, májacska pedig szépen lassan megadja magát végre, és jöhet a zsidótánc a púpszászi lak előtt
Erre te ekkora balfasz vagy, de segítek egy kicsit a matekban az elcsöppentett információk alapján, hogy lásd, mennyire szar helyzetben vagy
Az számítás alap adatai:
Nettó fizu: 1 150 000 fütyi
A hitel törlesztés (csak kamat): 400 000 forint
A hitel nagysága: kb 60 ezer euró (kb 23 000 000 forint)
A havi szükségletek: ez igazából csak kaja lehet, mert lakbért nem fizetsz, de a kaját is megkérdőjelezem mert ugye anyád adagját felezitek meg, de hahó számítása szerint havi 90 000 forint
Luxus: Mivel alkoholista vagy, így havi 180 000 megintcsak hahó számítása alapján ledönt a picsaszáj
Faszpina: Kb 300 000 forint
Jogsi: 50 000 forint
Előfizetés: 100 000 forint
Ha minden baromságot beleszámolunk, ami teljesen felesleges, és ebben ugye nincsen semmi váratlan költség a havi költésed 1 120 000 Forint, a havi törlesztésre fennmaradó összeg 30 000 forint, ami ha nem nő a kamat, 63 év alatt tudnád kifizetni a hitelkét
Ha lecsökkentjük azzal, hogy elhajtod a szaros seggű hapsikurvádat, valami csoda folytán leszoksz a piáról, lemondasz a jogsiról, amire esélyed nem volt sose, és az előfizetéseidet lekurtítod a felére, úgy a havi költésed 540 000 forint lesz, durván a fizud fele, így marad a törlesztésre 610 000 Forint, amivel megintcsak ha annyi marad a hitel mint most, kb 3 év alat tudnád kifizetni a hitelkét
A legdurvább az, hogyha nem költesz semmire, és tényleg semmire, még úgy is 2 évig tartana kifizetni minden tartozást
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 27, 2023 13:21:52
x23)
Gyagyás, tibi most menyivel van betervezve a költségvetésbe? Ja és ki és miből fizeti most a telefon, raktár számlákat na meg persze a cigit és a sört neki?

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

bolgár jeti
(
x30)
Aug 27, 2023 13:22:49
x30)
Szerinted az orvosok is ugy mukodnek, hogy a beteg panaszaira ragoogliznak?
ascites
(
x57)
Aug 27, 2023 13:25:39
x57)
Ja, szeptember végén lejár a felmondási idő.
Azért írtad tegnap, hogy szeptemberig vársz a hitelfelvétellel, mi?
Retard, ha kirúgtak volna, mert végre rájönnek, hogy egy kártevö vagy, akkor egy percet nem dolgoznál, mert nem engednének újra a kódbázishoz + ajvékolnál, hogy sehol nem voltak olyan szemetek veled, hogy ledolgoztatták a felmondási idöt.
Lesüllyedtél a 4 általánost végzett csövesed szintjére. Eddig is pocsékul hazudtál, de ez már Tibi szintje, akit nem is érdekel, hogy elhiszik-e, amit vakerál.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 27, 2023 13:25:55
x21)
Most néztem meg Mr. Crocs videóját, amiben benne van a lánya, nagyon durva.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 27, 2023 13:26:20
x39)
Gyógyszertárban én is voltam olyan pimasz, hogy kérdezni mertem, egyből előkerült a telefon :D
Bár Endréhez nem kell google, ahányszor élőben láttam, sütött róla, hogy többszörös személyiségzavaros, papíros futóbolond.
ascites
(
x57)
Aug 27, 2023 13:27:17
x57)
Itt felbasztatok egyetlen oktatót azzal, hogy miért fotózgatták őt az emberek. Ezt úgy kezelem, hogy előre felkészítettem a következőt arra, hogy ilyen előfordulhat, mert az utcán felismernek, és csak így vállaljon
bolgár jeti
(
x30)
Aug 27, 2023 13:29:12
x30)
Jó, hát hányféle gyógyszer van, ki tudja fejből mindet? :) Pont olyan, mint aki azt hiszi hogy egy "jó" programozó nem használ google-t :D
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 13:33:48
x24)
Jo, hat en is lattam mar alufoliasityakban megjeleno orvost, aki szerint az 5G-vel aktivaljak a covid oltasokban talalhato csippeket, vagy orvosnot, aki szerint a homeopatias cukorkagolyocskak a valodi gyogyszerek.
Tardok mindenhol vannak.
Sajnos.
Kakaspina
(
x24)
Aug 27, 2023 13:34:16
x24)
Végülis ki ne kapna agydaganatot Gyagya mellett, huzamosabb ideig?
Tibor kivétel, mert agydaganathoz agy is kell.
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 27, 2023 13:35:00
x21)
Fikás! Már megint jól teleszartad a fórumot!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 27, 2023 13:35:22
x21)
Tardok mindenhol vannak.
Sajnos.
Tardok mindenhol vannak.
Sajnos.
Énblog: Az én háziorvosom kvázi egy kuruzsló. A saját betegeire próbálja tukmálni a természetgyógyászati, 15 ezer forintos gyógylekvárját meg kurkumás vitaminjait, ami mindenre IS jó, emellé fényterápia meg hasonló baromságok, közben egyik rokonom szívinfarktusát sikerült neki félrekezelni..
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 13:37:13
x24)
Marpedig egy jo programozo max a hivatalos doksik megtalalasahoz hasznal googlet, nem a feladat megoldasahoz szukseges forraskod utan kutakszik.
A gyogyszertarban en meg sosem lattam olyan, hogy googlizna a kerdeseimre. A penztargep nem is alkalmas bongeszesre.
Igaz en Ausztriaban elek, lehet Magyarorszagon ez maskep van.
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 13:37:36
x30)
Még valami Endre: azt felejted mindig el, hogy Géza egy trash. Felesleges vele szemben logikát és észerveket alkalmaznod. Ha olyan kedve van és nem fizetsz neki bármikor lecsavarja a vekni fejedet a nyakadról. A kölcsönadott pénzről ismét nincs semmi papírod, pont mint Márk esetében, az összes adudat ellőtted.
Most jöhetsz azzal hogy tranyó is trash volt, de te megnevelted és kemény 1 hetet dolgozott. De mind tudjuk hogy ez nem igaz. Azóta is ugyanúgy fenyegetőzik, csak épp tiktiken ahol nehezebb bizonyítékot készíteni ellene. De ne aggódj, gondolom a tanszék ezen már ezerrel dolgozik. Mocskos férgek igazán börtönbe kerülhetnétek már.
Most jöhetsz azzal hogy tranyó is trash volt, de te megnevelted és kemény 1 hetet dolgozott. De mind tudjuk hogy ez nem igaz. Azóta is ugyanúgy fenyegetőzik, csak épp tiktiken ahol nehezebb bizonyítékot készíteni ellene. De ne aggódj, gondolom a tanszék ezen már ezerrel dolgozik. Mocskos férgek igazán börtönbe kerülhetnétek már.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 13:38:37
x24)
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 27, 2023 13:41:32
x16)
Szerinted ha Andival nem úgy viselkedsz mint egy elmebeteg, akkor máshogy alakult volna az életed?
Mivel nagyjából az Andi utáni depresszió indította el a gamer adós sodit
Mivel nagyjából az Andi utáni depresszió indította el a gamer adós sodit
Akkor csak a náculásaid meg a farokverő videóid voltak fent, amik épp eléggé gázok, de valamit még tudtál róla angolnázni. Most meg? Pedofilia, nőverés, perverz LGTVUHD+ propaganda öntése mindenki nyakába, hitelbűnözés, nyomor, hajléktalanság.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 13:41:55
x24)
Es ebben a NAV tartozas/diakhitel, a rendszeres drogfogyasztas is benne van?
bolgár jeti
(
x30)
Aug 27, 2023 13:43:49
x30)
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 13:43:54
x135)
Most néztem meg Mr. Crocs videóját, amiben benne van a lánya, nagyon durva.
Kakaspina
(
x24)
Aug 27, 2023 13:44:13
x24)
Ha már oltás etc.
Gyagyás, harmadik emlékeztető volt már?
Pfizer mellé most jár egy doboz diákra, mert nem nagyon viszik.
Gyagyás, harmadik emlékeztető volt már?
Pfizer mellé most jár egy doboz diákra, mert nem nagyon viszik.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 27, 2023 13:44:41
x21)
Lófaszt, így is alig van háziorvos, betegjogi képviselet vidéken meg egyenlő a nullával. Jelenleg ott tartok, hogyha van valami bajom, WebMD, majd telefonálok neki, hogy írjon ki gyógyszert vagy adjon beutalót XY helyre.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 13:46:55
x48)
Aki a divatos MATCH szatyorral ment ?
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 27, 2023 13:48:00
x1)
Aug 27, 2023 13:48:00
öregasszony már, nincs annyi ereje harcolni velük. Most utolérte a végzet mert nem küldte a fiát speciális iskolákba, foglalkozásokra, hanem rászabadította a korcs kölykét a nagymamára az is kikészült. De most megfizet mert ezek így vagy úgy de halálba fogják küldeni. Aug 27, 2023 13:48:00
Andi
Aug 27, 2023 13:49:43
boldog vagyok hidegen hagy ennek a szardarabnak a nyomora. Akkor csak a náculásaid meg a farokverő videóid voltak fent, amik épp eléggé gázok, de valamit még tudtál róla angolnázni. Most meg? Pedofilia, nőverés, perverz LGTVUHD+ propaganda öntése mindenki nyakába, hitelbűnözés, nyomor, hajléktalanság.
Aug 27, 2023 13:49:43
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 13:53:58
x24)
sodika
Aug 27, 2023 13:56:23
Ha olyan kedve van és nem fizetsz neki
ÉN neki? xD
beteg vagy?
Aug 27, 2023 13:56:23
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 13:57:18
x135)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
beteg vagy?
Linzben is fizettél.
rezsidémon
(
x8)
Aug 27, 2023 13:57:38
x8)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
1. De most ismerted el hogy fizettél.beteg vagy?
2. Pont egy papíros elmebeteg kérdezi?
szörnyeteg
(
x3)
Aug 27, 2023 13:57:58
x3)
Endre, te mocskos recskakobold! Leesett már neked is hogy a büdös életben nem tudsz levizsgázni B-re?
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 13:59:39
x24)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
beteg vagy?
Itt egyedul te vagy beteg es neked errol papirod is van.
Mindig mindenkinek fizetsz, mert egy balek csicska vagy.
Minden a te hibad. Minden!
szörnyeteg
(
x3)
x3)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
beteg vagy?
Tedd ki az augusztusi excelt te púpos korcs!!
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 13:59:44
x135)
Tedd ki az excelt fikás!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 27, 2023 13:59:54
x30)
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 13:59:55
x48)
Kaufmannff:
kommentbe magyarázza amúgy, hogy miért videózta a lányát alvás kövzben
kissendrevagyok
bolgár jeti
(
x30)
Aug 27, 2023 14:00:52
x30)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
beteg vagy?
EDdig hányszor adtál neki pénzt és mennyit?
Ki a beteg?
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 14:02:36
x30)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
beteg vagy?
Márpedig fizetni fogsz korcs, mint a katonatiszt. Kevinkézés, Simon Beázás. Fizetsz majd neki is pont mint ahogy a tranyónak. Mert egy ostoba balek gyagyás fhasz vagy.
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 14:03:21
x135)
Kaufmannff:
Szépen dolgozik a karma. Pont ezt mondtam annak idején: a gyerek fogja megutálni, azzal meg bem tud mit kezdeni a bírósagon.
Rend van, na.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 27, 2023 14:03:29
x13)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
beteg vagy?
Márktól hogy tervezel behajtani? Tavaly többet utaltál vissza neki, mint amennyit visszafizetett, te balfasz.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 14:03:30
x48)
tényleg Endre a többi adóssal mi a szitu ? Márk cica fizet rendesen ?
kissendrevagyok
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 27, 2023 14:03:57
x39)
Kaufmannff:
Paranoid fhasz. Felvételt készít, minden találkozásról, hátha van benne 2 szó amit ki tud forgatni és a bíróságon bele tudna bármit magyarázni.
Közben meg Czenki mama, taknyosra szopatja, minden tárgyalási napon, a jogvédő pedofilt.
Ennyi jutott neki, 60 év alatt. egy lány, ami egy darab szarnak se nézi. Nem véletlenül.
Eszközként próbálja használni a saját gyerekét, csak hogy az exének árthasson.
Megnyomorítja egy életre és még eredménye sincs.
Igazi szociopata barom, remélem sokáig fog még az életében szenvedni.
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 14:04:21
x30)
Kaufmannff:
files.catbox.moe/dmsprd.jpeg
files.catbox.moe/dmsprd.jpeg
Nagyon nevetek és tényleg Czenki mama faszultatja a gyagyás után Krokkót is. Rend van, na.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2023 14:05:18
x24)
Nem gondolkodtam azon, miert erdekelne, csak valaszoltam. :)
Szerintem azok, akik a programnyelveket es a fejlesztoi eszkozoket fejlesztik.
A csucs nalam azok, akik assemblyben programoznak, kernelt irnak, vadi uj dolgokat talalnak fel es alkalmaznak.
Lehet ez egyszeruen naiv, ostoba hozzaallas, vagy gondolat, de jelenleg igy gondolom.
Biztos mas temaban fejleszto programozok is kivallo szakemberek, akiknek elofordulhat, hogy szukseguk van idonkent ragooglizni egy-egy feladat megoldasara, de en itt kifejezetten a pupot akartam oltani, hogy ne abbol induljon mar ki, amit o nevez programozasnak.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 27, 2023 14:07:13
x39)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
beteg vagy?
Fizettél neki Linzben, Bécsben, Budapesten, Szegeden és még ki tudja mikor.
Kvázi a semmire, eredmény nélkül.
Amióta ismer, te pénzeled, időről-időre.
Ezért mondja, hogy balek vagy.
Balek vagy.
ascites
(
x57)
Aug 27, 2023 14:08:46
x57)
Púp, hogy kell elképzelni a púpszászi favellát?
Az egyik a füthetö, abban van a fürdö, a mosógép és a dohos ágy. A mosógép miatt a munkaállomásod már nem fér el, vagyis az egy sufniban van Tibi fekhelyével. A harmadikban valami rezsós "konyha" van?
Az egyik a füthetö, abban van a fürdö, a mosógép és a dohos ágy. A mosógép miatt a munkaállomásod már nem fér el, vagyis az egy sufniban van Tibi fekhelyével. A harmadikban valami rezsós "konyha" van?
balek
(
x10)
Aug 27, 2023 14:09:52
x10)
Aug 27, 2023 14:09:52
390 ezres költözés nagy raktárból, értéke 50 ezer forint.
Setup nem áll rendelkezésre. Aug 27, 2023 14:09:52
Arthur Dent
(
x1)
Aug 27, 2023 14:10:29
x1)
Endre az urad megkért hogy töltsd le neki a Lindát hogy felkészülhessen Géza ellen ? :-D
bolgár jeti
(
x30)
Aug 27, 2023 14:11:39
x30)
A csucs nalam azok, akik assemblyben programoznak, kernelt irnak
Szóval, név?
balek
(
x10)
Aug 27, 2023 14:11:51
x10)
Aug 27, 2023 14:11:51
Tehát csak a sufnik, hogy a macskaólban lehessen lenni 1 millió volt. Emellett csak a leterhelt hitelkártyák havi kamatterhei 150 ezer forintot jelentenek havonta, nulla forint tőketörlesztés mellett.
Macskaólban? A kurva anyádat takonygercinű Endi. Annyira nem fórumozik már az új sodi, hogy valószínűleg anyádat is Goldának hívod. Aug 27, 2023 14:11:51
Kakaspina
(
x24)
Aug 27, 2023 14:12:02
x24)
Endre, Linztől kezdődően mostanáig, az ingóságaod hány százaléka tűnt/veszett el, került zaciba vagy úgy egyáltalán, nincs meg?
Őszintén.
Őszintén.
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2023 14:13:48
x135)
Fikás nyomjál már egy roomtourt a macskaólból.
Nagyon kíváncsiak vagyunk hogy éltek tiborral a 6 m2-es luxusban.
Ugye csak egyszemélyes ágyatok van. Ki alszik a földön?
Nagyon kíváncsiak vagyunk hogy éltek tiborral a 6 m2-es luxusban.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 14:16:38
x68)
trolléga
(
x30)
Aug 27, 2023 14:17:11
x30)
Majd ha a jogsi megvan azért egy klímát szereltess már a macskaólba gyagya, hát tiszta szégyen hogy millió fütyiből nem telik. Töredékét keresem a szenyorének fizetésednek, de fixen 25 fokból írom a posztokat te retek! :DD
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 27, 2023 14:17:29
x39)
Az is Goldáé.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 14:17:40
x68)
ÉN neki? xD
beteg vagy?
beteg vagy?
Ez kurvajó, az elmúlt években milliókat adott mindenféle jöttment retardnak, aztán kvázi semmit nem kapott vissza, de fizeti a kamatokat :)))))
Sodronyka
(
x4)
Aug 27, 2023 14:17:49
x4)
Na vahuur is nagy elemzések be kezd a gejzas sztorit illetőleg. Nagy megfejtések várhatóak
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
-
Aug 27, 2023 14:17:53
Szóval, név?
Szóval, név?
Aug 27, 2023 14:17:53
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 14:18:13
x68)
elegánsan crashelnie kell a programoknak
szörnyeteg
(
x3)
Aug 27, 2023 14:18:18
x3)
Endre, esténként miről beszélgettek a 6 általánost végzett Tibivel?
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 27, 2023 14:18:25
x4)
Újabb Géjza flokk.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
KicsiNéző
(
x13)
Aug 27, 2023 14:19:01
x13)
Itt az új Sunka videó, a már 4szer visszavonult Rajzolvasótól (aka Figyelemkurva #3):
www.youtube.com/watch?v=plJQ23ubkXA
www.youtube.com/watch?v=plJQ23ubkXA
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 27, 2023 14:19:04
x48)
TRANYÓVAL telefonál vahúr!!!!!!!!
kissendrevagyok
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2023 14:19:21
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 27, 2023 14:19:25
x39)
Újabb Géjza flokk.
Egy linket beraknál kérlek, a gyengébbek kedvéért.
Köszönöm.
sodika
Aug 27, 2023 14:19:51
Kozma Csabi live. Számomra csak most derült ki, hogy nem nekem lóg a Gézika többszázezer forinttal, hanem neki is. Hihetetlen, és teljességgel érthetetlen, hogy ilyen körülmények között mégis honnan veszi a fáradtságot Fullfear kolléga, hogy még nem álljon feljebb.
www.youtube.com/watch?v=FzQUuC4p-7Q
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
www.youtube.com/watch?v=FzQUuC4p-7Q
Aug 27, 2023 14:19:51
100 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mindegy andi ez csak ilyen nagyságrendi becslés, hogy havi 300 ezerbe van neki tibor.