holnap kéne venni egy új gépet, recskás!
Apply gombot megtaláltad a nap végére, balfasz?
Lófaszt, szarom le, kinek mi a béntana.
Nincs már itthon gépem, csak tabletem.
Majdnem az az igazság, ennyi.
Sajnálom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Leiratkozom akkóóó
A tavalyi köszfetyítyèsben látott pálinka lehet a helyes vàlasz
ez a masnizott igazság.
mint amikor az ügyfélnek azt hazudtad a telefonba, hogy nem tudtál gép elé ülni.
a sodi termékek minőségi garanciája egy kommentben :D
dehát minek neked az a pénz amikor a zsidó bank ad neked hitelt? az kis kamat meg nem számít. havonta 100 euró, anyád kajapénze majdnem ennyi havonta.
Azért nem vállalok többet, mert tavaly a faszom ki volt azzal, hogy nem jött össze valami, pedig sima 40 ezres melónek tűnt.
Majd mesélek róla a vlogban.
Fasz idegeskedjen a szabadidejében magyar ügyfelek faszságaival a 8 órás meló után.
Soha többet.
Mondj nekik egy olyan összeget a change requestre, amiből kijön egy új faptop.
Remélem nem ingyen akartál dolgozni, te balek.
Ó, helló! :)
Akkor most a pénteki epizód inkább ilyen technikai jellegű lesz? TechSoDI vagy SoDItech?
Ilyenkor szoktál a csápjaiddal is csapkodni meg sziszegni hoty nye íjogassáll!!?
Sajnálatos módon alulértékelt komment xD
Brühühü!
LOL
hogy fognak hiányozni ezek az ügyfelek amikor majd haza kell menekülnöd az ötödik, hatodik kirúgásocska, meg a lejáró segílyke miatt.
Ezek alapján átütő shikert jósolok a melóban! A korcs a saját összetákolt spagettikódját sem képes működésre bírni, ha valaki beleír két új funkciót. Remélem, teamworkben kell hamarosan melóznia, és akkor olyan ideggörcsöcskék lesznek, hogy a kollégák kihívják az ördögűzőket LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Igazi kretén vagy, lowlife nulla. Csak egy büdös lyuk ahol csövezhetsz, sörike meg net a recskázáshoz neked ennyi kell, ennyire van igényed. "Értelmiségi" szülők gyermeke, persze :))
Hétfő esti ideggörcs a maga valójában! Röhögök
kellene egy rendes laptop, meg egy gamer PC.
Amikor pedig elérkezik a púpszászra menekülés időpontja, újra megnyílnak. Ilyen szélkakas asodi. Bizony.
EKSZÖSZÁJZBUUUUUUK!
Tehát azokból a melócsákból is kirúgtak?
2018-ban ilyesminek alapnak kéne lenni, nem egy 1000éves faptoppal szenvedni. De a lényeg ugráló robot meg ablaktörlő(vagymiafaszom) robot legye.
Tényleg recskás jókat rajzoltál a 200 euróért?
mindegy. andi.
Milyen jó kifogás, hogy be kelljen dolgozni. Mutass már még egy informatikust aki egy 7 éves össze sziKszalagotott acerrel dolgozik. Az miért a kedves megrendelő hibája, hogy te nem tudtál a korral haladni? Egyébként aki van olyan balek, hogy egy tyodika kaliberű profival dolgoztat meg is érdemli.
Ne nekünk picsogj, hanem emeld fel a telefont és küldd el az ügyfelet a faszba.
a laptopod 7, az operációs rendszered majdnem 9 éves!!!
Egyenes út a permabanhoz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Pilátus Kedvenc Háziállata megvan a Brian Életéből? Na kb. olyan benyomást fog tenni a gyagyás a normális emberek között.

Természetesen a rendszergazda a hibás, mikor itt szenvedsz egy sima program telepítésével. Szép is lenne ha állandóan rollbackelni kéne egy kész rendszert, mert nem éjtyem.
Jó tanács numero zwei: Ugyan mondanám hogy vegyél olyan notit ami nekem van, de azt a 3 ezer eurót nem bírnád megspórolni 10 év alatt sem. 600-700 eur körül nézegess egy i5ös Asust, 16 giga rammal, aztán majd veszel gamer pct ha úgy adódik, de ez már vicc amit művelsz.
Szerintem valami amatőr hibaüzenet, ezért fosik ideírni, mert 2 perc gugli megoldaná. Egy kacagást megérne.
Spórolásra buzdíttyuk
szerintem egy screenshotot akarnak kicsalni belőle, könyvjelzőkkel.
Ja, ne trollkodjak már a SoDi-val,Az más. Értyem. NSZKSZ. Soha többet nem írok ide
Troll trollnak NEM farkasa Hahó! Mi történt trollégák? Felhígult a tanszék... Jövő héten kiiratkozok, mert
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Nincs véletlenül a közeledben egy kellemesen lankás domb?
Nincs kedvem. IP látó Irén megmondja, hogy rendes, aktív troll vagyok, nem pedig gurulka/panelhégel.
Nem trollkodni, segíteni akartál.
Ja, értem, nyilván úgy akartál segíteni, hogy félrevezeted közben.
Lószart. Elgyengültél, valld be!
Pont az volt a terv, hogy valami ordas nagy faszságot csináltatok vele, amivel jól feltartottam volna. Mindegy.
Infótroll kiszáll
Ehelyett inkább egy jót picsogtál, ahelyett, hogy elengedted volna. Ügyes.
Ezzel konkrétan azt jelented ki, hogy csak a te általad összegányolt formában képes létezni a kód, ha a megbízó fejleszteni akarná, akkor attól lehal. Ha én ilyen levelet kapnék a cégnek dolgozó IT supporttól, olyan felkérdezés lenne belőle, hogy azt nem teszik zsebre. Ha nem oldják meg pár napon belül a problémát, akkor pedig szerződést bontunk velük, sőt, ha lehetséges, akkor még egy pert is a nyakukba akasztunk. Egy kontár vagy, korcs. Ráadásul mi tudjuk, hogy kb. tíz percet legóztál vele, aztán feladtad, mert egyszerűen hülye vagy, és egy elavult gépen, elavult oprendszeren gányolsz.
Púp, te más kódját nem érted, nem vagy képes kezelni, nem tudod hozzáigazítani a gányolt bughalmazodat. A te kódod is annyira kritikán aluli, hogy inkább újraíratták két hét alatt Ahmeddel, amit egy évig gányoltál a turkálósoknak.
Na ehhez rakd hozzá, hogy most két, számodra ismeretlen nyelven kéne dolgoznod, számodra ismeretlen környezetben, a Linuxban. Egy halál triviális és egyszerűen megoldható problémán véreztél el ma este is, a melóhelyeden ennél fényévekkel többet várnak tőled. Lehet, hogy nem volt jó ötlet telehazudni az önéletrajzodat? LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Mondd neked valamit az a szó, hogy fejlesztés, te debil? Négy év alatt változtak a cég igényei, amivel te nem vagy képes lépést tartani. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Szóval ha jól értem, te egy publikus adatbázisba dolgoztattad a programodat?!
az IT szakma szégyene, hogy egy ilyen minőségtelen ember, egy ilyen félig fogyatékos félmillió felett kereshet
*jövőnácit bocsitypo
mit fél millió, az szégyen hogy ennek a fasznak a minimálbérnél többet fizetnek bárhol is.
Te is tudod, Fifi, hogy ezt a feszültséget valahogy le kell vezetni. Ciccents egy sörikét, rázd ki a pitont, aztán jöhet egy hajnalig tartó Wolfmaraton, ahol a nácik helyére az otthoni megbízót képzelheted. Hidd el, sokkal hatékonyabban fogod tudni irtani őket, ha dühből csinálod! Csak egy karnyújtásra van a PS4. Mire vársz?
Mert a rendszergazda álmában sem gondolta, hogy ilyen trágya geci munkát végzett a fejlesztő.
Ezzel sem értek egyet. Minimálbérért tisztességesen kitakarítják az irodánkat a takarítónők, a korcs munkája pedig mérhető anyagi kárt okoz minden megrendelőjének. Egyetlen fillér is sok azért a foskupacért, amit kiad a kezéből.
-
Jan 08, 2018 20:31:34
pure sodi nem érjti :(((
Jan 08, 2018 20:31:34
Schwezoff David
Jan 08, 2018 20:32:04
Bazmeg, mire feltelepítem ezeket a Microsoft fejlesztői vackokat a Acer-re, megöregszem. Faszért kellett a rendszergazdájuknak feltúrni, ami két évig jól ment.
És ki tudja, még hányszor fogja feltúrni, ezért az SQL szerver példánynév többé nem lesz beégetett, hanem szerkeszthető mező lesz.
Basszák meg.
Minek turkálja, ha jó az?
És ki tudja, még hányszor fogja feltúrni, ezért az SQL szerver példánynév többé nem lesz beégetett, hanem szerkeszthető mező lesz.
Basszák meg.
Minek turkálja, ha jó az?
Jan 08, 2018 20:32:04
+_+
Jan 08, 2018 20:33:13
Akkor lesz ma mudrunner live? Vagy Wolf folytatás?
Kiss Endre Wolfenstein?
Kiss Endre Wolfenstein?
Jan 08, 2018 20:33:13
stressznélküli nyugi
Jan 08, 2018 20:33:51
Összefoglalom a mai napot.
"Nem kell megijedni, nem kell mindent rögtön érteni, bonyolultnak tűnik, kell hozzá az idő."
Ennyi.
"Nem kell megijedni, nem kell mindent rögtön érteni, bonyolultnak tűnik, kell hozzá az idő."
Ennyi.
Apply gombot megtaláltad a nap végére, balfasz?
Jan 08, 2018 20:33:51
sodika
Jan 08, 2018 20:34:14
Semmi nem lesz, még az ügyfélnek is megírim, hogy bassza meg a rendszergazdája, állítson vissza mindent, ahogy két évog ment, és kész.
Jan 08, 2018 20:34:14
sodika
Jan 08, 2018 20:35:00
Lófaszt, szarom le, kinek mi a béntana.
Nincs már itthon gépem, csak tabletem.
Sajnálom.
Jan 08, 2018 20:35:00
William J. Blazkowicz
Jan 08, 2018 20:35:25
Semmi nem lesz, még az ügyfélnek is megírim, hogy bassza meg a rendszergazdája, állítson vissza mindent, ahogy két évog ment, és kész.
Leiratkozom akkóóó
Jan 08, 2018 20:35:25
Kiss Kender Farkas
Jan 08, 2018 20:36:11
Anyád mivel fűt Púpszászon?
A tavalyi köszfetyítyèsben látott pálinka lehet a helyes vàlasz
Jan 08, 2018 20:36:11
vastaps
Jan 08, 2018 20:36:43
Kell a saturnból akkor a csoda vas már kétségtelen, életveszély elhárítási okokból
Jan 08, 2018 20:36:43
-
Jan 08, 2018 20:37:55
ez a masnizott igazság.
mint amikor az ügyfélnek azt hazudtad a telefonba, hogy nem tudtál gép elé ülni.
Jan 08, 2018 20:37:55
sodika
Jan 08, 2018 20:38:35
Kibaszott SQL Managament Studio Express-nek kellene feltelepülni, de nem települ fel, én meg leszarom.
Nem fogok napokig szarakodni ezzel.
Bassze meg a rendszergazdája.
Nem tudom megoldani, nincs hozzá gépem, állítsa vissza a csávó, ami volt, ha nem tudja, basszák meg.
nem megy fel ez a fos, mindenféle hibaüzenetekkel leáll, leszarom
Nem tudom megoldani, nincs hozzá gépem, állítsa vissza a csávó, ami volt, ha nem tudja, basszák meg.
Jan 08, 2018 20:38:35
-
Jan 08, 2018 20:41:13
Kibaszott SQL Managament Studio Express-nek kellene feltelepülni, de nem települ fel, én meg leszarom.
Jan 08, 2018 20:41:13
-
Jan 08, 2018 20:41:26
dehát minek neked az a pénz amikor a zsidó bank ad neked hitelt? az kis kamat meg nem számít. havonta 100 euró, anyád kajapénze majdnem ennyi havonta.
Jan 08, 2018 20:41:26
sodika
Jan 08, 2018 20:41:51
faszé' kell nekem 7 éves őskövületeken 2017-es modern fejlesztőeszközöket telepítenem
kurva anyját már.
4 éve kész volt, jó volt
négy, nem is kettő
4 éven át faszán ment, amit készítettem
faszé' kellett a rendszergazdájának garázdálkodni
kurva anyját már.
4 éve kész volt, jó volt
négy, nem is kettő
Jan 08, 2018 20:41:51
sodika
Jan 08, 2018 20:42:48
Azért nem vállalok többet, mert tavaly a faszom ki volt azzal, hogy nem jött össze valami, pedig sima 40 ezres melónek tűnt.
Fasz idegeskedjen a szabadidejében magyar ügyfelek faszságaival a 8 órás meló után.
Soha többet.
Jan 08, 2018 20:42:48
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2018 20:43:09
x17)
Na, ilyen egy igazi vérprofi programozó :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Jan 08, 2018 20:44:03
De mi ment 4 évig gyémántszilárdásan?
Valami blog.hus fosssss?
Valami blog.hus fosssss?
Jan 08, 2018 20:44:03
Protipp Pityu
Jan 08, 2018 20:44:04
faszé' kell nekem 7 éves őskövületeken 2017-es modern fejlesztőeszközöket telepítenem
kurva anyját már.
4 éve kész volt, jó volt
négy, nem is kettő
kurva anyját már.
4 éve kész volt, jó volt
négy, nem is kettő
Mondj nekik egy olyan összeget a change requestre, amiből kijön egy új faptop.
Remélem nem ingyen akartál dolgozni, te balek.
Jan 08, 2018 20:44:04
Sírógörcs Sanyi
Jan 08, 2018 20:44:05
kurva anyját már.
4 éve kész volt, jó volt
négy, nem is kettő
kurva anyját már.
4 éve kész volt, jó volt
négy, nem is kettő
Ó, helló! :)
Jan 08, 2018 20:44:05
sodika
Jan 08, 2018 20:44:17
leszarom ezt is, bassza meg
nem érdekel
nem megy
nem érdekel
nem megy
Jan 08, 2018 20:44:17
-
Jan 08, 2018 20:44:29
minden reggel arcon köpném magam, ha havi 6-7 kilót keresnék, de az anyámnak havi 70 rugóból kéne megélnie, én meg havonta százezreket sosem használt játékokra meg sarokban porosodó kütyükre költenék.
Jan 08, 2018 20:44:29
vastaps
Jan 08, 2018 20:45:15
Soha többet.
Soha többet.
Akkor most a pénteki epizód inkább ilyen technikai jellegű lesz? TechSoDI vagy SoDItech?
Jan 08, 2018 20:45:15
Sírógörcs Sanyi
Jan 08, 2018 20:45:57
Sodi nyomj egy játékos live-ot, az jobb kedvre derít! Vagy legalább minket. Úgyis rég volt Coub-ra kívánkozó kontent :)
Jan 08, 2018 20:45:57
sodika
Jan 08, 2018 20:46:40
Utálom ezt a kibaszott szart.
Bassza meg ahol van
Bassza meg ahol van
Jan 08, 2018 20:46:40
sodika
Jan 08, 2018 20:47:32
4 évig megy, utána faszár nyúl hozzá a fasz?
Leszarom
Leszarom
Jan 08, 2018 20:47:32
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2018 20:47:37
x17)
Sírsz, Gyagyás?
stressznélküli nyugi
Jan 08, 2018 20:47:42
Részeg vagy Endre?
Jan 08, 2018 20:47:42
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2018 20:48:26
x17)
Most ilyen vinnyogó-picsogó hangon óbégatsz a szobában mint a lájvokban szoktál, hogy "de nyeméjytem mé nem metty???!?!"
XDDDD
XDDDD
-
Jan 08, 2018 20:48:35
Utálom ezt a kibaszott szart.
Bassza meg ahol van
Bassza meg ahol van
Ilyenkor szoktál a csápjaiddal is csapkodni meg sziszegni hoty nye íjogassáll!!?
Jan 08, 2018 20:48:35
-
Jan 08, 2018 20:49:33
ideges a kicsi zsidó! taknyos lett a nózi?
Jan 08, 2018 20:49:33
-
Jan 08, 2018 20:50:10
verd meg a faptopot, zsidó!
Jan 08, 2018 20:50:10
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 20:50:16
Egy utolsó, szar, hálátlan patkány vagy, korcs! Anyád 76 ezer forintos nyugdíja lószarra sem elég!
Kifizeti a vizet, csatornát, villanyt, internetet, fűtést, már elment alsó hangon 20-25 ezer, és akkor még levegőt sem vett, te fasz! Egy vizesedő, szigeteletlen putriban lakik, de még így sem tudja lejjebb szorítani a rezsijét, akkor sem, ha csak egy-két szobát fűt. Megveszi a takarítószereket, kiváltja a gyógyszereit, az még 5-10 ezer, és akkor marad 40-50 ezer forintja, hogy ruházkodjon, egyen, és esetleg félre is tegyen pár ezer forintot, ha valami baj lenne. Anyád napi egy ezresből kajál, te féreg, miközben te minden nap bebaszol és veszed a soha ki nem játszott játékokat meg a haszontalan kütyüket. Mindezt úgy, hogy felélted egy lakás, egy ház és két kocsi árát! Ha te nem lennél, anyád most kényelmes jólétben tölthetné a nyugdíjas éveit, ehelyett nyomorog! Te pedig azt írod, hogy nem adsz neki ezentúl pénzt?! Hát mi a faszt képzelsz magadról, te emberi hulladék?!
Innentől kezdve minden szopatást megérdemel a púpos keci, ami a csövön kifér!
Kifizeti a vizet, csatornát, villanyt, internetet, fűtést, már elment alsó hangon 20-25 ezer, és akkor még levegőt sem vett, te fasz! Egy vizesedő, szigeteletlen putriban lakik, de még így sem tudja lejjebb szorítani a rezsijét, akkor sem, ha csak egy-két szobát fűt. Megveszi a takarítószereket, kiváltja a gyógyszereit, az még 5-10 ezer, és akkor marad 40-50 ezer forintja, hogy ruházkodjon, egyen, és esetleg félre is tegyen pár ezer forintot, ha valami baj lenne. Anyád napi egy ezresből kajál, te féreg, miközben te minden nap bebaszol és veszed a soha ki nem játszott játékokat meg a haszontalan kütyüket. Mindezt úgy, hogy felélted egy lakás, egy ház és két kocsi árát! Ha te nem lennél, anyád most kényelmes jólétben tölthetné a nyugdíjas éveit, ehelyett nyomorog! Te pedig azt írod, hogy nem adsz neki ezentúl pénzt?! Hát mi a faszt képzelsz magadról, te emberi hulladék?!
Innentől kezdve minden szopatást megérdemel a púpos keci, ami a csövön kifér!
Jan 08, 2018 20:50:16
-
Jan 08, 2018 20:50:22
ügyfél: ki ez a csöves?!?
asodi főnöke: nem tudom, bejött velünk az ajtón....azt hittük itt takarít, bocsánat.
asodi főnöke: nem tudom, bejött velünk az ajtón....azt hittük itt takarít, bocsánat.
Sajnálatos módon alulértékelt komment xD
Jan 08, 2018 20:50:22
sodika
Jan 08, 2018 20:51:26
Órákig telepítgeti, a végén hibát dob, és addig még vlogot se tudok vágni. Szenvedjen ezzel akinek hat anyja van.
Mindegy, valahogy kinyögöm magamból ezt a szart, aztán vége, engem többé senki mellékes keresettel ne keressen.
Elegem van.
Mindegy, valahogy kinyögöm magamból ezt a szart, aztán vége, engem többé senki mellékes keresettel ne keressen.
Elegem van.
Jan 08, 2018 20:51:26
Sírógörcs Sanyi
Jan 08, 2018 20:53:13
Órákig telepítgeti, a végén hibát dob, és addig még vlogot se tudok vágni. Szenvedjen ezzel akinek hat anyja van.
Elegem van.
Elegem van.
Brühühü!
LOL
Jan 08, 2018 20:53:13
-
Jan 08, 2018 20:54:21
Elegem van.
Elegem van.
hogy fognak hiányozni ezek az ügyfelek amikor majd haza kell menekülnöd az ötödik, hatodik kirúgásocska, meg a lejáró segílyke miatt.
Jan 08, 2018 20:54:21
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 20:55:00
Elegem van.
Elegem van.
Ezek alapján átütő shikert jósolok a melóban! A korcs a saját összetákolt spagettikódját sem képes működésre bírni, ha valaki beleír két új funkciót. Remélem, teamworkben kell hamarosan melóznia, és akkor olyan ideggörcsöcskék lesznek, hogy a kollégák kihívják az ördögűzőket LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 08, 2018 20:55:00
sodika
Jan 08, 2018 20:56:06
Eddig azért kellettek, mert mindenki a nyakamon lógott. Idén már mindenkit lezártam magamról.
Jan 08, 2018 20:56:06
Mikrocsip
Jan 08, 2018 20:56:29
Elegem van.
Elegem van.
Igazi kretén vagy, lowlife nulla. Csak egy büdös lyuk ahol csövezhetsz, sörike meg net a recskázáshoz neked ennyi kell, ennyire van igényed. "Értelmiségi" szülők gyermeke, persze :))
Jan 08, 2018 20:56:29
Schwezoff David
Jan 08, 2018 20:57:04
Elegem van.
Elegem van.
Hétfő esti ideggörcs a maga valójában! Röhögök
Jan 08, 2018 20:57:04
sodika
Jan 08, 2018 20:57:05
Faszom, ez egy sima SQL szerver bömgésző. Faszé' van 800 megás telepítőfájlja, és faszért települ egy órán át, amikor az én időm drága, és így vlogot se tudok vágni.
Bassza meg mindenki.
Bárki megkeres otthoni melóval, nyomom, hogy bocs, de nem.
Ennyi.
Ezek után.
Bassza meg mindenki.
Ennyi.
Ezek után.
Jan 08, 2018 20:57:05
-
Jan 08, 2018 20:57:50
Faszom, ez egy sima SQL szerver bömgésző. Faszé' van 800 megás telepítőfájlja, és faszért települ egy órán át, amikor az én időm drága, és így vlogot se tudok vágni.
Bassza meg mindenki.
Ennyi.
Ezek után.
Bassza meg mindenki.
Ennyi.
Ezek után.
Jan 08, 2018 20:57:50
-
Jan 08, 2018 20:58:18
Eddig azért kellettek, mert mindenki a nyakamon lógott. Idén már mindenkit lezártam magamról.
Amikor pedig elérkezik a púpszászra menekülés időpontja, újra megnyílnak. Ilyen szélkakas asodi. Bizony.
Jan 08, 2018 20:58:18
Schwezoff David
Jan 08, 2018 20:58:23
EKSZÖSZÁJZBUUUUUUK!
Jan 08, 2018 20:58:23
-
Jan 08, 2018 20:58:31
Tehát azokból a melócsákból is kirúgtak?
Jan 08, 2018 20:58:31
Buzivonat
Jan 08, 2018 20:59:13
Szerencse, hogy nem ismételgeti el ugyanazt ezerszer, mert akkor kurvára unnám.
Jan 08, 2018 20:59:13
-
Jan 08, 2018 21:00:41
2018-ban ilyesminek alapnak kéne lenni, nem egy 1000éves faptoppal szenvedni. De a lényeg ugráló robot meg ablaktörlő(vagymiafaszom) robot legye.
Tényleg recskás jókat rajzoltál a 200 euróért?
Jan 08, 2018 21:00:41
KELL
Jan 08, 2018 21:00:47
csütörtökön vegyél egy új gépet, de csak miután előfizettél az 1000 eurós yt tanfolyamra! Jan 08, 2018 21:00:47
Schwezoff David
Jan 08, 2018 21:01:02
Szerencse, hogy nem ismételgeti el ugyanazt ezerszer, mert akkor kurvára unnám.
mindegy. andi.
Jan 08, 2018 21:01:02
Mikrocsip
Jan 08, 2018 21:01:55
Bassza meg mindenki.
Ennyi.
Ezek után.
Bassza meg mindenki.
Ennyi.
Ezek után.
Milyen jó kifogás, hogy be kelljen dolgozni. Mutass már még egy informatikust aki egy 7 éves össze sziKszalagotott acerrel dolgozik. Az miért a kedves megrendelő hibája, hogy te nem tudtál a korral haladni? Egyébként aki van olyan balek, hogy egy tyodika kaliberű profival dolgoztat meg is érdemli.
Jan 08, 2018 21:01:55
-
Jan 08, 2018 21:02:48
endre neked hihetetlenül alacsony a stressztűrő képességed. egy pici váratlan esemény, és kiborulsz, hisztezel mint egy picsa. szarból vagy?
Jan 08, 2018 21:02:48
Protipp Pityu
Jan 08, 2018 21:05:05
Elegem van.
Elegem van.
Ne nekünk picsogj, hanem emeld fel a telefont és küldd el az ügyfelet a faszba.
Jan 08, 2018 21:05:05
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 21:07:01
Parádés lesz, amikor a korcs kódját megpróbálják majd integrálni egy nagyobb rendszerbe. Mivel elviszik ügyfélhez, nyilvánvaló, hogy egy csapat dolgozik a megrendelésen. És mivel nem egy turkáló belső rendszeréről van szó, hanem egy termékről, így bizony határidő is van. Ahogy látják, hogy a korcs nem képes megbirkózni a feladattal, szépen átadják a melót valakinek, neki meg úgy basszák ki a púpját, hogy szikrázik a flaszteron. Előtte persze jó pár hét folyamatos stressz, felkérdezések és ideggörcsöcskék várhatóak. Alkoholizmus Aladár, Depresszió Dezső és Vásárlásimánia Vendel beköltöznek Sodika mellé a nájkszöll odúba.
Jan 08, 2018 21:07:01
Tél tábornok
Jan 08, 2018 21:08:49
* és a tavaszi felpörgés még nagyon messze van!!44 muhahahahahahh *
Jan 08, 2018 21:08:49
Buzivonat
Jan 08, 2018 21:09:25
Valaki árulja már el, hogy hol van az magyar underground fórum, ahol egymásnak ajánlgatják munkákra a titokzatos ügyfelek a teljesen debil, megbízhatatlan "programozót", mert rohadtul érdekelne!
Jan 08, 2018 21:09:25
-
Jan 08, 2018 21:10:26
Faszom, ez egy sima SQL szerver bömgésző. Faszé' van 800 megás telepítőfájlja, és faszért települ egy órán át
a laptopod 7, az operációs rendszered majdnem 9 éves!!!
Jan 08, 2018 21:10:26
infótroll
Jan 08, 2018 21:11:35
SoDi,
segitek, mi a hibaüzenet amit dob?
segitek, mi a hibaüzenet amit dob?
Jan 08, 2018 21:11:35
-
Jan 08, 2018 21:14:11
Sodi, akkor ez lesz a mottód?
"leszarom ezt is, bassza meg
nem érdekel
nem megy"
"leszarom ezt is, bassza meg
nem érdekel
nem megy"
Jan 08, 2018 21:14:11
-
Jan 08, 2018 21:15:41
ebből lehetne írni egy szép diszertálást :D
################################################
Sodi életének vezérmotívuma: Az előre menekülés
Nem tudsz elvégezni egy szakot sem, mert hülye vagy?
Megoldás: vegyél fel újabb és újabb szakokat!
Nem tudsz végigjátszani egyetlen játékot sem ?
Megoldás: vegyél újabbakat!
Nem értesz a munkádhoz és mindig kirúgnak?
Megoldás: menekülj újabb és újabb cégekhez hamis CV-vel
Sodi életének vezérmotívuma: Az előre menekülés
Nem tudsz elvégezni egy szakot sem, mert hülye vagy?
Megoldás: vegyél fel újabb és újabb szakokat!
Nem tudsz végigjátszani egyetlen játékot sem ?
Megoldás: vegyél újabbakat!
Nem értesz a munkádhoz és mindig kirúgnak?
Megoldás: menekülj újabb és újabb cégekhez hamis CV-vel
Jan 08, 2018 21:15:41
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2018 21:18:17
x17)
Laza hétfő esti ideggörcs. Ezt közvetíthetted volna lájvban is.
-
Jan 08, 2018 21:19:00
sodika amúgy tök jó lenne a taktikád, csak szokás szerint elbaszod. ez ugyanaz, mint a vérprofi élősködés, de abból sem tudtál pozitívra kijönni anyagilag.
most azt csinálod, hogy felmasnizott cv-vel kiadtad magad vérprofi programozónak, és a behízelgéssel, meg hasonló technikákkal hosszú hónapokig húzod a kirúgásig, amikor kiderül mi van a masni alatt.
egyetlen probléma, hogy nem takarékoskodsz. 2 év alatt összerakhattál volna akár 20 ezer eurót is. még 1-2 év ezzel a technikával, és lenne 10-12 milliód, és púpszászon akár 10 évig is kihúznád ennyiből.
de ehelyett te adósságot képzel, ami a végén óriási stratégiai hátrány lesz, amikor már nem tudsz tovább masnizni, mert látni fogják a cv-ből mi a valóság.
a hazudozásaiddal nagyon jól csinálod a túlélést, de az a tragédiád, hogy magadnak is hazudsz. elhiszed magadnak, hogy piacképes a tudásod.
most azt csinálod, hogy felmasnizott cv-vel kiadtad magad vérprofi programozónak, és a behízelgéssel, meg hasonló technikákkal hosszú hónapokig húzod a kirúgásig, amikor kiderül mi van a masni alatt.
egyetlen probléma, hogy nem takarékoskodsz. 2 év alatt összerakhattál volna akár 20 ezer eurót is. még 1-2 év ezzel a technikával, és lenne 10-12 milliód, és púpszászon akár 10 évig is kihúznád ennyiből.
de ehelyett te adósságot képzel, ami a végén óriási stratégiai hátrány lesz, amikor már nem tudsz tovább masnizni, mert látni fogják a cv-ből mi a valóság.
a hazudozásaiddal nagyon jól csinálod a túlélést, de az a tragédiád, hogy magadnak is hazudsz. elhiszed magadnak, hogy piacképes a tudásod.
Jan 08, 2018 21:19:00
infótroll
Jan 08, 2018 21:20:17
SoDi,
ha nem irod el mi a pontos hiba, nem tudok segiteni. Én megpróbáltam.... 21:30-ig várom a hibaüzit és segitek megoldani.
ha nem irod el mi a pontos hiba, nem tudok segiteni. Én megpróbáltam.... 21:30-ig várom a hibaüzit és segitek megoldani.
Jan 08, 2018 21:20:17
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2018 21:21:28
x17)
SoDi,
Protipp Pityu
Jan 08, 2018 21:22:24
Az vicces lesz. Nem fogja érteni az ügyfél, hogy miért hoztak magukkal egy félkegyelműt. :D :D
Pilátus Kedvenc Háziállata megvan a Brian Életéből? Na kb. olyan benyomást fog tenni a gyagyás a normális emberek között.

Jan 08, 2018 21:22:24
Adósságrendezés Aladár
Jan 08, 2018 21:23:06
Természetesen a rendszergazda a hibás, mikor itt szenvedsz egy sima program telepítésével. Szép is lenne ha állandóan rollbackelni kéne egy kész rendszert, mert nem éjtyem.
Jó tanács numero zwei: Ugyan mondanám hogy vegyél olyan notit ami nekem van, de azt a 3 ezer eurót nem bírnád megspórolni 10 év alatt sem. 600-700 eur körül nézegess egy i5ös Asust, 16 giga rammal, aztán majd veszel gamer pct ha úgy adódik, de ez már vicc amit művelsz.
Jan 08, 2018 21:23:06
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2018 21:25:15
x17)
Nemyéjtyem miért fárasztjátok magatokat azzal hogy szakmai tanácsot adtok a hikomatnak. Fel se fogja, de ha véletlenül ért is 1-2 szót, akkor se csinálja úgy, mert a SoDI jobban tudja aSoDI. Megköszönni meg végképp nem fogja, előbb ismeri be a masztipartis kommentet.
broni
Jan 08, 2018 21:25:19
youtu.be/qXcK5L9dVYA
ma 12 mega xnx))))))))))))))))nosztalgia!!!!!!!!!!!!!
rohadt muszkák!!!!!!!!!!!!!!!
ma 12 mega xnx))))))))))))))))nosztalgia!!!!!!!!!!!!!
rohadt muszkák!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 08, 2018 21:25:19
Hetyetye
Jan 08, 2018 21:27:00
Szerintem valami amatőr hibaüzenet, ezért fosik ideírni, mert 2 perc gugli megoldaná. Egy kacagást megérne.
Jan 08, 2018 21:27:00
Hetyetye
Jan 08, 2018 21:28:19
Nemyéjtyem miért fárasztjátok magatokat
Spórolásra buzdíttyuk
Jan 08, 2018 21:28:19
-
Jan 08, 2018 21:28:49
Nemyéjtyem miért fárasztjátok magatokat azzal hogy szakmai tanácsot adtok a hikomatnak. Fel se fogja, de ha véletlenül ért is 1-2 szót, akkor se csinálja úgy, mert a SoDI jobban tudja aSoDI. Megköszönni meg végképp nem fogja, előbb ismeri be a masztipartis kommentet.
szerintem egy screenshotot akarnak kicsalni belőle, könyvjelzőkkel.
Jan 08, 2018 21:28:49
infótroll
Jan 08, 2018 21:32:27
Ja, ne trollkodjak már a SoDi-val,Az más. Értyem. NSZKSZ. Soha többet nem írok ide
Troll trollnak NEM farkasa Hahó! Mi történt trollégák? Felhígult a tanszék... Jövő héten kiiratkozok, mert
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jan 08, 2018 21:32:27
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 21:36:13
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jan 08, 2018 21:36:13
infótroll
Jan 08, 2018 21:40:07
Nincs kedvem. IP látó Irén megmondja, hogy rendes, aktív troll vagyok, nem pedig gurulka/panelhégel.
Jan 08, 2018 21:40:07
broni
Jan 08, 2018 21:46:34
holnap palvin interju?,ehetk??????????lécci!!!!!!!!!!!!viszek virágot!!!!!!!!!!!
Jan 08, 2018 21:46:34
Buzivonat
Jan 08, 2018 21:48:38
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jan 08, 2018 21:48:38
infótroll
Jan 08, 2018 21:51:24
Pont az volt a terv, hogy valami ordas nagy faszságot csináltatok vele, amivel jól feltartottam volna. Mindegy.
Infótroll kiszáll
Jan 08, 2018 21:51:24
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 21:54:59
Infótroll kiszáll
Infótroll kiszáll
Ehelyett inkább egy jót picsogtál, ahelyett, hogy elengedted volna. Ügyes.
Jan 08, 2018 21:54:59
sodika
Jan 08, 2018 21:55:21
Mindegy, leszarom.
Ezt írtam meg az ügyfélnek.
Tárgy: sajnos nem tudom az új állapothoz hozzáigazítani a webmentőt, mert zavaros az új állapot
Üdvözletem.
Sajnos a Webmentőnél a kért módosítást nem tudom megoldani. Hiába cserélem ki a szerver nevét 2-es végűre, mint ahogy ezt már decemberben is megtettem, a dolog nem működik A szerverre való bejelentkezés módja is egészen más lettt, mint eddig volt, illetve ami az eredeti Microsoft SQL Server Express telepítés esetén érvényes.
Azt ajánlom, legyen minden egyes SQL szerver leszedve a gépről, meg minden Visual Studio, és hasonló, és az eredeti leírásomnak megfelelően legyen minden újratelelepítve.
Kiss Endre
--
Ennyi
Tárgy: sajnos nem tudom az új állapothoz hozzáigazítani a webmentőt, mert zavaros az új állapot
Üdvözletem.
Sajnos a Webmentőnél a kért módosítást nem tudom megoldani. Hiába cserélem ki a szerver nevét 2-es végűre, mint ahogy ezt már decemberben is megtettem, a dolog nem működik A szerverre való bejelentkezés módja is egészen más lettt, mint eddig volt, illetve ami az eredeti Microsoft SQL Server Express telepítés esetén érvényes.
Azt ajánlom, legyen minden egyes SQL szerver leszedve a gépről, meg minden Visual Studio, és hasonló, és az eredeti leírásomnak megfelelően legyen minden újratelelepítve.
Kiss Endre
--
Ennyi
Jan 08, 2018 21:55:21
kínzó kérdés
Jan 08, 2018 21:56:11
Kisboros is informatikus. Miért nem segít a Sodinak?
Jan 08, 2018 21:56:11
Karandas
Jan 08, 2018 21:58:13
Endre!
A Webmentőt milyen számon kell hívni?
A Webmentőt milyen számon kell hívni?
Jan 08, 2018 21:58:13
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2018 21:59:48
x17)
Vagy add ki Artánynak alvállalkozásba, kell neki a takarmányravaló, hogyy meg ne fagyjon a gecibe ott Amerikában. Kvázi a főnökura lehetnél a hájhitlernek, Hahó!
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 22:00:04
Mindegy, leszarom.
Üdvözletem.
Kiss Endre
--
Ennyi
Üdvözletem.
Kiss Endre
--
Ennyi
Ezzel konkrétan azt jelented ki, hogy csak a te általad összegányolt formában képes létezni a kód, ha a megbízó fejleszteni akarná, akkor attól lehal. Ha én ilyen levelet kapnék a cégnek dolgozó IT supporttól, olyan felkérdezés lenne belőle, hogy azt nem teszik zsebre. Ha nem oldják meg pár napon belül a problémát, akkor pedig szerződést bontunk velük, sőt, ha lehetséges, akkor még egy pert is a nyakukba akasztunk. Egy kontár vagy, korcs. Ráadásul mi tudjuk, hogy kb. tíz percet legóztál vele, aztán feladtad, mert egyszerűen hülye vagy, és egy elavult gépen, elavult oprendszeren gányolsz.
Jan 08, 2018 22:00:04
sodika
Jan 08, 2018 22:00:31
Hetekig kotlottam 4 éve efölött a szar fölött.
Erre szétbassza a rendszergazdája.
Leszarom, oldja meg vele.
Jan 08, 2018 22:00:31
-
Jan 08, 2018 22:01:52
Ez elég gyenge magyarázat sodrák.... Hát mi lesz igy az itthoniakkal? Anyád nem fog fázni?
Jan 08, 2018 22:01:52
sodika
Jan 08, 2018 22:03:06
Mert hogy felhasználónév meg jelszó, meg ne legyen sima Windows-os jelentkezés, meg újabb szervernév, meg anyámfasza.
Négy évig ment, faszért barmolják szét.
Jan 08, 2018 22:03:06
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 22:04:49
Hetekig kotlottam 4 éve efölött a szar fölött.
Púp, te más kódját nem érted, nem vagy képes kezelni, nem tudod hozzáigazítani a gányolt bughalmazodat. A te kódod is annyira kritikán aluli, hogy inkább újraíratták két hét alatt Ahmeddel, amit egy évig gányoltál a turkálósoknak.
Na ehhez rakd hozzá, hogy most két, számodra ismeretlen nyelven kéne dolgoznod, számodra ismeretlen környezetben, a Linuxban. Egy halál triviális és egyszerűen megoldható problémán véreztél el ma este is, a melóhelyeden ennél fényévekkel többet várnak tőled. Lehet, hogy nem volt jó ötlet telehazudni az önéletrajzodat? LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 08, 2018 22:04:49
William J. Blazkowicz
Jan 08, 2018 22:05:26
Faszomat már a melócsába sneci, legyen sörikézés meg hajnalig wolf!
Jól bokán lövöd az összes jövőnációt az első fejezetben 5. próbálkozására.
Jan 08, 2018 22:05:26
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 22:05:53
Mert hogy felhasználónév meg jelszó, meg ne legyen sima Windows-os jelentkezés, meg újabb szervernév, meg anyámfasza.
Mondd neked valamit az a szó, hogy fejlesztés, te debil? Négy év alatt változtak a cég igényei, amivel te nem vagy képes lépést tartani. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jan 08, 2018 22:05:53
-
Jan 08, 2018 22:06:06
Szóval ha jól értem, te egy publikus adatbázisba dolgoztattad a programodat?!
Jan 08, 2018 22:06:06
-
Jan 08, 2018 22:06:30
az IT szakma szégyene, hogy egy ilyen minőségtelen ember, egy ilyen félig fogyatékos félmillió felett kereshet
Jan 08, 2018 22:06:30
William J. Blazkowicz
Jan 08, 2018 22:07:02
Faszomat már a melócsába sneci, legyen sörikézés meg hajnalig wolf!
*jövőnácit bocsitypo
Jan 08, 2018 22:07:02
-
Jan 08, 2018 22:07:31
mit fél millió, az szégyen hogy ennek a fasznak a minimálbérnél többet fizetnek bárhol is.
Jan 08, 2018 22:07:31
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2018 22:07:54
x17)
Ejha Sneci, cak nem megint egy elégedetlen főnökúr? Micsoda csoda, hogy veled mindig csak ilyesmik történnek :D
Segítő Salamon
Jan 08, 2018 22:08:30
Te is tudod, Fifi, hogy ezt a feszültséget valahogy le kell vezetni. Ciccents egy sörikét, rázd ki a pitont, aztán jöhet egy hajnalig tartó Wolfmaraton, ahol a nácik helyére az otthoni megbízót képzelheted. Hidd el, sokkal hatékonyabban fogod tudni irtani őket, ha dühből csinálod! Csak egy karnyújtásra van a PS4. Mire vársz?
Jan 08, 2018 22:08:30
Hetyetye
Jan 08, 2018 22:09:38
Mert a rendszergazda álmában sem gondolta, hogy ilyen trágya geci munkát végzett a fejlesztő.
Jan 08, 2018 22:09:38
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2018 22:10:34
Ezzel sem értek egyet. Minimálbérért tisztességesen kitakarítják az irodánkat a takarítónők, a korcs munkája pedig mérhető anyagi kárt okoz minden megrendelőjének. Egyetlen fillér is sok azért a foskupacért, amit kiad a kezéből.
Jan 08, 2018 22:10:34
-
Jan 08, 2018 22:10:51
SoDI! Ne hallgass a balfasz megrendelőre, nem tudja mit akar. Persze, hogy neked van igazad, amikor a programod működött, Hahó! Inkább a megrendelőnek kéne bocsánatot kérnie, hogy beleszart a rendszeredbe!
Jan 08, 2018 22:10:51
sodika
Jan 08, 2018 22:10:55
Ez már kódja, az enyém, de 4 éve volt már, a fasz se emlékszik már, hogy volt ez.
Windows-os, MS SQL Server-es cucc. Akkor megoldottam, fasz se tudja, hogy van, ha megbukerálják a szerverkörnyezetet.
Windows-os, MS SQL Server-es cucc. Akkor megoldottam, fasz se tudja, hogy van, ha megbukerálják a szerverkörnyezetet.
Jan 08, 2018 22:10:55
sodika
Jan 08, 2018 22:13:28
Oldja meg a rendszergazdájuk, attól rendszergazda, hogy működjenek a dolgok, amikor telepítget faszságokat. Ne nekem kelljen hozzáigazítani a programozkat, fasz ki van már.
Jan 08, 2018 22:13:28
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem kell, szabadidő kell.
Bassza meg.