nem a kurva fajtádat, te munkakerülő féreg.
Hiába is nyúznád keményen egész hétvégén, nem fog megmerevedni többé. És ezzel még Aaron Cute is egyetért.
Nem volt soha semmiféle dugás. Nincs rá bizonyíték.
Nem magadból indulj ki Recskás.
Neked a törpe meg a hülyegyerek alternatíva volt???
Mit alternatíva? Tajgit példaképének tekintette!
Andi mellett jah. Mi nem akarok lenni, és mi igen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mégis kb. a két csöves szintjén vagy. Ezt vonzottad be.
Nem. Az, hogy sírtam, hogy tudom, hogy nem állunk úgy, de én akkor is menni akarok a nyelvóráimra.
De most behozom a lemaradást jól.
na csá
HA HA HA HA !!!
megint előre kértél pénzt az el nem végzett munkára?
micsoda egy cigány vagy te!!!
Egész életed egy kibaszott nagy lemaradás.
Magyarul egy kitartott picsa vagy! Mert hogy az általad ,,megkeresett'' pénz még mindig nem elég a németórákra, meg az eltartásodra (étel, lakhatás, tisztálkodási szerek, víz, gáz, áram, stb.); abban biztos vagyok...
Bevétel/ kiadás grafikon hogy áll az Excel-ben?
Andi szapulása, meg a piton életre keltése gondolom nem kevés időt elvesz szokás szerint...
Persze, hogy nem elég. Még a saját hazugsága szerint is csak 120 ezret keres havonta és azt az utolsó fillérig nyelvtanulásra költi.
Hát ha muszáj.
Nem maradhatok le a nyelvtanulásban.
Na meló, csá.
nemsokára kiderül, hogy lófasz nyelvóra van, legfeljebb hetente egy, mert annyit tud megkeresni a gányolásával.
Nem, abban tényleg nem...
Csak nehogy egyszer pofán basszon az, akinek tartozol...
Na, igazi meló, csá!
én kézigránátot.......igyunk!!!!!!!!!!!
születesnsnapom van!!!!
amugy nincs))))))))
a bezárt kocsmába néha elüvöltöttem magam, hogy ue. szülinapom van, a részegek egyből megrohantak)))))hátha fizetek, , akkor mondtam hogy nem is))))))
a korlátlanul skálázható jövedelmedből mindkettőre telik, mit aprózód.
Na ez most már tényleg több a soknál!! A közvetkező küldetés most már mindenképpen az kell legyen, milyen érdeke fűződik Solymárinak ahhoz, hogy eltartsa a recskást. Mivel fogják a tökeit vagy mi lehet a háttérben, hogy ilyen betegesen szánalmas módon minden szart fizet neki, mikor a munkája a NULLÁVAL egyenértékű.
Ő volt az a főnökúr, aki még a WU-ba is képes volt hetente elzarándokolni, csak és kizárólag azért, hogy a gnóm ne dögöljön éhen. És ezért semmi ellenértéket nem kaphatott, hiszen a pénzéért munkát kb. pontosan ugyanannyit kapott vissza a recskástól, mint mondjuk Zsery.
Sőt még valami olyasmi is volt, amikor gond volt a WU pénzküldéssel, ami miatt egy hétvégén keresztül rettegett a púpos az éhhaláltól, de addig variált a főnökúr, amíg meglett a pénz. Ki csinál meg ilyet???
Most is már az a tény, hogy a használhatatlan gányolásáért egyáltalán fizet, sőt előre (!!), meg mindenféle számára érdektelen buziságot áll a recskásnak, mint a nyelvórák, miközben amaz deklaráltan úgy kezeli, hogy minden más pótcselekvés (nyelvóra, faszverés, stb.) előrébb van mint az úgynevezett "munka", egészen elképesztő!
Ilyet normális ember, sőt főnök nem csinál! Itt vagy valamilyen háttérerő tartja benne Solymárit ebben a játékban, vagy valami baráti/rokoni kapcsolat kell hogy legyen, más egyszerűen kizárt.
Ki mit tud erről? Solymári van valamilyen rokonsági/barátsági kapcsolatban Rocskaiékkal? Mást nem tudok elképzelni. Ki kellene nyomozni.
ez olyan gyönyörű, hogy idéznem kell.
Funkcionális analfabéta vagy.
lehet természetben fizetett..én perverz vok, de kiráz a hideg, ha belegondolok.....((((((
ezt írd meg németül szarstalker:
sodika ( [Snecológus-pontszám: 11805] x5) Aug 10, 2014 19:52:00 Válasz vote up vote down (5)
ÖrebroMosopor nelkul? Jo budös leszel, bar nalad ez mert nem igazan szamit.
Nem, nem büdös semmi.
De arra, hogy a mosópor hogyan jön ki abban a szarból, nem tudtam rájönni, pedig árban volt.
Utólag elolvastam, hogy van valami a piros gombbal, és azzal kellett volna valamit csinálni, de még egyszer menjen a halál fasza ezeknek a szaros gépeknek a közelébe.
Így most a 3 eurósra becsült mosás majdnem 12 eurómba került úgy, hogy mosóport nem is tudtam használni, viszont elbasztam csomó időt, és cipekedhettem halálra.
Anyját annak, aki ezt kitalálta.
Ezt most nekem mondod, nyomorult? Te tényleg azt hiszed, hogy német nyelvű, 30 troll által látogatott videóid miatt lennél érdekes egy német számára? Ostoba sötét figyelemkurva vagy.
Pont ez az, hogy azok konkrétan senkit nem érdekelnének. Te nem érdekes vagy, hanem egy cirkuszi bohóc, akin csak és kizárólag röhögni lehet. Egy német számára olyan vagy, mint egy magyarnak Benny Hill. Őt se kell nagyon érteni ahhoz, hogy röhögjél a dolgain.
Annyi a különbség köztetek, hogy Benny Hill több csöccsel volt körülvéve mint te egész életedben.
Egyébként megint tévedsz, mert épp a srác maga mondta, hogy ha vannak ilyen anyagok, azokat szívesen látja, mert ezen az Andis sztorin és néhány sodipédiás szemelvényen is jót röhögött.
videót is csináltál, vagy csak szimplán elbőgted magadat, miközben a főnök úr lábát csókolgattad?
Te, szilaj paripa, te! :-)))
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Kurvanagy pofája van a recskagnómnak, és eléggé fel is ment a pumpa, ahogy a nagyképű okoskodását olvastam. Intervenciót javasolnék, mégpedig feketefoglalkoztatás miatti bejelentést
Az űrlap itt elérhető:
nav.gov.hu/nav/nav_kapcsolat/panasziroda/kozerdeku_bejelentes_kuldese
A patkányképű főnökúr adatai:
ceginformacio.creditreform.hu/cr9310659629
Úgy hallottam hogy Bécigány és a rezes Zeller már jelentette is, viszont ha jól sejtem, akkor számíthatunk Blogin, Póka, Kásler, Sherlock Porks, Tajgi, Titán, OMZ, Borbély Kúrmányzó úr, Fráter és a tőrrbe bejelentésére is. Levelező tagozat, hajrá!
Kurvára el kell zárni most már a hombárfejű, nőgyűlölő, nagyképű szarházi pénzcsapjait.
még mindig ott a blaha, meg valami kidobott hegedű vagy gitár, , beál uccazenésznek....
Tessék megpályázni az Erasmust! Hahó!
sodika csak a bráneren tud hegedülni
ha eljő a végső lájfdéndzsör szituésön, simán kiáll a népligetbe, legalább kiélheti a valós szexuális irányultságát végre
ő elég fiatall és lóképű, akár egy ezrest is kérhet egy cumiért.....
Endre, te csicska vagy. Én jó három évvel fiatalabb vagyok nálad, de mikor legutóbb összeszámoltam, 15 nőnél tartottam. Persze ez kicsit becsapós, mert mikor kettőt kúrtam egyszerre, azt is egynek számoltam, mert a másik az akkori párom volt. És még csak jóképű sem vagyok különösebben. TE akarsz minket iskolázni itt, te fasz? :D
homoerotikus kapocsolatod nem volt??????
Zsarolják valamivel. Nincs az az isten, hogy én a legjobb barátomnak elnézzek ilyeneket. EGYSZER talán, a barátság kedvéért. De hogy a WU-ra szaladgáljak a pénzzel, meg Fórizs számlájára utalni, onnan majd ő elviszi, stb. Ilyet RENDSZERESEN nem csinál senki, semmiféle főnök, semmiféle barát.
Az Intec Kft-ét ne felejtsétek el felnyomni!
www.seohun.hu/rolunk/
Kiss Endre
Fejlesztés
Feladata: weboldalak, programok egyedi fejlesztése.
jó lenne, bár óbudáról nagy valószínűséggel nem hozzánk kerülne a korcs, de ez főleg az üres esetkocsiktól függ. basszameg, nem irigyelném azt a patológust, akinek mosdatlan, geciszagú teteme jut. lehet, hogy a púpja miatt nem is marad meg a boncasztalon :DDDDDD
Ha olvasnál legalább alapszinten pl Heideggert, erre előbb rájöhettél volna."Értelmiségi"
És még te akartál szociológusnak menni... Szerintem a legtöbb troll egyetem előtt legalább a szak basic jegyzetét elolvasta, hogy szokja a szakzsargont.
Hello Banshee
Ich denke über einen schwachen, aber agressiven, langsamen ungarischen Mann, der immer lügt.
Und er trauert meinen Freund...
Wir sind ein bisschen böse, und ich bin zur Zeit in Ungarn. Ich denke, ich kann über diese Situation helfen.
A kep jobb oldalan az "indulhatunk, ez 100 szazalek" elso fele latszik, mikozben broni felcsonget a puposhoz?
És még az Auschwitz szökevény testalkat is stimmel!
Ez egy korábbi hirdetése, hahó! Mostanában ezzel a bannerrel skáláz.
Tudod egy sérv nem a trollok, hogy elő lehet neki adni, hogy az nem is úgy van, meg az SHiker. Egyszer csak fogja magát és kinyír. Pont. Egyébként hogy szedted össze? Megerőltető fizikai munkát végeztél? *pr
a pózfetisiszta csaj volt az okozója, mert snecit olyan pózokra kényszerítette, hogy sérvet kapott.
Saját nincs, de 30 ezer Ft előleget vett fel.
Használd a google fordítót, úgy kevesebb lesz a hiba.
kínzó kérdés
May 15, 2015 20:08:28
Képzeljétek el, ahogy a púpos maszatol a csajon, és közben szenved, szuszog és nyavajog, mint lépcsőmászás közben: "húdemelegvan", "jahajjistenyem!", "sokátartezmég?".
De ő ennek ellenére szorgosan tömködi befelé a félpuha szafaládét, és hősiesen harcol az infarktussal, erre jönnek az ukázok, hogy ezt csináld, azt csináld.
Nem csoda, ha kiborult szerencsétlen pára xD
De ő ennek ellenére szorgosan tömködi befelé a félpuha szafaládét, és hősiesen harcol az infarktussal, erre jönnek az ukázok, hogy ezt csináld, azt csináld.
Nem csoda, ha kiborult szerencsétlen pára xD
May 15, 2015 20:08:28
xray
May 15, 2015 20:10:23
A mosogatást az én hátam nem bírná.
nem a kurva fajtádat, te munkakerülő féreg.
May 15, 2015 20:10:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 20:12:53
x30)
Szóval van olyan szar a helyzet, hogy keményen útnyúzott hétvége nélkül nem nagyon lennének nekem jövő héten nyelvóráim..
Hiába is nyúznád keményen egész hétvégén, nem fog megmerevedni többé. És ezzel még Aaron Cute is egyetért.
PUA-percek
May 15, 2015 20:15:34
Púpi, kérdezd meg Andit, hogy mit jelent az, hogy "dumm fickt gut".
Ceterum censeo: meg kellett volna raknod az asztalost.
Ceterum censeo: meg kellett volna raknod az asztalost.
May 15, 2015 20:15:34
energiavámpír
May 15, 2015 20:16:25
* már most jóllakott, de még fiatal az este! *
May 15, 2015 20:16:25
-
May 15, 2015 20:16:36
Nem igazán. A többi ezután jött :)
na csá
na csá
Nem volt soha semmiféle dugás. Nincs rá bizonyíték.
May 15, 2015 20:16:36
-
May 15, 2015 20:18:20
Ilyen faszságot, hogy érteni a világot. LOL
nem vagyunk mi istenek, hogy bármit is mélyen értsünk :D
Még csak kutatók sem, hogy ez szűk területet értsünk.
nem vagyunk mi istenek, hogy bármit is mélyen értsünk :D
Még csak kutatók sem, hogy ez szűk területet értsünk.
Nem magadból indulj ki Recskás.
May 15, 2015 20:18:20
-
May 15, 2015 20:19:43
Andikával pont azért nem baszok ki iszonyatosan, mert végülis neki köszönhetem, hogy elkezdtem komolyabban aggódni a saját életemért. Megmutatta, hogy nem csak Roland vagy Törpapa az alternatíva 40 éves koromra, hanem akár ő is.
May 15, 2015 20:19:43
Sodilegnagyobbrajongója
May 15, 2015 20:21:00
Mit alternatíva? Tajgit példaképének tekintette!
May 15, 2015 20:21:00
-
May 15, 2015 20:24:24
Én szóba sem állnék ilyen alakokkal. Max dobok nekik egy kis aprót a pirosnál.
May 15, 2015 20:24:24
sodika
May 15, 2015 20:25:38
May 15, 2015 20:25:38
sodika
May 15, 2015 20:25:56
Na meló, csá.
A 20:30 pont kerek időpont a kezdésre
csőváz
csőváz
May 15, 2015 20:25:56
-
May 15, 2015 20:28:11
Mégis kb. a két csöves szintjén vagy. Ezt vonzottad be.
May 15, 2015 20:28:11
Sodilegnagyobbrajongója
May 15, 2015 20:34:08
Mi az a -30 ezer forint? Megint megkötbéreztek?
May 15, 2015 20:34:08
sodika
May 15, 2015 20:41:17
Mi az a -30 ezer forint? Megint megkötbéreztek?
Nem. Az, hogy sírtam, hogy tudom, hogy nem állunk úgy, de én akkor is menni akarok a nyelvóráimra.
na csá
May 15, 2015 20:41:17
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 20:44:23
x30)
Na meló, csá.
HA HA HA HA !!!
vsetko jedno
May 15, 2015 20:45:08
na csá
na csá
May 15, 2015 20:45:08
kegyetlen valóság
May 15, 2015 20:45:19
na csá
na csá
Egész életed egy kibaszott nagy lemaradás.
May 15, 2015 20:45:19
vsetko jedno
May 15, 2015 20:48:06
az érzés, mikor feltennél a gnómnak egy kérdést, de inkább kitörlöd mert úgysem lenne képes felfogni... :(
#justtrollthings
#justtrollthings
May 15, 2015 20:48:06
Fekete Bikapata
May 15, 2015 20:50:31
na csá
na csá
Magyarul egy kitartott picsa vagy! Mert hogy az általad ,,megkeresett'' pénz még mindig nem elég a németórákra, meg az eltartásodra (étel, lakhatás, tisztálkodási szerek, víz, gáz, áram, stb.); abban biztos vagyok...
Bevétel/ kiadás grafikon hogy áll az Excel-ben?
Andi szapulása, meg a piton életre keltése gondolom nem kevés időt elvesz szokás szerint...
May 15, 2015 20:50:31
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 20:55:01
x30)
Persze, hogy nem elég. Még a saját hazugsága szerint is csak 120 ezret keres havonta és azt az utolsó fillérig nyelvtanulásra költi.
sodika
May 15, 2015 20:59:04
Hát ha muszáj.
Na meló, csá.
May 15, 2015 20:59:04
xray
May 15, 2015 20:59:15
nemsokára kiderül, hogy lófasz nyelvóra van, legfeljebb hetente egy, mert annyit tud megkeresni a gányolásával.
May 15, 2015 20:59:15
Haim
(
x10)
May 15, 2015 21:05:35
x10)
444.hu/2015/05/15/izrael-3500-dollart-fizet-az-afrikai-bevandorloknak-ha-hazamennek/
Tessék sodi!
Itt a lehetőség! Kivándorolsz, Izraelbe, előadod,hogy afrikai vagy. Elsőre kiröhögnek, de aztán meglátják,hogy mekkora a piton és simán elhiszik és már markolhatod is fel a 3500 Dollárt! Vágj vissza a múzeumért!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Tessék sodi!
Itt a lehetőség! Kivándorolsz, Izraelbe, előadod,hogy afrikai vagy. Elsőre kiröhögnek, de aztán meglátják,hogy mekkora a piton és simán elhiszik és már markolhatod is fel a 3500 Dollárt! Vágj vissza a múzeumért!
Fekete Bikapata
May 15, 2015 21:07:09
Hát ha muszáj.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nem, abban tényleg nem...
Csak nehogy egyszer pofán basszon az, akinek tartozol...
Na, igazi meló, csá!
May 15, 2015 21:07:09
broni
May 15, 2015 21:43:31
Én szóba sem állnék ilyen alakokkal. Max dobok nekik egy kis aprót a pirosnál.
én kézigránátot.......igyunk!!!!!!!!!!!
születesnsnapom van!!!!
amugy nincs))))))))
a bezárt kocsmába néha elüvöltöttem magam, hogy ue. szülinapom van, a részegek egyből megrohantak)))))hátha fizetek, , akkor mondtam hogy nem is))))))
May 15, 2015 21:43:31
sodika
May 15, 2015 21:58:08
Viszont asszem holnap veszek egy angol üzleti szókártycsomagot. Vagy németet. Még nem tudom.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 15, 2015 21:58:08
tigris
May 15, 2015 22:01:05
Viszont asszem holnap veszek egy angol üzleti szókártycsomagot. Vagy németet. Még nem tudom.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
zsery penzet kene megadnod, tolvaj Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 15, 2015 22:01:05
xray
May 15, 2015 22:02:49
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
a korlátlanul skálázható jövedelmedből mindkettőre telik, mit aprózód.
May 15, 2015 22:02:49
Nulla megegés
May 15, 2015 22:03:22
Nyem monytya Angyi hogy egy fejnőtt féjfi megvédi magát, gonosz boszi,TAOT! Gye majgy amikoj ogya megyek a kijátjításja Bejlinbe majgy igazyam lesz!
Nyem vagyok anygyiba szejemmes.agyótyajtyozásom van gye némettanájnak fizetek absztjakctijóban bizony!ejzsébet utalvánnyal fizettem.PUJA TAOT!!!
Angyi
Mintyegy
Nyem vagyok anygyiba szejemmes.agyótyajtyozásom van gye némettanájnak fizetek absztjakctijóban bizony!ejzsébet utalvánnyal fizettem.PUJA TAOT!!!
Angyi
Mintyegy
May 15, 2015 22:03:22
AutismusMaximus
May 15, 2015 22:08:36
Hát ha muszáj.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Na ez most már tényleg több a soknál!! A közvetkező küldetés most már mindenképpen az kell legyen, milyen érdeke fűződik Solymárinak ahhoz, hogy eltartsa a recskást. Mivel fogják a tökeit vagy mi lehet a háttérben, hogy ilyen betegesen szánalmas módon minden szart fizet neki, mikor a munkája a NULLÁVAL egyenértékű.
Ő volt az a főnökúr, aki még a WU-ba is képes volt hetente elzarándokolni, csak és kizárólag azért, hogy a gnóm ne dögöljön éhen. És ezért semmi ellenértéket nem kaphatott, hiszen a pénzéért munkát kb. pontosan ugyanannyit kapott vissza a recskástól, mint mondjuk Zsery.
Sőt még valami olyasmi is volt, amikor gond volt a WU pénzküldéssel, ami miatt egy hétvégén keresztül rettegett a púpos az éhhaláltól, de addig variált a főnökúr, amíg meglett a pénz. Ki csinál meg ilyet???
Most is már az a tény, hogy a használhatatlan gányolásáért egyáltalán fizet, sőt előre (!!), meg mindenféle számára érdektelen buziságot áll a recskásnak, mint a nyelvórák, miközben amaz deklaráltan úgy kezeli, hogy minden más pótcselekvés (nyelvóra, faszverés, stb.) előrébb van mint az úgynevezett "munka", egészen elképesztő!
Ilyet normális ember, sőt főnök nem csinál! Itt vagy valamilyen háttérerő tartja benne Solymárit ebben a játékban, vagy valami baráti/rokoni kapcsolat kell hogy legyen, más egyszerűen kizárt.
Ki mit tud erről? Solymári van valamilyen rokonsági/barátsági kapcsolatban Rocskaiékkal? Mást nem tudok elképzelni. Ki kellene nyomozni.
May 15, 2015 22:08:36
béküjjünkki
May 15, 2015 22:11:05
Tavaly, bazmeg, amikor meghallottam, hogy a tavalyi vendéglátóm több mint 300 euróért adja ki az egyik szobáját, és ehhez még neki is több mint 300 eurót kell hozzáraknia ahhoz, hogy kijöjjön a teljes lakás bérleti díja, elszörnyülködtem, és azt mondtam: az igen, micsoda szorgalmas, remek emberek ezek, akik folyton válták magát nála, mert egy szobáért több mint 300 euróért előteremteni nem lehet könnyű minden hónapban. Azóta viszont saját magam is megoldom ezt, hiába telt el alig másfél év. Ez igenis annak a jele, hogy igenis képes vagyok megdöbbentően rövid idő alatt elérni olyan teljesítményeket, amiket jelenleg még őszinte csodálattal figyelek.
Erről szól az egész berlini tartózkodásom.
Erről szól az egész berlini tartózkodásom.
ez olyan gyönyörű, hogy idéznem kell.
May 15, 2015 22:11:05
broni
May 15, 2015 22:12:34
ruszki szarkártyát vegyél, a jobbgyíkok azokanak nyalnak....
May 15, 2015 22:12:34
béküjjünkki
May 15, 2015 22:17:26
az egész elsodikázott berlini kitelepülés nagydíjas, érdemes visszaolvasni
May 15, 2015 22:17:26
AutismusMaximus
May 15, 2015 22:20:14
Egyébként kérnék egy kis segítséget, mert a már emlegetett német ismerősömmel szeretném felvetetni az
"Einführung in die Schnezologie I." tárgyat.
Pár dolgot már elmondtam neki azóta, meg a Sodipédia legrelevánsabb fejezeteit is próbáltam összefoglalni neki.
De amiben segítséget kérnék, jó lenne pár olyan összefoglaló, egészen a legkorábbi kezdetektől mostanáig, amit ti mindenféleképpen elmondanátok egy olyannak, akit teljesen 0 tudásról kellene olyan szinten képbe hozni, hogy onnantól kérlelhetetlen követővé váljon és a monitorra feszülve várjon minden új fejleményt :)
De jöhetnének a témában legfontosabb 1. képek, 2. videók, amiket már az első ZH-ra is kötelezően illik ismerni, tehát amik mindenképpen alapnak számítanak a jó szórakoztatáshoz.
A fordításokkal majd én foglalkozom.
Ja, és a színes-boldos levelek TELJES gyűjteményét is belinkelhetné valaki. Ezt nem kell hogy értse, a külalakra rápillantva úgyis minden érthető lesz neki :)
nszksz
Pár dolgot már elmondtam neki azóta, meg a Sodipédia legrelevánsabb fejezeteit is próbáltam összefoglalni neki.
De amiben segítséget kérnék, jó lenne pár olyan összefoglaló, egészen a legkorábbi kezdetektől mostanáig, amit ti mindenféleképpen elmondanátok egy olyannak, akit teljesen 0 tudásról kellene olyan szinten képbe hozni, hogy onnantól kérlelhetetlen követővé váljon és a monitorra feszülve várjon minden új fejleményt :)
De jöhetnének a témában legfontosabb 1. képek, 2. videók, amiket már az első ZH-ra is kötelezően illik ismerni, tehát amik mindenképpen alapnak számítanak a jó szórakoztatáshoz.
Ja, és a színes-boldos levelek TELJES gyűjteményét is belinkelhetné valaki. Ezt nem kell hogy értse, a külalakra rápillantva úgyis minden érthető lesz neki :)
nszksz
May 15, 2015 22:20:14
hetyetyetye
May 15, 2015 22:24:34
qrva jó a műsor, csak így tovább zsidók!
shalom!
shalom!
May 15, 2015 22:24:34
sodika
May 15, 2015 22:24:56
Amíg nem készítem el az első német nyelvű tényfeltárásaimat, semmi esélyed arra, hogy német nyelvű "tényfeltárás" bármit is érdekeljen velem kapcsolatban.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 15, 2015 22:24:56
-
May 15, 2015 22:30:46
Amíg nem készítem el az első német nyelvű tényfeltárásaimat, semmi esélyed arra, hogy német nyelvű "tényfeltárás" bármit is érdekeljen velem kapcsolatban.
Funkcionális analfabéta vagy.
May 15, 2015 22:30:46
broni
May 15, 2015 22:39:04
hol a keresztleveled sodi????skkenelhetnél egyett.....vagy kutya pokolfajzat pogány vagy te is???!!!!!!!!!
May 15, 2015 22:39:04
-
May 15, 2015 22:47:45
Omáékról csinálhatnál tényfeltáró videót, hogyan is próbáltak meg lenyúlni. Vagy le is nyúltak?
May 15, 2015 22:47:45
aaaaa gyonosz éjszatyi gy
May 15, 2015 22:50:11
készíccsed sneckó!!
fordíccs le mindent, de mindent!!
arra is töménytelen időt fogsz elbaszni, ahogy az egész eddigi életedet is értelmetlenségekre fordítottad
méghozzá úgy, hogy soha egy sorral nem készülsz el belőle 3 hetyetyetézés, két sornyi kejetjendszejben gányolás, 1 likőrke és 5 autista egészestés dühroham között
vagy amit mégis leírsz, sosem mered nyilvánosságra hozni, mert az ..oooonejukölny... szintet fogja németből hozni maximum..
na..?! igazam vagy vagy igazam van, he??!!
Na meló, csá. :D :D
* ásít *
fordíccs le mindent, de mindent!!
arra is töménytelen időt fogsz elbaszni, ahogy az egész eddigi életedet is értelmetlenségekre fordítottad
méghozzá úgy, hogy soha egy sorral nem készülsz el belőle 3 hetyetyetézés, két sornyi kejetjendszejben gányolás, 1 likőrke és 5 autista egészestés dühroham között
vagy amit mégis leírsz, sosem mered nyilvánosságra hozni, mert az ..oooonejukölny... szintet fogja németből hozni maximum..
na..?! igazam vagy vagy igazam van, he??!!
Na meló, csá. :D :D
* ásít *
May 15, 2015 22:50:11
broni
May 15, 2015 22:52:15
Omáékról csinálhatnál tényfeltáró videót, hogyan is próbáltak meg lenyúlni. Vagy le is nyúltak?
lehet természetben fizetett..én perverz vok, de kiráz a hideg, ha belegondolok.....((((((
May 15, 2015 22:52:15
neuköln
May 15, 2015 22:54:38
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ezt írd meg németül szarstalker:
sodika ( [Snecológus-pontszám: 11805] x5) Aug 10, 2014 19:52:00 Válasz vote up vote down (5)
ÖrebroMosopor nelkul? Jo budös leszel, bar nalad ez mert nem igazan szamit.
Nem, nem büdös semmi.
De arra, hogy a mosópor hogyan jön ki abban a szarból, nem tudtam rájönni, pedig árban volt.
Utólag elolvastam, hogy van valami a piros gombbal, és azzal kellett volna valamit csinálni, de még egyszer menjen a halál fasza ezeknek a szaros gépeknek a közelébe.
Így most a 3 eurósra becsült mosás majdnem 12 eurómba került úgy, hogy mosóport nem is tudtam használni, viszont elbasztam csomó időt, és cipekedhettem halálra.
Anyját annak, aki ezt kitalálta.
May 15, 2015 22:54:38
AutismusMaximus
May 15, 2015 23:04:11
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ezt most nekem mondod, nyomorult? Te tényleg azt hiszed, hogy német nyelvű, 30 troll által látogatott videóid miatt lennél érdekes egy német számára? Ostoba sötét figyelemkurva vagy.
Pont ez az, hogy azok konkrétan senkit nem érdekelnének. Te nem érdekes vagy, hanem egy cirkuszi bohóc, akin csak és kizárólag röhögni lehet. Egy német számára olyan vagy, mint egy magyarnak Benny Hill. Őt se kell nagyon érteni ahhoz, hogy röhögjél a dolgain.
Annyi a különbség köztetek, hogy Benny Hill több csöccsel volt körülvéve mint te egész életedben.
Egyébként megint tévedsz, mert épp a srác maga mondta, hogy ha vannak ilyen anyagok, azokat szívesen látja, mert ezen az Andis sztorin és néhány sodipédiás szemelvényen is jót röhögött.
May 15, 2015 23:04:11
Haim
(
x10)
May 15, 2015 23:15:43
x10)
na csá
na csá
videót is csináltál, vagy csak szimplán elbőgted magadat, miközben a főnök úr lábát csókolgattad?
Te, szilaj paripa, te! :-)))
broni
May 15, 2015 23:16:20
sodi, hasomlítsd már össze a te, meg haverjaid, ha lehet igy nevezni, párszáz, ha, nézetségű videóit a disznó molnár krsztián akár 10 ezernél nagyobb nézewtségével..a szarba se vagytok...
May 15, 2015 23:16:20
Hiénaverő
May 15, 2015 23:16:37
Na ez most már tényleg több a soknál!! A közvetkező küldetés most már mindenképpen az kell legyen, milyen érdeke fűződik Solymárinak ahhoz, hogy eltartsa a recskást.
Kurvanagy pofája van a recskagnómnak, és eléggé fel is ment a pumpa, ahogy a nagyképű okoskodását olvastam. Intervenciót javasolnék, mégpedig feketefoglalkoztatás miatti bejelentést
Az űrlap itt elérhető:
Úgy hallottam hogy Bécigány és a rezes Zeller már jelentette is, viszont ha jól sejtem, akkor számíthatunk Blogin, Póka, Kásler, Sherlock Porks, Tajgi, Titán, OMZ, Borbély Kúrmányzó úr, Fráter és a tőrrbe bejelentésére is. Levelező tagozat, hajrá!
Kurvára el kell zárni most már a hombárfejű, nőgyűlölő, nagyképű szarházi pénzcsapjait.
May 15, 2015 23:16:37
broni
May 15, 2015 23:26:59
Az űrlap itt elérhető:
Az űrlap itt elérhető:
még mindig ott a blaha, meg valami kidobott hegedű vagy gitár, , beál uccazenésznek....
May 15, 2015 23:26:59
Tanszéki előadó
May 15, 2015 23:28:03
Egyébként kérnék egy kis segítséget, mert a már emlegetett német ismerősömmel szeretném felvetetni az
nszksz
nszksz
Tessék megpályázni az Erasmust! Hahó!
May 15, 2015 23:28:03
sodistalker
May 15, 2015 23:41:47
[imgsrc=http://2.bp.blogspot.com/-DgHqFuzHC1s/Trbe_BkuXZI/AAAAAAAAAd4/vcCn6n8BU_I/s640/stalker.jpg]
May 15, 2015 23:41:47
óóóóÓÓÓóóhelló
May 15, 2015 23:48:57
ha eljő a végső lájfdéndzsör szituésön, simán kiáll a népligetbe, legalább kiélheti a valós szexuális irányultságát végre
May 15, 2015 23:48:57
broni
May 16, 2015 00:00:11
ő elég fiatall és lóképű, akár egy ezrest is kérhet egy cumiért.....
May 16, 2015 00:00:11
Termékeny Troll
May 16, 2015 00:20:36
Üdv a szülõszobából! Hogy állsz a családapítással, gnóm? Na, asszonycsitítgatás, csá!
May 16, 2015 00:20:36
broni
May 16, 2015 00:39:34
barbi??????????
May 16, 2015 00:39:34
töppedt buzigolyók
May 16, 2015 01:06:45
Hármat.
Endre, te csicska vagy. Én jó három évvel fiatalabb vagyok nálad, de mikor legutóbb összeszámoltam, 15 nőnél tartottam. Persze ez kicsit becsapós, mert mikor kettőt kúrtam egyszerre, azt is egynek számoltam, mert a másik az akkori párom volt. És még csak jóképű sem vagyok különösebben. TE akarsz minket iskolázni itt, te fasz? :D
May 16, 2015 01:06:45
broni
May 16, 2015 01:21:33
homoerotikus kapocsolatod nem volt??????
May 16, 2015 01:21:33
-
May 16, 2015 01:30:57
broni, mikor mész legközelebb kurvázni? az utóbbi időben mintha hanyagolnád őket
May 16, 2015 01:30:57
broni
May 16, 2015 01:34:28
asszonydja anyám, te barom, évek óta éjjel iszol, napal alszol, meddig akarod még csinálni
mondom
ugyis megölöm magam, ne pofáz, fasznak szültél meg!!!!!!!
mondom
ugyis megölöm magam, ne pofáz, fasznak szültél meg!!!!!!!
May 16, 2015 01:34:28
töppedt buzigolyók
May 16, 2015 01:35:44
Zsarolják valamivel. Nincs az az isten, hogy én a legjobb barátomnak elnézzek ilyeneket. EGYSZER talán, a barátság kedvéért. De hogy a WU-ra szaladgáljak a pénzzel, meg Fórizs számlájára utalni, onnan majd ő elviszi, stb. Ilyet RENDSZERESEN nem csinál senki, semmiféle főnök, semmiféle barát.
May 16, 2015 01:35:44
broni
May 16, 2015 01:38:11
buzi.azzal nem nehéz zsarolni..a kinézete is..
May 16, 2015 01:38:11
broni
May 16, 2015 02:04:20
jó lenne baszni mán, meg a seggét nyaklni a csajnik
May 16, 2015 02:04:20
-
May 16, 2015 02:47:47
Az űrlap itt elérhető:
Az űrlap itt elérhető:
Az Intec Kft-ét ne felejtsétek el felnyomni!
www.seohun.hu/rolunk/
Kiss Endre
Fejlesztés
Feladata: weboldalak, programok egyedi fejlesztése.
May 16, 2015 02:47:47
broni
May 16, 2015 03:11:48
[quote=-]broni, mikor mész legközelebb kurvázni? az utóbbi időben mintha hanyagolnád őket[/quote áá, , most is házi páleszt iszok, tegnap ütöttem ki magam...ja, xanaxxal...meg bevágtam már 7 sört.....amugy már nem is érdekel...voltam kurva jo 18 éves csajokkal, ittam a hugyukat, nyalták a seggem...csak ki akarom ütni magam...mióta bezárt a kocsma, nincs hova bemenni kurvázás után.....a vtöbi paraszt hely nem érdekel..nem gondoltam, hogy ennyire dpossá tesz, hogy bzár a kocsma.. dehát végül is ott éltem esténként)))))))))meg a gyomrom is szar...ugye a pia..meg kéne dögleni
May 16, 2015 03:11:48
broni
May 16, 2015 03:19:41
kiégtem, bazdmeg, voltam csomo koncerten, fradi meccsen, kurvánál, bulzni, már csak a mámor érdekelk...elfáradtam..15-éves kor óta csinálom....-42 vok...
May 16, 2015 03:19:41
csivaegő
May 16, 2015 03:19:57
már csak arra várunk, hogy csivaegő értesít minket, hogy sneci sérve kizáródott és az univerzum magához szólította.
jó lenne, bár óbudáról nagy valószínűséggel nem hozzánk kerülne a korcs, de ez főleg az üres esetkocsiktól függ. basszameg, nem irigyelném azt a patológust, akinek mosdatlan, geciszagú teteme jut. lehet, hogy a púpja miatt nem is marad meg a boncasztalon :DDDDDD
May 16, 2015 03:19:57
broni
May 16, 2015 03:26:36
az volt a fasza, mikoir fater még élt, oszt télen reggel 6 kor pucéron mayhemet hallgattam, nyitott ablaknál, , vagy minusz 10 fok, előtte pesten voltam kurvánál......persze atom részeg voltam ...levette a fülhallgatót, oszt csak annyit mondot, kb:feküdjél le, meg öltözz fel, mer megfagysz, nem vagy normális....(anyám barmozik, meg állatozik)a kurva..fatert szerettem...vagy a pénzét..
May 16, 2015 03:26:36
broni
May 16, 2015 03:43:16
youtu.be/xugAQ_c17f4
na, erre még egy felesm meg xanax..legjobbak, 4 koncerten voltam..laurát kinyalnám...
na, erre még egy felesm meg xanax..legjobbak, 4 koncerten voltam..laurát kinyalnám...
May 16, 2015 03:43:16
broni
May 16, 2015 03:47:45
én a 50 fokos páleszhoz se iszok semmit,nem vok buzi....semmi értelme, mint az a disznó molnár kriszti, megiszik egy felest, utánna egy liter kólát))))))))))))vagy igyon az ember töményet,de ne bohockodjon vele.....
May 16, 2015 03:47:45
broni
May 16, 2015 04:45:32
menni kéne szétverni valkami részeg kis buzit))))))))
most minden 15-16 éves buzi, mer ugy öltözködnek, meg nem is csajokat öleégetnek, hganem egymást...szaros kis férgek...halál rájuk!!!!!endlösung!!!!!!!
most minden 15-16 éves buzi, mer ugy öltözködnek, meg nem is csajokat öleégetnek, hganem egymást...szaros kis férgek...halál rájuk!!!!!endlösung!!!!!!!
May 16, 2015 04:45:32
broni
May 16, 2015 04:52:08
halál a buzikra!!!!!!!!!!!!!
reni, fossál a számba!!!!!!!!!!!!!!
reni, fossál a számba!!!!!!!!!!!!!!
May 16, 2015 04:52:08
broni
May 16, 2015 04:57:01
házi p feles xanival nagyon üt, a kurva..ha lene egy puskám, most elundulnák, és aki szemnbe jön, szarrá lőném!!!!!!!!!!!
respect the hero!!!!!!!!!
press.emerson.edu/artsemerson/files/2013/06/7.-Columbine-shooting-eric-and-dylan.jpg
respect the hero!!!!!!!!!
press.emerson.edu/artsemerson/files/2013/06/7.-Columbine-shooting-eric-and-dylan.jpg
May 16, 2015 04:57:01
malmöi legendáré cigány
May 16, 2015 06:13:00
Az, hogy kurva erős feszültség gyújt bennem, ami azóta reggeltől estig minden napomat meghatáozza, aziránt, hogy az ő korába legalább az ő szintjén legyek, egy hatalmas áldás az életemben, mert az életemre való ráparázás nélkül leszarnám a jövőmet, és tudatos felkészülés nélkül maradnék a mindent leszaró, kamerázgató, mellette kicsit dolgozgató, mindenféle valós ambíció és terv nélküli lelki szinten.
Ha olvasnál legalább alapszinten pl Heideggert, erre előbb rájöhettél volna."Értelmiségi"
És még te akartál szociológusnak menni... Szerintem a legtöbb troll egyetem előtt legalább a szak basic jegyzetét elolvasta, hogy szokja a szakzsargont.
May 16, 2015 06:13:00
Dietmar Steinbach
May 16, 2015 08:08:47
Hello,
Ich bin Dietmar Steinbach, und ich bin ein Freund von Andrea. Könnt ihr mir helfen, wo ich "den Programmierer" finden kann? Ich möchte mit ihm ein über diese schlechte Situation ein bisschen unterhalten....
I weiss, was die Freundschaft ist....
Danke sehr
BR
Dietmar
Ich bin Dietmar Steinbach, und ich bin ein Freund von Andrea. Könnt ihr mir helfen, wo ich "den Programmierer" finden kann? Ich möchte mit ihm ein über diese schlechte Situation ein bisschen unterhalten....
I weiss, was die Freundschaft ist....
Danke sehr
BR
Dietmar
May 16, 2015 08:08:47
banshee
(
x24)
May 16, 2015 08:19:50
x24)
Hello Dietmar!
Der Trottel denkst du?
Der Trottel denkst du?
malmöi legendáré cigány
May 16, 2015 08:28:46
Broni prof látogatóban sodinál!
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/wjWEGoQ.jpg"]
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/wjWEGoQ.jpg"]
May 16, 2015 08:28:46
Dietmar Steinbach
May 16, 2015 08:29:33
Hello Dietmar!
Der Trottel denkst du?
Der Trottel denkst du?
Hello Banshee
Ich denke über einen schwachen, aber agressiven, langsamen ungarischen Mann, der immer lügt.
Und er trauert meinen Freund...
Wir sind ein bisschen böse, und ich bin zur Zeit in Ungarn. Ich denke, ich kann über diese Situation helfen.
May 16, 2015 08:29:33
malmöi legendáré cigány
May 16, 2015 08:30:21
Na jó, még egy teknikaji pjóba.
Nem lehet mindenki vérprofi.
Andi.
Mindegy.
Andi.
Mindegy.
May 16, 2015 08:30:21
-
May 16, 2015 08:44:13
Na jó, még egy teknikaji pjóba.
Andi.
Mindegy.
Andi.
Mindegy.
A kep jobb oldalan az "indulhatunk, ez 100 szazalek" elso fele latszik, mikozben broni felcsonget a puposhoz?
May 16, 2015 08:44:13
-
May 16, 2015 09:10:06
Megvan, miből fizeti a nyelvtanárokat a Sodi.

Mennyi folyik be ebből havonta? 120 ezer?

May 16, 2015 09:10:06
-
May 16, 2015 09:40:07
És még az Auschwitz szökevény testalkat is stimmel!
May 16, 2015 09:40:07
Csak egy olvasó
(
x9)
May 16, 2015 09:53:03
x9)
És nyelvtanilag is helyes, mert azt nem írja, hogy merevedést is garantál a módszer.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 16, 2015 09:55:04
x30)
img.sodika.dk/imgur.com/cY9U6jF.jpg
img.sodika.dk/imgur.com/cY9U6jF.jpg
Ez egy korábbi hirdetése, hahó! Mostanában ezzel a bannerrel skáláz.
penészes sérv
May 16, 2015 10:13:01
Elvileg. Gyakorlatilag nincs kizáródás, mert miért lenne?
Ennyi erővel be is záródhatna, amire ugyanígy kicsi az esély.
Így van. Nincsen shemmi probléma. A SoDI egészséges állat. Ennyi erővel be is záródhatna, amire ugyanígy kicsi az esély.
May 16, 2015 10:13:01
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 16, 2015 10:27:54
x16)
Hogy halad a munka, Endre? Chili az élet?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
xray
May 16, 2015 11:08:05
Sneci, válaszolj már őszintén: látta már a sérvedet orvos, vagy csak pdf-ből tájékozódtál és állítottad fel a diagnózist?
May 16, 2015 11:08:05
Ismail Mowshowitch
May 16, 2015 11:21:20
Elvileg. Gyakorlatilag nincs kizáródás, mert miért lenne?
Tudod egy sérv nem a trollok, hogy elő lehet neki adni, hogy az nem is úgy van, meg az SHiker. Egyszer csak fogja magát és kinyír. Pont. Egyébként hogy szedted össze? Megerőltető fizikai munkát végeztél? *pr
May 16, 2015 11:21:20
xray
May 16, 2015 11:28:47
a pózfetisiszta csaj volt az okozója, mert snecit olyan pózokra kényszerítette, hogy sérvet kapott.
May 16, 2015 11:28:47
-
May 16, 2015 11:38:06
Ki kene bannolni Sodit a faszba mert nagyon uri dolga van, hogy csak arra valaszol ami neki tetszik. Egy sajtotajekoztaton azert megneznem ahol nincs olyan hogy jajj nem hallottam.
May 16, 2015 11:38:06
xray
May 16, 2015 11:39:37
Sneci, megmutattad a sérvedet Andinéninek, vagy csak meséltél róla?
May 16, 2015 11:39:37
pótyolhatyatyjan fatyok
May 16, 2015 11:41:20
nem hajvágóra kéne spórolni, hanem sérvkötőre. de lehet, hogy solymári robi megunt ruháiból lesz elkészítve a királyi sérvkötő, így arra sem kell pénzt adni.
May 16, 2015 11:41:20
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 16, 2015 11:49:13
x30)
Farkas Endre Kiss
2 perce
Bár lassan belefulladok a sok szókártyába, de mégis imádom őket, ezért ma délelőtt vettem egy újabb csomagot magamnak - ezúttal angol üzleti szókinccsel.
2 perce
Bár lassan belefulladok a sok szókártyába, de mégis imádom őket, ezért ma délelőtt vettem egy újabb csomagot magamnak - ezúttal angol üzleti szókinccsel.
snecigeci
(
x44)
May 16, 2015 11:50:34
x44)
Még jó, hogy most írta, hogy nincs semmi pénze.
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
May 16, 2015 11:52:01
x44)
Mi lesz így a jövő heti nyelvórákkal, recskás?
She was a dude.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 16, 2015 11:52:08
x30)
Még jó, hogy most írta, hogy nincs semmi pénze.
Saját nincs, de 30 ezer Ft előleget vett fel.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 16, 2015 11:54:00
x16)
Majd kér Vera nénitől.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
sodika
May 16, 2015 11:55:51
Ich habe die Entscheidung getroffen, dass ich nun von an nur auf Deutsch schreiben werde. Oder auf anderen Fremdsprachen.
Es wird wahrscheinlich viele Grammatikfehler geben, aber ich lerne auf diese Weise.
Es wird wahrscheinlich viele Grammatikfehler geben, aber ich lerne auf diese Weise.
May 16, 2015 11:55:51
banshee
(
x24)
May 16, 2015 11:58:47
x24)
Akkor válaszolj Dietmarnak.
pék
May 16, 2015 11:59:54
Ich habe die Entscheidung getroffen, dass ich nun von an nur auf Deutsch schreiben werde. Oder auf anderen Fremdsprachen.
Használd a google fordítót, úgy kevesebb lesz a hiba.
May 16, 2015 11:59:54
xray
May 16, 2015 12:00:42
most már csak az hiányzik, hogy ez az idióta németül fossa tele a fórumot és várja az ingyenes javítást a trolloktól.
May 16, 2015 12:00:42
172 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Q: Is it rare for a Jewish girl to have green eyes?
A: My father has blue eyes (and his family is from Syria of all places), and my mother has green eyes.
I have blond hair and blue eyes.
It is not uncommon at all.
Some of my friends growing up have lots of differences in appearance.
Don't worry about it too much ;)