A következő gazdatesteket próbálná végig, ebben a sorrendben:
1. Gyöngyi
2. Flódnis
3. Bandi bá
Te normális tanácsokat még életedben nem fogadátl meg. 0 tudással, de nagyképűen szartál mindenre és ennek meg is lett az erddménye. 34 évesen egy roncs vagy.
Hát azért hetyetye!
Az Alapító Porks ismerten mély informatikai ismeretei miatt az oldalainak biztonsági szintje még Hekker Henriknek is csupán ujjgyakorlat volt. Nem kell ide terrorszervezet...
Ki hinné el, hogy elbír egy akkora kamerát?
Dehogynem vársz el eredményt, azt hogy minél tovább kihúzd a recskairodában!
34 éve ez a feladatod. ÉS? Ha eddig MINDENT ELQRTÁL, amihez csak közöd volt, mitől változna ez most meg hirtelen?
nagy telek, 1839 m2. egy nagyobb ház van rajta, és meg van osztva.
Szomód, Vadász utca 19.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Azt azért tegyük hozzá, hogy különösen gusztustalanná teszi Sodit az, hogy mások pénzét szórja el a hóbortjaira. Ezt még azzal is fokozza, hogy a tarhált pénzt esze ágában sincs megadnia.
Sneci-magyar szótár alapján: ha nem sikerül, megvannak már előre a hibáztatandó alanyok.
Ok. Akkor szerintem még mindig romos.
ANDIAHIBÁS!
Természetesen.
Ha két-három héten belül nem jönnek az eredmények, keresek a némettanárok mellé egy HR coaching szolgáltatást, és oda is hordok pár tíz -vagy százezret.
De előtte kivárom, szükség van-e rá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te trollkodsz velünk, bazdmeg.
Természetesen.
Ha két-három héten belül nem jönnek az eredmények, keresek a némettanárok mellé egy HR coaching szolgáltatást, és oda is hordok pár tíz -vagy százezret.
Mi is kivárunk. A következő pofáraesésedig.
Nagyszerű, akkor már csak pár videós referenciát dobjál ide.
inkább fizess meg itt egy trollt, hogy megtanítson programozni
Nem.
Hát a HR coaching tökre adja magát következő lépésként.
A közmunka adja magát következő lépésként...bár nem tudom, hogy olyat hajléktalanok végezhetnek-e?
sneckó, a zero skills-t a legjobb HR-es tanácsadó se tudja eladni
ha nem akar lehúzni a semmire, akkor ezt majd őszintén megmondja neked
Neked egy life coach kéne.
higyne
a következő, de inkább az első lépésnek az kellett volna lennie, hogy valami eladható tudásra teszel szert, erre volt kb 15 éved, amit ügyesen elbasztál
arra oitt lennének a trollok, csak azokra baszik
pedig ha csak minden 10. tanácsot fogadott volna meg, nem itt tartana
Andi elutasította, mint tudod :D
Nem is tudom miért...
Más pár tíz vagy százezrét fogod oda hordani. Pontosan fogalmazz recskás ha már élősködsz.
Ráadásul megint a pénzzel kérkedsz. Tehát egy materialista szar vagy.
Neked egyébként nem HR coach kéne hanem egy zárt intézet.
Inkább 2 méter kötél, jól meghurkolva.
Mivel egy nyűg voltál. Andi nem volt az anyukád.
És neked mi? A kolosy téri recska(i)bunker?
És az megfordult a fejedben, te gyagyás fasz, hogy mi lesz akkor, ha mégis felvesznek?
Azért, mert némettanárral írtok egy életrajzot, motivációs levelet és HR tanácsadó ad tanácsokat még nem fogsz tudni programozi.
valld be,hogy ezt direkt csinálod velünk :-)
akkor az lesz, hogy a németek mind zsidók, hogy egy hónapon belül kihajították ezt a rendes keresztény fiatalembert
A budai lakcíme, a Nándorfejérvári recskabunker. Ellenségismeretből 1-es, hahó!
Magabiztos, de nem jó tudást.
A társalgási szint a jó alatt van.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ajánlom őt!!!
sikerterkep.hu/bemutatkozas/
a hetyetyézési szintet hova sorolnád be?
Neked nem Andi kell, hanem egy olyan, akinek a neve Dr.-ral kezdődik, és van joga receptet felírni.
Előbb végighallgatom az összes Brian Tracy-t, leszedtem nCore-ról, még azt is, amit már korábban egyszer, és majd akkor, ha ezután is hiányérzetem lesz.
A magabiztos nyelvtudás B2 szint, de inkább B2 és C1 közötti.
Megnézném ezt tőled angolul vagy akár németül:
"B2 Elvárt teljesítmény, Társalgás
Meglehetősen folyékonyan tudok társalogni angol anyanyelvűekkel. Részt tudok venni az ismert témákról folyó társalgásokban úgy, hogy közben kifejtem és fenntartom a véleményem."
Ezek magyarul sem teljesülnek...
És a diplomájába dr.med.vet van írva.
Németből megy, angolból meg nem próbáltam, de szerintem már abból is menne.
Miért hazudsz folyamatosan?
Csinálj már egy videót amin németül társalogsz valakivel. Te magyarul sem tudsz értelmesen megszólalni. Gyakorlatilag makogsz.
na meg amikor a hiradóban azt hallo, hogy a Jövő héten kezdődik pl egy útfelújítás, vagy a NAV átvilágítása, csak legyinesz és tudod, hogy el lesz sodikázva :D
illene, de te nem tudsz :DD
Ezzel ugyanúgy kitörölheted a segged, mint a 28 féléveddel meg az OKJ-s sajtpapírjaiddal.
Nem az számít, hogy mennyi ideig tanultad, hanem, hogy tudod-e.
Videót arról, ahogy németül beszélsz.
Egyrsézt Berlinben egy kurva szót nem beszéltél senkivel Andin kívül (persze vele is szigorúan magyarul. A 9 hónap magántanárra nincs bizonyíték. A többi pár hónap az mi? Az érettségit meg hagyjuk már. Azt meg ki ne találjuk már a kb 16-17 évvel ezelőtti tudásod jött elő kisfiam. Bár szerintem te már akkor sem beszéltél egy kurva szót sem németül.
Lesz németül beszélős videód? Lehetőleg párbeszéd legyen.
Ha én ennyit tanultam volna, ilyen intenzíven a német nyelvet (ahogy te hazudtad), akkor valószínűleg Goethét fordítanék már művészi szinten, vagy magyar-német szinkrontolmácsként dolgoznék sokpénzért Brüsszelben.
mental coach + dental coach
Asodi ne feledkezzen meg a CV külsejéről se!
A SoDI.
www.facebook.com/killercvs?fref=ts
* integet *
El lesz ez is sodikázva!
bazdmeg te tényleg trollkodsz
4 éven át kb. 3-asokat szereztem németből, és az érettségim 4-es lett.
Nem. Brian Tracy visszaépíti azt az önbizalmat, amit a berlini tehetségtelenszika lerombolt.
mindezt a kisegítő iskolában sikerült elérni. micsoda siker!
Tudjuk. A szakdolgozatod a Corvinuson meg hármas. :)
Mégis ő árul 1000 eurós kredencet a shaját boltjában, nem te.
Hm, ha ő tehetségtelen, viszont nem egy öregasszony tartja el és van egy galériája, amiből kényelmesen megél, akkor minek nevezhetjük a SoDI-t?
A SoDI-t.
Faszán szerez meg ingyen dolgokat. :)
Az is ott áll anélkül, hogy fizetnie kéne érte, mondván: talán nála majd megveszi valaki.
Ezt is igyekszem eltanulni tőle.
* asodi eltanulja a lopast *
Faszán szerez meg ingyen dolgokat? Hogy? Kilógatja és rákerül? Ezt kipróbálhatod Te is, a tiéd hosszabb!!!
te zsery, krucsió, anyád, apád és most a rocskai klán (rajtuk keresztül pedig az ország) pénzét használod. nagyon jól elsajátítottad ezt a tolvaj mentalitást.
honnan tudod, hogy andi hogy rendezte be a boltját, csak nem megint stalkerkedtél. ez betegség Sodi, el kéne menned orvoshoz. Elmebeteg zaklatóvá váltál!
Ingyen laksz valaki más irodájában.
Ingyen étkezel.
Ingyen használod az áramot, telefont, légkondit, netet, vizet.
Ingyen használod a fűtést.
Adnak neked "kölcsön".
Fizették a berlini expedíciót.
Küldtek drága pénzen télikabátot.
Vera néni pénzét és energiáit használod, Kiyosaki elégedetten hátradőlhet, megtanultad a leckét!
honnan tudod, hogy andi hogy rendezte be a boltját, csak nem megint stalkerkedtél.
Onnan tudom, hogy nem vásárolta meg a kredencet, hogy a műhely weboldalán, ahol hirdetik, írják, hogy jelenleg "ott lehet megtekinteni". És ismerem a csaj tárgyalási módszerét. "Hozzám sokan fognak bejönni, hátha megtetszik valakinek, hozzátok be hozzám, ne a raktárban álljon".
Endre kinyilatkoztat a fingszagú kegyelemfotelből. :D Kabaré...
Legfeljebb a te elcseszett fejedben. A tanárnőkkel pl. mi a probléma, nagyeszű? Az, hogy okosabbak nálad?
És TÉNYLEG, kegyelemkettes lesz az "kb. 3-as".
Mert a sneci mindig egészen pontosan fogalmaz.
a tanároknál ? :DDD az óvónőket mikor veszed elő te buta paraszt? ráadásul tavaly még egy nő volt a te "Félistened", akinek elirigyelted az életét. Hogy is van ez Endre?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 09:08:04
x48)
sneci, ha rocskaiék most azt mondanák, hogy azonnal cuccolj el az irodából, mihez kezdenél? rögtön kerwsnél egy másik gazdatestet, akin élősködhetsz, aki ad szállást, áramot, netet, kaját.
önállóan még mindig életképtelen vagy. ez a realitás.
evidenciák
Oct 02, 2015 09:12:14
sneci, ha rocskaiék most azt mondanák, hogy azonnal cuccolj el az irodából, mihez kezdenél? rögtön kerwsnél egy másik gazdatestet, akin élősködhetsz, aki ad szállást, áramot, netet, kaját.
A következő gazdatesteket próbálná végig, ebben a sorrendben:
1. Gyöngyi
2. Flódnis
3. Bandi bá
Oct 02, 2015 09:12:14
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 09:13:05
x48)
na, zsidók, itt a feladat! ha kiszabadul az alapító, szerződtetnünk kell ezeket az iszlamista srácokat.
Az operatőr megbánta tettét és szeptember 13-án bocsánatot is kért, de ez nem volt elég: egy Fallaga Team nevű iszlamista hackercsoport támadást intézett az N1TV szerverei ellen, és tulajdonképpen sikerült megsemmisíteniük a televízió rendszerét. A Népszabadság értesülései szerint mindent szoftvert és kész anyagot letöröltek, és az archív anyagok egy része csak azért lesz majd látható mégis, mert azokat külső adathordozókra is kimentették. Ezt Kisberk Szabolcs főszerkesztő mondta a lapnak.
Az operatőr megbánta tettét és szeptember 13-án bocsánatot is kért, de ez nem volt elég: egy Fallaga Team nevű iszlamista hackercsoport támadást intézett az N1TV szerverei ellen, és tulajdonképpen sikerült megsemmisíteniük a televízió rendszerét. A Népszabadság értesülései szerint mindent szoftvert és kész anyagot letöröltek, és az archív anyagok egy része csak azért lesz majd látható mégis, mert azokat külső adathordozókra is kimentették. Ezt Kisberk Szabolcs főszerkesztő mondta a lapnak.
lélektani pont
Oct 02, 2015 09:13:56
Az mennyire kemény, hogy a púpos 34 évesen még egyik hónapban sem keresett annyit, hogy abból önállóan meg tudta volna oldani a lakhatását és a kajáját?
Oct 02, 2015 09:13:56
-
Oct 02, 2015 09:21:48
A fontos különbség, hogy Gábor azért kerül rendre az utcára, mert látványosan basz el szándékosan minden lehetőséget. Én vele szemben mindig kikérem és megfogadom a tanácsokat, így innentől ennek hiányával senki nem vádolhat engem.
Te normális tanácsokat még életedben nem fogadátl meg. 0 tudással, de nagyképűen szartál mindenre és ennek meg is lett az erddménye. 34 évesen egy roncs vagy.
Oct 02, 2015 09:21:48
Mortal Danger
Oct 02, 2015 09:33:07
SoDI, bloginával kéne megíratnod a cv-det, annak ez a "szakmája" nem? Nekem meggyőződésem egyébként, hogy az ebihal (is) írt a tolvajkéregetők honlapjára szövegeket, csak letagadta. Hiába hazudta, hogy szakított a tokással. (vagy ez evidencia?)
Oct 02, 2015 09:33:07
Fekete Bikapata
Oct 02, 2015 09:38:15
Ugyanott tartasz, mint év elején...
Akkor sem volt munkád, most sincs...
Akkor sem volt munkád, most sincs...
Oct 02, 2015 09:38:15
- - -
Oct 02, 2015 09:40:23
Még valamilyen szinten aranyos is lenne ez a naiv lelkesedés a CV elküldésében, ha 19, és nem 34 éves lennél. Ami viszont már ijesztő, hogy te úgy érzed, ehhez a hatalmas lépéshez szükség van arra, hogy profi (lol) nyelvtanárok vezényeljék minden mozdulatodat, és már HR-es tanácsadáson is gondolkozol. Gondolom jó lenne, ha anyud is fogná e-mail küldés közben a kezed, ha nem utálnátok egymást, mint a szart. Ismételten kidobsz egy (relatíve) rakás pénzt az ablakon, abban a hitben, hogy te valami hatalmas lépést tettél az előrejutásban, pedig gyakorlatilag nem történik más, minthogy feltornászod magad középszintre egy nyelvből, amit egy átlagos képességű középiskolás 16-18 éves kora körül letud.
Amúgy meg továbbra is érdekelne, hogy milyen referenciamunkákat küldenél el egy esetleges videós állásra.
Amúgy meg továbbra is érdekelne, hogy milyen referenciamunkákat küldenél el egy esetleges videós állásra.
Oct 02, 2015 09:40:23
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 10:01:05
na, zsidók, itt a feladat! ha kiszabadul az alapító, szerződtetnünk kell ezeket az iszlamista srácokat.
Az operatőr megbánta tettét és szeptember 13-án bocsánatot is kért, de ez nem volt elég: egy Fallaga Team nevű iszlamista hackercsoport támadást intézett az N1TV szerverei ellen,
Az operatőr megbánta tettét és szeptember 13-án bocsánatot is kért, de ez nem volt elég: egy Fallaga Team nevű iszlamista hackercsoport támadást intézett az N1TV szerverei ellen,
Hát azért hetyetye!
Az Alapító Porks ismerten mély informatikai ismeretei miatt az oldalainak biztonsági szintje még Hekker Henriknek is csupán ujjgyakorlat volt. Nem kell ide terrorszervezet...
Oct 02, 2015 10:01:05
-
Oct 02, 2015 10:13:16
Most ha nagyon geci lennek azt kerdeznem hogy nem lehetne elterjeszteni hogy Endre volt az operator a rugdosodasnal? De nem szeretnem ha iszlamistak fenyegetnek szegenyt.
Oct 02, 2015 10:13:16
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 10:16:46
Most ha nagyon geci lennek azt kerdeznem hogy nem lehetne elterjeszteni hogy Endre volt az operator a rugdosodasnal? De nem szeretnem ha iszlamistak fenyegetnek szegenyt.
Ki hinné el, hogy elbír egy akkora kamerát?
Oct 02, 2015 10:16:46
Spotter
Oct 02, 2015 10:26:12
Az előbb jártam a szomódi háznál. Pontosan mennyi a szám? Csak mert két romos ház volt és ezek közül az egyik felújítás alatt áll. Lehet, hogy eladták és onnan van asodinak pénze?
Oct 02, 2015 10:26:12
stressznélküli nyugi
Oct 02, 2015 10:33:25
Nem tudom, miről beszélünk.
Nekem most annyi a feladatom, hogy mindent jól csináljak.
Az eredmények tekintetében pedig nem tudok csalódni, mert az alapállapotnak tekintem a nulla eredményt. A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban, és ha van eredmény, az kellemes meglepetésként fog érni, ha meg nem, hát akkor tovább tökéletesítem a dolgot, amíg csak tudom.
Az eredmények tekintetében pedig nem tudok csalódni, mert az alapállapotnak tekintem a nulla eredményt. A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban, és ha van eredmény, az kellemes meglepetésként fog érni, ha meg nem, hát akkor tovább tökéletesítem a dolgot, amíg csak tudom.
Dehogynem vársz el eredményt, azt hogy minél tovább kihúzd a recskairodában!
Oct 02, 2015 10:33:25
LOL
Oct 02, 2015 10:39:58
Nem tudom, miről beszélünk.
34 éve ez a feladatod. ÉS? Ha eddig MINDENT ELQRTÁL, amihez csak közöd volt, mitől változna ez most meg hirtelen?
Oct 02, 2015 10:39:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 10:54:30
x48)
Az előbb jártam a szomódi háznál. Pontosan mennyi a szám? Csak mert két romos ház volt és ezek közül az egyik felújítás alatt áll. Lehet, hogy eladták és onnan van asodinak pénze?
Szomód, Vadász utca 19.
-
Oct 02, 2015 10:56:39
Még valamilyen szinten aranyos is lenne ez a naiv lelkesedés a CV elküldésében, ha 19, és nem 34 éves lennél. Ami viszont már ijesztő, hogy te úgy érzed, ehhez a hatalmas lépéshez szükség van arra, hogy profi (lol) nyelvtanárok vezényeljék minden mozdulatodat, és már HR-es tanácsadáson is gondolkozol. Gondolom jó lenne, ha anyud is fogná e-mail küldés közben a kezed, ha nem utálnátok egymást, mint a szart. Ismételten kidobsz egy (relatíve) rakás pénzt az ablakon, abban a hitben, hogy te valami hatalmas lépést tettél az előrejutásban, pedig gyakorlatilag nem történik más, minthogy feltornászod magad középszintre egy nyelvből, amit egy átlagos képességű középiskolás 16-18 éves kora körül letud.
Amúgy meg továbbra is érdekelne, hogy milyen referenciamunkákat küldenél el egy esetleges videós
állásra.
Amúgy meg továbbra is érdekelne, hogy milyen referenciamunkákat küldenél el egy esetleges videós
állásra.
Azt azért tegyük hozzá, hogy különösen gusztustalanná teszi Sodit az, hogy mások pénzét szórja el a hóbortjaira. Ezt még azzal is fokozza, hogy a tarhált pénzt esze ágában sincs megadnia.
Oct 02, 2015 10:56:39
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 02, 2015 11:06:43
x9)
Én azt tudom, hogy nem úgy készítettem el, hogy mentem a saját fejem után, hanem kikértem mindenki tanácsait, aki csak szóba jöhetett.
Sneci-magyar szótár alapján: ha nem sikerül, megvannak már előre a hibáztatandó alanyok.
Spotter
Oct 02, 2015 11:07:14
Szomód, Vadász utca 19.
Szomód, Vadász utca 19.
Ok. Akkor szerintem még mindig romos.
Oct 02, 2015 11:07:14
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 11:07:47
ANDIAHIBÁS!
Oct 02, 2015 11:07:47
sodika
Oct 02, 2015 11:16:15
és már HR-es tanácsadáson is gondolkozol
Természetesen.
Oct 02, 2015 11:16:15
Josef Fritzl
Oct 02, 2015 11:17:53
Természetesen.
Oct 02, 2015 11:17:53
Škoda Superb
Oct 02, 2015 11:20:04
Természetesen.
Mi is kivárunk. A következő pofáraesésedig.
Oct 02, 2015 11:20:04
- - -
Oct 02, 2015 11:20:54
Természetesen.
Nagyszerű, akkor már csak pár videós referenciát dobjál ide.
Oct 02, 2015 11:20:54
-
Oct 02, 2015 11:21:05
Természetesen.
inkább fizess meg itt egy trollt, hogy megtanítson programozni
Oct 02, 2015 11:21:05
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 11:21:06
Pontosítás!
De előtte kivErEm, szükség van-e rá.
De előtte kivErEm, szükség van-e rá.
Oct 02, 2015 11:21:06
sodika
Oct 02, 2015 11:35:19
Nem.
Oct 02, 2015 11:35:19
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 11:37:13
Nem.
A közmunka adja magát következő lépésként...bár nem tudom, hogy olyat hajléktalanok végezhetnek-e?
Oct 02, 2015 11:37:13
jiddise máme
(
x11)
Oct 02, 2015 11:55:52
x11)
Természetesen.
sneckó, a zero skills-t a legjobb HR-es tanácsadó se tudja eladni
ha nem akar lehúzni a semmire, akkor ezt majd őszintén megmondja neked
Josef Fritzl
Oct 02, 2015 11:56:12
Nem.
Oct 02, 2015 11:56:12
jiddise máme
(
x11)
Oct 02, 2015 11:57:46
x11)
Nem.
higyne
a következő, de inkább az első lépésnek az kellett volna lennie, hogy valami eladható tudásra teszel szert, erre volt kb 15 éved, amit ügyesen elbasztál
jiddise máme
(
x11)
Oct 02, 2015 11:58:48
x11)
arra oitt lennének a trollok, csak azokra baszik
pedig ha csak minden 10. tanácsot fogadott volna meg, nem itt tartana
sodika
Oct 02, 2015 12:00:34
Oct 02, 2015 12:00:34
Asszed elnök úr
Oct 02, 2015 12:01:26
Nem is tudom miért...
Oct 02, 2015 12:01:26
Asszed elnök úr
Oct 02, 2015 12:02:46
Amúgy SoDi, Megy a melócsá? A pénzt tegnap sikeresen visszavitted a valakinek?
ELTE-s igazolásod megvan már?
Ui.:
Igazán kivehetnéd ezt a túl gyors vagy Hahó faszságot. vagy legalább vedd lejebb az időkorlátot mondjuk 1 pörcre
Ui.:
Igazán kivehetnéd ezt a túl gyors vagy Hahó faszságot. vagy legalább vedd lejebb az időkorlátot mondjuk 1 pörcre
Oct 02, 2015 12:02:46
Asszed elnök úr
Oct 02, 2015 12:03:51
Nabazdmeg, 1 perc a limit. Sorry, megkövetem magam, mégis csak programozó gyakornok vagy, na!
Oct 02, 2015 12:03:51
-
Oct 02, 2015 12:04:29
Természetesen.
Más pár tíz vagy százezrét fogod oda hordani. Pontosan fogalmazz recskás ha már élősködsz.
Ráadásul megint a pénzzel kérkedsz. Tehát egy materialista szar vagy.
Neked egyébként nem HR coach kéne hanem egy zárt intézet.
Oct 02, 2015 12:04:29
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 12:05:30
Inkább 2 méter kötél, jól meghurkolva.
Oct 02, 2015 12:05:30
-
Oct 02, 2015 12:05:49
Mivel egy nyűg voltál. Andi nem volt az anyukád.
Oct 02, 2015 12:05:49
-
Oct 02, 2015 12:07:08
Egyébként ha abból indulunk ki, hogy te 34 évesen egy mosógéppel sem boldogulsz akkor egy Hr coachtól se várjuk csodát. Több évtizedes lemaradást nem lehet pár hónap alatt pótolni, sőt még pár év alatt sem.
Oct 02, 2015 12:07:08
Asszed elnök úr
Oct 02, 2015 12:07:35
Az alapitónak mi köze ehhez a putrihoz?
www.google.hu/maps/@47.5291981,19.0752224,3a,75y,224.69h,93.95t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbikkY3ikDgFVszWsgD0Lrw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
A pólóbót recodrjában ez van megadva.
www.google.hu/maps/@47.5291981,19.0752224,3a,75y,224.69h,93.95t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbikkY3ikDgFVszWsgD0Lrw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
A pólóbót recodrjában ez van megadva.
Oct 02, 2015 12:07:35
sodika
Oct 02, 2015 12:09:23
A hivatalos levelezési címe évek óta.
Ennyit se tudsz?
Ennyit se tudsz?
Oct 02, 2015 12:09:23
sodika
Oct 02, 2015 12:09:56
Egy ő mondaná:
ellenségismeretből egyes.
ellenségismeretből egyes.
Oct 02, 2015 12:09:56
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 12:10:10
A hivatalos levelezési címe évek óta.
Ennyit se tudsz?
Ennyit se tudsz?
Oct 02, 2015 12:10:10
-
Oct 02, 2015 12:16:25
Ne szemtelenkedj gyagyás.
Oct 02, 2015 12:16:25
Andy Dufresne
(
x4)
Oct 02, 2015 12:28:24
x4)
Természetesen.
És az megfordult a fejedben, te gyagyás fasz, hogy mi lesz akkor, ha mégis felvesznek?
Azért, mert némettanárral írtok egy életrajzot, motivációs levelet és HR tanácsadó ad tanácsokat még nem fogsz tudni programozi.
perzső itt az élet
Oct 02, 2015 12:30:25
Természetesen.
valld be,hogy ezt direkt csinálod velünk :-)
Oct 02, 2015 12:30:25
Andy Dufresne
(
x4)
Oct 02, 2015 12:34:39
x4)
De ne menjünk olyan messzire, hogy felvesznek. Mi van, ha csak felhívnak és németül vagy angolul kell beszélned (mivel mindkét nyelvből magabiztos nyelvtudást hazudtál)?
Magyarul sem tudnál meggyőző lenni, te beszédhibás, makogó, dadogó félszerzet.
Magyarul sem tudnál meggyőző lenni, te beszédhibás, makogó, dadogó félszerzet.
jiddise máme
(
x11)
Oct 02, 2015 12:35:34
x11)
akkor az lesz, hogy a németek mind zsidók, hogy egy hónapon belül kihajították ezt a rendes keresztény fiatalembert
perzső itt az élet
Oct 02, 2015 12:35:44
A budai lakcíme, a Nándorfejérvári recskabunker. Ellenségismeretből 1-es, hahó!
Oct 02, 2015 12:35:44
sodika
Oct 02, 2015 12:37:13
mivel mindkét nyelvből magabiztos nyelvtudást hazudtál)?
Oct 02, 2015 12:37:13
sodika
Oct 02, 2015 12:37:57
akkor az lesz, hogy a németek mind zsidók
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Oct 02, 2015 12:37:57
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 12:38:47
Amúgy rájöttem, hogy nem vehet Skoda Superbet a gyagyás!
Hiszen a cseh autógyártónak az a szlogenje, hogy "Simply Clever".
A púpos pedig maximum egyszerű, de nem okos.
Hiszen a cseh autógyártónak az a szlogenje, hogy "Simply Clever".
A púpos pedig maximum egyszerű, de nem okos.
Oct 02, 2015 12:38:47
perzső itt az élet
Oct 02, 2015 12:39:14
Természetesen.
Ajánlom őt!!!
sikerterkep.hu/bemutatkozas/
Oct 02, 2015 12:39:14
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 12:40:21
a hetyetyézési szintet hova sorolnád be?
Oct 02, 2015 12:40:21
Zulu
(
x15)
Oct 02, 2015 12:41:36
x15)
Neked nem Andi kell, hanem egy olyan, akinek a neve Dr.-ral kezdődik, és van joga receptet felírni.
sodika
Oct 02, 2015 12:42:19
Ajánlom őt!!!
Előbb végighallgatom az összes Brian Tracy-t, leszedtem nCore-ról, még azt is, amit már korábban egyszer, és majd akkor, ha ezután is hiányérzetem lesz.
Oct 02, 2015 12:42:19
Andy Dufresne
(
x4)
Oct 02, 2015 12:46:36
x4)
A magabiztos nyelvtudás B2 szint, de inkább B2 és C1 közötti.
Megnézném ezt tőled angolul vagy akár németül:
"B2 Elvárt teljesítmény, Társalgás
Meglehetősen folyékonyan tudok társalogni angol anyanyelvűekkel. Részt tudok venni az ismert témákról folyó társalgásokban úgy, hogy közben kifejtem és fenntartom a véleményem."
Andy Dufresne
(
x4)
Oct 02, 2015 12:47:54
x4)
És a diplomájába dr.med.vet van írva.
sodika
Oct 02, 2015 12:53:41
Oct 02, 2015 12:53:41
Andy Dufresne
(
x4)
Oct 02, 2015 12:55:23
x4)
Miért hazudsz folyamatosan?
-
Oct 02, 2015 12:56:31
Csinálj már egy videót amin németül társalogsz valakivel. Te magyarul sem tudsz értelmesen megszólalni. Gyakorlatilag makogsz.
Oct 02, 2015 12:56:31
sodika
Oct 02, 2015 12:58:17
Hát két év intenzív tanulás után, amiből 6 hónap berlini intenzív nyelvtanfolyam volt, 9 hónap pedig magántanáros gyakorlás hétköznapi átlag kb. egyszer, már illik beszélni.
Oct 02, 2015 12:58:17
sodika
Oct 02, 2015 12:58:52
Főleg ha korábban 4 évig tanulta az ember a nyelvet, és belőle is érettségizett anno.
Oct 02, 2015 12:58:52
Bauspeck
Oct 02, 2015 12:59:05
Evidencia!
Minden szatíros, nyilvánosan magamutogató, szaró, vizelő és anyját megfoftó, felgyújtó emberről szóló hír automatikusan "broni?" Na meg a sátánista drogos őrjöngők is.
Minden szatíros, nyilvánosan magamutogató, szaró, vizelő és anyját megfoftó, felgyújtó emberről szóló hír automatikusan "broni?" Na meg a sátánista drogos őrjöngők is.
na meg amikor a hiradóban azt hallo, hogy a Jövő héten kezdődik pl egy útfelújítás, vagy a NAV átvilágítása, csak legyinesz és tudod, hogy el lesz sodikázva :D
Oct 02, 2015 12:59:05
tigris
Oct 02, 2015 13:04:04
Hát két év intenzív tanulás után, amiből 6 hónap berlini intenzív nyelvtanfolyam volt, 9 hónap pedig magántanáros gyakorlás hétköznapi átlag kb. egyszer, már illik beszélni.
illene, de te nem tudsz :DD
Oct 02, 2015 13:04:04
Andy Dufresne
(
x4)
Oct 02, 2015 13:04:43
x4)
Ezzel ugyanúgy kitörölheted a segged, mint a 28 féléveddel meg az OKJ-s sajtpapírjaiddal.
Nem az számít, hogy mennyi ideig tanultad, hanem, hogy tudod-e.
Videót arról, ahogy németül beszélsz.
Asszed elnök úr
Oct 02, 2015 13:04:56
A pénzt tegnap sikeresen visszavitted a valakinek?
Oct 02, 2015 13:04:56
-
Oct 02, 2015 13:05:00
Egyrsézt Berlinben egy kurva szót nem beszéltél senkivel Andin kívül (persze vele is szigorúan magyarul. A 9 hónap magántanárra nincs bizonyíték. A többi pár hónap az mi? Az érettségit meg hagyjuk már. Azt meg ki ne találjuk már a kb 16-17 évvel ezelőtti tudásod jött elő kisfiam. Bár szerintem te már akkor sem beszéltél egy kurva szót sem németül.
Lesz németül beszélős videód? Lehetőleg párbeszéd legyen.
Oct 02, 2015 13:05:00
-
Oct 02, 2015 13:06:39
Hányas lett a német érettségid? Hát persze, hogy 5-ös és te voltál legjobb németes az osztályban.
Oct 02, 2015 13:06:39
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 13:08:39
Ha én ennyit tanultam volna, ilyen intenzíven a német nyelvet (ahogy te hazudtad), akkor valószínűleg Goethét fordítanék már művészi szinten, vagy magyar-német szinkrontolmácsként dolgoznék sokpénzért Brüsszelben.
Oct 02, 2015 13:08:39
Josef Fritzl
Oct 02, 2015 13:09:22
mental coach + dental coach
Oct 02, 2015 13:09:22
Bauspeck
Oct 02, 2015 13:09:41
Természetesen.
Asodi ne feledkezzen meg a CV külsejéről se!
A SoDI.
www.facebook.com/killercvs?fref=ts
Oct 02, 2015 13:09:41
KegyelemKettes
Oct 02, 2015 13:09:49
Hányas lett a német érettségid? Hát persze, hogy 5-ös és te voltál legjobb németes az osztályban.
* integet *
Oct 02, 2015 13:09:49
Andy Dufresne
(
x4)
Oct 02, 2015 13:09:55
x4)
Hány hónapja is tanultál németül, amikor egy berlini videódban Neukölln-t, így ejetetted, ahogy le van írva?
Ezek után kár a némettudásodról beszélgetni.
Ezek után kár a némettudásodról beszélgetni.
-
Oct 02, 2015 13:11:55
Sodi a hétvégére két feladatot kapsz a trolloktól:
Videó amin folyékonyan beszélsz németül
+
Egy vészforgatókönyv arra az esetre ha tavasszal Veráék az utcára tesznek. Hová, kihez,miből stb.
+
Egy vészforgatókönyv arra az esetre ha tavasszal Veráék az utcára tesznek. Hová, kihez,miből stb.
Oct 02, 2015 13:11:55
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 13:12:37
Sodi a hétvégére két feladatot kapsz a trolloktól:
+
+
El lesz ez is sodikázva!
Oct 02, 2015 13:12:37
Bauspeck
Oct 02, 2015 13:18:39
Oct 02, 2015 13:18:39
sodika
Oct 02, 2015 13:30:03
Oct 02, 2015 13:30:03
sodika
Oct 02, 2015 13:30:47
Nem. Brian Tracy visszaépíti azt az önbizalmat, amit a berlini tehetségtelenszika lerombolt.
Oct 02, 2015 13:30:47
sodika
Oct 02, 2015 13:30:55
szuka, na
Oct 02, 2015 13:30:55
tigris
Oct 02, 2015 13:32:08
mindezt a kisegítő iskolában sikerült elérni. micsoda siker!
Oct 02, 2015 13:32:08
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 02, 2015 13:32:17
Tudjuk. A szakdolgozatod a Corvinuson meg hármas. :)
Oct 02, 2015 13:32:17
malmöi legendáré cigány
Oct 02, 2015 13:36:10
Oct 02, 2015 13:36:10
Bauspeck
Oct 02, 2015 13:37:17
Hm, ha ő tehetségtelen, viszont nem egy öregasszony tartja el és van egy galériája, amiből kényelmesen megél, akkor minek nevezhetjük a SoDI-t?
A SoDI-t.
Oct 02, 2015 13:37:17
sodika
Oct 02, 2015 13:37:33
Az is ott áll anélkül, hogy fizetnie kéne érte, mondván: talán nála majd megveszi valaki.
Oct 02, 2015 13:37:33
Tolvajszületik
Oct 02, 2015 13:41:57
* asodi eltanulja a lopast *
Oct 02, 2015 13:41:57
sodika
Oct 02, 2015 13:42:08
Ingyen kapta a számítógépét.
Ingyen dolgoztam neki én, és a kurátortársa.
Ingyen rendezte be a boltját, töltötte fel az árukészletet.
Ingyen van tele a galéria alkotásokkal: a művészek fizetik a szállítást.
A profi fényképezőgépe is ingyen volt nála.
És tuti a bolthelyiséget is ingyen használja: a bevételél bizonyos hányadáért.
Ha szüksége van valamire, ért ahhoz, hogy meggyőze azt, aki a rendelkezésére tudja bocsátani az adott dolgoz, hogy tegye ezt ingyen.
Ebben kétség kívül profi, és ez egyébként ugyanaz Robert Kiyosaki is tanít.
Használd más pénzét, és energiáit - írja a hogyan gazdagodjunk meg könyvében.
Ha szüksége van valamire, ért ahhoz, hogy meggyőze azt, aki a rendelkezésére tudja bocsátani az adott dolgoz, hogy tegye ezt ingyen.
Oct 02, 2015 13:42:08
Galla Miki
Oct 02, 2015 13:42:35
Faszán szerez meg ingyen dolgokat? Hogy? Kilógatja és rákerül? Ezt kipróbálhatod Te is, a tiéd hosszabb!!!
Oct 02, 2015 13:42:35
Hiénaverő
Oct 02, 2015 13:45:01
Ma hány helyre küldted el a CV-t, Gyagyás?
Oct 02, 2015 13:45:01
tigris
Oct 02, 2015 13:45:08
te zsery, krucsió, anyád, apád és most a rocskai klán (rajtuk keresztül pedig az ország) pénzét használod. nagyon jól elsajátítottad ezt a tolvaj mentalitást.
honnan tudod, hogy andi hogy rendezte be a boltját, csak nem megint stalkerkedtél. ez betegség Sodi, el kéne menned orvoshoz. Elmebeteg zaklatóvá váltál!
Oct 02, 2015 13:45:08
perzső itt az élet
Oct 02, 2015 13:46:30
Ingyen laksz valaki más irodájában.
Ingyen étkezel.
Ingyen használod az áramot, telefont, légkondit, netet, vizet.
Ingyen használod a fűtést.
Adnak neked "kölcsön".
Fizették a berlini expedíciót.
Küldtek drága pénzen télikabátot.
Vera néni pénzét és energiáit használod, Kiyosaki elégedetten hátradőlhet, megtanultad a leckét!
Oct 02, 2015 13:46:30
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 02, 2015 13:48:30
x9)
Púp, miért hagytad, hogy Vera néni cipelje a monitorodat vonathoz, miért nem küldted vissza a tűzhely mellé? Vagy neki is pöcse van, mint a hölgyúrnak?
sodika
Oct 02, 2015 13:51:24
honnan tudod, hogy andi hogy rendezte be a boltját, csak nem megint stalkerkedtél.
Onnan tudom, hogy nem vásárolta meg a kredencet, hogy a műhely weboldalán, ahol hirdetik, írják, hogy jelenleg "ott lehet megtekinteni". És ismerem a csaj tárgyalási módszerét. "Hozzám sokan fognak bejönni, hátha megtetszik valakinek, hozzátok be hozzám, ne a raktárban álljon".
Oct 02, 2015 13:51:24
Andy Dufresne
(
x4)
Oct 02, 2015 13:51:34
x4)
Púp, miért hagytad, hogy Vera néni cipelje a monitorodat vonathoz, miért nem küldted vissza a tűzhely mellé? Vagy neki is pöcse van, mint a hölgyúrnak?
Endre kinyilatkoztat a fingszagú kegyelemfotelből. :D Kabaré...
sodika
Oct 02, 2015 13:52:45
Csak egy olvasó:
Sok pályán problémát jelent az elnőiesedés.
Tanároknál, bíróknál, stb...
Ez evidencia.
Ez evidencia.
Oct 02, 2015 13:52:45
Asszed elnök úr
Oct 02, 2015 13:53:41
SoDi ist Im Krieg Gegen Ein Scheiß-System
Oct 02, 2015 13:53:41
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 02, 2015 13:55:41
x9)
Csak egy olvasó:
Ez evidencia.
Ez evidencia.
Legfeljebb a te elcseszett fejedben. A tanárnőkkel pl. mi a probléma, nagyeszű? Az, hogy okosabbak nálad?
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 13:57:40
És TÉNYLEG, kegyelemkettes lesz az "kb. 3-as".
Mert a sneci mindig egészen pontosan fogalmaz.
Oct 02, 2015 13:57:40
tigris
Oct 02, 2015 13:57:48
Csak egy olvasó:
Ez evidencia.
Ez evidencia.
a tanároknál ? :DDD az óvónőket mikor veszed elő te buta paraszt? ráadásul tavaly még egy nő volt a te "Félistened", akinek elirigyelted az életét. Hogy is van ez Endre?
Oct 02, 2015 13:57:48
103 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De mi lesz, ha elfogy Vera néniék türelme? Vagy meghalnak? Majd akkor is azt magyarázod, hogy bár 35-40 évesen életképtelen vagy, de te mindent jól csináltál? Ezt fogod motyogni a hajléktalanszállón vagy az aluljáróban a többi csövesnek?
dehát nem értitek, még mindig nem mutatta meg senki a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes fiatalembernek hogy hogyan kell élni,