Nem felelős, de ha mérlegeljük, ő mit tett velem, kvittek vagyunk, ezért bűntudatra nincs okom, mégha ettől függetlenól hatékonysági megfontolásból szükséges is változtatni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Takarodj dolgozni.
Elmondtam már. Amíg nem vesznek fel, az ehhez szükséges hivatali intéznivalók a pótcselekvés kategóriájába esnek. A könnyebb út lenne, és alibi. Nem esek ebbe a hibába.
miért lennétek kvittek? mit tett veled??
Az egész szónoklatod alibi. Mindenki tudja, hogy ez a műsor Rocskaiéknak megy, hogy nehogy elzárják a pénzcsapot
Ennyi.
Mit tett veled?
Szerintem akkor lesz vége, amikor Rocskaiék elzárják a pénzcsapot.
Most is kurvára felhúzta magát a csomagügyön, legszívesebben hazautazott volna azonnal, hogy így "büntesse" Andit, de aztán mégis a mánia lett erősebb, és maradt. Most meg már azt tervezgeti, hogyan vegye fel újra a kapcsolatot.
Rocskai vagy a Polizei tud véget vetni a német kalandnak, más nem. Szerintem.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
mit tett veled, krumplibogár?
úgy döntött, hogy ne lakj nála, miután erről szó sem volt, csak te képzelted el, hogy milyen jó lesz majd ott a kisszobában
úgy döntött, hogy ő nem a pótmamád, és nem köteles 24/7 hallgatni a nyavalygésaidat
úgy döntött, hogy qrvára nem kíváncsi az ömlengős emailjeidre
úgy döntött, hogy ha arra nem voltál képes, hogy megkérd, hogy a címére érkezzen a pakkod, akkor nyasgem
úgy döntött, hogy ne mászkálj utána, hagy békén, és ennek akár a rendőrséggel is érvényt szerez
úgy döntött, hogy qrváéra nem érdekli, hogy mi van veled, ami teljesen érthető
te meg továbbra is itt vered magad, hogy majd juszt is megmutatod, holott senkit sem érdekel, hogy a kicsi sneckó milyen faszalegény, hogy 33 évesen nyögvenyelősen kifizet egy albérletet, de a kajára, bérletre, stb. való pénzt már úgy kell összekunyiznia másoktól
Úgy hogy egy tökéletes energiavámpír. Mert sodikáért mindenki felelős, de ő nem felelős senkiért sem, mert ő senkinek sem az apukája.
Ő nyugodt lélekkel kihasznál másokat, aki ezt nem hagyja, az a világ leggonoszabb embere.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Pontosan. Ezt kell elérni.
Kiötlötted már, hogy milyen büntetésben részesíted Andit, ha a csomagodat nem veszi fel, mert egyelőre úgy néz ki, hogy dzsekiben fogsz mászkálni a zimankóban?
Fasz se tudja. Szerintem jobb helyen van ott Berlinben, mintha megint itt rontaná a levegőt.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Remélem, hogy benne van az elköltött pénz (szigorúan max. 50% -1 cent)
mucuska, ha nem jelentkezel be a megfelelő hatóságnál, hogy 3 hónapon túl akarsz ott Berlin, Germany környékén tartózkodni, akkor szóba se állnak veled, ezt ugye tudod? bankszámla, minden más valóban ráér azután, hogy már kapsz valami állást
Szerintem igazán egy berlini rácsos helyiségben lenne jó helyen, ahonnan nincs szabad kijárás és nagyon kedvesek a nagydarab lakótársak.
Én sosem szankcióban gondolkodom, mindig csak reményben.
Egyébként meg nem érdekelnek a részletek, Berlinben ő volt az első és eddig az egyetlen, aki meg akarta nekem határozni, hogy mikor és hova mehetek. Én még szeptemberben világosan leírtam neki, hogy ezt a kérését egyetlen és egyszeri alkalommal tartom be, de soha többé nem fogja nekem meghatározni, engem bekorlátozni, nekem ahelyett, hogy segíteni engem, még vissza is fogni Berlin felfedezésétől. Hogy nem fogom elnézni, hogy a passzivitás helyett még akadályozzon is ebben.
lolbazdmeg, az, hogy hagyd békén, nem azonos azzal, hogy megszabja, hogy hova mehetsz és hova nem
ezek szerint már szeptemberben megkért, hogy kopj le róla, te meg nem tetted
ezek után miért csodálkozol, hogy a múlt héten nem fogadta kitörő örömmel, hogy megjelentél ott, ahol ő is volt?
Az 10 perces dolog, ezért ha szóba kerül, akkor a válasz az, hogy ma délután intézem.
hát abban gondolkodhatsz :DD
Nem értek egyet. Hiába a világ legigénytelenebb lénye Sneci, a berlini kaland még neki is rengeteg kényelmetlenséggel jár. Albikeresgélés, költözködés, kényszerű beszélgetések idegen emberekkel egy általa nem beszélt nyelven (szerintem ettől mászik a falra leginkább), problémák a festménnyel, penésszel, alkalmazkodás a lakótársakhoz, hogy az éhezésről ne is beszéljek. Ha nem jut el a rendőrségig a dolog, előbb-utóbb akkor is átdereng a ködön, hogy nem ér meg ennyit valaki, aki pár hete/hónapja már nem áll vele szóba.
Nem. Egy konkrét eseményről írta meg, hogy ne menjek oda, a trollkodásotok miatt. Erre volt az a válaszom, kivételesen rendben van, de jobb ha az eszébe vési, hogy ez az első és egyben a legutolsó alkalom, hogy nekem itt Berlinben megszabja, mikor hova mehetek. Nem azért dolgozom ki a belem, vagyok itt drága pénzem, és van bérletem, hogy engem bárki is bekorlátozzon. Abból senki nem eszik, hogy a segítség hiánya mellett még akadályozzon is.
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. De az a helyzet, hogy a trollok egy részének nem erénye a türelem, ha Púpról van szó.
Abszurd volt a helyzet, ezért inkább kalandnak fogtam fel.
Ő meg remegett, és kikészült, mert még soha nem látott ilyet.
faszt, már korábban is írtad, hogy megszakadt a kapcsolat.
"dolgozom ki a belem" baszki saját bevallásod szerint se dolgoztál, legalábbis november végéig. aztán jött a zseri ügy, ahol ugye semmit se cisnáltál se neki, se a másik megbízónak
"Abból senki nem eszik, hogy a segítség hiánya mellett még akadályozzon is."
ezaz sodi, toppants a lábaddal.
Sneci, nem veszed észre, mennyire szánalmas a picsogásod a "lelkesedés szándékod letöréséről"? Egyszer az életben szedd már össze magad, és próbálj meg nem úgy nyávogni, mint egy elvert buzi.
Ennyi.
mármint hogy nekiront valami gnóm, és a barátjának kell megvédenie? tényleg sokkoló lehetett
Kalandnak fogtad fel? hi-hi
Mitől készült ki, hogy egy ereje teljében lévő, felnőtt ember hagyja magát agyonverni???
Ennyi.
Az egy dolog, hogy te mit írsz. Az meg egy másik, hogy miatta mentél ki Berlinbe, és hogy Berlin neked bevallottan egyenlő vele. Függsz tőle. Az elhatározásaidat meg már ismerjük, egy kétéves kislány is eltökéltebben véghez tud vinni bármit, mint te. Külön röhej, hogy éppen az egyik leggyengébb tulajdonságodat tartod az erősségednek ("állhatatosság"). Önismeret...
Néha van ilyen, épp ezért nem keseredek el most sem.
Bár Andinál az "aludtam rá egyet" effektus nem működik, és - kipróbáltam - az "aludtam rá tizet" effektus sem, ami azért a legtöbb embernél működni szokott, ezért jó taktika, ha hagyod az illetőt gondolkodni, de ennek ellenére ezúttal is a türelem a helyes megoldás, mert bár ez korántsem elégséges, de szükséges feltétel.
zseri is várhat pénzt?
tényleg, fórizsnak már megadtad a tartozásod?
Ha feljelent, akkor nem csak ő fog akadályozni a kószálásban... Azt hogy fogod elviselni?
Hamarosan az jön, hogy odamész, ahol ő felbukkan, de nem szólsz hozzá, csak nézed az utcasarokról. Hiszen ez nem zaklatás, nem igaz? Pszichó vagy, baszki.
Jó, de nem napi szinten.
Hetekig egyedül küzdeni itt, mert ő pár hétig elfoglalt... Hozzászoktam már, semmi újdonság nincs ebben sem.
Mire alapozod azt a logikát, hogy egy mondatnak vagy tettnek csakis te lehetsz a középpontjában?
Miért gondolod, hogy körülötted forog a világ? Nem a te lelkesedésedet akarta letörni, hanem a mindenki számára világos nyomulásod akarta visszaszorítani a társadalmilag elfogadott, normális szintre.
Azt kellene felfognod, hogy nem te vagy a középpont, a főszereplő. Andi nem az anyád. Nem a feleséged, nem a testvéred. És nem a barátod. Csak egy jóindulatú ismerős (aki valószínűleg szociálisan érzékeny minden retarddal szemben).
Nem, hanem mert olyan életképtelen mint azok a középkorú faszik, akiknek az asszony hordja haza a ruhát az üzletből.
nem néha van, hanem zaklatod, lebasz érte, kicsit abbahagyod, aztán kezdődik az egész elölről.
Ennyi.
Az értelmetlen lenne, és konkrétan elmebetegség kategória.
Inkább keményen dolgozom, hogy legyen mi miatt odamennem.
Na meló, csá.
Hamarabb telesírod te a penészes bőrpárnádat, mint gondolnád.
mármint min dolgozol keményen?
sodi ne légy ilyen mulya. menj oda, rázd meg ( a nők szeretik az érintést), nézz a szemébe, és mond azt: Még mondanom kell valamit! Ma egyedül ki tudtam törölni a fenekem!
ettől biztos elalél majd.
Szi-szija Andi, csak ety mongyaty: Ho-holnap már té-tényleg rákészülök a motivációs lefél ejőkészítéséje!
Nem érted, hogy látni sem akar? Elmondta világosan. Leszar téged. Innentől EGYEDÜL vagy Berlinban. Keress magadnak új barátokat, németcsibéket, stb. Andit pedig hagyd békén. Ezt kérte, eddig relatíve szépen.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem egészen.
Pont ilyen időszakjaimban vagyok képes csodákra.
Vagyis arra, hogy utána legyen miről beszélnem.
Egy ilyen egyhetes mosolyszünet után írtam meg neki, hogy jobb is volt így, hogy tudtam egyedül pörögni, mert elintztem, és kifizettem már a nyelvsulit, valamint a szállást, és vonatjegyem is van. És mindhárom sokkal jobb, mintha ő segített volna, amit ő tudott volna nekem találni.
És ez meglepően önálló teljesítmény volt tőlem ahhoz, hogy ismét kíváncsi legyen.
Ezért mondom, hogy most is határozott minőségi ugrás kell. Vagy barátnő, vagy állandó meló, ami az első hét után is tetszik.
Bárki, aki tényleg ismer engem, pontosan tudja, hogy soha nem ártanék senkinek.
bizony, és ezzel még az utcára tett apád is egyetért.
Pl. adminnak lenni az aaroncute.com-on.
Most egyedül kell újabb minőségi lépcsőért dolgoznom.
A megoldás ilyenkor egy minőségi lépcső.
A teljesen ide nem illő válaszodból látszik, hogy még ezt a kommentet se tudtad értelmezni. Látod, mennyire ostoba vagy?
Otthon fog, és eszem ágában sincs odamenni hozzájuk :)
a te lépcsőid a pincébe vezetnek
Kinyomozta.
Semmit.
Motivál a személye, és ez kell, mert enélkül szétesnék.
Ezért is volt az első gondolatom, hogy na, akkor most húzni haza. És ezért nőtt ki ebből a gondolat, hogy nem baj, így legalább több időm és energiám lesz egyedül intézkedni a saját dolgaim érdekében.
* Kemál faszán szilveszterezik *
De hiába ugrod meg a lépcsőt, Andit akkor sem hívhatod fel. Elmondta, hogy miért. Mert látni sem akar. Ezt próbáld meg belekalapálni abba a busa nagy hombár fejedbe!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem. Ami nekem most kell, az egy minőségi ugrás felfele.
Most nekem biztosítékot kell tudnom felmutatni arra, hogy berlini tartózkodásom alatt nem lesz példa az eddigi bizonytalanságra, hanem sínen vagyok épp.
Mert az különleges alkalom. Márpedig a különleges alkalom, az különleges alkalom, és kész.
Ha ismernéd, nem lenne méteres excelfájlod arról, hogy milyen félreértésekbe keveredtél vele.
Ha ismernéd, nem zaklatnád tovább.
Egyáltalán nincs emberismereted...
Ez volt a folyamat.
Na meló, csá.
Andi az állványzatod, te romhalmaz?
ja, mint Jozsef Attila.
te meg továbbra is itt vered magad, hogy majd juszt is megmutatod, holott senkit sem érdekel, hogy a kicsi sneckó milyen faszalegény, hogy 33 évesen nyögvenyelősen kifizet egy albérletet, de a kajára, bérletre, stb. való pénzt már úgy kell összekunyiznia másoktól
Az albit sem ő fizette, hanem Recskaiék. Szerintem ez evidencia. A saját maga által megkeresett pénzből maximum egy giroszra meg egy ravioli konzervre futja.
Szerző:
xray
Dec 28, 2014 11:54:52
Válasz
(6)
Ezelőtt egy félévvel el bírtuk volna képzelni, hogy képes elutazni Berlinbe és ott megpróbál élni, csak hogy a nő közelében lehessen? Ugye, hogy nem? Még nekünk is, akkor jól ismerjük, meglepetést okozott. A kommentjeiből derül ki, hogy milyen mániákusan rá van szívódva és mennyire veszélyes, amit művel.
Dec 28, 2014 11:54:52
xray
Dec 28, 2014 11:59:37
Még nekünk is, akkor akik jól ismerjük ...
Dec 28, 2014 11:59:37
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:00:17
Ennek a berlini expedíciónak hamarosan vége. Andi világossá tette, hogy többé nem fog szóba állni Fifivel, aki egy ideig még kergetheti az álmot, írogathatja a "mit kellett volna tennem" táblázatait a berlini rejszbunker magányában, de lekoptatva nem sokáig tart majd ki a lelkesedése a hideg januári Berlinben. Vagy egy, az ardenneki ellentámadáshoz hasonló, utolsó autistacunamira szánja el magát Andi ellen a pakk miatt és a rendőrséggel viteti el magát, vagy egy pár napos depressziós szakasz után végül belátja, hogy ennek így nincs értelme. Egyébként is túl lusta ahhoz, hogy havonta új albérletet keresgéljen, hurcolkodjon egyik lakásból a másikba, idegen utcákon kolbászoljon a hidegben egy befuccsolt álom miatt, miközben itthon fűtenek, mosnak rá.
Hamarosan hazajön majd, ekkor azonban borítékolható egy több hetes, könnyen lehet, hogy minden eddiginél mélyebb depresszív szakasz a latyakos Budapesten, ahol talán fizetnek majd neki egy szobát valahol, néha megdobják egy zacskó fornettivel, és ahol megszégyenülve visszakulloghat a Kappan, az Úrhölgy és Rósza echelonos, szentkoronás csodavilágába. Hát, nem irigyellek, Sneci.
Hamarosan hazajön majd, ekkor azonban borítékolható egy több hetes, könnyen lehet, hogy minden eddiginél mélyebb depresszív szakasz a latyakos Budapesten, ahol talán fizetnek majd neki egy szobát valahol, néha megdobják egy zacskó fornettivel, és ahol megszégyenülve visszakulloghat a Kappan, az Úrhölgy és Rósza echelonos, szentkoronás csodavilágába. Hát, nem irigyellek, Sneci.
Dec 28, 2014 12:00:17
sodika
Dec 28, 2014 12:01:04
na mi van, most már what?andi a feleős azért, hogy halálba zaklattad?
Nem felelős, de ha mérlegeljük, ő mit tett velem, kvittek vagyunk, ezért bűntudatra nincs okom, mégha ettől függetlenól hatékonysági megfontolásból szükséges is változtatni.
Dec 28, 2014 12:01:04
Dr. Klein
Dec 28, 2014 12:01:59
Takarodj dolgozni.
Dec 28, 2014 12:01:59
sodika
Dec 28, 2014 12:02:46
azt tudod,hogy addig nem vesznek fel,amíg nincs számlád?
Elmondtam már. Amíg nem vesznek fel, az ehhez szükséges hivatali intéznivalók a pótcselekvés kategóriájába esnek. A könnyebb út lenne, és alibi. Nem esek ebbe a hibába.
Dec 28, 2014 12:02:46
tigris
Dec 28, 2014 12:03:38
miért lennétek kvittek? mit tett veled??
Dec 28, 2014 12:03:38
echelon mérnök
Dec 28, 2014 12:04:12
asodi család:
Andi: feleség, anyuka
Herman: apuka
Kiss Roland: báty
RGL: báty, titkos masztitárs
Titán: idősebb unokatesó
Kaufmann: nagybácsi
Forizs Eszter: osztályfönök, titkos nagynéni, még titkosabb szexnagyi
Törpe: különös háziállat
Andi: feleség, anyuka
Herman: apuka
Kiss Roland: báty
RGL: báty, titkos masztitárs
Titán: idősebb unokatesó
Kaufmann: nagybácsi
Forizs Eszter: osztályfönök, titkos nagynéni, még titkosabb szexnagyi
Törpe: különös háziállat
Dec 28, 2014 12:04:12
Kiss Kender Farkas
Dec 28, 2014 12:05:13
Az egész szónoklatod alibi. Mindenki tudja, hogy ez a műsor Rocskaiéknak megy, hogy nehogy elzárják a pénzcsapot
Dec 28, 2014 12:05:13
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 12:05:25
x10)
Dec 28, 2014 12:05:25
ha mérlegeljük, ő mit tett velem
Dehát neked éppen az a bajod, hogy nem tett semmit. Pl. nem vette át a csomagod, nem ugrándozott örömében amikor beállítottál hozzá váratlanul. Dec 28, 2014 12:05:25
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 12:08:45
x24)
Mit tett veled?
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 12:11:09
x10)
Te számon kérsz egy számodra vadidegen embertől olyan dolgokat amiket nem kötelessége megtenni és ezért nem is tett meg. Ezt mégis, hogy gondolod?
Ennyi.
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 28, 2014 12:11:54
x4)
Fifi, légyszíves tedd ki az Andis Excelt amiben a rá szánt idődet, vele töltött időt, stb vezeted.
Köszi!
Köszi!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 12:12:15
x38)
Kész az önéletrajzod?
Kész a motivációs leveled?
Milyen melókra jelentkeztél már?
Kész a motivációs leveled?
Milyen melókra jelentkeztél már?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 28, 2014 12:13:00
x16)
Ennek a berlini expedíciónak hamarosan vége.
Szerintem akkor lesz vége, amikor Rocskaiék elzárják a pénzcsapot.
Most is kurvára felhúzta magát a csomagügyön, legszívesebben hazautazott volna azonnal, hogy így "büntesse" Andit, de aztán mégis a mánia lett erősebb, és maradt. Most meg már azt tervezgeti, hogyan vegye fel újra a kapcsolatot.
jiddise máme
(
x11)
Dec 28, 2014 12:13:18
x11)
mit tett veled, krumplibogár?
úgy döntött, hogy ne lakj nála, miután erről szó sem volt, csak te képzelted el, hogy milyen jó lesz majd ott a kisszobában
úgy döntött, hogy ő nem a pótmamád, és nem köteles 24/7 hallgatni a nyavalygésaidat
úgy döntött, hogy qrvára nem kíváncsi az ömlengős emailjeidre
úgy döntött, hogy ha arra nem voltál képes, hogy megkérd, hogy a címére érkezzen a pakkod, akkor nyasgem
úgy döntött, hogy ne mászkálj utána, hagy békén, és ennek akár a rendőrséggel is érvényt szerez
úgy döntött, hogy qrváéra nem érdekli, hogy mi van veled, ami teljesen érthető
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 28, 2014 12:13:54
x4)
Ja és az önéletrjaz is érdekelne minket. Hátha segíthetünk csiszolgatni.
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 12:14:06
x24)
Te számon kérsz egy számodra vadidegen embertől olyan dolgokat amiket nem kötelessége megtenni és ezért nem is tett meg. Ezt mégis, hogy gondolod?
Úgy hogy egy tökéletes energiavámpír. Mert sodikáért mindenki felelős, de ő nem felelős senkiért sem, mert ő senkinek sem az apukája.
Ő nyugodt lélekkel kihasznál másokat, aki ezt nem hagyja, az a világ leggonoszabb embere.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 12:14:58
x30)
xray
Dec 28, 2014 12:15:00
Kiötlötted már, hogy milyen büntetésben részesíted Andit, ha a csomagodat nem veszi fel, mert egyelőre úgy néz ki, hogy dzsekiben fogsz mászkálni a zimankóban?
Dec 28, 2014 12:15:00
jiddise máme
(
x11)
Dec 28, 2014 12:16:17
x11)
nekem csak az jutott eszembe, hogy még nyáron valamelyik haverja felvetette, hogy meglátogatná ott Berlin, Germany környékén, és esetleg pár napig ott lakna, és hogy a krumplibogár hogy hajtotta el a picsába, hogy nála ugyan nem fog
ezek után miért is csodálkozik, hogy what?andi is elhajtotta?
ezek után miért is csodálkozik, hogy what?andi is elhajtotta?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 28, 2014 12:17:02
x16)
Fasz se tudja. Szerintem jobb helyen van ott Berlinben, mintha megint itt rontaná a levegőt.
sodika
Dec 28, 2014 12:17:57
csillámfaszláma :
Csupa faszságokat írsz.
Zweifinger Adlerfang:
Te is.
xray:
A különbség, hogy nem vagyok hülye. Van jogérzékem.
banshee:
Nem jótéteményként hívott el, hanem kellemes társaságnak talált, amikor a kilakoltatás után elmentünk sörözni és beszélgetni. Utána meg sokat beszéltünk Skype-on. Ezek alapján. Személyesen viszont a Skype-on már jól megszokott és bejáratott stílust hirtelen furcsának kezdte el nevezni, mondván, miért beszélek annyit. Mindegy.
Egyébként meg nem érdekelnek a részletek, Berlinben ő volt az első és eddig az egyetlen, aki meg akarta nekem határozni, hogy mikor és hova mehetek. Én még szeptemberben világosan leírtam neki, hogy ezt a kérését egyetlen és egyszeri alkalommal tartom be, de soha többé nem fogja nekem meghatározni, engem bekorlátozni, nekem ahelyett, hogy segíteni engem, még vissza is fogni Berlin felfedezésétől. Hogy nem fogom elnézni, hogy a passzivitás helyett még akadályozzon is ebben.
nyilvános faszkiverő:
Ecet jó ötlet.
Fekete Bikapata:
Egy dolog a rózsaszirom hiánya, és más dolog a lelkesedés szándékos letörése. Az első dolog, ami elvette a kedvemet kicsit, nem az volt, amikor betörték az orromat. Egyszerűen nem hagytam, hogy az elvegye a jókedvemet. Az első vita azon volt, hogy miért nem változott meg a viselkedésem, miután a szavaival élve "tétlenül volt kénytelen nézni, miközben engem agyonvernek", és miért nevetek ezen a szörnyű dolgon. Elkezdtünk azon vitatkozni, hogy miért nem vagyok ideges, levert, depressziós, ideges, felháborodott, vagy valami, és ne csináljam már ezt. Mindegy.
Disszertáns troll:
"Aztán már ott tartottunk, hogy vegyek neki telefont, menjek el helyette a belügyminisztériumba, találjak neki munkát, stb. Meg kell húzni a határt."
Milyen határt? VALÓDI segítségre és tanácsra most először lett volna szükségem.
Danyiil Romanovics:
Épp azt írom, hogy juszt se, mert semmi szükségem a berlini élethez az illetőre.
Önvizsgálatot tartottam, és ez nagyon világos lett előttem.
Csupa faszságokat írsz.
Zweifinger Adlerfang:
Te is.
xray:
A különbség, hogy nem vagyok hülye. Van jogérzékem.
banshee:
Nem jótéteményként hívott el, hanem kellemes társaságnak talált, amikor a kilakoltatás után elmentünk sörözni és beszélgetni. Utána meg sokat beszéltünk Skype-on. Ezek alapján. Személyesen viszont a Skype-on már jól megszokott és bejáratott stílust hirtelen furcsának kezdte el nevezni, mondván, miért beszélek annyit. Mindegy.
nyilvános faszkiverő:
Ecet jó ötlet.
Fekete Bikapata:
Egy dolog a rózsaszirom hiánya, és más dolog a lelkesedés szándékos letörése. Az első dolog, ami elvette a kedvemet kicsit, nem az volt, amikor betörték az orromat. Egyszerűen nem hagytam, hogy az elvegye a jókedvemet. Az első vita azon volt, hogy miért nem változott meg a viselkedésem, miután a szavaival élve "tétlenül volt kénytelen nézni, miközben engem agyonvernek", és miért nevetek ezen a szörnyű dolgon. Elkezdtünk azon vitatkozni, hogy miért nem vagyok ideges, levert, depressziós, ideges, felháborodott, vagy valami, és ne csináljam már ezt. Mindegy.
Disszertáns troll:
"Aztán már ott tartottunk, hogy vegyek neki telefont, menjek el helyette a belügyminisztériumba, találjak neki munkát, stb. Meg kell húzni a határt."
Milyen határt? VALÓDI segítségre és tanácsra most először lett volna szükségem.
Danyiil Romanovics:
Épp azt írom, hogy juszt se, mert semmi szükségem a berlini élethez az illetőre.
Dec 28, 2014 12:17:57
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 12:18:01
Egészen elképesztő, hogy nem tud venni egy kibaszott télikabátot ott, Berlin, Germany környékén...
Dec 28, 2014 12:18:01
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:19:21
Fifi, légyszíves tedd ki az Andis Excelt amiben a rá szánt idődet, vele töltött időt, stb vezeted.
Köszi!
Köszi!
Remélem, hogy benne van az elköltött pénz (szigorúan max. 50% -1 cent)
Dec 28, 2014 12:19:21
sodika
Dec 28, 2014 12:20:27
jiddise máme:
Minden döntését maximálisan tiszteletben tartom.
Ezzel semmi gond nincs. Most épp amúgy is ez az értelmes döntés.
Minden döntését maximálisan tiszteletben tartom.
Ezzel semmi gond nincs. Most épp amúgy is ez az értelmes döntés.
Dec 28, 2014 12:20:27
jiddise máme
(
x11)
Dec 28, 2014 12:20:33
x11)
mucuska, ha nem jelentkezel be a megfelelő hatóságnál, hogy 3 hónapon túl akarsz ott Berlin, Germany környékén tartózkodni, akkor szóba se állnak veled, ezt ugye tudod? bankszámla, minden más valóban ráér azután, hogy már kapsz valami állást
tigris
Dec 28, 2014 12:20:43
ha most volt segítségre szükséged, akkor korábban miért nyaggattad?
te állandóan csak kérsz.
te állandóan csak kérsz.
Dec 28, 2014 12:20:43
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 12:21:07
x30)
Szerintem igazán egy berlini rácsos helyiségben lenne jó helyen, ahonnan nincs szabad kijárás és nagyon kedvesek a nagydarab lakótársak.
Dr. Klein
Dec 28, 2014 12:21:16
Mikyen jogérzéked, VÁDLOTT? :DDD
Dec 28, 2014 12:21:16
sodika
Dec 28, 2014 12:22:08
Dec 28, 2014 12:22:08
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 12:23:01
Segítettek az otthoniak, nem? Tudtad te is nagyon jól, hogy Andi mellékvágány most...
Ha ütnek valakit, két megoldás van:
1. Elfutok! Gyorsabb volt a faszi még bebaszva is nálad?
2. Visszaütök!
Ezeket okozza az adrenalin, normális embereknél; nem azt, hogy leblokkolok és hagyom, had verjenek...
Na, ennyi elég volt belőled mára, megyek ebédelni!
Nálad mi a menü?
Ha ütnek valakit, két megoldás van:
1. Elfutok! Gyorsabb volt a faszi még bebaszva is nálad?
2. Visszaütök!
Ezeket okozza az adrenalin, normális embereknél; nem azt, hogy leblokkolok és hagyom, had verjenek...
Na, ennyi elég volt belőled mára, megyek ebédelni!
Nálad mi a menü?
Dec 28, 2014 12:23:01
jiddise máme
(
x11)
Dec 28, 2014 12:23:06
x11)
lolbazdmeg, az, hogy hagyd békén, nem azonos azzal, hogy megszabja, hogy hova mehetsz és hova nem
ezek után miért csodálkozol, hogy a múlt héten nem fogadta kitörő örömmel, hogy megjelentél ott, ahol ő is volt?
sodika
Dec 28, 2014 12:23:08
mucuska, ha nem jelentkezel be a megfelelő hatóságnál, hogy 3 hónapon túl akarsz ott Berlin, Germany környékén tartózkodni, akkor szóba se állnak veled, ezt ugye tudod?
Az 10 perces dolog, ezért ha szóba kerül, akkor a válasz az, hogy ma délután intézem.
Dec 28, 2014 12:23:08
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 12:23:46
x10)
"Én még szeptemberben világosan leírtam neki, hogy ezt a kérését egyetlen és egyszeri alkalommal tartom be, de soha többé nem fogja nekem meghatározni"
Ez mi volt?
Ennyi.
Ez mi volt?
tigris
Dec 28, 2014 12:23:58
hát abban gondolkodhatsz :DD
Dec 28, 2014 12:23:58
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 12:24:28
Ja, hogy meg még nevettél is, amikor betörték az orrod?
Valószínű, hogy akkor esett le teljesen Andinak, hogy nem vagy százas...
Valószínű, hogy akkor esett le teljesen Andinak, hogy nem vagy százas...
Dec 28, 2014 12:24:28
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 12:24:34
x30)
Az 10 perces dolog, ezért ha szóba kerül, akkor a hazug válasz az, hogy ma délután intézem.
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:25:06
Nem értek egyet. Hiába a világ legigénytelenebb lénye Sneci, a berlini kaland még neki is rengeteg kényelmetlenséggel jár. Albikeresgélés, költözködés, kényszerű beszélgetések idegen emberekkel egy általa nem beszélt nyelven (szerintem ettől mászik a falra leginkább), problémák a festménnyel, penésszel, alkalmazkodás a lakótársakhoz, hogy az éhezésről ne is beszéljek. Ha nem jut el a rendőrségig a dolog, előbb-utóbb akkor is átdereng a ködön, hogy nem ér meg ennyit valaki, aki pár hete/hónapja már nem áll vele szóba.
Dec 28, 2014 12:25:06
tigris
Dec 28, 2014 12:25:51
baszki milyen szuper kis horrorfilmet lehetne forgatni ezekkel
sodi lenne a púpos komornyik
fórizs a ház ura
a pincében a leláncolt blogin
rósza a szakács
és éjfélkor a szobába benyit a törpe....
sodi lenne a púpos komornyik
fórizs a ház ura
a pincében a leláncolt blogin
rósza a szakács
és éjfélkor a szobába benyit a törpe....
Dec 28, 2014 12:25:51
sodika
Dec 28, 2014 12:26:59
Nem. Egy konkrét eseményről írta meg, hogy ne menjek oda, a trollkodásotok miatt. Erre volt az a válaszom, kivételesen rendben van, de jobb ha az eszébe vési, hogy ez az első és egyben a legutolsó alkalom, hogy nekem itt Berlinben megszabja, mikor hova mehetek. Nem azért dolgozom ki a belem, vagyok itt drága pénzem, és van bérletem, hogy engem bárki is bekorlátozzon. Abból senki nem eszik, hogy a segítség hiánya mellett még akadályozzon is.
Dec 28, 2014 12:26:59
Brian
Dec 28, 2014 12:27:59
szerintem egyszeruen nezzuk vegig, ahogy ehendoglik berlin, germany kornyeken. esetleg andira kell raszallni, hogy kuldje ra a kekeket recsire.
Dec 28, 2014 12:27:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 12:28:37
x30)
Ha nem jut el a rendőrségig a dolog, előbb-utóbb akkor is átdereng a ködön, hogy nem ér meg ennyit valaki, aki pár hete/hónapja már nem áll vele szóba.
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. De az a helyzet, hogy a trollok egy részének nem erénye a türelem, ha Púpról van szó.
sodika
Dec 28, 2014 12:28:57
Ja, hogy meg még nevettél is, amikor betörték az orrod?
Dec 28, 2014 12:28:57
tigris
Dec 28, 2014 12:29:26
"dolgozom ki a belem" baszki saját bevallásod szerint se dolgoztál, legalábbis november végéig. aztán jött a zseri ügy, ahol ugye semmit se cisnáltál se neki, se a másik megbízónak
"Abból senki nem eszik, hogy a segítség hiánya mellett még akadályozzon is."
ezaz sodi, toppants a lábaddal.
Dec 28, 2014 12:29:26
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:29:33
Egy dolog a rózsaszirom hiánya, és más dolog a lelkesedés szándékos letörése.
Sneci, nem veszed észre, mennyire szánalmas a picsogásod a "lelkesedés szándékod letöréséről"? Egyszer az életben szedd már össze magad, és próbálj meg nem úgy nyávogni, mint egy elvert buzi.
Dec 28, 2014 12:29:33
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 12:29:59
x10)
Dec 28, 2014 12:29:59
Miért vagy folyton a seggében? Dec 28, 2014 12:29:59
tigris
Dec 28, 2014 12:30:27
mármint hogy nekiront valami gnóm, és a barátjának kell megvédenie? tényleg sokkoló lehetett
Dec 28, 2014 12:30:27
sodika
Dec 28, 2014 12:30:42
Na jó, mindegy.
Eszem valamit, oszt melózok.
Holnapra várok pénzt, mert ha nem is tudom ismerősök körében tölteni, legalább elfogadható szilvesztert akarok.
Na meló, csá.
Holnapra várok pénzt, mert ha nem is tudom ismerősök körében tölteni, legalább elfogadható szilvesztert akarok.
Na meló, csá.
Dec 28, 2014 12:30:42
púpkergető
Dec 28, 2014 12:30:46
még vissza is fogni Berlin felfedezésétől.
Ez azt jelenti, hogy amikor a munkahelyén zaklattad?
Ez azt jelenti, hogy amikor a munkahelyén zaklattad?
Dec 28, 2014 12:30:46
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 12:31:04
x30)
Erre a kiállításra céloz sodika:
forum.sodika.org/?pageNo=2856&highlight=293819#comment-293819
forum.sodika.org/?pageNo=2856&highlight=293819#comment-293819
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 12:31:53
Kalandnak fogtad fel? hi-hi
Mitől készült ki, hogy egy ereje teljében lévő, felnőtt ember hagyja magát agyonverni???
Dec 28, 2014 12:31:53
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 12:32:00
x10)
Na jó, mindegy.
Na meló, csá.
Most kitől kértél kölcsön, te cigány? Eszem valamit, oszt melózok.
Na meló, csá.
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:32:14
Danyiil Romanovics: Épp azt írom, hogy juszt se, mert semmi szükségem a berlini élethez az illetőre.
Az egy dolog, hogy te mit írsz. Az meg egy másik, hogy miatta mentél ki Berlinbe, és hogy Berlin neked bevallottan egyenlő vele. Függsz tőle. Az elhatározásaidat meg már ismerjük, egy kétéves kislány is eltökéltebben véghez tud vinni bármit, mint te. Külön röhej, hogy éppen az egyik leggyengébb tulajdonságodat tartod az erősségednek ("állhatatosság"). Önismeret...
Dec 28, 2014 12:32:14
sodika
Dec 28, 2014 12:33:25
Bár Andinál az "aludtam rá egyet" effektus nem működik, és - kipróbáltam - az "aludtam rá tizet" effektus sem, ami azért a legtöbb embernél működni szokott, ezért jó taktika, ha hagyod az illetőt gondolkodni, de ennek ellenére ezúttal is a türelem a helyes megoldás, mert bár ez korántsem elégséges, de szükséges feltétel.
Dec 28, 2014 12:33:25
tigris
Dec 28, 2014 12:33:38
Na jó, mindegy.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
zseri is várhat pénzt?
tényleg, fórizsnak már megadtad a tartozásod?
Dec 28, 2014 12:33:38
Potyautas
Dec 28, 2014 12:34:18
Ha feljelent, akkor nem csak ő fog akadályozni a kószálásban... Azt hogy fogod elviselni?
Dec 28, 2014 12:34:18
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:34:27
Hamarosan az jön, hogy odamész, ahol ő felbukkan, de nem szólsz hozzá, csak nézed az utcasarokról. Hiszen ez nem zaklatás, nem igaz? Pszichó vagy, baszki.
Dec 28, 2014 12:34:27
sodika
Dec 28, 2014 12:35:31
Az egy dolog, hogy te mit írsz. Az meg egy másik, hogy miatta mentél ki Berlinbe, és hogy Berlin neked bevallottan egyenlő vele. Függsz tőle.
Jó, de nem napi szinten.
Hetekig egyedül küzdeni itt, mert ő pár hétig elfoglalt... Hozzászoktam már, semmi újdonság nincs ebben sem.
Dec 28, 2014 12:35:31
echelon mérnök
Dec 28, 2014 12:36:09
más dolog a lelkesedés szándékos letörése.
Mire alapozod azt a logikát, hogy egy mondatnak vagy tettnek csakis te lehetsz a középpontjában?
Miért gondolod, hogy körülötted forog a világ? Nem a te lelkesedésedet akarta letörni, hanem a mindenki számára világos nyomulásod akarta visszaszorítani a társadalmilag elfogadott, normális szintre.
Azt kellene felfognod, hogy nem te vagy a középpont, a főszereplő. Andi nem az anyád. Nem a feleséged, nem a testvéred. És nem a barátod. Csak egy jóindulatú ismerős (aki valószínűleg szociálisan érzékeny minden retarddal szemben).
Dec 28, 2014 12:36:09
divatroll
Dec 28, 2014 12:36:15
Nem is akar. Csekonics báró túl nagy úr ahhoz, hogy betegre a lábát egy C&A-ba.
Nem, hanem mert olyan életképtelen mint azok a középkorú faszik, akiknek az asszony hordja haza a ruhát az üzletből.
Dec 28, 2014 12:36:15
tigris
Dec 28, 2014 12:36:20
nem néha van, hanem zaklatod, lebasz érte, kicsit abbahagyod, aztán kezdődik az egész elölről.
Dec 28, 2014 12:36:20
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 12:36:50
x10)
Dec 28, 2014 12:36:50
ezért jó taktika, ha hagyod az illetőt gondolkodni
Szerintem már kurvára nem gondol rád, csak akkor jutsz az eszébe amikor zaklatod. Dec 28, 2014 12:36:50
sodika
Dec 28, 2014 12:37:01
Hamarosan az jön, hogy odamész, ahol ő felbukkan, de nem szólsz hozzá, csak nézed az utcasarokról.
Na meló, csá.
Dec 28, 2014 12:37:01
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:37:15
Hamarabb telesírod te a penészes bőrpárnádat, mint gondolnád.
Dec 28, 2014 12:37:15
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 12:38:24
x30)
Az olyan embernél, aki kiismert téged és nem teljesen hülye, az "aludtam rá tízezret" sem működik veled kapcsolatban. A megoldás, hogy tiszteletben tartod a kívánságát és soha többé nem keresel kapcsolatot az ilyen emberrel. Andi remélhetőleg ilyen ember. Tudjuk, szerinted nem, de ez irreleváns, mert te teljesen képtelen vagy a valóságnak megfelelően felmérni a környezetedet.
tigris
Dec 28, 2014 12:38:44
Na meló, csá.
Na meló, csá.
mármint min dolgozol keményen?
sodi ne légy ilyen mulya. menj oda, rázd meg ( a nők szeretik az érintést), nézz a szemébe, és mond azt: Még mondanom kell valamit! Ma egyedül ki tudtam törölni a fenekem!
ettől biztos elalél majd.
Dec 28, 2014 12:38:44
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:38:55
Szi-szija Andi, csak ety mongyaty: Ho-holnap már té-tényleg rákészülök a motivációs lefél ejőkészítéséje!
Dec 28, 2014 12:38:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 12:39:13
x38)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nem érted, hogy látni sem akar? Elmondta világosan. Leszar téged. Innentől EGYEDÜL vagy Berlinban. Keress magadnak új barátokat, németcsibéket, stb. Andit pedig hagyd békén. Ezt kérte, eddig relatíve szépen.
*
Dec 28, 2014 12:40:30
ha szerzel munkahelyet az miert jogosit fel arra, hogy irj neki, vagy odamenj hozza?
Dec 28, 2014 12:40:30
sodika
Dec 28, 2014 12:41:21
Nem egészen.
Pont ilyen időszakjaimban vagyok képes csodákra.
Vagyis arra, hogy utána legyen miről beszélnem.
Egy ilyen egyhetes mosolyszünet után írtam meg neki, hogy jobb is volt így, hogy tudtam egyedül pörögni, mert elintztem, és kifizettem már a nyelvsulit, valamint a szállást, és vonatjegyem is van. És mindhárom sokkal jobb, mintha ő segített volna, amit ő tudott volna nekem találni.
És ez meglepően önálló teljesítmény volt tőlem ahhoz, hogy ismét kíváncsi legyen.
Ezért mondom, hogy most is határozott minőségi ugrás kell. Vagy barátnő, vagy állandó meló, ami az első hét után is tetszik.
Dec 28, 2014 12:41:21
sodika
Dec 28, 2014 12:42:17
Az olyan embernél, aki kiismert téged és nem teljesen hülye, az "aludtam rá tízezret" sem működik veled kapcsolatban.
Danyiil Romanovics
Na és mi lesz a szilveszteri program, Snegó? Mattra iszod magad valami akciós sörkólával, aztán elkezdesz keringeni Berlinben, hogy-hogy nem, véletlenül tíz-tizenkétszer útba ejtve Andi lakásának környékét. Amolyan "éltet a remény, hogy talán most" alapon.
tigris
Dec 28, 2014 12:43:11
bizony, és ezzel még az utcára tett apád is egyetért.
Dec 28, 2014 12:43:11
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 12:43:16
x30)
vagy állandó meló, ami az első hét után is tetszik.
Pl. adminnak lenni az aaroncute.com-on.
sodika
Dec 28, 2014 12:43:17
Innentől EGYEDÜL vagy Berlinban.
Dec 28, 2014 12:43:17
*
Dec 28, 2014 12:44:29
kinyomoztad mar, hogy andi hol szilveszterezik? vetoppansz 'veletlen' pont oda?
Dec 28, 2014 12:44:29
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 12:44:47
x30)
A teljesen ide nem illő válaszodból látszik, hogy még ezt a kommentet se tudtad értelmezni. Látod, mennyire ostoba vagy?
mániákus zaklató
Dec 28, 2014 12:44:54
Sodi, végülis mi a faszt akarsz te ettől az Anditól?
Meg tudod fogalmazni?
Össze tudod foglalni érthetően?
Meg tudod fogalmazni?
Dec 28, 2014 12:44:54
sodika
Dec 28, 2014 12:45:14
Dec 28, 2014 12:45:14
Danyiil Romanovics
Dec 28, 2014 12:45:19
Snegó, szerintem a barátnő tökjó ötlet. Beszéld meg Rószával, hogy ő lesz a "csajod", utaztasd ki az otthoniak pénzén Berlinbe, aztán majd nagy büszkén elújságolhatod Andinak! Lesz nagy hű meg há! Na? :)
Dec 28, 2014 12:45:19
minőségi lépcső
Dec 28, 2014 12:45:52
Jaj, csak el ne csússzon rajtam a jéghideg jogászkodó in Berlin, Germany közelében.
Dec 28, 2014 12:45:52
tigris
Dec 28, 2014 12:46:09
Dec 28, 2014 12:46:09
A válasz
Dec 28, 2014 12:46:19
Kinyomozta.
Dec 28, 2014 12:46:19
sodika
Dec 28, 2014 12:47:08
Sodi, végülis mi a faszt akarsz te ettől az Anditól?
Meg tudod fogalmazni?
Meg tudod fogalmazni?
Semmit.
Ezért is volt az első gondolatom, hogy na, akkor most húzni haza. És ezért nőtt ki ebből a gondolat, hogy nem baj, így legalább több időm és energiám lesz egyedül intézkedni a saját dolgaim érdekében.
Dec 28, 2014 12:47:08
Andi néni
Dec 28, 2014 12:47:19
* Kemál faszán szilveszterezik *
Dec 28, 2014 12:47:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 12:47:36
x38)
De hiába ugrod meg a lépcsőt, Andit akkor sem hívhatod fel. Elmondta, hogy miért. Mert látni sem akar. Ezt próbáld meg belekalapálni abba a busa nagy hombár fejedbe!
tigris
Dec 28, 2014 12:47:58
na figyelj sodi, megvan a megoldás
ezek a szélsőbalos picsák imádják a melegeket, szeretnek velük lenni, együtt mutatkozni, mert ezzel tudják demonstrálni a külvilág felé, hogy ők milyen toleránsak és jó emberek. nem kell mást tenned, mint felszedni egy meleg négert, és andi máris a kegyeibe fogad.
ezek a szélsőbalos picsák imádják a melegeket, szeretnek velük lenni, együtt mutatkozni, mert ezzel tudják demonstrálni a külvilág felé, hogy ők milyen toleránsak és jó emberek. nem kell mást tenned, mint felszedni egy meleg négert, és andi máris a kegyeibe fogad.
Dec 28, 2014 12:47:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 12:48:33
x38)
Nem válaszoltál a kérdésekre!!!
1. Kész van az önéletrajzod?
2. Kész van a motivációs leveled?
3. Hány álláshirdetésre jelentkeztél már?
1. Kész van az önéletrajzod?
2. Kész van a motivációs leveled?
3. Hány álláshirdetésre jelentkeztél már?
sodika
Dec 28, 2014 12:49:51
Nem. Ami nekem most kell, az egy minőségi ugrás felfele.
Most nekem biztosítékot kell tudnom felmutatni arra, hogy berlini tartózkodásom alatt nem lesz példa az eddigi bizonytalanságra, hanem sínen vagyok épp.
Dec 28, 2014 12:49:51
sodika
Dec 28, 2014 12:50:39
nyilvános faszkiverő:
Ismerem jól, és ez a lényeg.
Jól, nagyon jől.
Ennyi.
Jól, nagyon jől.
Ennyi.
Dec 28, 2014 12:50:39
sodika
Dec 28, 2014 12:50:59
Na meló, csá.
Dec 28, 2014 12:50:59
sodigen.exe
Dec 28, 2014 12:51:01
ha szerzel munkahelyet az miert jogosit fel arra, hogy irj neki, vagy odamenj hozza?
Mert az különleges alkalom. Márpedig a különleges alkalom, az különleges alkalom, és kész.
Dec 28, 2014 12:51:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 12:51:30
x38)
nyilvános faszkiverő:
Jól, nagyon jől.
Ennyi.
Jól, nagyon jől.
Ennyi.
Ha ismernéd, nem lenne méteres excelfájlod arról, hogy milyen félreértésekbe keveredtél vele.
Ha ismernéd, nem zaklatnád tovább.
Egyáltalán nincs emberismereted...
sodika
Dec 28, 2014 12:51:38
nyilvános faszkiverő :
Még egyre sem.
Karácsony hetéig nyelvtanfolyamra jártam.
Most meg karácsony hete van.
Na meló, csá.
Még egyre sem.
Karácsony hetéig nyelvtanfolyamra jártam.
Most meg karácsony hete van.
Na meló, csá.
Dec 28, 2014 12:51:38
sodika
Dec 28, 2014 12:52:01
Ez volt a folyamat.
Na meló, csá.
Dec 28, 2014 12:52:01
xray
Dec 28, 2014 12:52:20
Semmit.
Andi az állványzatod, te romhalmaz?
Dec 28, 2014 12:52:20
Kovi
Dec 28, 2014 12:53:11
sínen vagyok épp.
ja, mint Jozsef Attila.
Dec 28, 2014 12:53:11
sodika
Dec 28, 2014 12:54:08
Egyébként úgy ítélem meg, hogy a meló könnyebben teljesíthető kihívásnak tűnik, mint a barátnő, mert utóbbihoz azért nem árt, ha van pénzed öltözködni, és pár éttermi vacsora sem vág a földhöz, valamint a társkereső oldalon a regisztrációs díj is csak egy szúnyogcsípés, úgyhogy ez lesz a sorrend.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 28, 2014 12:54:08
Zweifinger Adlerfang
Dec 28, 2014 12:54:39
Az albit sem ő fizette, hanem Recskaiék. Szerintem ez evidencia. A saját maga által megkeresett pénzből maximum egy giroszra meg egy ravioli konzervre futja.
Dec 28, 2014 12:54:39
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™