Igen, általában péntek délután intézzük a kirúgásokat, így kevesebb a konfliktus.
jaj jaj jaj ez most Zsery bashing és most majd sajnálni kell, és troll a trollnak nem farkasa és jön a banhammer, etc, etc
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még SOHA nem fogadott meg egy jótanácsot sem a korcs. Néha egy-két összegányolt spagettikódjába beiktatott egy-két trolljavaslatot, de az élete, a munkahelyi alibizése, a rohadó pofája és a nadrágja maradt ugyanolyan igénytelen. Akár egy teljes életvezetési könyvet írhatnánk neki, ő akkor is egy pszichopata, magányos hazudozó recskagép lenne. Ettől függetlenül Zsery és mindenki más is leállhatna azzal, hogy tippeket ad neki. Nszksz!
ez Miltonra nézve súlyos sértés
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
*hevesen integet*
A lófaszt nem, max nem volt hajlandó bevallani. Majd az lesz, hogy ezt is a "főbérlő" tanácsolta neki, mint a buszozást.
Valaki törölje az eredeti Zsery kommentet, te meg Zsery szégyelld össze magad. Pláne, hogy valszeg nem volt több mezei figyelemkurvulásnál a hozzászólásod, csak beröfögted, hogy te is lájvozással szórakozol mostanság.
Evidenciák...
Szándékosan nem linkeltem konkrét tutorialt, eszembe sincs segíteni Púpnak, úgy gondolom, hogy aki a 100 ezres Scilling PDF-et képes megtalálni, az az ingyenes YouTube-tutorialt is megtalálná ha egyáltalán igénye lenne arra, hogy fejlődjön, de jól láthatóan nincs, egy nyűg neki az egész.
Elfaszvert álmok: én nem vagyok Sodi, hogy egy trollfórumon kuncsorogjak troll nézőkért. Ha nézettséget akarok, akkor tudom hogyan kell Index-címlapra kiemelésre érdemes tartalmat előállítani. :) Egyszerűen csak érdekelne, hogy Sodi miért ilyen balfasz, hogy X év és heti 1 live után se képes értékelhető minőséget felmutatni.
Amúgy Sodi és énköztem az is különbség, hogy én kurvára leszarom, hogy hányan nézik a live videót, ezek egyrészt elsősorban annak a pár embernek készülnek, akiket komolyabban érdekel a projekt, másrészt meg hobbi is és élvezem csinálni, később jó szakmai referenciaanyag lehet belőle.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
de bazmeg itt senkit sem érdekel, hogy TE mit, miért és hogyan csinálsz, ha magadról akarsz beszélni csinálj magadnak fórumot. exhibicionista köcsög vagy, de éld ki máshol, pls. nszksz
Vannak saját felületek, itt én kizárólag sodihergelésként csinálom ezt, hogy értse már meg, mekkora balfasz. Ugyse fogja, de talán egy kicsit frusztrálja, amikor valaki sokadszorra szembesíti a valósággal.
Nem bántani akarlak, de ez sem ok rá. Ezen a fórumon a legfontosabb szociális norma az, hogy nem beszélhetsz magadról. Az csak a retardoknak van megengedve, és ha megteszed, akkor azzal azt üzened, hogy retard vagy függetlenül attól, hogy szívatod-e közben sodikát, vagy nem.
(Egyetlen kivétel van: a sodihergelés rovat, de legtöbb troll nem vesz benne részt, és neked is ezt javaslom, mert a te helyzetedben csak támadási felületet adna ellened)
de hát Zsery retard! hányszor bizonyította már.
snecológiai munkásságát természetesen maximálisan elismerve, attól hogy valaki troll, még nem zárja ki, hogy retard legyen.
Egyetértek. Zsery egy Sodiverzum beli harmadosztályú mellékretard (ergo néha vicces, de többnyire nem).
na jól van, nyomorék, nem tűled kérdeztem, hanem az uraktól, kapisi?????????
Valakik a napokban ecseteltek két saját kirúgásos sztorit, azt gondoltam, ezek amolyan "tanmesék Sodinak a való életből, amit ő soha nem fog megérteni" rovat, én is ilyesminek szántam azt, hogy fogja már fel, hogy így soha nem lesz a YouTube-os tevékenységének értelme.
Ha félrement, akkor mea culpa, tényleg nem volt szándékos, bár amúgy nem igazán érdekel, hogy ha valaki retardnak gondol, szerintem az ország lakóinak 95 százaléka az :)
Ez ugyanolyan tanmese mint amikor azt ecsetelgetted valamelyik nap, hogy a te fejedben már megfordult hogy faszt vegyél a szádba?
Ki a kurva anyám akarja, hogy legyen értelme? Épp az a poén, hogy elbaszott rá egy halom pénzt és semmi bevételre nem számíthat belőle.
Deal, én is szeretném kérni, nem magyarázkodom többet és nem akarok veletek vitatkozni, maradjunk Sodinál, ha ő reagál, akkor reagált, ha nem, akkor nem.
vagy szopja..................
xD
Trollektív tudat
Látod sodi, ez a vonzás törvénye
kirúgtak már Recskaboy? mit mondott a főnökúr?
tetszett neki a redvás egynadrágod?
Nagyon bőgtél? :)
Folyamatosan be vagy baszva? Mi volt ma, mosolyogtál mindenkire? Lebaszásocska is volt?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
b a l f a s z
Mi van a flokkal? Kész van?
jaj, nekem volt kellemetlen olvasni, hogy mennyire kiborultál, és mennyire nincs senkid a trollokon kívül, akivel megbeszélhetnéd a félelmeidet. mert ugye nagyon félsz, és nagyon magányos vagy.
a nagy faszoddal még nem próbáltál meg beszélgetni? hátha az segít.:)))
sőt, kiváló flokk téma lehetne: kiöntöttem a szívemet a faszomnak.:)))))
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
a tévés addiktológus azt nem mondta, hogy minden alkesz azzal kezdi, hogy azt hazudja magának, hogy nem alkesz?
a mindennapi piálásból lesz a szokás, a szokásból a függőség
Nagy az arcod, mert ma nem rúgtak ki. És ha magas lóról beszél a sodi,akkor onnan fog taknyolni. Mert a sodit ki fogják rúgni. Bizony.
mifan, bezárt a buziszauna?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ennél bonyolultabb a dolog, mert egész nap ideg voltam, mert megint elfogyott a feladat, amit szóvá is tettem, hogy mi van. De megnyugtatott a projektvezető lányka, amikor odajött a nap végén, és elmagyarázta, hogy az ügyfélnek a SAP integráció egy hatalmas feladat, és ebből csak egy kis szelet érint minket, és az emiatt megoszló figyelmük miatt nem érkeznek be hozzánk a követelmények olyan tempóban, ahogyan egyébként azokat teljesíteni tudnánk.
Ideges amiatt is voltam, mert jövő héten van a naptárban a főnöknek meg neki időpontja "projekt koncepció", meg egy másik délutánra "alternatív projekt koncepció blokkolók" címmel, és az ember nem tud nem arra gondolni, hogy ő a blokkoló, de így már értem, hogy a külsős céggel való kommunikáció az, és csupán paranoiás vagyok. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
nincs pénze szaunázni a sodinak.
-8000+fütyi
Ezzel szemben a nemzetközileg elfogadott definíció szerint az az alkoholista, aki 21 alkoholegységnek megfelelő mennyiségű italt fogyaszt el egy héten úgy, hogy nem tart szünnapot, azaz minden nap megiszik 3x0,33 sört vagy 1 töményet. Ez a toxikológiai megközelítés. A szervezeted attól még alkoholista, hogy te nem érzed/tartod magad annak, Endre.
jól látom, hogy vége a stressznélküli nyuginak?
Hónap vége van, szerintem már kajára sincs pénze.
ne hallgass az irígy trollokra! neked minden nap ünnepelni kell amikor nem rúgnak ki, és ünnepelni csak piával lehet.
Próbálok jelekből olvasni, de nap közben kiakadtam, hogy megint zavaros, mi van, és nap végén, mielőtt hazament, odajött megnyugtatni, ez így jól jött ki.
"Hogy mondják magyarul, hogy szép hétvégét?"
Na akkor... :D
Jófejvolt, nyugis legalább így a hétvégén.
mert a szürke egerek közül is a legszürkébb a sodi. pedig mekkora arca volt amikor még úgy volt, hogy neki cégbirodalma lesz, és soha nem lesz nyolcórázós bejárós melója.
sodit keményen szopatja az élet.
hol a medencés iroda? hol a pénzt okádó shaját megoldás?
bazmeg, de szánalmas lehet, ahogy látják rajtad, hogy rettegsz a kirúgástól.
PFFFFF, hülye. mióta élsz németben? és még mindig ennyire nem ismered őket? Nálunk van egy echte német csajszi, aki nő létére akkora link semmirekellő, hogy mindig "beteg" meg egy kis szabi, meg beteg, meg pár nap meló aztán megint beteg, a héten is éppen betegen van, aztán amikor hozta be az igazolást az orvostól, még mondák is neki h gute besserung. szóval erre ne alapozzál, őt is meg téged is ki fognak baszni, kérdés mikor :))
a szpítshopban, az atomóra mellett. klapka.
tényleg röhej, ha nekem mondanák bent h na holnap ne gyere, következő napra, de egy héten belül biztos meglenne a helyem. ez a hülye meg megint kötögethetné a masnikat. LOOOOL
sodi! mikor lesz a saját megoldás első kapavágása?
Félkövér betűvel lefordítottam a lényeget :D
Igen, EZ BASZTA fel az agyam, mert gúnyolódjásnak érzékeltem. Hüvelykujjat felfele mutató szmájli, meg kacsintós szmájli. A nap végére totál leesett, hogy nem annak szánta, de nekem abszolút gúnyolódásként jött át a chaten.
az gúnyolódás volt, csak a nap végére megsajnált.
Szerző:
broni
May 25, 2018 15:00:14
Válasz
(3)
free weinstein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 25, 2018 15:00:14
trendbeli garázdaság
May 25, 2018 15:05:13
Endre, tudtál haladni? Ugye nem hátráltatták a unit testeket mindenféle rossz hangulatú beszélgetések? Az atomóra pontosságú flokkra pontban négykor számíthatunk?
May 25, 2018 15:05:13
Bill Lumbergh
May 25, 2018 15:06:05
a recskással óvatosak lesznek, péntek délután rúgják ki :)
Igen, általában péntek délután intézzük a kirúgásokat, így kevesebb a konfliktus.
May 25, 2018 15:06:05
A főnök
May 25, 2018 15:14:04
*táveléréssel kinyomja SoDi gépén az aknakeresőt
May 25, 2018 15:14:04
Zsery
May 25, 2018 15:14:35
Sodi, én tudod, mit nem értek?
Mióta szenvedsz a live-val, és minden liveod úgy kezdődik, hogy percekig kínlódsz a beállításokkal, meg még akkor osztod meg FB-n meg itt a pókujjaiddal pötyörészve újabb percekig. Miért nem teszteled a beállításokat unlisted videón az indítás előtt, és miért nem osztod meg FB-n, amikor már startra kész a cucc, de még nem nyomtad meg a gombot? Régen azt hittem, hogy ez ilyen tök bonyolult dolog, de most játszottam kicsit az XSplit-tel (olyasmi, mint az OBS, amivel te szenvedsz mióta) és tök magától értetődő az egész, még olyanokat is meg lehet vele csinálni, hogy legyen egy pár perces intro videó (hogy legyen idejük csatlakozni a nézőknek) visszaszámlálással meg amit csak akarsz, rakat tutorial van a neten tizenéves gémpléj-pistikéktől, akik vérprofin használják és még el is tudják magyarázni másoknak... Szimpla igénytelenség, hogy ennyire leszarod még azt is, amit elvileg kedvtelésből csinálsz.
Mióta szenvedsz a live-val, és minden liveod úgy kezdődik, hogy percekig kínlódsz a beállításokkal, meg még akkor osztod meg FB-n meg itt a pókujjaiddal pötyörészve újabb percekig. Miért nem teszteled a beállításokat unlisted videón az indítás előtt, és miért nem osztod meg FB-n, amikor már startra kész a cucc, de még nem nyomtad meg a gombot? Régen azt hittem, hogy ez ilyen tök bonyolult dolog, de most játszottam kicsit az XSplit-tel (olyasmi, mint az OBS, amivel te szenvedsz mióta) és tök magától értetődő az egész, még olyanokat is meg lehet vele csinálni, hogy legyen egy pár perces intro videó (hogy legyen idejük csatlakozni a nézőknek) visszaszámlálással meg amit csak akarsz, rakat tutorial van a neten tizenéves gémpléj-pistikéktől, akik vérprofin használják és még el is tudják magyarázni másoknak... Szimpla igénytelenség, hogy ennyire leszarod még azt is, amit elvileg kedvtelésből csinálsz.
May 25, 2018 15:14:35
banshee
(
x24)
May 25, 2018 15:18:28
x24)
Zsery, ne segíts neki!
moshe dayan
(
x2)
May 25, 2018 15:19:45
x2)
Zsery, ne segíts neki!
jaj jaj jaj ez most Zsery bashing és most majd sajnálni kell, és troll a trollnak nem farkasa és jön a banhammer, etc, etc
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 25, 2018 15:20:21
x4)
Ez nem kedvtelés a sodinak, hanem munka, nyűg.
Bill Lumbergh
May 25, 2018 15:20:51
Endre, az emeleti férfivécé első boxában találsz egy kempingasztalt és egy sámlit, az lesz az új irodád. Kérlek még ma költözz át.
May 25, 2018 15:20:51
trendbeli garázdaság
May 25, 2018 15:22:40
Zsery, ne segíts neki!
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még SOHA nem fogadott meg egy jótanácsot sem a korcs. Néha egy-két összegányolt spagettikódjába beiktatott egy-két trolljavaslatot, de az élete, a munkahelyi alibizése, a rohadó pofája és a nadrágja maradt ugyanolyan igénytelen. Akár egy teljes életvezetési könyvet írhatnánk neki, ő akkor is egy pszichopata, magányos hazudozó recskagép lenne. Ettől függetlenül Zsery és mindenki más is leállhatna azzal, hogy tippeket ad neki. Nszksz!
May 25, 2018 15:22:40
moshe dayan
(
x2)
May 25, 2018 15:22:52
x2)
Endre, az emeleti férfivécé első boxában találsz egy kempingasztalt és egy sámlit, az lesz az új irodád. Kérlek még ma költözz át.
ez Miltonra nézve súlyos sértés
Bill Lumbergh
May 25, 2018 15:26:46
Ja, és szeretnékek megkérni, hogy a nap végén mindig moss fel az irodádban.
* lemondja a vécépucolókat *
* lemondja a vécépucolókat *
May 25, 2018 15:26:46
Korrigáló Károly
May 25, 2018 15:26:56
*táveléréssel kinyomja SoDi gépén az aknakeresőt a fuckhotboys és cukiáron oldalakat
May 25, 2018 15:26:56
autizmus
May 25, 2018 15:28:34
Sodi, én tudod, mit nem értek?
Mióta szenvedsz a live-val, és minden liveod úgy kezdődik, hogy percekig kínlódsz a beállításokkal, meg még akkor osztod meg FB-n meg itt a pókujjaiddal pötyörészve újabb percekig. Miért nem teszteled a beállításokat unlisted videón az indítás előtt, és miért nem osztod meg FB-n, amikor már startra kész a cucc, de még nem nyomtad meg a gombot?
Mióta szenvedsz a live-val, és minden liveod úgy kezdődik, hogy percekig kínlódsz a beállításokkal, meg még akkor osztod meg FB-n meg itt a pókujjaiddal pötyörészve újabb percekig. Miért nem teszteled a beállításokat unlisted videón az indítás előtt, és miért nem osztod meg FB-n, amikor már startra kész a cucc, de még nem nyomtad meg a gombot?
*hevesen integet*
May 25, 2018 15:28:34
Gupta
May 25, 2018 15:31:47
* letiltja a céges proxyn a traffic felét okozó kurucinfót *
May 25, 2018 15:31:47
cetli sodi postaládájában
May 25, 2018 15:39:10
Kedves alberlőm!
A jó idő beköszöntével úgy döntöttem, érdemes airbnb-n meghirdetni a lakást. Tájékoztatom, hogy az albérletre továbbra is igényt tarthat, de természetesen ekkor nagyobb albérleti díjat kell felszámítanom, hogy pótoljam az airbnb kiesése okozta anyagi káromat. Ez 1300 euró albérleti díjat jelent havonta.
Kérem fentiek szíves tudomásul vételét.
Herr Schreck
A jó idő beköszöntével úgy döntöttem, érdemes airbnb-n meghirdetni a lakást. Tájékoztatom, hogy az albérletre továbbra is igényt tarthat, de természetesen ekkor nagyobb albérleti díjat kell felszámítanom, hogy pótoljam az airbnb kiesése okozta anyagi káromat. Ez 1300 euró albérleti díjat jelent havonta.
Kérem fentiek szíves tudomásul vételét.
Herr Schreck
May 25, 2018 15:39:10
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 25, 2018 15:46:30
x4)
Ma is késik a flokk, ugye?
elfaszvert álmok
May 25, 2018 15:51:15
A lófaszt nem, max nem volt hajlandó bevallani. Majd az lesz, hogy ezt is a "főbérlő" tanácsolta neki, mint a buszozást.
Valaki törölje az eredeti Zsery kommentet, te meg Zsery szégyelld össze magad. Pláne, hogy valszeg nem volt több mezei figyelemkurvulásnál a hozzászólásod, csak beröfögted, hogy te is lájvozással szórakozol mostanság.
May 25, 2018 15:51:15
-
May 25, 2018 15:52:15
Ma is késik a flokk, ugye?
Evidenciák...
May 25, 2018 15:52:15
-
May 25, 2018 15:55:40
Asodinak nyugodtan lehet tanacsot adni neki ugyis minden magaslec
May 25, 2018 15:55:40
-
May 25, 2018 15:58:22
es ha lehet az ebedjet is ott fogyassza el.szepen kockas abrosszal megteritett fajanszon May 25, 2018 15:58:22
Zsery
May 25, 2018 15:59:23
Szándékosan nem linkeltem konkrét tutorialt, eszembe sincs segíteni Púpnak, úgy gondolom, hogy aki a 100 ezres Scilling PDF-et képes megtalálni, az az ingyenes YouTube-tutorialt is megtalálná ha egyáltalán igénye lenne arra, hogy fejlődjön, de jól láthatóan nincs, egy nyűg neki az egész.
Elfaszvert álmok: én nem vagyok Sodi, hogy egy trollfórumon kuncsorogjak troll nézőkért. Ha nézettséget akarok, akkor tudom hogyan kell Index-címlapra kiemelésre érdemes tartalmat előállítani. :) Egyszerűen csak érdekelne, hogy Sodi miért ilyen balfasz, hogy X év és heti 1 live után se képes értékelhető minőséget felmutatni.
Amúgy Sodi és énköztem az is különbség, hogy én kurvára leszarom, hogy hányan nézik a live videót, ezek egyrészt elsősorban annak a pár embernek készülnek, akiket komolyabban érdekel a projekt, másrészt meg hobbi is és élvezem csinálni, később jó szakmai referenciaanyag lehet belőle.
May 25, 2018 15:59:23
-
May 25, 2018 16:00:29
FLOKK?
May 25, 2018 16:00:29
Atomóra
May 25, 2018 16:01:08
* tik-tak *
May 25, 2018 16:01:08
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 25, 2018 16:03:02
x4)
Kurva anyádat már sodi, hogy a flokkot is ilyen igénytelenül csinálod, pedig állítólag ez az egy dolog érdekel. Nem csoda hogy hamarosan kirugnak, kepzelem a munkad minőségét, ha a hobbidra ennyire szarsz!
Statisztikus Sanyi
May 25, 2018 16:15:41
Sodi, vasárnap hajnal 2-ig ráérsz feltölteni a flokkot, akkor még épp 24 óra alatt marad az átlag.
May 25, 2018 16:15:41
-
May 25, 2018 16:16:04
www.dastelefonbuch.de/R%C3%BCckw%C3%A4rts-Suche/--Berlin--wedekindstr--?at=1
Ezen szerintetek el lehet indulni?
Esetleg azt gondoltam, hogy archiváltan hátha megvannak a decemberben meghirdetett php pjogjamozói álláshirdetések valahol :S
Esetleg azt gondoltam, hogy archiváltan hátha megvannak a decemberben meghirdetett php pjogjamozói álláshirdetések valahol :S
May 25, 2018 16:16:04
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 25, 2018 16:19:11
x4)
www.dastelefonbuch.de/R%C3%BCckw%C3%A4rts-Suche/--Berlin--wedekindstr--?at=1
olyat keress, ahol javaval van közösen a hirdetésben Ezen szerintetek el lehet indulni?
Brian
May 25, 2018 16:26:25
de bazmeg itt senkit sem érdekel, hogy TE mit, miért és hogyan csinálsz, ha magadról akarsz beszélni csinálj magadnak fórumot. exhibicionista köcsög vagy, de éld ki máshol, pls. nszksz
May 25, 2018 16:26:25
Zsery
May 25, 2018 16:35:36
Vannak saját felületek, itt én kizárólag sodihergelésként csinálom ezt, hogy értse már meg, mekkora balfasz. Ugyse fogja, de talán egy kicsit frusztrálja, amikor valaki sokadszorra szembesíti a valósággal.
May 25, 2018 16:35:36
broni
May 25, 2018 16:36:09
gery eretnek nézeteket terjeszt!!!!!!!!!!!
May 25, 2018 16:36:09
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 25, 2018 16:40:21
x4)
May 25, 2018 16:40:21
legalabb az oltásokra ne válaszolj. Teljesen felesleges a trollok közötti flamewar, inkabb szidjuk a berlini recskarémet, vagy a tiszafaszomi kiskutya kínzót! May 25, 2018 16:40:21
-
May 25, 2018 16:43:21
Nem bántani akarlak, de ez sem ok rá. Ezen a fórumon a legfontosabb szociális norma az, hogy nem beszélhetsz magadról. Az csak a retardoknak van megengedve, és ha megteszed, akkor azzal azt üzened, hogy retard vagy függetlenül attól, hogy szívatod-e közben sodikát, vagy nem.
(Egyetlen kivétel van: a sodihergelés rovat, de legtöbb troll nem vesz benne részt, és neked is ezt javaslom, mert a te helyzetedben csak támadási felületet adna ellened)
May 25, 2018 16:43:21
-
May 25, 2018 16:50:13
snecológiai munkásságát természetesen maximálisan elismerve, attól hogy valaki troll, még nem zárja ki, hogy retard legyen.
May 25, 2018 16:50:13
-
May 25, 2018 16:55:35
Egyetértek. Zsery egy Sodiverzum beli harmadosztályú mellékretard (ergo néha vicces, de többnyire nem).
May 25, 2018 16:55:35
broni
May 25, 2018 17:06:30
én retard vok??????????????
May 25, 2018 17:06:30
fráter
May 25, 2018 17:10:18
én retard vok??????????????
igen!!!!!444!!!44;! gyere, gyúúúccsááááfel, mifaaaan?!!!!?? May 25, 2018 17:10:18
broni
May 25, 2018 17:12:07
igen!!!!!444!!!44;! gyere, gyúúúccsááááfel, mifaaaan?!!!!??
na jól van, nyomorék, nem tűled kérdeztem, hanem az uraktól, kapisi?????????
May 25, 2018 17:12:07
Zsery
May 25, 2018 17:14:54
Nem bántani akarlak, de ez sem ok rá. Ezen a fórumon a legfontosabb szociális norma az, hogy nem beszélhetsz magadról.
Valakik a napokban ecseteltek két saját kirúgásos sztorit, azt gondoltam, ezek amolyan "tanmesék Sodinak a való életből, amit ő soha nem fog megérteni" rovat, én is ilyesminek szántam azt, hogy fogja már fel, hogy így soha nem lesz a YouTube-os tevékenységének értelme.
Ha félrement, akkor mea culpa, tényleg nem volt szándékos, bár amúgy nem igazán érdekel, hogy ha valaki retardnak gondol, szerintem az ország lakóinak 95 százaléka az :)
May 25, 2018 17:14:54
broni
May 25, 2018 17:18:35
gery, te olyan tudos ember vagyol, nincsen időgéped, ugy vissszamennék a középkorba, én lennék a legkegyenetlebb inkvizítór!!!!!!!!basssza meg a kurva isten!!!!!!!
May 25, 2018 17:18:35
-
May 25, 2018 17:22:30
Ez ugyanolyan tanmese mint amikor azt ecsetelgetted valamelyik nap, hogy a te fejedben már megfordult hogy faszt vegyél a szádba?
May 25, 2018 17:22:30
trendbeli garázdaság
May 25, 2018 17:22:59
És már megint Zseryről van szó, miközben késik az atomóra, és a korcs lehet, hogy már munkanélküli, hahó!
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ignorálja Zsery magyarázkodó, figyelemkurvuló posztjait! Ha nem a témához tartoznak, akkor görgessen mindenki egyszerűen tovább! Felőlem törölhetik is a modok. Andi. Mindegy.
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ignorálja Zsery magyarázkodó, figyelemkurvuló posztjait! Ha nem a témához tartoznak, akkor görgessen mindenki egyszerűen tovább! Felőlem törölhetik is a modok. Andi. Mindegy.
May 25, 2018 17:22:59
Dühös troll
May 25, 2018 17:23:57
Ki a kurva anyám akarja, hogy legyen értelme? Épp az a poén, hogy elbaszott rá egy halom pénzt és semmi bevételre nem számíthat belőle.
May 25, 2018 17:23:57
broni
May 25, 2018 17:25:55
hejjj ms-13!!!!!!!!!!!!!heros never die!!!!!!!!!!
May 25, 2018 17:25:55
Zsery
May 25, 2018 17:26:36
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ignorálja Zsery magyarázkodó, figyelemkurvuló posztjait!
Deal, én is szeretném kérni, nem magyarázkodom többet és nem akarok veletek vitatkozni, maradjunk Sodinál, ha ő reagál, akkor reagált, ha nem, akkor nem.
May 25, 2018 17:26:36
broni
May 25, 2018 17:31:34
ha nem, akkor nem.
talán már öngyi lett, ha kibaszták............
talán már öngyi lett, ha kibaszták............
May 25, 2018 17:31:34
-
May 25, 2018 17:44:38
Endre vajon most fenyegeti a vezetőséget, hogy kapjon kiváló ajánlást, különben nem megy haza?
May 25, 2018 17:44:38
kábító pitonszag
May 25, 2018 17:44:49
SoDI! Ha a tekintetes főnönúr nem akarja teleírni a kedvenc német töltelékszavaddal az ajánlólevelet, dobd be hogy bomba van a púpodba rejtve és a levegőbe repíted az egész irodát!!!
Hejj alulköveteltség, hejj tömegmészárlás!
Hejj alulköveteltség, hejj tömegmészárlás!
May 25, 2018 17:44:49
kábító pitonszag
May 25, 2018 17:45:50
Lol, egyszerre posztoltuk, tehát igaz!
May 25, 2018 17:45:50
broni
May 25, 2018 17:54:22
Endre vajon most fenyegeti a vezetőséget, hogy kapjon kiváló ajánlást, különben nem megy haza?
vagy szopja..................
May 25, 2018 17:54:22
-
May 25, 2018 17:58:44
Lol, egyszerre posztoltuk, tehát igaz!
xD
Trollektív tudat
Látod sodi, ez a vonzás törvénye
May 25, 2018 17:58:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 17:58:47
x38)
Szerintem a helyszínen agyérgörcsöt kapott és most egy gépre kötve pittyeg valami kórházi alagsorban.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
xray
(
x21)
May 25, 2018 18:09:40
x21)
valahol egy buziszaunában relaxál, illetve pitonmutogatással nyugtatja magát. ha kibaszták, akkor pár napig nem is látjuk, mert le kell gyártania a legkevésbé kínos magyarázkodást. természetesen mindenki hibás lesz, csak ő nem.
sodika
May 25, 2018 18:18:07
Buta zsidók vitatkoznak, lolmár xD
May 25, 2018 18:18:07
broni
May 25, 2018 18:20:17
én dák vagyok.
May 25, 2018 18:20:17
-
May 25, 2018 18:23:28
kirúgtak már Recskaboy? mit mondott a főnökúr?
tetszett neki a redvás egynadrágod?
May 25, 2018 18:23:28
-
May 25, 2018 18:24:40
Nagyon bőgtél? :)
May 25, 2018 18:24:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 25, 2018 18:28:52
x48)
gyakran szoktam embereket kirúgni, ha a német főnök úr megkér rá (megfizet), akkor szívesen kirúgom snecit is. ezen ne múljon.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
sodika
May 25, 2018 18:38:45
Jaj, meséltem már, hogy tegnap kirúgták az egyik munkatársamat?
Nem emlékszem rá, hogy meséltem-e, vagy csak álmodtam, hogy meséltem. xD
May 25, 2018 18:38:45
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 18:42:00
x38)
Folyamatosan be vagy baszva? Mi volt ma, mosolyogtál mindenkire? Lebaszásocska is volt?
-
May 25, 2018 18:43:35
b a l f a s z
May 25, 2018 18:43:35
Néző
May 25, 2018 18:49:51
Mi van a flokkal? Kész van?
May 25, 2018 18:49:51
-
May 25, 2018 18:53:20
Endike, mikor volt az utolsó nap az életedben, amikor nem fogyasztottál alkoholt? Most majd a kirúgás miatti konstans rettegésben kétszer annyit iszol majd, mint annak előtte, de ugye tudod, hogy ez hova fog vezetni?
Tudod, hogy hívják azt, aki mindennap iszik? Segítek, alkoholista.
Egynadrágos alkesz a Sodi, aki maga alatt vágja a fát folyamatosan.
Tudod, hogy hívják azt, aki mindennap iszik? Segítek, alkoholista.
Egynadrágos alkesz a Sodi, aki maga alatt vágja a fát folyamatosan.
May 25, 2018 18:53:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 25, 2018 18:55:22
x48)
jaj, nekem volt kellemetlen olvasni, hogy mennyire kiborultál, és mennyire nincs senkid a trollokon kívül, akivel megbeszélhetnéd a félelmeidet. mert ugye nagyon félsz, és nagyon magányos vagy.
a nagy faszoddal még nem próbáltál meg beszélgetni? hátha az segít.:)))
sőt, kiváló flokk téma lehetne: kiöntöttem a szívemet a faszomnak.:)))))
sodika
May 25, 2018 19:01:23
Bármikor nem iszom, és az addiktológus tévés is elmondta, hogy nem az alkoholista, aki iszik, hanem akinek innia kell.
May 25, 2018 19:01:23
sodika
May 25, 2018 19:02:50
A Titán volt alkoholista, mert mondta, hogy neki kell.
Nekem nem kell.
Nekem nem kell.
May 25, 2018 19:02:50
-
May 25, 2018 19:03:46
Bármikor nem iszom, és az addiktológus tévés is elmondta, hogy nem az alkoholista, aki iszik, hanem akinek innia kell.
a tévés addiktológus azt nem mondta, hogy minden alkesz azzal kezdi, hogy azt hazudja magának, hogy nem alkesz?
a mindennapi piálásból lesz a szokás, a szokásból a függőség
May 25, 2018 19:03:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 19:04:12
x38)
Annyira "nem kell", hogy minden egyes nap ittál ebben az évben!
még éltet a remény
May 25, 2018 19:08:27
A Titán volt alkoholista, mert mondta, hogy neki kell.
Nekem nem kell.
Nekem nem kell.
Nagy az arcod, mert ma nem rúgtak ki. És ha magas lóról beszél a sodi,akkor onnan fog taknyolni. Mert a sodit ki fogják rúgni. Bizony.
May 25, 2018 19:08:27
xray
(
x21)
May 25, 2018 19:11:32
x21)
sodika
May 25, 2018 19:13:15
Nagy az arcod, mert ma nem rúgtak ki.
Ennél bonyolultabb a dolog, mert egész nap ideg voltam, mert megint elfogyott a feladat, amit szóvá is tettem, hogy mi van. De megnyugtatott a projektvezető lányka, amikor odajött a nap végén, és elmagyarázta, hogy az ügyfélnek a SAP integráció egy hatalmas feladat, és ebből csak egy kis szelet érint minket, és az emiatt megoszló figyelmük miatt nem érkeznek be hozzánk a követelmények olyan tempóban, ahogyan egyébként azokat teljesíteni tudnánk.
Ideges amiatt is voltam, mert jövő héten van a naptárban a főnöknek meg neki időpontja "projekt koncepció", meg egy másik délutánra "alternatív projekt koncepció blokkolók" címmel, és az ember nem tud nem arra gondolni, hogy ő a blokkoló, de így már értem, hogy a külsős céggel való kommunikáció az, és csupán paranoiás vagyok. :)
-
-8000+fütyi
töppedt buzigolyók
May 25, 2018 19:13:24
Ezzel szemben a nemzetközileg elfogadott definíció szerint az az alkoholista, aki 21 alkoholegységnek megfelelő mennyiségű italt fogyaszt el egy héten úgy, hogy nem tart szünnapot, azaz minden nap megiszik 3x0,33 sört vagy 1 töményet. Ez a toxikológiai megközelítés. A szervezeted attól még alkoholista, hogy te nem érzed/tartod magad annak, Endre.
May 25, 2018 19:13:24
-
May 25, 2018 19:15:40
jól látom, hogy vége a stressznélküli nyuginak?
May 25, 2018 19:15:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 19:17:11
x38)
Nem fosol ugye, csak mások beosztását és emailjeit nézegeted. xD
-
May 25, 2018 19:19:07
miért ilyen későn érsz haza? én már fél3 kor itthon voltam, péntek van öreg..
May 25, 2018 19:19:07
Sodilegnagyobbrajongoja
May 25, 2018 19:19:47
-8000+fütyi
-8000+fütyi
Hónap vége van, szerintem már kajára sincs pénze.
-
ne hallgass az irígy trollokra! neked minden nap ünnepelni kell amikor nem rúgnak ki, és ünnepelni csak piával lehet.
sodika
May 25, 2018 19:20:56
Nem fosol ugye, csak mások beosztását és emailjeit nézegeted. xD
Próbálok jelekből olvasni, de nap közben kiakadtam, hogy megint zavaros, mi van, és nap végén, mielőtt hazament, odajött megnyugtatni, ez így jól jött ki.
May 25, 2018 19:20:56
-
May 25, 2018 19:23:05
miért ilyen későn érsz haza? én már fél3 kor itthon voltam, péntek van öreg..
mert a szürke egerek közül is a legszürkébb a sodi. pedig mekkora arca volt amikor még úgy volt, hogy neki cégbirodalma lesz, és soha nem lesz nyolcórázós bejárós melója.
May 25, 2018 19:23:05
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 25, 2018 19:24:31
x4)
HOL A FLOKK? sodit keményen szopatja az élet.
-
May 25, 2018 19:24:48
May 25, 2018 19:24:48
-
May 25, 2018 19:25:12
PFFFFF, hülye. mióta élsz németben? és még mindig ennyire nem ismered őket? Nálunk van egy echte német csajszi, aki nő létére akkora link semmirekellő, hogy mindig "beteg" meg egy kis szabi, meg beteg, meg pár nap meló aztán megint beteg, a héten is éppen betegen van, aztán amikor hozta be az igazolást az orvostól, még mondák is neki h gute besserung. szóval erre ne alapozzál, őt is meg téged is ki fognak baszni, kérdés mikor :))
May 25, 2018 19:25:12
-
May 25, 2018 19:26:25
HOL A FLOKK?
a szpítshopban, az atomóra mellett. klapka.
May 25, 2018 19:26:25
-
May 25, 2018 19:26:56
tényleg röhej, ha nekem mondanák bent h na holnap ne gyere, következő napra, de egy héten belül biztos meglenne a helyem. ez a hülye meg megint kötögethetné a masnikat. LOOOOL
May 25, 2018 19:26:56
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 25, 2018 19:27:29
x4)
Ha eddig nem is tűnt fel nekik hogy rettegsz a kirúgásocskától, most biztosan. Hétfőn az első dolguk lesz utánanézni a munkádnak, hogy ez miért van.
-
May 25, 2018 19:29:06
sodi! mikor lesz a saját megoldás első kapavágása?
May 25, 2018 19:29:06
SoDI Classics
May 25, 2018 19:34:21
Lesz kapavágás.
Zsidó vagyok.
Zsidó vagyok.
May 25, 2018 19:34:21
-
May 25, 2018 19:35:03
sneci ezen a hétvégén is bármikor szerzel pinát?
May 25, 2018 19:35:03
-
May 25, 2018 19:37:39
2013. október 1. óta megy a fejlesztés. lassan elkészül,gondolom.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43003x21) Sep 27, 2013 00:56:23 Könyvjelző Válasz vote up vote down (23)
A saját megoldásban még egy kapavágás sem történt, de október 1-től tényleg elkezdem annak a fejlesztését is már. Ez az egyetlen értelmes továbblépési pont innen.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43003x21) Sep 27, 2013 00:56:23 Könyvjelző Válasz vote up vote down (23)
A saját megoldásban még egy kapavágás sem történt, de október 1-től tényleg elkezdem annak a fejlesztését is már. Ez az egyetlen értelmes továbblépési pont innen.
May 25, 2018 19:37:39
-
May 25, 2018 19:40:18
Figler Csabával is volt egy saját megoldás. De az végül 1800 euró veszteséggel zárult a Sodi oldalán, csak Figlernek okádta a pénzt.
May 25, 2018 19:40:18
sodika
May 25, 2018 19:42:02
Először kiakadtam a válaszán.
írok neki délelőtt, hogy hahó, adj már valami feladatot, mifasz van
Morgen
Nachdem ... import sich beendet hat, und ich habe gestern - zum Glück - auch geschafft für ... eine unter PHP 7.1 ganz-ganz fehlerfrei laufende Docker-Version zu erstellen, es sieht so aus, als ob kein Ticket mehr zu mir zugewiesen wäre. Wir haben gestern mir G... darüber gesprochen, dass bezüglich des Jenkins und SAP Integration (also für neuen Infrastruktur) noch etwas gegeben sein wird während dieses Sprints, der erledigt werden sollte, aber genaue Anforderungen kam gar nicht unter Rede. Also, wie ich sehe, es gibt jetzt zwei Möglichkeiten.
1) ich einarbeite mich mehr tiefer während des heutigen Tages zu Jenkins und Docker Makefile-Struktur, um nächsten Woche damit neben G...'s Anwesenheit sofort arbeiten zu können
2) den Spting-Plan ergänzt wird mit einer konkreten Tätigkeit, der zu meiner Verantworkigkeit gehören kann.
Was wäre Dein Vorschlag?
erre írja, hogy bocs, de nincs semmi
Entschuldige meine späte Rückmeldung ich war bis gerade eben im Gespräch mit T..., ich spreche kurz mit G... und melde mich gleich nochmal, aber denke, dass wir Variante 1 fahren
und wegen der .... !!!!!!
egy óra múlva írtam neki, felbaszott aggyal, hogy hahó, a te feladatod a projektmenedzsment, ha nem vagy rá képes, kérdezd a SoDI-t, majd a SoDI segít benne, mert a SoDI okos. a SoDI
Übrigens, nur das ist schon wieder meine Unbequemlichheit, ehrlich gesagt, dass ich die mittelfristige Planung leider nicht ganz genau durchsehe, was sind die wichtigste Ziele, wo steht der Mangel von resouscen dafür, obwohl ich mit Euch daran sehr gerne zusammendenken würde, Vorschläge für Euch sammeln würde.
Erre írta, hogy bocs, de az ügyfél nem tudja megint, mit akar.
Hey Endre, ich verstehe voll und ganz deinen Punkt, das Problem hierbei ist tatsächlich das wir an bestimmten Punkten ein wenig an der Planung von Z... hängen (die leider nicht ganz so vorausschauend ist, wie ich das gerne hätte), ich wollte mich heute mit G... mal kurz rückbesprechen, dass wir bei SAP anfangen zumindest kurzzeitige Ziele zu definieren, wenn wir schon bei der langzeitigen Perspektive Kompromisse machen müssen, vllt. machen wir das einfach kurz zu dritt und du bist direkt dabei.
erre én, hogy faszom belé, akkor hagyjuk a gecibe
ok, so es ist schon ganz klar.
danke Dir
Szerencse, hogy nap végén odajött még megnyugtatni, és elmagyarázni, mi van, mert különben agyfaszom lenne nagyon.
írok neki délelőtt, hogy hahó, adj már valami feladatot, mifasz van
Morgen
Nachdem ... import sich beendet hat, und ich habe gestern - zum Glück - auch geschafft für ... eine unter PHP 7.1 ganz-ganz fehlerfrei laufende Docker-Version zu erstellen, es sieht so aus, als ob kein Ticket mehr zu mir zugewiesen wäre. Wir haben gestern mir G... darüber gesprochen, dass bezüglich des Jenkins und SAP Integration (also für neuen Infrastruktur) noch etwas gegeben sein wird während dieses Sprints, der erledigt werden sollte, aber genaue Anforderungen kam gar nicht unter Rede. Also, wie ich sehe, es gibt jetzt zwei Möglichkeiten.
1) ich einarbeite mich mehr tiefer während des heutigen Tages zu Jenkins und Docker Makefile-Struktur, um nächsten Woche damit neben G...'s Anwesenheit sofort arbeiten zu können
2) den Spting-Plan ergänzt wird mit einer konkreten Tätigkeit, der zu meiner Verantworkigkeit gehören kann.
Was wäre Dein Vorschlag?
erre írja, hogy bocs, de nincs semmi
Entschuldige meine späte Rückmeldung ich war bis gerade eben im Gespräch mit T..., ich spreche kurz mit G... und melde mich gleich nochmal, aber denke, dass wir Variante 1 fahren
und wegen der .... !!!!!!
egy óra múlva írtam neki, felbaszott aggyal, hogy hahó, a te feladatod a projektmenedzsment, ha nem vagy rá képes, kérdezd a SoDI-t, majd a SoDI segít benne, mert a SoDI okos. a SoDI
Übrigens, nur das ist schon wieder meine Unbequemlichheit, ehrlich gesagt, dass ich die mittelfristige Planung leider nicht ganz genau durchsehe, was sind die wichtigste Ziele, wo steht der Mangel von resouscen dafür, obwohl ich mit Euch daran sehr gerne zusammendenken würde, Vorschläge für Euch sammeln würde.
Erre írta, hogy bocs, de az ügyfél nem tudja megint, mit akar.
Hey Endre, ich verstehe voll und ganz deinen Punkt, das Problem hierbei ist tatsächlich das wir an bestimmten Punkten ein wenig an der Planung von Z... hängen (die leider nicht ganz so vorausschauend ist, wie ich das gerne hätte), ich wollte mich heute mit G... mal kurz rückbesprechen, dass wir bei SAP anfangen zumindest kurzzeitige Ziele zu definieren, wenn wir schon bei der langzeitigen Perspektive Kompromisse machen müssen, vllt. machen wir das einfach kurz zu dritt und du bist direkt dabei.
erre én, hogy faszom belé, akkor hagyjuk a gecibe
ok, so es ist schon ganz klar.
danke Dir
Szerencse, hogy nap végén odajött még megnyugtatni, és elmagyarázni, mi van, mert különben agyfaszom lenne nagyon.
May 25, 2018 19:42:02
-
May 25, 2018 19:42:32
Sodi, tedd ki a donét excelt!
May 25, 2018 19:42:32
sodika
May 25, 2018 19:42:33
(und wegen der... résznél mindenféle boldog szmájlik)
May 25, 2018 19:42:33
-
May 25, 2018 19:43:49
tolmácsot kérek!
May 25, 2018 19:43:49
sodika
May 25, 2018 19:45:31
tolmácsot kérek!
Félkövér betűvel lefordítottam a lényeget :D
May 25, 2018 19:45:31
broni
May 25, 2018 19:52:34
youtu.be/ck1OdW_asew
ez a zene, matuska szilveszter!!!!!!!!!!!!
APSU
TIAMUT
LAHMU ÉS LAHAM
ANSAR ÉS KISAR
ANU
NUDIMMUD
Ha magasra az ég, nem nevezték el
Az alatta fekvő szilárd földrész névtelen volt
APSU
TIAMUT
LAHMU ÉS LAHAM
ANSAR ÉS KISAR
ANU
NUDIMMUD
Mummu Tiamat, aki viselte őket
Némelyik primordiális Apsu az ő bölcsője
[ÉNEKKAR]
És a föld megtörtént, és az élet megkezdődött
és az alakatlan üresség és a sötétség elfeledett
És a víz megtörtént, és felemelkedett az ég
elválasztva a víz a genezis folytatódik
És a nagyobb fény megtörtént, és a kevésbé könnyű
hogy szabályozzák a napot és az éjszakát a csillagokkal együtt
És az élőlények már megtörténtek
és megszületett a tengeri szörnyek
és minden, ami mozog, amellyel a vizek rothadnak
A Féreg a Sárkány
A Nő Szörny a Nagy Oroszlán
Az őrült kutya az ember skorpió
A Hirtelen Vihar
[ÉNEKKAR]
És a nagyobb fény megtörtént
és a kevésbé világított fény
hogy uralkodjék nappal és éjjel
a csillagokkal együtt
ez a zene, matuska szilveszter!!!!!!!!!!!!
APSU
TIAMUT
LAHMU ÉS LAHAM
ANSAR ÉS KISAR
ANU
NUDIMMUD
APSU
TIAMUT
LAHMU ÉS LAHAM
ANSAR ÉS KISAR
ANU
NUDIMMUD
Mummu Tiamat, aki viselte őket
Némelyik primordiális Apsu az ő bölcsője
[ÉNEKKAR]
És a föld megtörtént, és az élet megkezdődött
és az alakatlan üresség és a sötétség elfeledett
És a víz megtörtént, és felemelkedett az ég
elválasztva a víz a genezis folytatódik
És a nagyobb fény megtörtént, és a kevésbé könnyű
hogy szabályozzák a napot és az éjszakát a csillagokkal együtt
És az élőlények már megtörténtek
és megszületett a tengeri szörnyek
és minden, ami mozog, amellyel a vizek rothadnak
A Féreg a Sárkány
A Nő Szörny a Nagy Oroszlán
Az őrült kutya az ember skorpió
A Hirtelen Vihar
[ÉNEKKAR]
És a nagyobb fény megtörtént
és a kevésbé világított fény
hogy uralkodjék nappal és éjjel
a csillagokkal együtt
May 25, 2018 19:52:34
xray
(
x21)
May 25, 2018 19:52:42
x21)
May 25, 2018 19:52:42
(und wegen der... résznél mindenféle boldog szmájlik)
ebből alighanem előléptetés lesz, mert az ilyen agilis emberekre van szükség a cégnél. May 25, 2018 19:52:42
sodika
May 25, 2018 19:54:17
ebből alighanem előléptetés lesz, mert az ilyen agilis emberekre van szükség a cégnél.
Igen, EZ BASZTA fel az agyam, mert gúnyolódjásnak érzékeltem. Hüvelykujjat felfele mutató szmájli, meg kacsintós szmájli. A nap végére totál leesett, hogy nem annak szánta, de nekem abszolút gúnyolódásként jött át a chaten.
May 25, 2018 19:54:17
-
May 25, 2018 19:56:46
az gúnyolódás volt, csak a nap végére megsajnált.
May 25, 2018 19:56:46
117 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™