Eddig lehet.
Ha szégyellesz visszatekinteni az elvesztegetett éveidre, és idegesít, hogy nem normális életet élsz, az leírva szarul hangzik, de az én jelenlegi helyzetembe több kiló arannyal vetekedő érték, mert nálam ez a lelki feszültség, hogy egyáltalán létezik, és felébredt, marha nagy érték, és örülnöm kell neki. :)
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A százezer BRUTTÓT én azért nem nevezném rendes pénznek.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Relatív. Folyamatosan növekvő, és 125 fölött a berlini időszakom vonatkozásában. Nyelvsuli mellett, meg minden.
Idegesít, hogy nem vagyok szociális, idegesít, hogy kevés a perspektívám, idegesít, hogy nem látok az életem alakulását, és ez végre nagyon jó, mert - mondom - eddig a saját életem sem érdekelt különösebben, csak a napokat akartam rossz érzések nélkül túlélni (rossz érzés pl. az unalom, ezért viszonylag becsületesen bejártam pl. az egyetemre, hogy nehogy unatkozhassak), és ezen kívül az égvilágon semmi nem motivált különösebben.
Késő bánat Endre
faszság
Amikor a Montessoriban rendszergazdáskodtam, volt egy 40 éves kollága, aki nem nagyon tudta, merre tart az élete.
Ott van a 40 fölötti Roland.
A 40 fölötti Szekeres Mária.
És még sorolhatnám hosszan.
Bőven van időm, és ha tanulni AKAROK, akkor tudok is.
Most van bennem ehhez feszültség, és ez JÓ.
Nyilván elmegyek, és kifizetem.
és a család? gyerek? keresztényi élet?
Na, ő is nagy üzletember lehet. Rád bármit is építeni :) Persze lehet, hogy direkt tönkre akar menni. Az más.
Pont ellenkezőleg.
Ha idegesít és frusztrál a probléma, az az én speciális helyzetemben éppen hogy NAGYON JÓ, mert a feszültség tetteket szül. Nekem pont hogy erre van szükségem most. Hogy legyek ettől ideges, és keressem a megoldást, és ne szarjam le többé beletörődve a saját életemet is.
Szerinted mennyi a kezelés?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Tudja, hogy itt Berlinben nekem minden fillér számít, úgyhogy nem lesz gond. Nyomok mindent keményen.
Na meló, csá.
És még sorolhatnám hosszan..
Inkább ne tedd. Neked tényleg ezek a példák? Ebben az esetben ne is csodálkozz a helyzeteden
Nem érted.
Arra a példák, hogy van időm.
Jobb most észhez térni, mint még 7 év múlva sem. :)
ennyi
na csá
Kamu xD Ha van róla videó, akkor talán elhiszem!
mint Gerynek? akinek azt hazudtad, hogy jól haladsz, holott el se kezdted azt, amivel megbízott és elpőre kifizetett
Azok folyamatosan történnek. Ezt tart életben.
Hogy kíváncsi vagyok a következő jóra.
Jó vicc, pont a demceber eleje marhára kaotikus volt.
Munka szempontjából.
Ez persze nem rossz, kezelem is mostantól jól. :)
úgy pl. hogy most is elhúzok dolgozni
Na meló, csá.
De értem. Pont azért írtam, mert nekik tényleg annyi és te sem állsz jobban.
endrevel naponta tobbszor is szokott jo dolog tortenni.
Mostantól, mától, ettől a pillanattól fogva. Hányszor írtad már ezeket. Az eredményt pedig látjuk :)
Hajléktalan lettél, Fifi.
ugy tudom kemal nincs a varosban. sodi, szerintem andi unatkozik, es ma este talan tisztazhatnatok a felreerteseket.
Egy zsidó kereskedő szolgája leszel? :D
Budapesten miért nem számított minden fillér? Mert egyszerűbb volt Rocskai meg Vera néni pénzén élősködni évekig?
Döbbenetes, de igazat írsz.
Eredmények?
Erre február elején térjünk vissza. :)
MOST van ugyanis az, hogy mostantól nem tanulni akarok, hanem rendesen, normális ember módjára itt megtanulni ÉLNI.
Ez egy hatalmas lépcső, mert egészen eddig azt mondtam, nyelvtanfolyam miatt vagyok itt.
hazaáruló szarházi vagy
Evidencia, hogy még mindig van gazdatest. Érdekes módon mindig az utolsó pillanatban fut be annyi pénz, ami pl. a következő havi lakhatásra kell.
Decembernek mindjárt vége, 1 hónap alatt fogsz felpörögni?
Mániái a díszes kompániádnak vannak :) Cselekedetek? Az eddigi lassan 6 hónap erre nem volt elég. Előtte majdnem egy évig itthon tanultad a nyelvet. Előrelépés: 0
Nem kell ezt elsietni, ráér áprilisban is.
"2011. december 18. 19:47 -> link
"Egyedül a te hibád, hogy 30000 félév egyetem után nem keresel nettó 250 ezret."
Ezzel még talán egyet is értek.
A kezelési megoldások kombinálásával (növekvő munkaóra, növekvő órabér, növekvő munkahatékonyság, csökkenő kiadás, alternatív jogi formák) rohamosan közelítek efelé. Úgyhogy térjünk vissza a kérdésre áprilisban."
Mi lesz február elején? Véget ér a pályakezdő korszakod?
Szerintem a pályakezdő időszak újrakezdődik, amikor az ember disszertál egy másik országba.
Szóval 2016 augusztusáig most türelmi időszak van.
Pontosan.
Bár a gery által kiszivárogtatott levelek alapján(kösz gery!) inkább valami fix appanázst kaphat, és ami azon felül van, azt neki kell megoldania. Ha pedig nem sikerül, akkor három napig koplalás van.
Én hajlamos vagyok elhinni, hogy tényleg gányol havi 100-120 rugó értékben, de az egy rejtély, hogy honnan jöhet a hiányzó havi 150-200 ezer forint.
A tanáruras sztorit le lehet valahogy csekkolni? Eladhatta a tartozást, de az is lehet, hogy szépen jön a havi 135 ezer forint belőle.
MOST van ugyanis az, hogy mostantól nem tanulni akarok, hanem rendesen, normális ember módjára itt megtanulni ÉLNI.
ez Pesten miért is nem jött össze?
mármint hogy normális ember legyél, elmenjél dolgozni és eltartsd magad?
Azt állítja, most is van nyelvsul, csak ritkábban és 102 eurónál olcsóbb havonta.
Megint beszerzett pár Taxus cd-t :)
Gyöngyi is egy igazi szörnyeteg volt. Nincs más megoldás, perelni kell, hogy miattuk lett életképtelen a gnóm.
Volt még valami hasonló cég, Relaxa talán. Az is valami efféle történet volt. Őket is perelni kell életveszély okozása miatt :)
Akkor már schlignOFFot is, meg blájen tlészit is. Szemetek.
Lehetne a bíróságtól csoportos kedvezményt kérni, annyi mindenkit kéne perelni :)
Van az a csávó akinek se keze se lába, és ugyanezt a süket dumát nyomja, csak az Univerum helyett istenről vakerál, és több száz millió követője van. Ugyanazt csinálja mint ezek a kuruzslók, szellemi vezetőt játszik, dollármilliárdos, de arra nem volt képes hogy vásároljon 2 pár bionikus végtagot, úgy cipelteti magát meg törölteti ki a seggét, és arról beszél, hogy csak szólni kell istenhez, és isten nevetségesen bőséges élettel ajándékozza meg. Én azt is beperelném, biztos ami biztos.
hazudik és terel a púpos. Gazdatestnél fog lakni.
Recskás, mit kaptál tavaly karácsonyra, és kitől? Idén kinek és mit veszel ajándékba? Kitől fogsz ajándékot kapni?
A 2. legolcsóbb üveg bort a legolcsóbb helyett, és lidl deluxe felvágottat.
Egyszerűen rettegek attól, hogy az itteni tartózkodásom egy legyen a jól hangzó múltbeli emlékek sorában, azon túl, hogy objektíven elmondva nagyon jól hangzik, valódi értelem nélkül.
Te figyelj... milyen jó emlékekről beszélsz?! Nem tetted kicsit alacsonyra a mércét?
Mi volt neked a jó emlék az életedben, a rejszbunkeren kívül, ahol gyerekeket fizettél be masztipartira?
A retardtüntik? A kamerázások a föld leglecsúszottabb figuráival?
Hogy a nácik kivittek EU-s pénzen ryanairrel 2 éjszakára brüsszelbe páncélos rákot zabálni fonnyadt salátával?
Ülve vonatoztál ki 2 országgal odébb, Európában, ahol most geci hideg van rád, és még mindig őszi kabátban jársz.
Amikor megérkeztél, akkor ORRBA BASZTAK úgy, hogy már nem csak a Pitont hordod jobb oldalon, hanem a dudaorrodat is.
Rád adtak egy óriási, komikus méretű szódásszifon szemüveget hogy egyáltalán olvasni tudj, ami a dudaorroddal olyan mint egy kellék a cirkuszban.
Putriról-putrira vándorolsz a pakkoddal minden hónapban.
2 hónapig nem volt ágyad. A földön aludtál. A temetőre néző balkonon életre kelt Edgar Allen Poe verse, amikor a halálmadár leült melléd, és károgta, hogy "Nevermore! Nevermore! Nevermore!" miközben a lopott kávét szürcsölted és a sírokat meg a tévétornyot (geccccc.....) nézted ámulva. És utána lefeküdtél a földre, mint az irodában a hálózsákba. És nyers csirkemellet ettél, mosópor nélkül mostál ruhát, eltörted a szárítót és 15 eurót akartál fizetni egy üvegpohárért.
Szeptemberig bírtad a nyelviskolát amiért elvileg kimentél. Nem hoztad a szintet, bunkó voltál, felkészületlen.
Dec tizedikén volt az egyetlen bejegyzésed a sodinyelv-en, tavaly.
Nem tudsz németül pedig abból érettségiztél.
Zseri meg Flódnis mint gazdatestek megszűntek létezni.
Hónapokig krumplin éltél mint valami ír kobold.
A gyíkhús ravioli (böff BŐFF) nálad ünnep volt.
Az iskolában senki nem bírt.
Andi a legelején megutált mint a szart.
Barátaid nincsenek.
Eldobtál hülye könyvekre, diszkóbelépőre vagy száz eurót, mindennap iszol, hetente többször tivornyázol is egyedül.
Elhagytál kilencven eurót.
Alkoholista még nem, de iszákos már vagy.
A nagyképű dumáid után bevallottad, hogy (*röhög*) SÍRSZ a halálfélelemtől.
Se suli, se meló, se barátok.
Amellett hogy a HAZÁD helyett egy putri, törökökkel teli, rohadó városban vered a farkad, mit tudsz elmondani?
Mik azok a "kellemes emlékek"?!
Az ottléted eddig egy merő pokol, kudarc és szégyen volt.
Gyalázatosan viselkedtél Andival és a nyelviskoládban is.
Németül beszélni még mindig nem tudsz.
Olyanokhoz méred az életedet, mint Kiss Roland Farkarossz, a nőverő, mamahotellakó munkanélküli börtöntöltelék, mert MÉG nem vagy negyven és nem vagy börtönben, csak saját magatoknál szarabbakkal barátkoztok, mert a langyos szarban a többi nyomorultat bámulva elmondhatjátok, hogy "én még legalább nem vagyok negyven", "én még legalább nem voltam börtönben", stb.
Ne aggódj, bejlin nem lesz szép emlék.
Tudod hogy min röhögök? Van ez a fórum. Jobb, mint a tévé amit tizenéve nem nézek, mert szar, és ez egy igazi valóságshow. Járnak ide, egyre többen fölváltva, az átlag létszám napközben hetven körül van.
Ha fölállunk a géptől, akkor odamegyünk a teli hűtőhöz vagy a terített asztalhoz, vagy beülünk a kocsiba és elmegyünk valahová. Ha néha valamelyikünknek megszalad a keze vagy túl vicces a süti, akkor kimegy hozzátok a NAV, a rendőrség, a mentők, stb. Nekünk 10 perc röhögés, nektek egy életre szóló dühgóc, ami visszafog titeket attól, hogy kimásszatok a szarból, és csak pörög, pörög, pörög bennetek a bosszúvágy.
Amit a szolnoki hekker csinál, pár ujjmozdulat, oszt' elmegy aludni, másnap elvégzi a munkáját, éli az életét, pörög, éjjel megint kirsánkodik egy jót a tk oldalával.
Ti meg, parasztok arra teszitek fel az életeteket, hogy ezekért bosszút forraljatok, és az egész napotok, hetetek, életetek megreked, mert a trollok úgy akarják. Jó aljanép módra ragaszkodtok a sérelmeitekhez, és soha nem fogtok haladni előre.
Ami egy trollnak egy rövid tréfa, az nektek kiterjedten szopás, és megvénhedtek a bosszúállásban. Ami jó, nagyon jó. A szuterénben, a mamahotelban, az ágyneműtartóban pörög le minden napotok, és e körül a fórum körül forog az egész életetek. Ami jó : ) Távol maradtok munkától, karriertől, szociális élettől, a trollokkal keltek és a trollokkal fekszetek. A trollokkal álmodtok.
A trollok pöckölgetnek titeket, kisebb-nagyobb röhögés a szopatás eredményén és annyi. Ti a halálos ágyatokig megmaradtok a nihilben, és a trollokat fogjátok kergetni.
Kiszámíthatóak vagytok. Prolik. Irigy, primitív, kisstílű, sikertelen, nincstelen prolik. Akik okádnak mindenkire, aki bármit kihozott az életéből. Ti nem hoztok ki semmit, és mindenbe belebuktok. Nektek nem kell és nem jut más. Interetes trollvadászat és cigánykergetés.
Ez a fórum arra jó, hogy elrontsa az életeteket. Nem a leírtak miatt. Nem a trollok miatt. Hanem mert a várt reakciót hozzátok, a proligőgöt, a prolibosszút, a proligyűlöletet. minden napra akad hisztizni való és öri hari, és úgy pusztultok meg, hogy ekörül forgott a nyavalyás életek. Nekünk meg, állandó és változó tagoknak, egy kurva vicces kis fórum, ahol belógatták a csalikat a társadalom rákos sejtjeinek, és azok ráharaptak a horogra, és egyenként likvidálták őket.
Gyorsabban és többször vered ki? Többet lopsz a sarki boltban? Gyorsabban iszod a glédát?
Én is beletenyereltem valamibe Xd
Esküszöm, megszépül, ha bomlani kezd...
nyalas.
* ásít *
Strafe, ja!
"ő hozza a megrendelőket, én meg dolgozok"
bukás bekódolva
Egyszerűen rettegek attól, hogy az itteni tartózkodásom egy legyen a jól hangzó múltbeli emlékek sorában, azon túl, hogy objektíven elmondva nagyon jól hangzik, valódi értelem nélkül.
pedig semmi értelme, semmit nem tudsz felmutatni, akármivel is áltatod magad
sodika
Dec 12, 2014 22:26:41
Egyébként kudarnak nem nevezném.
Elkezdtem odafigyelve dolgozni, rendes pénzért.
És egyre erősebb bennem az igény, hogy normális életet éljek, amit eddigi 32 évem során valójában leszartam, csak felkeltem, és mindig csináltam valamit, de valójában nem tudtam magammal mit kezdeni.
Végre idegesít, hogy eddig nem éltem normális életet, és szégyellni is kezdem, és különös módon ez jó, mert eddig ennek a feszültségnek a tökéletes hiánya, a saját életem magamról történő leszarása volt a legnagyobb bajom.
És egyre erősebb bennem az igény, hogy normális életet éljek, amit eddigi 32 évem során valójában leszartam, csak felkeltem, és mindig csináltam valamit, de valójában nem tudtam magammal mit kezdeni.
Végre idegesít, hogy eddig nem éltem normális életet, és szégyellni is kezdem, és különös módon ez jó, mert eddig ennek a feszültségnek a tökéletes hiánya, a saját életem magamról történő leszarása volt a legnagyobb bajom.
Dec 12, 2014 22:26:41
sodika
Dec 12, 2014 22:28:31
Ez az egész életedre igaz.
Eddig lehet.
Ha szégyellesz visszatekinteni az elvesztegetett éveidre, és idegesít, hogy nem normális életet élsz, az leírva szarul hangzik, de az én jelenlegi helyzetembe több kiló arannyal vetekedő érték, mert nálam ez a lelki feszültség, hogy egyáltalán létezik, és felébredt, marha nagy érték, és örülnöm kell neki. :)
Ennyi.
Dec 12, 2014 22:28:31
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 12, 2014 22:28:32
x16)
banshee
(
x24)
Dec 12, 2014 22:29:10
x24)
mennyi ebben a hónapban az excel?
sodika
Dec 12, 2014 22:29:24
na jó
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 12, 2014 22:29:24
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 22:31:16
Pedig ez a Berlin eddig tiszta shiker: Andi foglalt (gondolj bele, éppen most tartanak az előjátéknál xD), a szoba foglalt, a nyelviskolából eltanácsolnak, a főnök urak valahogy nincsenek fizetős hangulatban, lassan hetente más-más odúba kell átcsoszognod. Szóval én megértem, hogy maradni akarsz *pr*
Dec 12, 2014 22:31:16
sodika
Dec 12, 2014 22:31:38
Relatív. Folyamatosan növekvő, és 125 fölött a berlini időszakom vonatkozásában. Nyelvsuli mellett, meg minden.
Idegesít, hogy nem vagyok szociális, idegesít, hogy kevés a perspektívám, idegesít, hogy nem látok az életem alakulását, és ez végre nagyon jó, mert - mondom - eddig a saját életem sem érdekelt különösebben, csak a napokat akartam rossz érzések nélkül túlélni (rossz érzés pl. az unalom, ezért viszonylag becsületesen bejártam pl. az egyetemre, hogy nehogy unatkozhassak), és ezen kívül az égvilágon semmi nem motivált különösebben.
Dec 12, 2014 22:31:38
*
Dec 12, 2014 22:31:48
pentek este melo?? most rajzanak a nemet csibek, Hahó!
Dec 12, 2014 22:31:48
Kovi
Dec 12, 2014 22:32:31
kezdesz igazan szarul lenni az ertelmetlenul elpocsekolt evek, es a kilatastalansag miatt. ja es persze lofaszt keresel te rendes penzt, csak a sertestenyesztes jovedelmez ilyen szepen.
Dec 12, 2014 22:32:31
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 22:32:39
Késő bánat Endre
Dec 12, 2014 22:32:39
sodika
Dec 12, 2014 22:33:43
Kiss Kender Farkas:
Épp ma kaptam pénzt egy weblapért egy ISZTI-beli kapcsolatomtól. Nem sokat, 90 eurót, de legalább ezzel visszajött, amit múlt héten elveszítettem a metrón (a fene egye meg). Kitalálta a gyerek, hogy rám épít egy vállalkozást: ő hozza a megrendelőket, én meg dolgozok.
Egyelőre nincs ellenemre az ötlet. Ha van elfoglaltság, sok, van pénz is.
Épp ma kaptam pénzt egy weblapért egy ISZTI-beli kapcsolatomtól. Nem sokat, 90 eurót, de legalább ezzel visszajött, amit múlt héten elveszítettem a metrón (a fene egye meg). Kitalálta a gyerek, hogy rám épít egy vállalkozást: ő hozza a megrendelőket, én meg dolgozok.
Dec 12, 2014 22:33:43
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 12, 2014 22:34:57
x16)
Mit csinálsz, ha kilyukad az egyik fogad, és hirtelen fogorvoshoz kell menned?
sodika
Dec 12, 2014 22:35:23
Késő bánat Endre
faszság
Amikor a Montessoriban rendszergazdáskodtam, volt egy 40 éves kollága, aki nem nagyon tudta, merre tart az élete.
Dec 12, 2014 22:35:23
sodika
Dec 12, 2014 22:35:57
Mit csinálsz, ha kilyukad az egyik fogad, és hirtelen fogorvoshoz kell menned?
Dec 12, 2014 22:35:57
heavy metal
Dec 12, 2014 22:36:09
faszság
és a család? gyerek? keresztényi élet?
Dec 12, 2014 22:36:09
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 22:36:46
Kitalálta a gyerek, hogy rám épít egy vállalkozást: ő hozza a megrendelőket, én meg dolgozok
Na, ő is nagy üzletember lehet. Rád bármit is építeni :) Persze lehet, hogy direkt tönkre akar menni. Az más.
Dec 12, 2014 22:36:46
sodika
Dec 12, 2014 22:37:20
kezdesz igazan szarul lenni az ertelmetlenul elpocsekolt evek, es a kilatastalansag miatt.
Pont ellenkezőleg.
Ha idegesít és frusztrál a probléma, az az én speciális helyzetemben éppen hogy NAGYON JÓ, mert a feszültség tetteket szül. Nekem pont hogy erre van szükségem most. Hogy legyek ettől ideges, és keressem a megoldást, és ne szarjam le többé beletörődve a saját életemet is.
Dec 12, 2014 22:37:20
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 12, 2014 22:37:32
x16)
Szerinted mennyi a kezelés?
sodika
Dec 12, 2014 22:38:05
Na, ő is nagy üzletember lehet. Rád bármit is építeni :)
Tudja, hogy itt Berlinben nekem minden fillér számít, úgyhogy nem lesz gond. Nyomok mindent keményen.
Na meló, csá.
Dec 12, 2014 22:38:05
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 22:39:13
És még sorolhatnám hosszan..
Inkább ne tedd. Neked tényleg ezek a példák? Ebben az esetben ne is csodálkozz a helyzeteden
Dec 12, 2014 22:39:13
medvezsidaj
Dec 12, 2014 22:40:42
Zsendre veled az utobbi 10 evben osszesen hany jo dolog tortent?
Dec 12, 2014 22:40:42
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 12, 2014 22:40:57
x16)
Endre, szerinted mi a nagyobb buli?
Börtönben ülni, vagy egy lábatlan hajléktalant tologatni az utcán?
Börtönben ülni, vagy egy lábatlan hajléktalant tologatni az utcán?
sodika
Dec 12, 2014 22:41:15
Inkább ne tedd. Neked tényleg ezek a példák?
Nem érted.
ennyi
na csá
Dec 12, 2014 22:41:15
Laci
Dec 12, 2014 22:41:20
Nyomok mindent keményen.
Kamu xD Ha van róla videó, akkor talán elhiszem!
Dec 12, 2014 22:41:20
jiddise máme
(
x11)
Dec 12, 2014 22:41:24
x11)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
mint Gerynek? akinek azt hazudtad, hogy jól haladsz, holott el se kezdted azt, amivel megbízott és elpőre kifizetett
sodika
Dec 12, 2014 22:41:58
Azok folyamatosan történnek. Ezt tart életben.
Hogy kíváncsi vagyok a következő jóra.
Dec 12, 2014 22:41:58
snecimano
Dec 12, 2014 22:42:59
Kiss Kender Farkas:
a fene egye meg, jol megszivta most ez a hulye sneci XDDD Épp ma kaptam pénzt egy weblapért egy ISZTI-beli kapcsolatomtól. Nem sokat, 90 eurót, de legalább ezzel visszajött, amit múlt héten elveszítettem a metrón (a fene egye meg). Kitalálta a gyerek, hogy rám épít egy vállalkozást: ő hozza a megrendelőket, én meg dolgozok.
sodika
Munka szempontjából.
Na meló, csá.
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 22:43:53
Nem érted.
ennyi
na csá
ennyi
na csá
De értem. Pont azért írtam, mert nekik tényleg annyi és te sem állsz jobban.
Dec 12, 2014 22:43:53
Kovi
Dec 12, 2014 22:45:01
endrevel naponta tobbszor is szokott jo dolog tortenni.
Dec 12, 2014 22:45:01
medvezsidaj
Dec 12, 2014 22:45:17
Te miert dolgozol pentek ejszaka? Sirsz, hogy nincs szocialis eleted te barom, huzz le egy szorakozohelyre!
Dec 12, 2014 22:45:17
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 22:46:11
Munka szempontjából.
Na meló, csá.
Munka szempontjából.
Na meló, csá.
Mostantól, mától, ettől a pillanattól fogva. Hányszor írtad már ezeket. Az eredményt pedig látjuk :)
Dec 12, 2014 22:46:11
keserű igazság
Dec 12, 2014 22:46:50
Nem nagyon van kihez és miért hazamenni.
Hajléktalan lettél, Fifi.
Dec 12, 2014 22:46:50
Kovi
Dec 12, 2014 22:51:47
Te miert dolgozol pentek ejszaka? Sirsz, hogy nincs szocialis eleted te barom, huzz le egy szorakozohelyre!
ugy tudom kemal nincs a varosban. sodi, szerintem andi unatkozik, es ma este talan tisztazhatnatok a felreerteseket.
Dec 12, 2014 22:51:47
-
Dec 12, 2014 22:53:50
Kitalálta a gyerek, hogy rám épít egy vállalkozást: ő hozza a megrendelőket, én meg dolgozok.
Dec 12, 2014 22:53:50
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 12, 2014 22:54:13
x16)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Budapesten miért nem számított minden fillér? Mert egyszerűbb volt Rocskai meg Vera néni pénzén élősködni évekig?
Kovi
Dec 12, 2014 22:54:47
gay chatroom, szerintem ez ertheto... Dec 12, 2014 22:54:47
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 22:55:10
Januárban fél éve, hogy kint vagy. Eredmények? Rocskaiék és Fórizs kölcsönei, hogy maradhass. Gery fenekének nyalogatása, mert életveszélyben vagy. Nyelviskola messziről integet, Andi is (bár szerintem êppen foglalt a keze), februárban elítélnek. Az ajtódat felváltva rugdossa kötbér kapitány és inkasszó manó. Néha felbukkan sírógörcs sára és pszichoszomatikus péter is. Erre te itt adod a magabiztos és shikeres üzletembert? :)
Dec 12, 2014 22:55:10
vérprofi marketinges
Dec 12, 2014 22:55:57
* másra bízza az ügyfelek felhajtását, az a biztos *
Dec 12, 2014 22:55:57
Rósza
Dec 12, 2014 22:56:17
Nyomok mindent keményen.
Én is, bassza mög a kurvaélet, mégsem tudok KAKÁLNI! Dec 12, 2014 22:56:17
sodika
Dec 12, 2014 22:59:20
Januárban fél éve, hogy kint vagy. Eredmények?
Eredmények?
Ez egy hatalmas lépcső, mert egészen eddig azt mondtam, nyelvtanfolyam miatt vagyok itt.
Dec 12, 2014 22:59:20
Kovi
Dec 12, 2014 23:00:14
szerintem kurvara nincs anyagi gondban a recskas. nem fenyegeti az ehenhalas. recskaiek nem tul bokezuek, de eleg penzt kap mindenre.
egyszeruen tul nyugodt ebbol a szempontbol. csak az a baja, hogy rajott, hiaba tartjak a gazdatestek eletben, shemmi de shemmi ertyelme shincs az egesznek.
egyszeruen tul nyugodt ebbol a szempontbol. csak az a baja, hogy rajott, hiaba tartjak a gazdatestek eletben, shemmi de shemmi ertyelme shincs az egesznek.
Dec 12, 2014 23:00:14
-
Dec 12, 2014 23:02:01
kik az új lakótársaid? hányan vannak, mit csinálnak, hány évesek?
Dec 12, 2014 23:02:01
Brian
Dec 12, 2014 23:03:14
Eredmények?
Eredmények?
hazaáruló szarházi vagy
Dec 12, 2014 23:03:14
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 12, 2014 23:06:01
szerintem kurvara nincs anyagi gondban a recskas. nem fenyegeti az ehenhalas. recskaiek nem tul bokezuek, de eleg penzt kap mindenre.
Evidencia, hogy még mindig van gazdatest. Érdekes módon mindig az utolsó pillanatban fut be annyi pénz, ami pl. a következő havi lakhatásra kell.
Dec 12, 2014 23:06:01
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 23:06:31
Eredmények?
Erre február elején térjünk vissza. :).
Eredmények?
Erre február elején térjünk vissza. :).
Decembernek mindjárt vége, 1 hónap alatt fogsz felpörögni?
Dec 12, 2014 23:06:31
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 23:09:21
Lassan elmondhatnád azt is, hogy mibe tenyereltél bele, ami miatt érdemes téged "kölcsönökkel" szponzorálniuk a jótevőidnek
Dec 12, 2014 23:09:21
sodika
Dec 12, 2014 23:11:51
Ez neked valami mániád.
Pedig amit leírtam, ennyire egyszerű.
Serdülőkoromtól kezdve leszartam a saját életemet is, és arról szólt minden napom, hogy ne legyen aznap rossz érzésem. A tavalyi berlini utam ébresztette fel bennem a vágyat olyan szociális életre, ami ennél több.
Itt pedig azért vagyok, és maradok, mert egyre erősebb ez a feszültség, és ez jó, mert ebből lesznek a cselekedetek.
Serdülőkoromtól kezdve leszartam a saját életemet is, és arról szólt minden napom, hogy ne legyen aznap rossz érzésem. A tavalyi berlini utam ébresztette fel bennem a vágyat olyan szociális életre, ami ennél több.
Itt pedig azért vagyok, és maradok, mert egyre erősebb ez a feszültség, és ez jó, mert ebből lesznek a cselekedetek.
Dec 12, 2014 23:11:51
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 23:15:44
Ez neked valami mániád.
Mániái a díszes kompániádnak vannak :) Cselekedetek? Az eddigi lassan 6 hónap erre nem volt elég. Előtte majdnem egy évig itthon tanultad a nyelvet. Előrelépés: 0
Dec 12, 2014 23:15:44
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 12, 2014 23:16:17
x30)
Februárban hányadikán lesz a tárgyalásod, Klein?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 12, 2014 23:17:19
x16)
Eredmények?
Nem kell ezt elsietni, ráér áprilisban is.
"2011. december 18. 19:47 -> link
"Egyedül a te hibád, hogy 30000 félév egyetem után nem keresel nettó 250 ezret."
Ezzel még talán egyet is értek.
A kezelési megoldások kombinálásával (növekvő munkaóra, növekvő órabér, növekvő munkahatékonyság, csökkenő kiadás, alternatív jogi formák) rohamosan közelítek efelé. Úgyhogy térjünk vissza a kérdésre áprilisban."
Kovi
Dec 12, 2014 23:19:45
szoval ezentul elni tanulsz. csak vezesd precizen az excelben, hogy napi hany orat forditottal erre.
Dec 12, 2014 23:19:45
hunger games
Dec 12, 2014 23:20:09
Eredmények?
Eredmények?
Dec 12, 2014 23:20:09
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 12, 2014 23:21:34
x16)
Szerintem a pályakezdő időszak újrakezdődik, amikor az ember disszertál egy másik országba.
Szóval 2016 augusztusáig most türelmi időszak van.
Zulu
(
x15)
Dec 12, 2014 23:22:08
x15)
Pontosan.
Bár a gery által kiszivárogtatott levelek alapján(kösz gery!) inkább valami fix appanázst kaphat, és ami azon felül van, azt neki kell megoldania. Ha pedig nem sikerül, akkor három napig koplalás van.
Én hajlamos vagyok elhinni, hogy tényleg gányol havi 100-120 rugó értékben, de az egy rejtély, hogy honnan jöhet a hiányzó havi 150-200 ezer forint.
A tanáruras sztorit le lehet valahogy csekkolni? Eladhatta a tartozást, de az is lehet, hogy szépen jön a havi 135 ezer forint belőle.
jiddise máme
(
x11)
Dec 12, 2014 23:22:43
x11)
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 23:23:52
Tudod mit Endi? Én vagyok a hülye, mert elfelejtettem, hogy januártól kezdődik a szokásos akklimatizációs éved, úgyhogy csak 2016-ban számolj be :)
Dec 12, 2014 23:23:52
Zulu
(
x15)
Dec 12, 2014 23:25:34
x15)
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 12, 2014 23:29:03
x30)
Javaslom felvenni a Retárdnaptárba a tervbe vett berlini pinanyalást, februári 1-i dátummal. Aztán majd pontosítható, ha kiderült, hányadikán lesz a tárgyalás.
Kovi
Dec 12, 2014 23:29:04
Tudod mit Endi? Én vagyok a hülye, mert elfelejtettem, hogy januártól kezdődik a szokásos akklimatizációs éved, úgyhogy csak 2016-ban számolj be :)
endre most kezdte el az elet iskolajat. aki nem ejsotet muveletlen geci, az erti, hogy ilyen komoly oktatasi intezmenyt nem lehet felpuprol venni, es mindenfele nyelvtanfolyammal akadalyozni a tanulast. Dec 12, 2014 23:29:04
Kovi
Dec 12, 2014 23:31:08
Pontosan.
az nem gyanus, hogy a nyelviskola mar nincs, snecinek meg megsincs sokkal tobb penze? XD Bár a gery által kiszivárogtatott levelek alapján(kösz gery!) inkább valami fix appanázst kaphat, és ami azon felül van, azt neki kell megoldania. Ha pedig nem sikerül, akkor három napig koplalás van.
Dec 12, 2014 23:31:08
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 12, 2014 23:31:26
x30)
Year eight is too late - ezzel a rímelő jelmondattal indította a beszélgetést Simon Humphreys, a brit Computing at School (CAS) munkacsoport koordinátora, arra utalva, hogy nyolcadikban* már késő megismerkedni a programozás alapjaival. A CAS sokat tett azért, hogy a brit kormány 2014 szeptemberében megváltoztassa a tantervet, és az állami iskolákban ötéves kortól kötelezővé tegye az informatikai oktatást.
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 23:32:23
Gonosz egy nő ez az Andi. Miatta roppant össze Endre tökéletesre csiszolt terve a kinti életről és most miatta kell matyarázkodnia.
Egyébként màr minden stimmelne: januárban krisztusi kor és vele együtt érkezne a cshodálatos asszony, méhében egy kis krónikással. Kimondom a fájó tényt: Andi tehet mindenről! Ilyenkor bizony perelni kell!
Egyébként màr minden stimmelne: januárban krisztusi kor és vele együtt érkezne a cshodálatos asszony, méhében egy kis krónikással. Kimondom a fájó tényt: Andi tehet mindenről! Ilyenkor bizony perelni kell!
Dec 12, 2014 23:32:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 12, 2014 23:32:53
x30)
az nem gyanus, hogy a nyelviskola mar nincs, snecinek meg megsincs sokkal tobb penze? XD
Azt állítja, most is van nyelvsul, csak ritkábban és 102 eurónál olcsóbb havonta.
broni
Dec 12, 2014 23:34:42
Dec 12, 2014 23:34:42
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 23:34:44
Megint beszerzett pár Taxus cd-t :)
Dec 12, 2014 23:34:44
ATITÁN
Dec 12, 2014 23:36:13
Gonosz egy nő ez az Andi.
Gyöngyi is egy igazi szörnyeteg volt. Nincs más megoldás, perelni kell, hogy miattuk lett életképtelen a gnóm.
Dec 12, 2014 23:36:13
hunger games
Dec 12, 2014 23:37:35
Dec 12, 2014 23:37:35
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 23:41:27
Komoly cég volt ez is, már a domain sincs meg :D
taxus.hu/
taxus.hu/
Volt még valami hasonló cég, Relaxa talán. Az is valami efféle történet volt. Őket is perelni kell életveszély okozása miatt :)
Dec 12, 2014 23:41:27
xray
Dec 12, 2014 23:43:24
Sneci fiacskám, belegondoltál már abba, hogy mi történik akkor - ami bármelyik emberrel előfordulhat - ha megbetegszel és nem tudsz dolgozni, nincs aki egy pohár teát csináljon neked? Mivel egy fitying tartalékod sincs, mi lesz veled?
Te tényleg életveszélyben vagy. Neked egyetlen reményed lehet, az édesanyád, akit megvetsz és utálsz.
Te tényleg életveszélyben vagy. Neked egyetlen reményed lehet, az édesanyád, akit megvetsz és utálsz.
Dec 12, 2014 23:43:24
-
Dec 12, 2014 23:43:44
Dec 12, 2014 23:43:44
*
Dec 12, 2014 23:46:02
egy jo urdiplomata akar az egesz foldet is beperelheti!
Dec 12, 2014 23:46:02
Kiss Kender Farkas
Dec 12, 2014 23:46:24
Lehetne a bíróságtól csoportos kedvezményt kérni, annyi mindenkit kéne perelni :)
Dec 12, 2014 23:46:24
hunger games
Dec 12, 2014 23:48:04
Bazmeg gyagyás, te valami csalhatatlan érzékkel választod ki minden területen a legalja kuruzslókat: Tracy, Kyosaki, Hill, Schlingloff, Wolf, szcientológusok, Taxus, Nonijuice, stb.
Ilyen nincs.
Ilyen nincs.
Dec 12, 2014 23:48:04
hunger games
Dec 12, 2014 23:51:55
Protipp a szabadúszó/vállalkozó trolloknak: ha kétségeitek vannak egy üzleti partner megbízhatóságával kapcsolatban, csak kérdezzétek a gyagyást. Ha ismeri őket, tuti átbaszás.
Dec 12, 2014 23:51:55
bronihergelés
Dec 12, 2014 23:53:05
Bazmeg gyagyás, te valami csalhatatlan érzékkel választod ki minden területen a legalja kuruzslókat: Tracy, Kyosaki, Hill, Schlingloff, Wolf, szcientológusok, Taxus, Nonijuice, stb.
Ilyen nincs.
Ilyen nincs.
Van az a csávó akinek se keze se lába, és ugyanezt a süket dumát nyomja, csak az Univerum helyett istenről vakerál, és több száz millió követője van. Ugyanazt csinálja mint ezek a kuruzslók, szellemi vezetőt játszik, dollármilliárdos, de arra nem volt képes hogy vásároljon 2 pár bionikus végtagot, úgy cipelteti magát meg törölteti ki a seggét, és arról beszél, hogy csak szólni kell istenhez, és isten nevetségesen bőséges élettel ajándékozza meg. Én azt is beperelném, biztos ami biztos.
Dec 12, 2014 23:53:05
bronihergelés 2.0
Dec 13, 2014 00:16:59
Az a csávó amúgy szerb. Dec 13, 2014 00:16:59
bronihergelés
Dec 13, 2014 00:19:24
Broninak nagyon bejönne, ha meg akarná keresztelni a kocsmában.
Dec 13, 2014 00:19:24
broni
Dec 13, 2014 00:30:16
pina
Dec 13, 2014 00:30:16
broni
Dec 13, 2014 00:31:27
na, alvás, nem sokat aludtam éjjjel, mer ittam......
Dec 13, 2014 00:31:27
töppedt buzigolyók
Dec 13, 2014 00:46:44
Oké, arra az IP cím alapján nyilván rájöttetek, hogy december elején nem történt változás a címemben, ugyanott vagyok, ahova október 1-én költöztem, de a karácsonyt már nem tölthetem itt, mert akkor egyedül szeretnének maradni, és jövőre se jöhetek vissza, mert januárban elköltöznek, és a szoba helyett már az egész lakást fogják kiadni.
De ne örüljetek, nem utazok haza. A karácsonyi és a szilveszteri szállásom már megvan, és már ki is van fizetve. Sőt, ma délelőtt már a következő helyem kulcsát is megkaptam (nyit mindent), bár elfoglalni majd csak közvetlenül karácsony előtt fogom tudni.
Egyetlen kellemetlenség, hogy valamikor jövő héten kell vennem ágyneműt, mert az eddigi szállásadóim azt mindig tudtak számomra biztosítani, a következő helyre viszont kérték, hogy vigyek sajátot.
De ne örüljetek, nem utazok haza. A karácsonyi és a szilveszteri szállásom már megvan, és már ki is van fizetve. Sőt, ma délelőtt már a következő helyem kulcsát is megkaptam (nyit mindent), bár elfoglalni majd csak közvetlenül karácsony előtt fogom tudni.
Egyetlen kellemetlenség, hogy valamikor jövő héten kell vennem ágyneműt, mert az eddigi szállásadóim azt mindig tudtak számomra biztosítani, a következő helyre viszont kérték, hogy vigyek sajátot.
hazudik és terel a púpos. Gazdatestnél fog lakni.
Dec 13, 2014 00:46:44
töppedt buzigolyók
Dec 13, 2014 00:48:20
A karácsonyt minden jel szerint egyedül fogom tölteni egy berlini lakásban, merthogy ez a város ilyenkor mindig kiürül, így lakótársaim. Az kicsit szar lesz, de valahogy kibírom majd.
Szilveszterre pedig valóban nincs még konkrét tervem, de egyrészt ez itt Berlin, másrészt több mint két hét van addig, úgyhogy valami csak kialakul :)
ennyi
Szilveszterre pedig valóban nincs még konkrét tervem, de egyrészt ez itt Berlin, másrészt több mint két hét van addig, úgyhogy valami csak kialakul :)
ennyi
Recskás, mit kaptál tavaly karácsonyra, és kitől? Idén kinek és mit veszel ajándékba? Kitől fogsz ajándékot kapni?
Dec 13, 2014 00:48:20
-
Dec 13, 2014 01:04:00
A 2. legolcsóbb üveg bort a legolcsóbb helyett, és lidl deluxe felvágottat.
Dec 13, 2014 01:04:00
Otto
Dec 13, 2014 01:20:28
Dec 13, 2014 01:20:28
Totes Judekind
Dec 13, 2014 02:21:36
Te figyelj... milyen jó emlékekről beszélsz?! Nem tetted kicsit alacsonyra a mércét?
Mi volt neked a jó emlék az életedben, a rejszbunkeren kívül, ahol gyerekeket fizettél be masztipartira?
A retardtüntik? A kamerázások a föld leglecsúszottabb figuráival?
Hogy a nácik kivittek EU-s pénzen ryanairrel 2 éjszakára brüsszelbe páncélos rákot zabálni fonnyadt salátával?
Ülve vonatoztál ki 2 országgal odébb, Európában, ahol most geci hideg van rád, és még mindig őszi kabátban jársz.
Amikor megérkeztél, akkor ORRBA BASZTAK úgy, hogy már nem csak a Pitont hordod jobb oldalon, hanem a dudaorrodat is.
Rád adtak egy óriási, komikus méretű szódásszifon szemüveget hogy egyáltalán olvasni tudj, ami a dudaorroddal olyan mint egy kellék a cirkuszban.
Putriról-putrira vándorolsz a pakkoddal minden hónapban.
2 hónapig nem volt ágyad. A földön aludtál. A temetőre néző balkonon életre kelt Edgar Allen Poe verse, amikor a halálmadár leült melléd, és károgta, hogy "Nevermore! Nevermore! Nevermore!" miközben a lopott kávét szürcsölted és a sírokat meg a tévétornyot (geccccc.....) nézted ámulva. És utána lefeküdtél a földre, mint az irodában a hálózsákba. És nyers csirkemellet ettél, mosópor nélkül mostál ruhát, eltörted a szárítót és 15 eurót akartál fizetni egy üvegpohárért.
Szeptemberig bírtad a nyelviskolát amiért elvileg kimentél. Nem hoztad a szintet, bunkó voltál, felkészületlen.
Dec tizedikén volt az egyetlen bejegyzésed a sodinyelv-en, tavaly.
Nem tudsz németül pedig abból érettségiztél.
Zseri meg Flódnis mint gazdatestek megszűntek létezni.
Hónapokig krumplin éltél mint valami ír kobold.
A gyíkhús ravioli (böff BŐFF) nálad ünnep volt.
Az iskolában senki nem bírt.
Andi a legelején megutált mint a szart.
Barátaid nincsenek.
Eldobtál hülye könyvekre, diszkóbelépőre vagy száz eurót, mindennap iszol, hetente többször tivornyázol is egyedül.
Elhagytál kilencven eurót.
Alkoholista még nem, de iszákos már vagy.
A nagyképű dumáid után bevallottad, hogy (*röhög*) SÍRSZ a halálfélelemtől.
Se suli, se meló, se barátok.
Amellett hogy a HAZÁD helyett egy putri, törökökkel teli, rohadó városban vered a farkad, mit tudsz elmondani?
Mik azok a "kellemes emlékek"?!
Az ottléted eddig egy merő pokol, kudarc és szégyen volt.
Gyalázatosan viselkedtél Andival és a nyelviskoládban is.
Németül beszélni még mindig nem tudsz.
Olyanokhoz méred az életedet, mint Kiss Roland Farkarossz, a nőverő, mamahotellakó munkanélküli börtöntöltelék, mert MÉG nem vagy negyven és nem vagy börtönben, csak saját magatoknál szarabbakkal barátkoztok, mert a langyos szarban a többi nyomorultat bámulva elmondhatjátok, hogy "én még legalább nem vagyok negyven", "én még legalább nem voltam börtönben", stb.
Ne aggódj, bejlin nem lesz szép emlék.
Tudod hogy min röhögök? Van ez a fórum. Jobb, mint a tévé amit tizenéve nem nézek, mert szar, és ez egy igazi valóságshow. Járnak ide, egyre többen fölváltva, az átlag létszám napközben hetven körül van.
Ha fölállunk a géptől, akkor odamegyünk a teli hűtőhöz vagy a terített asztalhoz, vagy beülünk a kocsiba és elmegyünk valahová. Ha néha valamelyikünknek megszalad a keze vagy túl vicces a süti, akkor kimegy hozzátok a NAV, a rendőrség, a mentők, stb. Nekünk 10 perc röhögés, nektek egy életre szóló dühgóc, ami visszafog titeket attól, hogy kimásszatok a szarból, és csak pörög, pörög, pörög bennetek a bosszúvágy.
Amit a szolnoki hekker csinál, pár ujjmozdulat, oszt' elmegy aludni, másnap elvégzi a munkáját, éli az életét, pörög, éjjel megint kirsánkodik egy jót a tk oldalával.
Ti meg, parasztok arra teszitek fel az életeteket, hogy ezekért bosszút forraljatok, és az egész napotok, hetetek, életetek megreked, mert a trollok úgy akarják. Jó aljanép módra ragaszkodtok a sérelmeitekhez, és soha nem fogtok haladni előre.
Ami egy trollnak egy rövid tréfa, az nektek kiterjedten szopás, és megvénhedtek a bosszúállásban. Ami jó, nagyon jó. A szuterénben, a mamahotelban, az ágyneműtartóban pörög le minden napotok, és e körül a fórum körül forog az egész életetek. Ami jó : ) Távol maradtok munkától, karriertől, szociális élettől, a trollokkal keltek és a trollokkal fekszetek. A trollokkal álmodtok.
A trollok pöckölgetnek titeket, kisebb-nagyobb röhögés a szopatás eredményén és annyi. Ti a halálos ágyatokig megmaradtok a nihilben, és a trollokat fogjátok kergetni.
Kiszámíthatóak vagytok. Prolik. Irigy, primitív, kisstílű, sikertelen, nincstelen prolik. Akik okádnak mindenkire, aki bármit kihozott az életéből. Ti nem hoztok ki semmit, és mindenbe belebuktok. Nektek nem kell és nem jut más. Interetes trollvadászat és cigánykergetés.
Ez a fórum arra jó, hogy elrontsa az életeteket. Nem a leírtak miatt. Nem a trollok miatt. Hanem mert a várt reakciót hozzátok, a proligőgöt, a prolibosszút, a proligyűlöletet. minden napra akad hisztizni való és öri hari, és úgy pusztultok meg, hogy ekörül forgott a nyavalyás életek. Nekünk meg, állandó és változó tagoknak, egy kurva vicces kis fórum, ahol belógatták a csalikat a társadalom rákos sejtjeinek, és azok ráharaptak a horogra, és egyenként likvidálták őket.
Dec 13, 2014 02:21:36
Athina
Dec 13, 2014 08:04:35
* csettint *
Dec 13, 2014 08:04:35
-
Dec 13, 2014 08:17:07
Pont ellenkezőleg.
Ha idegesít és frusztrál a probléma, az az én speciális helyzetemben éppen hogy NAGYON JÓ, mert a feszültség tetteket szül.
Ha idegesít és frusztrál a probléma, az az én speciális helyzetemben éppen hogy NAGYON JÓ, mert a feszültség tetteket szül.
Gyorsabban és többször vered ki? Többet lopsz a sarki boltban? Gyorsabban iszod a glédát?
Dec 13, 2014 08:17:07
Das Föbaerlö
Dec 13, 2014 08:18:52
Lassan elmondhatnád azt is, hogy mibe tenyereltél bele, ami miatt érdemes téged "kölcsönökkel" szponzorálniuk a jótevőidnek
Én is beletenyereltem valamibe Xd
Dec 13, 2014 08:18:52
snecigeci
(
x44)
Dec 13, 2014 08:51:58
x44)
Beköszöntött az első fagy.
She was a dude.
Das Wetter
Dec 13, 2014 09:00:50
De az Berlinben nem baj!
A berlini fagy, a pofáraesés a berlini járdán a jégen, a hódarás berlini eső amit a szél befúj a ruhája alá, az mind tök tuti, mert berlinben van! Berlinben a -21 fok is tök jó!
A berlini fagy, a pofáraesés a berlini járdán a jégen, a hódarás berlini eső amit a szél befúj a ruhája alá, az mind tök tuti, mert berlinben van! Berlinben a -21 fok is tök jó!
Dec 13, 2014 09:00:50
malmöi legendáré cigány
Dec 13, 2014 09:06:12
Beköszöntött az első fagy.
Esküszöm, megszépül, ha bomlani kezd...
Dec 13, 2014 09:06:12
Schwuler Mitwohner
Dec 13, 2014 09:36:21
Du! Ungar! Hast du das Sofa schon wieder bemirscht?!!!! Du Tier!
Dec 13, 2014 09:36:21
Andi Kemál faszán
Dec 13, 2014 09:44:33
schluck SCHLUCK
Dec 13, 2014 09:44:33
Schwezoff Dávid
Dec 13, 2014 09:58:14
pina
nyalas.
* ásít *
Dec 13, 2014 09:58:14
ál-sodika
Dec 13, 2014 10:12:48
Du! Ungar! Hast du das Sofa schon wieder bemirscht?!!!! Du Tier!
Strafe, ja!
Dec 13, 2014 10:12:48
-
Dec 13, 2014 10:43:53
Sodi, magyarországot hogy tudtad úgy elhagyni, hogy nem nyaltál ki magyar pinát? Miért támadsz folyton a nemzetre? Miattad valahol egy magyar pina kinyalatlan maradt!
Dec 13, 2014 10:43:53
-
Dec 13, 2014 10:53:19
"Kitalálta a gyerek, hogy rám épít egy vállalkozást:"
Ez már rosszlu kezdődik.
Ez már rosszlu kezdődik.
Dec 13, 2014 10:53:19
jiddise máme
(
x11)
Dec 13, 2014 10:56:05
x11)
"Kitalálta a gyerek, hogy rám épít egy vállalkozást:"
Ez már rosszlu kezdődik.
Ez már rosszlu kezdődik.
"ő hozza a megrendelőket, én meg dolgozok"
bukás bekódolva
jiddise máme
(
x11)
Dec 13, 2014 10:57:13
x11)
pedig semmi értelme, semmit nem tudsz felmutatni, akármivel is áltatod magad
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez az egész életedre igaz.