Szerintem egy jogásztól elvárható, hogy legalább a saját anyanyelvén választékosan és szabatosan tudja kifejezni magát. Az viszont biztos, hogy Sodi erre nem képes.
ezzel mondjuk nem fog kilogni a jogaszok kozul
Azért ajánlottál kompromisszumot, mert különben faszra húztak volna a bíróságon, Putricelli.
Gondolod, hogy van egy szabad torony a Notre Dame-ban?
Hmmm, lehet hogy kéne az is, jah.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nulla, de mától tartom a napi 5-öt.
Felkelek, és addig nem kezdek bele másba, míg nincs meg.
Az egy héttel ezelőtti 10 arra volt jó, hogy visszajelzést kapjak arról, optimális méretű-e a masni, és jó helyen van-e. Ez esély volt a finomhangolásra.
Sajnos a szar szépen becsomagolva is csak szar marad...
ez egy újabb medencés iroda amivel szopathatunk, tüdőcske.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
meddig van időd finomhangolásra, mikor tesznek ki az irodából? tavasszal, vagy ott lakhatsz akár 50 éves korodig?
Kedves Asodi!
Nagyon jó, hogy van egy új, soha meg nem valósuló terved.
Azt fel tudod fogni a beteg agyaddal, hogy 10 év alatt mennyi ilyen agymenésed volt már amiből SEMMI sem valósult meg?
Nem sejlik át az autistaködön, hogy az egész életed egy tervezgetős kudarc, baszkikám?!
Inkább majd a Népligetben kamatoztasd a francia tudásodat xD
Az egy héttel ezelőtti 10 arra volt jó, hogy visszajelzést kapjak arról, optimális méretű-e a masni, és jó helyen van-e. Ez esély volt a finomhangolásra.
Kedves Endre, az interjúk során minden önéletrajzról lefejtjük a masnikat, amikor kiderül a pályázó valós tudása. Sajnos a szaron elhelyezett masnik mérete és helye nem befolyásolja a tartalmat.
Trollhergeles = razod a pofonfat a faszerdo kozepen.
Napi "hogyan csináljunk megint segget a szánkból"-rovat:
Ez kiváló ötlet Endre! Szerintem Vera néninek meg Rocskai Gergőnek sem lesz kifogása az ellen, hogy egy évet nyugiban készülj az érettségire. Akkor természetesen abba kell hagyni a melócsát, az önéletrajz finomhangolását és küldözgetését a felkészülés évére, hogy csak arra tudjál koncentrálni.
Mindig is jogász akartál lenni, valósítsd meg az álmaidat, ne hagyd, hogy lebeszéljenek erről!
A hr-esek a hibásak! Juszt is!
Andi. Mindegy.
Android fejlesztő melókkal se keressenek?
Egyébként te teljesen hülye vagy?
Belehazudtál a cv-be egy csomó képességet magadról, és az a bajod, hogy miért keresnek olyanokkal amihez lövésed sincs?
Jól értjük a dolgot?
Azokat blokkolom.
Mindegy.
Amit a CV-be írtam, az mind igaz.
Max. gyakornokiba.
Ez kiderül a CV-ből.
Akkor miért nem tudtál értelmesen felelni az interjúztatónak?
Mindjárt jön azzal, hogy az interface az progmatos tudás, te pedig zsidó vagy :D
Mi? Az, hogy projektet vezettél? :D
Te, akit az ügyfeleknek úgy kell baszogatni, hogy mikor tudnak indulni?
Maximum nyelvtanilag. Úgy látszik, ez mégsem elég.
Tyejmészetyeseny, ez nyejvtyanyijag mingy mingy igaz, mert, ha etyegyül fagyok egy projektybeny akkoj csak ény vezetyhetyem utyebár...hetyetyetye
Legfeljebb kvázi igaz.
Kene a brutal adag altato INGYEN,mi?
Professzor ur, a belgak sem hulyek!
komolyan kérdeztem volna..mindegy.....
A gond az, hogy az elmúlt egy évben mást sem csináltál a tanárokkal, minthogy addig csavarjátok a sikertelenségeidet, míg valami vállalhatót nem kaptok, hogy betömjétek az évtizedes lyukat. Így lett az el nem végzett szakokból hasznos tapasztalat, a háttérszínezésből projektvezetés. Meg is lett az eredménye, lásd a két álláslehetőséget: egyiknél zokogás és telefon kinyomása, másiknál 10 perc nyöszörgés, majd hívás megszakítása. Ezek elkerülhetők lettek volna, ha őszintén beleírod, hogy egy 17 éves infószakkörös szintjén vagy, és csatolsz 2-3, kevésbé szánalmas gányolmányodat.
Tény, hogy jó eséllyel hónapokig nem kapnál hívást (ha egyáltalán), de akik egyből kikukázzák így az önéletrajzodat, úgyis lepattintanának a 2., 3. körben.
Minden faszságot ki kell húznod, a profi programozótól kezdve egészen a profi videós képzettségig, és csak a szánalmas valóságra korlátozódni.
Nem elég hihető, túl jó az angolja.
Inkább norvég szopatás!!
Es ebben a gleda gyartoja is egyetert veled.
Na...en kibirom fingas nelkul is peldaul.
Abban is lesznek fent említett kamu referenciákból, vagy már megpróbálsz az igazságra is szorítkozni?
Akkor a faszod minden nap azt kívánja, hogy az isten verje.
Amúgy meg kurvára nem vagy te az isten, láthattad a néhány állásinterjú alatt. Te csak egy kontár kismajom vagy. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Belőled legfeljebb a halálra fagyott csöves szelleme lesz, aki hideg téli éjszakákon a Blahán kísért, és csörgeti az üres Glédás üvegeket.
tüdőcske.
vörös fasz!!!!!!!!!!!!
ezt magyarázom én is! pereket provokáltál magad ellen, aztán az öregasszony hülyét csinált belőled :DDDDDDD fúderöhögtünk azon a sztorin baszki :DD ahogy írkáltad a "péküjjünkkihüpp" leveleket a mamának ,aki le se szarta, és bucira alázott :DDD
lolbazmeg, te tényleg ráczot akartad gazdatestnek?
Nem. Kaufmann közvetített.
Elmondtam, hogy ha nem jó nekik a 120 ezer, akkor pereskedjünk évekig, a végsőkig harcolni fogok, úgyis elbukják.
És rávette őket, hogy menjenek bele.
Kvázi tehát én győztem.
Az lett, amit akartam.
Gondoltam, jóindulatúan beinvitálom lakni, majd napi presszióval elrugdosom dolgozni, hogy meg legyenek osztva a költségek.
De más városba is át tudom hívni őt, szóval mindegy. :D
mi lesz a napi presszió?
nem szopod le?
A józan ész. Most amikor logikusan levezetem neki, hogy valójában egy pszichikai gát van nála, pl. ha tényleg akarna dolgozni, nem hivatkozna arra, amikor megkérdezem tőle, hogy miért nem ment el a hotelbe megérdeklődni a mosogatói állást, hogy "nincs már bizalma". Ilyenkor most simán elköszön, hogy "isten óvjon".
Ez az elköszönés annak a jele, hogy már vágja ő is, hogy igazam van.
És ezúttal nem zavart volna az álláskeresésben/tanulásban, hogy évekig elhúzódó peres ügyeid vannak? Tudod, amire a tanárúr esetében hivatkoztál.
Nahát, milyen érdekes :)
Ne vitatkozzál.
A SoDI így győz.
Magyarán mondva ha Kaufmann nem segített volna, akkor ennél is nagyobbat buktál volna.
Ilyet nem mond ki. :)
Nem. Győztem volna, csak nem akartam elhúzni.
aztán meg a pénzt nem akartad kifizetni, de végül az orrodra koppintottak.
kurvajólcsináltad egyébként ezt is endre, nagy diadal volt. a bíró majdnem lefordult a röhögéstől, mikor elkezdtél zokogni, hogy nem tudsz kifizetni 120 000 forintot, és ezért részletfizetést kérsz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
azt hitte, hogy csak viccelsz. a Czenki mama pedig úgy nevetett, hogy majdnem megfulladt :DD.
konkrétan beletapostaka földbe, aztán miután hülyét csináltál magadból, visszamásztál önként a szaroshordóba.
Mert meg akar tartani gazdatestnek.
Púp,nagyon bánt hogy Rácz nem viszonozza a homoszexuális közeledésedet?Fura nézni ezt a szerelmes évődést,ahogy férjeddé akarod nevelni.
De ők győztek. Megsértetted őket, és ők megfizettették veled ennek az árát.
Hahó!
Alig várom már, hogy egy év múlva már arról beszélj az interjús beégéseid kapcsán, hogy valójában direkt rád szabták az állásokat, csak aztán kiosztottad őket, hogy a hülye HR-es nem az érdeklődési körödnek megfelelő helyre közvetített. Kicsit ugyan még könyörögtek neked, hogy fontold meg a lehetőséget, de amikor elkezdtek pityeregni, te röhögve rájuk basztad a telefont. Igaz így volt, Endre?
KÖSZIKE, bazmeg, hogy amikor én akartam veled összeköltözni, akkor elhajtottál a gecibe!!! De én vagyok a hülye, hogy amikor a seggemet mutogattam neked és te le se szartál, nem vettem le azonnal, hogy totál buzi vagy!!! DÖGÖJJJ MEG!!!!!!
mekkora győzelem, hogy soha nem láttak volna tőled pénzt, mivel nem tudták volna tőled behajtani ha nyernek is évek múlva vmit, de ehelyett te önként fizettél nekik.
hát tényleg, nulla forint helyett 120 ezret fizetni, az fényes győzelem! :)))))
miért, a google translate szabira ment?
Kijavítottam a jelenlegi helyzetedet figyelembe véve.
azt a 120 ezret amúgy sem tudtad volna mire költeni, hiszen tele vagy pénzzel.:))))
amikor zserynek könyörögtél az 50 euróért, eszedbe jutott a fényes győzelmed? vagy amikor elveszítetted a 90 eurót, hogy milyen jól jönne most a czenki kárpi?
A bőgésé? A faszverésé? A munkakerülésé? A lustaságé?
A takonyevésé?
Kérem, válasszanak!!!
éljen trianon!!!!!!!!!!!vivát clemencau!!!!!!!!
Beverem a szabadot a norvégoknak, mint Bukarestben!!
meg anyádnak!!!!!!!
number
Nov 15, 2015 12:35:12
Szerintem egy jogásztól elvárható hogy ismerje a Körhinta c. filmet, az viszont biztos hogy Sodi azt nem látta.
Nov 15, 2015 12:35:12
töppedt buzigolyók
Nov 15, 2015 12:37:43
Szerintem egy jogásztól elvárható hogy ismerje a Körhinta c. filmet, az viszont biztos hogy Sodi azt nem látta.
Szerintem egy jogásztól elvárható, hogy legalább a saját anyanyelvén választékosan és szabatosan tudja kifejezni magát. Az viszont biztos, hogy Sodi erre nem képes.
Nov 15, 2015 12:37:43
sodika
Nov 15, 2015 13:13:40
Azért remélem, hogy mire elég erősen megtanulok franciául ahhoz, hogy odaköltözzek, ami a Németország után a második állomás a terveimben, már rend lesz Párizsban. :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 15, 2015 13:13:40
Fekete Bikapata
Nov 15, 2015 13:15:26
Szavak nincsenek arra, hogy te mennyire hülye vagy...
Nov 15, 2015 13:15:26
posztdoc
Nov 15, 2015 13:19:36
ezzel mondjuk nem fog kilogni a jogaszok kozul
Nov 15, 2015 13:19:36
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 13:23:27
Azt a pert nem vesztettem el. Önként ajánlottam kompromisszumot. Mert pár meggyőződésem, hogy megnyertem volan, de a békés tanulás többet ért nekem.
Ezt után a videón is elmondtam.
Azért ajánlottál kompromisszumot, mert különben faszra húztak volna a bíróságon, Putricelli.
Nov 15, 2015 13:23:27
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 13:24:34
Azért remélem, hogy mire elég erősen megtanulok franciául ahhoz, hogy odaköltözzek, ami a Németország után a második állomás a terveimben, már rend lesz Párizsban. :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Gondolod, hogy van egy szabad torony a Notre Dame-ban?
jiddise máme
(
x11)
x11)
sneckó, hol az update az angol szöveghez?
sodika
Nov 15, 2015 13:25:42
sneckó, hol az update az angol szöveghez?
Hmmm, lehet hogy kéne az is, jah.
Nov 15, 2015 13:25:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 15, 2015 13:37:23
Hány önéletrajzot küldtél el eddig a hétvégén?
Nov 15, 2015 13:37:23
sodika
Nov 15, 2015 13:39:24
Hány önéletrajzot küldtél el eddig a hétvégén?
Nov 15, 2015 13:39:24
Fekete Bikapata
Nov 15, 2015 13:42:40
Sajnos a szar szépen becsomagolva is csak szar marad...
Nov 15, 2015 13:42:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 13:45:02
x48)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
ez egy újabb medencés iroda amivel szopathatunk, tüdőcske.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 13:46:46
x48)
meddig van időd finomhangolásra, mikor tesznek ki az irodából? tavasszal, vagy ott lakhatsz akár 50 éves korodig?
lélekben lelkes
Nov 15, 2015 13:47:12
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Kedves Asodi!
Nagyon jó, hogy van egy új, soha meg nem valósuló terved.
Azt fel tudod fogni a beteg agyaddal, hogy 10 év alatt mennyi ilyen agymenésed volt már amiből SEMMI sem valósult meg?
Nem sejlik át az autistaködön, hogy az egész életed egy tervezgetős kudarc, baszkikám?!
Nov 15, 2015 13:47:12
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 13:51:47
A repcsit megvetted már?
Nov 15, 2015 13:51:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 15, 2015 13:53:41
Kicsit izgultam, hogy a teljes kudarc csütörtöki állásinterjú után hosszú unalmas depis szakasz jön, de szerencsére fel se tudja fogni, hogy milyen durva bukta volt az egész.
Nov 15, 2015 13:53:41
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 15, 2015 13:54:47
Mármint neki bukta, nekünk shiker.
Nov 15, 2015 13:54:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 13:56:47
x48)
Laci
Nov 15, 2015 13:58:07
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Inkább majd a Népligetben kamatoztasd a francia tudásodat xD
Nov 15, 2015 13:58:07
német HR-es
Nov 15, 2015 14:02:12
Kedves Endre, az interjúk során minden önéletrajzról lefejtjük a masnikat, amikor kiderül a pályázó valós tudása. Sajnos a szaron elhelyezett masnik mérete és helye nem befolyásolja a tartalmat.
Nov 15, 2015 14:02:12
Fekete Bikapata
Nov 15, 2015 14:09:44
Kéne két oszlop az Excel-be: 1. amit elterveztem, 2. ami megvalósult belőle...
Nov 15, 2015 14:09:44
Schwezoff David
Nov 15, 2015 14:10:00
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Trollhergeles = razod a pofonfat a faszerdo kozepen.
Nov 15, 2015 14:10:00
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 15, 2015 14:12:40
x9)
Napi "hogyan csináljunk megint segget a szánkból"-rovat:
sodika
Nov 15, 2015 14:22:19
Ez más, mert éértékes volt a visszajelzés.
Rosszul céloznak a HR-esek.
Most talán jobban fognak tudni.
Nov 15, 2015 14:22:19
stressznélküli nyugi
Nov 15, 2015 14:25:11
A felvételire is fel kell készülni.
Az még egy év.
Nyugiban.
Az még egy év.
Nyugiban.
Ez kiváló ötlet Endre! Szerintem Vera néninek meg Rocskai Gergőnek sem lesz kifogása az ellen, hogy egy évet nyugiban készülj az érettségire. Akkor természetesen abba kell hagyni a melócsát, az önéletrajz finomhangolását és küldözgetését a felkészülés évére, hogy csak arra tudjál koncentrálni.
Mindig is jogász akartál lenni, valósítsd meg az álmaidat, ne hagyd, hogy lebeszéljenek erről!
Nov 15, 2015 14:25:11
a shodi
Nov 15, 2015 14:26:18
A hr-esek a hibásak! Juszt is!
Andi. Mindegy.
Nov 15, 2015 14:26:18
lélekben lelkes
Nov 15, 2015 14:26:50
Nov 15, 2015 14:26:50
lélekben lelkes
Nov 15, 2015 14:29:35
Belehazudtál a cv-be egy csomó képességet magadról, és az a bajod, hogy miért keresnek olyanokkal amihez lövésed sincs?
Jól értjük a dolgot?
Nov 15, 2015 14:29:35
a shodi
Nov 15, 2015 14:30:32
Azokat blokkolom.
Mindegy.
Nov 15, 2015 14:30:32
sodika
Nov 15, 2015 14:42:56
Jól értjük a dolgot?
Jól értjük a dolgot?
Nov 15, 2015 14:42:56
sodika
Nov 15, 2015 14:43:19
Max. gyakornokiba.
Ez kiderül a CV-ből.
Nov 15, 2015 14:43:19
szarbol van a sodi
Nov 15, 2015 14:43:59
A Sodi: Beteges hajlamu bunkibankos aberralt, aki lenezi a munkas, dolgozo kismajmokat, mikozben eleteben nem dolgozott, csak mekkmesterkent kokler ganyhalmazokat adott ki a kezebol. Testi-lelki nyomorek, aki erre a forumra jar olvasgatni, ahogy felnott emberek alazzak es szidjak, mint a bokrot, de 10eve nem talalt maganak jobb tarsasagot. Neha visszavag, es artatlan emberek halalan oromkodik, persze ez meg a legjobb erzesu emberekbol is kioli ezirant a balek, debil faszfej vegleny iranti szimpatiat.
Megerdemled ami tavasszal var rad. A sodira.
Megerdemled ami tavasszal var rad. A sodira.
Nov 15, 2015 14:43:59
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 15, 2015 14:47:43
x9)
Zulu
(
x15)
Nov 15, 2015 14:50:35
x15)
Mindjárt jön azzal, hogy az interface az progmatos tudás, te pedig zsidó vagy :D
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 14:51:46
Te, akit az ügyfeleknek úgy kell baszogatni, hogy mikor tudnak indulni?
Nov 15, 2015 14:51:46
púpátmozgató edzés
Nov 15, 2015 15:00:14
Maximum nyelvtanilag. Úgy látszik, ez mégsem elég.
Nov 15, 2015 15:00:14
sodgen.sys
Nov 15, 2015 15:00:46
Tyejmészetyeseny, ez nyejvtyanyijag mingy mingy igaz, mert, ha etyegyül fagyok egy projektybeny akkoj csak ény vezetyhetyem utyebár...hetyetyetye
Nov 15, 2015 15:00:46
-
Nov 15, 2015 15:00:57
Legfeljebb kvázi igaz.
Nov 15, 2015 15:00:57
sodi generátor alpha
Nov 15, 2015 15:10:40
Előbb hívott megint egy ostoba HR-es picsa. 10 perc után lecsaptam a telefont, és be fogom küldeni a nőt a kurucra, mint multis kiszipolyozó zsidó. Kicsit sírtam, majd lementem egy üveg üditőért, és felhívtam az angol tanárom. Ő megnyugtatott, azt mondta, hogy rákészülünk kifejezetten majd az ilyen helyzetekre.
Az volt a baj, hogy ez se értette meg az önéletrajzom. Referenciákról kérdezett, meg progmatos kérdésekkel traktált, mint változó, SKUL, meg öröklés (nem vagyok genetikus baszd meg). Unixról is kérdezgetett, de én nem vagyok ilyen buzi kocka, hogy Unixozgassak otthon.
A motivációs levelem úgy tűnik frissíteni kell, mert még mindig nem értik, most ez a legújabb verzió, ami szerintem közelít a tökéleteshez. Szerintetek jó?
I hereby as God helps me state that I work indiviudally and also in the part of the group, also project boss I ammed, but however, mostly individual projects which I make, I am eager to be learning at a bigger company, here in Hungary no bigger companys programmers can not get experiencism, so my academic php knowledge must be learning. I mostly know PHP, no very abstract questions like Unix, SKUL, abstractism, changers. I am looking forward for to a great mentor who will teach me programming every day, I am a practiser but also a great experineced developper.
I really like Germany and worked and lived there in Berlin, Germany 2 years, where I was a very succesful programmer, and also an artist.
If possible, I preferring no official work-relationship, rather without bank account, and maybe pay with alternative ways (Playstation, house renting near only the U-Bahn, or near to a particular address, etc.), only if it possible for your great company, my Lord, if no, no problem, you can pay me to my home's people's bank account. My back doenst bear the work, and for a planned doctor cutting I often go to the wc, so maybe part-time job would be the most good with my own time-planning.
Az volt a baj, hogy ez se értette meg az önéletrajzom. Referenciákról kérdezett, meg progmatos kérdésekkel traktált, mint változó, SKUL, meg öröklés (nem vagyok genetikus baszd meg). Unixról is kérdezgetett, de én nem vagyok ilyen buzi kocka, hogy Unixozgassak otthon.
A motivációs levelem úgy tűnik frissíteni kell, mert még mindig nem értik, most ez a legújabb verzió, ami szerintem közelít a tökéleteshez. Szerintetek jó?
I hereby as God helps me state that I work indiviudally and also in the part of the group, also project boss I ammed, but however, mostly individual projects which I make, I am eager to be learning at a bigger company, here in Hungary no bigger companys programmers can not get experiencism, so my academic php knowledge must be learning. I mostly know PHP, no very abstract questions like Unix, SKUL, abstractism, changers. I am looking forward for to a great mentor who will teach me programming every day, I am a practiser but also a great experineced developper.
I really like Germany and worked and lived there in Berlin, Germany 2 years, where I was a very succesful programmer, and also an artist.
If possible, I preferring no official work-relationship, rather without bank account, and maybe pay with alternative ways (Playstation, house renting near only the U-Bahn, or near to a particular address, etc.), only if it possible for your great company, my Lord, if no, no problem, you can pay me to my home's people's bank account. My back doenst bear the work, and for a planned doctor cutting I often go to the wc, so maybe part-time job would be the most good with my own time-planning.
Nov 15, 2015 15:10:40
Masni
Nov 15, 2015 15:14:38
Shodi, szerintem legyen az önéletregényednek egy apróbetűs része is, ahol leírod, hogy a végzettségeid felsorolása csak paródiarovat, aki hr-es azt komolyan veszi az hülye.
Nov 15, 2015 15:14:38
broni
Nov 15, 2015 15:23:06
ria, ria, norvégia!!bozgor szopatás lesz este!!!!!!!!!!!
Nov 15, 2015 15:23:06
Schwezoff David
Nov 15, 2015 15:23:32
Most jut eszembe..en tobbszor jartam kohhlnben, es nem tudom van-e egyaltalan u-bahn.
Nov 15, 2015 15:23:32
broni
Nov 15, 2015 15:26:23
valaki nem tudja, magyarországon sulyos alkoholizmusban , illl egyébb mentális problémáktol szenvedők jelentkezhetnek belgiumi eutanáziára???????
Nov 15, 2015 15:26:23
Schwezoff David
Nov 15, 2015 15:29:37
valaki nem tudja, magyarországon sulyos alkoholizmusban , illl egyébb mentális problémáktol szenvedők jelentkezhetnek belgiumi eutanáziára???????
Nov 15, 2015 15:29:37
broni
Nov 15, 2015 15:31:30
komolyan kérdeztem volna..mindegy.....
Nov 15, 2015 15:31:30
Sárkány
Nov 15, 2015 15:31:34
A gond az, hogy az elmúlt egy évben mást sem csináltál a tanárokkal, minthogy addig csavarjátok a sikertelenségeidet, míg valami vállalhatót nem kaptok, hogy betömjétek az évtizedes lyukat. Így lett az el nem végzett szakokból hasznos tapasztalat, a háttérszínezésből projektvezetés. Meg is lett az eredménye, lásd a két álláslehetőséget: egyiknél zokogás és telefon kinyomása, másiknál 10 perc nyöszörgés, majd hívás megszakítása. Ezek elkerülhetők lettek volna, ha őszintén beleírod, hogy egy 17 éves infószakkörös szintjén vagy, és csatolsz 2-3, kevésbé szánalmas gányolmányodat.
Tény, hogy jó eséllyel hónapokig nem kapnál hívást (ha egyáltalán), de akik egyből kikukázzák így az önéletrajzodat, úgyis lepattintanának a 2., 3. körben.
Minden faszságot ki kell húznod, a profi programozótól kezdve egészen a profi videós képzettségig, és csak a szánalmas valóságra korlátozódni.
Nov 15, 2015 15:31:34
stressznélküli nyugi
Nov 15, 2015 15:37:15
Előbb hívott megint egy ostoba HR-es picsa. 10 perc után lecsaptam a telefont, és be fogom küldeni a nőt a kurucra, mint multis kiszipolyozó zsidó. Kicsit sírtam, majd lementem egy üveg üditőért, és felhívtam az angol tanárom. Ő megnyugtatott, azt mondta, hogy rákészülünk kifejezetten majd az ilyen helyzetekre.
Nem elég hihető, túl jó az angolja.
Nov 15, 2015 15:37:15
Kleinheisler
Nov 15, 2015 15:38:49
ria, ria, norvégia!!bozgor szopatás lesz este!!!!!!!!!!!
Inkább norvég szopatás!!
Nov 15, 2015 15:38:49
sodika
Nov 15, 2015 15:39:03
de mivan, ha tényleg én vagyok az isten?
Nov 15, 2015 15:39:03
Schwezoff David
Nov 15, 2015 15:40:19
Es ebben a gleda gyartoja is egyetert veled.
Nov 15, 2015 15:40:19
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 15:40:54
x24)
A faszverés istene?
sodika
Nov 15, 2015 15:41:52
tényleg, nincs is angol motivációs levelem
ezt a jövő hét során érdemes lehet pótolni
Nov 15, 2015 15:41:52
Schwezoff David
Nov 15, 2015 15:42:43
A faszverés istene?
Na...en kibirom fingas nelkul is peldaul.
Nov 15, 2015 15:42:43
Sárkány
Nov 15, 2015 15:44:35
Abban is lesznek fent említett kamu referenciákból, vagy már megpróbálsz az igazságra is szorítkozni?
Nov 15, 2015 15:44:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 15, 2015 15:48:58
x38)
Akkor a faszod minden nap azt kívánja, hogy az isten verje.
Amúgy meg kurvára nem vagy te az isten, láthattad a néhány állásinterjú alatt. Te csak egy kontár kismajom vagy. Bizony.
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 15:49:28
Belőled legfeljebb a halálra fagyott csöves szelleme lesz, aki hideg téli éjszakákon a Blahán kísért, és csörgeti az üres Glédás üvegeket.
Nov 15, 2015 15:49:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 15:49:35
x48)
tüdőcske.
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 15:52:47
x24)
gennyes profnak van egy levél a tanszéki címén
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 15:52:50
x48)
mekkorát röhögnék, ha holnap helyt adnának az ügyészség fellebbezésének, és a malaczot visszavinnék az előzetesbe még mielőtt kipakolhatná a videót.:))))
Tolvajkéregetők
1 órája ·
Holnap, esetleg kedden jelentkezünk egy vlogsorozat első részével a YouTube-csatornánkon. Ebben mindenki megkapja a válaszokat arra, mi van velünk, mi történt velünk, és mi az igazság az ellenünk és Sherlock Porks ellen folyó büntetőeljárásokból. A leghülyébb kérdésekre is válaszolunk majd.
Figyeljétek a HírTV Riasztás című műsorát is, mert hamarosan ismét foglalkozni fognak a budakeszi ügyünkkel.
Tolvajkéregetők
1 órája ·
Holnap, esetleg kedden jelentkezünk egy vlogsorozat első részével a YouTube-csatornánkon. Ebben mindenki megkapja a válaszokat arra, mi van velünk, mi történt velünk, és mi az igazság az ellenünk és Sherlock Porks ellen folyó büntetőeljárásokból. A leghülyébb kérdésekre is válaszolunk majd.
Figyeljétek a HírTV Riasztás című műsorát is, mert hamarosan ismét foglalkozni fognak a budakeszi ügyünkkel.
Puzsér Róbert
Nov 15, 2015 16:03:27
Inkább arról papoljál már, Tomi, hogy mikor indulhat el végre a közös műsorunk!
Nov 15, 2015 16:03:27
sodika
Nov 15, 2015 16:06:17
na, holnaptól már Stuttgarton kívül is fogok állásokra jelentkezni
ez volt a kísérlet, de ma már rohadt nehéz volt összegyűjteni onnan öt olyan aktuális állást, ami passzol, és még nem jelentkeztem rá
ez volt a kísérlet, de ma már rohadt nehéz volt összegyűjteni onnan öt olyan aktuális állást, ami passzol, és még nem jelentkeztem rá
Nov 15, 2015 16:06:17
broni
Nov 15, 2015 16:09:26
Inkább norvég szopatás!!
vörös fasz!!!!!!!!!!!!
Nov 15, 2015 16:09:26
tigris
Nov 15, 2015 16:10:11
Azt a pert nem vesztettem el. Önként ajánlottam kompromisszumot. Mert pár meggyőződésem, hogy megnyertem volan, de a békés tanulás többet ért nekem.
ezt magyarázom én is! pereket provokáltál magad ellen, aztán az öregasszony hülyét csinált belőled :DDDDDDD fúderöhögtünk azon a sztorin baszki :DD ahogy írkáltad a "péküjjünkkihüpp" leveleket a mamának ,aki le se szarta, és bucira alázott :DDD
Nov 15, 2015 16:10:11
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 16:10:21
x48)
na, holnaptól már Stuttgarton kívül is fogok állásokra jelentkezni
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 16:11:37
x24)
Neopúpról magyarra:
Most már nem csak Stuttgartban fogom szórni a cshodálatosh pályázati anyagokat, hanem mindenhova Németországban, ne csak a stuttgartiak tudjanak rajtam röhögni.
Most már nem csak Stuttgartban fogom szórni a cshodálatosh pályázati anyagokat, hanem mindenhova Németországban, ne csak a stuttgartiak tudjanak rajtam röhögni.
sodika
Nov 15, 2015 16:16:16
ezt magyarázom én is! pereket provokáltál magad ellen, aztán az öregasszony hülyét csinált belőled :DDDDDDD
Elmondtam, hogy ha nem jó nekik a 120 ezer, akkor pereskedjünk évekig, a végsőkig harcolni fogok, úgyis elbukják.
Kvázi tehát én győztem.
Az lett, amit akartam.
Nov 15, 2015 16:16:16
sodika
Nov 15, 2015 16:19:08
Gondoltam, jóindulatúan beinvitálom lakni, majd napi presszióval elrugdosom dolgozni, hogy meg legyenek osztva a költségek.
Nov 15, 2015 16:19:08
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 16:20:18
x24)
Aha, tehát te 120 ezer forinttal akartad támogatni Kaufmann családját, csak ilyen fondorlatosan csináltad.
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 16:21:08
x24)
mi lesz a napi presszió?
nem szopod le?
sodika
Nov 15, 2015 16:25:51
mi lesz a napi presszió?
nem szopod le?
nem szopod le?
A józan ész. Most amikor logikusan levezetem neki, hogy valójában egy pszichikai gát van nála, pl. ha tényleg akarna dolgozni, nem hivatkozna arra, amikor megkérdezem tőle, hogy miért nem ment el a hotelbe megérdeklődni a mosogatói állást, hogy "nincs már bizalma". Ilyenkor most simán elköszön, hogy "isten óvjon".
Ez az elköszönés annak a jele, hogy már vágja ő is, hogy igazam van.
Nov 15, 2015 16:25:51
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 16:26:19
Kvázi tehát én győztem.
Az lett, amit akartam.
Kvázi tehát én győztem.
Az lett, amit akartam.
És ezúttal nem zavart volna az álláskeresésben/tanulásban, hogy évekig elhúzódó peres ügyeid vannak? Tudod, amire a tanárúr esetében hivatkoztál.
Nahát, milyen érdekes :)
Nov 15, 2015 16:26:19
sodika
Nov 15, 2015 16:27:06
Aha, tehát te 120 ezer forinttal akartad támogatni Kaufmann családját, csak ilyen fondorlatosan csináltad.
Ne vitatkozzál.
A SoDI így győz.
Nov 15, 2015 16:27:06
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 16:28:15
x24)
Vagy az, hogy ő is felfogta hogy autista vagy, akinek hiába magyaráz bármit, nem fogja fel.
Pl. azt hogy ő nem akar többet dolgozni, soha a büdös életben.
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 16:29:23
x24)
Ne vitatkozzál.
A SoDI így győz.
A SoDI így győz.
Magyarán mondva ha Kaufmann nem segített volna, akkor ennél is nagyobbat buktál volna.
sodika
Nov 15, 2015 16:29:30
Vagy az, hogy ő is felfogta hogy autista vagy, akinek hiába magyaráz bármit, nem fogja fel.
Nov 15, 2015 16:29:30
sodika
Nov 15, 2015 16:29:56
Nov 15, 2015 16:29:56
tigris
Nov 15, 2015 16:32:12
aztán meg a pénzt nem akartad kifizetni, de végül az orrodra koppintottak.
kurvajólcsináltad egyébként ezt is endre, nagy diadal volt. a bíró majdnem lefordult a röhögéstől, mikor elkezdtél zokogni, hogy nem tudsz kifizetni 120 000 forintot, és ezért részletfizetést kérsz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
azt hitte, hogy csak viccelsz. a Czenki mama pedig úgy nevetett, hogy majdnem megfulladt :DD.
konkrétan beletapostaka földbe, aztán miután hülyét csináltál magadból, visszamásztál önként a szaroshordóba.
Nov 15, 2015 16:32:12
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 16:32:43
x24)
Mert meg akar tartani gazdatestnek.
-
Nov 15, 2015 16:33:29
Púp,nagyon bánt hogy Rácz nem viszonozza a homoszexuális közeledésedet?Fura nézni ezt a szerelmes évődést,ahogy férjeddé akarod nevelni.
Nov 15, 2015 16:33:29
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 16:34:05
x24)
De ők győztek. Megsértetted őket, és ők megfizettették veled ennek az árát.
Hahó!
broni
Nov 15, 2015 16:36:08
rácz sátánista!!!!!!!!!!!
Nov 15, 2015 16:36:08
banshee
(
x24)
Nov 15, 2015 16:36:42
x24)
Ezzel adtak neked egy leckét.
Asodi nem sértegethet senkit büntetlenül, hogy meg ne fizesse az árát.
Mert asodi olyan sodi.
Asodi nem sértegethet senkit büntetlenül, hogy meg ne fizesse az árát.
Mert asodi olyan sodi.
Sárkány
Nov 15, 2015 16:37:51
Alig várom már, hogy egy év múlva már arról beszélj az interjús beégéseid kapcsán, hogy valójában direkt rád szabták az állásokat, csak aztán kiosztottad őket, hogy a hülye HR-es nem az érdeklődési körödnek megfelelő helyre közvetített. Kicsit ugyan még könyörögtek neked, hogy fontold meg a lehetőséget, de amikor elkezdtek pityeregni, te röhögve rájuk basztad a telefont. Igaz így volt, Endre?
Nov 15, 2015 16:37:51
lélekben lelkes
Nov 15, 2015 16:44:44
Sodi, egy javaslat : a kommentjeid keresőjébe írd be, hogy "mostantól".
Tisztán fogod látni mekkora kudarc minden fogadkozásod.
Előre szólok, hogy kurva sok van belőle.
Te szerencsétlen.
Tisztán fogod látni mekkora kudarc minden fogadkozásod.
Előre szólok, hogy kurva sok van belőle.
Te szerencsétlen.
Nov 15, 2015 16:44:44
londoni cigánykurva
Nov 15, 2015 16:46:31
KÖSZIKE, bazmeg, hogy amikor én akartam veled összeköltözni, akkor elhajtottál a gecibe!!! De én vagyok a hülye, hogy amikor a seggemet mutogattam neked és te le se szartál, nem vettem le azonnal, hogy totál buzi vagy!!! DÖGÖJJJ MEG!!!!!!
Nov 15, 2015 16:46:31
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 15, 2015 16:48:06
x30)
Sodi, miket hallok itt, te már megint a cigányfaszra hajtasz?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 16:51:52
x48)
Kvázi tehát én győztem.
Az lett, amit akartam.
Kvázi tehát én győztem.
Az lett, amit akartam.
mekkora győzelem, hogy soha nem láttak volna tőled pénzt, mivel nem tudták volna tőled behajtani ha nyernek is évek múlva vmit, de ehelyett te önként fizettél nekik.
hát tényleg, nulla forint helyett 120 ezret fizetni, az fényes győzelem! :)))))
jiddise máme
(
x11)
Nov 15, 2015 16:52:27
x11)
miért, a google translate szabira ment?
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 15, 2015 16:52:38
x9)
Gondoltam, jóindulatúan beinvitálom lakni, majd napi depresszióval elrugdosom dolgozni, hogy meg legyenek osztva a költségek (Asodinak ne kelljen fizetni, Rácz örüljön, hogy eltarthatja asodit. Asodt).
Kijavítottam a jelenlegi helyzetedet figyelembe véve.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 16:56:47
x48)
Ne vitatkozzál.
A SoDI így győz.
A SoDI így győz.
azt a 120 ezret amúgy sem tudtad volna mire költeni, hiszen tele vagy pénzzel.:))))
amikor zserynek könyörögtél az 50 euróért, eszedbe jutott a fényes győzelmed? vagy amikor elveszítetted a 90 eurót, hogy milyen jól jönne most a czenki kárpi?
Kill all retards!
Nov 15, 2015 16:59:48
Nov 15, 2015 16:59:48
Fekete Bikapata
Nov 15, 2015 17:03:52
A bőgésé? A faszverésé? A munkakerülésé? A lustaságé?
A takonyevésé?
Kérem, válasszanak!!!
Nov 15, 2015 17:03:52
broni
Nov 15, 2015 17:04:33
éljen trianon!!!!!!!!!!!vivát clemencau!!!!!!!!
Nov 15, 2015 17:04:33
broni
Nov 15, 2015 17:21:45
Isten, áldd meg a norvégot,
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!
Nov 15, 2015 17:21:45
Dzsudzsi
Nov 15, 2015 17:41:30
Isten, áldd meg a norvégot,
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!
Nov 15, 2015 17:41:30
broni
Nov 15, 2015 17:44:29
meg anyádnak!!!!!!!
Nov 15, 2015 17:44:29
broni
Nov 15, 2015 17:54:52
Nov 15, 2015 17:54:52
szarbol van a sodi
Nov 15, 2015 17:56:00
Vicces lesz a tavasszal kezdodo uj evad... Sodi kimegy stuttgattba csovezni rgl-lel, es azutan is azon fognak versenyezni, ki tudja ravenni a masikat, hogy elmenjen dolgozni, es idealis gazdatest legyen, de egyikuk sem sejti a masik szandekat!
Nov 15, 2015 17:56:00
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

vesztesen jöttél ki belőle. az elején nagy volt a pofád, a végén pedig te fizettél kárpit. tudom, te ezt hívod shikernek.
kolompár dzsenifer és kanos pista pedig itt mellettem röhög rajtad.