Tehat hulye voltal backupolni a szarjaidat hardwercsere elott, es windowst telepiteni es tweakelni. Te pokujju pjogjamozo mágus :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem Ironman az teee... AaronMan xD
Faszom
elnézést uram.
Semmibaj padavan, ilyenekért még nem eresztem ki Frátert a kennelből.
Faszom
mindent a maga idejében.

sodi, vloggernek tartod magad? van elektromos longboardod?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nszksz
Majd a miskolci cigók adnak neki egy vasalódeszkát, amit utána köthet a villamosnak. Ezzel fognak törleszreni snecinek, hiszen a pénz nem létezik.
Ez meg a főzés nem anyád dolga?
Lebetegedett a kedves anyuka?
Faszom
travi lettem.
Bjoergvin felett reszel himmerik I 04:52 dalszövegek elrejtése
A ház úrnak hív
Árnyék, remélem annyira unalmas
Nosztalgia meredeken fel a lépcsőn
míg a lépések kevesebbé válnak
Kereső, adagoló, uszonyok
a nagy idők szürke emlékeim
Az övben lévő tőr ki van vágva
Az én órám szárnyai
Minden, amit hallok
a halál szikra másik oldaláról:
"A bánatai folynak, megkóstolhatják, megmaradhatnak"
a korlátomhoz vezettem és elmúltam
Az utolsó levelek esnek
Ez durva terep li
Az év szelleme beszél
Esővel a redőnyök den
Csak a hold arcát látom ...
ez a zene, kampányteljesítők!!!!!!!!!!!!
az otthonvédelem mellett egy kis spriccelős ribanckodással egészítette ki a nyugdíjat..
Oaaaagrrrrhhhhh!
Mozi a TSZ házban és egy romantikus vacsora holnap a Gizella presszóban???
megmosom a faszom.
Ejnye, kisfiam, azonnal menj vissza a szobádba, vagy megdübbenek itt helyben! Esténként én is hallom, ahogy magadban motyogsz, szerinted miért van kulcsra zárva az ajtód?? Na, most lekenek egy kurvanagy pofont neked, és irány a kocsma!
remélem lesz valami tökös újságíró troll, aki rákérdez egy interjúban, hogy "és főpolgármester úr, mit szól azokhoz akik berlin 23 centi plusz 800 fütyis masztiréméhez hasonlítják, elégedett a helyzettel?"
Várunk.
Nefürgyéé le!!!!!
oké zsoké!!!!!!!!
Hála Jahvénak! thx
2 napig csicskultam
Sodi elérte a kvanumfölényt!!
🕎Endigame🕎
Hála az égnek, hogy le fog állni a Liget Projekt. A kedves trolléga megcsinálja a bizniszét másból, mert meg fogja, hidd el, és a Ligetet sem basszák szét az ostoba tapló geci Orsósék. Itt senki sem fog rosszul járni. Gyere, költözzél fel Pestre, Lackó. Szép a város, és most, hogy bukott itt a Fidesz, még szebb lesz.
Ami nekünk a legszórakoztatóbb kontentot ígéri a piciklis live óta, miért akarod elrontani a műsort, zsidó?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Mindenki jegyezze meg:
Február 7 = GAMER PC VLOG!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
tviccsc?
Jó messzire rakta. Erre az évre már nincs elég fütyi a géphez, a jövő év meg még messze van. El lesz ez sodikázva, mint a szar.
Ezért kell a tetves gnóm orra alá dörgölni!
Én sem értem mi bajuk azzal, hogy nem hagyjuk a “forum-pajtink”, hogy lehúzzák a számtech boltok komplett konfiggal.
Kirva jó vlog téma is lehetne plusz egy fasza szerelgetös-telepítös live.
A kedves trollegàt nem Zuglò, de még csak nem is a főváros, hanem a kormány fizeti, ugyanis Orsós rég kicsavarta a Városligetet Budapest kezéből.
A mi szerződésünk 2020 végéig él, ha felbontják, nekünk annál jobb. Nem kell tovább dolgoznunk és fizetnek egy csinos összeget.
Ráadásul az ebből a melóból megkeresett pénzem kicsit több, mint felét belefoghattam a saját megoldásomba. Ami úgy néz ki, hogy eléggé működik, ugyanis nyáron megvette egy befektetői alap a céget. Ami azt jelenti, hogy a befektetésem többszörösen megtérült, már nem én viselem a kockázatot, ráadásul megtartottak tanácsadói minőségben, ami azt jelenti, hogy kapom az eurós fizut minden hónapban.
Nem egy tvicsstáló, de megteszi LOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Egyébként meg álzsír volt.
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hazudsz, zsidó! Egy ilyen játékban több száz óra tartalom van! Asodi csak nagyon pro és gyorsan végignyomta a kampányt!
Tíz óra amúgy se annyival több mint a 3-4 óra.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide mostantól.
szakadok geci, halálos poén xDDD sztem neked fel kellene lépned ilyen humorérzékkel, sneci
De Vera néni meghalt. Ki fogja lecipelni a vasútállomásra, amikir Púpszászra menekülsz, púpos?
hát azért hetyetye
helytelen. Tex volt.
hát azért hetyetye
Shrek. 500 euróért.
annyit megér a stressznélküli nyugi, evidenciákat
hát azért hetyetye
rájárt a májkrémemre. Pusztulnia kellett.
Fordulónként 500 euro!
én ismerek több balfaszt is, nincs velük baj, mert általában jóindulatú emberek, csak balfaszok, ilyeneknek álltuk az utazások költségeit, mert bár nem ad hozzá de a haverunk ezért elvisszük vagy hiába alázzuk azért adunk neki ajándékot a szülinapján. recskás balfasz de a rosszabbik fajtából. nem ismerek ilyen nagypofájú semmihez sem értő életképtelen gonosz szart, aki még egy baszást sem tud összehozni, nem hogy egy kapcsolatot, családod. mindenben a legalja, nem is helyes rá a balfasz, az túl pozitív
recskás, lehet, hogy egy hídemberre van szükség, segíts a szerelmednek lenyugodnia. vagy megkapta a behívóját a botlásocskáért? akkor twiccsól se lesz?
volt már nagyobb álom is:
medencés iroda, szuperbé, japán utazás ....
minden egy folyamat, sorban megvalósítja.
mert mi nem toleráljuk a buzipropagandát, hahó!
hallod cimbora, ez natyon átlátszó, te a halálát akarod. és a ducatoval mi lesz?
Aztán mégis mi a jó kurva eget csinálna a recskás Japánban?
Egyáltalán miből gondolta, hogy neki az cél hogy kimenjen oda, hogy neki az úgy jó lenne?
Egy ilyen szánalmas véglénynek elég a melócsá-bolt-kotorék háromszögben tengődni, mert nulla kapacitása van a kultúrára és az élményekre.
Nálunk a haveri körben van egy hasonló arc.
Én csak úgy hívom az örök holnap, mindig valami ötlete van, még akár lehetősége is, csak mindig elsodikázza.
Mondjuk olyat, akinek évek óta komoly életvezetési tanácsokat adnak felnőtt, sikeres emberek és ezek ellenére folyamatosan csak balfaszkodik olyat nem ismerek.
Szerintem Endrének voltak életszakaszai amikor "beakadt" vagy "leragadt".
Szomódi évek/édesapja herkás, alka haverjai--a kis sneci ekkor fedezte fel a világot, ekkor kapta meg az első impulzusokat, VISELKEDÉSMINTÁKAT.
Páty-Kolossy tér megtanította a felnőtt Endrét, hogy csak az a tied amit megeszel, megiszol, elköltesz..a pénz nem létezik.
Mostanában ugye mit tol?
Eladósodik kütyükre, meg hülyeségekre, mint egy tinédzser akinek első alkalommal van sok pénze.
Ezek a beakadt viselkedésminták, az, hogy semmilyen segítő kommentet nem hajlandó megfogadni, az hogy ismételgeti, hogy ő mit hisz, vagy mit tanul, vagy éppen mi a véleménye bizonyos élethelyzetekrőr, mind ezt bizonyítja.
A sodi tényleg azthiszi, hogy ő amit hisz, az úgy is van.
És eszébe nem jutna, hogy megfogadja a trollok tanácsát, nem mondja le a kondit, sermmilyen előfizetést, mert ezzel az agyában tulajdonképpen Ő JÁR KONDIZNI.
Megvesz minden szar kütyüt és felhányja a netre mint vlog ÉS Ezzel az Ő AGYÁBAN VLOGGERRÉ VÁLIK.
A VLOGGEREKNEK VAN DRÓNJA MEG BICIKLIJE.
SODINAK VAN DRÓNJA EG BICIKLIJE.
ERGO
SODI egy VLOGGER.
Pedig lófaszt.
És a tragédia ebben az, hogy itt a trollok 99%a már legalább egyszer próbált neki segíteni, beírni egy hosszú hszt amit hátha majd elolvas és megfogad és a végére rájönni, hogy bazdmeg tényleg kár belé a szó.
mint én most :D
Hagyjatok már a faszomba a gyagyással!
Szerző:
sodika
Oct 28, 2019 17:19:40
Válasz
(0)
1998 és 2010 között asztali gépem volt, amit alkatrészenként cserélgettem. Ezért félek az asztali gépektől, mert nem kívánom vissza azt a 12 évet. De ma már egy év három évig jó marad, szóval 2020-ban már belefér újra
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 28, 2019 17:19:40
Nulladikos Snecologus
Oct 28, 2019 17:27:53
1998 és 2010 között asztali gépem volt, amit alkatrészenként cserélgettem. Ezért félek az asztali gépektől, mert nem kívánom vissza azt a 12 évet. De ma már egy év három évig jó marad, szóval 2020-ban már belefér újra
Tehat hulye voltal backupolni a szarjaidat hardwercsere elott, es windowst telepiteni es tweakelni. Te pokujju pjogjamozo mágus :D
Oct 28, 2019 17:27:53
xray
(
x21)
Oct 28, 2019 17:31:16
x21)
Oct 28, 2019 17:31:16
egy c64-t leszámítva, nem is volt még bolti gépem, de én nem is vagyok krőzus, mint te. xd Oct 28, 2019 17:31:16
broni
Oct 28, 2019 17:31:46
sodi a világon elsőként csinálta meg kétszer a 20-szoros Ironmant
Oct 28, 2019 17:31:46
kramalon
(
x8)
Oct 28, 2019 17:35:50
x8)
sodi a világon elsőként csinálta meg kétszer a 20-szoros Ironmant
broni
Oct 28, 2019 17:38:34
elnézést uram.
Oct 28, 2019 17:38:34
kramalon
(
x8)
Oct 28, 2019 17:39:53
x8)
elnézést uram.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 28, 2019 17:45:43
x30)
Minden menő vloggernek van ma már elektromos rollere, a sodinak miért nincs?
Legyen mobil sodi a sodi!
Legyen mobil sodi a sodi!
mindent a maga idejében.

broni
Oct 28, 2019 17:50:39
nszksz
Oct 28, 2019 17:50:39
-
Oct 28, 2019 17:51:15
mindent a maga idejében.
Majd a miskolci cigók adnak neki egy vasalódeszkát, amit utána köthet a villamosnak. Ezzel fognak törleszreni snecinek, hiszen a pénz nem létezik.
Oct 28, 2019 17:51:15
M.Ország rémálma
Oct 28, 2019 17:52:17
Sodi, neked valóban az lesz a legjobb, ha valami komplett setupot veszel, ott már minden be van lőve faszán, nem kell mindenféle memóriaidőzítéssel baszakodnod, meg egyéb optimalizálásokkal. Egyszerűbb gariztatni stb....
Ne kínlódj ilyen összerakósdival, nálad abban elég nagy hibalehetőség van.
Ha netán mégis megtennéd, akkor maratoni lávjot szeretnénk, valóban csodálatos lenne megnézni, ahogy elbaszod az egészet, aztán meg bemásolod ide a leveled, amiben a gyártónak hetyetyézel, (szerinted) mint egy jogtudományos professzor, hogy nem a te hibád, gyehát a Sodi mindent jól csinált...
Nekem 8, de bárhogy alakul, az jó mozi lesz, pláne, hogy ismét adósságba vered magad, amit mondjuk meg tudok érteni, mert az egyre modernebb játékokkal látszólag nem tud lépést tartani a technikád, a streamnek meg mennie kell.
Ne kínlódj ilyen összerakósdival, nálad abban elég nagy hibalehetőség van.
Ha netán mégis megtennéd, akkor maratoni lávjot szeretnénk, valóban csodálatos lenne megnézni, ahogy elbaszod az egészet, aztán meg bemásolod ide a leveled, amiben a gyártónak hetyetyézel, (szerinted) mint egy jogtudományos professzor, hogy nem a te hibád, gyehát a Sodi mindent jól csinált...
Nekem 8, de bárhogy alakul, az jó mozi lesz, pláne, hogy ismét adósságba vered magad, amit mondjuk meg tudok érteni, mert az egyre modernebb játékokkal látszólag nem tud lépést tartani a technikád, a streamnek meg mennie kell.
Oct 28, 2019 17:52:17
-
Oct 28, 2019 18:17:43
Mit vettél ma az 5 euróból? Mármint a sörön kívül.
Oct 28, 2019 18:17:43
-
Oct 28, 2019 18:40:27
Sodi, egy Segway ES2 mindössze 400 euró. Összecsukható, és nemcsak a metróra tudod felvinni, de a vonatra is, amikor idegen városokba mész kukkolni.
De te persze inkább vettél egy biciklit, amin ültél kb kétszer.
De te persze inkább vettél egy biciklit, amin ültél kb kétszer.
Oct 28, 2019 18:40:27
xray
(
x21)
Oct 28, 2019 18:40:41
x21)
Oct 28, 2019 18:40:41
Mit vettél ma az 5 euróból? Mármint a sörön kívül.
levegőt, minden mást hitelből. Oct 28, 2019 18:40:41
broni
Oct 28, 2019 18:51:48
holnap felrakom a szőke parókát, kirúzsozom a szám, kiálok az út melllé kis piára valót keresni.
Oct 28, 2019 18:51:48
-
Oct 28, 2019 19:16:19
holnap felrakom a szőke parókát, kirúzsozom a szám, kiálok az út melllé kis piára valót keresni.
Ez meg a főzés nem anyád dolga?
Oct 28, 2019 19:16:19
kramalon
(
x8)
Oct 28, 2019 19:22:02
x8)
Riporter
(
x4)
Oct 28, 2019 19:24:06
x4)
Most néztem egy másik retardált (zsozéatya) cod multi játékát.
Kibaszottul idegesít az ember, viszont jól játszik és vannak nézői.
Endre, szerinted miért van az, hogy egy hozzád hasonló lumpen megél a flokkerkedésből, te meg soha nem fogsz?
Miért nézik és istenitik a látens buzit a kis pávák?
Te mint jéghideg jogász, programozó zseni, értelmisegi nem éred el azt amit ez a forma?
Hogy lehet ez?
2 napig csicskultam
Kibaszottul idegesít az ember, viszont jól játszik és vannak nézői.
Endre, szerinted miért van az, hogy egy hozzád hasonló lumpen megél a flokkerkedésből, te meg soha nem fogsz?
Miért nézik és istenitik a látens buzit a kis pávák?
Te mint jéghideg jogász, programozó zseni, értelmisegi nem éred el azt amit ez a forma?
Hogy lehet ez?
kramalon
(
x8)
Oct 28, 2019 19:24:32
x8)
Mi van az apostoli királyunkkal, meg gyp-s sleppjével? El lett már számoltatva szentkorona ügyben?
Ki is volt az a cigány aki Józsiboy néven traviként hirdette magát a beszámolók.hu-n és írta, hogy ők is átmeneti szálláson vannak? Volt valami Nagy Lábimádó Tamás haverja is.
Megkopnak az emlékek.
Faszom
Ki is volt az a cigány aki Józsiboy néven traviként hirdette magát a beszámolók.hu-n és írta, hogy ők is átmeneti szálláson vannak? Volt valami Nagy Lábimádó Tamás haverja is.
Megkopnak az emlékek.
Riporter
(
x4)
Oct 28, 2019 19:26:10
x4)
Mi van Gladisz úrnővel? :-)
Vagy az is volt?
2 napig csicskultam
Vagy az is volt?
Riporter
(
x4)
Oct 28, 2019 19:27:46
x4)
Vagyis, az mi is volt? Kurva koboldkorrekt.
2 napig csicskultam
símanó
(
x3)
Oct 28, 2019 19:32:11
x3)
-
Oct 28, 2019 19:36:53
Oct 28, 2019 19:36:53
al-Baghdadi
Oct 28, 2019 20:18:05
A kurva anyádat Endre, a tegnapi után jár nekem egy visszavágó!
SZTRÍMET, GYAUR KUTYA!
SZTRÍMET, GYAUR KUTYA!
Oct 28, 2019 20:18:05
broni
Oct 28, 2019 20:20:47
travi lettem.
Bjoergvin felett reszel himmerik I 04:52 dalszövegek elrejtése
A ház úrnak hív
Árnyék, remélem annyira unalmas
Nosztalgia meredeken fel a lépcsőn
míg a lépések kevesebbé válnak
Kereső, adagoló, uszonyok
a nagy idők szürke emlékeim
Az övben lévő tőr ki van vágva
Az én órám szárnyai
Minden, amit hallok
a halál szikra másik oldaláról:
"A bánatai folynak, megkóstolhatják, megmaradhatnak"
a korlátomhoz vezettem és elmúltam
Az utolsó levelek esnek
Ez durva terep li
Az év szelleme beszél
Esővel a redőnyök den
Csak a hold arcát látom ...
ez a zene, kampányteljesítők!!!!!!!!!!!!
Oct 28, 2019 20:20:47
-
Oct 28, 2019 20:24:02
Mi van Gladisz úrnővel? :-)
Vagy az is volt?
Vagy az is volt?
az otthonvédelem mellett egy kis spriccelős ribanckodással egészítette ki a nyugdíjat..
Oct 28, 2019 20:24:02
2006os veterán
Oct 28, 2019 20:33:43
nincs flokk?
Oct 28, 2019 20:33:43
-
Oct 28, 2019 20:36:38
Komolyan kérdezem gyagyás, nem tanított meg az a kommunista kurva anyád, hogy tedd a büdös pofád elé a kezed, ha ásítanod kell? Mekkora egy szar türhő paraszt vagy már komolyan, mikor láttál ilyet Vr Janitól vagy Magyarósitól? És akkor te nézel le meg prolizol másokat, te aki élő adásban megeszi a taknyát vagy jobb esetben a pólójába törli. Nézzél már magara, te kretén..
Oct 28, 2019 20:36:38
broni
Oct 28, 2019 20:41:52
postagalampot pitélek!!!!!!!!!!!!
Oct 28, 2019 20:41:52
broni
Oct 28, 2019 20:48:54
sodi, új kampány kell!!!!!!!!!!most nem lehet leállni, shikerszéria van, hahó!!!!!!!!!!!
Oct 28, 2019 20:48:54
Tex
Oct 28, 2019 20:53:05
travi lettem.
Oaaaagrrrrhhhhh!
Oct 28, 2019 20:53:05
zsír
Oct 28, 2019 20:56:52
Na mi van, retard??? Most hogy Karácsony leállítja a Ligetet, nem tudod a kurvádat már elvinni étterembe kajáltatni? Plázába étterembe megtömetni? He? Na mi van??? Hallod????? Esténként beszélgetek valakivel.. Mondtam, hogy figyeljetek, és érdekes, megmagyarázhatatlan dolgok fognak történni veletek. Ez nem az első, és nem az utolsó.. Nekem már nincs mit vesztenem, feltettem az életem ellenetek. És láthatók az eredmények.. Hamarosan otthagyom a munkahelyem, és B.-nét is. És közelebb költözök hozzátok... Nagyon közel... Nem vagyok egyedül, hatalmas erőknek adtam el a lelkem. És csak egy célom van. Jövünk hamarosan.
Oct 28, 2019 20:56:52
broni
Oct 28, 2019 21:00:29
Oaaaagrrrrhhhhh!
megmosom a faszom.
Oct 28, 2019 21:00:29
B.-né
Oct 28, 2019 21:03:15
Na mi van, retard??? Most hogy Karácsony leállítja a Ligetet, nem tudod a kurvádat már elvinni étterembe kajáltatni? Plázába étterembe megtömetni? He? Na mi van??? Hallod????? Esténként beszélgetek valakivel.. Mondtam, hogy figyeljetek, és érdekes, megmagyarázhatatlan dolgok fognak történni veletek. Ez nem az első, és nem az utolsó.. Nekem már nincs mit vesztenem, feltettem az életem ellenetek. És láthatók az eredmények.. Hamarosan otthagyom a munkahelyem, és B.-nét is. És közelebb költözök hozzátok... Nagyon közel... Nem vagyok egyedül, hatalmas erőknek adtam el a lelkem. És csak egy célom van. Jövünk hamarosan.
Ejnye, kisfiam, azonnal menj vissza a szobádba, vagy megdübbenek itt helyben! Esténként én is hallom, ahogy magadban motyogsz, szerinted miért van kulcsra zárva az ajtód?? Na, most lekenek egy kurvanagy pofont neked, és irány a kocsma!
Oct 28, 2019 21:03:15
-
Oct 28, 2019 21:03:17
remélem lesz valami tökös újságíró troll, aki rákérdez egy interjúban, hogy "és főpolgármester úr, mit szól azokhoz akik berlin 23 centi plusz 800 fütyis masztiréméhez hasonlítják, elégedett a helyzettel?"
Oct 28, 2019 21:03:17
Szalay
Oct 28, 2019 21:03:29
Várunk.
Oct 28, 2019 21:03:29
Incel-figyelő
Oct 28, 2019 21:04:45
Jajaj, a tiszafaszomi retard újra netközelben! Gyorsan rejtsétek el a kutyáitokat!
Oct 28, 2019 21:04:45
Herbálos Ovisok
Oct 28, 2019 21:06:09
Laci, hol van már az anyag??? Itt állunk a Gombás András utcában fél órája, de csak a kurva kakast halljuk! HOL VAGY!?!?
Oct 28, 2019 21:06:09
-
Oct 28, 2019 21:07:49
ki nem szarja le a ligetet. En mindennap a legjobb etteremben zabalok mellenyzsebbol, meghozza itt a szamodra elerhetetlen budapesten. Utaztal mar metron, lattal mar eloben villamost meg trolit? Oct 28, 2019 21:07:49
Tex
Oct 28, 2019 21:10:18
megmosom a faszom.
Nefürgyéé le!!!!!
Oct 28, 2019 21:10:18
D-Ü-B-B-B-B
Oct 28, 2019 21:11:59
Oct 28, 2019 21:11:59
törpspa
Oct 28, 2019 21:14:37
Valaki meg akarja idézni ezt a szerencsétlent.
Bár megközelíti, de nem az igazi (szerintem).
Bár megközelíti, de nem az igazi (szerintem).
Oct 28, 2019 21:14:37
broni
Oct 28, 2019 21:16:32
Nefürgyéé le!!!!!
oké zsoké!!!!!!!!
Oct 28, 2019 21:16:32
Eszmeralda
Oct 28, 2019 21:17:41
Én próbálkozom, de elég szarul. Inkább reszelek egy kis sajtot.
Oct 28, 2019 21:17:41
kramalon
(
x8)
Oct 28, 2019 21:28:57
x8)
Bárcsak akkora faszom lehetne mint a SoDInak! Igazán elirigyelném tőle. Akkor biztos nekem is lehetne sok csajom, kalandom sok ezer euró tartozásom, sikeres flokkom és még pár ép fogam!
Faszom
Palvin Szarbi
Oct 28, 2019 21:41:33
Aszittem szívrohamom van! Pedig csak keresztbe állt egy ordas nagy fing. De már kijött. Zaccot is hagyott a tangámon. A szomszéd meg bevitte a fregolit, aszitte az ég dörög!
A kurva burrito, soha nem eszek többet babost.
Oct 28, 2019 21:41:33
Hiénaverő
(
x17)
Oct 28, 2019 21:47:11
x17)
Mi van Borbála, ennyire fáj hogy shikerült ellenzékbe vágnod Szőke Zolit? Ja hogy még mindig polgármester Tiszafaszomon? :DDDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Riporter
(
x4)
Oct 28, 2019 21:50:37
x4)
Ez most tényleg újra az igazi Herbálos Laci? Ne már.
2 napig csicskultam
xray
(
x21)
Oct 28, 2019 21:52:26
x21)
sneci, induljon a műsor, mert unatkoznak a trollok, akkor meg tudod mi következik.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 28, 2019 21:52:29
x17)
Bori, figyi már, az általad felszopott Orsós által importált ukrán migri fajtársaid már a jabilban is leveszik a munkát, azért megy a tombolás?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
xray
(
x21)
Oct 28, 2019 21:53:35
x21)
Oct 28, 2019 21:53:35
Ez most tényleg újra az igazi Herbálos Laci? Ne már.
álbori Oct 28, 2019 21:53:35
Riporter
(
x4)
Oct 28, 2019 21:55:00
x4)
álbori
Hála Jahvénak! thx
Penzmento
(
x6)
Oct 28, 2019 22:04:36
x6)
xray
(
x21)
Oct 28, 2019 23:21:48
x21)
Oct 28, 2019 23:21:48
most már csak azt kéne tudnia, hogy ez mit jelent. egyelőre csak a java-nál tart. Oct 28, 2019 23:21:48
AHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
Oct 28, 2019 23:39:42
OoooooooooooooooooooooooooooooooooooóoooooooooooooooooooooóoooooooooooooooooóóoooooooooooooooooooóoooooooooooooóoooooooooooooooooooHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 28, 2019 23:39:42
sodika
Oct 28, 2019 23:45:51
SORON KÖVETKEZŐ VLOGEPIZÓDOK 2020. FEBRUÁRIG | SoDI vlogja extra | 66 másodpercben
www.youtube.com/watch?v=xNRO7LkbG-A
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
www.youtube.com/watch?v=xNRO7LkbG-A
Oct 28, 2019 23:45:51
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 28, 2019 23:47:39
x37)
Hála az égnek, hogy le fog állni a Liget Projekt. A kedves trolléga megcsinálja a bizniszét másból, mert meg fogja, hidd el, és a Ligetet sem basszák szét az ostoba tapló geci Orsósék. Itt senki sem fog rosszul járni. Gyere, költözzél fel Pestre, Lackó. Szép a város, és most, hogy bukott itt a Fidesz, még szebb lesz.
700 ezer fütyi
(
x1)
Oct 28, 2019 23:47:48
x1)
ne kínlódj ilyen összerakósdival, nálad abban elég nagy hibalehetőség van.
Ami nekünk a legszórakoztatóbb kontentot ígéri a piciklis live óta, miért akarod elrontani a műsort, zsidó?
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 28, 2019 23:50:14
x9)
SORON KÖVETKEZŐ VLOGEPIZÓDOK 2020. FEBRUÁRIG | SoDI vlogja extra | 66 másodpercben
youtube.com/watch?v=xNRO7LkbG-A
Mindenki jegyezze meg:
2006os veterán
Oct 29, 2019 00:01:06
tviccsc?
Oct 29, 2019 00:01:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 29, 2019 00:06:07
x37)
Mindenki jegyezze meg:
Jó messzire rakta. Erre az évre már nincs elég fütyi a géphez, a jövő év meg még messze van. El lesz ez sodikázva, mint a szar.
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 29, 2019 00:07:35
x9)
Ezért kell a tetves gnóm orra alá dörgölni!
D.Dezső
Oct 29, 2019 00:11:18
Én sem értem mi bajuk azzal, hogy nem hagyjuk a “forum-pajtink”, hogy lehúzzák a számtech boltok komplett konfiggal.
Kirva jó vlog téma is lehetne plusz egy fasza szerelgetös-telepítös live.
Oct 29, 2019 00:11:18
trendbeli garázdaság
Oct 29, 2019 00:14:48
A kedves trollegàt nem Zuglò, de még csak nem is a főváros, hanem a kormány fizeti, ugyanis Orsós rég kicsavarta a Városligetet Budapest kezéből.
A mi szerződésünk 2020 végéig él, ha felbontják, nekünk annál jobb. Nem kell tovább dolgoznunk és fizetnek egy csinos összeget.
Ráadásul az ebből a melóból megkeresett pénzem kicsit több, mint felét belefoghattam a saját megoldásomba. Ami úgy néz ki, hogy eléggé működik, ugyanis nyáron megvette egy befektetői alap a céget. Ami azt jelenti, hogy a befektetésem többszörösen megtérült, már nem én viselem a kockázatot, ráadásul megtartottak tanácsadói minőségben, ami azt jelenti, hogy kapom az eurós fizut minden hónapban.
Nem egy tvicsstáló, de megteszi LOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Egyébként meg álzsír volt.
Oct 29, 2019 00:14:48
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 29, 2019 00:18:53
x9)
Sodi, ha nem vagy csicska, akkor te rakod össze a gépet!
Ugye nem vagy csicska?
Tökös, berlini vadászbika, egy legyőzhetetlen informatikai szuperentitás vagy!
Ez legalább akkora achievement lenne mint lenyomni három COD kamppányr!
Na, ez a kemény, nem a faszod!
Ugye nem vagy csicska?
Tökös, berlini vadászbika, egy legyőzhetetlen informatikai szuperentitás vagy!
Ez legalább akkora achievement lenne mint lenyomni három COD kamppányr!
Na, ez a kemény, nem a faszod!
sodika
Oct 29, 2019 00:28:59
Opsz.... Debrecen nevét elgépeltem. :(
Bocsánatot kérek emiatt Molnár Krisztiántól , Kósa Lajostól, és VR Pistitől. :D
Oct 29, 2019 00:28:59
Nulladikos Snecológus
Oct 29, 2019 08:55:46
Hoppa, index...
Az egyszemélyes kampány nem túl hosszú, ha valaki igazán siet, 3-4 óra alatt végigjátszható.
Kiveve ha az ember sodika :D
Az egyszemélyes kampány nem túl hosszú, ha valaki igazán siet, 3-4 óra alatt végigjátszható.
Oct 29, 2019 08:55:46
broni
Oct 29, 2019 08:59:49
Oct 29, 2019 08:59:49
broni
Oct 29, 2019 09:18:02
Aszittem szívrohamom van! Pedig csak keresztbe állt egy ordas nagy fing. De már kijött. Zaccot is hagyott a tangámon. A szomszéd meg bevitte a fregolit, aszitte az ég dörög!
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 29, 2019 09:18:02
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 29, 2019 09:25:19
x9)
Hoppa, index...
Hazudsz, zsidó! Egy ilyen játékban több száz óra tartalom van! Asodi csak nagyon pro és gyorsan végignyomta a kampányt!
Tíz óra amúgy se annyival több mint a 3-4 óra.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide mostantól.
Legalább_négy_karakter
Oct 29, 2019 09:39:08
ahogy látom a reklámban a twiccsólnál már csak az utolsó simítások vannak hátra és holnap indulhatunk, ez 100%. egy év, egy millió és semmi haladás csak pár osb-lap, meg néhány léc. és még be is mutatod, hogy mekkora csicska balek vagy, hogy erre adtál ennyi pénzt + ezért utaztattad a fogatlan cigányt europaszerte.
Oct 29, 2019 09:39:08
Legalább_négy_karakter
Oct 29, 2019 09:42:21
Opsz.... Debrecen nevét elgépeltem. :(
szakadok geci, halálos poén xDDD sztem neked fel kellene lépned ilyen humorérzékkel, sneci
Oct 29, 2019 09:42:21
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 29, 2019 09:50:40
x7)
A furcsák közé tartozom, messziről jöttem, nem én voltam hozzád durva, te voltál. Borítsunk ránk fátylat, halálos minden magyarázat, fekete szavakba öltözöm, vagy te mész el, vagy én költözöm.
hehe
-
Oct 29, 2019 09:57:32
Kamerába recskázott,
Kiverte és ráfázott,
Liberális a Sodi,
Masztipartis csőbuzi.
Kiverte és ráfázott,
Liberális a Sodi,
Masztipartis csőbuzi.
Oct 29, 2019 09:57:32
palotai hamvas béla
Oct 29, 2019 10:05:02
a lóu nééz
a csikóo láát
a szamárfasz
meg ne máááll
a csikóo láát
a szamárfasz
meg ne máááll
Oct 29, 2019 10:05:02
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 29, 2019 10:21:12
x6)
De Vera néni meghalt. Ki fogja lecipelni a vasútállomásra, amikir Púpszászra menekülsz, púpos?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 29, 2019 10:22:02
x6)
index.hu/belfold/2019/10/29/down-szindromas_testvere_megolesevel_vadolnak_egy_pecsi_ferfit/
broni??????????????
broni??????????????
helytelen. Tex volt.
-
Oct 29, 2019 10:23:21
Shrek. 500 euróért.
Oct 29, 2019 10:23:21
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 29, 2019 10:30:40
x6)
Shrek. 500 euróért.
annyit megér a stressznélküli nyugi, evidenciákat
Tex
Oct 29, 2019 10:31:26
helytelen. Tex volt.
rájárt a májkrémemre. Pusztulnia kellett.
Oct 29, 2019 10:31:26
M.Ország rémálma
Oct 29, 2019 10:32:25
Van itt olyan troll, aki ismer a snecinél nagyobb balfaszt? Ezen gondolkozom, hogy a környezetemben nem tudok ilyenről.
Oct 29, 2019 10:32:25
30at kellett volna kérni
Oct 29, 2019 10:39:30
gond van sneci, a pasid menstruál. nem lesz ebből közös szilveszter ha nem töltöd fel az egyenleget.
Márk Kovács: haragos.
14 órája ·
Ha törvény szerint élünk azért nem jár dicséret.
3
14 órája ·
3
Oct 29, 2019 10:39:30
bronipótló szolgálat
Oct 29, 2019 10:39:51
Oct 29, 2019 10:39:51
Herr Schrekk
Oct 29, 2019 10:41:09
Shrek. 500 euróért.
Fordulónként 500 euro!
Oct 29, 2019 10:41:09
balfaszszakértő
Oct 29, 2019 10:49:04
Van itt olyan troll, aki ismer a snecinél nagyobb balfaszt? Ezen gondolkozom, hogy a környezetemben nem tudok ilyenről.
én ismerek több balfaszt is, nincs velük baj, mert általában jóindulatú emberek, csak balfaszok, ilyeneknek álltuk az utazások költségeit, mert bár nem ad hozzá de a haverunk ezért elvisszük vagy hiába alázzuk azért adunk neki ajándékot a szülinapján. recskás balfasz de a rosszabbik fajtából. nem ismerek ilyen nagypofájú semmihez sem értő életképtelen gonosz szart, aki még egy baszást sem tud összehozni, nem hogy egy kapcsolatot, családod. mindenben a legalja, nem is helyes rá a balfasz, az túl pozitív
Oct 29, 2019 10:49:04
Oct 29, 2019 10:53:28
gond van sneci, a pasid menstruál. nem lesz ebből közös szilveszter ha nem töltöd fel az egyenleget.
14 órája ·
3
14 órája ·
3
recskás, lehet, hogy egy hídemberre van szükség, segíts a szerelmednek lenyugodnia. vagy megkapta a behívóját a botlásocskáért? akkor twiccsól se lesz?
Oct 29, 2019 10:53:28
bolgár jeti
(
x30)
Oct 29, 2019 10:55:57
x30)
hol a longboard sodi?
mikor lesz longboard?

"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
mikor lesz longboard?

xray
(
x21)
Oct 29, 2019 11:00:30
x21)
hol a longboard sodi?
mikor lesz longboard?
mikor lesz longboard?
Magyarosi Csaba
Oct 29, 2019 11:02:24
Sztem a longboard hiánya miatt bukott meg a vlog!
Oct 29, 2019 11:02:24
Oct 29, 2019 11:26:22
Sodi tudtad, hogy minden munkaidőben közzétett posztod automatikusan elküldésre kerül herr Biersacknak? Az igazán komolyak lefordítva, hogy ő is lássa mennyire beilleszkedésre képtelen migráns vagy. A nácimosdató posztodat németre lefordítva az összes facebookon elérhető kollégádnak is eljuttattam, így hogy törölték még inkább egyértelmű hogy náci szar vagy. Szívesen.
Oct 29, 2019 11:26:22
kripli figyelő
(
x12)
Oct 29, 2019 11:27:08
x12)
Oct 29, 2019 11:27:08
Sztem a longboard hiánya miatt bukott meg a vlog!
A moszkvai repjegy is a kredenc fiókjában maradt. Oct 29, 2019 11:27:08
Legalább_négy_karakter
Oct 29, 2019 11:28:44
én emlékszem newyorkra meg tokyora is.
Oct 29, 2019 11:28:44
Kruchio Sándor
Oct 29, 2019 11:29:09
Én a két ezresemre...
Oct 29, 2019 11:29:09
Vlagyimir Putyin
Oct 29, 2019 11:35:35
A moszkvai repjegy is a kredenc fiókjában maradt.
mert mi nem toleráljuk a buzipropagandát, hahó!
Oct 29, 2019 11:35:35
Riporter
(
x4)
Oct 29, 2019 11:35:37
x4)
Piciklis köszfetyítést szeretnék, Endre. Szerintem nézőmágnes lenne, ahogy tekersz Bejlin utcáin és magyarázol közben az élet nagy dolgairól. De semmi vágás szavanként mert az kurvára idegesítő, többen mondták.
Live legyen szigorúan és előtte verj be 3-4 sört, hogy a bátorságod is megérkezzen. Utána már a longboardban is van ráció, lehet neked ezeket kellene erőltetni inkább.
A szerelős, életszagú liveok mindig több nézőt hoztak, mint bármi.
2 napig csicskultam
Live legyen szigorúan és előtte verj be 3-4 sört, hogy a bátorságod is megérkezzen. Utána már a longboardban is van ráció, lehet neked ezeket kellene erőltetni inkább.
Oct 29, 2019 11:37:02
Piciklis köszfetyítést szeretnék, Endre. Szerintem nézőmágnes lenne, ahogy tekersz Bejlin utcáin és magyarázol közben az élet nagy dolgairól. De semmi vágás szavanként mert az kurvára idegesítő, többen mondták.
hallod cimbora, ez natyon átlátszó, te a halálát akarod. és a ducatoval mi lesz?
Oct 29, 2019 11:37:02
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 29, 2019 11:37:21
x9)
Aztán mégis mi a jó kurva eget csinálna a recskás Japánban?
Egyáltalán miből gondolta, hogy neki az cél hogy kimenjen oda, hogy neki az úgy jó lenne?
Egy ilyen szánalmas véglénynek elég a melócsá-bolt-kotorék háromszögben tengődni, mert nulla kapacitása van a kultúrára és az élményekre.
-
Oct 29, 2019 11:37:47
Nálunk a haveri körben van egy hasonló arc.
Én csak úgy hívom az örök holnap, mindig valami ötlete van, még akár lehetősége is, csak mindig elsodikázza.
Mondjuk olyat, akinek évek óta komoly életvezetési tanácsokat adnak felnőtt, sikeres emberek és ezek ellenére folyamatosan csak balfaszkodik olyat nem ismerek.
Szerintem Endrének voltak életszakaszai amikor "beakadt" vagy "leragadt".
Szomódi évek/édesapja herkás, alka haverjai--a kis sneci ekkor fedezte fel a világot, ekkor kapta meg az első impulzusokat, VISELKEDÉSMINTÁKAT.
Páty-Kolossy tér megtanította a felnőtt Endrét, hogy csak az a tied amit megeszel, megiszol, elköltesz..a pénz nem létezik.
Mostanában ugye mit tol?
Eladósodik kütyükre, meg hülyeségekre, mint egy tinédzser akinek első alkalommal van sok pénze.
Ezek a beakadt viselkedésminták, az, hogy semmilyen segítő kommentet nem hajlandó megfogadni, az hogy ismételgeti, hogy ő mit hisz, vagy mit tanul, vagy éppen mi a véleménye bizonyos élethelyzetekrőr, mind ezt bizonyítja.
A sodi tényleg azthiszi, hogy ő amit hisz, az úgy is van.
És eszébe nem jutna, hogy megfogadja a trollok tanácsát, nem mondja le a kondit, sermmilyen előfizetést, mert ezzel az agyában tulajdonképpen Ő JÁR KONDIZNI.
Megvesz minden szar kütyüt és felhányja a netre mint vlog ÉS Ezzel az Ő AGYÁBAN VLOGGERRÉ VÁLIK.
A VLOGGEREKNEK VAN DRÓNJA MEG BICIKLIJE.
SODINAK VAN DRÓNJA EG BICIKLIJE.
ERGO
SODI egy VLOGGER.
Pedig lófaszt.
És a tragédia ebben az, hogy itt a trollok 99%a már legalább egyszer próbált neki segíteni, beírni egy hosszú hszt amit hátha majd elolvas és megfogad és a végére rájönni, hogy bazdmeg tényleg kár belé a szó.
mint én most :D
Oct 29, 2019 11:37:47
longobárd
Oct 29, 2019 11:39:36
hol a longboard sodi?
mikor lesz longboard?
mikor lesz longboard?
Hagyjatok már a faszomba a gyagyással!
Oct 29, 2019 11:39:36
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™