Ezt szenélyesen is mondtam neki.
Hogy röbbé ne rontsa el a kedvem.
Erre a válasz az volt, hogy - idézem -
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
Mi az, hogy "jaj"? Mit akar ez jelenteni?
Ne bassza el, ennyi.
Legalább hagyja meg a jókedvemet, ha már nem ad hozzá.
Ennyi volt a végén kérésem.
De még erre is szart.
mindegy
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jó, ez továbbra is kamu :)
Tényleg érkezik a nagyságos asszony? Honnan az infó?
Nem jön, csak Öberbro próbál engem ezzel idegesíteni.
aztán mivel rontotta a kedved?
és ha állandóan rontotta a kedved, akkor meg mit loholtál utána, mint egy pincsikutya?
Nem téged kérdeztelek. Egyébként pedig te honnan a lófüttyből tudnád, hogy hová megy?
facen is írja
azt te honnan tudod?
még mindig olvasod a levelezését?
Azt, hogy infantilis vagy.
figyelj, idióta, nem az volt lényeg, hogy andi hogyan beszélt veled, és te ezt személyesen is kifogásoltad. olvasd újra mit írta, te nyomorult hazudozó:
"te nem azt kérdezted a zaklató levelekben, hogy miért nem mutat be, hanem számon kérted rajta miért nem pátyolgat téged, és miért beszél úgy veled, ahogy neked nem tetszik. kéretlen levelek sokaságával zaklattad, és még a leveleit is olvastad."
segítsek elmagyarázni, hogy mi a lényeg, hazudozó?
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
A SoDI-ból a DI-t nagybetűvel mondta?
Az, hogy úgy beszélsz "100 eurokról" 33 évesen, mint valami mesés vagyonról, mindent elmond rólad, az életedről, az értékrendedről. Egy piti, tolvaj, lúzer vagy semmi más, aki mindent megérdemel, amit kap az élettől...
Ez a fintoros elfordulás szimplán azt jelenti,hogy büdös vagy.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
pedig nem :)
Egyből loholtál utánanézni, stalker.
Tehát igen :)
lolbazmeg, ez még mindig leskelődik andi után!
Konkrétan azért tettem le ma a tervemről, mert még azt a pár embert, akivel mégis megismerkedtem a kiállításain (pl. James Rea, az egyetlen ember, akivel kicsit hosszabban még dumálni is tudtam ott néha), a jelek szerint szintén rávette, hogy vegyenek le engem a Facebook-ismerősöik közül.
Annyira kicsinyes a csaj, hogy ide már nem süllyedek.
Legyen boldog, hogy a nélküle kialakított pár ismeretségemet is le tudja rombolni.
Erre olyan kibaszott részletkérdésként gondoltam, hogy el sem tudod képzelni. Ha azt mondja: baj esetén kopogjak nyugodtan, tök evisens, hogy ha nincs állandó címem, akkor hozzá férek egy csomagot.
Mindegy.
Elképzelem a kommunikációt :D ööö hetyetye ich bin sodi... ööö. ungarische programmer... taot
HAZUDSZ!
1. A segítséget még a nyár végén, vagy talán még előbb ajánlotta fel.
2. Utána brutális zaklatóhadjáratot indítottál, és emailben, telefonon, sms-ben és személyesen is zaklattad, megrángattad, és próbáltad kierőszakolni a figyelmét.
3. Ezután megmondta, hogy nem akar veled beszélni, se látni téged, se hallani felőled, szó szerint azt mondta, hogy felejtsd el!
4. Ezek UTÁN rendelted te a címére a csomagot.
Ne hagyd ki a történetből azt, amit műveltél, te beteg állat! Nem úgy volt az, hogy Andi csak úgy kibaszott veled. Nagyon keményen dolgoztál te azért, te rohadék!
a nyári pakkot miért tudtad a saját címedre rendelni, a karácsonyit meg miért is nem?
mindkettő ideiglenes volt, úgyhogy ne hazudozz, te azért rendelted Andihoz, mert így akartál kierőszakolni egy találkozót, miután elhajttt
Angol a csávó, és kábé úgy beszél németül, mint én.
Szar túl szarul, de nem is tökéletesen.
Én azt csinálja odakint kiállításmegnyitókkal, mint én itthon sokáig bírósági perekkel és tüntetésekkel csináltam. Odamegy, fozózgat, és így mindenkit megismer, akik örülnek neki, hogy nyilvánosságot biztosít.
Párhuzamot találtam vele így a saját életemmel, ezért faggattam ki.
igen, pont ez az, hogy nem gondolkodsz rajta, mert egy autista vagy. a normális ember előre szokta kérni a címzett beleegyezését. és nem háborodik fel rajta, ha nemleges választ kap.
tudod, így működik a felnőttek világa. menj vissza az oviba, ott majd kati néni elmagyarázza.
Pedig te mindig hazudozol. Miből gondolod, hogy vadidegebn emberek bármit is elhittek volna neked. Pláne külföldön. Ugyan már. Mi a gond a valósággal? Szerinted az nem is létezik. Miért és kinek szörnyű? Neked? Te tehetsz róla egyedül. Andinak már nem szörnyű. Te lekoptál és éli a megszokott életét.
Pedig te mindig hazudozol. Miből gondolod, hogy vadidegebn emberek bármit is elhittek volna neked. Pláne külföldön. Ugyan már. Mi a gond a valósággal? Szerinted az nem is létezik. Miért és kinek szörnyű? Neked? Te tehetsz róla egyedül. Andinak már nem szörnyű. Te lekoptál és éli a megszokott életét.
Az általános erkölcsi mércék szerint volt szörnyű.
Hogy végig szart rá, milyen lelki sebeket okoz.
Miközben az mélyebb nyomot hagy, mint bármilyen testi.
Sebaj Endre, 1-2 nap, és találsz magadnak valami mániát, ami pár hétig leköti a figyelmedet.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Bőrszivart xD
Pedig zseniális ötlet volt, cirka 80 ezer a domainekre, x összeg a fordításra, y a webgrafikára, Andi pedig leszarta volna. Még ő röhögött volna rajtad, hogy gombokat keresel és egy csomó pénzt elbaszol a lejáratására. Esetleg még egy pert is a nyakadba dobott volna egy szép kerek kárpival. Ha lenne benned bátorság, akkor megcsinálnád. De te még mindig szerelmes vagy :)
na jó , de ő nem is full hetero.....
És mikor ajánlotta fel?
Lehetséges, hogy azelőtt, mielőtt zaklattad, kellemetlen helyzetbe hoztad a munkahelyén és fizikailag is inzultáltad?
Miért gondoltad azt, hogy miután odáig fajult a helyzet, hogy azt mondta, látni sem akar téged, majd szívesen segít?
Csak nem megint HAZUDSZ?
Egyébként meg a karácsony előtti rohanásban, ajándékvásárlásban és az utazás szervezése közben akkor sem lett volna rá ideje, ha nem mondta meg volna, hogy hagyd békén egyszer és mindenkorra.
Ezt azért nem fogod fel, mert te nemcsak hogy senkire nem gondoltál a szereted ünnepén, de még a Gery által anyádnak ajándékozott pénzt is ELLOPTAD!!!
Majd a holnapi ítélet talán észhez térít, te zaklató féreg!
Ezt talán majd a kedves bíró úr és a szakértők eldöntik. Neked vádlottként kibaszottul KUSS A NEVED. Bűnt követtél el, most pedig SZÉPEN CSENDBEN ÜLVE ELFOGADOD A BÜNTETÉST. Ilyen nagyon egyszerű ez. Persze pofátlan geci módon természetesen fellebbezhetsz is, de azzal csak azt fogod elérni, hogy másodfokon még súlyosabb ítélettel mérnek meg. Főleg, mert nagyon szeretik a magukat képviselő hobbijogászokat.
Te faszszopó, te tetted ki ide nekünk az excelt, amiben másodpercre pontosan leírtad, mikor hova kattintott az oldalon, sőt, bátorkodtál olyan megjegyzéseket fűzni hozzá, hogy "biztos haragszik rám", "biztos nem volt ideje elolvasni", stb. Ez nem technikai ellenőrzés, te geci, hanem kőkemény zaklatás, levéltitok megsértése, és még vagy öt másik tényállás, az ügyész kreativitásától függően.
Endre, ha az én ismerősöm lennél, már nem lennél az. Ha érted a célzást. Csodálkozol, hogy kikopnak mellőled a kvázi normális emberek? Egy autista zaklató náci vagy, aki ráadásul műveletlen, és buta, mint a föld. Senki nem akar veled haverkodni.
De mondok jobbat: mióta itthon vagy, meglátogattad Tajgit? És a szüleidet? Te hálátlan geci.
Akkor a Kolosyra fogom kérni a következő pizzámat. Elvégre az egy fix cím, menjen oda.
mindegy
James Rea tud a fapoleonról?
Xd
Ilyenkor általában nem tud aludni. Ha jól emlékszem, volt már olyan, hogy saját elmondása szerint úgy ment tárgyalásra, hogy előtte egy percet sem aludt.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Kabát (az új kabát?) volt rajta, és sapka. A szemüvegéről ismertem fel.
2-3 másodpercig láttam, szóval részleteket nem tudtam megfigyelni, de nem tűnt feltűnően nagynak a kabát.
Az az sztk-s szemüvege valami félelmetes, ilyet már kapni sem lehet. Talán Vera néni régi keretébe rakatott üveget. :)
ByeShodi Wurst lesz az új művészneve!
Élveszületés.
:D :D :D
Köszönöm, nagyi :)
Ahogy elnézem, ebből még letöltendő is lehet.
Most, hogy mondod, mintha táska nélkül érkezett volna a bíróságra.
Láttam. Ahogy a 23 centissel megdugná saját magát és szaporodna magával. Hát, tulajdonképpen ez az egyetlen lehetséges módja erre.
De nem hiszem, hogy pókember hermafrodita lenne.
A csillámpónis irattartó sem volt nála?
Tényleg erőszakra készülhet a korcs, megpörgeti a bíró előtt a 23 centis csodát és máris jön érte a TEK...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sajnos az nem lesz. Pénzbüntetés várható, úgyhogy csak abban lehet reménykedni, hogy egy szép kerek összeget vernek a nyakába.
Nyíjványos botyánatykérésht és natyöttyegű kájtéjítésht, kamatyokkal.
Nyilvános péniszamputációt a népstadionban.
Ha fogadnom kéne, azt mondanám, pénzbüntetés lesz, mégpedig 750.000 és 1.000.000 Ft közötti összeg, viszont nem ezen a tárgyaláson lesz kihirdetve, hanem csak a következőn. További fogadás tárgyát képezhetné, hogy hányan fognak polgári peres úton további kártérítést követelni, miután jogerős lesz az ítélet. Gondolom lesz 1-2.
Remélem az 1-2 között Kalmár is ott lesz. Neki már megítéltek másik ügyben 7 millió körüli kárpit (hogy megkapta-e végül azt nem tudom), úgyhogy ő nem ilyen "fityetyek a nattyágoty újnak havi 10000-t" kaliberű fazon.
Lájfdéndzsör és Soha többet nem írok ide időszakot vizionálok a vadászbika életében.
Talán még nincs vége a tárgyalásnak és azért nem pimaszkodik itt. Ha ma nem is ítélik el, remélhetőleg nem kell rá sokat várni.
sodika
Feb 16, 2015 21:17:09
miért beszél úgy veled, ahogy neked nem tetszik.
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
Ne bassza el, ennyi.
De még erre is szart.
mindegy
Feb 16, 2015 21:17:09
sodika
Feb 16, 2015 21:17:51
vagy megvárod Andi mit nyilatkozik hónap végén amikor Pestre jön?
Kiss Kender Farkas
Sodi ki fogja hamarabb előadni az igazat a bevert orrodròl meg a műsorról amit lenyomtál Andinak?Bevallod végre mi történt vagy megvárod Andi mit nyilatkozik hónap végén amikor Pestre jön?
sodika
Feb 16, 2015 21:18:15
Feb 16, 2015 21:18:15
Hiénaverő
Feb 16, 2015 21:19:21
Sok az elgépelés Púp. Be vagy baszva?
Feb 16, 2015 21:19:21
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:19:29
x11)
aztán mivel rontotta a kedved?
és ha állandóan rontotta a kedved, akkor meg mit loholtál utána, mint egy pincsikutya?
Kiss Kender Farkas
Feb 16, 2015 21:19:47
Nem téged kérdeztelek. Egyébként pedig te honnan a lófüttyből tudnád, hogy hová megy?
Feb 16, 2015 21:19:47
Lilla
Feb 16, 2015 21:19:53
facen is írja
Feb 16, 2015 21:19:53
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:20:13
x11)
azt te honnan tudod?
még mindig olvasod a levelezését?
Kémlégy
Feb 16, 2015 21:20:26
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
Azt, hogy infantilis vagy.
Feb 16, 2015 21:20:26
-
Feb 16, 2015 21:21:30
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
Ne bassza el, ennyi.
De még erre is szart.
mindegy
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
Ne bassza el, ennyi.
De még erre is szart.
mindegy
figyelj, idióta, nem az volt lényeg, hogy andi hogyan beszélt veled, és te ezt személyesen is kifogásoltad. olvasd újra mit írta, te nyomorult hazudozó:
"te nem azt kérdezted a zaklató levelekben, hogy miért nem mutat be, hanem számon kérted rajta miért nem pátyolgat téged, és miért beszél úgy veled, ahogy neked nem tetszik. kéretlen levelek sokaságával zaklattad, és még a leveleit is olvastad."
segítsek elmagyarázni, hogy mi a lényeg, hazudozó?
Feb 16, 2015 21:21:30
Hiénaverő
Feb 16, 2015 21:21:58
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
A SoDI-ból a DI-t nagybetűvel mondta?
Feb 16, 2015 21:21:58
LOL
Feb 16, 2015 21:23:37
Nem zaklattam. Ő okozott kárt nekem azzal, hogy elnézte, amikor újabb 100-100 eurók fogytak el anélkül, hogy bemutatott volna valakinek, holott tudta jól, hogy kapcsolati tőle szerzésének érdekében segítettem neki, és kezdtem el nyelvet tanulni. Azt, hogy újabb 100 és 100 euró elfogyása után megkérdezem tőle, hogy na, mi a fasz van már, kurvára nem zaklatás.
Mint ahogy azon levelek technikai ellenőrzése sem, mely levelek technikai ellenőrzésére kifejetten ő kért meg engem többször is.
Mint ahogy azon levelek technikai ellenőrzése sem, mely levelek technikai ellenőrzésére kifejetten ő kért meg engem többször is.
Az, hogy úgy beszélsz "100 eurokról" 33 évesen, mint valami mesés vagyonról, mindent elmond rólad, az életedről, az értékrendedről. Egy piti, tolvaj, lúzer vagy semmi más, aki mindent megérdemel, amit kap az élettől...
Feb 16, 2015 21:23:37
Haim
(
x10)
Feb 16, 2015 21:25:42
x10)
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
Ne bassza el, ennyi.
- Jaaaj, SoDI.
És fintoros elfordulás.
Ne bassza el, ennyi.
Ez a fintoros elfordulás szimplán azt jelenti,hogy büdös vagy.
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:25:53
x11)
sneckó, ilyenkor hol volt a Vonzás Törvénye, amikor ezek a "szörnyűségek" történtek veled?
sodika
Feb 16, 2015 21:26:02
facen is írja
Feb 16, 2015 21:26:02
-
Feb 16, 2015 21:26:49
sneci, amikor Sherlock Porks lefejelt, valójában csak technikailag ellenőrizte, hogy az orrod helyén van-e?
Feb 16, 2015 21:26:49
Kémlégy
Feb 16, 2015 21:27:00
Feb 16, 2015 21:27:00
Hiénaverő
Feb 16, 2015 21:27:02
Tehát igen :)
Feb 16, 2015 21:27:02
-
Feb 16, 2015 21:27:46
lolbazmeg, ez még mindig leskelődik andi után!
Feb 16, 2015 21:27:46
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 21:31:37
1. Kibaszott kínos, hogy Sodinak szólítanak 33 évesen.
2. Te magad posztoltad ki a zaklató leveleidet, egyszer sem kértél tőle kapcsolati tőkét, csak picsogtál, és azt akartad, hogy foglalkozzon veled.
3. Pontosan tudtad, mikor fogsz elköltözni Omáéktól. Rendelhetted volna oda csomagot, vagy pár nappal később az új címedre. De te juszt is Andihoz rendelted. Miután megmondta, hogy nem akar látni. Azt hitted, ha teremtesz egy kényszerhelyzetet, nem hajthat el. Elhajtott. Nagyon helyesen tette. Ennyi.
4. Hogy verték be az orrodat, hazudós? Lassan ideje elmondanod, mielőtt Andi nénitől tudjuk meg.
2. Te magad posztoltad ki a zaklató leveleidet, egyszer sem kértél tőle kapcsolati tőkét, csak picsogtál, és azt akartad, hogy foglalkozzon veled.
3. Pontosan tudtad, mikor fogsz elköltözni Omáéktól. Rendelhetted volna oda csomagot, vagy pár nappal később az új címedre. De te juszt is Andihoz rendelted. Miután megmondta, hogy nem akar látni. Azt hitted, ha teremtesz egy kényszerhelyzetet, nem hajthat el. Elhajtott. Nagyon helyesen tette. Ennyi.
4. Hogy verték be az orrodat, hazudós? Lassan ideje elmondanod, mielőtt Andi nénitől tudjuk meg.
Feb 16, 2015 21:31:37
sodika
Feb 16, 2015 21:32:12
Konkrétan azért tettem le ma a tervemről, mert még azt a pár embert, akivel mégis megismerkedtem a kiállításain (pl. James Rea, az egyetlen ember, akivel kicsit hosszabban még dumálni is tudtam ott néha), a jelek szerint szintén rávette, hogy vegyenek le engem a Facebook-ismerősöik közül.
Legyen boldog, hogy a nélküle kialakított pár ismeretségemet is le tudja rombolni.
Feb 16, 2015 21:32:12
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 21:33:29
Fifi, több infós troll is ír ide, és nem szakmabeliek nagy része is jobban ért a témához, mint te. Ne próbáld beadni, hogy a levélforgalom ellenőrzéséhez el kell olvasni a levelet!
Vera nénit meg a jó édes kurva anyádat nézd hülyének!
Beteg, hazug és végtelenül ostoba sztalker vagy, akinek Proland mellett lenne a hely az IMEIben.
Vera nénit meg a jó édes kurva anyádat nézd hülyének!
Beteg, hazug és végtelenül ostoba sztalker vagy, akinek Proland mellett lenne a hely az IMEIben.
Feb 16, 2015 21:33:29
sodika
Feb 16, 2015 21:33:40
Rendelhetted volna oda csomagot, vagy pár nappal később az új címedre.
Erre olyan kibaszott részletkérdésként gondoltam, hogy el sem tudod képzelni. Ha azt mondja: baj esetén kopogjak nyugodtan, tök evisens, hogy ha nincs állandó címem, akkor hozzá férek egy csomagot.
Mindegy.
Feb 16, 2015 21:33:40
Hiénaverő
Feb 16, 2015 21:34:12
Nem akarta kitenni őket hogy ugyanazon kelljen végigmennük, mint neki veled.
Feb 16, 2015 21:34:12
sodika
Feb 16, 2015 21:34:15
hozzá kérek.
Nem is gondolkodtam ezen. Annyira egyértelmű volt.
Persze, az ott egy fix cím, menjen oda.
mindegy
mindegy
Feb 16, 2015 21:34:15
A sodi
Feb 16, 2015 21:36:19
Feb 16, 2015 21:36:19
Kiss Kender Farkas
Feb 16, 2015 21:37:51
pl. James Rea, az egyetlen ember, akivel kicsit hosszabban még dumálni is tudtam ott néha)
Elképzelem a kommunikációt :D ööö hetyetye ich bin sodi... ööö. ungarische programmer... taot
Feb 16, 2015 21:37:51
KATIZEL ZWEI
Feb 16, 2015 21:39:13
Mindegy.
Mindegy.
HAZUDSZ!
1. A segítséget még a nyár végén, vagy talán még előbb ajánlotta fel.
2. Utána brutális zaklatóhadjáratot indítottál, és emailben, telefonon, sms-ben és személyesen is zaklattad, megrángattad, és próbáltad kierőszakolni a figyelmét.
3. Ezután megmondta, hogy nem akar veled beszélni, se látni téged, se hallani felőled, szó szerint azt mondta, hogy felejtsd el!
4. Ezek UTÁN rendelted te a címére a csomagot.
Ne hagyd ki a történetből azt, amit műveltél, te beteg állat! Nem úgy volt az, hogy Andi csak úgy kibaszott veled. Nagyon keményen dolgoztál te azért, te rohadék!
Feb 16, 2015 21:39:13
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 21:39:20
x11)
hozzá kérek.
mindegy
mindegy
a nyári pakkot miért tudtad a saját címedre rendelni, a karácsonyit meg miért is nem?
mindkettő ideiglenes volt, úgyhogy ne hazudozz, te azért rendelted Andihoz, mert így akartál kierőszakolni egy találkozót, miután elhajttt
sodika
Feb 16, 2015 21:41:04
Angol a csávó, és kábé úgy beszél németül, mint én.
Szar túl szarul, de nem is tökéletesen.
Én azt csinálja odakint kiállításmegnyitókkal, mint én itthon sokáig bírósági perekkel és tüntetésekkel csináltam. Odamegy, fozózgat, és így mindenkit megismer, akik örülnek neki, hogy nyilvánosságot biztosít.
Párhuzamot találtam vele így a saját életemmel, ezért faggattam ki.
Feb 16, 2015 21:41:04
-
Feb 16, 2015 21:41:09
hozzá kérek.
mindegy
mindegy
igen, pont ez az, hogy nem gondolkodsz rajta, mert egy autista vagy. a normális ember előre szokta kérni a címzett beleegyezését. és nem háborodik fel rajta, ha nemleges választ kap.
tudod, így működik a felnőttek világa. menj vissza az oviba, ott majd kati néni elmagyarázza.
Feb 16, 2015 21:41:09
sodika
Feb 16, 2015 21:42:50
KATIZEL ZWEI:
Pont ellenkezőleg. Úgy ajánlotta fel a segítséget, hogy ha fizikai kell, seít, se lelki dolgokban nem tud, mert nem pszichológus. Azzal álljak le.
Pont ellenkezőleg. Úgy ajánlotta fel a segítséget, hogy ha fizikai kell, seít, se lelki dolgokban nem tud, mert nem pszichológus. Azzal álljak le.
Feb 16, 2015 21:42:50
-
Feb 16, 2015 21:54:25
Eszem ágában se lett volna hazudni róla.
A valóság épp elég szörnyű.
Feb 16, 2015 21:54:25
-
Feb 16, 2015 21:55:36
Eszem ágában se lett volna hazudni róla.
Feb 16, 2015 21:55:36
sodika
Feb 16, 2015 22:03:39
Miért és kinek szörnyű? Neked?
Az általános erkölcsi mércék szerint volt szörnyű.
Hogy végig szart rá, milyen lelki sebeket okoz.
Miközben az mélyebb nyomot hagy, mint bármilyen testi.
Feb 16, 2015 22:03:39
sodika
Feb 16, 2015 22:05:59
Mindegy, a héten egyszer kiírom magamból a dolgot, és onnntól le van zárva. Ez a hülye weblapos terv is azóta nem kering a fejemben, amióta ma délután leírtam, előtte két hétig állandóan ennek a tervezgetése járt a fejemben.
na csá
na csá
Feb 16, 2015 22:05:59
jiddise máme
(
x11)
Feb 16, 2015 22:25:00
x11)
sneckó, válaszolnál arra, hogy ha a nyári pakkot meg tudtad rendelni az ideiglenes címedre, akkor a karácsonyit miért nem?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 16, 2015 22:29:47
x16)
Mindegy, a héten egyszer kiírom magamból a dolgot, és onnntól le van zárva. Ez a hülye weblapos terv is azóta nem kering a fejemben, amióta ma délután leírtam, előtte két hétig állandóan ennek a tervezgetése járt a fejemben.
na csá
na csá
Sebaj Endre, 1-2 nap, és találsz magadnak valami mániát, ami pár hétig leköti a figyelmedet.
broni
Feb 16, 2015 22:51:42
sodi, milyen cigit szivsz, külsök a sittre neked, meg rivotilt is...
Feb 16, 2015 22:51:42
Laci
Feb 16, 2015 23:24:13
sodi, milyen cigit szivsz
Bőrszivart xD
Feb 16, 2015 23:24:13
Kiss Kender Farkas
Feb 16, 2015 23:29:33
na csá
na csá
Pedig zseniális ötlet volt, cirka 80 ezer a domainekre, x összeg a fordításra, y a webgrafikára, Andi pedig leszarta volna. Még ő röhögött volna rajtad, hogy gombokat keresel és egy csomó pénzt elbaszol a lejáratására. Esetleg még egy pert is a nyakadba dobott volna egy szép kerek kárpival. Ha lenne benned bátorság, akkor megcsinálnád. De te még mindig szerelmes vagy :)
Feb 16, 2015 23:29:33
betrinyózott veréb
Feb 16, 2015 23:38:14
Hé, tyodika, most skáláztm i magamnak egy zsírúj laptopot. Hol a repcsííí, okostelefon?
Feb 16, 2015 23:38:14
broni
Feb 16, 2015 23:52:48
Bőrszivart xD
na jó , de ő nem is full hetero.....
Feb 16, 2015 23:52:48
KATIZEL ZWEI
Feb 17, 2015 00:24:00
KATIZEL ZWEI:
És mikor ajánlotta fel?
Lehetséges, hogy azelőtt, mielőtt zaklattad, kellemetlen helyzetbe hoztad a munkahelyén és fizikailag is inzultáltad?
Miért gondoltad azt, hogy miután odáig fajult a helyzet, hogy azt mondta, látni sem akar téged, majd szívesen segít?
Csak nem megint HAZUDSZ?
Egyébként meg a karácsony előtti rohanásban, ajándékvásárlásban és az utazás szervezése közben akkor sem lett volna rá ideje, ha nem mondta meg volna, hogy hagyd békén egyszer és mindenkorra.
Ezt azért nem fogod fel, mert te nemcsak hogy senkire nem gondoltál a szereted ünnepén, de még a Gery által anyádnak ajándékozott pénzt is ELLOPTAD!!!
Majd a holnapi ítélet talán észhez térít, te zaklató féreg!
Feb 17, 2015 00:24:00
üregi zsidó
Feb 17, 2015 00:26:49
Én azt nyeméjtem (mondjuk nem is vagyok autista), hogy mi a ráknak akarta franciául, spanyolul és olaszul is besározni what?Andit. Az indítékot most hagyjuk, de ha egy csomó adósságom van, mégis el akarok baszni egy csomó pénzt ilyen webes sárdobálásra, akkor nem egészen mindegy, hogy mennyi lesz a végső számla (domain reg, fordítóiroda), szóval megelégednék az angollal és a némettel - így nagyjából a költség 60 százaléka lefaragható. De nem, Sodinak hatnyelvű mocskolódás kellett volna... Agyament.
Feb 17, 2015 00:26:49
Bíró bácsi
Feb 17, 2015 00:26:59
Na kész az ítélet, ezt nem teszed a kirakatba, gyagyás.
Reggel pontosan 8-ra legyél itt a lófaszért!
Reggel pontosan 8-ra legyél itt a lófaszért!
Feb 17, 2015 00:26:59
pszichológiai tanszék
Feb 17, 2015 00:27:47
Felvetődött korábban hogy Sodi Borderline, de nem minden tudományos munkatárs értett egyet. A pszichológiai tanszék kéri, hogy a legújabb fejlemények (Andi meggyűlölése) fényében a snecológiai tanszék fogadja el, hogy Sodinak borderline-személyíségzavara IS van a számos további elmebetegség mellett, és a továbbiakban ezt a tankönyvekbe vezessék át.
"Végletekig képesek szeretni és gyűlölni, sokszor ugyanazt az embert. Mind depressziós, mind mániás tünetek előfordulhatnak."
"Gyakran feszegetik az erkölcsi normák határait, nem ritka a törvénnyel való ütközés sem."
"Viselkedésük szélsőséges, kiszámíthatatlan. Indulatosak, gyakran manipulatívak, jeleneteket rendeznek, máskor visszahúzódóak, akár teljesen regresszív állapotba is kerülhetnek. Időnként pszichotikus tünetek is megjelenhetnek.
"Ragaszkodnak a számukra fontos személyekhez, azonban ha bármilyen visszautasítás éri, őket akkor átcsap az ellenkező végletbe, képesek a másikat meggyűlölni és a továbbiakban elkerülni. "
"Előfordul, hogy céljaik eléréséhez manipulálnak másokat, érzékenynek, odafigyelőnek, empatikusnak mutatkoznak. Ez azonban nem mindig valós érzés: amennyiben egy „nem"-mel próbára tesszük állhatatosságukat, gyakran a türelmetlenség bukkan a felszínre. "
"Gyakorlatilag nem tudnak mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy a másik embernek is megvan a saját élete, és nem napi huszonnégy órán át áll a borderline-os rendelkezésére. "
"a a borderline-os haragban vált el valakitől, akkor arra az emberre onnantól alávaló gazemberként emlékszik és alig várja a visszavágás lehetőségét. Ugyanígy a másik véglet: ha a legutóbbi találkozás kellemes emlékeket hagyott, az illetőt szinte már emberfeletti tulajdonságokkal ruházza fel, persze pozitív értelemben."
"Egyszerűen képtelen meghatározni, hogy kicsoda és miben hisz, mi az, ami rá jellemző és hogyan viselkedjen személyiségvonásaival, természetével összhangban. Nem ritka körükben a szexuális hovatartozással kapcsolatos bizonytalanság, sok közöttük a homoszexuális, a biszexuális és nem ritkák a szexuális perverziók sem"
"Végletekig képesek szeretni és gyűlölni, sokszor ugyanazt az embert. Mind depressziós, mind mániás tünetek előfordulhatnak."
"Gyakran feszegetik az erkölcsi normák határait, nem ritka a törvénnyel való ütközés sem."
"Viselkedésük szélsőséges, kiszámíthatatlan. Indulatosak, gyakran manipulatívak, jeleneteket rendeznek, máskor visszahúzódóak, akár teljesen regresszív állapotba is kerülhetnek. Időnként pszichotikus tünetek is megjelenhetnek.
"Ragaszkodnak a számukra fontos személyekhez, azonban ha bármilyen visszautasítás éri, őket akkor átcsap az ellenkező végletbe, képesek a másikat meggyűlölni és a továbbiakban elkerülni. "
"Előfordul, hogy céljaik eléréséhez manipulálnak másokat, érzékenynek, odafigyelőnek, empatikusnak mutatkoznak. Ez azonban nem mindig valós érzés: amennyiben egy „nem"-mel próbára tesszük állhatatosságukat, gyakran a türelmetlenség bukkan a felszínre. "
"Gyakorlatilag nem tudnak mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy a másik embernek is megvan a saját élete, és nem napi huszonnégy órán át áll a borderline-os rendelkezésére. "
"a a borderline-os haragban vált el valakitől, akkor arra az emberre onnantól alávaló gazemberként emlékszik és alig várja a visszavágás lehetőségét. Ugyanígy a másik véglet: ha a legutóbbi találkozás kellemes emlékeket hagyott, az illetőt szinte már emberfeletti tulajdonságokkal ruházza fel, persze pozitív értelemben."
"Egyszerűen képtelen meghatározni, hogy kicsoda és miben hisz, mi az, ami rá jellemző és hogyan viselkedjen személyiségvonásaival, természetével összhangban. Nem ritka körükben a szexuális hovatartozással kapcsolatos bizonytalanság, sok közöttük a homoszexuális, a biszexuális és nem ritkák a szexuális perverziók sem"
Feb 17, 2015 00:27:47
grafikus troll
Feb 17, 2015 00:37:03
Nem, Péter ilyen listát nem küldött.
Valami a nevében volt.
Én meg kiraktam ugyan, és ez súlyos hanyagság, meg gondatlanság volt, de a becsületsértésnél az nem büntetendő.
A személyes adatokkal való visszaélésnél persze a hanyagság is büntetenő, de az meg nem valósult meg.
Valami a nevében volt.
Én meg kiraktam ugyan, és ez súlyos hanyagság, meg gondatlanság volt, de a becsületsértésnél az nem büntetendő.
A személyes adatokkal való visszaélésnél persze a hanyagság is büntetenő, de az meg nem valósult meg.
Ezt talán majd a kedves bíró úr és a szakértők eldöntik. Neked vádlottként kibaszottul KUSS A NEVED. Bűnt követtél el, most pedig SZÉPEN CSENDBEN ÜLVE ELFOGADOD A BÜNTETÉST. Ilyen nagyon egyszerű ez. Persze pofátlan geci módon természetesen fellebbezhetsz is, de azzal csak azt fogod elérni, hogy másodfokon még súlyosabb ítélettel mérnek meg. Főleg, mert nagyon szeretik a magukat képviselő hobbijogászokat.
Feb 17, 2015 00:37:03
töppedt buzigolyók
Feb 17, 2015 00:40:42
Nem zaklattam. Ő okozott kárt nekem azzal, hogy elnézte, amikor újabb 100-100 eurók fogytak el anélkül, hogy bemutatott volna valakinek, holott tudta jól, hogy kapcsolati tőle szerzésének érdekében segítettem neki, és kezdtem el nyelvet tanulni. Azt, hogy újabb 100 és 100 euró elfogyása után megkérdezem tőle, hogy na, mi a fasz van már, kurvára nem zaklatás.
Te faszszopó, te tetted ki ide nekünk az excelt, amiben másodpercre pontosan leírtad, mikor hova kattintott az oldalon, sőt, bátorkodtál olyan megjegyzéseket fűzni hozzá, hogy "biztos haragszik rám", "biztos nem volt ideje elolvasni", stb. Ez nem technikai ellenőrzés, te geci, hanem kőkemény zaklatás, levéltitok megsértése, és még vagy öt másik tényállás, az ügyész kreativitásától függően.
Feb 17, 2015 00:40:42
töppedt buzigolyók
Feb 17, 2015 00:46:40
Endre, ha az én ismerősöm lennél, már nem lennél az. Ha érted a célzást. Csodálkozol, hogy kikopnak mellőled a kvázi normális emberek? Egy autista zaklató náci vagy, aki ráadásul műveletlen, és buta, mint a föld. Senki nem akar veled haverkodni.
De mondok jobbat: mióta itthon vagy, meglátogattad Tajgit? És a szüleidet? Te hálátlan geci.
Feb 17, 2015 00:46:40
töppedt buzigolyók
Feb 17, 2015 00:48:06
hozzá kérek.
mindegy
mindegy
Akkor a Kolosyra fogom kérni a következő pizzámat. Elvégre az egy fix cím, menjen oda.
mindegy
Feb 17, 2015 00:48:06
Kiss Kender Farkas
Feb 17, 2015 00:51:10
Endre! Legyen már olyan, hogy egyszer-egyszer videóba válaszolsz a kérdésekre :) Változatosabb lenne a műsor. Esetleg kreálhatnál magadnak ask fm oldalt is.
Feb 17, 2015 00:51:10
Paksi Endre
Feb 17, 2015 03:23:12
a mai napra a következő klasszikus albumunk ajánlom számodra, endre:
Feb 17, 2015 03:23:12
Bíró úr
Feb 17, 2015 06:28:56
* bal lábbal kelt fel *
Feb 17, 2015 06:28:56
Schwezoff Dávid
Feb 17, 2015 06:36:59
Soooodiiii!!!
Kiverted már ma reggel? Tudod, lesz stressz bőven ma a BÍRÓSÁGON!
Rendes ruhát veszel ma fel, vagy a szatírkabátot buzigurtnival?
Ügyvéded van-e?
Vagy magadat véded? ROTFL!!!
Kiverted már ma reggel? Tudod, lesz stressz bőven ma a BÍRÓSÁGON!
Rendes ruhát veszel ma fel, vagy a szatírkabátot buzigurtnival?
Ügyvéded van-e?
Vagy magadat véded? ROTFL!!!
Feb 17, 2015 06:36:59
Haim
(
x10)
Feb 17, 2015 06:37:10
x10)
James Rea tud a fapoleonról?
Xd
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 17, 2015 07:10:45
x38)
Szia, Púp!! Nagy nap a mai, nem igaz? Tudtál aludni, vagy a faszerdőn agyaltál, amit ma fognak a szádba tenni? A sérvedet kellene masszíroznod, hogy kizáródjon, és halasztást kérhess! Pelenkát mindenképp vigyél magaddal, hogy ne kelljen állandóan a klotyóra járnod, miközben éppen elmeszelnek. Hermán tata is ivott tegnap az egészségedre, ne felejtsd el! Ma depi lesz vagy auticunami? Kivasaltad a törtfehér cigányöltönyödet? Ha közvetíted a pert, mindenképp takard majd ki a púpodat, mint a múltkor, az egy igazi shiker volt! Vera néninek már lassan elkezdted csepegtetni, hogy sokba fogsz kerülni idén?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Haim
(
x10)
Feb 17, 2015 07:20:52
x10)
Szerintem este igazi recskamaraton lehetett. Valahogy le kellett vezetni a feszültséget. Nyikoroghatott a bőrszék, pattoghatott róla a sok fingás. Valószínűleg csapágyas lett aaroncute szervere az éjjel.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 17, 2015 07:30:48
x16)
Szerintem este igazi recskamaraton lehetett. Valahogy le kellett vezetni a feszültséget. Nyikoroghatott a bőrszék, pattoghatott róla a sok fingás. Valószínűleg csapágyas lett aaroncute szervere az éjjel.
Ilyenkor általában nem tud aludni. Ha jól emlékszem, volt már olyan, hogy saját elmondása szerint úgy ment tárgyalásra, hogy előtte egy percet sem aludt.
Örebro
Feb 17, 2015 07:44:27
pezsgö nyitas lesz ma? remelem elkaszalnak gyagyås.
Feb 17, 2015 07:44:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 17, 2015 07:51:32
x16)
Csodálkoznék, ha lenne ítélet. Remélem a következő fordulóra nem kell megint egy fél évet várni.
Celebspotting
Feb 17, 2015 07:58:16
Púp ebben a pillanatban lépett be a biróság épületébe. Elég levertnek tűnt.
Tudósítás nem lesz, tök véletlenül most mentem ott el a Budakeszi úton kocsival. Gondoltam odanézek, mert le kellett lassítani a busz miatt, erre ott szállt le a buszról.
Tudósítás nem lesz, tök véletlenül most mentem ott el a Budakeszi úton kocsival. Gondoltam odanézek, mert le kellett lassítani a busz miatt, erre ott szállt le a buszról.
Feb 17, 2015 07:58:16
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 17, 2015 08:00:04
x38)
Cigányöltönyben ment, vagy okosan hajléktalannak öltözött?
Védőbeszéd
Feb 17, 2015 08:24:02
BÍJÓ ÚJ, KÖNYÖJGÖK BÉKÜLJÜNK KI!!! NEM AKAJOK HAZAMENNI A KOLOSI TÉJJE!!!
Feb 17, 2015 08:24:02
Celebspotting
Feb 17, 2015 08:33:18
Cigányöltönyben ment, vagy okosan hajléktalannak öltözött?
Feb 17, 2015 08:33:18
snecigeci
(
x44)
Feb 17, 2015 08:42:04
x44)
XXL-es kabát?
She was a dude.
Celebspotting
Feb 17, 2015 09:10:33
XXL-es kabát?
2-3 másodpercig láttam, szóval részleteket nem tudtam megfigyelni, de nem tűnt feltűnően nagynak a kabát.
Feb 17, 2015 09:10:33
xray
Feb 17, 2015 09:15:06
Az az sztk-s szemüvege valami félelmetes, ilyet már kapni sem lehet. Talán Vera néni régi keretébe rakatott üveget. :)
Feb 17, 2015 09:15:06
snecigeci
(
x44)
Feb 17, 2015 09:19:30
x44)
Le vagy maradva, púp csak halad a mai hipszterdivattal: a túlméretezett szarukeretes nagymamaszemüveg a menő most.
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Feb 17, 2015 09:20:16
x44)
Jó, a női keret tényleg nem a legjobb választás, de ő tudja.
She was a dude.
Schwezoff Dávid
Feb 17, 2015 09:30:15
Le vagy maradva, púp csak halad a mai hipszterdivattal: a túlméretezett szarukeretes nagymamaszemüveg a menő most.
ByeShodi Wurst lesz az új művészneve!
Feb 17, 2015 09:30:15
snecigeci
(
x44)
Feb 17, 2015 09:33:42
x44)
Púpst
She was a dude.
töppedt buzigolyók
Feb 17, 2015 09:33:58
Elítélték már a náci korcsot?
Feb 17, 2015 09:33:58
TrollerGirl
Feb 17, 2015 09:37:53
Mi a vád ellene?
Feb 17, 2015 09:37:53
Schwezoff Dávid
Feb 17, 2015 09:40:12
Mi a vád ellene?
Élveszületés.
Feb 17, 2015 09:40:12
TrollerGirl
Feb 17, 2015 09:41:13
Élveszületés.
:D :D :D
Feb 17, 2015 09:41:13
TrollerGirl
Feb 17, 2015 09:43:46
Láttátok már az Időhurok (Predestination) c. filmet?
Képzeljétek el sodival a főszerepben.
Feb 17, 2015 09:43:46
alpaka nagyi
Feb 17, 2015 09:49:28
Feb 17, 2015 09:49:28
-
Feb 17, 2015 09:50:55
hol az elítélt? lesz elítélt?
Feb 17, 2015 09:50:55
TrollerGirl
Feb 17, 2015 09:52:51
Feb 17, 2015 09:52:51
snecigeci
(
x44)
Feb 17, 2015 09:53:03
x44)
A bíró megkapta a sírós videót és egyéb anyagokat (erzsébet téri ideggörcs, fapoleon, szóbeli szerződés stb). Várható, hogy beutaltatja végre a megfelelő intézménybe a púpost.
She was a dude.
töppedt buzigolyók
Feb 17, 2015 10:00:02
Az kőkemény, ahogy miközben a bíró épp a játékszabályokat meséli, Recskás netezik a faptopján. Úgy basztam volna szájba a teremszolga helyében, hogy kiköpi a púpját.
Feb 17, 2015 10:00:02
Celebspotting
Feb 17, 2015 10:02:46
Az kőkemény, ahogy miközben a bíró épp a játékszabályokat meséli, Recskás netezik a faptopján. Úgy basztam volna szájba a teremszolga helyében, hogy kiköpi a púpját.
Feb 17, 2015 10:02:46
Schwezoff Dávid
Feb 17, 2015 10:03:19
Láttátok már az Időhurok (Predestination) c. filmet?
Láttam. Ahogy a 23 centissel megdugná saját magát és szaporodna magával. Hát, tulajdonképpen ez az egyetlen lehetséges módja erre.
De nem hiszem, hogy pókember hermafrodita lenne.
Feb 17, 2015 10:03:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 17, 2015 10:30:50
x38)
A csillámpónis irattartó sem volt nála?
Tényleg erőszakra készülhet a korcs, megpörgeti a bíró előtt a 23 centis csodát és máris jön érte a TEK...
Kiss Kender Farkas
Feb 17, 2015 10:32:56
Sajnos az nem lesz. Pénzbüntetés várható, úgyhogy csak abban lehet reménykedni, hogy egy szép kerek összeget vernek a nyakába.
Feb 17, 2015 10:32:56
ál-sodika
Feb 17, 2015 10:34:13
Örülhettek, rohadt tetvek! Pénzbüntetést kaptam, de majd Vera néni kifizeti. Elvégre nem engedheti meg magának, hogy börtönbe vonuljak, mert akkor kiterítem az összes lapomat az adócsaló bizniszükről. A SoDI erre gondolt, amikor terrorcselekményekről hadovált. És ennek a bíró úr is örült. Bár amikor a gatyámat kezdtem kigombolni kicsit szúrósan nézett. Mondtam neki, hogy BunkiBank, Hahó!
Bizony.
Na sírva faszverés, csá!
Bizony.
Na sírva faszverés, csá!
Feb 17, 2015 10:34:13
Haim
(
x10)
Feb 17, 2015 10:40:12
x10)
Csak egyetlen ítélet elfogadható! A halál!!
Na jó, esetleg a kényszermunka..
Broni berohant már a tárgyalóba? Vagy megvárja míg kijön és akkor gyújtja fel magát?
Na jó, esetleg a kényszermunka..
Broni berohant már a tárgyalóba? Vagy megvárja míg kijön és akkor gyújtja fel magát?
Haim
(
x10)
Feb 17, 2015 10:41:10
x10)
Púp! Meséld el a kommenthaveroknak,hogy mit kaptál!
snecigeci
(
x44)
Feb 17, 2015 10:44:47
x44)
Kisebb incidens zavarta meg a tárgyalást ma délelőtt
She was a dude.
pupy
Feb 17, 2015 10:46:38
Púp! Meséld el a kommenthaveroknak,hogy mit kaptál!
Feb 17, 2015 10:46:38
Kémlégy
Feb 17, 2015 11:05:59
Nyilvános péniszamputációt a népstadionban.
Feb 17, 2015 11:05:59
töppedt buzigolyók
Feb 17, 2015 11:07:10
Ha fogadnom kéne, azt mondanám, pénzbüntetés lesz, mégpedig 750.000 és 1.000.000 Ft közötti összeg, viszont nem ezen a tárgyaláson lesz kihirdetve, hanem csak a következőn. További fogadás tárgyát képezhetné, hogy hányan fognak polgári peres úton további kártérítést követelni, miután jogerős lesz az ítélet. Gondolom lesz 1-2.
Feb 17, 2015 11:07:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 17, 2015 11:18:49
x38)
Nagyon kussol a korcsfajzat, szóval biztos nem örömében veri a faszát Vera néni kanapéján...
Kiss Kender Farkas
Feb 17, 2015 11:29:50
Remélem az 1-2 között Kalmár is ott lesz. Neki már megítéltek másik ügyben 7 millió körüli kárpit (hogy megkapta-e végül azt nem tudom), úgyhogy ő nem ilyen "fityetyek a nattyágoty újnak havi 10000-t" kaliberű fazon.
Feb 17, 2015 11:29:50
Schwezoff Dávid
Feb 17, 2015 11:31:41
Nagyon kussol a korcsfajzat, szóval biztos nem örömében veri a faszát Vera néni kanapéján...
Lájfdéndzsör és Soha többet nem írok ide időszakot vizionálok a vadászbika életében.
Feb 17, 2015 11:31:41
Kiss Kender Farkas
Feb 17, 2015 11:31:54
Talán még nincs vége a tárgyalásnak és azért nem pimaszkodik itt. Ha ma nem is ítélik el, remélhetőleg nem kell rá sokat várni.
Feb 17, 2015 11:31:54
Fekete Bikapata
Feb 17, 2015 11:52:16
Mi a pálya, sodika?
Feb 17, 2015 11:52:16
221 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szerintem a végén mást is ráver majd xD