akkor meg mijafaszra költötted az elmúlt hónapok nyelvórapénzét, ha még mindig úgy beszélsz, mint egy szókártya, mindenféle életszerűség nélkül?
Ich übe noch.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
púpszar, neked fogalmad sincs az alapvető emberi anatómiáról, igaz? egy sérv nem tud magától bezáródni, te fasz! konkrétan a hasfaladon keletkezett egy lyuk, és azon keresztül a belső szerveid nyomódnak ki. ez nem gyógyul meg magától, itt kurva komoly műtét kell, ahol beültetnek egy hálót, összevarrják a az izmokat, és utána fekvés jön egy jó darabig. hatalmas balek lennék, ha ebbe döglenél bele. bár megérdemelnéd, miután folyamatosan meglopod az adófizetőket, és ha bekerülnél kórházba, akkor minket is. mert a tb neked kiszámlázza, de nekünk nem téríti meg. úgyhogy annyival kevesebb pénz jut majd más betegre, te féreg!
* rossz dőlésszög, hahó *
My English is still too weak.
I'll do anything, just please forgive me! I beg you!
ez az egész faszság, a SoDI erős, a SoDI egészséges.
köszönjük!
neki a magyar is annak számít
להשתמש השפה האם שלך אז
héberül se? állítólag az az anyanyelve. a moszados trollok meg értik úgyis :DDDD hallod púp, pont ma hoztak be hozzánk egy csövit, megverték szerencsétlent meg kifosztották. ő sem fizet tébét, mondjuk nincs is miből. az egy dolog, hogy iszonyatosan hálás volt azért, hogy normálisan bántunk vele, de azóta önszorgalomból kitakarította a kórtermet, ahol elhelyeztük, meg segítet az idős betegeknek wc-re menni, felolvas nekik az újságból. ő is mások levetett cuccában jár, de az legalább tiszta, mert hetente kimossa automata mosodában. ő valahogy elboldogul a géppel, nem úgy mint te, te fasz! pedig a fószernek csak 8 általánosa van, építőmunkás volt sokáig. elvált, kirúgták, ötven évesen meg már nem kap munkát, nem ért semmihez. lehet, hogy piál, nem tudom, nem is érdekel. de inkább egy ilyen emberre menjen el az adóm meg a oep pénze, mint a hozzád hasonló férgekre!
50 Euró. Én annyit küldtem, az pedig, hogy a véjpjofi Western Uniont használ, mint valami balek, és az legombolta az összeg 20 százalékát, így csak 40-et kapott, nem az én saram.
Persze a zsidó bankok rohadjanak meg, mi? A WU az más. :)
mucuska, baszhatod a "helyes" szórendedet, ha úgy beszélsz, mint egy tankönyvi papírmaséfigura
Zsery, ez az 50 euro remek befektetes volt! Mennyi vidam percet okozott a trolloknak, mikor ezt felvetjuk a pupos koboldunknak!
szerintem írhasson németül, jól lehet rajta szórakozni
Még ha úgy beszélne. Ezt a Maloche például alapvetően fizikai melót jelent, alja munkát. De nincs élő ember, aki komolyan használná a szót. Vagyis biztosan van, de nagy valószínűséggel az Egyesült Államokban vagy Izraelben él, ugyanis ez jiddis. Sneci valószínűleg ráguglizott a melóra, aztán ezt dobta ki neki. Púp tudása egy nagy nulla. Még arra sem képes, hogy eldöntse, milyen szót kéne használnia, ha már saját kútfőből nem megy.
Tekinthetjük súlyos hibának, hogy aSodi bebizonyította, hogy a némettudása lófaszt sem ér?
Ja, ezzel én is így vagyok, különösen mókás volt az a pitizés, amit levágott érte november-decemberben - alig egy évvel azután, hogy én voltam a lenézett kétkezi munkából élő holland mosogatófiú.
(Szívesen csinálnék róla szócikket a Sodipédiára, beillesztve a színes-boldos könyörgős leveleket, csak adjon valaki jogosultságot.)
Ennyi.
azt nem mondanám, hogy lófaszt se, passzívnak még elmegy, sneckó ott baszhatja majd, ha egy élő német nem ezeket a szókártya meg tankönyvmondatokat hozza, illetve amikor az állásinterjón (*pr.) a vele szemben ülő nem azt mondja majd, amit begyakorolt a tanárral
Sodi némettudása közepes gimis szinten állhat jó esetben. Bár ezt kizárólag az íráskészségéről mondhatjuk el, ráadásul ahhoz is szótárt, google translate-et használ. Élőben szinte biztos, hogy beszélni alig tud, a szövegértése pedig kvázi egyenlő a nullával.
Ezek után talán jogos lehet a kérdés, hogy milyen szinten lehetett az a (kisegítő) gimnázium, ahol a recskás leérettségizhetett németből, ha még másfél év intenzív tanulás után is csak itt tart most.
EIN ANDERE TROTTEL
Bár a mondat első fele erős paródiarovat, a másodikkal nem tudok vitába szállni XD
So, after a few months you'll finally be able to again your access.
*Parody thread
Amikor ezt leírtad, a lábaddal is dobbantottál egyet, ugye?
Your "English" is like your Hungarian, butthead.
But it seems to me, that you even have to learn the basics of hungarian grammar. Also, take a look at the number of typos in your comments. For a native speaker of hungarian, this is just pathetic.
By the way, can you show us those documentations written in english, that you claim to understand?
Again yours the access?
Nevermind.
practice makes perfect
örülj, hogy gyakorolohatod az angolt, ingyen és bérmentve, te hálátlan szar
Dude, you need to learn english first, to be able to entertain the tourists on Blaha square.
That could be life-saving for you! The other hobos won't share their food with you, unless you earn money!
How do you say melócsá in english?
See you later, work is calling*
*pr
nem igazán tud ugy se.....
Yes I call him, but he never answers!
Because of jews, you know
Not really... :-)
én román......
Szlovak zsido ugyvedek!
Még magyarul se mondunk olyat, hogy skype-ban, de olyat se, hogy el van kezdődve (mert az "is started" kb ezt jelenti)
Igaza van a trolloknak, előbb magyarul tanulj meg.
Fapper.
Recsi = Fappy
She was a dude.
Wanker Xd
Wanker.
Ok, I hurried, I did'nt have enough time to think about the grammar, because my teacher was already online.
And your arms are still weaker than your legendary python.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Öffentliche schwanzausschlager.
It never occurred to me to do such a job. :D
A faszszopás meg a segged baszatása az szellemi munka, púpszter?
és? azt magyaráztad, hogy semmit sem fejlődtél amíg ott voltál, sőt, gyakorlatilag szobában ültél vagy 'angolul' beszéltél a részeg füves csajokkal, hogy milyen szar a DJ
ez ugyanaz, mint a 28 félév etyetyem. és kurvára dolgozhatsz, ha még mindig itt fosod a szót, küszködve a német mondatokkal :D
jiddise máme
(
x11)
May 16, 2015 13:20:19
x11)
Ich weiß es genau.
Ich lebte fast 6 Monaten lang in Deutschland, erinnerst du dich daran?
akkor meg mijafaszra költötted az elmúlt hónapok nyelvórapénzét, ha még mindig úgy beszélsz, mint egy szókártya, mindenféle életszerűség nélkül?
Örebro
May 16, 2015 13:20:36
en most viszont megyek egy c30-at probavezetni, mert megrdemlem, bye
May 16, 2015 13:20:36
sodika
May 16, 2015 13:21:09
Ich übe noch.
May 16, 2015 13:21:09
sodika
May 16, 2015 13:21:34
Bye
May 16, 2015 13:21:34
valóság
May 16, 2015 13:26:32
andi verriet mir, nord böse hexe
May 16, 2015 13:26:32
sodi kifordult bele vagyo
May 16, 2015 13:33:31
Geh mal weg Trottyli
May 16, 2015 13:33:31
neuköln
May 16, 2015 13:40:37
Ez az egész fórum egy szürreális kamu. Sodi nem is él már.
May 16, 2015 13:40:37
jiddise máme
(
x11)
May 16, 2015 13:43:16
x11)
kábé addig bírja majd a német szókártya-szókincset, amíg nem jön rá egy andigyalázós roham, én max. 1 napot adok neki
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 16, 2015 13:52:20
x16)
Nem kell vele foglalkozni, és megunja.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
csivaegő
May 16, 2015 13:53:28
Elvileg. Gyakorlatilag nincs kizáródás, mert miért lenne?
Ennyi erővel be is záródhatna, amire ugyanígy kicsi az esély.
Ennyi erővel be is záródhatna, amire ugyanígy kicsi az esély.
púpszar, neked fogalmad sincs az alapvető emberi anatómiáról, igaz? egy sérv nem tud magától bezáródni, te fasz! konkrétan a hasfaladon keletkezett egy lyuk, és azon keresztül a belső szerveid nyomódnak ki. ez nem gyógyul meg magától, itt kurva komoly műtét kell, ahol beültetnek egy hálót, összevarrják a az izmokat, és utána fekvés jön egy jó darabig. hatalmas balek lennék, ha ebbe döglenél bele. bár megérdemelnéd, miután folyamatosan meglopod az adófizetőket, és ha bekerülnél kórházba, akkor minket is. mert a tb neked kiszámlázza, de nekünk nem téríti meg. úgyhogy annyival kevesebb pénz jut majd más betegre, te féreg!
May 16, 2015 13:53:28
Schwezoff Dávid
May 16, 2015 13:59:37
púpszar, neked fogalmad sincs az alapvető emberi anatómiáról, igaz?
* rossz dőlésszög, hahó *
May 16, 2015 13:59:37
snecigeci
(
x44)
May 16, 2015 14:02:13
x44)
A trollok magyarul, angolul és héberül beszélnek. Recskás, innentől minden további német karattyolásod törölve lesz.
She was a dude.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 16, 2015 14:07:06
x30)
Illetve szlovákul is, de azt csak a szafarikon.
sodika
May 16, 2015 14:08:22
A trollok magyarul, angolul és héberül beszélnek. Recskás, innentől minden további német karattyolásod törölve lesz.
May 16, 2015 14:08:22
peinliche Frage
May 16, 2015 14:08:29
Hallo Wichser, was hast du für deine Mutter zum Muttertag geschenkt?
May 16, 2015 14:08:29
peinliche Frage
May 16, 2015 14:13:15
Wie sieht's mit deinem Eingeweidebruch aus? Zähne in Ordnung?
Hast schon das Geld für deine Beerdigung zusammen?
Hast schon das Geld für deine Beerdigung zusammen?
May 16, 2015 14:13:15
Public Dickoutbeater
May 16, 2015 14:13:28
I'll do anything, just please forgive me! I beg you!
May 16, 2015 14:13:28
likőrke
May 16, 2015 14:14:59
ez az egész faszság, a SoDI erős, a SoDI egészséges.
May 16, 2015 14:14:59
Ismail Mowshowitch
May 16, 2015 14:15:43
Was ist mit Gerys Geld?
May 16, 2015 14:15:43
xray
May 16, 2015 14:16:07
köszönjük!
May 16, 2015 14:16:07
evidenciák
May 16, 2015 14:19:08
Sodi németje, amit itt bemutatott, még a szókártyák és tankönyvi példamondatok szintjétől is messze elmarad. A magyar mondatszerkezetnek és szófordulatoknak a tükörfordítása. A német nyelv felépítése gyökeresen különbözik a magyartól, ezért ha valaki nem beszéli, egy másik germán nyelvből igyekszik google fordítóval németre átalakítani a mondatait, mondjuk angolból. Az sem produkál tökéletes eredményt, de sokkal jobban közelíti a valóságot, mint az, amit a gyagyás művel. Egy német valószínűleg megértené a legtöbb esetben, hogy mit akar, de egy komolyabb beszélgetést képtelen lenne lefolytatni. Pláne állásinterjút.
Annyit megállapíthatunk, hogy a magabiztos nyelvtanja (*pr) a névelők különböző esetben használt formáira korlátozódik, bár azt egész rendesen megtanulta. Szintén beseggelt jó pár szót, de ez a szókincs hiányos, elavult, a beszélt vagy a mai, írott nyelvtől nagyon távol áll. Az, hogy mindezt írásban, nagy valószínűséggel segítséggel tudja produkálni, nem sok jót jelenthet a beszédkészségével kapcsolatban. Pláne a szövegértésével, ami az elmesélése alapján nagyjából nulla. Mindez két év után, ami alatt semmi más dolga nem volt, minthogy németül tanuljon, ráadásul fél évig Németországban.
Annyit megállapíthatunk, hogy a magabiztos nyelvtanja (*pr) a névelők különböző esetben használt formáira korlátozódik, bár azt egész rendesen megtanulta. Szintén beseggelt jó pár szót, de ez a szókincs hiányos, elavult, a beszélt vagy a mai, írott nyelvtől nagyon távol áll. Az, hogy mindezt írásban, nagy valószínűséggel segítséggel tudja produkálni, nem sok jót jelenthet a beszédkészségével kapcsolatban. Pláne a szövegértésével, ami az elmesélése alapján nagyjából nulla. Mindez két év után, ami alatt semmi más dolga nem volt, minthogy németül tanuljon, ráadásul fél évig Németországban.
May 16, 2015 14:19:08
peinliche Frage
May 16, 2015 14:19:54
Tja, jetzt will er wohl doch nicht mehr die Sprache üben :)
May 16, 2015 14:19:54
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 16, 2015 14:20:29
x30)
Szerintem semmilyen idegen nyelven ne írhasson ide a recskás, viszont minden olyan videóját szabadjon beraknia, amiben idegen nyelven beszél.
xray
May 16, 2015 14:30:06
Szerintem semmilyen idegen nyelven ne írhasson ide a recskás, viszont minden olyan videóját szabadjon beraknia, amiben idegen nyelven beszél.
neki a magyar is annak számít
May 16, 2015 14:30:06
IsmeretlenJoAkaro
May 16, 2015 14:30:09
להשתמש השפה האם שלך אז
May 16, 2015 14:30:09
banshee
(
x24)
May 16, 2015 14:33:30
x24)
Recskás, nem erről volt szó.
Héberül, magyarul vagy angolul írhatsz csak.
csivaegő
May 16, 2015 14:33:52
héberül se? állítólag az az anyanyelve. a moszados trollok meg értik úgyis :DDDD hallod púp, pont ma hoztak be hozzánk egy csövit, megverték szerencsétlent meg kifosztották. ő sem fizet tébét, mondjuk nincs is miből. az egy dolog, hogy iszonyatosan hálás volt azért, hogy normálisan bántunk vele, de azóta önszorgalomból kitakarította a kórtermet, ahol elhelyeztük, meg segítet az idős betegeknek wc-re menni, felolvas nekik az újságból. ő is mások levetett cuccában jár, de az legalább tiszta, mert hetente kimossa automata mosodában. ő valahogy elboldogul a géppel, nem úgy mint te, te fasz! pedig a fószernek csak 8 általánosa van, építőmunkás volt sokáig. elvált, kirúgták, ötven évesen meg már nem kap munkát, nem ért semmihez. lehet, hogy piál, nem tudom, nem is érdekel. de inkább egy ilyen emberre menjen el az adóm meg a oep pénze, mint a hozzád hasonló férgekre!
May 16, 2015 14:33:52
peinliche Frage
May 16, 2015 14:36:00
Mai német nyelvleckénk következik!
sérv - e Hernie
sérv - r Eingeweidebruch
fogszuvasodás - e Karies
gerincferdülés - e Rückengratverkrümmung
gerincferdülés - e Skoliose
Ich habe keine Krankenversicherung.
Nincs betegbiztosításom.
Ich habe eine Berechtigung auf Notfallhilfe!
Sürgősségi ellátásra jogosult vagyok!
Welche Medikamente sind kostenlos?
Mely gyógyszerek ingyenesek?
Bitte, schläfern Sie mich nicht ein, mein Herrchen holt mich schon ab!
Kérem ne altassanak el, értem fog jönni a gazdi!
sérv - e Hernie
sérv - r Eingeweidebruch
fogszuvasodás - e Karies
gerincferdülés - e Rückengratverkrümmung
gerincferdülés - e Skoliose
Ich habe keine Krankenversicherung.
Nincs betegbiztosításom.
Ich habe eine Berechtigung auf Notfallhilfe!
Sürgősségi ellátásra jogosult vagyok!
Welche Medikamente sind kostenlos?
Mely gyógyszerek ingyenesek?
Bitte, schläfern Sie mich nicht ein, mein Herrchen holt mich schon ab!
Kérem ne altassanak el, értem fog jönni a gazdi!
May 16, 2015 14:36:00
csendes többség
May 16, 2015 14:40:44
Éljen a soderáció!
May 16, 2015 14:40:44
peinliche Frage
May 16, 2015 14:49:10
RGL edition:
Gnädiger Herr, Almosen für den armen Zigeuner!
Kegyelmes uram, alamizsnát a szegény cigánynak!
Arbeiten? Du dreckiger Nazi!
Dolgozni? Te mocskos náci!
Was meinen Sie mit "bezahlen"?
Mi az, hogy "fizetni"?
Wenn ihr mich nicht umsonst versorgt, seid ihr alle Nazischweine!
Ha nem láttok el ingyen, náci disznók vagytok!
Meine ex-Frau ist Prostituerte, und wurde bereits vom ganzen Dorf gefickt.
Volt feleségem prostiuált, és már megbaszta az egész falu.
Böse Mächte haben meine Tochter entführt!
Sötét hatalmak elrabolták a lányomat!
Alte Hure, wo bleibt mein Frühstück?
Vén kurva, hol a reggelim?
Gnädiger Herr, Almosen für den armen Zigeuner!
Kegyelmes uram, alamizsnát a szegény cigánynak!
Arbeiten? Du dreckiger Nazi!
Dolgozni? Te mocskos náci!
Was meinen Sie mit "bezahlen"?
Mi az, hogy "fizetni"?
Wenn ihr mich nicht umsonst versorgt, seid ihr alle Nazischweine!
Ha nem láttok el ingyen, náci disznók vagytok!
Meine ex-Frau ist Prostituerte, und wurde bereits vom ganzen Dorf gefickt.
Volt feleségem prostiuált, és már megbaszta az egész falu.
Böse Mächte haben meine Tochter entführt!
Sötét hatalmak elrabolták a lányomat!
Alte Hure, wo bleibt mein Frühstück?
Vén kurva, hol a reggelim?
May 16, 2015 14:49:10
Zsery
May 16, 2015 14:54:27
Most már azt meséld el mi akadályoz meg abbsn, hogy szaros 40 eurót megadj Gerynek. Egy olyan munkáért kértél pénzt amit nem végeztál el.
50 Euró. Én annyit küldtem, az pedig, hogy a véjpjofi Western Uniont használ, mint valami balek, és az legombolta az összeg 20 százalékát, így csak 40-et kapott, nem az én saram.
May 16, 2015 14:54:27
jiddise máme
(
x11)
May 16, 2015 14:54:33
x11)
Wenn die Wortfolge stimmt, ist das mehr als eine einfache Lehnübersetzung, glaube ich.
mucuska, baszhatod a "helyes" szórendedet, ha úgy beszélsz, mint egy tankönyvi papírmaséfigura
Schwezoff Dávid
May 16, 2015 14:56:04
Zsery, ez az 50 euro remek befektetes volt! Mennyi vidam percet okozott a trolloknak, mikor ezt felvetjuk a pupos koboldunknak!
May 16, 2015 14:56:04
jiddise máme
(
x11)
May 16, 2015 14:57:15
x11)
Recskás, nem erről volt szó.
szerintem írhasson németül, jól lehet rajta szórakozni
Fakenguru
(
x5)
May 16, 2015 14:58:15
x5)
Ok, Wichser, lass uns sehen, wie gut dein Deutsch ist. Kannst du das übersetzen?
Ich habe keine Kohle, weil ich ein Faultier bin. Mein Schwanz kann ich nur zum schiefen verwenden, sonst ist es sinnlos. Ich habe deswegen kein Bock zum arbeiten.
Hát azért hetyetye.
Ich habe keine Kohle, weil ich ein Faultier bin. Mein Schwanz kann ich nur zum schiefen verwenden, sonst ist es sinnlos. Ich habe deswegen kein Bock zum arbeiten.
broni
May 16, 2015 15:05:06
kellemes jó reggelt!!!!!!!!!
May 16, 2015 15:05:06
-
May 16, 2015 15:10:32
Még ha úgy beszélne. Ezt a Maloche például alapvetően fizikai melót jelent, alja munkát. De nincs élő ember, aki komolyan használná a szót. Vagyis biztosan van, de nagy valószínűséggel az Egyesült Államokban vagy Izraelben él, ugyanis ez jiddis. Sneci valószínűleg ráguglizott a melóra, aztán ezt dobta ki neki. Púp tudása egy nagy nulla. Még arra sem képes, hogy eldöntse, milyen szót kéne használnia, ha már saját kútfőből nem megy.
May 16, 2015 15:10:32
ál-sodika
May 16, 2015 15:10:48
Úgy döntöttem, hogy egy napra nyelvtanáraim közé fogadom a trollokat.
May 16, 2015 15:10:48
Новый читатель
May 16, 2015 15:13:30
Úgy döntöttem, hogy egy napra nyelvtanáraim közé fogadom a trollokat.
Tekinthetjük súlyos hibának, hogy aSodi bebizonyította, hogy a némettudása lófaszt sem ér?
May 16, 2015 15:13:30
Zsery
May 16, 2015 15:14:34
Ja, ezzel én is így vagyok, különösen mókás volt az a pitizés, amit levágott érte november-decemberben - alig egy évvel azután, hogy én voltam a lenézett kétkezi munkából élő holland mosogatófiú.
(Szívesen csinálnék róla szócikket a Sodipédiára, beillesztve a színes-boldos könyörgős leveleket, csak adjon valaki jogosultságot.)
May 16, 2015 15:14:34
sodileaks
(
x10)
May 16, 2015 15:17:38
x10)
egyszer felkérdezhetnéd az 50 euró miatt, amikor a hölgyúr elviszi sétáltatni valami tüntetésre. :) (Szívesen csinálnék róla szócikket a Sodipédiára, beillesztve a színes-boldos könyörgős leveleket, csak adjon valaki jogosultságot.)
jiddise máme
(
x11)
May 16, 2015 15:20:27
x11)
azt nem mondanám, hogy lófaszt se, passzívnak még elmegy, sneckó ott baszhatja majd, ha egy élő német nem ezeket a szókártya meg tankönyvmondatokat hozza, illetve amikor az állásinterjón (*pr.) a vele szemben ülő nem azt mondja majd, amit begyakorolt a tanárral
broni
May 16, 2015 15:22:35
sodi, milyen volt a zsinagógában??????
May 16, 2015 15:22:35
Hiénaverő
May 16, 2015 15:26:19
Zsery, betehetnéd ide a leveleket, aztán majd felrakják a szerkesztők a Zsodipédiára. Nagy az arca a gnómnak, jó lenne látni némi csicskulást :D
May 16, 2015 15:26:19
sodika
May 16, 2015 15:38:30
This isn't fair. In german I can already write, what I want, but in english I still can't. :(
May 16, 2015 15:38:30
broni
May 16, 2015 15:38:50
sodi, hogy van németül:annak a tolókocsis alkesznek meg nincs lába, biztos a szociális segély miatt vágatta le, az a büdös kurva beszélte rá, aki tolja?????
May 16, 2015 15:38:50
-
May 16, 2015 15:39:48
Sodi némettudása közepes gimis szinten állhat jó esetben. Bár ezt kizárólag az íráskészségéről mondhatjuk el, ráadásul ahhoz is szótárt, google translate-et használ. Élőben szinte biztos, hogy beszélni alig tud, a szövegértése pedig kvázi egyenlő a nullával.
Ezek után talán jogos lehet a kérdés, hogy milyen szinten lehetett az a (kisegítő) gimnázium, ahol a recskás leérettségizhetett németből, ha még másfél év intenzív tanulás után is csak itt tart most.
May 16, 2015 15:39:48
Schwezoff Dávid
May 16, 2015 15:40:07
sodi, hogy van németül:annak a tolókocsis alkesznek meg nincs lába, biztos a szociális segély miatt vágatta le, az a büdös kurva beszélte rá, aki tolja?????
EIN ANDERE TROTTEL
May 16, 2015 15:40:07
sodika
May 16, 2015 15:40:14
I will be in english only after few month at that level.
May 16, 2015 15:40:14
-
May 16, 2015 15:40:48
This isn't fair. In german I can already write, what I want, but in english I still can't. :(
Bár a mondat első fele erős paródiarovat, a másodikkal nem tudok vitába szállni XD
May 16, 2015 15:40:48
Public Dickoutbeater
May 16, 2015 15:43:54
So, after a few months you'll finally be able to again your access.
*Parody thread
May 16, 2015 15:43:54
Schwezoff Dávid
May 16, 2015 15:44:37
Viszont csak igy etimologiailag: a magyar "ven trotty" kifejezes nem ebbol a nemet trottelbol ered?
May 16, 2015 15:44:37
sodika
May 16, 2015 15:46:50
In english I still have to learn the grammatical basics.
Earlier I lerned everything, but they still don't constitute a system in my head.
I want to wrtite in german!
Earlier I lerned everything, but they still don't constitute a system in my head.
May 16, 2015 15:46:50
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 16, 2015 15:48:29
x30)
Amikor ezt leírtad, a lábaddal is dobbantottál egyet, ugye?
Schwezoff Dávid
May 16, 2015 15:49:02
Your "English" is like your Hungarian, butthead.
May 16, 2015 15:49:02
Hiénaverő
May 16, 2015 15:52:32
Jó a Hunglish-ed Zsodi!
May 16, 2015 15:52:32
Public Dickoutbeater
May 16, 2015 15:55:36
But it seems to me, that you even have to learn the basics of hungarian grammar. Also, take a look at the number of typos in your comments. For a native speaker of hungarian, this is just pathetic.
By the way, can you show us those documentations written in english, that you claim to understand?
May 16, 2015 15:55:36
Haim
(
x10)
May 16, 2015 16:03:08
x10)
Fordítási feladat :
Western Union nélkül konkrétan már holnap éheznék.
Még a púpom jobban kitüremkedik mint a sérvem.
Könyörgöm béküljünk ki!
Óhelló, ez itt egy technikai próba!
Emelt szinten :
Bárkinek feltűnhet buzipornós könyvjelző a gépén és ezzel kivételesen még OMZ is egyetért.
Jelöljön meg egy közmű céget,akinél még nincs Sodinak tartozása!
Ön szerint 2015-ben milyen állapotban van a piton, ha nőneműtől érik ingerek?
( legalább 3 perc elvárt! )
Puha
Félkemény
Kemény Xd
Ott lesz e Sodi a 2015- ös Budapest Prideon?
A tesztet helyesen beküldők között egy pátyi kirándulást sorsolunk ki!
Western Union nélkül konkrétan már holnap éheznék.
Még a púpom jobban kitüremkedik mint a sérvem.
Könyörgöm béküljünk ki!
Óhelló, ez itt egy technikai próba!
Emelt szinten :
Bárkinek feltűnhet buzipornós könyvjelző a gépén és ezzel kivételesen még OMZ is egyetért.
Jelöljön meg egy közmű céget,akinél még nincs Sodinak tartozása!
Ön szerint 2015-ben milyen állapotban van a piton, ha nőneműtől érik ingerek?
( legalább 3 perc elvárt! )
Puha
Félkemény
Kemény Xd
Ott lesz e Sodi a 2015- ös Budapest Prideon?
A tesztet helyesen beküldők között egy pátyi kirándulást sorsolunk ki!
mindegy.
May 16, 2015 16:03:47
Again yours the access?
Nevermind.
May 16, 2015 16:03:47
jiddise máme
(
x11)
May 16, 2015 16:06:05
x11)
practice makes perfect
örülj, hogy gyakorolohatod az angolt, ingyen és bérmentve, te hálátlan szar
Dr. Kotász
May 16, 2015 16:06:09
Dude, you need to learn english first, to be able to entertain the tourists on Blaha square.
That could be life-saving for you! The other hobos won't share their food with you, unless you earn money!
May 16, 2015 16:06:09
sodika
May 16, 2015 16:06:52
Ok, my lesson is started (in Skype).
Bye.
Bye.
May 16, 2015 16:06:52
jiddise máme
(
x11)
May 16, 2015 16:07:44
x11)
ha hajlandó vagy felrakni ahogy elszavalod azt a német verset, cserébe javítom az angolodat két napig
deal?
deal?
Dr. Kotász
May 16, 2015 16:08:31
Bye.
Bye.
May 16, 2015 16:08:31
broni
May 16, 2015 16:19:25
lassan google fordító kell ehhez a fórumhoz......
May 16, 2015 16:19:25
snecigeci
(
x44)
May 16, 2015 16:20:17
x44)
Próbálkozz a magyarral, recsi.
She was a dude.
Schwezoff Dávid
May 16, 2015 16:20:23
*pr
May 16, 2015 16:20:23
broni
May 16, 2015 16:21:33
Próbálkozz a magyarral, recsi.
nem igazán tud ugy se.....
May 16, 2015 16:21:33
work
May 16, 2015 16:25:44
*pr
*pr
May 16, 2015 16:25:44
Schwezoff Dávid
May 16, 2015 16:27:47
May 16, 2015 16:27:47
Király Linda
May 16, 2015 16:36:16
Hát magyarok vagyunk, nem?!?!?!?!?!????????
May 16, 2015 16:36:16
free gay porn movies
May 16, 2015 16:36:20
Not really... :-)
May 16, 2015 16:36:20
broni
May 16, 2015 16:46:12
én román......
May 16, 2015 16:46:12
Schwezoff Dávid
May 16, 2015 16:46:40
Szlovak zsido ugyvedek!
May 16, 2015 16:46:40
-
May 16, 2015 16:50:17
Hogy mondják angolul, hogy recskás?
May 16, 2015 16:50:17
Zsery
May 16, 2015 16:51:00
Bye.
Bye.
Még magyarul se mondunk olyat, hogy skype-ban, de olyat se, hogy el van kezdődve (mert az "is started" kb ezt jelenti)
Igaza van a trolloknak, előbb magyarul tanulj meg.
May 16, 2015 16:51:00
snecigeci
(
x44)
May 16, 2015 16:52:36
x44)
Fapper.
Recsi = Fappy
Public Dickoutbeater
May 16, 2015 16:53:48
Wanker Xd
May 16, 2015 16:53:48
-
May 16, 2015 16:54:05
Wanker.
May 16, 2015 16:54:05
-
May 16, 2015 16:54:06
Fapperboy
May 16, 2015 16:54:06
broni
May 16, 2015 17:03:59
a törpe az midget, ezt fejből tudom.....megvan az okom rá....
May 16, 2015 17:03:59
-
May 16, 2015 17:04:15
fappergnome
May 16, 2015 17:04:15
sodika
May 16, 2015 17:04:53
Még magyarul se mondunk olyat, hogy skype-ban, de olyat se, hogy el van kezdődve
Ok, I hurried, I did'nt have enough time to think about the grammar, because my teacher was already online.
May 16, 2015 17:04:53
sodika
May 16, 2015 17:06:02
And my english is still weaker than my german.
May 16, 2015 17:06:02
Haim
(
x10)
May 16, 2015 17:09:24
x10)
And my english is still weaker than my german.
And your arms are still weaker than your legendary python.
Haim
(
x10)
May 16, 2015 17:10:34
x10)
Wanker Xd
Öffentliche schwanzausschlager.
nächste Woche
May 16, 2015 17:10:44
Egyébként jobb lenne, ha az "angolozás" meg a "németezés" helyett a sérveddel törődnél. Kezdjük azzal, hogy hogyan kaphatott egy 33 éves vadászbika sérvet, ráadásul pont szex közben? Mifaaan? Ha pedig kicsit utánaolvasol a neten, és komolyan is veszed az ott leírtakat, akkor rájössz, ezt a szitut már nem lehet egy egyszerű hetyetyézéssel meg namelócsával megoldani. Nem csak az egészséged, hanem az életed a tét. Én a helyedben andiandizás, németezés, angolozás, vagy bármi más helyett csak és kizárólag erre koncentrálnék, ami pedig azzal kezdődik, hogy rendbe rakod a TB-det. Ráadásul mivel sérvvel fizikai munkát sem végezhetsz, most nagyon nagy szarban vagy. Én a helyedben ezen agyalnék!
May 16, 2015 17:10:44
sodi kifordult bele vagyo
May 16, 2015 17:12:55
Schwanzzauberer
May 16, 2015 17:12:55
sodika
May 16, 2015 17:14:20
Ráadásul mivel sérvvel fizikai munkát sem végezhetsz
May 16, 2015 17:14:20
Schlampesodi
May 16, 2015 17:14:47
A nyelvtanaraidnak meseltel mar andirol? Ok se tartanak betegnek?
May 16, 2015 17:14:47
SEO powaa
May 16, 2015 17:15:17
Kiss Endre Farkas Sodi Trottel wanker fap fap
May 16, 2015 17:15:17
Schlampesodi
May 16, 2015 17:17:00
It never occurred to me to do a job. :D
vegre kibujt a cigany a zsakbol, sose akartal dolgozni te fereg May 16, 2015 17:17:00
banshee
(
x24)
May 16, 2015 17:17:30
x24)
A faszszopás meg a segged baszatása az szellemi munka, púpszter?
tigris
May 16, 2015 17:17:32
Emlekeztek mikor meg sodi azzal probalta bizonyitani hazafisagat, hogy azzal buszkelkedett, hogy sosem ir idegen szot. Most pedig itt tartunk hogy mar magyar szavakat sem ir le. A nagy hazafi ismet szajbaszarta es lekopte magat
May 16, 2015 17:17:32
szólólap
May 16, 2015 17:17:57
Ich weiß es genau.
és? azt magyaráztad, hogy semmit sem fejlődtél amíg ott voltál, sőt, gyakorlatilag szobában ültél vagy 'angolul' beszéltél a részeg füves csajokkal, hogy milyen szar a DJ
ez ugyanaz, mint a 28 félév etyetyem. és kurvára dolgozhatsz, ha még mindig itt fosod a szót, küszködve a német mondatokkal :D
May 16, 2015 17:17:57
broni
May 16, 2015 17:18:43
azért ez a breivik csak debil volt, utálta az arabokat, erre lelő egy csomó fehéret.....
buddhakat.files.wordpress.com/2012/06/victims-oslo.jpg
nem értem....miért nem ment egy mecsetbe, , mikor gajdolnak a majmok, és ott lövöldözött?????
buddhakat.files.wordpress.com/2012/06/victims-oslo.jpg
nem értem....miért nem ment egy mecsetbe, , mikor gajdolnak a majmok, és ott lövöldözött?????
May 16, 2015 17:18:43
szólólap
May 16, 2015 17:19:12
btw én megfogadom a trolléga tanácsát, és nem fogom kijavítani a németedet, csak röhögök rajta :D ezt másoknak is javaslom
May 16, 2015 17:19:12
tigris
May 16, 2015 17:19:36
Szegeny hazaarulio idegenszivu szar, budos neki a magyar.
May 16, 2015 17:19:36
SoDI-generátor
May 16, 2015 17:20:04
May 16, 2015 17:20:04
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

haha buta poop ugysem jön rå.