Miket hallok :) Ebben az esetben milyen tartozást is követel tőlem, kedves Endre?
Ezért aztán inkább testi erejével kápráztatja el a gyengébb nem képviselőit.
tudod mit? te aztán tényleg soha többé ne gyere ide, ez a mi hazánk, nem a tiéd. maradj külföldön, felejtsd el a nyelvünket, és azt, hogy valaha itt éltél (élősködtél).
Ez nem lesz nehéz dolog, már elfelejtette régen :)
KURVA ANYÁD! 2010 ÓTA FOLYAMATOSAN DOLGOZOM, TE GECI. Bejárni meg minek járjak be magyarok közé, amikor az az anyanyelvem te fasz?!
Németek közé már be akarok járni, mert a németet gyakorolni akarom.
na csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
SODIKÁM kicsibogaram, szerinted ÉN MIT CSINÁLOK?!
DE NEM JÖN! NEM ÉRTÖD?!
Igen eredeti aláírást találtál magadnak.
Mennyit kerestél magyarországi tartózkodásod alatt? Hol is van az excel?
Ejha, a nyemzety kjónyikását kiakasztja, ha magyar emberek közé kell mennie.
Azt az egyet magyarázd már el angolnázás nélkül, hogy miért kell a németet gyakorolnod, ha magyar megbízásokat kapsz? A németek úgysem fognak szóba állni veled.
Ezt a bullshit szöveget németül kellene leírnod, akkor leszoknál ezekről a terjengős körmondatokról, aminek se füle, se farka.
ideges asodi?
taknyos lett a nózi?
Te tényleg azt hiszed, hogy MINDENT megpróbáltál???
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Majd ha a bíró úr kezd el érdeklődni februárban, hogy kedves Kiss Endre Farkas, mondja már el, maga mégis miből él, akkor neki is ezt fogod válaszolni?
Soha életedben nem volt normális, bejelentett melód, csak ilyen "szabadúszó" jelleggel csinálsz néha fusi gányolós szarokat azismerősi körödnek Recskaiék ismerősi körének, full feketén, szarér-hugyért. Ez nem munka, ez lófasz, TE GECI.
Rágugliztam a telszámra és első helyen dobja ezt a fórumot, utána jönnek csak a nő hirdetései. xDDDDD
Persze hogy kiakasztja. Idágig csak putris cigányok között mozgott.
Elmondom az igazat. Berlinben rájöttem, hogy képes vagytok többet keresni. De reményeim szerint ehelyett inkább arról fogok beszélni neki, milyen fasza a berlini állásom. :)
Ha nem lehet nyugaton normális állást találni, akkor nem lehet, én olyan beállítódottságú vagyok, hogy a rendszer bármilyen jellemzőjét elfogadom, mint a gravitációt, de nyilván meg kell próbálni, mert ez csak utána jelenthető ki.
2010-ben is kellemes meglepetés írt, és most is érhet kellemes meglepetés. Meglátjuk :)
Mi volt ez a kellemes meglepetés?
Barom. A magyar megbízások a német megbízások kereséséhez szolgáltatják innentől az anyagi alapot. Eddig a felkészülési időszakot, pl. a nyelvsulikat finanszíroztam ebből, mostantól minden egyes magyar megbízás teljesítése a német megbízások keresésének eszköze lesz. Az utolsó fillérig.
Neked nincs. És ez így helyes.
Egy héten belül három interjú, abból két állás.
Ez a te kurva nagy problémád Recskás. 32 éve mindenre csak rákészülsz.
Csak amíg értelme van.
Most már nem érzem úgy, hogy van értelme tovább rákészülni a melóketesésre, az ötödik berlini hónapom közepén végre lekezdem.
Ennyi.
Amiből nem kerestél lófaszt sem. Persze most is hazudsz
Ok kezd le. Idióta
Egyre többet a mai napig.
Ennyi
Na meló, csá.
Ebből volt az egyik a ködbéres, ugye?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Érted te, hogy azt akartam írni, és arra is gondoltam, hogy elkezdem, te fasz
Na meló, csá.
S a kinti életedet ki finanszírozza? Nem te az 100%
Nem értem. Sztem magyarul kéne megtanulni aztán jöhet a német.
Aha, mindjárt el is hisszük neked. Itt sírsz napokig, hogy az összes (azaz mind a három) megrendelőd zaklat mindenfélével, ezért nem volt időd Gery cuccát sem összedobni és még így is milyen kevés a pénzed. Ezután tényleg azt szeretnéd bemesélni, hogy ugyanilyen tempóban "dolgozva" még német állásinterjúkra akarsz járni? Tudod kinek...
az nem kellemes meglepetés volt, hanem kellemetlen,mert eredetileg anyádnak azt akartad bebizonyítani, hogy diploma nélkül nem érsz semmit a munkaerőpiacon. ugyanis anyádnak akkor azt akartad beadni, hogy téged az isten is vállalkozónak teremtett, aki a shaját megoldásból fog meggazdagodni.
Ezt úgy fogom kezelni, mint ahogy az intenzív tanfolyamaimat 4 hónapon át. Rendelkezésre állok és ugrok, ha bármelyik ügyfél akar valamit, de ha épp tanfolyamra kell mennem, akkor akárki akármit akar, megírom neki, és megyek.
Ugyanez lesz az interjúkkal is.
Voltak koncentrációs gondjaim, de most már alig.
Ennyi.
Na meló, csá.
Idióta :D
Még csak el sem kezdtem semmit itt.
Eddig tanfolyamra jártam.
Abból most lett elegem.
A jövő heti alkalmakra még bemegyek, aztán januárban már az sem. Akikkel beszélgettem, és tudnak németül, ők sem jártak tanfolyamra.
Nekem is csak hirtelen ötlet volt, mert jól hangzott.
De anélkül kell itt egyszerűen ÉLNI.
Ennyi
Na meló, csá.
Sodi magyarázd már el, hogy ha ennyire balfasz vagy akkor mire volt akkora arcod? Miért akartél mindigtöbbnek látszani mint aki vagy?
Nincs is értelme belekezdeni. Ez már csak vegetáció/végjáték.
Ez hogy fog kinézni?
- Herr Klein, be tudna fáradni az állásinterjúra?
- Mifaann?! Nyeee, mosty éppen nyeeee... Eh... (
vs.
vérprofi programozó
Abból lett eleged, hogy hiába jártál tanfolyamokra, nem fejlődtél semmit. Mert buta vagy mint a segg. A sulinak pedig abból lett elege, hogy a súlyos butaságod mellett még késve is jártál be az órákra, meg röhigcséltél, ha kérdeztek. Ezért tanácsolt el a K2.
Tényleg lehetnek, mert a többi kérdést nem válaszoltad meg. Várom a válaszokat!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
MI AZ, HOGY A _KINTI_? Hahó!
A KINTI IS. Elnézést trolléga.
a sodi nem matyarázkodik, ő csak védi a hazugságait.
Hosszú éves kommenthaverság köt össze minket.
Ha mondjuk 1940-ben lennénk, akkor biztos lennének koncentrációs gondjaid ott Berlin, Germany környékén ;) Ilyen kinézettel meg főleg nem Klein úr.
Ennyi.
nincs tarsa
nincs baratja
nincsenek munkatarsai
basszameg, mi vagyunk Sodi elete.
Karacsonykor valaki legyen ugyeletes, nezzen be a forumara!
Mi ez a többes? Gondolod, hogy annyian fognak hívni ilyen "szakértelemmel" ? Tudod te, hogy milyen konkurencia áll veled szemben? Nyelveket beszélő, referenciákkal és végzettséggel rendelkező szakemberek tömege.
Vagy találjunk ki egy karácsonyi szopatást Endrének, hogy érezze a törődést, és röhögjünk rajta amikor kimegyünk szarni a bőséges vacsora után.

Kire gondolhatott? Hmm... Nézzük csak a szereposztást.
Naomi Watts?
Kate Winslet?
Maggie Q?
Dehát ezek mind nőiesek! Ennek semmi értelme!
Áh, megvan! Egy nyomifejű kisfiúra gerjedt rá már megint!
Nem. Ne legyen meg az az unalom/magány űző lehetősége Endrének, hogy feljön ide egy kis figyelemért, röhög ő is a kommenteken, stb. Érezze, hogy tényleg kibaszottul egyedül van, kint egy idegen ország közepén, aminek alig beszéli a nyelvét. Szerintem - karácsony kapcsán - ennél nagyobb büntetést nehezen kaphatna. A hanuka idén december 17–25. között tart. 8 nap néma csend szerintem jót tenne neki.
Persze listán/egyéb csatornákon szervezkedve mehet nyugodtan a faszerdő is.
Tezsvir
Dec 13, 2014 16:32:41
"Az életveszély nem anyagi alapokon áll, hanem káros, ezért felszámolandó személyiségjegyek alapján, valamint természetesen az emberfaló rendszer által előidézett, és a saját szabályai alapján kezelhetetlenül elfajtnak tekinthető jogi állapotok alapján (az adó- és diákhiteltartozás ez a konkrét jogi absztrakció), de ez nem pénzügyi kérdés"
Akkor, hogyha ugyanezt a dumat nyomja egy olyan ember aki utana (mivel nem autista) hozzateszi: tehat a penz miatt mentem ki, akkor o maris nem hazaarulo?
Attol hogy korbekerited a dolgot meg mocsok egy szar maradsz, aki vagy penzert ment ki eppannyira mint masok, csak maskepp hivja, vagypedig mindenki mas sem a penzert ment, hanem valamifele absztrakcio miatt, tehat megintcsak mocsok vagy.
Akkor, hogyha ugyanezt a dumat nyomja egy olyan ember aki utana (mivel nem autista) hozzateszi: tehat a penz miatt mentem ki, akkor o maris nem hazaarulo?
Attol hogy korbekerited a dolgot meg mocsok egy szar maradsz, aki vagy penzert ment ki eppannyira mint masok, csak maskepp hivja, vagypedig mindenki mas sem a penzert ment, hanem valamifele absztrakcio miatt, tehat megintcsak mocsok vagy.
Dec 13, 2014 16:32:41
-
Dec 13, 2014 16:38:47
sneci, te pont úgy ferdíted el a valóságot, mint rgl. arról lehet felismerni a retard fajtádat, hogy így hazudoztok. te életveszélynek hívod a csóróságot, rgl meg terrornak az ingyen szállást és a potyakaját.
Dec 13, 2014 16:38:47
Tezsvir
Dec 13, 2014 16:39:25
Sodonak soha nem volt erossege a logika.
Dec 13, 2014 16:39:25
Dr. Sas
Dec 13, 2014 16:44:26
pénz nincs
Miket hallok :) Ebben az esetben milyen tartozást is követel tőlem, kedves Endre?
Dec 13, 2014 16:44:26
paródiarovat
Dec 13, 2014 16:44:30
Sodonak soha nem volt erossege a logika.
Ezért aztán inkább testi erejével kápráztatja el a gyengébb nem képviselőit.
Dec 13, 2014 16:44:30
-
Dec 13, 2014 16:47:59
anyádnak és nekünk évekig hazudoztál, hogy zsákszámra hordod haza pénzt, stabilan hétszámjegyű a fizetésed, éjt nappallá téve dolgozol, azt kiderült az igazság, hogy alig dolgozol 2 órát naponta, és havi bruttó 60 ezret keresel. az excel nem hazudik, te viszont igen.
most pedig ugyanígy hazudozol a berlini hazaárulásról, a pénz nem létezéséről, az etikai vészcsengődről.
beteges hazudozó vagy, de a retard faszságaidat csak te veszed be, tehát a hazudozásodnak egyetlen eredménye van: az, hogy saját magadat baszod át.
most pedig ugyanígy hazudozol a berlini hazaárulásról, a pénz nem létezéséről, az etikai vészcsengődről.
beteges hazudozó vagy, de a retard faszságaidat csak te veszed be, tehát a hazudozásodnak egyetlen eredménye van: az, hogy saját magadat baszod át.
Dec 13, 2014 16:47:59
-
Dec 13, 2014 16:49:57
hétszámjegyű fizetés snecinél? ez az elírások mont everestje!
Dec 13, 2014 16:49:57
broni
Dec 13, 2014 17:06:45
sodi 1 szer adott a törpének egy kávéra való aprót!!igazi úriember, tudja, hogy kell élni!!!
Dec 13, 2014 17:06:45
-
Dec 13, 2014 17:08:06
sneci, a konzervatív, a keresztény értékrended is egy ilyen összehazudott katyvasz, mint életed minden mozzanata. ilyet írsz a szeretet ünnepéről, amikor a konzervatív, keresztény ember együtt van a családjával:
"Rendszerint ilyenkor Pátyon szoktunk összejönni egy vacsorára anyám testvérénél, de egyetlen vacsora kedvéért nem fogok hazautazni. Az egy sima "nem rossz élmény" kategória, de különösebben nem villanyoz fel.
Nem nagyon van kihez és miért hazamenni."
ez a legocsmányabb libsi propaganda, mindent támadsz ami keresztény és magyar. tudod mit? te aztán tényleg soha többé ne gyere ide, ez a mi hazánk, nem a tiéd. maradj külföldön, felejtsd el a nyelvünket, és azt, hogy valaha itt éltél (élősködtél).
mi magyarok hálásak vagyunk, hogy megszabadultunk tőled.
"Rendszerint ilyenkor Pátyon szoktunk összejönni egy vacsorára anyám testvérénél, de egyetlen vacsora kedvéért nem fogok hazautazni. Az egy sima "nem rossz élmény" kategória, de különösebben nem villanyoz fel.
Nem nagyon van kihez és miért hazamenni."
ez a legocsmányabb libsi propaganda, mindent támadsz ami keresztény és magyar. tudod mit? te aztán tényleg soha többé ne gyere ide, ez a mi hazánk, nem a tiéd. maradj külföldön, felejtsd el a nyelvünket, és azt, hogy valaha itt éltél (élősködtél).
mi magyarok hálásak vagyunk, hogy megszabadultunk tőled.
Dec 13, 2014 17:08:06
Kiss Kender Farkas
Dec 13, 2014 17:11:17
tudod mit? te aztán tényleg soha többé ne gyere ide, ez a mi hazánk, nem a tiéd. maradj külföldön, felejtsd el a nyelvünket, és azt, hogy valaha itt éltél (élősködtél).
Ez nem lesz nehéz dolog, már elfelejtette régen :)
Dec 13, 2014 17:11:17
-
Dec 13, 2014 17:15:17
a trollok legnagyobb hazafias eredménye lesz, ha ezt a hazaáruló élősködőt örökre le tudjuk választani a magyarság testéről, és nem szívja tovább a nemzet vérét.
Dec 13, 2014 17:15:17
Fajti
Dec 13, 2014 17:21:00
Szerintem a Púpos megint nagyon pontosan fogalmaz, csak mi értjük félre.
- nem a pénzért ment ki:
A faszverő odakint Berlin, Germany környékén miután nem kapott (nem is keresett) ottani munkát, így továbbra is a magyar ismerősi körének a szemeteit kénytelen gányolni nevetséges összegekért, pont ugyanúgy, mint idehaza. A berlini kiruccanás tehát totális anyagi csőd eddig.
- pénz nincs:
Van Endrének pénze? Nincs!
- nem a pénzért ment ki:
A faszverő odakint Berlin, Germany környékén miután nem kapott (nem is keresett) ottani munkát, így továbbra is a magyar ismerősi körének a szemeteit kénytelen gányolni nevetséges összegekért, pont ugyanúgy, mint idehaza. A berlini kiruccanás tehát totális anyagi csőd eddig.
- pénz nincs:
Van Endrének pénze? Nincs!
Dec 13, 2014 17:21:00
sodika
Dec 13, 2014 17:32:51
Faszom, most fogok merni egyáltalán keresni.
Eddig a nyelvsuli mellett nem ment.
Meg nem is volt meg hozzá az önbizalmam.
Idióta.
Most már elkezdem, mert egyszerűen úgy vagyok vele, ha várok, várhatok a végtelenségig. Egy életem-egy halálom. Ha lehet nyugaton dolgozni, akkor megy, ha nem megy, nem megy. Meg kell próbálni.
Eddig a nyelvsuli mellett nem ment.
Meg nem is volt meg hozzá az önbizalmam.
Idióta.
Most már elkezdem, mert egyszerűen úgy vagyok vele, ha várok, várhatok a végtelenségig. Egy életem-egy halálom. Ha lehet nyugaton dolgozni, akkor megy, ha nem megy, nem megy. Meg kell próbálni.
Dec 13, 2014 17:32:51
sodika
Dec 13, 2014 17:34:21
Eddig úgy voltam vele, hogy még egy tanfolyam, még egy tanfolyam, még egy tanfolyam, mert előtte legyek jó.
Most már rájöttem, hogy ezt a végtelenségig csinálhatom, sose fogom magam elég jónak érezni, ezért a mély víz kell. Nyomni, nyomni, nyomni bátran.
Ennyi.
Most már rájöttem, hogy ezt a végtelenségig csinálhatom, sose fogom magam elég jónak érezni, ezért a mély víz kell. Nyomni, nyomni, nyomni bátran.
Ennyi.
Dec 13, 2014 17:34:21
Hiénaverő
Dec 13, 2014 17:38:00
Nagyon büszke vagy rá hogy 33 évesen, faszomtudja hány egyetemi félév után nem keresed meg a magyar minimálbért, de legalább nem kell 100%-ban eltartani, csak 80%-ban?
NAGYON ÜGYES VAGY SODIKA, DICSÉRETET ÉRDEMELSZ!
NAGYON ÜGYES VAGY SODIKA, DICSÉRETET ÉRDEMELSZ!
Dec 13, 2014 17:38:00
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 13, 2014 17:38:19
x16)
Magyarországon miért nem mentél el dolgozni?
sodika
Dec 13, 2014 17:38:29
Nem sokat veszíthetek, szóval most már végső pont van.
Ahogy 2010-ben a magyar állások keresésénél.
Nem lehet a végtelenségig csak felkészülni, hogy legyen még jobb a tudásom, még több vizsga, még több idő, még, még, még.
Mert akkor sose lesz semmi.
ENNYI.
De az, hogy MERJEK, ahhoz kellett ez az idő.
Mert ha rögtön kezdem el, és úgy nem megy, akkor ideges lennék magamra, hogy kellett volna még pár hónap tanfolyam.
Most, hogy van mögöttem pár hónap tanfolyam, nyugodtabban nyomom, mert tudom, hogy nem leszek ideges magamra kudarc esetén, mert én mindent megpróbáltam.
Innentől minden a rendszeren múlik, nem rajtam.
De ez a pont mostanra jött el.
Most vagyok elég bátor, mert most tudom biztosan, hogy ami megtehető előkészülethez, azt megtettem, hogy ez elég-e, az meg rajtam kívül álló kérdés, és majd elválik, felelősségem abban már kevés van, ha mindent megteszek.
Ennyi
seggfej
Ahogy 2010-ben a magyar állások keresésénél.
Nem lehet a végtelenségig csak felkészülni, hogy legyen még jobb a tudásom, még több vizsga, még több idő, még, még, még.
Mert akkor sose lesz semmi.
ENNYI.
De az, hogy MERJEK, ahhoz kellett ez az idő.
Mert ha rögtön kezdem el, és úgy nem megy, akkor ideges lennék magamra, hogy kellett volna még pár hónap tanfolyam.
Most, hogy van mögöttem pár hónap tanfolyam, nyugodtabban nyomom, mert tudom, hogy nem leszek ideges magamra kudarc esetén, mert én mindent megpróbáltam.
Innentől minden a rendszeren múlik, nem rajtam.
De ez a pont mostanra jött el.
Most vagyok elég bátor, mert most tudom biztosan, hogy ami megtehető előkészülethez, azt megtettem, hogy ez elég-e, az meg rajtam kívül álló kérdés, és majd elválik, felelősségem abban már kevés van, ha mindent megteszek.
Ennyi
seggfej
Dec 13, 2014 17:38:29
sodika
Dec 13, 2014 17:39:19
Magyarországon miért nem mentél el dolgozni?
KURVA ANYÁD! 2010 ÓTA FOLYAMATOSAN DOLGOZOM, TE GECI. Bejárni meg minek járjak be magyarok közé, amikor az az anyanyelvem te fasz?!
na csá
Dec 13, 2014 17:39:19
ROSZA
Dec 13, 2014 17:39:55
Nyomni, nyomni, nyomni bátran.
Ennyi.
Ennyi.
SODIKÁM kicsibogaram, szerinted ÉN MIT CSINÁLOK?!
DE NEM JÖN! NEM ÉRTÖD?!
Dec 13, 2014 17:39:55
Hiénaverő
Dec 13, 2014 17:39:58
Púp ha befürdesz a pjogjamozással, akkor visszakullogsz a köpködött Magyarországra, vagy bevállalod a Meki-pénztárosságot?
Dec 13, 2014 17:39:58
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 13, 2014 17:40:20
x9)
Ennyi
seggfej
seggfej
Igen eredeti aláírást találtál magadnak.
Hiénaverő
Dec 13, 2014 17:41:10
KURVA ANYÁD! 2010 ÓTA FOLYAMATOSAN DOLGOZOM, TE GECI.
Mennyit kerestél magyarországi tartózkodásod alatt? Hol is van az excel?
Dec 13, 2014 17:41:10
púpkergető
Dec 13, 2014 17:43:07
[quote=sodika]KURVA ANYÁD! 2010 ÓTA FOLYAMATOSAN DOLGOZOM, TE GECI. Bejárni meg minek járjak be magyarok közé, amikor az az anyanyelvem te fasz?!
Most részeg vagy, vagy csak simán megbolondultál?
Most részeg vagy, vagy csak simán megbolondultál?
Dec 13, 2014 17:43:07
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 13, 2014 17:43:18
x9)
na csá
na csá
Azt az egyet magyarázd már el angolnázás nélkül, hogy miért kell a németet gyakorolnod, ha magyar megbízásokat kapsz? A németek úgysem fognak szóba állni veled.
xray
Dec 13, 2014 17:43:53
...............
..............
Ennyi
seggfej
..............
Ennyi
seggfej
Ezt a bullshit szöveget németül kellene leírnod, akkor leszoknál ezekről a terjengős körmondatokról, aminek se füle, se farka.
Dec 13, 2014 17:43:53
tények
Dec 13, 2014 17:46:34
na csá
na csá
ideges asodi?
taknyos lett a nózi?
Dec 13, 2014 17:46:34
-
Dec 13, 2014 17:47:48
mi a berlini tartózkodásod eddigi eredménye? németül nem tanultál meg, és feléltél a munkád eredményén kívül még 600 ezret.
Dec 13, 2014 17:47:48
broni
Dec 13, 2014 17:49:07
opa meghalt????????????
Dec 13, 2014 17:49:07
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 13, 2014 17:54:09
x16)
...tudom, hogy nem leszek ideges magamra kudarc esetén, mert én mindent megpróbáltam.
Te tényleg azt hiszed, hogy MINDENT megpróbáltál???
Kiss Kender Farkas
Dec 13, 2014 17:56:20
Hoppá, megint milyen ideges lett itt valaki :)
Mi a helyzet SoDI, 2010 óta nyomod folyamatosan és mégsincs bevételed? Hogy lehet ez? Elolvadt a pénz? Lakásod is elolvadt?
Mi a helyzet SoDI, 2010 óta nyomod folyamatosan és mégsincs bevételed? Hogy lehet ez? Elolvadt a pénz? Lakásod is elolvadt?
Dec 13, 2014 17:56:20
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 13, 2014 17:59:10
x16)
Ha 2010 óta folyamatosan dolgozol, akkor az excel miért van tele nulla forintos hónapokkal?
Kiss Kender Farkas
Dec 13, 2014 17:59:31
Cégeidet mikor nullázod? Vagy ja, hülyeséget kérdezek, mi lesz akkor a számlagyárral :)
Lassan egyébként kéne valami memóriajavítót szednem, mert majdnem megkérdeztem, hogy milyen buli lesz a nyelviskolában karácsonykor :)
Lassan egyébként kéne valami memóriajavítót szednem, mert majdnem megkérdeztem, hogy milyen buli lesz a nyelviskolában karácsonykor :)
Dec 13, 2014 17:59:31
Kiss Kender Farkas
Dec 13, 2014 18:01:33
Endi! Ha ez a tél elvisz esetleg, akkor odaírhatom majd a fejfádra fekete alkoholos filccel, hogy Recskaboy? :)
Dec 13, 2014 18:01:33
Béla
(
x4)
Dec 13, 2014 18:03:59
x4)
Sneci, azert idegeskedsz, mert tudod, hogy Andinenieknel szombat a seggbol szajba nap?
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
*
Dec 13, 2014 18:04:54
endi lesz az elso, akinek a temetesen tobb lesz a troll, mint a rokonok es baratok egyuttveve.
Dec 13, 2014 18:04:54
Kiss Kender Farkas
Dec 13, 2014 18:05:23
Tényleg, vajon hányadik menet mehet most Andiéknál? Szoktál ezen gondolkodni Endre? Milyen érzés?
Dec 13, 2014 18:05:23
Fajti
Dec 13, 2014 18:07:21
Majd ha a bíró úr kezd el érdeklődni februárban, hogy kedves Kiss Endre Farkas, mondja már el, maga mégis miből él, akkor neki is ezt fogod válaszolni?
Soha életedben nem volt normális, bejelentett melód, csak ilyen "szabadúszó" jelleggel csinálsz néha fusi gányolós szarokat az
Dec 13, 2014 18:07:21
-
Dec 13, 2014 18:12:44
vele vagy egy kategóriában, fingóczi:
velvet.hu/gumicukor/2014/12/13/whoopi_goldberg_elo_adasban_fingott/
velvet.hu/gumicukor/2014/12/13/whoopi_goldberg_elo_adasban_fingott/
Dec 13, 2014 18:12:44
-
Dec 13, 2014 18:14:26
http://www.piroslampa.net/piros.php?lang=hu&pg=apro&ad=250365&action=show
Rágugliztam a telszámra és első helyen dobja ezt a fórumot, utána jönnek csak a nő hirdetései. xDDDDD
Dec 13, 2014 18:14:26
-
Dec 13, 2014 18:19:02
Persze hogy kiakasztja. Idágig csak putris cigányok között mozgott.
Dec 13, 2014 18:19:02
sodika
Dec 13, 2014 18:19:09
Elmondom az igazat. Berlinben rájöttem, hogy képes vagytok többet keresni. De reményeim szerint ehelyett inkább arról fogok beszélni neki, milyen fasza a berlini állásom. :)
Dec 13, 2014 18:19:09
sodika
Dec 13, 2014 18:21:06
A németek úgysem fognak szóba állni veled.
Ha nem lehet nyugaton normális állást találni, akkor nem lehet, én olyan beállítódottságú vagyok, hogy a rendszer bármilyen jellemzőjét elfogadom, mint a gravitációt, de nyilván meg kell próbálni, mert ez csak utána jelenthető ki.
2010-ben is kellemes meglepetés írt, és most is érhet kellemes meglepetés. Meglátjuk :)
Dec 13, 2014 18:21:06
-
Dec 13, 2014 18:21:18
"hogy ami megtehető előkészülethez, azt megtettem,"
Ez a te kurva nagy problémád Recskás. 32 éve mindenre csak rákészülsz. Közben pedig egy tehetetlen kis pöcsfej vagy akinek ki lett húzva a segge alól a jólét.
Ez a te kurva nagy problémád Recskás. 32 éve mindenre csak rákészülsz. Közben pedig egy tehetetlen kis pöcsfej vagy akinek ki lett húzva a segge alól a jólét.
Dec 13, 2014 18:21:18
-
Dec 13, 2014 18:22:23
Dec 13, 2014 18:22:23
sodika
Dec 13, 2014 18:22:49
miért kell a németet gyakorolnod, ha magyar megbízásokat kapsz?
Barom. A magyar megbízások a német megbízások kereséséhez szolgáltatják innentől az anyagi alapot. Eddig a felkészülési időszakot, pl. a nyelvsulikat finanszíroztam ebből, mostantól minden egyes magyar megbízás teljesítése a német megbízások keresésének eszköze lesz. Az utolsó fillérig.
Dec 13, 2014 18:22:49
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 13, 2014 18:23:18
x30)
pénz nincs
Neked nincs. És ez így helyes.
sodika
Dec 13, 2014 18:23:19
Dec 13, 2014 18:23:19
-
Dec 13, 2014 18:23:31
Megy ma németcsibe vadászatra a Sodi?
Dec 13, 2014 18:23:31
Schwezoff Dávid
Dec 13, 2014 18:24:03
Dec 13, 2014 18:24:03
sodika
Dec 13, 2014 18:24:26
Ez a te kurva nagy problémád Recskás. 32 éve mindenre csak rákészülsz.
Csak amíg értelme van.
Most már nem érzem úgy, hogy van értelme tovább rákészülni a melóketesésre, az ötödik berlini hónapom közepén végre lekezdem.
Ennyi.
Dec 13, 2014 18:24:26
-
Dec 13, 2014 18:24:31
Dec 13, 2014 18:24:31
sodika
Dec 13, 2014 18:25:35
Januárban már a mostani tanfolyamomra sem iratkozom be.
ÉLET lesz, tanfolyam nélkül.
Melózás hazafele, és melókeresés finanszírozása ebből.
Egészen amíg meg nem lesz a német meló.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Dec 13, 2014 18:25:35
-
Dec 13, 2014 18:25:45
Csak amíg értelme van.
Ennyi.
Ennyi.
Ok kezd le. Idióta
Dec 13, 2014 18:25:45
sodika
Dec 13, 2014 18:26:00
Egyre többet a mai napig.
Ennyi
Na meló, csá.
Dec 13, 2014 18:26:00
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 13, 2014 18:26:29
x16)
Ebből volt az egyik a ködbéres, ugye?
sodika
Dec 13, 2014 18:26:30
Ok kezd le. Idióta
Na meló, csá.
Dec 13, 2014 18:26:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 13, 2014 18:26:37
x38)
Púp, miért vannak nullás hónapjaid, ha folyamatosan dolgozol? Miért nyomorogsz, ha folyamatosan dolgozol? Miért kapcsolták ki a villanyt Pátyon, ha folyamatosan dolgozol? Miért nem vettél édesanyádnak okostelefont? Miért nem adtad meg Krucsió 2000(!!!!) forintját?
MIÉRT HAZUDSZ FOLYAMATOSAN, ZSIDÓ???
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
MIÉRT HAZUDSZ FOLYAMATOSAN, ZSIDÓ???
-
Dec 13, 2014 18:26:55
Januárban már a mostani tanfolyamomra sem iratkozom be.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
S a kinti életedet ki finanszírozza? Nem te az 100%
Dec 13, 2014 18:26:55
-
Dec 13, 2014 18:28:00
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nem értem. Sztem magyarul kéne megtanulni aztán jöhet a német.
Csak egy olvasó
(
x9)
x9)
Aha, mindjárt el is hisszük neked. Itt sírsz napokig, hogy az összes (azaz mind a három) megrendelőd zaklat mindenfélével, ezért nem volt időd Gery cuccát sem összedobni és még így is milyen kevés a pénzed. Ezután tényleg azt szeretnéd bemesélni, hogy ugyanilyen tempóban "dolgozva" még német állásinterjúkra akarsz járni? Tudod kinek...
-
Dec 13, 2014 18:28:59
az nem kellemes meglepetés volt, hanem kellemetlen,mert eredetileg anyádnak azt akartad bebizonyítani, hogy diploma nélkül nem érsz semmit a munkaerőpiacon. ugyanis anyádnak akkor azt akartad beadni, hogy téged az isten is vállalkozónak teremtett, aki a shaját megoldásból fog meggazdagodni.
Dec 13, 2014 18:28:59
sodika
Dec 13, 2014 18:29:41
Ezután tényleg azt szeretnéd bemesélni, hogy ugyanilyen tempóban "dolgozva" még német állásinterjúkra akarsz járni? Tudod kinek...
Ezt úgy fogom kezelni, mint ahogy az intenzív tanfolyamaimat 4 hónapon át. Rendelkezésre állok és ugrok, ha bármelyik ügyfél akar valamit, de ha épp tanfolyamra kell mennem, akkor akárki akármit akar, megírom neki, és megyek.
Dec 13, 2014 18:29:41
-
Dec 13, 2014 18:30:01
Sodi a kinti életed teljesen felesleges. Nincs remény. Neked sajnos annyi. Pár éve még talán lett volna kiút ha hallgatsz a bölcs és sikeres trollokra, de te a szart választottad.
Dec 13, 2014 18:30:01
sodika
Dec 13, 2014 18:30:09
Púp, miért vannak nullás hónapjaid, ha folyamatosan dolgozol?
Ennyi.
Na meló, csá.
Dec 13, 2014 18:30:09
sodika
Dec 13, 2014 18:31:38
Sodi a kinti életed teljesen felesleges. Nincs remény. Neked sajnos annyi.
Abból most lett elegem.
A jövő heti alkalmakra még bemegyek, aztán januárban már az sem. Akikkel beszélgettem, és tudnak németül, ők sem jártak tanfolyamra.
Ennyi
Na meló, csá.
Dec 13, 2014 18:31:38
-
Dec 13, 2014 18:32:52
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Sodi magyarázd már el, hogy ha ennyire balfasz vagy akkor mire volt akkora arcod? Miért akartél mindigtöbbnek látszani mint aki vagy?
Dec 13, 2014 18:32:52
-
Dec 13, 2014 18:34:01
Abból most lett elegem.
Ennyi
Na meló, csá.
Abból most lett elegem.
Ennyi
Na meló, csá.
Nincs is értelme belekezdeni. Ez már csak vegetáció/végjáték.
Dec 13, 2014 18:34:01
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 13, 2014 18:34:22
x9)
Ez hogy fog kinézni?
- Herr Klein, be tudna fáradni az állásinterjúra?
- Mifaann?! Nyeee, mosty éppen nyeeee... Eh... (
-
Dec 13, 2014 18:34:35
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
vs.
vérprofi programozó
Dec 13, 2014 18:34:35
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 13, 2014 18:35:23
x30)
Abból most lett elegem.
Abból most lett elegem.
Abból lett eleged, hogy hiába jártál tanfolyamokra, nem fejlődtél semmit. Mert buta vagy mint a segg. A sulinak pedig abból lett elege, hogy a súlyos butaságod mellett még késve is jártál be az órákra, meg röhigcséltél, ha kérdeztek. Ezért tanácsolt el a K2.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 13, 2014 18:35:35
x38)
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Tényleg lehetnek, mert a többi kérdést nem válaszoltad meg. Várom a válaszokat!
Schwezoff Dávid
Dec 13, 2014 18:36:00
Sodi a kinti életed teljesen felesleges.
Dec 13, 2014 18:36:00
-
Dec 13, 2014 18:36:47
"Akikkel beszélgettem, és tudnak németül, ők sem jártak tanfolyamra."
Na már megint a "mások". De te fogyatékos vagy. Hidd el Sodi, vége van. Még egy kicsit próbáld meg magadat a körülményekhez képest jól érezni. Ajándék lesz neked ez kis idő Berlinben. Erre a fórumra pedig tekints úgy mint egyfajta hospice házra.
Na már megint a "mások". De te fogyatékos vagy. Hidd el Sodi, vége van. Még egy kicsit próbáld meg magadat a körülményekhez képest jól érezni. Ajándék lesz neked ez kis idő Berlinben. Erre a fórumra pedig tekints úgy mint egyfajta hospice házra.
Dec 13, 2014 18:36:47
-
Dec 13, 2014 18:38:24
A KINTI IS. Elnézést trolléga.
Dec 13, 2014 18:38:24
-
Dec 13, 2014 18:39:37
Sodi azt nem érzed furcsának, hogy vadidegen embereknek magyarázkodsz?
Dec 13, 2014 18:39:37
-
Dec 13, 2014 18:41:52
a sodi nem matyarázkodik, ő csak védi a hazugságait.
Dec 13, 2014 18:41:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 13, 2014 18:42:05
x16)
Kiss Kender Farkas
Dec 13, 2014 18:43:49
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ha mondjuk 1940-ben lennénk, akkor biztos lennének koncentrációs gondjaid ott Berlin, Germany környékén ;) Ilyen kinézettel meg főleg nem Klein úr.
Dec 13, 2014 18:43:49
Fekete Bikapata
Dec 13, 2014 18:45:23
Rákészülsz a melókeresésre??? Ezen röhögni fogok még egy darabig...
Te el is hiszed, amiket leírsz?
Te el is hiszed, amiket leírsz?
Dec 13, 2014 18:45:23
sodipinátnyal.blog.hu
Dec 13, 2014 18:45:32
senki mással nem tud beszélgetni ez a számkivetett fogyatékos. Dec 13, 2014 18:45:32
tigris
Dec 13, 2014 18:46:33
eddig meg ment az őrjöngés, hogy nyelviskola így, tanfolyam úgy.
megint elbuktl valamivel, pedig előzetesen mekkora pofád volt, hogy december elején jön a c1...
nem jött....
megint elbuktl valamivel, pedig előzetesen mekkora pofád volt, hogy december elején jön a c1...
nem jött....
Dec 13, 2014 18:46:33
sodileaks
(
x10)
Dec 13, 2014 18:47:50
x10)
Dec 13, 2014 18:47:50
Rákészülsz a melókeresésre???
pontosabban a melókereséshez szükséges lelkiérő gyűjtésének megtervezésére. Dec 13, 2014 18:47:50
-
Dec 13, 2014 18:47:59
még februárban is készülni fog a motivációs levél. hosszú, kudarcokkal teli melókeresésre számítok, havonta új albérletben.
Dec 13, 2014 18:47:59
Schwezoff Dávid
Dec 13, 2014 18:48:37
nincs tarsa
nincs baratja
nincsenek munkatarsai
basszameg, mi vagyunk Sodi elete.
Karacsonykor valaki legyen ugyeletes, nezzen be a forumara!
Dec 13, 2014 18:48:37
Kiss Kender Farkas
Dec 13, 2014 18:56:34
Mi ez a többes? Gondolod, hogy annyian fognak hívni ilyen "szakértelemmel" ? Tudod te, hogy milyen konkurencia áll veled szemben? Nyelveket beszélő, referenciákkal és végzettséggel rendelkező szakemberek tömege.
Dec 13, 2014 18:56:34
Fajti
Dec 13, 2014 18:58:21
Szerintem a legjobb lenne, ha karácsonykoregész hanuka alatt elérhetetlen lenne a fórum. Egyrészt, hogy a trolloknak véletlenül se legyen ott a kísértés, hogy ne a családjukkal töltsék az időt, hanem felnézzenek helyette a fórumra Endre magányán röhögni, másrészt hogy Recsi igazán magányosan érezze magát. Az, hogy ide feljön és reagálunk rá, figyelmet adunk neki, az valamilyen szinten elűzi a magányát.
Dec 13, 2014 18:58:21
gázai piramisok
Dec 13, 2014 18:59:50
az a szép, hogy a trollok korábbi tanácsait követve kacagva keresnél milliókat. már rég fizetnének neked, ha lenne prémium kontent. egy go-pro a púpodra, egy az agancsodra és ömlenek a milliók. most, hogy németül is tudsz hetyetyézni ott a 80 milliós német piac.
Dec 13, 2014 18:59:50
-
Dec 13, 2014 19:01:57
Szerintem a legjobb lenne, ha karácsonykoregész hanuka alatt elérhetetlen lenne a fórum. Egyrészt, hogy a trolloknak véletlenül se legyen ott a kísértés, hogy ne a családjukkal töltsék az időt, hanem felnézzenek helyette a fórumra Endre magányán röhögni, másrészt hogy Recsi igazán magányosan érezze magát. Az, hogy ide feljön és reagálunk rá, figyelmet adunk neki, az valamilyen szinten elűzi a magányát.
Vagy találjunk ki egy karácsonyi szopatást Endrének, hogy érezze a törődést, és röhögjünk rajta amikor kimegyünk szarni a bőséges vacsora után.
Dec 13, 2014 19:01:57
-
Dec 13, 2014 19:04:14
Endre, idén milyen karácsonyi szopatást szeretnél kapni a troll bácsiktól?
Dec 13, 2014 19:04:14
-
Dec 13, 2014 19:06:45
Karácsony a szeretet és a megbocsátás ünnepe, a család elnézi ha a budin olvasok egy kis tudományt.
Dec 13, 2014 19:06:45
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 13, 2014 19:06:53
x30)

Kire gondolhatott? Hmm... Nézzük csak a szereposztást.
Naomi Watts?
Kate Winslet?
Maggie Q?
Dehát ezek mind nőiesek! Ennek semmi értelme!
Áh, megvan! Egy nyomifejű kisfiúra gerjedt rá már megint!
-
Dec 13, 2014 19:08:40
Bazmeg ez Aaron!!!
Dec 13, 2014 19:08:40
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 13, 2014 19:08:59
x30)
Haj nélkül elképzelve tiszta TC recsi legújabb szerelme, nem? xDDD
-
Dec 13, 2014 19:11:50
A trollok idén börtönt kértek Ártinak,Broni meg emellett még fagyhalált a tőrppének. Szerinted megkapjuk? Te mit kértél a jézuskától?
Dec 13, 2014 19:11:50
gázai piramisok
Dec 13, 2014 19:12:08
lehet, hogy egy zacskócsörgésig fajuló szerelmi háromszögnek voltunk tanúi?
Dec 13, 2014 19:12:08
Fajti
Dec 13, 2014 19:12:20
Nem. Ne legyen meg az az unalom/magány űző lehetősége Endrének, hogy feljön ide egy kis figyelemért, röhög ő is a kommenteken, stb. Érezze, hogy tényleg kibaszottul egyedül van, kint egy idegen ország közepén, aminek alig beszéli a nyelvét. Szerintem - karácsony kapcsán - ennél nagyobb büntetést nehezen kaphatna. A hanuka idén december 17–25. között tart. 8 nap néma csend szerintem jót tenne neki.
Persze listán/egyéb csatornákon szervezkedve mehet nyugodtan a faszerdő is.
Dec 13, 2014 19:12:20
gázai piramisok
Dec 13, 2014 19:14:20
én karácsonyi ajándéknak sneci nekrológjának örülnék, természetesen a gayromeon.
Dec 13, 2014 19:14:20
-
Dec 13, 2014 19:15:10
Erről jut eszembe! Zsírnak is mehet a faszerdő!
Dec 13, 2014 19:15:10
Haim
(
x10)
Dec 13, 2014 19:18:34
x10)
Én most éppen füstölt csülkös bablevest csinálok (elnézést Weisz rabbi, tudom, szombat is, csülök is, de hát gyarlók vagyunk), na szóval képzeld két bazi nagy fazékkal, sok zöldséggel és még több csülökkel. Azért csinálok kettővel, mert egy haver megemlítette,hogy imádja, de nem tud ilyet főzni és nagyon régen evett. Na őt lepem meg egy fazéknyi kajával.
Én nálad Berlin Germany környékén mi lesz a kaja?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Én nálad Berlin Germany környékén mi lesz a kaja?
162 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nem létező dolog hiánya miatt miért kap sírógörcsöt a halálféleltől?
ennyek íty shemmi éjtyelme.