Ennek csak úgy lenne értelme, ha rákötnének előtte egy poligráfot.
Másképpen csak hazudozna és röhögne az ingyenpénzen.
Vicces pólókért megint adnék pénzt, de ha arra akarsz kalapozni, hogy egy hajlesz cimborád elmenjen Ausztráliába kígyómérget fejni, azon ugyanúgy csak röhögni fogok, mint húsz éve.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
legjobb szakács az éhség. :))
vérdíj target nr. 1
Nem vagyok benne biztos, hogy működne nála. Saját magának loopolja a hazugságait addig, amíg maga is elhiszi.
Kicsit off de segíteni akarok..
Gratula tetyó, de gondold át az áraidat mert nagyon alul számlázod a munkád. Ahogy látom ez 140 euró számlásan / nap.
Nekem 220 euro volt az alja a napidíjjnak de ez frissen kezdő migránsként amikor a seggem kilógott a gatyából.
Dolgoztam az usa-ba egyszer egy magyar cégen keresztül, akkor tudom a tulajtól hogy a cég 50k dollárt számlázott fejlesztőnként utánunk. Ez 3833 euró per hó átszámolva. A 140 euró az tuti hogy alacsonyabb mint egy amerikai bejelentett alkalmazott nettó napi bére.
Csak a combjára és csak akkor, ha önkívületi állapotban van, hahó!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Adok egy ötöst, ha megmutatja azt a lila színű tollat, amiről azt hogy a melócsá neve van rajta. Máig tisztázatlan rajta a pontos felirat.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
És buzi is!
Ezeket a vidéki viskókat felesleges eladni, mert pár miliónál nem fognak többet adni érte, már ha lesz rá vevő egyáltalán.Ha eladják is,akkor kb 2 hét alatt eltapsolják a pénzt. Mondjuk én eleve nem értem, hogy minek pofázik el mindent ez a Jutka is. Eleve rajta kívül senkinek sem kéne tudnia arról, hogy örökölt egy házat vagy pénzhez jutott stb.Nagyon szomorú, hogy a nyomorult kaffer tibitől nem tud szabadulni, ez lesz a veszte. Egy napon még agyonüti az a nyomorult.
Kérlek olvasd el mégegyszer, felesben fizetik a 280 eur napidíjam.
Tudom ez sem kiugró, de mondtam én a legalja vagyok.
Asodi vajon keres ennyit?
Volt Endre már templomban.

Amikor hozzásnecizte magát a többségben álkeresztény Brüsszeli delegációhoz.
Akkor Endre is álkereszténykedett, hogy piszonyítsa, hogy ő maga is mekkora (ál)keresztény.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
vasárnap van és nincs kereszt a blogon!! kiátkozás lesz a sorsa a sodinak.
vérdíj target nr. 1
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
melyik országban tetszik élni? hacsak nem a gettóban van, 15 milliónál indul egy ilyan ház...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Pontosan! A 2000-es évek romantikája már eltűnt mindenhol. Nem veszel manapság Kádár kockát 8 millióért. Még omladozót sem.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Napersze ezt mindenki "sejtette" (100%-ban tudta) róla már akkor is, csak ő nem volt hajlandó saját magának bevallani, és még most sem tette. Az autipajzs erős és sajna úgy néz ki a mocskos nyugat is segédkezik a fenntartásában. Persze D. Dezsőt még így sem biztos, hogy kinn tudja tartani.
Ingatkanügyek
Csak a ház fele Judkáé. Ez így magában gyakorlatilag eladhatatlan, nem nagyon talál olyan vevőt, aki osztatlan közös tulajdonért is adna pénzt. Ha meggyőzi a másik tulajt, hogy együtt adják el, akkor már jobbak a kilátásai, de nem tudni, hogy a másik tulaj mit akar.
Rokonaim épp most adtak el egy teljesen felújított, beköltözhető állapotú parasztházat nyolc misiért. Tiszántúli kis faluban, se munka, se lehetőség, csak nyuggerek várják ott a halált a kertben kapirgálva. A falu házainak a fele eladó, egymásra licitálnak a rokonok lefele a vételárban, ahogy egyre ürülnek a házak, vevő meg nyomokban sincs.
Ha nem bánod, hogy a halál faszán kell laknod, Magyarországon rendkívül olcsón vehetsz házat.
Endre élete nyitott könyv. Ha valaki sokat olvassa a fórumot vagy a pediát, akkor a jövője is 99% pontossággal megjósolható.
De ami igazán érdekelné a tévénéző gyerekeket, Golda néni mit szólt az 55k € tartozásodhoz te bazári majom? Örült neki, mondta hogy büszke rád?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
A hely (mármint hogy vidék) csak azoknak számít, akiknek be kell járni valahova szürke egérkedni, vagy a szalag melletti biorobotoknak.
Fehérgalléros munkakörben kurvára mindegy, hogy hol vagyok.
Valószínűleg kevesen akarnak úgy lakni, hogy nincs se bolt, se kocsma, se posta a faluban. Egy dolog a munkahely, meg egy másik, hogy ha lerobban a kocsid, elvágtak a világtól.
De meg kell nézni az ingatlanhirdetéseket! Szar állapotú házat már adnak négymillió forintért:
ingatlan.com/kishajmas/elado+haz/csaladi-haz/33305399
ingatlan.com/matranovak-banyatelep/elado+haz/csaladi-haz/33201671
ingatlan.com/erpatak/elado+haz/csaladi-haz/33280794
Öt misiért már olyan házakat árulnak, ami a Recskagnóm meg a poloskák minden igényét messze túlszárnyalná:
ingatlan.com/rinyakovacsi/elado+haz/csaladi-haz/32773335
ingatlan.com/ozora/elado+haz/csaladi-haz/33371764
Szóval ha nagyon akart volna, Endre a huszonötmilliós hitelpiramisból már vehetett volna öt-hat házat valami faluban, egyben lakna a poloskákkal, a többit kiadhatná a trash ismerőseinek. Ha bekamerázná mindet és azt közvetítené 0-24 -ben, ahogy az elmebeteg alkoholista hajléktalanok ölik egymást, már azzal többet keresne, mint az osztrák gányoldák lehúzásával. De hát ilyen Sodi a Sodi, soha életében nem tudott bánni a pénzzel. Bármekkora összeg üti a markát, legföljebb elissza, vagy elszórja hajléktalanoknak folyósított kölcsönökre. Pedig ennyi pénzből a trash ismerőseivel már ingatlanbáró lehetne, komoly passzív jövedelemmel.
Azért ha valaki nem főfoglalkozású remete, akkor azért nem feltétlenül baj, ha a civilizáció viszonylagos közelében van a hacienda
Szerintem a masik tulajt nem kell majd gyozkodni mert mintha a Jutka is azt pedzegette volna, hogy a masik fel is el akarna adni.
Felmerul a kerdes, hogy mar az oroklesnel mi tortent es ott pl illetekek stb miatt a Jutkanak nincs-e valami sara.
A kornyeken kb 14-18 felett mennek a hazak. Ha a Jutka kap 8-9millat (Ami nem tul sok penz csak annak hangzik, nekem ez 3havi fizum bonusz nelkul) akkor meg ugye lejon belole az ugyintezes plusz ha esetleg tartozik valakinek meg a csaladbol az orokosodeskor ki nem fizetett penzel. Marad kB 6.. 6.50. Ez az ostoba tegnap kijelentette, hogy o ad majd belole a mertyikenek mert o egy aldott Jo ember... Marad a Jutkanak kb egy uveg vodkara penz ezutan, ha! Ha meg marad mert a tibi ki nem nyirja kozben.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Tapasztalataim szerint pont a jol kereso, fehergalleros, kozep es felsovezetokre jellemzo, hogy nem otthonrol dolgoznak hanem aktivan ott vannak ahol a munka. Gondolom Vac es a dunakanyar nem veletlenul olyan nepszeru. Konnyu ingazni.
Ez mikori kep, mert az a feher garbo van rajta, amiben a multkor prezentalt:-DD
MIndannyian sejtjük, hogy a gyakorlatban teljesen mindegy, hogy egy misit kap érte vagy ötvenet. Ugyanaz fog történni, a Mercike majd elveszi tőle, a Judka kap napi két üveg vodkát, hogy magatehetetlenre igya magát, egyébként megy majd a csövesbuli, amíg tart a pénz. Ketyerű, tyorponi, spuri, fű az egész bandának, időnként panziók, hostelek, AirBnBk. Néhány hét, pár hónap esetleg egy év és vége. Ugyanott tartanak majd, mint most, hajlékltalanok lesznek egy vas nélkül. Ezek az élősködők milliárdokat tudnának elinni gond nélkül, ha lenne nekik.
Pedig ott senkit nem zavar, ha a home office-hoz építész medencét, és még teslára is marad, amivel gyorsan és kényelmesen elérhető a civilizáció.
Tényleg Endre, mikor indul a tesla unboxing live? Vagy Tibor GTA RP streamje lesz előbb? Bocs lemaradtam.
Szerintem inkább kezdj szerelmi kapcsolatba Kaffka Mercédesszel, ha túl sok a fölös pénzed! Majd ő elintézi, hogy egy év múlva személyi kölcsönt kelljen fölvenned, ha egy kiló kenyeret akarsz venni.
Höhöhö, nekem is van ilyenem, csak mínuszban.
És mi fan ha a trolléga nem buzi? És ha meg meleg, akkor meg van egy normális élettársa? Majd Sodi és Tibi odamennek és a hatalmas testi erejüket kihasználva rákényszerítik?
Ingatkanügyek
Csak befektetném a helyedben a Kronos-Kovacs-Verwaltung-ba, garantált a piaci átlag haszon kétszerese! Jóból!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Azért az emberek nagy többségének egyáltalán nem mindegy, hogy Bivalybasznád-alsó, vagy -példa kedvéért - Solymár. Pl. Iskola gyerekeknek, ég és föld.
Bankbetét? Ügyes zsidó vagy! *PR
Így van. Nem mindegy, hol van az ingatlan. Viszont az ilyen házak nyaralónak első osztályúak, nekünk is olyan helyen van hobbiház ahol a madár sem jár.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
én nem voltam még itt, amikor ezt az erősen álkeresztyén életet élte, kicsivel a berlini faszmonológok után érkeztem talán, tehát fejemben sneci talán kevésbé kontrasztos, mint az ősprofesszoroknak, de még így is kegyetlen szürreális ezt a velejéig romlott faszt ilyen környezetben látni, pedig én sem látogatok túl sűrűn templomokat
hehe
Lemaradtal. Friendship with vamzerbandi now ended. Geza bacsi is Endre new best friend.
az szerintem magáért beszél, hogy még Isten házában is szelfizik. ebből is látszik, hogy nincsben semmi valódi hit, áhitat. nem tisztel senkit és semmit. egy elvtelen félállat.
Támogatom. NSZKSZ.
Ehhez nem kell buzinak lenni. Latod, Endre is szupersztrejt es dugja a faszpinat!
Ejjel-nappali ahol centes sort is arulnak.
Tranyo mondogatta, hogy ö a jutka ellettarsa… azt pont ugy ertette, hogy az örökseg fele öt illeti meg.
6.
Dugná, ha az hagyná, és a pitonban lenne akarat.
hoty... hotyhotyhoty...
Vegyes korosztályú = családok látogatják 14 év alatti gyerekekkel
Vegyes nemi összetételű = kisfiúkat és kislányokat is nézhet a pedofil szatír Kiss Endre Farkas
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal

Vannak gondok a gerinccel ott is.
Ezek szerint a rossz fogazat es a gerincbajok is kozos retard sajatossag :D
Púpfalon mennek a poénosabbnál poénosabb megosztások. Ugye, hogy milyen jó egyedül pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
Rola amugy mit erdemes tudni? Csatlakozik valahogy a snecologiahoz?
A video egyebkent zsenialis
A hangulat jóindulatú és tréfás
És Sodira írtam, hogy buzi.
Ingatkanügyek
sose BESZÉLT még emberrel. csak loopolt, hetyetyézett, mentegetőzött.
a "most ne ezt neee" meg a "veszek sört neked is csak ne bánts" nem beszélés/beszélgetés.
ugye endre?
#50euro + kamatok
"Oszt, mi a kurva anyádra menté' vele, mit keresel itt, ne engem vegyé'!"
/Lajos, rokkantnyugdíjas, Fecske presszó keménymag/
Azt tudjuk hogy egész nap a fórumon lóg, de azt azért úgy megnézném milyen fejet vág arra mikor ezt a kommentet olvassa :DD vagy mi fut le a fejében? "punszisza jó, punszisza finom"? Kb
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Sodinak sikerült a véres nyakán ugrálnia.
Endre csak a saját véres nyakán tud ugrálni.
hoty... hotyhotyhoty...
dggmester néven van itt a fórumon, ő a Nyilas, aki a HSP Ernő projektet tolta, múltkor a trashcastba is "betelefonált"
le vagy tiltva, kurva anyád
Előbb fog fiakkra nélkül állni a piton...
ne felejtsük el jelenteni a lelkecskét, ha már így adogatja nekünk a magas labdákat.
hate speech -> sex or gender identity
hátha kap egy újabb bant.
vérdíj target nr. 1
Nagyon fosik, el is távolította a posztot. A trollok irányítják az életed lelkecske?
Cserébe lett helyette jó kis ateista, álkeresztény poszt.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Superstraight sodi a sodi. Fasszopas=sex smacizas=sex az nem, nem nem!!! - mondta a superstraight sodi anno. Dehat azota mar sok viz lefolyt a dunan es pisa a combokon.
Buzerans sodi lett a sodibol. Bizonyam.
Törölte is. Vagy ilyen gyorsan lecsaptak rá? Gyagyás ha te törölted akkor ez is csak azt bizonyítja, hogy úgy táncolsz ahogy mi akarjuk.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Irigykedsz troll? Itt ülök bécsben egy luxusputrikàban, ahol a falban van a wc. Neked van ilyen?
szegény sodi tüdőcske megijedt mert "véletlenül" transzfób kontentcsát osztott meg?? nagyon helyes, féljen is a mocskos féreg.
a sodi, azt remélem tudod, hogy a jelentésecske attól nem szűnik meg, hogy te levetted a posztot. nem feltétlenül nem leszel előbb-utóbb megbaszva mert részegen rossz kontentcsát osztasz meg. csak idő kérdése.
milyen jó, hogy ilyen segítőkész trolljaid vannak, nem?
vérdíj target nr. 1
Szerző:
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 09:01:43
Válasz
(4)
x7)
Válasz
(4)
Endre, támadt egy tuti ötletem! Indíts egy lájvot, amiben őszintén válaszolsz a trollok kérdéseire! Adjál erre egy-egy árat, amiért éenekelsz! Mondjuk száz ejróért elmondod, mivel zsaroltad Vera nénit, hogy eltartotta évekig a lusta, ingyenélő segged. Újabb száz ejróért elmeséled, hova tűntél amnnak idején egy évre a világhálóról. Na mit szólsz, ez fosná a pénzt!
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 12, 2023 09:03:49
x6)
Endre, támadt egy tuti ötletem! Indíts egy lájvot, amiben őszintén válaszolsz a trollok kérdéseire! Adjál erre egy-egy árat, amiért éenekelsz! Mondjuk száz ejróért elmondod, mivel zsaroltad Vera nénit, hogy eltartotta évekig a lusta, ingyenélő segged. Újabb száz ejróért elmeséled, hova tűntél amnnak idején egy évre a világhálóról. Na mit szólsz, ez fosná a pénzt!
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 09:05:01
x7)
Vannak itt szánalmas szarok, akik alig várjak, hogy kifizessék az albérletemet.
Vicces pólókért megint adnék pénzt, de ha arra akarsz kalapozni, hogy egy hajlesz cimborád elmenjen Ausztráliába kígyómérget fejni, azon ugyanúgy csak röhögni fogok, mint húsz éve.
Kötőjel
(
x12)
Feb 12, 2023 09:07:18
x12)
Én a debella test ellenére is ráverném lillácska arcára és szétkenném utána a farkammal
legjobb szakács az éhség. :))
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 09:08:48
x7)
Nem vagyok benne biztos, hogy működne nála. Saját magának loopolja a hazugságait addig, amíg maga is elhiszi.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 12, 2023 09:13:42
x8)
Te figyu endre, én projektmunkákból élek.
Gratula tetyó, de gondold át az áraidat mert nagyon alul számlázod a munkád. Ahogy látom ez 140 euró számlásan / nap.
Nekem 220 euro volt az alja a napidíjjnak de ez frissen kezdő migránsként amikor a seggem kilógott a gatyából.
Dolgoztam az usa-ba egyszer egy magyar cégen keresztül, akkor tudom a tulajtól hogy a cég 50k dollárt számlázott fejlesztőnként utánunk. Ez 3833 euró per hó átszámolva. A 140 euró az tuti hogy alacsonyabb mint egy amerikai bejelentett alkalmazott nettó napi bére.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 12, 2023 09:16:11
x13)
Én a debella test ellenére is ráverném lillácska arcára és szétkenném utána a farkammal
Csak a combjára és csak akkor, ha önkívületi állapotban van, hahó!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Feb 12, 2023 09:19:19
x3)
Adok egy ötöst, ha megmutatja azt a lila színű tollat, amiről azt hogy a melócsá neve van rajta. Máig tisztázatlan rajta a pontos felirat.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Feb 12, 2023 09:19:41
x3)
*hittük
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
sarokülőgarnitúra
Feb 12, 2023 09:27:11
fasszopo drogos alkoholista vagy 3 szoban, te gecimaradek!
És buzi is!
Feb 12, 2023 09:27:11
Százéves Pumukli
Feb 12, 2023 09:28:26
A Jutka az eladasba max beleegyezni tud majd. Semmi masra nem lesz se esze se penze. Lehuzza majd mindenki is azzal a cimszoval, hogy de az eladasnak koltsegei vannak STB. Vegul a tranyo szepen lelep a maradek loveval azt loopolva, hogy az vegulis az I penze mert o mennyit segitette a Jutkat meg a Jutka ugyis csak elbaszna a penzt. Igy majd a tranyo issza meg drogozza el.
Tudom, hogy sokan sajnaljak a Jutkat mert o aztan tenyleg aldozata ennek az egesznek, de ha ezek utan sem kepes tanulni akkor mas mar nem tud segiteni neki. Latod, siman bemagyarazta neki a geci Tibi, hogy o eljott a soditol, a gyagyas sincs mar becsben, meg azt is megprobalta rakenni, hogy a Jutka adta ki a cimet. Ott loopolta neki. Kozben meg az Lett megbeszelve, hogy amint van gempa mar megy is vissza a pedofilhoz, a tiktok-hazba.
Hiaba mondod ezt el a Jutkanak, fel SE fogja.
Tudom, hogy sokan sajnaljak a Jutkat mert o aztan tenyleg aldozata ennek az egesznek, de ha ezek utan sem kepes tanulni akkor mas mar nem tud segiteni neki. Latod, siman bemagyarazta neki a geci Tibi, hogy o eljott a soditol, a gyagyas sincs mar becsben, meg azt is megprobalta rakenni, hogy a Jutka adta ki a cimet. Ott loopolta neki. Kozben meg az Lett megbeszelve, hogy amint van gempa mar megy is vissza a pedofilhoz, a tiktok-hazba.
Hiaba mondod ezt el a Jutkanak, fel SE fogja.
Ezeket a vidéki viskókat felesleges eladni, mert pár miliónál nem fognak többet adni érte, már ha lesz rá vevő egyáltalán.Ha eladják is,akkor kb 2 hét alatt eltapsolják a pénzt. Mondjuk én eleve nem értem, hogy minek pofázik el mindent ez a Jutka is. Eleve rajta kívül senkinek sem kéne tudnia arról, hogy örökölt egy házat vagy pénzhez jutott stb.Nagyon szomorú, hogy a nyomorult kaffer tibitől nem tud szabadulni, ez lesz a veszte. Egy napon még agyonüti az a nyomorult.
Feb 12, 2023 09:28:26
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2023 09:31:08
x10)
A Jutka egyebkent mikor pofazta mindezt el? Te ezekrol konkretan mikor es h
Hergelő Zsidó
Feb 12, 2023 09:32:58
Kérlek olvasd el mégegyszer, felesben fizetik a 280 eur napidíjam.
Tudom ez sem kiugró, de mondtam én a legalja vagyok.
Asodi vajon keres ennyit?
Feb 12, 2023 09:32:58
Trollul Madár
(
x15)
Feb 12, 2023 09:34:42
x15)
ugyan már, sosem volt templomban, még megnézni sem ment be, de zsinagógába sem tette be a lábát.

Akkor Endre is álkereszténykedett, hogy piszonyítsa, hogy ő maga is mekkora (ál)keresztény.
Telebetyár_Időtelefon
Feb 12, 2023 09:37:48
Jó reggelt a trolloknak!
Mivel tudtam, hogy elsodikázod majd, Endre, ezért hoztam én egyet, remélem megfelel finnyás ízlésednek (*pr)

Endre, degelj meg!
8 órázó szürkeegér
Mivel tudtam, hogy elsodikázod majd, Endre, ezért hoztam én egyet, remélem megfelel finnyás ízlésednek (*pr)

Endre, degelj meg!
Feb 12, 2023 09:37:48
Kötőjel
(
x12)
Feb 12, 2023 09:37:55
x12)
vasárnap van és nincs kereszt a blogon!! kiátkozás lesz a sorsa a sodinak.
Jonciii
(
x8)
Feb 12, 2023 09:38:22
x8)
De fura, hogy nem volt még ennyire összevissza törve az orra
xray
(
x21)
Feb 12, 2023 09:43:41
x21)
Feb 12, 2023 09:43:41
De fura, hogy nem volt még ennyire összevissza törve az orra
a bazilika kilincs minden alkalommal ki van egyengetve egy kicsit, a faszpinás is megküldte párszor. Feb 12, 2023 09:43:41
halászlé
(
x24)
Feb 12, 2023 09:49:28
x24)
Ezeket a vidéki viskókat felesleges eladni, mert pár miliónál nem fognak többet adni érte, már ha lesz rá vevő egyáltalán.
melyik országban tetszik élni? hacsak nem a gettóban van, 15 milliónál indul egy ilyan ház...
szörnyeteg
(
x3)
Feb 12, 2023 09:51:41
x3)
Endre, most néztem meg a partizánon a Kontroll 20. évfordulójára készült műsort.
Ennek mintájára te is csinálhatnál egy ilyen visszatekintő videót arról hogy a 20 évvel ezelőtti masztipartis kommenttől hogyan jutottál el a buzigyogyító tüntetés szervezésén keresztül oda, hogy 2023- ban lmbtq szervezetektől kérsz segítséget.
Hogyan lettél a minden vasárnap kereszt fotókat kiposztoló látens homoszexuálisból vállaltan buziszaunába járó, tranyó faszcsonk nyalogató, alkoholista, drogos hajléktalan konyhán zabáló geciládává.
Szerintem fosshná!!!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ennek mintájára te is csinálhatnál egy ilyen visszatekintő videót arról hogy a 20 évvel ezelőtti masztipartis kommenttől hogyan jutottál el a buzigyogyító tüntetés szervezésén keresztül oda, hogy 2023- ban lmbtq szervezetektől kérsz segítséget.
Hogyan lettél a minden vasárnap kereszt fotókat kiposztoló látens homoszexuálisból vállaltan buziszaunába járó, tranyó faszcsonk nyalogató, alkoholista, drogos hajléktalan konyhán zabáló geciládává.
Szerintem fosshná!!!
Puha Slag
(
x7)
Feb 12, 2023 09:56:48
x7)
Pontosan! A 2000-es évek romantikája már eltűnt mindenhol. Nem veszel manapság Kádár kockát 8 millióért. Még omladozót sem.
seymour schwartz
(
x6)
Feb 12, 2023 09:57:08
x6)
vállaltan buziszaunába járó, tranyó faszcsonk nyalogató, alkoholista, drogos hajléktalan konyhán zabáló geciládává.
Napersze ezt mindenki "sejtette" (100%-ban tudta) róla már akkor is, csak ő nem volt hajlandó saját magának bevallani, és még most sem tette. Az autipajzs erős és sajna úgy néz ki a mocskos nyugat is segédkezik a fenntartásában. Persze D. Dezsőt még így sem biztos, hogy kinn tudja tartani.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 09:58:05
x7)
Csak a ház fele Judkáé. Ez így magában gyakorlatilag eladhatatlan, nem nagyon talál olyan vevőt, aki osztatlan közös tulajdonért is adna pénzt. Ha meggyőzi a másik tulajt, hogy együtt adják el, akkor már jobbak a kilátásai, de nem tudni, hogy a másik tulaj mit akar.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 10:03:23
x7)
Rokonaim épp most adtak el egy teljesen felújított, beköltözhető állapotú parasztházat nyolc misiért. Tiszántúli kis faluban, se munka, se lehetőség, csak nyuggerek várják ott a halált a kertben kapirgálva. A falu házainak a fele eladó, egymásra licitálnak a rokonok lefele a vételárban, ahogy egyre ürülnek a házak, vevő meg nyomokban sincs.
Ha nem bánod, hogy a halál faszán kell laknod, Magyarországon rendkívül olcsón vehetsz házat.
szörnyeteg
(
x3)
Feb 12, 2023 10:05:39
x3)
Endre élete nyitott könyv. Ha valaki sokat olvassa a fórumot vagy a pediát, akkor a jövője is 99% pontossággal megjósolható.
De ami igazán érdekelné a tévénéző gyerekeket, Golda néni mit szólt az 55k € tartozásodhoz te bazári majom? Örült neki, mondta hogy büszke rád?
Puha Slag
(
x7)
Feb 12, 2023 10:06:46
x7)
A hely (mármint hogy vidék) csak azoknak számít, akiknek be kell járni valahova szürke egérkedni, vagy a szalag melletti biorobotoknak.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 10:23:49
x7)
Valószínűleg kevesen akarnak úgy lakni, hogy nincs se bolt, se kocsma, se posta a faluban. Egy dolog a munkahely, meg egy másik, hogy ha lerobban a kocsid, elvágtak a világtól.
De meg kell nézni az ingatlanhirdetéseket! Szar állapotú házat már adnak négymillió forintért:
ingatlan.com/kishajmas/elado+haz/csaladi-haz/33305399
ingatlan.com/matranovak-banyatelep/elado+haz/csaladi-haz/33201671
Öt misiért már olyan házakat árulnak, ami a Recskagnóm meg a poloskák minden igényét messze túlszárnyalná:
ingatlan.com/rinyakovacsi/elado+haz/csaladi-haz/32773335
ingatlan.com/ozora/elado+haz/csaladi-haz/33371764
Szóval ha nagyon akart volna, Endre a huszonötmilliós hitelpiramisból már vehetett volna öt-hat házat valami faluban, egyben lakna a poloskákkal, a többit kiadhatná a trash ismerőseinek. Ha bekamerázná mindet és azt közvetítené 0-24 -ben, ahogy az elmebeteg alkoholista hajléktalanok ölik egymást, már azzal többet keresne, mint az osztrák gányoldák lehúzásával. De hát ilyen Sodi a Sodi, soha életében nem tudott bánni a pénzzel. Bármekkora összeg üti a markát, legföljebb elissza, vagy elszórja hajléktalanoknak folyósított kölcsönökre. Pedig ennyi pénzből a trash ismerőseivel már ingatlanbáró lehetne, komoly passzív jövedelemmel.
Jonciii
(
x8)
Feb 12, 2023 10:24:49
x8)
Azért ha valaki nem főfoglalkozású remete, akkor azért nem feltétlenül baj, ha a civilizáció viszonylagos közelében van a hacienda
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2023 10:26:08
x10)
Szerintem a masik tulajt nem kell majd gyozkodni mert mintha a Jutka is azt pedzegette volna, hogy a masik fel is el akarna adni.
Felmerul a kerdes, hogy mar az oroklesnel mi tortent es ott pl illetekek stb miatt a Jutkanak nincs-e valami sara.
A kornyeken kb 14-18 felett mennek a hazak. Ha a Jutka kap 8-9millat (Ami nem tul sok penz csak annak hangzik, nekem ez 3havi fizum bonusz nelkul) akkor meg ugye lejon belole az ugyintezes plusz ha esetleg tartozik valakinek meg a csaladbol az orokosodeskor ki nem fizetett penzel. Marad kB 6.. 6.50. Ez az ostoba tegnap kijelentette, hogy o ad majd belole a mertyikenek mert o egy aldott Jo ember... Marad a Jutkanak kb egy uveg vodkara penz ezutan, ha! Ha meg marad mert a tibi ki nem nyirja kozben.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2023 10:30:08
x10)
Tapasztalataim szerint pont a jol kereso, fehergalleros, kozep es felsovezetokre jellemzo, hogy nem otthonrol dolgoznak hanem aktivan ott vannak ahol a munka. Gondolom Vac es a dunakanyar nem veletlenul olyan nepszeru. Konnyu ingazni.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 12, 2023 10:31:49
x8)
Ez mikori kep, mert az a feher garbo van rajta, amiben a multkor prezentalt:-DD
Klohek
(
x12)
Feb 12, 2023 10:33:20
x12)
endre, pár napja felmerült veled kapcsolatban, hogy férfiként (*pr*) képes vagy különbséget tenni, valódi punci, és fasz szag, és íz között..
Segíts nekünk behatárolni, mikortól él ez a képességed:
1 Bunkibankos idők óta..
2 Apád csöveseivel való együtt lakás óta..
3 Német buzigőzök óta..
4 Osztrák buzigőzök óta..
Két bónusz kérdés:
1 Mennyit keresel
2 Milyen kemény pornóra vered a pitont 20 percig TE BUZI!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Segíts nekünk behatárolni, mikortól él ez a képességed:
1 Bunkibankos idők óta..
2 Apád csöveseivel való együtt lakás óta..
3 Német buzigőzök óta..
4 Osztrák buzigőzök óta..
Két bónusz kérdés:
1 Mennyit keresel
2 Milyen kemény pornóra vered a pitont 20 percig TE BUZI!
Csóró zsidó
Feb 12, 2023 10:37:36
Szia Endre!
Ez csak az OTP-s számlámon lévő likvid zsebpénz, indítsak egy adósságrendező átutalást neked?
Nagyon nevetek.
Ez csak az OTP-s számlámon lévő likvid zsebpénz, indítsak egy adósságrendező átutalást neked?
Nagyon nevetek.
Feb 12, 2023 10:37:36
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 10:38:05
x7)
MIndannyian sejtjük, hogy a gyakorlatban teljesen mindegy, hogy egy misit kap érte vagy ötvenet. Ugyanaz fog történni, a Mercike majd elveszi tőle, a Judka kap napi két üveg vodkát, hogy magatehetetlenre igya magát, egyébként megy majd a csövesbuli, amíg tart a pénz. Ketyerű, tyorponi, spuri, fű az egész bandának, időnként panziók, hostelek, AirBnBk. Néhány hét, pár hónap esetleg egy év és vége. Ugyanott tartanak majd, mint most, hajlékltalanok lesznek egy vas nélkül. Ezek az élősködők milliárdokat tudnának elinni gond nélkül, ha lenne nekik.
mifaaan
(
x1)
Feb 12, 2023 10:38:51
x1)
Pedig ott senkit nem zavar, ha a home office-hoz építész medencét, és még teslára is marad, amivel gyorsan és kényelmesen elérhető a civilizáció.
Tényleg Endre, mikor indul a tesla unboxing live? Vagy Tibor GTA RP streamje lesz előbb? Bocs lemaradtam.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 10:41:41
x7)
Szia Endre!
Nagyon nevetek.
Nagyon nevetek.
Szerintem inkább kezdj szerelmi kapcsolatba Kaffka Mercédesszel, ha túl sok a fölös pénzed! Majd ő elintézi, hogy egy év múlva személyi kölcsönt kelljen fölvenned, ha egy kiló kenyeret akarsz venni.
Tyodika
Feb 12, 2023 10:42:35
Szia Endre!
Nagyon nevetek.
Nagyon nevetek.
Höhöhö, nekem is van ilyenem, csak mínuszban.
Feb 12, 2023 10:42:35
seymour schwartz
(
x6)
Feb 12, 2023 10:44:19
x6)
És mi fan ha a trolléga nem buzi? És ha meg meleg, akkor meg van egy normális élettársa? Majd Sodi és Tibi odamennek és a hatalmas testi erejüket kihasználva rákényszerítik?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 12, 2023 10:47:07
x13)
Szia Endre!
Nagyon nevetek.
Nagyon nevetek.
Csak befektetném a helyedben a Kronos-Kovacs-Verwaltung-ba, garantált a piaci átlag haszon kétszerese! Jóból!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 12, 2023 10:49:02
x47)
“Ény máj lesajom ety aty egétyet, tyak tye letyél itt”
Narrátor: De Tibi nincs már ott.
Hogy vagy, pedofil?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Narrátor: De Tibi nincs már ott.
Hogy vagy, pedofil?
Bumburnyák
Feb 12, 2023 10:50:10
Azért az emberek nagy többségének egyáltalán nem mindegy, hogy Bivalybasznád-alsó, vagy -példa kedvéért - Solymár. Pl. Iskola gyerekeknek, ég és föld.
Feb 12, 2023 10:50:10
Puha Slag
(
x7)
Feb 12, 2023 10:52:38
x7)
Szia Endre!
Nagyon nevetek.
Nagyon nevetek.
Bankbetét? Ügyes zsidó vagy! *PR
Dörpepúp
(
x7)
Feb 12, 2023 10:53:28
x7)
Így van. Nem mindegy, hol van az ingatlan. Viszont az ilyen házak nyaralónak első osztályúak, nekünk is olyan helyen van hobbiház ahol a madár sem jár.
sörtötbontok
(
x8)
Feb 12, 2023 10:58:30
x8)
Endre, státuszjelentést kérünk Géza és Hahó szárazon történő megbaszásáról!
Miezitténnemis
Feb 12, 2023 10:58:52
A tegnapi napról lesz összefoglaló? Előre is köszi
Feb 12, 2023 10:58:52
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 12, 2023 11:00:51
x7)
én nem voltam még itt, amikor ezt az erősen álkeresztyén életet élte, kicsivel a berlini faszmonológok után érkeztem talán, tehát fejemben sneci talán kevésbé kontrasztos, mint az ősprofesszoroknak, de még így is kegyetlen szürreális ezt a velejéig romlott faszt ilyen környezetben látni, pedig én sem látogatok túl sűrűn templomokat
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2023 11:01:40
x10)
Endre, státuszjelentést kérünk Géza és Hahó szárazon történő megbaszásáról!
Lemaradtal. Friendship with vamzerbandi now ended. Geza bacsi is Endre new best friend.
sittessanyi
(
x7)
Feb 12, 2023 11:04:20
x7)
de még így is kegyetlen szürreális ezt a velejéig romlott faszt ilyen környezetben látni, pedig én sem látogatok túl sűrűn templomokat
az szerintem magáért beszél, hogy még Isten házában is szelfizik. ebből is látszik, hogy nincsben semmi valódi hit, áhitat. nem tisztel senkit és semmit. egy elvtelen félállat.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Feb 12, 2023 11:07:41
x1)
Ha objektíven nézzük a varangy sem biztosan szenttehén de egy meghüjült sérült vénember aki felejthetetlen és hasznos pillanatokat okozott a snecológiában. Itt ennek más vége nem lehet,hogy a tranyó lehuzza és viskó hijján azonnal megy vissza snecihez amit pedig lehetőségeink szerint hátráltatnunk kell. A varangy viskó és pénz nélkül fog maradni sneci és a herélt bünőző pedig röhögni fog a markába. Lehet,hogy nincs sok értelme de azért meg kellene probálni beszélni a varangy fejével.
Newton-Leibniz
(
x1)
Feb 12, 2023 11:09:10
x1)
Gec valaki adhatna nekem penzugyi tanacsokat
Adok erte 6 futyit
Adok erte 6 futyit
sittessanyi
(
x7)
Feb 12, 2023 11:10:08
x7)
Gyagya!
Neked mint a témában nem érintettnek, mi a véleményed az magyarországi ingatlanvásárlási lehetőségekről?
:)))
Neked mint a témában nem érintettnek, mi a véleményed az magyarországi ingatlanvásárlási lehetőségekről?
:)))
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2023 11:11:35
x10)
Pont megy a superstraight endre a trash24 en. Superstraightkent nem smarolunk! Ugye, endre?!
banshee
(
x24)
Feb 12, 2023 11:11:58
x24)
A tegnapi napról lesz összefoglaló? Előre is köszi
Támogatom. NSZKSZ.
Kirúgásocska
Feb 12, 2023 11:13:04
Endi, Kiröhögtem a gondolatmented, de talán az első értelmes gondolataidat osztottad meg a kommenthaverokkal. Most jó kedvemben vagyok, szóval nézzük:
Számodra tényleg egy igazi öntökönlövés volt a Bejlin-Linz-Bécs háromszög. Bár az, hogy gyűlölsz a világ egyik legélhetőbb városában élni, azért sokat elmond arról, hogy nem Béccsel van a baj, hanem te vagy egy igazi fasz az élethez és a pénzhez, ugyanis más simán összespórol úgy kocsira, házra/lakásra/kezdőrészletre, hogy kint is elvan azért, persze nem úgy hogy napi sok tíz eurót iszik el, meg 10 milláért tart ki valakit, aki amúgy nem is szereti, inkább elmegy havi 1-2x kurvázni, vagy keres helyben valakit, ingyér.
Ausztria neked a totális lejtmenet, a züllés volt, és senkinek sem ez jut eszébe az osztrák életről, mert nem erről szól. Az utolsó román árokásó cigányok, meg alja migrik különbül élnek és viselkednek, mint te sokszor teszed.
Amennyit elbasztál albira, faszságokra meg hitelekre, abból pár éve még szó szerint palotát vehettél volna valami vidéki kisvárosban (ahol Lyuddka haciendája van, arra környékre még én is elköltöznék, a Mátrát nagyon szeretem, bár nekem most egy Balaton északi-parti házikó van tervben), vagy egy vidéki nagyváros kertvárosi részén egy kádárkockát, de akár a feléből is. És ott nincs Bin Laden meg Ogre. Bár nyilván ott basztak volna át a szakik ahol tudnak, de vegyük azt, hogy értesz is valamihez és megy is a remote munka, csordogál havi 1-1,5 Milla, meg aztán belebotlottál volna egy becsületes szakiba, vagy legalább egy olyanba, aki megsajnál és faszán kész lett volna a házikó.
Az én 220m2-es házamnak kb. 150 körül van a rezsije, ennek nagy része villany, ugyanis a medence, szauna, jakuzzi, hőszivattyú kurva sokat zabál, plusz töltünk egy villanyautót is, igaz van 10kWp napelem. Ebben benne van már minden, szóval egy felújított, beszigetelt, hőszivattyús kádárkocka ennek a negyede se kb.
Egy Szandika szintű kislányt nevetve el tudnál tartani, ha nagyon urizáltok, akkor havi mondjuk 500-ból jól eléltek ketten, és akkor jókat esztek-isztok, plusz van egy autó is, meg hétvégi kirándulás ide-oda. A maradék fél-egy millából meg szép lassan összejön a Superb, medence a házhoz, akár egy kis púpos, aki ott szaladgálhatna.
Helyette ez van, öngyilkos gondolatok cikáznak a fejedben, otthagyott és átbaszott egy lehúzós tranyó akire 10 Mihályt kúrtál el, összeomlani készül a kártyavár, egész nap be vagy baszva hogy valahogy elviseld a realityt, és anyádhoz kell menekülnöd, akitől azt hallgatod majd, hogy milyen hülye voltál.
Hát, ennyit jelent ha valakinek esze is van. Kevesen születnek bele a jóba, és még kevesebben tudják kamatoztatni ezt, vagy felépíteni valamit. Te sajnos ezt kurvára elkefélted, mert az emberek nagy részének negyed ennyi lehetősége sincs az életben, mégis lesz belőlük valaki.
Gyönyörű nő
Számodra tényleg egy igazi öntökönlövés volt a Bejlin-Linz-Bécs háromszög. Bár az, hogy gyűlölsz a világ egyik legélhetőbb városában élni, azért sokat elmond arról, hogy nem Béccsel van a baj, hanem te vagy egy igazi fasz az élethez és a pénzhez, ugyanis más simán összespórol úgy kocsira, házra/lakásra/kezdőrészletre, hogy kint is elvan azért, persze nem úgy hogy napi sok tíz eurót iszik el, meg 10 milláért tart ki valakit, aki amúgy nem is szereti, inkább elmegy havi 1-2x kurvázni, vagy keres helyben valakit, ingyér.
Ausztria neked a totális lejtmenet, a züllés volt, és senkinek sem ez jut eszébe az osztrák életről, mert nem erről szól. Az utolsó román árokásó cigányok, meg alja migrik különbül élnek és viselkednek, mint te sokszor teszed.
Amennyit elbasztál albira, faszságokra meg hitelekre, abból pár éve még szó szerint palotát vehettél volna valami vidéki kisvárosban (ahol Lyuddka haciendája van, arra környékre még én is elköltöznék, a Mátrát nagyon szeretem, bár nekem most egy Balaton északi-parti házikó van tervben), vagy egy vidéki nagyváros kertvárosi részén egy kádárkockát, de akár a feléből is. És ott nincs Bin Laden meg Ogre. Bár nyilván ott basztak volna át a szakik ahol tudnak, de vegyük azt, hogy értesz is valamihez és megy is a remote munka, csordogál havi 1-1,5 Milla, meg aztán belebotlottál volna egy becsületes szakiba, vagy legalább egy olyanba, aki megsajnál és faszán kész lett volna a házikó.
Az én 220m2-es házamnak kb. 150 körül van a rezsije, ennek nagy része villany, ugyanis a medence, szauna, jakuzzi, hőszivattyú kurva sokat zabál, plusz töltünk egy villanyautót is, igaz van 10kWp napelem. Ebben benne van már minden, szóval egy felújított, beszigetelt, hőszivattyús kádárkocka ennek a negyede se kb.
Egy Szandika szintű kislányt nevetve el tudnál tartani, ha nagyon urizáltok, akkor havi mondjuk 500-ból jól eléltek ketten, és akkor jókat esztek-isztok, plusz van egy autó is, meg hétvégi kirándulás ide-oda. A maradék fél-egy millából meg szép lassan összejön a Superb, medence a házhoz, akár egy kis púpos, aki ott szaladgálhatna.
Helyette ez van, öngyilkos gondolatok cikáznak a fejedben, otthagyott és átbaszott egy lehúzós tranyó akire 10 Mihályt kúrtál el, összeomlani készül a kártyavár, egész nap be vagy baszva hogy valahogy elviseld a realityt, és anyádhoz kell menekülnöd, akitől azt hallgatod majd, hogy milyen hülye voltál.
Hát, ennyit jelent ha valakinek esze is van. Kevesen születnek bele a jóba, és még kevesebben tudják kamatoztatni ezt, vagy felépíteni valamit. Te sajnos ezt kurvára elkefélted, mert az emberek nagy részének negyed ennyi lehetősége sincs az életben, mégis lesz belőlük valaki.
Feb 12, 2023 11:13:04
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 11:14:22
x7)
Ehhez nem kell buzinak lenni. Latod, Endre is szupersztrejt es dugja a faszpinat!
Ásó27
(
x68)
Feb 12, 2023 11:18:18
x68)
Endre, készíts egy anti-legélhetőbb város flokkot, ahol elmondod, hogy a te szempontjaid alapján melyik hely a csúcs! Pl. fontos a vegyes korosztályú buziszauna, éjjel-nappali, drága edzőterem. Más hirtelen nem is jut az eszembe, ami neked fontos. Ne legyen sok magyar talán!
Mifaaaaaaaaaaaan
Gusztustalankodó Troll
Feb 12, 2023 11:18:27
Endi, mennyire vagy magányos? Mennyire hiányzik az ügyes kezek által Tibi herezacskójából varrt nagyajak, amiből lefetyelheted a prosztataváladékot? Vagy inkább a makkból klitorisszá alakított faszízű álcsiklóa kedvenced?
Feb 12, 2023 11:18:27
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 12, 2023 11:18:59
x3)
Erről Sneci jutott eszembe , nem mindenben egyeznek de hasonlóan kezeli a pénzt! www.youtube.com/watch?v=10siQYbedB4
Mitokondrium
(
x7)
Feb 12, 2023 11:19:25
x7)
Endre, készíts egy anti-legélhetőbb város flokkot, ahol elmondod, hogy a te szempontjaid alapján melyik hely a csúcs! Pl. fontos a vegyes korosztályú buziszauna, éjjel-nappali, drága edzőterem. Más hirtelen nem is jut az eszembe, ami neked fontos. Ne legyen sok magyar talán!
Ejjel-nappali ahol centes sort is arulnak.
kicsisodi
Feb 12, 2023 11:20:01
Tranyo mondogatta, hogy ö a jutka ellettarsa… azt pont ugy ertette, hogy az örökseg fele öt illeti meg.
Feb 12, 2023 11:20:01
Zegernye
(
x2)
Feb 12, 2023 11:20:25
x2)
Dugná, ha az hagyná, és a pitonban lenne akarat.
balek
(
x10)
Feb 12, 2023 11:20:32
x10)
A pedofil Kiss Endre Farkas olvasatában:Vegyes korosztályú = családok látogatják 14 év alatti gyerekekkel
Vegyes nemi összetételű = kisfiúkat és kislányokat is nézhet a pedofil szatír Kiss Endre Farkas
sörtötbontok
(
x8)
Feb 12, 2023 11:20:51
x8)
Feb 12, 2023 11:20:51
akár egy kis púpos, aki ott szaladgálhatna
A kurva életbe, ezt nem láttam jönni, kiköptem a kávémat! Feb 12, 2023 11:20:51
Hahó
(
x135)
Feb 12, 2023 11:20:57
x135)
Fikás gyere haza a macskaólba, és lájvozzál egész nap bebaszva arról, hogyan tett tönkre a nyugati 8 órás munka.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 12, 2023 11:23:05
x2)
Picit off, de a huculidomár csuhamosra izzadt videóját keresem fél órája, és íme:
youtu.be/dYv_zQbSemM?t=71
youtu.be/dYv_zQbSemM?t=71

Hahó
(
x135)
Feb 12, 2023 11:27:10
x135)
Fikás akkor megint egy magányos nap?
Ásó27
(
x68)
Feb 12, 2023 11:29:41
x68)
Fikás akkor megint egy magányos nap?
Púpfalon mennek a poénosabbnál poénosabb megosztások. Ugye, hogy milyen jó egyedül pedofil?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 12, 2023 11:30:00
x5)
Endre lesz ma hógvárt legaszi?
contains language which some may find offensive
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 12, 2023 11:30:38
x4)
Rola amugy mit erdemes tudni? Csatlakozik valahogy a snecologiahoz?
A video egyebkent zsenialis
seymour schwartz
(
x6)
Feb 12, 2023 11:30:41
x6)
És Sodira írtam, hogy buzi.
Darth Tibor
(
x7)
Feb 12, 2023 11:37:14
x7)
Endre!
Mikor beszéltél utoljára személyesen egy másik emberrel?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hahó
(
x135)
Feb 12, 2023 11:39:04
x135)
Fikás gyere a kommenthaverokhoz és mesélj a faszaságról ami körülvesz!
Minden a terv szerint halad, ugye?
Minden a terv szerint halad, ugye?
Hahó
(
x135)
Feb 12, 2023 11:41:27
x135)
Fikás te most akkor devizahitel károsult vagy?
És diákhitel károsult?
Sőt e kettő kombinációja?
És diákhitel károsult?
Sőt e kettő kombinációja?
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 12, 2023 11:43:31
x5)
Endre!
sose BESZÉLT még emberrel. csak loopolt, hetyetyézett, mentegetőzött.
a "most ne ezt neee" meg a "veszek sört neked is csak ne bánts" nem beszélés/beszélgetés.
ugye endre?
Hahó
(
x135)
Feb 12, 2023 11:45:56
x135)
4 egyetemi szakra jártam, 3 országban éltem, 3 országban mentem tönkre anyagilag.
Szerintem ez érthető.
Szerintem ez érthető.
linziasztal01
(
x77)
Feb 12, 2023 11:49:00
x77)
4 egyetemi szakra jártam, 3 országban éltem, 3 országban mentem tönkre anyagilag.
Szerintem ez érthető.
Szerintem ez érthető.
"Oszt, mi a kurva anyádra menté' vele, mit keresel itt, ne engem vegyé'!"
/Lajos, rokkantnyugdíjas, Fecske presszó keménymag/
Hahó
(
x135)
Feb 12, 2023 11:49:18
x135)
Fikás mikorra várható:
1. Medencés iroda
2. Bmw x6
3. Családalapítás
Jelölj ki új céldátumokat, mert a korábbiakkal csúfos kudarcot vallottál.
1. Medencés iroda
2. Bmw x6
3. Családalapítás
Jelölj ki új céldátumokat, mert a korábbiakkal csúfos kudarcot vallottál.
Veknifejű
Feb 12, 2023 11:52:10
a szombati összefoglaló események ki nem kerüléséről tudunk valamit? (aki írja megbetegedett-e vagy hasonló - ha igen akkor jobbulást!)
SoDi: *brühühü* súlyos testi sértés, amiért balfaszságom miatt szétnyílt a sebem, beperlek mindenkit
Feb 12, 2023 11:52:10
trolléga
(
x30)
Feb 12, 2023 11:52:34
x30)
Endi, mennyire vagy magányos? Mennyire hiányzik az ügyes kezek által Tibi herezacskójából varrt nagyajak, amiből lefetyelheted a prosztataváladékot? Vagy inkább a makkból klitorisszá alakított faszízű álcsiklóa kedvenced?
Azt tudjuk hogy egész nap a fórumon lóg, de azt azért úgy megnézném milyen fejet vág arra mikor ezt a kommentet olvassa :DD vagy mi fut le a fejében? "punszisza jó, punszisza finom"? Kb
Hahó
(
x135)
Feb 12, 2023 11:53:04
x135)
Fikás mikor fog téged egy igazi született pinás nő rajongva szopni?
Eddig csak egy herélt férfi jutott neked, és az is csak szállásért és piáért szopott.
Innen szép nyerni?
Eddig csak egy herélt férfi jutott neked, és az is csak szállásért és piáért szopott.
Innen szép nyerni?
Puha Slag
(
x7)
Feb 12, 2023 11:58:26
x7)
a szombati összefoglaló események ki nem kerüléséről tudunk valamit? (aki írja megbetegedett-e vagy hasonló - ha igen akkor jobbulást!)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 12, 2023 11:59:58
x13)
Fikás:
3+0+?=5
3+0+?=5
Zegernye
(
x2)
Feb 12, 2023 12:00:59
x2)
Endre csak a saját véres nyakán tud ugrálni.
Baromarc
(
x1)
Feb 12, 2023 12:01:46
x1)
Recskás ismét jól sikerült szájbaszarni magad púpfalon ezzel a posttal. Most akkor tibi mégis férfi és te belezúgtál egy férfibe (ergó férfisegget basztál)? Fel tudnál világosítani?
Hahó
(
x135)
Feb 12, 2023 12:02:09
x135)
ez kicsoda és mit akar?
Életfilozófiai értekezés: Sodi, Laura és a Viktor és arról, hogy mit ér az ÉLETEM ...
trashvod.com/w/hRLqTvHQSwpgBWGDdkN31h
Nyilas János janos.fejleszto
23 perce
Fontosabb időpontok:
0:00 Beköszönés és szép a város 😉
2:50 SODI
10:30 LAURA
18:40 Viktor
30:15 Régi lakhelyem és Pesterzsébet fejlődése
34:00 OUTRO
Életfilozófiai értekezés: Sodi, Laura és a Viktor és arról, hogy mit ér az ÉLETEM ...
trashvod.com/w/hRLqTvHQSwpgBWGDdkN31h
Nyilas János janos.fejleszto
23 perce
Fontosabb időpontok:
0:00 Beköszönés és szép a város 😉
2:50 SODI
10:30 LAURA
18:40 Viktor
30:15 Régi lakhelyem és Pesterzsébet fejlődése
34:00 OUTRO
Kötőjel
(
x12)
Feb 12, 2023 12:08:15
x12)
a sodi, minden terved kudarcba fulladt, de sikerült felismerned a faszízt, ami shiker.
a transzos posztoddal újfent beismerted: buzi sodi a sodi, mert egy férfiba szerelmes. egy férfi seggét dugta, ami nem volt narancsbőrös.
vérdíj target nr. 1
a transzos posztoddal újfent beismerted: buzi sodi a sodi, mert egy férfiba szerelmes. egy férfi seggét dugta, ami nem volt narancsbőrös.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 12, 2023 12:08:23
x7)
ez kicsoda és mit akar?
dggmester néven van itt a fórumon, ő a Nyilas, aki a HSP Ernő projektet tolta, múltkor a trashcastba is "betelefonált"
banshee
(
x24)
Feb 12, 2023 12:09:37
x24)
Fikás mikor fog téged egy igazi született pinás nő rajongva szopni?
Innen szép nyerni?
Innen szép nyerni?
Előbb fog fiakkra nélkül állni a piton...
Kötőjel
(
x12)
Feb 12, 2023 12:10:19
x12)
Recskás ismét jól sikerült szájbaszarni magad púpfalon ezzel a posttal. Most akkor tibi mégis férfi és te belezúgtál egy férfibe (ergó férfisegget basztál)? Fel tudnál világosítani?
ne felejtsük el jelenteni a lelkecskét, ha már így adogatja nekünk a magas labdákat.
Kaffka Mercédesz
Feb 12, 2023 12:11:47
Szia Endre!
Nagyon nevetek.
Helló,szerintem minket az úr egymásnak teremtett. Kiderült mi Jutkával mégsem illünk össze! Ez csak az OTP-s számlámon lévő likvid zsebpénz, indítsak egy adósságrendező átutalást neked?
Nagyon nevetek.
Feb 12, 2023 12:11:47
max5enutálnak
(
x47)
Feb 12, 2023 12:12:49
x47)
Egy újabb nap, ami csökkenti a kaukkció fennmaradó részét
trolléga
(
x30)
Feb 12, 2023 12:14:00
x30)
Nagyon fosik, el is távolította a posztot. A trollok irányítják az életed lelkecske?
Cserébe lett helyette jó kis ateista, álkeresztény poszt.
Nebats
Feb 12, 2023 12:14:05
[quote=Puha Slag]
En is kerestem.
En is kerestem.
Feb 12, 2023 12:14:05
Karvaj Tőke
Feb 12, 2023 12:14:34
Fifi lődd a műsort , kell a pínz työrikére!
Hehehe!
Feb 12, 2023 12:14:34
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2023 12:14:42
x10)
a sodi, minden terved kudarcba fulladt, de sikerült felismerned a faszízt, ami shiker.
Superstraight sodi a sodi. Fasszopas=sex smacizas=sex az nem, nem nem!!! - mondta a superstraight sodi anno. Dehat azota mar sok viz lefolyt a dunan es pisa a combokon.
Buzerans sodi lett a sodibol. Bizonyam.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 12, 2023 12:14:55
x47)
Miért üldögélsz a szobácskádban? Miért nem mész Tibivel világot látni?
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2023 12:17:09
x23)
Törölte is. Vagy ilyen gyorsan lecsaptak rá? Gyagyás ha te törölted akkor ez is csak azt bizonyítja, hogy úgy táncolsz ahogy mi akarjuk.
horgász
(
x10)
Feb 12, 2023 12:18:23
x10)
Recskásom,
Nagy magányodban -ha más már nem maradt neked- gondolj a faszpina ízére....hmmmm milyen jó is volt az neked! A beleszáradt csövesgeci, a fürdetlen hetek óta benne rohadó kosz, meg a jóisten tudja még mi...Hát pont neked volt való. Több mint 10 millió hitelpénzért!
És már ez sincs :D
Ennyit érsz, te szétfingott veknigeci pedofil náci szar te.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Nagy magányodban -ha más már nem maradt neked- gondolj a faszpina ízére....hmmmm milyen jó is volt az neked! A beleszáradt csövesgeci, a fürdetlen hetek óta benne rohadó kosz, meg a jóisten tudja még mi...Hát pont neked volt való. Több mint 10 millió hitelpénzért!
És már ez sincs :D
Ennyit érsz, te szétfingott veknigeci pedofil náci szar te.
Tyodika
Feb 12, 2023 12:27:15
Miért üldögélsz a szobácskádban? Miért nem mész Tibivel világot látni?
Irigykedsz troll? Itt ülök bécsben egy luxusputrikàban, ahol a falban van a wc. Neked van ilyen?
Feb 12, 2023 12:27:15
Kötőjel
(
x12)
Feb 12, 2023 12:27:48
x12)
szegény sodi tüdőcske megijedt mert "véletlenül" transzfób kontentcsát osztott meg?? nagyon helyes, féljen is a mocskos féreg.
a sodi, azt remélem tudod, hogy a jelentésecske attól nem szűnik meg, hogy te levetted a posztot. nem feltétlenül nem leszel előbb-utóbb megbaszva mert részegen rossz kontentcsát osztasz meg. csak idő kérdése.
milyen jó, hogy ilyen segítőkész trolljaid vannak, nem?
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™