Pontosan. Már pár hete is gondoltam rá hogy valószínűleg nem dolgozik.
gyakornokaink urai a helyzetnek

Lebuktál dőrppe!!
Hamár, akkor itt az aktuális dőrpe jelentés, sajnos lesérült, ezt posztolta:
Nem régiben baleset ért.
El tört a vállcsontom.
Mivel nem voltam bejelentve a munkahelyen ,
Semilyen ellátasra nem vagyok jogosult.
A főnököm az a kedves ember ezt írta nekem.
(Senki nem mondta hogy akár egy orára , állandóra be vagy jelentve!
Szóba se volt.)
Ez törvényi kötelessége lenne.
Szerintem még, a napi bejelentés is meg kerdöjelezem.
Ezt írta nekem az üzletvezető.
Ide ki masoltm most.
(Senki nem mondta hogy akár egy órára is állandóra be vagy jelentve. szóba sem került).
Tudtommal törvényben előírt kötelező bejetés.
És nem ki válltság a munkaügyi bejelentkezés.
Így kerültem kilátástalan helyzetben. Se betegállomány se orvosi ellátást, ha van fizetni kell érte. Persze nincs pénz az ilyen bejelentéssel trükozo vendéglatos hienáknák miatt.
Nagyon figyelni kell az ilyen trükközö uzletvezetökre.
Akik, az hiszik hogy majd a koporsóban viszik a összeharacsolt, más börén összecsal penzüket a túlvilágra.
—
Ezen kívül belépett, pár csoportba:
Minden ingyen elvihető
Régi jármű alkatrészek (??)
Alkalmi munkák
Endre nem lesz ez így jó, éhen fog halni a dörpe, akkor hogy törleszt?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Zseniális!
Milyen dőrppe? Itt mindenki Sodi! Én vagyok a helyesen írni nem tudó, funkcionális analfabéta SoDI!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Szépen lassan beköszönt a valóság retardéknál. Ezért hárcoltak 2006-ban, hogy most szépen lesérülve, hajleszként elhulljanak és senkit nem fog érdekelni, a világ megy tovább mintha nem is lettek volna.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Molnár F Árpád - Örök proli, néha futár
Becigany (él ez még egyáltalán?)
Dőrpe (előzőleg ismertetett állapotok)
Fórizs - Örök elmebaj, normális élete már sosem lesz
Kaufmann - Leszart pedofil, a gyereke utálja
Domján - Rip
Titán - Talán az egyetlen aki jobban el mint 2010 körül, de attól még továbbra is elmebeteg
Balogh István - Leépült proli
Hermán - (ez meg él?)
Tonket - Többszörös menekült, olyan sikeres jogász hogy egy olyan országban sem kapott menedéket akik 1000+ cigánynak adott
Rossza - Még szarabbul el mint 10 éve
És ez csak a csúcs
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Géza 30k-ja még júniusban volt, mikor a fikásnak nem volt egy fityingje sem a kártyacsá miatt.
Nem fogom kiszámolni (mert biztosra veszem, hogy nincs kirúgva), de meg lehet nézni, hogy megvan-e egyáltalán az elmúlt két évben a minimálisan ledolgozott hete ahhoz, hogy visszakerüljön a rendszerbe. Februárban ugyanis azért nem kapott segélyt, mert nem volt meg. + Korábban a segélyhez rendszeresen meg kellett jelennie az AMS-nél személyesen. + Nincs lakcíme és most akarja lemondani a telefonját is.
Múlt vasárnap és most hétfőn is ajvékolt, hogy dolgoznia kéne, de a tranyó nem engedi a lájv miatt. Lassan egy hónapja nem volt vezetni és a mai napig sem lájvozik hétköznap napközben. Én lemaradtam az új hitelről (tudomásom szerint december környékén kapott utoljára a Fidortól, és leghamarabb júliustól rendezhette az új hitelhez kellő schufáját), csak az van meg, hogy egy nagyösszegűről álmodozik a 6 hónapos munkaszerződésével. Ráadásul elmondta, hogy a Bittner kártyán ül az anyja és nem is bánja, mert így nem veri el se ő, se Tibi. És azzal is számolni kell, hogy már ott tart, hogy a kimaxolt kártyenekkel önmagából egy segélyből nem jönne ki egy hónapig sem. Szóval vagy hitel/Bittner + a segély vagy kampec.
Persze, lehet mondani, hogy a korcs mindenben hazudik és nem szabad apellálni arra, amit mond, de ez tényszerűen nem igaz. Vannak dolgok, amiket azért mond el, mert el kell mondania, közléskényszeres figyelemkurva. A hazugságai egy részéből (a nyelvtani igazság típusúakból) is nagyon hatékonyan tudtunk következtetni az igazságra.
Ez az "automata váltós kocsi kell" hetyetye nem lehet hogy valójában egy elejtett infó infó és valójában azért kell mert fifikének az új autósiskolában megmondták: vagy arra iratkozik be, vagy semmi? Csak hangosan gondolkodom.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
De
Régi szép idők. Kicsit megkönnyeztem. Nehéz ág az ujjkori snecológia.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Mostmár az én cicámnak is van lefagyasztott spermája 🥰
Áldjon meg az Örökkévaló Jahve és őrizzen meg téged, sugározza feléd fénye ragyogását!
Kint is van a szócikkben: sodipedia.sodika.org/wiki/A_p%C3%BApsz%C3%A1szi_favella#A_Macska.C3.B3l
Az autipajzs maximumra lett toltve. Eloszor is a Gezaval kezdi, hogy "miben van KIVETELESEN igazs a Gezanak" majd 15 percet magyarazza, hogy a tibi, hogy baszta szet a Mazdat. Ez mar elore vetiti, hogy a Gezarol keszulo eletrajzi floksorozat konkretan semmifele Gezara kompromitalo reszletet nem fog tartalmazni mert 1. Nem MERI majd kimondani a Geza nevet. 2. Minden olyan dolog amiben O es a Geza erintettek voltak az mindenki masra kurva kellemetlen csak a Gezara nem.
A YT jelenlegi szabalyozasa mellett es a fizetesi strukturaval az endrenek hoznia kene stabil 4k nezot a premiere es meg 12k nezetseget a honapban, hogy rendes penzt kapjon es ne sorike penzt. Mindezt ugy, hogy kozben nem torlik a videojit, nem torlik a csatornajat.
Ha a Geza veletlenul feljelenti - a videok nem praktikusan. Ha o indit eljarast a behajtasra akkor sem jonnek jol a videok.
Raadasul a tortenetek tobbi resztvevoje mint a lamantin, gyomai cigo meg a kapcsolodo elemek valoszinuleg ugyanugy verik majd a dobot, hogy vegye Lena videokat vagy oket ne emlegesse.
De mar ebbol a videobol latszott, hogy mindenert Endre a hibas! A Gezarol szemelyesen semmi olyat nem tud Amit masok sem es a Geza annak ellenere, hogy lehuzta mint a csipkesbugyit semmi olyat nem csinalt Ami erdekelne az atlagembert.
Cserebe minden gezas tortenet kurva megalazo az endre szamara.
Kurva jo lesz.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ok nem relevansak a pedofil szempontjából.
Tibi meg igen.
Hát ez kész :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szerintem eltanácsolták a vezetéstől egy meleg vidékre,mert kitűnőek a reflexei, egyedi technikája.
De simán lehet ,hogy ezt az opciót dobták neki be.
Szerintem a sodifórum nem fog "hivatalosan" mellékretardok melócsájára rámenni, pláne úgy, hogy Endre is dolgozik vagy fél éve.
Mifaaaaaaaaaaaan
Becigany él, segédeszközzel tud járni, még mindig vezeti a kappany coportot
Fórizs - Egy Balázs nevű hajlesszel él, annyira szerelmes hogy youtuberől tanul palacsintát sütni
Hermán - jász megyében lakik (jabba óta két nője halt meg), most egy kisbolt tulajdonos nője van, megvan mindene
Nem tanítottak az egyetemen :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem feltétlenül nem relevánsak. Ők a "haveri kör", ráadásul a mostani lájfszban is végig Geyzáról loopolt. Ő szerzi a kocsikat, ő a pótapuci és túlságosan kényelmes és jól érzi magát ebben a szerepben. Ráadásul Gyagya hozzájuk is fordulhat, ha mást nem akkor azért hogy két szót szóljanak hozzá. Persze, hogy átbasszák, dehát Gyagya azért van, nem? Viszont érzelmi támaszt jelentenek és ráadásul példát is arra, hogy annak ellenére, hogy retardok még viszonylag tisztesen élnek, nem nyomorognak hajleszként, ami hatalmas nagy hiba. Szerintem valahol majd érdemes lenne rájuk is nézni, mert ahogy telik az idő és fogynak a dolgok Sodiék afele fognak húzni, ahol még valami életet látnak, az pedig ott van. Más ismerősük nincs is, pláne olyan, aki retard ÉS nem fenyegeti őket valami lájfdéndzsör.
És pdf sincs rá.
Amúgy fel is gyújtotta a konyhában a függöny emiatt. :)
Nyugodtan szopasd Gézát, hidd el innen senki nem fog megakadályozni :)
De valójában akkor sem érdekelnek itt senkit.
A pedofilt kell ütni, ennyi.
full remote szerintem nem olyan könnyű...meg nem is nagyon járkáltak el interjúzni...csak webinterjúra nem fognak 2600 ojrókat fizetni (legalábbi szerintem)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Simán. A tripláját is (persze nem a pedofilnak)
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
akkor volt a V.Balázs féle merénylet.. lehet tényleg akkor
júli 20-21
kissendrevagyok
Hahó amint a magángépéről nézi, ahogy a pedofil tátott szájjal szalad a faszerdőbe.
Gyanus, hogy ennyire pofatlan.
1. Vagy fizet a Goldanak, hogy ott lehessenek a tibivel es a bekes egyutteles erdekeben a ven geci egyszeruen legombol penzt a gyagyastol es bezarja az ajtot. Gyagya meg ugy van vele, hogy ennyi penzert leszarom.
2. Mar ki tuzve a kilakoltatas idopontja es a gyagya mar leszarja mert max oktoberig lehetnek ott.
Multkor pont azt neztuk, hogy ezek ott nem fognak attelelni. Enyhe tel lesz de a gyagyas konkretan belerokkan ha futes nelkul Kell ott ulnie napi 10 orat.
Egyebkent szerintem is melozik es a delutan le van beszelve, hogy vezetni tudjon. Ezert dolgozik neha hulye orakban. Ott hozza be a kiesest.
csak komolytalan munkák jöhetnek szóba.

Ez is de jól öregedett :)
Még ajánlólevelet is írtak neki egy csomó helyen, hogy megszabaduljanak a kullancstól, szóval az autipajzs egyik különös jól erődített részéről van szó. Egy más által aláírt lepecsételt papírban nem lehet hazugság.
Már csak azért se, mert mind a pdeofil írta :D
sajna az a baj, h azért is fizetnek neki...az meg már elég a fennmaradáshoz..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
2020-ban egyértelműen szakmai okokból baszták ki az esprestótól. Nem volt képes megcsinálni egy feladatot (ami már sokadik hibája volt, mióta év eleje óta elkezdett igazi feladatokat kapni), de mivel kurzarbeit is volt, ezért azt hazudja, hogy ez volt a döntő ok.
A reichl, 2020-ban szintén szakmai okok miatt baszta ki 3 hét után, amit még ő is elismert, de később rejtélyes okból kitalálta, hogy nyilván troll rúgatta ki.
2021-ben első hans ugyan trolllevél hatására baszta ki, de sodika először ezt nem is sejtette, ugyanis épp addigra baszott el valamit annyira, hogy azért jogosnak érezte volna a kirúgást is.
2021-ben az ebcont jelezte, hogy szakmai okai vannak a jutkaverős videó mellett a kirúgásának.
2022-ben valóban a jutkaverős videók miatt baszták ki legtöbb helyről, de tegyük hozzá, hogy ez annyira gyors volt, hogy egyik helyen se volt ide bebizonyítani, hogy mekkora kókler
2023-ban a GVS egyértelműen szakmai okok miatt baszta ki, trolltényfeltárás nem jutott el hozzájuk.
A reichl, 2020-ban szintén szakmai okok miatt baszta ki 3 hét után, amit még ő is elismert, de később rejtélyes okból kitalálta, hogy nyilván troll rúgatta ki.
Miről beszélsz hazukkeci troll, projektmunka volt. :D
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/e/e4/Reichl_ajanlas.png]
fú ezt a mocskos férget. Gayza pótapád remélem kedden odaér a kormányablakba, nem állítja meg a piros lámpa.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Vajon hol készülhetett? Nagy a visszhang, nem hiszem, hogy a hasziendán lehetett.
Megvolt a levél amit a HR néninek írt, hogy kuncsorogjon pénzt meg ezt az ajánlólevelet? Még a szaunabérlet igazolást is becsatolta :D
Huszár (Simon) Géza Krisztián, soha de soha az életben nem fog semmilyen feljelentést tenni, ugyan úgy ahogy a trash érában soha semmiért senki sem tett.
Szerintem nem is merne bemenni és odaadni a személyijét, hogy gyorsan ellenőrizze a portás :)
Majd talán a tanszék segít neki, és megteszi a feljelentést a nevében!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nem pont a Geza volt aki felnyomta a tibit a kobanyai keses nyafogasert?
Grat! Akkor a fizetésed majdnem elég lesz sodi kétheti söradagjára :)
Jajj már, Vitya intézi, pár (10-100) év aztán egy osztrák postás nettója (800k) lesz a tanárok bére. Hát itt írják! www.origo.hu/itthon/20230617-pedaggogus-eletpalyamodell-beremeles.html
Ne gonoszkodjál már, péküjjünk ki.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Távoltartás és púp szipolyozása egy albérlettel?
Gecis hányós lavór
Teflontroll mar elkuldte Goldanak Tibella adatait SMS-ben.
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Évente több, mint 1.200 liter sört kell meginni. Azért ez már csak simán a vízszámlát is megdobná.
Minden egyes lerészegedéssel növeli a toleranciáját, nő máj, gyengülnek az életfunkciók szépen lassan =)
Átlagos púpos gnómoknak ez a természetes napi rutinjuk, meg néha hajnalban egy kis gyógyító sörike is lecsúszik
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Golda is egy lehugyozott sóskifli, csak a pofája jár, a nyári konyhájában meg egy pedofil meg egy csöves lakik, 7 macskával.
Ha nincs nógatva, csak rikácsol.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Igazából a korcs jobban szenved, ha nincs ott a tranyó a közelében mert:
-nem tud kinek loopolni
-nincs aki "foglalkozzon vele" (ide tartozik a veknidagasztás, a tibigél kenegetése és a verbális bántalmazás is)
-nem lenne aki elhozná neki a szociális kaját és az életet adó sörtöt, ezért minden nap kényszeresen indítania kéne egy lájvot, amíg a veszélyes útvonalat megteszi.
Tibornak egyetlen pozitív hozadéka volt, hogy amikor megszorult akkor leakelt a pedofilról, illetve megtámogatta az anyagi csődöt. Utóbbi már olyan szinten tart, hogy a púpos köcsögnek már teljesen mindegy, hogy havi 300 ezer fütyiért tart-e magának csövest vagy sem. Amikor egyedül volt is kifolyt a pénz a pókujjak közül.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Közös albérlet kell nekik púpszászról kitiltva és win-win
Gecis hányós lavór
Támogatom
Az ujjkorban bármikor bármilyen témában indulhat live, bármilyen platformon, sajnos itt résen kell lenni.
Azért az is sokat elmond, hogy egyszer csak beérkezik egy céghez kurva sok link meg email ismeretlen kelet európai emberektől és ahelyett, hogy a cég ignorálná és belső eljárást indítana, inkább 1 nap alatt kibasszák az alkalmazottat.
Szerinted Gyagyás miért történik ez mindig így?
Csak nem azért mert annyira inkompetens, lusta, fejlődni képtelen nyomorult vagy, hogy a cégek alig várják, hogy valami konkrét okot tudjanak kreálni a kirúgásodhoz?
A céges világot nem a nőjogi aktivisták és jogvédő "terézanyák" irányítják, bármit is hazudoznak a cégek "közösségi felelősségvállalás" címén, hanem olyan emberek akik értik a "matekot" és pénzt termelnek. Biztos vagyok benne, ha "csak" egy átlagos képességű programozó lennél aki pénzt termel a cégnek, akkor a helyek 90%-ból nem rúgtak volna ki.
Nem lehet, hogy a német/osztrák munkaügyi szabályozások nem teszik lehetővé, hogy a piócázásodnak egyből véget tudjanak vetni? Ezért amint kapnak a kezükbe valami nyomós indokot mint egy nőverő videó, azonnal lapátra kerülsz. De piszony!
100
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.

Háború van! Golda megállította a buzi puccsot
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Két másodperc különbséggel :)
Még nem olyan hűvösek az éjszakák, túl fogja élni. :)
-
Sep 03, 2023 19:00:22
Amúgy simán lehet, hogy nem dolgozik hanem tényleg segélyen, Bittner pénzen és talán kisebb kölcsönből él. Jelek amik erre mutatnak.
- Gayzátol könyörgőt ki hónap végén 30.000 forintot.
- Gond nélkül eljárt vezetni délutánónként.
- Elöjőt megint, hogy milyen sokat fog keresni a Gayza flokkokal.
- Pénteken kapott fizetést, mégis elmaradt a luxushétvége.
- Új hitelt kaphatót, egyrészt ezért vonhatják tőle a biztositást és ö is azt írta, hogy kapott egy kisseb hitelt.
- Új hitelt kaphatót, egyrészt ezért vonhatják tőle a biztositást és ö is azt írta, hogy kapott egy kisseb hitelt.
Pontosan. Már pár hete is gondoltam rá hogy valószínűleg nem dolgozik.
-
hetyetye

trollexcel
Sep 03, 2023 19:01:10
könyörgőt, délutánónként, Elöjőt, kaphatót, kisseb
Lebuktál dőrppe!!
Sep 03, 2023 19:01:10
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 03, 2023 19:06:38
x44)
Lebuktál dőrppe!!
Hamár, akkor itt az aktuális dőrpe jelentés, sajnos lesérült, ezt posztolta:
Nem régiben baleset ért.
El tört a vállcsontom.
Mivel nem voltam bejelentve a munkahelyen ,
Semilyen ellátasra nem vagyok jogosult.
A főnököm az a kedves ember ezt írta nekem.
(Senki nem mondta hogy akár egy orára , állandóra be vagy jelentve!
Szóba se volt.)
Ez törvényi kötelessége lenne.
Szerintem még, a napi bejelentés is meg kerdöjelezem.
Ezt írta nekem az üzletvezető.
Ide ki masoltm most.
(Senki nem mondta hogy akár egy órára is állandóra be vagy jelentve. szóba sem került).
Tudtommal törvényben előírt kötelező bejetés.
És nem ki válltság a munkaügyi bejelentkezés.
Így kerültem kilátástalan helyzetben. Se betegállomány se orvosi ellátást, ha van fizetni kell érte. Persze nincs pénz az ilyen bejelentéssel trükozo vendéglatos hienáknák miatt.
Nagyon figyelni kell az ilyen trükközö uzletvezetökre.
Akik, az hiszik hogy majd a koporsóban viszik a összeharacsolt, más börén összecsal penzüket a túlvilágra.
—
Ezen kívül belépett, pár csoportba:
Minden ingyen elvihető
Régi jármű alkatrészek (??)
Alkalmi munkák
Soditorottszemuvege
Sep 03, 2023 19:09:37
Zseniális!
Sep 03, 2023 19:09:37
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 03, 2023 19:10:02
x23)
Lebuktál dőrppe!!
Milyen dőrppe? Itt mindenki Sodi! Én vagyok a helyesen írni nem tudó, funkcionális analfabéta SoDI!
keserke
(
x4)
Sep 03, 2023 19:14:23
x4)
Szépen lassan beköszönt a valóság retardéknál. Ezért hárcoltak 2006-ban, hogy most szépen lesérülve, hajleszként elhulljanak és senkit nem fog érdekelni, a világ megy tovább mintha nem is lettek volna.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 03, 2023 19:21:05
x44)
Molnár F Árpád - Örök proli, néha futár
Becigany (él ez még egyáltalán?)
Dőrpe (előzőleg ismertetett állapotok)
Fórizs - Örök elmebaj, normális élete már sosem lesz
Kaufmann - Leszart pedofil, a gyereke utálja
Domján - Rip
Titán - Talán az egyetlen aki jobban el mint 2010 körül, de attól még továbbra is elmebeteg
Balogh István - Leépült proli
Hermán - (ez meg él?)
Tonket - Többszörös menekült, olyan sikeres jogász hogy egy olyan országban sem kapott menedéket akik 1000+ cigánynak adott
Rossza - Még szarabbul el mint 10 éve
És ez csak a csúcs
ascites
(
x57)
Sep 03, 2023 19:24:57
x57)
Amúgy simán lehet, hogy nem dolgozik hanem tényleg segélyen, Bittner pénzen és talán kisebb kölcsönből él. Jelek amik erre mutatnak.
Géza 30k-ja még júniusban volt, mikor a fikásnak nem volt egy fityingje sem a kártyacsá miatt.
Nem fogom kiszámolni (mert biztosra veszem, hogy nincs kirúgva), de meg lehet nézni, hogy megvan-e egyáltalán az elmúlt két évben a minimálisan ledolgozott hete ahhoz, hogy visszakerüljön a rendszerbe. Februárban ugyanis azért nem kapott segélyt, mert nem volt meg. + Korábban a segélyhez rendszeresen meg kellett jelennie az AMS-nél személyesen. + Nincs lakcíme és most akarja lemondani a telefonját is.
Múlt vasárnap és most hétfőn is ajvékolt, hogy dolgoznia kéne, de a tranyó nem engedi a lájv miatt. Lassan egy hónapja nem volt vezetni és a mai napig sem lájvozik hétköznap napközben. Én lemaradtam az új hitelről (tudomásom szerint december környékén kapott utoljára a Fidortól, és leghamarabb júliustól rendezhette az új hitelhez kellő schufáját), csak az van meg, hogy egy nagyösszegűről álmodozik a 6 hónapos munkaszerződésével. Ráadásul elmondta, hogy a Bittner kártyán ül az anyja és nem is bánja, mert így nem veri el se ő, se Tibi. És azzal is számolni kell, hogy már ott tart, hogy a kimaxolt kártyenekkel önmagából egy segélyből nem jönne ki egy hónapig sem. Szóval vagy hitel/Bittner + a segély vagy kampec.
Persze, lehet mondani, hogy a korcs mindenben hazudik és nem szabad apellálni arra, amit mond, de ez tényszerűen nem igaz. Vannak dolgok, amiket azért mond el, mert el kell mondania, közléskényszeres figyelemkurva. A hazugságai egy részéből (a nyelvtani igazság típusúakból) is nagyon hatékonyan tudtunk következtetni az igazságra.
trolléga
(
x30)
Sep 03, 2023 19:25:52
x30)
Megint értelmes volt sodrák videója.
"rossz a szisza ,meglopott engem a szisza,szétvejte a mazdáty a szisza."
Ebből aszt szűri le sodrák AUTILOGIKÁVAL, hogy
"SZISZÁNAK AUJTOMATYA VHÁTÓS MAZDA KELL".
Így van barom.
"rossz a szisza ,meglopott engem a szisza,szétvejte a mazdáty a szisza."
Ebből aszt szűri le sodrák AUTILOGIKÁVAL, hogy
"SZISZÁNAK AUJTOMATYA VHÁTÓS MAZDA KELL".
Így van barom.
Ez az "automata váltós kocsi kell" hetyetye nem lehet hogy valójában egy elejtett infó infó és valójában azért kell mert fifikének az új autósiskolában megmondták: vagy arra iratkozik be, vagy semmi? Csak hangosan gondolkodom.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 03, 2023 19:27:28
x44)
De
Dörpepúp
(
x7)
Sep 03, 2023 19:28:06
x7)
mellékretardológiai elemzés
Régi szép idők. Kicsit megkönnyeztem. Nehéz ág az ujjkori snecológia.
tyodika
Sep 03, 2023 19:37:04
a szisza szó szerint geciputtonyként funkcionál és viszi haza snecinek a zamatosabbnál zamatosabb twinkyboy patronokat
Igen. Amit nem tudok egyből kilefetyelni, azt wc-kefével szedjük ki és lefagyasztjuk.Mostmár az én cicámnak is van lefagyasztott spermája 🥰
Sep 03, 2023 19:37:04
Tanszéki Levéltáros
Sep 03, 2023 19:37:16
Áldjon meg az Örökkévaló Jahve és őrizzen meg téged, sugározza feléd fénye ragyogását!
Kint is van a szócikkben: sodipedia.sodika.org/wiki/A_p%C3%BApsz%C3%A1szi_favella#A_Macska.C3.B3l
Sep 03, 2023 19:37:16
noikabatgomb
(
x10)
Sep 03, 2023 19:40:32
x10)
Az autipajzs maximumra lett toltve. Eloszor is a Gezaval kezdi, hogy "miben van KIVETELESEN igazs a Gezanak" majd 15 percet magyarazza, hogy a tibi, hogy baszta szet a Mazdat. Ez mar elore vetiti, hogy a Gezarol keszulo eletrajzi floksorozat konkretan semmifele Gezara kompromitalo reszletet nem fog tartalmazni mert 1. Nem MERI majd kimondani a Geza nevet. 2. Minden olyan dolog amiben O es a Geza erintettek voltak az mindenki masra kurva kellemetlen csak a Gezara nem.
A YT jelenlegi szabalyozasa mellett es a fizetesi strukturaval az endrenek hoznia kene stabil 4k nezot a premiere es meg 12k nezetseget a honapban, hogy rendes penzt kapjon es ne sorike penzt. Mindezt ugy, hogy kozben nem torlik a videojit, nem torlik a csatornajat.
Ha a Geza veletlenul feljelenti - a videok nem praktikusan. Ha o indit eljarast a behajtasra akkor sem jonnek jol a videok.
Raadasul a tortenetek tobbi resztvevoje mint a lamantin, gyomai cigo meg a kapcsolodo elemek valoszinuleg ugyanugy verik majd a dobot, hogy vegye Lena videokat vagy oket ne emlegesse.
De mar ebbol a videobol latszott, hogy mindenert Endre a hibas! A Gezarol szemelyesen semmi olyat nem tud Amit masok sem es a Geza annak ellenere, hogy lehuzta mint a csipkesbugyit semmi olyat nem csinalt Ami erdekelne az atlagembert.
Cserebe minden gezas tortenet kurva megalazo az endre szamara.
Kurva jo lesz.
-
Sep 03, 2023 19:43:36
Merga, ha olvasol még, és van időd, nagy szükség lenne néhány lehugyozott macskaól kapu, sodiujjazós képre!
Sep 03, 2023 19:43:36
keserke
(
x4)
Sep 03, 2023 19:43:45
x4)
Egyébként ez a Geyza vonal ez natyon gyanús. Ez a csávó minden retardációja ellenére kocsikázik, éldegél, szívja a cigiket, issza a söröket, jó proli módon. Illetve azt is megemlítette, hogy dolgozik valahol. De hol? Nem lehetne azt előkeríteni és az ő főnökurainak is szólni? Vagy Gammer. Az is miből él? Vahúr? Nem igaz, hogy ezek megállás nélkül szórják a szemetüket a netre és csak a sziszát rúgják ki.
Norina
(
x2)
Sep 03, 2023 19:45:31
x2)
Egyébként ez a Geyza vonal ez natyon gyanús. Ez a csávó minden retardációja ellenére kocsikázik, éldegél, szívja a cigiket, issza a söröket, jó proli módon. Illetve azt is megemlítette, hogy dolgozik valahol. De hol? Nem lehetne azt előkeríteni és az ő főnökurainak is szólni? Vagy Gammer. Az is miből él? Vahúr? Nem igaz, hogy ezek megállás nélkül szórják a szemetüket a netre és csak a sziszát rúgják ki.
Tibi meg igen.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 19:46:46
x30)
Hát ez kész :)
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 19:49:13
x13)
Szerintem eltanácsolták a vezetéstől egy meleg vidékre,mert kitűnőek a reflexei, egyedi technikája.
De simán lehet ,hogy ezt az opciót dobták neki be.
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2023 19:49:15
x68)
Egyébként ez a Geyza vonal ez natyon gyanús...
Szerintem a sodifórum nem fog "hivatalosan" mellékretardok melócsájára rámenni, pláne úgy, hogy Endre is dolgozik vagy fél éve.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 03, 2023 19:49:24
x10)
Becigany él, segédeszközzel tud járni, még mindig vezeti a kappany coportot
Fórizs - Egy Balázs nevű hajlesszel él, annyira szerelmes hogy youtuberől tanul palacsintát sütni
Hermán - jász megyében lakik (jabba óta két nője halt meg), most egy kisbolt tulajdonos nője van, megvan mindene
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 19:52:48
x30)
keserke
(
x4)
Sep 03, 2023 19:54:57
x4)
Tibi meg igen.
Tibi meg igen.
Nem feltétlenül nem relevánsak. Ők a "haveri kör", ráadásul a mostani lájfszban is végig Geyzáról loopolt. Ő szerzi a kocsikat, ő a pótapuci és túlságosan kényelmes és jól érzi magát ebben a szerepben. Ráadásul Gyagya hozzájuk is fordulhat, ha mást nem akkor azért hogy két szót szóljanak hozzá. Persze, hogy átbasszák, dehát Gyagya azért van, nem? Viszont érzelmi támaszt jelentenek és ráadásul példát is arra, hogy annak ellenére, hogy retardok még viszonylag tisztesen élnek, nem nyomorognak hajleszként, ami hatalmas nagy hiba. Szerintem valahol majd érdemes lenne rájuk is nézni, mert ahogy telik az idő és fogynak a dolgok Sodiék afele fognak húzni, ahol még valami életet látnak, az pedig ott van. Más ismerősük nincs is, pláne olyan, aki retard ÉS nem fenyegeti őket valami lájfdéndzsör.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 03, 2023 19:55:30
x10)
És pdf sincs rá.
Amúgy fel is gyújtotta a konyhában a függöny emiatt. :)
halászlé
(
x24)
Sep 03, 2023 19:55:55
x24)
érdemes szem előtt tartani, h mellékretardok megint akkor rajzanak, amikor pénz van a fikás körül
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 19:55:57
x30)
Nyugodtan szopasd Gézát, hidd el innen senki nem fog megakadályozni :)
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 19:56:20
x13)
Munkatémában szerintem már nem a márciusi munkahelyen van.Közben biztos beújított már egy melót, ahol gyorsan leszerepelt.
De ez csak teória.
Valóban elég szűkre van szabva mostanában a keret, de azért valahonnan még csordogál egy kis pénz.
De ez csak teória.
Valóban elég szűkre van szabva mostanában a keret, de azért valahonnan még csordogál egy kis pénz.
Norina
(
x2)
Sep 03, 2023 20:00:24
x2)
De valójában akkor sem érdekelnek itt senkit.
A pedofilt kell ütni, ennyi.
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 20:02:28
x13)
Jó látni endruska,hogy téged és köművvves orcájú szépasszonyod rendőri körökben már jól ismert a szolnoki határban is.
A TEKesek is már hazajáróban lesznek arra felétek.
A TEKesek is már hazajáróban lesznek arra felétek.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 03, 2023 20:03:46
x44)
Endre, nem véletlenül azért van úgy a neved, hogy SoDi mert a Di egy új szó kezdete ami, a sokat hangoztatott űrDiplomata kezdetének rövidítése?
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 20:04:24
x13)
indulhat a púpszászi kékfény
halászlé
(
x24)
Sep 03, 2023 20:05:37
x24)
Munkatémában szerintem már nem a márciusi munkahelyen van.Közben biztos beújított már egy melót, ahol gyorsan leszerepelt.
De ez csak teória.
De ez csak teória.
full remote szerintem nem olyan könnyű...meg nem is nagyon járkáltak el interjúzni...csak webinterjúra nem fognak 2600 ojrókat fizetni (legalábbi szerintem)
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 03, 2023 20:07:39
x48)
erről van infója valakinek, hogy mikori ?
trashcity.net/video/5804/golda-%C3%A9s-sodi-hang-leak-milyen-kellemes-este-egy-le%C3%A9p%C3%BClt-alkoholist%C3%A1val
kissendrevagyok
trashcity.net/video/5804/golda-%C3%A9s-sodi-hang-leak-milyen-kellemes-este-egy-le%C3%A9p%C3%BClt-alkoholist%C3%A1val
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 20:10:50
x30)
Simán. A tripláját is (persze nem a pedofilnak)
balek
(
x10)
Sep 03, 2023 20:10:55
x10)
Úgy kezdődik, hogy "vetítésre vártunk egy hétig", ez nem a Barbi vagy Oppenheimer volt? trashcity.net/video/5804/golda-%C3%A9s-sodi-hang-leak-milyen-kellemes-este-egy-le%C3%A9p%C3%BClt-alkoholist%C3%A1val
gyagyás irigye2
(
x3)
Sep 03, 2023 20:11:52
x3)
Jólvan gyagyás, Goldával szemben recsegropog az autipajzs, csak egy jóvanmárra futja!
Ebből Blaha lesz záros határidőn belül!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Irigyellek!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 03, 2023 20:12:36
x3)
[img url=https://files.catbox.moe/r4yrgy.jpg]
Holnap lesz 3 éve ennek a kommentnek :)
Ilyen jövőben reménykedtél, kisbuzi?
Holnap lesz 3 éve ennek a kommentnek :)
Ilyen jövőben reménykedtél, kisbuzi?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 03, 2023 20:13:01
x3)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 03, 2023 20:14:19
x3)
(Egyben a nyitott tenyeres elonytelen jel evforduloja)
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 03, 2023 20:15:25
x48)
Úgy kezdődik, hogy "vetítésre vártunk egy hétig", ez nem a Barbi vagy Oppenheimer volt?
akkor volt a V.Balázs féle merénylet.. lehet tényleg akkor
júli 20-21
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 20:18:05
x30)
Hahó amint a magángépéről nézi, ahogy a pedofil tátott szájjal szalad a faszerdőbe.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 03, 2023 20:18:09
x10)
Jólvan gyagyás, Goldával szemben recsegropog az autipajzs, csak egy jóvanmárra futja!
Irigyellek!
Irigyellek!
Gyanus, hogy ennyire pofatlan.
1. Vagy fizet a Goldanak, hogy ott lehessenek a tibivel es a bekes egyutteles erdekeben a ven geci egyszeruen legombol penzt a gyagyastol es bezarja az ajtot. Gyagya meg ugy van vele, hogy ennyi penzert leszarom.
2. Mar ki tuzve a kilakoltatas idopontja es a gyagya mar leszarja mert max oktoberig lehetnek ott.
Multkor pont azt neztuk, hogy ezek ott nem fognak attelelni. Enyhe tel lesz de a gyagyas konkretan belerokkan ha futes nelkul Kell ott ulnie napi 10 orat.
Egyebkent szerintem is melozik es a delutan le van beszelve, hogy vezetni tudjon. Ezert dolgozik neha hulye orakban. Ott hozza be a kiesest.
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 20:26:55
x13)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 03, 2023 20:27:22
x3)

Ez is de jól öregedett :)
koszos
(
x11)
Sep 03, 2023 20:29:04
x11)
szakmai okokbol 2017ben rugtak ki utoljara ?:DDD
budos hazug seggbekurt :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 20:32:11
x30)
Még ajánlólevelet is írtak neki egy csomó helyen, hogy megszabaduljanak a kullancstól, szóval az autipajzs egyik különös jól erődített részéről van szó. Egy más által aláírt lepecsételt papírban nem lehet hazugság.
Már csak azért se, mert mind a pdeofil írta :D
halászlé
(
x24)
Sep 03, 2023 20:33:22
x24)
sajna az a baj, h azért is fizetnek neki...az meg már elég a fennmaradáshoz..
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2023 20:36:49
x21)
Gyerekek közelébe a tranyót se lehet engedni ezek alapján. Zsák a foltját..
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Sep 03, 2023 20:38:20
2020-ban egyértelműen szakmai okokból baszták ki az esprestótól. Nem volt képes megcsinálni egy feladatot (ami már sokadik hibája volt, mióta év eleje óta elkezdett igazi feladatokat kapni), de mivel kurzarbeit is volt, ezért azt hazudja, hogy ez volt a döntő ok.
2021-ben első hans ugyan trolllevél hatására baszta ki, de sodika először ezt nem is sejtette, ugyanis épp addigra baszott el valamit annyira, hogy azért jogosnak érezte volna a kirúgást is.
2021-ben az ebcont jelezte, hogy szakmai okai vannak a jutkaverős videó mellett a kirúgásának.
2022-ben valóban a jutkaverős videók miatt baszták ki legtöbb helyről, de tegyük hozzá, hogy ez annyira gyors volt, hogy egyik helyen se volt ide bebizonyítani, hogy mekkora kókler
2023-ban a GVS egyértelműen szakmai okok miatt baszta ki, trolltényfeltárás nem jutott el hozzájuk.
Sep 03, 2023 20:38:20
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 20:39:56
x30)
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/e/e4/Reichl_ajanlas.png]
trolléga
(
x30)
Sep 03, 2023 20:43:16
x30)
fú ezt a mocskos férget. Gayza pótapád remélem kedden odaér a kormányablakba, nem állítja meg a piros lámpa.
ascites
(
x57)
Sep 03, 2023 20:44:48
x57)
Vajon hol készülhetett? Nagy a visszhang, nem hiszem, hogy a hasziendán lehetett.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 20:45:13
x30)
Megvolt a levél amit a HR néninek írt, hogy kuncsorogjon pénzt meg ezt az ajánlólevelet? Még a szaunabérlet igazolást is becsatolta :D
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 03, 2023 20:48:06
x44)
Huszár (Simon) Géza Krisztián, soha de soha az életben nem fog semmilyen feljelentést tenni, ugyan úgy ahogy a trash érában soha semmiért senki sem tett.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 20:50:19
x30)
Szerintem nem is merne bemenni és odaadni a személyijét, hogy gyorsan ellenőrizze a portás :)
Darth Tibor
(
x7)
Sep 03, 2023 20:53:54
x7)
noikabatgomb
(
x10)
Sep 03, 2023 20:56:48
x10)
Nem pont a Geza volt aki felnyomta a tibit a kobanyai keses nyafogasert?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2023 21:00:16
x21)
Amúgy hogy a faszomba lehet 4-5 év alatt 40 évet zülleni? :D Ne vedd pozitívan, 2018/2019 körül is ugyan olyan gonosz kis geci voltál, mint most. Én a fizikai meg egészségügyi leépülésedre célzok, Fikás. Úgy lettél 90-100 kg közötti, hogy kajára fillérbaszóként alig költesz.
Hogy a faszomba lehet ennyit inni? Legalább eljártál volna a John Harrisbe futópadozni geci. Szaunával meg faszlóbálással nem lehet fogyni. Ha 4-5 év alatt ennyit zülöttél, akkor a macskaól tényleg az utolsó stádium. Én 4-5 év alatt eljutottam oda, hogy a tanári diplomámhoz vezető út már arannyal van kiközve geci, most vagyok az egy éves gyakorlatomon, le is államvizsgáztam, május/júniusban már meg lesz a diplomám is.
Te mi a kurva anyádat értél el az elmúlt 4-5 évben? Mindenhonnan kirugtak, mert elment a nagy ütyfél. Saját lakásod nincsen, albérletben sem sikerült megmaradni, nyelvtudásod is szar, programozni sem tanultál meg, barátaid sem lettek, helyette lett egy házikedvenc efebofil csövesed. Nem lepődnék meg, ha a saját anyád is távolságtartási végzést kérne tőled, Gayzától meg a Tranyótól. :D Az lenne a véged, Korcs.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hogy a faszomba lehet ennyit inni? Legalább eljártál volna a John Harrisbe futópadozni geci. Szaunával meg faszlóbálással nem lehet fogyni. Ha 4-5 év alatt ennyit zülöttél, akkor a macskaól tényleg az utolsó stádium. Én 4-5 év alatt eljutottam oda, hogy a tanári diplomámhoz vezető út már arannyal van kiközve geci, most vagyok az egy éves gyakorlatomon, le is államvizsgáztam, május/júniusban már meg lesz a diplomám is.
Te mi a kurva anyádat értél el az elmúlt 4-5 évben? Mindenhonnan kirugtak, mert elment a nagy ütyfél. Saját lakásod nincsen, albérletben sem sikerült megmaradni, nyelvtudásod is szar, programozni sem tanultál meg, barátaid sem lettek, helyette lett egy házikedvenc efebofil csövesed. Nem lepődnék meg, ha a saját anyád is távolságtartási végzést kérne tőled, Gayzától meg a Tranyótól. :D Az lenne a véged, Korcs.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 21:02:45
x30)
Én 4-5 év alatt eljutottam oda, hogy a tanári diplomámhoz vezető út már arannyal van kiközve geci, most vagyok az egy éves gyakorlatomon, le is államvizsgáztam, május/júniusban már meg lesz a diplomám is.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 03, 2023 21:04:49
x10)
Endre, delutani alvasok a reggeli 2-3 sor utan jonnek, amikor eszel valamit? Nehany falatocska es utana le kell dolni egy picit?
trolléga
(
x30)
Sep 03, 2023 21:05:25
x30)
Jajj már, Vitya intézi, pár (10-100) év aztán egy osztrák postás nettója (800k) lesz a tanárok bére. Hát itt írják! www.origo.hu/itthon/20230617-pedaggogus-eletpalyamodell-beremeles.html
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2023 21:06:09
x21)
Ne gonoszkodjál már, péküjjünk ki.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 03, 2023 21:07:36
x39)
Kéne egy tanszéki kerekasztal arról, hogy a tranyónak intézzük e Goldamamával a távoltartásit, vagy jobb, ha a púpot szipolyozza?
Elég 50-50 a dolog szerimtem.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sörike
(
x3)
Sep 03, 2023 21:08:59
x3)
Kéne egy tanszéki kerekasztal arról, hogy a tranyónak intézzük e Goldamamával a távoltartásit, vagy jobb, ha a púpot szipolyozza?
Távoltartás és púp szipolyozása egy albérlettel?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 21:09:12
x30)
Kerestem valamit, ezt találtam félúton.
broni péküjjünkki, gyere visza.
broni péküjjünkki, gyere visza.
miklos_akos
(
x1)
Sep 03, 2023 21:09:13
x1)
4dd4m
Sep 03, 2023 21:10:33
Amúgy hogy a faszomba lehet 4-5 év alatt 40 évet zülleni?
Évente több, mint 1.200 liter sört kell meginni. Azért ez már csak simán a vízszámlát is megdobná.
Minden egyes lerészegedéssel növeli a toleranciáját, nő máj, gyengülnek az életfunkciók szépen lassan =)
Sep 03, 2023 21:10:33
trolléga
(
x30)
Sep 03, 2023 21:11:17
x30)
Endiii én nem akartam vele dicsekedni, mert amúgy önmagában lófasz teljesítmény, de őszfasz fejjel elmentem a napokban angol nyelvvizsgázni. Egyelőre csak szóbeli eredmény van, de az simán 80%+ lett.
Bárcsak lenne egy Veja nyényi aki engem is szponzorál és betol egy jól fizető Bejlinyi programozó céghez. A jó kurva anyád és dögölj meg!
Bárcsak lenne egy Veja nyényi aki engem is szponzorál és betol egy jól fizető Bejlinyi programozó céghez. A jó kurva anyád és dögölj meg!
gyakorlott gyagyás
Sep 03, 2023 21:11:53
Endre, delutani alvasok a reggeli 2-3 sor utan jonnek, amikor eszel valamit? Nehany falatocska es utana le kell dolni egy picit?
Átlagos púpos gnómoknak ez a természetes napi rutinjuk, meg néha hajnalban egy kis gyógyító sörike is lecsúszik
Sep 03, 2023 21:11:53
FullFear az eredeti Sunka
Sep 03, 2023 21:12:00
Endinek mától én leszek a pótapukája jelképes havi 200 euró bánópénzért.
Ezentúl nem csak Kevinkéről vásárolható fütyis kép, hanem a pótfiamról is.
Ezentúl nem csak Kevinkéről vásárolható fütyis kép, hanem a pótfiamról is.
Sep 03, 2023 21:12:00
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 03, 2023 21:13:20
x39)
Golda is egy lehugyozott sóskifli, csak a pofája jár, a nyári konyhájában meg egy pedofil meg egy csöves lakik, 7 macskával.
Ha nincs nógatva, csak rikácsol.
Éjféli ebéd
Sep 03, 2023 21:14:07
-nem tud kinek loopolni
-nincs aki "foglalkozzon vele" (ide tartozik a veknidagasztás, a tibigél kenegetése és a verbális bántalmazás is)
-nem lenne aki elhozná neki a szociális kaját és az életet adó sörtöt, ezért minden nap kényszeresen indítania kéne egy lájvot, amíg a veszélyes útvonalat megteszi.
Tibornak egyetlen pozitív hozadéka volt, hogy amikor megszorult akkor leakelt a pedofilról, illetve megtámogatta az anyagi csődöt. Utóbbi már olyan szinten tart, hogy a púpos köcsögnek már teljesen mindegy, hogy havi 300 ezer fütyiért tart-e magának csövest vagy sem. Amikor egyedül volt is kifolyt a pénz a pókujjak közül.
Sep 03, 2023 21:14:07
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2023 21:17:23
x21)
Tyerintem ha a Púpnál marad a Tranyó, akkor az anyagi összeomlás hamarabb várható, plusz a tranyótól az élőzések, amik miatt a rendőrségnek van lehetősége bevágni a sittre. Én Gyagyás anyagi megsemmisítését támogatom, így én nem szívesen segítenék Gyöngyi néninek levakarni a piócát Endréről.
Ha a Macskaólból száműzik a Tranyót, akkor való igaz, Endre nem tud kinek loopolni, így valószínűleg a fórumra ömlene az auticunami meg YT-ra, de szerintem olyan depresszióba esne a Púp, hogy már az a cicautánfutó manós epizód sem lenne, mint ami 1-2 éve volt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ha a Macskaólból száműzik a Tranyót, akkor való igaz, Endre nem tud kinek loopolni, így valószínűleg a fórumra ömlene az auticunami meg YT-ra, de szerintem olyan depresszióba esne a Púp, hogy már az a cicautánfutó manós epizód sem lenne, mint ami 1-2 éve volt.
Fogatlan Vahúr
Sep 03, 2023 21:20:25
Tetyó válaszolj már nekem: kutyapózban ujjaztak meg? ma is?
Sep 03, 2023 21:20:25
Sörike
(
x3)
Sep 03, 2023 21:24:07
x3)
Tyerintem ha a Púpnál marad a Tranyó, akkor az anyagi összeomlás hamarabb várható, plusz a tranyótól az élőzések, amik miatt a rendőrségnek van lehetősége bevágni a sittre. Én Gyagyás anyagi megsemmisítését támogatom, így én nem szívesen segítenék Gyöngyi néninek levakarni a piócát Endréről.
Közös albérlet kell nekik púpszászról kitiltva és win-win
MaxPayne
(
x24)
Sep 03, 2023 21:26:32
x24)
Mi lett a tranyoval azutan, hogy egy 19 eves sraccal kezdett ki?
Varhato meg tranyo lajfsz?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Soditorottszemuvege
Sep 03, 2023 21:29:02
-nem tud kinek loopolni
-nem tud kinek loopolni
Támogatom
Sep 03, 2023 21:29:02
kripli figyelő
(
x12)
Sep 03, 2023 21:29:25
x12)
Ha olyan atombombátok van amin a két buzi fajtalankodik azt meg ne próbáljátok ledobni a fórumra.Rakjátok be a mikróba azt a penddriveot ami ezt tartalmazza,arra több likeot kaptok.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 03, 2023 21:29:57
x44)
Mi lett a tranyoval azutan, hogy egy 19 eves sraccal kezdett ki?
Az ujjkorban bármikor bármilyen témában indulhat live, bármilyen platformon, sajnos itt résen kell lenni.
D_Dezső
(
x29)
Sep 03, 2023 21:35:23
x29)
Azért az is sokat elmond, hogy egyszer csak beérkezik egy céghez kurva sok link meg email ismeretlen kelet európai emberektől és ahelyett, hogy a cég ignorálná és belső eljárást indítana, inkább 1 nap alatt kibasszák az alkalmazottat.
Szerinted Gyagyás miért történik ez mindig így?
Csak nem azért mert annyira inkompetens, lusta, fejlődni képtelen nyomorult vagy, hogy a cégek alig várják, hogy valami konkrét okot tudjanak kreálni a kirúgásodhoz?
A céges világot nem a nőjogi aktivisták és jogvédő "terézanyák" irányítják, bármit is hazudoznak a cégek "közösségi felelősségvállalás" címén, hanem olyan emberek akik értik a "matekot" és pénzt termelnek. Biztos vagyok benne, ha "csak" egy átlagos képességű programozó lennél aki pénzt termel a cégnek, akkor a helyek 90%-ból nem rúgtak volna ki.
Nem lehet, hogy a német/osztrák munkaügyi szabályozások nem teszik lehetővé, hogy a piócázásodnak egyből véget tudjanak vetni? Ezért amint kapnak a kezükbe valami nyomós indokot mint egy nőverő videó, azonnal lapátra kerülsz. De piszony!
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 21:39:38
x30)
Nem bírom túltenni magam az alaprajz zsenialitásán. Sajnos nem tudok kétszer upvote-olni. Remélem valami CAD konferencián megemlítik, mint tudományos alkalmazása a technológiának :)

TÉNYLEG ILYEN SZÖGBEN ÁLL AZ A TV? :D :D :D

TÉNYLEG ILYEN SZÖGBEN ÁLL AZ A TV? :D :D :D
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 21:40:41
x13)
Tiborcica kb 2 éve van púpos seggében(néha szó szerint).
E két év alatt vagy 40-50 ezer euró adóságot segített összevakarni gyagyásnak.Fifike 20 évet zuhant előre az időben.Ennyit öregedett 3-4 év alatt.Jórészt ezt is tibornak köszönheti.Állandósult balhés életmód, rendőrök kirúgáscsá....etc..etc.
Tibor KELL ENDRE MELLÉ.
E két év alatt vagy 40-50 ezer euró adóságot segített összevakarni gyagyásnak.Fifike 20 évet zuhant előre az időben.Ennyit öregedett 3-4 év alatt.Jórészt ezt is tibornak köszönheti.Állandósult balhés életmód, rendőrök kirúgáscsá....etc..etc.
Tibor KELL ENDRE MELLÉ.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 21:47:41
x30)
Biztos vagyok benne, ha "csak" egy átlagos képességű programozó lennél aki pénzt termel a cégnek, akkor a helyek 90%-ból nem rúgtak volna ki.
100
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 21:49:50
x13)
Mostani endrus púpszászi víg napjai egyre jobban egy csapdára hasonlítanak.
Pestre is nehezen jutnak el, hamarosan már csak Szolnokig lesz elég a lóvé.
Munka csak külföldön lehetséges sodráknak.
Ausztria már most is csak álom számukra.
Púpszászra fog szorulni recskás.Muterja nyugdíján fog sörikéket venni a helyi CBA-ban. Gémeskútlandben már senki se fogja foglalkoztatni ezt az ökörbéka külsejű hülyét.
A kör bezárul soderittónak nagyon hamarosan.
Pestre is nehezen jutnak el, hamarosan már csak Szolnokig lesz elég a lóvé.
Munka csak külföldön lehetséges sodráknak.
Ausztria már most is csak álom számukra.
Púpszászra fog szorulni recskás.Muterja nyugdíján fog sörikéket venni a helyi CBA-ban. Gémeskútlandben már senki se fogja foglalkoztatni ezt az ökörbéka külsejű hülyét.
A kör bezárul soderittónak nagyon hamarosan.
Kaffer Bivaly
Sep 03, 2023 21:51:20
Sep 03, 2023 21:51:20
SyntaxError
(
x24)
Sep 03, 2023 21:51:26
x24)
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 03, 2023 21:52:36
x13)

SyntaxError
(
x24)
Sep 03, 2023 21:52:38
x24)
SyntaxError
(
x24)
Sep 03, 2023 21:53:08
x24)
Két másodperc különbséggel :)
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 03, 2023 21:53:13
x44)
Golda visszafoglalja a bázist!
De ha Tibort kibasztak, hol a live
De ha Tibort kibasztak, hol a live
Biztatási kár
(
x10)
Sep 03, 2023 21:53:30
x10)
Még nem olyan hűvösek az éjszakák, túl fogja élni. :)
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 21:54:08
x13)
Tényleg kezdődik a púpszászi kékfény.
Tiborunk akkor mégse a főnök, ahogy loopolta vagy 2 órán keresztül.
Golda a tapasztalt matróna győzött.
Tiborunk akkor mégse a főnök, ahogy loopolta vagy 2 órán keresztül.
Golda a tapasztalt matróna győzött.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 03, 2023 21:54:12
x30)
LIVE incoming :D
Sörike
(
x3)
Sep 03, 2023 21:54:13
x3)
Golda einstandolt
Gecis hányós lavór
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2023 21:54:54
x21)
Gyagyás, csak hogy érzékeltessem a helyzeted, a jelenlegi Macskaólas recskabunker helyzete kb. ehhez hasonló:

Ez már az Endsieg, Újszász pedig Bejlin.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ez már az Endsieg, Újszász pedig Bejlin.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 03, 2023 21:55:09
x44)
Gyerünk azonnal induljon a Golda kivégzős, vekniverős, szolnoki hotelbe menős üvöltő live
Balázs Padre
(
x13)
Sep 03, 2023 21:55:21
x13)
Tibor !!
Golda gaztette LIVE-ért kiált.
Golda gaztette LIVE-ért kiált.
SyntaxError
(
x24)
Sep 03, 2023 21:55:35
x24)
Innen is üdvözlöm az újszászi rendőröket.
Biztos vagyok benne, hogy határozott, magabiztos, kemény, és legfőképp ütős akció volt.
Biztos vagyok benne, hogy határozott, magabiztos, kemény, és legfőképp ütős akció volt.
84 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™