Biztos azert vagy troll mert a Csukaban szocializalodtal.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem elég a púposnak a játékban látható iskolai egyenruhát viselő kisfiúk látványa. Pucéron is látnia kell néhányat.
DÖGÖLJ MEG, KORCS!
gecc, múlt héten voltam ott ultrahangon
nagy szerencséje tibinek, hogy eltakarodott vidékre mert éppen az utolsó pesti napján jutott eszembe, hogy egy lemberg utcai vizitet megejtenék az érdekében
le vagy tiltva, kurva anyád
Gázlómadár
🕎Endigame🕎
Miután visszamondja a karkötőt hivatalosan (mármint a sodi féle autilogika szerint) is dagadtnak fog számítani.
Minden O és K
A faszat nem kepes felallitani. Mit vartal.
Egeszen dobbenetes.
Es az ilyenek utan kellene elhinni, hogy jo programozo. Ahha, persze.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az összes tutorial szöveget ami elmagyarázta mit és hogyan kell csinálni csak simán bezárta. Ez ismét megerősíti Golda kijelentését, hogy már kiskorában is retardált volt és 2 úszásoktatónak sem sikerült megtanítania úszni, mert akkor is azt hangoztatta, hogy ő mindent tud és mindenhez is ért. Feltételezem ugyanilyen mentalitással olvassa át a dokumentációt is és utána amikor kéne teljesíteni csak hápog, hogy: "Faassszom, Micshoda??, Ez miez? nyem éjtem, Ez egy szhaaar, Kujva anyád"
kissendrevagyok
Nagyon úgy tűnik, hogy az összes retard buzi pedofil.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
60 centis tévé
3 méterről
összerecskázott szemüveggel
csoda hogy egyáltalán látta mi történik a képernyőn
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
a legkomolyabb szemüvegtisztító szarjai vannak Endrének, mikbe vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Sikerült megoldania, hahó! Egy tic-tac-toe ki fog rajta :)
Ezek a legszarabb streamjei, igazán pusztító nézni amikor játszik. Nem véletlen, hogy tegnap éjjel alig volt nézője és a fórumon is csak másfél oldalnyi komment született.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
épp ugyanott van, mint tavaly. vagy tavalyelőtt. vagy bármikor.
tranyó épp hintáztatja, épp ki van rúgva *pr*, épp bevonzó költekezésekben van mert kilátásban van melócsá, épp albérletet keres, épp rápörög a jutyura mert tolni kell a kontentot he anélkül a pénz nélkül csőd van, stb stb
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
de ez csak a liberális nyugaton igaz...fenntartja a szocháló + hazugságai...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
erre a hónapra kifizette, most járt le a 6 hónapos szerződés.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Azert kicsit megertem, hogy nem mondja le. Neki az egyetlen stabil pont az eleteben a buzigoz ahol lobalhatja a pocset. Raadasul nekunk is jo mert szivja a veret a havi koltseg. Bar azt allitotta, hogy a honap vegen ezt is lemondja.
Tenyleg azt mondta, hogy lemondja de ezt mar legalabb 3x elmondta es csak tobbet es tobbet fizetett helyette.
Ugy fogja lemondani ahogy a tobbi online elofizeteset?
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Decemberben még ment a balhé a tranyóval, hogy miért a kondi bérlet az első, mikor kenyér sincs...
3 hónap lemondási időt emlegetett a pedofil.
Úgy gondolom, márciusban is ketyegni fog a bérlet.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szomszéd!
Talàn egy napijegy célszerűbb lett volna, de csak talán!
Bar aláírom, napijeggyel csak aznap fogysz, míg a havi bérlettel...
már csak abból kijött volna egy luxuskurva, azokra az alkalmakra amikor épp fiakra nélkül állt volna a pitonsz
de ő inkább 1 év alatt 10 millió fütyit költött egy csöves tranyóra. aki egy parádi putri feléért otthagyta. minden fillért megért az a befektetés is.
Csak féltékeny vaty Zsidó, hogy én ezt is megtehetem,
Gazdag felnőtt a SoDi.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Ez a Linzből átírányított bérlet, azt hiszem.
Ahol volt mellé szauna bérlet, külön.
Ott másfél év alatt, 1-2 alkalommal volt.
Ez egy nagyon elit kondi :DDDDDDDDD
Bár úgy látszik itt is fordítva van bekötve a sodi a sodi.
Hiszen ő hízik a konditól :DDDDDDDDDDD
Nem elég,hogy túlélő,de ráadásul tudja,hogy nincs semmi vesztenivalója. Ha talál valami balek osztrák céget ahol gányolhat az tökéletes neki, ha meg minden bukik az se vészes számára,mert haza megy púpszászra keres valami itthoni gányoldát és el lesz, a törlesztésekkel se kell foglalkoznia,mert az anyja már megadta neki a tuti tippet vagyis,hogy magáncsődöt jelent,így a bankok legalább a házát (ha megörökli,nevére kerül) nem tudják elvenni,mert van ebben egy kiskapú,hogy ilyenkor csak a fizetéséből vonhatnak le és az öröklött vagyontárgyból ingóságból,de ingatlant nem vehetnek el. Így Endre tudja bármi is lesz az anyja egy darabig,a púpszászi putri meg egész életében ott lesz neki,hacsak ki nem tagadja a Golda. De erről már ő is többszőr elszólta magát,hogy konkrétan arra vár,hogy kint minden omoljon össze.
Biztos hogy a szerződés és nem a hűség idő járt le csak? Arra gondolok hogy akkor lejárt a hűség idő mondjuk a példa kedvéért azt hogy 5-én, de ettől még levontak lehet sokkal többet a következő hónapra mert már nem hűség idős, igy kedvezmény nélküli havidíjat számoltak neki. Mert ugye a hüségidő megszűnésével nem feltétlenül szűnik meg a szerződés, amig azt le nem mondja.
Nekem is volt már olyan évekkel ezelőtt, hogy 2 éves hűség időm volt telekomos netre meg telefonra, de észre se vettem hogy lejárt az. Egészen addig míg nem hívtak 3 hónappal a lejárta után hogy lejárt a hűség akarok e új hűséget meg új szerződést másik csomagra. Igy vettem észre mert átutalással mentek a havi díjak hogy abba a 3 hónapba kb 1500 forinttal többet fizetem havonta.7700 helyet valami 9100 vontak le, csak azért mert nem volt már rajta a hűség idős kedvezmény. De a szerződés és a szolgáltatás attól még élt akkor is. :D
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tojásfej már több, mint egy éve bevallotta, hogy biszex. Persze csőbuzi, mindenki tudja. Most csak be van szarva a ma estétől nagyrábéi pedofil. Viszont, endrével ellentétben, ő legalább bevallotta, félig meddig, hogy mi újság.
Nem a valve sisakot baszta szét? Aztán rendelt egy újat?
Valami rémlik, de nem vagyok benne biztos.
A hideg sörikét nem bírja a gyomrocska?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nekem csak a futócipőm.
Azon nem spórolok.
Én a mennyiségre szavazok!
Általam ismert márka, ismert tipusait veszem, de fél évente cserélem, ha már kitapostam.
Imádom az új cipőket :D
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Mondjuk ki is nézem Viktorból is. :D
Na bumm.
Azért azt lássuk be, hogy Viktor is egyre közelebb kerül ahhoz, hogy hivatalosan is trash legyen.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
kissendrevagyok
Nem vette fel annyiszor a telefont a gyagyásnak....
Az más.
Endre bazdmeg
Neked lenni nagyon vicces fogyaték
contains language which some may find offensive
rendszergizda melócsá leak
Miskolci alvósejt
Az enyém is drága volt, de nem jön ki havi 140 euróra, akkor se ha 2 hónap után szétmegy :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ugyanarról a számról.
gondold ezt át, fikás.
tudjuk, hogy több sim kártyát vettél, hogy hívni tudd tibit :D és azt is tudjuk, hogy amikor a trollokkal mulat tibi, nonstop kapja notificationokat, hogy te zaklatod minden felületen. meg úgy két éve csak tibiről szól minden videód.
szóval nem kell fölényeskedni, zaklató, mániákus asodi. minket nem tudsz átbaszni.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Endre!
Senkit se érdekel vagy senki se irigy a levágott faszú elmebeteg csöves Tiborodra te hulladek!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szerintem csak nem meri kirakni oda ezeket, már túl sokszor becsicskítottuk Zuckerberg haverunkkal.
Mifaaaaaaaaaaaan
SoDIpédiáról: +36 30 146 0897 (ezen zaklatta Laurát)
igen, te zaklattad :)
És Tibit is zaklattad:
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
És már törölte is a napiszaros linkeket,pedig 3 fiokrol toltam be.
Endre ezt megint beszoptad te drogos geci.
Na majd este nézd az adást Trashvodon
Broni Prof. = Zuckerberg ?
Szerintem automatán nem engedi át
Mifaaaaaaaaaaaan
Itt kellett volna, kicsit ügyetlenebbül a fejére húzni a zsákot.
Esélytelen, egyrészt mert született pinás, másrészt narancs bőrös a segge!
Endre!
Én tudom, hogy mi fan a Sziszával!
Boldogan öleli és csókolja Jutkát az új házában!
Te csak jegyzetelj ratyivirág!
Én 4-5 havonta, 1000 belefutott km után.
Futócipőt én is kb 140 euroért veszek. Egyéb futócuccra jó a Deca is.
Ráadásul a Viktor potens és nem rohadnak a fogai, nincsen púpja és kenguruzsebe.
Apropó, nincs kifizethetetlen tartózás halma se három pországban!
Sőt sikeres vállalkozása van tegnap mondta sodi lájvba! Mekkora öngól ez. Továbbá ő is most örökölt, mint Jutka.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 11, 2023 12:02:17
x10)
Endre!
Béna szhar asodi!
Ahol én lakom ott az egész utca egy uszoda!
Béna szhar asodi!
koszos
(
x11)
Feb 11, 2023 12:06:44
x11)
mar megint mocskos reszegen a farkakat lesed a gozben korcs ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Kovi
(
x2)
Feb 11, 2023 12:09:33
x2)
Endre ismételten hazudott, nincs ébredés után játék
Nem elég a púposnak a játékban látható iskolai egyenruhát viselő kisfiúk látványa. Pucéron is látnia kell néhányat.
DÖGÖLJ MEG, KORCS!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 11, 2023 12:11:35
x7)
Endre!
Béna szhar asodi!
Béna szhar asodi!
gecc, múlt héten voltam ott ultrahangon
nagy szerencséje tibinek, hogy eltakarodott vidékre mert éppen az utolsó pesti napján jutott eszembe, hogy egy lemberg utcai vizitet megejtenék az érdekében
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 11, 2023 12:12:32
x48)
aki esetleg szembesítéssel, tojásdobálással és/vagy porozással töltené a bécsi hétvégéjét és elfelejtette, a kondi címét:
John Harris Fitness Schillerplatz
Nibelungengasse 5, 1010 Wien, Ausztria
kissendrevagyok
Penzmento
(
x6)
Feb 11, 2023 12:19:01
x6)
Gázlómadár
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 11, 2023 12:19:35
x3)
aki esetleg szembesítéssel, tojásdobálással és/vagy porozással töltené a bécsi hétvégéjét és elfelejtette, a kondi címét:
Miután visszamondja a karkötőt hivatalosan (mármint a sodi féle autilogika szerint) is dagadtnak fog számítani.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 11, 2023 12:22:08
x23)
Mindent elárul a korcsról, hogy utolsó napján is azért megy a John Harrisbe hogy szaunázon és nem azért, hogy még utoljára, gyúrással, próbáljon változtatni a gnóm testén. Az éjjel említette, talán Tajgi egy kérdésére, hogy megy lemondani a John Harrist, bár alighanem akkor még Hétfőt mondott, mert most járt le neki a 6 hónapos hűségidő.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 11, 2023 12:22:14
x5)
Púpom a nagy példaképed a Tojásfej Gyula épp ma ismerte be,hogy biszexuális, tudod mit kell tenned, este tízkor coming out live.
Felfele Bukás
Feb 11, 2023 12:23:14
Beszarás most nézem vissza a Trottel streamet és a játék elején lévő puzzlet ( amikor a 3 szobrot kell felállítani ) kerek 20 perc alatt sikerült megoldania úgy, hogy előtte 1 percel mutatta meg a játék hogy hogy kell felállítani őket.
21:50-41:50
Millió fütyis szofvejének logikája nem a legerősebb, úgy látszik nem csak a commenthaverok miatt vágják ki a szűröd te pedofil gnóm geci.
Osztrák Snecológia Hallgató
Millió fütyis szofvejének logikája nem a legerősebb, úgy látszik nem csak a commenthaverok miatt vágják ki a szűröd te pedofil gnóm geci.
Feb 11, 2023 12:23:14
noikabatgomb
(
x10)
Feb 11, 2023 12:24:11
x10)
Beszarás most nézem vissza a Trottel streamet és a játék elején lévő puzzlet ( amikor a 3 szobrot kell felállítani ) kerek 20 perc alatt sikerült megoldania úgy, hogy előtte 1 percel mutatta meg a játék hogy hogy kell felállítani őket.
A faszat nem kepes felallitani. Mit vartal.
MaxPayne
(
x24)
Feb 11, 2023 12:24:28
x24)
Egeszen dobbenetes.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 11, 2023 12:30:49
x48)
Egeszen dobbenetes.
Az összes tutorial szöveget ami elmagyarázta mit és hogyan kell csinálni csak simán bezárta. Ez ismét megerősíti Golda kijelentését, hogy már kiskorában is retardált volt és 2 úszásoktatónak sem sikerült megtanítania úszni, mert akkor is azt hangoztatta, hogy ő mindent tud és mindenhez is ért. Feltételezem ugyanilyen mentalitással olvassa át a dokumentációt is és utána amikor kéne teljesíteni csak hápog, hogy: "Faassszom, Micshoda??, Ez miez? nyem éjtem, Ez egy szhaaar, Kujva anyád"
Trollul Madár
(
x15)
Feb 11, 2023 12:35:07
x15)
Púpom a nagy példaképed a Tojásfej Gyula épp ma ismerte be,hogy biszexuális, tudod mit kell tenned, este tízkor coming out live.
Nagyon úgy tűnik, hogy az összes retard buzi pedofil.
Ásó27
(
x68)
Feb 11, 2023 12:35:52
x68)
Annál a "feladványnál" konkrétan forogtak a szobrok, kijött belőlük egy fénycsík, ha jól álltak, dübörögtek a jégen stb., de Endre semmit nem vett észre ebből.
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Feb 11, 2023 12:37:32
x30)
Annál a "feladványnál" konkrétan forogtak a szobrok, kijött belőlük egy fénycsík, ha jól álltak, dübörögtek a jégen stb., de Endre semmit nem vett észre ebből.
60 centis tévé
3 méterről
csoda hogy egyáltalán látta mi történik a képernyőn
Ásó27
(
x68)
Feb 11, 2023 12:39:25
x68)
a legkomolyabb szemüvegtisztító szarjai vannak Endrének, mikbe vagy?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 11, 2023 12:41:58
x37)
Nagyon unalmas vagy, Endre. Most, hogy Tibor nincs melletted, gyakorlatilag sztázisba került az életed. Egy hete nem nézek lájvot, és pont ugyanott tartasz, mint egy héttel ezelőtt. Nincs felpörgés, nincs tartalom. Visszataláltál a fórumra, de itt is ugyanazokat az unalmas baromságokat loopolod, mint az utolsó, de most már tényleg tökutolsó, soha többet nem videózom lájvjaidban. Az elmúlt hónapban kétszer meghaltál, mindennek vége lett, de azért a 90 Eurós Hogwarts Legacyra futotta, és szusit zabálsz kaviárral. Minőségtelen szarember vagy, a magyar trash szcéna legalja.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 11, 2023 12:44:25
x30)
Beszarás most nézem vissza a Trottel streamet és a játék elején lévő puzzlet ( amikor a 3 szobrot kell felállítani ) kerek 20 perc alatt sikerült megoldania
Sikerült megoldania, hahó! Egy tic-tac-toe ki fog rajta :)
Ezek a legszarabb streamjei, igazán pusztító nézni amikor játszik. Nem véletlen, hogy tegnap éjjel alig volt nézője és a fórumon is csak másfél oldalnyi komment született.
trolléga
(
x30)
Feb 11, 2023 12:45:12
x30)
Nagyon unalmas vagy, Endre. Most, hogy Tibor nincs melletted, gyakorlatilag sztázisba került az életed. Egy hete nem nézek lájvot, és pont ugyanott tartasz, mint egy héttel ezelőtt. Nincs felpörgés, nincs tartalom. Visszataláltál a fórumra, de itt is ugyanazokat az unalmas baromságokat loopolod, mint az utolsó, de most már tényleg tökutolsó, soha többet nem videózom lájvjaidban. Az elmúlt hónapban kétszer meghaltál, mindennek vége lett, de azért a 90 Eurós Hogwarts Legacyra futotta, és szusit zabálsz kaviárral. Minőségtelen szarember vagy, a magyar trash szcéna legalja.
épp ugyanott van, mint tavaly. vagy tavalyelőtt. vagy bármikor.
tranyó épp hintáztatja, épp ki van rúgva *pr*, épp bevonzó költekezésekben van mert kilátásban van melócsá, épp albérletet keres, épp rápörög a jutyura mert tolni kell a kontentot he anélkül a pénz nélkül csőd van, stb stb
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 11, 2023 12:45:54
x37)
Annyira unalmas az életed, te fospermet, hogy Laura, Gammer és Májas szerelmi háromszögéből kell tartalmat csinálnod, amihez még érintőlegesen sincs semmiféle közöd. Szerinted Gammer cigány fog örülni annak, hogy az öngyilkossági kísérletén rötyögtél a facebookon meg a fórumon? Kétmilliós sérelemdíj lesz ebből is, a rafkós cigány csak azért jött ki a kómából, hogy téged megszoptasson a bíróságon!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 11, 2023 12:48:12
x37)
Nagyon röhögök. A százéves Czenki mama után a sírból frissen kikelt Gammer is inasba fog tenni a bíróságon. Készítheted a bukszát, ez zsebbe nyúlós téma lesz, tezsvérem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 12:54:14
x39)
Tehát a kondi bérlet még ketyeg....
:DDDDDDD
140 euróért :DDDDDDDDDDDDD
Az én téli futó cuccom összesen a kétharmadába kerül, mint a dagadt barom havi bérlete. :D
Az én téli futó cuccom összesen a kétharmadába kerül, mint a dagadt barom havi bérlete. :D
halászlé
(
x24)
Feb 11, 2023 12:56:13
x24)
Hamarosan talán megtudjuk mi lesz. Vagy végső esetbe talán a jelekből, elszólásokból kiderül majd pár dolog nála. Nem akarom hogy igazam legyen, söt bizok benne hogy tévedek, de már többször láthattuk nála, hogy a korcs ha úgy van nagy túlélő tud lenni.
de ez csak a liberális nyugaton igaz...fenntartja a szocháló + hazugságai...
Hahó
(
x136)
Feb 11, 2023 12:56:24
x136)
noikabatgomb
(
x10)
Feb 11, 2023 12:57:44
x10)
Azert kicsit megertem, hogy nem mondja le. Neki az egyetlen stabil pont az eleteben a buzigoz ahol lobalhatja a pocset. Raadasul nekunk is jo mert szivja a veret a havi koltseg. Bar azt allitotta, hogy a honap vegen ezt is lemondja.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 11, 2023 12:59:24
x10)
Tenyleg azt mondta, hogy lemondja de ezt mar legalabb 3x elmondta es csak tobbet es tobbet fizetett helyette.
Hahó
(
x136)
Feb 11, 2023 13:00:00
x136)
6 x 140 eur = 840 eur.
kb. 5ször volt ott, tehát alkalmanként 168 euróba került neki.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
miklos_akos
(
x1)
x1)
Bar azt allitotta, hogy a honap vegen ezt is lemondja.
Ugy fogja lemondani ahogy a tobbi online elofizeteset?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 13:02:23
x39)
Decemberben még ment a balhé a tranyóval, hogy miért a kondi bérlet az első, mikor kenyér sincs...
3 hónap lemondási időt emlegetett a pedofil.
Úgy gondolom, márciusban is ketyegni fog a bérlet.
Bumburnyák
Feb 11, 2023 13:02:55
Endre!
Béna szhar asodi!
Béna szhar asodi!
Szomszéd!
Feb 11, 2023 13:02:55
KynczA
Feb 11, 2023 13:05:55
6 x 140 eur = 840 eur.
Talàn egy napijegy célszerűbb lett volna, de csak talán!
Bar aláírom, napijeggyel csak aznap fogysz, míg a havi bérlettel...
Feb 11, 2023 13:05:55
trolléga
(
x30)
Feb 11, 2023 13:06:40
x30)
6 x 140 eur = 840 eur.
már csak abból kijött volna egy luxuskurva, azokra az alkalmakra amikor épp fiakra nélkül állt volna a pitonsz
de ő inkább 1 év alatt 10 millió fütyit költött egy csöves tranyóra. aki egy parádi putri feléért otthagyta. minden fillért megért az a befektetés is.
BodiTesok
(
x1)
Feb 11, 2023 13:07:34
x1)
6 x 140 eur = 840 eur.
Csak féltékeny vaty Zsidó, hogy én ezt is megtehetem,
Gazdag felnőtt a SoDi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 13:08:45
x39)
6 x 140 eur = 840 eur.
Ez a Linzből átírányított bérlet, azt hiszem.
Ahol volt mellé szauna bérlet, külön.
Ott másfél év alatt, 1-2 alkalommal volt.
Ez egy nagyon elit kondi :DDDDDDDDD
Bár úgy látszik itt is fordítva van bekötve a sodi a sodi.
Hiszen ő hízik a konditól :DDDDDDDDDDD
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 11, 2023 13:12:43
x5)
Hamarosan talán megtudjuk mi lesz. Vagy végső esetbe talán a jelekből, elszólásokból kiderül majd pár dolog nála. Nem akarom hogy igazam legyen, söt bizok benne hogy tévedek, de már többször láthattuk nála, hogy a korcs ha úgy van nagy túlélő tud lenni.
Nem elég,hogy túlélő,de ráadásul tudja,hogy nincs semmi vesztenivalója. Ha talál valami balek osztrák céget ahol gányolhat az tökéletes neki, ha meg minden bukik az se vészes számára,mert haza megy púpszászra keres valami itthoni gányoldát és el lesz, a törlesztésekkel se kell foglalkoznia,mert az anyja már megadta neki a tuti tippet vagyis,hogy magáncsődöt jelent,így a bankok legalább a házát (ha megörökli,nevére kerül) nem tudják elvenni,mert van ebben egy kiskapú,hogy ilyenkor csak a fizetéséből vonhatnak le és az öröklött vagyontárgyból ingóságból,de ingatlant nem vehetnek el. Így Endre tudja bármi is lesz az anyja egy darabig,a púpszászi putri meg egész életében ott lesz neki,hacsak ki nem tagadja a Golda. De erről már ő is többszőr elszólta magát,hogy konkrétan arra vár,hogy kint minden omoljon össze.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 11, 2023 13:19:04
x23)
Biztos hogy a szerződés és nem a hűség idő járt le csak? Arra gondolok hogy akkor lejárt a hűség idő mondjuk a példa kedvéért azt hogy 5-én, de ettől még levontak lehet sokkal többet a következő hónapra mert már nem hűség idős, igy kedvezmény nélküli havidíjat számoltak neki. Mert ugye a hüségidő megszűnésével nem feltétlenül szűnik meg a szerződés, amig azt le nem mondja.
Nekem is volt már olyan évekkel ezelőtt, hogy 2 éves hűség időm volt telekomos netre meg telefonra, de észre se vettem hogy lejárt az. Egészen addig míg nem hívtak 3 hónappal a lejárta után hogy lejárt a hűség akarok e új hűséget meg új szerződést másik csomagra. Igy vettem észre mert átutalással mentek a havi díjak hogy abba a 3 hónapba kb 1500 forinttal többet fizetem havonta.7700 helyet valami 9100 vontak le, csak azért mert nem volt már rajta a hűség idős kedvezmény. De a szerződés és a szolgáltatás attól még élt akkor is. :D
Kovi
(
x2)
Feb 11, 2023 13:29:07
x2)
Tojásfej már több, mint egy éve bevallotta, hogy biszex. Persze csőbuzi, mindenki tudja. Most csak be van szarva a ma estétől nagyrábéi pedofil. Viszont, endrével ellentétben, ő legalább bevallotta, félig meddig, hogy mi újság.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 11, 2023 13:34:42
x15)
Endre!
Miért pont a valve indexet adnád el?
Az még jól jönne a Blahán!
Betöltenél a hideg flaszteren egy úszómedencés meleg irodát és már is nem lenne annyira szhar.
Betöltenél a hideg flaszteren egy úszómedencés meleg irodát és már is nem lenne annyira szhar.
trashvod
(
x6)
Feb 11, 2023 13:38:51
x6)
Endre! Vajon ma miről lesz szó?
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 13:45:53
x39)
Endre!
Nem a valve sisakot baszta szét? Aztán rendelt egy újat?
Valami rémlik, de nem vagyok benne biztos.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 13:49:45
x39)
Endre!
Csak arra válaszolj kérlek, hogy mikor láttad utoljára a nagy fütyidet, tükör nélkül?
Csak arra válaszolj kérlek, hogy mikor láttad utoljára a nagy fütyidet, tükör nélkül?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 11, 2023 13:54:35
x5)
fatászpika most a buzigőzben szlopálja a húgymeleg söröket.
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 11, 2023 13:59:36
x2)
A hideg sörikét nem bírja a gyomrocska?
xray
(
x21)
Feb 11, 2023 14:00:52
x21)
Feb 11, 2023 14:00:52
nincs még onnan kitiltva ez az aberrált? Feb 11, 2023 14:00:52
horgász
(
x10)
Feb 11, 2023 14:02:59
x10)
Recskáskocsonyageci,
Többen vannak itt, akik véleményem szerint túlbecsülnek.
Ez persze egyáltalán nem baj, ez szavatolja azt, hogy soha a büdös kurva életben ne érj az emberi színvonalnak még csak közelébe sem ami a megélhetést, az életet illetve mondhatni bármilyen területet illeti.
A "kaviártzabál, még mindig ott lakik, 70 eurós játékot vesz" kijelentésekre az én válaszom egész egyszerűen ennyi: teljesen megőrült, már minden mindegy.
Elitta az egyetlen "skill"-ét is, ami a szívós élősködés volt. Az említettek egy sem olyan kiadás, amely szavatolhatná, hogy nincs semmi baj/van kiút/relatív sodrony értelmezési tartományában számított biztonság van/nincs lájfdéndzsör.
Mert azért mégsem egy új Mercedes került megvásárlásra.
De még egy szaros iphone sem. Igaz már nincs is kinek :D
Ha lenne hitelpénz/melócsá/fény a vaksötétben a mi jó fasszopó szarszagú tiborunk nem ment volna sehova, hanem lefejte volna azt is. Számomra ez jelzésérték.
"Csak így teszem fel. De lehet, hogy így is van!"
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Többen vannak itt, akik véleményem szerint túlbecsülnek.
Ez persze egyáltalán nem baj, ez szavatolja azt, hogy soha a büdös kurva életben ne érj az emberi színvonalnak még csak közelébe sem ami a megélhetést, az életet illetve mondhatni bármilyen területet illeti.
A "kaviártzabál, még mindig ott lakik, 70 eurós játékot vesz" kijelentésekre az én válaszom egész egyszerűen ennyi: teljesen megőrült, már minden mindegy.
Elitta az egyetlen "skill"-ét is, ami a szívós élősködés volt. Az említettek egy sem olyan kiadás, amely szavatolhatná, hogy nincs semmi baj/van kiút/relatív sodrony értelmezési tartományában számított biztonság van/nincs lájfdéndzsör.
Mert azért mégsem egy új Mercedes került megvásárlásra.
De még egy szaros iphone sem. Igaz már nincs is kinek :D
Ha lenne hitelpénz/melócsá/fény a vaksötétben a mi jó fasszopó szarszagú tiborunk nem ment volna sehova, hanem lefejte volna azt is. Számomra ez jelzésérték.
"Csak így teszem fel. De lehet, hogy így is van!"
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 11, 2023 14:15:51
x23)
Gyagyás, megkérdezted már Oszamátol, hogy mielőtt voltál olyan balek, hogy kiveted a patkánylyukat, elötte menyi ideig hirdette az albérletet? Ugye nem mered ezt tőle megkérdezni, mert félsz tőle, hogy a rá kapott válaszból, rákell jőnöd, hogy te nem egyhamar szabadulsz most majd onnan. Mit gondolsz mért pont egy rokona héderelt ot elötetek? Azért mert csak olyan balekoknak lehet kiadni, ezt a helyet mint te is vagy! Márpedig ilyent nehezen fogtok találni. És ezt már te is sejted és ezért mondogatod már egyre gyakrabban hogy hiába mennek megnézni a lakást naponta, mikor egyik se hajlandó kivenni azt. Erre mondhatjuk azt, hogy gyagyást fogott a török és nem ereszti.
Az se lehet véletlen hogy 3 hónappal előre kell neki jelezni ezek szerint, hogy mikor akarsz elköltözni. Azért mert jó esetbe ennyi idő kell neki mire betéved egy hasonló balek mint te. Hogy mért lehetünk biztosak a 3 hónapos felmondási időbe most. Mert ha csak 1 hónap lenne és csak a pénz érdekelné akkor elvette volna a februári bérleti díjat és hagyott volna menni, ahelyett hogy nem enged el most sem. Lehet hogy te azt hiszed, hogy valamibe megegyeztetek de figyeld meg, hogy lesznek még itt dupla meg tripla csavarok még tőle irányodba majd.
Az se lehet véletlen hogy 3 hónappal előre kell neki jelezni ezek szerint, hogy mikor akarsz elköltözni. Azért mert jó esetbe ennyi idő kell neki mire betéved egy hasonló balek mint te. Hogy mért lehetünk biztosak a 3 hónapos felmondási időbe most. Mert ha csak 1 hónap lenne és csak a pénz érdekelné akkor elvette volna a februári bérleti díjat és hagyott volna menni, ahelyett hogy nem enged el most sem. Lehet hogy te azt hiszed, hogy valamibe megegyeztetek de figyeld meg, hogy lesznek még itt dupla meg tripla csavarok még tőle irányodba majd.
banshee
(
x24)
Feb 11, 2023 14:22:23
x24)
Nekem csak a futócipőm.
Azon nem spórolok.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 14:28:41
x39)
Nekem csak a futócipőm.
Azon nem spórolok.
Azon nem spórolok.
Általam ismert márka, ismert tipusait veszem, de fél évente cserélem, ha már kitapostam.
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 11, 2023 14:28:56
x6)
MegintKezded
(
x6)
Feb 11, 2023 14:30:43
x6)
Mondjuk ki is nézem Viktorból is. :D
Puha Slag
(
x7)
Feb 11, 2023 14:30:45
x7)
Azért azt lássuk be, hogy Viktor is egyre közelebb kerül ahhoz, hogy hivatalosan is trash legyen.
kissendrevagyok
(
x48)
x48)
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 14:31:06
x39)
Nem vette fel annyiszor a telefont a gyagyásnak....
Az más.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 11, 2023 14:31:14
x5)
hetyetye
Endre bazdmeg
Neked lenni nagyon vicces fogyaték
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 11, 2023 14:32:00
x48)
egyébként ha a youtube falon üzenget akkor megint megkapta a facebook tiltást ? :D
kissendrevagyok
Trollok harca
(
x5)
Feb 11, 2023 14:32:03
x5)
Endre! Vajon ma miről lesz szó?
rendszergizda melócsá leak
bolgár jeti
(
x30)
Feb 11, 2023 14:32:31
x30)
Nekem csak a futócipőm.
Azon nem spórolok.
Azon nem spórolok.
Az enyém is drága volt, de nem jön ki havi 140 euróra, akkor se ha 2 hónap után szétmegy :D
ascites
(
x57)
Feb 11, 2023 14:33:14
x57)
Ugyanarról a számról.
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 11, 2023 14:33:25
x11)
gondold ezt át, fikás.
tudjuk, hogy több sim kártyát vettél, hogy hívni tudd tibit :D és azt is tudjuk, hogy amikor a trollokkal mulat tibi, nonstop kapja notificationokat, hogy te zaklatod minden felületen. meg úgy két éve csak tibiről szól minden videód.
szóval nem kell fölényeskedni, zaklató, mániákus asodi. minket nem tudsz átbaszni.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 11, 2023 14:33:45
x15)
Endre!
Senkit se érdekel vagy senki se irigy a levágott faszú elmebeteg csöves Tiborodra te hulladek!
Ásó27
(
x68)
Feb 11, 2023 14:37:05
x68)
egyébként ha a youtube falon üzenget akkor megint megkapta a facebook tiltást ? :D
Szerintem csak nem meri kirakni oda ezeket, már túl sokszor becsicskítottuk Zuckerberg haverunkkal.
SyntaxError
(
x24)
Feb 11, 2023 14:38:29
x24)
Nem az van, hogy Viktor által Laurának adott pénz van Sodinál és abból fütyizik a recskaoduban???
Nem nagyon tudom már követni ezeket a körbetartozásokat, sorry.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nem nagyon tudom már követni ezeket a körbetartozásokat, sorry.
rezsidémon
(
x8)
Feb 11, 2023 14:38:37
x8)
Khm, pont egy elmebeteg zaklató írja?
SoDIpédiáról: +36 30 146 0897 (ezen zaklatta Laurát)
igen, te zaklattad :)
És Tibit is zaklattad:
ascites
(
x57)
Feb 11, 2023 14:38:42
x57)
Nagy spíler ez a trashribi. Amikor a korcs hívta egy nap 500x, hogy "ha ember vagy, megengedsz egy utolsó beszélgetést", akkor Viktornak panaszkodott. Pompás,hogy ezután is beveszik.
Bejlin
(
x8)
Feb 11, 2023 14:40:12
x8)
Vajon a kövér ember felkereste már Jutkát azzal hogy van egy kiváló üzleti ajánlata a Parádi házzal kapcsolatban?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 11, 2023 14:42:29
x5)
Endre lattad napiszaron a picsakat?
www.napiszar.com/mi-szarunk/2023/02/04/szegedi-picsak-elso-resz
www.napiszar.com/mi-szarunk/2023/02/04/szegedi-picsak-masodik-resz
varjal odairom neked is youtubra.
www.napiszar.com/mi-szarunk/2023/02/04/szegedi-picsak-elso-resz
www.napiszar.com/mi-szarunk/2023/02/04/szegedi-picsak-masodik-resz
varjal odairom neked is youtubra.
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 11, 2023 14:42:34
x5)
Próbál minket uszitani a Viktor ellen. Legyszives ne menjünk bele a játékba.
Kiss Farkas Farkas
tranyókiller
(
x2)
Feb 11, 2023 14:42:53
x2)
Endi, jöjjön egy link a kedvenc oldaladról ahol annyira szeretnek:
kuruc.info/r/26/255080/
Van egy baromi hosszú lista a bécsi antifa szervezetekről.
Tudod akik ilyen szépen és gyorsan dolgoznak.
Szerinted örülni fognak annak ha bizonyítékokkal megy a feltárás, hogy náci vagy és részt veszel a túrán is sokszor?
Tudod címmel, lehet megnéznék a lakást is ha jó áron van. :)
Puszi, vigyázz magadra! :D
Achtung!!
kuruc.info/r/26/255080/
Van egy baromi hosszú lista a bécsi antifa szervezetekről.
Tudod akik ilyen szépen és gyorsan dolgoznak.
Szerinted örülni fognak annak ha bizonyítékokkal megy a feltárás, hogy náci vagy és részt veszel a túrán is sokszor?
Tudod címmel, lehet megnéznék a lakást is ha jó áron van. :)
Puszi, vigyázz magadra! :D
Ásó27
(
x68)
Feb 11, 2023 14:44:51
x68)
Kit érdekel, hogy egy nem közszereplő, nem videós ember kit hányszor hív fel? Ez a tartalom Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 11, 2023 14:46:06
x5)
Tudja hogy van Viktor párti és Viktor ellenes click a fórumon. Egymásnak akar uszitani minket.
Kiss Farkas Farkas
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 11, 2023 14:46:20
x5)
Próbál minket uszitani a Viktor ellen. Legyszives ne menjünk bele a játékba.
Endre ezt megint beszoptad te drogos geci.
Na majd este nézd az adást Trashvodon
Kovi
(
x2)
Feb 11, 2023 14:46:46
x2)
Broni Prof. = Zuckerberg ?
Ásó27
(
x68)
Feb 11, 2023 14:50:08
x68)
Szerintem automatán nem engedi át
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 11, 2023 14:50:11
x23)
Gyagyás, Viktor lehet hogy elmebeteg, te viszont biztos, hogy egy retardált, életképtelen, szar, hazug, pedofil, buzi, elmebeteg, faszkalap vagy!
Szögedisanyi
Feb 11, 2023 14:52:06
Sodrony!
A kurva anyádat!
A kurva anyádat!
Feb 11, 2023 14:52:06
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 14:53:08
x39)
Ha így halad Okos Laura, még átveszi a helyét a tranyedlinek.
Mayer Laura Edda SZEGED
Feb 11, 2023 14:56:36
Isteni csoda történt Bandi felébredt a kómából.
Rejtett számról mindenkinek felveszi
Mayer Laura Edda - 06307409702
Rejtett számról mindenkinek felveszi
Mayer Laura Edda - 06307409702
Feb 11, 2023 14:56:36
kripli figyelő
(
x12)
Feb 11, 2023 14:57:10
x12)
Mindenki nyugodjon le a picsába.Gyagyás kommentjének a kulcsa a faszpinás.A maga elbaszott módján arra akar kilyukadni hogy a téma az legyen ő hányszor hívta tranyót és végre loopolhasson róla.Minden kommentjébe a faszpinást említi hátha valamelyik trash ráharap a témára és már indíthatja is a tranyórol loopolást streamet.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 11, 2023 14:57:28
x15)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 11, 2023 14:58:41
x5)
Lehet,hogy annyiszor nem hívtad Púpom,de annó naponta tettél ki vidiket amiben a faszpinás nevét loopolod, sőt manapság se telik el lájv Mercizés vagy sziszázás nélkül. Mindketten beleőrültetek a szerelembe, mondjuk Viktorsz legalább egy pinás miatt őrült meg…
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 11, 2023 15:00:57
x39)
Endre!
Én mindig nagyot mulatok amikor eszembe jut ez: trashvod.com/w/ax7GFEGteZQPhpNyoexftC
Én mindig nagyot mulatok amikor eszembe jut ez: trashvod.com/w/ax7GFEGteZQPhpNyoexftC
Itt kellett volna, kicsit ügyetlenebbül a fejére húzni a zsákot.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 11, 2023 15:01:48
x5)
Amúgy Endre posztja mögött most az van,hogy kúrva ideges,mert a sziszája már egy napja nem lájvozott és a gyagyás nem tudja mi van vele, és mivel pipa lett a gyagyásra a Parádi cím leakelés miatt,így a szisza nem veszi fel a telefont a púpnak.
Lefosott magányos róka lett a Sodi megint…
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 11, 2023 15:03:06
x23)
Ha így halad Okos Laura, még átveszi a helyét a tranyedlinek.
Esélytelen, egyrészt mert született pinás, másrészt narancs bőrös a segge!
Lauja
Feb 11, 2023 15:03:55
Döglenek éjtem a féjfiak…. Szószejint
Feb 11, 2023 15:03:55
Ásó27
(
x68)
Feb 11, 2023 15:05:17
x68)
Laura mindig felveszi a telefont Viktornak, míg Tibi soha nem veszi fel neked. Ennyi a különbség.
Mifaaaaaaaaaaaan
hogyvolt
Feb 11, 2023 15:05:37
A tegnap hajnali retardflokk utolsó 15 perce:
- Szandiról kérdezik a púpost, visonkodva tölt egy új Jägert.
- „Fizikailag a Szandikával, ha igyekszik, semmi gond nincs. […] Akkor lenne normális, ha harmadennyit beszélne.” Teljesen beleragad a „beszél” szóba és loopolja. 100x eljátsza, ahogy végignézett a csajon, hogy mennyire egyben van („kikerázta magát”).
- Buzisodinak feltűnik a ruhához fittelő szemüvegkeret, enyhe smink stb. Trashlaura közben írogat a korcsnak privátban, megsértődik, hogy a korcs neki is azt írta minden napdu.2 körül, hogy hagyja már abba a gecibe a loopolást. A púpos mondja neki, hogy személyesen viszont szereti hallgatni. Szandi bezzeg idegesítő.
- Ráadásul nem érti a poént sem, például mikor a korcs elheherészett, hogy megerőszakolja majd Szandikát, a lány komolyan vette (1h39 körül). Az esetet többször elloopolja, mondván had mondhassa már, hogy megerőszakolja.
- összefoglalja a lényeget (neki nem lett volna szabad soha dolgoznia), aztán elmegy aludni
- Szandiról kérdezik a púpost, visonkodva tölt egy új Jägert.
- „Fizikailag a Szandikával, ha igyekszik, semmi gond nincs. […] Akkor lenne normális, ha harmadennyit beszélne.” Teljesen beleragad a „beszél” szóba és loopolja. 100x eljátsza, ahogy végignézett a csajon, hogy mennyire egyben van („kikerázta magát”).
- Buzisodinak feltűnik a ruhához fittelő szemüvegkeret, enyhe smink stb. Trashlaura közben írogat a korcsnak privátban, megsértődik, hogy a korcs neki is azt írta minden napdu.2 körül, hogy hagyja már abba a gecibe a loopolást. A púpos mondja neki, hogy személyesen viszont szereti hallgatni. Szandi bezzeg idegesítő.
- Ráadásul nem érti a poént sem, például mikor a korcs elheherészett, hogy megerőszakolja majd Szandikát, a lány komolyan vette (1h39 körül). Az esetet többször elloopolja, mondván had mondhassa már, hogy megerőszakolja.
- összefoglalja a lényeget (neki nem lett volna szabad soha dolgoznia), aztán elmegy aludni
Feb 11, 2023 15:05:37
Trollul Madár
(
x15)
Feb 11, 2023 15:06:21
x15)
Amúgy Endre posztja mögött most az van,hogy kúrva ideges,mert a sziszája már egy napja nem lájvozott és a gyagyás nem tudja mi van vele, és mivel pipa lett a gyagyásra a Parádi cím leakelés miatt,így a szisza nem veszi fel a telefont a púpnak.
Endre!
Én tudom, hogy mi fan a Sziszával!
Boldogan öleli és csókolja Jutkát az új házában!
Te csak jegyzetelj ratyivirág!
kripli figyelő
(
x12)
Feb 11, 2023 15:07:00
x12)
Varangyot is hiába hívogatja ő is szarik a veknire.Kapálódzik mint a partra vetett sneci de tranyó nélkül nem foglalkozik vele a többi trash. Lefosott magányos róka lett a Sodi megint…
Trollul Madár
(
x15)
Feb 11, 2023 15:13:16
x15)
Besavanyodott vén buzeráns pedofil impotens fasz lett az Endre!
Semmi szórakoztató sincs már benne.
Semmi szórakoztató sincs már benne.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 11, 2023 15:14:51
x48)
Endre utánad már sírt a Tranyó?
Csak azért, mert Viktorsz után már sírt. Tudod a nem létező párkapcsolatuk után. Arra is emlékszel amikor Viktorsz lájvozhatott vele míg neked meg lett tiltva? Amikor Viktorsz lekövette a mazdát és te csak folyamatosan hívogattad és nem vette fel neked a telefont ? Az felejted el, hogy téged Tranyó csak egy szipolyozható gazdatestnek tekint, míg Viktorsz ezerszer előrébb van a rangsorban. Szétbasz az ideg belülről annyira féltékeny vagy Májasra.
kissendrevagyok
Csak azért, mert Viktorsz után már sírt. Tudod a nem létező párkapcsolatuk után. Arra is emlékszel amikor Viktorsz lájvozhatott vele míg neked meg lett tiltva? Amikor Viktorsz lekövette a mazdát és te csak folyamatosan hívogattad és nem vette fel neked a telefont ? Az felejted el, hogy téged Tranyó csak egy szipolyozható gazdatestnek tekint, míg Viktorsz ezerszer előrébb van a rangsorban. Szétbasz az ideg belülről annyira féltékeny vagy Májasra.
banshee
(
x24)
Feb 11, 2023 15:16:20
x24)
Én 4-5 havonta, 1000 belefutott km után.
banshee
(
x24)
Feb 11, 2023 15:17:46
x24)
Futócipőt én is kb 140 euroért veszek. Egyéb futócuccra jó a Deca is.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 11, 2023 15:18:50
x15)
Ráadásul a Viktor potens és nem rohadnak a fogai, nincsen púpja és kenguruzsebe.
broni
(
x45)
Feb 11, 2023 15:20:34
x45)
pajor atya megírta, hogy gyerekkorában molesztálta egy pap
banshee
(
x24)
Feb 11, 2023 15:23:37
x24)
pajor atya megírta, hogy gyerekkorában molesztálta egy pap
vállalkozóViktor
Feb 11, 2023 15:24:11
Sőt sikeres vállalkozása van tegnap mondta sodi lájvba! Mekkora öngól ez. Továbbá ő is most örökölt, mint Jutka.
Feb 11, 2023 15:24:11
ascites
(
x57)
Feb 11, 2023 15:24:37
x57)
A korcs most csak Géza bácsi lelkisegély-szolgálata miatt nem űzi az egybites trashpicsát, pedig megvan minden abban a féregben is, ami kell a mentori ideálhoz: rendszeren kívüli szemétláda, aki naplopóként is shikeres. Mivel baszik eleget a pénzért, este mehet a szex nélküli cicabújás, és mivel amúgy is repedt a sarka, nem érdekli, ha a gnóm néha napján ráveri fél tucat viagrával.
Fifi, ne hallgass a sunkára! Trashlaura nem fog átbaszni újra, ajánld fel neki szolgálataidat!
Fifi, ne hallgass a sunkára! Trashlaura nem fog átbaszni újra, ajánld fel neki szolgálataidat!
Darth Tibor
(
x7)
Feb 11, 2023 15:25:24
x7)
Nagyon kivan a korcs! A sziszája jól érzi magát valaki mással, és őt leszarja.
Most próbálja triggerelni az általa lenézett futár gyereket, aki akkor törli bele a szaros cipőjét, amikor akarja, és mindenben felette áll!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Most próbálja triggerelni az általa lenézett futár gyereket, aki akkor törli bele a szaros cipőjét, amikor akarja, és mindenben felette áll!
145 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Endre!
Béna szhar asodi!