mivel nincs tudásod, ezért nem igen.
de, qrva hülyén hangzik, mert neked nincs tudásod, amit gyakorolnál
jó sztori, kár, hogy nincs felvétel.
kinek? minek? sztem már német nyelvterületen is mindenki tudja, hogy egy faszverő balfasz szakbarbár vagy aus ungarn
Amelyik HR-es ezután se vágja le, mi a szitu, az hülye.
Endre, ne aggódj, minden hr-s hülye, küldd el a javított változatot!
mondjuk ez eléggé érdekes
jah, el is vetettem
na, de így már jó lesz
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
3x tiltakoztál? mesélj még
Tökéletes.
Eleve hülyeség amit írsz. Én azt mondanám, hogy otthon gyakorolgassál, ide dolgozni gyere. 30x évesen már profinak kellene lenned.
Jól teszed, az nagyon jó nyelvgyakorlás. Nyugodtan beírhatzs 1-2 órát az Excelbe.
szegény autista most abban reménykedik, hogy lesz olyan cég, amelyik eleve alacsonyan képzett informatikus munkaerőt keres.
és innentől az lesz a hülye aki rendesen kikérdezi tőle a szakmát az interjún. endike nem tehet semmiről, hiszen ott volt a masni, hogy sajnos hülye a szakmájához.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Viccen kívül: szoknia kell a fülemnek hozzá.
Épp hogy több időt kéne ilyesmire szánnia a sodinak.
A felvételire is fel kell készülni.
Az még egy év.
Nyugiban.
most az az időszak jön, hogy megint hülye volt a hr-es, versenyistállóhoz küldött.
utána pedig még csiszolgatni kell, rá kell kötni még egy masnit, mert a hr-esek nem tudnak olvasni a sorok között.
aztán pedig el fog jönni a tavasz...
Istentelenül régen megszűnt a felvételi, faszkalap. Vagy érettségid sincs? Levelezőkre pedig általában a minimális pontszám kell.
Úgy értem, egy javított eredményű érettségi.
Hogy ötös legyen. Arra is fel kell készülni.
hát persze, superbével. tüdőcske. a sodi.
Hitelre... A SuperB-t úgy értem, hogy az első pillanatban, amikor egy áruhitel-cég hitelképesnek ítél meg hozzá. :D
úgy érted, hogy miután kifizetted a nav-nak a tartozásod? vagy még előtte belevágnál egy hitelbe, hogy hátha a törlesztési időszakban inkasszál a császtiszunics?
és ne felejtsd el, hogy irodalomból megbuktál harmadikban. számolj rá még egy évet, az a biztos.
versenyistálló nem érdekli, Hahó!
Tökéletes tervnek tűnik. Ennyi év után végre sínen vagy, én érzem.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
ok en csak abbol indultam ki, hogy a zsidok liberalisok es a gyengeelmejueket felkaroljak ,illetve sokkal többet elneznek mint egy ertelmes embernek.
nem bírnám
letöltöd a gimnáziumi törit és magyart, most! elkezdesz tanulni az érettségire, most!
ezt is be tudja majd írni a csoda cv-be, Hahó!
igy karacsony közeledtevel nem jutott esedbe, hogy kicsit dolgozzal, vehetnel anyadnak ajandekot, apadnak meg egy uveg bort. birnod kellene dolgozni gyagyås, kulönben hamarosan az utcan talalod magad.
Még a féllábúakra is azt mondják, hogy van számára ülőmunka. :D
Most mehetsz, te kádári rendszerben szocializált kisnyugdíjas, hagyd a Sodit dolgozni!
Előbb a német meló legyen meg.
Majd ott kint elkezdem tanulni a magyart meg a törit.
Sorrend.
Ja hogy te így élted meg az autista makogásodat?
Majd pont te akarsz a munka mellett tanulni. Még a szaros cv küldözgetésdet sem tudod összehangolni az állítólagos munkáddal.
Az a baj, hogy hiába végzed el a jogot, még mindig nem fogod tudni átverekedni magad a HR-eseken. Ez teljesen érthető, hiszen senki nem tanította, senki nem mutatta meg neked az ő szempontjaikat. Ezért hasznosabb lenne, ha a jogi felvételi előtt inkább emberi erőforrások szakra iratkoznál be, ez mindössze 6 félév. Vera nénit megkérhetnéd, hogy fizesse ki a diákhitel tartozásaidat, és akkor azt is felvehetnéd újra (a diákhitel1 mellett diákhitel2-őt is!). A 6 félév alatt pedig elkezdhetnél latinul tanulni, hogy a későbbi jogi tanulmányaidat megkönnyítsd.
Az eddigi dolgaid is elég nagy faszságok voltak, mi változik?
pontosan erről van szó. az elején az volt, hogy a sodi majd megmutatja, feljelenti czenkiéket, a vádlottak padjára ülteti a trollokat, és a végén ő fog győztesen kijönni. ebből lett a végén teljes vereség és kárpi czenkiéknek, és most úgy adja ezt elő, hogy mekkora császár volt, mert egy szó miatt még a bírósági titkárnak is ellentmondott.
így néz ki ha valaki teljesen debil. minden sztoriból azt a részletet ragadja ki, amivel felmagasztalhatja magát, hogy ő milyen okos, ügyes, és bátor volt.
az álláskeresés teljes kudarcából is csak arra fog emlékezni később, hogy milyen faszán fogalmazta át a motiváció levelet, és ezzel mekkora király volt, mert jól helyre tette a hülye hr-eseket.
a sodi debil. a sodi.
Sodi, te egy új Széchenyi István vagy! Az is annyit beszélt a Hitelről, és végül egy tébolydában végezte.
Trollégák, szerintem kurva jó műsor elébe nézünk. A púpos megint bebaszott.
Egy jó Superbbel nem feladat, Kölhn 1145 km csupán Budapesttől.
Péntek este elindul, 200-zal végigdönget az Autobahnon és szombat reggel már a kolossyn is van. Alszik 2 órát és mehetnek is a jogi tanulmányok.
* pr *
Sodi autót hitelre. Nincs új a nap alatt. Br az a pillanat még nagyon messze van.
Amúgy van egy jó ötletem Recskás. A következő skype intejúra ültesd be a tanárt is, hogy súgjon a háttérből. Felraksz pl. egy headsetet. Észre sem fogják venni.
De így jó a műsor. Valamit csinálhatna a kettes csatorna is közben mondjuk - a színesebb adás kedvéért.
Be sem kell kapcsolni a got talentet retardokért!
(Bár tegnap volt benne valami Fütyi nevű Dőőőrppe, aszittem Broni valami haverja.)
Amit te az autista agyaddal képzelsz arról, hogy milyen egy jogász munkája, körülbelül annyira igaz, minthogy az autóvesenyző pedálokat nyomkod és kormányt tekerget összevissza.
Letöltöm a Petrocelli meg a Perry Mason teljes szériát, és máris megvan az ügyvédi szakértelmem. Jövő héten meg is nézem mindet.
De csak és kizárólag németül! És akkor majd be lehet írni az Excelbe újabb 600 óra németezést.
A Perry Mason-t alakító színész ráadásul homár is volt, így az Aaron Cute előfizetésen is rengeteget lehet spórolni. Win-win szituáció, ahogy a német mondaná...ohh wait.
Azt a pert nem vesztettem el. Önként ajánlottam kompromisszumot. Mert pár meggyőződésem, hogy megnyertem volan, de a békés tanulás többet ért nekem.
Ezt után a videón is elmondtam.
A berlini szállásadódnak is önként ajánlottál fel 700 EUR-t a károkért, ha jól emlékszem, mert nem akartál már veszekedni, el voltál fáradva. Jól emlékszem?
Kurva jó jogász lenne belőled, ne add fel :D :D :D
sodika
Nov 14, 2015 23:42:27
"diesmal tiefer" > így marad
ebben benne van a lényeg
garázscégen kívül nem volt tapasztalatom
ezért ne küldjetek versenyistállókba
ebben benne van a lényeg
garázscégen kívül nem volt tapasztalatom
ezért ne küldjetek versenyistállókba
Nov 14, 2015 23:42:27
au fiderzénny, thököeul m
Nov 14, 2015 23:43:00
remélem nem lesz újabb segítsége a migrivadásznak idegen nyelvekből. ott a fordos tanárnéni, trollok ne essenek csapdába!
Nov 14, 2015 23:43:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 14, 2015 23:43:04
x38)
Köss a faszodra masnit és verd ki a kamerába. Ehhez értesz te. Ennyikeh.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Nov 14, 2015 23:44:02
tudásomat gyakorolni?
"Kenntnisse praktizieren"
nem hangzik egy hülyén?
nem hangzik egy hülyén?
Nov 14, 2015 23:44:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 14, 2015 23:45:01
x38)
Egy hülye van csak: te.
Hülyén hangzik, bármit írsz!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hülyén hangzik, bármit írsz!
sodika
Nov 14, 2015 23:45:33
mert az "ausnützen" lenne a leginkább passzoló
de abban megint benne van, hogy túl mély a tudásom
és a masni ellen hatna
szóval a "gyakorolni" szó kell oda
de abban megint benne van, hogy túl mély a tudásom
és a masni ellen hatna
szóval a "gyakorolni" szó kell oda
Nov 14, 2015 23:45:33
au fiderzénny, thököeul m
Nov 14, 2015 23:46:13
tudásomat gyakorolni?
nem hangzik egy hülyén?
nem hangzik egy hülyén?
mivel nincs tudásod, ezért nem igen.
Nov 14, 2015 23:46:13
jiddise máme
(
x11)
Nov 14, 2015 23:46:14
x11)
tudásomat gyakorolni?
nem hangzik egy hülyén?
nem hangzik egy hülyén?
de, qrva hülyén hangzik, mert neked nincs tudásod, amit gyakorolnál
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 14, 2015 23:46:45
x16)
Az egész borzasztóan hülyén hangzik.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
jiddise máme
(
x11)
Nov 14, 2015 23:47:20
x11)
sneckó, azt már begyakoroltad, hogyan tudod villámgyorsan blokkolni a hívót, ha megint nekiáll szakmai kérdésekkel basztatni?
sodika
Nov 14, 2015 23:47:48
Legutoljára a Kaufmannné-féle tárgyaláson kapott agyfaszt a bírónő, amikor a Facebook-os közleményemet úgy fogalmaztuk meg, hogy mindegyik szón, jelzőn, kifejezésen, árnyalaton 5 percen át vitatkoztunk.
"Beszéljék meg ezt a folyosón. És 15 perc múlva folytatjuk"
Ezt megpróbálta kétszer is, de tiltakoztam.
Mondtam: "Neeeem, egy pillanat, tisztelt bíróság, már csak egy jelzőt keresünk ide, és késze is vagyunk, naaa. Mindjárt meglesz..."
Mondtam: "Neeeem, egy pillanat, tisztelt bíróság, már csak egy jelzőt keresünk ide, és késze is vagyunk, naaa. Mindjárt meglesz..."
Nov 14, 2015 23:47:48
sodika
Nov 14, 2015 23:49:05
na, így jó
"Ich bin flexibel und würde mich freuen auf eine neue berufliche Herausforderung, wo ich meine akademischen Kenntnisse im Softwareentwicklungsmethoden als Mitglied eines größeren Teams diesmal tiefer einsetzen und praktizieren kann."
ezt küldöm
"Ich bin flexibel und würde mich freuen auf eine neue berufliche Herausforderung, wo ich meine akademischen Kenntnisse im Softwareentwicklungsmethoden als Mitglied eines größeren Teams diesmal tiefer einsetzen und praktizieren kann."
ezt küldöm
Nov 14, 2015 23:49:05
pátyi producer
Nov 14, 2015 23:49:34
Legutoljára a Kaufmannné-féle tárgyaláson kapott agyfaszt a bírónő, amikor a Facebook-os közleményemet úgy fogalmaztuk meg, hogy mindegyik szón, jelzőn, kifejezésen, árnyalaton 5 percen át vitatkoztunk.
jó sztori, kár, hogy nincs felvétel.
Nov 14, 2015 23:49:34
jiddise máme
(
x11)
Nov 14, 2015 23:49:59
x11)
az angol masnikat mutasd !!!!44!!!!
munkanapi 8000
Nov 14, 2015 23:51:40
na, így jó
ezt küldöm
ezt küldöm
kinek? minek? sztem már német nyelvterületen is mindenki tudja, hogy egy faszverő balfasz szakbarbár vagy aus ungarn
Nov 14, 2015 23:51:40
sodika
Nov 14, 2015 23:53:45
Ott arról folyt a vita 10 percen át, hogy a nagymama azt a jelzőt szerette volna bele, hogy "gyalázkodó", ami ellen én tiltakoztam, az eredeti javaslatom ellen, ami úgy hangzott, hogy "illetlen" meg ő tiltakozott. Én a gyalázkodót éreztem túl erősnek (ráadásul még a bűncselekmény tekintetében tényállásszerű is lett volna, amibe soha nem mentem volna bele), ő az illetlent érezte túl gyengének. Így találtuk meg a kettő között kompromisszumként azt a jelzőt, hogy "sértő".
Nov 14, 2015 23:53:45
xray
Nov 14, 2015 23:54:56
Endre, ne aggódj, minden hr-s hülye, küldd el a javított változatot!
Nov 14, 2015 23:54:56
sodika
Nov 14, 2015 23:56:42
Szerintem, ha jól emlékszem, nem is kétszer, hanem háromszor próbált meg közben kizavarni minket a folyosóra, hogy ezt beszéljük meg ott, és ha megbeszéltük, utána menjünk vissza, de mindháromszor én tiltakoztam, hogy "nem, tisztelt bíróság, egy pillanat, olyan jól alakul ez, mindjárt meglesz". :D
Nov 14, 2015 23:56:42
Teremszolga
Nov 14, 2015 23:57:00
Örülj te gnóm, láttam én olyan bírót, kiküld a teremből, nem takarodol ki, kapsz 80ezer ft rendbírságot mielőtt kimondhatnád, hogy hetyetye.
De képzeld csak magad sztárüttyfédnek, mert pár szerencsétlen túlterhelt fásult bíró hagyja, hogy játszótérnek nézd a bíróságot.
A hülye tyúkpereid jogilag értelmezhetetlen zavaros firkálmányait ők se olvassák el, ebben biztos lehetsz, de mindegy is, mert még magyarul sincs sok értelme általában amit összecsomózol.
De képzeld csak magad sztárüttyfédnek, mert pár szerencsétlen túlterhelt fásult bíró hagyja, hogy játszótérnek nézd a bíróságot.
A hülye tyúkpereid jogilag értelmezhetetlen zavaros firkálmányait ők se olvassák el, ebben biztos lehetsz, de mindegy is, mert még magyarul sincs sok értelme általában amit összecsomózol.
Nov 14, 2015 23:57:00
mindegy
Nov 15, 2015 00:01:41
"ein wenig tiefer" > ez már túl nagy masni lenne
nem...
nem...
Nov 15, 2015 00:01:41
sodika
Nov 15, 2015 00:03:06
jah, el is vetettem
na, de így már jó lesz
Nov 15, 2015 00:03:06
mindegy
Nov 15, 2015 00:03:33
Szerintem, ha jól emlékszem, nem is kétszer, hanem háromszor próbált meg közben kizavarni minket a folyosóra, hogy ezt beszéljük meg ott, és ha megbeszéltük, utána menjünk vissza, de mindháromszor én tiltakoztam, hogy "nem, tisztelt bíróság, egy pillanat, olyan jól alakul ez, mindjárt meglesz". :D
3x tiltakoztál? mesélj még
Nov 15, 2015 00:03:33
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 15, 2015 00:13:47
x4)
Na, gondolkodtam kicsit a motivációs levelemen.
Ez így nem jobb?
---
Ich arbeite gern sowohl selbständig als auch teamorientiert, obwohl ich bisher überwiegend individuelle Projekte geführt habe. Ich bin flexibel und freue mich auf eine neue berufliche Herausforderung, wo ich meine akademischen Kenntnisse im Softwareentwicklungsmethoden als Mitglied eines größeren Teams diesmal wahrhaftig einsetzen, und praktizieren kann.
Ez így nem jobb?
---
Ich arbeite gern sowohl selbständig als auch teamorientiert, obwohl ich bisher überwiegend individuelle Projekte geführt habe. Ich bin flexibel und freue mich auf eine neue berufliche Herausforderung, wo ich meine akademischen Kenntnisse im Softwareentwicklungsmethoden als Mitglied eines größeren Teams diesmal wahrhaftig einsetzen, und praktizieren kann.
Tökéletes.
sodika
Nov 15, 2015 00:19:25
Na, megnézem a Hangyát németül, oszt alszom.
Nov 15, 2015 00:19:25
Egyet mondok
Nov 15, 2015 00:23:35
jah, el is vetettem
na, de így már jó lesz
na, de így már jó lesz
Eleve hülyeség amit írsz. Én azt mondanám, hogy otthon gyakorolgassál, ide dolgozni gyere. 30x évesen már profinak kellene lenned.
Nov 15, 2015 00:23:35
Solymári Robi
Nov 15, 2015 00:25:13
Milyen garázscég a kurva anyádat?!
Nov 15, 2015 00:25:13
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 15, 2015 00:28:35
x4)
Na, megnézem a Hangyát németül, oszt alszom.
Jól teszed, az nagyon jó nyelvgyakorlás. Nyugodtan beírhatzs 1-2 órát az Excelbe.
broni
Nov 15, 2015 00:32:12
1.bp.blogspot.com/-JFoKbV0Fzrk/VCi18yTTdeI/AAAAAAAAA5U/8-i2VvLmXdw/s1600/QC.JPG
vár a pardicsomba a szűz!!!!!!!!!!!!!forever love!!!!!!!!!!
Nov 15, 2015 00:32:12
broni!
Nov 15, 2015 03:46:46
1.bp.blogspot.com/-JFoKbV0Fzrk/VCi18yTTdeI/AAAAAAAAA5U/8-i2VvLmXdw/s1600/QC.JPGseggberaknak a paradicsomban a szűz férfiak
Nov 15, 2015 03:46:46
-
Nov 15, 2015 04:19:33
pupi, ne akarj nemetbe utszeli zsido garazscegeknel ganyolni, tul magas az egyfore juto fonok szama. neked valami nagyobb ceg kell, ahol megbujhatsz, valami olyan, ahol nem tunik fel, hogy mennyire nem ertesz a szakmadhoz. persze elobb-utobb mindenhol kibukik, hogy egy kokler vagy, de egy nagyobb cegnel tovabb tudnad rejtegetni.
Nov 15, 2015 04:19:33
sodika
Nov 15, 2015 07:50:25
Na, megnézte nekem egy anyanyelvi.
Nyelvtanilag is majdnem fasza, amit csináltam
Az első tagmondat végén az igét rossz helyre raktam
Ich bin flexibel und würde mich freuen auf eine neue berufliche Herausforderung
helyett így helyes:
Ich bin flexibel und würde mich auf eine neue berufliche Herausforderung freuen
Erre mostantól figyelek.
Egyébként rakom be a motivációs levélbe.
Nyelvtanilag is majdnem fasza, amit csináltam
Az első tagmondat végén az igét rossz helyre raktam
Ich bin flexibel und würde mich freuen auf eine neue berufliche Herausforderung
helyett így helyes:
Ich bin flexibel und würde mich auf eine neue berufliche Herausforderung freuen
Erre mostantól figyelek.
Egyébként rakom be a motivációs levélbe.
Nov 15, 2015 07:50:25
Hiénaverő
Nov 15, 2015 08:10:39
Endre baszki, nem tűnik fel hogy nem a picsányi nyelvtani bakik a gond a CV-ddel, hanem az hogy kurvára nem értesz a munkádhoz? A szkájpos interjúból az jött le hogy a gond a nem megfelelő szóhasználaT?
Nov 15, 2015 08:10:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 08:18:45
x48)
Endre baszki, nem tűnik fel hogy nem a picsányi nyelvtani bakik a gond a CV-ddel, hanem az hogy kurvára nem értesz a munkádhoz? A szkájpos interjúból az jött le hogy a gond a nem megfelelő szóhasználaT?
szegény autista most abban reménykedik, hogy lesz olyan cég, amelyik eleve alacsonyan képzett informatikus munkaerőt keres.
és innentől az lesz a hülye aki rendesen kikérdezi tőle a szakmát az interjún. endike nem tehet semmiről, hiszen ott volt a masni, hogy sajnos hülye a szakmájához.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 08:23:55
x48)
a sodi, szerintem kellene írnod egy külön formalevelet, amit még az interjú előtt elküldesz a cégeknek, hogy te valójában kókler vagy, és ha valamire nem tudod a választ az interjún, akkor lépjenek tovább a következő kérdésre, mert különben le fogod tiltani őket a picsába, oszt pisloghatnak.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 08:41:25
x48)
sőt, szerintem ebbe a formalevélbe írd bele azt is, hogy téged anyádék kényszerítettek az informatikai pályára, te valójában ügyvéd akarnál lenni, de ahhoz meg lusta vagy tanulni.
Hiénaverő
Nov 15, 2015 08:44:34
Púp mikor mész HR-coach-hoz? LeszHRcoach?
Mindjárt itt a tavasz, Hahó!
Mindjárt itt a tavasz, Hahó!
Nov 15, 2015 08:44:34
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 08:46:57
x48)
egyébként 185 ezer/félév a pázmányon a jogi kar tandíja levelezőn. ha 2010-ben beiratkoztál volna, már végeznél lassan.
sodika
Nov 15, 2015 08:51:45
Viccen kívül: szoknia kell a fülemnek hozzá.
Épp hogy több időt kéne ilyesmire szánnia a sodinak.
Nov 15, 2015 08:51:45
sodika
Nov 15, 2015 08:53:10
egyébként 185 ezer/félév a pázmányon a jogi kar tandíja levelezőn. ha 2010-ben beiratkoztál volna, már végeznél lassan.
Az még egy év.
Nyugiban.
Nov 15, 2015 08:53:10
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 08:53:46
x48)
ne küldjetek versenyistállókba
most az az időszak jön, hogy megint hülye volt a hr-es, versenyistállóhoz küldött.
utána pedig még csiszolgatni kell, rá kell kötni még egy masnit, mert a hr-esek nem tudnak olvasni a sorok között.
aztán pedig el fog jönni a tavasz...
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 15, 2015 08:55:02
x16)
A raktáros melókra is ezt a motivációs levelet küldöd?
sodika
Nov 15, 2015 08:55:50
Bár ahogy nézem, azt esetleg kintről is tudom nyomni.
Szombatonként vannak az órák.
Ha úgy szánolok, hogy heti egy munkanap elmegy a heti útiköltség előkerítésére, hogy be tudjak járni.
Németországból is tudnék járni Pesten a Pázmányra.
Ha úgy szánolok, hogy heti egy munkanap elmegy a heti útiköltség előkerítésére, hogy be tudjak járni.
Nov 15, 2015 08:55:50
sodika
Nov 15, 2015 08:56:08
számolok
Nem is rossz ötlet.
Nem is rossz ötlet.
Nov 15, 2015 08:56:08
Kezdő troll
Nov 15, 2015 08:56:41
Az még egy év.
Nyugiban.
Az még egy év.
Nyugiban.
Istentelenül régen megszűnt a felvételi, faszkalap. Vagy érettségid sincs? Levelezőkre pedig általában a minimális pontszám kell.
Nov 15, 2015 08:56:41
sodika
Nov 15, 2015 08:57:01
Ha lesznek kint olyan körülmények, hogy van végre nyugi és kiszámíthatóság, ÉS heti egy Pest - munkahely oda-vissza utat meg tudok finanszírozni ezen felül, akkor simán belevágok.
Nov 15, 2015 08:57:01
sodika
Nov 15, 2015 08:58:09
Úgy értem, egy javított eredményű érettségi.
Hogy ötös legyen. Arra is fel kell készülni.
Nov 15, 2015 08:58:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 08:58:11
x48)
sodika
Nov 15, 2015 08:58:55
Az érettségiben az a szép, hogy ha valamelyik jegy nem tetszik benne, később bármelyik évben javíthatsz rajta.
Nov 15, 2015 08:58:55
sodika
Nov 15, 2015 08:59:39
Hitelre... A SuperB-t úgy értem, hogy az első pillanatban, amikor egy áruhitel-cég hitelképesnek ítél meg hozzá. :D
Nov 15, 2015 08:59:39
sodika
Nov 15, 2015 08:59:48
Na meló, csá.
Nov 15, 2015 08:59:48
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:00:01
x48)
na, ez az érettségi egy reális cél! vágj bele!
sodika
Nov 15, 2015 09:03:35
:D
ötöd eredménnyel, emelt magyar-töri
az lenne jó, ha már
de kell előtte egy év a felkészülésre
az lenne jó, ha már
Nov 15, 2015 09:03:35
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:05:15
x48)
úgy érted, hogy miután kifizetted a nav-nak a tartozásod? vagy még előtte belevágnál egy hitelbe, hogy hátha a törlesztési időszakban inkasszál a császtiszunics?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:06:28
x48)
az lenne jó, ha már
az lenne jó, ha már
és ne felejtsd el, hogy irodalomból megbuktál harmadikban. számolj rá még egy évet, az a biztos.
Örebro
Nov 15, 2015 09:09:17
gyagyås, mi a faszt szedsz ami ennyire hulyeve varazsol mar korån reggel?
Nov 15, 2015 09:09:17
Örebro
Nov 15, 2015 09:10:28
gyagyås, nem jutott meg eszedbe egy kibutzi munkalehetöseg? ha akarod tudok segiteni, de ott dolgozni kell.
Nov 15, 2015 09:10:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:11:00
x48)
gyagyås, nem jutott meg eszedbe egy kibutzi munkalehetöseg? ha akarod tudok segiteni, de ott dolgozni kell.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 15, 2015 09:12:30
x16)
Tökéletes tervnek tűnik. Ennyi év után végre sínen vagy, én érzem.
Örebro
Nov 15, 2015 09:13:08
ok en csak abbol indultam ki, hogy a zsidok liberalisok es a gyengeelmejueket felkaroljak ,illetve sokkal többet elneznek mint egy ertelmes embernek.
Nov 15, 2015 09:13:08
sodika
Nov 15, 2015 09:16:24
németországban infós, közben itthon joghallgató
faszság-kombó
a sodinak
ez
Na meló, csá.
faszság-kombó
a sodinak
ez
Na meló, csá.
Nov 15, 2015 09:16:24
sodika
Nov 15, 2015 09:17:51
nem bírnám
Nov 15, 2015 09:17:51
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:19:36
x48)
*új mániát tett a sodi fejébe*
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:22:02
x48)
látjátok zsidók? ez a modern trollkodás. gondolati szinten irányítani az alanyt az egyre jobb műsor érdekében.
sodika
Nov 15, 2015 09:26:30
néha lehet igazad zsidó
vagy hülyetót, vagymi :D
Nov 15, 2015 09:26:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:31:05
x48)
néha lehet igazad zsidó
letöltöd a gimnáziumi törit és magyart, most! elkezdesz tanulni az érettségire, most!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:32:49
x48)
a fordos néni fel tud készíteni az érettségire, Hahó! heti két órában 9 ezerért. megéri!!!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 15, 2015 09:35:12
x16)
35 évesen érettségizni, ez shiker!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 09:36:44
x48)
35 évesen érettségizni, ez shiker!
ezt is be tudja majd írni a csoda cv-be, Hahó!
Örebro
Nov 15, 2015 09:40:16
nem bírnám
igy karacsony közeledtevel nem jutott esedbe, hogy kicsit dolgozzal, vehetnel anyadnak ajandekot, apadnak meg egy uveg bort. birnod kellene dolgozni gyagyås, kulönben hamarosan az utcan talalod magad.
Nov 15, 2015 09:40:16
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 15, 2015 09:47:36
x16)
Endre, miért nem százalékoltatod le magad?
sodika
Nov 15, 2015 09:53:41
Endre, miért nem százalékoltatod le magad?
Még a féllábúakra is azt mondják, hogy van számára ülőmunka. :D
Nov 15, 2015 09:53:41
gnome23
Nov 15, 2015 09:54:11
az lenne jó, ha már
Veja nyényi! A Sodi jövője nyugajmaty szejetynye a Sodi, mifel fel kell készülnyie asz éjettségije! Tyeháty kettyő eszer tiszenyhat janyuáj elsejétől december 31-ig minden nap reggel 11 ójakoj mibazmeg BEKOPOGSZ BAZMEG ÉS LETESZED Az AjTÓ ELÉ A NAPI 3 ÉTKEZÉSRE BŐSÉGESEN ELEGENDŐ KAJÁT, BAZMEG és hazamész! A takajítyónyőt minden pénteken du. 1 órától 3-ig várom, addig a Sodi csinál magának kamejázós pjogjamot a Sodi, mert nem szejeti a pojszívó hangját a sodi. ötöd eredménnyel, emelt magyar-töri
az lenne jó, ha már
Most mehetsz, te kádári rendszerben szocializált kisnyugdíjas, hagyd a Sodit dolgozni!
Nov 15, 2015 09:54:11
sodika
Nov 15, 2015 09:54:24
Sorrend.
Nov 15, 2015 09:54:24
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 15, 2015 09:57:32
x16)
Berlini ügyvéd már nem leszel?
-
Nov 15, 2015 10:04:31
Nov 15, 2015 10:04:31
-
Nov 15, 2015 10:06:39
Sorrend.
Sorrend.
Majd pont te akarsz a munka mellett tanulni. Még a szaros cv küldözgetésdet sem tudod összehangolni az állítólagos munkáddal.
Nov 15, 2015 10:06:39
alpaka nagyi
Nov 15, 2015 10:09:20
Az a baj, hogy hiába végzed el a jogot, még mindig nem fogod tudni átverekedni magad a HR-eseken. Ez teljesen érthető, hiszen senki nem tanította, senki nem mutatta meg neked az ő szempontjaikat. Ezért hasznosabb lenne, ha a jogi felvételi előtt inkább emberi erőforrások szakra iratkoznál be, ez mindössze 6 félév. Vera nénit megkérhetnéd, hogy fizesse ki a diákhitel tartozásaidat, és akkor azt is felvehetnéd újra (a diákhitel1 mellett diákhitel2-őt is!). A 6 félév alatt pedig elkezdhetnél latinul tanulni, hogy a későbbi jogi tanulmányaidat megkönnyítsd.
Nov 15, 2015 10:09:20
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 15, 2015 10:12:40
x9)
faszság-kombó
a sodinak
ez
a sodinak
ez
Az eddigi dolgaid is elég nagy faszságok voltak, mi változik?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 15, 2015 10:13:27
x48)
pontosan erről van szó. az elején az volt, hogy a sodi majd megmutatja, feljelenti czenkiéket, a vádlottak padjára ülteti a trollokat, és a végén ő fog győztesen kijönni. ebből lett a végén teljes vereség és kárpi czenkiéknek, és most úgy adja ezt elő, hogy mekkora császár volt, mert egy szó miatt még a bírósági titkárnak is ellentmondott.
így néz ki ha valaki teljesen debil. minden sztoriból azt a részletet ragadja ki, amivel felmagasztalhatja magát, hogy ő milyen okos, ügyes, és bátor volt.
az álláskeresés teljes kudarcából is csak arra fog emlékezni később, hogy milyen faszán fogalmazta át a motiváció levelet, és ezzel mekkora király volt, mert jól helyre tette a hülye hr-eseket.
a sodi debil. a sodi.
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 15, 2015 10:33:44
A ma reggeli álmodozás is csak alátámasztja, hogy sürgősen pszichiátriai kezelésre lenne szükséged.
Nov 15, 2015 10:33:44
Schwezoff Dávid
Nov 15, 2015 10:53:21
Sodi, te egy új Széchenyi István vagy! Az is annyit beszélt a Hitelről, és végül egy tébolydában végezte.
Nov 15, 2015 10:53:21
töppedt buzigolyók
Nov 15, 2015 10:57:28
Trollégák, szerintem kurva jó műsor elébe nézünk. A púpos megint bebaszott.
Nov 15, 2015 10:57:28
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 11:01:34
Hatalmas, ahogy a gyagyás stilisztikai patikamérlegen méricskéli a szavakat, mert az gondolja, hogy ezen múlik, hogy felveszik-e. (Hozzánk pont most vettek fel egy románt, aki csak angolul beszél, viszont kurva jó szakember.)
Nov 15, 2015 11:01:34
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nov 15, 2015 11:02:06
Látom új mániás szakaszba csaptunk, jogot hallgatni külföldről a pázmányon+hitelből szuperbé...zseniális:)
Vagyis nem, annyira nem zseniális, sőt..már picit unalmas:(
Jobb mint az andizásos rohamok, de csak egy fokkal, már 4 éve is ez ment hetente, mi lesz már holnaptol, mi lesz hitelből, mennyire hülyék a trollok, hogy kiröhögik...ehh
Vagyis nem, annyira nem zseniális, sőt..már picit unalmas:(
Jobb mint az andizásos rohamok, de csak egy fokkal, már 4 éve is ez ment hetente, mi lesz már holnaptol, mi lesz hitelből, mennyire hülyék a trollok, hogy kiröhögik...ehh
Nov 15, 2015 11:02:06
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 11:09:38
Gyagyás, mit tippelsz, levelezőn elég bejárni melegedni előadásokra, vagy azért készülni is kell, meg beadandókat gyártani? (Mindezt munka mellett, ugye.)
Egyáltalán hogy a faszba képzeled azt, hogy minden egyes hétvégén ingázni fogsz Németországból?
Egyáltalán hogy a faszba képzeled azt, hogy minden egyes hétvégén ingázni fogsz Németországból?
Nov 15, 2015 11:09:38
Schwezoff Dávid
Nov 15, 2015 11:13:10
Gyagyás, mit tippelsz, levelezőn elég bejárni melegedni előadásokra, vagy azért készülni is kell, meg beadandókat gyártani? (Mindezt munka mellett, ugye.)
Egy jó Superbbel nem feladat, Kölhn 1145 km csupán Budapesttől.
Péntek este elindul, 200-zal végigdönget az Autobahnon és szombat reggel már a kolossyn is van. Alszik 2 órát és mehetnek is a jogi tanulmányok.
* pr *
Nov 15, 2015 11:13:10
-
Nov 15, 2015 11:23:57
Sodi volt régebben valami bemutatkozó oldalad. Azon is nagyon ütős szövegek voltak. Szerintem felhasználhatnád most is.
Nov 15, 2015 11:23:57
Fekete Bikapata
Nov 15, 2015 11:25:00
Ma lesz sírás, buzinyúl?
Nov 15, 2015 11:25:00
tigris
Nov 15, 2015 11:31:06
a czenkis bírósági tárgyalás óriási volt. másnap endre elismerte, hogy egyrészt a százéves nagymama hülyét csinált belőle azután, hogy sodi pitizős leveleket írkált neki két nappal korábban. ott nyalta a talpát a bíróságon, úgy megalázkodott, ahogy ember csak meg tud, és saját bevallása szerint se csinált semmit, mert "rossz kedve" volt :DDDDDDDDDDDD
Nov 15, 2015 11:31:06
hetyetyetye
Nov 15, 2015 11:31:17
Figyeljél te szerencsétlen gnóm!!
Te nem tanulsz semmiből?!?!?!?!
Nemrég derült ki, hogy a németezésed ablakon kidobott pénz. Konkrétan legkésőbb akkor, mikor az összes interjú angolul lett volna.
Egyet megpróbáltál, majd rábasztad az emeberre és tiltottad. De már előtte sírógörcsöt kaptál, amikor angolul felhívtak.
Erre kitaláltad az autista magyarázatodat, hogy rossz helyre ajánlottak a fejvadászok, nehogy a trolloknak egy ezredmásodpercre is beismerd, hogy igazuk volt. Mint mindig.
Jó, nem minden német tanulás volt talán feleselges, ha kint akarsz élni, ennyire autista létedre jó, ha nem vagy tök fogalmatlan, igy se áll szóba veled az emberek 90%-a, de azt a szintet már rég elérted.
Most pótcselekvésként tovább polírozod a német önéletkönyvedet, vagy mi a faszt, ahelyett, hogy ráfeküdnél az angolra és a szakmai alapokra végre.
Nemrég derült ki, hogy a németezésed ablakon kidobott pénz. Konkrétan legkésőbb akkor, mikor az összes interjú angolul lett volna.
Egyet megpróbáltál, majd rábasztad az emeberre és tiltottad. De már előtte sírógörcsöt kaptál, amikor angolul felhívtak.
Erre kitaláltad az autista magyarázatodat, hogy rossz helyre ajánlottak a fejvadászok, nehogy a trolloknak egy ezredmásodpercre is beismerd, hogy igazuk volt. Mint mindig.
Jó, nem minden német tanulás volt talán feleselges, ha kint akarsz élni, ennyire autista létedre jó, ha nem vagy tök fogalmatlan, igy se áll szóba veled az emberek 90%-a, de azt a szintet már rég elérted.
Most pótcselekvésként tovább polírozod a német önéletkönyvedet, vagy mi a faszt, ahelyett, hogy ráfeküdnél az angolra és a szakmai alapokra végre.
Nov 15, 2015 11:31:17
Dr. Kotász
Nov 15, 2015 11:31:37
Gyagyás, a párizsi merényleteket miért egy BATA-KLÁN nevű helyen követték el?
Nem akarsz mondani nekünk valamit?
Nem akarsz mondani nekünk valamit?
Nov 15, 2015 11:31:37
-
Nov 15, 2015 11:32:39
Sodi autót hitelre. Nincs új a nap alatt. Br az a pillanat még nagyon messze van.
Amúgy van egy jó ötletem Recskás. A következő skype intejúra ültesd be a tanárt is, hogy súgjon a háttérből. Felraksz pl. egy headsetet. Észre sem fogják venni.
Nov 15, 2015 11:32:39
Schwezoff Dávid
Nov 15, 2015 11:40:46
Figyeljél te szerencsétlen gnóm!!
De így jó a műsor. Valamit csinálhatna a kettes csatorna is közben mondjuk - a színesebb adás kedvéért.
Be sem kell kapcsolni a got talentet retardokért!
(Bár tegnap volt benne valami Fütyi nevű Dőőőrppe, aszittem Broni valami haverja.)
Nov 15, 2015 11:40:46
hetyetyetye
Nov 15, 2015 11:43:17
A jogot meg felejtsd el, örökre.
Nem való neked, a jogi stúdiumok 98%-a rengeteg biflázás, ami neked sokkal egyszerűbb dolgoknál sem megy.
Amit képzelsz, hogy hogyan okoskodjuk jogszabályok alapján, az úgy az utolsó félévekben jön, amikor már szénné szivattak jogtörténettől a római jogon, latinon és statisztikán át mindennel.
És akkor sem avval foglalkozgatsz, úgy szabadon lézengve, ami "neked tetszik", (az már a PHD szintje) hanem MINDENT tudni kell, büntetőjogtól kezdve a nemzetjözi magánjogig, legalább annyira, hogy fejből, kapásból, jogszabályokat idézve hozzá tudj szólni.
Tudod hány ezer, többszáz oldalas könyvet kell elolvasni, nemhogy elolvasni, jórészt megtanulni?!?
Neked, aki egy éreségire 5db vékony füzettel megszenvedsz, soha egy sor széiprodalmat nem olvastál, a jogászoktól elvárt humán tudományokban olyan sötét vagy, mint az éjszaka.
Fogalmad nincsen az 1 bites félanalfabéta árokásó proliknak való jobbikos vérokádáson kívül a világból semmiről.
SOHA, fogd fel, SOHA, ha még kétszer újraszületsz, sokkal-sokkal okosabban, akkor SEM lesz belőled semmiféle jogász.
Tudom, azthiszed, hogy a nagy példaképeid, akik egyébként a jogásztársadalom erkölcsi alja, grespik, morvai meg ezek tudnak, akkor majd te is.
De téged egy laikus ezeréves öregasszony megalázott a bíróság előtt.
Amit te az autista agyaddal képzelsz arról, hogy milyen egy jogász munkája, körülbelül annyira igaz, minthogy az autóvesenyző pedálokat nyomkod és kormányt tekerget összevissza.
Nem való neked, a jogi stúdiumok 98%-a rengeteg biflázás, ami neked sokkal egyszerűbb dolgoknál sem megy.
Amit képzelsz, hogy hogyan okoskodjuk jogszabályok alapján, az úgy az utolsó félévekben jön, amikor már szénné szivattak jogtörténettől a római jogon, latinon és statisztikán át mindennel.
És akkor sem avval foglalkozgatsz, úgy szabadon lézengve, ami "neked tetszik", (az már a PHD szintje) hanem MINDENT tudni kell, büntetőjogtól kezdve a nemzetjözi magánjogig, legalább annyira, hogy fejből, kapásból, jogszabályokat idézve hozzá tudj szólni.
Tudod hány ezer, többszáz oldalas könyvet kell elolvasni, nemhogy elolvasni, jórészt megtanulni?!?
Neked, aki egy éreségire 5db vékony füzettel megszenvedsz, soha egy sor széiprodalmat nem olvastál, a jogászoktól elvárt humán tudományokban olyan sötét vagy, mint az éjszaka.
Fogalmad nincsen az 1 bites félanalfabéta árokásó proliknak való jobbikos vérokádáson kívül a világból semmiről.
SOHA, fogd fel, SOHA, ha még kétszer újraszületsz, sokkal-sokkal okosabban, akkor SEM lesz belőled semmiféle jogász.
Tudom, azthiszed, hogy a nagy példaképeid, akik egyébként a jogásztársadalom erkölcsi alja, grespik, morvai meg ezek tudnak, akkor majd te is.
De téged egy laikus ezeréves öregasszony megalázott a bíróság előtt.
Nov 15, 2015 11:43:17
A Shodi
Nov 15, 2015 11:47:09
Letöltöm a Petrocelli meg a Perry Mason teljes szériát, és máris megvan az ügyvédi szakértelmem. Jövő héten meg is nézem mindet.
Nov 15, 2015 11:47:09
púpátmozgató edzés
Nov 15, 2015 11:53:57
De csak és kizárólag németül! És akkor majd be lehet írni az Excelbe újabb 600 óra németezést.
Nov 15, 2015 11:53:57
Schwezoff Dávid
Nov 15, 2015 11:59:30
A Perry Mason-t alakító színész ráadásul homár is volt, így az Aaron Cute előfizetésen is rengeteget lehet spórolni. Win-win szituáció, ahogy a német mondaná...ohh wait.
Nov 15, 2015 11:59:30
sodika
Nov 15, 2015 12:23:41
ebből lett a végén teljes vereség
Azt a pert nem vesztettem el. Önként ajánlottam kompromisszumot. Mert pár meggyőződésem, hogy megnyertem volan, de a békés tanulás többet ért nekem.
Nov 15, 2015 12:23:41
töppedt buzigolyók
Nov 15, 2015 12:27:42
A berlini szállásadódnak is önként ajánlottál fel 700 EUR-t a károkért, ha jól emlékszem, mert nem akartál már veszekedni, el voltál fáradva. Jól emlékszem?
Kurva jó jogász lenne belőled, ne add fel :D :D :D
Nov 15, 2015 12:27:42
56 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én szóltam.