Akkor várj türelmesen továbbra is, balfasz...
hát várok
Berlinben sem nekem fogyott a türelmem, láttad.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Senki nem hívott ki...
Mindegyik micsoda kirobbanó sikert hozott, nem igaz?
Tanár úrnak odaadtad az örökséged, eltapsoltad a lakásod. Shiker!
Az egyetemen elégetted anyád pénzét, diplomát soha sem szereztél. Shiker!
A kamerázós hiradós portfólia semmilyen nézettséget sem hozott. Az egyetlen mód, hogy hírnevet szereztél magadnak, az exhibicionista faszverésed volt, ráadásul az is csak azért, mert álszent módon pont a szöges ellentétét magyaráztad. Remélem te is tudod, hogy ha nem a retardnemzeti-oldalon állnál, a recskaboy-blogod nem került volna be a Velvet-be! Shiker!!!
Andi le sem szar, egy fillért sem kerestél vele, barátokat sem szereztél, elégetted a "kölcsönt" és Vera néniék pénzét Berlinben. Shiker!!
Németül nem tudsz, és soha nem is fogsz. Csak a pénzt öntöd bele teljesen feleslegesen. SHIKER!
TE EGY KÉT LÁBON JÁRÓ KUDARC VAGY, BAZDMEG!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hát igen, Rocskaiék türelme fogyott el, és már nem küldték a pénzt.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nem mentség, hogy nem gondolta volna rólam, hogy alkalma lenne beváltani az ígéreteit, tehát lesz majd, amikor ez számonkérhető lenne rajta, de ezt mondtam már.
,,Angyi, shikerült lakást találnom, teljesen egyedül! Most már jó lenne, ha megsimogatnád a kis buksimat, hogy milyen ügyes vagyok!''
Aha, láttam...
Dolgozom az előkészítésen, hogy ez ne így legyen.
Közben lassan csajozni is illik, majd meglátom. :)
Két dolgot.
1) Rendszeres részesedést a galériából, külön csak a weblapért legalább 1000 euró értékben.
2) A németországi kapcsolati háló kiépítésében.
Kint 6 hónapon át kurva türelmes voltam, de vártam, de ő egyik ígéretét sem tartotta be.
Ráérsz, ne siesd el!
Mindegy!
Te egy hiszékeny idióta vagy...
Felkészülési szakasz? Nem látod, hogy mennyire szánalmas ez a szöveg? 33 évesen meg főleg, bazdmeg. Ráadásul úgy, hogy KURVÁRA NEM DOLGOZOL SEMMIN, hiszen várod a sült galambot. Csajozásról jut eszembe, mi van a sérveddel? A fogaiddal? A púpoddal?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Méltó utódom lehetnél, bár ennyire én sem voltam lusta, valamint én legalább nem állítottam be erénynek (türelem) a lustaságomat. Buzi meg aztán végképp nem voltam.
Lófaszt. Az emberek ismerkedni járnak.
Berlinben nem csak őt ismerted, hazug kobold! Mi van a csoporttársaiddal? NE HAZUDJ!!!
Ezt a faszságot még ő is mondta.
Ezen az egyen meg is sértődtem.
A leszarozáson, meg fejed-a-betonba, meg hasonló dolgokon nem, ezen a 33 évesezésen igen. Ezt mérgesen kikértem magamnak, mert jobb most, mint később.
Úgy értem, a passztivitás valahogy ebben nem működik.
Nem szoktam hozzá, de kezdeményezni kell sajnos néha.
Te vagy egy kibaszott gyökérpont. Ismerkedni ezerféleképpen lehet. Csak te vagy az, aki magától erre IS képtelen. Megint vársz arra, hogy mások dolgozzanak helyetted. Te inaktív sérvpont!
Jó, elvileg az egyetem is ismerkedésre való.
Oszt ott is el tudtam tölteni 5 évet, naponta bejárva, enélkül.
Ő téged nem hívott ki...
Te döntöttél úgy, hogy kimész és a pincsikutyája leszel!
Nem is értem, hogy miért ígért neked ilyeneket, hacsak nem hazudsz, megen...
Kibaszott idióta vagy. Engem senki nem mutatott be a feleségemnek, tök ismeretlenek voltunk egymás számára, mégis együtt vagyunk 15 éve. Ha kitör a forradalom, szögestalpú bakancsban fogok a fejeden ugrálni.
Apád profilját is kibaszta? xD
Jó, bemutatást konkrétan nem, hanem a kapcsolati hálót.
És azért ígérte, mert nem gondolta volna, hogy egyszer csak kiköltözöm mellé, és mondom, hogy "NA, AKKOR MOST".
Hanem arra számított, hogy kiismert: örök halogató vagyok, ebből soha nem lesz semmi Németország.
Megsértődtél az igazságon? Azon, hogy 33 évesen egy 10 éves gyerek szintjén vagy? EZEK TÉNYEK, TE SZAR!!! Dolgoznod kéne rajta, hogy ne így legyen. Ehelyett te másokat okolsz, vársz, és a faszod vered. Kikérted magadnak? Te hulladék szar, hát mit képzelsz magadról! Ez az egyik legfontosabb oka annak, hogy ott tartasz, ahol! Ő segíteni akar, te meg leugatod, amikor NEKI VAN IGAZA? Még jó, hogy leszar téged. Dögölj is meg, ahol vagy, Hahó!
Kapni fogsz egy új motivációt egy távoltartási végzés formájában, meglásd.
Nincs is egyetlen barátod sem. Még mindig itt okoskodsz, amikor te voltál a hülye. Igazi idióta vagy. Megérdemelsz mindent!
Nem. Azon sértődtem meg, hogy nem vette elég komolyan az új élet kezdésére és az önálló élethez megtanulására való elszántságomat, hanem nyomta a dumát, hogy jaj már, SoDI, 33 évesen?
Két dolog körül forog az életed: a zsidók, meg a faszok.
A kettő közül lesz valamelyik.
Felesleges.
Nem megyek a közelébe így sem.
Konkrétan félnék, hogy megtámad.
Max. felfegyverzett testőrrel, aki vigyáz rám.
Mondom, nem mentség, hogy nem nézte ki belőlem.
Ezt felpontoztam, te hígfos! LOL
Nagyon elszánt voltál, hogy az ő pináját meghódítsd. Semmi más nem érdekelt. Az önálló élet főleg nem.
Ez egyértelmű, hiszen te magad írod, hogy most éppen semmit sem csinálsz, csak éppen várod, hogy VALAKI MÁS csináljon VALAMIT, amitől neked jobb lesz. Ez az önálló élet, te előember?
Egy darabig tűrt, aztán úgy gondolta, hogy ennyi volt...
Kár, hogy te ezt nem érted meg, nem fogod fel, balfaszkám...
Rendkívül türelmes nő volt!
Nem írtatok szerződést, ütyféd úr? Velem bezzeg írattál!
Most ne is, majd jövő héten!
Addigra megenyhül, bizony!
Mert valami történni fog addig...
Idióta! LOL
Az önálló élet, hogy meglegyen hozzá a szükséges tudás nyelvtudás és szakmai tudás birtokában.
Épp ezen dolgozom.
Mellette meg azért kezdek lassan csajozni (konkrétan a műtét után, hogy ne féljek levetkőzni), hogy ezzel is gyakoroljak élesben szociális szituációkat.
Mert ez a harmadik dolog, ahol kiütközött a gyakorlatlanságom. Tárgyalási helyzetekben jó vagyok, de tárgyalási helyzeteken kívüli szociális szituációkban nem, mert tét nélkül elvesztem az érdeklődésem.
Mikor lesz a műtét, csajozógép?
Clapp-clapp
33 évesen!
Sírok a röhögéstől! :)
sneckó, miből gondolod, hogy ha bemutat X-nek, akkor az majd automatikusan bemutat Y-nak?
pl. ha nekem bemutatna valaki egy magadfajta fazont, eszem ágába nem lenne téged bemutatni valamelyik ismerősőmnek, mert nem égetném magam veled
egyébként meg alapvetően nem így alakulnak a kapcsolatok, hanem úgy, hogy az embernek az egyetemen, a munkahelyén kialakul egy baráti és egy ismerősi köre, és nem arra vár - TÜRELMESEN !!!44!!!! - hogy majd valaki bemutatja valakinek
abba belegondoltál, hogy mijafasznak mutatna-e be valaki téged egy harmadiknak, hiszen semmihez sem értesz, semmi sem érdekel, ergo semmiről sem lehet beszélgetni veled, az ember nem égeti magát egy magadfajta nullával
Tárgyalási helyzetekben sziporkázok.
Sziporka, mi a kurvaanyádról hadoválsz itt? xD
Hát ez kész... Két kezemen meg tudom számolni hány embernek mutattak be a mostani közeli ismerőseim, barátaim, ügyfeleim közül. .. Bár én nem is PDF-bol tanultam ismerkedni :D
Feldughatod magadnak! Meg a színes-boldos picsogó leveleidet is!
LOL
Az év kommentje! Ezért vagy ilyen shikeres, ugye? Ezért van ennyi munkád, ugye? Ezért keresel egy zsák pénzt havonta, ugye? Ezért okádja a pénzt a saját megoldás, ugye? Ezért van meg az X5 és a medencés iroda, ugye?
Autistaköd, bazdmeg! De legalább sírva lehet rajtad röhögni xD
Én pedig arra vártam türelmesen.
Mindegy.
Ha egyedül kell német ismerősöket szereznem, az sem feltétlenül lehetetlen kihívás, de ahhoz jobban fel kell készülni, mint amennyire a bemutatós módszerhez kellett volna.
Épp ezért szemétség, hogy ezt a kezdőlökést megtagadta tőlem.
aztán miért kellett volna komolyan vennie, amikor azt látta, hogy mások pénzét költöd, nem azt, amiért megdolgoztál?
Igen. Lenne elég akár 24 órára is.
Csak el tudja baszni a motivációmat, ha ilyen aktív lépések történnek a távolabb léptetésemre, mint amilyen tegnap a Pókáék letiltása volt.
mindegy
Jövő héten
Megsúgom, hogy a barátkozást, a kommunikációt, a társasági életet az ember nem TÉT miatt csinálja, hanem önmagáért. Mert élvezi. A csajozást is. A legjobb olyan csajokat fűzni, akiktől nem akarsz semmit.
De miért is értenéd ezt, te 10 éves szinten vegetáló korcs? xD
A Shodálatos Asszonyt hogy ismerted meg?
Ott nem gyakoroltál?
A sodi nem baszik pénzért!
Hát buszjegyért? LOL
nem akarnád feltenni azt a hangfelvételt?
kivágod azt a két mondatot, amiben ezt konkrétan megígéri
na?
A társaságot én is. 2013-ban tetszett a csaj társasági élete.
Benne lenni szeretek ilyenben.
De ennek a megszerzése egy tétkérdés pl.
Na mindegy
fürdés, csá
Ne felejtsd el megmosni a sérvedet!
NEFÜRDJÉLE!!!!
Most minek üssem?
Nem haragszom rá.
Mert a mai haragomat kiírtam magamból.
na csá
De a harag, holnap is meglátogat, Endre. Meg holnapután is. Meg azután is, míg meg nem döglesz. Vagy... :)
hja, mucuska, azért meg kell dolgozni
az nem úgy megy, hogy majd te nem teszel semmit és köréd gyűlik egy érdekes társaság
mondsza, miről lehetne veled beszélgetni?
szakmáról nem, mert ahhoz nem értesz az infóstrollok szerint, a náculás meg egy szubkultúra
miért nem kéred a felvételedet a gárdába pl, ott hasonszőrű barmok között lehetnél és még csajozhatnál is
csak az ígéret részét
engem pl. érdekelne, hogy mit mondott, amit te ígéretnek vettél
Hát nem volt igaza?
Miből is áll az új élet? Hogy az irodából átköltöztél Fórizshoz?
Mondanám, hogy feküdj a hasadra, de akkor meg a sérvedet nyomná a kád.
Tényleg marad a zuhanyozás.
Miért önmagáért? Az emberhez méltó élet mint motiváció az a motiváció önmagáért?
Mert jelenleg nem emberhez méltó életet élsz, abban egyetértünk, ugye?
Az éhség.
hogy a faszba tetszett meg neked olyan gyorsan a gondtalan, fufezos libsik vilaga, mikor egesz eletedben a hermen tatavan, meg a tobbi redardal jartal kozossegi megmozdulasokra naculni?!
meg a bécigány kossuth téri csövesek, titán, minicigány..ezekel voltál
sodika
Apr 18, 2015 21:17:47
Igen, mindig türelmesen várok arra, hogy valami majd jön.
És valami mindig jön.
Amióta az eszemet tudom, kisgyerekkorom óta máig, folyamatosan arról szólnak a napjaim, hogy na, na, itt most kitartok, abban a tevékenységben és azon a helyen, ahol épp vagyok, és várok türelmesen eközben, és akkor majd idővel jön a valami biztosan.
Az más kérdés, hogy még mindig az optimális valami jött.
Arra még tovább kell várni. De a türelmem megvan, úgyhogy nem gáz.
És valami mindig jön.
Amióta az eszemet tudom, kisgyerekkorom óta máig, folyamatosan arról szólnak a napjaim, hogy na, na, itt most kitartok, abban a tevékenységben és azon a helyen, ahol épp vagyok, és várok türelmesen eközben, és akkor majd idővel jön a valami biztosan.
Apr 18, 2015 21:17:47
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:19:43
Ti nagyon türelmes emberek vagytok, respect!
Menthetetlen ez az ember, nem fog már megváltozni!
Hagyni kell a picsába, szenvedjen egyedül!
Idővel (egy évtized talán, ha megéri) rájön majd, hogy fasz volt...
Most jó a négy fal között, rokonok, barátok, haverok, munkatársak, barátnő nélkül, hülyegyerek?
Menthetetlen ez az ember, nem fog már megváltozni!
Hagyni kell a picsába, szenvedjen egyedül!
Idővel (egy évtized talán, ha megéri) rájön majd, hogy fasz volt...
Most jó a négy fal között, rokonok, barátok, haverok, munkatársak, barátnő nélkül, hülyegyerek?
Apr 18, 2015 21:19:43
sodika
Apr 18, 2015 21:19:44
Nem hiába kapaszkodok bele mindenbe, ami kicsit is úgy tűnik, hogy az a valami, amire várok. (Tanár úrral a múzeim-projekt, az egyetem, kamerázós híradás-portfólia, később Andi, most pedig tudást naprakészre hozó meló és nyelvtanulás)
Apr 18, 2015 21:19:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:20:14
x38)
Sneci, a múltkor már rájöttél, hogy 10 évet elvesztegettél az életedből. Megsúgom, van az 15 is, de ez most mindegy.
Eddig folyamatosan vártál, ez lett az eredménye. A Wasted Life. Mi az oka annak, hogy ezt elfelejtetted és megint a semmittevésre koncentrálsz, hogy még 10 év leperegjen a semmivel?
Talán csak nem a szerelmi bánat? A depi? A kilátástalanság? Ők laknak veled egy hálózsákban, nem pedig a németcsibe, Hahó!
Eddig folyamatosan vártál, ez lett az eredménye. A Wasted Life. Mi az oka annak, hogy ezt elfelejtetted és megint a semmittevésre koncentrálsz, hogy még 10 év leperegjen a semmivel?
Talán csak nem a szerelmi bánat? A depi? A kilátástalanság? Ők laknak veled egy hálózsákban, nem pedig a németcsibe, Hahó!
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:21:06
Igen, mindig türelmesen várok arra, hogy valami majd jön.
És valami mindig jön.
És valami mindig jön.
Apr 18, 2015 21:21:06
sodika
Apr 18, 2015 21:22:03
Járok nyelvet tanulni, meg melózni, mindkét helyen tanulok, és közben várom az új valamit, majd csak jön.
Az biztos, hogy akármi jön, egyik tudás sem haszontalan. Sem a naprakész szakmai tudás, sem a nyelvtudás.
Úgyhogy túl nagy hülyeséget nem csinálok.
Akármi is jön, és akármikor is jön-
Az biztos, hogy akármi jön, egyik tudás sem haszontalan. Sem a naprakész szakmai tudás, sem a nyelvtudás.
Úgyhogy túl nagy hülyeséget nem csinálok.
Akármi is jön, és akármikor is jön-
Apr 18, 2015 21:22:03
sodika
Apr 18, 2015 21:22:22
hát várok
Apr 18, 2015 21:22:22
sodika
Apr 18, 2015 21:22:30
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 21:22:30
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 18, 2015 21:23:06
x16)
Az miért nem motivál, hogy 33 évesen ne egy 70 éves öregasszony könyörületessége tartson el? A brókerbotrányok fényében szerinted Rocskaiék meddig engedhetik meg maguknak, hogy egy házikoboldot tartsanak?
Az miért nem motivál, hogy anyádnak meg apádnak ne kelljen éheznie meg fűtetlen lakásban élnie?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Az miért nem motivál, hogy anyádnak meg apádnak ne kelljen éheznie meg fűtetlen lakásban élnie?
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:23:45
hát várok
Senki nem hívott ki...
Apr 18, 2015 21:23:45
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:24:05
x38)
Nem hiába kapaszkodok bele mindenbe, ami kicsit is úgy tűnik, hogy az a valami, amire várok. (Tanár úrral a múzeim-projekt, az egyetem, kamerázós híradás-portfólia, később Andi, most pedig tudást naprakészre hozó meló és nyelvtanulás)
Mindegyik micsoda kirobbanó sikert hozott, nem igaz?
Tanár úrnak odaadtad az örökséged, eltapsoltad a lakásod. Shiker!
Az egyetemen elégetted anyád pénzét, diplomát soha sem szereztél. Shiker!
A kamerázós hiradós portfólia semmilyen nézettséget sem hozott. Az egyetlen mód, hogy hírnevet szereztél magadnak, az exhibicionista faszverésed volt, ráadásul az is csak azért, mert álszent módon pont a szöges ellentétét magyaráztad. Remélem te is tudod, hogy ha nem a retardnemzeti-oldalon állnál, a recskaboy-blogod nem került volna be a Velvet-be! Shiker!!!
Andi le sem szar, egy fillért sem kerestél vele, barátokat sem szereztél, elégetted a "kölcsönt" és Vera néniék pénzét Berlinben. Shiker!!
Németül nem tudsz, és soha nem is fogsz. Csak a pénzt öntöd bele teljesen feleslegesen. SHIKER!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 18, 2015 21:24:43
x16)
hát várok
Hát igen, Rocskaiék türelme fogyott el, és már nem küldték a pénzt.
sodika
Apr 18, 2015 21:25:03
Senki nem hívott ki...
Nem mentség, hogy nem gondolta volna rólam, hogy alkalma lenne beváltani az ígéreteit, tehát lesz majd, amikor ez számonkérhető lenne rajta, de ezt mondtam már.
Apr 18, 2015 21:25:03
betrinyózott veréb
Apr 18, 2015 21:25:05
Én annyiért iszom éppen, ami neked egy havi béred, recskabOy.
Apr 18, 2015 21:25:05
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:25:48
hát várok
,,Angyi, shikerült lakást találnom, teljesen egyedül! Most már jó lenne, ha megsimogatnád a kis buksimat, hogy milyen ügyes vagyok!''
Aha, láttam...
Apr 18, 2015 21:25:48
Trollo Coelho
Apr 18, 2015 21:25:55
Az élet megy, az idő rohan. Minden eltelt másodperccel közelebb vagy a halálodhoz. De te csak várakozz, mi is ezt tesszük. Várjuk, hogy megdögölj végre.
Apr 18, 2015 21:25:55
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:27:08
Mit ígért, buzinyúl?
Hogy eltart? Hogy a pótanyád lesz? Mit?
Apr 18, 2015 21:27:08
sodika
Apr 18, 2015 21:27:20
Apr 18, 2015 21:27:20
sodika
Apr 18, 2015 21:28:32
Mit ígért, buzinyúl?
Két dolgot.
1) Rendszeres részesedést a galériából, külön csak a weblapért legalább 1000 euró értékben.
Kint 6 hónapon át kurva türelmes voltam, de vártam, de ő egyik ígéretét sem tartotta be.
Apr 18, 2015 21:28:32
sodika
Apr 18, 2015 21:28:53
és vártam, na
Apr 18, 2015 21:28:53
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:29:34
Ráérsz, ne siesd el!
Mindegy!
Apr 18, 2015 21:29:34
sodika
Apr 18, 2015 21:30:20
AZ EMBEREK, BASSZA MEG, ÚGY ISMERIK MEG EGYMÁST, HOGY BEMUTATJÁK ŐKET EGYMÁSNAK. ÍGY MEGY. MINDENKIT, BASSZA MEG, AKIT ISMEREK, ÚGY ISMERTEM MEG, HOGY VALAKI BEMUTATOTT NEKIK.
Ehhez képest bazmeg, hogy a picsába ismerkedtem volna meg Berlinben bárkivel is, ha ez a nő: az egytelen ember, akit kint ismertem, nem mutatott be senkinek?
Ehhez képest bazmeg, hogy a picsába ismerkedtem volna meg Berlinben bárkivel is, ha ez a nő: az egytelen ember, akit kint ismertem, nem mutatott be senkinek?
Apr 18, 2015 21:30:20
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:30:50
Két dolgot.
Te egy hiszékeny idióta vagy...
Apr 18, 2015 21:30:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:31:25
x38)
Felkészülési szakasz? Nem látod, hogy mennyire szánalmas ez a szöveg? 33 évesen meg főleg, bazdmeg. Ráadásul úgy, hogy KURVÁRA NEM DOLGOZOL SEMMIN, hiszen várod a sült galambot. Csajozásról jut eszembe, mi van a sérveddel? A fogaiddal? A púpoddal?
sodika
Apr 18, 2015 21:32:07
Picsába már, az emberek egymásnak mutatják be egymást.
Így alakulnak ki a kapcsolatok.
Ehhez képest bassza meg, ő volt a kiindulópont, az egész fastruktúra gyökere, meg ha ő bemutat valakinek, akkor onnantól már ismerek embereket, akik be tudnak mutatni másoknak, de ha ő, a forrás, a gyökérpont inaktív, akkor kurvára szarban vagyok hagyva.
Ehhez képest bassza meg, ő volt a kiindulópont, az egész fastruktúra gyökere, meg ha ő bemutat valakinek, akkor onnantól már ismerek embereket, akik be tudnak mutatni másoknak, de ha ő, a forrás, a gyökérpont inaktív, akkor kurvára szarban vagyok hagyva.
Apr 18, 2015 21:32:07
Pató Pál
Apr 18, 2015 21:32:15
Méltó utódom lehetnél, bár ennyire én sem voltam lusta, valamint én legalább nem állítottam be erénynek (türelem) a lustaságomat. Buzi meg aztán végképp nem voltam.
Apr 18, 2015 21:32:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:33:02
x38)
AZ EMBEREK, BASSZA MEG, ÚGY ISMERIK MEG EGYMÁST, HOGY BEMUTATJÁK ŐKET EGYMÁSNAK. ÍGY MEGY. MINDENKIT, BASSZA MEG, AKIT ISMEREK, ÚGY ISMERTEM MEG, HOGY VALAKI BEMUTATOTT NEKIK.
Berlinben nem csak őt ismerted, hazug kobold! Mi van a csoporttársaiddal? NE HAZUDJ!!!
sodika
Apr 18, 2015 21:33:18
Felkészülési szakasz? Nem látod, hogy mennyire szánalmas ez a szöveg? 33 évesen meg főleg, bazdmeg.
A leszarozáson, meg fejed-a-betonba, meg hasonló dolgokon nem, ezen a 33 évesezésen igen. Ezt mérgesen kikértem magamnak, mert jobb most, mint később.
Apr 18, 2015 21:33:18
sodika
Apr 18, 2015 21:33:56
Buzi meg aztán végképp nem voltam.
Úgy értem, a passztivitás valahogy ebben nem működik.
Nem szoktam hozzá, de kezdeményezni kell sajnos néha.
Apr 18, 2015 21:33:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:34:31
x38)
Te vagy egy kibaszott gyökérpont. Ismerkedni ezerféleképpen lehet. Csak te vagy az, aki magától erre IS képtelen. Megint vársz arra, hogy mások dolgozzanak helyetted. Te inaktív sérvpont!
sodika
Apr 18, 2015 21:34:48
Apr 18, 2015 21:34:48
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:34:50
Ő téged nem hívott ki...
Te döntöttél úgy, hogy kimész és a pincsikutyája leszel!
Apr 18, 2015 21:34:50
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 18, 2015 21:35:13
x30)
Kibaszott idióta vagy. Engem senki nem mutatott be a feleségemnek, tök ismeretlenek voltunk egymás számára, mégis együtt vagyunk 15 éve. Ha kitör a forradalom, szögestalpú bakancsban fogok a fejeden ugrálni.
xray
Apr 18, 2015 21:35:51
Mert fejlemények voltam még tegnap is, látod.
Aktívan letiltotta a Kókát meg a Balogot.
mindegy
hülye vagy
Aktívan letiltotta a Kókát meg a Balogot.
mindegy
hülye vagy
Apád profilját is kibaszta? xD
Apr 18, 2015 21:35:51
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 18, 2015 21:35:59
x16)
Mégis miért mutatott volna be bárkinek is? Hogy utána magyarázkodnia kelljen, hogy honnan ismer egy pállott szájú, púpos, munkakerülő, náci csövest?
-
Apr 18, 2015 21:36:01
egy kis vidamsag:
youtu.be/v6AZ4BHMibI?list=PL25EC4CDCD0C0EDD9
youtu.be/v6AZ4BHMibI?list=PL25EC4CDCD0C0EDD9
Apr 18, 2015 21:36:01
sodika
Apr 18, 2015 21:36:14
Jó, bemutatást konkrétan nem, hanem a kapcsolati hálót.
És azért ígérte, mert nem gondolta volna, hogy egyszer csak kiköltözöm mellé, és mondom, hogy "NA, AKKOR MOST".
Hanem arra számított, hogy kiismert: örök halogató vagyok, ebből soha nem lesz semmi Németország.
Apr 18, 2015 21:36:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:36:15
x38)
Megsértődtél az igazságon? Azon, hogy 33 évesen egy 10 éves gyerek szintjén vagy? EZEK TÉNYEK, TE SZAR!!! Dolgoznod kéne rajta, hogy ne így legyen. Ehelyett te másokat okolsz, vársz, és a faszod vered. Kikérted magadnak? Te hulladék szar, hát mit képzelsz magadról! Ez az egyik legfontosabb oka annak, hogy ott tartasz, ahol! Ő segíteni akar, te meg leugatod, amikor NEKI VAN IGAZA? Még jó, hogy leszar téged. Dögölj is meg, ahol vagy, Hahó!
Bíró bácsi
Apr 18, 2015 21:37:05
Nem értesz.
A motiváció független az objektivitástól.
Ha majd jön helyébe más motiváció, elégedett leszek.
De valami kell.
Olyan egyszerű ez.
Mit nem lehet érteni rajta?
Nem értem, mit nem értetek.
A motiváció független az objektivitástól.
Ha majd jön helyébe más motiváció, elégedett leszek.
De valami kell.
Olyan egyszerű ez.
Mit nem lehet érteni rajta?
Nem értem, mit nem értetek.
Apr 18, 2015 21:37:05
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:37:29
x38)
Nincs is egyetlen barátod sem. Még mindig itt okoskodsz, amikor te voltál a hülye. Igazi idióta vagy. Megérdemelsz mindent!
sodika
Apr 18, 2015 21:38:52
Megsértődtél az igazságon? Azon, hogy 33 évesen egy 10 éves gyerek szintjén vagy?
Nem. Azon sértődtem meg, hogy nem vette elég komolyan az új élet kezdésére és az önálló élethez megtanulására való elszántságomat, hanem nyomta a dumát, hogy jaj már, SoDI, 33 évesen?
Apr 18, 2015 21:38:52
evidenciák
Apr 18, 2015 21:39:25
Ennyi pénzzel a hozzám korábban nem kellőképpen kedves emberek számára kreatívan tudnám demonstrálni, hogy mit jelent a kicsinyesség. De a 100%-os törvényességre kiemelkedően ügyelnék, még annál is sokkal jobban, mint most, mert sok pénzzel a vesztenivaló is sok már.
Emellett a kedvenc témámban Európa-szerta kiállításokat rendeznék.
De azok a kiállítások meglesznek lottónyeremény nélkül is.
Csak lassabban. :)
Hogy mi ez a kedvenc téma, nem árulom el, mert ha leírom, oda a varázs.
Emellett a kedvenc témámban Európa-szerta kiállításokat rendeznék.
De azok a kiállítások meglesznek lottónyeremény nélkül is.
Csak lassabban. :)
Hogy mi ez a kedvenc téma, nem árulom el, mert ha leírom, oda a varázs.
Két dolog körül forog az életed: a zsidók, meg a faszok.
A kettő közül lesz valamelyik.
Apr 18, 2015 21:39:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:39:28
x38)
Mások az egyetemen megismerik a leendő feleségüket, üzlettársukat, stb.
Te meg BÜSZKÉN vered a melled arra, hogy senkivel sem beszélgettél! Fordítva ülsz a lovon, te kretén! És még büszke is vagy rá. Tele pofával röhögök rajtad, te gyernőtt. Te 33 éves roncs, te! Lehet, hogy jövő héten kitaposom a beledet!
Te meg BÜSZKÉN vered a melled arra, hogy senkivel sem beszélgettél! Fordítva ülsz a lovon, te kretén! És még büszke is vagy rá. Tele pofával röhögök rajtad, te gyernőtt. Te 33 éves roncs, te! Lehet, hogy jövő héten kitaposom a beledet!
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:39:29
Senki nem hívott ki...
Apr 18, 2015 21:39:29
sodika
Apr 18, 2015 21:39:53
Felesleges.
Apr 18, 2015 21:39:53
sodika
Apr 18, 2015 21:40:43
Senki nem hívott ki...
Apr 18, 2015 21:40:43
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:41:02
Felesleges.
Ezt felpontoztam, te hígfos! LOL
Apr 18, 2015 21:41:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:41:17
x38)
Nagyon elszánt voltál, hogy az ő pináját meghódítsd. Semmi más nem érdekelt. Az önálló élet főleg nem.
Ez egyértelmű, hiszen te magad írod, hogy most éppen semmit sem csinálsz, csak éppen várod, hogy VALAKI MÁS csináljon VALAMIT, amitől neked jobb lesz. Ez az önálló élet, te előember?
sodika
Apr 18, 2015 21:42:02
Jézusom, most nem mernék odamenni, ahol ő van.
Konkrétan szerintem nekem esne ököllel.
Apr 18, 2015 21:42:02
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:42:30
Egy darabig tűrt, aztán úgy gondolta, hogy ennyi volt...
Kár, hogy te ezt nem érted meg, nem fogod fel, balfaszkám...
Rendkívül türelmes nő volt!
Apr 18, 2015 21:42:30
Dr. Sas Péter
Apr 18, 2015 21:44:04
Két dolgot.
Nem írtatok szerződést, ütyféd úr? Velem bezzeg írattál!
Apr 18, 2015 21:44:04
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:44:50
Jézusom, most nem mernék odamenni, ahol ő van.
Most ne is, majd jövő héten!
Addigra megenyhül, bizony!
Mert valami történni fog addig...
Idióta! LOL
Apr 18, 2015 21:44:50
-
Apr 18, 2015 21:45:02
nem baj, szeptember elsejen minden meg fog valtozni. 0:23- kor pontban.
Apr 18, 2015 21:45:02
sodika
Apr 18, 2015 21:46:00
hiszen te magad írod, hogy most éppen semmit sem csinálsz, csak éppen várod, hogy VALAKI MÁS csináljon VALAMIT, amitől neked jobb lesz. Ez az önálló élet, te előember?
Az önálló élet, hogy meglegyen hozzá a szükséges tudás nyelvtudás és szakmai tudás birtokában.
Épp ezen dolgozom.
Mellette meg azért kezdek lassan csajozni (konkrétan a műtét után, hogy ne féljek levetkőzni), hogy ezzel is gyakoroljak élesben szociális szituációkat.
Mert ez a harmadik dolog, ahol kiütközött a gyakorlatlanságom. Tárgyalási helyzetekben jó vagyok, de tárgyalási helyzeteken kívüli szociális szituációkban nem, mert tét nélkül elvesztem az érdeklődésem.
Apr 18, 2015 21:46:00
sodika
Apr 18, 2015 21:46:33
Minek szerződés? Van Skype-hangfelvétel az ígéretről.
Apr 18, 2015 21:46:33
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:46:43
Láttam már növényt, ami életrevalóbb volt nálad, sodika...
Apr 18, 2015 21:46:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:47:41
x38)
Épp ezen dolgozom.
Épp ezen dolgozom.
sodika
Apr 18, 2015 21:47:51
Nem is a kommunikáción kell javítani, hanem azt kell megtanulni, hogyan tartsam fel az ehhez szükséges érdeklődést tét nélkül.
Apr 18, 2015 21:47:51
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:48:17
Épp ezen dolgozom.
Épp ezen dolgozom.
Clapp-clapp
33 évesen!
Sírok a röhögéstől! :)
Apr 18, 2015 21:48:17
jiddise máme
(
x11)
Apr 18, 2015 21:49:20
x11)
sneckó, miből gondolod, hogy ha bemutat X-nek, akkor az majd automatikusan bemutat Y-nak?
pl. ha nekem bemutatna valaki egy magadfajta fazont, eszem ágába nem lenne téged bemutatni valamelyik ismerősőmnek, mert nem égetném magam veled
egyébként meg alapvetően nem így alakulnak a kapcsolatok, hanem úgy, hogy az embernek az egyetemen, a munkahelyén kialakul egy baráti és egy ismerősi köre, és nem arra vár - TÜRELMESEN !!!44!!!! - hogy majd valaki bemutatja valakinek
abba belegondoltál, hogy mijafasznak mutatna-e be valaki téged egy harmadiknak, hiszen semmihez sem értesz, semmi sem érdekel, ergo semmiről sem lehet beszélgetni veled, az ember nem égeti magát egy magadfajta nullával
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:49:25
Magyarul egy életképtelen agyhalott vagy...
Nem kell szóvirágokat alkotni, értjük!
Nem kell szóvirágokat alkotni, értjük!
Apr 18, 2015 21:49:25
xray
Apr 18, 2015 21:49:33
Sziporka, mi a kurvaanyádról hadoválsz itt? xD
Apr 18, 2015 21:49:33
sodika
Apr 18, 2015 21:50:11
Tehát lényegében nem is módszert, meg a hogyant kell megtanulni, hanem azt, hogy a tárgyalási helyzeteket motivációs erejét miként tudom tét nélküli helyzeteknél is fenntartani a fejemben.
Na, ehhez kell kicsit gyakorolni, csajozgatni.
Elsősorban. Mert a szakma meg a nyelv egy dolog.
De ez attól még mindig hiányozna.
Apr 18, 2015 21:50:11
Csillamfaszlama
Apr 18, 2015 21:51:26
Hát ez kész... Két kezemen meg tudom számolni hány embernek mutattak be a mostani közeli ismerőseim, barátaim, ügyfeleim közül. .. Bár én nem is PDF-bol tanultam ismerkedni :D
Apr 18, 2015 21:51:26
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:51:32
Feldughatod magadnak! Meg a színes-boldos picsogó leveleidet is!
LOL
Apr 18, 2015 21:51:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:51:34
x38)
Az év kommentje! Ezért vagy ilyen shikeres, ugye? Ezért van ennyi munkád, ugye? Ezért keresel egy zsák pénzt havonta, ugye? Ezért okádja a pénzt a saját megoldás, ugye? Ezért van meg az X5 és a medencés iroda, ugye?
Autistaköd, bazdmeg! De legalább sírva lehet rajtad röhögni xD
sodika
Apr 18, 2015 21:51:42
és nem arra vár - TÜRELMESEN !!!44!!!! - hogy majd valaki bemutatja valakinek
Én pedig arra vártam türelmesen.
Mindegy.
Ha egyedül kell német ismerősöket szereznem, az sem feltétlenül lehetetlen kihívás, de ahhoz jobban fel kell készülni, mint amennyire a bemutatós módszerhez kellett volna.
Épp ezért szemétség, hogy ezt a kezdőlökést megtagadta tőlem.
Apr 18, 2015 21:51:42
jiddise máme
(
x11)
Apr 18, 2015 21:52:16
x11)
aztán miért kellett volna komolyan vennie, amikor azt látta, hogy mások pénzét költöd, nem azt, amiért megdolgoztál?
sodika
Apr 18, 2015 21:52:57
Ezért vagy ilyen shikeres, ugye? Ezért van ennyi munkád, ugye?
Igen. Lenne elég akár 24 órára is.
Csak el tudja baszni a motivációmat, ha ilyen aktív lépések történnek a távolabb léptetésemre, mint amilyen tegnap a Pókáék letiltása volt.
mindegy
Apr 18, 2015 21:52:57
evidenciák
Apr 18, 2015 21:53:07
Jövő héten
Apr 18, 2015 21:53:07
sodika
Apr 18, 2015 21:53:19
Mindegy, szarom le
Fürdök, és melózok tovább.
csá
csá
Apr 18, 2015 21:53:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 21:53:30
x38)
Tehát lényegében nem is módszert, meg a hogyant kell megtanulni, hanem azt, hogy a tárgyalási helyzeteket motivációs erejét miként tudom tét nélküli helyzeteknél is fenntartani a fejemben.
Megsúgom, hogy a barátkozást, a kommunikációt, a társasági életet az ember nem TÉT miatt csinálja, hanem önmagáért. Mert élvezi. A csajozást is. A legjobb olyan csajokat fűzni, akiktől nem akarsz semmit.
De miért is értenéd ezt, te 10 éves szinten vegetáló korcs? xD
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:53:50
A Shodálatos Asszonyt hogy ismerted meg?
Ott nem gyakoroltál?
A sodi nem baszik pénzért!
Hát buszjegyért? LOL
Apr 18, 2015 21:53:50
kinzo kerdes
Apr 18, 2015 21:56:22
Mindegy, szarom le
csá
furodtel mar iden recskas? Fürdök, és melózok tovább.
csá
Apr 18, 2015 21:56:22
jiddise máme
(
x11)
Apr 18, 2015 21:56:33
x11)
na?
sodika
Apr 18, 2015 21:56:55
az ember nem TÉT miatt csinálja, hanem önmagáért. Mert élvezi.
De ennek a megszerzése egy tétkérdés pl.
Na mindegy
fürdés, csá
Apr 18, 2015 21:56:55
evidenciák
Apr 18, 2015 21:57:17
Mindegy, szarom le
csá
csá
Ne felejtsd el megmosni a sérvedet!
Apr 18, 2015 21:57:17
-
Apr 18, 2015 21:57:38
Mindegy, szarom le
NEFÜRDJÉLE!!!!
Apr 18, 2015 21:57:38
sodika
Apr 18, 2015 21:57:39
na?
na?
Most minek üssem?
Nem haragszom rá.
na csá
Apr 18, 2015 21:57:39
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 21:58:01
Nem ígért neki semmit, hazudik!
Apr 18, 2015 21:58:01
Hazudós Huba
Apr 18, 2015 21:58:19
na?
nem fogja, mert nem volt ilyen konkrétan.lehet hogy utalt hasonlora a gyagyas meg ugy hitte.. kivágod azt a két mondatot, amiben ezt konkrétan megígéri
na?
Apr 18, 2015 21:58:19
Dr. Hannibal Lecter
Apr 18, 2015 21:58:59
Most minek üssem?
Nem haragszom rá.
na csá
Nem haragszom rá.
na csá
De a harag, holnap is meglátogat, Endre. Meg holnapután is. Meg azután is, míg meg nem döglesz. Vagy... :)
Apr 18, 2015 21:58:59
joszandeku okoskodo
Apr 18, 2015 22:00:35
Nem lenne egyszerubb zuhanyozni? Akkor nem nyomna a pupod a kad sarka.
Apr 18, 2015 22:00:35
jiddise máme
(
x11)
Apr 18, 2015 22:00:57
x11)
hja, mucuska, azért meg kell dolgozni
az nem úgy megy, hogy majd te nem teszel semmit és köréd gyűlik egy érdekes társaság
mondsza, miről lehetne veled beszélgetni?
szakmáról nem, mert ahhoz nem értesz az infóstrollok szerint, a náculás meg egy szubkultúra
miért nem kéred a felvételedet a gárdába pl, ott hasonszőrű barmok között lehetnél és még csajozhatnál is
jiddise máme
(
x11)
Apr 18, 2015 22:01:45
x11)
Most minek üssem?
Nem haragszom rá.
na csá
Nem haragszom rá.
na csá
csak az ígéret részét
engem pl. érdekelne, hogy mit mondott, amit te ígéretnek vettél
Dr. Hannibal Lecter
Apr 18, 2015 22:03:50
Endre, te is tudod, hogy csak egy maradhat!
Apr 18, 2015 22:03:50
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 18, 2015 22:05:42
Hát nem volt igaza?
Miből is áll az új élet? Hogy az irodából átköltöztél Fórizshoz?
Apr 18, 2015 22:05:42
evidenciák
Apr 18, 2015 22:06:13
Nem lenne egyszerubb zuhanyozni? Akkor nem nyomna a pupod a kad sarka.
Mondanám, hogy feküdj a hasadra, de akkor meg a sérvedet nyomná a kád.
Tényleg marad a zuhanyozás.
Apr 18, 2015 22:06:13
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 22:07:44
Az úrhölgy biztos elzavarta fifit fürdeni, mert már kezdett erős szaga lenni, evidencia...
Apr 18, 2015 22:07:44
erdei trolltündér
Apr 18, 2015 22:14:22
Endre, ha felraksz egy képet a sérvedről és elmondod hogyan keletkezett, kérhetsz valamit a trolloktól. (Például megoldjuk neked az egyik feladatodat, amihez balfasz voltál.)
Apr 18, 2015 22:14:22
joszandeku okoskodo
Apr 18, 2015 22:46:24
Endre, ha felraksz egy képet a sérvedről és elmondod hogyan keletkezett, kérhetsz valamit a trolloktól. (Például megoldjuk neked az egyik feladatodat, amihez balfasz voltál.)
tenyleg osszehozzatok Andival, az eszaki patkányrűfkével? Apr 18, 2015 22:46:24
Zsolti
Apr 18, 2015 22:59:51
Alap, de hogy motiváció önmagáért?
Kevés.
Kevés.
Miért önmagáért? Az emberhez méltó élet mint motiváció az a motiváció önmagáért?
Mert jelenleg nem emberhez méltó életet élsz, abban egyetértünk, ugye?
Apr 18, 2015 22:59:51
broni
Apr 18, 2015 23:19:27
sodi, a törpét ki mutatta be neked????
Apr 18, 2015 23:19:27
evidenciák
Apr 18, 2015 23:25:58
sodi, a törpét ki mutatta be neked????
Az éhség.
Apr 18, 2015 23:25:58
-
Apr 18, 2015 23:30:14
hogy a faszba tetszett meg neked olyan gyorsan a gondtalan, fufezos libsik vilaga, mikor egesz eletedben a hermen tatavan, meg a tobbi redardal jartal kozossegi megmozdulasokra naculni?!
Apr 18, 2015 23:30:14
spoiler
Apr 18, 2015 23:38:32
a targaryen lany szerzi meg a tront!!!4!
Apr 18, 2015 23:38:32
broni
Apr 18, 2015 23:40:50
meg a bécigány kossuth téri csövesek, titán, minicigány..ezekel voltál
Apr 18, 2015 23:40:50
spoiler
Apr 18, 2015 23:57:56
sodi meg broni elott hal meg!
Apr 18, 2015 23:57:56
bmx
Apr 19, 2015 00:14:10
sodi meg broni elott hal meg!
Evidenciákat... broni lesz az egyik hóhér. Apr 19, 2015 00:14:10
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nézz végig az életeden, a sok-sok valami milyen eredményt hozott?