Eddig is biztos voltam benne, hogy egy gánymester nem olvas szaklapokat, de kösz a megerősítést.
Szaklapokat? PC World? :D
a tesco újságból tájékozódik, mint kiderült
Webes témakörökben is vannak ilyenek, mint pl a PHP Architect vagy a Page.
Gyógypedagógiai foglalkoztató.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Én meg hülye vagyok az informatikához, viszont van saját lakásom, autóm, bankszámlám, rajta a megtakarításom ami szerintem kb. százszorosa a te éves jövedelmednek, itthon a fiókból bármikor ki tudnék venni 400 eurót, vannak barátaim, csajaim és egy kurva nagy jointom, amint mindjárt meg is gyújtok.
Egy magyar banknál, de lassan nyitok németet is.
Tudom, hogy csomó papírt el kéne intézni munkába állás előtt, de amíg nincs állás, addig ez alibi póttevékenység lenne.
Ha már megvan, mikor álljak munkába, elkezdek az elintéznivalók után szaladgálni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Majd kéri kp-ben, aztán mikor kiröhögik, lifedéndzsörre hivatkozva ír tizenegy darab boldolt színes levelet andinak :D
Értem, tehát most a rákészülési fázisra hangolódás első szakaszában vagy.
::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sneckó, még mindig nem esett le, hogy örökre hagyd békén?
amúgy meg arról írsz, amiről akarsz, csak ne neki emailben
A lelkesedés letörésében nagyon jó...
na mi van, most már what?andi a feleős azért, hogy halálba zaklattad?
magyar bankszámlája sincs, különben nem kéne ez a cirkusz a WU-s utalással
de azt se hiszi el, hogy ahhoz, hogy munkát keressen, ahhoz be kell jelentkeznie az idegenrendészeten
De mondjuk azzal kapcsolatban, hogy miért tudom, merra jár éppen... Miután nem kaptam meg meg a segítséget, hogy tanulhassam az életstílusát, hát kiszolgáltam magam.
Tipikus rohadék zaklató vagy. Ha Andi nem jelent fel, akkor élete legnagyobb hibáját követi el.
Épp tegnap láttam egy ilyen zaklatásról szóló riportot. Kísértetiesen hasonlított a te mentori ragaszkodásodhoz, a faszi ezer emailt írt, követte a nőt, még egy arra is képes volt, hogy abba a városba költözzön, ahol a nő élt, végül a nő megúszta a gyilkosságot, de a férje nem. Életfogytiglant kapott a rohadék, de még a börtönben is abban reménykedik, hogy össze fog jönni a nővel.
Ha hamarabb lekapcsolták volna, akkor a nő megúszta volna a zaklatás okozta lelki sérüléssel, így viszont tönkretette az életét.
Remélem, hogy mielőbb börtönbe kerülsz!
Ebben benne van minden, ami miatt azonnali intézkedés kell, mert tragédia lesz a vége. A hátam borsózik, amikor ezt a szöveget olvasom.
A faszt. Tavaly is meghívott magához. Ez nem ezt mutatja.
Az már más kérdés hogy közben kiismert.
Aztán ez, hogy megpróbálja nekem megszabni, hogy ha már egyszer Berlinben vagyok, és bérletem is van, akkor mikor hova mehetek. Na hát nekem erre tök természetes reakcióm volt, hogy nekem aztán kurvára ne szabja meg senki. Oda és akkor megyek, ahova és amikor akarok itt.
Ő csak azt mondta, hogy ne akarj oda és akkor menni, ahol és amikor ő van.
Mert az betyáristen hogy nem véletlenül találkoztatok.
Látni akartad, ugye? Mert már nagyon hiányzott.
1) az akklimatizáció jegyében először csak leskelődj és jegyzetelj. Mindent tudj meg róla. Mikor kel, fekszik, hová megy. Esetleg követheted is. Erről természetesen vezess táblázatot!
Spycam beszerzése, majd fürdőszobában elhelyezése is javallott.
Nem közvádas, Andi nem kiskorú, tehát csak ő teheti meg a jogi lépéseket. Gondolom okkal nem teszi.
bödös isten faszát jó
She was a dude.
Nem pontosan így volt. Az első berlini albérletét mégBudapestről Pátyról kereste. Mivel Andit azzal akarta elkápráztatni, hogy mennyire önálló, ezért saját albérlettel kezdte. Az azonban könnyen lehet, hogy abban reménykedett, pár hónap múlva beköltözhet Andihoz.
A képet meg azért fényképezte le novemberben, mert akkor szólt neki Oma először, hogy megsérült. Azóta húzódik az ügy.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
A német törvények a mezei zaklatásnál is lehetővé teszik, hogy az ügyészség eljárjon, abban az esetben, ha közérdek fűzödik hozzá.
Milyen okra gondolsz?
Lehet triviális ok is, például: nem akarja más életét tönkretenni. Nagyon sok esetben ezért nem szoktak feljelentést tenni ilyen ügyben.
ezeknek, meg további pár helyre én is írtam a videó kikerülése után.
minél többen tesszük, annál jobb.
Ha nincs valakiben önvédelmi reflex, azok sorsára jut, akik már pórul jártak.
Ki mondta, ki kérte, hogy menj ki Berlinbe?
Mi a baj, hogy nem várt vörös szőnyeggel, nem dobált rózsaszirmokkal? Az a baj, hogy nem paskolja meg a 32 éves fejedet félóránként egy-egy normálisan kiejtett német szóért? Káros lépések, szerinted te ezek után normális vagy? Lehet, hogy volt empátia, csak az szép lassan átfordult szánalomba...
Senki nem fog porondot adni a tokásnak, hogy aztán produkálhassa magát meg perelhessen, és a kárpiból meg az adományokból pénzhez jusson.
Csendben kivéreztetik.
Sajnos, ha időd nagy részét a szobában töltöd netezéssel, nem fogsz megismerni VIDÁM, KORODBELI embereket... Andira, úgy néz ki, egyik sem jellemző!
Honnan tudtad, hogy ott van? Odahívott???
Te nem szeretnéd, ha megszabják, hogy mikor, hova menj? Akkor most gondolkodj el, te idióta, hogy ő mit érzett, amikor felszólítottad (nem, nem kérted!) karácsony előtt, hogy menjen el a pakkodért a postára!
Ő is oda megy, ahová akar, nem szabja meg neki senki, vetted? Te kis empatikus együttérző pszichopata!
Idióta...
Ennyi.
Legkésőbb holnap indul az Andi-akció. Ha gyakrabban olvasnának listát azok az intervencionisták, akik fenn vannak valamelyik nemlétezőn, jobban össze lehetne hangolni a lépéseket.
Ettől tartok én is.
Még nekimegy késsel vagy a metró alá löki mert őmiatta ment csődbe az élete.
Azt a véleményt osztom hogy Andi mint ember nem ér szart se, de azt azért mégsem érdemli hogy egy ilyen recskás ártson neki.
erik annak a felfuggesztettnek a vegrehajtandora valtoztatasa.
Ennyi.
Úgy néz ki, hogy Andi képes rá...
Akkor mi lesz, hazajön?
Idáig én is ezt hittem, de mivel aktívan iszik..
Az alkohol feloldja a gátlásait, per pill ott tart, hogy a gyűlölt trolloknak képes kiönteni a sötét, eltorzult lelkét...
Ne légy ebben biztos, egy alattomos, beteglelkületű emberről beszélünk! A nap minden órájában ezen agyal és forralja a terveit.
Hát igen. Kitörő örömmel kellett volna fogadnia, hogy Endike éjjel nem pisilt be és ki tudta egyedül törölni a fenekét!
konkrétan lélektani életveszélybe sodorta azzal, hogy emiatt nem dicsérte meg.
+1
Ki hitte volna, hogy egyszer a szürkeegérkedésben (a bejárós, nyolcórás munkában) véli felfedezni a boldogság zálogát.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Az anyja is tönkretette a lelkét amiután az egetverő jövedelmére azt mondta hogy ez még éhenhalni is kevés és kikapcsolták a villanyt.
az kemény volt az anyjától. konkrétan összetörte a kicsi sodi lelkét
Egy jó darabig nem lennének ,,szépvok'' fotók...
Nagyon le vagyok maradva, csak le akartam irni, hogy ez a bajegyzes nagyon-nagyon ijeszto.
Hát azért hetyetye.
Ennyi.
púpkergető
Dec 27, 2014 23:32:49
Én nem értek az informatikához, de a régi munkahelyemen beszéltem informatikusokkal, akik tényleg képzettek voltak, de a projectje 2-3 évig tartott, aztán egy ideig bajba került, mert a tudása egyik napról a másikra elavult, mert egy teljesen új program (ha jól emlékszem)lett bevezetve és olyan volt, mint a társasjátékban, hogy állj vissza a kiindulási pontra.
Innentől kezdve, mint a gép elkezdett újra tanulni.
Szóval az a lényeg, hogy iszonyú mennyiségű tanulás, ami hamar erodálódik a fejlődés miatt, aztán újra tanulás ezerrel, és ez így megy végig.
Te is ilyen embernek tartod magad?
Innentől kezdve, mint a gép elkezdett újra tanulni.
Szóval az a lényeg, hogy iszonyú mennyiségű tanulás, ami hamar erodálódik a fejlődés miatt, aztán újra tanulás ezerrel, és ez így megy végig.
Te is ilyen embernek tartod magad?
Dec 27, 2014 23:32:49
*
Dec 27, 2014 23:33:05
mikor jon az alkalmazas? mikor terjunk erre vissza?
Dec 27, 2014 23:33:05
sodika
Dec 27, 2014 23:35:39
púpkergető: Én Lynda.com anyagokkal tartom szinten a tudásom.
Dec 27, 2014 23:35:39
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 27, 2014 23:36:34
x16)
Egy iszonyú jó programozó miért kényszerül arra, hogy meglopja Geryt 40 euróval?
grafikus007
Dec 27, 2014 23:42:19
ha iszonyú jó programozó lennél akkor nem filléreket keresnél, lenne okostelefonod, nőd, lakásod, kocsid.
ezek egyikével sem rendelkezel, tehát szar programozó vagy. erről marhára ennyit.
ezek egyikével sem rendelkezel, tehát szar programozó vagy. erről marhára ennyit.
Dec 27, 2014 23:42:19
tippmix
Dec 28, 2014 00:05:52
Eddig is biztos voltam benne, hogy egy gánymester nem olvas szaklapokat, de kösz a megerősítést.
Dec 28, 2014 00:05:52
x86
Dec 28, 2014 00:07:20
Dec 28, 2014 00:07:20
---
Dec 28, 2014 00:21:06
a tesco újságból tájékozódik, mint kiderült
Dec 28, 2014 00:21:06
Andy Dufresne
Dec 28, 2014 00:36:51
Milyen cég az ahol MELLÉD tanulókat tesznek, Endre?
Dec 28, 2014 00:36:51
tippmix
Dec 28, 2014 00:42:35
Webes témakörökben is vannak ilyenek, mint pl a PHP Architect vagy a Page.
Dec 28, 2014 00:42:35
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 01:15:04
x8)
Milyen cég az ahol MELLÉD tanulókat tesznek, Endre?
Gyógypedagógiai foglalkoztató.
Fotelrocker_Presszócigány
(
x8)
Dec 28, 2014 01:17:03
x8)
Endre bazzeg te vagy itt a Teslaban? xD
" Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. "
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 01:53:03
x8)
Én meg hülye vagyok az informatikához, viszont van saját lakásom, autóm, bankszámlám, rajta a megtakarításom ami szerintem kb. százszorosa a te éves jövedelmednek, itthon a fiókból bármikor ki tudnék venni 400 eurót, vannak barátaim, csajaim és egy kurva nagy jointom, amint mindjárt meg is gyújtok.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 01:58:03
x8)
Tényleg, hogy a picsába lehet úgy valaki komolyan vehető informatikus, hogy még egy nyamvadt bankszámlája sincsen?
Neked a megrendelőid is hasonló balfasz kaliberek mint te vagy. Hát tudod ki a bánatos kurva anyja mászkálna WU-n küldözgetni neked a munkadíjadat a 21. században?
Neked a megrendelőid is hasonló balfasz kaliberek mint te vagy. Hát tudod ki a bánatos kurva anyja mászkálna WU-n küldözgetni neked a munkadíjadat a 21. században?
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 02:01:23
x8)
Áááá, belegondoltam.
Ül a vérprofi programozó az aktuális berlni recskafészekben és dől a lé.
Tök életszerű.
Lájfdéndzsör hogy áll?
Ül a vérprofi programozó az aktuális berlni recskafészekben és dől a lé.
Tök életszerű.
Lájfdéndzsör hogy áll?
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 02:03:50
x8)
Mit fogsz mondani ha megkérdezik a munkakeresés közben, hogy melyik banknál vezeted a számlád? XD
sodika
Dec 28, 2014 02:05:49
Mit fogsz mondani ha megkérdezik a munkakeresés közben, hogy melyik banknál vezeted a számlád? XD
Tudom, hogy csomó papírt el kéne intézni munkába állás előtt, de amíg nincs állás, addig ez alibi póttevékenység lenne.
Ha már megvan, mikor álljak munkába, elkezdek az elintéznivalók után szaladgálni.
Dec 28, 2014 02:05:49
Zulu
(
x15)
Dec 28, 2014 02:06:24
x15)
Majd kéri kp-ben, aztán mikor kiröhögik, lifedéndzsörre hivatkozva ír tizenegy darab boldolt színes levelet andinak :D
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 02:06:34
x8)
De jobb is, hogy nincs számlád. Egy ATM a mosógéphez képest űrhajó.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 02:09:13
x8)
Értem, tehát most a rákészülési fázisra hangolódás első szakaszában vagy.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 02:13:40
x8)
Milyen nyelvet választanál, ha ATM-et kellene használnod, Szódáj? Azért a német egy ilyen komoly műveletnél még túl szakmai lenne, nem? Angolul még annyira sem tudsz, tehát kíváncsi lennék?
sodika
Dec 28, 2014 02:40:49
Gimiben volt 2 év angol.
És az ELTÉ-n meg a Corvinus-on is vettem fel egy szemeszter angolt.
Valamint az ISZTI-ban is volt angol.
És az ELTÉ-n meg a Corvinus-on is vettem fel egy szemeszter angolt.
Valamint az ISZTI-ban is volt angol.
Dec 28, 2014 02:40:49
sodika
Dec 28, 2014 02:44:00
Az más kérdés, hogy rohadtul nem vagyok egy nyelvtehetség, semmilyen nyelv vonatkozásában, de ezt a német nyelv esetében is kitartással kompenzálom. Igenis szeretném most már megtudni, milyen a legnagyobb természetességgel beszélgetni egy másik nyelven, ezért juszt sem adom fel.
Az álláskereséssel is úgy vagyok, hogyha nem jön össze, az sem tragédia, elvégre az otthoni melók ellát nak, de addig is gyakoroltam a nyelvet, és értékes tapasztalatokkal gazdagodok.
Az álláskereséssel is úgy vagyok, hogyha nem jön össze, az sem tragédia, elvégre az otthoni melók ellát nak, de addig is gyakoroltam a nyelvet, és értékes tapasztalatokkal gazdagodok.
Dec 28, 2014 02:44:00
-
Dec 28, 2014 02:49:37
[email protected]
Szlazsánszky Ferenc reszere Tolvajkergetok / Sherlock Porks
Hello,
A Sherlock Porks-fele uj videoban (https://www.youtube.com/watch?v=tyP3SKptjE4) lattam, hogy az ujsagban a Tolvajkergetokrol megjelent cikke miatt a P.T .galerijevel fenyegetoen handabandazik onnek.
Eloszor is remelem, hogy azonnal tett feljelentest, szerintem az uj Btk 222.§ (2) b) megallna, csoportosan, nagy nyilvanossag (internet), stb.
A forrasanyagokbol nem tudom, mit kapott vagy nem kapott meg. Mellekelek egy csomagolt filet, hatha segit. Sajnos a cikk megjelenese utan Sherlock Porks torolte a forumat - lasd /screenshotok/tk-new-1.png a mellekletben, nyilvan a bizonyitekok eltuntetese erdekeben, azota pedig nyilvan mashol tervelik a cselekmenyeiket.
A fileok hitelessege termeszetesen alapvetoen nem bizonyithato - nincs rajtuk pecset, de talan igy egyben eleg meggyozo erejuek, kerem hasznalja belatasa szerint, akar egy ujabb cikkhez akar a jogi eljarasokban. A dokumentumok konytarban levo fileok szinten az anyag eredetiseget igazolhatjak
Udvozlettel
Kiss Endre Farkas,
Berlin
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Sherlock Porks / Tolvajkergetok ujsagirot fenyeget
Hello,
A Sherlock Porks / Sherlock Porks uj videoban (https://www.youtube.com/watch?v=tyP3SKptjE4) es alatta a kommentekben fenyegeti az ujsagirokat, akik csunyat irnak a kis galerijerol. Nem kene ezt megkaparni kicsit?
Udvozlettel
Kiss Endre Farkas,
Berlin
Szlazsánszky Ferenc reszere Tolvajkergetok / Sherlock Porks
Hello,
A Sherlock Porks-fele uj videoban (https://www.youtube.com/watch?v=tyP3SKptjE4) lattam, hogy az ujsagban a Tolvajkergetokrol megjelent cikke miatt a P.T .galerijevel fenyegetoen handabandazik onnek.
Eloszor is remelem, hogy azonnal tett feljelentest, szerintem az uj Btk 222.§ (2) b) megallna, csoportosan, nagy nyilvanossag (internet), stb.
A forrasanyagokbol nem tudom, mit kapott vagy nem kapott meg. Mellekelek egy csomagolt filet, hatha segit. Sajnos a cikk megjelenese utan Sherlock Porks torolte a forumat - lasd /screenshotok/tk-new-1.png a mellekletben, nyilvan a bizonyitekok eltuntetese erdekeben, azota pedig nyilvan mashol tervelik a cselekmenyeiket.
A fileok hitelessege termeszetesen alapvetoen nem bizonyithato - nincs rajtuk pecset, de talan igy egyben eleg meggyozo erejuek, kerem hasznalja belatasa szerint, akar egy ujabb cikkhez akar a jogi eljarasokban. A dokumentumok konytarban levo fileok szinten az anyag eredetiseget igazolhatjak
Udvozlettel
Kiss Endre Farkas,
Berlin
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Sherlock Porks / Tolvajkergetok ujsagirot fenyeget
Hello,
A Sherlock Porks / Sherlock Porks uj videoban (https://www.youtube.com/watch?v=tyP3SKptjE4) es alatta a kommentekben fenyegeti az ujsagirokat, akik csunyat irnak a kis galerijerol. Nem kene ezt megkaparni kicsit?
Udvozlettel
Kiss Endre Farkas,
Berlin
Dec 28, 2014 02:49:37
sodika
Dec 28, 2014 02:49:49
Én tavaly nyáron elhatároztam ennek a képességnek a megszerzését, és ennek az élménynek az átélését, és juszt sem hagyom magam elterelni ettől csak mert valaki nem volt képes felismerni azt, hogy nekem, aki magamtól a sarki piacig is csak nyögvenyelősen mászok el, egy másik országba költözni maga a csoda, nem pedig magától értetődő állapot, mint ahogy azt sem volt képes értelmezni, hogy a szememben a külföld és maga az ország és a város a személyével egyenlő, éppen ezért az itteni tartózkodás idején a várost és őt, az itteni életemet és az ő személyét szétválasztani nem vagyok képes. Most persze egy ideig képes vagyok magamra olyan tudattartalmat erőltetni, ahol a legújabb fejleményeket is elhelyezem a maga helyére úgy, hogy racinálisan szemlélve se tegyek magamra káros lépéseket (ennyivel előbbre járok, mint modnjuk RGL, mert a rendszer azért annyira mégse bassza meg, ami már káros nekem), de ettől függetlenül megdöbbentő, hogy valaki nő létére ennyire férfias módon viszonyuljon az empátia kérdéséhez (azaz, majdhogynem mellőze azt a személyisége).
Dec 28, 2014 02:49:49
sodika
Dec 28, 2014 02:57:20
Az például kifejezetten megdöbbentett már augusztus elején, amikor az illető bizonyos témák esetében leállított azzal, hogy az őt nem érdekli, miközben én valójában nem is az adott témáról szerettem volna beszélgetni, csak a nyelvet próbáltam egy kicsit gyakorolni, tök mindegy, milyen téma kapcsán.
Valaki Berlinbe költözik - tök természetes, miért lenne különösebben nagy dolog olyasvalakinek, aki még életében nem lakott bérleményben, és soha nem élt Magyarországon kívül, és a nyelvet is alig egy éve kezdte el tanulni.
Valaki viszonylag friss nyelvtanulóként beszélni próbál - a téma irányából közelítjük meg a kezdményezését, nem pedig abból is irányból, hogy tök mindegy, mi a téma, de akármi is, az alkalom a gyakorlásra. Tehát úgy viselkedünk, mintha az adott témakezdeményezés magyarul hangozna el.
Én meg csak nézek ki a fejemből. Hahó, nekem egy csoda hogy itt vagyok. Hahó, nem beszélgetni akarok valamiről, amiről magyarul nem akarnék, csak kicsit a nyelvet próbálom gyakorolni... És egyik sem esik le neki... Mindegy.
Valaki Berlinbe költözik - tök természetes, miért lenne különösebben nagy dolog olyasvalakinek, aki még életében nem lakott bérleményben, és soha nem élt Magyarországon kívül, és a nyelvet is alig egy éve kezdte el tanulni.
Valaki viszonylag friss nyelvtanulóként beszélni próbál - a téma irányából közelítjük meg a kezdményezését, nem pedig abból is irányból, hogy tök mindegy, mi a téma, de akármi is, az alkalom a gyakorlásra. Tehát úgy viselkedünk, mintha az adott témakezdeményezés magyarul hangozna el.
Én meg csak nézek ki a fejemből. Hahó, nekem egy csoda hogy itt vagyok. Hahó, nem beszélgetni akarok valamiről, amiről magyarul nem akarnék, csak kicsit a nyelvet próbálom gyakorolni... És egyik sem esik le neki... Mindegy.
Dec 28, 2014 02:57:20
-
Dec 28, 2014 03:00:17
ha már ilyen későn ennyire aktív az elméd, kitölthetnéd:
lelektanitipusok.net/tesztek/teszt_72
lelektanitipusok.net/tesztek/teszt_72
Dec 28, 2014 03:00:17
sodika
Dec 28, 2014 03:03:16
Nem, megyek aludni.
Az idegen nyelven való természetes beszéd képességét pedig most már tuti megszerzem.
Juszt is, és ehhez most a melókeresésben látom az utat.
Ennyi.
na alvás, csá
Az idegen nyelven való természetes beszéd képességét pedig most már tuti megszerzem.
Juszt is, és ehhez most a melókeresésben látom az utat.
Ennyi.
na alvás, csá
Dec 28, 2014 03:03:16
sodika
Dec 28, 2014 03:11:28
Tehát az egészen megdöbbentő volt már az elején, hogy elkezdem kicsit próbálni a nyelvet gyakorolni tök lelkesen, és erre ugyanaz a reakció az adott téma kapcsán, mintha magyarul beszélgetnénk... Heeeee? Nem a téma miatt beszélkek, hanem a beszéd miatt... Szóval ért az illető a lelkesedés letöréséhez, mit mondjak.
Múlt pénteken is tök lelkesen, jókedvűen, és vidáman mentem oda hozzá, amikor elküldött azzal, hogy honnan tudtam, hogy ott van.
Pedig már arra is volt alkalom, hogy kifejezetten, deklaráltan, direkten, és félreérthetetlenül kimondva arra kértem meg, hogy legyen kedves, és soha többé ne törje le a lelkesedésemet, soha többé ne rontsa el a kedvemet.
Erre jött a válasz, hogy jaj, ugyan már, SoDI.
Mit ugyan már, amikor tényleg ezt csinálja...? Mit ugyan már.
Mindegy. Pedig én itt nem vártam senkitől semmi mást, csak hogy ne törje le a lelkesedésemet. De már az első napon az is baj volt, hogy miért nem vagyok ideges, felháborodott, vagy szomorú azután, ami történt velem. Hát, azért nem voltam, mert úgy voltam vele, hogy nehogy már egy ilyen alkoholista székdobáló kövér állat elvegye a kedvem bármitől is.
Aztán ez, hogy megpróbálja nekem megszabni, hogy ha már egyszer Berlinben vagyok, és bérletem is van, akkor mikor hova mehetek. Na hát nekem erre tök természetes reakcióm volt, hogy nekem aztán kurvára ne szabja meg senki. Oda és akkor megyek, ahova és amikor akarok itt.
Mindegy. Juszt sem hagyom magam.
Ennyi. csá
Múlt pénteken is tök lelkesen, jókedvűen, és vidáman mentem oda hozzá, amikor elküldött azzal, hogy honnan tudtam, hogy ott van.
Pedig már arra is volt alkalom, hogy kifejezetten, deklaráltan, direkten, és félreérthetetlenül kimondva arra kértem meg, hogy legyen kedves, és soha többé ne törje le a lelkesedésemet, soha többé ne rontsa el a kedvemet.
Mindegy. Pedig én itt nem vártam senkitől semmi mást, csak hogy ne törje le a lelkesedésemet. De már az első napon az is baj volt, hogy miért nem vagyok ideges, felháborodott, vagy szomorú azután, ami történt velem. Hát, azért nem voltam, mert úgy voltam vele, hogy nehogy már egy ilyen alkoholista székdobáló kövér állat elvegye a kedvem bármitől is.
Ennyi. csá
Dec 28, 2014 03:11:28
sodika
Dec 28, 2014 03:15:08
Lelkes vagyok, totál kirobbanó és vidám, és erre korlátoz. Hogy miről beszélhetek németül, nem sokkal később, hogy hova mehetek és mikor. Meg hogy miről írhatok, mit csinálhatok.
De én lófaszt hagyom letörni a lelkesedésem.
Levegőt kap, mert az ő szempontja is érthető.
Mégha minden kellemetlenség is, amit esetlegesen átélhetett, valahol esetlegesen méltó büntetésének is tekinthető a hálát nélkülöző hozzáállása miatt.
De érthető, és az a lényeg.
Szóval ennek is elég gátat szabni.
De juszt sem adom fel, abból nem eszik sem ő sem más.
Nem adok fel semmit. Ennyi.
Mindegy, alszom, holnap sok melóm van.
csá
Mégha minden kellemetlenség is, amit esetlegesen átélhetett, valahol esetlegesen méltó büntetésének is tekinthető a hálát nélkülöző hozzáállása miatt.
csá
Dec 28, 2014 03:15:08
Dr Schaffhausen
Dec 28, 2014 03:23:01
Megállapíthatjuk, hogy az alany egyre rosszabb passzban van. Könnyen lehet, hogy máris kezd lecsengeni a mániás szakasz, hogy átadja a helyét a depresszívnek.
Új elem a zaklatás racionalizása során a felelősség Andira történő hárítása azzal, hogy megérdemelte amit kapott.
Nyugtalanító, hogy nem lehet kizárni hogy az alany a borítékolható visszautasításra erőszakos cselekedettel fog reagálni.
Javaslom az alany elmeorvosi megfigyelő-központba történő beszállítását, akár az alany beleegyezése hiányában is.
Új elem a zaklatás racionalizása során a felelősség Andira történő hárítása azzal, hogy megérdemelte amit kapott.
Nyugtalanító, hogy nem lehet kizárni hogy az alany a borítékolható visszautasításra erőszakos cselekedettel fog reagálni.
Javaslom az alany elmeorvosi megfigyelő-központba történő beszállítását, akár az alany beleegyezése hiányában is.
Dec 28, 2014 03:23:01
furgangos Petákos
Dec 28, 2014 04:00:59
Lelkes vagyok, totál kirobbanó és vidám, és erre korlátoz. Hogy miről beszélhetek németül, nem sokkal később, hogy hova mehetek és mikor. Meg hogy miről írhatok, mit csinálhatok.
csá
csá
::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dec 28, 2014 04:00:59
jiddise máme
(
x11)
Dec 28, 2014 04:30:52
x11)
brutális volt ez a ma esti roham
jiddise máme
(
x11)
Dec 28, 2014 04:34:32
x11)
sneckó, még mindig nem esett le, hogy örökre hagyd békén?
amúgy meg arról írsz, amiről akarsz, csak ne neki emailben
na mi van, most már what?andi a feleős azért, hogy halálba zaklattad?
Haim
(
x10)
Dec 28, 2014 05:58:03
x10)
Púp! Lakcím nélkül hogy tervezel számlát nyitni? Lehet? Megkérdezted?azt tudod,hogy addig nem vesznek fel,amíg nincs számlád?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
jiddise máme
(
x11)
Dec 28, 2014 06:09:32
x11)
Púp! Lakcím nélkül hogy tervezel számlát nyitni? Lehet? Megkérdezted?azt tudod,hogy addig nem vesznek fel,amíg nincs számlád?
magyar bankszámlája sincs, különben nem kéne ez a cirkusz a WU-s utalással
de azt se hiszi el, hogy ahhoz, hogy munkát keressen, ahhoz be kell jelentkeznie az idegenrendészeten
csillámfaszláma
Dec 28, 2014 07:13:11
Összegezzük:
- megismerted Magyarországon, valamiért belebolondultál (továbbra is azt gondolom, hogy a szerelem túlzás ide, ez inkább mánia)
- elkezdtetek beszélgetni, ha úgy gondoltad, hogy megvillanthatod a "tudásod" akkor okoskodtál neki gugliból összeollózott "jogi anyagokkal"
- meghívott magához 2 hétre (szerintem ezt azóta ezerszer megbánta)
- mikor itt voltál már rájött, hogy mekkora tapló vagy (utaltál rá, hogy voltak összezörrenések, mert nem "tisztázott világosan dolgokat")
- elkezdtél németül tanulni miatta
- fogtad magad és kiutaztál hozzá Berlinbe, anélkül, hogy jelezted volna neki, hogy nála tervezel lakni (LOL)
- nyilván nem hagyta, hogy a két hét cigánykodás után nála héderezz, ezért lekoptatott, talán ekkor már elkezdett szépen leépíteni, csak nem vetted a lapot
- elkezdtél albit keresni, ami megint jó indok volt ahhoz, hogy felvedd vele a kapcsolatot
- talán még a trollok közbenjárásának is örültél a Kapitel Zweinál, hiszen újra kaptál visszajelzést Anditól (már ha igaz egyáltalán a pályaudvaros sms-es sztori)
- mikor Omáékhoz költöztél valószínűleg már teljesen lekoptatott, hisz írtad, hogy 5 hónapig nyugta volt tőled (nincs előttem naptár, de emiatt is sántít a fenti sor), ezért mikor megláttad a budiban a képet támadt egy ötleted, miként kérhetnéd a "felajánlott" segítségét újra és összegecizted a festményt (már egy hónappal korábban lefotóztad!). Ez össze is jött, hisz erre már válaszolt, hogy nyilvánvalóan át akarnak verni (más kérdés, hogy ez rosszul sült el, lehet ezt az elméletet sem ártana megosztani Vera nénivel?)
- miután a festményes dolog is vakvágányra futott az ő címére kéretted a csomagod, úgy gondoltad ezzel már tényleg rákényszeríted arra, hogy foglalkozzon veled.
- most rendőrrel fenyeget, mert zaklatod
shiker, bazmeg, shiker!
- megismerted Magyarországon, valamiért belebolondultál (továbbra is azt gondolom, hogy a szerelem túlzás ide, ez inkább mánia)
- elkezdtetek beszélgetni, ha úgy gondoltad, hogy megvillanthatod a "tudásod" akkor okoskodtál neki gugliból összeollózott "jogi anyagokkal"
- meghívott magához 2 hétre (szerintem ezt azóta ezerszer megbánta)
- mikor itt voltál már rájött, hogy mekkora tapló vagy (utaltál rá, hogy voltak összezörrenések, mert nem "tisztázott világosan dolgokat")
- elkezdtél németül tanulni miatta
- fogtad magad és kiutaztál hozzá Berlinbe, anélkül, hogy jelezted volna neki, hogy nála tervezel lakni (LOL)
- nyilván nem hagyta, hogy a két hét cigánykodás után nála héderezz, ezért lekoptatott, talán ekkor már elkezdett szépen leépíteni, csak nem vetted a lapot
- elkezdtél albit keresni, ami megint jó indok volt ahhoz, hogy felvedd vele a kapcsolatot
- talán még a trollok közbenjárásának is örültél a Kapitel Zweinál, hiszen újra kaptál visszajelzést Anditól (már ha igaz egyáltalán a pályaudvaros sms-es sztori)
- mikor Omáékhoz költöztél valószínűleg már teljesen lekoptatott, hisz írtad, hogy 5 hónapig nyugta volt tőled (nincs előttem naptár, de emiatt is sántít a fenti sor), ezért mikor megláttad a budiban a képet támadt egy ötleted, miként kérhetnéd a "felajánlott" segítségét újra és összegecizted a festményt (már egy hónappal korábban lefotóztad!). Ez össze is jött, hisz erre már válaszolt, hogy nyilvánvalóan át akarnak verni (más kérdés, hogy ez rosszul sült el, lehet ezt az elméletet sem ártana megosztani Vera nénivel?)
- miután a festményes dolog is vakvágányra futott az ő címére kéretted a csomagod, úgy gondoltad ezzel már tényleg rákényszeríted arra, hogy foglalkozzon veled.
- most rendőrrel fenyeget, mert zaklatod
shiker, bazmeg, shiker!
Dec 28, 2014 07:13:11
Zweifinger Adlerfang
Dec 28, 2014 07:17:30
Sodi!
Itt a lehetőség!
Lakótársadat a berlini asztaloscsibét nyald ki!
Erre fel kell viszont készülni, mert alapos előkészületek nélkül valószínűleg sokkolná a közeledésed.
1) az akklimatizáció jegyében először csak leskelődj és jegyzetelj. Mindent tudj meg róla. Mikor kel, fekszik, hová megy. Esetleg követheted is. Erről természetesen vezess táblázatot!
2) ha már megismerted, akkor ideje a második fázisba kapcsolni. Menj be a szobájába, kutasd át a holmijait. Jó alaposan mindent.
3) A teljes akklimatizációhoz szükséges,hogy egy éjszakát eltölts az ágya alatt, csendben. Így megfigyelheted alvás közben. Esetleg elbújhatsz a szekrényben is.
4)Semmi nem állíthat meg, már te is tudod,hogy tied lesz az asztalos csibe. Ideje belebújni az ágyába,amikor nincs otthon. Eleinte ruhában, az ötödik nap után viszont meztelenül. Majd az ő ruháiban.
5) Eljött a nagy nap, a kinyalás napja! Most résen kell lenned Xd Először is faszőreidből rakj ki egy szívet az ágyra. A rózsaszirom túl mainstream. Szereti a hangszereket? Jó fej? Akkor értékelni fogja azt a pikáns poént,hogy mondjuk a klarinétját felhúzod a pitonra és úgy várod este az ágyában. Melyik fiatal német lány nem álmodna arról,hogy egy amorózó meztelenül várja az ágyban és még egy ilyen huncut dolgot is kitalál. Ha igazán le akarod nyűgözni,akkor meg meg is szólaltatod a hangszert a pitonnal, amikor belép! Az lesz az igazi fan-fár!
Itt a lehetőség!
Lakótársadat a berlini asztaloscsibét nyald ki!
Erre fel kell viszont készülni, mert alapos előkészületek nélkül valószínűleg sokkolná a közeledésed.
2) ha már megismerted, akkor ideje a második fázisba kapcsolni. Menj be a szobájába, kutasd át a holmijait. Jó alaposan mindent.
3) A teljes akklimatizációhoz szükséges,hogy egy éjszakát eltölts az ágya alatt, csendben. Így megfigyelheted alvás közben. Esetleg elbújhatsz a szekrényben is.
4)Semmi nem állíthat meg, már te is tudod,hogy tied lesz az asztalos csibe. Ideje belebújni az ágyába,amikor nincs otthon. Eleinte ruhában, az ötödik nap után viszont meztelenül. Majd az ő ruháiban.
5) Eljött a nagy nap, a kinyalás napja! Most résen kell lenned Xd Először is faszőreidből rakj ki egy szívet az ágyra. A rózsaszirom túl mainstream. Szereti a hangszereket? Jó fej? Akkor értékelni fogja azt a pikáns poént,hogy mondjuk a klarinétját felhúzod a pitonra és úgy várod este az ágyában. Melyik fiatal német lány nem álmodna arról,hogy egy amorózó meztelenül várja az ágyban és még egy ilyen huncut dolgot is kitalál. Ha igazán le akarod nyűgözni,akkor meg meg is szólaltatod a hangszert a pitonnal, amikor belép! Az lesz az igazi fan-fár!
Dec 28, 2014 07:17:30
xray
Dec 28, 2014 07:52:59
De mondjuk azzal kapcsolatban, hogy miért tudom, merra jár éppen... Miután nem kaptam meg meg a segítséget, hogy tanulhassam az életstílusát, hát kiszolgáltam magam.
Tipikus rohadék zaklató vagy. Ha Andi nem jelent fel, akkor élete legnagyobb hibáját követi el.
Épp tegnap láttam egy ilyen zaklatásról szóló riportot. Kísértetiesen hasonlított a te mentori ragaszkodásodhoz, a faszi ezer emailt írt, követte a nőt, még egy arra is képes volt, hogy abba a városba költözzön, ahol a nő élt, végül a nő megúszta a gyilkosságot, de a férje nem. Életfogytiglant kapott a rohadék, de még a börtönben is abban reménykedik, hogy össze fog jönni a nővel.
Ha hamarabb lekapcsolták volna, akkor a nő megúszta volna a zaklatás okozta lelki sérüléssel, így viszont tönkretette az életét.
Remélem, hogy mielőbb börtönbe kerülsz!
Dec 28, 2014 07:52:59
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 07:55:45
x24)
Elirigyelte Tajgitól a zaklatási skilljeit, shikeresen.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ja, és nem állt le, mert csak az alkalmat várja hogy újra kezdhesse.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ja, és nem állt le, mert csak az alkalmat várja hogy újra kezdhesse.
xray
Dec 28, 2014 07:58:22
Én tavaly nyáron elhatároztam ennek a képességnek a megszerzését, és ennek az élménynek az átélését, és juszt sem hagyom magam elterelni ettől csak mert valaki nem volt képes felismerni azt, hogy nekem, aki magamtól a sarki piacig is csak nyögvenyelősen mászok el, egy másik országba költözni maga a csoda, nem pedig magától értetődő állapot, mint ahogy azt sem volt képes értelmezni, hogy a szememben a külföld és maga az ország és a város a személyével egyenlő, éppen ezért az itteni tartózkodás idején a várost és őt, az itteni életemet és az ő személyét szétválasztani nem vagyok képes. Most persze egy ideig képes vagyok magamra olyan tudattartalmat erőltetni, ahol a legújabb fejleményeket is elhelyezem a maga helyére úgy, hogy racinálisan szemlélve se tegyek magamra káros lépéseket (ennyivel előbbre járok, mint modnjuk RGL, mert a rendszer azért annyira mégse bassza meg, ami már káros nekem), de ettől függetlenül megdöbbentő, hogy valaki nő létére ennyire férfias módon viszonyuljon az empátia kérdéséhez (azaz, majdhogynem mellőze azt a személyisége).
Ebben benne van minden, ami miatt azonnali intézkedés kell, mert tragédia lesz a vége. A hátam borsózik, amikor ezt a szöveget olvasom.
Dec 28, 2014 07:58:22
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 08:02:31
x24)
ettől függetlenül megdöbbentő, hogy valaki nő létére ennyire férfias módon viszonyuljon az empátia kérdéséhez (azaz, majdhogynem mellőze azt a személyisége).
A faszt. Tavaly is meghívott magához. Ez nem ezt mutatja.
Az már más kérdés hogy közben kiismert.
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 08:04:57
x24)
Ő csak azt mondta, hogy ne akarj oda és akkor menni, ahol és amikor ő van.
Mert az betyáristen hogy nem véletlenül találkoztatok.
Látni akartad, ugye? Mert már nagyon hiányzott.
xray
Dec 28, 2014 08:14:09
Nem ismerem a német törvényeket, de kizárt, hogy ne legyen az ilyen zaklatási ügyekre törvény és azt kapja érte, ami jár neki. Ha mást nem, akkor az azonnali kiutasítást, hogy ne lehessen a nő közelében. Ezt még talán mi is el tudnánk intézni. Gondolom, nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Dec 28, 2014 08:14:09
-
Dec 28, 2014 09:31:02
Spycam beszerzése, majd fürdőszobában elhelyezése is javallott.
Dec 28, 2014 09:31:02
---
Dec 28, 2014 09:32:38
világos: amikor Na meló, csá. van, akkor kezdesz piálni.
Dec 28, 2014 09:32:38
-
Dec 28, 2014 09:51:03
Nem ismerem a német törvényeket, de kizárt, hogy ne legyen az ilyen zaklatási ügyekre törvény és azt kapja érte, ami jár neki. Ha mást nem, akkor az azonnali kiutasítást, hogy ne lehessen a nő közelében. Ezt még talán mi is el tudnánk intézni. Gondolom, nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Nem közvádas, Andi nem kiskorú, tehát csak ő teheti meg a jogi lépéseket. Gondolom okkal nem teszi.
Dec 28, 2014 09:51:03
Dr. Klein
Dec 28, 2014 09:53:17
Gyagyás, mivel hülye vagy kiguglizni a törvényt, leírom a zaklatás német büntetési tételeit:
- mezei zaklatásért adható maximum: 3 év
- ha testi sértéssel vagy életveszéllyel jár: 5 év
- ha a zaklatott személy, vagy annak hozzátartozója, illetve egy hozzá közel álló személy halálát okozza a zaklató: 10 év
Jól gondold meg, hogy mit csinálsz, hülyegyerek, mert elég vékony jégen táncolsz.
- mezei zaklatásért adható maximum: 3 év
- ha testi sértéssel vagy életveszéllyel jár: 5 év
- ha a zaklatott személy, vagy annak hozzátartozója, illetve egy hozzá közel álló személy halálát okozza a zaklató: 10 év
Jól gondold meg, hogy mit csinálsz, hülyegyerek, mert elég vékony jégen táncolsz.
Dec 28, 2014 09:53:17
snecigeci
(
x44)
Dec 28, 2014 09:53:30
x44)
Zulu : Jó, jó, jó.
bödös isten faszát jó
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 28, 2014 10:00:04
x16)
shiker, bazmeg, shiker!
Nem pontosan így volt. Az első berlini albérletét még
A képet meg azért fényképezte le novemberben, mert akkor szólt neki Oma először, hogy megsérült. Azóta húzódik az ügy.
Dr. Klein
Dec 28, 2014 10:00:09
A német törvények a mezei zaklatásnál is lehetővé teszik, hogy az ügyészség eljárjon, abban az esetben, ha közérdek fűzödik hozzá.
Dec 28, 2014 10:00:09
xray
Dec 28, 2014 10:04:46
Milyen okra gondolsz?
Dec 28, 2014 10:04:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 10:05:31
x38)
Brutál műsort nyomtál le este púp, kár, hogy elmentem aludni. A legjobb rész az volt, amikor a vérprofiságodat ecseteled. Még mindig nem értem, hogy lehet az, hogy ilyen profizmus mellett gombokért dolgozol. Én bevallom neked őszintén, hogy bár elég jó vagyok a szakmámban, mégsem nevezném magam vérprofinak, csak egy nagyon jó szakembernek. Ezek szerint te sokkal jobb vagy nálam, ugye. Mégis itt az ellentmondás, hogy amíg te 20 Eurókat koldulsz a főnökuraktól, addig én stabilan hét számjegyű összegeket viszek haza. Próbáld meg ezt elmagyarázni nekem, mert nyem értyem...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Dec 28, 2014 10:19:40
Milyen okra gondolsz?
Lehet triviális ok is, például: nem akarja más életét tönkretenni. Nagyon sok esetben ezért nem szoktak feljelentést tenni ilyen ügyben.
Dec 28, 2014 10:19:40
sodi-tömörítő
Dec 28, 2014 10:23:11
sodika Dec 28, 2014 02:49:49
Andi nem ért meg engem.
sodika Dec 28, 2014 02:57:20
Andi nyelvgyakorlási célból sem akar beszélgetni velem.
sodika Dec 28, 2014 03:11:28
Andi állandóan letöri a lelkesedésemet, annak ellenére, hogy mibazmeg megmondtam neki, hogy ne tegye. Mert baj lesz. És nekem bazmeg nem tiltja meg, hogy oda menjek ahol éppen ő van. Juszt sem.
sodika Dec 28, 2014 03:15:08
Többször is letörte a lelkesedésemet, amit soha többet nem hagyok neki!!! Most egy darabig békén hagyom, de még találkozunk!!! Gátat kell szabni a hálátlan kurva szemtelenkedésének!!!
Andi nem ért meg engem.
sodika Dec 28, 2014 02:57:20
Andi nyelvgyakorlási célból sem akar beszélgetni velem.
sodika Dec 28, 2014 03:11:28
Andi állandóan letöri a lelkesedésemet, annak ellenére, hogy mibazmeg megmondtam neki, hogy ne tegye. Mert baj lesz. És nekem bazmeg nem tiltja meg, hogy oda menjek ahol éppen ő van. Juszt sem.
sodika Dec 28, 2014 03:15:08
Többször is letörte a lelkesedésemet, amit soha többet nem hagyok neki!!! Most egy darabig békén hagyom, de még találkozunk!!! Gátat kell szabni a hálátlan kurva szemtelenkedésének!!!
Dec 28, 2014 10:23:11
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 10:24:49
x10)
Beteg vagy, recskaboy. Lehet, hogy a penész megtámadta az agyad.
Ennyi.
TK-feljelentő Tomi
Dec 28, 2014 10:25:54
Dec 28, 2014 10:25:54
Hempli
Dec 28, 2014 10:26:58
Hali! Sherlock Porks meg kergetoinek nagy rajongoja vagyok mar regota... Van valami thread ami csak vele foglalkozik? A sodi nyomora nem izgat... A regi szep indexforumos idoket nagyon birtam halalra rohogtem magam
Dec 28, 2014 10:26:58
TK-feljelentő Tomi
Dec 28, 2014 10:27:01
b Vezetéknébv
8 órája (szerkesztve)
Nem tudom srácok régen nagyon bírtam amit tesztek de valami az utóbbi időben elromlott... vagy csak felszínre került az igazi énetek nem tudom de ez így már nagyon nem a régi humoros izgalmas akció Vlog ( vagy is a csapat pesti bringás élete) ez mind a háttérbe szorult, és itt maradt az ostoba cigány gyűlöletetek ... tényleg inkább egy SZÁNALMAS neonáci ember Vlogja aki próbálja vissza állítani a régi dolgokat. Kár érte remélem lesz ez még más, hogy, lesz olyan idő amikor megint szívesen ülök le a gépem elé és nézek meg egy tolvajkéregetők adást...
Levi
tolvajkergetok
8 órája
Te valami speciális vagy, ugye? Vagy csak full HD-ban nézed a cseh 2-t?
Válasz ·
b Vezetéknébv
8 órája
+tolvajkergetok De legalább a humorod a régi :)
tolvajkergetok
8 órája
+b Vezetéknébv Komolyan nem értem, hogy vezetted le a fenti videóból, hogy mi neonácik meg cigánygyűlölők lennénk, azt meg pláne, hogy milyen régi dolgokat próbálunk szerinted visszaállítani.
8 órája (szerkesztve)
Nem tudom srácok régen nagyon bírtam amit tesztek de valami az utóbbi időben elromlott... vagy csak felszínre került az igazi énetek nem tudom de ez így már nagyon nem a régi humoros izgalmas akció Vlog ( vagy is a csapat pesti bringás élete) ez mind a háttérbe szorult, és itt maradt az ostoba cigány gyűlöletetek ... tényleg inkább egy SZÁNALMAS neonáci ember Vlogja aki próbálja vissza állítani a régi dolgokat. Kár érte remélem lesz ez még más, hogy, lesz olyan idő amikor megint szívesen ülök le a gépem elé és nézek meg egy tolvajkéregetők adást...
Levi
tolvajkergetok
8 órája
Te valami speciális vagy, ugye? Vagy csak full HD-ban nézed a cseh 2-t?
Válasz ·
b Vezetéknébv
8 órája
+tolvajkergetok De legalább a humorod a régi :)
tolvajkergetok
8 órája
+b Vezetéknébv Komolyan nem értem, hogy vezetted le a fenti videóból, hogy mi neonácik meg cigánygyűlölők lennénk, azt meg pláne, hogy milyen régi dolgokat próbálunk szerinted visszaállítani.
Dec 28, 2014 10:27:01
Kemal
Dec 28, 2014 10:29:23
Endre, nem vágyni Andi, mert egy csoffadt szuka, aki nem tud kordában tartani testi funkciókat. Tegnap este fölé hajolt neki vagina, és elszabadulni egy hatalmas pina-fing arcomba. Azt hittem, meghalni öklendezés miatt, pfuj.
Dec 28, 2014 10:29:23
xray
Dec 28, 2014 10:40:21
Ha nincs valakiben önvédelmi reflex, azok sorsára jut, akik már pórul jártak.
Dec 28, 2014 10:40:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 10:40:36
x38)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 10:47:03
Juszt se add fel, te elmebeteg!
Mi ez már megint, amit idehánytál hajnali háromkor???
Mi ez már megint, amit idehánytál hajnali háromkor???
Dec 28, 2014 10:47:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 10:47:22
x38)
Endre, fordítsd ezt le németre és küldd el Omának! Az egyik szexnagyid osztotta meg a falán, biztos rád gondolt!!
Jó tudni, hogy léteznek nagyon egyszerű, régi és jól bevált háztáji receptek a falpenész eltávolítására: a fehér ecet és a teafa illóolaja gombaölő hatású összetevőket tartalmaznak.
Lássuk, hogyan alkalmazták ezeket a nagyszüleink:
– fehér ecetbe áztatott szivacs, vagy kendő segítségével töröljünk le annyi penészt a falról, amennyi csak lehetséges
– a falakat finoman tisztítsuk meg alulról felfelé
– egy párologtatóba töltsünk fehérecetet és adjunk hozzá vizet, majd párologtassunk a szennyezett felület előtt. Néhány óra után egy száraz ronggyal töröljük le a felületet, majd ismételjük meg a műveletet. Ezután hagyjuk megszáradni a falat, ne öblítsük le.
Mindehhez szükségünk van 300 ml fehérecetre, 200 ml vízre, 5 csepp teafa illóolajra, egy szivacsra vagy fogkefére, puha törlőrongyra, gumikesztyűre és védőmaszkra.
Jó tudni, hogy léteznek nagyon egyszerű, régi és jól bevált háztáji receptek a falpenész eltávolítására: a fehér ecet és a teafa illóolaja gombaölő hatású összetevőket tartalmaznak.
Lássuk, hogyan alkalmazták ezeket a nagyszüleink:
– fehér ecetbe áztatott szivacs, vagy kendő segítségével töröljünk le annyi penészt a falról, amennyi csak lehetséges
– a falakat finoman tisztítsuk meg alulról felfelé
– egy párologtatóba töltsünk fehérecetet és adjunk hozzá vizet, majd párologtassunk a szennyezett felület előtt. Néhány óra után egy száraz ronggyal töröljük le a felületet, majd ismételjük meg a műveletet. Ezután hagyjuk megszáradni a falat, ne öblítsük le.
Mindehhez szükségünk van 300 ml fehérecetre, 200 ml vízre, 5 csepp teafa illóolajra, egy szivacsra vagy fogkefére, puha törlőrongyra, gumikesztyűre és védőmaszkra.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 28, 2014 10:48:24
x30)
Klein, mindenképp vegyél egy jó vastag naplót, hogy a sittről is folytatni tudd a kommentelést. Aztán majd utólag feltöltöd. Ja, várj! Most jut eszembe, ha téged egyszer bevisznek, kétséges, hogy kiengednek-e valaha. Esélyesebb, hogy a vigyorgóban töltöd a maradék életed. Ebben az esetben a kirendelt ügyvédeddel vagy ápolóddal töltesd fel a bejegyzéseidet időnként.
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 10:53:49
Ki mondta, ki kérte, hogy menj ki Berlinbe?
Mi a baj, hogy nem várt vörös szőnyeggel, nem dobált rózsaszirmokkal? Az a baj, hogy nem paskolja meg a 32 éves fejedet félóránként egy-egy normálisan kiejtett német szóért? Káros lépések, szerinted te ezek után normális vagy? Lehet, hogy volt empátia, csak az szép lassan átfordult szánalomba...
Dec 28, 2014 10:53:49
Schwezoff Dávid
Dec 28, 2014 10:54:23
Trollegak!
Nekem nem egy szimpi ez a KrizsaiWhatAndi. De.
Kurvara zavarna, ha a pupos pillanatnyi elmazavaraban mondjuk megkeselne, vagy leviparazna.
Es ahogy most kinez a bipolaris depresszioja, erre elegge konkret eselyt latok.
Szoval kernek az intervencionista frakciotol valami mihamarabbi ellencsapast, Pestre hazahozatalt vagy nemet rendori-elmegyogyintezeti kezelest. Mert egyre kevesbe vicces, amiket ez a faszcibalo eload.
Nekem nem egy szimpi ez a KrizsaiWhatAndi. De.
Kurvara zavarna, ha a pupos pillanatnyi elmazavaraban mondjuk megkeselne, vagy leviparazna.
Es ahogy most kinez a bipolaris depresszioja, erre elegge konkret eselyt latok.
Szoval kernek az intervencionista frakciotol valami mihamarabbi ellencsapast, Pestre hazahozatalt vagy nemet rendori-elmegyogyintezeti kezelest. Mert egyre kevesbe vicces, amiket ez a faszcibalo eload.
Dec 28, 2014 10:54:23
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 28, 2014 10:56:31
x16)
Ismeretterjesztésnek se utolsó az itteni fórumozás.
Hol máshol kap az ember első kézből az ember ilyen alapos betekintést egy beteges zaklató megbomlott elméjébe?
Hol máshol kap az ember első kézből az ember ilyen alapos betekintést egy beteges zaklató megbomlott elméjébe?
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 10:57:15
x24)
Támogatom.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2014 11:00:27
x38)
Tény, hogy nem szimpi, de ezt ne Recskaboy autista szövegeiből ítéljük már meg. Nem érzem azt, hogy kötelessége lenne istápolni a recskást, se kutyája, se macskája. Az, hogy Berlin és Andinéni púp agyában egy és ugyanaz, még nem jelenti azt, hogy ezt nekünk is evidenciának kellene vennünk. Az, hogy nem vette át a csomagot nem volt szép dolog. Ezért kaphat egy kis faszerdőt, ha nagyon ki akartok baszni vele. De ennél többet szerintem nem tett, hiszen ő csak éli a saját életét és nem akar egy koloncot a nyakára. Megkérdezném a külföldön élő trollokat, mit szólnának hozzá, ha ugyanilyen helyzetbe kerülnének, miszerint a recskás rájuk akaszkodik és napi 10 színes-boldos email keretében szívja le az életüket. HAHÓ!!!!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 28, 2014 11:02:40
x16)
Szerintem nagyon helyesen tette, hogy nem vette át a csomagot. Valahol meg kell húzni a határt.
mentális konstrukció
Dec 28, 2014 11:02:53
Senki nem fog porondot adni a tokásnak, hogy aztán produkálhassa magát meg perelhessen, és a kárpiból meg az adományokból pénzhez jusson.
Csendben kivéreztetik.
Dec 28, 2014 11:02:53
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 11:05:39
Tehát az egészen megdöbbentő volt már az elején, hogy elkezdem kicsit próbálni a nyelvet gyakorolni tök lelkesen, és erre ugyanaz a reakció az adott téma kapcsán, mintha magyarul beszélgetnénk... Heeeee? Nem a téma miatt beszélkek, hanem a beszéd miatt... Szóval ért az illető a lelkesedés letöréséhez, mit mondjak.
Ennyi. csá
Ennyi. csá
Sajnos, ha időd nagy részét a szobában töltöd netezéssel, nem fogsz megismerni VIDÁM, KORODBELI embereket... Andira, úgy néz ki, egyik sem jellemző!
Honnan tudtad, hogy ott van? Odahívott???
Te nem szeretnéd, ha megszabják, hogy mikor, hova menj? Akkor most gondolkodj el, te idióta, hogy ő mit érzett, amikor felszólítottad (nem, nem kérted!) karácsony előtt, hogy menjen el a pakkodért a postára!
Ő is oda megy, ahová akar, nem szabja meg neki senki, vetted? Te kis empatikus együttérző pszichopata!
Idióta...
Dec 28, 2014 11:05:39
Disszertáns troll
Dec 28, 2014 11:07:55
Vannak ilyenek. Nekem is van egy ismerősöm, aki azonnal rám szállt az apró-cseprő dolgaival. Egy idő után már nem veszem fel a telefont, ha ő hív. Eleinte tanácsokat kért, szívesen segítettem neki. Aztán már ott tartottunk, hogy vegyek neki telefont, menjek el helyette a belügyminisztériumba, találjak neki munkát, stb. Meg kell húzni a határt. Abszolút meg tudom érteni Andit, pedig engem nem "zaklat" az ismerősöm csak kezd teherré válni a sok szarsága. Havonta egyszer vagyok hajlandó beszélni vele, bár mostanában már ritkábban hívogat, mert ő nem autista, és gondolom rájött, hogy a hátam közepére kívánom azt, hogy pótmamaként üzemeljek.
Dec 28, 2014 11:07:55
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 11:12:09
x10)
Dec 28, 2014 11:12:09
Az, hogy nem vette át a csomagot nem volt szép dolog.
Miért? Nekem ez tetszett a legjobban. Dec 28, 2014 11:12:09
intervencionista
Dec 28, 2014 11:13:48
Legkésőbb holnap indul az Andi-akció. Ha gyakrabban olvasnának listát azok az intervencionisták, akik fenn vannak valamelyik nemlétezőn, jobban össze lehetne hangolni a lépéseket.
Dec 28, 2014 11:13:48
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 28, 2014 11:15:18
x8)
Endre bazdmeg, én voltam betépve éjszaka de ami műsort te itt leadtál hajnalban, azt begombázva se tudnám prezentálni.
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 11:20:05
Milyen visítás lesz itt, amikor kiderül, hogy Andi továbbra sem akar szóba állni vele...
A mentor nemsokára maga lesz a sátán!
Dec 28, 2014 11:20:05
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 11:25:04
x24)
Milyen visítás lesz itt, amikor kiderül, hogy Andi továbbra sem akar szóba állni vele...
Ettől tartok én is.
Még nekimegy késsel vagy a metró alá löki mert őmiatta ment csődbe az élete.
Azt a véleményt osztom hogy Andi mint ember nem ér szart se, de azt azért mégsem érdemli hogy egy ilyen recskás ártson neki.
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 11:27:08
x10)
Akárcsak Kemált, Omáékat is kedvesnek nevezte itt a fórumon, de az Andinak küldött levelekből kiderül, hogy szeretné ha megdögölnének. Valószínűleg Kemálról is hasonló véleményen van.
Ennyi.
Schwezoff Dávid
Dec 28, 2014 11:28:38
"tucatnyi bomberdzsekis"
Miért hazudsz, szalonnás??
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80916
Miért hazudsz, szalonnás??
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80916
erik annak a felfuggesztettnek a vegrehajtandora valtoztatasa.
Dec 28, 2014 11:28:38
xray
Dec 28, 2014 11:29:37
Még mindig ezen lovagolok, nem megy ki a fejemből:
Én tavaly nyáron elhatároztam ennek a képességnek a megszerzését, és ennek az élménynek az átélését, és juszt sem hagyom magam elterelni ettől csak mert valaki nem volt képes felismerni azt, hogy nekem, aki magamtól a sarki piacig is csak nyögvenyelősen mászok el, egy másik országba költözni maga a csoda, nem pedig magától értetődő állapot, mint ahogy azt sem volt képes értelmezni, hogy a szememben a külföld és maga az ország és a város a személyével egyenlő, éppen ezért az itteni tartózkodás idején a várost és őt, az itteni életemet és az ő személyét szétválasztani nem vagyok képes.
Én tavaly nyáron elhatároztam ennek a képességnek a megszerzését, és ennek az élménynek az átélését, és juszt sem hagyom magam elterelni ettől csak mert valaki nem volt képes felismerni azt, hogy nekem, aki magamtól a sarki piacig is csak nyögvenyelősen mászok el, egy másik országba költözni maga a csoda, nem pedig magától értetődő állapot, mint ahogy azt sem volt képes értelmezni, hogy a szememben a külföld és maga az ország és a város a személyével egyenlő, éppen ezért az itteni tartózkodás idején a várost és őt, az itteni életemet és az ő személyét szétválasztani nem vagyok képes.
Dec 28, 2014 11:29:37
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 11:30:09
Ha van esze, ezek után a rendőrségre megy Andi; ez már nem vicc! Ott vannak a bizonyítékok a telefonján, a számítógépén! Ha meg a rendőrség elkezdene foglalkozni vele, megindulna egy nagyon komoly faszdominó neki...
Dec 28, 2014 11:30:09
grafikus007
Dec 28, 2014 11:30:22
szerintem sodi túl gyáva ahhoz, hogy ártson andinak. inkább felül sírva az első pesti vonatra, aztán otthon a hálózsákban ráránt néhányszor, miközben andinéni bolondos mosolyáról ábrándozik
Dec 28, 2014 11:30:22
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 11:32:16
x10)
Andinak kötelessége lett volna tutujgatni a kicsi Endikét. Bizony. Én tavaly nyáron elhatároztam ennek a képességnek a megszerzését, és ennek az élménynek az átélését, és juszt sem hagyom magam elterelni ettől csak mert valaki nem volt képes felismerni azt, hogy nekem, aki magamtól a sarki piacig is csak nyögvenyelősen mászok el, egy másik országba költözni maga a csoda, nem pedig magától értetődő állapot, mint ahogy azt sem volt képes értelmezni, hogy a szememben a külföld és maga az ország és a város a személyével egyenlő, éppen ezért az itteni tartózkodás idején a várost és őt, az itteni életemet és az ő személyét szétválasztani nem vagyok képes.
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 11:33:11
Úgy néz ki, hogy Andi képes rá...
Akkor mi lesz, hazajön?
Dec 28, 2014 11:33:11
echelon mérnök
Dec 28, 2014 11:34:20
szerintem sodi túl gyáva ahhoz, hogy ártson andinak. inkább felül sírva az első pesti vonatra, aztán otthon a hálózsákban ráránt néhányszor, miközben andinéni bolondos mosolyáról ábrándozik
Az alkohol feloldja a gátlásait, per pill ott tart, hogy a gyűlölt trolloknak képes kiönteni a sötét, eltorzult lelkét...
Dec 28, 2014 11:34:20
xray
Dec 28, 2014 11:35:34
Ne légy ebben biztos, egy alattomos, beteglelkületű emberről beszélünk! A nap minden órájában ezen agyal és forralja a terveit.
Dec 28, 2014 11:35:34
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 11:37:09
x24)
Andinak kötelessége lett volna tutujgatni a kicsi Endikét. Bizony.
Hát igen. Kitörő örömmel kellett volna fogadnia, hogy Endike éjjel nem pisilt be és ki tudta egyedül törölni a fenekét!
tigris
Dec 28, 2014 11:40:13
Dec 28, 2014 11:40:13
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 11:41:58
x10)
Ki hitte volna, hogy ez lesz a Nándorfejérvár köz grófjából. Egy idegen ország fővárosában lohol egy idegenszívű, hazaáruló szexnagyi után, aki nyeméjtyi az ő érzékeny, humán műveltséggel táplált, spirituális életszemléletű lelkecskéjét. Közben a penész egyre mélyebben beeszi magát az agyába és szépen lassan átveszi az irányítást az eltorzult teste felett.
Ennyi.
Schwezoff Dávid
Dec 28, 2014 11:43:44
+1
Dec 28, 2014 11:43:44
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 28, 2014 11:44:47
x16)
Ki hitte volna, hogy ez lesz a Nándorfejérvár köz grófjából.
Ki hitte volna, hogy egyszer a szürkeegérkedésben (a bejárós, nyolcórás munkában) véli felfedezni a boldogság zálogát.
banshee
(
x24)
Dec 28, 2014 11:45:15
x24)
Az anyja is tönkretette a lelkét amiután az egetverő jövedelmére azt mondta hogy ez még éhenhalni is kevés és kikapcsolták a villanyt.
echelon mérnök
Dec 28, 2014 11:45:57
Egyszerű a kérdés: ha Andi a rokonod (gyereked, testvéred stb stb) lenne, mit tennél, ha egy ilyen sodiféle mániákus gonosztevő kerülgetné?
Andi személye szerintem tökéletesen másodlagos, bárki veszélyben van, aki megfelel sodi szexuális ideáljának és egy picit is nyitottabb asodi féle. Pár jó szó és sodi már támad is...
Andi személye szerintem tökéletesen másodlagos, bárki veszélyben van, aki megfelel sodi szexuális ideáljának és egy picit is nyitottabb asodi féle. Pár jó szó és sodi már támad is...
Dec 28, 2014 11:45:57
tigris
Dec 28, 2014 11:46:03
az kemény volt az anyjától. konkrétan összetörte a kicsi sodi lelkét
Dec 28, 2014 11:46:03
Fekete Bikapata
Dec 28, 2014 11:49:47
Egyszerű a kérdés: ha Andi a rokonod (gyereked, testvéred stb stb) lenne, mit tennél, ha egy ilyen sodiféle mániákus gonosztevő kerülgetné?
Egy jó darabig nem lennének ,,szépvok'' fotók...
Dec 28, 2014 11:49:47
Fakenguru
(
x5)
Dec 28, 2014 11:50:18
x5)
Ő is ezt a kérdést tette fel.
Ahelyett, hogy örült volna nekem,
Mindegy.
Na meló, csá.
Ahelyett, hogy örült volna nekem,
Mindegy.
Na meló, csá.
Nagyon le vagyok maradva, csak le akartam irni, hogy ez a bajegyzes nagyon-nagyon ijeszto.
sodileaks
(
x10)
Dec 28, 2014 11:52:17
x10)
Dec 28, 2014 11:52:17
Csak kb. 8 éve mondják neki a trolljai a különböző blogjain, hogy ez a megoldás a legtöbb problémájára. Végre eljutott az agyáig? Valamiért nem hiszem. Dec 28, 2014 11:52:17
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

tiszteletteljesen szeretnélek megkérni, hogy hagy adjam át a maradék
feladatok megcsinálását Endrének. Iszonyú jó programozó (nálam sokkal
jobb), az átvétel nem fog neki semmilyen nehézséget okozni. Ráadásul az
irodai oldallal is olyan szinten ismeretségben van, amilyenben én sosem
leszek, mert nem használom a visual basic nyelvet.
Váltottam vele levelet, ezt lent láthatod. Kérlek engedélyezd amunka
átadását, nem akarok kerékkötője lenni a munkának, és az elmúlt
hónapokban mind a munkában, mind a magánéletben olyan dolgok vannak,
amik akadályoznak a munka elvégzésében. Természetesen a nekem "járó"
pénzt (már ha ilyen késés után még járna valami) nem szeretném elkérni.
Kérem megértésedet.
Köszönettel:
XXX
-----------------------------------
Szia Endre,
egy kérdést szeretnék feltenni, egyelőre privát módon.
Az utóbbi hónapokban iszonyatosan le vagyok terhelve, 100 felé áll a
fejem, és emiatt is megy ilyen zötyögőssen a fejlesztés az XXX php
oldalán.
Az a kérdésem, hogy nem volna-e kedved átvenni. Amit tudok-látok Rólad,
és a munkádon, magasabb szinten vagy programozásban mint én, nem hiszem
hogy nagy gondot jelentene Neked a feladatok megoldása.
Ami nehézséget okozhat az a program maga, amikor elkezdtem ezelőtt 4
évvel, bár igyekeztem MVC mintát követve dolgozni, nem álltam a helyzet
magaslatán, és ez gondot jelenthet az eligazodásban, erre azt tudom
mondani, hogy segítenék az átvételben, amit csak tudok.
Mivel az irodai oldalt is ismered - ami rólam nem mondható el - ebben is
előnyösebb helyzetben vagy.
Kiváncsian várom válaszodat:
Köszönettel:
XXX
Szia.
Amennyiben veszel annyi fáradtságot, hogy 2-3 órát rászánj, hogy röviden
összefoglald egy dokumentumban, hogy nagyjából mi hol van a cuccon
belül, és mi mit csinál, akkor szívesen átveszem, igen.
Kisa Endre
Szia,
köszönöm, persze hogy veszem. A héten összeállítom az anyagot, szerintem
szombat-vasárnap tudom küldeni.
XXX
Szia.
Rendben, de az szintén a Te feladatod, hogy megbeszéld a XXXvel, amit
most megbeszéltünk. :)
Kiss Endre
Szia,
természetesen
XXX
Ok, akkor minden tiszta, és meg van beszélve. :)
Kiss Endre
Két szaki levelezik egymással.
Tényleg nem érted, hogy azok a problémák amiket te megoldasz a napi betevőért azok egy normális programozónak piszlicsáré problémák, amikkel maximum pályájának első évében foglalkozik?
Te, és a levelzőtársad is csak webes szakik vagytok, ráadásul elég szarok, hiába nyaljátok egymás seggét. Ismerek ugyanis jó webes szakit, aki veled ellentétben tud teszteket írni használ verziókezelést, stb. Ja, és ő sem nevezi magát értelmiséginek.