Számodra. De te még sose vettél fel fejlesztőt. Meg a fiszomfaszom nyugger Ford beszerző csávó se. Te most összeraktál egy olyan CV-t amit 40 éve használtak.
Szivargyújtó rugó beszerző pozícióra.
Nem, hanem a 38 félévvel az etyetemről.
Akkor miért Vera tart el? Az életveszélyhez képest elég ráérősen csinálod a dolgokat. Végül a tavasz még messze van.
Sikerült is egy csomó adótartosát összeszedned vérprofi vállalkozóként.
S 28 éves korod óta egy percet nem dolgoztál.
"Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
"
nem.amíg az embernek tartozásai vannak, addig nem dőzsöl, nem megy nyaralgatni fél évre külföldre, nem vesz magának felesleges kütyüket, nem megy el bulizni hetente kétszer. ezzel azt mutatja, hogy mennyire semmibe veszi azokat, akik jóhiszeműen kölcsönadtak neki, vagy miatta költségekbe verték magukat.
tisztességtelen és erkölcstelen vagy endre. és rendkívül önző.
ezért tartasz itt.
Amíg nem emelkednek problémaszintre.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
neked nem probléma, hogy tartozol Magyarországnak? hogy meglopod a magyarokat?
Jól jön azért a nyugdíjhoz az a kis mellékes...
Hát, ha az neked nem "probléma", hogy egy életre eladósítottad magad...
Az a te nagy szerencséd, hogy fogyatékos vagy, és az autiködnek hála nem sokat érzékelsz a valóságból. A helyedben kb a trollok fele már fellógatta volna magát.
Kié az a szegény kutya a képen?
Nálad már tragédia szint van kicsi zsidó.
Ráadásul ugyanazzal a két undorító képpel hirdetik még mindig:
penzmento.ingatlan.com/6500295
Erre csak egy magyarázat van: a valóságban még ennél is szarabbul néz ki.
Sodi, amúgy az komolyan gondoljátok, hogy egy vakolatlan-csatornázatlan, elektromos fűtésű putriért ad 10 milliót valaki? 5 is sok lenne, mivel csak a telek ér valamit, az építkezés azzal indulna hogy eldózerolják a kalyibátokat.
majd az univerzum :DD úgy látom vizo lett az új kawasaki meg briay tracy
ez még így is lehet :D
Evidenciákat...
A fazonnyírósat! XD
ez azért egy filléres labda xD
majd biztos ettől lesz német állásod. csak így tovább!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Szóval Verát fogod ismét pénzzel lehúzni a támogatást meg zsebre vágnád. Micsoda egy fasszopó kis csíra vagy. Ki az Vizó? Még jegzik valahol?
Felpontoztam...
Akkor ez is be fog jönni
www.youtube.com/watch?v=KA3diJKcJU4
Ha sok köznyelvi fordulat ragad rám, lehet hogy bizony attól.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Viccen kívül...
Ha ragadnak rám változatos szófordulatok, akkor lehet, hogy bizony ettől.
Tempós, bonyolult nyelvtan, gazdag szókincs.
Nem kell sznobnak lenni.
Sodi ki szokott még keresgélni, hogy Vera ennyire szűkszavú?
Bazmeg ilyen nincs, ezt nem hiszem el.
persze, bármi lehet. még az is, hogy nem fogsz tudni szakmai kérdésekre válaszolni, de egy nyelvi fordulat használata miatt mégis téged vesznek fel. ennek nagyon nagy esélye van, úgyhogy ne szakmai anyagokat böngésszél, gyakoroljál, hanem német gyerekműsorokat bambulj. mi mindenben melletted állunk!!!
Nézd már nyelvtanuló szemmel. Ne azt hogy micsoda.
Tempós beszéd, komplex nyelvtan, összetett mondatok, gazdag szókincs, változatos szófordulatok.
jó ez
Ezt is, azt is.
Ha változatos és igényes a beszédem köznyelvi fordulatokban is, az azért csak pluszpont. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
pluszpont kihez képest? jürgenhez, a német programozóhoz képest, akinek shikerült befejeznie az egyetemet?
hazugságokkal.
Hát akkor egy másik böngészővel kell próbálkozni.
Ezt feltöltené valaki mp3-ban vagy valami hangformátumban valahová? képtelen vagyok megnyitni. Natyon szépen köszönyömszépen!
nem sürgesd, zsidó! amíg rocskaiéknak van pénzük eltartani az óriáscsecsemőt, addig ráér. eddig már ráköltöttek ötmilliót, még egy ötös biztos van a zsebükben erre a célre.
23 * kacsint *
Előbb-utóbb elfogy a quaestoros pénz is.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
bizony..bár meg kell,hogy mondjam, miután a jelenleg is regnálók érintettek eléggé vastagon, így szerintem altatva lesz ez az egész questor balhé. Ez a kurva nagy szerencséje a recskásnak.
Márpedig:
- Vera elég hazudós, ezt tudjuk, mióta Andinak sírt arról, hogy ő szegény kisnyugdíjas
- A keletiben csak kikísérte púpot, aztán mindenféle búcsúzkodás nélkül, a vonat indulása előtt fél órával otthagyta az ismeretlenbe távozó fogyatékos sodikát. Nem húzott volna ilyet, ha valóban érzelmek fűznék hozzá. (lehet persze, hogy sietnie kellett valahova)
- Úszó évek óta életveszélyes sérvvel él, a fogai elhanyagoltak, néha fájnak neki, a púpjáról nem is beszélve. Ha vera szeretné, akkor legalább néha elzavarná orvoshoz.
- Úszót folyamatosan pumpolják a szélhámos némettanárok. Ez is olyan dolog, amit nem hagyna Vera, ha azt tartaná szem előtt, ha érdekelné fifke sorsa.
Szerintem a sajnálat veránál csak színjáték. Annak az oka, hogy még mindig támogatják, valami minden képzeletet felülmúló sötét titok lehet. Valami olyan döbbenetes tény, aminek a felét is csak viccből dobtuk be eddig.
Lehet, hogy a gnómot akarják pajzsként használni, ha borul a bili a Quaestor-ügyben:
"Nézzék, egy fogyatékost fogadtunk örökbe, hát lehetünk mi rossz emberek?"
Életében nem vett még cipőt vagy ruhát magának. Mintha Berlinben kinézett volna magának egy sapkát, de már nem emlékszem, hogy végül megvette-e vagy sem.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
üdv professzor úr! Remélem a gyógyszerek mellé evett is valamit. Vagy legalább ivott egy rostos őszi levet a xanax után.
eettem, sült csiukemáj, a melle nem kekllet, majd este, meg rizsa)))))))))))
A prof édesanyja rántotta?
ja, nem volt rántva, csak sima sült...vigyázok az egészségemre, a tojásba sok a koleszterin!!!!!!!
mindenki egy ilyen fess fiatalemberre vágyik, szóval jelentkezőből szerintem nem lesz hiány!
A tanszéknek fel kell venni a kapcsolatot hamarosan a Stuttgarti zártosztályasokkal és tényfeltárni őket a rejtettkamerás állszent kis geciről.Nehogy kellemes fütött kiszolgált tele legyen.Szopassák csak szét ezt a rohadékot és ki se engedjék évekig.
Az szép lenne, ha a pszichiátria feljelentette volna a rejtett kamerás felvételekért.
ha valaki tájékoztatta őket, akkor biztos ment a feljelentés.
"valaki"
Szerző:
Tippszmix
Sep 27, 2015 13:05:52
Válasz
(6)
Ezután a cunami után hány facebook megosztás jön levezetésképp?
Sep 27, 2015 13:05:52
echelon mérnök
Sep 27, 2015 13:07:13
Szerintem nagyon világos a CV-m ezen része.
Amiben teljesne magabiztos vagyok, azt kiemelem többéves tapasztalattal, a többit pedig mellesleg megemlítem.
Amiben teljesne magabiztos vagyok, azt kiemelem többéves tapasztalattal, a többit pedig mellesleg megemlítem.
Számodra. De te még sose vettél fel fejlesztőt. Meg a fiszomfaszom nyugger Ford beszerző csávó se. Te most összeraktál egy olyan CV-t amit 40 éve használtak.
Szivargyújtó rugó beszerző pozícióra.
Sep 27, 2015 13:07:13
tigris
Sep 27, 2015 13:09:30
az mondjuk kurvanagy, hogy a 70 éves nyugdíjas segít összerakni havi negyven papírért a programozó cv-jét. beszarok a röhögéstől.
igazi balek vagy sodi
igazi balek vagy sodi
Sep 27, 2015 13:09:30
Tippszmix
Sep 27, 2015 13:10:40
Én 28 évesen kerültem ki a suliból. Más 18-20 évesen.
Sikerült 28 évesen kikerülnöd az iskolából egy érettségivel ami másnak 18-20 évesen sikerül.Erre nem lennék büszke de azért írd csak bele az önéletrejszodba. Sep 27, 2015 13:10:40
-
Sep 27, 2015 13:13:49
Az auticunamit annak köszönhetjük hogy Vera adott neked 3500ft készpénzt a féléveid igazolásának kiváltására?
Sep 27, 2015 13:13:49
milegyek?
Sep 27, 2015 13:14:51
Sikerült 28 évesen kikerülnöd az iskolából egy érettségivel ami másnak 18-20 évesen sikerül.Erre nem lennék büszke de azért írd csak bele az önéletrejszodba.
Nem, hanem a 38 félévvel az etyetemről.
Sep 27, 2015 13:14:51
-
Sep 27, 2015 13:20:17
[quote=Fekete Bikapata]Ráérsz még, ne siesd el, majd jövő héten...[/quote
Nem, ez a webprogramozás legalább olyan, ami nem csak mese, tényleg jön belőle pénz. Pár videózást leszámítva, ami kutyabvacsorája, ez egyetlen amivel valaha az életemben pénzt kerestem, és egyetlen, amivel jelenleg biztosan képes vagyok pénzt keresni.
Nem, ez a webprogramozás legalább olyan, ami nem csak mese, tényleg jön belőle pénz. Pár videózást leszámítva, ami kutyabvacsorája, ez egyetlen amivel valaha az életemben pénzt kerestem, és egyetlen, amivel jelenleg biztosan képes vagyok pénzt keresni.
Akkor miért Vera tart el? Az életveszélyhez képest elég ráérősen csinálod a dolgokat. Végül a tavasz még messze van.
Sep 27, 2015 13:20:17
-
Sep 27, 2015 13:21:57
Egyetem után nézegetett nekem operátori állást. LOL
Akkor inkább kerestem programozóit. :)
Akkor inkább kerestem programozóit. :)
Sikerült is egy csomó adótartosát összeszedned vérprofi vállalkozóként.
Sep 27, 2015 13:21:57
-
Sep 27, 2015 13:22:59
Én 28 évesen kerültem ki a suliból. Más 18-20 évesen.
S 28 éves korod óta egy percet nem dolgoztál.
Sep 27, 2015 13:22:59
Fekete Bikapata
Sep 27, 2015 13:26:13
Ennyi ,,namelócsá'' után sincs pina?
Ezt nyem éjtyem...
Ezt nyem éjtyem...
Sep 27, 2015 13:26:13
-
Sep 27, 2015 13:27:34
Mi az, hogy valamit soha nem adok meg?
Ez is egy szemen szedett hazugság.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Épp azért akarok kimenni, hogy mindent meg tudjak adni?
A fehér lap elérése a cél.
Két hete még azt ecsetelted itt hogy a perköltséged,felszámolás alatt álló cégeid adóssága mind polgári adósság és pofánröhögöd a listádon szereplő rendőröket és a NAV- ot. Ez is egy szemen szedett hazugság.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Épp azért akarok kimenni, hogy mindent meg tudjak adni?
A fehér lap elérése a cél.
Sep 27, 2015 13:27:34
tigris
Sep 27, 2015 13:32:49
Két hete még azt ecsetelted itt hogy a perköltséged,felszámolás alatt álló cégeid adóssága mind polgári adósság és pofánröhögöd a listádon szereplő rendőröket és a NAV- ot.
"Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
"
nem.amíg az embernek tartozásai vannak, addig nem dőzsöl, nem megy nyaralgatni fél évre külföldre, nem vesz magának felesleges kütyüket, nem megy el bulizni hetente kétszer. ezzel azt mutatja, hogy mennyire semmibe veszi azokat, akik jóhiszeműen kölcsönadtak neki, vagy miatta költségekbe verték magukat.
tisztességtelen és erkölcstelen vagy endre. és rendkívül önző.
ezért tartasz itt.
Sep 27, 2015 13:32:49
sodika
Sep 27, 2015 13:33:13
Két hete még azt ecsetelted itt hogy a perköltséged,felszámolás alatt álló cégeid adóssága mind polgári adósság és pofánröhögöd a listádon szereplő rendőröket és a NAV- ot.
Sep 27, 2015 13:33:13
sodika
Sep 27, 2015 13:33:40
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Sep 27, 2015 13:33:40
tigris
Sep 27, 2015 13:39:55
neked nem probléma, hogy tartozol Magyarországnak? hogy meglopod a magyarokat?
Sep 27, 2015 13:39:55
Örebro
Sep 27, 2015 13:41:29
ez a patyi putri meg mindig nem lett eladva?
MÉLYEN ÁRON ALUL! Pátyon, természetvédelmi terület mellett, távolsági buszhoz közel, részben felújított 100 m2-es, 3 szobás családi ház, 100 nöl-es telekkel eladó.
A tetőtérben 60%-os készültséggel másik önálló lakás kialakítását kezdték meg.
Csatorna, gázkiállás a telekhatáron.
MÉLYEN ÁRON ALUL! Pátyon, természetvédelmi terület mellett, távolsági buszhoz közel, részben felújított 100 m2-es, 3 szobás családi ház, 100 nöl-es telekkel eladó.
Sep 27, 2015 13:41:29
id. Schlingloff Sándor
Sep 27, 2015 13:41:47
az mondjuk kurvanagy, hogy a 70 éves nyugdíjas segít összerakni havi negyven papírért a programozó cv-jét. beszarok a röhögéstől.
igazi balek vagy sodi
igazi balek vagy sodi
Jól jön azért a nyugdíjhoz az a kis mellékes...
Sep 27, 2015 13:41:47
Protipp Pityu
Sep 27, 2015 13:43:38
Hát, ha az neked nem "probléma", hogy egy életre eladósítottad magad...
Az a te nagy szerencséd, hogy fogyatékos vagy, és az autiködnek hála nem sokat érzékelsz a valóságból. A helyedben kb a trollok fele már fellógatta volna magát.
Sep 27, 2015 13:43:38
Bonyolult nap
Sep 27, 2015 13:44:54
Kié az a szegény kutya a képen?
Sep 27, 2015 13:44:54
-
Sep 27, 2015 13:59:56
Amit itt írtok, az szemen szedett hazugság.
Én én semmi olyasmit nem mondtam, hogy az első hónapokban bárkinek is az eltartására akarnék szorítkozni, ez egy baromság. Azt mondtam, hogy arra kell törekedni már az elején, hogy ne legyen ilyesmire szükség, hanem megoldjam az életem enélkül is, de mindenképp az a cél, hogy a negyedik hónapból kezdve elérjem a teljes nyugalom állapotát, amikor már 100%-osan tudom, hogy biztos nem is lesz ilyesmire szükség se rövid -se hosszútávon.
Nem is értem, mi ezen a gondolaton a furcsa. Hát mindenki arra törekszik, hogy el tudja magát tartani. Mi ebben a gondolatban a különös? Teljesen érthetetlen, amit írtok.
Mert ez nagyon egyszerű.
Gábor is kiment, kaja nélkül, minden nélkül.
És már tavaly is kiabált vele a főnök, hogy így nem lehet.
Erre megcsinálta még egyszer.
A kirúgásakor felhánytorgatták neki idén is, hogy nem lehet úgy bemutatkozni, hogy rögtön megpróbálok lehúzni a kollégákat, és még WC-papírt is tőlök kunyerálsz.
youtube.com/watch?v=AzKhJiwf9eg
Ezek a dolgok, amik Gáborral megtörténnek, arra tökéletesek, hogy az ember tudja, át nézze, mi az, amit semmiképp sem szabad csinálni, amit feltétlenül kerülni kell.
Arra pl. számítani kell, hogy az első előlegig magadnak kell megoldanod a dolgokat. De nem is értem, miről beszélünk.
Az Első Eures Állásod nevű EU program pontosan erre a felismerésre épül, hogy a kezdeti költségeidet az EU költségvetési pénzből is megfinanszírozza.
ec.europa.eu/social/BlobServlet?docId=12497&langId=hu
Mert valamiből meg kell, ezt még az EU is tudja.
Nem is értem, miről beszélünk.
Te retardált!A hozzászólásod elején lehazugozod a trollokat amiért beleverik az orrod a külföldi,mások által fizetett élösködési terveidbe de a hozzászólásod végén már arra vered magad milyen mesterien fogsz te mások pénzéböl élősködni külföldön.Súlyos tudathasadásos elmebeteg vagy sodika. Én én semmi olyasmit nem mondtam, hogy az első hónapokban bárkinek is az eltartására akarnék szorítkozni, ez egy baromság. Azt mondtam, hogy arra kell törekedni már az elején, hogy ne legyen ilyesmire szükség, hanem megoldjam az életem enélkül is, de mindenképp az a cél, hogy a negyedik hónapból kezdve elérjem a teljes nyugalom állapotát, amikor már 100%-osan tudom, hogy biztos nem is lesz ilyesmire szükség se rövid -se hosszútávon.
Nem is értem, mi ezen a gondolaton a furcsa. Hát mindenki arra törekszik, hogy el tudja magát tartani. Mi ebben a gondolatban a különös? Teljesen érthetetlen, amit írtok.
Mert ez nagyon egyszerű.
Gábor is kiment, kaja nélkül, minden nélkül.
És már tavaly is kiabált vele a főnök, hogy így nem lehet.
Erre megcsinálta még egyszer.
A kirúgásakor felhánytorgatták neki idén is, hogy nem lehet úgy bemutatkozni, hogy rögtön megpróbálok lehúzni a kollégákat, és még WC-papírt is tőlök kunyerálsz.
youtube.com/watch?v=AzKhJiwf9eg
Ezek a dolgok, amik Gáborral megtörténnek, arra tökéletesek, hogy az ember tudja, át nézze, mi az, amit semmiképp sem szabad csinálni, amit feltétlenül kerülni kell.
Arra pl. számítani kell, hogy az első előlegig magadnak kell megoldanod a dolgokat. De nem is értem, miről beszélünk.
Az Első Eures Állásod nevű EU program pontosan erre a felismerésre épül, hogy a kezdeti költségeidet az EU költségvetési pénzből is megfinanszírozza.
ec.europa.eu/social/BlobServlet?docId=12497&langId=hu
Mert valamiből meg kell, ezt még az EU is tudja.
Nem is értem, miről beszélünk.
Sep 27, 2015 13:59:56
-
Sep 27, 2015 14:02:10
Nálad már tragédia szint van kicsi zsidó.
Sep 27, 2015 14:02:10
-
Sep 27, 2015 14:05:49
Én továbbra is azt kérdezem, hogy az intejúkkal kapcsolatos útiköltségeket ki fogja neked megelőlegezni. Továbbá ha kapnál is v.mi úniós támogatást abból visszafizeted-e a megelőlegezett útiköltséget.
(Ezek csak elvi kérdések mivel interjúk nem lesznek)
(Ezek csak elvi kérdések mivel interjúk nem lesznek)
Sep 27, 2015 14:05:49
sodika
Sep 27, 2015 14:07:09
uncsi vagy
mondom... Vizo mondja.
aki kell, az kell.
annak lennie kell.
ennyi
mondom... Vizo mondja.
aki kell, az kell.
annak lennie kell.
ennyi
Sep 27, 2015 14:07:09
sodika
Sep 27, 2015 14:07:39
ő mondja jól
nem kérdés, mert egyszerűen kell, hogy legyen
nem kérdés, mert egyszerűen kell, hogy legyen
Sep 27, 2015 14:07:39
Cool Pope
Sep 27, 2015 14:09:02
hol a kereszt, sneci?
Sep 27, 2015 14:09:02
Hiénaverő
Sep 27, 2015 14:20:18
Púp mi hiányzik még a kibaszott álláskereséshez? Miért nem dobod mosst szét a CV-ket, holnap úgyis hétfő, és a HR-esek elsőként kukázhatják a szarodat nézhetik át a remekül összerakott motivációs levelet és a meggyőző referenciákat. Mire vársz még, Hahó!?
Sep 27, 2015 14:20:18
Protipp Pityu
Sep 27, 2015 14:32:00
Ráadásul ugyanazzal a két undorító képpel hirdetik még mindig:
penzmento.ingatlan.com/6500295
Erre csak egy magyarázat van: a valóságban még ennél is szarabbul néz ki.
Sodi, amúgy az komolyan gondoljátok, hogy egy vakolatlan-csatornázatlan, elektromos fűtésű putriért ad 10 milliót valaki? 5 is sok lenne, mivel csak a telek ér valamit, az építkezés azzal indulna hogy eldózerolják a kalyibátokat.
Sep 27, 2015 14:32:00
-
Sep 27, 2015 14:41:53
uncsi vagy
mondom... Vizo mondja.
aki kell, az kell.
annak lennie kell.
ennyi
Ne hetyetyézz,a kérdés ki fogja megelőlegezni,hitelezni az utazgatásaid amikor a trollok behívnak szopatni vagyis állásinterjúra. mondom... Vizo mondja.
aki kell, az kell.
annak lennie kell.
ennyi
Sep 27, 2015 14:41:53
tágra nyílt szemek
Sep 27, 2015 14:47:10
sodi, mikor fogod felgyújtani a pénzmentő irodát?
Sep 27, 2015 14:47:10
tigris
Sep 27, 2015 14:47:59
Ne hetyetyézz,a kérdés ki fogja megelőlegezni,hitelezni az utazgatásaid amikor a trollok behívnak szopatni vagyis állásinterjúra.
Sep 27, 2015 14:47:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 27, 2015 14:49:16
x30)
RGL trollkodott egy kicsit Púppal. Lásd a videó nevét, amit küldött neki a Pracht & Prachtról.
sodika
Sep 27, 2015 14:57:40
ez még így is lehet :D
Sep 27, 2015 14:57:40
cv-papír
Sep 27, 2015 14:58:13
Sodika, a videózást, mint alternatív munkalehetőséget mégis hogy képzeled el? Erre válaszolj légyszíves.
Mert eddigi munkáid alapján te annyira vagy profi videós, mint egy kutya a hátára rögzített gagyi minőségű webcam-mel, amit bedobnak a tömegbe. A zaj irányába az is oda tud fordulni, és összehúzza magát, ha rákiált egy skinhead. Neked milyen szaktudásod van? Fogadni mernék, hogy egy ISO-blende-záridő összefüggést nem értesz meg, pedig ez nem egy broadcast-szint, hanem a 16évescsajvagyokNikonnal-szint. A vágási technikádat meg hagyjuk, elég csak a 66 másodperces acid tripjeidre gondolni.
Mert eddigi munkáid alapján te annyira vagy profi videós, mint egy kutya a hátára rögzített gagyi minőségű webcam-mel, amit bedobnak a tömegbe. A zaj irányába az is oda tud fordulni, és összehúzza magát, ha rákiált egy skinhead. Neked milyen szaktudásod van? Fogadni mernék, hogy egy ISO-blende-záridő összefüggést nem értesz meg, pedig ez nem egy broadcast-szint, hanem a 16évescsajvagyokNikonnal-szint. A vágási technikádat meg hagyjuk, elég csak a 66 másodperces acid tripjeidre gondolni.
Sep 27, 2015 14:58:13
Zulu
(
x15)
Sep 27, 2015 15:03:40
x15)
Tényleg sodó, ha találnál egy kamerázgatós állást, akkor melyik videódat küldenéd el referenciának?
Fapoleon
Sep 27, 2015 15:10:16
Tényleg sodó, ha találnál egy kamerázgatós állást, akkor melyik videódat küldenéd el referenciának?
Evidenciákat...
Sep 27, 2015 15:10:16
Laci
Sep 27, 2015 15:10:50
A fazonnyírósat! XD
Sep 27, 2015 15:10:50
-
Sep 27, 2015 15:13:46
ez azért egy filléres labda xD
Sep 27, 2015 15:13:46
sodibodi
Sep 27, 2015 15:24:57
sodi, verprofi vagy az online marketingben, hagyd ezt a webprogramozosdit es kuld a cv t bloginnak!
Sep 27, 2015 15:24:57
-
Sep 27, 2015 15:33:10
sodi, verprofi vagy az online marketingben, hagyd ezt a webprogramozosdit es kuld a cv t bloginnak!
Már eleve vele kellett volna megíratnia a CV-jét LoL Sep 27, 2015 15:33:10
-
Sep 27, 2015 15:39:42
Zsery fog kölcsönadni az állásinterjúkra*pr?
Sep 27, 2015 15:39:42
sodika
Sep 27, 2015 15:46:50
Egyébként lehet röhögni, mert közben ezzel gyakorlom a németemet.
www.youtube.com/watch?v=O5zzv7YrRuo&list=PL6xLfAwtk_NKwcW4AtEYRBJia0D9v6l0B
Kb. 10 éves kislányoknak szóló gyerekfilm, viszont operál annyira bonyolult nyelvtannal és szókinccsel, hogy ideális legyen a tanuláshoz. Pl. ragadnak rád az olyan szófordulatok, hogy haozás nélkül.
5:20-nál
"A biztos vagyok benne, hogy Otto habozás nélkül odaajándékozná a márványos sütijét".
Ahhoz, hogy szokjad a német mondatokat, tök jó ez. :D
www.youtube.com/watch?v=O5zzv7YrRuo&list=PL6xLfAwtk_NKwcW4AtEYRBJia0D9v6l0B
Kb. 10 éves kislányoknak szóló gyerekfilm, viszont operál annyira bonyolult nyelvtannal és szókinccsel, hogy ideális legyen a tanuláshoz. Pl. ragadnak rád az olyan szófordulatok, hogy haozás nélkül.
"A biztos vagyok benne, hogy Otto habozás nélkül odaajándékozná a márványos sütijét".
Sep 27, 2015 15:46:50
KV
Sep 27, 2015 15:52:13
youtube.com/watch?v=O5zzv7YrRuo&list=PL6xLfAwtk_NKwcW4AtEYRBJia0D9v6l0B
Ezért fizettem havi 40ezret? youtube.com/watch?v=O5zzv7YrRuo&list=PL6xLfAwtk_NKwcW4AtEYRBJia0D9v6l0B
Sep 27, 2015 15:52:13
-
Sep 27, 2015 15:52:57
Hagyd a picsába a németet meg a melót. Egyik sem megy. Várd meg a tavaszt oszt irány Duna.
Hagyd a picsába a németet meg a melót. Egyik sem megy. Várd meg a tavaszt oszt irány Duna.
Sep 27, 2015 15:52:57
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 27, 2015 15:54:07
x48)
-
Sep 27, 2015 15:56:36
uncsi vagy
mondom... Vizo mondja.
aki kell, az kell.
annak lennie kell.
ennyi
mondom... Vizo mondja.
aki kell, az kell.
annak lennie kell.
ennyi
Szóval Verát fogod ismét pénzzel lehúzni a támogatást meg zsebre vágnád. Micsoda egy fasszopó kis csíra vagy. Ki az Vizó? Még jegzik valahol?
Sep 27, 2015 15:56:36
malmöi legendáré cigány
Sep 27, 2015 15:58:09
Kb. 10 éves kislányoknak szóló gyerekfilm,
Kb. 10 éves kislányoknak szóló gyerekfilm,
Felpontoztam...
Sep 27, 2015 15:58:09
Zulu
(
x15)
Sep 27, 2015 15:59:46
x15)
Akkor ez is be fog jönni
www.youtube.com/watch?v=KA3diJKcJU4
Tanszéki archívum
Sep 27, 2015 16:04:07
Sep 27, 2015 16:04:07
Örebro
Sep 27, 2015 16:07:41
a safari nem tudja megnyitni
Sep 27, 2015 16:07:41
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 27, 2015 16:09:01
x48)
rgl új videójában elmondja, hogy szerinte nem sokáig lesz már szabadlábon, és megbetegedett, egész nap szédül. szerintem el fog patkolni.
youtu.be/r5Ki69h6qyg
youtu.be/r5Ki69h6qyg
sodika
Sep 27, 2015 16:09:05
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 27, 2015 16:09:05
sodika
Sep 27, 2015 16:12:11
Viccen kívül...
Ha ragadnak rám változatos szófordulatok, akkor lehet, hogy bizony ettől.
Tempós, bonyolult nyelvtan, gazdag szókincs.
Nem kell sznobnak lenni.
Sep 27, 2015 16:12:11
-
Sep 27, 2015 16:12:47
Közkívánatra:
Zsery telefonbeszélgetése Pénzmentő Verával
infotomb.com/3xkcx.bin
infotomb.com/3xkcx.bin
Sodi ki szokott még keresgélni, hogy Vera ennyire szűkszavú?
Sep 27, 2015 16:12:47
Protipp Pityu
Sep 27, 2015 16:12:58
Sep 27, 2015 16:12:58
cv-papír
Sep 27, 2015 16:13:06
Sodika, két német mese között válaszolhatnál a korábban feltett kérdésre, hogy mégis mi alapján érzed magad alkalmasnak videós munkakör betöltésére, és milyen szinten áll ezen a téren a szaktudásod?
Sep 27, 2015 16:13:06
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 27, 2015 16:14:59
x48)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
persze, bármi lehet. még az is, hogy nem fogsz tudni szakmai kérdésekre válaszolni, de egy nyelvi fordulat használata miatt mégis téged vesznek fel. ennek nagyon nagy esélye van, úgyhogy ne szakmai anyagokat böngésszél, gyakoroljál, hanem német gyerekműsorokat bambulj. mi mindenben melletted állunk!!!
sodika
Sep 27, 2015 16:15:34
Nézd már nyelvtanuló szemmel. Ne azt hogy micsoda.
Tempós beszéd, komplex nyelvtan, összetett mondatok, gazdag szókincs, változatos szófordulatok.
jó ez
Sep 27, 2015 16:15:34
sodika
Sep 27, 2015 16:16:49
úgyhogy ne szakmai anyagokat böngésszél, gyakoroljál, hanem német gyerekműsorokat bambulj. mi mindenben melletted állunk!!!
Ezt is, azt is.
Ha változatos és igényes a beszédem köznyelvi fordulatokban is, az azért csak pluszpont. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 27, 2015 16:16:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 27, 2015 16:19:13
x48)
Ezt is, azt is.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
pluszpont kihez képest? jürgenhez, a német programozóhoz képest, akinek shikerült befejeznie az egyetemet?
-
Sep 27, 2015 16:20:05
Sodi mivel hülyítetted meg Verát?
Sep 27, 2015 16:20:05
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 27, 2015 16:21:41
x48)
hazugságokkal.
Tanszéki archívum
Sep 27, 2015 16:22:41
a safari nem tudja megnyitni
Hát akkor egy másik böngészővel kell próbálkozni.
Sep 27, 2015 16:22:41
pótcselekvés
Sep 27, 2015 16:22:44
Jó látni ahogy vergődsz pont úgy ahogy RGL a munka lehelletétől,sneci.Miért van az hogy még mindig nem jelentkezel állásokra?
Sep 27, 2015 16:22:44
Hiénaverő
Sep 27, 2015 16:23:08
Közkívánatra:
infotomb.com/3xkcx.bin
infotomb.com/3xkcx.bin
Ezt feltöltené valaki mp3-ban vagy valami hangformátumban valahová? képtelen vagyok megnyitni. Natyon szépen köszönyömszépen!
Sep 27, 2015 16:23:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 27, 2015 16:25:31
x48)
Jó látni ahogy vergődsz pont úgy ahogy RGL a munka lehelletétől,sneci.Miért van az hogy még mindig nem jelentkezel állásokra?
nem sürgesd, zsidó! amíg rocskaiéknak van pénzük eltartani az óriáscsecsemőt, addig ráér. eddig már ráköltöttek ötmilliót, még egy ötös biztos van a zsebükben erre a célre.
Tanszéki archívum
Sep 27, 2015 16:27:11
Ez is mp3 ban van feltöltve, csak az infotomb valamiért átnevezi binre. Letöltöd, átírod a kiterjesztést és megy. Bár nálam még a Tor is automatikusan lejátsza a böngészőn belül, ha ráklikkelek.
Sep 27, 2015 16:27:11
Laci
Sep 27, 2015 16:29:14
23 * kacsint *
Sep 27, 2015 16:29:14
perzső itt az élet
Sep 27, 2015 16:33:50
Szerintetek egyébként a púpos kéjeleg Verával vagy csak az anyai ösztöneit használja ki?
Szerintem utóbbi lehet.
Ugyanakkor az előbbit alátámasztaná,hogy a piton leeresztett, így nem képes teljesíteni és lehet,hogy ezért rakják ki a púpját.
Szerintem utóbbi lehet.
Ugyanakkor az előbbit alátámasztaná,hogy a piton leeresztett, így nem képes teljesíteni és lehet,hogy ezért rakják ki a púpját.
Sep 27, 2015 16:33:50
Hiénaverő
Sep 27, 2015 16:41:00
"Anyja helyett anyja" "Nem Endrének vannak zűrös ügyei, hanem a világnak, csak rajta csattan"...
Aztakurva, nagyon keményen oda kellett csapnia Janibának, hogy ki legyen tűzve ez a tavaszi céldátum. Szerintem Reckaboy annyira nem aggódik emiatt, mert ha ki is paterolják, Veranéni továbbra is pumpolható gazdatest marad, így egy kisszobás albérlet árát le lehet gombolni róla akkor is, ha az irodából tiplizni kell. Az alapján a beszélgetés alapján shajnos azt kell mondjam, nem lesz itt Blaha, amíg Vejanyényi be nem adja a kulcsot.
Aztakurva, nagyon keményen oda kellett csapnia Janibának, hogy ki legyen tűzve ez a tavaszi céldátum. Szerintem Reckaboy annyira nem aggódik emiatt, mert ha ki is paterolják, Veranéni továbbra is pumpolható gazdatest marad, így egy kisszobás albérlet árát le lehet gombolni róla akkor is, ha az irodából tiplizni kell. Az alapján a beszélgetés alapján shajnos azt kell mondjam, nem lesz itt Blaha, amíg Vejanyényi be nem adja a kulcsot.
Sep 27, 2015 16:41:00
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 27, 2015 16:42:40
x16)
...nem lesz itt Blaha, amíg Vejanyényi be nem adja a kulcsot.
-
Sep 27, 2015 16:46:02
Sodi meg sem áll addig amíg 50 milliót el baszik a hobbijaira. Anyu apu 30, Veráék 5-10 + az apróbb lehúzások innen onnan.
Sep 27, 2015 16:46:02
pótcselekvés
Sep 27, 2015 16:48:50
Szerintem pont azért adják majd el a recskabunkert,nehogy "véletlen" lefoglalódjon. Sep 27, 2015 16:48:50
perzső itt az élet
Sep 27, 2015 16:55:50
Szerintem pont azért adják majd el a recskabunkert,nehogy "véletlen" lefoglalódjon.
bizony..bár meg kell,hogy mondjam, miután a jelenleg is regnálók érintettek eléggé vastagon, így szerintem altatva lesz ez az egész questor balhé. Ez a kurva nagy szerencséje a recskásnak.
Sep 27, 2015 16:55:50
A világ legdrágább cvje
Sep 27, 2015 16:56:48
"Anyja helyett anyja" "Nem Endrének vannak zűrös ügyei, hanem a világnak, csak rajta csattan"...
Márpedig:
- Vera elég hazudós, ezt tudjuk, mióta Andinak sírt arról, hogy ő szegény kisnyugdíjas
- A keletiben csak kikísérte púpot, aztán mindenféle búcsúzkodás nélkül, a vonat indulása előtt fél órával otthagyta az ismeretlenbe távozó fogyatékos sodikát. Nem húzott volna ilyet, ha valóban érzelmek fűznék hozzá. (lehet persze, hogy sietnie kellett valahova)
- Úszó évek óta életveszélyes sérvvel él, a fogai elhanyagoltak, néha fájnak neki, a púpjáról nem is beszélve. Ha vera szeretné, akkor legalább néha elzavarná orvoshoz.
- Úszót folyamatosan pumpolják a szélhámos némettanárok. Ez is olyan dolog, amit nem hagyna Vera, ha azt tartaná szem előtt, ha érdekelné fifke sorsa.
Szerintem a sajnálat veránál csak színjáték. Annak az oka, hogy még mindig támogatják, valami minden képzeletet felülmúló sötét titok lehet. Valami olyan döbbenetes tény, aminek a felét is csak viccből dobtuk be eddig.
Sep 27, 2015 16:56:48
Protipp Pityu
Sep 27, 2015 17:08:55
Márpedig:
Lehet, hogy a gnómot akarják pajzsként használni, ha borul a bili a Quaestor-ügyben:
"Nézzék, egy fogyatékost fogadtunk örökbe, hát lehetünk mi rossz emberek?"
Sep 27, 2015 17:08:55
A világ legdrágább cvje
Sep 27, 2015 17:16:00
Van is egy elméletem.
Mi van, ha nem sodika ír alá, hanem Gyöngyi? Mi van, ha pár aláírással, vagy egy bankszámlával összestrómankodott pár száz millát a rocskai klánnak, és a deal úgy szólt, hogy cserébe lakhat náluk sodika, meg gondoskodnak róla?
A biznisznek azóta feltehetőleg vége, Gyöngyire már nincs szükség strómanként, de az utcára nem lehet kitenni sodikát, mert akkor gyöngyihez bandukolna haza, és az elég nagy kibaszás lenne a nővel, nem ezért vállalta be azt, amit.
Szóval most, hogy nem pörög már a pénzmentő, valamit ki kellene találni sodikával, mert kezd nagyon terhes lenni. A legjobb az lenne nekik, ha kimenne külföldre, és ott halna éhen, vagy ha elvinné a sérve. Nyilván az is jó lenne, ha a saját lábára állna, csak arra nincs reális esély.
Ez minden ellentmondást megmagyarázna.
Mi van, ha nem sodika ír alá, hanem Gyöngyi? Mi van, ha pár aláírással, vagy egy bankszámlával összestrómankodott pár száz millát a rocskai klánnak, és a deal úgy szólt, hogy cserébe lakhat náluk sodika, meg gondoskodnak róla?
A biznisznek azóta feltehetőleg vége, Gyöngyire már nincs szükség strómanként, de az utcára nem lehet kitenni sodikát, mert akkor gyöngyihez bandukolna haza, és az elég nagy kibaszás lenne a nővel, nem ezért vállalta be azt, amit.
Szóval most, hogy nem pörög már a pénzmentő, valamit ki kellene találni sodikával, mert kezd nagyon terhes lenni. A legjobb az lenne nekik, ha kimenne külföldre, és ott halna éhen, vagy ha elvinné a sérve. Nyilván az is jó lenne, ha a saját lábára állna, csak arra nincs reális esély.
Ez minden ellentmondást megmagyarázna.
Sep 27, 2015 17:16:00
KV-t a Dunába, sodit meg
Sep 27, 2015 17:32:59
Éppen a héten kotyogta el sodi, hogy egy veja nyényiéknek gányolt, de még be nem fejezett meló miatt ment el a pénzmentő irodába, mert pátyon akkor már nem volt áram, és hogy, hogy nem ott maradt. Azóta nem tudják kitenni a púpját.
Sep 27, 2015 17:32:59
perzső itt az élet
Sep 27, 2015 17:33:41
szerintem sodinak bérelnek egy garázst
www.jozsefvaros.hu/biz_dokumentumok/1878_20140616_a_penzmento_plusz_kft.pdf
www.jozsefvaros.hu/biz_dokumentumok/1878_20140616_a_penzmento_plusz_kft.pdf
Sep 27, 2015 17:33:41
Kérjen picsánatot
Sep 27, 2015 17:39:51
Ti értitek, hogy mit mond Vera amikor zsery megkérdezi milyen viszonyban van Endrével?
"nagyon jó viszonyban, nem de (vagy rendben?), .... anyja helyett anyja"
"nagyon jó viszonyban, nem de (vagy rendben?), .... anyja helyett anyja"
Sep 27, 2015 17:39:51
Fekete Bikapata
Sep 27, 2015 17:42:14
Hol vetted ezt a fehér, női cipőt, te bulibáró??? :)
Nagyon vagány, bazd meg! LOL
Sep 27, 2015 17:42:14
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 27, 2015 17:47:56
x16)
Hol vetted ezt a fehér, női cipőt, te bulibáró??? :)
Életében nem vett még cipőt vagy ruhát magának. Mintha Berlinben kinézett volna magának egy sapkát, de már nem emlékszem, hogy végül megvette-e vagy sem.
üldözött piranha
Sep 27, 2015 17:52:34
Életveszély volt, persze, hogy megvette 20 euróért. Még lőtt is néhány napi állkapocs rovatba való képet. Sep 27, 2015 17:52:34
üldözött piranha
Sep 27, 2015 17:57:32
sodi, ugye azért kell elkotródnod az irodából mert Vera mamika is megutált? Idáig jutottál, senkinek se kellesz. Még Andinak sem.
Sep 27, 2015 17:57:32
pókujj-rovat
Sep 27, 2015 17:57:48
* újra èledhetne *
Sep 27, 2015 17:57:48
broni
Sep 27, 2015 18:09:55
jó reggelt kedves trollokí!kurva mádnsapos vok, de márt bevettem 4 mg xanaxcot, meg 16 coaxilt, jól vok)))))))))))
Sep 27, 2015 18:09:55
perzső itt az élet
Sep 27, 2015 18:13:30
jó reggelt kedves trollokí!kurva mádnsapos vok, de márt bevettem 4 mg xanaxcot, meg 16 coaxilt, jól vok)))))))))))
üdv professzor úr! Remélem a gyógyszerek mellé evett is valamit. Vagy legalább ivott egy rostos őszi levet a xanax után.
Sep 27, 2015 18:13:30
broni
Sep 27, 2015 18:15:13
Sep 27, 2015 18:15:13
Bonyolult nap
Sep 27, 2015 18:16:07
Sep 27, 2015 18:16:07
broni
Sep 27, 2015 18:17:11
nincs valakimek 18-22 év körüli leánya, aski fétjhez akar mennni...tzalán felhíyvhatná rám a figyelmet......
Sep 27, 2015 18:17:11
broni
Sep 27, 2015 18:19:01
ja, nem volt rántva, csak sima sült...vigyázok az egészségemre, a tojásba sok a koleszterin!!!!!!!
Sep 27, 2015 18:19:01
Kezdő troll
Sep 27, 2015 18:20:28
Akinek beküldöd a CV-det azzal kitöltve, hogy "Microsoft Word Anwendung", az is azt fogja hinni, hogy egy szórakozó 10 éves lányé, rögtön dobja is ki.
Sep 27, 2015 18:20:28
perzső itt az élet
Sep 27, 2015 18:21:24
nincs valakimek 18-22 év körüli leánya, aski fétjhez akar mennni...tzalán felhíyvhatná rám a figyelmet......
mindenki egy ilyen fess fiatalemberre vágyik, szóval jelentkezőből szerintem nem lesz hiány!
Sep 27, 2015 18:21:24
-
Sep 27, 2015 18:49:50
Recskás a mai napod is egy nyugdíjas kitartottjaként telt.
Elküldted már a sajtpapír CV-t és miért nem?
Lepumpoltad Veja mamit és alkoholizálsz ma este is és miért tagadod?
Groteszk miért rúgott ki?
Ki fizeti a következő külföldi kudarcod?
Miért nem tettél shemmit a shikerért már megint?
Elküldted már a sajtpapír CV-t és miért nem?
Lepumpoltad Veja mamit és alkoholizálsz ma este is és miért tagadod?
Groteszk miért rúgott ki?
Ki fizeti a következő külföldi kudarcod?
Miért nem tettél shemmit a shikerért már megint?
Sep 27, 2015 18:49:50
broni
Sep 27, 2015 18:52:41
[quote=perzső itt az élet]mindenki egy ilyen fess fiatalemberre vágyik, szóval jelentkezőből szerintem nem lesz hiány