Kendd be magad szarral, és hozz egy kézigránátot meg egy vörös zászlót! No pasarán!
veres zászlót nem viszek, még azt hiszik, putyinista vok!!!!!!
román zászlót, vagy holnap ne gyere
Ezzel szerintem mindenkinél helyre került Endre szakmai kompetenciája.
Szerinted mennyire zavarná Andit, hogy létezik egy halálosan igénytelen honlap, egy selypegő-dadogó retardált videójával?
Hát ha közben a spanyol meg minden más nyelv irodalmi pontosságú, és ez így jól be van SEO-optimalizálva, akkor kurva nagy ütés lenne ez a csajon, mert nagyon kényes a reputációjára.
De nem éri meg a fáradtságot.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Figyelj!
Azzal tisztában vagy,hogy mi régen tudjuk,hogy nem vagy beszámítható. Neked holnap kéne ezt előadnod és tuti mennél a vigyorgóba tajgi mellé. Nem itt és nem most. És nem nekünk kell bizonyítanod. Ha csak nem főpróbának szánod, mert ez esetben gratulálni tudok, teljesen hitelesen hozod az elmebeteget!
Nem bloginával narrálod?
Ejnye...
Szerinted mennyire zavarná Andit, hogy létezik egy halálosan igénytelen honlap
Grafikusra is költöttem volna.
Hogy legyen szép.
És üsse meg a guta.
Ez volt a nagy terv, de most inkább úgy döntöttem, mégse csinálom meg.
ennyi
Te csak jól vigyázz, mert készül a der-snecigeci.de is! :-)
román zászlót viszek!!!!!!
Hülye :D
a francia verzióban is a magyar narrációm hallatszódott volna, csak francia felirattal :D :D :D
de már nem fog
na csá
Öninterjúkat is javasolnék még, esetleg valami "elvált apákhoz" hasonló, senki által nem olvasott zugfórumon is gyalázhatnád a tavalyelőtti vendéglátódat, akarom mondani "a csajt".
Ha két olyan kaliberű zaklató, mint a vén, metélt és puhafaszú Kaufmanndil meg az öngyűlölő, biszexuális, zsidó púpos összeáll, akkor nem lennék Andi helyében! XD
Faszt. Rájött, hogy a büdös életben nem tudna 500 eurót kiskálázni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Szerintem a sok röhögésért tartozunk neki annyival, hogy megcsináljuk. Sodi, csináld meg a prezentációt, a kommenthaverok ingyen megcsinálják a vérprofi fordítást!
Majdnem.
de hát a videó már megvan, hahó!! még sír is benne az "áldozat" recskagép, hogy az a geci andi hogy kikúrt vele. a trolloknak már sak feliratozni kell különböző nyelveken,és kipakolni a netre LOLLLLL
1) a-krizsai-andrea-történet.hu
2) die-krizsai-andrea-geschichte.de
3) the-krizsai-andrea-story.co.uk
4) la-krizsai-andrea-histoire.fr
5) la-krizsai-andrea-historia.sp
6) la-krizsai-andrea-storia.it
A 150-200 ezer forint kisebb része (kb. 30-40 ezer) ezek regisztrálása ment volna el, a nagyobb rész pedig a prezentációm és a narrációm fordítására mindegyik nyelvre. Hivatalos fordítóirodával, irodalmi pontossággal és igényességgel.
Valahogy éreztem, hogy magadtól elmondod a titkos tervet egy idő után.
Az benne a legnagyobb vicc, hogy a hivatalos fordítás után a domain neveket is újra kéne regisztrálnod, mert magadtól azokat sem jól fordítottad.
Előadta szipogva Verának,hogy kéne 500 Euró erre a projektre, de Jani bá lekent neki egy olyat,hogy befordult az asztal alá. Ezután veszekedett Verával, majd otthagyta őket a francba. Vera felsegítette púpot, tisztába tette és kibontott neki egy whiskast. Majd elmagyarázta,hogy erre most nincs pénz a berlini kaland után.
Endre, ezt meg kell csinálnod. Ez egy zseniális ötlet.
Ismétlem, Endre: az ötlet zseniális, meg kell csinálni.
Ne legyél már csicska, te fasz.
Endre, mennyit szántál volna a grafikára? Csak érdeklődésképpen.
tudom, hogy "félisten", de azért a feszületen magyarázott talán kicsit erős
Ez iszonyú szánalmas. Szerintem te tényleg elmebeteg vagy.
Én a masztiparty hsz.-t és recsakgatet is ide sorolnám.
Istenbarma, neeeem iiis voolt nááála aaa csooomaaag.
Akkor mit ugatsz?
Mert egy antiszemita karikatúrákba illő, gonosz, torz fejű zsidó makogja őket héber-magyar keveréknyelven.
Ilyen lejáratókampányt senki sem élne túl, az biztos.
Sztem ha Andi Bp.-n élne a Recskás nem lenne ennyire bátor.
Pláne, ha Chris is Budapesten élne...
Ahogy a féreg, puhafaszú Kaufmanndil is csak panellakó kisnyugdíjasokkal meg egy kisgyerekes anyával keménykedik. Vagy a tokás is csak csapatban kemény legény.
Olyanok ezek, mint az általuk annyira megvetett putriscigányok. Kizárólag akkor nagy a szájuk, ha találnak maguknál gyengébbet, vagy a másik nem tud visszavágni valamilyen ok miatt.
Endre, nem te vagy a hibás, Andi tette tönkre a boldogságotokat!
Eszem ágában se lett volna hazudni róla.
A valóság épp elég szörnyű.
Mi is pont így vagyunk veled.
Azért ha szükséged lenne egy jó kifogásra a zsaruknak:
Mivel bankkártyája nincs, ezért valamelyik hazai regisztrátornál intézte volna, ott pedig csak egy .it domain kerül 15-20 ezer körüli összegbe. Simán ráköltött volna ennyit, sőt, amilyen fasz még többet is :)
nem lesz belőle semmi. lásd pál marcis post. ismered azt a szót, hogy elsodikázás?
sneckó, te egy nímand vagy azokban a körökben, ahol Andi mozog - ezek után gondold végig, hogy mennyi értelme lett volna a "bosszúdnak"
ami meg a "valóságot" illeti, a pakkos történetnek is volt előzménye, hogy basztál egyeztetni vele arról, hogy van-e kedve karácsonykor sorbaállni a postán miattad, és az összes többi se úgy van, ahogy te elképzelted magadnak, főleg az, hogy te holmi remélt előnyök miatt mentél Belrinbe, holott a kutya nem hívott
az, hogy elég rútul zökkentett ki az álomvilágodbül, az az egyéni szoc. probléma kategóriája
gyakorlásképpen meg lefordíthatod németre meg angolra
az, hogy elég rútul zökkentett ki az álomvilágodbül, az az egyéni szoc. probléma kategóriája
egy szót nem írtam róla, ami hazugság lenne
bizony, ilyen szörnyű az igazság róla
ennyi
Remélhetőleg kapsz pénzbüntetést és akkor tényleg hasznos lesz. Gányolhatsz orrvérzésig, hogy kicsengesd.
Endre, én átnéztem, nem voltak ott.
A többi már a te dolgod, fiam!
mucuska, te csak az előzményeket felejted el rendre
ld. a pakkos sztorit
miért pont azt csengetné ki?
öttészarja
a te folyamatos zaklatásod, a levéltitok megsértése, az a szörnyű. andi csak áldozat, te meg bűnöző.
A pakkos sztori is kibaszottul ellene szól. Évekig veri a nyárát, így szegény emberek, meg úgy hajléktalanok, meg apám fasza, aztán amikor egy honfitársa a kabátjához akarna jutni, akkor hagyja a hidegben döglenni, 1000 kilométerre a hazájától.
Nem volt saját címem bazmeg, mert épp költöztem, ő pedig megígérte, hogy ha tud, segít, ha tényleg bajban vagyok, forduljak csak hozzá.
Többször egyértelműen megígérte, és az első adandó alkalommal megszegte az ígéretét.
Nem zaklattam. Ő okozott kárt nekem azzal, hogy elnézte, amikor újabb 100-100 eurók fogytak el anélkül, hogy bemutatott volna valakinek, holott tudta jól, hogy kapcsolati tőle szerzésének érdekében segítettem neki, és kezdtem el nyelvet tanulni. Azt, hogy újabb 100 és 100 euró elfogyása után megkérdezem tőle, hogy na, mi a fasz van már, kurvára nem zaklatás.
Mint ahogy azon levelek technikai ellenőrzése sem, mely levelek technikai ellenőrzésére kifejetten ő kért meg engem többször is.
Mifannn? A télapó letagadta, hogy ő külde a listát??
Hát púpi, ahogy nézem, ezt a balhét egyedül viszed el :DD
nem a honfitársa, hanem egy zaklató bűnöző akart a kabátjához jutni. még szép, hogy leszarja mit akar a bűnöző, aki leskelődik utána, és olvassa a levelezését.
te nem azt kérdezted a zaklató levelekben, hogy miért nem mutat be, hanem számon kérted rajta miért nem pátyolgat téged, és miért beszél úgy veled, ahogy neked nem tetszik. kéretlen levelek sokaságával zaklattad, és még a leveleit is olvastad.
a tanszék magas téteket tett arra az első pillanattól fogva, hogy hermángeci recsire fogja tolni az egész balhét
mucuska, az a honfitárs elfelejtett egyeztetni Andival, hogy konveniál-e neki karácsonykor sorbaállni a postán
úgy tűnik, valamiért nem konveniált és beintett
továbbá nem véletlen, hogy az a honfitárs baszott egyeztetni vele ezügyben, mert már előzőleg el lett küldve a picsába, csak azt hitte, hgy ha előad egy szívhezszóló picsogást, akkor ki tud erőszakolni egy találkozást
hát nem tudott - ennyi a sztori
elárulok neked valamit: senki nem szereti, ha kész tények elé állítják, főleg ha egy olyan figura teszi, akit előzőleg elhajtottak a berregő maci faszéra
andiahibás andiahibás andiahibás andiahibás andiahibás andiahibás
nagy kár, hogy mégse csinálod meg azt a videót, amin ezek szerepeltek volna ékes angol, német, spanyol, stb. nyelven, no meg a bíztatási kár
retardbarátság :)
te viselkedtél hánydék módon, zaklató pióca. az emberi kspcsolatra képtelen autistáról szól az egész történet, hiába akarod az ellenkezőjét hazudni.
broni
Feb 16, 2015 16:43:17
aki holnap meztelen lesz a trágyaló, ill. tárgyaló terembe, az leszek én!!!!!!!!!!!!!
Feb 16, 2015 16:43:17
Kémlégy
Feb 16, 2015 16:46:52
aki holnap meztelen lesz a trágyaló, ill. tárgyaló terembe, az leszek én!!!!!!!!!!!!!
Kendd be magad szarral, és hozz egy kézigránátot meg egy vörös zászlót! No pasarán!
Feb 16, 2015 16:46:52
sodika
Feb 16, 2015 16:49:48
Na jó, hazafele menet eldöntöttem, hogy nem csinálom meg mégse, ezért elárulom, mi volt a nagy terv.
Készült volna egy kb. 2 perces Powerpoint prezentáció az én narrációmmal. Arról, hogy amit az Andika művelt velem, nagyon hasonlatos a 10 évvel ezelőtti lakásmaffia-ügyemhez, és szörnyű, hogy vannak Berlinben olyan magyarok, akik ilyen mocskos módon kihasználják a magyarországi nyomort, hogy kinti jobb életben reménykedő honfitársaikat használják elvtelenül ki, és taszítják haszonlasó, elvetemült módon még mélyebbre.
lett volna
A 150-200 ezer forint kisebb része (kb. 30-40 ezer) ezek regisztrálása ment volna el, a nagyobb rész pedig a prezentációm és a narrációm fordítására mindegyik nyelvre. Hivatalos fordítóirodával, irodalmi pontossággal és igényességgel.
A weblap úgy nézett volna ki, hogy zászlók, és válts másik nyelvre, de a YouTube-videók első 10 másodperce is lengezedő zászlókról, és kattintásra másik nyelvre váltásról szólt volna.
És így minden kedves ismerőse, még a francia és olasz művészei is a saját anyanyelvükön olvashatták és volna el, ki is ez az ember.
Na, két hete a fejemben ezt a nagy tervet tervezem, de ma meggondoltam magam. Franc se fog erre ennyi energiát, időt, és pénzt fecsérelni. Az Andika végülis már visszakapta arányosan, amit tett velem, és voltak így is poititívumai a vele való ismertségnek. Nem is kevés.
Szóval inkább szarom le a fejér, és nem lesznek "a Krizsai Andrea-történet" weblapok.
Ennyi.
Készült volna egy kb. 2 perces Powerpoint prezentáció az én narrációmmal. Arról, hogy amit az Andika művelt velem, nagyon hasonlatos a 10 évvel ezelőtti lakásmaffia-ügyemhez, és szörnyű, hogy vannak Berlinben olyan magyarok, akik ilyen mocskos módon kihasználják a magyarországi nyomort, hogy kinti jobb életben reménykedő honfitársaikat használják elvtelenül ki, és taszítják haszonlasó, elvetemült módon még mélyebbre.
lett volna
A weblap úgy nézett volna ki, hogy zászlók, és válts másik nyelvre, de a YouTube-videók első 10 másodperce is lengezedő zászlókról, és kattintásra másik nyelvre váltásról szólt volna.
És így minden kedves ismerőse, még a francia és olasz művészei is a saját anyanyelvükön olvashatták és volna el, ki is ez az ember.
Na, két hete a fejemben ezt a nagy tervet tervezem, de ma meggondoltam magam. Franc se fog erre ennyi energiát, időt, és pénzt fecsérelni. Az Andika végülis már visszakapta arányosan, amit tett velem, és voltak így is poititívumai a vele való ismertségnek. Nem is kevés.
Szóval inkább szarom le a fejér, és nem lesznek "a Krizsai Andrea-történet" weblapok.
Ennyi.
Feb 16, 2015 16:49:48
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 16:52:55
Szerintem Zsodi már véresre nyúzta a pitont, annyira összefosta magát a holnapi tárgyalástól.
Egyébként az eddigi aktivitása alapján ilyesmi lehet a korcs napirendje.
Reggel németóra, valószínűleg csoportban, irreálisan magas áron, szótárral és ki tudja még, milyen lehúzásokkal.
Utána gányolás a patkányképű főnök úrnak a Gyermek téren, de az is nagyrészt fórumozással telik. A bevétel: gombok, az is feketén. A létfenntartás továbbra is angyalszárny kategória.
Utána "otthon masztimaraton, hiszen órákon keresztül visszatartotta".
Eközben folyamatos fórumozás késő éjjelig. Utána a házi feladat összebaszása, esetleg ez is reggelre marad.
Érkezés készületlenül a reggeli órára. Szociális aktivitás a csoporttársak felé nincs, lehet, hogy a heherészés, hetyetyézés is folytatódik.
Endre, te tényleg megváltoztál! Gratulálok! Ez aztán a felnőtt élet!
Egyébként az eddigi aktivitása alapján ilyesmi lehet a korcs napirendje.
Reggel németóra, valószínűleg csoportban, irreálisan magas áron, szótárral és ki tudja még, milyen lehúzásokkal.
Utána gányolás a patkányképű főnök úrnak a Gyermek téren, de az is nagyrészt fórumozással telik. A bevétel: gombok, az is feketén. A létfenntartás továbbra is angyalszárny kategória.
Utána "otthon masztimaraton, hiszen órákon keresztül visszatartotta".
Eközben folyamatos fórumozás késő éjjelig. Utána a házi feladat összebaszása, esetleg ez is reggelre marad.
Érkezés készületlenül a reggeli órára. Szociális aktivitás a csoporttársak felé nincs, lehet, hogy a heherészés, hetyetyézés is folytatódik.
Endre, te tényleg megváltoztál! Gratulálok! Ez aztán a felnőtt élet!
Feb 16, 2015 16:52:55
sodika
Feb 16, 2015 16:54:54
Szóval ezt gondoltam ki, de ebből nem lesz már semmi.
Inkább szarok tényleg a csaj fejére.
ennyi
Meg a tietekre is.
magasról
csá
Inkább szarok tényleg a csaj fejére.
ennyi
Meg a tietekre is.
magasról
csá
Feb 16, 2015 16:54:54
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 16:56:18
Agyvérzésem van :D :D :D :D
Korokkó volt az ötletgazda, gyagyás?
Szerinted mennyire zavarná Andit, hogy létezik egy halálosan igénytelen honlap, egy selypegő-dadogó retardált videójával?
Nem hiszem, el basszátok meg :D :D :D
Kiégett az autiméterem!!!
Te súlyosabban fogyatékos vagy, mint képzeltem. Vagy tényleg arra játszol, hogy elmebeteggé nyilvánítsanak?
Korokkó volt az ötletgazda, gyagyás?
Nem hiszem, el basszátok meg :D :D :D
Kiégett az autiméterem!!!
Te súlyosabban fogyatékos vagy, mint képzeltem. Vagy tényleg arra játszol, hogy elmebeteggé nyilvánítsanak?
Feb 16, 2015 16:56:18
Brian
Feb 16, 2015 16:57:49
kár hogy nem csinálod meg, szerintem zseniális terv és megérdemli az a ribanc. hajrá, csináld meg, megéri. egyszer az életben legyél férfi bazmeg
Feb 16, 2015 16:57:49
broni
Feb 16, 2015 16:59:14
Feb 16, 2015 16:59:14
Zulu
(
x15)
Feb 16, 2015 17:00:04
x15)
Powerpoint geci!! :DDDDDDDD
Te most szopatsz minket!!!
Brian
Feb 16, 2015 17:00:33
Feb 16, 2015 17:00:33
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 17:02:25
Powerpoint geci!! :DDDDDDDD
Ezzel szerintem mindenkinél helyre került Endre szakmai kompetenciája.
Feb 16, 2015 17:02:25
sodika
Feb 16, 2015 17:03:00
Hát ha közben a spanyol meg minden más nyelv irodalmi pontosságú, és ez így jól be van SEO-optimalizálva, akkor kurva nagy ütés lenne ez a csajon, mert nagyon kényes a reputációjára.
Feb 16, 2015 17:03:00
sodika
Feb 16, 2015 17:04:06
Egyébként igen, az én magyar narrációm és prezentációm lett volna azu összes többi nyelvre lefordítva és a feliratozva.
Ez lett volna.
Ez volt a nagy terv a visszavágásra.
de nem lesz.
Ez lett volna.
de nem lesz.
Feb 16, 2015 17:04:06
Hiénaverő
Feb 16, 2015 17:04:11
Miafaszom ez geciiiiiii XD XD IXXXXXXDDÉÉÉÉÉ Gyagyás bazmeg ráköptem a kávét a monitorra, akkorát röhögtem :D :D Youtube-os videókkal meg Powerpointtal akartál bosszút állni basszába? :D Nemár , sírok gecíííí XDDDDDDDDD
Feb 16, 2015 17:04:11
15 per fütyizés
Feb 16, 2015 17:04:14
Na jó, hazafele menet eldöntöttem, hogy nem csinálom meg mégse, ezért elárulom, mi volt a nagy terv.
lett volna
Ennyi.
lett volna
Ennyi.
Figyelj!
Azzal tisztában vagy,hogy mi régen tudjuk,hogy nem vagy beszámítható. Neked holnap kéne ezt előadnod és tuti mennél a vigyorgóba tajgi mellé. Nem itt és nem most. És nem nekünk kell bizonyítanod. Ha csak nem főpróbának szánod, mert ez esetben gratulálni tudok, teljesen hitelesen hozod az elmebeteget!
Feb 16, 2015 17:04:14
snecigeci
(
x44)
Feb 16, 2015 17:05:36
x44)
Jesszus gyagyás, tényleg az öreg metéltfaszú adta ezt a nagyszerű ötletet? xD
She was a dude.
15 per fütyizés
Feb 16, 2015 17:05:54
Egyébként igen, az én magyar narrációm és prezentációm lett volna azu összes többi nyelvre lefordítva és a feliratozva.
Ez lett volna.
de nem lesz.
Ez lett volna.
de nem lesz.
Nem bloginával narrálod?
Ejnye...
Feb 16, 2015 17:05:54
sodika
Feb 16, 2015 17:05:59
Szerinted mennyire zavarná Andit, hogy létezik egy halálosan igénytelen honlap
Hogy legyen szép.
És üsse meg a guta.
ennyi
Feb 16, 2015 17:05:59
snecigeci
(
x44)
Feb 16, 2015 17:06:55
x44)
A Jobbstart magazinban nem akartál cikksorozatot közölni? xD
She was a dude.
15 per fütyizés
Feb 16, 2015 17:07:01
Jesszus gyagyás, tényleg az öreg metéltfaszú adta ezt a nagyszerű ötletet? xD
Te csak jól vigyázz, mert készül a der-snecigeci.de is! :-)
Feb 16, 2015 17:07:01
Brian
Feb 16, 2015 17:07:10
édesistenem, én fizetek neked ha megcsinálod, KELL, HALLOD? HALLOD? AKAROM hallani ahogy franciául hetyetyézel meg spanyolul, mennyit kérsz tényleg fizetek érte
Feb 16, 2015 17:07:10
Hiénaverő
Feb 16, 2015 17:07:33
Te róka, figyelj már, szerinted az normális 33 évesen hogy youtube-videókkal elkövetett vendettákról ábrándozol, miközben egy csöveskanapén laksz és nem keresed meg a magyar minimálbért?
A Kaufmanndilnak meg gratula a remek ötletéért, remélem sok hasonló jótanáccsal fog még szolgálni. :D
A Kaufmanndilnak meg gratula a remek ötletéért, remélem sok hasonló jótanáccsal fog még szolgálni. :D
Feb 16, 2015 17:07:33
broni
Feb 16, 2015 17:07:56
román zászlót viszek!!!!!!
Feb 16, 2015 17:07:56
sodika
Feb 16, 2015 17:08:49
édesistenem, én fizetek neked ha megcsinálod, KELL, HALLOD? HALLOD? AKAROM hallani ahogy franciául hetyetyézel meg spanyolul, mennyit kérsz tényleg fizetek érte
Hülye :D
a francia verzióban is a magyar narrációm hallatszódott volna, csak francia felirattal :D :D :D
de már nem fog
na csá
Feb 16, 2015 17:08:49
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 17:09:42
Hogy legyen szép.
És üsse meg a guta.
ennyi
Hogy legyen szép.
És üsse meg a guta.
ennyi
Öninterjúkat is javasolnék még, esetleg valami "elvált apákhoz" hasonló, senki által nem olvasott zugfórumon is gyalázhatnád a tavalyelőtti vendéglátódat, akarom mondani "a csajt".
Ha két olyan kaliberű zaklató, mint a vén, metélt és puhafaszú Kaufmanndil meg az öngyűlölő, biszexuális, zsidó púpos összeáll, akkor nem lennék Andi helyében! XD
Feb 16, 2015 17:09:42
Brian
Feb 16, 2015 17:10:14
azért a bírónak még a tárgyalás előtt el kellene juttatni az infót, hogy endre ismét internetes lejáratókampányt tervezett bevallottan, pont mint a rendőröknél.
Feb 16, 2015 17:10:14
Örebro
Feb 16, 2015 17:13:22
te fasz, itt mulatsz, holnap meg el fognak itelni, nem vagy normalis!
Feb 16, 2015 17:13:22
medvezsidaj
Feb 16, 2015 17:13:40
egesz egyszeruen gyava vagy veghezvinni az andiszivatos projektet!
Feb 16, 2015 17:13:40
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 16, 2015 17:17:17
x16)
egesz egyszeruen gyava vagy veghezvinni az andiszivatos projektet!
snecigeci
(
x44)
Feb 16, 2015 17:18:48
x44)
30-40 ezerbe került volna 6db domain regisztrálása? Slingloffon keresztül ment volna a dolog, vagy mi a fasz?
She was a dude.
Kémlégy
Feb 16, 2015 17:31:48
kár hogy nem csinálod meg, szerintem zseniális terv és megérdemli az a ribanc. hajrá, csináld meg, megéri. egyszer az életben legyél férfi bazmeg
Szerintem a sok röhögésért tartozunk neki annyival, hogy megcsináljuk. Sodi, csináld meg a prezentációt, a kommenthaverok ingyen megcsinálják a vérprofi fordítást!
Feb 16, 2015 17:31:48
Dr. Sas Péter
Feb 16, 2015 17:32:57
30-40 ezerbe került volna 6db domain regisztrálása? Slingloffon keresztül ment volna a dolog, vagy mi a fasz?
Majdnem.
Feb 16, 2015 17:32:57
Hiénaverő
Feb 16, 2015 17:33:11
Szerintem ezt be kéne csatolni az andis szócikkhez a Sodipédiába.
Feb 16, 2015 17:33:11
vérmengele
Feb 16, 2015 17:40:42
de hát a videó már megvan, hahó!! még sír is benne az "áldozat" recskagép, hogy az a geci andi hogy kikúrt vele. a trolloknak már sak feliratozni kell különböző nyelveken,és kipakolni a netre LOLLLLL
Feb 16, 2015 17:40:42
kezdő troll
Feb 16, 2015 17:42:43
Valahogy éreztem, hogy magadtól elmondod a titkos tervet egy idő után.
Az benne a legnagyobb vicc, hogy a hivatalos fordítás után a domain neveket is újra kéne regisztrálnod, mert magadtól azokat sem jól fordítottad.
Feb 16, 2015 17:42:43
-
Feb 16, 2015 17:55:27
sodi akar lenni ez a gecifelirat?
Feb 16, 2015 17:55:27
15 per fütyizés
Feb 16, 2015 17:55:41
Előadta szipogva Verának,hogy kéne 500 Euró erre a projektre, de Jani bá lekent neki egy olyat,hogy befordult az asztal alá. Ezután veszekedett Verával, majd otthagyta őket a francba. Vera felsegítette púpot, tisztába tette és kibontott neki egy whiskast. Majd elmagyarázta,hogy erre most nincs pénz a berlini kaland után.
Feb 16, 2015 17:55:41
-
Feb 16, 2015 18:04:51
ez a berlini kudarc életed eddigi legnagyobbja, vagy a tanár uras kudarc az?
Feb 16, 2015 18:04:51
töppedt buzigolyók
Feb 16, 2015 18:07:17
lett volna
Ennyi.
lett volna
Ennyi.
Endre, ezt meg kell csinálnod. Ez egy zseniális ötlet.
Feb 16, 2015 18:07:17
töppedt buzigolyók
Feb 16, 2015 18:09:18
Ismétlem, Endre: az ötlet zseniális, meg kell csinálni.
Ne legyél már csicska, te fasz.
Feb 16, 2015 18:09:18
-
Feb 16, 2015 18:12:00
endre a legnagyobbat azzal üthetnéd andin, ha csinálnál egy videót arról, hogy tilos leírni a nevét egy fórumon. ez már bevált egyszer!:)))))))))))))
Feb 16, 2015 18:12:00
grafikus troll
Feb 16, 2015 18:12:59
Hogy legyen szép.
És üsse meg a guta.
ennyi
Hogy legyen szép.
És üsse meg a guta.
ennyi
Endre, mennyit szántál volna a grafikára? Csak érdeklődésképpen.
Feb 16, 2015 18:12:59
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 16, 2015 18:23:33
x16)
Mesélj Endre, milyen vádakat fogalmazták volna meg "az Andika" ellen?
Hogy nem volt hajlandó teazsúrosat játszani a kvázi-hatéves Endikével? Vagy hogy nem ment el a postára egy csomagért, amit kapott?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hogy nem volt hajlandó teazsúrosat játszani a kvázi-hatéves Endikével? Vagy hogy nem ment el a postára egy csomagért, amit kapott?
tigris
Feb 16, 2015 18:23:50
Hogy még nem, ezért is járok délelöttönként németezni.
Egyébként ma, hogy ilyen szépen süt a nap, komolyan elgondolkodtam azon, hogy tényleg elpazaroljak -e 150 ezer forintot arra, hogy valami ötletes, de a lényegét tekintve mégis csak kicsinyes visszavágás megvalósuljon.
Mert hogy mégis mi a francnék akarnék neki úgy általában ártani? Nem akarok. Még csak bocsánatkérést se akarnék belőle feltétlenül kierőszakolni, akár azzal is meg tudnék szerintem elégedni, ha egyszerű jókívánságok az utolsó tőle érkező szavak a telefonba artikulálatlanul, magánhangzókat elhúzva, feszületen magyarázott "niiiincs neeekeed itt semmmiiféleee csomagod" helyett.
francba
Egyébként ma, hogy ilyen szépen süt a nap, komolyan elgondolkodtam azon, hogy tényleg elpazaroljak -e 150 ezer forintot arra, hogy valami ötletes, de a lényegét tekintve mégis csak kicsinyes visszavágás megvalósuljon.
Mert hogy mégis mi a francnék akarnék neki úgy általában ártani? Nem akarok. Még csak bocsánatkérést se akarnék belőle feltétlenül kierőszakolni, akár azzal is meg tudnék szerintem elégedni, ha egyszerű jókívánságok az utolsó tőle érkező szavak a telefonba artikulálatlanul, magánhangzókat elhúzva, feszületen magyarázott "niiiincs neeekeed itt semmmiiféleee csomagod" helyett.
francba
tudom, hogy "félisten", de azért a feszületen magyarázott talán kicsit erős
Feb 16, 2015 18:23:50
.sp domain regisztráció
Feb 16, 2015 18:29:17
*drága lesz*
Feb 16, 2015 18:29:17
Kémlégy
Feb 16, 2015 18:34:11
Sodi, eljutottál már a spanyolnyelv-tanulásban odáig, hogy "España", azaz a TLD-jük ".es"? :)
Feb 16, 2015 18:34:11
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 18:36:03
Fifi, neked is lett volna magyar zászlóból előtűnő retard portrés gifed, mint az urnás haverodnak? Esetleg a háttérben szóló szintetizátor-nyekergés sem ártana.
Elképzelem azt a think tanket, amikor Kaufmann meg Fifi összeül, és megszülik Andi lejáratásának tervét. Az Avengers is kevés lenne ellenük!
Elképzelem azt a think tanket, amikor Kaufmann meg Fifi összeül, és megszülik Andi lejáratásának tervét. Az Avengers is kevés lenne ellenük!
Feb 16, 2015 18:36:03
-
Feb 16, 2015 18:52:30
lett volna
Ennyi.
lett volna
Ennyi.
Ez iszonyú szánalmas. Szerintem te tényleg elmebeteg vagy.
Feb 16, 2015 18:52:30
-
Feb 16, 2015 18:54:35
Az oldal címe lehetett volna "szerelmi bánat" is.
Feb 16, 2015 18:54:35
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 18:56:58
Milyen érdekes, hogy a vendetta-team egyik tagjának sincs se állása, se baráti társasága, se párja, se halvány fogalma az emberi kapcsolatokról.
Ha tényleg olyan rendszer lenne, mint amit éltetnek, akkor egy kényszermunkatáborban markolhatnák a lapát nyelét naphosszat, mint társadalomra veszélyes, felforgató, élősködő elemek.
Ha tényleg olyan rendszer lenne, mint amit éltetnek, akkor egy kényszermunkatáborban markolhatnák a lapát nyelét naphosszat, mint társadalomra veszélyes, felforgató, élősködő elemek.
Feb 16, 2015 18:56:58
-
Feb 16, 2015 18:57:17
Azt oldalon leírtad volna, hogy egy 33 éves életképtelen szardarab vagy aki napi 15 perc barbibabásat akart játszani egy olyan emberrel akinek semmi köze hozzád és a nyomorodhoz?Vagy hogy napi szinten zaklattad? Sodi kisfiam a geciségeid előbb utóbb megint vissza fognak ütni. Ja és azt a 150-t amit újra összelejmáltál inkább az adósságiadra fordítsd.
Feb 16, 2015 18:57:17
-
Feb 16, 2015 18:59:00
Én Andi pasija helyében lehet kicsit "elbeszélgettem" volna veled.
Feb 16, 2015 18:59:00
-
Feb 16, 2015 19:00:47
ez a berlini kudarc életed eddigi legnagyobbja, vagy a tanár uras kudarc az?
Én a masztiparty hsz.-t és recsakgatet is ide sorolnám.
Feb 16, 2015 19:00:47
xray
Feb 16, 2015 19:19:18
az utolsó tőle érkező szavak a telefonba artikulálatlanul, magánhangzókat elhúzva, feszületen magyarázott "niiiincs neeekeed itt semmmiiféleee csomagod" helyett.
francba
francba
Istenbarma, neeeem iiis voolt nááála aaa csooomaaag.
Akkor mit ugatsz?
Feb 16, 2015 19:19:18
xray
Feb 16, 2015 19:20:56
Sneci, sajnálom, hogy nem csinálod meg a weblapokat, mert kurva jót szórakoztunk volna azon, hogy 10 perc múlva a sírós-könyörgős videódat látta volna mindeni az oldalakon. :)
Feb 16, 2015 19:20:56
-
Feb 16, 2015 19:42:37
Sodi szerinted ki és miért hitte volna el az oldaladon az Anidról leírtakat? Gondolom ez meg sem fordult mélysötét, torz agyadban.
Feb 16, 2015 19:42:37
-
Feb 16, 2015 19:44:13
Sodi belegondoltál abba, hogy milyen jó lenne most neked Berlinban Andi oldalán? De ez nem jött össze és többet nem is fog. Te bizony Mo.-n fogsz elpusztulni csórón és magányosan.
Feb 16, 2015 19:44:13
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 19:44:48
Sodi szerinted ki és miért hitte volna el az oldaladon az Anidról leírtakat? Gondolom ez meg sem fordult mélysötét, torz agyadban.
Mert egy antiszemita karikatúrákba illő, gonosz, torz fejű zsidó makogja őket héber-magyar keveréknyelven.
Feb 16, 2015 19:44:48
-
Feb 16, 2015 19:46:45
Feb 16, 2015 19:46:45
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 19:50:54
Pláne, ha Chris is Budapesten élne...
Ahogy a féreg, puhafaszú Kaufmanndil is csak panellakó kisnyugdíjasokkal meg egy kisgyerekes anyával keménykedik. Vagy a tokás is csak csapatban kemény legény.
Olyanok ezek, mint az általuk annyira megvetett putriscigányok. Kizárólag akkor nagy a szájuk, ha találnak maguknál gyengébbet, vagy a másik nem tud visszavágni valamilyen ok miatt.
Feb 16, 2015 19:50:54
Bíró bácsi
Feb 16, 2015 19:51:32
Endre, remélem jól fogsz aludni ma. Holnap téged meszellek el, csütörtökön meg a tokást.
Feb 16, 2015 19:51:32
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 20:16:36
x11)
sneckó, elég ha feliratozod a sírógörcsös videódat, hogy ezt tette veled ez a nő, egy szilaj paripából miatta lett egy picsogó kiscsopis
Kémlégy
Feb 16, 2015 20:29:15
sneckó, elég ha feliratozod a sírógörcsös videódat, hogy ezt tette veled ez a nő, egy szilaj paripából miatta lett egy picsogó kiscsopis
Endre, nem te vagy a hibás, Andi tette tönkre a boldogságotokat!
Feb 16, 2015 20:29:15
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 16, 2015 20:45:34
x16)
Gyagyás, írod már a csubakka-beadványt?
sodika
Feb 16, 2015 20:52:13
Sodi szerinted ki és miért hitte volna el az oldaladon az Anidról leírtakat?
Feb 16, 2015 20:52:13
Érdeklődő
Feb 16, 2015 20:54:44
Mi is pont így vagyunk veled.
Feb 16, 2015 20:54:44
Kémlégy
Feb 16, 2015 20:56:11
Azért ha szükséged lenne egy jó kifogásra a zsaruknak:
Feb 16, 2015 20:56:11
sodika
Feb 16, 2015 20:56:14
A lényeg, hogy valamikor a héten kiírom magamból a történetet ingyen, vagy kamerába mondom, magyarul, az ingyen van, és túl sok időmet se rabolja, ozt kész, ezzel lezárom a sztorit.
végleg
végleg
Feb 16, 2015 20:56:14
Kiss Kender Farkas
Feb 16, 2015 20:57:38
Mivel bankkártyája nincs, ezért valamelyik hazai regisztrátornál intézte volna, ott pedig csak egy .it domain kerül 15-20 ezer körüli összegbe. Simán ráköltött volna ennyit, sőt, amilyen fasz még többet is :)
Feb 16, 2015 20:57:38
-
Feb 16, 2015 20:58:15
A lényeg, hogy valamikor a héten kiírom magamból a történetet ingyen, vagy kamerába mondom, magyarul, az ingyen van, és túl sok időmet se rabolja, ozt kész, ezzel lezárom a sztorit.
végleg
végleg
nem lesz belőle semmi. lásd pál marcis post. ismered azt a szót, hogy elsodikázás?
jiddise máme
(
x11)
x11)
sneckó, te egy nímand vagy azokban a körökben, ahol Andi mozog - ezek után gondold végig, hogy mennyi értelme lett volna a "bosszúdnak"
ami meg a "valóságot" illeti, a pakkos történetnek is volt előzménye, hogy basztál egyeztetni vele arról, hogy van-e kedve karácsonykor sorbaállni a postán miattad, és az összes többi se úgy van, ahogy te elképzelted magadnak, főleg az, hogy te holmi remélt előnyök miatt mentél Belrinbe, holott a kutya nem hívott
sodika
Feb 16, 2015 20:58:26
A rendőrlistával kapcsolatban továbbra is az az álláspontom, még a bíróság előtt is, hogy az hasznos dolog volt.
A becsületsértő jelzőkkel kapcsolaztban pedog azt, hogy tényleg át kellett volna néznem a listát, hogy vannak-e ott ilyen dolgok, nagyon hanyag voltam, de a gondatlan elkövetés nem bűncselekmény.
A becsületsértő jelzőkkel kapcsolaztban pedog azt, hogy tényleg át kellett volna néznem a listát, hogy vannak-e ott ilyen dolgok, nagyon hanyag voltam, de a gondatlan elkövetés nem bűncselekmény.
Feb 16, 2015 20:58:26
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 20:59:10
x11)
végleg
végleg
gyakorlásképpen meg lefordíthatod németre meg angolra
Érdeklődő
Feb 16, 2015 20:59:16
Mindenképpen kamerába mondd, a sírós videó stílusában! Egyszerűen vétek nem kihasználni, hogy ennyire jó a verbális kifejezőkészséged! Ha kérhetném, németül mondd fel, azzal odavághatnál a kétkedőknek is!
Feb 16, 2015 20:59:16
sodika
Feb 16, 2015 20:59:28
ennyi
Feb 16, 2015 20:59:28
Kiss Kender Farkas
Feb 16, 2015 21:00:05
A rendőrlistával kapcsolatban továbbra is az az álláspontom, még a bíróság előtt is, hogy az hasznos dolog volt.
Remélhetőleg kapsz pénzbüntetést és akkor tényleg hasznos lesz. Gányolhatsz orrvérzésig, hogy kicsengesd.
Feb 16, 2015 21:00:05
Hermán Péter
Feb 16, 2015 21:00:10
Endre, én átnéztem, nem voltak ott.
A többi már a te dolgod, fiam!
Feb 16, 2015 21:00:10
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:01:38
x11)
ennyi
ennyi
ld. a pakkos sztorit
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:02:16
x11)
miért pont azt csengetné ki?
öttészarja
sodika
Feb 16, 2015 21:02:33
Nem, Péter ilyen listát nem küldött.
Valami a nevében volt.
Én meg kiraktam ugyan, és ez súlyos hanyagság, meg gondatlanság volt, de a becsületsértésnél az nem büntetendő.
A személyes adatokkal való visszaélésnél persze a hanyagság is büntetenő, de az meg nem valósult meg.
Valami a nevében volt.
Én meg kiraktam ugyan, és ez súlyos hanyagság, meg gondatlanság volt, de a becsületsértésnél az nem büntetendő.
A személyes adatokkal való visszaélésnél persze a hanyagság is büntetenő, de az meg nem valósult meg.
Feb 16, 2015 21:02:33
-
Feb 16, 2015 21:03:03
ennyi
ennyi
a te folyamatos zaklatásod, a levéltitok megsértése, az a szörnyű. andi csak áldozat, te meg bűnöző.
Feb 16, 2015 21:03:03
sodika
Feb 16, 2015 21:04:43
ld. a pakkos sztorit
ld. a pakkos sztorit
A pakkos sztori is kibaszottul ellene szól. Évekig veri a nyárát, így szegény emberek, meg úgy hajléktalanok, meg apám fasza, aztán amikor egy honfitársa a kabátjához akarna jutni, akkor hagyja a hidegben döglenni, 1000 kilométerre a hazájától.
Nem volt saját címem bazmeg, mert épp költöztem, ő pedig megígérte, hogy ha tud, segít, ha tényleg bajban vagyok, forduljak csak hozzá.
Többször egyértelműen megígérte, és az első adandó alkalommal megszegte az ígéretét.
Feb 16, 2015 21:04:43
Érdeklődő
Feb 16, 2015 21:06:12
Egyébként a tárgyalás előtt mindenképp dobj be egy-két üveg likőrkét, nyugodtabb, és fölényesebb vagy, ha iszol.
Így az egész magyar sajtó a Jéghideg Jogászróka sikerétől lesz majd hangos.
Így az egész magyar sajtó a Jéghideg Jogászróka sikerétől lesz majd hangos.
Feb 16, 2015 21:06:12
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:06:41
x11)
sneck, az egész berlini kintléted egy méretes hazugság volt
már abban az értelemben, hogy magadnak behazudtál mindenféléket (hogy ő hívott, hogy fedezed a kintléted, hogy kontaktokat ígért neked, stb.)
Andi csak lepattintott magáról, te meg képtelen vagy elfogdani, hogy a kinézett gazdatest beintett
már abban az értelemben, hogy magadnak behazudtál mindenféléket (hogy ő hívott, hogy fedezed a kintléted, hogy kontaktokat ígért neked, stb.)
Andi csak lepattintott magáról, te meg képtelen vagy elfogdani, hogy a kinézett gazdatest beintett
sodika
Feb 16, 2015 21:06:57
Nem zaklattam. Ő okozott kárt nekem azzal, hogy elnézte, amikor újabb 100-100 eurók fogytak el anélkül, hogy bemutatott volna valakinek, holott tudta jól, hogy kapcsolati tőle szerzésének érdekében segítettem neki, és kezdtem el nyelvet tanulni. Azt, hogy újabb 100 és 100 euró elfogyása után megkérdezem tőle, hogy na, mi a fasz van már, kurvára nem zaklatás.
Mint ahogy azon levelek technikai ellenőrzése sem, mely levelek technikai ellenőrzésére kifejetten ő kért meg engem többször is.
Feb 16, 2015 21:06:57
Kémlégy
Feb 16, 2015 21:07:03
Nem, Péter ilyen listát nem küldött.
Valami a nevében volt.
Valami a nevében volt.
Feb 16, 2015 21:07:03
-
Feb 16, 2015 21:07:09
nem a honfitársa, hanem egy zaklató bűnöző akart a kabátjához jutni. még szép, hogy leszarja mit akar a bűnöző, aki leskelődik utána, és olvassa a levelezését.
Feb 16, 2015 21:07:09
sodika
Feb 16, 2015 21:09:25
Szóval aki hányadék módon viselkedett, az ő volt, miközben én előtte másfél éven át, ahol tudtam, csak segítettem neki. És sose ártottam neki.
mindegy
mindegy
Feb 16, 2015 21:09:25
-
Feb 16, 2015 21:10:17
te nem azt kérdezted a zaklató levelekben, hogy miért nem mutat be, hanem számon kérted rajta miért nem pátyolgat téged, és miért beszél úgy veled, ahogy neked nem tetszik. kéretlen levelek sokaságával zaklattad, és még a leveleit is olvastad.
Brian
a tanszék magas téteket tett arra az első pillanattól fogva, hogy hermángeci recsire fogja tolni az egész balhét
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:10:20
x11)
aztán amikor egy honfitársa a kabátjához akarna jutni, akkor hagyja
mucuska, az a honfitárs elfelejtett egyeztetni Andival, hogy konveniál-e neki karácsonykor sorbaállni a postán
úgy tűnik, valamiért nem konveniált és beintett
továbbá nem véletlen, hogy az a honfitárs baszott egyeztetni vele ezügyben, mert már előzőleg el lett küldve a picsába, csak azt hitte, hgy ha előad egy szívhezszóló picsogást, akkor ki tud erőszakolni egy találkozást
hát nem tudott - ennyi a sztori
elárulok neked valamit: senki nem szereti, ha kész tények elé állítják, főleg ha egy olyan figura teszi, akit előzőleg elhajtottak a berregő maci faszéra
lvl 32 Summoner
Feb 16, 2015 21:12:11
sodika a télapó rád veri a balhét?
jiddise máme
(
x11)
x11)
Ő okozott kárt nekem azzal, hogy elnézte, amikor újabb 100-100 eurók fogytak el anélkül, hogy bemutatott volna valakinek, holott tudta jól, hogy kapcsolati tőle szerzésének érdekében segítettem neki, és kezdtem el nyelvet tanulni. Azt, hogy újabb 100 és 100 euró elfogyása után megkérdezem tőle, hogy na, mi a fasz van már, kurvára nem zaklatás.
andiahibás andiahibás andiahibás andiahibás andiahibás andiahibás
nagy kár, hogy mégse csinálod meg azt a videót, amin ezek szerepeltek volna ékes angol, német, spanyol, stb. nyelven, no meg a bíztatási kár
-
Feb 16, 2015 21:13:29
"kapcsolati tőle szerzésének érdekében segítettem neki, és kezdtem el nyelvet tanulni."
újabb hazugság. majmolni kezdted andit, imponálni akartál, ezért dolgoztál neki, és ezért kezdtél németül tanulni.
újabb hazugság. majmolni kezdted andit, imponálni akartál, ezért dolgoztál neki, és ezért kezdtél németül tanulni.
Feb 16, 2015 21:13:29
Hermán Péter
Feb 16, 2015 21:13:36
Fel is veszem holnapra a kedvenc pólómat!
Feb 16, 2015 21:13:36
Kiss Kender Farkas
Feb 16, 2015 21:14:32
.hu - 2400 + Áfa = 3048
.de - 3999 + Áfa = 5079
.co.uk - 5190 + Áfa = 6591
.fr - 17900 + Áfa = 22733
.es - 16900 + Áfa = 21463
.it - 15900 + Áfa = 20193
www.domainabc.hu/arak/
Összesen: 79107 lett volna a 6 domain!
Ennyit te hónapok alatt sem skálázol össze Recskaboy :)
.de - 3999 + Áfa = 5079
.co.uk - 5190 + Áfa = 6591
.fr - 17900 + Áfa = 22733
.es - 16900 + Áfa = 21463
.it - 15900 + Áfa = 20193
www.domainabc.hu/arak/
Összesen: 79107 lett volna a 6 domain!
Ennyit te hónapok alatt sem skálázol össze Recskaboy :)
Feb 16, 2015 21:14:32
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:15:03
x11)
retardbarátság :)
-
Feb 16, 2015 21:15:58
Szóval aki hányadék módon viselkedett, az ő volt, miközben én előtte másfél éven át, ahol tudtam, csak segítettem neki. És sose ártottam neki.
mindegy
mindegy
te viselkedtél hánydék módon, zaklató pióca. az emberi kspcsolatra képtelen autistáról szól az egész történet, hiába akarod az ellenkezőjét hazudni.
Feb 16, 2015 21:15:58
Forumfan
Feb 16, 2015 21:16:16
Sodi ki fogja hamarabb előadni az igazat a bevert orrodròl meg a műsorról amit lenyomtál Andinak?Bevallod végre mi történt vagy megvárod Andi mit nyilatkozik hónap végén amikor Pestre jön?
Feb 16, 2015 21:16:16
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

mindegy
mindegy