Elfelezik Endre faszát meg a vitorlaherét. Kijön belőle kettő, működni úgysem működik már, csak pisálásra jó.
Könnyebb lesz katéterezni majd az elfekvőben.
Faszom
Nem mer az pestre jönni, mert vinnék egyből a dutyiba. Nyilván valaki felhívná a hatóságok figyelmét rá.
Faszom
autista módon sziszázik, az extrán idegesít...meg ahogy hozzáér meg nyalogatja; nézni se bírom, telejsem kikészültem tőle...
nemtom, a többi Trollegina hogy van ezzel; engem szólítsanak a nevemen, nem vagyok állat (meg angyalka és trásai sem, max egy kis karácsonyi maradék...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
azt mondja, kifizette a bírságot
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Cica Endrének: MAJD HA ÍGY ÁLL A FASZOD. ADDIG MEG ÁÁÁJMÁLE!
Faszom
Remélem kétszer. Rossz helyre. Azonosító nélkül.
Faszom
Melyiket? Mert van a szokásos bírságok és van a bűnügyi költség. Mivel most judkának is küldött pénzt, nem hiszem hogy a legutóbbi yt bevételből nagyobb összeget befizetett volna.
Endre inkább cidázná
Faszom
Nézd, biztos gusztusosabb, táplálóbb és ehetőbb mint amit a T1000-es összeokád neki.
Faszom
Ezt csak most olvastam. Haver, ha itt vagy még. Ne kerülj ezekkel a véglényekkel egy szintre. Sokkal többet érsz, már csak azért is, mert észlelted a függőségedet és kemény munkával tenni is akarsz érte.
Ez a sok kemény munka többet ér annál, minthogy ilyen agyonlőnivaló emberállatok miatt egy pillanat alatt semmivé omoljon. Ne kerülj vissza a Start mezőre!
A snecológia (mára) már tényleg csak a legedzettebb nyomorúaknak és a mentálisan legstabilabbaknak szólj. Tényleg szállj ki az egész trash szarból, keress olyan elfoglaltságot, ami fejleszt, inspirál, épít, vagy olyan szórakozást, amin simán csak felhőtlenül akarsz röhögni.
Vagy legrosszabb esetben csak a Sodipedia kronológiáját kövesd, az is elég!
Ne add fel az eddigi eredményeidet, kitartás!
Az már 1 nap egy szálláson
Mifaaaaaaaaaaaan
Legalábbis 1-2 óra mielőtt kibasszák őket.
Faszom
Reméljük a legjobbakat!
Álmodjatok Rémeket!
Ezt a börtönt nem tudom, de nagyon jó lenne. Viszont a visszavonulása egybecsengett azzal, hogy Babarék - akikhez igen erősen akart dörgölődzni - rendesen pakoltak fel róla lealázó videókat. Az szerintem szíven ütötte. Ettől független biztos vagyok benne, hogy nem szabadulunk meg a bamba ótvar pofájától. Jön az még.
Azon mindig röhögök, amikor olvassa a chatüzeneteket és valamelyik tartalmaz egy alárendelő szerkezetet. Olyankor mindig ráncolja a szemöldökét és szinte látom, ahogy kétségbeesetten kattognak a fejében a fogaskerekek.
Régóta eszemben van már: az avatarképedet nagyban be tudnád ide tenni légyszíves?
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Imádom, amikor maga az univerzum nyomja bele a saját szarába azt a biboldó orrát.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ez is tipikus nőies viselkedés!
Álmodjatok Rémeket!

Igazságos Izom Tibor
kikmakukk!?
Mai napig röhögök hány utolsó utáni esélyt kapott ez az emberi roncs hogy összeszedje magát. Ha nem lenne deviáns buzi, akkor most egy született pinással közösen tervezgethetné a jövőjét, lakással, bevétellel, szociális munkással aki rájuk néz időnként és terelgeti őket.
Az egyetlen embert aki talán valaha valóban szerette az életben és koslatott utána elzavarta hogy egy agresszív csöves tranyó csicskása legyen aki új formára veri a veknit minden nap és milliókra húzta le. Isten csak elnéző mosollyal figyeli ahogy már megcsinálta a poklot magának.
Előkeresem!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nem jártak egyetemre és nem vizsgáztak étolajhasználatból.
Faszom
a pedo önmosdató flokkból van
trashvod.com/w/nVCnW6KDxGgiPcJhSYAUY7?start=2m34s
hihetetlen amúgy pár hónap alatt hogy leépült a fatászpika
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
vettek tegnap valami spáros zacskós tésztát, dehát nem ízlett....ugye van igyenkonyha, miért is ne a rászorulóktól, vagy arra érdemesektől venné el a lehetőséget....végülis eddig is ezt csinálta, "pjogjamozás" jogcímen...
Engem ennek a faszszopó csöves gecinek a :Jajj Zserbóca jajj Katalinca..Nyomorult retard senkik azok is.
Punszisza a lekjopp!
Tupontos.
Ezen magam is elmerengtem néhányszor, hogy a tranyó felszopói vajon melyik állatfajtához tartoznak...Komolyan megnéznek egy ilyet élőben, csak tanulmányozás szempontjából.
Ki a fasz az az elmebeteg idióta agyhalott abortusz szökevény, amelyik ezt a csöves állati jószágot életeti, rajong érte és tömi pénzzel?
Ezek valahol a púpos meg a tibor alatt helyezkedhetnek el a táplálékláncban. Ilyen tajgi féle szarházi tulkkat képzelek el.
Csak az a szomorú, hogy ilyenből létezik, és nem is egy.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tudod mit?? En nem sajnálom ezektol a retard patkanyoktol hogy ilyen senki aljadék gecikre basszák el a pénzüket.Valszeg nincs jobb dolguk mint az alkoholista geciket tamogatni.
Punszisza a lekjopp!
+ mi folyik itt gyöngyösön.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ASODI ASODI lesz a neve.
Az ijesztő csak annyi, hogy ezek élnek, levegőt vesznek és ami legrosszabb: van feesleges pénzük támogatni ezt a foshalmot.
Én nagyjából minden tranyó rajongónak egy varangy kategóriás életet képzelnék el. Nélkülözés, élet napról napra, csövezés, etc...
Akinek a tranyó "munkássága" (ikszdé) imponál, azt valahogy nem tudom ennél minőségibb "embernek" elképzelni.
+1
sosem értettem, miért kell olyan fantazmagórikkal telefloodolni a fórumot mint a névváltás.
kb kiscsillió valódi, létező dolog, ügy van a gyagyás körül amin lehet röhögni és amivel lehet ütni az egóját.
ezen a névváltoztatásan max elnevetgél. az a jó amikor felkúrja magát a kommenteken
Mondjuk a tündérkonyhához képest az ingyenkonyha mennyei lehet
www.mnb.hu/fogyasztovedelem/hitel-lizing/fogyasztasi-hitelek/a-hitelkartyarol
Nemfizetésnél nincs semmilyen eljárás. Megpróbálja a bank behajtani. Mivel erre esély nincs a pedofilnál, leírják, eladják valakinek csomagban 2-3-5%-on (valami pénzbehajtónak akik majd tovább próbálkozhatnak) a maradék pénzt pedig felmarkolják a biztosítótól. Mindenki jól jár, kivéve a jól fizető adósok.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szerintem annyi a lényeg, hogy a török meg brazil szappanoperák helyét átvették a youtube-os live-ok.
Ezek a 40-50+-os Zserbócák meg az alul iskolázott vidéki "vicces színűek" ugyanúgy nézik "a Merci" kalandjait mint anno azt, hogy Kemál újra összejön-e Özgével. Csak most még bele is szólhatnak. Írhatnak üzenetet Mercikének, hogy "neked is szép jó reggelt Mercy". Küldhetnek neki pénzecskét, ha Mercike bajba kerülne.
Fel lehet hívni az imádott sztárt. Ez megadja nekik a különlegesség érzését a "belsőkörös" élményt. Bár egy tanulatlan, 4 fogú, Frontin függő teleszart búvárruha vagyok, akihez a férje már 15 éve nem nyúlt hozzá, de én bármikor beszélhetek a Mercivel, én a barátnője vagyok.
Valószínűleg, nyomorult egy elbaszott életük lehet ezeknek. Őket is ugyanúgy gyepálja az uruk/stricijük mint Tibi a Judkát meg a Gyagyást, úgyhogy nem akadnak fent ilyeneken. Sőt valószínű még közelebbinek is érzik magukhoz a karaktert, mert az apjuk is egy alkoholista asszonyverő félállat volt.
Továbbá kurva sok idejük van, geci unalmas loopoló live-okat nézni. Vagy a férjük tartja el őket, vagy leszázalékolt nyugdíjasok, elég sok prosti van köztük akik egésznap csak ezeket a szarokat nézik (ebből a kategóriából kapásból három már Sodi körül is döngicsélt).
Tűpontos. A szappanoperák helyett 2022-ben a nyanyák (itt az élettelen nyuggerekre gondolok, tisztelet a kivételnek) tiktokot meg youtubeot böngésznek egész nap.
Egy felszopónőről tudok, aki valószínűleg kiábrándult a fostosból. Valami Erzsókának lehetett folyton látni a nevét, meg tranyó is mindig emlegette. Na az teljesen felszívódott.
A linkeden nincs semmilyen információ a felmondott tartozások sorsáról, ráadásul ha lenne, az se lenne releváns Németországban.
Abban igazad van, hogy a bank értékesíteni fogja a tartozást, de a faktoringcég pedig egy 30 ezer eurós kártyentartozás esetén valószínűleg megindítja a végrehajtást. Eddigre egyébként már katasztrofális lesz a schufája is, tehát nem juthat németországban újabb hitelekhez.
Szóval a korcs egy ponton német végrehajtás alatt fogja magát találni. A kérdés az, hogy az ausztriai jövedelmét utolérik-e vele. Ezt most nem tudom megmondani, de abban biztos lehet, hogy itt a tanszéken bőséges információkkal fogják ellátni a pénzük után futó cégeket a hitelcsaló korcs hollétét illetően.
... bár ezek olyan hűségesek (lásd, a legnagyobb cirkusz, hazugság, ótvarság után is kitartanak a tranyó mellett), hogy lehet meghalt már.
Vagy egy jobb ízlésű unoka letörölte a youtube icont a desktopról. Azóta nincs Mercikézés :)
A link az első kérdésre volt válasz
Az osztrák micsodáját? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nagyon röhögök :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Kajak nincs felső ajka. Pfejjj.
Tibornak alul sincsenek ajkai :)
Tibi a mocskos varangy nem is jutka!
Álmodjatok Rémeket!
tenyleg ez a legnagyobb problemad vele? :D
envagyokaz, nem ismersz meg?
Golda mama is örülne annak tuti.Talán még be is fogadja a családba. :D
Achtung!!
Linzi ágyi poloska
Sep 28, 2022 10:45:12
"Miért tölt fel magáról valaki (Bottas) videót arról, hogy meztelenül szaunázik?"
Forma 1-es tematikájú Padlógáz oldalról egy kérdés?
Valtteri Bottas snecológus lenne? :O
ROOOOOOOOOOOOOOOSZ RATYIIIK
Forma 1-es tematikájú Padlógáz oldalról egy kérdés?
Valtteri Bottas snecológus lenne? :O
Sep 28, 2022 10:45:12
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2022 10:46:38
x3)
Tibornak pár nap alatt elment a yt bevétele, Endre meg már 19 eurókkal cigánykodik Ralphnál. Pattanásig feszült a hangulat a két aljadék között. Úgy tippelem hogy most hétvégén meg fogja püfölni a veknit de mocskosul, egy hét múlva pedig Pesten lesz elintézni való dolga.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
buniBanki
(
x2)
Sep 28, 2022 10:47:16
x2)
Sokat fejlődött Endre angolja az again mine the access óta:
Endre egy pedofil!
Biztatási kár
(
x10)
Sep 28, 2022 10:51:34
x10)
Azóta 4 "soha többet ilyet" éjszaka volt!
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 10:52:26
x8)
Lehet.
De az is lehet, hogy a tranyó akar megint nemet váltani.
De az is lehet, hogy a tranyó akar megint nemet váltani.
Elfelezik Endre faszát meg a vitorlaherét. Kijön belőle kettő, működni úgysem működik már, csak pisálásra jó.
Könnyebb lesz katéterezni majd az elfekvőben.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 28, 2022 10:54:51
x16)
Nem tudom, mondtam-e már, de mást is atomra felbasz ez a "cicázás"? Én is volt, hogy egy volt barátnőmet cicáztam, de az egy szép, bújós lány volt. Nem a saját húgyába és okádékában fetrengő, csüngőhasú, lógó fakósárga zsírcsomós, félállatias stílusú kőműveslegény.
Mintha Hulk Hogant cicáznák basszameg, azért mindennek van egy határa...
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 10:57:37
x8)
Arcplasztika.
Lenne mit levésni a vekniből.
Endre, varrasd a faszod arra a karvaly orrodra és te lehetsz majd Nagy Endre Elefánt.
Faszom
Lenne mit levésni a vekniből.
Endre, varrasd a faszod arra a karvaly orrodra és te lehetsz majd Nagy Endre Elefánt.
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2022 10:59:14
x68)
cica
Mifaaaaaaaaaaaan
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 10:59:25
x8)
Tibornak pár nap alatt elment a yt bevétele, Endre meg már 19 eurókkal cigánykodik Ralphnál. Pattanásig feszült a hangulat a két aljadék között. Úgy tippelem hogy most hétvégén meg fogja püfölni a veknit de mocskosul, egy hét múlva pedig Pesten lesz elintézni való dolga.
Nem mer az pestre jönni, mert vinnék egyből a dutyiba. Nyilván valaki felhívná a hatóságok figyelmét rá.
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2022 10:59:48
x24)
Nem tudom, mondtam-e már, de mást is atomra felbasz ez a "cicázás"? Én is volt, hogy egy volt barátnőmet cicáztam, de az egy szép, bújós lány volt. Nem a saját húgyába és okádékában fetrengő, csüngőhasú, lógó fakósárga zsírcsomós, félállatias stílusú kőműveslegény.
autista módon sziszázik, az extrán idegesít...meg ahogy hozzáér meg nyalogatja; nézni se bírom, telejsem kikészültem tőle...
nemtom, a többi Trollegina hogy van ezzel; engem szólítsanak a nevemen, nem vagyok állat (meg angyalka és trásai sem, max egy kis karácsonyi maradék...)
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2022 11:00:07
x24)
kramalon
(
x8)
x8)
cica
Cica Endrének: MAJD HA ÍGY ÁLL A FASZOD. ADDIG MEG ÁÁÁJMÁLE!
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 11:00:44
x8)
Remélem kétszer. Rossz helyre. Azonosító nélkül.
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 28, 2022 11:02:10
x1)
Szerintem a névváltoztatás annyi, hogy visszaváltoztatja a nevét Klein-re. Mindegy már, úgyis tudjuk, hogy zsidó.
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 28, 2022 11:05:46
x4)
Szerintem amikor már a blahán fog csövelni, behugyozva, szétverve, kócosan, akkor is erőltetetten fog magában röhögni azt képzelve, hogy ő a szellem embere, és még mindig többet keres, mint egy átlag magyar.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Közöd
(
x2)
Sep 28, 2022 11:07:01
x2)
Szerintem még a héten haza jön a tranyo. Akkor aztán lesz összeomlás fifi részéről. Kártyenekcsá ,melocsá, albérletcsá, tibicsá.
Magzat pózban feküdve fogja hívni,a zsidó kurva anyát,hogy segítsen rajta. Közben jönnek majd a szent 5 perces videók,hogy melyci szeretlek. Után hogy dögölj meg,majd letorli mintha megsem történt volna. És ez addig fog menni amíg a zsidó kurva anya érte nem megy, mint egy 15 éves kisfiú után .
Gyere haza Tibi,itt televagy felszopokkal. Érted a nyelvet.. Jön majd a támogatás, lehet még kapsz egy olat is télre most, hogy nincs Jutka.
Magzat pózban feküdve fogja hívni,a zsidó kurva anyát,hogy segítsen rajta. Közben jönnek majd a szent 5 perces videók,hogy melyci szeretlek. Után hogy dögölj meg,majd letorli mintha megsem történt volna. És ez addig fog menni amíg a zsidó kurva anya érte nem megy, mint egy 15 éves kisfiú után .
Gyere haza Tibi,itt televagy felszopokkal. Érted a nyelvet.. Jön majd a támogatás, lehet még kapsz egy olat is télre most, hogy nincs Jutka.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 28, 2022 11:07:55
x10)
Melyiket? Mert van a szokásos bírságok és van a bűnügyi költség. Mivel most judkának is küldött pénzt, nem hiszem hogy a legutóbbi yt bevételből nagyobb összeget befizetett volna.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2022 11:07:58
x47)
Én szeretem becézni a páromat, de ehhez mindig vezet a kapcsolat elején egy út, ami által kialakul a becenév és nem egy sablont húzok rá, hogy hát így szokták hívni a csajokat, akkor majd én is így hívom. De ebben az esetben ez megint értelmezhetetlen, hisz sem nő, sem kapcsolat nem áll rendelkezésre. Ahogy a kolléga írta, mintha Hulk Hogant cicázná egy rajongója.
rBali
(
x24)
Sep 28, 2022 11:09:41
x24)
Endre, többen kérdezik, hogy ízlik a szánalomkoszt te millió fütyis szenyor programozózseni? :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 11:11:31
x8)
Én szeretem becézni a páromat, de ehhez mindig vezet a kapcsolat elején egy út, ami által kialakul a becenév és nem egy sablont húzok rá, hogy hát így szokták hívni a csajokat, akkor majd én is így hívom. De ebben az esetben ez megint értelmezhetetlen, hisz sem nő, sem kapcsolat nem áll rendelkezésre. Ahogy a kolléga írta, mintha Hulk Hogant cicázná egy rajongója.
Endre inkább cidázná
Biztatási kár
(
x10)
Sep 28, 2022 11:12:11
x10)
Mondjuk a holnapi kiskunhalasi bv bevonulás egy régebbi büntetés lehet, szóval ezek majd egymás után szépen rakódnak le. Helyesen. Nem kell befizetni, menjen csak ketyerűre és tyopronira, de előtte még zárja le a bécsi évadot.
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 11:12:39
x8)
Endre, többen kérdezik, hogy ízlik a szánalomkoszt te millió fütyis szenyor programozózseni? :D
Nézd, biztos gusztusosabb, táplálóbb és ehetőbb mint amit a T1000-es összeokád neki.
balek
(
x10)
Sep 28, 2022 11:12:56
x10)
Endre az első szenyor programozó, aki kiment külföldre a pénz miatt, de csak adósságot halmozott fel, hajléktalan lett, jelenleg pedig ingyenkonyhára és segélyre szorul
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 28, 2022 11:13:29
x16)
Amit itt folyik napok óta, arra nem találok szavakat. És amit pár héttel ezelőtt magamról írtam, azt most az elmlúlt napok történése miatt semmisnek mondahtom. 18 hónap tisztaság lett oda, de persze ne fogom másra. Csupán egyszerűen rohadt nehéz egy a snecológia, és nehéz tisztán kbírni. ki kéne szállnom ,de totális a függősemeg. Újra szerhez nyúltam, hogy emészteni tudjam ezt a hányársa méltó flokkokat. De nem akarok belesülyedni, és most egy időre kilpek. Nem fogok nézni semmi live-ot, max itt olvasom a kollágáik hogy foltajait. Ezért hálás vagyok. Bocs a helyesíásért, de ez nap már mindenen túl telt, és én 18 hónap után elgyengültem. Pedig szart sem ért ez két redves szar és mocsok... de én legalább kijövök belőle időve. Addig is jó munkát a hogyvoltosokank, és hálám, hogy ott követhetem őket. Peace!
Ezt csak most olvastam. Haver, ha itt vagy még. Ne kerülj ezekkel a véglényekkel egy szintre. Sokkal többet érsz, már csak azért is, mert észlelted a függőségedet és kemény munkával tenni is akarsz érte.
Ez a sok kemény munka többet ér annál, minthogy ilyen agyonlőnivaló emberállatok miatt egy pillanat alatt semmivé omoljon. Ne kerülj vissza a Start mezőre!
A snecológia (mára) már tényleg csak a legedzettebb nyomorúaknak és a mentálisan legstabilabbaknak szólj. Tényleg szállj ki az egész trash szarból, keress olyan elfoglaltságot, ami fejleszt, inspirál, épít, vagy olyan szórakozást, amin simán csak felhőtlenül akarsz röhögni.
Vagy legrosszabb esetben csak a Sodipedia kronológiáját kövesd, az is elég!
Ne add fel az eddigi eredményeidet, kitartás!
Hahó
(
x136)
Sep 28, 2022 11:14:07
x136)
Jaj mikbe fatytok, 80 euróért vásárolt tegnap a sparban.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 28, 2022 11:16:58
x19)
Elnézést az offèrt, de igaz a pletyka, hogy vahúr azért hagyta abba a csidejózást, mert börtönbe ment vagy fog menni?
Nem akarok előre örülni, meg hülyeséget se terjeszteni.
(Videó alatti kommentben olvastam ezt)
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2022 11:17:25
x68)
Jaj mikbe fatytok, 80 euróért vásárolt tegnap a sparban.
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 11:18:52
x8)
Legalábbis 1-2 óra mielőtt kibasszák őket.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 28, 2022 11:19:24
x10)
Elnézést az offèrt, de igaz a pletyka, hogy vahúr azért hagyta abba a csidejózást, mert börtönbe ment vagy fog menni?
Reméljük a legjobbakat!
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 28, 2022 11:29:17
x1)
Ezt a börtönt nem tudom, de nagyon jó lenne. Viszont a visszavonulása egybecsengett azzal, hogy Babarék - akikhez igen erősen akart dörgölődzni - rendesen pakoltak fel róla lealázó videókat. Az szerintem szíven ütötte. Ettől független biztos vagyok benne, hogy nem szabadulunk meg a bamba ótvar pofájától. Jön az még.
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 11:32:02
x8)
Kozma a kedvencem. Nézni nem bírom, de a suttyóság legelemibb ösztöneit követi, őszintén osroba és máig szívesen hallgatom a Goldás párbeszédét. Az öregasszony köpni nyelni nem tudott.
Faszom
bélidegrendszer
Sep 28, 2022 11:43:06
A mai napra tervezett utcai lájfoszás közben nem tudja valaki követni őket aki Bécsben van? xD
Hátha elvezetne minket a rejtekhelyükre. :D
Hátha elvezetne minket a rejtekhelyükre. :D
Sep 28, 2022 11:43:06
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2022 11:44:16
x47)
Tartozàsokat felhalmozva, munka és egzisztencia nélkül, csöves ruhákban kóborló kisendre kiment külföldre szerencsét próbálni, hogy hosszú évek munkájával még több tartozást halmozzon fel és munka és egzisztencia nélkül, csöves ruhákban ingyenkonyhára járjon, alkoholista drogos buziként.
Páratlan shiker!
Páratlan shiker!
-
Sep 28, 2022 11:47:27
Kozma a kedvencem. Nézni nem bírom, de a suttyóság legelemibb ösztöneit követi, őszintén osroba és máig szívesen hallgatom a Goldás párbeszédét. Az öregasszony köpni nyelni nem tudott.
Azon mindig röhögök, amikor olvassa a chatüzeneteket és valamelyik tartalmaz egy alárendelő szerkezetet. Olyankor mindig ráncolja a szemöldökét és szinte látom, ahogy kétségbeesetten kattognak a fejében a fogaskerekek.
Sep 28, 2022 11:47:27
Vasaltheréspatkány
Sep 28, 2022 11:49:27
Endre! A hajléktalan mocskos pofádat te szar! Hogy tudsz mindíg akkor műsort csinálni amikor este programom van? Direkt megkérdeztem előtte itt, hogy lesz e műsor. Szúrd le magad te homokos pedofil.
Sep 28, 2022 11:49:27
Darth Tibor
(
x8)
Sep 28, 2022 11:50:33
x8)
Most olvasom a tegnapi eseményeket, hogy a gyagyás ingyenkonyhára jár ételt koldulni, erre az a jelenet ugrott be amikor utaztak gémeskútba’ és a sneci kiabált a vonaton, hogy ő bárkit zavarhat, mert itt mindenkinél többet keres.
Nem is volt az olyan rég, igaz Endi? Shikerek és felfele bukások! Csak így tovább, és nemsokára a helyedre kerülsz!
Ha a télen nem fogsz valahol éhen fagyni talán tanulsz egy kis alázatot!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nem is volt az olyan rég, igaz Endi? Shikerek és felfele bukások! Csak így tovább, és nemsokára a helyedre kerülsz!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 28, 2022 11:53:02
x3)
Tartozàsokat felhalmozva...
Régóta eszemben van már: az avatarképedet nagyban be tudnád ide tenni légyszíves?
horgász
(
x10)
Sep 28, 2022 11:53:23
x10)
A tranyó úgy néz ki, mintha a Mátyás király emlékművet házasítanád a kommunista munkásplakátokkal.

töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 28, 2022 11:53:45
x37)
Az, hogy a millió fütyis senior programozó INGYENKONYHÁRA ment enni, DE ELKÉSETT, tökéletesen leírja Endre egész életét. Ebben eddig lehetett eljutni, innen már nincs visszaút. Az utolsó utáni esély is el lett kúrva.
Dörpepúp
(
x7)
Sep 28, 2022 11:56:08
x7)
Most olvasom a tegnapi eseményeket, hogy a gyagyás ingyenkonyhára jár ételt koldulni, erre az a jelenet ugrott be amikor utaztak gémeskútba’ és a sneci kiabált a vonaton, hogy ő bárkit zavarhat, mert itt mindenkinél többet keres.
Imádom, amikor maga az univerzum nyomja bele a saját szarába azt a biboldó orrát.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 28, 2022 11:56:37
x10)
A tranyó úgy néz ki, mintha a Mátyás király emlékművet házasítanád a kommunista munkásplakátokkal.
Ez is tipikus nőies viselkedés!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Sep 28, 2022 11:56:39
x2)

Igazságos Izom Tibor
Baxi
(
x2)
Sep 28, 2022 12:05:04
x2)
Endre, most aztán nagyon irigykedem XD rohadj meg
Negermann
Sep 28, 2022 12:10:26
Az, hogy a millió fütyis senior programozó INGYENKONYHÁRA ment enni, DE ELKÉSETT, tökéletesen leírja Endre egész életét. Ebben eddig lehetett eljutni, innen már nincs visszaút. Az utolsó utáni esély is el lett kúrva.
Mai napig röhögök hány utolsó utáni esélyt kapott ez az emberi roncs hogy összeszedje magát. Ha nem lenne deviáns buzi, akkor most egy született pinással közösen tervezgethetné a jövőjét, lakással, bevétellel, szociális munkással aki rájuk néz időnként és terelgeti őket.
Az egyetlen embert aki talán valaha valóban szerette az életben és koslatott utána elzavarta hogy egy agresszív csöves tranyó csicskása legyen aki új formára veri a veknit minden nap és milliókra húzta le. Isten csak elnéző mosollyal figyeli ahogy már megcsinálta a poklot magának.
Sep 28, 2022 12:10:26
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2022 12:11:38
x47)
Az a vicces, hogy mostmár állása is lehet a retardált torzszülöttnek, teljesen mindegy. Erőlködhet, de ebből már a jótanácsokat megfogadva sem lehet kijönni. Kinyírta magát. Csak azt várom, hogy púpszászra költözzön, bár a vén kurva lehet, hogy tényleg nem fogja hagyni. Egyszerűen minden lehetséges variáció megelégedéssel fogja eltölteni kis közösségünket.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2022 12:12:36
x47)
Előkeresem!
trolléga
(
x30)
Sep 28, 2022 12:13:31
x30)
nézem micsoda kalyibája lett Ádámsz mobilnak, és ezek is hideg olajban sütik a kaját
trashvod.com/w/urHqxgMetzWoTcjim7CNDc?start=16m7s
ez valami trash szokás basszameg?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
kramalon
(
x8)
Sep 28, 2022 12:17:30
x8)
nézem micsoda kalyibája lett Ádámsz mobilnak, és ezek is hideg olajban sütik a kaját
Nem jártak egyetemre és nem vizsgáztak étolajhasználatból.
trolléga
(
x30)
Sep 28, 2022 12:17:53
x30)
Előkeresem!
a pedo önmosdató flokkból van
trashvod.com/w/nVCnW6KDxGgiPcJhSYAUY7?start=2m34s
hihetetlen amúgy pár hónap alatt hogy leépült a fatászpika
Bejlin
(
x8)
Sep 28, 2022 12:18:03
x8)
Na mivan gyagyás fasz? Már ravioli konzervre sem telik? :D Nagyon röhögök. Ahhoz képest hogy te szartad nekünk ide gémeskútországba a vonatokat mégsem mi fogunk megdögleni az utcán. A kártyenek még az utolsó pillanatokban is pörögnek mint a ringlispíl, téged meg a mekibe sem vennének fel mosogatónak se mert annyira életképtelen vagy hogy azt is szarul csinálnád.
Remélem azzal tisztában vagy hogy a cicád abban a pillanatban fog halálosan megsértődni és otthagyni téged a gecibe amint a boltban nem tudod majd kifizetni a sört meg a ketyerűt mert kimerültek a kártyák.
Trollégáknak nszksz a folyamatos tudósítást a liveban történtekről. Rengeteg időt megspórol az ha az ember csak itt végigfutja mi történt és nem kell több órányi gusztustalanságot végignézni.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Remélem azzal tisztában vagy hogy a cicád abban a pillanatban fog halálosan megsértődni és otthagyni téged a gecibe amint a boltban nem tudod majd kifizetni a sört meg a ketyerűt mert kimerültek a kártyák.
Trollégáknak nszksz a folyamatos tudósítást a liveban történtekről. Rengeteg időt megspórol az ha az ember csak itt végigfutja mi történt és nem kell több órányi gusztustalanságot végignézni.
Jonciii
(
x8)
Sep 28, 2022 12:18:42
x8)
Endi, ma mi a menü az ingyenkonyhán? Mire kell ma irigykedni?
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2022 12:22:07
x24)
Na mivan gyagyás fasz? Már ravioli konzervre sem telik? :D
vettek tegnap valami spáros zacskós tésztát, dehát nem ízlett....ugye van igyenkonyha, miért is ne a rászorulóktól, vagy arra érdemesektől venné el a lehetőséget....végülis eddig is ezt csinálta, "pjogjamozás" jogcímen...
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2022 12:27:14
x24)
jah poopom...azé' ez a névváltás nem olyan eccerű' meg óccsó'...gondolnám kell egy új anyakönyvi kivonat, szig, lakcímkártya, jogsi, útlevél;
új elgséges éreccségi; oksj tanfolyás; továbbá a 4 diplma az új neveddel, meg sok-sok 3 kredites tárgy igazolására szóló leckekönyv/betétlap...
nem gyakorlok vallást, a keresztlevéllel ilyenkor mifan?
új elgséges éreccségi; oksj tanfolyás; továbbá a 4 diplma az új neveddel, meg sok-sok 3 kredites tárgy igazolására szóló leckekönyv/betétlap...
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 28, 2022 12:28:39
x10)
Remélem a hajléktalanszállón, lesz majd Just Dance, Super Mario stream a szobatársakkal. Fosná neki he!
Álmodjatok Rémeket!
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2022 12:33:46
x3)
Tibor, figyelj szerintem ez a kobold Endre téged átvert de nagyon. Gondolom a jó élet reményében csábított ki Ausztriába. Ígért mindent, saját szobát, Daciát, új telefont, nyugodt gondtalan életet. Erre csak a balhét csinálja ez a debil állat. Policáj, kidobnak a lakásból, csöveskonyhán kell enni, utcai ruhagyűjtőből lopod a ruháidat. Esténként nekinyomja a döglött pitont az oldaladnak, vagy órákon keresztül kell nyalókáznod hogy életet lehelj bele. Komolyan mondom ezt itthon is tudnád nyomni sokkal jobban. Elment neked az eszed ha ezt hagyod. Hát micsoda hulladék szarnak néz téged? Leéget a rajongóid előtt. Nem tudom Tibikém, de én kurva pipa lennék.
Papagáj_Endre.gen
Sep 28, 2022 12:45:43
Mikbe vagy he. Geci. Te szhaarrr. Fonatkoszásában hihhhhetetlen ehhez képest pedig faszaság van, kezelem, nyugi már. KIÍRTOM A CSALÁDODAT! Cica, tranyó, mondom is az uramnak, Tibi, HÖHH HÖ HÖHŐ HEHŐHŐHHHÖHH
Sep 28, 2022 12:45:43
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2022 12:46:25
x47)
kisendre, megtennéd, hogy az osztrákoknál befizetett adódból levonod a segílykét és a fennmaradó összeget beírod ide? Ebből majd mi kiszámoljuk hány vonatot lehet kifosni.
Only Fun Facts
Sep 28, 2022 12:47:28
Endrét többször hívták szörnyetegnek a főnökei, mint az átlag bűnözőt az ügyeiben eljárók.
Sep 28, 2022 12:47:28
Tyodika
Sep 28, 2022 12:47:43
Na ezt ne gyerekek ezt ne, ne találgassunk már hogy miért kell a nem és a névváltoztatás. Ezért ezeket megelőzvén leírom,hogy igen én Kiss Endre Farkas nővé operáltatom magam októberben és háztartásbeliként fogok dolgozni,mint Kiss Edina Piroska és igen a Tibor fog engem eltartani én meg főzök mosok takarítók az én uramnak, mert ugyanis a Tibim meg visszaoperáltatja magát Kaffka Tiborrá és elmegy egy bécsi kőműves brigádhoz segédmunkásnak….
Sep 28, 2022 12:47:43
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 28, 2022 12:47:56
x23)
Gyagyás ugye nem fogyott el hónap végére a AMS segély, hogy ingyen konyhára kell járnotok? Mikor is utalja majd a következő segélyt az AMS? Ha még egyáltalán utal majd, mert a trollégák nem világosították fel öket, hogy már állandó lakcímed sincs. Na Endi, indulj meg Gémeskútországba, had kezdődjön a trollokal a kergetőzés, még a tél beállta elött!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 28, 2022 12:50:49
x17)
Engem ennek a faszszopó csöves gecinek a :Jajj Zserbóca jajj Katalinca..Nyomorult retard senkik azok is.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 28, 2022 12:50:54
x38)
Annyira egyszerű és zseniális húzás ez, púp! Ahogy megváltoztatod a neved, minden múltbéli cselekedeted nullázódik, hiszen Kiss Endre Farkas nem fog többé létezni!
Fun fact: LÓFASZT, a Ducatoba berakunk, akármi is a neved!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2022 12:51:06
x3)
Tibor, ha Endre valamelyik nap beállít egy betonkeverővel és egy talicskával, akkor menekülj! Kőműves melót itthon is találsz és még kígyóbűvölést sem kell esténként játszanod ingyen.
Anschluss
(
x4)
Sep 28, 2022 12:52:27
x4)
Endre,
lassan ebed, nem tudom eldonteni hogy rendeljek-e kajat a MUNKAHELYEMRE vagy elmenjek egy kozeli etterembe.
nalatok mi a szitu? odaertetek az INGYENKONYHARA? mi a finom INGYENebed? :)
anschluss
lassan ebed, nem tudom eldonteni hogy rendeljek-e kajat a MUNKAHELYEMRE vagy elmenjek egy kozeli etterembe.
nalatok mi a szitu? odaertetek az INGYENKONYHARA? mi a finom INGYENebed? :)
Norina
(
x2)
Sep 28, 2022 12:53:05
x2)
Tupontos.
horgász
(
x10)
Sep 28, 2022 12:56:24
x10)
Ezen magam is elmerengtem néhányszor, hogy a tranyó felszopói vajon melyik állatfajtához tartoznak...Komolyan megnéznek egy ilyet élőben, csak tanulmányozás szempontjából.
Ki a fasz az az elmebeteg idióta agyhalott abortusz szökevény, amelyik ezt a csöves állati jószágot életeti, rajong érte és tömi pénzzel?
Ezek valahol a púpos meg a tibor alatt helyezkedhetnek el a táplálékláncban. Ilyen tajgi féle szarházi tulkkat képzelek el.
xray
(
x21)
Sep 28, 2022 12:58:02
x21)
jah poopom...azé' ez a névváltás nem olyan eccerű' meg óccsó'...gondolnám kell egy új anyakönyvi kivonat, szig, lakcímkártya, jogsi, útlevél;
őrizd meg, mert ebben a hülye világban még szükséged lehet rá! új elgséges éreccségi; oksj tanfolyás; továbbá a 4 diplma az új neveddel, meg sok-sok 3 kredites tárgy igazolására szóló leckekönyv/betétlap...
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 28, 2022 12:59:17
x17)
Tudod mit?? En nem sajnálom ezektol a retard patkanyoktol hogy ilyen senki aljadék gecikre basszák el a pénzüket.Valszeg nincs jobb dolguk mint az alkoholista geciket tamogatni.
Hahó
(
x136)
Sep 28, 2022 13:03:53
x136)
Mikbe vagy he. Geci. Te szhaarrr. Fonatkoszásában hihhhhetetlen ehhez képest pedig faszaság van, kezelem, nyugi már. KIÍRTOM A CSALÁDODAT! Cica, tranyó, mondom is az uramnak, Tibi, HÖHH HÖ HÖHŐ HEHŐHŐHHHÖHH
+ mi folyik itt gyöngyösön.
Hahó
(
x136)
Sep 28, 2022 13:04:53
x136)
Annyira egyszerű és zseniális húzás ez, púp! Ahogy megváltoztatod a neved, minden múltbéli cselekedeted nullázódik, hiszen Kiss Endre Farkas nem fog többé létezni!
ASODI ASODI lesz a neve.
horgász
(
x10)
Sep 28, 2022 13:11:02
x10)
Az ijesztő csak annyi, hogy ezek élnek, levegőt vesznek és ami legrosszabb: van feesleges pénzük támogatni ezt a foshalmot.
Én nagyjából minden tranyó rajongónak egy varangy kategóriás életet képzelnék el. Nélkülözés, élet napról napra, csövezés, etc...
Akinek a tranyó "munkássága" (ikszdé) imponál, azt valahogy nem tudom ennél minőségibb "embernek" elképzelni.
trolléga
(
x30)
Sep 28, 2022 13:13:50
x30)
Endre! Ma már lesz végre tündérkonyha? Álló pecekkel várjuk milyen moslékot főzne a tranyó. Vajon szar rizzsel esetleg fos tésztával lesz a mai menü?
tyodika
Sep 28, 2022 13:15:30
Nektek Kiss Endre Farkassal van problémátok, jövő héttől már Kaffka Tiborné leszek!
Sep 28, 2022 13:15:30
sittessanyi
(
x7)
Sep 28, 2022 13:15:34
x7)
Ez egy tranyóvicc volt, ezzel is csak szopatta a gyagyást, kár erre karaktert pazarolni.
+1
sosem értettem, miért kell olyan fantazmagórikkal telefloodolni a fórumot mint a névváltás.
kb kiscsillió valódi, létező dolog, ügy van a gyagyás körül amin lehet röhögni és amivel lehet ütni az egóját.
ezen a névváltoztatásan max elnevetgél. az a jó amikor felkúrja magát a kommenteken
Jonciii
(
x8)
Sep 28, 2022 13:16:27
x8)
Endre! Ma már lesz végre tündérkonyha? Álló pecekkel várjuk milyen moslékot főzne a tranyó. Vajon szar rizzsel esetleg fos tésztával lesz a mai menü?
Mondjuk a tündérkonyhához képest az ingyenkonyha mennyei lehet
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2022 13:16:31
x30)
És ilyenkor ha van üres kártyen, azt hogyan, vagy meddig kéne visszafizetnie? És ha nem tudja, az milyen eljárást von maga után?
Nemfizetésnél nincs semmilyen eljárás. Megpróbálja a bank behajtani. Mivel erre esély nincs a pedofilnál, leírják, eladják valakinek csomagban 2-3-5%-on (valami pénzbehajtónak akik majd tovább próbálkozhatnak) a maradék pénzt pedig felmarkolják a biztosítótól. Mindenki jól jár, kivéve a jól fizető adósok.
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 28, 2022 13:21:49
x11)
Gyagya, sikerult atallitanod az orat a számíttón? Megkaptad a munkat?:D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2022 13:23:26
x29)
Ezen magam is elmerengtem néhányszor, hogy a tranyó felszopói vajon melyik állatfajtához tartoznak...
Szerintem annyi a lényeg, hogy a török meg brazil szappanoperák helyét átvették a youtube-os live-ok.
Ezek a 40-50+-os Zserbócák meg az alul iskolázott vidéki "vicces színűek" ugyanúgy nézik "a Merci" kalandjait mint anno azt, hogy Kemál újra összejön-e Özgével. Csak most még bele is szólhatnak. Írhatnak üzenetet Mercikének, hogy "neked is szép jó reggelt Mercy". Küldhetnek neki pénzecskét, ha Mercike bajba kerülne.
Fel lehet hívni az imádott sztárt. Ez megadja nekik a különlegesség érzését a "belsőkörös" élményt. Bár egy tanulatlan, 4 fogú, Frontin függő teleszart búvárruha vagyok, akihez a férje már 15 éve nem nyúlt hozzá, de én bármikor beszélhetek a Mercivel, én a barátnője vagyok.
Valószínűleg, nyomorult egy elbaszott életük lehet ezeknek. Őket is ugyanúgy gyepálja az uruk/stricijük mint Tibi a Judkát meg a Gyagyást, úgyhogy nem akadnak fent ilyeneken. Sőt valószínű még közelebbinek is érzik magukhoz a karaktert, mert az apjuk is egy alkoholista asszonyverő félállat volt.
Továbbá kurva sok idejük van, geci unalmas loopoló live-okat nézni. Vagy a férjük tartja el őket, vagy leszázalékolt nyugdíjasok, elég sok prosti van köztük akik egésznap csak ezeket a szarokat nézik (ebből a kategóriából kapásból három már Sodi körül is döngicsélt).
Dörpepúp
(
x7)
Sep 28, 2022 13:27:04
x7)
Tűpontos. A szappanoperák helyett 2022-ben a nyanyák (itt az élettelen nyuggerekre gondolok, tisztelet a kivételnek) tiktokot meg youtubeot böngésznek egész nap.
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 28, 2022 13:27:24
x1)
Egy felszopónőről tudok, aki valószínűleg kiábrándult a fostosból. Valami Erzsókának lehetett folyton látni a nevét, meg tranyó is mindig emlegette. Na az teljesen felszívódott.
-
Sep 28, 2022 13:30:47
A linkeden nincs semmilyen információ a felmondott tartozások sorsáról, ráadásul ha lenne, az se lenne releváns Németországban.
Abban igazad van, hogy a bank értékesíteni fogja a tartozást, de a faktoringcég pedig egy 30 ezer eurós kártyentartozás esetén valószínűleg megindítja a végrehajtást. Eddigre egyébként már katasztrofális lesz a schufája is, tehát nem juthat németországban újabb hitelekhez.
Szóval a korcs egy ponton német végrehajtás alatt fogja magát találni. A kérdés az, hogy az ausztriai jövedelmét utolérik-e vele. Ezt most nem tudom megmondani, de abban biztos lehet, hogy itt a tanszéken bőséges információkkal fogják ellátni a pénzük után futó cégeket a hitelcsaló korcs hollétét illetően.
Sep 28, 2022 13:30:47
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 28, 2022 13:31:26
x1)
... bár ezek olyan hűségesek (lásd, a legnagyobb cirkusz, hazugság, ótvarság után is kitartanak a tranyó mellett), hogy lehet meghalt már.
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2022 13:34:29
x29)
Vagy egy jobb ízlésű unoka letörölte a youtube icont a desktopról. Azóta nincs Mercikézés :)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2022 13:35:29
x30)
A link az első kérdésre volt válasz
. A kérdés az, hogy az ausztriai jövedelmét utolérik-e vele. Ezt most nem tudom megmondani
Az osztrák micsodáját? :)
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 28, 2022 13:37:06
x1)
Nagyon röhögök :D
xray
(
x21)
Sep 28, 2022 13:52:12
x21)
Sep 28, 2022 13:52:12
Nektek Kiss Endre Farkassal van problémátok, jövő héttől már Kaffka Tiborné leszek!
már most is kaffkáné vagy. Sep 28, 2022 13:52:12
rBali
(
x24)
Sep 28, 2022 13:53:45
x24)
Dörpepúp
(
x7)
Sep 28, 2022 13:55:06
x7)
Többenkérdezzükjanem
Sep 28, 2022 13:57:23
... szerintem meg az lehet tervbe véve hogy a név és nem váltás kapcsán egy szimpla szerepcsere történik. Az alkatrészek megvannak hozzá csak cserélni kell. Személyiség is stimmel. Sőt, inkább így fognak stimmelni a szerepek. Ha meg véletlenül nem működik Tibornak az új alkatrész, pumpa màr van a gyagyàsnak, majd kölcsönadja
Sep 28, 2022 13:57:23
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2022 13:57:41
x29)
Tibornak alul sincsenek ajkai :)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 28, 2022 13:57:50
x10)
Tibi a mocskos varangy nem is jutka!
hunty
(
x2)
Sep 28, 2022 13:58:24
x2)
tranyesz lájv
MDI Fireburn
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 28, 2022 14:01:12
x10)
Nyithatod a pénztárcád gyagyás! Tibi, megint azon agyal, hogy mivel fog lehúzni.
Álmodjatok Rémeket!
envagyokaz
(
x1)
Sep 28, 2022 14:01:23
x1)
tenyleg ez a legnagyobb problemad vele? :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 28, 2022 14:02:42
x13)
Ott volt egy szép menóra Tranyó, azt vedd meg a korcsnak.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 28, 2022 14:03:42
x13)
Andi! A pasid, Tibor, nem ismeri fel a menórát! Hát milyen zsidó vagy te? Megsem tanítod neki?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Anubisz
Sep 28, 2022 14:04:01
Kaffka Mercedes!! Sodi, már intézi, az átoperálását, meg látom, újabb, agymosot lett tag és, támogat, te tranformers!!:)
Anubisz
Sep 28, 2022 14:04:01
MirrorTrollz
Sep 28, 2022 14:04:03
Sep 28, 2022 14:04:03
tranyókiller
(
x2)
Sep 28, 2022 14:04:21
x2)
Ott volt egy szép menóra Tranyó, azt vedd meg a korcsnak.
Golda mama is örülne annak tuti.Talán még be is fogadja a családba. :D
119 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Merga kezd elfáradni, lehet kellene neki pár nap pihenés.
Endre, mit szólsz hozzá, megleszel egyedül?
hétvégi bulika Trollszokkal, esetleg Viktorsszal foshná!