miröl beszelsz te idiota, håt nem te mondtad, hogy penz az mårpedig nincs, olyan mint a jogositvånyod! vagy azt a måsik ened mondta?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
|__o__|
Ezt is a Ligetprojektből zabáltatod???
Paródiarovat
Faszom
Egy példa:
www.ceginformacio.hu/cr9310975573
LogMeIn Szoftverkészítő és Szaktanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Nettó árbevétel 10 313 522 000 HUF
Nettó árbevétel EUR-ban 32 075 053 EUR
|__o__|
Te full retardált vagy!
Jó hát azt nem veszi figyelembe, hogy aljamunkás és arra vetíti az egészet amit tapasztalt. Tipikus mérési hiba. Olyan mintha a 10 fős borsodi kihalt faluban keresnél diplomás programozót és megállapítanád, hogy matyarországon ilyen nincs. De hát akinek betegségtudata sincs, az miért kezelné lehetőségként azt, hogy téveshet?
Faszom
Töltsd már ki azt a kibaszott mensa próbatesztet amiért könyörögtünk neked a liveban?
Nem mered?
Tehat te jol beirtad hogy nemettanaraimra, de a telefon kijavitotta nemettsbaraimra. Seems legit
Milyen szerencse, hogy én pl személyesen ismerek olyan embert, aki 29 éves korára development lead egy üzleti szoftvereket készítő cégnél. Havi nettó millió konkrétan megvan, és erre jön még év végén a bónusz. Most gondolkodik azon, hogy kiköltöznek a férjével valahova, mert külföldön ennek a két-háromszorosát tudná megkeresni kevesebb munkával. Ne keverd a szezont a faszommal, Endre! TE nem vagy programozó, te egy digitális segédmunkás vagy. Ahhoz mérten kint jól keresel, ez igaz. De sehol nem vagy az igazi fejlesztők pénzétől.
Csak így történhetett, hiszen sosem hibázik.
Mondja az az ember, aki egy jatek menujeben elteved, eszi a taknyat elo adasban, az ev sikerekent eli meg, hogy magyarul netflixezhet meg, hogy szines lampak vilagitjak meg kozben a koszos kis barlangot, amiert egy havi magyar minimalbert csenget ki minimum plusz karokozas.
Sodi itt egyedul a te ismerosi korod alkotjak papiros elmebetegek es novero alkoholistak. Ha tovabb latnal a narutonal es nem csak utolso garazscegekben ganyoltal volna vagy lennenek ismeroseid az itban, akkor tudnap, hogy siman meg lehet keresni itthon a kinti fizetesedet nettoban. Egy katas freelancer osszekodolja az eves fizetesed fel ev alatt, a masik feleben meg a balatonon nezi a bikinis lanyokat. Igaz nem egy nudista strand szexnagyikkal, de tobb puncit levarr egy het alatt ingyen, mint ahany neked kiveri penzert. Masnizhatod az excelt, hogy atlagolva milyen sikeres vagy, de attol meg ott lesz a 27 ezer euro adossag, nem lesz nemet csibe, jogositvany, auto, fogak meg partnerprogram se.
Egy legoautot nem tudtal orak alatt kirakni, ne te oktasd mar ki az its trollokat.
A Groteszk volt az EGYETLEN munkahelyed, te fasz! Oda is csak benyomtak. Ez lenne az egész magyar IT szektort lefedő tapasztalat? Ez nem egyszerű hazugság, hanem olyan módszertani hiba, amiért infósként bárhonnan kibasznak. Kontár geci vagy.
Ide figyelj, pónifasz! Te sokkal rosszabb vagy, mint a PHP Pistike! Ő ugyanis könnyen idomítható, a tudásbeli hiányosságait pedig tanulással pótolja. Ezzel szemben te tele vagy szar beidegződésekkel, amiktől nem tudsz eltérni. Vagy szerinted a PHP Pistikét ha rárakják egy projektre, akkor annak az a vége, hogy Abdul fogja újraírni az egészet? NEM. Nem, mert Pistike nem hazudja be a senior szintű tudást a CV-jében, és utána nem alibizik egy évet (!!!) a projekten, amit nem tud megcsinálni. Te viszont igen! És ha már itt tartunk, akkor Andi szaros weblapját se tudtad összerakni, te kontár.
Emlékszik mindenki amikor snecigeci adott fel neked egy megoldandó kérdést. Nem boldogultál vele. Erről ennyit
Nem holmi PHP könyvet elolvasó Pistikével beszélgettek.
A vonatozo oregek is egyetertenek abban, hogy ez igaz es meg egy php konyvet se voltal kepes elolvasni.
Akkor lehetne nullpontról beszélni, ha úgy hagytad volna el az országot, hogy minden anyagi és erkölcsi tartozásodat lerovod. Ehelyett itt vagy egy meg nem tagadott náci múlttal és 10 millió Ft tartozással az állam felé. Én ezt nem nevezném nulla pontnak.
Mi a fasz? Hány sört ittál eddig ma?
Nincs is live, nincsenek nézők, akkor megint magányosan vedelsz?
2 napig csicskultam
Ne a mátrixot nézd.
Nevelik az embert az illúzióban, hogy itt egy rendes ország körülötted, ahol önhibád az érvényesülés hiánya, aztán később ráébredsz, hogy végig jól érezted, hogy ezzel a vetített hazugsággal nincs rendben valami.
Németország itt az ébredés.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Téged senki sem próbált megölni, te szerencsétlen! Semmi szükséged nem volt a diákhitelre, volt elég pénzed. Akkor miért vetted fel? Ne csodálkozzál, ha utána visszakérik. Ezt nevezed te megölésnek? Picsogó kis buzi vagy leginkább.
Jó tehát gyógyszerre iszol.
2 napig csicskultam
Ezzel nyugtatgatod magad, miközben az elmúlt 5 évben összeszedtél 30.000 Euró tartozást és alkoholista lettél? Előtte sem voltál egy matyóhímzés, de ez most igazi mélypont, attól függetlenül, hogy kint élsz és dolgozol. Ha ezt nem látod be, akkor nagyobb a baj, mint hittük.
Olyan gyilkossági kísérlet, mint mikor a trollok kitekerték a picikli kormányából a csavart, és pofára estél? Te teljesen meg vagy őrülve? Ez a rendszer épp nem lakoltatja ki a prolikat, mert annyira meg akar ölni mindenkit. Talán dolgozni kellett volna és fizetni azt a diákhitelt, AMIT SZÜKSÉGTELENÜL VETTÉL FEL.
Bevallom, hogy ha én annyira lennék "rendben" mint te most, akkor felkötném magam.
2 napig csicskultam
Touché!
hát azért hetyetye
Live, most. Csináljad. Mozgás. Hallod? HALLOD?
2 napig csicskultam
Mi van rendben? 30.000-rel tartozol és napi 6 sört iszol. Szerintem ez nagyon messze van attól, hogy minden rendben legyen. Sőt, ez kimondott életveszély. Előbb-utóbb másnaposan fogsz bejárni -ha még most nem-, borostásan, karikás szemekkel. El fognak küldeni a munkahelyről, csak az indokot várják. Egyszer lesz csak piaszagod vagy alszol el az asztalnál, és véged. Az lesz a gyilkosság, mert akkor havi 1500-ból kell kifizetned a törlesztést meg a kaját meg az albit. Véged lesz, mint a Twin Peaksnek.
Tipikus, kimegy a paraszt külföldre mosogatni, aztán onnan szidja a hazáját.
Ne is gyere vissza, nem kellesz. Hazaáruló szardarab.
számszerűsítsük. Excel?
hát azért hetyetye
Nekem nem kell matyarázkodni, függőkém. Magadnak meg azt hazudsz amit csak akarsz.
Igyál csak, egészsegedre! :-)
2 napig csicskultam
nyilván, ha Berlinben is van szociális temetés.
Van deszkakoporsó púposoknak is?
hát azért hetyetye
Szerintem már túl van a sima sörikézésen, néha becsúszik egy-egy tűske is mellé.
2 napig csicskultam
Szerintem azért iszik 5-6 sört, mert fél a töménytől. Józan ésszel én biztos nem nyomnék be 3 liter folyadékot egy ültő helyemben csak azért, hogy berúgjak.
Ezt mondom én is. Nagyon vastag az autiköd, ha napi 6 sör mellett 30.000 euró tartozás az oké.
Nem tudom, mi a faszból veszed, hogy én voltam az a világoskéknickes, IP látó irént kérdezd, hátha most nincs bebaszva. ;)
A provokatív zserihergelésre nem reagálok, mert nem vagyok akaratgyenge szar.
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Igazad van. Legutóbb én sem kaptam már tartalék elektroncsöveket az ural-2 típusú gamerpc-mhez. :(
A gémeskutazással egyébként most küzdötted le magad a bőgatyázós landeszmann-rabbi szintjére, te feketeöves magyargyűlölő. A kurva anyádat ezúton is!
Ez mondjuk magyarázat lenne arra ia, hogy valami pszichiátriai gyógyszert szed és mondták neki, hogy egy-egy sört vagy egy pohár bort ihat de rövidet ne.
A bort nem bírja a nyamvadt bele, marad a folyékony kenyérke.
2 napig csicskultam
Na Zsery, és te mit tudsz felhozni mentségedre, amiért Hollandiába migráltál? Miben jobbak a munkafeltételek ott? Nem a gémeskúttól kell vödörben hordani a mosogató vizet?
Mégis milyen infrastruktúra az elmaradott? Nem folynak a gigabitek a drótból? Nem basz meg az áram, ha belenyúlsz a konnektorba? Nincs víz az irodai retyóban? IT-hoz mi kell még? Vagy szó szerint értendő, hogy nincs idehaza elég számítógép?
Világosíts fel!
Napi 5-6 sörtől nekem is mély rálátásom lenne mindenre. Nem gondolkodtál még azon, hogy esetleg füvezni kéne? Abból sokkal kevesebb is elég, és nem szoksz rá.
Örebro
(
x17)
Oct 30, 2019 16:36:13
x17)
A hitelkártya akkor hitel, ha nem fizeted vissza 30 napon belül. Ha visszafizeted, ingyen használt pénz.
miröl beszelsz te idiota, håt nem te mondtad, hogy penz az mårpedig nincs, olyan mint a jogositvånyod! vagy azt a måsik ened mondta?
sodika
Oct 30, 2019 16:46:16
Ő anno annyit mondott nekem a cég havi bevételének, mint amennyi nekem most az összes nettó jövedelmem. :) Az más kérdés, hogy lehetetlennek hangzott, hogy csak ennyi, de ez hangzott el.
Oct 30, 2019 16:46:16
sodika
Oct 30, 2019 16:50:18
Amikor kértem a pénzt a némettsbáraimra, akkor előadta a cég teljes bevételének az én mostani havi nettó jövedelmemet, hogy abból kell mindenkit kifizetni, valamint az irodát fenntartani. Ekkor vált világossá, hogy azért nem boldogultam Magyarországon, mert eleve lehetetlen volt, és ebből következően én semmiféle hibát nem vétettem, mert addig mindenki, mindig mindenhol irreális hülyeségekkel kábított engem.
Oct 30, 2019 16:50:18
törpspa
Oct 30, 2019 16:53:56
Ezt az autizmust tolja a lekeményebben, hogy a magyar IT szektor fizetései hazugságok és nem lehet benne keresni, elmaradott az egész.
A leghomályosabb autiköd ennél a résznél ereszkedik le.
Oct 30, 2019 16:53:56
sodika
Oct 30, 2019 16:54:14
Abban a pillanatban vált világossá, higy addigi életem során tényleg nem vétettem soha semmiben semmiféle hibát, mert a cél az adott környezetben eleve irreális, nemlétező és lehetetlen volt végig.
Oct 30, 2019 16:54:14
sodika
Oct 30, 2019 16:55:13
Vagyis hogy mindig mindent jól csináltam mindennél és mindenhol. Végig. Ekkor láttam át.
Oct 30, 2019 16:55:13
sodika
Oct 30, 2019 17:02:49
Némettanáraimra, na.
Jól írtam én, csak hülye autokorrekt.
Oct 30, 2019 17:02:49
xray
(
x21)
Oct 30, 2019 17:05:31
x21)
Oct 30, 2019 17:05:31
Vagyis hogy mindig mindent jól csináltam mindennél és mindenhol. Végig. Ekkor láttam át.
egyáltalán van olyan, amiben te hibáztál? ugye nincs? Oct 30, 2019 17:05:31
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 30, 2019 17:08:41
x7)
Oct 30, 2019 17:08:41
Ő anno annyit mondott nekem a cég havi bevételének, mint amennyi nekem most az összes nettó jövedelmem. :) Az más kérdés, hogy lehetetlennek hangzott, hogy csak ennyi, de ez hangzott el.
Ebből arra következtetsz, hogy az egész "Magyar IT" olyan, mint az exfőnökúrad? Oct 30, 2019 17:08:41
sodika
Oct 30, 2019 17:08:52
Akkor lett világos, hogy életem első három évtizede egy egyszerű hazugságra épült: Én nem egy modern, európai országban élek, ahol szükség van szakemberekre, hanem ez az egész egy díszlet, és csak a gémeskút van, meg a szürkemarha. Számítógépek nincsenek.
Oct 30, 2019 17:08:52
sodika
Oct 30, 2019 17:10:32
Amikor elhangzott a cég teljes bevételének a mostani összes nettó jövedelmem, hogy abból kell kifizetni mindent és mindenkit, akkor lett minden világos. Hogy nem hibáztam én soha semmiben: eleve volt végig minden lehetetlen.
Oct 30, 2019 17:10:32
Mr Montana
Oct 30, 2019 17:12:39
Mert kibaszott gyökér vagy. Írjál már ide egy hello wordot JS-ben, úgy hogy semmi copy-paste-t nem nyomsz. Lehet akár Pythonban is, vagy C-ben urambocsá Pascalban, mindegyik programnyelvet ismerem.
Oct 30, 2019 17:12:39
kramalon
(
x8)
Oct 30, 2019 17:17:19
x8)
Púp, mi szeptemberben vettünk fel a shaját megoldás melócsába junior frontendest. Az elvárásunk reálisan annyi volt, hogy ismerje az alapokat, és legyen hajlandó tanulni, keményen melózni, és képes legyen önállóan alapszintű problémák megoldására. Mivel ez még egy kis startup, nem tudunk versenyezni a LogMeInnel vagy a Prezivel, ezért csak nettó 400-at tudtunk neki adni plusz egy elektromos bringát (a külföldi befektetőnek ez az agylövése). Egy junior megkeres itthon 4-500 nettót, frontenden, te fasz! Nem csak nálunk, gyakorlatilag bárhol, szerintem ma már a patkányképű Solymári is kifizet közel ennyit a droidjainak.
Egy hozzád hasonlóan 15 év tapasztalattal rendelkező figura ennek a háromszorosát is megkapja. Lehet ronda, nem kell tárgyalásokra járnia, "csak" az alárendelt 5-10 ember munkájáért felel.
Nem a bérekkel és a munkaerőpiaccal van a baj, hanem veled. Te még az apply gombot sem találod meg, a problémamegoldó készséged zéró. Még az undorító megjelenésed sem számít, tele van schönhertzes nerdökkel a szakma. Te azért nem fogsz egyetlen normális helyen pénzt keresni, mert lusta vagy, sumák, inkább kárt okozol a cégnek, csak a felszínen minden rendben legyen. Lásd a unit testeket, ahol csak annyit tettél, hogy bármilyen hiba esetén is zöldre változtattad a jelzést. A legelemibb logikai feladotokkal sem birkózol meg, önállóan nem tudsz dolgozni. Nagyon röviden: te nem vagy frontend fejlesztő, te egy szalagmunkás vagy, mint a kisbuzi.
Egy hozzád hasonlóan 15 év tapasztalattal rendelkező figura ennek a háromszorosát is megkapja. Lehet ronda, nem kell tárgyalásokra járnia, "csak" az alárendelt 5-10 ember munkájáért felel.
Nem a bérekkel és a munkaerőpiaccal van a baj, hanem veled. Te még az apply gombot sem találod meg, a problémamegoldó készséged zéró. Még az undorító megjelenésed sem számít, tele van schönhertzes nerdökkel a szakma. Te azért nem fogsz egyetlen normális helyen pénzt keresni, mert lusta vagy, sumák, inkább kárt okozol a cégnek, csak a felszínen minden rendben legyen. Lásd a unit testeket, ahol csak annyit tettél, hogy bármilyen hiba esetén is zöldre változtattad a jelzést. A legelemibb logikai feladotokkal sem birkózol meg, önállóan nem tudsz dolgozni. Nagyon röviden: te nem vagy frontend fejlesztő, te egy szalagmunkás vagy, mint a kisbuzi.
Ezt is a Ligetprojektből zabáltatod???
Paródiarovat
sodika
Oct 30, 2019 17:17:24
Nem vagyok hülye. És hidd el, hogy annál szörnyűbb felismerés nincs, mint amikor nem arra döbbensz rá, hogy mi mindent basztál el, hanem épp ellenkezőleg: arra, hogy végig neked volt igazad mindig mindenben.
Oct 30, 2019 17:17:24
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 30, 2019 17:19:12
x7)
Amikor elhangzott a cég teljes bevételének a mostani összes nettó jövedelmem, hogy abból kell kifizetni mindent és mindenkit, akkor lett minden világos. Hogy nem hibáztam én soha semmiben: eleve volt végig minden lehetetlen.
Mert veled komolyabb cégek nem állnak szóba.Egy példa:
www.ceginformacio.hu/cr9310975573
LogMeIn Szoftverkészítő és Szaktanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Nettó árbevétel 10 313 522 000 HUF
Nettó árbevétel EUR-ban 32 075 053 EUR
törpspa
Oct 30, 2019 17:19:47
Nem vagyok hülye. És hidd el, hogy annál szörnyűbb felismerés nincs, mint amikor nem arra döbbensz rá, hogy mi mindent basztál el, hanem épp ellenkezőleg: arra, hogy végig neked volt igazad mindig mindenben.
Te full retardált vagy!
Oct 30, 2019 17:19:47
kramalon
(
x8)
Oct 30, 2019 17:21:11
x8)
Ezt az autizmust tolja a lekeményebben, hogy a magyar IT szektor fizetései hazugságok és nem lehet benne keresni, elmaradott az egész.
Jó hát azt nem veszi figyelembe, hogy aljamunkás és arra vetíti az egészet amit tapasztalt. Tipikus mérési hiba. Olyan mintha a 10 fős borsodi kihalt faluban keresnél diplomás programozót és megállapítanád, hogy matyarországon ilyen nincs. De hát akinek betegségtudata sincs, az miért kezelné lehetőségként azt, hogy téveshet?
Kramalon
Oct 30, 2019 17:22:47
Nem vagyok hülye.
Töltsd már ki azt a kibaszott mensa próbatesztet amiért könyörögtünk neked a liveban?
Nem mered?
Oct 30, 2019 17:22:47
kramalon
(
x8)
Oct 30, 2019 17:24:20
x8)
Sodi, a hazai jogász és ügyvédpiacról mi a véleményed?
Az is szar lehet, ha egy öregasszony a faszára tud húzni és nincs aki kimentsen xDDDDDD
Faszom
Az is szar lehet, ha egy öregasszony a faszára tud húzni és nincs aki kimentsen xDDDDDD
Upvote
Oct 30, 2019 17:25:05
Hogy Sodika tölte ki a Mensa próba IQ tesztet!
Oct 30, 2019 17:25:05
broni
Oct 30, 2019 17:28:59
tagadom az istent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kocsmsa!++!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 30, 2019 17:28:59
Belső László
Oct 30, 2019 17:33:17
Némettanáraimra, na.
Tehat te jol beirtad hogy nemettanaraimra, de a telefon kijavitotta nemettsbaraimra. Seems legit
Oct 30, 2019 17:33:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 17:44:40
x37)
És mélyek miatt így utólag legszívesebben pofán köpnék mindenkit, aki már a gimi óta ezzel a baromsággal kábított engem, kihasználva, hogy egy fiatalnak nincs esélye megcáfolnia egy olyan iparági mítoszt, melyhez még - iskolás lévén - semmi köze, csak a mesékből hall róla.
Milyen szerencse, hogy én pl személyesen ismerek olyan embert, aki 29 éves korára development lead egy üzleti szoftvereket készítő cégnél. Havi nettó millió konkrétan megvan, és erre jön még év végén a bónusz. Most gondolkodik azon, hogy kiköltöznek a férjével valahova, mert külföldön ennek a két-háromszorosát tudná megkeresni kevesebb munkával. Ne keverd a szezont a faszommal, Endre! TE nem vagy programozó, te egy digitális segédmunkás vagy. Ahhoz mérten kint jól keresel, ez igaz. De sehol nem vagy az igazi fejlesztők pénzétől.
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 30, 2019 17:54:52
Csak így történhetett, hiszen sosem hibázik.
Oct 30, 2019 17:54:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 17:55:29
x37)
De egyébként az Accenture-nél egy mezei SAP tanácsadó haverom (nem programozó !) megkeresi a milliót lazán. Ha külföldi kiküldetésben van, akkor majdnem a dupláját. Igaz, akkor úgy megy, hogy hétfő-csütörtök kint, hétvége itthon, nem sok szociális élettel. Szállást-utazást térítik automatikusan, minimum három csillagos hotel van a szerződésében, most épp bemákolta, és három hete egy négycsillagosban van szobája. Még kb egy évet kell így lenyomnia, és utána megveszi az első saját kertes(!) házát, te fasz. Nem ugrálórobotot, nem PS4-et meg játékokat, színváltós ledlámpát.
Kreativ energiak
Oct 30, 2019 18:04:40
Mondja az az ember, aki egy jatek menujeben elteved, eszi a taknyat elo adasban, az ev sikerekent eli meg, hogy magyarul netflixezhet meg, hogy szines lampak vilagitjak meg kozben a koszos kis barlangot, amiert egy havi magyar minimalbert csenget ki minimum plusz karokozas.
Sodi itt egyedul a te ismerosi korod alkotjak papiros elmebetegek es novero alkoholistak. Ha tovabb latnal a narutonal es nem csak utolso garazscegekben ganyoltal volna vagy lennenek ismeroseid az itban, akkor tudnap, hogy siman meg lehet keresni itthon a kinti fizetesedet nettoban. Egy katas freelancer osszekodolja az eves fizetesed fel ev alatt, a masik feleben meg a balatonon nezi a bikinis lanyokat. Igaz nem egy nudista strand szexnagyikkal, de tobb puncit levarr egy het alatt ingyen, mint ahany neked kiveri penzert. Masnizhatod az excelt, hogy atlagolva milyen sikeres vagy, de attol meg ott lesz a 27 ezer euro adossag, nem lesz nemet csibe, jogositvany, auto, fogak meg partnerprogram se.
Egy legoautot nem tudtal orak alatt kirakni, ne te oktasd mar ki az its trollokat.
Oct 30, 2019 18:04:40
trendbeli garázdaság
Oct 30, 2019 18:07:17
Abban a pillanatban vált világossá, higy addigi életem során tényleg nem vétettem soha semmiben semmiféle hibát, mert a cél az adott környezetben eleve irreális, nemlétező és lehetetlen volt végig.
A Groteszk volt az EGYETLEN munkahelyed, te fasz! Oda is csak benyomtak. Ez lenne az egész magyar IT szektort lefedő tapasztalat? Ez nem egyszerű hazugság, hanem olyan módszertani hiba, amiért infósként bárhonnan kibasznak. Kontár geci vagy.
Oct 30, 2019 18:07:17
sodika
Oct 30, 2019 18:13:08
Előtte volt Lundart.
Még a miskolci Intec-nek is dolgoztam nagyon sokat a Groteszk mellett. De ugyanígy a pest Abinform-nak is bedolgoztam (nekik ráadásul Microsoft alapon fejleszlesztettem C#-ban).
Igenis széleskörű tapasztalatokkal rendelkezem.
Még a miskolci Intec-nek is dolgoztam nagyon sokat a Groteszk mellett. De ugyanígy a pest Abinform-nak is bedolgoztam (nekik ráadásul Microsoft alapon fejleszlesztettem C#-ban).
Igenis széleskörű tapasztalatokkal rendelkezem.
Oct 30, 2019 18:13:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:13:19
x37)
Endre, azt meg tudnád nekem mondani, hogy miért fogod mindig két kézre a sörösüveget? Hihetetlenül zavarba ejtő látvány. Mondhatnám azt is, hogy rettenetesen buzis.
sodika
Oct 30, 2019 18:14:42
A pesti, na.
Oct 30, 2019 18:14:42
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:17:32
x37)
Ez az Abinform meg az Intec egy-egy google keresés alapján ilyen igazi falmelléki szippantós cégnek tűnnek. Szerinted ez így reprezentative lefedi a teljes magyar IT szektort? Amiben olyan óriások vannak, mint a Prezi vagy a Logmein, a Dealogic, a Digic, Neocore, Accenture, stb stb? Te hülye vagy? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy könyveltél a Zöld Asztal 2000 Bt-nél, ezért rálátásod van az egész magyar SSC szektorra.
sodika
Oct 30, 2019 18:17:42
14 évesen irattak be szüleim a gimi mellett a Rend-szám infós képzésre. 24 éve vagyok a szakmában. Ezidő alatt széleskörű szakmai tapasztalatokra tettem szert diákként és dolgozóként egyaránt.
Oct 30, 2019 18:17:42
devizás haver
Oct 30, 2019 18:20:36
24 éve vagy a szakmában és egy php-s junior szintjén állsz? Siralmas. Mennyi idő kellene, hogy elérd a mid-level szintet? Még 25 év? xD
Oct 30, 2019 18:20:36
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:21:59
x37)
14 évesen irattak be szüleim a gimi mellett a Rend-szám infós képzésre. 24 éve vagyok a szakmában. Ezidő alatt széleskörű szakmai tapasztalatokra tettem szert diákként és dolgozóként egyaránt.
Ide figyelj, pónifasz! Te sokkal rosszabb vagy, mint a PHP Pistike! Ő ugyanis könnyen idomítható, a tudásbeli hiányosságait pedig tanulással pótolja. Ezzel szemben te tele vagy szar beidegződésekkel, amiktől nem tudsz eltérni. Vagy szerinted a PHP Pistikét ha rárakják egy projektre, akkor annak az a vége, hogy Abdul fogja újraírni az egészet? NEM. Nem, mert Pistike nem hazudja be a senior szintű tudást a CV-jében, és utána nem alibizik egy évet (!!!) a projekten, amit nem tud megcsinálni. Te viszont igen! És ha már itt tartunk, akkor Andi szaros weblapját se tudtad összerakni, te kontár.
-
Oct 30, 2019 18:23:42
Emlékszik mindenki amikor snecigeci adott fel neked egy megoldandó kérdést. Nem boldogultál vele. Erről ennyit
Oct 30, 2019 18:23:42
sodika
Oct 30, 2019 18:24:53
Kifejtettem a pénteki vlogban. Ha a Németországba költözésem időpontját tekintjük nullpontnak (muszáj: puszta és gémeskút, meg néhány Borkai Zsolt, aki egészet igazgatja), akkor pont jól állok időben.
Oct 30, 2019 18:24:53
Kreativ energiak
Oct 30, 2019 18:26:24
A vonatozo oregek is egyetertenek abban, hogy ez igaz es meg egy php konyvet se voltal kepes elolvasni.
Oct 30, 2019 18:26:24
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:29:17
x37)
Kifejtettem a pénteki vlogban. Ha a Németországba költözésem időpontját tekintjük nullpontnak (muszáj: puszta és gémeskút, meg néhány Borkai Zsolt, aki egészet igazgatja), akkor pont jól állok időben.
Akkor lehetne nullpontról beszélni, ha úgy hagytad volna el az országot, hogy minden anyagi és erkölcsi tartozásodat lerovod. Ehelyett itt vagy egy meg nem tagadott náci múlttal és 10 millió Ft tartozással az állam felé. Én ezt nem nevezném nulla pontnak.
Riporter
(
x4)
x4)
Megint nagyba' van asodi.
Enderke, mondták neked, hogy ha mániás szakaszodban iszol is, akkor utána sokkal mélyebb a lesz gödör?
Bár te mindig iszol.
2 napig csicskultam
Enderke, mondták neked, hogy ha mániás szakaszodban iszol is, akkor utána sokkal mélyebb a lesz gödör?
Bár te mindig iszol.
devizás haver
Oct 30, 2019 18:29:33
Nálunk (magyarországi cég) a csapatomban van egy programozó srác. Kb 3-4 éve van a szakmában, ez a második munkahelye, 1-3 évet adok neki és senior szinten lesz (full stack).
Tehetséges, értelmes gyerek, jó problémamegoldó képessége (tehát mindenben az ellentéted). Onnan tudom, mert én mentorálom.
Még egyszer mondom, magyarországi cégről beszélünk.
24 év, bazmeg. 24 év után minimum vezető fejlesztőnek kellene lenned. Te szerencsétlen balfasz.
Tehetséges, értelmes gyerek, jó problémamegoldó képessége (tehát mindenben az ellentéted). Onnan tudom, mert én mentorálom.
Még egyszer mondom, magyarországi cégről beszélünk.
24 év, bazmeg. 24 év után minimum vezető fejlesztőnek kellene lenned. Te szerencsétlen balfasz.
Oct 30, 2019 18:29:33
sodika
Oct 30, 2019 18:31:16
Pont az a dühítő, hogy közben mindenki egy normális országot próbált eljátszani a pusztában, a szürkemarhát meg a gémeskutat kerülgetve, ugyanakkor egy fejlett infrastruktúrájú európai ország délibábját vetítve köréd, ahol értelmes módon lehet szükség rád, aközben te voltál a lusta gazember, ha ebben az egészben nem vettél részt elég eredményesen, miközben a Borkai Zsoltok röhögtek a markukba.
Oct 30, 2019 18:31:16
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 18:32:55
x4)
Nincs is live, nincsenek nézők, akkor megint magányosan vedelsz?
sodika
Oct 30, 2019 18:33:19
Ezt is megbeszéltük már. Az az ország megpróbált engem megölni, így pont eleget tettem azzal, hogy kedves ajándékként mészárlás rendezése nélkül jöttem el.
Oct 30, 2019 18:33:19
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 18:34:46
x4)
Ne filozofálj itt, kezdődjön a műsor. Porondra bohóc!
2 napig csicskultam
sodika
Oct 30, 2019 18:37:14
Ne a mátrixot nézd.
Nevelik az embert az illúzióban, hogy itt egy rendes ország körülötted, ahol önhibád az érvényesülés hiánya, aztán később ráébredsz, hogy végig jól érezted, hogy ezzel a vetített hazugsággal nincs rendben valami.
Oct 30, 2019 18:37:14
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 18:37:55
x4)
Te meg a mészárlás, kb olyan mint amikor Borogyin elindul csavarhúzóval.
Hogyan mészároltál volna te beteg ember? Honnan vettél volna fegyvert pl?
2 napig csicskultam
Hogyan mészároltál volna te beteg ember? Honnan vettél volna fegyvert pl?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:38:21
x37)
Ezt is megbeszéltük már. Az az ország megpróbált engem megölni, így pont eleget tettem azzal, hogy kedves ajándékként mészárlás rendezése nélkül jöttem el.
Téged senki sem próbált megölni, te szerencsétlen! Semmi szükséged nem volt a diákhitelre, volt elég pénzed. Akkor miért vetted fel? Ne csodálkozzál, ha utána visszakérik. Ezt nevezed te megölésnek? Picsogó kis buzi vagy leginkább.
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 18:38:45
x4)
Ne a mátrixot nézd.
Jó tehát gyógyszerre iszol.
sodika
Oct 30, 2019 18:39:19
Így állt végül össze minden kerek egésszé, hogy én tényleg mindig mindenhol mindenben jól csináltam mindent, nem is lehetett volna semmi másként.
Ez tény. Ez így van.
Ez tény. Ez így van.
Oct 30, 2019 18:39:19
xray
(
x21)
Oct 30, 2019 18:40:29
x21)
Oct 30, 2019 18:40:29
Pont az a dühítő, hogy közben mindenki egy normális országot próbált eljátszani a pusztában, a szürkemarhát meg a gémeskutat kerülgetve, ugyanakkor egy fejlett infrastruktúrájú európai ország délibábját vetítve köréd, ahol értelmes módon lehet szükség rád, aközben te voltál a lusta gazember, ha ebben az egészben nem vettél részt elég eredményesen, miközben a Borkai Zsoltok röhögtek a markukba.
ezt írd már meg a betyárseregnek és kurucnak is! Oct 30, 2019 18:40:29
sodika
Oct 30, 2019 18:42:05
De igen. Ha több adót akarnak tőled, mint amennyi pénzt életedben összesen kerestél, az konkrét gyilkosság. Konkrét és egyenes gyilkossági kísérlet, amikor a rendszer az életedre ront. Ehhez képest még a legszarabb sorsú ókori rabszolgák is rendre teljesíthető kihívásokkal találkoztak. :D
Oct 30, 2019 18:42:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:42:29
x37)
Így állt végül össze minden kerek egésszé, hogy én tényleg mindig mindenhol mindenben jól csináltam mindent, nem is lehetett volna semmi másként.
Ez tény. Ez így van.
Ez tény. Ez így van.
Ezzel nyugtatgatod magad, miközben az elmúlt 5 évben összeszedtél 30.000 Euró tartozást és alkoholista lettél? Előtte sem voltál egy matyóhímzés, de ez most igazi mélypont, attól függetlenül, hogy kint élsz és dolgozol. Ha ezt nem látod be, akkor nagyobb a baj, mint hittük.
sodika
Oct 30, 2019 18:43:14
Életedre TÖR.
Na. Ráront, életére tör. :)
Na. Ráront, életére tör. :)
Oct 30, 2019 18:43:14
devizás haver
Oct 30, 2019 18:43:36
Ha mindent jól csináltál volna, akkor nem kell menkülnöd az országból (ehelyett egy szaros migráns lettél).
Ha mindent jól csinálsz, akkor itt maradhattál volna. Programozóként tényleg úgy élhet az ember itthon, mint a király. Tudom, hogy fáj ezzel szembesülni, de ez tény. Saját tapasztalat. Most hadd ne kezdjem a púphergelés rovatot, szerintem el tudod képzelni.
Ha mindent jól csinálsz, akkor itt maradhattál volna. Programozóként tényleg úgy élhet az ember itthon, mint a király. Tudom, hogy fáj ezzel szembesülni, de ez tény. Saját tapasztalat. Most hadd ne kezdjem a púphergelés rovatot, szerintem el tudod képzelni.
Oct 30, 2019 18:43:36
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:44:01
x37)
De igen. Ha több adót akarnak tőled, mint amennyi pénzt életedben összesen kerestél, az konkrét gyilkosság. Konkrét és egyenes gyilkossági kísérlet, amikor a rendszer az életedre ront. Ehhez képest még a legszarabb sorsú ókori rabszolgák is rendre teljesíthető kihívásokkal találkoztak. :D
Olyan gyilkossági kísérlet, mint mikor a trollok kitekerték a picikli kormányából a csavart, és pofára estél? Te teljesen meg vagy őrülve? Ez a rendszer épp nem lakoltatja ki a prolikat, mert annyira meg akar ölni mindenkit. Talán dolgozni kellett volna és fizetni azt a diákhitelt, AMIT SZÜKSÉGTELENÜL VETTÉL FEL.
xray
(
x21)
Oct 30, 2019 18:44:13
x21)
Oct 30, 2019 18:44:13
évekig csiszoltad ezeket a körmönfont hazugságokat, amiket csak te hiszel el. Oct 30, 2019 18:44:13
sodika
Oct 30, 2019 18:44:43
Most minden rendben van. Az elmúlt három év a sűrített tapasztalatszerzés időszaka volt egy normális rendszerben. Szükségszerű és törvényszerű történelmi előzmény.
Oct 30, 2019 18:44:43
sodika
Oct 30, 2019 18:46:04
Ennyi.
Na csá
Na csá
Oct 30, 2019 18:46:04
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 18:47:05
x4)
Most minden rendben van. Az elmúlt három év a sűrített tapasztalatszerzés időszaka volt egy normális rendszerben. Szükségszerű és törvényszerű történelmi előzmény.
Bevallom, hogy ha én annyira lennék "rendben" mint te most, akkor felkötném magam.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 30, 2019 18:47:34
x6)
Sose leszel híres perlini flokker!
Touché!
sodika
Oct 30, 2019 18:47:39
Dolgoztam én. :D
De valójában a gémeskút mellett nincs valódi számítógép.
Oct 30, 2019 18:47:39
sodika
Oct 30, 2019 18:48:01
Rendben van.
Most. Minden.
Ennyi.
Most. Minden.
Ennyi.
Oct 30, 2019 18:48:01
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 18:48:09
x4)
Ennyi.
Na csá
Na csá
Live, most. Csináljad. Mozgás. Hallod? HALLOD?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:48:46
x37)
Mi van rendben? 30.000-rel tartozol és napi 6 sört iszol. Szerintem ez nagyon messze van attól, hogy minden rendben legyen. Sőt, ez kimondott életveszély. Előbb-utóbb másnaposan fogsz bejárni -ha még most nem-, borostásan, karikás szemekkel. El fognak küldeni a munkahelyről, csak az indokot várják. Egyszer lesz csak piaszagod vagy alszol el az asztalnál, és véged. Az lesz a gyilkosság, mert akkor havi 1500-ból kell kifizetned a törlesztést meg a kaját meg az albit. Véged lesz, mint a Twin Peaksnek.
devizás haver
Oct 30, 2019 18:50:29
Tipikus, kimegy a paraszt külföldre mosogatni, aztán onnan szidja a hazáját.
Ne is gyere vissza, nem kellesz. Hazaáruló szardarab.
Oct 30, 2019 18:50:29
sodika
Oct 30, 2019 18:51:05
Nem vagyok iszákos.
Pár sör, oszt ennyi.
Pár sör, oszt ennyi.
Oct 30, 2019 18:51:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:54:08
x37)
Most hány sör van benned, Endre? Hétköznap van, úgyhogy mostanra még csak úgy 2, igaz? Kellett a folyadék, úgyhogy egyből cisszent a kőbányai, ahogy beléptél a lakásba, jól mondom? Az első legurult 5 perc alatt, a másodikat már csak azért bontod meg, hogy érezd az ízét is. Szerinted mennyi idő lesz, mire áttérsz a töményre? 1 év? Másfél? Ha haza kell jönnöd, akkor gyakorlatilag from day 1 felesezni fogsz, mert anyád nem fogja elnézni, hogy telehordod a lakást sörösdobozokkal vagy üvegekkel. Titokban fogsz piázni kint a macskaólban, mint a proli zugivók, aztán rágod az Orbitot, nehogy lebukjál, igaz? Apád is így csinálta? Mondd, nincs benned semmi szégyenérzet, a kurva anyádat? Azzal a múlttal, ami neked van piálni? Te hülye vagy???
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 18:54:16
x4)
Először minden függő tagad.
Most az jön, hogy bármikor le tudnád tenni a sörikét, ugye? :)
Jaj, kisfiú. Nagyon nagy bajban vagy. De örülök neki, mert ezt érdemled.
2 napig csicskultam
Most az jön, hogy bármikor le tudnád tenni a sörikét, ugye? :)
Jaj, kisfiú. Nagyon nagy bajban vagy. De örülök neki, mert ezt érdemled.
xray
(
x21)
Oct 30, 2019 18:55:36
x21)
a newszászi gémeskútra fogod magad felkötni, kezedben egy sörös dobozzal. De valójában a gémeskút mellett nincs valódi számítógép.
sodika
Oct 30, 2019 18:55:41
Nem kell letennem, mert nincs a kezemben szükség alapján. Rekreáció alapján van.
Oct 30, 2019 18:55:41
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 30, 2019 18:55:45
x6)
Nem vagyok iszákos.
Pár sör, oszt ennyi.
Pár sör, oszt ennyi.
számszerűsítsük. Excel?
sodika
Oct 30, 2019 18:57:03
Ezek tények.
Oct 30, 2019 18:57:03
sodika
Oct 30, 2019 18:57:10
Na csá
Oct 30, 2019 18:57:10
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 30, 2019 18:57:57
x9)
Lesz ma live, púp?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 18:58:48
x4)
Nem kell letennem, mert nincs a kezemben szükség alapján. Rekreáció alapján van.
Nekem nem kell matyarázkodni, függőkém. Magadnak meg azt hazudsz amit csak akarsz.
Igyál csak, egészsegedre! :-)
sodika
Oct 30, 2019 18:59:13
Még a kórház után se mentem haza, meg semmi után. Ha 4 év sikerült, ennek tetszőleges többszöröse is garantált.
Oct 30, 2019 18:59:13
sodika
Oct 30, 2019 18:59:28
Na csá
Oct 30, 2019 18:59:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 18:59:45
x37)
Ühüm, rekreáció alapján iszol minden nap 5-6 sört. Mi történne, ha holnaptól egyet sem ihatnál?
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 30, 2019 19:00:56
x9)
Púpszászról élőben közvetíted majd a delirium tremenst?
sodika
Oct 30, 2019 19:01:04
Akkor nem.
Ennyi
Ennyi
Oct 30, 2019 19:01:04
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 30, 2019 19:01:50
x6)
Még a kórház után se mentem haza, meg semmi után. Ha 4 év sikerült, ennek tetszőleges többszöröse is garantált.
nyilván, ha Berlinben is van szociális temetés.
Van deszkakoporsó púposoknak is?
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 19:03:39
x4)
Kocsonya. Még ez a beceneved is aktuális lesz, újra. Csak most más miatt.
:-)
2 napig csicskultam
:-)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 19:03:52
x37)
Van egy rossz hírem, Endre. Aki napi 5-6 sört iszik, annak már hiányzik az alkohol, fizikailag. Mikor volt az utolsó olyan nap, amikor egyáltalán nem ittál?
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 19:08:25
x4)
Van egy rossz hírem, Endre. Aki napi 5-6 sört iszik, annak már hiányzik az alkohol, fizikailag. Mikor volt az utolsó olyan nap, amikor egyáltalán nem ittál?
Szerintem már túl van a sima sörikézésen, néha becsúszik egy-egy tűske is mellé.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 19:09:32
x37)
Szerintem azért iszik 5-6 sört, mert fél a töménytől. Józan ésszel én biztos nem nyomnék be 3 liter folyadékot egy ültő helyemben csak azért, hogy berúgjak.
devizás haver
Oct 30, 2019 19:10:54
Minden nap 6 doboz sör, hétköznap is? Ezzel a 60 kilós nyeszlett testtel?
És erre mondja, hogy minden rendben van?
Oct 30, 2019 19:10:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 19:12:55
x37)
Minden nap 6 doboz sör, hétköznap is? Ezzel a 60 kilós nyeszlett testtel?
Ezt mondom én is. Nagyon vastag az autiköd, ha napi 6 sör mellett 30.000 euró tartozás az oké.
Recskaboy Coub Admin
Oct 30, 2019 19:13:31
Zsery,
arról mesélj inkább, hogy áll a csoda média projekted, meg a másik überfasza project ami dettó foshni fogja a dellát?
arról mesélj inkább, hogy áll a csoda média projekted, meg a másik überfasza project ami dettó foshni fogja a dellát?
Nem tudom, mi a faszból veszed, hogy én voltam az a világoskéknickes, IP látó irént kérdezd, hátha most nincs bebaszva. ;)
Oct 30, 2019 19:13:31
--
Oct 30, 2019 19:14:15
Igazad van. Legutóbb én sem kaptam már tartalék elektroncsöveket az ural-2 típusú gamerpc-mhez. :(
A gémeskutazással egyébként most küzdötted le magad a bőgatyázós landeszmann-rabbi szintjére, te feketeöves magyargyűlölő. A kurva anyádat ezúton is!
Oct 30, 2019 19:14:15
Riporter
(
x4)
Oct 30, 2019 19:15:52
x4)
Ez mondjuk magyarázat lenne arra ia, hogy valami pszichiátriai gyógyszert szed és mondták neki, hogy egy-egy sört vagy egy pohár bort ihat de rövidet ne.
A bort nem bírja a nyamvadt bele, marad a folyékony kenyérke.
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 30, 2019 19:17:38
Lehet, hogy az apja a töményt tolta, ezért úgy van vele, amíg csak sört iszik, addig minden rendben van.
Oct 30, 2019 19:17:38
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 19:21:02
x37)
napi hat sört iszom én
hat sört iszom és 800 a bér
Meghalni kéne, de nem lehet
Az alkohol nem engedi a lelkemet
RGL, jöjj velem
Ez a harc lesz a végső
RGL, jöjj velem
Senki más nem jöhet
RGL, jöjj velem
Az IMEIbe visz ez a lépcső
Innen más út ki már nem vezet
Ha szombat este indul a parti
A Sodinak reggel ki fog enni adni
Sodi, Márk két majom
Hülyének néznek minket
Azt gondolom
Márkica, jöjj velem
Ez a harc lesz a végső
Márkica, jöjj velem
Senki más nem jöhet
Márkica, jöjj velem
Az ólba visz ez a lépcső
napi hat sört iszom én
Tajgefos, jöjj velem
Ez a harc lesz a végső
Tajgefos, jöjj velem
Senki más nem jöhet
Tajgefos, jöjj velem
A grundra visz ez a lépcső
Innen más út, ki már nem vezet
RGL, jöjj velem
Ez a harc lesz a végső
RGL, jöjj velem
Senki más nem jöhet
RGL, jöjj velem
Az IMEIbe visz ez a lépcső
Ha szombat este indul a parti
A Sodinak reggel ki fog enni adni
Sodi, Márk két majom
Hülyének néznek minket
Azt gondolom
Márkica, jöjj velem
Ez a harc lesz a végső
Márkica, jöjj velem
Senki más nem jöhet
Márkica, jöjj velem
Az ólba visz ez a lépcső
napi hat sört iszom én
Tajgefos, jöjj velem
Ez a harc lesz a végső
Tajgefos, jöjj velem
Senki más nem jöhet
Tajgefos, jöjj velem
A grundra visz ez a lépcső
Innen más út, ki már nem vezet
sodika
Oct 30, 2019 19:21:54
Nem-nem-nem.
A bőgatya kulturális utalás volt, én pedig infrastrukturális elmaradottságról, és ezzel szimbiózisban alacsony hatékonyságú gazdasági gyakorlatok preferálásáról beszélek. Amivel őszinteség esetén nem lenne gond, de ebben a környezetben a normális szerepbetöltés ígéretével, majd elvárásával embert nevelni kifejezetten képmutató gonoszság.
A bőgatya kulturális utalás volt, én pedig infrastrukturális elmaradottságról, és ezzel szimbiózisban alacsony hatékonyságú gazdasági gyakorlatok preferálásáról beszélek. Amivel őszinteség esetén nem lenne gond, de ebben a környezetben a normális szerepbetöltés ígéretével, majd elvárásával embert nevelni kifejezetten képmutató gonoszság.
Oct 30, 2019 19:21:54
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 30, 2019 19:23:19
x9)
Ne játszd itt nekünk az Adyt te nyomorék!
Nem tudtál elhelyezkedni, mert nem értesz semmihez, de egód az van, úgyhogy inkább kimenekültél, ahol át tudod verni a munkáltatót a nyelvi korlátok miatt.
Nem tudtál elhelyezkedni, mert nem értesz semmihez, de egód az van, úgyhogy inkább kimenekültél, ahol át tudod verni a munkáltatót a nyelvi korlátok miatt.
--
Oct 30, 2019 19:23:44
Na Zsery, és te mit tudsz felhozni mentségedre, amiért Hollandiába migráltál? Miben jobbak a munkafeltételek ott? Nem a gémeskúttól kell vödörben hordani a mosogató vizet?
Oct 30, 2019 19:23:44
sodika
Oct 30, 2019 19:31:13
Nekem mély rálátásom a valóság leglényegére, te meg csak egy cinikus geci vagyol. :D
Oct 30, 2019 19:31:13
--
Oct 30, 2019 19:33:23
Nem-nem-nem.
Mégis milyen infrastruktúra az elmaradott? Nem folynak a gigabitek a drótból? Nem basz meg az áram, ha belenyúlsz a konnektorba? Nincs víz az irodai retyóban? IT-hoz mi kell még? Vagy szó szerint értendő, hogy nincs idehaza elég számítógép?
Világosíts fel!
Oct 30, 2019 19:33:23
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2019 19:33:54
x37)
Nekem mély rálátásom a valóság leglényegére, te meg csak egy cinikus geci vagyol. :D
Napi 5-6 sörtől nekem is mély rálátásom lenne mindenre. Nem gondolkodtál még azon, hogy esetleg füvezni kéne? Abból sokkal kevesebb is elég, és nem szoksz rá.
sodika
Oct 30, 2019 19:34:55
A SoDI minden káros szenvedélytől mentes. Pár sör csak hidratál.
Oct 30, 2019 19:34:55
117 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem kell elmesélned a konkrét projekted, de mégis az irányt, mit tanultál, milyen a légkör a JAVA-teremben?
Vagy meséld el 5 percben, hogy mi is az a java, mert nem mindneki járt számítástechnika órákra.
Komolyan, valamiféle bizonyítékkal kell szolgálnod, különben sokáig fogunk ezen nevetni.