Akkor már inkább művesén kínlódjon még évekig, a gyors megdöglést nem érdemli.
Faszom
Fasz.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Kezdésnek az is elég lenne ha végre felvállalná azt hogy homoszexuális. 20+ éve beszéli be magának nap mint nap hogy nem az, de persze rajta kívül mindenki számára teljesen nyilvánvaló. Még Tibor is rövid ismeretség után azt mondta hogy buzi, márpedig ha valaki, akkor ő tudja.
Ez el tudna indítani nála egy gyógyító folyamatot, talán nem kellene minden este satu részegre innia magát, talán nem kellene drogokhoz nyúlnia, talán nem kellene egy kasztrált férfival élnie, hanem egy rendes faszos csávója lehetne és végre kiélvezhetné azt amire évtizedek óta sóvárog.
Endre 2022 van, ma már egyáltalán nem gáz buzinak lenni, csak öngyűlölő buzinak.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Höhö… karalábé
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jól fejbebaszott már megint ez a kibaszott zeller.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Indíts egy visszafogott púp-pinyáta streamet és lehet foshná az újjáépítési donés.
Tibi úgyis munkát keres, pont mesélte milyen szépen tud felújítani meg láthattuk is hogy a bútorszabászatban is ügyes ha megjön az esti idegroham.
Púpos meg hordhatná a vakolatot napi egy dönerért.
Ja jó gipszkartonost is tudunk Miskolc, Mező utca környékén!
Szerintem én tuti donéselnék, nem tudom más hogy van vele!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Nem a világ, csak a púpos.
Annak már igazán itt lenne az ideje.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Takarjon be téged földdel a sírásó azt a jó buzi kurva anyádat te geci.
A pénz nem létezik!
Na tejhabosítás, csá.
Ugyanmar! Ezt is csak a teknos almodja.
Faszasag van es streszmentes nyugi.
Na sirvarohoges, csa.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Endre! Erre is "nem nem nem ezt most ne" a válaszod? Pedig igazán megfogadhatnád, a szisza is megmondta neki ilyen nem kell akinek bogyó kell akció előtt.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hogy volt anno a szegedi ketaminozáskor?
Hogy most irigyek rá azok, akik csak a cigányherbált meg jobb esetben a felütött füvet engedhetik meg maguknak, mert neki telik kokainra.
Ami ketamin volt...
Felöntés, masszázs, jacuzzi...
A gyagya fejében egy előfizetés megkötése shiker, annak lemondása vereség lenne.
Nem fog lemondani semmit, SOHA!
Azt már nem, akkor már inkább nyissuk ki a gázt!
Árpi, Árpi… most el kell ismernem a munkádat.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Esélyes. Seed szerver megy még nála. Úgy, hogy lassan 1.5 hónapja, ha nem több, ugyanaz a 12 torrent fut nála. :D
Fogalmam nincs ki az az Ápri. Ne haragudj. Mesélnél róla, ha már így felhoztad? Köszönöm.
Borz Endre
Tényleg viccelődött ezzel az igazi pedofil
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szerintem abba van, hogy a folyamatos költözésével, igy megnehezíti a háromszögelő trollok dolgát. Ami minden pénzt megér neki. MUHAHA! :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Lehet csak KAMUUU a kérdés, de azért válaszolok: Árpi egy ex-trashcsopis (tudtommal) féltroll, aki itatta asodit és levitte a cicát a Balatonra "trollkodásból". De jó videókat csinál!
Mifaaaaaaaaaaaan
OFF:
@fullkreten néven találod meg tiktokon, az ő yt csatijáról linkeltél az előbb.
Vannak jó videnyói, de kissé identitászavaros a lelkem.
Egyszer felszopja a Mercit, elviszi Siófokra bulikázni, majd a liveok alatt próbálja szidni.
Itt a Fórumon már leszerepelt párszor.
ON
A kérdés nem volt kamu! Tényleg nem tudtam ki ő! Egyszerűen láttam a videót és bedobtam ide.
Nem mindig érek rá követni ezeket a beteg állatokat.
Mea culpa.
Borz Endre
Nem semmi, hogy pár perccel a videó publikálása után pont kiszúrtad!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
2 napja íratkoztam fel rá. Tegnap már betolta ezt a videót, de még nem volt teljesen kész.
Ma készült el.
Fogalmam nem volt ki ő.
Nem akartam senkiben félelmet és rettegést kelteni.
Érthető zsidók? :D
Borz Endre
Nem kell megmagyarázni Árpika...
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Rumci! Benke üzeni, hogy takarodjál innen kifele!
Borz Endre
törlesztesz rendesen?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Megkönnyeztem, gyönyörű eredettörténet.
A jó portás csak baszik!
Jaj mikbe faty, maraggyá má
Endre, ha felvesz egy kést, hogy megy gyilkolászni (bonyolultabb eszköz használatára képtelen), akkor több forgatókönyv is lejátszódhat:
- még beltéren elvágja az ujját, ezért órákon át nyöszörögh lájfba, majd elalszik egy sarokban
- az első járókelő meglátja nála a kést, felsikolt, a policáj pedig harminc másodperc múlva májon lövi
- hajnali háromkor ér ki az utcára, nincs ott senki, kicsit hüppög, majd elalszik az egyik padon
- kilép az ajtón, két perc múlva a helyi rosszarc a saját kését állítja a hátába
hoty... hotyhotyhoty...
Mikor lesz arverezve a mű? Kell!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
peaksodi tudja, hogyan kell mészárlást rendezni, ahogy látom. :))
szerencsére a mi valóságunk sodija már csak a maradék agysejtjeit tudja lemészárolni.
vérdíj target nr. 1
Készült már erről értekezés, nagyjából ez a véleményem.
A helyszínre érkező mentőszolgálat embereinek csupán a merénylőt kellett ellátniuk, aki súylos vérveszteséget szenvedett, mivel többször elvágta a kezét a saját késével.
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Terrorcselekm%C3%A9ny_a_Blah%C3%A1n
Hát ez geci jó :)
Szép munka zsidó!
Két férget egy csapásra.
irodalmi szófordulatokkal beszél
még a höhöhö után jöhetne egy BUMM és a Föld rögtön jobb hellyé válna.
vérdíj target nr. 1
Borsófőzelék
Hetyetye ne ezt ne.
A borsófőzelék az elég?
Ez nagyon szép, de a vízjel miért nincs ráfestve?:)
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A Vánbír Krisszta is el ado!!! Eltuc jőni a Kósztesszba át veni??? 1 miló meg érri!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Basszameg hogy én is evés közben olvasom a fórumot. Majdnem félrenyeltem.
Amúgy kegyetlen jó lett trolléga, sodipédiára vele!
Kurvajó, vízjelet tegyél rá gyorsan :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
a kép címe:
"asodi tömegmészárlást rendez mert a magyarország az életére tört"
pimaszul egyszerű és mégis zseniális shaját megoldás, mert saját magát is kinyírja a mészárlás közben.
hány millió euró ez a kép???????????????korai pollock
Csak a profnak ingyen!
A jó portás csak baszik!
Broni proff elfogadja ingyen, utána meg eladja rBalinak! :)
nszksz
becserélem barbiszarért
Szerzek önnek amennyit csak akar!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
amúgy tényleg tolvaj sodi a sodi, nem akarod újratölteni vízjellel? radírpók pedig törölné az eredeti verziót, nehogy a púpszörny ellopja. (mondjuk maga a festmény sem pozitív rá nézve, de a sodi csak pedofil vízjeles kontentet kaphat tőlünk a továbbiakban, ez az élet törvénye)
vérdíj target nr. 1
recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tranyó főztjénél, minden is jobb lehet!
Álmodjatok Rémeket!
Az a púpjában rejtőzik, néha meg átköltözik a medencés, asciteses nyári rezidenciába.
Faszom
Ön már egyszer lebukott egy Monet-vel.
Faszom
véletlen vót
Nem fatyok fideos!
A Samsung szar, te szhaaar! Mikbe fagy?
Hüvelyt vagy Ksziómit kell venni, te allat!
itt vok , hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közel Texhez??
Ez nem lehet véletlen!!!
Szerző:
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 27, 2022 11:52:36
Válasz
(16)
x23)
Válasz
(16)
Gyagyás, enged el az IT szakmát. Neked a pókújaiddal hardstyle dj-nek kell lenned. 22 óra összeállítanál mindig egy 2 órás dj szetet. 2 órás live-ot végig tombolod youtube-on közvetítve. Just Dance miatt az alapok már megvannak hozzá, ami még a kondidon is segítene majd, elég hamar.
kramalon
(
x8)
Sep 27, 2022 11:55:01
x8)
az egyik legveszélyesebb betegség. ismertem több embert, akik rövidesen leadták a kulcsot, miután hasnyálmirigy-gyulladással bekerültek a kórházba. mindkettő alkoholista ÉS láncdohányos volt. (a dohányzást is szereti a hasnyálmirigyecske)
haláluk előtt mindkettő lefogyott ilyen 40-50 kgra, úgy néztek ki, mintha már belehaltak volna az éhezésbe, pedig akkor még éltek.
úgyhogy remélem, hogy a sodit ez viszi el. kellőképpen gyors (max 2 hónap, szervezetfüggő, van aki 2 hét alatt belehal), emiatt nem terheli az adóforintjainkat sokáig, ugyanakkor kellőképpen lassú is, hogy a mocskos pedofil állat, aki nők és magzatuk halálát kívánta, megfelelő mértékű szenvedésben részesülhessen.
haláluk előtt mindkettő lefogyott ilyen 40-50 kgra, úgy néztek ki, mintha már belehaltak volna az éhezésbe, pedig akkor még éltek.
úgyhogy remélem, hogy a sodit ez viszi el. kellőképpen gyors (max 2 hónap, szervezetfüggő, van aki 2 hét alatt belehal), emiatt nem terheli az adóforintjainkat sokáig, ugyanakkor kellőképpen lassú is, hogy a mocskos pedofil állat, aki nők és magzatuk halálát kívánta, megfelelő mértékű szenvedésben részesülhessen.
Akkor már inkább művesén kínlódjon még évekig, a gyors megdöglést nem érdemli.
sodika.py
Sep 27, 2022 11:56:08
Off topik
Egy inverter olvadt le és kapott lángra.
A "vizet" meg a tűzoltókra értettem. Szerencsére volt annyi lélekjelenlét hogy mikor hazaértem és beléptem a házba megéreztem az égett amper szagot, tűzoltókat értesítettem, gázfőcsapot elzártam, és kijöttem a házból így csak a teljes studióm meg a 30 éve épitett gyűjtemény/emlékeim vesztek oda nem a teljes ház, ami jelenleg lakhatatlannak van nyilvánitva amig a statikai jelentés, villanyosok gázosok hivatalosan át nem vizsgálják és új papírokat nem kapunk hogy felújítás után újra lakható.
Emberi/állati sérülés nem történt, a tárgyakat meg majd idővel lehet pótolni.
Off topik vége.
Hát messzire ér a kezem.:P Egy inverter olvadt le és kapott lángra.
A "vizet" meg a tűzoltókra értettem. Szerencsére volt annyi lélekjelenlét hogy mikor hazaértem és beléptem a házba megéreztem az égett amper szagot, tűzoltókat értesítettem, gázfőcsapot elzártam, és kijöttem a házból így csak a teljes studióm meg a 30 éve épitett gyűjtemény/emlékeim vesztek oda nem a teljes ház, ami jelenleg lakhatatlannak van nyilvánitva amig a statikai jelentés, villanyosok gázosok hivatalosan át nem vizsgálják és új papírokat nem kapunk hogy felújítás után újra lakható.
Emberi/állati sérülés nem történt, a tárgyakat meg majd idővel lehet pótolni.
Off topik vége.
Sep 27, 2022 11:56:08
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 27, 2022 12:12:23
x11)
Hát messzire ér a kezem.:P
Fasz.
Ásó27
(
x68)
Sep 27, 2022 12:13:11
x68)
Tibi így nem lesz pénz, lencsilencsi és katalinca már nagyon donéselne a hányinger pofádra!
Mifaaaaaaaaaaaan
szörnyeteg
(
x3)
Sep 27, 2022 12:14:01
x3)
Szerintem Endre impotenciája simán visszafordítható lenne még. Ha minden nap sportolna és végleg letenné a piát, 1-2 év múlva úgy állna a pitonsz, mint a cövek, és verhetné, mintha pénzzel tartozna neki. Ez nyilván óriási paródiarovat, de amúgy igaz.
Kezdésnek az is elég lenne ha végre felvállalná azt hogy homoszexuális. 20+ éve beszéli be magának nap mint nap hogy nem az, de persze rajta kívül mindenki számára teljesen nyilvánvaló. Még Tibor is rövid ismeretség után azt mondta hogy buzi, márpedig ha valaki, akkor ő tudja.
Ez el tudna indítani nála egy gyógyító folyamatot, talán nem kellene minden este satu részegre innia magát, talán nem kellene drogokhoz nyúlnia, talán nem kellene egy kasztrált férfival élnie, hanem egy rendes faszos csávója lehetne és végre kiélvezhetné azt amire évtizedek óta sóvárog.
Endre 2022 van, ma már egyáltalán nem gáz buzinak lenni, csak öngyűlölő buzinak.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 27, 2022 12:16:25
x3)
Tibi: Hoztam füvet.
Sneci: Más nincs, vazze'?
Tibi: Ekkora bendőbe? Mi a fasznak, nem vagy te normális.
Impotendi: Mégis mi a faszt hoztál??
Tibi: Két teli bőrönd van lent a raktárban. Hoztam egy kis jó halus cuccot a búrádnak.
Impotendi: Hű, megint valami jó kis felütött tajvani szar?
Tibi: Hát. Ja. Hoztam még egy kis pikót, téglaporos speedet meg meszkalint.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Tibi: Két teli bőrönd van lent a raktárban. Hoztam egy kis jó halus cuccot a búrádnak.
Baxi
(
x2)
Sep 27, 2022 12:21:19
x2)
Tibi! Csinálnod kéne egy ilyen sztárok a vadonban blaha verziót, ahol Endinek bemutatnád hogyan kell az utcán élni. Hol kell üríteni, a kukázás fortélyai, kéregetési technika, szopás alvóhelyért ilyesmi. Foshhná!
MaxPayne
(
x24)
Sep 27, 2022 12:22:27
x24)
Höhö… karalábé
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 27, 2022 12:24:37
x3)
Höhö… karalábé
Jól fejbebaszott már megint ez a kibaszott zeller.
egynadrág
(
x2)
Sep 27, 2022 12:25:22
x2)
Off topik
Off topik vége.
Off topik vége.
Indíts egy visszafogott púp-pinyáta streamet és lehet foshná az újjáépítési donés.
Tibi úgyis munkát keres, pont mesélte milyen szépen tud felújítani meg láthattuk is hogy a bútorszabászatban is ügyes ha megjön az esti idegroham.
Púpos meg hordhatná a vakolatot napi egy dönerért.
Ja jó gipszkartonost is tudunk Miskolc, Mező utca környékén!
Szerintem én tuti donéselnék, nem tudom más hogy van vele!
horgász
(
x10)
Sep 27, 2022 12:27:20
x10)
Hát Fifi, ha ez tényleg hírértékkel bír, hogy a nemzet kjónyikászaként azzal a mocsár részeges agyaddal utcára kerültél, akkor azt kell sajnos mondanom, megérett ez a világ már a pusztulásra...
Nem a világ, csak a púpos.
Annak már igazán itt lenne az ideje.
horgász
(
x10)
Sep 27, 2022 12:28:23
x10)
Takarjon be téged földdel a sírásó azt a jó buzi kurva anyádat te geci.
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2022 12:30:37
x136)
Időnként felnevetek, hogy sneci most napi 60-80 eurót költ szállásra amikor a legjobban kéne spórolnia.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 27, 2022 12:31:31
x5)
Időnként felnevetek, hogy sneci most napi 60-80 eurót költ szállásra amikor a legjobban kéne spórolnia.
A pénz nem létezik!
gobesug
(
x30)
Sep 27, 2022 12:34:02
x30)
endre itt van pár jó munkásszállás, már 4.9 eurótól.
szerintem passzolna, itt tuti mindenki cigizik és iszik valamint tuti áll is némelyik fasza így nézheted ahogy szétbasszák a palid valagát:
www.oesterreich-monteurzimmer.at/wien?sort=price&order=asc&radius=50
szerintem passzolna, itt tuti mindenki cigizik és iszik valamint tuti áll is némelyik fasza így nézheted ahogy szétbasszák a palid valagát:
www.oesterreich-monteurzimmer.at/wien?sort=price&order=asc&radius=50
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2022 12:35:00
x136)
Előtte egy egész hónapra fizetett 600 eurót egy 70 m2-es lakásra, most ezt kifizeti egy pici airbnb lyukra 8-10 nap alatt.
MaxPayne
(
x24)
Sep 27, 2022 12:37:48
x24)
Ugyanmar! Ezt is csak a teknos almodja.
Faszasag van es streszmentes nyugi.
Na sirvarohoges, csa.
trolléga
(
x30)
Sep 27, 2022 12:43:03
x30)
Szerintem Endre impotenciája simán visszafordítható lenne még. Ha minden nap sportolna és végleg letenné a piát, 1-2 év múlva úgy állna a pitonsz, mint a cövek, és verhetné, mintha pénzzel tartozna neki. Ez nyilván óriási paródiarovat, de amúgy igaz.
Endre! Erre is "nem nem nem ezt most ne" a válaszod? Pedig igazán megfogadhatnád, a szisza is megmondta neki ilyen nem kell akinek bogyó kell akció előtt.
Puha Slag
(
x7)
Sep 27, 2022 12:43:08
x7)
Sodi, mikor voltál szaunában utoljára? Rád férne egy kis pihenés úgy 150 euró értékben. Mit gondolsz?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
banshee
(
x24)
Sep 27, 2022 12:46:52
x24)
Hogy volt anno a szegedi ketaminozáskor?
Hogy most irigyek rá azok, akik csak a cigányherbált meg jobb esetben a felütött füvet engedhetik meg maguknak, mert neki telik kokainra.
Ami ketamin volt...
trolléga
(
x30)
Sep 27, 2022 12:47:29
x30)
Gyagya miért nem engeded az uradat lájfszozni? Kettőtök egyetlen bevételi lehetőségétől estek el. Normális faty bazdmeg? Na induljon az a tündérkonyha :Dd
Ja amúgy énblog: született faszosként isteni csirkepörit csináltam, a kisfeleségemnek meg tejfölösen. Nem moslékot, mint az urad, hahó! Férfiként is ugyanúgy meg lehet tanulni főzni, nem hogy kamunőként. Na kellemes faszpina lefetyelést te mocskos buzeráns!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ja amúgy énblog: született faszosként isteni csirkepörit csináltam, a kisfeleségemnek meg tejfölösen. Nem moslékot, mint az urad, hahó! Férfiként is ugyanúgy meg lehet tanulni főzni, nem hogy kamunőként. Na kellemes faszpina lefetyelést te mocskos buzeráns!
banshee
(
x24)
Sep 27, 2022 12:47:37
x24)
Sodi, mikor voltál szaunában utoljára? Rád férne egy kis pihenés úgy 150 euró értékben. Mit gondolsz?
Felöntés, masszázs, jacuzzi...
őpúpossága
Sep 27, 2022 12:49:45
A havidíjakat még fizeti? Game pass, ps plus, netflix, linkedin? Szerintem ne mondd le, sorstársaid közül kitűnhetsz még ezekkel
Sep 27, 2022 12:49:45
Baxi
(
x2)
Sep 27, 2022 12:52:23
x2)
Endre, a napi 10-20 sörike lecsúszik még?
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 27, 2022 12:53:00
x6)
A havidíjakat még fizeti? Game pass, ps plus, netflix, linkedin? Szerintem ne mondd le, sorstársaid közül kitűnhetsz még ezekkel
A gyagya fejében egy előfizetés megkötése shiker, annak lemondása vereség lenne.
Nem fog lemondani semmit, SOHA!
Azt már nem, akkor már inkább nyissuk ki a gázt!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 27, 2022 12:53:17
x38)
Vörös óceán, Hahó! ASODI lesz a világ első LinkedIn Premiummal rendelkező hajléktalanja, aki a Blaha kartonpapírján fekve is képes üzeneteket küldeni potenciális főnökuraknak! Egy Elgato is kelleni fog, hogy stressznélküli nyugiban lehessen interjúzni, miközben időnként felbődül a MÁV szignál!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
öklendező szerelő
(
x4)
x4)
Endre, lesz ma a megígért testi, szellemi és anyagi fejlődés?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Rumci
(
x2)
Sep 27, 2022 12:54:23
x2)
Már fel lesz újítva a Blaha Lujza tér, sokkal szebb lesz az otthonod te gyagyás geci! (Munkások ott bográcsoztak, vakmeleg) :D
metropol.hu/aktualis/blaha-lujza-ter-felujitas-munkasok-mekk-elek-816271/
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
metropol.hu/aktualis/blaha-lujza-ter-felujitas-munkasok-mekk-elek-816271/
-
Sep 27, 2022 12:56:48
Egy kis humor!
youtu.be/xbmOyACDTsA
Te vagy az Árpi? youtu.be/xbmOyACDTsA
Sep 27, 2022 12:56:48
Dörpepúp
(
x7)
Sep 27, 2022 12:58:39
x7)
Te vagy az Árpi?
Árpi, Árpi… most el kell ismernem a munkádat.
Ncore Troll
Sep 27, 2022 12:59:33
Esélyes. Seed szerver megy még nála. Úgy, hogy lassan 1.5 hónapja, ha nem több, ugyanaz a 12 torrent fut nála. :D
Sep 27, 2022 12:59:33
Elnökúr
Sep 27, 2022 13:02:40
Te vagy az Árpi?
Fogalmam nincs ki az az Ápri. Ne haragudj. Mesélnél róla, ha már így felhoztad? Köszönöm.
Sep 27, 2022 13:02:40
bolgár jeti
(
x30)
Sep 27, 2022 13:07:17
x30)
Fasz.
Tényleg viccelődött ezzel az igazi pedofil
horgász
(
x10)
Sep 27, 2022 13:07:52
x10)
Ha már népszerű dolog lett az énblog:
Többek között az is közrejátszott, hogy 3 hete leszoktam a dohányzásról, hogy hányingerem lett attól, ahogy a tranyó egymás után gyújtja a szar cigarettáit.
Látod trayógeci, valami hasznod neked is van.
Többek között az is közrejátszott, hogy 3 hete leszoktam a dohányzásról, hogy hányingerem lett attól, ahogy a tranyó egymás után gyújtja a szar cigarettáit.
Látod trayógeci, valami hasznod neked is van.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 27, 2022 13:07:55
x23)
Előtte egy egész hónapra fizetett 600 eurót egy 70 m2-es lakásra, most ezt kifizeti egy pici airbnb lyukra 8-10 nap alatt.
Szerintem abba van, hogy a folyamatos költözésével, igy megnehezíti a háromszögelő trollok dolgát. Ami minden pénzt megér neki. MUHAHA! :)
Ásó27
(
x68)
Sep 27, 2022 13:10:00
x68)
Lehet csak KAMUUU a kérdés, de azért válaszolok: Árpi egy ex-trashcsopis (tudtommal) féltroll, aki itatta asodit és levitte a cicát a Balatonra "trollkodásból". De jó videókat csinál!
-
Sep 27, 2022 13:11:30
OFF:
@fullkreten néven találod meg tiktokon, az ő yt csatijáról linkeltél az előbb.
Vannak jó videnyói, de kissé identitászavaros a lelkem.
Egyszer felszopja a Mercit, elviszi Siófokra bulikázni, majd a liveok alatt próbálja szidni.
Itt a Fórumon már leszerepelt párszor.
ON
Sep 27, 2022 13:11:30
Elnökúr
Sep 27, 2022 13:27:03
A kérdés nem volt kamu! Tényleg nem tudtam ki ő! Egyszerűen láttam a videót és bedobtam ide.
Nem mindig érek rá követni ezeket a beteg állatokat.
Mea culpa.
Sep 27, 2022 13:27:03
Och-Kom Taot
(
x3)
Sep 27, 2022 13:29:36
x3)
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 27, 2022 13:32:41
x39)
Ebéd után azon gondolkodtam, hogy vajon mennyi idő kell még ahoz, hogy a tranyó 50 000 ft-ért lekoccoljon a faptoppal és leszállítsa a jófej embereknek?
Ha jok a kalkulációk, pont abban az időszakban ér véget a kártyen, amikor bejönnek a mínuszok.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ha jok a kalkulációk, pont abban az időszakban ér véget a kártyen, amikor bejönnek a mínuszok.
Elnökúr
Sep 27, 2022 13:35:16
2 napja íratkoztam fel rá. Tegnap már betolta ezt a videót, de még nem volt teljesen kész.
Ma készült el.
Fogalmam nem volt ki ő.
Sep 27, 2022 13:35:16
Rumci
(
x2)
Sep 27, 2022 13:39:22
x2)
Ma készült el.
Fogalmam nem volt ki ő.
Ma készült el.
Fogalmam nem volt ki ő.
Elnökúr
Sep 27, 2022 13:40:59
Rumci! Benke üzeni, hogy takarodjál innen kifele!
Sep 27, 2022 13:40:59
Dörpepúp
(
x7)
Sep 27, 2022 13:42:11
x7)
Asszem Árpinak van itt a fórumond Eltuntek1980 nickje.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Tisztességes Zoli
Sep 27, 2022 13:45:46
Meg ez is az ő nickje volt
Sep 27, 2022 13:45:46
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2022 13:47:12
x136)
Meg ez is az ő nickje volt
törlesztesz rendesen?
D_Dezső
(
x29)
Sep 27, 2022 13:59:11
x29)
Addig is amíg STNÍ van előkerült egy kordokumentum a rendszerváltás előttről.
"1982. Januárjában járunk.
A Honvéd kórház szülészete pokoli, fülsüketítő, sziréna szerű női üvöltéstől visszhangzik. A remegő kézzel már második symphoniáját szívó rezidens, fátyolos hangon csak annyit mond az ott várakozó rosszul öltözött férfinak, hogy
"a Nyomorult asszonyt felvágták szügyig, de annak a pokolfajzatnak akkora feje van mint egy két kilós vekni" Erre a magát "Kaufmanndil"-nak hívó furcsa férfi biccent és sietve távozik a váróból.
A Honvéd kórházban utoljára 44 telén láttak ilyen mészárszéket mint ami aznap volt a műtőben. Az ügyeletes szülész orvos sietve tárcsázta az öreg Hubay doktort, azonnal szedje össze magát, itt már csak ő segíthet.
Hubay doktor már 56-ban szanitécként tevékenykedett, nem esett kétségbe ha neki kellett visszapakolnia az ember beleit a szétnyílt hasfalba, majd tűvel és cérnával összevarrni az omladozó épületben, és most egy ilyen hentesre volt szükség.
Amint megérkezett Hubay a vértől áztatott műtőbe azonnal felismerte a problémát. "Hívjátok a Kálmánt, eldugult itt egy vezeték, hozza a kulcsokat! A szülész orvos csak hebegni tudott, De, de, de a Kálmán a karbantartó ... minek hívnánk?. De, Ahogy Hubayra nézett, többet nem kérdezett Szóljatok a Kálmánnak a Kálmánnak!.
Kisvártatva Kálmán is előkerült, Zsigulijából felcipelte összes szerszámát és munkához látott. Fúrt, kalapált, csőgörényezett ... közben Hubay doktor fércelte a szerencsétlen asszonyt, majd 1,5 órányi megfeszített munka és fél doboz symphonia elszívása után megszületett a kis Endre.
Az öreg Kiss soha nem tudott többé úgy nézni a feleségére mint az előtt, a fiú születése után külön ágyba költözött feleségétől és a látott borzalmak elől az alkoholba menekült.
A Honvéd kórház szülészete pokoli, fülsüketítő, sziréna szerű női üvöltéstől visszhangzik. A remegő kézzel már második symphoniáját szívó rezidens, fátyolos hangon csak annyit mond az ott várakozó rosszul öltözött férfinak, hogy
"a Nyomorult asszonyt felvágták szügyig, de annak a pokolfajzatnak akkora feje van mint egy két kilós vekni" Erre a magát "Kaufmanndil"-nak hívó furcsa férfi biccent és sietve távozik a váróból.
A Honvéd kórházban utoljára 44 telén láttak ilyen mészárszéket mint ami aznap volt a műtőben. Az ügyeletes szülész orvos sietve tárcsázta az öreg Hubay doktort, azonnal szedje össze magát, itt már csak ő segíthet.
Hubay doktor már 56-ban szanitécként tevékenykedett, nem esett kétségbe ha neki kellett visszapakolnia az ember beleit a szétnyílt hasfalba, majd tűvel és cérnával összevarrni az omladozó épületben, és most egy ilyen hentesre volt szükség.
Amint megérkezett Hubay a vértől áztatott műtőbe azonnal felismerte a problémát. "Hívjátok a Kálmánt, eldugult itt egy vezeték, hozza a kulcsokat! A szülész orvos csak hebegni tudott, De, de, de a Kálmán a karbantartó ... minek hívnánk?. De, Ahogy Hubayra nézett, többet nem kérdezett Szóljatok a Kálmánnak a Kálmánnak!.
Kisvártatva Kálmán is előkerült, Zsigulijából felcipelte összes szerszámát és munkához látott. Fúrt, kalapált, csőgörényezett ... közben Hubay doktor fércelte a szerencsétlen asszonyt, majd 1,5 órányi megfeszített munka és fél doboz symphonia elszívása után megszületett a kis Endre.
Az öreg Kiss soha nem tudott többé úgy nézni a feleségére mint az előtt, a fiú születése után külön ágyba költözött feleségétől és a látott borzalmak elől az alkoholba menekült.
gobesug
(
x30)
Sep 27, 2022 14:00:12
x30)
[quote=Rumci]Már fel lesz újítva a Blaha Lujza tér, sokkal szebb lesz az otthonod te gyagyás geci! (Munkások ott bográcsoztak, vakmeleg) :D
fixed

fixed

Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 27, 2022 14:03:09
x7)
A Honvéd kórház szülészete pokoli, fülsüketítő, sziréna szerű női üvöltéstől visszhangzik. A remegő kézzel már második symphoniáját szívó rezidens...
A Honvéd kórház szülészete pokoli, fülsüketítő, sziréna szerű női üvöltéstől visszhangzik. A remegő kézzel már második symphoniáját szívó rezidens...
Megkönnyeztem, gyönyörű eredettörténet.
technikai_proba
(
x1)
Sep 27, 2022 14:06:54
x1)
furcsa ez az egész. éveken keresztül padlógázzal ment a szakadék felé, mindenki tudta, hogy a hitelkártyavár összeomlik, mindenki tudta, hogy programozói munkára totálisan alkalmatlan. igazából az a csoda, hogy idáig húzta. és most, a vége előtt valamiféle megkönnyebbülést kéne érezni, de nem megy. endre számtalanszor fenyegetőzött gyilkolászással és ismerve a mentális instabilitását, gátlástalansagát, pscihopátiáját, rossz dolgok is történhetnek. mi lesz, ha egy ártatlan járókelőn tölti ki haragját? szerintem lesz egy nagy összeomlás, az autipajzs nem fogja sokáig bírni, és önveszélyes endréből közveszélyes endre lesz
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 27, 2022 14:09:13
x4)
nem lehet, hogy endre ikertestvére a koponyájában van valahol megbújva? Két emberre jutó feje van ennek a torz gnómnak
Tisztességes Zoli
Sep 27, 2022 14:10:42
törlesztesz rendesen?
Jaj mikbe faty, maraggyá má
Sep 27, 2022 14:10:42
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 27, 2022 14:15:31
x7)
Az átmeneti STNI időszakra tekintettel közzéteszek egy, az ún. "Peaksodi" korszakát tovább gondoló festményt.
Itt még volt "menő" napszemüveg, működő májacska, hosszú kevésbé ritkás, színes haj. Ekkor volt a zeniten, talán még a fasza is felállt. Ebből mára semmi sem maradt, csak egy festő fantáziában tovább élt gondolat egy alternatív valóságban.
A jó portás csak baszik!
Itt még volt "menő" napszemüveg, működő májacska, hosszú kevésbé ritkás, színes haj. Ekkor volt a zeniten, talán még a fasza is felállt. Ebből mára semmi sem maradt, csak egy festő fantáziában tovább élt gondolat egy alternatív valóságban.
Zegernye
(
x2)
Sep 27, 2022 14:18:20
x2)
furcsa ez az egész. éveken keresztül padlógázzal ment a szakadék felé, mindenki tudta, hogy a hitelkártyavár összeomlik, mindenki tudta, hogy programozói munkára totálisan alkalmatlan. igazából az a csoda, hogy idáig húzta. és most, a vége előtt valamiféle megkönnyebbülést kéne érezni, de nem megy. endre számtalanszor fenyegetőzött gyilkolászással és ismerve a mentális instabilitását, gátlástalansagát, pscihopátiáját, rossz dolgok is történhetnek. mi lesz, ha egy ártatlan járókelőn tölti ki haragját? szerintem lesz egy nagy összeomlás, az autipajzs nem fogja sokáig bírni, és önveszélyes endréből közveszélyes endre lesz
Endre, ha felvesz egy kést, hogy megy gyilkolászni (bonyolultabb eszköz használatára képtelen), akkor több forgatókönyv is lejátszódhat:
- még beltéren elvágja az ujját, ezért órákon át nyöszörögh lájfba, majd elalszik egy sarokban
- az első járókelő meglátja nála a kést, felsikolt, a policáj pedig harminc másodperc múlva májon lövi
- hajnali háromkor ér ki az utcára, nincs ott senki, kicsit hüppög, majd elalszik az egyik padon
- kilép az ajtón, két perc múlva a helyi rosszarc a saját kését állítja a hátába
rBali
(
x24)
Sep 27, 2022 14:19:09
x24)
Az átmeneti STNI időszakra tekintettel közzéteszek egy, az ún. "Peaksodi" korszakát tovább gondoló festményt.
Kötőjel
(
x12)
Sep 27, 2022 14:19:38
x12)
peaksodi tudja, hogyan kell mészárlást rendezni, ahogy látom. :))
szerencsére a mi valóságunk sodija már csak a maradék agysejtjeit tudja lemészárolni.
D_Dezső
(
x29)
Sep 27, 2022 14:21:44
x29)
endre számtalanszor fenyegetőzött gyilkolászással és ismerve a mentális instabilitását, gátlástalansagát, pscihopátiáját, rossz dolgok is történhetnek. mi lesz, ha egy ártatlan járókelőn tölti ki haragját?
Készült már erről értekezés, nagyjából ez a véleményem.
A helyszínre érkező mentőszolgálat embereinek csupán a merénylőt kellett ellátniuk, aki súylos vérveszteséget szenvedett, mivel többször elvágta a kezét a saját késével.
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Terrorcselekm%C3%A9ny_a_Blah%C3%A1n
Endre maradék 5 agysejtje
Sep 27, 2022 14:21:48
[quote=Kötőjela mi valóságunk sodija már csak a maradék agysejtjeit tudja lemészárolni.[/quote]Könyörgöm neee, ezt nee ezt most ne.
Tiltalak!
Tiltalak!
Sep 27, 2022 14:21:48
Közöd
(
x2)
Sep 27, 2022 14:23:02
x2)
Trollègák!
Mási is küldött levelet a két feltételezett bérelt szobacsára?
Mási is küldött levelet a két feltételezett bérelt szobacsára?
D_Dezső
(
x29)
Sep 27, 2022 14:23:31
x29)
Hát ez geci jó :)
Szép munka zsidó!
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 27, 2022 14:26:51
x23)
Gyagyás bekattan és gyilkolni készülsz!
Gyagyás : Itt a cím! Megyek lemészárolom őket!
Gammer cigány : Mond, mi a cím? Küldöm az embereimet.
Gyagyás : Bemondja a címet. Indulok mészárolni
Gammer cigány : Te hülye, ez a én címem!
Gyagyás : HÖHÖHÖ!
nabejj
(
x3)
Sep 27, 2022 14:31:31
x3)
Két férget egy csapásra.
Kötőjel
(
x12)
Sep 27, 2022 14:32:00
x12)
még a höhöhö után jöhetne egy BUMM és a Föld rögtön jobb hellyé válna.
Andi
(
x13)
Sep 27, 2022 14:32:12
x13)
Endre, mi volt a kaja az ingyenkonyhán?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 27, 2022 14:36:54
x6)
Borsófőzelék
horgász
(
x10)
Sep 27, 2022 14:41:24
x10)
Borsófőzelék
A borsófőzelék az elég?
Nemfatyle
(
x7)
Sep 27, 2022 14:43:37
x7)
Ez nagyon szép, de a vízjel miért nincs ráfestve?:)
Baxi
(
x2)
Sep 27, 2022 14:46:52
x2)
Most esett le, hogy a festményen a robbanóanyag a mellkasára van rögzítve. :D pontosan így is történt, ahogy ábrázolva van :D
Sodronyka
(
x4)
Sep 27, 2022 14:50:07
x4)
Gyagyás, lehetne az uj kedvenc zenekarod!!

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

Dőrppe
Sep 27, 2022 14:52:33
A Vánbír Krisszta is el ado!!! Eltuc jőni a Kósztesszba át veni??? 1 miló meg érri!
Sep 27, 2022 14:52:33
tyodika
Sep 27, 2022 14:56:20
Nyem én vájasztottam az IT-szektojt, az It-szektoj vájasztott enygem
Sep 27, 2022 14:56:20
balek
(
x10)
Sep 27, 2022 15:02:54
x10)
Sep 27, 2022 15:02:54
Errol nagyon hianyzik a vízjel, lopni fogja a pedofil... Sep 27, 2022 15:02:54
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 27, 2022 15:04:58
x2)
Basszameg hogy én is evés közben olvasom a fórumot. Majdnem félrenyeltem.
Amúgy kegyetlen jó lett trolléga, sodipédiára vele!
bolgár jeti
(
x30)
Sep 27, 2022 15:05:54
x30)
Kurvajó, vízjelet tegyél rá gyorsan :)
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2022 15:07:13
x136)
a kép címe:
"asodi tömegmészárlást rendez mert a magyarország az életére tört"
pimaszul egyszerű és mégis zseniális shaját megoldás, mert saját magát is kinyírja a mészárlás közben.
broni
(
x45)
Sep 27, 2022 15:10:32
x45)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 27, 2022 15:12:34
x7)
Csak a profnak ingyen!
Biztatási kár
(
x10)
Sep 27, 2022 15:13:42
x10)
Csak a profnak ingyen!
broni
(
x45)
Sep 27, 2022 15:17:54
x45)
Csak a profnak ingyen!
nszksz
broni
(
x45)
Sep 27, 2022 15:18:23
x45)
becserélem barbiszarért
rBali
(
x24)
Sep 27, 2022 15:21:51
x24)
becserélem barbiszarért
Kötőjel
(
x12)
Sep 27, 2022 15:21:53
x12)
Csak a profnak ingyen!
amúgy tényleg tolvaj sodi a sodi, nem akarod újratölteni vízjellel? radírpók pedig törölné az eredeti verziót, nehogy a púpszörny ellopja. (mondjuk maga a festmény sem pozitív rá nézve, de a sodi csak pedofil vízjeles kontentet kaphat tőlünk a továbbiakban, ez az élet törvénye)
broni
(
x45)
Sep 27, 2022 15:28:27
x45)
recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imgur troll
Sep 27, 2022 15:29:58
Az imgurról kéne törölni, Hahó!
Sep 27, 2022 15:29:58
max5enutálnak
(
x47)
Sep 27, 2022 15:35:42
x47)
Na most van az, hogy a trollok ártalmatlanok. Ez tiszta sor, világos.
Van az is, hogy aki korlátozni meri a médilyapirodalom működését, a szrímelést és lályfozást, azt kivégzi a fogyatékos torzszülött.
Ezek után hogy lehet, hogy nincs lájv? Mi a baj kisendre?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Van az is, hogy aki korlátozni meri a médilyapirodalom működését, a szrímelést és lályfozást, azt kivégzi a fogyatékos torzszülött.
Ezek után hogy lehet, hogy nincs lájv? Mi a baj kisendre?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 27, 2022 15:40:35
x10)
A tranyó főztjénél, minden is jobb lehet!
broni
(
x45)
Sep 27, 2022 15:42:21
x45)
hódi pamela szar is jó lesz.
kramalon
(
x8)
Sep 27, 2022 15:45:59
x8)
nem lehet, hogy endre ikertestvére a koponyájában van valahol megbújva? Két emberre jutó feje van ennek a torz gnómnak
Az a púpjában rejtőzik, néha meg átköltözik a medencés, asciteses nyári rezidenciába.
kramalon
(
x8)
Sep 27, 2022 15:47:12
x8)
broni
(
x45)
Sep 27, 2022 15:50:57
x45)
véletlen vót
Palvin Szarbi
Sep 27, 2022 15:59:14
BAZMEG! Olyan szorulásom van, hogy tajgira fog tágulni az a gyantázott fehérített segglyukam, ha egyszer megszülöm. Bárcsak lenne egy szőrös nyelvű kopasz fickó aki megtunkolná kicsit. :( Valami Frátert ajánlgattak itt instán.
Na megyek szarni.
Puszika
Na megyek szarni.
Puszika
Sep 27, 2022 15:59:14
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 27, 2022 16:08:18
x23)
Sodi te bigdataszajentisz
,Samsung telefonon mit kell beállítani, hogy egyszere tudjon menni külön lapon vagy app-ba a YouTube, trashvod stb meg a fórumot vagy más oldalt is lehessen olvasni közben úgy, hogy nem áll le az előbbi ha lapot váltok?
,Samsung telefonon mit kell beállítani, hogy egyszere tudjon menni külön lapon vagy app-ba a YouTube, trashvod stb meg a fórumot vagy más oldalt is lehessen olvasni közben úgy, hogy nem áll le az előbbi ha lapot váltok?
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 27, 2022 16:08:59
x4)
Endre, nyomassad a kontentet a lapos föld fejeddel, mi lesz így a videós karrierrel (amibe milliókat öltél, és egy raktárban rohad hozzá a felszerelés)?
Tyodika
Sep 27, 2022 16:11:08
Endre, nyomassad a kontentet a lapos föld fejeddel, mi lesz így a videós karrierrel (amibe milliókat öltél, és egy raktárban rohad hozzá a felszerelés)?
Nem fatyok fideos!
Sep 27, 2022 16:11:08
tyodika
Sep 27, 2022 16:14:11
Sodi te bigdataszajentisz
A Samsung szar, te szhaaar! Mikbe fagy?
Hüvelyt vagy Ksziómit kell venni, te allat!
Sep 27, 2022 16:14:11
-
Sep 27, 2022 16:16:33
Rbalinak barbiszar szerzéshez: azt csiripelik a madarak, hogy palvin barbi apukája ceglédbercelen vett egy kis tanyát, neten meg lehet találni harlekin birtok néven. Pofás vityilló, barbi meg szokott fordulni sűrűn ott.
Sep 27, 2022 16:16:33
broni
(
x45)
Sep 27, 2022 16:16:49
x45)
BAZMEG! Olyan szorulásom van, hogy tajgira fog tágulni az a gyantázott fehérített segglyukam, ha egyszer megszülöm. Bárcsak lenne egy szőrös nyelvű kopasz fickó aki megtunkolná kicsit. :( Valami Frátert ajánlgattak itt instán.
Na megyek szarni.
Puszika
Na megyek szarni.
Puszika
itt vok , hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Érdeklődő
(
x6)
Sep 27, 2022 16:23:02
x6)
Rbalinak barbiszar szerzéshez: azt csiripelik a madarak, hogy palvin barbi apukája ceglédbercelen vett egy kis tanyát, neten meg lehet találni harlekin birtok néven. Pofás vityilló, barbi meg szokott fordulni sűrűn ott.
Közel Texhez??
Ez nem lehet véletlen!!!
114 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™