Jó jó, de keményen áll a csöves bácsi fasza?
géza senkit nem érdekel, de egy albéretkeresős flokk foshná!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
És ki lenne a kuncsaft? Az összes érzékszervüket elvesztett kallerok?
puskapoj
Korábban írták, hogy Pesten felszedte valaki, csak csinált vele valamit
Az mar nem hiszem, hogy mirrorozva lett, de nem is lenyeges, valami csoves faszi osszeszedte a Tiborszt es meg nem hatarozott ingatlanba mentek.
Elozo kerdesedre valadzolva, igen, fasz befer, elmeletbe ugyanugy kell tagitani, mint ahogy a szuletett pinat. Erzetet neg nem tudok mondani, azt tapasztald ki.
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Woodman casting? Ahol szuletett ferfiak szuletett nokkel dugnak? Fujj, inkabb nyissuk ki a gazt!
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Tócsás dal rigmusára:
*asodi nem védett meg senkit,
Golda mama kibaszta a menyét
Cicca-cicca, nagyon aranyos
Macskaól padlója megy egy fos*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezekert nem kell bocsanatot kerni, az egesz tanszek neveben NSZKSZ a munkad!
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Majd felall es bezarja az ajtot tudvan, hogy a tibinek nincs kulcsa es hazafele kacsazik a bevasarlassal meg a sorrel a kezeben es elindul moziba. De johetett volna a szisza is, csak nem vette fel. Mert a Grandturismot masok is egy 12-es pack wc-papirral az olukben szoktak megnezni. Geza ezert faszulni fogsz.
Ebben eddig lehetett eljutni.
A földön vagy a szembe levő ülésen talált egy jegyet, azt hitte az övé, de nem az volt.
kissendrevagyok
Ezek jo videok lettek! NSZKSZ a munkat megegyszer!
Tokeletesen latszik, hogy zart osztalyon, vagy bortonben a helye, teljesen keptelen tarsadalomban elni.
Hahó! Én is itt vagyok!
megy az vissza magától...nem fog tőle megszabadulni sodika...olyan lesz, mint egy második púp :)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Milyen felszabadult Editke nélkül.
Teljesen jo lett, en siman kivertem. Itelkezni pedig az itelkezzen, akinek a parja hetfon hajnali kettokor nem csovesekkel enyeleg a blahan.
A munka nem megoldás.
Goldamama ellenfordalmi tevékenységként, kirakatta a karhatalmi erőkkel a a tranyót a macskaólból.
Golda nem fogyatékos. Nyilván sohasem volt egy szellemóriás, sőt valószínűleg már a zugügyvédkedős korszaka óta is hanyatlott szellemileg, de végülis többé-kevésbé ép eszű ember. Jó, hát buta mint a föld, de az nem jelenti, hogy ne tudna például döntéseket hozni és tartani magukat hozzájuk. Na ellenben a Recskagirl a szefós teszetosza akaratgyenge szar mintapéldánya.
Csak az üzletét féltette. Ez is cigány, ez is csöves, ez is a segglyukát árulja kétezerért, így a tranyó piacát foglalja el.
Én is ezen filóztam, hogy miért nem az első napon lépte meg ezt? Miért hagyta pár hétig zülleni a háznál ? Vagy már akkor benyújtotta távoltartásit és csak most jött meg az ítélet ? 🤔
kissendrevagyok
Unta már, hogy az ő combjára veri éjjelente a Recskagirl. Gondolta, legalább lesz egy kis nyugta, ha beköltözik az üszkös picsa.
Tranyóhoz képest, felüdülés volt pár szót váltani vele amíg megpróbált cigit kérni és eladni magát.
2000-ért szinte ingyen volt. Végül is egy korrekt ajánlat.
Megtudtam ezt-azt egy nagyfaszú ukránról és egy spúr sapkásról aki 100 forintokon alkudozott.
Azt mondta, jó pasi vagyok :) Belepirultam ...
Azt is mondta, 37 éves, nem voltam köcsög, nem nevettem ki :DD
Alapvetően egy jóindulatú bolond.
vigyázzon, Trolléga, Viktorsz is így kezdte :o))))))
Azért a nyomornak vannak olyan bugyrai, amikbe így nem biztos, hogy a hétköznapi életünk során belelátnánk a snecológia nélkül. Valamelyik nap uszodában voltam, de otthon felejtettem az úszósapkámat, úgyhogy vettem egy újat kemény 1800 forintért. Nem is gondoltam rá többet, annyira csekély kiadás ez nekem. Ezek szerint más ennyiért a seggét árulja az utcán.
1800 Ft, abból 4,5-ször megkapod tibort XXXDDD
A tízszeresét megadnám, ha garantálná, hogy nem jön tíz kilométernél közelebb hozzám soha az életben.
Nem akarok zugjogászkodni, a távoltartási nem így működik. Szerintem egyszerűen összebalhéztak, Golda megunta, hívta a kékeket, biztosan ismerték a tranyót, a mama kérésére kihajították. Aztán vagy Golda indít végre valamit, vagy a kékek hivatalból.
Vagy megsúgták neki barátilag, hogy akad ám még gumibot és paprikaspré is náluk, ha még egyszer meglátják Ujjszászon, mindkettőt bevetik.
Egy ilyen esti séta alatt sok minden szembe jön. Láttam már sok mindent.
A rendorok mar tudtak a tibirol, beszelt veluk Golda a multkor es a rendorok mondtak neki, hogyha balhe van akkor azonnal hivja oket. Hat most hivta.
Nyilvan a gyagyas elegge belefaradhatott a tibibe ha szonnelkul felrakta a vonatra.
Tok nyilvanvalo, hogy nem veletlenul "beszelgetett anyukajaval a kanapen". A manipulacio nagymestere elintezte, hogy a tranyo ne hisztizzen ott a fulebe meg bosszut allt a borotvalasert.
Ha annyira fontos lett volna neki a tranyedli akkor szolnokon lenne egy olcso motelben. De endre csak csendben vigyorogva elengedte.
Most majd jon a "trollok miatt volt! Ott van a forumon! Olvasd a forumot!" Duma meg a Geza a hibas orjonges.
Ebben eddig lehetett eljutni.
AGézahibájamindenszasztok.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Igazából arra reagáltam -mert a fórum eléggé pörgött az utóbbi napokban ezen- hogy a távoltartási végzés (nem ítélet) nem feltétlen úgy működik, hogy valaki “beadja”, aztán “megkapja”. Ha valaha születik ilyen a tranyó ellen, ott már konkrét eljárás kell hogy legyen ellene, ami a legjobb hír lenne
minden lebukott jogi trollnak is.
Ez csak feltételezés. Gonoszkodsz!

Jól kezeled a dolgokat fifi?
Álmodjatok Rémeket!
Filléres sör, pókujjak és semmibe révedő malacszemek.
Ez az élet endike.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nincs aki megrajzolná a szemöldökét 🤣
kissendrevagyok
tyodika
Sep 04, 2023 05:12:31
Esz ety cejejmen ajapuló pájkapcsojat!
Sep 04, 2023 05:12:31
---
Sep 04, 2023 05:12:45
ingyen pörit is kap az urad
Sep 04, 2023 05:12:45
koszos
(
x11)
Sep 04, 2023 05:15:24
x11)
vasarnapi csendes piheno :DDDDD hat csata rewszeg voltal,te seggbekurt balek :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
tyodika
Sep 04, 2023 05:16:37
ingyen pörit is kap az urad
Jó jó, de keményen áll a csöves bácsi fasza?
Sep 04, 2023 05:16:37
---
Sep 04, 2023 05:17:04
RIPSZ
Itt nagy paszások lesznek Endi ezt buktad
Itt nagy paszások lesznek Endi ezt buktad
Sep 04, 2023 05:17:04
MaxPayne
(
x24)
Sep 04, 2023 05:17:15
x24)
Na kikotte a lajvot a a trenyesz.
Legkomolyabb csovesdugasok mehetnek.
Edina! Latod mit tettel?!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Legkomolyabb csovesdugasok mehetnek.
Edina! Latod mit tettel?!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 04, 2023 05:22:09
x5)
Máj Viktorra kell íratni a házat!
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Arthur Dent
(
x1)
Sep 04, 2023 05:30:30
x1)
Endre mostanában volt olyan nap mikor NEM valaki más baszta meg az uradat ?
koszos
(
x11)
Sep 04, 2023 05:35:29
x11)
tranyo csak azert ideges,mert ott a tv es az egy honapi keserke adag ,amire annyira buszke volt par napja :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 06:10:28
x1)
Segghulye a tranyo. Barmilyen orokseget visszautasithatsz, ezt altalaban akkor szoktak megtenni, ha tobb adossagot orokolnenek, mint vagyon. Ez esetben sokkal egyszerubb a keplet, amikor Ændi feldobja a talpat nulla vagyon marad utana es tengernyi adossag. Golda nyilvan nem fogja megorokolni, mert hulye lenne a nyakaba venni a tartozasokat a semmiert.
SporoloProli
(
x3)
Sep 04, 2023 06:23:02
x3)
Endre verjem abba az óriási totemfejedbe, az urad a legkomolyabb életet éli te meg a 9 m2-en vergődsz, és azokra a szép időkre gondolsz amikor még csak félig voltál impotens.
De ne aggódj ha a Tranyo nem is, de Depi Dezső már úton van.
De ne aggódj ha a Tranyo nem is, de Depi Dezső már úton van.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 04, 2023 06:35:19
x7)
Eljött a gézaflokk napja. Alig várom, hogy láthassam, közvetlenül a tranyóexcel és rittenhouseflokk után fogom megnézni.
le vagy tiltva, kurva anyád
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 04, 2023 06:39:52
x4)
Endi, nem tudom, hány milliót csaptál el a tranyóra, de ez a random bácsika egy kis beszélgetés után pakolja meg a kedvesed.
Neked már a piton sem egyenesedik ki, a pörköltfőzéstől meg olyan messze állsz, mint a diplomától. 41 évesen sikerült egy jó erős, negatív egzisztenciát kialakítanod. Hamarosan a magány fog elrohasztani, és remélem a halálod után ki lesz takarítva az ól, és újra lesz helyük a macskáknak.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Neked már a piton sem egyenesedik ki, a pörköltfőzéstől meg olyan messze állsz, mint a diplomától. 41 évesen sikerült egy jó erős, negatív egzisztenciát kialakítanod. Hamarosan a magány fog elrohasztani, és remélem a halálod után ki lesz takarítva az ól, és újra lesz helyük a macskáknak.
halászlé
(
x24)
Sep 04, 2023 06:46:21
x24)
Eljött a gézaflokk napja. Alig várom, hogy láthassam, közvetlenül a tranyóexcel és rittenhouseflokk után fogom megnézni.
géza senkit nem érdekel, de egy albéretkeresős flokk foshná!
Patrik
Sep 04, 2023 06:51:17
Próbálom összerakni a dolgokat: a tranyó nyilván szop és seggbe is lehet dugni, már annak aki mindenre képes. Az kérdéses, hogy mekkora puncit csináltak neki, belefér-e egy fasz, tehát hagyományos módon tud-e dugni. Aki nem tudja róla, hogy férfi, gondolom úgy fog hozzá.
Sep 04, 2023 06:51:17
cucksodi
(
x3)
Sep 04, 2023 07:00:04
x3)
Próbálom összerakni a dolgokat: a tranyó nyilván szop és seggbe is lehet dugni, már annak aki mindenre képes. Az kérdéses, hogy mekkora puncit csináltak neki, belefér-e egy fasz, tehát hagyományos módon tud-e dugni. Aki nem tudja róla, hogy férfi, gondolom úgy fog hozzá.
Patrik
Sep 04, 2023 07:01:33
Sep 04, 2023 07:01:33
Darth Tibor
(
x7)
Sep 04, 2023 07:03:18
x7)
Hát eljött a hétfő! Nem lennék most Gayza helyében!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
miklos_akos
(
x1)
Sep 04, 2023 07:05:19
x1)
Az mar nem hiszem, hogy mirrorozva lett, de nem is lenyeges, valami csoves faszi osszeszedte a Tiborszt es meg nem hatarozott ingatlanba mentek.
Elozo kerdesedre valadzolva, igen, fasz befer, elmeletbe ugyanugy kell tagitani, mint ahogy a szuletett pinat. Erzetet neg nem tudok mondani, azt tapasztald ki.
Trollok harca
(
x5)
Sep 04, 2023 07:16:20
x5)
báttya meg a bácsi nem hetero párra utal
Miskolci alvósejt
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 04, 2023 07:29:30
x5)
miért buktam el a jogsit?
anyukám nem beszelt a telefonon gammer cigánnyal. es azért is mert balek vagyok. na sziasztok. nem vagyok tobbe videos. ne keressetek ne zaklassatok.
4:59:59
anyukám nem beszelt a telefonon gammer cigánnyal. es azért is mert balek vagyok. na sziasztok. nem vagyok tobbe videos. ne keressetek ne zaklassatok.
4:59:59
cucksodi
(
x3)
Sep 04, 2023 07:29:32
x3)
Vekni flokkot csak most tudtam megnézni. Megnyugodtam, hogy még mindig a legretardabb "logikai" kapcsolatokat vagy képes megtalálni események között fikásandi. Így tovább! Vár a blaha!
puskapoj
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 07:31:37
x1)
Ændi, most mi a terved? Elengeded a tranyot, vagy ujabb es ujabb orult terveket talalsz ki, hogyan tudnad visszacsempeszni a macskaolba?
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 07:32:58
x30)
Endiii endiii hol a tolvajtranyó flokk? Hát félrekúrt megint az urad. Ez párbajhelyzet.
Olvasom a pédiát, forgalmas napod volt tegnap, irigyellek!
Olvasom a pédiát, forgalmas napod volt tegnap, irigyellek!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 04, 2023 07:35:50
x5)
-szia anya.
-szia.
-figyu, nem szeretned megnezni velem a legujjabb woodman castingsot melanie tuckerrel?
-haggyal mar endre, nem ismerem ezeket a filmeket.
-jo akkor roviden elmondom a tortenetet.
-nem erdekel hagyjal beken...
-szia.
-figyu, nem szeretned megnezni velem a legujjabb woodman castingsot melanie tuckerrel?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 07:43:03
x1)
-szia anya.
-szia.
-szia.
Woodman casting? Ahol szuletett ferfiak szuletett nokkel dugnak? Fujj, inkabb nyissuk ki a gazt!
2023.09.04 00:15
Sep 04, 2023 07:54:24
Vasárnap este, az öreg kommunkista öregasszony visszavágott a buzipuccsért és sikeres ellenforradalmat hajtott végre a szovjet dicsőségért!!!
-Megérkezés után érdekesnek találtam, hogy 2 beérkező vonat várható már csak
Egy Ujjszászi és egy Bééééécsi.
Endre b+

- a cica a vártnál korábban érkezett, próbált is a sínek közé szarni.

-Vonat beérkezése után, 3 perccel, sikerült "mindenkinek" leszállni
Aztán a tranyó is megjött, de hirtelen már hárman volt, nem lepődtem meg.

-tranyót lehúzták cigire aztán egyedül csámpázott. Főbejáraton, lépcsőn le, tanácstalan totyogás, sörözés, cigizés, csövesmaratás.
Tranyó után a helyi erők fertőtleníteni kezdték a vasútállomást.

-20-25 perc tanácstalan tántorgás és korlátba kapaszkodás következett. A helyi nézőközönség legnagyobb örömére.
2-3 alkalommam körbejárták a helyi erők, de szerintem a tranyót megvédte a szaga.
Apropó!
Büdösen jött fel Pestre a macskaólból, ennyit a teljes értékű fürdősől, hát nem bírt a tranyóval ősem.

A fordulópont akkor jött el, amikor megjelent egy másik tiktoksztár, sajnos a nevét nem mondta meg, de ő az a bolondos cigány férfi, aki has pólóban, meg magassarkú csizmában produkálta magát egy délpesti Tesco parkolóban őgy 8-10 évvel ezelőtt, biztos megfejti valaki. Vagy nekem eszembe jut.
Kicsit bolondos, de 2000 ért kínálta magát, egy játszótéri baszásra, miután a tranyó elmenekült előle.
Funfact, szerintem a tranyó ismeri valamennyire, mert akkoriban lakott délpesten ő is.
Vagy a másik magyaráza, a pánik szerű menekülésre, hogy a jövő karácsony szellemét látta a hölgyúrban. Kb. kozogott a 3 csomaggal.
Átköltözött a 7-es kocsma előtti buszmegállóba.
Matatott még egy kicsit, aztán az első éjszakaival elcsámpázott. Felszállnia harmadjára sikerült, a nyitott hátsóajtó ellenére.

Azt hittem itt az este vége, de tévedtem, mint már annyiszor.
End of part1.
-Megérkezés után érdekesnek találtam, hogy 2 beérkező vonat várható már csak
Egy Ujjszászi és egy Bééééécsi.
Endre b+

- a cica a vártnál korábban érkezett, próbált is a sínek közé szarni.

-Vonat beérkezése után, 3 perccel, sikerült "mindenkinek" leszállni
Aztán a tranyó is megjött, de hirtelen már hárman volt, nem lepődtem meg.

-tranyót lehúzták cigire aztán egyedül csámpázott. Főbejáraton, lépcsőn le, tanácstalan totyogás, sörözés, cigizés, csövesmaratás.
Tranyó után a helyi erők fertőtleníteni kezdték a vasútállomást.

-20-25 perc tanácstalan tántorgás és korlátba kapaszkodás következett. A helyi nézőközönség legnagyobb örömére.
2-3 alkalommam körbejárták a helyi erők, de szerintem a tranyót megvédte a szaga.
Apropó!
Büdösen jött fel Pestre a macskaólból, ennyit a teljes értékű fürdősől, hát nem bírt a tranyóval ősem.

A fordulópont akkor jött el, amikor megjelent egy másik tiktoksztár, sajnos a nevét nem mondta meg, de ő az a bolondos cigány férfi, aki has pólóban, meg magassarkú csizmában produkálta magát egy délpesti Tesco parkolóban őgy 8-10 évvel ezelőtt, biztos megfejti valaki. Vagy nekem eszembe jut.
Kicsit bolondos, de 2000 ért kínálta magát, egy játszótéri baszásra, miután a tranyó elmenekült előle.
Funfact, szerintem a tranyó ismeri valamennyire, mert akkoriban lakott délpesten ő is.
Vagy a másik magyaráza, a pánik szerű menekülésre, hogy a jövő karácsony szellemét látta a hölgyúrban. Kb. kozogott a 3 csomaggal.
Átköltözött a 7-es kocsma előtti buszmegállóba.
Matatott még egy kicsit, aztán az első éjszakaival elcsámpázott. Felszállnia harmadjára sikerült, a nyitott hátsóajtó ellenére.

Azt hittem itt az este vége, de tévedtem, mint már annyiszor.
End of part1.
Sep 04, 2023 07:54:24
Hotyfolt
Sep 04, 2023 07:54:32
A Géza ma este megint hajléktalanná tette a Mercit
www.bitchute.com/video/F3X02Y5GMOd0/
Macskaólból flokkol megint a felpüffedt fatászpika
Az este történéseit Fülzsír számlájára írja
Kőbányait szlopál a millió fütyis felhőének
Endi csendes vasárnap délutánt és aludni akart, Mejsziszát hajtotta a roma vér és bevásárolni ment
Kártyent megint átadta a tranyónak - kártyacsá intéző trollok, hahó!
Este 7-kor ébredt meg a sörkómából, nem érte el a tranyót ezért bosszúból megindult volna szórakozni
Incenzusra készült, Grand Tourismora csábítgatta Goldát, elmesélte neki a film szinopszisát
Sorolja az előfizetéseit asodi forum.sodika.org/?pageNo=12963&highlight=1311689#comment-1311689 dehát fizettek neki, szórni akarta a hitelpénzt
*teflontroll becsörög a flokkba*
Vasútállomásról fordult vissza gyagya
Tranyó döngette a kirohadt Attila utcai kaput, de Golda nem engedte be
Szócsata volt, de ha asodi otthon van is balhé lett volna.
A megállapodás úgy szólt hogy a két buzi csak lábujjhegyen osonhat a macskaólba, lájfsz pedig kizárólag Szolnokról. Tranyó ehhez nem tartotta magát, hangja az őszfasz is nehezményezi ezt
Snecit nem érdekelte a történet, moziba csábítgatta a sziszát is
Manta mantára mentek volna inkább
Újabb ablakon kidobott pénzek: 2000ft vonatjegy (Szolnok 2 főre, oda-vissza)
Sneci mesterterve ismét a rendőrök elkerülése lett volna, mint a faptop lefoglaltatása idején
Mániás autista korcs: ránéz a telefonra, látja hogy 5 perchez közelít a felvétel számlálója, belehúz a mondanivalójába
Tibi elmondása szerint ő a Gayzával telefonált, ezért nem vette fel a telefont, ezért lett most hajléktalan, Laura drogdíler, Csengét pedig el kell venni Gammertől.
5:02 sziasztok
www.bitchute.com/video/F3X02Y5GMOd0/
Macskaólból flokkol megint a felpüffedt fatászpika
Az este történéseit Fülzsír számlájára írja
Kőbányait szlopál a millió fütyis felhőének
Endi csendes vasárnap délutánt és aludni akart, Mejsziszát hajtotta a roma vér és bevásárolni ment
Kártyent megint átadta a tranyónak - kártyacsá intéző trollok, hahó!
Este 7-kor ébredt meg a sörkómából, nem érte el a tranyót ezért bosszúból megindult volna szórakozni
Incenzusra készült, Grand Tourismora csábítgatta Goldát, elmesélte neki a film szinopszisát
Sorolja az előfizetéseit asodi forum.sodika.org/?pageNo=12963&highlight=1311689#comment-1311689 dehát fizettek neki, szórni akarta a hitelpénzt
*teflontroll becsörög a flokkba*
Vasútállomásról fordult vissza gyagya
Tranyó döngette a kirohadt Attila utcai kaput, de Golda nem engedte be
Szócsata volt, de ha asodi otthon van is balhé lett volna.
A megállapodás úgy szólt hogy a két buzi csak lábujjhegyen osonhat a macskaólba, lájfsz pedig kizárólag Szolnokról. Tranyó ehhez nem tartotta magát, hangja az őszfasz is nehezményezi ezt
Snecit nem érdekelte a történet, moziba csábítgatta a sziszát is
Manta mantára mentek volna inkább
Újabb ablakon kidobott pénzek: 2000ft vonatjegy (Szolnok 2 főre, oda-vissza)
Sneci mesterterve ismét a rendőrök elkerülése lett volna, mint a faptop lefoglaltatása idején
Mániás autista korcs: ránéz a telefonra, látja hogy 5 perchez közelít a felvétel számlálója, belehúz a mondanivalójába
Tibi elmondása szerint ő a Gayzával telefonált, ezért nem vette fel a telefont, ezért lett most hajléktalan, Laura drogdíler, Csengét pedig el kell venni Gammertől.
5:02 sziasztok
Sep 04, 2023 07:54:32
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 08:01:11
x10)
Mivan Endre?
Jó volt az éjszaka? A qurva anyád is jót aludt a veje nélkül?
Álmodjatok Rémeket!
2023.09.04 00:50-
Sep 04, 2023 08:03:15
Part 2. Az öregasszony visszavág.
Miután a tranyó a 973-as busszal, nagynehezen elindult, szimatoltam még egy kis Pizza Me-t. Éjjel kettőig nyitva vannak, ha esetleg valakit ott érne az este.
A kifejlett érzékeim és a rutin nyugati irányba állított és megindultam.
Volt még idő és kedvem a városhoz, guszusom már kevésbé. Mindegy, gondoltam Andi.
Blahánál elég nagy volt az élet, az iskola és a reggeli munkanap ellenére.
Okkossaaan körülnéztem, mert tudjuk, hogy a tranyó itt is fellelhető.
Szerintem a sok csöves és átlagember miatt jár ide a tranyó, világos is a tér.
Sok ember, jó láthatóság, ha csak félig-háromnegyedig van bebaszva, nagyon fosik a tranyesz. Mindentől.
Miután a tranyó a 973-as busszal, nagynehezen elindult, szimatoltam még egy kis Pizza Me-t. Éjjel kettőig nyitva vannak, ha esetleg valakit ott érne az este.
A kifejlett érzékeim és a rutin nyugati irányba állított és megindultam.
Volt még idő és kedvem a városhoz, guszusom már kevésbé. Mindegy, gondoltam Andi.
Blahánál elég nagy volt az élet, az iskola és a reggeli munkanap ellenére.
Okkossaaan körülnéztem, mert tudjuk, hogy a tranyó itt is fellelhető.
Szerintem a sok csöves és átlagember miatt jár ide a tranyó, világos is a tér.
Sok ember, jó láthatóság, ha csak félig-háromnegyedig van bebaszva, nagyon fosik a tranyesz. Mindentől.
Sep 04, 2023 08:03:15
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 08:06:05
x30)
Mivan Endre?
Tócsás dal rigmusára:
*asodi nem védett meg senkit,
Golda mama kibaszta a menyét
Cicca-cicca, nagyon aranyos
Macskaól padlója megy egy fos*
Valósághajlítás
Sep 04, 2023 08:07:35
“Géza miatt lett hajléktalan a Tibi “
Még ugyanebben a videóban: “Volt egy megállapodás hogy lábujjhegyen csoszogunk ès ha lájvozni akar bemegy Szolnokra”
ANDI! A büdös kurva anyádat de kijárna már egy verés neked. ANYÁD LÁTTA HOGY BE VAN BASZVA, ORDIBÁL, LÁJVOZIK, VIDEÓZIK ÉS EZÉRT BASZTA KI. NEM GÉZA MIATT. NEM TARTOTTÁTOK AMIT MEGBESZÉLTETEK. És csóró nem is tudja hogy mik mentek még itt napok óta. Azt se, hogy rendszeresen járnak ki hozzá a rendőrök mert a macskaóltól kezdve ahol àllva behugyozottt már összeszart hugyozott mindent Hugyszászon.
Te hogy lehetsz ekkora valósághajlító fehércigány?? És ne beszélj ennyire cizelláltan mert még nevetségesebb hogy mindenki tudja, hogy gyakorlatilag egy alkoholista buzeráns vademberről van szó aki a szaros segged ujjazza meg maga alá szarik hányik.
Retkes büdös szarháziak. Miért vagytok még online?
Még ugyanebben a videóban: “Volt egy megállapodás hogy lábujjhegyen csoszogunk ès ha lájvozni akar bemegy Szolnokra”
ANDI! A büdös kurva anyádat de kijárna már egy verés neked. ANYÁD LÁTTA HOGY BE VAN BASZVA, ORDIBÁL, LÁJVOZIK, VIDEÓZIK ÉS EZÉRT BASZTA KI. NEM GÉZA MIATT. NEM TARTOTTÁTOK AMIT MEGBESZÉLTETEK. És csóró nem is tudja hogy mik mentek még itt napok óta. Azt se, hogy rendszeresen járnak ki hozzá a rendőrök mert a macskaóltól kezdve ahol àllva behugyozottt már összeszart hugyozott mindent Hugyszászon.
Te hogy lehetsz ekkora valósághajlító fehércigány?? És ne beszélj ennyire cizelláltan mert még nevetségesebb hogy mindenki tudja, hogy gyakorlatilag egy alkoholista buzeráns vademberről van szó aki a szaros segged ujjazza meg maga alá szarik hányik.
Retkes büdös szarháziak. Miért vagytok még online?
Sep 04, 2023 08:07:35
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 08:10:34
x1)
A tranyo tokeletesen bemutatja, hogyan ragad bele valaki a hajlektalansagba.
Kitiltottak az osszes szallorol, mert balhezott, de oriasi szerencsejere befogadja a Recskagirl es ugy nez ki nala is telelhet. Kap kajat, piat, cigit, drogot ingyen, meg szexet sem ker cserebe a vendeglatoja, mert impotens, csak el kell viselnie a loopolasat.
Ep eszu ember ilyenkor meghuzna magat, rendbetenne a kertet, kitakaritana a lakast, probalna minel kevesebb kellemetlenseget okozni a szallasadoinak.
Bezzeg a tranyo! O inkabb balhezik, Ændit bantalmazza, Goldaval obegat, ugy viselkedik, mint egy szociopata allat (nyilvan mert az), pedig neki kellene a legjobban tudnia, hogy ez az utolso utani lehetosege, hogy ne az utcan teleljen.
Tokeletesen latszik, hogy zart osztalyon, vagy bortonben a helye, teljesen keptelen tarsadalomban elni. Barmilyen tamogatas vagy segitseg folosleges, amig az elmebetegsegei szabadon tombolnak.
Kitiltottak az osszes szallorol, mert balhezott, de oriasi szerencsejere befogadja a Recskagirl es ugy nez ki nala is telelhet. Kap kajat, piat, cigit, drogot ingyen, meg szexet sem ker cserebe a vendeglatoja, mert impotens, csak el kell viselnie a loopolasat.
Ep eszu ember ilyenkor meghuzna magat, rendbetenne a kertet, kitakaritana a lakast, probalna minel kevesebb kellemetlenseget okozni a szallasadoinak.
Bezzeg a tranyo! O inkabb balhezik, Ændit bantalmazza, Goldaval obegat, ugy viselkedik, mint egy szociopata allat (nyilvan mert az), pedig neki kellene a legjobban tudnia, hogy ez az utolso utani lehetosege, hogy ne az utcan teleljen.
Tokeletesen latszik, hogy zart osztalyon, vagy bortonben a helye, teljesen keptelen tarsadalomban elni. Barmilyen tamogatas vagy segitseg folosleges, amig az elmebetegsegei szabadon tombolnak.
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 08:14:18
x30)
Sep 04, 2023 08:14:18
Tranyó reggel Lyuciferre akar ráakaszkodni. 😡
El kell intéz(tet)ni, vagy visszavinni recskáshoz ezt a férget. Szerencsétlen varangyosomra elég bajt hozott már. Takarodjon a közeléből ez a retek, húzkodja csak AEndit Sep 04, 2023 08:14:18
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 08:17:16
x77)
Pár cigány rajongót azért szerzett Tibi is, jó lesz ez.
2023.09.04 01:30-
Sep 04, 2023 08:18:16
Mentek a jogvédett rángatózások a tér közepén, de csak módjával, mert ugye már a Keletinél is majdnem összehányta/ szarta/ vagy hugyozta magát a tranyó.
Sör cigi bőven volt nála.
Semmi extre, átlagos részeg csöves viselkedés, tántorog, motyog maga elé, néha rángatózik kicsit.
Alapvetően kerülték a helyi társaságok, néhány beszólást kapott kannibál cigányoktól, de semmi durvát, be volt dugva a füles, fel sem fogta mi történik körülötte.
Tipikus áldozat viseledés.
Csak a csodának köszönhető, hogy nem lopták el mindenét a Kelónál vagy a Blahán.
Kezdett hüvösebb lenni, gyorsan józanodni kezdett a csöves.
Átült egy asztalhoz és befészkelte magát.
Innentől már nyomta a műsort tiktiken.

Azért egy fogyaték itt is akadt.
Rövid szakmai elemzésem:
Térdének nincs semmi baja, este kilométereket gangolt a 3 csomaggal részegen. Van pénz, szerintem nála van egy gyagya kártya.
Endre egy 10 000-es szobát sem intézett neki, de ezen senki nem lepődik meg.
Teljesen paranoid a tranyó, bárki elment mellette, közelébe ült, vagy tüsszentett a közelébe, úgy méregette, mintha egy machete-t lóbált volna a kezében.
Szerintem ma délelőtt amíg Golda gányolni van, megint visszapatkánykodik a csöves.
Ha kapok egy videó feltöltő oldalt, kaphattok pár másodperc jogvédett szenvedést.
Sör cigi bőven volt nála.
Semmi extre, átlagos részeg csöves viselkedés, tántorog, motyog maga elé, néha rángatózik kicsit.
Alapvetően kerülték a helyi társaságok, néhány beszólást kapott kannibál cigányoktól, de semmi durvát, be volt dugva a füles, fel sem fogta mi történik körülötte.
Tipikus áldozat viseledés.
Csak a csodának köszönhető, hogy nem lopták el mindenét a Kelónál vagy a Blahán.
Kezdett hüvösebb lenni, gyorsan józanodni kezdett a csöves.
Átült egy asztalhoz és befészkelte magát.
Innentől már nyomta a műsort tiktiken.

Azért egy fogyaték itt is akadt.
Rövid szakmai elemzésem:
Térdének nincs semmi baja, este kilométereket gangolt a 3 csomaggal részegen. Van pénz, szerintem nála van egy gyagya kártya.
Endre egy 10 000-es szobát sem intézett neki, de ezen senki nem lepődik meg.
Teljesen paranoid a tranyó, bárki elment mellette, közelébe ült, vagy tüsszentett a közelébe, úgy méregette, mintha egy machete-t lóbált volna a kezében.
Szerintem ma délelőtt amíg Golda gányolni van, megint visszapatkánykodik a csöves.
Ha kapok egy videó feltöltő oldalt, kaphattok pár másodperc jogvédett szenvedést.
Sep 04, 2023 08:18:16
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 08:20:36
x77)
Tényleg Tibinél van a kártyened, Editke?
Ujj-jujj.
Ujj-jujj.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 08:21:29
x48)
kissendrevagyok
-
Sep 04, 2023 08:22:07
Bocsánat a helyes írásért és a szar képekért. Este nem sokat tud a kicsi telefonom, meg én sem voltam a toppon.
Sep 04, 2023 08:22:07
miklos_akos
(
x1)
Sep 04, 2023 08:25:14
x1)
Bocsánat a helyes írásért és a szar képekért. Este nem sokat tud a kicsi telefonom, meg én sem voltam a toppon.
Ezekert nem kell bocsanatot kerni, az egesz tanszek neveben NSZKSZ a munkad!
noikabatgomb
(
x10)
Sep 04, 2023 08:26:44
x10)
-szia anya.
-szia.
-szia.
Majd felall es bezarja az ajtot tudvan, hogy a tibinek nincs kulcsa es hazafele kacsazik a bevasarlassal meg a sorrel a kezeben es elindul moziba. De johetett volna a szisza is, csak nem vette fel. Mert a Grandturismot masok is egy 12-es pack wc-papirral az olukben szoktak megnezni. Geza ezert faszulni fogsz.
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 08:26:54
x77)
Máriabesnyő?
Mit keresett ott Tibi? Esetleg Editkével kirándulgatott korábban?
trashcity.net/video/5824/tibit-a-jegy%C3%A9vel-egy%C3%BCtt-elk%C3%BCldik-melegebb-%C3%A9ghajlatra-2023-09-01
trashcity.net/video/5824/tibit-a-jegy%C3%A9vel-egy%C3%BCtt-elk%C3%BCldik-melegebb-%C3%A9ghajlatra-2023-09-01
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 08:27:36
x30)
Azért érdemes megfigyelni a nüansznyi különbségeket a szűz alkoholista OKJ-s zugügyvéd fatászpika és a csanád jogot végzett Glédát kortyolgató 96 éves Golda közt.
Előbbi Linszben/Bécsben nem bírta kirakni az illegális lakásfoglaló csöveseket, utóbbi még rendőri segítséget is kért. Mondjuk a vén zsidó kurva nem is szerelmes a Tibibe. Mindegy, Andi.
Előbbi Linszben/Bécsben nem bírta kirakni az illegális lakásfoglaló csöveseket, utóbbi még rendőri segítséget is kért. Mondjuk a vén zsidó kurva nem is szerelmes a Tibibe. Mindegy, Andi.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 08:27:54
x48)
Máriabesnyő?
A földön vagy a szembe levő ülésen talált egy jegyet, azt hitte az övé, de nem az volt.
-
Sep 04, 2023 08:30:03
Tánci-tánci
gofile.io/d/6GPusr
gofile.io/d/I0JDEi
Rövid és szar a minőség, ez van. Endre kiverheti rá, jahh... mindegy.
gofile.io/d/6GPusr
gofile.io/d/I0JDEi
Sep 04, 2023 08:30:03
miklos_akos
(
x1)
Sep 04, 2023 08:31:31
x1)
Tánci-tánci
gofile.io/d/6GPusr
gofile.io/d/I0JDEi
gofile.io/d/6GPusr
gofile.io/d/I0JDEi
Ezek jo videok lettek! NSZKSZ a munkat megegyszer!
dögkút
Sep 04, 2023 08:34:00
Tokeletesen latszik, hogy zart osztalyon, vagy bortonben a helye, teljesen keptelen tarsadalomban elni.
Hahó! Én is itt vagyok!
Sep 04, 2023 08:34:00
halászlé
(
x24)
Sep 04, 2023 08:34:24
x24)
El kell intéz(tet)ni, vagy visszavinni recskáshoz ezt a férget. Szerencsétlen varangyosomra elég bajt hozott már. Takarodjon a közeléből ez a retek, húzkodja csak AEndit
megy az vissza magától...nem fog tőle megszabadulni sodika...olyan lesz, mint egy második púp :)
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 08:35:41
x77)
Tánci-tánci
gofile.io/d/6GPusr
gofile.io/d/I0JDEi
gofile.io/d/6GPusr
gofile.io/d/I0JDEi
Milyen felszabadult Editke nélkül.
miskolcigány
(
x5)
Sep 04, 2023 08:37:24
x5)
Tánci-tánci
gofile.io/d/6GPusr
gofile.io/d/I0JDEi
gofile.io/d/6GPusr
gofile.io/d/I0JDEi
Teljesen jo lett, en siman kivertem. Itelkezni pedig az itelkezzen, akinek a parja hetfon hajnali kettokor nem csovesekkel enyeleg a blahan.
-
Sep 04, 2023 08:37:37
Eszmeralda!

Őtalálta meg a tranyót a keletinél, az eljövendő karácsony szellemként.
:DDDDDD
Nagyon beszart tőle :DDDDDD

Sep 04, 2023 08:37:37
bolgár jeti
(
x30)
Sep 04, 2023 08:40:13
x30)
500 komment már megint tegnap este 10 óta :) Hát mi a pedofil kurva anyádat csináltál megint?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
-
Sep 04, 2023 08:42:33
500 komment már megint tegnap este 10 óta :) Hát mi a pedofil kurva anyádat csináltál megint?
Goldamama ellenfordalmi tevékenységként, kirakatta a karhatalmi erőkkel a a tranyót a macskaólból.
Sep 04, 2023 08:42:33
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 08:42:42
x1)
Azért érdemes megfigyelni a nüansznyi különbségeket a szűz alkoholista OKJ-s zugügyvéd fatászpika és a csanád jogot végzett Glédát kortyolgató 96 éves Golda közt.
Golda nem fogyatékos. Nyilván sohasem volt egy szellemóriás, sőt valószínűleg már a zugügyvédkedős korszaka óta is hanyatlott szellemileg, de végülis többé-kevésbé ép eszű ember. Jó, hát buta mint a föld, de az nem jelenti, hogy ne tudna például döntéseket hozni és tartani magukat hozzájuk. Na ellenben a Recskagirl a szefós teszetosza akaratgyenge szar mintapéldánya.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 08:43:39
x1)
Eszmeralda!
Csak az üzletét féltette. Ez is cigány, ez is csöves, ez is a segglyukát árulja kétezerért, így a tranyó piacát foglalja el.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 08:44:47
x48)
Én is ezen filóztam, hogy miért nem az első napon lépte meg ezt? Miért hagyta pár hétig zülleni a háznál ? Vagy már akkor benyújtotta távoltartásit és csak most jött meg az ítélet ? 🤔
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 04, 2023 08:52:22
x5)
igy legalabb tobb idod lesz a vezetesre fokuszalni. bizunk benned. meg eltett a remeny hogy okt 23-an egy teszlabol fogsz tiktik liveot inditatni a jogsidat mutogatva.
tyodika
Sep 04, 2023 08:55:29
Hogy ki a hibás, hogy Mejci hajléktalan lett? Természetesen nem én és nem Mejci, hanem MINDENKI MÁS.
Sep 04, 2023 08:55:29
tyodika
Sep 04, 2023 08:57:51
Eszmeralda!
És csak két ezer a játszótéren? Dupla élvezet! Őtalálta meg a tranyót a keletinél, az eljövendő karácsony szellemként.
Sep 04, 2023 08:57:51
balek
(
x10)
Sep 04, 2023 08:58:25
x10)
Ma este Gézás flokk az új verdából, friss jogsit lobogtatva.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 08:59:33
x1)
Unta már, hogy az ő combjára veri éjjelente a Recskagirl. Gondolta, legalább lesz egy kis nyugta, ha beköltözik az üszkös picsa.
-
Sep 04, 2023 09:01:57
Tranyóhoz képest, felüdülés volt pár szót váltani vele amíg megpróbált cigit kérni és eladni magát.
Megtudtam ezt-azt egy nagyfaszú ukránról és egy spúr sapkásról aki 100 forintokon alkudozott.
Sep 04, 2023 09:01:57
halászlé
(
x24)
Sep 04, 2023 09:03:34
x24)
vigyázzon, Trolléga, Viktorsz is így kezdte :o))))))
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 09:05:30
x1)
Azért a nyomornak vannak olyan bugyrai, amikbe így nem biztos, hogy a hétköznapi életünk során belelátnánk a snecológia nélkül. Valamelyik nap uszodában voltam, de otthon felejtettem az úszósapkámat, úgyhogy vettem egy újat kemény 1800 forintért. Nem is gondoltam rá többet, annyira csekély kiadás ez nekem. Ezek szerint más ennyiért a seggét árulja az utcán.
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 09:05:37
x30)
Tehát akkor a mai napra a műsor Endi:
- Golda fenyegetés
- tolvajtranyózás
- Gayza flokk
- ha betalálnak Levelező Leventék, akkor meghaltam flokk
Irigyellek! De legalább a jogsira több időd marad.
- Golda fenyegetés
- tolvajtranyózás
- Gayza flokk
- ha betalálnak Levelező Leventék, akkor meghaltam flokk
Irigyellek! De legalább a jogsira több időd marad.
halászlé
(
x24)
Sep 04, 2023 09:07:26
x24)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 09:08:56
x1)
A tízszeresét megadnám, ha garantálná, hogy nem jön tíz kilométernél közelebb hozzám soha az életben.
A Trójai Tranyó
Sep 04, 2023 09:09:06
Nem akarok zugjogászkodni, a távoltartási nem így működik. Szerintem egyszerűen összebalhéztak, Golda megunta, hívta a kékeket, biztosan ismerték a tranyót, a mama kérésére kihajították. Aztán vagy Golda indít végre valamit, vagy a kékek hivatalból.
Sep 04, 2023 09:09:06
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 09:10:23
x1)
Vagy megsúgták neki barátilag, hogy akad ám még gumibot és paprikaspré is náluk, ha még egyszer meglátják Ujjszászon, mindkettőt bevetik.
-
Sep 04, 2023 09:12:59
Egy ilyen esti séta alatt sok minden szembe jön. Láttam már sok mindent.
Sep 04, 2023 09:12:59
noikabatgomb
(
x10)
Sep 04, 2023 09:18:58
x10)
A rendorok mar tudtak a tibirol, beszelt veluk Golda a multkor es a rendorok mondtak neki, hogyha balhe van akkor azonnal hivja oket. Hat most hivta.
Nyilvan a gyagyas elegge belefaradhatott a tibibe ha szonnelkul felrakta a vonatra.
Tok nyilvanvalo, hogy nem veletlenul "beszelgetett anyukajaval a kanapen". A manipulacio nagymestere elintezte, hogy a tranyo ne hisztizzen ott a fulebe meg bosszut allt a borotvalasert.
Ha annyira fontos lett volna neki a tranyedli akkor szolnokon lenne egy olcso motelben. De endre csak csendben vigyorogva elengedte.
Most majd jon a "trollok miatt volt! Ott van a forumon! Olvasd a forumot!" Duma meg a Geza a hibas orjonges.
Darth Tibor
(
x7)
Sep 04, 2023 09:22:37
x7)
Azért remélem, mielőtt kibaszták, a herélt hagyott ott néhány adag tibigélt Edinának!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
bolgár jeti
(
x30)
Sep 04, 2023 09:22:46
x30)
Flokk
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 09:23:23
x1)
Ændi akkor mi a terv a költségvetésegre? Felszabadult havi ezer euró, abból hiteleket törlesztesz? Vagy csak elszórod sörre meg kütyükre, mint egész életedben mindig?
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 04, 2023 09:23:49
x21)
Vekni flokk.
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 09:25:53
x77)
"Beszéljünk kicsit arról, én mit szeretnék."
:DDDDD
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 09:26:13
x10)
Senkit nem érdekel, hogy mit szeretnél rEndi!
Álmodjatok Rémeket!
Remegőszáj
(
x1)
Sep 04, 2023 09:26:21
x1)
“Remekül elvoltunk itt, suttogtunk.” :DDDD Miért teszel ki ilyen mondatoknak màr hétfő reggel?
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 09:26:29
x39)
"Beszéljünk kicsit arról, én mit szeretnék."
AGézahibájamindenszasztok.
A Trójai Tranyó
Sep 04, 2023 09:26:34
A rendorok mar tudtak a tibirol, beszelt veluk Golda a multkor es a rendorok mondtak neki, hogyha balhe van akkor azonnal hivja oket.
Igazából arra reagáltam -mert a fórum eléggé pörgött az utóbbi napokban ezen- hogy a távoltartási végzés (nem ítélet) nem feltétlen úgy működik, hogy valaki “beadja”, aztán “megkapja”. Ha valaha születik ilyen a tranyó ellen, ott már konkrét eljárás kell hogy legyen ellene, ami a legjobb hír lenne
minden lebukott jogi trollnak is.
Sep 04, 2023 09:26:34
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 09:27:21
x10)
"lábujjhegyen jártunk" = szétverték a vekni pofám
Álmodjatok Rémeket!
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 09:27:44
x77)
Flokk címe:
Mit szeretnék LÉGYSZÍVESEBBEN.
Megint be vagy baszva, Editke?
Vaják
(
x6)
Sep 04, 2023 09:28:47
x6)
Fent a flokk:
Sneci:Mit szeretnék légyszívesebben? (2023.09.04)
www.bitchute.com/video/TrBmKMjdo8i0/
Sneci:Mit szeretnék légyszívesebben? (2023.09.04)
www.bitchute.com/video/TrBmKMjdo8i0/
Trollok harca
(
x5)
Sep 04, 2023 09:29:22
x5)
szóval az az álmod hogy rettegve meghúzzátok magatok anyád kamrájában?
Miskolci alvósejt
Fatászpika
(
x2)
Sep 04, 2023 09:30:27
x2)
Állandóan eljátszod ezt Endi, szar van a palacsintában, mindig egy hatalmas baklövés után bemagyarázod magadnak hogy mi az a forgatókönyv, amivel meg lehet menteni a menthetetlent, de ugye ahhoz önuralom kéne, nem is kevés
Alkoholista vagy, a kifordított faszpina függője, és persze a munkádra teljesen alkalmatlan
Alkoholista vagy, a kifordított faszpina függője, és persze a munkádra teljesen alkalmatlan
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 09:30:43
x39)
Flokk címe:
Ez csak feltételezés. Gonoszkodsz!

PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 09:31:18
x10)
[img srchttps://files.catbox.moe/sgokxs.JPG]
Álmodjatok Rémeket!
Vaják
(
x6)
Sep 04, 2023 09:32:11
x6)
A lényege a flokknak: A fikás visszasírja a csatornapatkánykodós korszakot, mikor lábujjhegyen játak a tranyóval
Kocsi lesz, de előtte meg kell szerezze a jogsit=Sose lesz kocsi
Kocsi lesz, de előtte meg kell szerezze a jogsit=Sose lesz kocsi
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 09:32:26
x10)
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 09:32:37
x48)
"Én mit szeretnék"
Endre neked kuss van. Egy megtűrt szardarab vagy a macskaólban, semmilyen beleszólásod nincs semmibe. Ha önállóságot akarsz akkor vegyél ki egy albérletet. Ennyire egyszerű!
kissendrevagyok
Endre neked kuss van. Egy megtűrt szardarab vagy a macskaólban, semmilyen beleszólásod nincs semmibe. Ha önállóságot akarsz akkor vegyél ki egy albérletet. Ennyire egyszerű!
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 09:33:05
x39)
Tranyónak van valami új végrehajtós ügye, jól értettem? Vagy ez a régi?
Dörpepúp
(
x7)
Sep 04, 2023 09:33:34
x7)
Filléres sör, pókujjak és semmibe révedő malacszemek.
Ez az élet endike.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 04, 2023 09:33:59
x21)
Magányos vekni:
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 09:34:16
x10)
Nem fogod fel, hogy sohase lesz jogsid???
Max a halálos ágyadon sajnálatból megkapod.
Álmodjatok Rémeket!
Max a halálos ágyadon sajnálatból megkapod.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 09:34:36
x48)
Magányos vekni:
Nincs aki megrajzolná a szemöldökét 🤣
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 09:35:08
x39)
Endre!
Ez a csöves már elment.
Hajnalban, lakásban baszta egy másik öreg csöves.
Anyukáddal meg a macskaól retkével fogsz egyedül megrohadni.
Ez a csöves már elment.
Hajnalban, lakásban baszta egy másik öreg csöves.
Anyukáddal meg a macskaól retkével fogsz egyedül megrohadni.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 04, 2023 09:37:16
x21)
A flokk végén mennyire be van szarva, hogy benyit Golda. 🤣
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 09:37:31
x48)
most jöttek rá, hogy nincs kire írni az autót ?
2 év után?? ez most komoly ? 😅
kissendrevagyok
2 év után?? ez most komoly ? 😅
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 09:37:48
x10)
A nagy milliomos progrjamozó, 200 f-os sörikét vedel!
Mivan Endi, elvitette a szisza a kártyent?
Álmodjatok Rémeket!
Mivan Endi, elvitette a szisza a kártyent?
164 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Erre fogod most ujjazni a seggedet, ahogy majd basszak az uradat?