Nem ott tudta meg az illető, de látszik, hogy alig 10-20 perccel korábban. Vazz, ez az ember még az egynapos jövő pénteki szabiját tervezte tegnapelőtt, ÉS a jövő heti rendszergazda-meeting meghívott vendége még a ma délutáni állapot szerint is. Konkrét meeting-meghívók mentek ki neki, mintha minden rendben lenne. JÉZUSOM.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mi az ott a homlokán?
Eszem ágában sincs. Pont hogy feledtetni próbálok mindent a nagyon lelkes proaktívkodással. :)
Mostantól, bazmeg, a kávénál olyan hangosan és vidáman fogok mindenkinek köszönni szemkontaktust keresve, mint az állat. :D
Például. :D
Majd mosolyogva búcsúznak tőled :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hát be. Mert nem értem, mi történhetett, ez az ember ugyanúgy dolgozott, azalapján amit megértek, mint a másik. Jó, persze nem sok fogalmam van arról, hogy miért voltak eddig ketten, meg hogy miért vettek még fel egy gyakornokot is, meg hogy miért van az irodában külön szerverterem, amikor a mi csapatunk olyan szerverrel dolgozik, ami fizikailag Hamburgban van, szóval nem teljesen vágom, mit is csinálnak ezek az adminok egész nap, de ez akkor is durva. Csak azért zavar, mert így nem is tudom átláni a tevékenységéről érkező emailek alapján, mi a fenét csinált ez az ember másként, mint a másik admin.
Kint hagyta a herbált az asztalon.
Késő. Senkivel nem építettél kapcsolatot, ebédelni is egyedül jársz.
Észre sem fogják venni, hogy már nem vagy ott. Max annyit jegyeznek meg, hogy valamiért már nincs büdös.
Ez kevés lesz. Hívd meg a kollégákat hétvégi sütögetésre, reptetésre valami parkba ez jó vlogtéma lenne és a cégnél is híre menne.
Nem szoktam figyelni, a folyadékra koncentrálok, a körülötte lévő embereket majdhogynem leszarom, tereptárgyak. :DDD
De mostantól figyelek erre is, meg minden másra is.
Merthogy jézusom.
Na jó, túlzásokba nem esek. :D
De azért minimális, ésszerű érdeklődést mostantól mutatok minden iránt :DDDD
Na ezek a tereptárgyak fognak kirúgni.
Nem, csak nem tudom hirtelen értelmezni a ma történteket. :D
Mi a fasz volt ez.
Ez egy demóverzió volt. Hogy tetszett?
Figyelj... eddig mit csináltam?
1) sokáig ők nem adtak feladatot, de ez nem az én hibám, szerintük se
2) túlságosan bíztam egy külső könyvtárban, hogy tényleg dob kivételt, amikor nem is. mostantól nincs ilyen bizalmam, minden ki lesz próbálva. levontam a tanulságot, ez jó
3) a vezető fejlesztő MINDEN észrevételét maximálisan beépítettem a munkámba. ha töretlen fejlődést nézzük, tökre hozom, ami elvárható
Szóval bizakodó vagyok továbbra is.
Szeretném itt eltölteni a következő minimum 5 évet.
Mániás szakaszban van a fogyatékos, meg se próbáld leállítani.
Szerintem gondolkodhatnak a megítélésemen, de szerint pont fasza, mert a folyamatosan töretlen fejlődés türkében csak jól jöhetek ki belőle. :)
Nem, a következő kb. 5 évemet továbbra is itt képzelem el.
És holnaptól ezt látni is lehet majd rajtam, ez tuti. :)))
Na fürdés, csá.
Naná, mint ahogy eddig is a pozitív forgatókönyvek váltak valóra.
A devizahiteles haver is fizetni fog, meglásd! :DDD
Neki ma volt olyan ötlete, hogy vegyek fel 7 millió bankhitelt a német fizetésemre egy magyar banktól, és vegyem meg a házat én. De elvetettem, mert engem max. olyan ingatlan érdekel, ami kiadható elbérlőnek, egy magyarországi nyaraló számomra most értéktelen.
Pont ellenkezőleg: annyira lesz alapvető a jókedvem, hogy holnaptól a melóba is magammal viszem. :)
A trollok beférkőztek a baráti körödbe is?
Ha magaddal viszed a mostani jókedved, akkor bekúrva mész dolgozni. Shiker lesz.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Nagyon jó vételt csinálnék.
Ami igaz is lenne, ha úgy működne a dolog, hogy egy 21 milliós lakásba 120 ezer forintért lehet albérlőt találni, akkor egy 7 milliós házba 40 ezerért. 40 ezer passzív bevétel, hurrá, mondanám. De így nem okés.
oszlik az autiköd, geccci
sodi! Bármikor kirúghatnak!
*menekülnek az ágyneműtartóba*
megmondtam, hogy jönni fog hamarosan egy váratlan esemény, amitől kiborulsz, mert pszichikailag és mentálisan hullagyenge vagy.
és jéééé, így lett.
Velem de, de mással igen.
Na mindegy
csá
vlogvágás
annyira hullagyenge vagy, hogy még attól is kiborultál, hogy mást rúgtak ki.
Endre, egy ilyen kirúgást normál esetben hetekkel előtte megterveznek. Az alany háta mögött lemeetingelik a dolgot, ki veszi át a melót, hogy fog menni a transition, stb. Mire a konkrét kirúgás megtörténik, a teljes vezetés már napok/hetek óta tudja, hogy elkerülhetetlen a dolog. Tehát ha Te most elkezdesz masnizni meg vigyorogni, csak még hülyébbnek fognak nézni. Valami elindult nálatok, gondolom megunták a főnökurak, hogy olyan embereket kell fizetni, akik nem csinálnak semmit. Az is lehet, hogy csak egy redundáns pozíciót zártak be, és így indokolták. Ki tudja? Lényegtelen is. A lényeg az az, hogy nem egy hét meg nem pár nap munkája alapján hoznak meg egy ilyen döntést. Úgy lehet erre felkészülni, hogy értesz a szakmádhoz és jól dolgozol. És még akkor is bebaszhat, hogy menni kell!
Na jó, Endre, most már bevallhatod, hogy csak szopatsz minket :D Meg kellett volna venni, és kiadni, és ott a passzív jövedelem! :D
tényleg hasonló a szitu. és a vége is.
Ezért indulok ki abból, hogy engem ez nem érint, és hozok konstans kompetens és vidám embert, hogy ne is érintsen.
miért hazudsz magadnak? ha nem érintene téged, akkor nem lennél most kiborulva. pontosan tudod te, hogy gyenge a teljesítményed, és ezért félsz.
Pontosan tudom, hogy fejlődő tendenciájú, és ez megnyugtat.
Az biztos, hogy mostantól nagyon proaktívnak kell lenni.
Akkor már azt is értjük, hogy miért küldtek hozzá Veráék utolsó szívességként.
és téged már 2 helyről kirúgtak. érik a harmadik is.
sheriffes paródiarovatot mutasd meg nekik
a főnök úr:
endre, láttuk, hogy látványosan aggódtál, de ide ez kevés. itt jól kellett volna dolgozni, nem látványt produkálni.
Úgyhogy tényleg ez a válaszom. Majd akkor kezdek el csajozni, ha valahol már a 13. hónap elején is melózok.
Értem én, hogy azt írja most valaki, hogy 13. hónapo után sincs teljes biztonság. Ok, erre próbálok odafigyelni. :))gyagyás, matyarázd már, h mi köze a munkahelyednek a csajozáshoz? be akarod vinni magaddal az íróasztalodhoz és az akadályozna a munkában?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Produktívnak kéne lenni Gyagyás, nem proaktívnak, kamuflázs kóklerekkel tele a padlás, és mint látod ez a főnökurak számára is nyilvánvalóvá vált.
Te is repülni fogsz, csak előtte még vigyorogsz egy kicsit :D
Ami ugye egyáltalán nem lesz átlátszó, mi? :D
Fráter???
Szaros 130 euróról beszélünk. Ugyanmár.
És nyissál teaházat. Hahahaha!
Amíg a nem érzem a 13. hónap első napján biztosnak az egzisztenciámat, nem terhelem magam egy párkapcsolat ápolásának nyűgével is. Akkor viszont már igen.
Endre! Szedd össze magad a kurvaistenit már!
Nem értem mit őrjöngsz, állítólag becsülettel és alaposan végzed a munkád, ha fogást is lehet rajta találni, az csak más ügyetlensége miatt lehet.
Miért nem nyugszol le a picsába, hiszen nincs félnivalód.
Vagy...?
xDDDDDDDD
Aki heteroszexuális, annak nem nyűg egy párkapcsolat, hanem ellenkezőleg, segítség, vagy vigasz a nehéz időkben.
Annak viszont, aki buzi, de heterónak hazudja magát...
esélyed sincs egy párkapcsolatra, ébredj már fel!
ki járna egy debillel, akinek 37 évesen még nem volt egyetlen kapcsolata sem, nincsenek barátai, stb.
Egyáltalán nem érted a felnőttek világát, ugye?
Kezdj csak el proaktívkodni látványosan és írj hosszú körleveleket, hogy mire számítson a Sodi, mert hétvégén sok sörike végzi majd szisszenéssel.
Ja és nyalizz, vigyél kávét meg csokit mindenkinek.
De legjobb hogy ha holnap megjelensz a robothadsereggel és felajánlod a hétvégi takarításhoz őket. Hogy szokhasd az új munkaköröd.
Szerző:
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:36:30
Válasz
(4)
x17)
Válasz
(4)
Sneci holnap kérdezd meg a főnökurat hogy mi a véleménye az eddigi tevékenységedről!
sodika
May 24, 2018 20:36:33
Az, hogy az egész team előtt rúgnak ki valakit, az azt jelenti, hogy egy vérgeci turbókapitalista faszkalap a munkaadód. Ez lesz a te személyes poklod.
Nem ott tudta meg az illető, de látszik, hogy alig 10-20 perccel korábban. Vazz, ez az ember még az egynapos jövő pénteki szabiját tervezte tegnapelőtt, ÉS a jövő heti rendszergazda-meeting meghívott vendége még a ma délutáni állapot szerint is. Konkrét meeting-meghívók mentek ki neki, mintha minden rendben lenne. JÉZUSOM.
May 24, 2018 20:36:33
kínzó kérdés
May 24, 2018 20:36:38
Azért a vekni nagyon erősen őszül. Már ahol még van rajta szőrcsomó.
Mi az ott a homlokán?
May 24, 2018 20:36:38
sodika
May 24, 2018 20:37:15
Sneci holnap kérdezd meg a főnökurat hogy mi a véleménye az eddigi tevékenységedről!
Eszem ágában sincs. Pont hogy feledtetni próbálok mindent a nagyon lelkes proaktívkodással. :)
May 24, 2018 20:37:15
Elsőéves
(
x3)
May 24, 2018 20:37:23
x3)
Üdv a felnőttek világában Endre, ahol nem csak és kizárólag racionális és emailek mentén levezethető dolgokból vonnak le következtetéseket a munkaadók.
Lehet, hogy a fickó mindent jól csinált, csak egy egyeztetésen volt egy rossz félmondata, amiből azt szűrték le, hogy ez egy dilettáns fasz. Corporate környezetben ennyi bőven elég.
A hétvégén benne voltam egy sportverseny európai állomásának szervezőbizottságában, ahol az egyik 25 éve a szakmában dolgozó technikust a többnapos verseny kellős közepén baszták ki, mert rossz CD-t tett be az olvasóba.
25 éve a pályán volt, csak éppen a legkényesebb pillanatban a Görögöknél tette be az Osztrákok zenéjét. Az Osztrákok képviseletében pedig 3 Görög származású sportoló indult, akiket emiatt az egész Görög szövetség egy emberként gyűlöl.
Ez pont elég volt ahhoz, hogy a verseny fővédnöke személyesen üvöltözzön az egész itteni szervezőbizottsággal majd személyesen rúgassa ki az embert.
Pedig lehet szegény technikus csóka is másképp tervezte a napját. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Lehet, hogy a fickó mindent jól csinált, csak egy egyeztetésen volt egy rossz félmondata, amiből azt szűrték le, hogy ez egy dilettáns fasz. Corporate környezetben ennyi bőven elég.
A hétvégén benne voltam egy sportverseny európai állomásának szervezőbizottságában, ahol az egyik 25 éve a szakmában dolgozó technikust a többnapos verseny kellős közepén baszták ki, mert rossz CD-t tett be az olvasóba.
25 éve a pályán volt, csak éppen a legkényesebb pillanatban a Görögöknél tette be az Osztrákok zenéjét. Az Osztrákok képviseletében pedig 3 Görög származású sportoló indult, akiket emiatt az egész Görög szövetség egy emberként gyűlöl.
Ez pont elég volt ahhoz, hogy a verseny fővédnöke személyesen üvöltözzön az egész itteni szervezőbizottsággal majd személyesen rúgassa ki az embert.
Pedig lehet szegény technikus csóka is másképp tervezte a napját. :D
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:38:34
x17)
Gyagyás nagyon kattog az autiméter, látom a kirúgásocska beakadt :D
sodika
May 24, 2018 20:38:35
Ez lesz a te személyes poklod.
Mostantól, bazmeg, a kávénál olyan hangosan és vidáman fogok mindenkinek köszönni szemkontaktust keresve, mint az állat. :D
May 24, 2018 20:38:35
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:39:05
x17)
Majd mosolyogva búcsúznak tőled :D
Inidiai kolléga
May 24, 2018 20:39:27
Snecinek jó referenciái vannak, meg érti is a szakmáját, nem kell aggódnia.
May 24, 2018 20:39:27
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:40:36
x17)
Sneci a most kibaszott gyerek se köszönt a kávézásnál? Például. :D
sodika
May 24, 2018 20:41:08
Gyagyás nagyon kattog az autiméter, látom a kirúgásocska beakadt :D
Hát be. Mert nem értem, mi történhetett, ez az ember ugyanúgy dolgozott, azalapján amit megértek, mint a másik. Jó, persze nem sok fogalmam van arról, hogy miért voltak eddig ketten, meg hogy miért vettek még fel egy gyakornokot is, meg hogy miért van az irodában külön szerverterem, amikor a mi csapatunk olyan szerverrel dolgozik, ami fizikailag Hamburgban van, szóval nem teljesen vágom, mit is csinálnak ezek az adminok egész nap, de ez akkor is durva. Csak azért zavar, mert így nem is tudom átláni a tevékenységéről érkező emailek alapján, mi a fenét csinált ez az ember másként, mint a másik admin.
May 24, 2018 20:41:08
B László
May 24, 2018 20:41:21
4,5 év után rúgtak ki azonnali hatállyal az első munkahelyemről :D Biztiőrrel kisértettek ki, bizony, kartondobozzal a kezemben
a szipuszacskó a fejeden volt még???))))))))))))))
a szipuszacskó a fejeden volt még???))))))))))))))
Kint hagyta a herbált az asztalon.
May 24, 2018 20:41:21
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:41:26
x17)
Ja és a szemkontaktusnál ne felejtsd el jóóóó tágra nyitni a szemeidet, nehogy autistának nézzenek!
kapcsford
May 24, 2018 20:41:31
Késő. Senkivel nem építettél kapcsolatot, ebédelni is egyedül jársz.
Észre sem fogják venni, hogy már nem vagy ott. Max annyit jegyeznek meg, hogy valamiért már nincs büdös.
May 24, 2018 20:41:31
Inidiai kolléga
May 24, 2018 20:42:03
Ez kevés lesz. Hívd meg a kollégákat hétvégi sütögetésre, reptetésre valami parkba ez jó vlogtéma lenne és a cégnél is híre menne.
May 24, 2018 20:42:03
sodika
May 24, 2018 20:42:07
Sneci a most kibaszott gyerek se köszönt a kávézásnál?
Nem szoktam figyelni, a folyadékra koncentrálok, a körülötte lévő embereket majdhogynem leszarom, tereptárgyak. :DDD
Merthogy jézusom.
May 24, 2018 20:42:07
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:42:51
x17)
Vége a stressznélküli nyuginak Gyagyásh? Pedig azt hitted milyen jól megmelegedett a picsád az egynadrágban ott a cégnél mi?
Szerinted lesz fizetésemelés? XDD
Szerinted lesz fizetésemelés? XDD
sodika
May 24, 2018 20:43:19
Na jó, túlzásokba nem esek. :D
De azért minimális, ésszerű érdeklődést mostantól mutatok minden iránt :DDDD
May 24, 2018 20:43:19
kapcsford
May 24, 2018 20:43:22
Merthogy jézusom.
Merthogy jézusom.
Na ezek a tereptárgyak fognak kirúgni.
May 24, 2018 20:43:22
sodika
May 24, 2018 20:43:56
Vége a stressznélküli nyuginak Gyagyásh?
Mi a fasz volt ez.
May 24, 2018 20:43:56
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:44:18
x17)
Szerinted ha kirúgásocskánál itt is elkezdesz óbégatni meg a csápjaiddal csapkodni mint a múltkor, hogy ilyen meg olan referenciát adjanak, szerinted nem fognak kidobatni a biztiorkokkal?
Univerzum
May 24, 2018 20:44:45
Mi a fasz volt ez.
Mi a fasz volt ez.
Ez egy demóverzió volt. Hogy tetszett?
May 24, 2018 20:44:45
sodika
May 24, 2018 20:45:11
Na mindegy, holnaptól kurvára proaktív leszek. :D
Az biztos, hogy azt a hatást NÁLAM elérték, hogy KURVÁRA becsülöm magam, meg azt, hogy ez nem velem történt.
Szóval ezt holnaptól lehet, hogy érezni is lehet majd rajtam.
Sőt: biztos. :)))
na csá
Az biztos, hogy azt a hatást NÁLAM elérték, hogy KURVÁRA becsülöm magam, meg azt, hogy ez nem velem történt.
Szóval ezt holnaptól lehet, hogy érezni is lehet majd rajtam.
Sőt: biztos. :)))
na csá
May 24, 2018 20:45:11
-
May 24, 2018 20:45:12
megnezhetned te is a feleves munkadat, es elgondolkodhatnal rajta, hogy az a par teszt amit irtal, eleg lesz e? szerinted eleget teljesitettel?
May 24, 2018 20:45:12
Inidiai kolléga
May 24, 2018 20:46:52
Lehet, hogy kéne új melót nézned. Jobb ha te lépsz le, mint ha kirúgnak.
May 24, 2018 20:46:52
-
May 24, 2018 20:47:21
Recskás, írd még le 23 féle variációban hogy kirúgták a csávót, mert hülyék vagyunk és nem fogtuk fel.
May 24, 2018 20:47:21
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:47:28
x17)
Endre szerinted azért tartanak a cégnél, amit csinálsz? Vagy csak elfelejtettek kirúgni, mint a múltkor? :D
sodika
May 24, 2018 20:47:42
megnezhetned te is a feleves munkadat, es elgondolkodhatnal rajta, hogy az a par teszt amit irtal, eleg lesz e? szerinted eleget teljesitettel?
Figyelj... eddig mit csináltam?
1) sokáig ők nem adtak feladatot, de ez nem az én hibám, szerintük se
2) túlságosan bíztam egy külső könyvtárban, hogy tényleg dob kivételt, amikor nem is. mostantól nincs ilyen bizalmam, minden ki lesz próbálva. levontam a tanulságot, ez jó
3) a vezető fejlesztő MINDEN észrevételét maximálisan beépítettem a munkámba. ha töretlen fejlődést nézzük, tökre hozom, ami elvárható
Szóval bizakodó vagyok továbbra is.
Szeretném itt eltölteni a következő minimum 5 évet.
May 24, 2018 20:47:42
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:48:16
x17)
Recskás, írd még le 23 féle variációban hogy kirúgták a csávót, mert hülyék vagyunk és nem fogtuk fel.
Mániás szakaszban van a fogyatékos, meg se próbáld leállítani.
sodika
May 24, 2018 20:48:39
Endre szerinted azért tartanak a cégnél, amit csinálsz? Vagy csak elfelejtettek kirúgni, mint a múltkor? :D
Szerintem gondolkodhatnak a megítélésemen, de szerint pont fasza, mert a folyamatosan töretlen fejlődés türkében csak jól jöhetek ki belőle. :)
May 24, 2018 20:48:39
sodika
May 24, 2018 20:49:40
Lehet, hogy kéne új melót nézned. Jobb ha te lépsz le, mint ha kirúgnak.
Nem, a következő kb. 5 évemet továbbra is itt képzelem el.
És holnaptól ezt látni is lehet majd rajtam, ez tuti. :)))
Na fürdés, csá.
May 24, 2018 20:49:40
-
May 24, 2018 20:49:58
Sodi, gondolj a drónra és arra a 20 percre amíg önfeledten játszhattál vele, mert mostantól ettől elköszönhetsz.
May 24, 2018 20:49:58
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 20:50:58
x17)
sodika
May 24, 2018 20:53:36
Neki ma volt olyan ötlete, hogy vegyek fel 7 millió bankhitelt a német fizetésemre egy magyar banktól, és vegyem meg a házat én. De elvetettem, mert engem max. olyan ingatlan érdekel, ami kiadható elbérlőnek, egy magyarországi nyaraló számomra most értéktelen.
May 24, 2018 20:53:36
sodika
May 24, 2018 20:53:50
Na jó, fürdés és vlogvágás.
csá
csá
May 24, 2018 20:53:50
sodika
May 24, 2018 20:54:18
Sodi, gondolj a drónra és arra a 20 percre amíg önfeledten játszhattál vele, mert mostantól ettől elköszönhetsz.
Pont ellenkezőleg: annyira lesz alapvető a jókedvem, hogy holnaptól a melóba is magammal viszem. :)
May 24, 2018 20:54:18
-
May 24, 2018 20:54:38
pedig ez jó ötletnek tűnik
May 24, 2018 20:54:38
Univerzum
May 24, 2018 20:55:38
Látványosan beszartál Recskás, de van is okod rá.
May 24, 2018 20:55:38
sodika
May 24, 2018 20:55:44
Egyébként érdemes lehet jelszóval védenem a drónt. Mert elvileg így abban a pár másodpercben, amíg a drónt már bekapcsoltam, a távirányítót még nem, egy ugyanilyen távirányítóval bárki átvehetné az eszköz felett az irányítást. Ez nem kötelező beállítás, nem is aktív, de talán ajánlott, LOL :DDD
na fürés, csá
na fürés, csá
May 24, 2018 20:55:44
sodika
May 24, 2018 20:57:40
Egyébként igen: ez kb. 50%-ban annyira megrázott, mintha velem történt volna.
na fürdés, csá
na fürdés, csá
May 24, 2018 20:57:40
Sodika régi haverja
May 24, 2018 20:58:56
Hogy itt, ezen a helyen, ennek az embernek a szájából el tud hanhozni bármikor, bárkivel kapcsolatban ennyire nyers mondat, ez ma [b]sokként ért[b].
"sajnos nem maradhat a cégnél"
Lehet, hogy az én lelkem túl érzékeny, de nekem ez nagyon brutális mondat. Sokként ért, hogy ilyen mondat elhangzása, masni, tompítás, körítés, csomagolás nélkül itt el tud hangozni.
NAGYON DURVA...
Na mindegy.
Kajálás, fürdés és vlogvágás.
csá
"sajnos nem maradhat a cégnél"
Lehet, hogy az én lelkem túl érzékeny, de nekem ez nagyon brutális mondat. Sokként ért, hogy ilyen mondat elhangzása, masni, tompítás, körítés, csomagolás nélkül itt el tud hangozni.
NAGYON DURVA...
Na mindegy.
Kajálás, fürdés és vlogvágás.
csá
May 24, 2018 20:58:56
-
May 24, 2018 21:00:19
Neki ma volt olyan ötlete, hogy vegyek fel 7 millió bankhitelt a német fizetésemre egy magyar banktól, és vegyem meg a házat én.
May 24, 2018 21:00:19
Szóbeli Szerződés
(
x2)
May 24, 2018 21:01:26
x2)
Ha magaddal viszed a mostani jókedved, akkor bekúrva mész dolgozni. Shiker lesz.
-
May 24, 2018 21:10:14
Neked még azt sem fogják mondani, hogy sok mindent elintézett.
May 24, 2018 21:10:14
broni
May 24, 2018 21:11:51
na, ima, aztán megyek gyújtost hasogatni!!!!!!!!!!!!!
May 24, 2018 21:11:51
sodika
May 24, 2018 21:13:55
Nagyon jó vételt csinálnék.
Ami igaz is lenne, ha úgy működne a dolog, hogy egy 21 milliós lakásba 120 ezer forintért lehet albérlőt találni, akkor egy 7 milliós házba 40 ezerért. 40 ezer passzív bevétel, hurrá, mondanám. De így nem okés.
May 24, 2018 21:13:55
sodika
May 24, 2018 21:15:08
Azért nem okés, mert a dolgok sajnos nem így működnek.
Nem lenne bele 40 ezerért albérlő.
May 24, 2018 21:15:08
Schwezoff Dávid
May 24, 2018 21:20:08
oszlik az autiköd, geccci
sodi! Bármikor kirúghatnak!
May 24, 2018 21:20:08
eretnekek
May 24, 2018 21:20:36
*menekülnek az ágyneműtartóba*
May 24, 2018 21:20:36
-
May 24, 2018 21:20:39
hát vedd ki te a házat!
May 24, 2018 21:20:39
-
May 24, 2018 21:21:08
Nem velem történt, de megijesztett és kiborított.
ENNYI
Na csá. evés, fürdés, vlogvágás
ENNYI
Na csá. evés, fürdés, vlogvágás
megmondtam, hogy jönni fog hamarosan egy váratlan esemény, amitől kiborulsz, mert pszichikailag és mentálisan hullagyenge vagy.
és jéééé, így lett.
May 24, 2018 21:21:08
Univerzum
May 24, 2018 21:22:31
Már készül a meglepetés Endre XDDD
May 24, 2018 21:22:31
sodika
May 24, 2018 21:23:49
Na mindegy
csá
vlogvágás
May 24, 2018 21:23:49
-
May 24, 2018 21:27:30
Na mindegy
csá
vlogvágás
Na mindegy
csá
vlogvágás
annyira hullagyenge vagy, hogy még attól is kiborultál, hogy mást rúgtak ki.
May 24, 2018 21:27:30
töppedt buzigolyók
May 24, 2018 21:27:49
Merthogy jézusom.
Merthogy jézusom.
Endre, egy ilyen kirúgást normál esetben hetekkel előtte megterveznek. Az alany háta mögött lemeetingelik a dolgot, ki veszi át a melót, hogy fog menni a transition, stb. Mire a konkrét kirúgás megtörténik, a teljes vezetés már napok/hetek óta tudja, hogy elkerülhetetlen a dolog. Tehát ha Te most elkezdesz masnizni meg vigyorogni, csak még hülyébbnek fognak nézni. Valami elindult nálatok, gondolom megunták a főnökurak, hogy olyan embereket kell fizetni, akik nem csinálnak semmit. Az is lehet, hogy csak egy redundáns pozíciót zártak be, és így indokolták. Ki tudja? Lényegtelen is. A lényeg az az, hogy nem egy hét meg nem pár nap munkája alapján hoznak meg egy ilyen döntést. Úgy lehet erre felkészülni, hogy értesz a szakmádhoz és jól dolgozol. És még akkor is bebaszhat, hogy menni kell!
May 24, 2018 21:27:49
-
May 24, 2018 21:28:46
elkezdett mindegyezni!
annyira ki van borulva, mint amikor andi szopatta.
May 24, 2018 21:28:46
töppedt buzigolyók
May 24, 2018 21:31:05
Na jó, Endre, most már bevallhatod, hogy csak szopatsz minket :D Meg kellett volna venni, és kiadni, és ott a passzív jövedelem! :D
May 24, 2018 21:31:05
whatkabát?
May 24, 2018 21:31:29
elkezdett mindegyezni!
tényleg hasonló a szitu. és a vége is.
May 24, 2018 21:31:29
-
May 24, 2018 21:34:36
sneci a főnök úr lesz az új andi? lesz péküjjünk ki videó?
May 24, 2018 21:34:36
-
May 24, 2018 21:35:23
lesz még itt ideggörcs, hamarabb mint gondolnánk :)
May 24, 2018 21:35:23
-
May 24, 2018 21:37:49
holnap rettegve fog bemenni a melóba a sodi. vajon kirúgják?
May 24, 2018 21:37:49
sodika
May 24, 2018 21:39:31
A lényeg az az, hogy nem egy hét meg nem pár nap munkája alapján hoznak meg egy ilyen döntést.
Ezért indulok ki abból, hogy engem ez nem érint, és hozok konstans kompetens és vidám embert, hogy ne is érintsen.
May 24, 2018 21:39:31
sodika
May 24, 2018 21:42:00
Igen, folyamatosan küldenek el ezt-azt, szóval valószínűleg racionalizálás van. Ezért kell kurva proaktívan hasznosnak igyekezni lenni. :)
May 24, 2018 21:42:00
-
May 24, 2018 21:43:32
Oké, a legjobban az zavar, hogy vagy ugyan egy szakmai papírom belőle, de hiába nézegetem az eseménylogokat, egyszerűen nem tudom értelmezni, hogy mégis mi lehet a különbség a maradó rendszergazda, és a most kirúgott tevékenysége között. Mind a kettő állítgatja az IP-ket folyton, meg bővítgetni a dokumentációt. Szóval nyomja.
Ráadásul 4 hónapja letelt a próbaideje. És BUMM, megy.
Úgyhogy tényleg ez a válaszom. Majd akkor kezdek el csajozni, ha valahol már a 13. hónap elején is melózok.
Értem én, hogy azt írja most valaki, hogy 13. hónapo után sincs teljes biztonság. Ok, erre próbálok odafigyelni. :))
hol es hogyan fogsz csajozni? Mik a tervek? Ráadásul 4 hónapja letelt a próbaideje. És BUMM, megy.
Értem én, hogy azt írja most valaki, hogy 13. hónapo után sincs teljes biztonság. Ok, erre próbálok odafigyelni. :))
May 24, 2018 21:43:32
-
May 24, 2018 21:44:12
miért hazudsz magadnak? ha nem érintene téged, akkor nem lennél most kiborulva. pontosan tudod te, hogy gyenge a teljesítményed, és ezért félsz.
May 24, 2018 21:44:12
sodika
May 24, 2018 21:45:56
Jó, csak erről az egészről nekem az jut eszembe, amit a hamburgi néger reagált, amikor elküldtek az első helyről.
- Miért, mit csináltál?
Majd hozzátette, hogy ő 20 éve van a jelenlegi helyén.
Oké, ápoló egy elmegyógyintézetben, de azért van abban valami, amit mond, hogy ha ember nem csinál nagy bajt, akkor nem szabadna elküldeni.
- Miért, mit csináltál?
Oké, ápoló egy elmegyógyintézetben, de azért van abban valami, amit mond, hogy ha ember nem csinál nagy bajt, akkor nem szabadna elküldeni.
May 24, 2018 21:45:56
-
May 24, 2018 21:46:02
s hogyan nyilvanul meg a vidamsagod? Folyamatosan vigyorogsz pudvas fogaiddal es kozben ugy csinalsz mintha ertened amit mondanak ill. ertenel ahhoz ami a feladatod lenne. Recskas nekem az ah erzesem hogy ezt a melohelyet te csak kitalaltad. May 24, 2018 21:46:02
sodika
May 24, 2018 21:46:58
May 24, 2018 21:46:58
-
May 24, 2018 21:47:04
Jó, csak erről az egészről nekem az jut eszembe, amit a hamburgi néger reagált, amikor elküldtek az első helyről.
- Miért, mit csináltál?
+ ha beleillik a munkahelyi kornyezetbe, nem utaljak pofajat stb. - Miért, mit csináltál?
May 24, 2018 21:47:04
töppedt buzigolyók
May 24, 2018 21:48:17
- Miért, mit csináltál?
- Miért, mit csináltál?
Akkor már azt is értjük, hogy miért küldtek hozzá Veráék utolsó szívességként.
May 24, 2018 21:48:17
-
May 24, 2018 21:48:24
megfenyegettek hogy kirugnak raktaros allasbol?proaktivtan tologasd a bekat Az biztos, hogy mostantól nagyon proaktívnak kell lenni.
May 24, 2018 21:48:24
-
May 24, 2018 21:48:25
- Miért, mit csináltál?
- Miért, mit csináltál?
és téged már 2 helyről kirúgtak. érik a harmadik is.
May 24, 2018 21:48:25
May 24, 2018 21:50:01
sneci, vicceket meséljél a kollégáknak azzal bevágódsz hidd el, reggelig csak megtanulsz párat.
May 24, 2018 21:50:01
-
May 24, 2018 21:51:01
sneci, vicceket meséljél a kollégáknak azzal bevágódsz hidd el, reggelig csak megtanulsz párat.
majd felirja fonetikusan May 24, 2018 21:51:01
May 24, 2018 21:55:50
Látod gnóm, még a hamburgi néger is el tudja látni a munkáját már két évtizede. téged két év alatt két helyről rúgtak ki. örülsz, ha megtartod a mostani melócsát.
May 24, 2018 21:55:50
sodika
May 24, 2018 21:56:43
Nem, a vezető fejlesztő most azt találta ki, hogy a sprintből hétralévő egy héten foglalkozzunk Jenkins felszripteléssel a folyamatosan deployment érdekében. Én meg azt gondoltam ki, hogy ezzel kapcsolatban kicsit aggódni fogok, hogy jaj, hát ez a sprint meetningen kedden nem esett szóba, és hogy a projektvezető kislány rábólintott-e, hogy emeljük be ezt a mostani sprintbe.
Persze valójában nem érdekel a scrum szerinti haladás, de szerintem NAGYON jól néz ki, ha úgy teszek, mintha nagyon a szívesen viselném, és mindent ahhoz vonatkoztatnék.
Persze valójában nem érdekel a scrum szerinti haladás, de szerintem NAGYON jól néz ki, ha úgy teszek, mintha nagyon a szívesen viselném, és mindent ahhoz vonatkoztatnék.
May 24, 2018 21:56:43
-
May 24, 2018 21:56:51
sheriffes paródiarovatot mutasd meg nekik
May 24, 2018 21:56:51
sodika
May 24, 2018 21:58:41
Mint ahogy az sem érdekelt, hogy mit szól az ügyfél a vezető fejlesztő által elbaszott deploymenthez, de nagyon büszke vagyok magamra, hogy látványosan aggódtam érte, hogy szabad-e nekünk olyat mondani neki, hogy "küldje újra az adatokat", és nem hogy ez nem kínos-e, azt neki kell jobban tudni, mert ő ismeri régebb óra az ügyfelet. :)
May 24, 2018 21:58:41
sodika
May 24, 2018 22:00:38
Jaj, jaj, jaj, megvan-e beszélve a projektmenedzser kislánnyal, hogy beemeljük az aktuális sprintbe. Nem érdekel, de jól néz ki, ha aggódok érte munaügyileg, ezért pl. ilyesmi miatt mostantól látványosan aggódni fogok. Például ilyesmire gondolok.
May 24, 2018 22:00:38
egyik néző
May 24, 2018 22:06:13
Ha igaz a sztorid, akkor én a helyedben nagyon be lennék fosva.
Érzed ugye, hogy neki sokkal jobbak a képességei és beszéli a helyi nyelvet-morgást.Őt simán elküldték próbaidő után..
Veled mi lesz Endre??
Ugye nagyon félsz és azért vettél ma is söröket?
Érzed ugye, hogy neki sokkal jobbak a képességei és beszéli a helyi nyelvet-morgást.Őt simán elküldték próbaidő után..
Veled mi lesz Endre??
Ugye nagyon félsz és azért vettél ma is söröket?
May 24, 2018 22:06:13
sodika
May 24, 2018 22:08:58
Ja, hát ijesztő, mert ez anyaginyelvi beszélő, korombeli szakemberről van szó. Ehhez képest ez WTF.
May 24, 2018 22:08:58
-
May 24, 2018 22:10:36
Jaj, jaj, jaj, megvan-e beszélve a projektmenedzser kislánnyal, hogy beemeljük az aktuális sprintbe. Nem érdekel, de jól néz ki, ha aggódok érte munaügyileg, ezért pl. ilyesmi miatt mostantól látványosan aggódni fogok. Például ilyesmire gondolok.
a főnök úr:
endre, láttuk, hogy látványosan aggódtál, de ide ez kevés. itt jól kellett volna dolgozni, nem látványt produkálni.
May 24, 2018 22:10:36
-
May 24, 2018 22:12:27
ha ennyire be vagy fosva, menj oda a főnök úrhoz már holnap, és kérdezd meg tőle, hogy téged is ki akar e rúgni.
May 24, 2018 22:12:27
-
May 24, 2018 22:12:56
Mi volt a vacsi?
May 24, 2018 22:12:56
xray
(
x21)
May 24, 2018 22:14:37
x21)
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 22:16:26
x17)
Produktívnak kéne lenni Gyagyás, nem proaktívnak, kamuflázs kóklerekkel tele a padlás, és mint látod ez a főnökurak számára is nyilvánvalóvá vált.
Te is repülni fogsz, csak előtte még vigyorogsz egy kicsit :D
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 22:19:39
x17)
Jaj, jaj, jaj, megvan-e beszélve a projektmenedzser kislánnyal, hogy beemeljük az aktuális sprintbe. Nem érdekel, de jól néz ki, ha aggódok érte munaügyileg, ezért pl. ilyesmi miatt mostantól látványosan aggódni fogok.
Ami ugye egyáltalán nem lesz átlátszó, mi? :D
-
May 24, 2018 22:20:42
Fráter???
May 24, 2018 22:20:42
xray
(
x21)
May 24, 2018 22:21:16
x21)
May 24, 2018 22:21:16
Ja, hát ijesztő, mert ez anyaginyelvi beszélő, korombeli szakemberről van szó. Ehhez képest ez WTF.
anyaginyelvi beszélő ....ez kurva jó nick :) May 24, 2018 22:21:16
-
May 24, 2018 22:21:47
Szaros 130 euróról beszélünk. Ugyanmár.
May 24, 2018 22:21:47
Galla Miki rovat
May 24, 2018 22:23:36
hát vedd ki te a házat!
És nyissál teaházat. Hahahaha!
May 24, 2018 22:23:36
Hiénaverő
(
x17)
May 24, 2018 22:26:22
x17)
Sneci te is tudod hogy a semmiért fizetnek, és rettegsz hogy ezt észre ne vegye a főnökség. A stressznélküli nyuginak lőttek :D
sodika
May 24, 2018 22:26:37
gyagyás, matyarázd már, h mi köze a munkahelyednek a csajozáshoz?
Amíg a nem érzem a 13. hónap első napján biztosnak az egzisztenciámat, nem terhelem magam egy párkapcsolat ápolásának nyűgével is. Akkor viszont már igen.
May 24, 2018 22:26:37
-
May 24, 2018 22:26:55
Endre! Szedd össze magad a kurvaistenit már!
Nem értem mit őrjöngsz, állítólag becsülettel és alaposan végzed a munkád, ha fogást is lehet rajta találni, az csak más ügyetlensége miatt lehet.
Miért nem nyugszol le a picsába, hiszen nincs félnivalód.
Vagy...?
xDDDDDDDD
May 24, 2018 22:26:55
-
May 24, 2018 22:28:59
Aki heteroszexuális, annak nem nyűg egy párkapcsolat, hanem ellenkezőleg, segítség, vagy vigasz a nehéz időkben.
Annak viszont, aki buzi, de heterónak hazudja magát...
May 24, 2018 22:28:59
sodika
May 24, 2018 22:29:04
Tényleg olyan világban kéne élnünk, hogy egy állás elvesztésekor az legyen az evidens kérdés, amit a néger feltett nekem: "miért, mit csináltál"...
Neki van igaza, a világnak ilyennek kéne lennie.
Neki van igaza, a világnak ilyennek kéne lennie.
May 24, 2018 22:29:04
-
May 24, 2018 22:29:32
esélyed sincs egy párkapcsolatra, ébredj már fel!
ki járna egy debillel, akinek 37 évesen még nem volt egyetlen kapcsolata sem, nincsenek barátai, stb.
May 24, 2018 22:29:32
-
May 24, 2018 22:31:06
Igen, folyamatosan küldenek el ezt-azt, szóval valószínűleg racionalizálás van. Ezért kell kurva proaktívan hasznosnak igyekezni lenni. :)
Egyáltalán nem érted a felnőttek világát, ugye?
Kezdj csak el proaktívkodni látványosan és írj hosszú körleveleket, hogy mire számítson a Sodi, mert hétvégén sok sörike végzi majd szisszenéssel.
Ja és nyalizz, vigyél kávét meg csokit mindenkinek.
De legjobb hogy ha holnap megjelensz a robothadsereggel és felajánlod a hétvégi takarításhoz őket. Hogy szokhasd az új munkaköröd.
May 24, 2018 22:31:06
xray
(
x21)
May 24, 2018 22:31:07
x21)
May 24, 2018 22:31:07
igazi buzi vagy. :) May 24, 2018 22:31:07
-
May 24, 2018 22:35:16
Ja a másik ez a 13 hónap munkaviszony után kezdek csajozni dolog... Ennél azért még Szetey is visszafogottabban comingoutolt.
De neked mindent kacifántosan kell megfogalmazni.
- Endre, ön meleg?
- Nyem, majd csajoszok, ha jesz 13 hónap folyamatos munkafiszonyom.
- Köszönöm a választ. És hogy élte meg a környezete a bejelentést?
De neked mindent kacifántosan kell megfogalmazni.
- Endre, ön meleg?
- Nyem, majd csajoszok, ha jesz 13 hónap folyamatos munkafiszonyom.
- Köszönöm a választ. És hogy élte meg a környezete a bejelentést?
May 24, 2018 22:35:16
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™