mintha 10-től meló csá lett volna
mintha 14:00-tól meló csá lett volna
mintha még mindig itt döglenél...
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Ennyi.
Eszter bácsi felpofozza mindjárt. Biztos, hogy nem mosta meg a túrós faszát, és a hormonbombának elég kifinomult a szaglása.
Meló és tanulás közben monitorozod még ma is?
Zaklattad, ő mondta, rendőrökkel fenyegetőzött...
Mély benyomást tettél rá... LOL
Ha teljesen lelép afcebook-ról, mit csinálsz, idióta?
Ha nem figyelnéd napi 24 órában, mit csinál, észre sem vennéd, hogy kitilt a Gallery Nomad oldaláról, vagy hogy törli a retard ismerőseidet. És úgy tűnik, végre sikerült törölnie a kamuprofiljaidat is, mert nagyon taknyos lett a nózid, kicsi zsidó.
Azért nem zaklatod tovább, mert már nem tudod elérni, letiltott mindenhonnan. De azért még üzengetsz neki az üzenőfaladon.
Itt üzengetsz neki. Lekurvázod, "dögöljmeg"-ezel. Hívogatod, FB-n stalkolod.
Naná, hogy lépéseket tesz, te idióta.
Nem tudod kiverni(!!) a fejedből! Őt pedig idegesíti a produkciód. Ha Berlinben lennél, szétveretné a hombár fejedet Chrissel. Mivel itt vagy Budapesten, ez nem olyan egyszerű. De, ha nem hagyod abba, a tanszék fel fogja neki ajánlani, hogy olcsón kiegyenesítjük a púpodat a kedvéért.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
1. Neked nincs büszkeséged!
Azt valahol elhagytad, kisfiam...
2. Zaklató elmebeteg vagy, igen!
3. Továbbra is kutakodsz utána, igen...
4. Ránts párat a pitonon, attól megnyugszol! LOL
ja, és ezzel elmegy a picsába
azért ennyire már túlzás menekülni még most is
mintha tényleg igaz lenne, amit itt írtok rólam
meg olyan lennék, mint a Roland, aki kapualjban áll lesben, hogy hajat húzhasson
vagy az RGL, aki kiabálni megy oda a ház elé
vagy egy másik ismerősöm, aki rendszeresen embereket küldött vidékre leskelődni
mintha tényleg olyan lennék, mint a Rózsa, aki még a rendőrséggel való fenyegetés után is tovább küldte az sms-it, és csöngetgetett fel
sértő
nem vagyok ilyen
és kibaszottul indokolatlan úgy viselkednie még most is, mintha ilyen lennék, vagy bármikor is ilyen lettem volna
az van
hogy sért az így
sértő
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
nem mered leírni az úrhölgy nevét?
Szép haverjaid vannak , még szerencse,hogy a gyogyóban van és előmelegíti a helyet neked.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Ennyi.
Sérti a midet? :DDDD
Napi több színezett, boldozott levél. Hívatlan látogatás a munkahelyén és az otthonában. Beépített figyelőprogram, amivel minden leütését monitoroztad. "Feltörést tagadni..."
Ügyvéddel, feljelentéssel fenyegetted, egyszer még a vállát is megragadtad. A facebookon mocskolod hónapok óta. Amiket ide írsz, az pedig külön pszichiátriai tanulmány.
Eddig még örültél neki, hogy nem tud visszatérni a régi kerékvágásba. Ne hazudozz, Snecike! Egyébként meg mindig más a hibás, Andi hibája, hogy nem tudod elfelejteni :DDDD
És igen, mivel még mindig a napjaid jelentős részét teszi ki az Andi után való kutakodás, ő teljes joggal igyekszik még jobban elbújni előled. Megértem.
Kint, újabb 100 euró elfogyása után írtam neki, hogy mi van már, én olyan türelmes vagyok pedig. :(
Ennyi. Igen. Hogy nem értem, mi a baja. 100 euró elfogyása után, igen.
Idióta, mintha a szomszéd pesti lányról beszélünk.
Nem pedig Berlinről, ahol kurva nagy áldozat és csoda volt minden egyes kint töltött nap.
barom. mindegy
A lényeg, hogy kurvára nincs semmi oka rá, hogy még manapság is ezeket a szarjait csinálja.
Mintha tényleg oka lenne rá
Hajat ugyan nem húztál, de beleolvastál a magánlevelezésébe és odamentél a munkahelyére hívatlanul, miután már közölte, hogy nem akar látni.
Te csak kamuprofilokat gyártasz FB-n, hogy leselkedhess a dolgai után, amikről letiltott a saját profiloddal.
Amúgy nyugodtan kiírhatod Fórizs nevét, vagy ennyire fosol egy újabb felpofozástól?
Te csak csomagot küldtél a címére és e-mail-eket írogattál erről, hogy átvegye neked és találkozhass vele.
Te egyben megtestesítesz majdnem mindenkit a holdkórosok közül.
És kurvára sértő a feltételezés, hogy mindenféle titkos, belekódolt hátsó kapu-funkció segítségével továbbra is bent lettem volna (ilyen ugyanis tényleg nem volt, ezt be tudom bizonyítani, a kódban sehol nincs ilyesmi).
"Feltörést tagadni..."
1. Senki nem hívott ki!
2. Nem akart a közeli ismerősöd lenni!
3. Senki nem volt kíváncsi rá, hogy neked mi nagy élmény és mi ,,lifedanger''...
Ezeket most írom le századszor...
Nem pedig Berlinről, ahol kurva nagy áldozat és csoda volt minden egyes kint töltött nap.
Áldozat? Semmi oka nem volt, hogy kint legyél, csak az, hogy Andi körül akartál lebzselni. Nem másért hoztál áldozatot, hazug recskás, hanem Vera néniék érted, hogy ezt finanszírozták neked.
A munkádat otthonról is tudtad volna végezni, a nyelvet kint sem sikerült megtanulnod, se a főzést, se az önálló életvitelt. A munkát pláne nem akartad kipróbálni sem.
Nem áldozat volt a kint töltött hat hónapod, hanem kapitális KUDARC.
Elmebeteg vagy, ez nem vicc...
Meg, bazmeg.
Mert mégis mi a fasz ez még mindig?
Ez a kurva devizahitelesek letiltogatása konkrétan tegnapi szitu.
Fasznál csinálja még mindig ezeket a sértő dolgokat mindig?
Mintha lenne oka rá.
Sértő a feltételezés is, miszerint lenne rá bármi oka.
sért
igenis, sért még a feltételezés is
Te magad írtad a faladon, hogy már letörölted a kódot a HDD-dről, de a Total Commander megjegyezte a keresési feltételek közt:

Most vagy Andi oldalába szúrtad ezt be anno, vagy valamelyik megrendelődébe. Melyik a valószínűbb?
Egyem meg a pici szívedet...
Büfiztetés volt már ma?
Banánsplit? LOL
Most vagy Andi oldalába szúrtad ezt be anno, vagy valamelyik megrendelődébe. Melyik a valószínűbb?
Egyik sem. Munkahelyen kaptam a melót, hogy nem tudják ki van ezzel a lappal (amihez mellesleg korábban semmi közön nem volt), nézzek már rá.
ilyenkor bizony perelni kell...
Beteg vagy.
Ő bármit csinál, azzal szerinted téged akar megbántani.
EZ a betegség, púp. A sérv csak egy lepkefing.
Egy függő vagy. Neked Andika a drogod.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
1: zaklattad például a rendezvényen, amire hívatlanul odamentél és lökdösni kezdett
2: még december közepén se működött :DD pedig nyáron kellett volna indulnia
3: feltörést tagadni :DDDDDDDDD rendezvény kinyomozása mi volt?
4: ezerszer szlt, hogy hagyd békén. erre rendeltél egy csomagot a címére, és ugráltatni kezdted.
5: hát ez igaz, korlátozni nem tudnád, mert egy cérnakarú szar vagy. egy férfiatlan takony.
a létezésed sértő, vedd már észre!
Szállj le róla
De hisz kibaszottul leszálltam róla.
Nem írogatok neki, nem írok róla blogot, nem csinálok róla blogbejegyzéseket, nem írom le a nevét Facebook-on (az egyszeri karácsonyi alkalmat, amikor mégis, még tavaly töröltem).
Nyitott kapu döngetése.
Épp ezért sért ez a viselkedés, mintha tényleg blogolnék róla, videókat gyártanék róla, a nevét emlegetném Facebook-on, írógatnék neki, vagy akár az ismerőseinek, esetleg személyesen leskedősnék, vagy Chris számán hívógatnám.
Miközben kurvára nem történik semmi ilyesmi.
Hazudsz. Mi a faszért keresgélnél a saját fájljaid közt a gépeden Total Commanderrel, ha egy weboldal forráskódját kéne elemezned? Ráadásul konkrét kódokat, aminek a magyarázatát a Google szépen kidobja jó pár helyen.
Monitorozás, követés, fizikai inzultus, feltörés, facebookos gyalázkodás, fenyegetés, színes-szagos levelek, csomag stb.
A kontaktlista miatt feljelentéssel zsaroltad, amit pedig csináltál, az szimplán nem működött, kivéve a sztalker funkciókat.
"Feltörést tagadni...", kamuprofilok, beépített monitorozó funkció, emailjeinek elolvasása.
Hívatlan megjelenés a munkahelyén, miután megmondta, hogy látni sem akar. Hívatlan megjelenés a lakásán. Kéretlenül csomag rendelése a címére, hogy így erőszakolj ki találkozót. Emailes, telefonos és Vera néni általi zaklatás.
Megragadtad, nem hagytad elmenni, fizikailag korlátoztad, igen.
24/7 figyelés a facebookon, hívogatás, álprofilok, újabb berlini kiruccanás tervezése, emlegetése a fórumodon és a közösségi oldalon.
dehát nem úgy van te kis sírós picsa, hogy téged nemérdekel már ez a berlini rüfke? :DD
kurvanagy nézni, ahogy andi úgy játszik veled, mint a diszn ó a szarral. ahogy visítasz minden egyes alkalommal, sírógörcsben fetrengve.
nagyon vicces :DDDDDDDDdd
és ahogy szenvedsz, hogy téged megsértettek, az a legjobb!
a senior programozón kifog a probléma, ezért félve megkérdi a hallgatag nagymenőt: elnézést tisztelt kolléga, nem tudna kisegíteni, mi már kifogytunk minden ötletből, rá tudna nézni?
1) Ilyen konkrétan nem történt, ez hülyeség.
2) Be kellett állítani az új domain-hez a DNS-t, hogy ne kerüljenek SPAM-be a levelek. Azt hittem, a szolgáltató ezt automatikusan megteszi, és nem kell a cPanel-ben nekem turkálni hozzá. Ennyi történt decemberben.
Há' mer' előbb letöltöm, amit át kell nézni.
Természetesen.
Próbáld meg, te emopicsa...
Akkor nem szálltál le róla, amikor kellett volna!
Vagy éppen szabadságon van, és a főnök csak engem tud megkérni. (Konkrétan ez volt a szitu)
Már decemberben, de kurvára.
Ezért gáz, hogy folyton olyanokat csinál, mintha nem így lett volna, csak hogy ezzel is megsértse még most is a lelkem.
csak azért
Sodika, ha egy mocskos illegalis bevandorlo ugynazt csinalta volna a csajommal, amit te az angyival, en mar regen kinyirtalak volna.
Ha a folytatasban levokkel probalkozol, esetleg meg is kinozlak elotte.
pedig biztos hiányoznak neki a színes szagos boldos levelek
fasztnem lökdösted! itt írtad, hogy mennyire kiakadt, mikor rárontottál bebaszva
A többi pontra valahogy "elfelejtettél" válaszolni, te sírós kis emós picsa :DDDD
Kezd már megbomlani az elméd, amikor szembesítünk a zaklatásaiddal? Vered már magad a földhöz? Úgy kell elképzelni a mostani állapotodat, mint az Erzsébet téri ideggörcsöt? :DDDD
szerinted az normális, hogy alig pár órája a nyilvánosság előtt lekurvázol meg lepatkányozol valakit, napok óta szidod, és aztán nekiállsz örjöngeni, hogy téged megsértett valaki azzal, hogy a pókagecit törölte a fbook ismerősei közül?
Direkt kérte, hogy hagyd békén, erre megjelensz, ahol ő van, te paraszt...
Andi nagyon rendes volt veled, mert:
1. Nem szólt a rendőröknek (rengeteg bizonyítéka volt pedig a zaklatásodra)
2. Nem verettette szét a pofádat
3. Én a helyében felgyújtottam volna a pakkodat! LOL
Vegye át, mert neked köll! Hát micsoda egy tahó paraszt vagy te, he???
két napja még azzal büszkélkedtél, hogy hívogatod folyton. előtte meg azzal, hogy kinyomoztad, hogy hol lesz május elsején.
szóval inkább csak ne picsogjál....
Ennyi.
Rendben, letöltötted. És véletlenül, valami isteni sugallatra a töménytelen sebezhetőség közül kiválasztasz egy konkrétat, fejből begépeled a Commander keresőjébe (ráadásul három verzióban is), de semmilyen más sérülékenységre sem keresel rá. Ez mennyire valószínű?
Vagy csak egyszerűen elfelejtetted, hova tetted a kis bejáratot Andi rendszerébe és megpróbáltad előkeresni?
érdekes ilyenkor milyen érzékeny vagy, mikor pókagecit törli valaki az ismerősei közül. bezzeg akkor nem voltál ilyen érzékeny, mikor lekurváztad meg lepatkányoztad, és arról értekeztél, hogy egy mocskos tolvaj, aki kihasználja az embereket.
mintha tényleg olyan lennék, mint a Rózsa, aki még a rendőrséggel való fenyegetés után is tovább küldte az sms-it, és csöngetgetett fel
jól értettem, hogy te a kakásrózsát, aki palacsintát sütött neked, rendőrséggel fenyegetted meg?
szép találat, zsidó!
1. Aki ilyen önző, aki mindenhol azt nézi, hogy mire tudják meghívni, mit tud tarhálni, aki könnyek nélkül ,,sír''; annak nem nagyon van lelke...
2. Büszkeséged? LOL
Férfiúi nincs, az tuti! Lásd.: kínos videó...
3. Szarból vagy, messze vagy az embertől!
Amikor másokat kell sértegetni, nem vagy ilyen érzékeny.
Úgyhogy dögölj meg mihamarabb, te gerinctelen féreg.
Endre, én nem vagyok stalker, csak hetente egyszer szeretnék elbeszélgetni veled az Emgoldexről egy csésze tea mellett! Olyan nagy kérés ez?
A legnagyobb öröm az életében, hogy magával foglalkozik, van barátja, van munkája, van szexuális élete, nem kamerába maszturbál, bezony!
miért taposott a lelkedbe azzal, hgoy azt a pókát törölte az ismerősei közül, akit évek óta nem láttál?
NEKED NINCS LELKED, TE NÁCI FOS. NEKED NINCS MUNKAHELYED, NINCS MUNKÁD, AMIT EL KÉNE LÁTNOD, NINCS CSALÁDOD, NINCS JÖVŐD, NINCS JELENED, CSAK A FASZVERŐ MÚLTAD. KAPOD A KÁRPIT MEG A SZIPPANTÓS EZRESEIT, EZ VAGY TE 33 ÉVES VÉRPROFI PROGRAMOZÓ. MÉG HOGY A ZAKLATÓBÓL LEGYEN SÉRTETT???!444 HÁT A CIGÁNY IS CSAK ÁLDOZAT??!!44
Valszeg mert Andi úgy osztja meg a dolgait, hogy az ismerősök ismerősei is láthassák, vagyis a gyagyás pókagecin keresztül leskelődött a gülü után. Kicsavarták a távcsövet a kezéből, ezért picsog most.
Kivételesen most tényleg nem hazudik, a professzoros zaklatásra gondolt, nem arra, hogy ő fenyegette meg.
Téves, mindig hazudik!
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:09:56
Nem vagy tisztában azzal, hogy mit cselekszel, miket indítasz el! Nem érted, hogy mit okozol; nem vagy tisztában a cselekvéseiddel!
FORDULJ ORVOSHOZ!!!
FORDULJ ORVOSHOZ!!!
Kaig Hu Arg
Személy szerint annak örülnék a legjobban, ha magadtól megdöglenél, de ha nem hagyod abba a zaklatásomat, saját kezűleg fogom szétloccsantani azt a hülye fejed a betonon!!!
Haim
(
x10)
Apr 18, 2015 15:10:20
x10)
mintha tényleg menekülni kellene előlem
mintha tényleg zaklatnám
mintha tényleg zaklattam volna valaha is
kurva sértő ez az egész, az a baj
az
mindegy
mintha tényleg zaklatnám
mintha tényleg zaklattam volna valaha is
kurva sértő ez az egész, az a baj
az
mindegy
mintha 10-től meló csá lett volna
mintha 14:00-tól meló csá lett volna
mintha még mindig itt döglenél...
Sírógörcs
Apr 18, 2015 15:11:29
*közeleg*
Apr 18, 2015 15:11:29
sodileaks
(
x10)
Apr 18, 2015 15:12:18
x10)
Apr 18, 2015 15:12:18
*közeleg*
műkönnyekkel? Apr 18, 2015 15:12:18
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:14:30
Nem vette át a pakkodat karácsonykor, hülye is lett volna, hozzáteszem...
Itt van április, te meg még mindig ott tartasz, hogy nyomon követed a neten (nemcsak őt, de a barátait, ismerőseit is!), balfaszkám...
Na, szerinted normális vagy, vagy defektes?
Itt van április, te meg még mindig ott tartasz, hogy nyomon követed a neten (nemcsak őt, de a barátait, ismerőseit is!), balfaszkám...
Na, szerinted normális vagy, vagy defektes?
Apr 18, 2015 15:14:30
sodika
Apr 18, 2015 15:15:18
Faszt zaklatom.
Nem is írok neki semmit.
Barmok. Mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem is írok neki semmit.
Barmok. Mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Apr 18, 2015 15:15:18
gyógyszerkísérletek
Apr 18, 2015 15:15:20
műkönnyekkel?
Eszter bácsi felpofozza mindjárt. Biztos, hogy nem mosta meg a túrós faszát, és a hormonbombának elég kifinomult a szaglása.
Apr 18, 2015 15:15:20
sodika
Apr 18, 2015 15:16:38
sért az egész, bazmeg, az van
sértő, hogy még most is lépéseket tesz
amikor már kurvára nem irogatok neki semmit
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
Apr 18, 2015 15:16:38
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:17:12
Faszt zaklatom.
Nem is írok neki semmit.
Barmok. Mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem is írok neki semmit.
Barmok. Mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Meló és tanulás közben monitorozod még ma is?
Zaklattad, ő mondta, rendőrökkel fenyegetőzött...
Apr 18, 2015 15:17:12
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:18:32
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
Ha teljesen lelép afcebook-ról, mit csinálsz, idióta?
Apr 18, 2015 15:18:32
fájó igazság
Apr 18, 2015 15:19:06
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
Ha nem figyelnéd napi 24 órában, mit csinál, észre sem vennéd, hogy kitilt a Gallery Nomad oldaláról, vagy hogy törli a retard ismerőseidet. És úgy tűnik, végre sikerült törölnie a kamuprofiljaidat is, mert nagyon taknyos lett a nózid, kicsi zsidó.
Apr 18, 2015 15:19:06
sodika
Apr 18, 2015 15:19:34
igen, bazmeg, sértő a büszkeségemet, hogy ezt csinálja, miközben kurvára semmi félnivalója nincs tőlem
és soha nem zaklattam valójában
ehhez képest, mintha tényleg zaklató, veszélyes elmebeteg lennék, vagy lettem volna
kurvára elfelejteném már, ha látnám, hogy visszatér a régi kerékvágásba, jó, mindegy, ez volt, így volt
de nem, bazmeg, még most is inkább mélyebbre ássa magát a homokban, mintha ott rohangálnék valami fémdetektorral a gödre fölött, vagy nemtom
sértő az egész
kibaszottul sértő
ehhez képest, mintha tényleg zaklató, veszélyes elmebeteg lennék, vagy lettem volna
kurvára elfelejteném már, ha látnám, hogy visszatér a régi kerékvágásba, jó, mindegy, ez volt, így volt
de nem, bazmeg, még most is inkább mélyebbre ássa magát a homokban, mintha ott rohangálnék valami fémdetektorral a gödre fölött, vagy nemtom
sértő az egész
kibaszottul sértő
Apr 18, 2015 15:19:34
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 15:19:36
x9)
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
Azért nem zaklatod tovább, mert már nem tudod elérni, letiltott mindenhonnan. De azért még üzengetsz neki az üzenőfaladon.
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:20:22
Ilyen a viszonzatlan szerelem, sodika...
Csak most már jó lenne továbblépni!
Látogasd meg a Shodálatos Asszonyt!!! ;)
Csak most már jó lenne továbblépni!
Látogasd meg a Shodálatos Asszonyt!!! ;)
Apr 18, 2015 15:20:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 15:21:31
x38)
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
mindegy
sértő
az van, hogy sértő
csá
Itt üzengetsz neki. Lekurvázod, "dögöljmeg"-ezel. Hívogatod, FB-n stalkolod.
Naná, hogy lépéseket tesz, te idióta.
Nem tudod kiverni(!!) a fejedből! Őt pedig idegesíti a produkciód. Ha Berlinben lennél, szétveretné a hombár fejedet Chrissel. Mivel itt vagy Budapesten, ez nem olyan egyszerű. De, ha nem hagyod abba, a tanszék fel fogja neki ajánlani, hogy olcsón kiegyenesítjük a púpodat a kedvéért.
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:23:03
igen, bazmeg, sértő a büszkeségemet, hogy ezt csinálja, miközben kurvára semmi félnivalója nincs tőlem
sértő az egész
kibaszottul sértő
sértő az egész
kibaszottul sértő
1. Neked nincs büszkeséged!
Azt valahol elhagytad, kisfiam...
2. Zaklató elmebeteg vagy, igen!
3. Továbbra is kutakodsz utána, igen...
4. Ránts párat a pitonon, attól megnyugszol! LOL
Apr 18, 2015 15:23:03
sodika
Apr 18, 2015 15:23:29
meg olyan lennék, mint a Roland, aki kapualjban áll lesben, hogy hajat húzhasson
vagy az RGL, aki kiabálni megy oda a ház elé
sértő
nem vagyok ilyen
és kibaszottul indokolatlan úgy viselkednie még most is, mintha ilyen lennék, vagy bármikor is ilyen lettem volna
az van
hogy sért az így
sértő
Apr 18, 2015 15:23:29
broni
Apr 18, 2015 15:24:19
sodi, küld el minden komment nélkül andinak gg allintől a
meg akarlak erőszakolni
, ill, a hullával baszok című dalokat)))))))
meg akarlak erőszakolni
, ill, a hullával baszok című dalokat)))))))
Apr 18, 2015 15:24:19
-
Apr 18, 2015 15:24:53
nem mered leírni az úrhölgy nevét?
Apr 18, 2015 15:24:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 15:25:50
x38)
Még mindig görcsösen ismételgeted, hogy nem zaklattad.
Pedig igen. Zaklattad. Zaklattad. Zaklattad!
- Figyelted, mit csinál.
- Figyelted, hova megy.
- Színes-boldos levelekkel bombáztad.
- Hívogattad.
- Bejelentés nélkül odamentél hozzá.
- Bejelentés nélkül csomagot küldtél a címére.
- Sírós-videót csináltál neki.
- Fizikailag közeledtél hozzá.
- Amikor elhajtott a gecibe, akkor sem hagytad abba.
- MÉG MOST SEM HAGYOD ABBA!
Ez zaklatás, sodika. TÉNY.
Lehet, hogy a te autista világodban nem az, de sajnos a való világban igenis az. Az emberek pedig a való világban élnek. Ideje lenne neked is ezt tenned. Különben csak csalódás, sértődés, megbántódás lesz mindenből, amit csinálsz.
Pedig igen. Zaklattad. Zaklattad. Zaklattad!
- Figyelted, mit csinál.
- Figyelted, hova megy.
- Színes-boldos levelekkel bombáztad.
- Hívogattad.
- Bejelentés nélkül odamentél hozzá.
- Bejelentés nélkül csomagot küldtél a címére.
- Sírós-videót csináltál neki.
- Fizikailag közeledtél hozzá.
- Amikor elhajtott a gecibe, akkor sem hagytad abba.
- MÉG MOST SEM HAGYOD ABBA!
Ez zaklatás, sodika. TÉNY.
Lehet, hogy a te autista világodban nem az, de sajnos a való világban igenis az. Az emberek pedig a való világban élnek. Ideje lenne neked is ezt tenned. Különben csak csalódás, sértődés, megbántódás lesz mindenből, amit csinálsz.
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:26:20
Szerintem a mai és a tegnapi produkcióddal végleg elástad magad nála...
Csak azért, mert te olyan ,,büszke'' vagy (mire is?)! LOL
Hirtelen, indulatból írsz le dolgokat; most (is) nagyon elbasztad!
Estére jön Depresszió Dezső és Likőrke Lali, megen... ;)
Ha visszamész, két dolog elképzelhető:
1. Elvernek, nagyon...
2. Börtön, monopolyzhatsz majd a 100 kilós törökökkel, bezony...
Csak azért, mert te olyan ,,büszke'' vagy (mire is?)! LOL
Hirtelen, indulatból írsz le dolgokat; most (is) nagyon elbasztad!
Estére jön Depresszió Dezső és Likőrke Lali, megen... ;)
Ha visszamész, két dolog elképzelhető:
1. Elvernek, nagyon...
2. Börtön, monopolyzhatsz majd a 100 kilós törökökkel, bezony...
Apr 18, 2015 15:26:20
Haim
(
x10)
Apr 18, 2015 15:26:38
x10)
meg olyan lennék, mint a Roland, aki kapualjban áll lesben, hogy hajat húzzon
meg olyan lennék, mint a Roland, aki kapualjban áll lesben, hogy hajat húzzon
Szép haverjaid vannak , még szerencse,hogy a gyogyóban van és előmelegíti a helyet neked.
sodileaks
(
x10)
Apr 18, 2015 15:27:39
x10)
Apr 18, 2015 15:27:39
Igen, Fórizs Eszter. Miért nem mered leírni a nevét? Befenyített? Apr 18, 2015 15:27:39
sodika
Apr 18, 2015 15:27:53
Erre az egészre kibaszottul semmi oka nincs. Kibaszottul folytathatta volna nélkülem is a kiállításait is, mert kurvára üzembiztos volt a rendszer, és az utolsó napokban tényleg ki lettem tiltva, üzembiztosan a jelszavak lecserélésével, és a HTML-alapú FTP-kliens, meg PHPMyAdmin könyvtárainak .htaccess-be tiltottként történő beállítsával. Magában a kódban meg sose volt hátsó kapu.
Kurvára semmi oka erre az egészre.
Simán folytathatta volna a tevékenységét, az akkorra már üzembiztos, törhetetlen, és fasza weblapjával.
És kurvára sértő a feltételezés, hogy mindenféle titkos, belekódolt hátsó kapu-funkció segítségével továbbra is bent lettem volna (ilyen ugyanis tényleg nem volt, ezt be tudom bizonyítani, a kódban sehol nincs ilyesmi).
Kurvára semmi oka erre az egészre.
Simán folytathatta volna a tevékenységét, az akkorra már üzembiztos, törhetetlen, és fasza weblapjával.
Apr 18, 2015 15:27:53
fájó igazság
Apr 18, 2015 15:29:42
Sérti a midet? :DDDD
Napi több színezett, boldozott levél. Hívatlan látogatás a munkahelyén és az otthonában. Beépített figyelőprogram, amivel minden leütését monitoroztad. "Feltörést tagadni..."
Ügyvéddel, feljelentéssel fenyegetted, egyszer még a vállát is megragadtad. A facebookon mocskolod hónapok óta. Amiket ide írsz, az pedig külön pszichiátriai tanulmány.
Eddig még örültél neki, hogy nem tud visszatérni a régi kerékvágásba. Ne hazudozz, Snecike! Egyébként meg mindig más a hibás, Andi hibája, hogy nem tudod elfelejteni :DDDD
sértő az egész
kibaszottul sértő
sértő az egész
kibaszottul sértő
És igen, mivel még mindig a napjaid jelentős részét teszi ki az Andi után való kutakodás, ő teljes joggal igyekszik még jobban elbújni előled. Megértem.
Apr 18, 2015 15:29:42
sodika
Apr 18, 2015 15:30:07
Még mindig görcsösen ismételgeted, hogy nem zaklattad.
Pedig igen. Zaklattad. Zaklattad.
Pedig igen. Zaklattad. Zaklattad.
Kint, újabb 100 euró elfogyása után írtam neki, hogy mi van már, én olyan türelmes vagyok pedig. :(
barom. mindegy
A lényeg, hogy kurvára nincs semmi oka rá, hogy még manapság is ezeket a szarjait csinálja.
Apr 18, 2015 15:30:07
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:30:31
Te mit szólnál, ha egy gyöpagyú, beszédhibás, kitartott faszkalap hívogatna egész nap, küldene több oldalnyi e-mail-eket egy nap többször, meg sms-ek tucatjait; miközben dolgozol, a barátoddal vagy, éled az életed???
Apr 18, 2015 15:30:31
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 15:30:54
x9)
Hajat ugyan nem húztál, de beleolvastál a magánlevelezésébe és odamentél a munkahelyére hívatlanul, miután már közölte, hogy nem akar látni.
Te csak kamuprofilokat gyártasz FB-n, hogy leselkedhess a dolgai után, amikről letiltott a saját profiloddal.
Amúgy nyugodtan kiírhatod Fórizs nevét, vagy ennyire fosol egy újabb felpofozástól?
Te csak csomagot küldtél a címére és e-mail-eket írogattál erről, hogy átvegye neked és találkozhass vele.
Te egyben megtestesítesz majdnem mindenkit a holdkórosok közül.
fájó igazság
Apr 18, 2015 15:31:54
"Feltörést tagadni..."
Apr 18, 2015 15:31:54
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:33:02
barom. mindegy
barom. mindegy
1. Senki nem hívott ki!
2. Nem akart a közeli ismerősöd lenni!
3. Senki nem volt kíváncsi rá, hogy neked mi nagy élmény és mi ,,lifedanger''...
Ezeket most írom le századszor...
Apr 18, 2015 15:33:02
tigris
Apr 18, 2015 15:33:12
:D kurvanagy ahogy megvan sértődve a zaklató stalkergeci. két napja árulta el, hogy hívogatta telefonon , óriási :DD
megbántották a kis picsalelked sodi?
Apr 18, 2015 15:33:12
sodika
Apr 18, 2015 15:33:54
Sért, hogy úgy viselkedik, mintha oka lenne így viselkedni.
Mintha tényleg zaklató elmebeteg lennék, akitől félnie kell.
Mintha tényleg tönkretettem volna a projektjét.
Mintha tényleg nemtelen eszközökkel kémkedtem volna utána.
Mintha tényleg erőszakos lettem volna.
Mintha tényleg korlátoztam volna valaha is a mozgásában.
Mintha tényleg.
És ez, ami kurvára sértő.
Hogy láthatóan úgy tesz, mintha tényleg.
És mintha tényleg jó oka lenne erre a sok faszságra
Pedig kurvára nem.
ÉS EZ IGENIS KURVÁRA SÉRTŐ! :(
Amikor már éppen azt hinném, tényleg elfelejtett, és él tovább, csinál megint valamit azellen, hogy közel legyek, mintha közel lennék, és nem lennék kurvára távol, és mintha egyáltalán közel akarnék lenni még mindig.
Miközben kurvára nem.
Ez az, ami nagyon sértő érzés.
Mintha tényleg.
Pedig kurvára nem.
Amikor már éppen azt hinném, tényleg elfelejtett, és él tovább, csinál megint valamit azellen, hogy közel legyek, mintha közel lennék, és nem lennék kurvára távol, és mintha egyáltalán közel akarnék lenni még mindig.
Miközben kurvára nem.
Apr 18, 2015 15:33:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 15:34:28
x38)
Az az oka, hogy elege van belőled. Nem akar látni. Nem akar hallani rólad. Nem akar soha többé az életéből egy másodpercet sem neked szánni. Nem akarja az undorító pofádat látni a lájkolók között. Nem, nem és nem.
Ezért kizár mindenhonnan. Tudod miért?
MERT MÉG MINDIG FIGYELED, KÖVETED, ZAKLATOD.
Hívogatod, számot cserél.
Facebookon figyeled, törli a retardokat.
A galériát figyeled, más néven csinálja tovább.
Egy veszélyes bűnözőnek tart, és nem is áll távol az igazságtól.
Ehhez képest, te egy sértődött óvodás képét mutatod, amikor egy ragadozó vagy.
KÉT HÉTIG GYŰJTÖTTED NEKI A GECIDET!!!
MEG AKARTAD BASZNI!!!
Te, az undorító, púpos korcs! Naná, hogy le akar koptatni, bazdmeg! Okádhatnékja van, amikor arra gondol, hogy a vállára tetted a kezed. Időnként érzi a szájszagodat, amit a pofájába lihegtél, amikor ráakaszkodtál.
A "munkád" miatt bevételtől esett ki, mert elvesztek a levelei. "Feltörést tagadni", te nyomorult féreg!!
TE CSAK ÁRTOTTÁL NEKI, BAZDMEG!!!
Szállj le róla, amíg nem jelent fel. És ne sértődj meg ezen, ezt te csináltad magadnak, csak nem akarod bevallani. Autista gyernőtt vagy. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ezért kizár mindenhonnan. Tudod miért?
MERT MÉG MINDIG FIGYELED, KÖVETED, ZAKLATOD.
Hívogatod, számot cserél.
Facebookon figyeled, törli a retardokat.
A galériát figyeled, más néven csinálja tovább.
Egy veszélyes bűnözőnek tart, és nem is áll távol az igazságtól.
Ehhez képest, te egy sértődött óvodás képét mutatod, amikor egy ragadozó vagy.
KÉT HÉTIG GYŰJTÖTTED NEKI A GECIDET!!!
MEG AKARTAD BASZNI!!!
Te, az undorító, púpos korcs! Naná, hogy le akar koptatni, bazdmeg! Okádhatnékja van, amikor arra gondol, hogy a vállára tetted a kezed. Időnként érzi a szájszagodat, amit a pofájába lihegtél, amikor ráakaszkodtál.
A "munkád" miatt bevételtől esett ki, mert elvesztek a levelei. "Feltörést tagadni", te nyomorult féreg!!
TE CSAK ÁRTOTTÁL NEKI, BAZDMEG!!!
Szállj le róla, amíg nem jelent fel. És ne sértődj meg ezen, ezt te csináltad magadnak, csak nem akarod bevallani. Autista gyernőtt vagy. Ilyen nagyon egyszerű ez.
fájó igazság
Apr 18, 2015 15:35:02
Áldozat? Semmi oka nem volt, hogy kint legyél, csak az, hogy Andi körül akartál lebzselni. Nem másért hoztál áldozatot, hazug recskás, hanem Vera néniék érted, hogy ezt finanszírozták neked.
A munkádat otthonról is tudtad volna végezni, a nyelvet kint sem sikerült megtanulnod, se a főzést, se az önálló életvitelt. A munkát pláne nem akartad kipróbálni sem.
Nem áldozat volt a kint töltött hat hónapod, hanem kapitális KUDARC.
Apr 18, 2015 15:35:02
Vera néni
Apr 18, 2015 15:35:09
látod Fifi, megesznek reggelire a trollok.
Apr 18, 2015 15:35:09
Az Ágyéksérv Legendája
Apr 18, 2015 15:35:33
Endre, még mindig nem árultad el a kommenthaveroknak, hogyan keletkezett a sérved.
Ugye jól gondolom, hogy Andinéninek akartad demonstrálni a herkulesi erődet, csak beszartál az erőlködéstől? :)
Ugye jól gondolom, hogy Andinéninek akartad demonstrálni a herkulesi erődet, csak beszartál az erőlködéstől? :)
Apr 18, 2015 15:35:33
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:35:34
Mintha tényleg.
Pedig kurvára nem.
Miközben kurvára nem.
Mintha tényleg.
Pedig kurvára nem.
Miközben kurvára nem.
Elmebeteg vagy, ez nem vicc...
Apr 18, 2015 15:35:34
sodika
Apr 18, 2015 15:35:46
Meg, bazmeg.
Mintha lenne oka rá.
sért
Apr 18, 2015 15:35:46
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 15:36:40
x9)
Te magad írtad a faladon, hogy már letörölted a kódot a HDD-dről, de a Total Commander megjegyezte a keresési feltételek közt:

Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:37:47
Meg, bazmeg.
Mintha lenne oka rá.
sért
Mintha lenne oka rá.
sért
Egyem meg a pici szívedet...
Büfiztetés volt már ma?
Banánsplit? LOL
Apr 18, 2015 15:37:47
sodika
Apr 18, 2015 15:38:03
Egyik sem. Munkahelyen kaptam a melót, hogy nem tudják ki van ezzel a lappal (amihez mellesleg korábban semmi közön nem volt), nézzek már rá.
Apr 18, 2015 15:38:03
kajmán
Apr 18, 2015 15:38:06
Meg, bazmeg.
Mintha lenne oka rá.
sért
Mintha lenne oka rá.
sért
ilyenkor bizony perelni kell...
Apr 18, 2015 15:38:06
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:39:16
Mekkora volt a pofád reggel, te úristen!
Még nincs este, de Sírógörcs Sanya már kopogtat... LOL
Még nincs este, de Sírógörcs Sanya már kopogtat... LOL
Apr 18, 2015 15:39:16
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 18, 2015 15:39:24
x38)
Meg, bazmeg.
Mintha lenne oka rá.
sért
Mintha lenne oka rá.
sért
Beteg vagy.
Ő bármit csinál, azzal szerinted téged akar megbántani.
EZ a betegség, púp. A sérv csak egy lepkefing.
Egy függő vagy. Neked Andika a drogod.
tigris
Apr 18, 2015 15:40:35
Mintha tényleg.
Pedig kurvára nem.
Miközben kurvára nem.
Mintha tényleg.
Pedig kurvára nem.
Miközben kurvára nem.
1: zaklattad például a rendezvényen, amire hívatlanul odamentél és lökdösni kezdett
2: még december közepén se működött :DD pedig nyáron kellett volna indulnia
3: feltörést tagadni :DDDDDDDDD rendezvény kinyomozása mi volt?
4: ezerszer szlt, hogy hagyd békén. erre rendeltél egy csomagot a címére, és ugráltatni kezdted.
5: hát ez igaz, korlátozni nem tudnád, mert egy cérnakarú szar vagy. egy férfiatlan takony.
a létezésed sértő, vedd már észre!
Apr 18, 2015 15:40:35
Schwezoff Dávid
Apr 18, 2015 15:40:46
Mekkora musor van!
De sztem hamarosan eszmeletlenre likorkezi magat. Mindegy.
De sztem hamarosan eszmeletlenre likorkezi magat. Mindegy.
Apr 18, 2015 15:40:46
sodika
Apr 18, 2015 15:40:49
Szállj le róla
Nem írogatok neki, nem írok róla blogot, nem csinálok róla blogbejegyzéseket, nem írom le a nevét Facebook-on (az egyszeri karácsonyi alkalmat, amikor mégis, még tavaly töröltem).
Nyitott kapu döngetése.
Épp ezért sért ez a viselkedés, mintha tényleg blogolnék róla, videókat gyártanék róla, a nevét emlegetném Facebook-on, írógatnék neki, vagy akár az ismerőseinek, esetleg személyesen leskedősnék, vagy Chris számán hívógatnám.
Apr 18, 2015 15:40:49
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 15:41:15
x9)
Hazudsz. Mi a faszért keresgélnél a saját fájljaid közt a gépeden Total Commanderrel, ha egy weboldal forráskódját kéne elemezned? Ráadásul konkrét kódokat, aminek a magyarázatát a Google szépen kidobja jó pár helyen.
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:41:34
Elélveznél, ha belikeolna egy bejegyzést tőled?
Ezt most nagyon komolyan kérdezem!
Ezt most nagyon komolyan kérdezem!
Apr 18, 2015 15:41:34
fájó igazság
Apr 18, 2015 15:41:59
Monitorozás, követés, fizikai inzultus, feltörés, facebookos gyalázkodás, fenyegetés, színes-szagos levelek, csomag stb.
A kontaktlista miatt feljelentéssel zsaroltad, amit pedig csináltál, az szimplán nem működött, kivéve a sztalker funkciókat.
"Feltörést tagadni...", kamuprofilok, beépített monitorozó funkció, emailjeinek elolvasása.
Mintha tényleg erőszakos lettem volna
Hívatlan megjelenés a munkahelyén, miután megmondta, hogy látni sem akar. Hívatlan megjelenés a lakásán. Kéretlenül csomag rendelése a címére, hogy így erőszakolj ki találkozót. Emailes, telefonos és Vera néni általi zaklatás.
Megragadtad, nem hagytad elmenni, fizikailag korlátoztad, igen.
blablablablabla-picsogás-blablablabla ...mintha egyáltalán közel akarnék lenni még mindig.
Miközben kurvára nem.
Miközben kurvára nem.
24/7 figyelés a facebookon, hívogatás, álprofilok, újabb berlini kiruccanás tervezése, emlegetése a fórumodon és a közösségi oldalon.
Apr 18, 2015 15:41:59
tigris
Apr 18, 2015 15:42:13
Meg, bazmeg.
Mintha lenne oka rá.
sért
Mintha lenne oka rá.
sért
dehát nem úgy van te kis sírós picsa, hogy téged nemérdekel már ez a berlini rüfke? :DD
kurvanagy nézni, ahogy andi úgy játszik veled, mint a diszn ó a szarral. ahogy visítasz minden egyes alkalommal, sírógörcsben fetrengve.
nagyon vicces :DDDDDDDDdd
és ahogy szenvedsz, hogy téged megsértettek, az a legjobb!
Apr 18, 2015 15:42:13
kajmán
Apr 18, 2015 15:42:26
a senior programozón kifog a probléma, ezért félve megkérdi a hallgatag nagymenőt: elnézést tisztelt kolléga, nem tudna kisegíteni, mi már kifogytunk minden ötletből, rá tudna nézni?
Apr 18, 2015 15:42:26
sodika
Apr 18, 2015 15:42:43
1) zaklattad például a rendezvényen, amire hívatlanul odamentél és lökdösni kezdett
2: még december közepén se működött :DD
2: még december közepén se működött :DD
1) Ilyen konkrétan nem történt, ez hülyeség.
2) Be kellett állítani az új domain-hez a DNS-t, hogy ne kerüljenek SPAM-be a levelek. Azt hittem, a szolgáltató ezt automatikusan megteszi, és nem kell a cPanel-ben nekem turkálni hozzá. Ennyi történt decemberben.
Apr 18, 2015 15:42:43
sodika
Apr 18, 2015 15:43:22
Hazudsz. Mi a faszért keresgélnél a saját fájljaid közt a gépeden Total Commanderrel, ha egy weboldal forráskódját kéne elemezned?
Természetesen.
Apr 18, 2015 15:43:22
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:43:46
Nyitott kapu döngetése.
Nyitott kapu döngetése.
Próbáld meg, te emopicsa...
Apr 18, 2015 15:43:46
sodika
Apr 18, 2015 15:43:51
a senior programozón kifog a probléma
Vagy éppen szabadságon van, és a főnök csak engem tud megkérni. (Konkrétan ez volt a szitu)
Apr 18, 2015 15:43:51
tigris
Apr 18, 2015 15:44:24
sodi még nincs két órája, hogy lepatkányoztad és lekurváztad, és itt örjöngsz, hogy téged megsértettek azzal, hogy egy idegen embert törölt az ismerősei közül :DDDDDDDDDDDDDDD
Apr 18, 2015 15:44:24
sodika
Apr 18, 2015 15:44:45
Már decemberben, de kurvára.
Ezért gáz, hogy folyton olyanokat csinál, mintha nem így lett volna, csak hogy ezzel is megsértse még most is a lelkem.
csak azért
Apr 18, 2015 15:44:45
sodika
Apr 18, 2015 15:45:35
"Megragadtad, nem hagytad elmenni, fizikailag korlátoztad, igen."
Faszság, ilyen se volt.
Nem ragadtam meg meg soha, nem lökdöstem, semmi ilyesmi nem volt soha.
Faszság, ilyen se volt.
Apr 18, 2015 15:45:35
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:45:36
Gyűlnek már a könnyek, piranha?
Apr 18, 2015 15:45:36
Hiénaverő
Apr 18, 2015 15:46:42
Megy a meló pupposkeci?
Azt meg nem tudom honna szeded hogy Andi bújkál előled, amikor csak simán le vagy tiltva és nem tudsz semmit a jelenlegi helyzetéről, és arról hogy mit csinál. Az hogy nem vagy informálva, még nem jelenti hogy bújkálnak előled, csak azt hogy le vagy szarva magasról,Hahó!
De ahhoz képest hogy már decemberben leszálltál róla állítólag, még most, 4 hónap után is ez a téma. Unalmas már kurvára.
Inkább a tőrpéről mesélj!
Azt meg nem tudom honna szeded hogy Andi bújkál előled, amikor csak simán le vagy tiltva és nem tudsz semmit a jelenlegi helyzetéről, és arról hogy mit csinál. Az hogy nem vagy informálva, még nem jelenti hogy bújkálnak előled, csak azt hogy le vagy szarva magasról,Hahó!
De ahhoz képest hogy már decemberben leszálltál róla állítólag, még most, 4 hónap után is ez a téma. Unalmas már kurvára.
Inkább a tőrpéről mesélj!
Apr 18, 2015 15:46:42
sodika
Apr 18, 2015 15:46:52
Mindegy, sértő ez az egész kibaszottul.
Mintha lenne rá oka.
Úgy viselkedik.
Pedig nincs.
És csak azért, hogy ezzel is megsértsen, igen.
Hogy még most is a lelkemben mártogassa ezzel is a cipőjét.
Ezért.
Ez igenis sért.
mindegy, leszarom
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mintha lenne rá oka.
Úgy viselkedik.
Pedig nincs.
Ezért.
Ez igenis sért.
mindegy, leszarom
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Apr 18, 2015 15:46:52
Schwezoff Dávid
Apr 18, 2015 15:47:22
Nyitott kapu döngetése.
Nyitott kapu döngetése.
Sodika, ha egy mocskos illegalis bevandorlo ugynazt csinalta volna a csajommal, amit te az angyival, en mar regen kinyirtalak volna.
Ha a folytatasban levokkel probalkozol, esetleg meg is kinozlak elotte.
Apr 18, 2015 15:47:22
jiddise máme
(
x11)
Apr 18, 2015 15:47:34
x11)
Faszt zaklatom.
Nem is írok neki semmit.
Nem is írok neki semmit.
pedig biztos hiányoznak neki a színes szagos boldos levelek
tigris
Apr 18, 2015 15:47:38
Faszság, ilyen se volt.
Faszság, ilyen se volt.
fasztnem lökdösted! itt írtad, hogy mennyire kiakadt, mikor rárontottál bebaszva
Apr 18, 2015 15:47:38
fájó igazság
Apr 18, 2015 15:48:02
Faszság, ilyen se volt.
Faszság, ilyen se volt.
A többi pontra valahogy "elfelejtettél" válaszolni, te sírós kis emós picsa :DDDD
Kezd már megbomlani az elméd, amikor szembesítünk a zaklatásaiddal? Vered már magad a földhöz? Úgy kell elképzelni a mostani állapotodat, mint az Erzsébet téri ideggörcsöt? :DDDD
Apr 18, 2015 15:48:02
tigris
Apr 18, 2015 15:48:42
Mindegy, sértő ez az egész kibaszottul.
Mintha lenne rá oka.
Úgy viselkedik.
Pedig nincs.
Ezért.
Ez igenis sért.
mindegy, leszarom
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mintha lenne rá oka.
Úgy viselkedik.
Pedig nincs.
Ezért.
Ez igenis sért.
mindegy, leszarom
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
szerinted az normális, hogy alig pár órája a nyilvánosság előtt lekurvázol meg lepatkányozol valakit, napok óta szidod, és aztán nekiállsz örjöngeni, hogy téged megsértett valaki azzal, hogy a pókagecit törölte a fbook ismerősei közül?
Fekete Bikapata
Faszság, ilyen se volt.
Faszság, ilyen se volt.
Direkt kérte, hogy hagyd békén, erre megjelensz, ahol ő van, te paraszt...
Andi nagyon rendes volt veled, mert:
1. Nem szólt a rendőröknek (rengeteg bizonyítéka volt pedig a zaklatásodra)
2. Nem verettette szét a pofádat
3. Én a helyében felgyújtottam volna a pakkodat! LOL
Vegye át, mert neked köll! Hát micsoda egy tahó paraszt vagy te, he???
Schwezoff Dávid
Apr 18, 2015 15:49:00
Egyebkent: zsery penze?
Apr 18, 2015 15:49:00
sodika
Apr 18, 2015 15:49:18
Sért.
Sérti a büszkeségem, igenis, mintha lenne oka erre.
Mintha tényleg veszélyes zaklató lennék.
Sért a feltételezés.
Igenis.
Erről van szó.
Szemétség a feltételezés, és hogy úgy tesz, mintha lenne oka rá.
Pedig kurvára nincs, mert nem vagyok olyan zaklató személyiség, mint amilyen emberrel kapcsolatan indokolt lehetne az ilyen viselkedés
Kurvára nem
mindegy
Sért a feltételezés.
Igenis.
Erről van szó.
Pedig kurvára nincs, mert nem vagyok olyan zaklató személyiség, mint amilyen emberrel kapcsolatan indokolt lehetne az ilyen viselkedés
Kurvára nem
mindegy
Apr 18, 2015 15:49:18
SoDI-károsult megrendelő
Apr 18, 2015 15:49:42
Most az a szemét rüfke elvette a kicsi endike kedvét a melócsától. Holnap nem indulunk, ez szásszázalék...
Apr 18, 2015 15:49:42
mindegy
Apr 18, 2015 15:50:04
ezt az agymenést csak broni osztályú veteránok bírhatják, ők is részegen.
Apr 18, 2015 15:50:04
sodika
Apr 18, 2015 15:50:07
Sérti a lelkem, a büszkeségem, sért emberként, sért mindenhogyan.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Apr 18, 2015 15:50:07
tigris
Apr 18, 2015 15:50:51
Sért.
Sért a feltételezés.
Igenis.
Erről van szó.
Kurvára nem
mindegy
Sért a feltételezés.
Igenis.
Erről van szó.
Kurvára nem
mindegy
két napja még azzal büszkélkedtél, hogy hívogatod folyton. előtte meg azzal, hogy kinyomoztad, hogy hol lesz május elsején.
szóval inkább csak ne picsogjál....
Apr 18, 2015 15:50:51
sodileaks
(
x10)
Apr 18, 2015 15:51:22
x10)
Apr 18, 2015 15:51:22
-----> Duna Apr 18, 2015 15:51:22
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 15:51:46
x9)
Természetesen.
Természetesen.
Rendben, letöltötted. És véletlenül, valami isteni sugallatra a töménytelen sebezhetőség közül kiválasztasz egy konkrétat, fejből begépeled a Commander keresőjébe (ráadásul három verzióban is), de semmilyen más sérülékenységre sem keresel rá. Ez mennyire valószínű?
Vagy csak egyszerűen elfelejtetted, hova tetted a kis bejáratot Andi rendszerébe és megpróbáltad előkeresni?
tigris
Apr 18, 2015 15:51:54
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
érdekes ilyenkor milyen érzékeny vagy, mikor pókagecit törli valaki az ismerősei közül. bezzeg akkor nem voltál ilyen érzékeny, mikor lekurváztad meg lepatkányoztad, és arról értekeztél, hogy egy mocskos tolvaj, aki kihasználja az embereket.
Apr 18, 2015 15:51:54
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:52:08
Látod, most is csak az ,,én'', a ,,lelkem''...
(Jó szaros lehet már szegénynek a cipője...)
Hogy te mit okoztál/ okozhattál neki, leszarod!
Ismerős? ,,Leszajlak!''
Kaptad is a sallert egyből! LOL
(Jó szaros lehet már szegénynek a cipője...)
Hogy te mit okoztál/ okozhattál neki, leszarod!
Ismerős? ,,Leszajlak!''
Kaptad is a sallert egyből! LOL
Apr 18, 2015 15:52:08
mindegy
Apr 18, 2015 15:52:33
mennyit fizetsz most a lakhatásért sneci?
Apr 18, 2015 15:52:33
Hiénaverő
Apr 18, 2015 15:53:04
Zsendre, mikor veszed már észre hogy le vagy szarva, Hahó! Akármennyire is sérti a "büszkeséged" (LOL a nyilvános faszkiverőknek van ilyenjük? :D ), akárhogy akarod megmutatni hogy nélküle is boldogulsz, akármit csinálsz, LE VAGY SZARVA, Hahó!
Apr 18, 2015 15:53:04
jiddise máme
(
x11)
Apr 18, 2015 15:53:24
x11)
jól értettem, hogy te a kakásrózsát, aki palacsintát sütött neked, rendőrséggel fenyegetted meg?
mindegy
Apr 18, 2015 15:54:29
szép találat, zsidó!
Apr 18, 2015 15:54:29
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 15:55:52
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
1. Aki ilyen önző, aki mindenhol azt nézi, hogy mire tudják meghívni, mit tud tarhálni, aki könnyek nélkül ,,sír''; annak nem nagyon van lelke...
2. Büszkeséged? LOL
Férfiúi nincs, az tuti! Lásd.: kínos videó...
3. Szarból vagy, messze vagy az embertől!
Apr 18, 2015 15:55:52
mindegy
Apr 18, 2015 15:56:20
hehe, te retek geci, te vállalhatatlan parazita te, hát még rószát is feljelentetted abban a nagy fuck the system közben? mekkora egy ócska szar vagyxDDDDD
Apr 18, 2015 15:56:20
sodika
Apr 18, 2015 15:56:24
Hülye.
Nem hozzám, csöngetett fel, hanem a Papp professzorékhoz, vagy hogy hívták az ipsét. :)
A zaklatási ügyében volt erről szó
funkciónális analfabéta vagy :D
Na meló, csá.
Nem hozzám, csöngetett fel, hanem a Papp professzorékhoz, vagy hogy hívták az ipsét. :)
A zaklatási ügyében volt erről szó
funkciónális analfabéta vagy :D
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 15:56:24
Sheriff és sheriffné
Apr 18, 2015 15:56:34
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Amikor másokat kell sértegetni, nem vagy ilyen érzékeny.
Úgyhogy dögölj meg mihamarabb, te gerinctelen féreg.
Apr 18, 2015 15:56:34
eközben Berlinben
Apr 18, 2015 15:56:49
- Aaaaooooaaaaarhhhhhh!!! - üvöltötte Andi, mikor elélvezett egy irgalmatlanul kemény menet után, majd izzadságtól csatakosan, boldogon, fordult le Chris hatalmas, kemény farkáról a párnák közé.
- Tudod, cica, amióta a trollok segítségével végre sikerült kitörölnöm annak a zaklató, antiférfi nyomoréknak az álprofiljait az ismerőseim közül, még a szex is sokkal jobban esik. Végre újra szabadnak érzem magam.
- Azért ha legközelebb Berlinbe jön, szólok a török haverjaimnak, hogy "beszélgessenek" el vele egy kicsit. A saját kezemet nem koszolnám be vele. - mondta Chris, majd megcsókolta szerelmét, és rágyújtott egy méretes jointra. - Egyáltalán mit akart tőled az a zaklató? Én mindig azt hittem, hogy buzi.
- Az is! Csak egy mániákus elmebeteg. Ráadásul a púpja meg a sérve miatt pár percnél nem is bírja tovább a szexet. A buziságát meg magának is azzal tagadja, hogy rossz a pina dőlésszöge. - erre mind a ketten hatalmas röhögésben törtek ki, majd Chris elkezdte finoman izgatni először az ujjával, majd a nyelvével is Andi korát meghazudtolóan zsenge és rózsaszín punciját.
- Aaaaa, úgyhhhh... látom... aaaa... hogy neked nincs... prhoblémáááád... aaaa... a dőlésszöggel... - lihegte Andi, miközben szerelme újra az orgazmusig juttatta.
- Tudod, cica, amióta a trollok segítségével végre sikerült kitörölnöm annak a zaklató, antiférfi nyomoréknak az álprofiljait az ismerőseim közül, még a szex is sokkal jobban esik. Végre újra szabadnak érzem magam.
- Azért ha legközelebb Berlinbe jön, szólok a török haverjaimnak, hogy "beszélgessenek" el vele egy kicsit. A saját kezemet nem koszolnám be vele. - mondta Chris, majd megcsókolta szerelmét, és rágyújtott egy méretes jointra. - Egyáltalán mit akart tőled az a zaklató? Én mindig azt hittem, hogy buzi.
- Az is! Csak egy mániákus elmebeteg. Ráadásul a púpja meg a sérve miatt pár percnél nem is bírja tovább a szexet. A buziságát meg magának is azzal tagadja, hogy rossz a pina dőlésszöge. - erre mind a ketten hatalmas röhögésben törtek ki, majd Chris elkezdte finoman izgatni először az ujjával, majd a nyelvével is Andi korát meghazudtolóan zsenge és rózsaszín punciját.
- Aaaaa, úgyhhhh... látom... aaaa... hogy neked nincs... prhoblémáááád... aaaa... a dőlésszöggel... - lihegte Andi, miközben szerelme újra az orgazmusig juttatta.
Apr 18, 2015 15:56:49
sodika
Apr 18, 2015 15:57:57
leszarom
ha egyeseknek ez okoz örömöt, hogy más lelkében taposnak azzal, hogy úgy viselkednek, mintha a másik elől tényleg menekülni kellene, mert veszélyes, ha okozzon nekik örömöt
ez legyen a legnagyobb öröm az életében
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ha egyeseknek ez okoz örömöt, hogy más lelkében taposnak azzal, hogy úgy viselkednek, mintha a másik elől tényleg menekülni kellene, mert veszélyes, ha okozzon nekik örömöt
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Apr 18, 2015 15:57:57
mindegy
Apr 18, 2015 15:58:18
sneci tuti kápó lett volna ausvicban. ez mindennek a legalja ez az emberi lényhez hasonlító valami.
Apr 18, 2015 15:58:18
Rósza
Apr 18, 2015 15:58:23
Endre, én nem vagyok stalker, csak hetente egyszer szeretnék elbeszélgetni veled az Emgoldexről egy csésze tea mellett! Olyan nagy kérés ez?
Apr 18, 2015 15:58:23
Depresszió Dezső
Apr 18, 2015 15:58:52
Kopp-kopp!
Otthon vagy, Endy?
Otthon vagy, Endy?
Apr 18, 2015 15:58:52
Depresszió Dezső
Apr 18, 2015 16:00:47
leszarom
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
A legnagyobb öröm az életében, hogy magával foglalkozik, van barátja, van munkája, van szexuális élete, nem kamerába maszturbál, bezony!
Apr 18, 2015 16:00:47
tigris
Apr 18, 2015 16:00:50
leszarom
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
miért taposott a lelkedbe azzal, hgoy azt a pókát törölte az ismerősei közül, akit évek óta nem láttál?
Apr 18, 2015 16:00:50
A SODI
Apr 18, 2015 16:03:24
leszarom
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
NEKED NINCS LELKED, TE NÁCI FOS. NEKED NINCS MUNKAHELYED, NINCS MUNKÁD, AMIT EL KÉNE LÁTNOD, NINCS CSALÁDOD, NINCS JÖVŐD, NINCS JELENED, CSAK A FASZVERŐ MÚLTAD. KAPOD A KÁRPIT MEG A SZIPPANTÓS EZRESEIT, EZ VAGY TE 33 ÉVES VÉRPROFI PROGRAMOZÓ. MÉG HOGY A ZAKLATÓBÓL LEGYEN SÉRTETT???!444 HÁT A CIGÁNY IS CSAK ÁLDOZAT??!!44
Apr 18, 2015 16:03:24
evidenciák
Apr 18, 2015 16:03:58
Valszeg mert Andi úgy osztja meg a dolgait, hogy az ismerősök ismerősei is láthassák, vagyis a gyagyás pókagecin keresztül leskelődött a gülü után. Kicsavarták a távcsövet a kezéből, ezért picsog most.
Apr 18, 2015 16:03:58
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 16:05:44
És még mindig nem fogja fel, hogy mit tett/ tesz, hihetetlen...
Nem fogja fel, hogy az őrületbe lehet kergetni embereket azzal, amit csinált!
Nem fogja fel, hogy az őrületbe lehet kergetni embereket azzal, amit csinált!
Apr 18, 2015 16:05:44
rosza-figyelő
Apr 18, 2015 16:09:26
Kivételesen most tényleg nem hazudik, a professzoros zaklatásra gondolt, nem arra, hogy ő fenyegette meg.
Apr 18, 2015 16:09:26
Brian Tracy
Apr 18, 2015 16:10:16
Téves, mindig hazudik!
Apr 18, 2015 16:10:16
169 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

sért az egész
mindegy