Micsoda szerencsés véletlen, épp most indítottam egy ilyen szolgáltatást!
Ez a Blaha verzió szép lenne, de Rocskaiék nem fogják kirakni. Inkább megint szponzorálnak neki egy külföldi faszverést, de nem teszik utcára.
Sneci életéből a maximum akkor jöhet ki, ha
- Veráék valamiért életük végéig erőn felül ellátják, hosszú ideig élnek, esetleg hagynak is rá valamit.
- Legalább 55-60 éves koráig kihúzza a rozoga teste nagy szenvedést okozó, vagy halálos betegség nélkül.
- Az elméje sem mondja fel teljesen a szolgálatot. Egy olyan ember, aki képes két napig nem enni a depressziója miatt, az képes megölni is magát.
Szóval adva ezeket a feltételeket, van még 20-30 nyomorúságos, de számára mégis elviselhető éve, miközben folyamatosan leépül fizikailag és szellemileg, és egyre elkeseredettebben szidja az épp aktuális ellenségét a sorsa miatt.
Ez a maximum, ennél csak rosszabbul járhat azzal, ha veráék tényleg kibasszák tavasszal, vagy ha holnap kipukkad a sérve, és hat műtéttel tudják csak megmenteni, hogy sztómazsákkal élje le az élete hátralévő másfél évét.
Ha meglátja valaki az alvó goblint a buszon, kiáltsa el magát, hogy "jegyeket, bérleteket".
A bliccelő recskásban vigyázzba fog állni még a szar is.
jő regelkt...)))))))))
Ezzel szemben a valóság az, hogy akkoriban, amikor állítólag éppen erre az állásra vágytál, igazából olyanokat írtál, hogy soha nem akarsz munkába állni, meghogy lenézed azokat, akik nem vállalkozásból élnek.
B tervként elkezdtem vállalkozást tervezni is, amikor eltelt pér év, igen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A faszszopó kurva anyádat hazudozol bazmeg.
Te elolvastad Kawasakinak meg az összes kóklernek a "hogy gazdagodjunk meg munka nélkül" c. könyvét és amilyen lusta parazita tetve vagy a világnak, ezt akartad és akarod csinálni.
A munka mint opció és az alkalmazotti lét fel se merült benned soha! Kivéve most hogy kezdenek összecsapni a hullámok a fejed felett.
Igazából majdnem hetekig kihagytam egy-egy napot. Az általam akkor még nem tudott penésztől (ami ráadásul megfázással is párosult) alapból olyan gyenge voltam, hogy nem vettem észre, amikor megéheztem, mert nem volt differencia. Konstans gyengeség volt, amihez hozzászoktam, és a totál energiátlan éhezést is normális alapállapotlént éltem meg. Szóval egyszerűen elfelejtettem enni.
Akkor tűnt fel, és jutott eszembe, hogy én valószínűleg nem eszem rendesen, amikor zuhanyzás után a tükörbe nézve észrevettem, hogy fogytam, valamint ülve a térdem körül meglepődtem, hogy kevesebb hús van ott, mint szokott lenni.
Egy pillanatra megijedtem, hogy valami betegségem lehet, de aztán elgondolkodtam, hogy eszem én rendesen? Én akkor jöttem rá, hogy nem. a következő fél órában gyorsan befaltam egy tányér kaját. Aztán utána kezdtem el napirend szerint napi kétszer enni akkor is, ha nem éreztem a hiányát.
Azt nekem sehol nem tanították.
Estefelé előkeresem. Ha elfelejteném, szólj.
És azt hogy a pénz munkából lesz, azt se?
akkor megvan az újabb cél: magántanárt fogadni, aki gépelni tanít.
Észrevetted, hogy az első mondatodat üti a következő, és a pár helyből legalább egy lesz? Tudathasadásos a Sodi?
ezért ki a hibás?
senki, mert nem is hiányik
nekem azért kívülállóként ez olyannak tűnik, mint aki elmegy idegenvezetőnek, de visz magával egy német társalgási nyelvkönyvet
kijelenthetjük tehát,hogy Jövő héten fogod elküldeni.
Meglepő (pr)
Referenciák? A lundartos kötbérek? Hogy kibasztak a groteszktől? Azok valóban kellenek bele...
Nagy tisztelettel megjegyezném,hogy talán ideje nyugovó térni professzor úr.
tökéletes meglátás!
Olyan, mint a hazaffyak, akinek semmi másra nincs okuk büszkének lenni, mint arra a tényre,hogy magyarnak születtek. Ezt csak erősíti az,hogy általában semmi sikerük nincs az életben, így egy olyan állapotra kezdik verni a mellüket, amire ráhatásuk nem volt. Ugyanez tökéletesen igaz púpra. Emlékezzünk csak a szerénytelenül felemlegetett "átlagon felüli intim méretére". Ez utóbbi ugyan már nem büszkeség tárgya,amióta kiderült,hogy csak bőr slagként funkcionál, így az autista köd generátor most az "etyetyemitya voltyam" programot futtatja.
tőlem?cuikket?ane vicelj már keci ??????????????én nem iítam cuikkert....
alszok
Ez nem én kérdése. Ha soha nem jártam volna egyetemre, lehet, hogy én ilyen lennék, mint a Gábor: úgynevezett elvekre hivatkozva ártanék saját magamnak, és lehetőségektől vágnám el magam, ahelyett, hogy az adott közegtől nyerhető társadalmi előny megkapásához igazítaná a viselkedését. Így viszont, hogy az ELTÉ-n szigorlatoztam pszicológiából, a Corvinus-on pedig marketingből és kommunikációból is vizsgáztam, vágom, szemernyit se képmutatás egy adott helyzetbe beleszínészkedni magad, mert minden emberi létezés szerepekről szól: iskolában a tanulót játszod, haverokkal a vagányt, nevelés közben az apát. Minden szutuáció megköveteli a szereplést, és az egyetemi pszichológia-előadásokból pontosan tudom, hogy ezzel az égvilágon semmi baj nincs, ez ugyanis minden a normális emberi viselkedés alapja.
Most is elvekre hivatkozva vágod el saját magad a különböző lehetőségektől.
Pl. elv hogy neked csak fejlesztői meló a jó, üzemeltetői nem, elv hogy csak a "szakmádban" vagy hajlandó dolgozni és egyéb ökörségek.
* mi!!!*
Pl. elv hogy neked csak fejlesztői meló a jó, üzemeltetői nem, elv hogy csak a "szakmádban" vagy hajlandó dolgozni és egyéb ökörségek.
Üzemeltetői is jó abban az értelemben, hogy kezdésnek elfogadható, de nem optimális, és nem érezném ott jól magam.
Én nem kell feltétlenül infós meló: videós, pályázatíró, vagy marketing melót is elfogadnék.
hogy temit fogadnal el az egydolog, forditva ulsz a lovon! te egy vesztes tipus vagy, a hatralevö par evedben,mig meg nem döglesz, nem lesz munkahelyed, sem pesten sem kulföldön.
Pályázatíró, neopúp? Hány sikeres pályázatot írtál eddig?
honnan szedte ezt az újabb faszságot, olvasott egyet valahol?
Ez nálam megvan. Hű vagyok magamhoz, de érzékelem, ha ez valahol értelmetlen hátránnyal járna, tehát nem vagyok elmebeteg. :D
ezt már tudjuk,hiszen jogsid is van!
már rég nincs.
Nagy lófaszt. Akkora szakadék van a valóság és aközött amit gondolsz magadról, mint a Grand Canyon.
Influenza-góc, Hahó!
Videós állás? Baszki, te teljesen meghülyültél.
Szerinted van igény a diavetítés módjára összevágott videókra? A fullbolond RGL jobb videókat készít, mint te.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
TAOT!! HOL VANNAK? Erre tuti van igeny Nemetorszagban, ne hagyd magad letorni, Endy
Andi a hibás!
Meg az otthoniak nem küldtek drága pénzen vett XXXL-es pulcsit.
Egyébként ez kibaszott undorító. Tényleg az összehányt pulóverében (illetve Gergő egykori pulóverében) ment el másnap? Ez igénytelenebb, mint hittem.
Te elolvastad Kawasakinak meg az összes kóklernek a "hogy gazdagodjunk meg munka nélkül" c. könyvét
Maradjunk annyiban, hogy megvette, meg letöltötte.
Egyet sem olvasott el, csak bele-belenézett.
probalta "kitisžtitani" ismerven a gyagyåst, nem nehez kitalålni milyen sikerrel. mondjuk a masnapos hanyasszag erdekes lehetett.
azon mindig röhögök, hogy berlinen keresztulcipelte a nedves ruhait,mert nem tudta centrifugalni:-)
igazi balfasz :-)
Még meg kell tanulnia hozzá használni az öngyújtót, vagy a gyufát.
Schlingloff Sándor
Sep 27, 2015 00:08:44
Tehát a terv az, hogy ez így vagy megy
vagy ha nem megy, akkor előfizetek HR-tanácsadásra is
a nyelvórák mellett.
vagy ha nem megy, akkor előfizetek HR-tanácsadásra is
a nyelvórák mellett.
Micsoda szerencsés véletlen, épp most indítottam egy ilyen szolgáltatást!
Sep 27, 2015 00:08:44
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 27, 2015 00:10:46
x16)
Szerintem jövő ilyenkor már azt fogja hajtogatni, hogy az egész német munkavállalásos dolog is csak az anyja és/vagy Vera ötlete volt, és csak miattuk pazarolt el két évet és millió forintot erre az ötletre. Pedig ő már a legelején megmondta, hogy esélytelen az egész, mert Németország tele van libsikkel meg zsidókkal.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
#
Sep 27, 2015 00:12:52
Tettyék antyi ity vany eszej eujo ejje a kjedentyre.
Szigorúan kerülve a szemkontaktust, majd az ajtó felé haladva izgalmában telefingja a galériát.
Mesteri.
Szigorúan kerülve a szemkontaktust, majd az ajtó felé haladva izgalmában telefingja a galériát.
Mesteri.
Sep 27, 2015 00:12:52
™™®®™™
Sep 27, 2015 00:23:57
[quote=sodilegnagyobbrajongoja]Szerintem jövő ilyenkor már azt fogja hajtogatni, ..........[quote]
Remélhetőleg ezt már a blahán, maga elé motyogva...illetve mániás-tütükés periódusokban hetyetyézve idegen emberek után szaladva
Remélhetőleg ezt már a blahán, maga elé motyogva...illetve mániás-tütükés periódusokban hetyetyézve idegen emberek után szaladva
Sep 27, 2015 00:23:57
Kiss Kender Farkas
Sep 27, 2015 00:53:59
[quote=sodilegnagyobbrajongoja]Szerintem jövő ilyenkor már azt fogja hajtogatni, ..........[quote]
Ez a Blaha verzió szép lenne, de Rocskaiék nem fogják kirakni. Inkább megint szponzorálnak neki egy külföldi faszverést, de nem teszik utcára.
Sep 27, 2015 00:53:59
broni
Sep 27, 2015 01:28:13
pina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!igyunk!sodi, te hülye kis fasz!!!!!!!!!messi, a kurva anyád)))))))))))))))))
Sep 27, 2015 01:28:13
broni
Sep 27, 2015 01:30:12
basztam!!!!be)))))))))))))))))))))))
Sep 27, 2015 01:30:12
broni
Sep 27, 2015 01:40:17
baszik valaki??????????????
Sep 27, 2015 01:40:17
töppedt buzigolyók
Sep 27, 2015 01:44:44
Na bazmeg, én sírva felröhögtem a púpos önéletrajzán. És ezt a szart polírozta fél évig, három tanárral? Heti 5 órában?
Óriási show lesz belőle, ez borítékolható. Képzeljétek el, ahogy egy egész éjszakai vonatozás után, büdösen mint a szar leszáll a törtfehér cigányöltönyében a pályaudvaron, és egyből megy a céghez, büdös pofával, kócos hajjal, női szemüvegben... A HR-esek a röhögéstől fuldokolva fognap pacsizni az interjú után. Be fogják hívni mindenhova, mert terjedni fog az IT-szektorban, hogy bohóc van a városban, akit taknyosra lehet szopatni, és csak bárgyún mosolyog meg bólogat hozzá, és autista fókahangon nyökög, hogy csuldigung, hetyetye.
Óriási műsor lesz. Endike félmilliót fog elvonatozni, mire elmúlik az újdonság varázsa.
Óriási show lesz belőle, ez borítékolható. Képzeljétek el, ahogy egy egész éjszakai vonatozás után, büdösen mint a szar leszáll a törtfehér cigányöltönyében a pályaudvaron, és egyből megy a céghez, büdös pofával, kócos hajjal, női szemüvegben... A HR-esek a röhögéstől fuldokolva fognap pacsizni az interjú után. Be fogják hívni mindenhova, mert terjedni fog az IT-szektorban, hogy bohóc van a városban, akit taknyosra lehet szopatni, és csak bárgyún mosolyog meg bólogat hozzá, és autista fókahangon nyökög, hogy csuldigung, hetyetye.
Óriási műsor lesz. Endike félmilliót fog elvonatozni, mire elmúlik az újdonság varázsa.
Sep 27, 2015 01:44:44
Zulu
(
x15)
Sep 27, 2015 01:49:49
x15)
Sneci életéből a maximum akkor jöhet ki, ha
- Veráék valamiért életük végéig erőn felül ellátják, hosszú ideig élnek, esetleg hagynak is rá valamit.
- Legalább 55-60 éves koráig kihúzza a rozoga teste nagy szenvedést okozó, vagy halálos betegség nélkül.
- Az elméje sem mondja fel teljesen a szolgálatot. Egy olyan ember, aki képes két napig nem enni a depressziója miatt, az képes megölni is magát.
Szóval adva ezeket a feltételeket, van még 20-30 nyomorúságos, de számára mégis elviselhető éve, miközben folyamatosan leépül fizikailag és szellemileg, és egyre elkeseredettebben szidja az épp aktuális ellenségét a sorsa miatt.
Ez a maximum, ennél csak rosszabbul járhat azzal, ha veráék tényleg kibasszák tavasszal, vagy ha holnap kipukkad a sérve, és hat műtéttel tudják csak megmenteni, hogy sztómazsákkal élje le az élete hátralévő másfél évét.
A shiker 23 árnyalata
Sep 27, 2015 01:54:01
En azt hallottam nehany intervenCionista troll mar csalihirdetest is feladott... Persze szemetseg esos napra tenni az interjukat, de valamit valamiert
Sep 27, 2015 01:54:01
broni
Sep 27, 2015 01:55:30
rohadt falunap, nem vertek agyon!!!!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 01:55:30
broni
Sep 27, 2015 01:56:34
reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 01:56:34
HR-es
Sep 27, 2015 01:59:02
Álmodj királylány! Amúgy nézem ezt a buszos képedet és valami extra szánalmas: ahogy az a nagy, bamba, kopaszodó fejed rádől teljesen a koszos buszablakra... Az emberben tényleg 2 érzés jön elő: szánakozva, röhögve dobni neked egy százast, vagy odaállni eléd, megvárni míg teljesen kidőlsz és tiszta erővel fejbe rúgni. Mondjuk utóbbi esetben a fejed kitörheti a busz ablakát, buszt pedig nem rongálunk :) Jegyed gondolom nem volt a "hálókocsiba", ugye? :)
Ha meglátja valaki az alvó goblint a buszon, kiáltsa el magát, hogy "jegyeket, bérleteket".
A bliccelő recskásban vigyázzba fog állni még a szar is.
Sep 27, 2015 01:59:02
broni
Sep 27, 2015 02:15:43
Legalább 55-60 éves
én nnem fogom, tudatos önpusztító éetmód!!!!!!tegnap előtt ittam atomra mam, , tegnap aludtam, ma megint piááltam, meg xanax!!!!!!!!!!én akarok lenni a mgyar gg allin!!!!!!!!!!!!!
nincsa itt zenei producer!!!!!!!!!!!!????????
én nnem fogom, tudatos önpusztító éetmód!!!!!!tegnap előtt ittam atomra mam, , tegnap aludtam, ma megint piááltam, meg xanax!!!!!!!!!!én akarok lenni a mgyar gg allin!!!!!!!!!!!!!
nincsa itt zenei producer!!!!!!!!!!!!????????
Sep 27, 2015 02:15:43
broni
Sep 27, 2015 03:00:16
igyunk a halálra!!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 03:00:16
broni
Sep 27, 2015 04:01:14
hol a kecibe vok?fewlgyutom mmagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 04:01:14
broni
Sep 27, 2015 04:03:55
még benztin sincs, elagtam
sodi, döfölj meg........... a kocsit,mhogy elkurvázzam mmeg igyam azn árát.............
sodi, döfölj meg........... a kocsit,mhogy elkurvázzam mmeg igyam azn árát.............
Sep 27, 2015 04:03:55
broni
Sep 27, 2015 04:22:12
mocskos aklcsút!puskás, a kurva anyád!!!
Sep 27, 2015 04:22:12
broni
Sep 27, 2015 04:25:39
Sep 27, 2015 04:25:39
broni
Sep 27, 2015 04:27:00
hipós megbaszta orbán minen lányát!!!!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 04:27:00
Haim
(
x10)
Sep 27, 2015 05:51:37
x10)
Endike legnagyobb hibája az,hogy semmi önfegyelme nincs. Képtelen beosztani az idejét. Felelősséget semmiért nem vállal, kötelességei nincsenek. Egy csecsemő is komolyabban viselkedik. Sajnos veja nyényi igazából rosszat tesz. Csak erősíti és fenntartja ezt az agonizáló állapotot. Es finanszírozza. Ezáltal az autista óriáscsecsemő csak létezik. Semmi rendszer nincs az életében. Csak az egoja körül forog minden. Nincs család, nincsenek barátok,csak gazdatestek. Endi egy parazita.
Ha valamiért negyven évesen önállónak kell lennie, azonnal összeomlik és vége lesz. Önálló életre képtelen.
Ma sem küldi el a cv-t mert kész sincs. Alibizik tovább. Menekül az elkerülhetetlen elöl. Éjjel fent bassza a rezet, nappal elalszik a buszon. Endi egy roncs. Anélkül,hogy dolgozna. Nem képes koncentrálni és nem is kényszerítik rá. Az ő korában az ember a gyerekével foglalkozik, a családjáért dolgozik, ő meg próbálgatja percekre,hogy milyennek is kellene lennie egy életnek. Álláskeresés 34 évesen amire egy évig készül. Vicc. Ha nem nyomják be valahová a püpját soha nem lesz munkája. Vera csak fenntartja ezt a lehetetlen állapotot.
Vera a hibás.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Ha valamiért negyven évesen önállónak kell lennie, azonnal összeomlik és vége lesz. Önálló életre képtelen.
Ma sem küldi el a cv-t mert kész sincs. Alibizik tovább. Menekül az elkerülhetetlen elöl. Éjjel fent bassza a rezet, nappal elalszik a buszon. Endi egy roncs. Anélkül,hogy dolgozna. Nem képes koncentrálni és nem is kényszerítik rá. Az ő korában az ember a gyerekével foglalkozik, a családjáért dolgozik, ő meg próbálgatja percekre,hogy milyennek is kellene lennie egy életnek. Álláskeresés 34 évesen amire egy évig készül. Vicc. Ha nem nyomják be valahová a püpját soha nem lesz munkája. Vera csak fenntartja ezt a lehetetlen állapotot.
Vera a hibás.
broni
Sep 27, 2015 06:05:16
Endike legnagyobb hibája az,hogy semmi önfegyelme nincs. Képtelen beosztani az idejét. Felelősséget semmiért nem vállal, kötelességei nincsenek. Egy csecsemő is komolyabban viselkedik. Sajnos veja nyényi igazából rosszat tesz. Csak erősíti és fenntartja ezt az agonizáló állapotot. Es finanszírozza. Ezáltal az autista óriáscsecsemő csak létezik. Semmi rendszer nincs az életében. Csak az egoja körül forog minden. Nincs család, nincsenek barátok,csak gazdatestek. Endi egy parazita.
Vera a hibás.
Vera a hibás.
jő regelkt...)))))))))
Sep 27, 2015 06:05:16
broni
Sep 27, 2015 06:25:50
regilre tépláéóa sör, barna, tejet a igyanak a buzik!!!!!!!!
Sep 27, 2015 06:25:50
sodika
Sep 27, 2015 06:47:33
Ezzel szemben a valóság az, hogy akkoriban, amikor állítólag éppen erre az állásra vágytál, igazából olyanokat írtál, hogy soha nem akarsz munkába állni, meghogy lenézed azokat, akik nem vállalkozásból élnek.
Sep 27, 2015 06:47:33
broni
Sep 27, 2015 06:48:07
mydeathspace.com/article/2015/08/25/Courtney_Harris_(29)_took_her_own_life
vár a mennyországba, ha gyxaur bkuzyéáőkat ölök!!!!!!!!!!!
vár a mennyországba, ha gyxaur bkuzyéáőkat ölök!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 06:48:07
broni
Sep 27, 2015 06:50:31
dzsihád!!!várnak a szüzek!skacok,m én beaálokj az isis-be!!!!!!!!!a sok sztűz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 06:50:31
broni
Sep 27, 2015 06:52:27
nasodi, te nő és sztűz vagy?????????????
Sep 27, 2015 06:52:27
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 06:54:54
x24)
A faszszopó kurva anyádat hazudozol bazmeg.
Te elolvastad Kawasakinak meg az összes kóklernek a "hogy gazdagodjunk meg munka nélkül" c. könyvét és amilyen lusta parazita tetve vagy a világnak, ezt akartad és akarod csinálni.
A munka mint opció és az alkalmazotti lét fel se merült benned soha! Kivéve most hogy kezdenek összecsapni a hullámok a fejed felett.
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 06:57:29
x24)
Tényleg neopúp! Tízujjas vakírni tudsz már? Mert ha behívnak egy interjúra és ott elkezdesz két ujjal kopácsolni mint egy idióta harkály, a sírvaröhögéstől könnyezve fognak elhajtani a gecibe!
sodika
Sep 27, 2015 06:57:36
Egy olyan ember, aki képes két napig nem enni a depressziója miatt, az képes megölni is magát.
Igazából majdnem hetekig kihagytam egy-egy napot. Az általam akkor még nem tudott penésztől (ami ráadásul megfázással is párosult) alapból olyan gyenge voltam, hogy nem vettem észre, amikor megéheztem, mert nem volt differencia. Konstans gyengeség volt, amihez hozzászoktam, és a totál energiátlan éhezést is normális alapállapotlént éltem meg. Szóval egyszerűen elfelejtettem enni.
Akkor tűnt fel, és jutott eszembe, hogy én valószínűleg nem eszem rendesen, amikor zuhanyzás után a tükörbe nézve észrevettem, hogy fogytam, valamint ülve a térdem körül meglepődtem, hogy kevesebb hús van ott, mint szokott lenni.
Egy pillanatra megijedtem, hogy valami betegségem lehet, de aztán elgondolkodtam, hogy eszem én rendesen? Én akkor jöttem rá, hogy nem. a következő fél órában gyorsan befaltam egy tányér kaját. Aztán utána kezdtem el napirend szerint napi kétszer enni akkor is, ha nem éreztem a hiányát.
Sep 27, 2015 06:57:36
sodika
Sep 27, 2015 06:59:59
Tényleg neopúp! Tízujjas vakírni tudsz már? Mert ha behívnak egy interjúra és ott elkezdesz két ujjal kopácsolni mint egy idióta harkály, a sírvaröhögéstől könnyezve fognak elhajtani a gecibe!
Sep 27, 2015 06:59:59
sodika
Sep 27, 2015 07:00:46
És de igen: ma már elküldöm pár helyre a CV-t.
Legalább egy helyre elküldöm.
Sep 27, 2015 07:00:46
Tanszéki archívum
Sep 27, 2015 07:01:47
megvan még valakinek az a hangfelvétel, amiben vera néni bevallja zserynek, hogy anyja helyett anyja a nyilvános faszkiverőnek?
Estefelé előkeresem. Ha elfelejteném, szólj.
Sep 27, 2015 07:01:47
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 07:02:20
x24)
És azt hogy a pénz munkából lesz, azt se?
xray
Sep 27, 2015 07:03:08
akkor megvan az újabb cél: magántanárt fogadni, aki gépelni tanít.
Sep 27, 2015 07:03:08
szarból van a Sodi
Sep 27, 2015 07:04:07
És de igen: ma már elküldöm pár helyre a CV-t.
Észrevetted, hogy az első mondatodat üti a következő, és a pár helyből legalább egy lesz? Tudathasadásos a Sodi?
Sep 27, 2015 07:04:07
sodika
Sep 27, 2015 07:08:56
A CV kész.
A motivációs kész.
Tehát küldhető.
A referenciákat nem tudtam beszerezni a hétvégén, ezért amíg azok nincsenek nálam, korlátozom a jelentkezés intenzitását, nehogy az legyen, hogy a német szokásokkal szemben nem csatolt referencia legyen a szemétkosár oka egy olyan helynél, ahova egyébként lehet hogy felvettek volna, de pár nap után, amikor azok is meglesznek, turbóba kapcsolok.
A motivációs kész.
Tehát küldhető.
A referenciákat nem tudtam beszerezni a hétvégén, ezért amíg azok nincsenek nálam, korlátozom a jelentkezés intenzitását, nehogy az legyen, hogy a német szokásokkal szemben nem csatolt referencia legyen a szemétkosár oka egy olyan helynél, ahova egyébként lehet hogy felvettek volna, de pár nap után, amikor azok is meglesznek, turbóba kapcsolok.
Sep 27, 2015 07:08:56
perzső az élet
Sep 27, 2015 07:09:40
ezért ki a hibás?
Sep 27, 2015 07:09:40
sodika
Sep 27, 2015 07:10:26
ezért ki a hibás?
Sep 27, 2015 07:10:26
perzső az élet
Sep 27, 2015 07:11:54
nekem azért kívülállóként ez olyannak tűnik, mint aki elmegy idegenvezetőnek, de visz magával egy német társalgási nyelvkönyvet
Sep 27, 2015 07:11:54
perzső az élet
Sep 27, 2015 07:13:10
A CV kész.
A motivációs kész.
Tehát küldhető.
A motivációs kész.
Tehát küldhető.
kijelenthetjük tehát,hogy Jövő héten fogod elküldeni.
Meglepő (pr)
Sep 27, 2015 07:13:10
pilvax coffee shopl
Sep 27, 2015 07:14:11
SoDI többször próbálta itt előadni a szerényt és alázatost, de tegnap délután elővillant a valódi énje: a felsőbbrendű. Miközben lassan az elméje meghasad, amiért az élet sehogy nem akarja visszaigazolni az ő vélt felsőbbrendűségét.
Énvédelmi mechanizmusának alapvető része, hogy találjon valakiket, akiket lenézhet, enélkül a Dunának menne. Szerinem innentől a felsőbbrendűségi koncepciójának alapja az a tény lesz, hogy ő járt egyetemre - mert ezt már senki nem veheti el, neki ennyi maradt.
És azt gondolom, hogy ez a vélt felsőbbrendűsége a valóság ridegségétől függetlenül fenn fog állni. Majd a Blahán is azt meséli,hogy ő mennyivel különb, és aki nem járt egyetemre, azt ő egy kismajomnak tekinti. Ennek a gondolatmenetnek a fogadtatása persze nem lehet kétséges...
Énvédelmi mechanizmusának alapvető része, hogy találjon valakiket, akiket lenézhet, enélkül a Dunának menne. Szerinem innentől a felsőbbrendűségi koncepciójának alapja az a tény lesz, hogy ő járt egyetemre - mert ezt már senki nem veheti el, neki ennyi maradt.
És azt gondolom, hogy ez a vélt felsőbbrendűsége a valóság ridegségétől függetlenül fenn fog állni. Majd a Blahán is azt meséli,hogy ő mennyivel különb, és aki nem járt egyetemre, azt ő egy kismajomnak tekinti. Ennek a gondolatmenetnek a fogadtatása persze nem lehet kétséges...
Sep 27, 2015 07:14:11
broni
Sep 27, 2015 07:14:45
hülye vagy, endrem, aki meg akjarja őlni mahgát, ,meg uisv öli....opztba dunam mte fasz%!!!!!!!!!!!!!!!!
reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 07:14:45
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 07:16:25
x24)
A CV kész.
A motivációs kész.
Tehát küldhető.
A motivációs kész.
Tehát küldhető.
Referenciák? A lundartos kötbérek? Hogy kibasztak a groteszktől? Azok valóban kellenek bele...
broni
Sep 27, 2015 07:21:03
ruszin nrtoll)miloyn csaj reni??keci!!!!!faszom veren nré.,
Sep 27, 2015 07:21:03
broni
Sep 27, 2015 07:22:15
be ne rakd a pofiját)))))))))))))
Sep 27, 2015 07:22:15
perzső az élet
Sep 27, 2015 07:27:09
ruszin nrtoll)miloyn csaj reni??keci!!!!!faszom veren nré.,
Nagy tisztelettel megjegyezném,hogy talán ideje nyugovó térni professzor úr.
Sep 27, 2015 07:27:09
broniól át vet cikkett...
Sep 27, 2015 07:27:57
tudod, más va politika)))999999
a legszarabboldalmac444 bbuzik írnak pár nkküllföldi oldaldr
Sep 27, 2015 07:27:57
broni
Sep 27, 2015 07:31:57
hejjj pina!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 27, 2015 07:31:57
broni
Sep 27, 2015 07:33:31
fekgyujtom snyxám!!!!
Sep 27, 2015 07:33:31
perzső az élet
Sep 27, 2015 07:44:15
SoDI többször próbálta itt előadni a szerényt és alázatost, de tegnap délután elővillant a valódi énje: a felsőbbrendű. Miközben lassan az elméje meghasad, amiért az élet sehogy nem akarja visszaigazolni az ő vélt felsőbbrendűségét.
tökéletes meglátás!
Olyan, mint a hazaffyak, akinek semmi másra nincs okuk büszkének lenni, mint arra a tényre,hogy magyarnak születtek. Ezt csak erősíti az,hogy általában semmi sikerük nincs az életben, így egy olyan állapotra kezdik verni a mellüket, amire ráhatásuk nem volt. Ugyanez tökéletesen igaz púpra. Emlékezzünk csak a szerénytelenül felemlegetett "átlagon felüli intim méretére". Ez utóbbi ugyan már nem büszkeség tárgya,amióta kiderült,hogy csak bőr slagként funkcionál, így az autista köd generátor most az "etyetyemitya voltyam" programot futtatja.
Sep 27, 2015 07:44:15
broni
Sep 27, 2015 07:44:16
tudod, más va politika)))999999
tőlem?cuikket?ane vicelj már keci ??????????????én nem iítam cuikkert....
alszok
Sep 27, 2015 07:44:16
sodika
Sep 27, 2015 07:45:32
SoDI többször próbálta itt előadni a szerényt és alázatost, de tegnap délután elővillant a valódi énje: a felsőbbrendű.
Ez nem én kérdése. Ha soha nem jártam volna egyetemre, lehet, hogy én ilyen lennék, mint a Gábor: úgynevezett elvekre hivatkozva ártanék saját magamnak, és lehetőségektől vágnám el magam, ahelyett, hogy az adott közegtől nyerhető társadalmi előny megkapásához igazítaná a viselkedését. Így viszont, hogy az ELTÉ-n szigorlatoztam pszicológiából, a Corvinus-on pedig marketingből és kommunikációból is vizsgáztam, vágom, szemernyit se képmutatás egy adott helyzetbe beleszínészkedni magad, mert minden emberi létezés szerepekről szól: iskolában a tanulót játszod, haverokkal a vagányt, nevelés közben az apát. Minden szutuáció megköveteli a szereplést, és az egyetemi pszichológia-előadásokból pontosan tudom, hogy ezzel az égvilágon semmi baj nincs, ez ugyanis minden a normális emberi viselkedés alapja.
Sep 27, 2015 07:45:32
sodika
Sep 27, 2015 07:46:28
Na jó, reggel van még.
Innom kell még egy kávét, mert a mondataim hemzsegnek az egyeztetési hibáktól :D
Innom kell még egy kávét, mert a mondataim hemzsegnek az egyeztetési hibáktól :D
Sep 27, 2015 07:46:28
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 07:47:12
x24)
Ki fizetett a kávéért amit megiszol?
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 07:50:00
x24)
Most is elvekre hivatkozva vágod el saját magad a különböző lehetőségektől.
Galla Miki
Sep 27, 2015 07:57:21
Kávé=KV Sep 27, 2015 07:57:21
Questor károsultak
Sep 27, 2015 07:57:45
* mi!!!*
Sep 27, 2015 07:57:45
sodika
Sep 27, 2015 07:59:16
Üzemeltetői is jó abban az értelemben, hogy kezdésnek elfogadható, de nem optimális, és nem érezném ott jól magam.
Én nem kell feltétlenül infós meló: videós, pályázatíró, vagy marketing melót is elfogadnék.
Sep 27, 2015 07:59:16
Örebro
Sep 27, 2015 08:04:20
hogy temit fogadnal el az egydolog, forditva ulsz a lovon! te egy vesztes tipus vagy, a hatralevö par evedben,mig meg nem döglesz, nem lesz munkahelyed, sem pesten sem kulföldön.
Sep 27, 2015 08:04:20
Örebro
Sep 27, 2015 08:05:55
gyagyas, ilyenkormikor ideirsz es allitolag meg egy kavet iszol, megmosakodtal mar? vettel fel tiszta gatyat?, fogat mostal?
Sep 27, 2015 08:05:55
-
Sep 27, 2015 08:06:20
Az elvekre hivatkozva nem kezelteted a sérved,púpod,fogad,impotenciád,szellemi leépülésed,alkoholizmusod és még kitudja milyen nyavalyádat amit titkolsz vagy nem is tudsz róla.Aprócigány hozzád képest egy élsportoló.Te vagy az púp aki az elvei miatt egy lerobbant szar.
Sep 27, 2015 08:06:20
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 08:07:20
x24)
Hiénaverő
Sep 27, 2015 08:09:34
Púp, a te elved a komfortzóna, amiből nem vagy hajlandó kilépni, és ezt ideologizálod meg mindenféle fasságokkal. Meg persze az igények csökkentésével. Hol van már a Shaját Megoldás, az X6-os, a medencés iroda, a Lebensraum? Sehol, csöves vagy, viszont mivel proli is, így míg a 3 alapvető szükségleted magától megvan (evés, alvás, net) addig te kurvajól elvagy. most is csak azért kezdtél el teperni, mert Recskaiék belengették az ultimátumot. Ha Janibá azt mondja hogy maradhatsz 70 éves korodig, nem lett volna semmi a nyémetyes álláskeresésből se, mert neked elég a szalonnás krumpli meg az asztal alatti hálózsák.
Azért azt áruld már el, hogy van az hogy anno nem írhattál ide az irodából, most meg szabad? Veráék búcsúajándékként még megengedik neked, mert tudják hogy a Blahán nem lesz net?
Az is érdekelne milyen pofát vágtak a vén komcsik, amikor visszaköltöztél az irodába Berlinből. biztos nagyon örültek, amikor úgy volt hogy végre megszabadulnak tőled, erre megint visszaállítottál.
Azért azt áruld már el, hogy van az hogy anno nem írhattál ide az irodából, most meg szabad? Veráék búcsúajándékként még megengedik neked, mert tudják hogy a Blahán nem lesz net?
Az is érdekelne milyen pofát vágtak a vén komcsik, amikor visszaköltöztél az irodába Berlinből. biztos nagyon örültek, amikor úgy volt hogy végre megszabadulnak tőled, erre megint visszaállítottál.
Sep 27, 2015 08:09:34
xray
Sep 27, 2015 08:13:52
honnan szedte ezt az újabb faszságot, olvasott egyet valahol?
Sep 27, 2015 08:13:52
-
Sep 27, 2015 08:17:39
Akinek két hónap és több nyelvtanár kell egy foskupac önéletrajz megírására az valószínűleg pályázatírásra,marketingre alkalmas a versenyszférában... Én nem kell feltétlenül infós meló: videós, pályázatíró, vagy marketing melót is elfogadnék.
Sep 27, 2015 08:17:39
pilvax coffee shopl
Sep 27, 2015 08:22:32
SoDI, ha tanultál pszichológiát, akkor bizonyosan hallottál a személyes integritás fogalmáról: az az állapot, amikor az ember gondolatai, szavai és tettei teljes harmóniában állnak. Ezt nyilván nem mindenki érheti persze el. De ha te azt a következtetést vontad le, hogy színészkedéssel lehet és kell érvényesülni, szerintem nagyon rossz nyomon jársz.
Sep 27, 2015 08:22:32
sodi
Sep 27, 2015 08:23:49
Üzemeltetői is jó
Azt írtam hogy nem üzemben akarok dolgozni! Sep 27, 2015 08:23:49
sodika
Sep 27, 2015 08:32:39
SoDI, ha tanultál pszichológiát, akkor bizonyosan hallottál a személyes integritás fogalmáról: az az állapot, amikor az ember gondolatai, szavai és tettei teljes harmóniában állnak.
Ez nálam megvan. Hű vagyok magamhoz, de érzékelem, ha ez valahol értelmetlen hátránnyal járna, tehát nem vagyok elmebeteg. :D
Sep 27, 2015 08:32:39
malmöi legendáré cigány
Sep 27, 2015 08:33:45
Vasárnap reggel van, ha épp nem dolgozom, ilyenkor még bőven alszom... te meg felkelsz trolloknak magyarázkodni. Gratulálok, fogyatékos.
Sep 27, 2015 08:33:45
perzső az élet
Sep 27, 2015 08:36:28
Sep 27, 2015 08:36:28
xray
Sep 27, 2015 08:43:58
már rég nincs.
Sep 27, 2015 08:43:58
sodi
Sep 27, 2015 08:45:43
Szmájlizol tehát hazudsz Sep 27, 2015 08:45:43
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 08:46:41
x24)
Nagy lófaszt. Akkora szakadék van a valóság és aközött amit gondolsz magadról, mint a Grand Canyon.
perzső az élet
Sep 27, 2015 08:47:24
Mész ma templomba púp?
Sep 27, 2015 08:47:24
-
Sep 27, 2015 08:48:23
A mai napot is egy nyugger kitartott pincsijeként tervezed eltölteni,púp?
Sep 27, 2015 08:48:23
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 08:48:28
x24)
Mész ma templomba púp?
Influenza-góc, Hahó!
Örebro
Sep 27, 2015 08:50:44
gyagyås, azt a mai napig nem tudtad ugye, hogy a krizsai akkor latta meg rajtad, hogy egy primitiv lecsuszott valaki vagy,amikor a hanyasod utani nap az összehanyt puloveredben jelentel meg nala. te budai urifiu, ki kellett volna mosni, ja, hogy nem volt masik?
Sep 27, 2015 08:50:44
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 27, 2015 08:54:49
x16)
Szerinted van igény a diavetítés módjára összevágott videókra? A fullbolond RGL jobb videókat készít, mint te.
Video nr1
Sep 27, 2015 08:57:22
TAOT!! HOL VANNAK? Erre tuti van igeny Nemetorszagban, ne hagyd magad letorni, Endy
Sep 27, 2015 08:57:22
perzső az élet
Sep 27, 2015 09:02:04
gyagyås, azt a mai napig nem tudtad ugye, hogy a krizsai akkor latta meg rajtad, hogy egy primitiv lecsuszott valaki vagy,amikor a hanyasod utani nap az összehanyt puloveredben jelentel meg nala. te budai urifiu, ki kellett volna mosni, ja, hogy nem volt masik?
Andi a hibás!
Egyébként ez kibaszott undorító. Tényleg az összehányt pulóverében (illetve Gergő egykori pulóverében) ment el másnap? Ez igénytelenebb, mint hittem.
Sep 27, 2015 09:02:04
olvasó
Sep 27, 2015 09:04:56
Te elolvastad Kawasakinak meg az összes kóklernek a "hogy gazdagodjunk meg munka nélkül" c. könyvét
Maradjunk annyiban, hogy megvette, meg letöltötte.
Egyet sem olvasott el, csak bele-belenézett.
Sep 27, 2015 09:04:56
Örebro
Sep 27, 2015 09:06:19
Andi a hibás!
probalta "kitisžtitani" ismerven a gyagyåst, nem nehez kitalålni milyen sikerrel. mondjuk a masnapos hanyasszag erdekes lehetett.
Sep 27, 2015 09:06:19
perzső az élet
Sep 27, 2015 09:08:21
Még most is röhögök itt. Egyetlen egy pulcsija volt, azt lerókázta, de nem zavara Mr Penészt, elment benne másnap lazán vendégségbe. Kurva nagy. Hasmonitort vitt, ruhát nem.
alsógatyát vittél púp vagy csak minden másnap kifordítottad és az olyan, mintha kvázi új lenne?
alsógatyát vittél púp vagy csak minden másnap kifordítottad és az olyan, mintha kvázi új lenne?
Sep 27, 2015 09:08:21
-
Sep 27, 2015 09:08:52
Nem tudta a mosógépet kezelni XD Sep 27, 2015 09:08:52
Örebro
Sep 27, 2015 09:11:13
Nem tudta a mosógépet kezelni XD
azon mindig röhögök, hogy berlinen keresztulcipelte a nedves ruhait,mert nem tudta centrifugalni:-)
Sep 27, 2015 09:11:13
perzső az élet
Sep 27, 2015 09:11:35
igazi balfasz :-)
Sep 27, 2015 09:11:35
banshee
(
x24)
Sep 27, 2015 09:12:25
x24)
Ha visszamegy Berlinbe, fel fogja gyújtani ezért azt a mosodát. Igen.
Örebro
Sep 27, 2015 09:13:17
pesten nincs ilyen gond,,vera neninel nem mos csak kap a levetett ruhakbol, az neki fönyeremeny, nem baj ha kicsit nagy,majd belenö.
Sep 27, 2015 09:13:17
tűz
Sep 27, 2015 09:14:22
Ha visszamegy Berlinbe, fel fogja gyújtani ezért azt a mosodát. Igen.
Még meg kell tanulnia hozzá használni az öngyújtót, vagy a gyufát.
Sep 27, 2015 09:14:22
Örebro
Sep 27, 2015 09:15:13
gyagyås, tudom hulye kerdes, de megis, vasaltal mar eletedben? cipöt hanyszor pucoltal?
Sep 27, 2015 09:15:13
Örebro
Sep 27, 2015 09:20:07
gyagyås, ma is dolgozol? mesz valamelyik muzeumba? mi lesz az ebed edesapaddal? vagy edesanyade ez e vasarnap? milyen viragot veszel neki?
Sep 27, 2015 09:20:07
Schwezoff Dávid
Sep 27, 2015 09:22:50
Sodi, holnap megadod zsery 50 eurojat?
Vagy csak a Jövő héten? ?....ohhhh wait
Vagy csak a Jövő héten? ?....ohhhh wait
Sep 27, 2015 09:22:50
Örebro
Sep 27, 2015 09:22:59
gyagyås, javaslom menj el a påva utcai zsido muzeumba, ha radneznek ingyen beengednek,mert hajlektalanoktol nem kernek belepti dijat, szoval nezd meg, erdemes.
Sep 27, 2015 09:22:59
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 27, 2015 09:59:28
x16)
Endre, tegyük fel, ma jelentkezel egy állásra (pr), majd hétfőn visszaírnak, hogy nagyon tetszel nekik (pr), és csütörtökön lenne az interjú (pr), az egyszerűség kedvéért Berlinben.
Ekkor mit csinálsz? Tudjuk, hogy jelenleg még 3000 Ft-od sincs. Tudjuk, hogy egy rendes ruhád sincs.
Mit csinálsz? Kérsz Vera nénitől megint 1000 eurót "kölcsönbe"?
Ekkor mit csinálsz? Tudjuk, hogy jelenleg még 3000 Ft-od sincs. Tudjuk, hogy egy rendes ruhád sincs.
Mit csinálsz? Kérsz Vera nénitől megint 1000 eurót "kölcsönbe"?
A shiker 23 árnyalata
Sep 27, 2015 10:25:45
Most mit kell itt finnyaskodni? Egyes forrasok szerint orom az uromben hogy az osszehanyt pulcsira ragadt egy kis pizzateszta, igy meg volt a masnapi kaja is
Sep 27, 2015 10:25:45
A shiker 23 árnyalata
Sep 27, 2015 10:28:58
Lehet hogy az estaki rufke az olelesnek nem tudott felhotlenul orulni? A hulye jurva!
Sep 27, 2015 10:28:58
A shiker 23 árnyalata
Sep 27, 2015 10:30:05
Mobilis patyi grammatika, elnezest :-)
Sep 27, 2015 10:30:05
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

..szoval ennél sokkal gyalázatosabbnak tartom azt a mesét, ami szerintem zsodrák jelenlegi élősködésének alapja, az anyjával szerinte kezdetektől meglévő "konfliktusát".
Ha emlékeznek a trollégák, annakidején volt egy ilyen "anyámat a barátnőinél(?) feketítem és kvázi evvel zsarolom..."...talán ez fejlődött egészen a rocskai klánon történő élősködésig.
Azthiszem kicsit körülszimatolom én ezt, előkészitve valami klassz antipup intervenciót, mert púpszörny ebben a mániás periódusban irritálóbb gusztustalanabb és idegesítőbb mint valaha is..
Hirtelen úgyvéli, hogy anyuka "kezdettől" "megszabta" , neki mit kell tanulni és mikor, amig annakidején büszkén ugatott, hogy perelné szanaszéjjel(?!?) ha nem lenne autó, lakás, teli hűtő és minden amiről az igazi keményen tanuló egyetemisták 95%-a csak álmodozni tudott annakidején kb...
A másik ami nem tetszik, az a monomániás autizmus, ami miatt már csak a trollok vicces beszólásit és reakcióit érdemes egy-egy autiroham során végigpörgetni, sodó egy-másfél oldal után simán ignore, mert ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt a vejanyéninek preparált kamuegyveleget okádja mindenféle kontextusban, újra és újra és újra.
Sosem válaszol semmire érdemben és egyenesen, az iq-ja vagy 40körüli már maximum, vagy ő is sejti, egyszerűen látnia, érzékelnie kell, hogy jórészt shemmi értelme a baromságainak...
De azért csak nyomja és ismétli, és hajtogatja, és mint a viccben midnenről ez jut az eszébe, unalmas és fárasztó, sőtmitöbb egy idő után bicskanyitogató.