A némettanárok sem voltak feleslegesek.
Mindig az eredmény dönti el.
Én most belevágnék a helyében.
Ennél több is veszett Mohácsnál ha nem jön be.
Tanulj, és elemezd a trolltörténelmet mielőtt lebaszol, trolléga...
huh b+, úgy villognak a $ jelek a szemem előtt, akárcsak dagobert bácsinak, ha aranyat lát. :D
sneci kibaszok veled, mert én percek múlva feliratkozok a tanfolyamra, neked már nem lesz helyed.
Úgysem hallgat a segítő szándékú tanácsra :)
na és neked is 20 ezret hozott a youtube?
hát ilyen lusta Sodi a Sodi?
Megveszed a tanfolyamot, akkor később is hozzáférsz Hahó!
Most van leárazva, be kell zsákolni!
Megint ott tartunk akkor, hogy kell egy normalis osszerakot desktop.
A tanultakat később is alkalmazhatod.
Mekkora spórolást láttunk Uraim és Hölgyeim! Majdnem ezer euró volt ez, gyönyörű. Hajrá Gyagyás, egy ország szorít érted!
én ezeket befektetésnek tekintem. befektetésnek a sodi játszik csatornába.
Mea culpa jogos!Feliratkozom a potvizsgara, ezerbocsi!!!
Tudjuk hogy hulye vagy Sodi, ezert kovetjuk az eleted, nem kell minden egyes bizonyitekat irasban is megerositened.
Hát azért hetyetye.
Shiker!!! Mennyi maradt akkor a kincstarba januarra? -500 euro megvan mar? Es meg az elso het sem telt el...te fasz.
Hányszor ugatod még el a szokásos sablonodat?
Fogyaték!!
Helyezd magad gyámság alá, vagy kérj segítséget, mârígy is kurva késő neked. Vedd magadhoz anyád és kezelje ő a számlád, mielőtt csöves leszel, a jó kurva anyádat már
ezt felpontoztam xd
Az en tippem egyebkent inkabb negymillio forint mint harom, de kivancsian varom, mennyi a pontos osszeg.
Na nem mintha valaha tenyleg osszeszamolnad, az tulsagosan depressziossa tenne.
A masfelmillios adossagod helyett most lehetne 2,5 milliod amivel tenyleg gondolkozhtnal pesti lakasban lassan, ehelyett te vettel a trolloknak orakig tarto rohogest, magadnak meg agyergorcsoket.
Hibatlan befektetes.
Hát azért hetyetye.
Vagyis ugyanúgy fogod szórni a pénzt, mint eddig.
be kellett pótolnia 15 év szünetet. xd
Vagyis 350 eurót költöttél 2 nap alatt. Plusz a kaja, pia, azaz 400. Az 1200 eurós segílyből. Amiből még albérletet is kell fizetned meg egész hónapban enned.
Ebből megint hitelkeret emelés lesz.
Nyugi má'.
Ezek tartós eszközök, régebbi PS4 játékokat pedig többet nem nagyon veszek, majd újakat.
na csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ezek fogyasztási eszközök amiket hitelből vásárolsz.
Lett ps4 meg mellé 7000 euró adósság. Ez a mérleged.
Az mas!
meg újabb -2000 a hitelkártya.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
3 kirúgás, tetemes adósság, elmész az anyádba te magamutogató aljas gonosz féreggeci
Most akkor 9000 adóssága van, vagy 7000?
ne gyötörd, nincs kedve, neki is jár a pihenés
:)
Legalabb az elso fejezeten vegig jutas?
Abba simán belefér a tanfolyam.
Maxold ki Gyagyás!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szep bazdmeg. Amikor beindul a yt csati visszaporog elso honapokban. Nem vicc! 100%
Holnap majd meglátom, mihez van kedvem.
Pl. egy hete nem voltam szaunában, mert ahhoz éppen nem volt most. Jobban lefoglal a tervezgetés.
Bakker én is pont ott vagyok. Kiáltsd el magad, hogy hejj recskaboy és megtalállak. Egy sörre a vendégem vagy :)
Tudom, de a magam módján kell építkeznem.
Úgy értem, megmutatják, hogyan legyen sikeres az animációs csatornám? Sokat érek vele, amíg nem is létezik :D
De a tudás megszerzése az első.
Tajgi most 2 trollt foghatsz. Ja bocs nincs pénzed belépőre.
Az van már máshoz is.
Használni kell, szóval előbb legyen mit népszerűsíteni.
De mert nem csinalod? Tultervezed aztan elmegy az egesz lendulet. Youtuben meg a pillanatot kell uralni. Pozitovabb hozza allas kellene ha vinni akarod valamire.
Stopp, neked KÉT hitelkártyán van 6 és 7, azaz összesen 13k sarad?
Át se jutna a face controlon.
Plusz a karácsony utazgatás bünti, elment vagy 1200 euró gyorsan.
A csodapulóverben és a vietnámi síkesztyűben? Most viccelsz?
Lószart, ingyenes a buli. Gyere Tajgi, bár nem ajánlom, hogy a Pantera mosh pitbe betedd a lábad, mert ha meglátlak, tuti hogy arcon könyököllek.
Plusz a szauna. Megba kaja meg a söröcske. Van az 700 is együtt.
miért nem válaszolsz kapcsford-nak?
Kaja?
Sorike?
Alberlet mar termeszetben fizetve?
Ennyire tud a Sodika angolul?
SESSION pass?
És már egy hete így íror, ez nem véletlen
Húbaszdmeg
Lehet.
Na csá
Az igazság mindig durvább
Sneci akkor plusz albérlettel 1100 euró 2 hét alatt. 1200 a segíly. Szépen égeted a pénzt.
Mint kiderült, a december hónapra vonatkozó segélykét már december hónap elején megkapta. Tehát nincs az az isten, hogy azt már ne költötte volna el akkor.
Bevétele ebben a hónapban a 40 euró, ami a január 1-re jutó segélyke. Esetleg van még néhány száz eurója készpénzben legjobb esetben, de bevétele januárban már semmi sem lesz.
Tehát minden kiadása ebben a hónapban a hitelkártyárólmegy. Hónap végére ki lesz maxolva - szerintem már most úgy -800-ban állhat.
Ebben a hónapban simán 2000 euróval romlik az anagyi pozíciója.
Azt írta: 6k az adóssága. 7k a folyószámlahitelkeret maximuma, és 2k erre még a hitelkártya.
Ezért haragszol a trollokra? Ezért akarsz minket elintéztetni holmi szerencsétlen lelkibetegekkel? Mert mindig emlékeztetve vagy hogy egy sikertelen félnótás szar vagy? Ezt élvezed, te kis felbujtó fos? Velejéig gonosz vagy te ragyás senki. Megérdemled a sorsod.
Amíg van ambícióm, minden rendben van, mert hajt.
A lónak is négy lába van, mégis megbotlik.
A tapasztalatból lesz a siker.
A sors fintorogva nézi a Sodit. Az biztos hogy a pohárába fogok szarni mikor kéregeti majd az aprót
kösz a választ :)
Amig van motivaci el kell menni a falig sodi. Rosszakarokkal ne torodj, te tanulni, fejlodni akarsz. Az meg penzbe kerul.
Ha 100 a havi kamat, akkor tényleg nem 6000 az adósság hanem inkább 13000.
Ja, oké. Azt hittem hirtelen, már 13k-nál tart.
-
Jan 06, 2018 22:36:30
Te most lebeszélted 800 eurónnyi totál fölösleges kiadásról?
Hát bazmeg, csak azért nem folytatom mert troll trollnak nem farkasa. Máskor figyeljünk jobban, kollégák.
Hát bazmeg, csak azért nem folytatom mert troll trollnak nem farkasa. Máskor figyeljünk jobban, kollégák.
A némettanárok sem voltak feleslegesek.
Mindig az eredmény dönti el.
Én most belevágnék a helyében.
Ennél több is veszett Mohácsnál ha nem jön be.
Jan 06, 2018 22:36:30
Hetyetye
Jan 06, 2018 22:40:08
Tanulj, és elemezd a trolltörténelmet mielőtt lebaszol, trolléga...
Jan 06, 2018 22:40:08
xray
Jan 06, 2018 22:42:12
huh b+, úgy villognak a $ jelek a szemem előtt, akárcsak dagobert bácsinak, ha aranyat lát. :D
sneci kibaszok veled, mert én percek múlva feliratkozok a tanfolyamra, neked már nem lesz helyed.
Jan 06, 2018 22:42:12
-
Jan 06, 2018 22:44:19
Sneci ez a tanfolyam mindenképpen jó döntés ahhoz képest, hogy RGL-t akartad beiratni egy ilyenre pár hónapja.
Jan 06, 2018 22:44:19
Zsery
Jan 06, 2018 22:47:55
zsery, miért akarsz neki segíteni? :)
Jan 06, 2018 22:47:55
-
Jan 06, 2018 22:51:34
na és neked is 20 ezret hozott a youtube?
Jan 06, 2018 22:51:34
-
Jan 06, 2018 22:52:10
Jan 06, 2018 22:52:10
sodika
Jan 06, 2018 22:53:00
Nem, igazából a legfontosabb ellenérv az, és most fürdés közben ezt gondoltam át, hogy én most ugye tanulom a Laravel-t meg az Angulart-t a melóhoz. Közben tanulok rajzolni, meg jól animálni. Közben nyelvet is. Közben melózok, és csinálom a vlogom. És ehhez jön majd még a rajzfilmes csatorna. Tehát egyszerűen hiába adnék ki rá rengeteg pénzt, nem lenne időm követni a tanfolyamot, és a tanácsaikat.
Jan 06, 2018 22:53:00
m
Jan 06, 2018 22:54:14
Nem, igazából a legfontosabb ellenérv az, és most fürdés közben ezt gondoltam át, hogy én most ugye tanulom a Laravel-t meg az Angulart-t a melóhoz. Közben tanulok rajzolni, meg jól animálni. Közben nyelvet is. Közben melózok, és csinálom a vlogom. És ehhez jön majd még a rajzfilmes csatorna. Tehát egyszerűen hiába adnék ki rá rengeteg pénzt, nem lenne időm követni a tanfolyamot, és a tanácsaikat.
hát ilyen lusta Sodi a Sodi?
Jan 06, 2018 22:54:14
-
Jan 06, 2018 22:54:30
Megveszed a tanfolyamot, akkor később is hozzáférsz Hahó!
Most van leárazva, be kell zsákolni!
Jan 06, 2018 22:54:30
-
Jan 06, 2018 22:54:40
a yt-os konyvvel hogy haladsz?
Jan 06, 2018 22:54:40
vastaps
Jan 06, 2018 22:54:47
Megint ott tartunk akkor, hogy kell egy normalis osszerakot desktop.
Jan 06, 2018 22:54:47
-
Jan 06, 2018 22:54:56
A tanultakat később is alkalmazhatod.
Jan 06, 2018 22:54:56
Aaron Cute
Jan 06, 2018 22:56:06
Egy menő jútubosért, aki a legjobbaktól tanult, dobnám bronit is, ha érted mire célzok...
Jan 06, 2018 22:56:06
Knézy Jenő
Jan 06, 2018 22:58:15
Mekkora spórolást láttunk Uraim és Hölgyeim! Majdnem ezer euró volt ez, gyönyörű. Hajrá Gyagyás, egy ország szorít érted!
Jan 06, 2018 22:58:15
Fakenguru
(
x5)
Jan 06, 2018 23:03:07
x5)
A trollegak tobbszor elkovettek egy hibat ahogy latom. Mindig egymillios sporolast emlegetunk a megvett jatekok kapcsan, pedig a tudjuk hogy joval ketszaz folotti (300 kozeli mostanra) jatekot vasarolt meg az utobbi masfel evben a gyagyas.
Ha csupan 40 euroval es 250 jatekkal szamolunk is ez bizony 10.000 euro, ami zsidok kozott is tobb mint harom millio forint.
Tobb pontossagot trollegak.
Hát azért hetyetye.
Ha csupan 40 euroval es 250 jatekkal szamolunk is ez bizony 10.000 euro, ami zsidok kozott is tobb mint harom millio forint.
m
Jan 06, 2018 23:04:07
A trollegak tobbszor elkovettek egy hibat ahogy latom. Mindig egymillios sporolast emlegetunk a megvett jatekok kapcsan, pedig a tudjuk hogy joval ketszaz folotti (300 kozeli mostanra) jatekot vasarolt meg az utobbi masfel evben a gyagyas.
én ezeket befektetésnek tekintem. befektetésnek a sodi játszik csatornába.
Jan 06, 2018 23:04:07
-
Jan 06, 2018 23:04:09
Jó, ne gúnyolódjál.
Ez a 997 dolláros ár durvának tűnik, de minden viszonylagos.
Nem akarok 50-60 évesen is csak programozni. :D
Kéne másból is már pénz.
Emiatt ne aggodj.Ennyi idosen te Ujazaszon fogod kocsmapultot tamasztani. Ez a 997 dolláros ár durvának tűnik, de minden viszonylagos.
Nem akarok 50-60 évesen is csak programozni. :D
Kéne másból is már pénz.
Jan 06, 2018 23:04:09
vastaps
Jan 06, 2018 23:08:27
Mea culpa jogos!Feliratkozom a potvizsgara, ezerbocsi!!!
Jan 06, 2018 23:08:27
sodika
Jan 06, 2018 23:10:32
Ma is vettem 150 euróért még párat, de ez volt az utolsó.
Ettől a pillanattól kezdve csak pár olyat fogok, ami frissen jelenik meg ÉS nagyon érdekel.
Ettől a pillanattól kezdve csak pár olyat fogok, ami frissen jelenik meg ÉS nagyon érdekel.
Jan 06, 2018 23:10:32
sodika
Jan 06, 2018 23:10:58
Majd kiszámolom a pontos összeget valamelyik héten.
Jan 06, 2018 23:10:58
Fakenguru
(
x5)
Jan 06, 2018 23:12:03
x5)
Tudjuk hogy hulye vagy Sodi, ezert kovetjuk az eleted, nem kell minden egyes bizonyitekat irasban is megerositened.
-
Jan 06, 2018 23:13:33
Shiker!!! Mennyi maradt akkor a kincstarba januarra? -500 euro megvan mar? Es meg az elso het sem telt el...te fasz.
Jan 06, 2018 23:13:33
Hetyetye
Jan 06, 2018 23:16:42
Hányszor ugatod még el a szokásos sablonodat?
Fogyaték!!
Helyezd magad gyámság alá, vagy kérj segítséget, mârígy is kurva késő neked. Vedd magadhoz anyád és kezelje ő a számlád, mielőtt csöves leszel, a jó kurva anyádat már
Jan 06, 2018 23:16:42
Cevat Yerli
Jan 06, 2018 23:17:05
Nehogy átszokj a LEGO-ra, mert az tartja az értékét, rosszabb esetekben még jövedelmet is hoz.
Jan 06, 2018 23:17:05
xray
Jan 06, 2018 23:18:15
ezt felpontoztam xd
Jan 06, 2018 23:18:15
Fakenguru
(
x5)
Jan 06, 2018 23:18:55
x5)
Majd kiszámolom a pontos összeget valamelyik héten.
Az en tippem egyebkent inkabb negymillio forint mint harom, de kivancsian varom, mennyi a pontos osszeg.
A masfelmillios adossagod helyett most lehetne 2,5 milliod amivel tenyleg gondolkozhtnal pesti lakasban lassan, ehelyett te vettel a trolloknak orakig tarto rohogest, magadnak meg agyergorcsoket.
Hibatlan befektetes.
kapcsford
Jan 06, 2018 23:19:38
Vagyis ugyanúgy fogod szórni a pénzt, mint eddig.
Jan 06, 2018 23:19:38
xray
Jan 06, 2018 23:20:23
Hibatlan befektetes.
Hibatlan befektetes.
be kellett pótolnia 15 év szünetet. xd
Jan 06, 2018 23:20:23
-
Jan 06, 2018 23:23:05
Vagyis 350 eurót költöttél 2 nap alatt. Plusz a kaja, pia, azaz 400. Az 1200 eurós segílyből. Amiből még albérletet is kell fizetned meg egész hónapban enned.
Jan 06, 2018 23:23:05
-
Jan 06, 2018 23:24:14
Most tulajdonképpen mennyi mínuszban vagy? 7000 euró vagy már több?
Jan 06, 2018 23:24:14
sodika
Jan 06, 2018 23:24:25
Nyugi má'.
Ezek tartós eszközök, régebbi PS4 játékokat pedig többet nem nagyon veszek, majd újakat.
na csá
Jan 06, 2018 23:24:25
sodika
Jan 06, 2018 23:25:20
A berlini programozáson is addig nevettetek, amíg valóság nem lett. Erről ennyit. ("Haha, csoró sneci, mikor lesz neked pénzed PS4-re.)
Szóval nyugi.
Lesz itt YouTube-siker is.
Szóval nyugi.
Jan 06, 2018 23:25:20
-
Jan 06, 2018 23:26:36
Nyugi má'.
na csá
na csá
Ezek fogyasztási eszközök amiket hitelből vásárolsz.
Jan 06, 2018 23:26:36
-
Jan 06, 2018 23:27:39
A berlini programozáson is addig nevettetek, amíg valóság nem lett. Erről ennyit. ("Haha, csoró sneci, mikor lesz neked pénzed PS4-re.)
Szóval nyugi.
Szóval nyugi.
Jan 06, 2018 23:27:39
SoDI a flokkirály
Jan 06, 2018 23:29:02
Szóval nyugi.
feltéve, ha előfizetsz a drága pénzen vett tanfolyamra. Ellenkező esetben a siker sajnos a szpítsoppban marad... :( Szóval nyugi.
Jan 06, 2018 23:29:02
-
Jan 06, 2018 23:29:37
A berlini programozáson is addig nevettetek, amíg valóság nem lett. Erről ennyit. ("Haha, csoró sneci, mikor ilesz neked pénzed PS4-re.)
Szóval nyugi.
Szóval nyugi.
Az mas!
Jan 06, 2018 23:29:37
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2018 23:29:59
x17)
Hetyetye
Jan 06, 2018 23:30:01
A berlini programozáson is addig nevettetek, amíg valóság nem lett. Erről ennyit.
3 kirúgás, tetemes adósság, elmész az anyádba te magamutogató aljas gonosz féreggeci
Jan 06, 2018 23:30:01
sodika
Jan 06, 2018 23:30:46
Nyugi má'.
Építkezünk éppen.
YouTube van.
Erre a cuccra viszont nem fizetek elő. Ha időmilliomos lennék, akkor persze megtenném, de annyi mondent kell most tanulnom (melóhoz, meg az új YouTube csatornához), hogy erre nem jutna most időm.
Még nem biztos a döntésem, csütörtökig még átgondolom többször is, de most az időm csűk keresztmetszernek tűnik.
Építkezünk éppen.
YouTube van.
Erre a cuccra viszont nem fizetek elő. Ha időmilliomos lennék, akkor persze megtenném, de annyi mondent kell most tanulnom (melóhoz, meg az új YouTube csatornához), hogy erre nem jutna most időm.
Még nem biztos a döntésem, csütörtökig még átgondolom többször is, de most az időm csűk keresztmetszernek tűnik.
Jan 06, 2018 23:30:46
Elsőéves
(
x3)
Jan 06, 2018 23:31:32
x3)
Ezek tartós eszközök, egészen a PS5-ig. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
-
Jan 06, 2018 23:32:18
Bejlinyi shiker projamozo terv resze volt a 3bol 3 kirugas. Ez valami pimaszulhanyag elterelo terv amig beindul a youtube csatorna penzokadasa?
Jan 06, 2018 23:32:18
Lőrincze Lajos
Jan 06, 2018 23:34:08
Azt a csűk keresztmetszerét neki.
Jan 06, 2018 23:34:08
-
Jan 06, 2018 23:35:01
Most akkor 9000 adóssága van, vagy 7000?
Jan 06, 2018 23:35:01
m
Jan 06, 2018 23:36:13
LEsz Wolfenstein végigjátszás?
Jan 06, 2018 23:36:13
xray
Jan 06, 2018 23:37:43
ne gyötörd, nincs kedve, neki is jár a pihenés
:)
Jan 06, 2018 23:37:43
sodika
Jan 06, 2018 23:38:13
6000 és 7000 + 2000-ig tudok elmenni.
Jan 06, 2018 23:38:13
vastaps
Jan 06, 2018 23:38:16
Legalabb az elso fejezeten vegig jutas?
Jan 06, 2018 23:38:16
sodika
Jan 06, 2018 23:39:14
Vagyis egymillióval így is a limitem alatt vagyok, de nem megyek közel hozzá, mert egyszer voltam hülye.
Mostantól inkább a törlesztésen dolgozom.
(A rajztábla kellett, meg a MudRunner is, meg a pár Session pass már megvett játékokhoz, az más.)
Mostantól inkább a törlesztésen dolgozom.
(A rajztábla kellett, meg a MudRunner is, meg a pár Session pass már megvett játékokhoz, az más.)
Jan 06, 2018 23:39:14
-
Jan 06, 2018 23:39:44
Abba simán belefér a tanfolyam.
Jan 06, 2018 23:39:44
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2018 23:39:50
x17)
Maxold ki Gyagyás!
-
Jan 06, 2018 23:40:06
Szep bazdmeg. Amikor beindul a yt csati visszaporog elso honapokban. Nem vicc! 100%
Jan 06, 2018 23:40:06
sodika
Jan 06, 2018 23:40:09
Holnap majd meglátom, mihez van kedvem.
Pl. egy hete nem voltam szaunában, mert ahhoz éppen nem volt most. Jobban lefoglal a tervezgetés.
Jan 06, 2018 23:40:09
AutismusMaximus
Jan 06, 2018 23:40:35
Tajgi gyere a dürerbe ha nem fosol, kb éjfél után ott leszek.
Bakker én is pont ott vagyok. Kiáltsd el magad, hogy hejj recskaboy és megtalállak. Egy sörre a vendégem vagy :)
Jan 06, 2018 23:40:35
sodika
Jan 06, 2018 23:41:09
Úgy értem, megmutatják, hogyan legyen sikeres az animációs csatornám? Sokat érek vele, amíg nem is létezik :D
Jan 06, 2018 23:41:09
-
Jan 06, 2018 23:42:32
Jan 06, 2018 23:42:32
-
Jan 06, 2018 23:43:36
Jan 06, 2018 23:43:36
sodika
Jan 06, 2018 23:44:51
Az van már máshoz is.
Használni kell, szóval előbb legyen mit népszerűsíteni.
Jan 06, 2018 23:44:51
-
Jan 06, 2018 23:45:43
Úgy értem, megmutatják, hogyan legyen sikeres az a nimációs csatornám? Sokat érek vel e, amíg nem is létezik :D
Úgy értem, megmutatják, hogyan legyen sikeres az a nimációs csatornám? Sokat érek vel e, amíg nem is létezik :D
De mert nem csinalod? Tultervezed aztan elmegy az egesz lendulet. Youtuben meg a pillanatot kell uralni. Pozitovabb hozza allas kellene ha vinni akarod valamire.
Jan 06, 2018 23:45:43
-
Jan 06, 2018 23:45:48
Sneci egy vagy másfél hét alatt most mennyit költöttél? Volt az ikea szauna kaja pia játék kütyü ez kb. 800 euró?
Jan 06, 2018 23:45:48
kapcsford
Jan 06, 2018 23:46:25
Stopp, neked KÉT hitelkártyán van 6 és 7, azaz összesen 13k sarad?
Jan 06, 2018 23:46:25
-
Jan 06, 2018 23:48:55
A penz nem letezik haho, tehat hitel sem letezik. Evidenciak, na.
Kidobó Kázmér
-
Jan 06, 2018 23:49:03
Sneci egy vagy másfél hét alatt most mennyit költöttél? Volt az ikea szauna kaja pia játék kütyü ez kb. 800 euró?
Plusz a karácsony utazgatás bünti, elment vagy 1200 euró gyorsan.
Jan 06, 2018 23:49:03
-
Jan 06, 2018 23:50:08
A csodapulóverben és a vietnámi síkesztyűben? Most viccelsz?
Jan 06, 2018 23:50:08
sodika
Jan 06, 2018 23:50:23
150 játékra.
80 IKRA
200 a rajztábla
430 euró.
na csá
80 IKRA
200 a rajztábla
430 euró.
na csá
Jan 06, 2018 23:50:23
Kidobó Kázmér
Jan 06, 2018 23:50:26
Jan 06, 2018 23:50:26
AutismusMaximus
Jan 06, 2018 23:51:32
Lószart, ingyenes a buli. Gyere Tajgi, bár nem ajánlom, hogy a Pantera mosh pitbe betedd a lábad, mert ha meglátlak, tuti hogy arcon könyököllek.
Jan 06, 2018 23:51:32
-
Jan 06, 2018 23:52:13
150 játékra.
80 IKRA
200 a rajztábla
430 euró.
na csá
80 IKRA
200 a rajztábla
430 euró.
na csá
Jan 06, 2018 23:52:13
-
Jan 06, 2018 23:52:36
150 játékra.
80 IKRA
200 a rajztábla
430 euró.
na csá
80 IKRA
200 a rajztábla
430 euró.
na csá
miért nem válaszolsz kapcsford-nak?
Jan 06, 2018 23:52:36
-
Jan 06, 2018 23:53:36
150 játékra.
80 IKRA
200 a rajztábla
430 euró.
na csá
80 IKRA
200 a rajztábla
430 euró.
na csá
Kaja?
Sorike?
Alberlet mar termeszetben fizetve?
Jan 06, 2018 23:53:36
Hetyetye
Jan 06, 2018 23:53:49
a pár Session pass már megvett játékokhoz, az más.)
Ennyire tud a Sodika angolul?
SESSION pass?
És már egy hete így íror, ez nem véletlen
Húbaszdmeg
Jan 06, 2018 23:53:49
sodika
Jan 06, 2018 23:54:28
season pass
haggyá má' :D
Jan 06, 2018 23:54:28
Zümmögő doboz
Jan 06, 2018 23:54:37
80 ikra?? Ez tênyleg horgászfórum...
Jan 06, 2018 23:54:37
sodika
Jan 06, 2018 23:54:48
Lehet.
Na csá
Jan 06, 2018 23:54:48
-
Jan 06, 2018 23:55:38
Az azért durva lenne ha 13000 eur adóssága lenne.
Azt írta, hogy havonta 400 euróval költött többet mint amennyit keresett.
Jan 06, 2018 23:55:38
Hetyetye
Jan 06, 2018 23:56:20
Az igazság mindig durvább
Jan 06, 2018 23:56:20
-
Jan 06, 2018 23:58:16
Lehet.
Na csá
Na csá
Sneci akkor plusz albérlettel 1100 euró 2 hét alatt. 1200 a segíly. Szépen égeted a pénzt.
Jan 06, 2018 23:58:16
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 06, 2018 23:58:24
Mint kiderült, a december hónapra vonatkozó segélykét már december hónap elején megkapta. Tehát nincs az az isten, hogy azt már ne költötte volna el akkor.
Bevétele ebben a hónapban a 40 euró, ami a január 1-re jutó segélyke. Esetleg van még néhány száz eurója készpénzben legjobb esetben, de bevétele januárban már semmi sem lesz.
Tehát minden kiadása ebben a hónapban a hitelkártyárólmegy. Hónap végére ki lesz maxolva - szerintem már most úgy -800-ban állhat.
Ebben a hónapban simán 2000 euróval romlik az anagyi pozíciója.
Jan 06, 2018 23:58:24
-
Jan 06, 2018 23:59:11
Azt írta: 6k az adóssága. 7k a folyószámlahitelkeret maximuma, és 2k erre még a hitelkártya.
Jan 06, 2018 23:59:11
-
Jan 06, 2018 23:59:22
Hónap végéig még 1000 eurót felélsz.
Jan 06, 2018 23:59:22
Hetyetye
Jan 06, 2018 23:59:46
season pass
Ezért haragszol a trollokra? Ezért akarsz minket elintéztetni holmi szerencsétlen lelkibetegekkel? Mert mindig emlékeztetve vagy hogy egy sikertelen félnótás szar vagy? Ezt élvezed, te kis felbujtó fos? Velejéig gonosz vagy te ragyás senki. Megérdemled a sorsod.
Jan 06, 2018 23:59:46
xray
Jan 07, 2018 00:01:02
sneci, még sosem érezted, h valami nem stimmel veled és lehet, h fogyaték vagy?
Jan 07, 2018 00:01:02
-
Jan 07, 2018 00:01:35
Sneci nyilatkozzál. Tényleg 13.000 eur az adósságod?
Jan 07, 2018 00:01:35
-
Jan 07, 2018 00:01:49
Szukseg van a yt-os tanfolyamra. Ne hagyd ki, ragadd meg a lehetoseget.
Jan 07, 2018 00:01:49
gazdasági szakértő
Jan 07, 2018 00:03:48
Ha már vészesen soknak tűnik a sár, megnézi bitcoin árfolyamon, és ügy letudva.
Jan 07, 2018 00:03:48
-
Jan 07, 2018 00:03:54
Ez valami elképesztő durva ha 4 millió ft a német adóssága. 2 év alatt.
Jan 07, 2018 00:03:54
sodika
Jan 07, 2018 00:04:21
sneci, még sosem érezted, h valami nem stimmel veled és lehet, h fogyaték vagy?
Jan 07, 2018 00:04:21
púp-orr-sérvész
Jan 07, 2018 00:05:50
Púp, tudtad, hogy a LiveJasmin alapítója simán megél a vagyonából?
Csinálj te is egy ilyen weboldalt, mondjuk faszverőst. A melót már ott is hagyhatod, mert ez sokkal többet fog hozni.
Amég nincs benne fizetős adult kontent, addig tolsz bele egy "más testrészre" erősíthető gopro-val, ami világszencázió lesz. Tudjuk, hogy nem vagy buzi, de ez csak munka. Aztán csodálatos nők is rátalálnak.
Azért kell neked Superb is, mert hosszú, csak gyakorold még a sok ívű megfordulást PS4-en.
Csinálj te is egy ilyen weboldalt, mondjuk faszverőst. A melót már ott is hagyhatod, mert ez sokkal többet fog hozni.
Amég nincs benne fizetős adult kontent, addig tolsz bele egy "más testrészre" erősíthető gopro-val, ami világszencázió lesz. Tudjuk, hogy nem vagy buzi, de ez csak munka. Aztán csodálatos nők is rátalálnak.
Azért kell neked Superb is, mert hosszú, csak gyakorold még a sok ívű megfordulást PS4-en.
Jan 07, 2018 00:05:50
Hetyetye
Jan 07, 2018 00:06:12
Ez valami elképesztő durva ha 4 millió ft a német adóssága. 2 év alatt.
A sors fintorogva nézi a Sodit. Az biztos hogy a pohárába fogok szarni mikor kéregeti majd az aprót
Jan 07, 2018 00:06:12
xray
Jan 07, 2018 00:06:30
kösz a választ :)
Jan 07, 2018 00:06:30
sodika
Jan 07, 2018 00:08:39
na alvás, csá
Jan 07, 2018 00:08:39
-
Jan 07, 2018 00:09:06
13.000 a bűvös szám Sodi?
Plusz 2000-rel tudod megemeltetni, vagyis 15.000-ig tudsz elmenni?
Jan 07, 2018 00:09:06
-
Jan 07, 2018 00:11:57
13.000 a bűvös szám Sodi?
Amig van motivaci el kell menni a falig sodi. Rosszakarokkal ne torodj, te tanulni, fejlodni akarsz. Az meg penzbe kerul.
Jan 07, 2018 00:11:57
-
Jan 07, 2018 00:12:36
Száz körül.
De majd törlesztgetem.
De majd törlesztgetem.
Ha 100 a havi kamat, akkor tényleg nem 6000 az adósság hanem inkább 13000.
Jan 07, 2018 00:12:36
-
Jan 07, 2018 00:16:12
Sodi a zsidóknak havi 30.000 ft passzív jövedelmet termel. Nekem ez tetszik. Minden nap egy ezres zsebpénz. Pont amennyit az anyja adott neki egyetemista korában.
Jan 07, 2018 00:16:12
kapcsford
Jan 07, 2018 00:18:58
Ja, oké. Azt hittem hirtelen, már 13k-nál tart.
Jan 07, 2018 00:18:58
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 07, 2018 00:50:31
Szerintem legfeljebb masnival 6000 az adóssága.
Ugyanis tuti, hogy a hitelkártyáján is van adóssága. Ha más nem, akkor az 4-500 euró, amit idén költött. És ez csak nőni fog, mert februárig nincs bevétele, és tartaléka se nagyon lehet.
Ugyanis tuti, hogy a hitelkártyáján is van adóssága. Ha más nem, akkor az 4-500 euró, amit idén költött. És ez csak nőni fog, mert februárig nincs bevétele, és tartaléka se nagyon lehet.
Jan 07, 2018 00:50:31
-
Jan 07, 2018 01:06:07
A tartalek a pimaszul frappans yt csatorna. Csak be kell indulnia. Aranybany hiszen rajzok is lesznek, haho!
Jan 07, 2018 01:06:07
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™