az a baj, hogy te plebejusként akarod magad patríciusnak eladni, de elfelejted, hogy a wc papírjaid nem eredményeznek polgárjogot. akkor sem, ha lefordíttatod azokat.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Várj meg, megyek én is! xD
Minek ez a rengeteg papír? Csatolhatnád a vérprofi referenciáidat, az nem elég? Azt hittem, a programozóknál is úgy megy, mint a videós szakmában, főleg külföldön (legalábbis amikor nézegettem holland meg angol ilyen irányú melókat, mindenhol az volt a követelmény, hogy showreel-t küldjek, végzettségről egy szót se írtak.)
Persze paródiarovat, hisz tudom, neked nincs olyanod :)
drog is van!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig illene a helyre:
Ez tényleg hülye.. látom nagyon átment a mondanivaló lényege.. mindenesetre a képeket majd töltsd fel facebookra hagy röhögjünk azon a duda orrodon xD
* SABBATH SHALOM*
Egy profi fotos csak fejatultetes utan vallalna az igazolvanykeped elkesziteset!
baszki várjál
te csatoltad a jelentkezéshez a 10 féléves igazolást, te fasz?
az isten bassza meg hogy nem hozzánk futnak be az ilyen barmok, hetekig röhögnénk rajta. én esküszöm be is hívnék egyet, de félek nem bírnám ki röhögés nélkül az interjút
Evidenciakat...amugy persze, de az a lenyeg, hogy jo a kontent es nagyokat rohoghetunk.
Jó, hogy full hülye a fotózáshoz ezt mi tudjuk, a kiszemelt munkaadók nem.
A keresztlevelehez van gemkapcsozva, Hahó!
pedig a gecifoltos kamerával csodálatosh lenne!
Egyelőre mennek az ajánlások a magyar nyelv doksikkal az egyetemről.
miféle ajánlás, te idióta?
hát pl. 13 évvel ezelőttről a montessoriból
Már egyetem előtt évekig rendszergazdáskodott a sodi
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
akkor fizesd ki a troll bácsiknak a tanácsokat, 40 ezer + áfa lesz, zserynél tudsz fizetni kp-ben.
BAROM!
Mondom például.
Meg azért fontos az, milyen ember a SoDI.
ajánlás 13 évvel ezelőttről? baszki, ezen kivételesen hangosan felröhögtem.
néha már kezdelek sajnálni, hogy milyen hülye vagy.
Tolvaj, csalo, hazug, elmebeteg figyelemkurva.
Sosem lesz nemet allasod, ostoba szar!
megint be vagy rúgva, te isten barma.
Szoba jott amugy, hogy egy open source projekt eleg sokat nyomna a CV-den? Azt tenyleg nagyon szoktak ertekelni. Github, stackoverflow, hackerrank, stb. profilodat linkelted? Szinten eleg sokat tud dobni egy cv-n. Ja nem, te OKJ-kat fordittatsz...
ott van hogy PÉLDÁUL
jó ez, jólesz ez :D
Látják, milyen régi róka a SoDI.
ja, hogy ezt a kiváló tanácsott fizett nyelvóra keretében kaptad? dr. sas péternének hívják a nénit?
Mostantól minden egyre faszább lesz.
Nyugi már.
akarod mondani: látják milyen buta róka a sodi.
Gondolom azok a kifejezések, hogy friss és naprakész nem mondanak neked semmit. 13 éves igazolás :D
A helyedben nem dicsekednék azzal, hogy "rendszergazdáskodtál", gondolj csak a routerre! xD
Hogy milyen ember a SoDI, azt pedig inkább ne fejtegessük.
Lerokazott pulloverben akarsz menni allasinterjura? Muhahahaha
hát itt a fórumon tényleg minden faszább lesz, az biztos. minden kommentednél hangosan felröhögök. hibátlan műsort nyomsz, kisfiam!
A SoDI rókát Andihoz hasonlóan a német cégek is le fogják szarni.
En nyugodt vagyok. Probalok nemi valodi karriertanacsadast adni. Most amugy oszinten kerdezem: Szerinted melyik szamit tobbet? Az, hogy van valami leforditott sajtpapir, vagy az, hogy rendszeresen commitolgatsz par projektbe?
buta, leszart róka
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
arra leszek kurva kíváncsi, hogy most ki lesz a hibás, amikor nyilvánvalóan füstbe mennek a faszán elképzelt terveid. mert tuti nem vállalod magadra, nagyobb szardarab vagy te annál, de ezúttal kire fogod kenni?
Kezdem azt hinni,hogy ez valami elterelő hadművelet, ami mögött vera van. Kiadta az ukázt púpnak,hogy lépjen fel a porondra és produkálja magát nekünk. A miért még nekem sem tiszta, de a teljes kommenthaver megvonás után ilyen remek műsort tol..nem tudom, nekem gyanús. Aztán az is lehet,hogy megkapta az ultimátumot, erre pedig meghibbant és azóta itt szórakoztat minket csörgősipkában. Néha már kezdem sajnálni, de szerencsére nem olyan rég volt a komment,amiben a beteg apukájára akar hivatkozni,akit leszar és ilyenkor rájövök,hogy nem sajnálni kell, hanem újratölteni, ha megússza.
"Haha, Hans, guckt mal dieses CV. Hahaha... was für ein Trottel! Hahaha!!"
megint többet ittal, mint kellett volna te fasz!
Német melóig a SoDI már nem ír többet ide.
Na, akkor téged se látunk többet errefelé :)
"Hahaha... der Trottel! Mit Autismus! Hahaha! Hans, zeig mal dieses CV dem Direktor! Er muss auch dieses Trottel sehen! Hahaha..."
ez gyorsan ment, mar van is nemet allasod?:-)
szóval vera észrevette,hogy itt baszod az idődet és most üvöltözött és nem hagyott kaját hétvégére? :-(
Sajtot vegyél! Hollandiában elvileg azok is jók.
Mióta írod ezt már ide, te szerencsétlen???
Aztán változott valami?
Juhuhú...
Ezt tudom angolul: FUCK YOU, ASSHOLE!
Nyomd, sodó, csak be ne szarjál a végén, arra vigyázz! ;)
Illetve változott valami, elnézést, hogy egyre bolondabb vagy...
buzeráns a sodi
pedofil a sodi
debil a sodi
Sosem fogom megfejteni, hogy ezt a "nyugi már" szarságot kinek nyomod?
Mert itt aztán senki sem idegeskedik azon, hogyha neked nem lesz minden egyre faszább, azt elhiheted.
Vera nénit, vagy magadat nyugtatod ilyenkor?
Mindegy, igazából leszarom.
fapoleon?
ja bocs, valami homokos dal...
Ezt azért mondogatja mert fontosnak érzi itt magát. Pedig Sodi a világ egyik legjelentéktelenebb embere.
Saját magát próbálja megnyugtatni, de nem nagyon megy, ezért is egyre sűrűbbek az autirohamok.
Néha-néha kicsit átdereng valami az autiködön, és érzi a Sodi, hogy ezt az életet már menthetetlenül elcseszte. Nem lesz itt már nemcsak medencés iroda meg X6-os sem, hanem a kegyelemkanapé és az ingyenkaja napjai is megvannak számlálva.
Szar érzés lehet, próbál saját autista eszközeivel küzdeni is ellene, de teljességgel reménytelen, mert ugye retardált.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Az hagyján, hogy 13 éves, de egy kibaszott általános iskolától kapta, hogy bütykölt valamit a gépteremben. Ezt még akkor is dugdosni kellene, ha tegnap állították volna ki.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mikor szólta el magát? Úgy kell ezt érteni, hogy lesz melója és ez az egész itt a fórumon csak színjáték?
valahol berlin-alsón fog lakni egy íróaszrtal alatt
Te bazmeg súlyosan fogyatékos vagy.
Mé', releváns volt a link. :D
Éppen kipróbálja élesben, amit meséltem neki, nevezetesen hogy Németországban a becsületsértés büntetési tétele - Magyarországgal ellentétben, ahol csak egy év - két évig terjedő börtön. Ha ezt társítja a szolgáltatás csalárd megszerzésével (StGB § 265a), vagyis nem fizeti be a bliccelésért a büntetést, akkor télre megvalósulhat nagy álma: a fűtött cella.
És hogy mindenki náci, mert ha csöves, nyalják ki a seggét, mi az, hogy fizetnie kell.
Nagyjából ennyi.
Na németmelóig csá.
bronika, inni kéne, nem pofázni....
Alukálni kellene ilyenkor egy ilyen fess legénynek. Holnap a cicusok egy kifáradt kandúrral mit kezdhetnek?
iszok!veltins!német prémium sör!!!!!!!!!!voltál már állattal??????
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 18:26:09
x48)
Rómában mint a rómaiak.
ENNYI, vazz.
Attól még, hogy itt valami nem szokás, másik országban lehet, mert másik ország.
ENNYI, vazz.
Attól még, hogy itt valami nem szokás, másik országban lehet, mert másik ország.
az a baj, hogy te plebejusként akarod magad patríciusnak eladni, de elfelejted, hogy a wc papírjaid nem eredményeznek polgárjogot. akkor sem, ha lefordíttatod azokat.
broni
Oct 02, 2015 18:33:57
kedves tek:nemsoká indulok az isisbe!!!!ott mindenkit meg lehet baszni meg szopatni)))))))))
dzsihád!!!!!!!!!!
dzsihád!!!!!!!!!!
Oct 02, 2015 18:33:57
Laci
Oct 02, 2015 18:36:56
kedves tek:nemsoká indulok az isisbe!!!!ott mindenkit meg lehet baszni meg szopatni)))))))))
dzsihád!!!!!!!!!!
dzsihád!!!!!!!!!!
Oct 02, 2015 18:36:56
R. János
Oct 02, 2015 18:37:15
Amint kiteszed a púpod az irodámból,én azt eladom,és egy hosszú földkörüli luxusutazásra megyek a feleségemmel az árából.Juhuhuhúúú
Oct 02, 2015 18:37:15
Zsery
Oct 02, 2015 18:42:10
Kell még a TEMPÓS küldözgetéshez az egyetemi igazolások fordítása, az OKJ papír, a CISCO igazolás, ezek fordításai.
Minden nap beszerzek valamit, és ezzel párhuzamosan fokozódik a tempó, meg a nemzetközi helyzet.
Minden nap beszerzek valamit, és ezzel párhuzamosan fokozódik a tempó, meg a nemzetközi helyzet.
Minek ez a rengeteg papír? Csatolhatnád a vérprofi referenciáidat, az nem elég? Azt hittem, a programozóknál is úgy megy, mint a videós szakmában, főleg külföldön (legalábbis amikor nézegettem holland meg angol ilyen irányú melókat, mindenhol az volt a követelmény, hogy showreel-t küldjek, végzettségről egy szót se írtak.)
Persze paródiarovat, hisz tudom, neked nincs olyanod :)
Oct 02, 2015 18:42:10
broni
Oct 02, 2015 18:42:24
drog is van!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2015 18:42:24
broni
Oct 02, 2015 18:43:34
anyám legalább szivrohamotot kapna, mikor a tek ránkrobbantja az ajtt!!!
dzsihád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzsihád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2015 18:43:34
sodibodi
Oct 02, 2015 18:49:54
zsery, csinalhatnal egy tenyfeltaro videot a tolvaj sodikarol a meglopasod evfordulojara. bele lehetne vagni a palmarcsis intejut is.
Oct 02, 2015 18:49:54
Laci
Oct 02, 2015 19:10:36
Penészkirályt nem engedjük a konyhánk közelébe.
Pedig illene a helyre:
Oct 02, 2015 19:10:36
Lista
Oct 02, 2015 19:10:45
Lista!
Oct 02, 2015 19:10:45
Mikrocsip
Oct 02, 2015 19:11:12
Jó, hogy mondod.
Valamikor a következő héten profi fotóshoz is el kéne mennem.
Ez tényleg hülye.. látom nagyon átment a mondanivaló lényege.. mindenesetre a képeket majd töltsd fel facebookra hagy röhögjünk azon a duda orrodon xD
Oct 02, 2015 19:11:12
sodi keresztlevele
Oct 02, 2015 19:19:12
Neopúp, te mióta keresed a keresztleveledet?
* SABBATH SHALOM*
Oct 02, 2015 19:19:12
Életjel
Oct 02, 2015 19:20:36
turbuk ági filc! Berlinben
turbukagi-filc.hu/hirek-esemenyek/15-turbuk-agi-filc-berlinben
turbukagi-filc.hu/hirek-esemenyek/15-turbuk-agi-filc-berlinben
Oct 02, 2015 19:20:36
sodi keresztlevele
Oct 02, 2015 19:22:03
Jó, hogy mondod.
Egy profi fotos csak fejatultetes utan vallalna az igazolvanykeped elkesziteset!
Oct 02, 2015 19:22:03
kiégett HR-es
Oct 02, 2015 19:22:42
A névet jelentkezés máshogy megy.
Ott illik rögtön küldeni az igazolásokat is.
Ott illik rögtön küldeni az igazolásokat is.
baszki várjál
te csatoltad a jelentkezéshez a 10 féléves igazolást, te fasz?
az isten bassza meg hogy nem hozzánk futnak be az ilyen barmok, hetekig röhögnénk rajta. én esküszöm be is hívnék egyet, de félek nem bírnám ki röhögés nélkül az interjút
Oct 02, 2015 19:22:42
IsmeretlenJoAkaro
Oct 02, 2015 19:29:09
Sneci, ugye vagod, hogy sokunk kulfoldon dolgozik? Raadasul tobbunk mint informatikus. Lehet, hogy amikor 60 eve a fordhoz kellett palyazni, akkor kertek ilyen szarokat,de ma mar nem ez a tipikus. Nekem a jelenlegi munkahelyemen kertek eloszor a diplomamat es itt az elso munkanapomon kellett az eredetit bemutatnom. De ez egy bizalmi allas, erkolcsi bizonyitvany meg ilyenek is kellettek. A programozoi allasok 99%-anal nem kernek papirt, egyedul a tudas es a szakmai mult szamit. Az neked meg sajnos nincs..
De megint az van, hogy a trollok ingyen megmondjak neked a tutit, te meg kozben szazezreket koltesz ertektelen tanacsokra.
Ha ahelyett hogy ezt a sok faszsagot csinalod mondjuk valami open source projektbe kapcsolodtal volna bele, mar sokkal jobbak lennenek az eselyeid. De biztos az szamit hogyan van formazva a cvd...
De megint az van, hogy a trollok ingyen megmondjak neked a tutit, te meg kozben szazezreket koltesz ertektelen tanacsokra.
Ha ahelyett hogy ezt a sok faszsagot csinalod mondjuk valami open source projektbe kapcsolodtal volna bele, mar sokkal jobbak lennenek az eselyeid. De biztos az szamit hogyan van formazva a cvd...
Oct 02, 2015 19:29:09
hyphenator
Oct 02, 2015 19:41:23
Az egész valójában egy kurva nagy pótcselekvés. Szerintem SoDI fél tőle, hogy állást kap. Ezért lehetetlen feltételeket állít magának, és célirányos cselekvés helyett pótcselekszik.
Oct 02, 2015 19:41:23
sodi keresztlevele
Oct 02, 2015 19:45:23
Az egész valójában egy kurva nagy pótcselekvés. Szerintem SoDI fél tőle, hogy állást kap. Ezért lehetetlen feltételeket állít magának, és célirányos cselekvés helyett pótcselekszik.
Evidenciakat...amugy persze, de az a lenyeg, hogy jo a kontent es nagyokat rohoghetunk.
Oct 02, 2015 19:45:23
-
Oct 02, 2015 19:48:49
Azért remélem a profi fotós is megrövidít majd 40 ezerrel. Annyira meghallgatnám, ahogy felhívod, hogy kvázi igazolványképet akarsz készíttetni, erre ő mondja, hogy ennyi a legolcsóbb csomag, amibe egy délutáni fotózás kerül, ezt tudja csak ajánlani. Aztán lő rólad 15 képet két perc alatt, 5 percet eltölt az utómunkával, és hátradől, hogy sikeresen lehúzott egy balekot. Komolyan nem hiszem el, baszki. Beleírod a CV-dbe, hogy fotózol, aztán egy portrét nem tudsz készíteni magadról.
Oct 02, 2015 19:48:49
banshee
(
x24)
Oct 02, 2015 19:53:32
x24)
Neopúp, a hvg-s fotót tedd be a cvbe, ott a mostani önmagadhoz képest még jól is néztél ki.
fotómasina
Oct 02, 2015 19:58:05
Komolyan nem hiszem el, baszki. Beleírod a CV-dbe, hogy fotózol, aztán egy portrét nem tudsz készíteni magadról.
Jó, hogy full hülye a fotózáshoz ezt mi tudjuk, a kiszemelt munkaadók nem.
Oct 02, 2015 19:58:05
Son of Divine Israel
Oct 02, 2015 20:03:22
Gyagyás, nekem kellett csatolnom a formalinba aztatott fiytmamat, amikor felveteliztem a Jad Vasem Intezetbe php fejlesztonek. Remelem neked is megvan.
Oct 02, 2015 20:03:22
sodi keresztlevele
Oct 02, 2015 20:05:49
Gyagyás, nekem kellett csatolnom a formalinba aztatott fiytmamat, amikor felveteliztem a Jad Vasem Intezetbe php fejlesztonek. Remelem neked is megvan.
A keresztlevelehez van gemkapcsozva, Hahó!
Oct 02, 2015 20:05:49
sodika
Oct 02, 2015 20:07:07
Jó, meg vagyok győzve, hogy ezt már nyomjam, ahogy van.
Egyelőre mennek az ajánlások a magyar nyelv doksikkal az egyetemről. Meg holnaptól - remélem - a programozói végzettségemről is az OKJ-s papír.
Egyelőre mennek az ajánlások a magyar nyelv doksikkal az egyetemről. Meg holnaptól - remélem - a programozói végzettségemről is az OKJ-s papír.
Oct 02, 2015 20:07:07
xray
Oct 02, 2015 20:07:50
ha asodi valóban munkát keresne, akkor már 100 helyre elküldte volna, nem pedig egyre. angolnázik a gazdatestnek és folyamatosan hazudik.
Oct 02, 2015 20:07:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 20:09:11
x48)
Azért remélem a profi fotós is megrövidít majd 40 ezerrel. Annyira meghallgatnám, ahogy felhívod, hogy kvázi igazolványképet akarsz készíttetni, erre ő mondja, hogy ennyi a legolcsóbb csomag, amibe egy délutáni fotózás kerül, ezt tudja csak ajánlani. Aztán lő rólad 15 képet két perc alatt, 5 percet eltölt az utómunkával, és hátradől, hogy sikeresen lehúzott egy balekot. Komolyan nem hiszem el, baszki. Beleírod a CV-dbe, hogy fotózol, aztán egy portrét nem tudsz készíteni magadról.
pedig a gecifoltos kamerával csodálatosh lenne!
xray
Oct 02, 2015 20:09:18
Egyelőre mennek az ajánlások a magyar nyelv doksikkal az egyetemről.
Oct 02, 2015 20:09:18
sodika
Oct 02, 2015 20:10:31
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
Oct 02, 2015 20:10:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 20:11:34
x48)
Jó, meg vagyok győzve, hogy ezt már nyomjam, ahogy van.
akkor fizesd ki a troll bácsiknak a tanácsokat, 40 ezer + áfa lesz, zserynél tudsz fizetni kp-ben.
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 20:11:39
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
BAROM!
Oct 02, 2015 20:11:39
sodika
Oct 02, 2015 20:12:10
angoltanárnéni győzött meg, mert nyomni kell már
Oct 02, 2015 20:12:10
sodika
Oct 02, 2015 20:12:40
BAROM!
Mondom például.
Oct 02, 2015 20:12:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 20:13:44
x48)
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 20:14:00
Mondom például.
Tolvaj, csalo, hazug, elmebeteg figyelemkurva.
Sosem lesz nemet allasod, ostoba szar!
Oct 02, 2015 20:14:00
xray
Oct 02, 2015 20:14:15
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
megint be vagy rúgva, te isten barma.
Oct 02, 2015 20:14:15
IsmeretlenJoAkaro
Oct 02, 2015 20:14:29
Szoba jott amugy, hogy egy open source projekt eleg sokat nyomna a CV-den? Azt tenyleg nagyon szoktak ertekelni. Github, stackoverflow, hackerrank, stb. profilodat linkelted? Szinten eleg sokat tud dobni egy cv-n. Ja nem, te OKJ-kat fordittatsz...
Oct 02, 2015 20:14:29
sodika
Oct 02, 2015 20:14:58
ott van hogy PÉLDÁUL
Oct 02, 2015 20:14:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 20:15:14
x48)
ja, hogy ezt a kiváló tanácsott fizett nyelvóra keretében kaptad? dr. sas péternének hívják a nénit?
sodika
Oct 02, 2015 20:15:39
Ja nem, te OKJ-kat fordittatsz...
Nyugi már.
Oct 02, 2015 20:15:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 20:16:57
x48)
ott van hogy PÉLDÁUL
Kiss Kender Farkas
Oct 02, 2015 20:17:11
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
ennyire szorgalmas
ez fontos
mert olyan ember a SoDI
Gondolom azok a kifejezések, hogy friss és naprakész nem mondanak neked semmit. 13 éves igazolás :D
A helyedben nem dicsekednék azzal, hogy "rendszergazdáskodtál", gondolj csak a routerre! xD
Hogy milyen ember a SoDI, azt pedig inkább ne fejtegessük.
Oct 02, 2015 20:17:11
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 02, 2015 20:17:13
x16)
Szerintem rakd csak be az ajánlást a Montessoritól, magyarul.
Legalább még gyorsabban lejön nekik, hogy full retard vagy.
Legalább még gyorsabban lejön nekik, hogy full retard vagy.
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 20:17:25
ott van hogy PÉLDÁUL
Lerokazott pulloverben akarsz menni allasinterjura? Muhahahaha
Oct 02, 2015 20:17:25
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 02, 2015 20:18:21
x48)
Nyugi már.
Nyugi már.
hát itt a fórumon tényleg minden faszább lesz, az biztos. minden kommentednél hangosan felröhögök. hibátlan műsort nyomsz, kisfiam!
banshee
(
x24)
Oct 02, 2015 20:19:14
x24)
ott van hogy PÉLDÁUL
A SoDI rókát Andihoz hasonlóan a német cégek is le fogják szarni.
IsmeretlenJoAkaro
Oct 02, 2015 20:19:55
Nyugi már.
Nyugi már.
En nyugodt vagyok. Probalok nemi valodi karriertanacsadast adni. Most amugy oszinten kerdezem: Szerinted melyik szamit tobbet? Az, hogy van valami leforditott sajtpapir, vagy az, hogy rendszeresen commitolgatsz par projektbe?
Oct 02, 2015 20:19:55
Haim
(
x10)
Oct 02, 2015 20:22:36
x10)
buta, leszart róka
Cool Pope
Oct 02, 2015 20:25:50
Hű, de fasza pályázati anyagom lesz a végén. :)
Önállóan kihozom belőle a maximumot.
Ez vagy tényleg hoz egy hónapon belül (még októberben) kézzelfogható eredményt, vagy novemberben el kell kezdenem a HR coachingot is.
Na itt az angoltanár.
Csá.
Önállóan kihozom belőle a maximumot.
Ez vagy tényleg hoz egy hónapon belül (még októberben) kézzelfogható eredményt, vagy novemberben el kell kezdenem a HR coachingot is.
Na itt az angoltanár.
Csá.
arra leszek kurva kíváncsi, hogy most ki lesz a hibás, amikor nyilvánvalóan füstbe mennek a faszán elképzelt terveid. mert tuti nem vállalod magadra, nagyobb szardarab vagy te annál, de ezúttal kire fogod kenni?
Oct 02, 2015 20:25:50
Kiss Kender Farkas
Oct 02, 2015 20:25:54
index.hu/belfold/2015/10/02/millios_szerzodes_fovarosi_vizmu_gyamsag_duna_kut/
Endi, ugye neked is valami hasonló a szereped a Pénzmentőnél? :)
Endi, ugye neked is valami hasonló a szereped a Pénzmentőnél? :)
Oct 02, 2015 20:25:54
Haim
(
x10)
Oct 02, 2015 20:26:20
x10)
Kezdem azt hinni,hogy ez valami elterelő hadművelet, ami mögött vera van. Kiadta az ukázt púpnak,hogy lépjen fel a porondra és produkálja magát nekünk. A miért még nekem sem tiszta, de a teljes kommenthaver megvonás után ilyen remek műsort tol..nem tudom, nekem gyanús. Aztán az is lehet,hogy megkapta az ultimátumot, erre pedig meghibbant és azóta itt szórakoztat minket csörgősipkában. Néha már kezdem sajnálni, de szerencsére nem olyan rég volt a komment,amiben a beteg apukájára akar hivatkozni,akit leszar és ilyenkor rájövök,hogy nem sajnálni kell, hanem újratölteni, ha megússza.
Latinovits
Oct 02, 2015 20:26:44
hogy van az németül, hogy köszönjük, majd értesítjük?
Oct 02, 2015 20:26:44
AutismusMaximus
Oct 02, 2015 20:30:43
hogy van az németül, hogy köszönjük, majd értesítjük?
"Haha, Hans, guckt mal dieses CV. Hahaha... was für ein Trottel! Hahaha!!"
Oct 02, 2015 20:30:43
sodika
Oct 02, 2015 20:35:00
jólesz ez
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
mert a sodi az most meg nyomja
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és kombinálva van egymással a pörgés és a tanulás
a jelentkezés annak folyamatosan egyre kimunkáltabb módozaiatval
és zsidók vagytok
és megyek is melózni inkább
csá
mert sodi
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
Oct 02, 2015 20:35:00
Örebro
Oct 02, 2015 20:37:27
jólesz ez
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
megint többet ittal, mint kellett volna te fasz!
Oct 02, 2015 20:37:27
-
Oct 02, 2015 20:37:42
Oct 02, 2015 20:37:42
Kiss Kender Farkas
Oct 02, 2015 20:39:46
Na, akkor téged se látunk többet errefelé :)
Oct 02, 2015 20:39:46
AutismusMaximus
Oct 02, 2015 20:39:59
jólesz ez
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
"Hahaha... der Trottel! Mit Autismus! Hahaha! Hans, zeig mal dieses CV dem Direktor! Er muss auch dieses Trottel sehen! Hahaha..."
Oct 02, 2015 20:39:59
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 02, 2015 20:40:53
Wir danken für Ihr Interesse an unserer Stellenausschreibung.
Wir müssen Ihnen leider mitteilen, dass wir ihre Bewerbung nicht berücksichtigen können.
Wir wünschen Ihnen Erfolg bei der weiteren Jobsuche.
Wir müssen Ihnen leider mitteilen, dass wir ihre Bewerbung nicht berücksichtigen können.
Oct 02, 2015 20:40:53
sodika
Oct 02, 2015 20:41:42
Oct 02, 2015 20:41:42
Örebro
Oct 02, 2015 20:42:24
ilyenkor reszegen eszedbe jut a siros videod, meg, hogy napokon at könyörögtel a zserynek szaros ötven euroert?:-)
Oct 02, 2015 20:42:24
Örebro
Oct 02, 2015 20:43:24
www.youtube.com/watch?v=N8T_-m-zjh8
ez gyorsan ment, mar van is nemet allasod?:-)
Oct 02, 2015 20:43:24
Kiss Kender Farkas
Oct 02, 2015 20:45:02
Teljesen és véglegesen lepukkant a SoDI! Bizony. A kevéske realitását is elvesztette, úgyhogy még most nézzük meg alaposan, mielőtt elviszi a mentő.
Oct 02, 2015 20:45:02
Chili Troll
Oct 02, 2015 20:47:58
Csá SoDI! Kurvára besütiztünk a haverokkal, baszdmeg, alig látok ki a fejemből! Aztán megyünk bulizni, talán felhozok valami csajt, és kefélek egy jót. XD Neked meg a buzeráns kurva anyád :D te töröt óru fasz
Oct 02, 2015 20:47:58
Haim
(
x10)
Oct 02, 2015 20:51:22
x10)
jólesz ez
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
szóval vera észrevette,hogy itt baszod az idődet és most üvöltözött és nem hagyott kaját hétvégére? :-(
Bonyolult nap
Oct 02, 2015 20:52:35
Csá SoDI! Kurvára besütiztünk a haverokkal, baszdmeg, alig látok ki a fejemből! Aztán megyünk bulizni, talán felhozok valami csajt, és kefélek egy jót. XD Neked meg a buzeráns kurva anyád :D te töröt óru fasz
Sajtot vegyél! Hollandiában elvileg azok is jók.
Oct 02, 2015 20:52:35
Fekete Bikapata
Oct 02, 2015 20:53:21
Nyugi már.
Nyugi már.
Mióta írod ezt már ide, te szerencsétlen???
Aztán változott valami?
Juhuhú...
Oct 02, 2015 20:53:21
Schwezoff Dávid
Oct 02, 2015 20:59:19
Wir danken für Ihr Interesse an unserer Stellenausschreibung.
Ezt tudom angolul: FUCK YOU, ASSHOLE!
Oct 02, 2015 20:59:19
Fekete Bikapata
Oct 02, 2015 20:59:58
jólesz ez
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
ti meg zsidók vagytok
és basszátok
és juszt is jó lesz
meg jó lesz
meg minden
és faszaság van
mert új idők járnak
és zsidók vagytok
csá
mert sodi
Nyomd, sodó, csak be ne szarjál a végén, arra vigyázz! ;)
Illetve változott valami, elnézést, hogy egyre bolondabb vagy...
Oct 02, 2015 20:59:58
vsetko jedno
Oct 02, 2015 21:00:17
buzeráns a sodi
pedofil a sodi
debil a sodi
Oct 02, 2015 21:00:17
-
Oct 02, 2015 21:05:51
Napi Rgl:
www.youtube.com/watch?v=PjlvRzPbLCw
Tartalom röviden: jegy nélkül utazott a metrón és elkapták.
www.youtube.com/watch?v=PjlvRzPbLCw
Tartalom röviden: jegy nélkül utazott a metrón és elkapták.
Oct 02, 2015 21:05:51
-
Oct 02, 2015 21:20:09
Sodi megint arcoskodsz. Több évtizedes lemaradásban vagy minden téren. Megint faszerdő lesz a vége.
Oct 02, 2015 21:20:09
fotómasina
Oct 02, 2015 21:25:40
Nyugi már.
Nyugi már.
Mert itt aztán senki sem idegeskedik azon, hogyha neked nem lesz minden egyre faszább, azt elhiheted.
Oct 02, 2015 21:25:40
-
Oct 02, 2015 21:31:03
fapoleon?
ja bocs, valami homokos dal...
Oct 02, 2015 21:31:03
-
Oct 02, 2015 21:32:20
sodi ez a video jelzi milyen szinten vagy
Premiered on Cartoonito in the UK on April 6th, 2013.
gratulálok, kakuzsiráf
Premiered on Cartoonito in the UK on April 6th, 2013.
gratulálok, kakuzsiráf
Oct 02, 2015 21:32:20
-
Oct 02, 2015 21:34:12
youtu.be/N8T_-m-zjh8?t=90
ezt az ugralast azert megneznem ahogy eloadod, ha csinalsz rola videot rendelek neked egy pizzat a kolosyra (kivetelesen kifizetve)
ezt az ugralast azert megneznem ahogy eloadod, ha csinalsz rola videot rendelek neked egy pizzat a kolosyra (kivetelesen kifizetve)
Oct 02, 2015 21:34:12
-
Oct 02, 2015 21:34:20
"Német melóig a SoDI már nem ír többet ide.
mert sodi"
Sodi már megint vadidegen embereknek pakolgatod magadat. Nem érzed, hogy mennyire szánalmas. Mondok egy egyszerű hasonlatot. Tudod annak idején is volt az a közhely, hogy nem szüleidnek, meg tanároknak tanulsz hanem magadnak. Na ezt ültesd át a munkavállalásra ha tudod.
mert sodi"
Sodi már megint vadidegen embereknek pakolgatod magadat. Nem érzed, hogy mennyire szánalmas. Mondok egy egyszerű hasonlatot. Tudod annak idején is volt az a közhely, hogy nem szüleidnek, meg tanároknak tanulsz hanem magadnak. Na ezt ültesd át a munkavállalásra ha tudod.
Oct 02, 2015 21:34:20
-
Oct 02, 2015 21:35:29
Ezt azért mondogatja mert fontosnak érzi itt magát. Pedig Sodi a világ egyik legjelentéktelenebb embere.
Oct 02, 2015 21:35:29
moshe dayan
(
x2)
Oct 02, 2015 21:52:05
x2)
óhelló
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 02, 2015 21:58:28
x16)
Saját magát próbálja megnyugtatni, de nem nagyon megy, ezért is egyre sűrűbbek az autirohamok.
Néha-néha kicsit átdereng valami az autiködön, és érzi a Sodi, hogy ezt az életet már menthetetlenül elcseszte. Nem lesz itt már nemcsak medencés iroda meg X6-os sem, hanem a kegyelemkanapé és az ingyenkaja napjai is megvannak számlálva.
Szar érzés lehet, próbál saját autista eszközeivel küzdeni is ellene, de teljességgel reménytelen, mert ugye retardált.
Mem diplómás Tról
Oct 02, 2015 22:05:43
Szerítemm az etyetemmre sóhase járró, Regcsabóly általl le nézet Ergéell jóban túd némettüll mít a 2 miliótt németeszésre kí szóró fazkíverő.
www.youtube.com/watch?t=397&v=PjlvRzPbLCw
www.youtube.com/watch?t=397&v=PjlvRzPbLCw
Oct 02, 2015 22:05:43
Hiénaverő
Oct 02, 2015 22:15:40
A SoDI teljesen leépült. A blogján, sőt itt a fórumon sem voltak régebben ilyen tőmondatos-kisbetűs rohamok, legalább írni tudott. Azóta kattant be Recskaboy, hogy Berlinből visszatért. Egyre keményebb a műsor, teljes a leépülés :D :D
kibaszott jók ezek a kisbetűs kommentek, tisztára mint valami 6 éves debil hülyegyerek. Mert ilyen szinten van már a SoDI. Nem lesz ebből német meló, lesz helyette Blaha, ahol majd kukázással gyűjthet lelkesedést a SoDI.
A SoDI.
Bizony.
De ez a 13 évvel ezelőtti referencia a legkeményebb, 5 perce folyamatosan röhögök.
kibaszott jók ezek a kisbetűs kommentek, tisztára mint valami 6 éves debil hülyegyerek. Mert ilyen szinten van már a SoDI. Nem lesz ebből német meló, lesz helyette Blaha, ahol majd kukázással gyűjthet lelkesedést a SoDI.
A SoDI.
Bizony.
De ez a 13 évvel ezelőtti referencia a legkeményebb, 5 perce folyamatosan röhögök.
Oct 02, 2015 22:15:40
-
Oct 02, 2015 22:30:46
Már elszólta magát neopúp régebben,Vera néni valamelyik nyémet-osztrják ismerőse lesz a munkaadó.
Azért megy az auticunami mert az évek alatt összehazudozott meló csá,tanujok,mindig más a hibás,az más miatti gazdatest szipolyozás hazugságaira fény derülhet ha a faszverő nem teljesít.
A trolloknak is most azért csinálja ezt az erőltetett heherészést mert most megmutatja hogy juszt is,*egyedül önerőböl állást szerzett *pr
Természetesen mindannyian tudjuk hova vezet az amikor a lerobbant szar mindenre felkészül és juszt is megmutatja a trolloknak.
Azért megy az auticunami mert az évek alatt összehazudozott meló csá,tanujok,mindig más a hibás,az más miatti gazdatest szipolyozás hazugságaira fény derülhet ha a faszverő nem teljesít.
A trolloknak is most azért csinálja ezt az erőltetett heherészést mert most megmutatja hogy juszt is,*egyedül önerőböl állást szerzett *pr
Természetesen mindannyian tudjuk hova vezet az amikor a lerobbant szar mindenre felkészül és juszt is megmutatja a trolloknak.
Oct 02, 2015 22:30:46
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 02, 2015 22:38:56
x16)
Az hagyján, hogy 13 éves, de egy kibaszott általános iskolától kapta, hogy bütykölt valamit a gépteremben. Ezt még akkor is dugdosni kellene, ha tegnap állították volna ki.
-
Oct 02, 2015 22:40:55
Kb a cisco is ennyit er. Soha nem hasznalta es valoszinuleg semmire nem emlekszik belole, de olyan jo vele felvagni.
Oct 02, 2015 22:40:55
AlkotóMunka
Oct 02, 2015 22:44:28
Már elszólta magát neopúp régebben,Vera néni valamelyik nyémet-osztrják ismerőse lesz a munkaadó.
Mikor szólta el magát? Úgy kell ezt érteni, hogy lesz melója és ez az egész itt a fórumon csak színjáték?
Oct 02, 2015 22:44:28
jiddise máme
(
x11)
Oct 02, 2015 22:49:18
x11)
valahol berlin-alsón fog lakni egy íróaszrtal alatt
Kolompár Romárió
Oct 02, 2015 23:01:38
Oct 02, 2015 23:01:38
nem nyémetes tjoll
Oct 02, 2015 23:13:58
zsodika fordítsad mit hetyetézik rgl barátod. én nem értem miről beszélnek, de szerintem pont most hekkeli meg a rendszert xD
Oct 02, 2015 23:13:58
Jenő bácsi
Oct 03, 2015 00:47:07
Ha jól értettem, a csaj SoDI-ra vágyik....
Oct 03, 2015 00:47:07
sodika
Oct 03, 2015 00:51:19
Mé', releváns volt a link. :D
Oct 03, 2015 00:51:19
sodika
Oct 03, 2015 00:51:34
na de németmelóig csá
Oct 03, 2015 00:51:34
broni
Oct 03, 2015 00:52:03
allah akbar!!!!!!!!!!!!!elbucsuztam a kocsmába, holnap indulok az isibe, még piáltam egyett!!!
gyaur sodi, puszulsz!!!!!!!!!!
gyaur sodi, puszulsz!!!!!!!!!!
Oct 03, 2015 00:52:03
Jenő bácsi
Oct 03, 2015 00:53:22
Állásinterjú:
SoDI: hetyetye, dolgozni szeretnék
Német Munkaadó: nos, volna itt egy feladat: 2 kiéhezett titkárnő van az irodában, őket kellene kielégíteni. Emellett egy BMW X6-osal néha utazgatni kellene. Mindezért havi 54 000 EUR-t fizetnénk.
SoDI: nagyon szépen köszönöm szépen. Ne tessék viccelni!
Német Munkaadó: nem én kezdtem, bazdmeg....
SoDI: hetyetye, dolgozni szeretnék
Német Munkaadó: nos, volna itt egy feladat: 2 kiéhezett titkárnő van az irodában, őket kellene kielégíteni. Emellett egy BMW X6-osal néha utazgatni kellene. Mindezért havi 54 000 EUR-t fizetnénk.
SoDI: nagyon szépen köszönöm szépen. Ne tessék viccelni!
Német Munkaadó: nem én kezdtem, bazdmeg....
Oct 03, 2015 00:53:22
broni
Oct 03, 2015 00:53:57
isibe-isisbe!!!!!!!!!!!!!
Oct 03, 2015 00:53:57
sodika
Oct 03, 2015 01:01:59
zsodika fordítsad mit hetyetézik rgl barátod. én nem értem miről beszélnek, de szerintem pont most hekkeli meg a rendszert xD
Éppen kipróbálja élesben, amit meséltem neki, nevezetesen hogy Németországban a becsületsértés büntetési tétele - Magyarországgal ellentétben, ahol csak egy év - két évig terjedő börtön. Ha ezt társítja a szolgáltatás csalárd megszerzésével (StGB § 265a), vagyis nem fizeti be a bliccelésért a büntetést, akkor télre megvalósulhat nagy álma: a fűtött cella.
És hogy mindenki náci, mert ha csöves, nyalják ki a seggét, mi az, hogy fizetnie kell.
Nagyjából ennyi.
Na németmelóig csá.
Oct 03, 2015 01:01:59
Jenő bácsi
Oct 03, 2015 01:02:19
isibe-isisbe!!!!!!!!!!!!!
Oct 03, 2015 01:02:19
Jenő bácsi
Oct 03, 2015 01:04:01
Nagyjából ennyi.
Na németmelóig csá.
Nagyjából ennyi.
Na németmelóig csá.
Alukálni kellene ilyenkor egy ilyen fess legénynek. Holnap a cicusok egy kifáradt kandúrral mit kezdhetnek?
Oct 03, 2015 01:04:01
broni
Oct 03, 2015 01:07:21
iszok!veltins!német prémium sör!!!!!!!!!!voltál már állattal??????
Oct 03, 2015 01:07:21
189 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tedd be azt a képet, amit Gery csinált rólad azon a Koppányos összeröffenésen. Jobbat sajnos egy profi fotós sem tud rólad csinálni, kár erre a Quaestor befektetőinek a pénzét elszórni :)